توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : .:: کانون هواداران باشگاه پرسپولیس ::.
30n4
دوشنبه ۸ آذر ۱۳۸۹, ۱۶:۱۷
فکر کنم تیتری که سایت گل قبل بازی پرسپولیس-سپاهان زده بود اینجا خیلی بدرد میخوره:
قلعه نویی کابوس پرسپولیسی ها
با اینکه حالم از خسرو حیدری بهم میخوره اما بسی کیف کردیم:3:این مرتیکه پولکی قرنی یه گل میزنه که از شانستون امروز زد به شما:3:یه دونه هم عنایتی چپوند تو دروازه تون به یاد دوران آقای گلیش تو استقلال:3:
حیف که دستام رو نمیتونم نشون کیارش بدم(:3:)تا دیگه در مورد قلعه نویی حرف نزنه:3:
تو این بازی معلوم شد که خسروی استقلال کجا و خسرویی که توی سپاهان توپ میزنه کجا.همون قدر دوندگی داشت ولی تاثیرگزاری یک دهم بازیش در استقلال هم نبود هر چند که گل خیلی خوبی زد
امیدوارم خسرو هم خیلی زود به اشتباه خودش پی ببره و برگرده استقلال ما هم به خاطر زحماتی که برای استقلال کشیده می بخشیمش :)
SALAR
دوشنبه ۸ آذر ۱۳۸۹, ۱۶:۱۹
اومدم این تاپیک تا یه سلامی خدمت شما عزیزان عرض کنم!
امین اس ام اسم رسید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:SugarwareZ-193:
رضا
دوشنبه ۸ آذر ۱۳۸۹, ۱۶:۳۳
تو این بازی معلوم شد که خسروی استقلال کجا و خسرویی که توی سپاهان توپ میزنه کجا.همون قدر دوندگی داشت ولی تاثیرگزاری یک دهم بازیش در استقلال هم نبود هر چند که گل خیلی خوبی زد
امیدوارم خسرو هم خیلی زود به اشتباه خودش پی ببره و برگرده استقلال ما هم به خاطر زحماتی که برای استقلال کشیده می بخشیمش :)
نه.اصرار نکن:3:من نمیبخشم:3::3:
خوشم اومد که جنازه عنایتی هم مثمر ثمر بازی میکنه:3:
amin_michael5
دوشنبه ۸ آذر ۱۳۸۹, ۱۸:۳۹
اومدم این تاپیک تا یه سلامی خدمت شما عزیزان عرض کنم!
امین اس ام اسم رسید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sugarwarez-193:
مرده شور اس ام اس هات رو ببرن :3:
رضا
دوشنبه ۸ آذر ۱۳۸۹, ۲۰:۴۳
اقا یه سوال اساسی برام به وجود اومده.
من موندم چرا با اینکه علی دایی تیمش 4تا میخوره اما تشویق میشه؟!:SugarwareZ-193:
خیلی جالبه ها!یادمه حتی علی پروین و قطبی هم از طرف تماشاگرا فحش خورده بودن اما دایی با این افتضاح بازم تشویق میشه و فحشا هدایت میشن سمت کفاشیان و قلعه نویی و غیره.
بعد میگن قلعه نویی به تماشاگرا پول میده:3::3:
---------------------------------------------------------
دقت کردین این سومین بازی ای بود که دایی به مربی های استقلالی باخت؟!:3:
اولیش که مظلومی بود.دومیش مرفاوی و حالا هم قلعه نویی.
شانس اوردین که دیگه مربی استقلالی تو لیگ نداریم:3:
gattus
دوشنبه ۸ آذر ۱۳۸۹, ۲۱:۰۸
الان رضا از خوشحالی در پوست خود نمیگنجه:3:
اگر اجازه بهش بدن کل شهرو شیرینی میده!!!
در ضمن لطف کن دیگه دایی رو با قلعه نوعی مقایسه نکن!!:SugarwareZ-193:
تو یکی اسم مرفاوی رو هم نیار که پارسال خوب حالشو گرفتی ولی فک کنم الان میفهمی که مربی خوبیه!!
amin_michael5
دوشنبه ۸ آذر ۱۳۸۹, ۲۲:۰۶
اقا یه سوال اساسی برام به وجود اومده.
