PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كانون هواداران آث میلان

صفحه ها : [1] 2

hsmoa
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۲۳
باشگاه هواداران آث میلان هم افتتاح شد:wink:

راستی یك سوال در باره ی جام یوفا دارم میلان در جام یوفا چكار كرد؟

amirlefthand
شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۸, ۱۸:۰۳
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اكسپرس، ديويد بكام پس از اينكه با يك كمپاني توليد كننده تلفن همراه قرارداد منعقد كرد،‌ در فيلم تبليغاتي اين شركت در نقش بازيگر فيلم‌هاي ترمينياتور ظاهر مي شود.
اين فيلم به مدت 4 دقيقه خواهد بود. وي در اين فيلم كه از سوي آنتوني ماندلر كارگرداني مي شود، با تكرار حركات بازيگر فيلم‌هاي ترمينياتور، به تبليغ تلفن هاي همراهي مي پردازد كه حداقل 2000 يورو بها دارد.
بكام در شرايط فعلي با شركت هاي چون آديداس و جيورجيو آرماني قرار تبليغاتي دارد.

گفته مي شود اين بازيكن ميلان براي اين همكاري،‌ مبلغي بالغ بر يك ميليون يورو دريافت كرده است.

mohammadc
سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۵۷
فقط من این چا میلانی ام؟؟؟
کس دیگه ای هم هست؟

paolo
يکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۵۷
نه نه ! میلانیا همه جا حضور قدرتمند دارن، ولی همیشه با وقار و سنگینن واسه همین خیلی به چشم نمیان ! :1: برای فعالیت میلانی مکان های زیادی هست !:good:

هومن
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۱۸
پاسخ منفي به چلسي
پيرلو: در ميلان مي‌مانم

خبرگزاري فارس: هافبك دفاعي و ملي‌پوش آ.ث‌ميلان ايتاليا گفت: تصميمي براي ترك اين تيم ندارم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از توتواسپرت، آندرا پيرلو اظهار داشت: از زماني كه كارلو آنجلوتي در چلسي به عنوان سرمربي حضور يافت، بحث انتقالم به اين تيم مطرح شد. اما من به حضور در لندن نمي‌انديشم.
اين هافبك افزود: وقتي از حضور در ميلان احساس راحتي و شادماني مي كنم فكر رفتن به تيمي ديگر به ذهنم خطور نمي كند. با ميلان قرارداد دارم كه بايد به آن متعهد باشم. فكر مي كنم با ميلان مي توانم موفق تر عمل كنم. پس در تدارك انتقال به تيمي ديگر نيستم.
پيرلو 30 ساله كه از سال 2001 عضو ميلان است در گذشته براي تيم هاي برشيا، رجيانا و اينترميلان بازي كرده است. او سابقه 59 بازي ملي با 8 گل زده را دارد.

wantonboy13
چهارشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۸, ۰۹:۵۸
کسی از نقل و انتقالات جدید میلان خبر داره ؟! خیلی داره بی سرو صدا حرکت می کنه مثل اینکه...
جریان لوئیز فابیانو به کجا رسید ؟!

کیان
چهارشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۴۹
فعلاٌ خریدای مهمش فقط 2تا مدافع بوده:
Oguchi Onyewu:مدافع وسط تیم ملی آمریکا
Thiago Silva: مدافع ذخیره ی تیم ملی برزیل
3تا بازیکن گمنام هم گرفته که همشون زیر 23 سالن.

gattus
پنجشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۰:۴۶
فعلاٌ خریدای مهمش فقط 2تا مدافع بوده:
Oguchi Onyewu:مدافع وسط تیم ملی آمریکا
Thiago Silva: مدافع ذخیره ی تیم ملی برزیل
3تا بازیکن گمنام هم گرفته که همشون زیر 23 سالن.

