توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كانون هواداران آث میلان
gattus
پنجشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۴۰
اینم جواب آقا امیر حسین:nuts:
میگم الکی گنده نکنید
بحرانم کجا بود بابا:nuts::nuts:
عجب گیری کردیم!!!:3:
من که نگفتم بحران داریم!!!
من برد منچستر رو میگم!!!:3:
faraz36
پنجشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۴۸
راس میگی
اون جاسوس 2جانبه میگفت:tap67::tap67:
اگه رونالدینهو مثله بازی رفت باشه و پاتو هم اون بازی وحشتناک رفت نکنه و سیدرف بازی بده من مطمئنم میبریم
gattus
پنجشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۵۴
خدا از دهنت بشنوه
faraz36
دوشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۸۸, ۱۸:۱۴
پاتو شاید به دیدار اولدترافورد نرسد
ستاره برزیلی میلان از ناحیه کشاله ران دچار مصدومیت شده است.
الکساندر پاتو،ستاره برزیلی میلان ممکن است به دلیل مصدومیتی که در ناحیه کشاله ران برایش به وجود آمده، شانس حضور در دیدار برگشت تیمش مقابل منچستریونایتد از سری رقابتهای دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا را نداشته باشد.
این مصدومیت در دیدار دیشب روسونری مقابل آتالانتا که با برتری 1-3 میلان همراه بود، ایجاد شد. پاتوی 20 ساله دو گل از سه گل تیمش را در این دیدار به ثمر رساند ولی در نهایت این دیدار را با مصدومیت به پایان برد.
لئوناردو، مربی برزیلی میلان در پایان این دیدار در صحبتهایی با اشاره به اینکه منتظر اعلام نظرات دقیق پزشکان خواهد ماند، گفت:« در روزهای آتی همه چیز مشخص خواهد شد.آن طور که خود پاتو به محض مصدومیت نگران بود، فکر کردیم که او به شدت مصدوم شده است ؛ ولی شاید به این دلیل که او به تازگی از بند مصدومیت مشابهی رها شده بود ، بیش از حد ترسیده و نگران بود.»
میلان روز دهم مارس به منچسترسفر خواهد کرد تا در اولدترافورد دیدار برگشت خود را مقابل شاگردان سرالکس برگزار کند. دیدار رفت این دو تیم با پیروزی 2-3 یونایتد همراه بود.
پاتو در 25 دیداری که در رقابتهای این فصل برای روسونری برگزار کرده به 14 گل رسیده ولی به رغم نگرانی شدید او، لئوناردو مطمئن است که تیمش توان کافی را دارد تا با غیاب پاتو کنار بیاید.
این مربی توانا در پایان صحبتهایش گفت:« نمی خواهم بیش از حد برروی اهمیت حضور پاتو در ترکیب تیم تکیه کنم ولی او یکشنبه شب نمایش خیره کننده ای را به اجرا گذاشت. فکر می کنم که ما گزینه های متعددی را برای جانشینی او داریم و ممکن است مجبور شویم که در غیاب او کار را دنبال کنیم.»
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
gattus
سه شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۰۶
از شانس خوب ماست دیگه:6:
faraz36
چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۵۳
مصدومیتش بین 7تا 10روزه به بازی با رم نمیرسه اما مشخص نیست به بازی با منچستر بسه یا نه
اینو از تو وب سایت میلان خوندم
نقل قوله دکترای میلان هستش :3:
gattus
پنجشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۸, ۲۰:۱۹
بازي ميلان با رم كيه؟
faraz36
جمعه ۱۴ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۰۶
بازي ميلان با رم كيه؟
روزه شنبه ساعت 23:15 هستش
بازیشو هم از شبکه ان تی وی اسپور ترکیه بصورت مستقیم نشون میده:thumbdown:
gattus
جمعه ۱۴ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۲۶
ما از این شبکه ها نداریم فرکانسش رو پخ کن پلیز!!:3:
wantonboy13
شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۰۸
ما aSan از این آنتن همسایه ها نداریم... شبکه 3 خودمون نشون نمیده ؟!!
faraz36
شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۴۹
ما aSan از این آنتن همسایه ها نداریم... شبکه 3 خودمون نشون نمیده ؟!!
نه
امشب ساعت 22.30 بارسلونا -المریا
0.30 رئال -سویا
faraz36
شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۵۷
ما از این شبکه ها نداریم فرکانسش رو پخ کن پلیز!!:3:
ماهوره ترک ست هست نه هاتبرد
اینم فرکانسش
Turk sat 3a
Ferq 11.54H
Symbol 30000 5/6
به همه هواداری لیگ ایتالیا به خصوص میلان پیشنهاد میكنم حتما این شبكه رو دریافت كنن
چون اكثر بازی های میلان رو نشون میده
حق پخش لیگ ایتالیا اسپانیا و جام حذفی و اتحادیه انگلیس رو خریده:nuts:
faraz36
يکشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۰۶
0-0
faraz36
يکشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۸, ۰۹:۱۵
رانیری و تحسین میلان:مقابل یونایتد موفق باشید
دیدار دیشب ورزشگاه الیمپیکو بدون رد و بدل شدن گلی به پایان رسید
رم و میلان شنبه شب در ورزشگاه الیمپیکو به تساوی بدون گل دست یافتند.کلودیو رانیری مربی رم در پایان این دیدار به تمجید از عملکرد خوب روسونری پرداخت
رانیری در گفتگو با اسکای سپورت گفت:« ما اندکی خسته بودیم و پیتزارو و ده روسی در اوج آمادگی شان نبودند. ما بازی را خوب شروع کردیم ولی پس از آن میلان کنترل توپ را به دست گرفت و بازپس گیری توپ از آنها کار بسیار سختی بود.»
مربی سابق یووه و مربی کنونی رم ادامه داد:« در نیمه اول تلاش زیادی نکردیم و در نیمه دوم دو شانس خوب داشتیم. لئوناردو مربی بسیار بزرگی است و برای فوتبال ساخته شده است. آنها بازیکنان باکیفیت و توانایی داشتند که با پاسهای تک ضرب بازی خوبی می کردند و برای میلان در دیدار مقابل منچستر آرزوی موفقیت می کنم.»
بدین ترتیب رم با 3 امتیاز فاصله نسبت به میلان در رده سوم جدول قرار گرفت.
don-matiou
يکشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۸, ۱۲:۴۱
اگه این بازی زو میبرد شانس قهرمانی بالا میرفت
gattus
چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۳۵
این هم مشت محکم بر دهان حامیان لئو!!!!:4:
رضا
چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۳۷
بازی چند چنده؟
gattus
چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۵۰
3-0منچستر
don-matiou
پنجشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۰۵
امیر حسین سال بعد با یک مربی بهتر امسال رونی بود نمیشد کاری کرد...این میلانو باید درشو تخته کرد جاش یک خونه سالمندان باز کرد...میلان شده مدرسه پیرمردها
faraz36
پنجشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۸, ۰۹:۳۶
این هم مشت محکم بر دهان حامیان لئو!!!!:4:
:nuts:
faraz36
پنجشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۸, ۰۹:۳۸
میلان بد بازی کرد
دلیلشم تهاجمی بازی کردنش بود
باید قبول کنیم که دست میلان خالی بود
کی رو می خواست بیاره دیگه
بضاعت میلان همین بود
اینو هم فراموش نکنیم میلان در نیمه 2 با سیستم 2-5-3بازی می کرد
faraz36
پنجشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۸, ۰۹:۳۹
امیر حسین سال بعد با یک مربی بهتر امسال رونی بود نمیشد کاری کرد...این میلانو باید درشو تخته کرد جاش یک خونه سالمندان باز کرد...میلان شده مدرسه پیرمردها
اگه می خواد موافق باشه باید بازیکن بخره لئو بهترین مربی برای میلان هستش:3:
faraz36
پنجشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۴۴
لئوناردو و افسوس از شکست
مربی برزیلی در صحبتهایی اعلام کرده که دیدار 4شنبه شب را آنالیز خواهد کرد و سعی خواهد نمود تا سوالات متعدد در مورد اینکه چرا این شکست سنگین رقم خورد را به زودی پاسخ دهد
لئوناردو، مربی میلان می داند که صحبتهایش را از کجا شروع کند، او می بایست درمورد شکست سنگین 0-4 تیمش مقابل منچستریونایتد توضیح می دهد ولی این مربی برزیلی در صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که با صحبت از مصدومیت ها برای دفاع از خودش و توجیه شکست تیمش، مناسب نیست، چرا که شیاطین سرخ واقعا فوق العاده بودند.
لئوناردو در صحبتهایی در این رابطه به اسکای گفت:«شاید الان زمان مناسبی برای آنالیز این بازی نباشد.دلایل بسیاری است که چرا ما بدین ترتیب شکست خوردیم و شاید مهمترین دلیل موجود، آمادگی رویایی منچستریونایتد باشد.»
لئوناردو ادامه داد:« ما به کمک تک تک افراد برای پیروزی در چنین دیداری نیاز داشتیم ولی دسترسی به تعدادی از بهترین ستاره های تیممان نداشتیم. فکر می کردیم که بازی به نحو دیگری پیش می رود ولی مصدومیتها باعث شد تا نتیجه دیگری رقم بخورد.»
این مربی برزیلی در پایان صحبتهایش گفت:« زمانی که با چنین مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنی، شکست دادن تیمی مثل منچستریونایتد غیرممکن است. این تیم واکنشهای خارق العاده ای برای کسب نتیجه مطلوب انجام داد.میلان برای رسیدن به این مرحله بازیهای زیبای فراوانی را به نمایش گذاشته بود ولی کسب تنها یک نتیجه مطلوب در دیدار چهارشنبه شب کافی بود تا تیم ما از گردونه رقابتها حذف شود.»
Alone
شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۸, ۱۴:۲۴
با سلام
خدمت شما عرض کنم که آقا گل کاشتینن :give_rose:
وقتی میگم برید سال دیگه بیایید خوب راست میگم . چرا ناراحت میشید . ولی عیب نداره تا باشه از این بازی ها ...:rofl:
یه سری از بازیکنا هم خیلی خوب بودن و یه سری هم خیلی بد بازی کردن . امیدوارم سال دیگه غوغا کنین . :friends:
Sor3na
شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۸, ۱۷:۵۳
اممم ميلان اصن به كل تيم هاي جهان مي بازه ولي حداقل يه تيم رو برده.اونم يوونتوسه كه تو تورين برده !
پس برو هر موقع سن سيرو ما رو برديد ،بيا كل كل كن.
Alone
يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۱۳:۲۴
اممم ميلان اصن به كل تيم هاي جهان مي بازه ولي حداقل يه تيم رو برده.اونم يوونتوسه كه تو تورين برده !
پس برو هر موقع سن سيرو ما رو برديد ،بيا كل كل كن.
آخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ . :angry1:
چی بهت بگم آخه
بعد از چندین سال بالاخره یه بار مارو بردید اگه فیلمای این چند سال گذشته رو داشته باشی یا بازی هاشو دیده باشی میبینی که میلان هم تو سن سیرو خورده هم تو تورین اونم چند سالللللل پیاپی . یه بار الکی بردید . راست میگید الان ببرید . میلان دیگه جمع نمیشه . خودتونو دل داری ندید . با تشکر :give_rose:
Sor3na
يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۱۶:۳۹
باب الكس جان !
عزيزم دلبرم.ما از منچستر باختيم تو جام باشگاه هاي اروپا.يوونتوس رو كه اصن راه ندادن جام باشگاها.بريد همون ليگتون رو بچسبيد.
بعد عزيزم هيچكس مث من بازي هاي ميلان رو از 10 سال اخير دنبال نكرده.فصل پيش تو سن سيرو مساوي كرديم.دو فصل قبل ما برديم ،سه فصل قبلم مساوي كرديم.
gattus
يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۲۳
بابا جان اینقدر به این رفیق ما گیر ندید:2:
راست میگه دیگه همون سال آخری که یووه توی سری آ بود بازی رو به یاد بیارید چقدر داور خوب بود:3:
---------------------
بازی 0-0 تا دقیقه 46
faraz36
يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۳۱
اگه این بازی ببره که خیلی امید ما بالا میره
faraz36
يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۳۲
آخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ . :angry1:
چی بهت بگم آخه
بعد از چندین سال بالاخره یه بار مارو بردید اگه فیلمای این چند سال گذشته رو داشته باشی یا بازی هاشو دیده باشی میبینی که میلان هم تو سن سیرو خورده هم تو تورین اونم چند سالللللل پیاپی . یه بار الکی بردید . راست میگید الان ببرید . میلان دیگه جمع نمیشه . خودتونو دل داری ندید . با تشکر :give_rose:
عجب رویی داری تو پسر
بازی امروز یوه میدیدی میفهمیدی کدوم تیمو نمیشه جم کرد:3:
faraz36
دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۱۱
90° +1 Goal Clarence Seedor
faraz36
دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۱۲
90° +1 The ball finds its way to Seedorf on the edge of the box...The Dutchman shrugs off two tackles and then offloads a bullet towards the top corner...Gooooooooooooooooooool.....Milan have the lead...What a strike!!!