من موندم چرا با اینکه علی دایی تیمش 4تا میخوره اما تشویق میشه؟!:sugarwarez-193:
خیلی جالبه ها!یادمه حتی علی پروین و قطبی هم از طرف تماشاگرا فحش خورده بودن اما دایی با این افتضاح بازم تشویق میشه و فحشا هدایت میشن سمت کفاشیان و قلعه نویی و غیره.
بعد میگن قلعه نویی به تماشاگرا پول میده:3::3:
---------------------------------------------------------
دقت کردین این سومین بازی ای بود که دایی به مربی های استقلالی باخت؟!:3:
اولیش که مظلومی بود.دومیش مرفاوی و حالا هم قلعه نویی.
شانس اوردین که دیگه مربی استقلالی تو لیگ نداریم:3:
برای اینکه وقتی داور گاگول بازی در میاره تو زمین همین میشه دیگه :1:
من الان نمیدونم که پنالتی اول پنالتی بود یا نه اما وقتی داور مثل اسکل ها تصمیم میگیره حر فحشی که بهش بدن حقشه :1:
رضا
سه شنبه ۹ آذر ۱۳۸۹, ۰۰:۳۵
برای اینکه وقتی داور گاگول بازی در میاره تو زمین همین میشه دیگه :1:
من الان نمیدونم که پنالتی اول پنالتی بود یا نه اما وقتی داور مثل اسکل ها تصمیم میگیره حر فحشی که بهش بدن حقشه :1:
روتونو برم:3:چند تا پشت قبل سینا شعار جالبی رو در موردتون نوشته بود.
شاعر میگه:
"پرسپولیس گل میخوره میگه زمین صابونیه / زمین و پاک میکنن میگه هوا بارونیه"
:3:
4تا خوردین بعد گیر دادین به اون پنالتی؟!اون پنالتی رو هم اگه نمیگرفت مطمئن باش بازم 4تا میخوردین:3:
رضا
سه شنبه ۹ آذر ۱۳۸۹, ۰۰:۳۹
الان رضا از خوشحالی در پوست خود نمیگنجه:3:
اگر اجازه بهش بدن کل شهرو شیرینی میده!!!
در ضمن لطف کن دیگه دایی رو با قلعه نوعی مقایسه نکن!!:sugarwarez-193:
تو یکی اسم مرفاوی رو هم نیار که پارسال خوب حالشو گرفتی ولی فک کنم الان میفهمی که مربی خوبیه!!
شما درجه بندی رو رعایت کن لطفا:3:
اول قلعه نویی.بعد مرفاوی.سوم مظلومی:3:پارسال حداقل 5 دفاعه بازی نمیکردیم و مثل یونان رو گلمون نمیخوابیدیم.
بعدشم اینجا جاش نیست.اینا عزادارن ناراحت میشن:3:مثلا اومدیم ابراز همدردیا:3:
amin_michael5
سه شنبه ۹ آذر ۱۳۸۹, ۱۸:۴۹
روتونو برم:3:چند تا پشت قبل سینا شعار جالبی رو در موردتون نوشته بود.
شاعر میگه:
"پرسپولیس گل میخوره میگه زمین صابونیه / زمین و پاک میکنن میگه هوا بارونیه"
:3:
4تا خوردین بعد گیر دادین به اون پنالتی؟!اون پنالتی رو هم اگه نمیگرفت مطمئن باش بازم 4تا میخوردین:3:
همون پنالتی اول شیرازه تیم مارو از هم پاشید :1:
رضا
سه شنبه ۹ آذر ۱۳۸۹, ۲۰:۵۳
همون پنالتی اول شیرازه تیم مارو از هم پاشید :1:
خوشم میاد بهانه خوب تو دست و بالتون جمع میکنین:3:بد نیست صحبتای مدیرعاملتونم ببینی.خود کاشانی هم گفته بود پنالتی بهانه است.
پرسپولیس به حدی بد بازی میکرد که حتی بیشتر از اینا هم میتونست گل بخوره که حقیقی نذاشت.تعویض های دایی هم که شاهکارو تکمیل کرد:3:
با وجود سپهر سوتی و شیری توقع داشتی جلوی سپاهان 4تا نخورین؟!
amin_michael5
سه شنبه ۹ آذر ۱۳۸۹, ۲۳:۰۸
خوشم میاد بهانه خوب تو دست و بالتون جمع میکنین:3:بد نیست صحبتای مدیرعاملتونم ببینی.خود کاشانی هم گفته بود پنالتی بهانه است.