زیاد دل خوش نباشید توی اینتر مورینیو مگه xرو میخوام موراتی xوyرو با هم می خره اون وقت این تیم ما بازیکنای جوونش رو قرض میده بعد یا می فروششون یا یا این قدر روی نیمکت نگهشون می داره که پاس دادن هم یادشون بره:angry:

gattus
پنجشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۰:۵۶
هوادارای میلان اینقدر کم هستند چرا چیزی نمی نویسید بقیه کانون ها رو نگاه کنید

paolo
شنبه ۳ مرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۱۱
بعد از مالدینی میلانی هم در كار نیست !
طبق فرمایش مروم پاپ ژان پل دوم : میلانی واقعی یعنی مالدینی، كه تمام وجودش را وقف میلان كرد !
از 2005 تا حالا داریم درجا میزنیم، وقتی سرمایه گذاری نشه توی تیم همینه دیگه ! شاید لئوناردو بتونه 4 سال دیگه یه جام بگیره ! شایدم مثل آرسنال سرمون بیاد !

gattus
يکشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۳۷
کاشکی بلای آرسنال سرمون بیاد!

gattus
شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۰۵
دوستان کسی سایتی از میلان نداره که بشه با مسئولای باشگاه ارتباط داشت!!!!!!!

paolo
يکشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۲۶
هونتلار و پاتو اگه مچ بشن حرف نداره ! البته بعید میبینم لئوناردو بتونه ستاره سازی كنه ! اما تركیب یه مهاجم خلاق و یه مهاج گلزن چیز خطرناكی میشه!

gattus
جمعه ۲۳ مرداد ۱۳۸۸, ۰۵:۳۵
یه دروازبان ایتالیایی به میلان پیوست!

توی لیگ فرانسه بوده هرکی اسمشو بلده بگه !

faraz36
شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۵۷
توی لیگ فرانسه بوده هرکی اسمشو بلده بگه !

اسمش روما هست دروازبان سابق موناكو و از سال 1997 تا به حال تو اون باشگاه بوده
دروازبان بدی نیست اما 37 سال سن داره:tap67:

faraz36
شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۰۲
دوستان کسی سایتی از میلان نداره که بشه با مسئولای باشگاه ارتباط داشت!!!!!!!

شما میتونی با مراجه به سایت باشگاه و با عضو شدن در كانون هواداران میلان ارتباط مستقیم با تمام هوادارن میلان داشته باشی در سراسر دنیا همچنین با مدیران این باشگاه
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
:double0smile:

gattus
شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۱۷
اسمش روما هست دروازبان سابق موناكو و از سال 1997 تا به حال تو اون باشگاه بوده
دروازبان بدی نیست اما 37 سال سن داره:tap67:

به خانه ی سالمندان بودن میلان عادت کردیم!

faraz36
شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۳۷
میلانی در حال مذاکره با آرسنال بر سر خرید ابوئه هم هستن
امیدوارم این خرید صورت بگیره چون در دفاع خیلی مشکل دارن

gattus
شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۳۹
میلانی در حال مذاکره با آرسنال بر سر خرید ابوئه هم هستن
امیدوارم این خرید صورت بگیره چون در دفاع خیلی مشکل دارن

فکر نمی کنم بتونه توی میلان خوب باشه

faraz36
يکشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۰۸
قراره روزه 2 شنبه برلوسکونی به هواداران تیم میلان یک خبره خوب بده :megaphone:قبل از جام برلوسکونی مطبوعات ایتالیا خبر خرید فابرگاس دادن!:blum::blum:

کیان
يکشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۵۲
قراره روزه 2 شنبه برلوسکونی به هواداران تیم میلان یک خبره خوب بده :megaphone:قبل از جام برلوسکونی مطبوعات ایتالیا خبر خرید فابرگاس دادن!:blum::blum:

:rofl:

هر جکی که gazzetta della sport مینویسه رو که نباید باور کنی!

:lol:

gattus
يکشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۵۷
:rofl:

هر جکی که gazzetta della sport مینویسه رو که نباید باور کنی!

:lol:

ما هم رفتن کاکا رو جک می دونستیم ! اگر فابرگاس بره ما میلانی ها شما را به شدت درک می کنیم!