Sor3na
دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۱۳
خدا وكيلي وقتي ديدم تو سايت لايو اسكور ميلان گل زده ،چنان بالا پايين پريدم كه بابام فك كرد ديوونه شدم !:3:
faraz36
دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۱۲:۳۷
خبر بد مصدومیت دوید بکام هست
شاید جام جهانی از دست بده
gattus
دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۴۷
خدا وكيلي وقتي ديدم تو سايت لايو اسكور ميلان گل زده ،چنان بالا پايين پريدم كه بابام فك كرد ديوونه شدم !:3:
دیوونه شدن هم داره:3:
faraz36
چهارشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۰۸
:3:
gattus
شنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۲۶
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
gattus
جمعه ۶ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۵۴
خوشم میاد مربی های میلان همشون یه مشکلی دارن اون انجلوتی فقط بعضی وقتا توی لیگ قهرمانان نتیجه میگرفت این یکی لیگ قهرمانان رو .... توی لیگ ایتالیا هم گهگاهی جو گیر میشه میبره ولی دیشب با باختی که اورد بد جور گند زد به همه چیز!!!:6:
faraz36
شنبه ۷ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۴۸
خوشم میاد مربی های میلان همشون یه مشکلی دارن اون انجلوتی فقط بعضی وقتا توی لیگ قهرمانان نتیجه میگرفت این یکی لیگ قهرمانان رو .... توی لیگ ایتالیا هم گهگاهی جو گیر میشه میبره ولی دیشب با باختی که اورد بد جور گند زد به همه چیز!!!:6:
اقا امیر حسین واقعه بین باش
امسال میلان کسی رو نداشت و خریدی نکرد
پاتو هم که هر 1بازی 3هفته مصدوم میشه
نستا و بکام هم که قربونشون برم مصدومن
واقع بین باش
تا همن جاشم خیلی خوب کار کرده
نگاه به مهر های یوه و اینتر و حتی رم کن بد ماله میلان رو ببین:1:
gattus
شنبه ۷ فروردين ۱۳۸۹, ۰۱:۰۷
من به شما کاری ندارم شما خیلی امید واری:3:
faraz36
شنبه ۷ فروردين ۱۳۸۹, ۰۱:۲۰
من به شما کاری ندارم شما خیلی امید واری:3:
شما هم خیلی نا امیدی مثله اون شخصیت تو کارتون سفر های گالیور بود که می گفت
من میدونم ما برنده نمیشیم. من میدونم اون ما رو میخوره. خلاصه همش نفس بد میزد....:mmm:
اینم عکسش(عکس امیر حسین رو دماغه سگه)من میدونم:3:
gattus
شنبه ۷ فروردين ۱۳۸۹, ۰۱:۴۶
چرا اینقدر تپله؟:3:
ولی نه باید حقایق رو دید آخه این کچله چرا پول خرج نمیکنه؟
تا زمانی که پولی خرج نشه همینه!!
faraz36
شنبه ۷ فروردين ۱۳۸۹, ۰۲:۴۱
چرا اینقدر تپله؟:3:
ولی نه باید حقایق رو دید آخه این کچله چرا پول خرج نمیکنه؟
تا زمانی که پولی خرج نشه همینه!!
گفتی نقل و انتقال یادم اومد اینو بزارم:wink3:
میلان به دنبال ستاره های بوندس لیگا
در حالی که تدریجا به پایان رقابتهای این فصل و بازار نقل و انتقالات تابستانی نزدیک می شویم، سران باشگاه روسونری تمایل خود را برای جذب کلودیو پیتزارو ، ستاره وردربرمن و گوی دمل بازیکن باشگاه هامبورگ اعلام کرده اند.
faraz36
شنبه ۷ فروردين ۱۳۸۹, ۰۲:۴۳
خبر خوب واسه امیر حسین
تاسوتی مربی آتی میلان؟
در حالی که این روزها شایعاتی مبنی بر احتمال جدایی لئوناردو از نیمکت مربی گری روسونری و حضورش برروی نیمکت تیم ملی برزیل در پایان رقابتها جام جهانی قوت می گیرد، نام مائورو تاسوتی، به عنوان مربی آتی میلان به گوش می رسد.
gattus
شنبه ۷ فروردين ۱۳۸۹, ۰۲:۵۰
تا اتفاق نیوفته باور نمیکنم
gattus
دوشنبه ۹ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۳۳
18′ Marco Borriello smashes in a penalty at Giuseppe Meazza. The score is now 1 - 0.
32′ Stephan Lichtsteiner grabs a goal to bring things level at 1 - 1 at Giuseppe Meazza.
90′ The match has been concluded at Giuseppe Meazza. Final score: 1 - 1.
gattus
دوشنبه ۹ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۳۴
اینم یه مساوی دیگه:6:
gattus
جمعه ۱۳ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۱۹
35ميليون براى مدافع صرب يونايتد
ميلان ميخواد ويديج رو بخره:1:
البته بنزما هم هست من اميدوارم بنزما نياد!
faraz36
پنجشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۹, ۰۹:۳۱
خريد در پست مدافع نياز هستش خصوصا يك مدافع درجه 1
gattus
پنجشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۹, ۱۲:۱۱
albate darvazban o Ye hafbacke khob ham niaze!
Dishab gurcuff kheily khob bazi kard:6:
faraz36
يکشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۹, ۱۰:۰۸
albate darvazban o Ye hafbacke khob ham niaze!
Dishab gurcuff kheily khob bazi kard:6:
هنر مديران ميلان هستش كه استعداد به اين خوبي رو به راحتي از دست دادن:mmm:
gattus
پنجشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۲۱
براى سلامتى مسؤلاى ميلان يه نفرين كلفت انجام بديد:4:
بعد كاكا اين فصل نوبت پاتوست تا ميلان رو ترك كنه !:4:
درضمن ميخوان مالدينى رو هم برگردونن!:5:
faraz36
پنجشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۹:۳۷
فرانكو باره سي: اين فصل براي ميلان موفقيت آميز بوده است
اسطوره باشگاه ميلان انتقادات به بازي هاي اين فصل روسونري را نادرست دانست
فرانكو باره سي، اسطوره سابق باشگاه ميلان، در مصاحبه با بخش ايتاليايي سايت گل گفت كه اين تيم در فصل آينده به يك مدافع، يك هافبك و يك مهاجم نياز دارد اما او از بازي هايي كه ميلان تا اينجاي فصل انجام داده، راضي است.
ميلان در هفته هاي اخير نتايج خوبي در سري آ كسب كرده و در پنج بازي اخير تنها يك پيروزي به دست آورده است. به اين ترتيب روياي قهرماني آنها به فصلي ديگر موكول شد.
با اين وجود، باره سي انتقادات به ميلان را نادرست دانست و ادعا كرد كه نتايج اين فصل ميلان، شكست بار نبوده است.
او گفت:" من فكر مي كنم جدا از هر رتبه اي كه آنها در پايان فصل به دست بياورند، تا اينجا خوب كار كرده اند.البته آنها مي توانستند در ليگ قهرمانان كمي پيش تر بروند. به پيش بيني ها ابتداي فصل نگاه كنيد. آنها اكنون جواز حضور در ليگ قهرمانان فصل آينده را كسب كرده اند و به اين ترتيب مي توان اين فصل را موفقيت آميز دانست."
در حالي كه شايعات حاكي از كاهش بودجه ميلان براي فصل نقل و انتقالات است، اما باره سي اعتقاد دارد كه آنها بايد براي فصل بعد تيم شان را تقويت كنند.
" من فكر مي كنم يك مدافع، يك هافبك و يك مهاجم به تيم اضافه خواهند شد. من مطمئنم كه آنها در بازار نقل و انتقالات وارد خواهند شد."
gattus
يکشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۰:۲۳
برد خوبى بود ولى پدرمون دراومد:2:
كاشكى 2تا بازى بعدى رو هم ببريم:1:
كاپيتان رو ديديم بسى لذت برديم:1:
faraz36
يکشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۶:۲۵
بازی خوبی بود
مهم 3امتیاز بود که گرفتیم
Sor3na
يکشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۱:۲۶
فاوالي اسكول رو ديدين؟
داور اومده بهش كارت بده ،برگشته به آمبروزيني اشاره ميكنه كه اون كارت زرد دومش رو بگيره.باب مرتيكه خر حالا چي ميشه تو كارت زرد بگيري اون يكي يارت اخراج نشه؟
gattus
يکشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۱:۳۷
اون كچل اسكول رو هم ديديد؟:3:
ميخواد پاتو رو بفروشه؟:6:
faraz36
سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۰۸
اون كچل اسكول رو هم ديديد؟:3:
ميخواد پاتو رو بفروشه؟:6:
چنین چیزی شایعه هستش و حقیقت نداره
خودشم بارها گفته پاتو جایی نمیره
gattus
سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۲۶
كاكا رو يادته؟:6:
هردوتاشون گفتن عمرا بره بعدم قراردادش رو تمديد كردن كه مردم ريختن در خونه ى كاكا خوشحالى كردن 3ماه بعد رفت!!:6:
الآنم همون آش و همون كاسه البته من از خدامه پاتو بمونه!
به هرحال كارايى كه آقاي نخست وزير انجام ميده خرج دارن:3:
faraz36
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۲:۳۵
بازی یوه-میلان تا دقیقه 17"
0-1
گل آنتونینی با پاس زیبای سیدورف
gattus
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۲:۳۹
از كجا ميبينى؟!؟!
faraz36
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۲:۴۱
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
از Ntv ترکیه :3: بازی زیاد باحالی نیس
gattus
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۲:۴۳
منم ميخوام:6:
خجالت نميكشى شب ميرى خونه دختر همسايه؟:3:
faraz36
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۲:۴۵
2-0 رونالدینهو :3:
faraz36
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۲:۴۷
ليپي نامزد اول هدايت ميلان
به نوشته گاتزتا ليپي هنوز پاسخ مديران ميلان را نداده است. او كه در حال حاضر به آمادگي تيم ملي ايتاليا براي جام جهاني فكر ميكند
جدايي قطعي لئوناردوي برزيلي از ميلان به معناي آغاز حضور جدي مديران اين باشگاه در بازار نقل و انتقالات براي استخدام يك مربي جديد است، مربياي كه البته ويژگي اصلي او بايد تجربه و اعتبارش باشد.
روزنامه گاتزتا دلا اسپورت در اين زمينه مينويسد انتخاب اول ميلان براي اين پست كسي جز مارچلو ليپي نيست، مربي فعلي ايتاليا كه در جام جهاني گذشته به مقام قهرماني جهان رسيد.
به نوشته گاتزتا ليپي هنوز پاسخ مديران ميلان را نداده است. او كه در حال حاضر به آمادگي تيم ملي ايتاليا براي جام جهاني فكر ميكند. مورد درخواست دو غول ديگر ايتاليايي نيز هست، يوونتوس و اينتر كه يكي قطعاً مربي جديدي استخدام خواهد كرد و ديگري كه هنوز با مربياش به توافق نرسيده است.
روز جمعه بحث حضور كلوديو راينري روي نيمكت ميلان هم مطرح شد اما ظاهرا او علاقهاي به جدايي از رم ندارد.
faraz36
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۲:۴۹
این فصل رونالدینهو عالی بود
اگه فصل بعد هم بمونه از این بهتر کار میکنه چون جا افتاد تو میلان
این قضیه هم واسه هونتلار هم صدق میکنه[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
gattus
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۲:۵۸
من ليپى رو دوست دارم يه مربى واقعا ايتاليايى كه به سبك ايتاليايى بازى ميكنه اما رانيرى اصلا خوب نيست نميتونه تيماى قوى رو ببره!!
ميلان به شدت به دروازبان و مدافع نياز داره سيلوا داره خوب ميشه براي گوشه ها هم آباته و آنتونينى پيشرفت خوبى داشتن!
اگر مكسس بياد دفاع خوب ميشه شايد بشه دونى رو اورد ميلان:2:
اين دروازبان ميلان كه رفت سمپدوريا كى بود؟؟ديدى چه توپايى ميگيره ؟همون كه اول فصل هى گل ميخورد!
faraz36
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۱۰
استراری اگه اشتباه نکنم تو این بازی بعد از مدت ها زامبروتو پاتو و سیلوا هم دیدم
خداکنه لئو بمونه
اگه واقع بینانه نگاه کنی میبینی اصلا این فصل بازیکن نداشت اینایی که هم داشت نصدوم بودن
gattus
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۲۱
آره خودشه:3:
قبول دارم خوب كار كرد ولى نتيجه:6:
اين بازى هاى آخر رو بدباخت:6:
ميلان شانس قهرمانى هم داشت ولى:6:
faraz36
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۲۷
خوب شما بضاعت تیم ها رو ببین
مثلا اینتر بازیکنانی که داره با میلان یکی نیس......
یا همین یوه.....یا رم
میلان این فصل با بدشانسی روبه رو بود
برلوسکونی هم گفته فصل بعد نمی خواد خریدی کنه و گالیانی هم گفته بازیکن درجه 1 نمی خواد بخره
خوب اگه بقول شما لیپی هم بیاد چی کار می خواد بکنه
به نظر من لیپی هم مثله فان باستن جواب رد میده مگه ابروشو از سره راه اورده؟؟؟؟
این یوه هم این بازی خیلی داغونه :3:حیف این همه بازیکن
gattus
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۳۶
آره اورده بخاطر اينكه مربى ايتاليا شده من حساب كردم ايتاليا ميخوره به اسپانيا:6:
خب اون دوتا هيچ كارى براى ميلان نميكنن خريداى اخيرشون مشخصه:
ريوالدو_ رونالدو _ بكهام_ فلامينى _ فاوالى _ آبياتى و ....
اونم فروش كاكا:6:كه توى رئال بازيش نميدن كاش ميشد برگرده من خيلى كاكا رو دوست داشتم وقتى رفت 25تا پوسترش رو پاره كردم:6:واقعا ناراحت كننده بود!
amirlefthand
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۳۶
ntv-ntv spor ترکیه خوب حال میدن به ملت لیگ اسپانیا-ایتالیا-جام حذفی انگلیس و ... رو مجانی نشون میدن کیفیتشم که خداس برا ما
faraz36
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۴۰
90% بازی های میلان رو من از این شبکه دیدم
ظاهرا فاوالی کلا با میلان خداحافظی کرد :3:در این بازی
faraz36
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۴۳
آره اورده بخاطر اينكه مربى ايتاليا شده من حساب كردم ايتاليا ميخوره به اسپانيا:6:
اونم فروش كاكا:6:كه توى رئال بازيش نميدن كاش ميشد برگرده من خيلى كاكا رو دوست داشتم وقتى رفت 25تا پوسترش رو پاره كردم:6:واقعا ناراحت كننده بود!
حقیقتشو بخوای فصل اخر کاکا اون کاکای همیشگی نبود
دیگه انگیزه ای برای بازی میلان نداشت
نه اینکه چون ناراحتم رفته رئال اینو بگ نه.....اما
رونالدینهو چه میکنه 3-0 :3:حیف که نمیره جام جهانی
black_shadow
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۴۷
چقدر خشن!!:3:
gattus
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۴۹
آره ضعيف شده بود اما به خاطر اين بود كه دو بار مصدوم شده بود!