پرسپولیس به حدی بد بازی میکرد که حتی بیشتر از اینا هم میتونست گل بخوره که حقیقی نذاشت.تعویض های دایی هم که شاهکارو تکمیل کرد:3:
با وجود سپهر سوتی و شیری توقع داشتی جلوی سپاهان 4تا نخورین؟!
اگر کاشانی اون حرف رو زده واسه این بوده که بچه ها به خودشون بیان و گرنه هرکسی میدونه تو همچین شرایطی شیرازه تیم از هم میپاشه :1:
'Mohammad
دوشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۹, ۱۵:۰۲
فکر کنم نصف پست ها پرید :3:
faraz36
دوشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۹, ۱۹:۱۶
خوب بحس رو رضا جون دوباره شروع کن دادش :3:
رضا
دوشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۹, ۱۹:۴۰
خوب بحس رو رضا جون دوباره شروع کن دادش :3:
خب داشتیم میگفتیم که دایی.....
ول کن فراز:3:
کم زدیم تو سر و کله هم که تو باز میخوای دعوا راه بندازی:SugarwareZ-269:
amin_michael5
جمعه ۱ بهمن ۱۳۸۹, ۱۳:۱۱
پرسپولیس 3- اسپارتاپراگ 2؛ پیروزی سرخپوشان مقابل اسپارتای آهنی!
پرسپولیس در اولین بازی از تورنمنت شش جانبه امارات مقابل اسپارتا پراگ تیم نامدار جمهوری چک که باید در لیگ اروپا رودرروی لیورپول قرار بگیرد با ارائه یک نمایش جالب توجه به پیروزی رسید تا گام بلندی برای صعود به مرحله بعدی این تورنمنت بردارد.
شاگردان دایی در نیمه نخست و در 15 دقیقه ابتدایی بازی قابل قبولی ارائه داده و در دقیقه 18 با حرکت تکنیکی فشنگچی و خطای مدافع حریف صاحب یک ضربه پنالتی شدند. مازیار زارع دو بار و هر بار بر خلاف حرکت زیتکا دروازه بان اسپارتا پراگ این پنالتی را گل کرد. .بعد از این گل نماینده جمهوری چک بازی را در دست گرفت اما دو سه خروج خوب از رحمان احمدی چک ها را از رسیدن به گل محروم کرد.شوت علی عسگری در دقیقه 42 که با مشت های زیتکا دفع شد مهمترین موقعیت دو تیم در نیمه اول بود.
دو تیم بدون تغییر در ترکیب اصلی نیمه دوم را شروع کردند اما باز هم پرسپولیس بهتر از حریف بازی را آغاز کرد. با این حال تنها سه دقیقه بعد از شروع نیمه دوم یک آفساید گیری اشتباه از سپهر حیدری و خروج ناقص احمدی گل باد آورده ای را تقدیم ترشناک مهاجم حریف کرد . بعد از گل مساوی ،پرسپولیس خیلی زود به بازی برگشت و در دقیقه 53 با شوت شکوری و پس از برخورد توپ با مدافع اسپارتا به گل دوم رسید. سه دقیقه بعد از این گل علی عسگری در موقعیتی عالی دیر جنبید تا فشنگچی نتواند دروازه خالی حریف را باز کند.با این وجود و با ادامه بازی خوب پرسپولیس، هادی نوروزی در دقیقه 58 با یک توپ ربایی دیدنی و با دریبل دروازه بان اسپارتا گل سوم سرخ ها را به ثمر رساند.
بعد از این گل یوزف چوانچ که نمی خواست به یک تیم آسیایی ببازد هر دو مهاجم تیمش را تغییرداد. تنها بعد از دو دقیقه از ورود لئونارد کوئیکه مهاجم تنومند کامرونی سابق استقلال و استیل آذین و در پی یک ضربه کرنر ،در میان بهت شیث رضایی و دیگر بازیکنان حاضر در باکس شش قدم در دقیقه 64 کوئیکه با ضربه سر اختلاف را به حداقل رساند.بعد از این گل دایی سه تغییر دیگر در ترکیب تیمش ایجاد کرد و دوباره بازی را به تعادل کشاند.در ربع پایانی مسابقه پرسپولیس باز هم می توانست به گل برسد اما کمی بدشانس بود. شوت مازیار زارع در دقیقه 74،ضربات سر و بغل پای آرفی در دقایق 84،87 و92فرصت های دیگری بود که هدر رفت.اسپارتاپراگ هم دو موقعیت جدی گل در دقایق 75 و 86 به دست آورد که به نتیجه نرسید.داور اماراتی این بازی که نیمه دوم هیجانی وزیبایی داشت تنها یک بار از کارت زرد استفاده کرد که آن هم سهم زرد پوشان اسپارتاپراگ بود.