کیان
يکشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۰۶
ما هم رفتن کاکا رو جک می دونستیم ! اگر فابرگاس بره ما میلانی ها شما را به شدت درک می کنیم!

جیگر سس اگه بخواد جایی بره میره بارسا... محض اطلاعت الگوی سس گواردیولاس... به عشق پپ 4 میپوشه... ولی با همه ی این اوصاف هم ونگر گفته فروختن فابرگاس جکه هم گواردیولا گفته درخواست خرید سس تو این شرایط مسخرس... حالا فکر کن بره میلان! :lol: تیمی که چندین و چند ساله بیش از 10 میلیون پوند برای یه بازیکن خرج نکرده در حالی که قیمت سس 50تاس!

gattus
يکشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۱۱
ازتون خیلی ناراحت شدم !
مگه میلان چشه! میلان تیم متعصباست!
سمبلشم مالدینیه!

کیان
يکشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۲۲
ازتون خیلی ناراحت شدم !
مگه میلان چشه! میلان تیم متعصباست!
سمبلشم مالدینیه!

خب واقعیت تلخه دیگه! همین مورد خرج نکردن در مورد آرسنالم صدق میکنه.... بازم برای اطلاعت تیفوسیای میلان سمبل تیمشون رو بارسی میدونن نه مالدینی!

gattus
يکشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۲۴
من سمبل تعصب رو گفتم!
گتوسو هم بزودی بهشون می پیونده!

faraz36
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۰۲:۰۳
جیگر سس اگه بخواد جایی بره میره بارسا... محض اطلاعت الگوی سس گواردیولاس... به عشق پپ 4 میپوشه... ولی با همه ی این اوصاف هم ونگر گفته فروختن فابرگاس جکه هم گواردیولا گفته درخواست خرید سس تو این شرایط مسخرس... حالا فکر کن بره میلان! :lol: تیمی که چندین و چند ساله بیش از 10 میلیون پوند برای یه بازیکن خرج نکرده در حالی که قیمت سس 50تاس!

دوسته عزیز اگه مطبوعات رو بخونی میفهمین كه مسولان بالای بارسلونا گفتن علاقه ای بای خرید فابرگاس ندارن;)

faraz36
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۰۲:۰۵
خب واقعیت تلخه دیگه! همین مورد خرج نکردن در مورد آرسنالم صدق میکنه.... بازم برای اطلاعت تیفوسیای میلان سمبل تیمشون رو بارسی میدونن نه مالدینی!

منم تا جایی كه میدونم مالدینی
اولین باره از دهن شما مشنوم:smile2:

faraz36
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۰۲:۰۷
یک سوال سیدورف کجاست؟!

سیدورف در باشگاه میلان هم اكنون بازی میكنه:icon_bravo:

کیان
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۰۲:۳۰
منم تا جایی كه میدونم مالدینی
اولین باره از دهن شما مشنوم:smile2:

ببخشیدا ولی اون به خاطر اینه که شما میلانی نیستین!
نمیدونم چه جوری بگم که بهت برنخوره...
فرق هست بین طرفدار 2 آتیشه ی یه تیم و اونی که دوستداره یه تیمه ولی اطلاعات خاصی راجع به اون تیم نداره!

فرانکو بارسی اسطوره ی میلانه که برای هیچ تیم دیگه ای بازی نکرده و کسیه که مالدینی با الگو قرار دادن اون مالدینی شد! کسیه که به خاطرش تقریباً یک چهارم سن سیرو (که بیشترشون تیفوسی های قدیمی میلان بودن) مالدینی رو تو بازی آخرش هو کردن و یه پیراهن گنده ی شماره ی 6شو (که به احترامش آرشیو شده) پهن کردن که روش نوشته بود:"فقط یه کاپیتان وجود داره : بارسی"

وقتی تو کسی که به خاطرش یه شماره ی میلان آرشیو شده رو نمیشناسی تو تعریف من بهت میگن دوستدار میلان نه طرفدار 2آتیشه ی میلان!