ولى بازم شكر كه كسى با كارلتو نرفت
gattus
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۵۲
چقدر خشن!!:3:
بازيكنى كه تعصب نداره به درد _ _ _ ميخوره:1:
شما كيارشى يا يكى ديگه؟:3: ي بار تذكر داده بودم اسپم نده مداركش هم موجوده :3:ميخواى دو كارتت كنم از بازى بعد محروم بشى؟:3:
faraz36
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۵۳
خبرها حاکیت از علاقه آبرامویچ به پاتوس
ظاهرا کارلتو گفته که پاتو واسه فصل بعد می خواد
هرکی هم تعویض میشه میره تو بغل لئو ظاهرا با اون دارن تو اخرین بازی با مربیگریش خداحافظی میکنن
بازم میگم واقعا حیف شد
amirlefthand
شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۵۶
بازيكنى كه تعصب نداره به درد _ _ _ ميخوره:1:
شما كيارشى يا يكى ديگه؟:3: ي بار تذكر داده بودم اسپم نده مداركش هم موجوده :3:ميخواى دو كارتت كنم از بازى بعد محروم بشى؟:3:
ایشون کیارش نیس
حاج خانومشونه :3: داره رفاقای اینترنتی اون مردک مبتذل رو تست میکنه
faraz36
يکشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۰:۰۵
ظاهرا دیدا هم وسط بازی از هوادارا خداحافظی کرد و با آبیاتی تعویض شد
اینم رفت :3:
رضا
يکشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۰:۲۰
لئوناردو که گفته بود بعد بازی امروز خداحافظی میکنه و میره.
شما چه جوری طرفدار میلان هستین که اینو نمیدونستین؟:3:
gattus
يکشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۰:۲۴
اسپماتون پاك شد چندتا پست هم بزودى ميره بحث آزاد از اين به بعد اسپم ببينم برخورد ميكنم
رضا فراز هم ميدونه ميگه كاشكى نره
faraz36
يکشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۰:۲۵
لئوناردو که گفته بود بعد بازی امروز خداحافظی میکنه و میره.
شما چه جوری طرفدار میلان هستین که اینو نمیدونستین؟:3:
خسته نباشی رضا جان
من 2ساعت دارم میگم حیف شد که لئو می خواد بره بعد شما.......
:bigsmile:
رضا
يکشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۰:۳۴
حسش نیست بر گردم پستای صفحه قبل رو بخونم.فقط یادمه یکی گفت که مثل اینکه لئوناردو قراره خداحافظی کنه و بره.امیر حسین احیانا تو نگفتی؟:3:
Sor3na
يکشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۷:۵۰
خب ميلان خوب بود اين فصل.با اين بازيكنايي كه داره به نظرم خوب نتيجه گرفت.فقط اي كاش از اينتر نمي باخت رفت و برگشت.من از لئوناردو راضيم .با اين تيم خيلي خوب كار كرد.رئال رو تو سانتياگو برنابئو زد.يوونتوس رو رفت و برگشت زد.
خلاصه ديگه.به نظرم يه دروازه بان و دو تا دفاع خوب اول كار بايد بگيريم.حالا جدا از كاراي ديگه !بقيه پستامون تقريبن خوبن.حداقل در اين حد هستن كه بتونيم همين دوم سوم بشيم.
مگر اينكه برلوسكوني بخواد تيم رو بكنه مث لاتزيو و اينجور تيما و از اين به بعد هيچ انتظار خاصي از ميلان نداشته باشيم.:3:
gattus
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۴۶
خبر های جدید میاد:
زاراته - همسیک- بازگشت گورکوف:1:
حتی میلان پشت پرده با فابرگاس هم وارد مذاکره شده !!
حالا خدا میدونه که این اتفاق میوفته یا نه
gattus
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۴۷
Sor3na
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۰۱
میلان رویایی این عکسست.بعید میدونم دیگه چنین میلانی رو ببینیم.:(
faraz36
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۴۹
خبر های جدید میاد:
زاراته - همسیک- بازگشت گورکوف:1:
حتی میلان پشت پرده با فابرگاس هم وارد مذاکره شده !!
حالا خدا میدونه که این اتفاق میوفته یا نه
میتونم بپرسم این خبر رو از کجا خوندی یا دیدی؟؟؟؟؟؟
gattus
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۵۹
توى فروم هواداراى ميلان به نقل از روزنامه هاى ايتاليا!
تازه سايت گل گفته ميلان 80تا به زلاتان پيشنهاد داده از طرفى ميخواد آمائورى رو با بوريلو جابه جا كنه!
ميليتو هم قصد داره اينتر رو ترك كنه وقتى بهش گفتن كجا ميرى جواب داده پيشنهاد هاى خوبى دارم گفتن ميلان؟
جواب نداده وپيچونده!
يه مدافع 22ساله هم هست محصول ميلان ولى دو فصل قرضى اين ور و اونور بوده اونم هست!
4تا از بهترين بازيكناى جوانان ميلان هم فصل آينده ميان بالا دوتا مهاجم دو تا مدافع!
faraz36
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۰۸
من هر روز وب سایت میلان میخونم فکر نکنم از این سایت معتبر تر جایی باشه
هیچ خرید بزرگی واسه میلان در تین فصل نیس
سایت گل رو بخون اما زیاد جدی نگیر
gattus
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۲۲
سايت ميلان كه مذاكرات رو نمينويسه!
Sor3na
چهارشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۹, ۰۸:۰۶
اگر زلاتان و اون دفاعه و 4 تا بازیکن جوون بیان.رونالدینیو و پاتو هم بمونن به همراه پیرلو و نستا و تیاگو سیلوا یه تیم خیلی خوب تشکیل میدن.
دروازه بان خبری نیست فعلا؟چون دیدا هم که خدافظی کرده!:d
Sor3na
چهارشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۹, ۰۸:۱۲
راستی تو اون عکسه که گذاشتی من دو نفرو یادم نیست.
کاستاکورتای جوون رو که شناختم ،فرانکو بارزی رو هم شناختم ،رایکارد و فان باستن و گولیتم شناختم ،دوتای دیگه کیان؟
gattus
چهارشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۳۷
فوتبال پرس امروز گزارش داد:
آبياتى به جنوا خواهد پيوست
استورارى در سمپدوريا خواهد ماند.
بنابراين فصل بعد دروازبانى در دروازه ى ميلان نخواهد بود اين خبرگزارى خبر از مذاكره با ديگو لوپز را منتشر كرده است:1:
در قسمت ديگرى به اين مسئله اشاره كرده كه روبينهوى برزيلى در ميلان خواهد بود و سران ميلان تلاش دارند تا قبل از شروع جام جهانى اولين خريد تابستانى خود را انجام دهند!
نكته ى قابل توجه آن است كه يووه به شدت به دنبال جذب بوريلو بود و ميلان هم خواهان جذب آمائورى اما احتمال حضور ستاره ى سوئدى در ميلان احتمال اين نقل و انتقال را صفر ميكند.اما سران يووه به شدت به بوريلو علاقه دارند از طرفى ميلان هم به دنبال بوفون است بوفونى كه به شدت خواهان جدايى از يوونتوس است و ميخواهد اين تيم را ترك كند!
gattus
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۱۶
حمله روسيه به قلب فوتبال ايتاليا
نخست وزيران روسيه و ايتاليا خيال دارند سهام آ.ث ميلان را پيشکش پيروزي در مناقصه نفت عراق کنند.
به گزارش آژانس خبري آنسا، چند روز قبل خبر مذاکره پشت پرده پوتين از روسيه و برلوسکوني از ايتاليا روي خروجي خبرگزاري مذکور منتشر شد اما ضمن جريمه نقدي سنگين خبرنگار منتشر کننده اين خبر، تکذيبيه آن نيز به سرعت منتشر و بر اين نکته تاکيد شد که ميلان فروشي نيست.
هراس برلوسکوني از تيفوسيهاي ميلان تنها دليل تکذيب اين خبر غير قابل تکذيب نبود بلکه وي نميخواست اين ماجراي پشت پرده به روزنامههاي تصميم گيرنده ايتاليا برسد.
پوتين توسط کمپاني غول پيکر گازپروم قصد خريد سهام ميلان ايتاليا را به مبلغ کلي 222ميليون دلار در سر ميپروراند و برلوسکوني با توجه به جداييهاي تحميل شده از ميلان از چنين سود بادآوردهاي بدش نميآيد.
gattus
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۲۲
بودجه خرید میلان: 30 میلیون، اینتر: 100 میلیون
میلانیها فاصله زیادی با همشهریشان دارند.
سایت گل – میلان تنها 30 میلیون یورو برای خرج در تابستان در اختیار دارد. آدریانو گالیانی، مدیر اجرایی میلان تنها این مبلغ مختصر را برای باشگاه در نظر گرفته است.
به این ترتیب، میلان 70 میلیون یورو کمتر از اینتر میتواند خرج کند، چرا که لا گاتزتا دلو اسپورت و کوریره دلو اسپورت هر دو نوشتهاند اینتریها 100 میلیون یورو برای خرید بازیکن جدید در نظر گرفتهاند. البته این 30 میلیون یورو هم احتمالا برای تیم اصلی و بخش جوانان در نظر گرفته میشود و به این ترتیب، هر فردی که مربی میلان شود – که احتمالا ماسیمیلیانو آلگری این پست را به عهده میگیرد – حتی کمتر از این پول را در اختیار خواهد داشت.
ظاهرا 20 میلیون یورو برای تیم اصلی و 10 میلیون یورو برای آکادمی جوانان در نظر گرفته شده است. البته محدودیت بودجه باعث شگفتی طرفداران روسونری نیست، چرا که شرکت فیناینوست که مالک میلان است اعلام کرده باید مخارج میلان کم شود تا حسابهای باشگاه با هم بخوانند.
gattus
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۲۷
تور آمریکایی میلان
26 می 2010( چهارشنبه 5 خرداد)، واشنگتن، ورزشگاه دی سی یونایتد - میلان
30 می 2010(یکشنبه 9 خرداد)، شیکاگو، ورزشگاه تویوتا پارک: شیکاگو فایر- میلان
2 ژوئن( چهرشنبه 12 خرداد)، مونترال، استادیوم المپیک: مونترال ایمپکت - میلان
gattus
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۲۹
مائورو تاسوتی سرمربی فعلی میلان بازیکنان زیر را برای بازی با دی سی یونایتد در زمین قرار داد :
آبیاتی ، آباته ، نستا ، ترزی ، آنتونینی ، بروکی ، فلامینی ، سیدورف ، یانکلوفسکی ، پاتو و رونالدینیو
همچنین برای میلان این تعویض ها انجام شد :
1- دقیقه 38 : بلازی به جای فلامینی
2- دقیقه 46 : اوددو به جای یانکلوفسکی
3- دقیقه 55 : اینزاگی به جای آباته
4- دقیقه 60 : مانسینی به جای رونالدینیو
5- دقیقه 64 : فاوالی به جای ترزی
6- دقیقه 73 : دی گنارو به جای بروکی
7- دقیقه 80 : دینیز به جای آنتونینی
8- دقیقه 81 : دلوکیو به جای بلازی
این بازی در نهایت با نتیجه 3بر 2 به نفع میزبان خاتمه یافت .
نیمه اول تیم میزبان با دو گل « امیلیو » و « پونتیوس » جلو افتاد . در نیمه دوم نیز آنها موفق به گلزنی شدند و این « آلسوپ » بود که برای دی سی یونایتد گلزنی کرد .
هر دو گل میلان در دقایق 70 و 73 توسط ماسیمو اوددو ( یکی از روی نقطه پنالتی ) به ثمر رسید .
gattus
يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۵۳
خب کچل بیخاصیت رفته اسپانیا اول رفته رئال مادرید برای اینکه با بازیکنای اخراجی رئال یعنی وندر فات و درنته مذاکره کنه!از طرفی میخواد گاگو رو هم جذب کنه!!!
تیر بعدی به دیگو لوپز میخوره که داره به شدت به میلان فکر میکنه و دائم از این میگه که آرزو داره با رونالدینهو و پاتو هم بازی باشه دیگو توی این فصل از 13 پنالتی که به دروازش زدن 7 تا رو گرفته:1:
شایعات از این خبر میده که آگوئرو هم به میلان میاد البته جداییش از مادریدی ها قطعی شده تقریبا و گالیانی هم گفته منتظر باشید تا میلان یه سوپراستاری رو جذب کنه که بشه روش سرمایه گذاری کرد!(البته شاید ژکو باشه)
faraz36
دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۲۶
فعلا در حال حاضر صحبت با فابیانو جدی شده
gattus
پنجشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۳۷
faraz36
جمعه ۲۱ خرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۴۵
پاتو: خیلی زود است که از ماندن در میلان بگویم
به نظر می رسد که ستاره برزیلی نقشه هایی در سر دارد.
الکساندر پاتو، مهاجم جوان باشگاه میلان در مورد آینده اش در رختکن سن سیرو با شک و تردید صحبت می کند. این ستاره برزیلی در حال حاضر به آفریقای جنوبی سفر کرده تا به حمایت از تیم ملی کشورش در رقابتهای جام جهانی بپردازد.
این مهاجم جوان در پاسخ به پرسشی در مورد احتمال جدایی اش از میلان و پیوستن به چلسی در بازار نقل و انتقالات تابستانی گفت:« الان بسیار زود است که بخواهم از ماندنم در میلان بگویم. بعد از بیستم جولای در مورد آینده ام صحبت خواهم کرد.»
پاتو ادامه داد:« من اکنون برای شرکت در یکی از مراسم تبلیغاتی نایک و حمایت از تیم ملی برزیل ، با بوقم در آفریقای جنوبی هستم. بسیار خوشحالم که اینجا هستم؛ حتی با وجودی که دونگا مرا به تیم ملی دعوت نکرد.»