این مسابقه در ورزشگاه آل مکتوم شهر دوبی استادیوم اختصاصی الشباب انجام شد و تقریبا تمام تماشاگران حاضر در استادیوم ایرانی بودند . گروهی از آنها از ابتدا تا پایان بازی پرسپولیس را تشویق کردند.همچنین مازیار زارع و امیر حسین فشنگچی بهترین های پرسپولیس در این بازی بودند.
پرسپولیس در بازی دوم این تورنمنت مقابل زنیت سن پترزبورگ روسیه قهرمان جام یوفا در سال 2008 قرار می گیرد و شاید با شکست در آن بازی هم به مرحله بعد این تورنمنت شش جانبه صعود کند.
ترکیب پرسپولیس مقابل اسپارتا پراگ : رحمان احمدی (علیرضا حقیقی 72)، سپهر حیدری(شیث رضایی 63)،علیرضا نور محمدی ،ابراهیم شکوری ،علیرضا محمد ، مازیار زارع ،تیاگو فراگا ،حسین بادامکی ،(مهدی شیری 63)،امیر حسین فشنگچی (محمد منصوری 76)،حمید رضا علی عسگری (مجتبی زارع 90)،هادی نوروزی (اشپیتیم آرفی 81).
faraz36
جمعه ۱ بهمن ۱۳۸۹, ۱۸:۰۴
تویه نیم فصل پرسپولیس خوب بازی های تدارکاتی انجام داد:1:
'Mohammad
يکشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۹, ۰۸:۴۷
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
علی کریمی به گفته های علی دایی و مواضع مثبت باشگاه پرسپولیس واکنش نشان داد.
بازیکن پیشین تیم ملی ایران و باشگاه پرسپولیس در واکنش به گفته های سرمربی سرخپوشان پایتخت عنوان کرد: "حرف های دایی بوی رفاقت می دهد. حیف شد، سال های زیادی به کدورت و دلخوری گذشت. باید رودر رو با دایی صحبت کنم؛ چون باور دارم، او حقیقتا مصلحت من را بیش ازهر چیز مدنظر دارد. بی تردید درایران جز پرسپولیس پیراهن دیگری بر تن نخواهم کرد و چنانچه به تیمی در خارج از کشور بروم، حتما با دایی مشورت می کنم."
کریمی در ادامه افزود: "چنانچه به او دست همکاری ودوستی بدهم، تا آخرش پایدار خواهم ماند و در نقش یک بازیکن بیش از همیشه به مربی ای مثل دایی احترام گذاشته و مطیع انضباط تیمی خواهم بود. آرزوی اکثر فوتبالیست های ایرانی حضوردر یکی از دوتیم پرسپولیس و استقلال است. روی همین اصل اگر با دقت و دور اندیشی عمل شود، این دوتیم باردیگر می توانند، دو قطب اصلی و جذاب فوتبال باشگاه های کشور شوند."
کریمی درباره جدایی اش از باشگاه استیل آذین گفت: هدایتی پدرانه رفتار کرد. او با توجه به نیازهای تیمش همان طور که قول داده و از ابتدا هم گفته بود، بدون هیچ شرط و شروطی رضایتنامه ام را در اختیارم گذاشت. اگر چه در ابتدا وقتی با تقاضای جدایی ام روبه روشد، بسیارسعی کرد، مانع رفتنم شود و با پادرمیانی من راماندگارکند اما، نخواستم ایشان بیش از این دچار دردسر شده و مقابل آنهایی قرار بگیرد که رسما من را اخراج کرده بودند. از ایشان سپاسگزارم وآرزومندم، تیم استیل آذین بدون من بتواند، به آرامش کافی رسیده و باعث خوشحالی دوستداران این تیم وهمچنین کادر فنی و بازیکنان آن شود."