gattus
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۰۳:۰۲
امشب بازی میلان یووه ساعت 11:30

gattus
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۰۵:۵۳
قهرمانی میلان مبارک

Don Bandini
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۲۳
واقعا زشته که طرفداران فوتبال ایتالیا اینجا باشن و یه آرسنالی ضایع موسوم به کیان بیان در مورد میلان نظر کارشناسی بده! :3:
سمبل باشگاه میلان مالدینیه. شاید قبلا میلانی ها فرانکو بارسی رو میپرستیدن، اما کم کم بارسی جای خودش رو به مالدینی داد. مالدینی انصافا بهترین بازیکن ایتالیایی تاریخ میلانه. اون عده تماشاگرایی که توی بازی خداحافظی میلان اسم بارسی رو صدا میزدن گروه کوچیکی از "کوروا نورد" بودن که توی قسمت شمالی ورزشگاه نشسته بودن و تعدادشون حدود 100-150 نفر بود. البته مطبوعات و بازیکنهای قدیمی و کنونی فوتبال ایتالیا همگی عکس العمل نشون دادن و گفتن که اونا فرهنگ پایین خودشون رو به همه نشون دادن. خود بارسی هم گفت اونا اشتباه کردن.
البته من نسبت به مالدینی تعصب خاصی ندارم و فکر نکنید این حرفا از روی تعصبه:3:

کیان
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۲۷
واقعا زشته که طرفداران فوتبال ایتالیا اینجا باشن و یه آرسنالی ضایع موسوم به کیان بیان در مورد میلان نظر کارشناسی بده! :3:
سمبل باشگاه میلان مالدینیه. شاید قبلا میلانی ها فرانکو بارسی رو میپرستیدن، اما کم کم بارسی جای خودش رو به مالدینی داد. مالدینی انصافا بهترین بازیکن ایتالیایی تاریخ میلانه. اون عده تماشاگرایی که توی بازی خداحافظی میلان اسم بارسی رو صدا میزدن گروه کوچیکی از "کوروا نورد" بودن که توی قسمت شمالی ورزشگاه نشسته بودن و تعدادشون حدود 100-150 نفر بود. البته مطبوعات و بازیکنهای قدیمی و کنونی فوتبال ایتالیا همگی عکس العمل نشون دادن و گفتن که اونا فرهنگ پایین خودشون رو به همه نشون دادن. خود بارسی هم گفت اونا اشتباه کردن.

1.تو برو همون فسیلتو بچسب :3: باجو :rofl: :3:
2.عکسی که من دیدم خیلی بیشتر از 150 نفر بود! فقط اون پیرهن 1000 نفر میخواست تا روشون پهن بشه! :3:
3.نکته ی من به نشناختن بارسی بود که 10 سال هم از بازنشستگیش نمیگذره... مثل این میمونه که بگی پرسپولیسیم ولی پیوس رو نشناسی! :1:
4.اصلاً به من چه؟!! :3:

Alone
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۳۷
چه قهرمانی چه کشکی ... گالیانی کچل اینقدر خوشحالی کرد و بالا پایین پرید که انگار لیگ قهرمانانو برده ...
هدف یووه تو این بازی به دست اوردن یه ترکیب و سیستم تو زمین بود ولی میلان ندید بدید فقط به جام فکر میکرد ...

Don Bandini
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۳۶
1- کیان ضایع همه سایتهای رسمی تعدادشون رو همین حدود اعلام کردند.
2- کیان دفعه آخرت باشه به آقا توهین میکنی!
3- خوشحالی گالیانی رو درک میکنم. با اینکه جام اصلا ارزش خاصی نداشت اما این برد به بالا رفتن اعتماد نفس تیم خیلی کمک میکنه. بنده خداها کل بازیهای قبل از شروع فصل رو باخته بودن!!!