تیم ملی برزیل روز سه شنبه و در اولین دیدارش در رقابتهای جام جهانی به مصاف کره شمالی خواهد رفت.
gattus
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۰۱:۵۶
لیگ انگلیس چند سالی است که بر لیگ قهرمانان سلطه دارد، آلمان هر سال نسبت به سال قبل پیشرفت میکند و لالیگا لغب زیباترین بازی ها را یدک میکشد و در چند سال گذشته موفقیت های زیادی را هم در رده باشگاهی و هم در رده ملی بدست آورده ولی هیچ کدام از آنها اسطوره ای مانند اسطوره میلان، پائولو کبیر نداشته اند. او بازیکنی است که تمام دنیا را مجبور کرده تا به فوتبال ایتالیا حسادت بورزند
در ایتالیا این بازیکنان را " predestinati" مینامند، بازیکنانی که قبل از اینکه پایشان را در مستطیل سبز بگذارند موفقیتشان حتمی است. برای ترجمه این واژه کلمه ای بهتر از پائولو مالدینی پیدا نمیشود، بازیکنی که اوج فوتبالش از همان زمان نوجوانی آغاز شد و تا آخرین لحظات عمر فوتبالی خود اجازه نداد که افت کند. او معنای واقعی کلمه " عالی" است. پائولو از یک خانواده فوتبالی و از تیم پایه میلان پا به عرصه فوتبال گذاشت، پدرش چزاره خود یکی از بازیکنان بزرگ فوتبال ایتالیا بوده. گرچه یک خانواده برجسته فوتبالی دلیلی برای موفقیت در عرصه فوتبال نیست. دنیای فوتبال پر از بازیکنان جوانی است که نام پدران بزرگ خود را یدک میکشند و نمیتوانند حتی اندکی از افتخارات پدران خود را بدست بیاورند. میتوانید این را از مارادونای کوچک بپرسید
اما در این زمینه پائولو حتی از پدرش چزاره پیشی گرفت. سایت رسمی میلان افتخارات او را لیست کرده که در آن 7 اسکودتو، 5 لیگ قهرمانان، 1 جام باشگاه های جهان، 2 جام بین قاره ای، 5 سوپر کاپ اروپا، 1 کوپا ایتالیا و 5 سوپر کاپ ایتالیا به چشم میخورد. برای خواندن افتحارات او باید کمی مکث کنید و نفسی تازه کنید
تمام این اتفاقات از ژانویه 85 شروع شد. زمانی که روسونری ها به یک نوجوان 16 ساله اولین فرصت بازی در لیگ در مقابل ادینزه را دادند. میلان در آن زمان تازه از سری بی بالا آمده بود و هنوز نتوانسته بود خودش را پیدا کند و در جستجوی یافتن هویتی تازه بود. شماره 3 جوان و تازه وارد نشان داد که در پیدا کردن هویت جدید نقش بسزایی خواهد داشت او در یکی از مصاحبه هایش به اولین بازی اش اشاره میکند." تا جایی که بیاد میاورم اولین بازی ام توانستم خوب بازی کنم و به همین خاطر روز خوبی بود اما همه چیز برایم جدید بود و حریفم را میشناختم" او در آن فصل فقط یک بازی انجام داد اما از ان به بعد بازیکن کلیدی تیم شد. حتی با وجود خرید های بزرگ میلان در پست او، هیچ بازیکنی نتوانست برای قرار گرفتن در ترکیب ثابت او را نیمکت نشین کند. حتی قبل از تعیین مربی جدید اسم او بر روی لیست بازیکنان مورد علاقه مربی جدید چاپ شده بود
در واقع جدا از افتخارات او چیزی که باعث حیرت است نحوه امادگی او بود. پائولو در تمامی پست ها حتی مهاجم بازی کرد و همیشه در بالاترین سطح ظاهر میشد. کمتر بازیکنی را میتوان پیدا کرد که هم در دفاع عالی باشد و هم در حمله قدرت حفظ توپ، تکنیک و دریبل خوبی داشته باشد. برلوسکونی میدانست که بازیکنی فوق العاده پیدا کرده " پائولو مانند پسر من بوده. او در کنار بارزی بزرگ ترین بازیکنان زمان من در میلان هستند . افتخاراتی که او بدست آورده باورنکردنی است. در واقع او الگوی بسیار مناسبی است که میلان به چه صورت باید باشد. هواداران نمیتوانند باور کنند که او دیگر برای میلان بازی نمیکند."
او همچنین برای کشورش هم افتخار آفرین بوده. در سال های 2002-88، 126 بار برای ایتالیا به میدان رفت که در 74 دیدار کاپیتان تیم بوده و همراه با تیم ملی کشورش در 4 جام جهانی شرکت کرده. تنها نکته منفی در کارنامه اش نبود قهرمانی در جام جهانی است. بالاترین رده ایی که همراه با ایتالیا بالا آمد در جام جهانی 94 آمریکا بود که در ضربات پنالتی مغلوب برزیل شدند.
گرچه او نتوانست به افتحار بزرگی همراه با ایتالیا دست پیدا کند ولی هم تیمی هایش میدانستند که او بازیکن بزرگی است. دلپیرو میگوید" بازیکن خوب داریم و بازیکن فوق العاده ولی بازیکن هایی هستند که فراتر از حد توصیف قرار میگیرند که پائولو یکی از آنهاست"
سندروس درباره او میگوید" واقعا یک افتخار است که در کنار مالدینی بازی کنی. او تاریخچه میلان است و سال ها این باشگاه را به دنیا معرفی کرده. او بازیکن بزرگی است و در این سن تشنه موفقیت است. تمام بازیکن ها به او احترام میگذاشتند و او هیچ صدایش بلند نمیشد چون زمانی که میخواست صحبت کند همه ساکت میشدند."
مالدینی در فصل 2008 تصمیم به خداحافظی از فوتبال گرفت اما تصمیمش عوض شد و ترجیح داد یک فصل دیگر تیمش را همراهی کند. بار دیگر فوق العاده ظاهر شد به خصوص برای بازیکنی که 40 سالگی اش را جشن میگرفت و همان اشتیاقی را که در بازی با ادینزه در اولین بازی اش داشت را نشان میداد.
صحنه ایی که تعدادی از به اصطلاح هواداران میلان تصمیم گرفتند در مقابل او در بازی آخرش در سن سیرو به او اعتراض کنند بسیار زجر آور بود اما در بازی با رم که آخرین بازی اش بود کمتر کسی را در استادیوم تماشا میکردیم که چشمانش خیس نباشد. مالدینی جادوگر آخرین بازی اش را در مقابل خانواده اش با هواداران میلان بدرود گفت.
او میگوید " همه چیز تغییر پیدا کرده. از سرعت بازی گرفته تا تاکتیک اما هنوز همه چیز به تمرین کردن ارتباط دارد. همه چیز بستگی به آمادگی بدنی و تلاش دارد و این دقیقا چیزی است که من بر آن تکیه کردم. من زندگی خوبی داشتم و این زندگی همراه شد با موفقیت در ورزشی که عاشق آن بودم"
فوتبال در ایتالیا بیش از دو دهه است که با نام مالدینی شناخته میشود
تولدت مبارک کاپیتان
نویسنده: Forza Milan
منبع
فرومه هواداران ميلان
Alone
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۰۹
بنده دیر رسیدم ولی چون مالدینی رو دوست دارم اومدم اینجا تولدشو تبریک بگم و برم . پائولو جان تولدت مبارک . یادته اون روزا که با هم میرفتیم لب آب ونیز مشروب میخوردیم !!! یادش بخیر ... فعلا
gattus
شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۴۶
پت و مت دست به کار شدن:1:
قراره هونتلار توی میلان بمونه اما یه سری بازیکن از تیم برن بازیکنایی که واقعا بدرد نمیخورن:1:
از طرفی قراره ون در فارت و هوندا هم بیان میلان اینطور خط هافبک میلان قوی میشه!!از طرفی این بازیکن های 19-20ساله ای که اومدن میلان هم بازیکنای خوبی هستن یکیشون هم الان با تیم ملی زیر 23ساله ها توی اردو هست و میگن به زودی به پیرلو تبدیل خواهد شد:1:
gattus
شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۰۹
gattus
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۲۰:۳۷
خوب روبینهو هم اومد میلان و هونتی رفت شالکه و بوریلو هم رفت رم میلان هنوز داره با یووه برای تعویض گروسو با کالازه مذاکره میکنه!
چه خط حمله ای داره میلان!
faraz36
چهارشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۹, ۰۰:۱۹
در عوض چه دفاع در پیتی داره این میلان
امسال با کدومشون میخواد مقابل رئال یا تیم های قوی جام باشگاه ها وایسه؟؟؟؟؟؟؟
کلادزه (سوتی پیر)
بونرا نیمکت نشین
نستای همیشه مصدوم
ادوی پا بسن گذاشته
یا فاوالی بالای 35سال سن؟؟؟؟
یک زامبروتا هس که اونم بازیش تو جام جهانی چنگی به دل نزد اونم بالای 30سال هستش
در مورد خرید میلان هم بگم زالاتان بازیکنه خوبیه
اما روبینهو اصلا بازیکن خوبی نیس همش حاشیه هستش
تو هیچ کدوم از تیم هاش بیش از یک سال نمونده با همه هم مشکل پیدا کرده
اما از لحاظ فنی خوبه
gattus
چهارشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۹, ۰۰:۴۰
توی میلان هم نیمکت نشین میشه توی خط دفاع میلان سیلوا نستا یپس پاپا ویه بازیکن دیگه که دیروز خرید رو داره کالادزه رو هم بازی نمیده
Sor3na
چهارشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۹, ۱۱:۲۹
کلا از تیمی که جمع کرده راضیم !بواتنگ هم خوبه ،روبینیو هم خوبه ،زلاتانم که عااالیه !
بعدم برادر من ،همین که یه تیمی داشته باشیم رفت و برگشت از منچستر نبازیم و تا مراحل خوبی پیش بریم ،دربی حساسی داشته باشیم و تو لیگ جز تیم های در کورس باشیم خیییلی خوبه برای میلانی که چند فصلی هست گوشه گیر شده !
نمیشه یه دفعه 11 تا بازیکن بارسا رو بخره بیاره تو تیم که ! :d
faraz36
چهارشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۹, ۲۰:۴۲
موضوع خرید 11بازیکن بارسا نیس
موضوع اینه که هر تیمی بر اساس نیازش میخره
میلان تو حمله به جز پاتو تمام کننده نداشت زلاتان خوب بود اما روبینهو از نظر من نیازی نبود درست بازیکن خوبیه
به نظر من این 18میلیون یور یک مدافع خوب و درجه 1 رو میتونست بخره
gattus
چهارشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۹, ۲۰:۵۷
هیشکی حاضر نیست مدافعهاش رو بفروشه همون پاپا از سرمون زیادیه:3:
Alone
سه شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۰۵
سلام 2تایی هااا !!! :SugarwareZ-044::SugarwareZ-013:
gattus
سه شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۵۴
خوبیم سه تاییا:3:
faraz36
سه شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۹, ۲۰:۳۵
یکی بیاد حرف بزنه کوری بخونه که تیمش تیم باشه
Sor3na
چهارشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۵۱
به قول علی دایی :ببخشیدا ! هر موقع راتون دادن جام باشگاها ،بعد بیایید حرف بزنید ! (و سه تای تو تورین هم فراموشتون نشه !)
S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۰۲
می خواصتم یه صحبتی بکنم:3:هه هه چیه؟؟؟:3:یوونتوص هم شد تیم؟؟؟
گول خل ها:3:
faraz36
جمعه ۲۶ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۱۶
من خلاصه بازی دیدم زیاد تعریفی نداشت اما در مجموع تو نتیجه خوب بودیم
2-0
gattus
جمعه ۲۶ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۲۳
خلاصه رو بیخیال اصل رو بچسب!!
من که خیلی تعریف شنیدم !!
فردا ساعت 11:15 بازی میلان رو تی وی خودمون پخش میکنه چهارشنبه هم همینطور!1
AliMilani
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۰۰:۲۰
از هفته سوم رقابتهای کالچیو دو تیم میلان و کاتانیا در ورزشگاه سن سیرو به مصاف هم خواهند رفت .
تیم میلان که در بازی با چزنا ۲ بر صفر تن به شکست داده بود در با ژیروزی مقابل اوسر در لیگ قهرمانان اروپا ثابت کرد که اون شکست یک اتفاق بیشتر نبوده و بس . حالا باید دید ستارگان آلگری در نبود کاپیتان آمبروسینی و پاتو چکار خواهند کرد .
روبینهو و بواتنگ از ابتدا برای میلان بازی خواند کرد . پرنس در بازی قبلی فوق العاده ظاهر شد باید فردا شب چکار خواهد کرد .
AliMilani
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۰۰:۲۴
بچه ها این خبرم نیمه داغهمیلانی ها آماده ارائه پیشنهاد 6 میلیون یورویی برای به خدمت گرفتن کریستین ترسچ مدافع آلمانی اشتوتگارت هستند.
آنچلوتی : میلان سال خوبی را در پیش رو دارد.
رونالدینهو : برلوسکونی را همانند یک پدر دوست دارم.
به دنبال مصدومیت آمبروسینی، آلگری از بواتنگ و فلامینی به عنوان جانشین استفاده خواهد کرد.
سیدورف از بازی کردن در کنار زلاتان بسیار خوشحال است.
زلاتان : گلزنی برای میلان فوق العاده است.
AliMilani
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۰۰:۳۳
ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، گفت که پس از مربیگری در اینتر، برایش برعهده گرفتن هدایت میلان بسیار سخت است.
اما او این احتمال را به طور کامل رد نکرد و از زلاتان ابراهیموویچ به عنوان مثال استفاده کرد.
او در مصاحبه با مدیاست گفت:" بعد زلاتان من هم به میلان بروم؟ خیلی سخت است. من علاقه زیادی به اینتر دارم. در فوتبال هرگز نباید گفت هرگز. اما من در گذشته با همه احترام رقیب میلان بودم.
من اینتر را خیلی دوست دارم و نمی توانم به چنین چیزی فکر کنم."
رئال مادرید آغاز خوبی در چمپیونز لیگ داشت و شب گذشته موفق شد در اولین دیدارش در این جام با نتیجه 2-0 آژاکس را شکست دهد.[Only Registered And Activated Users Can See Links]
AliMilani
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۰۰
کاکا شاید در ژانویه به اینتر برود
این نشون میده موراتی چقدر افکار بچه گون و عقده ای داره و منو یاده بچه های احمق می اندازه نه بچه های معمولی
به هر حال کاکا هرجا بره ما خوشحال می شیم و از زحماتش برای میلان همیشه تشکر می کنیم چراکه ما روسونری ها مثل اینتری ها بی شخصیت نیستیم و این یکی از تفاوت های ما با اینتر هست[Only Registered And Activated Users Can See Links]
AliMilani
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۰۵
[Only Registered And Activated Users Can See Links]تیاگو سیلوا، مدافع میلان در جریان شکست دو بر صفر هفته گذشته در خانه چزنا دچار مصدومیت از ناحیه ران پا شد و بازی با اوسر در لیگ قهرمانان را از دست داد.
اما دوران مصدومیت او میتواند کوتاه باشد و او شاید مقابل کاتانیا بازی کند.
آلگری میگوید: «امروز خواهیم دید چه میشود، اما او پس از تمرین شرایط خیلی خوبی داشت. بله، به نظرم او شانس حضور در میدان را دارد.»
سیلوا 25 ساله بازیکنی کلیدی برای روسونری است و فصل پیش 35 بار در سری آ به میدان رفت.
میلان از دو بازی اول لیگ سه امتیاز دارد.
faraz36
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۱۲
خلاصه رو بیخیال اصل رو بچسب!!
من که خیلی تعریف شنیدم !!