کریمی در پایان از موضع مثبت حبیب کاشانی برای رفتن او به پرسپولیس استقبال کرد و اظهار داشت: "اگر ایشان زودتر آمده بودند، از پرسپولیس اخراج نشده و همچنان در تیم مورد علاقه ام حضور داشتم."
علی دایی در تمرین روز شنبه سرخپوشان با موافقت ضمنی با حضور علی کریمی در پرسپولیس گفت: "مطمئنا این بازیکن بزرگ میتواند به ما کمک کند. همیشه گفتهام که کریمی در زمین یکی از بهترین فوتبالیستهای ماست و شما هیچ وقت از من صحبتی را علیه کریمی نشنیدهاید. علی کریمی اگر بخواهد میتواند هر کاری بکند و خود من خیلی دوست دارم که علی کریمی آماده را داشته باشم. مطمئنا او به ما کمک خواهد کرد. از طریق دوستان مشترکمان با هم صحبت کردهایم و انشاءالله در یکی دو روز آینده با علی جلسه میگذارم و نظرات مان را همسو خواهیم کرد و تصمیم نهایی با باشگاه خواهد بود که او به پرسپولیس بیاید یا نه اما من هنوز با او صحبتی نکردهام و مطمئنم که این بازیکن بزرگ میتواند به ما کمک کند. امیدوارم علی با بازگشت به تیم خودش، بتواند ناراحتی را که در چند ماه گذشته تجربه کرده است، جبران کند و با آمادگی کامل ناراحتی خود را از یاد ببرد."
منبع ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
broken
يکشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۹, ۱۳:۴۸
پرسپولیس تاج ایران است
gattus
چهارشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۹, ۱۹:۵۱
این زد زیر گوش داییx-(
'Mohammad
چهارشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۹, ۲۲:۱۶
به نظر من پرسپولیس بیشتر باید کار کنه البته الاتحاد هم تمیش خوب بود چیزی که خیلی منو ناراحت کرد باخت به یه تیم عرب بود که سوای تعصب و ... منو خیلی آزار میده حتی از مساوی دیشب استقلال هم خیلی ناراحت شدم امیدوارم دیگه هیچ کدوم از این 4 تا تیم از این باخت ها ندن
البته داوری هم ناجور بود ولی خب اصلا نمی تونست دلیلی باشه واسه این باخت
amirlefthand
چهارشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۹, ۲۲:۲۳
به نظر من پرسپولیس بیشتر باید کار کنه البته الاتحاد هم تمیش خوب بود چیزی که خیلی منو ناراحت کرد باخت به یه تیم عرب بود که سوای تعصب و ... منو خیلی آزار میده حتی از مساوی دیشب استقلال هم خیلی ناراحت شدم امیدوارم دیگه هیچ کدوم از این 4 تا تیم از این باخت ها ندن
البته داوری هم ناجور بود ولی خب اصلا نمی تونست دلیلی باشه واسه این باخت
ممد جون تا وقتی مدیریتا درست نشه هیچ کدوم ازتیمامون سرسامون نمیگیرن
'Mohammad
چهارشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۹, ۲۲:۲۹
ممد جون تا وقتی مدیریتا درست نشه هیچ کدوم ازتیمامون سرسامون نمیگیرن
واقعا سخته واسه یه ایرانی که پرسپولیس و استقلال پر طرفدار ترین تیم های آسیا به تیم های عربی امتیاز بدن حالا چه با مدیریت سرو سامون گرفته چه با مدیریت بی سرو سامون
amirlefthand
چهارشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۹, ۲۲:۳۷
واقعا سخته واسه یه ایرانی که پرسپولیس و استقلال پر طرفدار ترین تیم های آسیا به تیم های عربی امتیاز بدن حالا چه با مدیریت سرو سامون گرفته چه با مدیریت بی سرو سامون
وقتی تیم ملی مون توی آزادی به این عربا میبازه ازین دوتا چه انتظاری داری
gattus
چهارشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۹۰, ۱۰:۴۶
آقا:3:
سرمربی تون هم شد علی پروین رفت:3: از این به بعد بازیکناتون از ترس رختکن خود زنی می کنن توی زمین:3:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۱, Jelsoft Enterprises Ltd.