کیان
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۳۸
1- کیان ضایع همه سایتهای رسمی تعدادشون رو همین حدود اعلام کردند.
2- کیان دفعه آخرت باشه به آقا توهین میکنی!
3- خوشحالی گالیانی رو درک میکنم. با اینکه جام اصلا ارزش خاصی نداشت اما این برد به بالا رفتن اعتماد نفس تیم خیلی کمک میکنه. بنده خداها کل بازیهای قبل از شروع فصل رو باخته بودن!!!

حالا هی بیا به من بگو ضایع... مگه این واقعیتو عوض میکنه که "آقا" با موی سفیدم بازی میکرد؟!! :rofl:

Don Bandini
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۴۳
حالا هی بیا به من بگو ضایع... مگه این واقعیتو عوض میکنه که "آقا" با موی سفیدم بازی میکرد؟!! :rofl:
نه خب روبی وقتی بازی میکرد موهاش جوگندمی شده بود. تا 37 سالگی بازی کرد و بعدشم بخاطر مصدومیتش خداحافظی کرد. اون موقع هم هنوز همه میخواستن که توی تیم ملی باشه چون انصافا خوب بازی میکرد.

در ضمن موی سپید هم چیزی نیست که! روبی از 31-32 سالگی موهاش شروع کردن به سفید شدن. به مسائل ژنتیک و غیره بستگی داره. مگه ندود تا 37 سالگی موی سپیدی داشت؟ یا مالدینی 40 ساله؟ در ضمن آقا موهاش رو رنگ نمیکرد. کاری که خیلی از فوتبالیست ها میکنن تا جوون تر به نظر برسن.

gattus
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۵۲
چه قهرمانی چه کشکی ... گالیانی کچل اینقدر خوشحالی کرد و بالا پایین پرید که انگار لیگ قهرمانانو برده ...
هدف یووه تو این بازی به دست اوردن یه ترکیب و سیستم تو زمین بود ولی میلان ندید بدید فقط به جام فکر میکرد ...

بهانه بدرد نمی خوره شکست خوردید!

Alone
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۴۴
به عنوان یک فرد علاقه مند به فوتبال ایتالیا باید اعتراف کنم که این دو تا تیم اصلا به درد فوتبال اروپا نمیخورند!
کدوم دو تا تیم ؟؟؟؟ :assjani:

gattus
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۴۶
میلان و یوونتوس!

Don Bandini
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۴۸
یووه که کاملا آماده بازیهای اروپایی شده و با اینکه الان اول فصله اما انصافا خیلی عالی بازی میکنن. اینتر هم تقریبا آماده است و فقط منتظر یه هافبک خلاقه. میلان فقط مشکل داره این وسطه. هم به بازیکن نیاز داره و هم به اعتماد به نفس.

Alone
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۰۱
میلان و یوونتوس!

این حرفتو نشنیده میگیرم ...
یونتوس و میلان پرافتخارترین تیمهای اروپا هستن در واقع ایتالیا رو این دو تا تیم سرپا ایستاده ...
از نظر من اینتر از همه اضافی تره ........... :capo:
امسال شما شاهد قهرمانی های پیاپی یووه خواهید بود ....:icon_bravo:

faraz36
چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۲۸
فرق هست بین طرفدار 2 آتیشه ی یه تیم و اونی که دوستداره یه تیمه ولی اطلاعات خاصی راجع به اون تیم نداره!

فرانکو بارسی اسطوره ی میلانه که برای هیچ تیم دیگه ای بازی نکرده و کسیه که مالدینی با الگو قرار دادن اون مالدینی شد! کسیه که به خاطرش تقریباً یک چهارم سن سیرو (که بیشترشون تیفوسی های قدیمی میلان بودن) مالدینی رو تو بازی آخرش هو کردن و یه پیراهن گنده ی شماره ی 6شو (که به احترامش آرشیو شده) پهن کردن که روش نوشته بود:"فقط یه کاپیتان وجود داره : بارسی"

وقتی تو کسی که به خاطرش یه شماره ی میلان آرشیو شده رو نمیشناسی تو تعریف من بهت میگن دوستدار میلان نه طرفدار 2آتیشه ی میلان!