فردا ساعت 11:15 بازی میلان رو تی وی خودمون پخش میکنه چهارشنبه هم همینطور!1
میتونم بپرسم چه تعریفی شنیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
gattus
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۲۳
من شنیدم خیلی خوب بازی کردن امشب خیلی چیزا مشخص میشه ساعت11:15بازی رو نشون میده!
faraz36
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۷:۰۱
من شنیدم خیلی خوب بازی کردن امشب خیلی چیزا مشخص میشه ساعت11:15بازی رو نشون میده!
شنیدن کی بود مانند دیدن:wink:
gattus
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۱۷:۱۵
امشب میبینیم
ولی من از یکی دو نفر نفهمیدم که...
faraz36
يکشنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۹, ۰۷:۳۳
دو بازی 1امتیاز اونم مقابل تیم های که معرفترین بازیکنانش کاربونی، لدسما ،مکسی باشه
گل کاتانیا منو یاده ساشا ایلیچ با محمود فکری انداخت:smile2:
خدا رفتگان این کمک داورو بیا مرزه اگه نبود که میلان 90دقیقه که هیچی 180دقیقه هم نمیتونست یک حمله درستو حسابی بکنه
در مجموع این تیم خیلی فاصله داره با تیم شدن
بازیه خوبی از بازیکنان جدید میلان ندیدم نه زالاتان نه بواتنگ که همش در حال دعوا بود ربینهو هم اصلا نبود این بازیکن شماره 90 ادو هم خیلی باحال بود کلی خندیدم:1:
AliMilani
دوشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۰۶
[Only Registered And Activated Users Can See Links]پخش بازیهای میلان و رئال مادرید از سینماهای ملت و آزادی
AliMilani
دوشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۱۳
سلام میلانی ها بعد از یه وقفه چندروزه بازم برگشتم """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
عاشقتم میلان با وجود تینکه مقابل تیمی با لایه های متعدد ئفاعی مساوی کردی:SugarwareZ-191:
AliMilani
دوشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۲۶
بچه ها اینم مصاحبه سرمربی میلان بعد از بازی با کاتانیای (خر شانس)
میلان در بازی با تیم کاتانیا در نیمه اول شانس برد و گرفتن هر سه امتیاز بازی رو داشت ولی در نیمه دوم این شانس رو از دست داد
آلگری: یکبار دیگه ما امشب اشتباهات زیادی کردیم و شانس ضد حمله های زیادی رو به کاتانیا دادیم مخصوصا زمانی که ما به گل رسیدیم.
ما نباید از هم به صورت جدا بازی کنیم و باید زمان بیشتری رو برای بهبود وضعیت صرف کنیم و ما هنوز نیاز داریم توپ رو به قسمت های خالی زمین ببریم تا بتونیم موقعیت های بیشتری ایجاد کنیم.
میلان در حال حاضر از هدفش یعنی فتح اسکودتو دوره برای اینکه از دو بازی مقابل چزنا و کاتانیا فقط یک امتیاز گرفته و اینگونه نمی توان اسکودتو را فتح کرد.
ما نیاز داریم به برد های خانگی و قطعا باید بهتر بشیم در ادامه فصل و مخصوصا در این شرایطی که زیر فشار هستیم و ما می دونیم که در سری آ بازی های سختی در پیش داریم پس ما باید صبر و بازی با آرامش رو در زمین یاد بگیریم.
من اینطور تصور نمی کنم که تیم های که به صورت دفاعی و با تراکم بالا در زمین خود بازی می کنند و دل به ضد حمله بسته اند رو نمی شه برد ولی طبیعتا کیفیت تکنیک بازی پایین و بازیکنان خسته می شوند ولی ما باید روی تیم های تدافعی بیشتر کار کنیم چون مطمئنا تیم های زیادی در سری آ هستند که سعی دارند از ما مساوی بگیرند.
آلگری از خط حمله ای استفاده می کرد که تشکیل شده بود از ابراهیموویچ و اینزاگی و رونالدینیو و سیدورف و بواتنگ و پیرلو اونها رو پشتیبانی می کردند.
ما باید ابراهیموویچ رو بیشتر صاحب توپ کنیم و زمانی که ما از روبینیو و پاتو می تونیم استفاده کنیم ایبرا فرصت بشتری برای آزادی داره.
بواتنگ بازیکن بسیار مهم و قابلیت های زیادی در زمینه ی کنترل میانه ی زمین داره.
ما در مسیر مستقیمی قدم بر می داریم و ما هر سه روز یکبار بازی می کنیم و مصدمین زیادی داریم پس واضحه که ما باید تلاش بیشتری کنیم.
زمانی که ما بد نتیجه می گیریم مقصر همه هستند از تک تک بازیکن ها تا مربی و کادر فنی پس ما نیاز به تلاش بیشتر و بیشتری داریم و مشکل اصلی ما این است که به راحتی ضد حمله می خوریم.
AliMilani
دوشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۳۸
ستاره برزیلی روسونری از اینکه تیمش نتوانست هر سه امتیاز این دیدار را به دست بیاورد، ابراز تاسف کرد.
میلانی ها در دیدار شب گذشته شان در مقابل کاتانیا در ورزشگاه سن سیرو نتوانستند به پیروزی برسند و رونالدینیو، ستاره برزیلی روسونری، از اینکه تیمش نتوانست هر سه امتیاز این دیدار را به دست بیاورد، ابراز تاسف کرد.
او در مصاحبه با اسکای اسپورت گفت:" همیشه گذشتن از یک خط دفاعی تیمی که با نفرات زیاد دفاع می کند، دشوار است. ما در این دیدار تلاش زیادی انجام دادیم و با سری بالا زمین را ترک می کنیم.
تیم پیشرفت کرده است و این مهم است که ما سرهایمان را بالا بگیریم و سعی کنیم که در بازی هایمان تداوم داشته باشیم.
شکست مقابل چزه نا دیگر مربوط به گذشته است و هرچند دو امتیاز در بازی این هفته از دست دادیم اما نباید سرخورده باشیم. بعضی مواقع بد بازی می کنید و می برید؛ در بعضی بازی ها نیز خوب بازی می کنید اما نتیجه دلخواهتان نیست.
فوتبال همین است و ما باید هر هفته سخت کار کنیم."
AliMilani
دوشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۵۳
ستاره جدید باشگاه منچسترسیتی در صحبتهایی اعلام کرد که دین زیادی به نرآتزوری دارد ولی در عین حال به این نکته اشاره کرد که مشکلی در بیان احساس واقعی اش نسبت به میلان ندارد.
ماریو بالوتلی در بازار نقل و انتقالات تابستانی، رختکن اینتر و لیگ ایتالیا را ترک کرد و به منچسترسیتی پیوست. او در صحبتهایی به این نکته اشاره کرد که منچستربهترین جای دنیا نیست ولی برای فوتبال به انگلیس آمده است. بالوتلی در صحبتهایی که در اسپورتال منتشر شد، گفت:« من دین زیادی به اینتر دارم و دیگر پیراهن این تیم را روی زمین نمی اندازم. من سالهای فوق العاده ای را در رختکن اینتر سپری کردم ولی در ماه های اخیر حس کردم که زمان جدایی من ازاین تیم فرا رسیده بود. من هیچ مشکلی با هم تیمی های سابقم نداشتم.»
بالوتلی در مورد رابطه اش با موراتی گفت:« من به موراتی احترام می گذارم و هیچ مشکلی ندارم که بیان کنم که میلان را به اینتر ترجیح می دهم، چون همیشه میلان را بیشتر از اینتر دوست داشته ام. زمانی که ژوزه مورینیو به من گفت که من خیلی خوب هستم، تنها 20 دقیقه مرا در زمین مسابقه نیاز داشت. به عنوان یک انسان،هر کسی آزاد است تا نظرش را بگوید ولی به عنوان مربی، روبرتو مانچینی و ژوزه جزو بهترین ها هستند.»
سوپرماریو در ادامه صحبتهایش در مورد انتقالش به سیتی و مصدومیتش گفت:« به خاطر اینکه منچستربهترین جای دنیاست، به اینجا نیامده ام. من برای فوتبال بازی کردن به اینجا آمده ام و باید خیلی زود از بند مصدومیت رها شوم. گاهی وقتها ممکن است کارهای احمقانه انجام دهم ولی سرنوشتم مثل آنتونیو کاسانو نخواهد شد.کارنامه ورزشی ام برایم خیلی مهم است و هیچ کسی نمی تواند آن را خراب کند.
AliMilani
دوشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۵۷
آریگو ساکی به خصومتش با زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجم میلان پایان داده و گفته برایش در آینده بهترین آرزوها را دارد.
ساکی پس از پیروزی دو بر صفر میلان مقابل اوسر در لیگ قهرمانان با زلاتان جنگی لفظی پیدا کرد.
مربی سابق ایتالیا حالا میگوید: «او بهترین تکنواز دنیاست و به نظرم میتواند بهترین بازیکن دنیا هم شود.
حقیقتا امیدوارم که او بتواند بیش از دوران حضور من در میلان جام فتح کند. بابت آن حادثه متاسفم. او در انتخاب حرفهایش و تن صدایش اشتباه کرد، اما من تنها او را مورد انتقاد فنی قرار داده بودم. شاید او هم خسته بود.»
AliMilani
سه شنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۹, ۱۲:۳۸
سه خبر كوتاه از ميلان
ميلان بار ديگر به دنبال به خدمت گرفتن لاتزاري هافبك تيم كالياري است.
كلارنس سيدورف : تيم ما براي هماهنگ شدن به زمان نياز دارد.
مونتاري : بواتنگ يكي از بهترين خريدهاي روسونري در اين تابستان بود.
AliMilani
سه شنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۹, ۱۲:۴۴
مائوریتسیو زامپارینی، رییس باشگاه پالرمو گفته بود که «اینتر یوونتوس جدید شده» و این جمله او باعث خنده آدراینو گالیانی، مدیر اجرایی میلان شده است.
زامپارینی از نحوه شکست تیمش مقابل اینتر در روز یکشنبه خشمگین بود و گفته بود قهرمان ایتالیا از سوی داوران حمایت میشود.
البته یوونتوس به این ماجرا نخندید و اعلام کرد که همیشه به صورت منصفانه و عادلانه برنده میشده است.
اینتر هم رویکردی صلحطلبانه داشت و ادعا کرد که داوران در بازی مقابل پالرمو اشتباهی نداشتند.
با این حال میلانیها واکنش دیگری داشتند و ترجیح دادند تنش بین چهار باشگاه افزایش نیابد.
وقتی به گالیانی گفتند که زامپارینی گفته اینتر یوونتوس جدید شده، او خندید و گفت: «شوخی خیلی خوبی بود! در هر حال امروز، روز سکوت است!»
mehdi001
سه شنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۹, ۱۵:۲۷
salam , mishe yeki az dostan in bazi ro vase man tozih bede ??mamnon
AliMilani
سه شنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۹, ۱۶:۰۳
سلام داداش اینجایی که اومدی مال طرفدارای میلانه برای راهنمایی میتوونی بری به بخش پرسش و پاسخ:SugarwareZ-159:
gattus
سه شنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۹, ۱۹:۱۷
salam , mishe yeki az dostan in bazi ro vase man tozih bede ??mamnon
سلام دوست عزیز مطالب آموزشی رو میتونید توی بخش کتابخونه مطالعه کنید!!
کتابخونه ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
آموزش دریافت لیسانس ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
پرسش های معمول هتریک + پاسخ!! ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
faraz36
يکشنبه ۴ مهر ۱۳۸۹, ۱۴:۰۰
خدا رو شکر بزور تونستیم ببریم اون تو سن سیرو
گاسپريني: مقابل ميلان شايسته شکست نبوديم
مربي جنوا گفته تيمش در دورههايي از بازي بهتر از ميلان بود.
جيان پيرو گاسپريني بر اين باور است که تيمش بايد حداقل يک تساوي مقابل ميلان کسب ميکرد.
جنوا با گل زلاتان ايبراهيموويچ در نيمه دوم يک بر صفر باخت. البته آنها موقعيتهاي خود را داشتند و يک بار هم با ضربه رودريگو پالاسيو به تير دروازه ميلان زدند.
گاسپريني از عملکرد تيمش دفاع کرده است: «بازي فوقالعادهاي انجام داديم و در دورههايي طولاني از بازي از ميلان بهتر بوديم.
افسوس که نتوانستيم پيش بيفتيم. ما بيترديد شايسته نتيجه بهتري بوديم.»
AliMilani
يکشنبه ۴ مهر ۱۳۸۹, ۱۹:۱۲
تا حالا به این خالکوبی توجه کرده بودید
عکس رو Save کنید تا در سایز 800*600 ببینید
AliMilani
يکشنبه ۴ مهر ۱۳۸۹, ۱۹:۱۳
سه خبر كوتاه از ميلان
پيشنهاد 41 ميليون يورويي (30 ميليون پوندي) ميلان براي به خدمت گرفتن استيون جرارد كاپيتان 30 ساله ليورپول
زلاتان : اين پيروزي نتيجه تلاش هاي زياد ما بود.
ميلان به دنبال ال شواري هافبك 17 ساله ايتاليايي-مصري جنواست.
AliMilani
يکشنبه ۴ مهر ۱۳۸۹, ۱۹:۳۲
سلام میلانی های گل برای دریافت جدیدتری اخبار میلان به وب سایت فارسی زبانان این تیم مراجع کنید
AliMilani
دوشنبه ۵ مهر ۱۳۸۹, ۰۰:۳۶
سران روسونری در نظر دارند تا مهاجم توگویی سیتی را به رختکن تیمشان بیاورند.
طبق گزارش منتشره در روزنامه "پیپل"انتظار می رود که امانوئل آدبایور در بازار نقل و انتقالات زمستانی رختکن سیتی را ترک کند و در این میان، دو تیم بزرگ شهر میلان تمایل زیادی به جذب مهاجم توگویی دنیای فوتبال دارند.
آدبایور به ندرت در ترکیب اصلی سیتی قرار می گیرد ؛ چرا که روبرتو مانچینی ترجیح می دهد تا کارلوس تبس را در ترکیب تیمش به کار بگیرد.
آدبایور که تابستان سال گذشته با قراردادی 25 میلیون پوندی از آرسنال به سیتی پیوست، پس از پیوستن ماریو بالوتلی از رختکن اینتر به سیتی بیش از پیش ناامید شده است و البته این طور به نظر می رسد که روزهای نیمکت نشینی آدبایور در سیتی رو به پایان است.
دوستان مهاجم سابق آرسنال در صحبتهایی اعلام کرده اند که صبر آدبایور سر آمده و می خواهد پس از نادیده گرفته شدن از سوی مانچینی، رختکن سیتی را ترک کند.
این طور به نظر می رسد که مانچینی نیز مشکلی با این موضوع ندارد و در صورتی که پیشنهادی قابل قبول برای جذب آدبایور ارائه شود، سران سیتی آن را مورد بررسی قرار خواهند داد.
AliMilani
دوشنبه ۵ مهر ۱۳۸۹, ۱۲:۰۲
ديدار تيم هاي ميلان و آژاكس از مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا فردا در استاديوم آمستردام آرنا برگزار مي شود.
ماسيميليانو آْلِگري سرمربي ميلان ليست بازيكنان تيمش براي اين بازي را اعلام كرد.
الكساندر پاتو و ماسيمو آمبروسيني بدليل مصدوميت در اين ديدار غايب اند و آلِگري رودني استراسر و ماسيمو اودو را ليست اصلي خو قرار نداده است.
دروازه بانان : كريستين آبياتي، ماركو آمليا، فلاويو روما
مدافعان : لوكا آنتونيني، دنييل بونرا، مارك يانكولوفسكي، الساندرو نستا، سوكراتيوس پاپاستادپوولوس، تياگو سيلوا، جيانلوكا زامبروتا،مايو يپس
هافبك ها : ناسيو آباته، كوين پرنس بواتنگ، جنارو گتوسو، متيو فلاميني، آندري پيرلو، كلارنس سيدورف
مهاجمان : زلاتان ايبراهيموويچ، پيپو اينزاگي، رونالدينهو و روبينيو
AliMilani
دوشنبه ۵ مهر ۱۳۸۹, ۱۶:۰۵
تغییرات آلگری برای دیدار مقابل آژاکس؛ احتمال نیمکت نشینی رونالدینیو
این ستاره برزیلی نتوانسته خود را با آرایش های دیگر تیم به غیر از 4-3-3 نتوانسته تطبیق دهد و سرمربی تیم ترجیح می دهد از تاکتیک های دیگر نیز استفاده کند.
به گزارش رسانه های ایتالیایی، ماسیمیلیانو آلگری، سرمربی میلان، قصد دارد در دیدار فردای تیمش مقابل آژاکس در لیگ قهرمانان، رونالدینیو را روی نیمکت بنشاند. این ستاره برزیلی نتوانسته خود را با آرایش های دیگر تیم به غیر از 4-3-3 نتوانسته تطبیق دهد و سرمربی تیم ترجیح می دهد از تاکتیک های دیگر نیز استفاده کند.
گفته می شود که علاوه بر رونالدینیو، پیرلو و بواتنگ نیز در این دیدار نیمکت نشین خواهند بود. هرچند ترکیب نهایی به تاکتیکی که سرمربی برای این بازی انتخاب خواهد کرد، بستگی دارد. آلگری دوست دارد از تاکتیک های 4-4-2 یا 4-1-2-1-2 با آرایش الماسی استفاده کند. در این آرایش سیدورف و پیرلو به عنوان بازیسازهای تیم عمل خواهند کرد و روبینیو و زلاتان مهاجمان تیم خواهند بود. سیدورف پشت سر دو مهاجم حضور خواهد داشت و پیرلو کمی عقب تر وظیفه بازی سازی را برعهده دارد.
اگر میلانی ها تصمیم بگیرند با آرایش 4-4 2 بازی کنند، انتظار می رود روبینیو در بال چپ بازی کند و اینزاگی زوج زلاتان در خط حمله خواهد بود.
آلگری همچنین متوجه شده که استفاده همزمان از اینزاگی و زلاتان در سیستم 4-3-3 اشتباه است. او در تساوی 1-1 خانگی مقابل کاتانیا از زلاتان به عنوان بال راست استفاده کرد و اینزاگی را در خط حمله به کار گرفت؛ آزمایشی که با شکست مواجه شد. ایبرا تمایل دارد که از محوطه جریمه خارج شود و برای هم تیمی هایش موقعیت ایجاد کند، به همین دلیل آلگری حضور او در کنار زلاتان در خط حمله را مناسب تر می داند.
در دیدار فردا سیدورف نیز در مقابل تیم سابقش، تیمی که فوتبال را در آن آغاز کرد، به میدان خواهد رفت. او اولین قهرمانی اش در لیگ قهرمانان را با آژاکس به دست آورد و همچنان علاقه زیادی به این باشگاه دارد. انتظار می رود او از سوی هواداران آژاکس در بازی فردا با استقبال گرمی روبرو شود.
AliMilani
چهارشنبه ۷ مهر ۱۳۸۹, ۰۰:۴۲
بايد ديد سرمربي ميلان با بازگشت پاتو به تركيب تيم چه تصميمي براي آرايش تيمش خواهد گرفت.
الكساندر پاتو، مهاجم جوان ميلان، كه سه بازي اخير تيمش را به دليل مصدوميت از ناحيه ران از دست داد، احتمالا مي تواند تيمش را در ديدار هفته آينده مقابل پارما همراهي كند.
آدريانو گالياني، نايب رئيس باشگاه ميلان در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" الكساندر از شرايط بسيار خوبي برخوردار است و حتي مي تواند در ديدار روز يكشنبه مقابل پارما به ميدان برود.
بايد ديد ماسيميليانو آلگري، سرمربي ميلان، با بازگشت پاتو به تركيب تيم چه تصميمي براي آرايش تيمش خواهد گرفت. او در غياب اين ستاره برزيلي نتوانست آرايش قابل قبولي براي خط حمله پيدا كند و در دو ديدار مقابل كاتانيا و لاتزيو نتيجه اي بهتر از تساوي به دست نياورد.
با اين وجود، ميلاني ها در ديدار فرداشب مقابل آژاكس در ليگ قهرمانان نمي توانند از پاتو استفاده كنند.
AliMilani
پنجشنبه ۸ مهر ۱۳۸۹, ۱۱:۱۲
چند خبر کوتاه از میلان:
مارتين استكلنبرگ دروازه بان 1.97 سانتي متري و 28 ساله هلندي آژاكس مورد توجه سران روسونري قرار گرفته است.
عادل رامي مدافع فرانسوي ليل گفته : بازي در ميلان براي من بسيار رويايی است.
آغاز مذاكرات ميلان براي به خدمت گرفتن روجريو فونس موري،ستاره جوان ريورپلاته
گرفتگی عضلانی و احتمال غیبت زلاتان مقابل پارما
زلاتان ابرهيموويچ، ستاره سوئدي ميلان گفت:" من در اين تيم گل هاي زيادي به ثمر مي رسانم چون آنها به من ايمان دارند."
بازگشت سوپرماريو
يكي از دوستان ماريو بالوتلي، مهاجم اين فصل منچسترسيتي گفت:" او از بودن در انگليس راضي نيست. او زمان زيادي در منچستر نخواهد ماند و خيلي زود به ايتاليا (احتمال زياد ميلان) بازخواهد گشت."
آْلگري : ميلان نبايد بيش از حد به زلاتان وابسته شود.
كيه ليني : اميدورام آلگري بتواند با ميلان اسكودتو را فتح كند.
احتمال معاوضه ادو و گروسو در ژانويه
گالياني: رونالدينيو مشكلي در ميلان ندارد
مینو رایولا
(همسر زلاتان ): ابراهیموویچ در ميلان خوشحال است
AliMilani
پنجشنبه ۸ مهر ۱۳۸۹, ۱۸:۰۰
میلان آماده فروش پاتو و جذب جرارد و پاستوره
مطبوعات ایتالیایی در گزارشی اعلام کرده اند که سران میلان آماده اند تا الکساندر پاتو را به فروش رسانده و سپس برای خریداری استیون جرارد و خاویر پاستوره وارد عمل شوند.
این در حالی است که در بازار نقل و انتقالات تابستانی سران تیمهای رئال مادرید و چلسی خواهان جذب پاتو بودند و گزارشها حاکی از آن است که ستاره برزیلی آماده است تا به مربی سابقش، آنجلوتی بپیوندد.
از سوی دیگر شهرت سران سیتی در خرج کردن مبالغ هنگفت برای خرید ستاره ها مشهور هستند و ممکن است برای خرید پاتو دست به جیب شوند.
به نظر می رسد که درخواست 65 میلیون یورویی برای متقاعد کردن سران میلان کافی باشد و بدین ترتیب سران میلان با فروش پاتو می توانند برای خرید جرارد و پاستوره وارد عمل شوند.
البته این شایعات به نظر اندکی رویایی می رسد. سران میلان همیشه در صحبتهایی اعلام کرده اند که تحت هیچ شرایطی قصد فروش پاتو را ندارند. از سوی دیگر هم جرارد همواره از تعهدش به لیورپول می گوید.
از سوی دیگر پاستوره هم حرفهای زیادی برای گفتن در پالرمو دارد و از سوی دیگر سران تیمهایی مثل رئال مادرید نیز برای جذب او تمایل دارند ولی این طور به نظر می رسد که پاستوره تصمیمی برای جدایی از پالرمو ندارد.
AliMilani
جمعه ۹ مهر ۱۳۸۹, ۰۰:۰۵
بابا اگه بقیه میلانی های وب سایت اینجا مطلب بنویسن عیبی نداره من که تنها اینجا میلانی نیستم
Sor3na
جمعه ۹ مهر ۱۳۸۹, ۰۲:۳۵
شما اینقد مطالب خوب و کاملی میذاری که دیگه ما کاره ای نیستیم !میاییم استفاده میکنیم فقط ! :3:
AliMilani
يکشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۹, ۱۸:۵۹
از تمام بچه های وب تقاضا می کنیم برای ستاره هلندی میلان به لینک زیر برید و برای جایزه ی Golden Foot به سیدورف (تنها میلانی کاندید شده) رأی بدید، البته کاندیدای این جایزه همه سن بالا هستند.
AliMilani
يکشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۹, ۱۹:۰۲
میکلانژو آلبراتزی، مدافع تیم جوانان میلان به تیم ملی ایتالیا (زیر ۲۱) دعوت شد
دیگه سعی می کنم اخبار تیم جوانان رو هم رو وب قرار بدم
AliMilani
يکشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۹, ۱۹:۰۶
آخرين اخبار در مورد ميلان را با هم مرور مي كنيم
دومنيك آدياه مهاجم غنايی ميلان كه به صورت قرضی به رجينا رفته و در سری بی بازی می كند اميدوار است به زودی به ميلان بازگردد.
تيم های بيرمنگهام و فولهام خواهان به خدمت گرفتن دنيل بونرا مدافع 29 ساله ميلان هستند.
رقابت ميلان، آرسنال و يوونتوس برای به خدمت گرفتن جان ورتونگهن مدافع بلژيكی آژاكس
ميلان به دنبال قرضی گرفتن پدرو لئون هافبك 23 ساله رئال مادريد است.
بواتنگ : از بازی كردن در لباس روسونری بسيار خوشحالم و اميدوارم بتوانم برای تيمم گلزنی هم بكنم.
استانكوويچ : ميلان با اينكه خريدهای گرانقيمتی كرده اما موفقيت را نمی توان خريد! (غلط کردی)
CapitanArsalan
دوشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۹, ۰۷:۴۰
(غلط کردی)
دقیقآ:دی
ا سلام
سایت چقدر تغییر کرده ایول!!!!؟
عجب تاپیک ردیفی مال تیم خودمه که!!!
اینم 3تا آواتار قیشنگ واسه همه هواداره عشقی میلان
AliMilani
دوشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۹, ۰۹:۰۱
اینم یه کاریکاتور از سوپر پیپو
AliMilani
سه شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۹, ۱۷:۰۵
خوب بچه ها از حاا میتونیم کری هامونو با رئالی ها شروع کنیم [/size[size="4"]](واسه بازی پیشروی جام فهمانان ):d
gattus
سه شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۹, ۱۷:۵۸
رئالی دیدی خبر کن:3:
AliMilani
چهارشنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۹, ۲۲:۰۳
اره پس این انجمن هوادارای رئال خود به خود درست شده دیگه نه:d
AliMilani
پنجشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۹, ۰۰:۵۵
ادم بعضی وقتا به میلانی بودن بعضی ها شک میکونه؟؟؟؟؟:mega_shok:
یا از بچه های سایت شنیدن که وقتی مدیر هستی باید بی طرف باشی؟؟؟
شایدم معنی درست بی طرفی رو نمیدونند؟؟؟:bomb::SugarwareZ-160:
AliMilani
جمعه ۱۶ مهر ۱۳۸۹, ۱۵:۲۱
باور کنید وقتی دیدم مخ و مخچه و .... همش داشت سوت میکشید
دیروز کاکا با آدریانو گالیانی تماس گرفت و از او تقاضا کرد تا او را دوباره به رنگ روسونری دربیاورد. امروز (پنج شنبه) ال جیورنو تایید کرد که کاکا با نایب رئیس میلان، آدریانو گالیانی تماس حاصل کرده و اظهار ندامت و پشیمانی کرده که به رئال مادرید آمده و تقاضای بازگشت به میلان را دارد، مشکلات کاکا و مورینیو باعث شده که بعد از پایان مصدومیت کاکا، کاکا مجبور شود تا بازی را در میان تماشاچیان ببیند. به هر حال میلان از رئال تقاضای قراردادی را دارد که به صورت قرضی و با گزینه خرید اقساطی بدون پرداخت هیچگون پیش پرداخت، کاکا به سن سیرو بازگردد، مذاکرات بر سر این انتقال در تاریخ 19 اکتبر زمانی که میلان مقابل رئال در سانتیاگو برنابئو صف آرائی می کند انجام می شود.
ا:3:
AliMilani
جمعه ۱۶ مهر ۱۳۸۹, ۱۵:۳۰
مانونه 22 ساله زمانی دروازه بان اصلی تیم ملی زیر 21 ساله های ایتالیا بود اما در لیگ برتر اصلا فرصت خودنمایی پیدا نکرده است.
ویتو مانونه، دروازه بان سوم آرسنال، از اینکه در این تیم فرصت بازی پیدا نمی کند بسیار ناراحت است و این مسئله ممکن است موجب جدایی او از توپچی ها شود.
مانونه 22 ساله زمانی دروازه بان اصلی تیم ملی زیر 21 ساله های ایتالیا بود اما در لیگ برتر اصلا فرصت خودنمایی پیدا نکرده است.
او در مصاحبه با گازتا دلو اسپورت گفت: من لندن را دوست دارم اما اینجا خیلی کم به من بازی می رسد. رویای من حضور در میلان است. من عاشق لیگ برتر هستم اما همیشه بازی های سری آ را از تلویزیون نگاه می کنم.
من هیچ یک از بازی های میلان را از دست نمی دهم. رویای من از بچگی بازی کردن در این تیم بود.
گزارش ها حاکی از این است که مانونه قصد دارد به طور قرضی به میلان بپیوندد. در این صورت شانس او برای بازی کردن افزایش خواهد یافت.
AliMilani
جمعه ۱۶ مهر ۱۳۸۹, ۱۵:۳۳
دلیل میلانی ها برای تمدید نکردن قرارداد رونالدینیو؛ بازگشت کاکا به سن سیرو
سیلویو برلوسکونی پیش از این اعلام کرد که رونالدینیو فروشی نیست اما نشریه توتواسپورت نوشت میلانی ها قصد دارند با فروش رونالدینیو، شرایط را برای خرید کاکا مهیا کنند.
به گزارش رسانه های ایتالیایی، عدم تمدید قرارداد رونالدینیو با میلان به دلیل علاقه این باشگاه برای خرید کاکا از رئال مادرید است.
رونالدینیو علاقه زیادی به ادامه حضور در سن سیرو دارد اما مسئولان باشگاه میلانی تمایلی برای تمدید قرارداد او با دستمزد سالیانه 8 میلیون یورو ندارند و این مسئله ممکن است موجب جدایی این ستاره برزیلی از روسونری شود.
استودیو اسپورت گزارش کرد که باشگاه های لس آنجلس گلکسی و فلامینگو همچنان به دنبال تمدید قرارداد با این بازیکن هستند. گفته می شود که باشگاه آمریکایی برای خرید ال دینیو پیشنهادی 60 میلیون یورویی برای چهار سال ارائه داده است.
سیلویو برلوسکونی پیش از این اعلام کرد که رونالدینیو فروشی نیست اما نشریه توتواسپورت نوشت میلانی ها قصد دارند با فروش رونالدینیو، شرایط را برای خرید کاکا مهیا کنند. کاکا که تابستان 2009 به رئال پیوست، در این مدت نتوانست در سانتیاگو برنابئو بدرخشد.
به نظر می رسد که او جایی در برنامه های مورینیو ندارد و آقای خاص پیش از این رضایتش از جدایی ستاره برزیلی را اعلام کرده است.
میلانی ها قصد دارند به همان شیوه ای که زلاتان را از بارسلونا به خدمت گرفتند، کاکا را به سن سیرو برگردانند: یک قرارداد قرضی با بندی در مورد دائمی شدن قرارداد. مبلغ انتقال نیز در چهار قسط پرداخت خواهد شد.
AliMilani
جمعه ۱۶ مهر ۱۳۸۹, ۱۵:۴۷
آمبروسینی هنوز زمان کافی برای تمدید قرارداد را دارد
مدیر برنامه های کاپیتان معتقد است که هنوز فرصت برای مذاکره با مدیران میلان باقی است.
مدیر برنامه های ماسیمو آمبروسینی میگوید که عجله ای برای تمدید قراداد نیست.
قرارداد آمبروسینی در ماه ژوئن به پایان خواهد رسید و او ممکن است حتی زود تر از این موعد یعنی در ژانویه میلان را ترک کند.همه چیز بستگی به نتیجه پایانی این مذاکرات خواهد داشت.
قرارداد بسیاری از بازیکنان میلان در حال پایان یافتن میباشد که سرشناس ترینشان رونالدینیو است.
اما مدیر برنامه های آمبروسینی عجله ای برای کار ندارد.
او به توتو اسپورت گفت:"در حال حاضر زود است که بخواهیم در این مورد صحبت کنیم.ما باید بفهمیم که استراتژی باشگاه چیست."
"آمبروسینی کاپیتان میلان است و دوست دارد در تیم باقی بماند."
قابل ذکر است که مصدومیت آمبروسینی پایان یافته و او میتواند از دیدار برابر کیوو میلان را همراهی کند.
AliMilani
جمعه ۱۶ مهر ۱۳۸۹, ۱۵:۵۳
جلسه وکیل رونی با باشگاه گالکسی
Gazzetta : چند روز ديگه باشگاه گالكسي با وكيل رونالدينيو به پای میز مزاکره می روند......
همانطور که پیش بینی می شد رونالدینیو در میلان ماندگار نمی باشد و طبق گزارشات باشگاه مطرح آمریکایی گالکسی در نظر دارد تا رونی را به رختکن خود منتقل کند
به نقل از سایت Gazzetta - باشگاه لس آنجلس گالکسی آمریکا همچنان علاقه مند است تا ستاره بازی ساز میلان را جذب کند.این باشگاه پیشنهاد سالانه 8 میلیون یورو به این بازیکن پیشنهاد داده است.
پیش بینی می شود طی چند روز آینده جلسه ای بین وکیل رونی با مسئولان باشگاه گالکسی به وسیله دیوید بکام صورت گیرد.
faraz36
شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۹, ۱۷:۲۸
امیدوارم هم کاکا بیاد هم رونی بمونه حضور هر 2تای اینا واسه ما مفیده
payamak253636
شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۹, ۲۰:۴۵
بعضی ستاره ها ساخته شدن واسه درخشش در یه تیم خاص
مث کاکا که رفت و خراب شد مث شوچنکو و مث خیلی های دیگه
جو میلان از قدیم اینجور بوده که حاشیه درش وجود نداره و بازیکن وقتی میره یه جای پر حاشیه مث رئال که حتی مربی اش هم بیشتر از فوتبال غرق در حاشیه هاست دیگه نمی تونه خودشو نشون بده
faraz36
شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۹, ۲۱:۴۱
هر بازیکنی از نظر من برای یک لیگی ساختن و همه بازیکنان نمیتونن در چند لیگ خودشون هماهنگ کنند
مثله ریوالدو تو بارسا>میلان
مندیتا تو والنسیا
کاکا و شوا تو میلان>چلسی،رئال
بنزما>رئال
یا حتی کریس رونالدو شما بازیشو تو من یونایتد با این بازی تو رئال مقایسه کنید
AliMilani
يکشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۹, ۰۰:۲۳
سلام بچه ها من نمیتونم تو این سایت پست بنویسم میرم یه جای دیگه یه سایت دیگه تاوقتی هم یه نویسنده دیگه واسه این تایپیک پیدا نشه ادرس سایتایی که ازشون خبر میگرفتم داستون میزارم
بالاخره خوبی بدی از ما دیدید حلالمون کنید
[Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]
توی این سایت فورزا میلان هم میتونی تو تالار گفت وگو شرکت کنید اونجا میتونید منو با اسم
AliPaoloMaldini
King Paolo
پیدام کنید
یا حق
faraz36
دوشنبه ۲۶ مهر ۱۳۸۹, ۲۱:۰۰
به امید برد میلان در این بازی
gattus
سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۹, ۱۶:۱۴
آبیاتی مصدوم شد!!!:4:
شانس که نباشه جون در عذابه هنوز حضور سیلوا هم 100% نشده
faraz36
جمعه ۳۰ مهر ۱۳۸۹, ۱۹:۲۵
خدار و شکر 5 یا 6تا نخوردیم به این تیم امسال تو لیگ قهرمانان امیدی نیس
هرچند رئال خیلی خوب بازی کرد
Alone
دوشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۹, ۱۳:۴۶
میلانیا کلا خسته نباشن ایشاله :SugarwareZ-001:
امیر الان این شکلیه :SugarwareZ-025: عیب نداره
faraz36
پنجشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۹, ۲۲:۲۸
نه بازی با یوه خوب بود نه با رئال
gattus
دوشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۹, ۱۰:۴۲
ای بابا چقدر پست مفید پاک شده ها:3:
خوب دیروز مطابق انتظار بونرا تر عظما زد این مردک از جون میلان چی میخواد اصلا بلد نیست فوتبال بازی موندم چرا آلگری این رو بازی میده سیدورف هم به خوبی دید:3:آملیا هم رکورد جالبی زد 4 شوت 4 گل خورده:3:
intermilan.f.c
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۰۷:۲۰
خودتون رو برای واگذاریه صدر جدول آماده کنید
البته پیشاپیش از واگذاریه لئو جان متشکریم
4za inter
inter 4ever
'Mohammad
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۱۱:۳۵
خودتون رو برای واگذاریه صدر جدول آماده کنید
البته پیشاپیش از واگذاریه لئو جان متشکریم
4za inter
inter 4ever
لئو دیگه هیچ ارزشی نداره :SugarwareZ-187:
faraz36
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۱۱:۴۶
لئو دیگه هیچ ارزشی نداره :SugarwareZ-187:
تو میلان چندین سال سمتش استعدادیاب بود
کاکا،پاتو،آباته محصول کاره اون بود
یکی از دلایلی که خانواده کاکا اجازه دادن بیاد میلان واسه رابطه نزدیکشون با لئو بود
در کل با اون بازیکن های فصل پیش میلان خوب نتیجه گرفت:thumbs_down:
gattus
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۱۲:۴۲
نامرد تر از لئو نیست درسته توی میلان بود اما دلش جای دیگه ای بود و این رو هم به وضوح گفت که زمان مربی گریش توی میلان با موراتی در ارتباط بوده و حتی گاهی برای اینتر هم استعداد یابی میکرده اگر فیلمای بازیهای میلان با لئو رو ببینید حتی حاضر نبود که بعد از گل های میلان شادی انجام بده اما اگر بازی دیشب رو میدیدین قبل از شروع بازی هم با انرژی دادن به تیمش شروع کرد! کار بد دیگه ای هم که کرد دعوت از مالدینی بود برای مربیگری در اینتر که مالدینی هم جوابش رو داد:3:
ما اینقدر بازیکن داریم که بهشون افتخار کنیم که لئو اصلا عددی نیست توشون
amirlefthand
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۱۳:۰۷
سوراخه :3:
gattus
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۱۳:۱۱
کجات؟:3:
faraz36
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۱۳:۳۵
نامرد تر از لئو نیست درسته توی میلان بود اما دلش جای دیگه ای بود و این رو هم به وضوح گفت که زمان مربی گریش توی میلان با موراتی در ارتباط بوده و حتی گاهی برای اینتر هم استعداد یابی میکرده اگر فیلمای بازیهای میلان با لئو رو ببینید حتی حاضر نبود که بعد از گل های میلان شادی انجام بده اما اگر بازی دیشب رو میدیدین قبل از شروع بازی هم با انرژی دادن به تیمش شروع کرد! کار بد دیگه ای هم که کرد دعوت از مالدینی بود برای مربیگری در اینتر که مالدینی هم جوابش رو داد:3:
ما اینقدر بازیکن داریم که بهشون افتخار کنیم که لئو اصلا عددی نیست توشون
از اولشم باهاش خوب نبودی :3:
amirlefthand
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۱۳:۴۰
کجات؟:3:
تیمتون :boid:
اگه پا بده می........ش:3:
30n4
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۱۵:۱۹
آخه دیگه سری آ هم اینقدر بحث و جدل داره از لیگ ایران هم داغونتره
هر کی زلاتان رو داشته باشه قهرمان میشه والسلام
intermilan.f.c
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۱۵:۵۲
آخه دیگه سری آ هم اینقدر بحث و جدل داره از لیگ ایران هم داغونتره
هر کی زلاتان رو داشته باشه قهرمان میشه والسلام
اون درازم دیگه دورش تمومه
هرکی طرفداره اینتر باشه سربلند می مونه
faraz36
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۳۳
اون درازم دیگه دورش تمومه
هرکی طرفداره اینتر باشه سربلند می مونه
این شعار بود یا پیام:3:
gattus
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۱۹:۳۶
جواب سینا:
آره تو راست میگی لیگ فرانسه خوبه:3:
جواب امیر:
اروم بگیر:3:
جواب آقای اینتری:
تا دیروز که تو تیمتون بود آقای گل و فرشته ی نجات و این چیزا بود حالا که اومد میلان جیز شده؟شده دراز؟:3: البته برای همین به درد نخوریش بود که دوتا دفاع اینتر چسبیده بودن بهش:3:
جواب فراز:
اره اصلا دوستش نداشتم بونرا رو اورد تو تیم و باعث افت گتوسو و سیدورف شد!
0
faraz36
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۲۲:۴۶
:
جواب فراز:
اره اصلا دوستش نداشتم بونرا رو اورد تو تیم و باعث افت گتوسو و سیدورف شد!
0
بونرا که قبل از لئو بودش پسر خوب
بونرا از فصل 2004-2005 به بعد از پارما به میلان اومد اما همش نمیکت نشین بود
intermilan.f.c
دوشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۹, ۰۶:۴۰
جواب آقای اینتری:
تا دیروز که تو تیمتون بود آقای گل و فرشته ی نجات و این چیزا بود حالا که اومد میلان جیز شده؟شده دراز؟:3: البته برای همین به درد نخوریش بود که دوتا دفاع اینتر چسبیده بودن بهش:3:
0
اولاٌ اونی که بش چسبیده بود ماتراتزی بی مصرف بود
دوماٌ لچه رو هم نمی تونید ببرید چه برسه به سری آ
ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههه
gattus
دوشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۹, ۱۲:۳۹
بونرا که قبل از لئو بودش پسر خوب
بونرا از فصل 2004-2005 به بعد از پارما به میلان اومد اما همش نمیکت نشین بود
خوب منم میگم اوردش توی ترکیب نمیگم که نبودش بهش میدون داد و اودش توی 18تا و اینا
faraz36
سه شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۹, ۱۵:۱۰
لئوناردو : به هیچ وجه به میلان فکر نمی کنم!
این جمله ای بود که لئوناردو سرمربی اینتر پس از برتری 4-1 تیمش برابر بولونیا به زبان آورد...
لئوناردو پس از برتری 4-1 تیمش در بازی دیشب برابر بولونیا به خبرنگاران گفت : ما بازی خیلی خوبی از خود به نمایش گذاشتیم و این چیزی است که باید همیشه انجام دهیم.من از همکاری و هماهنگی بین میلیتو و اتوو بسیار خوشحالم و ان دو را ستایش می کنم. ما در مسیر درستی قرار داریم و من امیدوارم تا همینطور به کسب امتیاز ادامه دهیم تا صدر سری آ را از آن خود کنیم.
من به هیچ وجه به میلان فکر نمی کنم,انها در صدر هستند و شایسته احترام,اما اینتر پتانسیل این را دارد که قهرمان سری آ شود و ما می خواهیم که این عنوان را به دست آوریم.
اینتر در حال حاضر با 8 اختلاف امتیاز و دو بازی کمتر در رده چهارم سری آ به سر می برد و اگر میلان موفق شود
gattus
سه شنبه ۵ بهمن ۱۳۸۹, ۱۵:۱۴
ون بومل هم به میلان پیوست:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((
با اومدن ون بومل به میلان بازار نقل و انتقالات برای روسونری به احتمال 90% بسته شده و فقط کریشیتو مونده که هنوز مذاکرات ادامه داره
نکته ی جالب اینه که میلان رونالدینهو رو با قیمت 3 میل فروخت و به جاش حق خرید یک بازیکن مستعد از برزیل به طور رایگان ون بومل ، امانیلسون و کاسانو رو خرید و فقط 1.5 میل خرج کرد:3:
faraz36
چهارشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۹, ۱۸:۳۹
خوب بازي رفت جام باشگاهاي اروپا به پايان رسيد و ميلان مقابل تاتنهام با وجود برتري بروي يك ضد حمله در دقيقه 81 عقب افتاد و شكست خورد
اميدوارم بازي برگشت ميلان جبران كنه
كاره سختيه اما نشدني نيس:1:
gattus
پنجشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۹, ۱۴:۳۳
خوب به نظر من بازی دوم رو هم شکست میخوریم چون پیرلو که نیست بواتنگ هم نیست و گتوسو رو هم از دست دادیم و دیگه بازیکنی نمونده که بخوایم بازی بدیم!!
میلان فصل نقل وانتقلات نشون داد که این بازی ها براش مهم نیست و فقط میخواد سری آ رو ببره و البته جام حذفی چون بازیکنایی رو که خرید نمیتونن برای میلان بازی کنن !!
حالا باید یک فصل دیگه منتظر باشیم ببینیم چی میشه
gattus
پنجشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۹, ۱۴:۳۹
خوب به نظر من بازی دوم رو هم شکست میخوریم چون پیرلو که نیست بواتنگ هم نیست و گتوسو رو هم از دست دادیم و دیگه بازیکنی نمونده که بخوایم بازی بدیم!!
میلان فصل نقل وانتقلات نشون داد که این بازی ها براش مهم نیست و فقط میخواد سری آ رو ببره و البته جام حذفی چون بازیکنایی رو که خرید نمیتونن برای میلان بازی کنن !!
حالا باید یک فصل دیگه منتظر باشیم ببینیم چی میشه
faraz36
يکشنبه ۱ اسفند ۱۳۸۹, ۱۶:۵۷
نميشه از الان ميلان رو بازنده دونس
اگه مثله بازي من يونايتد رو ضد حمله ها گل نخوريم زدن 2گل زياد سخت نيس
gattus
يکشنبه ۱ اسفند ۱۳۸۹, ۱۷:۰۹
وقتی تیم توپ پخش کن نداره چطور میشه گل زد ؟!
بازی رو دیدی؟! اصلا خوب نبود الان داریم بهتر بازی میکنیم!! کاشکی پیرلو زود خوب بشه
mr.sia
شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۹, ۰۴:۲۵
سلام به همه ی طرفداران آتیشی میلان . امشب با یوونتوس بازی داریم . برای تیم محبوبمون دعا کنیم چون با بردن این بازی تقریباً خیالمون راحت میشه :SugarwareZ-198:
لطفا فینگیلیش ننویسید
gattus
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۹, ۲۰:۴۴
gattus
پنجشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۹, ۱۱:۰۴
'Mohammad
پنجشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۹, ۱۱:۴۱
:7:
gattus
جمعه ۲۷ اسفند ۱۳۸۹, ۱۰:۴۹
AliMilani
شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۹, ۱۳:۲۶
با عرض سلام خدمت تمامی میلانی های گل
پیشاپیش عید نوروز باستانی(نه اسلامی) خدمتتنون تبریک میگم غرض ا مزامت اینکه میخواستم
1-اخرین خبر از میلان اینکه کاکا به توافق قطعی رسیده
2-میخواستم ازتون دعوت کنم که به بزرگترین کانون هوادران میلان بیاین و وقت خودتونو بیشتر از این تلف نکنین
3-اسم ایدیه من اونجاKing Paolo هستش خوشحال میشم که شمام ثبت نام کنین
4- داداش جان اقای ..... این عکسات هر دوش مال زمان تیر کمون شاهه (شمایی که بمن میگفتی که .... جای عکسای .... نیست برو جونم خودتو اول اصلاح کن )
gattus
شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۹, ۱۴:۰۴
چرا خبر کذب میدی؟!
سایتای رسمی میلان هم خبر کاکا رو ندادن!! لطفا خبر که میدید با منبع باشه خود کاکا هم توی فیس**بوک نگفته که برگشته میلان پس لطفا خبر بیخود ندید یا حداقل منبع بذارید
*این عکسا رو من حالا نذاشتم برو داداش برو همونجا خوش بگذرون
gattus
يکشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۰, ۰۱:۱۹
forza milan
leonardo di merda
faraz36
دوشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۹۰, ۱۱:۰۵
برد خوب ميلان مقابل رقيبه هميشگيش رو به هوداران ميلان تبريك ميگم:3:
gattus
دوشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۹۰, ۱۳:۱۹
فراز یادته من چطوری لئو رو محکوم میکردم واسه همین چیزا بود:3:
faraz36
دوشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۹۰, ۲۱:۵۱
فراز یادته من چطوری لئو رو محکوم میکردم واسه همین چیزا بود:3:
من هنوزم قبولش دارم مربي خيلي خوبيه
gattus
سه شنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۰, ۰۱:۴۷
باید همچنان ادامه دهیم
مصاحبه ی سیلوا و ماریو یپس , زوج خط دفاعی میلان در بازی برابر فیورنتینا با Milan Channel
تیاگو سیلوا پیروزی مقابل فیورنتینا را به خانواده اش تقدیم کرد چرا که اعتقاد دارد میلان شب فوق العاده ای را پشت سر گذاشته است.
مدافع برزیلی میلان بار دیگر در ترکیب میلان درخشید،شبی که میلان توانست با دو گل سیدورف و پاتو فیورنتینا را شکست بدهد, اگر چه زلاتان ابراهیمویچ از زمین اخراج شد.
تیاگو سیلوا که در انتظار پایان فصل است تا برای دیدن خانواده اش به برزیل سفر کند اعتقاد دارد که میلان باید تا فتح اسکودتو در همه ی بازی ها پیروز از زمین خارج شود.
تیاگو سیلوا بعد از اتمام مسابقه به Milan Channel گفت " ما نباید از این شادابی تیمی فاصله بگیریم و باید به مسیر رو به رشد خود ادامه بدهیم.ما دربرابر باری و پالرمو خیلی ضعیف بودیم اما در دربی و بازی امشب برابر فیورنتینا بسیار خوب ظاهر شدیم. من این پیروزی را به فرزندانم ایگو و ایساگو و همچنین به همسرم ایزابل تقدیم میکنم."
"من متاسفم که نمیتوانم همراه آن ها باشم،اما از امروز فقط کمی بیش از یک ماه باقی مانده است تا من به برزیل برگردم.اما من فقط برای آنها اینجا کار میکنم چرا که خانواده ام از همه چیز برای من با ارزش تر است."
سیوا در ادامه گفت
"ما بازی های رفت و برگشت مقابل اینتر ، ناپولی و فیورنتینا را با پیروزی پشت سر گذاشتیم و باید این پیروزی ها را ادامه بدهیم تا به مقام قهرمانی برسیم."
زلاتان؟
" ایبرا از دست خودش عصبی بود و کمک داور اشتباه کرد و به داور گفت که ایبرا به او توهین کرده است."
الساندرو نستا بازی شب گذشته را به دلیل مصدومیت جزئی از دست داد تا یپس جانشین او شود.
ماریو یپس در پایان بازی گفت:
" من بسیار خوشحال هستم چرا که ما پیروزی ارزشمندی را برابر فیورنتینا بدست آوردیم. بدست آوردن سه امتیاز کار ساده ای نبود اما تیم ما بسیار خوب کار کرد و توانست سه امتیاز را به دست آورد. میلان تیم بزرگی است و هر بازیکنی که در این تیم بازی میکند باید این آمادگی را داشته باشد تا هر وقت از او خواستند بهترین عملکردش را به نمایش بگذارد و به تیم کمک کند "
او ادامه داد
" ما میتوانستیم در همان نیمه ی اول کار را تمام کنیم اما این اتفاق رخ نداد و در 10 دقیقه ی پایانی تحت فشار قرار گرفتیم اما موفق شدیم که این بازی را ببریم چیزی که اکنون مهم است ادامه ی روند پیروزی هایمان است.من از هواداران تیم هم تشکر میکنم چرا که به ما کمک کردند تا پیروز شویم.ما برای قهرمان شدن به حمایت آن ها نیاز داریم "
=============================
اگر فاتح اسکودتو شويم دو ستاره را جذب خواهيم کرد!
برلوسکوني : اگر فاتح اسکودتو شويم دو ستاره را جذب خواهيم کرد.شايد رونالدو يکي از آنها باشد!
سيلويو برلوسکوني ميگويد منتظر قهرماني تيمش است تا يک يا دو ستاره را به جمع روسونري ها اضافه کند.
چندي پيش خبري از جانب مالک باشگاه ميلان منتشر شد که او ميخواهد رونالدو را در لباس ميلان ببيند .حال به نظر ميرسد که امکان دارد رونالدو فصل بعد به ميلان بپيوندد.
به گزارش گازتا دلا اسپورت - برلوسکوني اعلام کرده است " اگر ما قهرمان ايتاليا شويم دو بازيکن بزرگ به جمع ما خواهند پيوست که احتمال دارد رونالدو يکي از آن ها باشد.اگر رونالدو به ميلان بيايد همه خوشحال مي شوند.گاهي آرزو ميکنم اين اتفاق رخ دهد."
اگر ميلان بخواهد رونالدو را جذب کند بايد هزينه زيادي را بپردازد چرا که او يکي از بازيکنان تاثير گذار رئالي هاست و آن ها نمي خواهند او را به راحتي از دست بدهند.
برلوسکوني ادامه داد
" برخي بازيکنان ميخواهند ميلان را ترک کنند در حالي که من دوست دارم پيرلو و سيدورف در ميلان بمانند"
برلوسکوني در رابطه با مربي تيمش گفت
" از همان اولين ديدار به آلگري علاقه مند شدم به نظر من ميتواند به عنوان چهارمين مربي موفق ميلان بعد از آريگو ساکي ،کاپلو و آنجلوتي معرفي شود"
ترجمه اختصاصی :خودم
الان هم توی سایت میلان موجوده:3:
faraz36
سه شنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۰, ۱۸:۱۴
كريس بازيكن خيلي خوبيه من مطمئن هستم اگه ميلان بياد تيم رو 180درجه عوض ميكنه و قدرت تيمي رو 2برابر :3:بعيد ميدونم رئال به اين سادگي ولكنش
راجبع كاكا حرفي ندارم تجربه نشون داده بازيكني كه دوباره به ميلان برگرده چندان پر فروغ نخواهد بود:1:
gattus
چهارشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۰, ۱۱:۵۸
فعلا که گانسو به میلان نزدیک شده و بازیکن خیلی خوبی هست بازیکن بعدی اریک لاملا هست که میگن از مسی بهتر نباشه خود مسی هست که میلان و بایرن هردوتاشون این بازیکن رو میخوان
faraz36
چهارشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۰, ۱۴:۳۵
ظاهرا نستا از تيم ميلان قهر كرده و نداي جدايي داده
طبق مطلبي كه تو ورزش تري دات اي ار خوندم مبلغ پيشنهادي ميلان نصف مبلغ پيشنهادي به مكسس هستش
وهمين باعث ناراحتيش شده
حيف هستش چنين بازيكني اينجوري از ميلان جدا بشه
gattus
چهارشنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۰, ۱۴:۳۹
این همه منبع اصلی خود باشگاه داره رفتی سراغ این چرت و پرت ها؟:3:
خود باشگاه میخواد تا آخر فصل صبر کنه ولی مطمئن باش که اخر فصل قرار داد نستا تمدید میشه الان هم که مصدوم شده دوباره
faraz36
پنجشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۹۰, ۱۴:۱۶
این همه منبع اصلی خود باشگاه داره رفتی سراغ این چرت و پرت ها؟:3:
خود باشگاه میخواد تا آخر فصل صبر کنه ولی مطمئن باش که اخر فصل قرار داد نستا تمدید میشه الان هم که مصدوم شده دوباره
خوده باشگاه هيچ وقت اينجور خبر هاي رو نميده
خداكنه خبره دورغين باشه :rasta2:
gattus
دوشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۰, ۲۲:۴۷
برترین گلزنان تاریخ فوتبال جهان در سن 23 سالگی
gattus
سه شنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۰, ۱۴:۰۸
بچه های میلانی توی فیس .ب یه صفحه برای میلان ساخته شده به اسم AC Milan Iranian fans لطفا همکاری کنید
faraz36
پنجشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۰, ۱۸:۰۹
با اين بازي هاي كه تو آيودي كاپ كرد فهميد آبياتي ماله گرفتن پنالتي نيس كه نيس :3:
10تا ضربه پنالتي در مجموع 2بازي دريغ از يك رفتن در جهت توپ !!!!!!عجبا
gattus
جمعه ۷ مرداد ۱۳۹۰, ۱۰:۴۶
چرا اذهان عمومی رو به هم میریزی؟:3:
بازی دوم روما توی دروازه بود یک پنالتی رو هم گرفت ولی به لطف بچه ها 4 تا پنالتی پر پر شد:3:
don-matiou
شنبه ۸ مرداد ۱۳۹۰, ۰۱:۱۵
نمیشه به یه بازی استناد کرد.اما تیم میلان رو به پیشرفته امسال خط دفاعی رو تقویت کرده
blue man
شنبه ۸ مرداد ۱۳۹۰, ۱۹:۰۵
عشق است روسونری
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ZdZMJd5bjxKbCsM7nYK
ali gigi
سه شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۰, ۱۸:۳۳
دوست دار هتریک راست میگه میلان واقعی یعنی مالدینی یعنی افسانه مالدینی،نه بازیکنانی که فقط دنبال جمع کردن پول هستن.میلان تازه دوباره داره اوج میگیره اگر بزارنش.:7:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۱, Jelsoft Enterprises Ltd.