ای بابا
یك آرسنالی داره.......:apophys:
اول برو یكم مطالعه كن بدن بیا اینجا........
حاله كل كل ندارم
اما چیزی میگی كه باعث خندیدنمه:yahoo:
don bandini هم تقریبا هم نظره منه:apophys:
راستی ما طرفه دار آتیش دارش نیستیم بپا زیاد آتیش نگیری:assjani:
اگه قانع نشدی وب سایت میلان به صورت آنلاین هس
هرجا شم متوجه نشدی من هستم:wink:
نارحت نشی هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا:stinker:

کیان
چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۱۴
ای بابا
یك آرسنالی داره.......:apophys:
اول برو یكم مطالعه كن بدن بیا اینجا........
حاله كل كل ندارم
اما چیزی میگی كه باعث خندیدنمه:yahoo:
don bandini هم تقریبا هم نظره منه:apophys:
راستی ما طرفه دار آتیش دارش نیستیم بپا زیاد آتیش نگیری:assjani: شبا تو آب نمک میخوابی؟ :rofl:
اگه قانع نشدی وب سایت میلان به صورت آنلاین هس
هرجا شم متوجه نشدی من هستم:wink:
نارحت نشی هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا:stinker:

بله؟ چی رو متوجه نشدم؟ از چی باید ناراحت بشم؟ چی باعث خندیدنته؟ اصلاً کلاً چی میگی؟!!!!

تو به من بگو چرا کسی که پیراهنت تیمتو آرشیو کرده نمیشناسی و ادعات میشه که من مردم از خنده!

faraz36
چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۴۷
بله؟ چی رو متوجه نشدم؟ از چی باید ناراحت بشم؟ چی باعث خندیدنته؟ اصلاً کلاً چی میگی؟!!!!

تو به من بگو چرا کسی که پیراهنت تیمتو آرشیو کرده نمیشناسی و ادعات میشه که من مردم از خنده!

هیچی
به كارت برس:bigsmile:
شاد باش:icon23:

کیان
چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۵۱
هیچی
به كارت برس:bigsmile:
شاد باش:icon23:

تو هم همینطور!

موفق ، پیروز و سربلند بوده و اسطورهای باشگاه خود را بشناسید!!!

faraz36
چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۵۳
تو هم همینطور!

موفق ، پیروز و سربلند بوده و اسطورهای باشگاه خود را بشناسید!!!

ما كه نگفتیم كه بارسی اسوره نیس!!!!!!
اگه بری بالا بخونی هم موافق نظر من بودن
حتی تیم برشا!!!!!
چشم چون شما میگی میرم میشناسمش:icon_clown:

gattus
چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۱۷
ولی هر کاری کنید مالدینی اسطوره ی میلان و ایتالیا است اگر این قدر زود از بازی ملی خداحافظی نمی کرد الان بیشترین بازی ملی رو هم داشت!

Don Bandini
چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۸, ۱۶:۴۸
آقا فراز حالا اگه من گفتم مالدینی نماد باشگاهه دلیل بر این نمیشه که فرانکو بارسی رو کوچکتر از اون فرض کنیم. تو مطلبم هم تا حدودی اشاره کردم که بارسی تا قبل از مالدینی نماد و اسطوره باشگاه میلان بود. به خاطر همینه که پیرهن شماره 6 بارسی رو بعد از خداحافظیش بازنشسته کردن!! هنوز هم بعضی ها معتقدند بارسی از مالدینی بهتر بود. اما خب نظر برعکسش هم وجود داره. هر چی باشه مالدینی تا چند ماه پیش بازی میکرد و طرفداراش طبیعتا بیشترن. در کل این بحثی نیست که زیاد بشه روش مانور داد. نظرها متفاوته.

gattus
يکشنبه ۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۵۸
میلان 2 سیه نا 1

گام اول با موفقیت طی شد!

gattus
يکشنبه ۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۵۹
هفته ی دوم لیگ ایتالیا:

میلان - اینتر

Alone
يکشنبه ۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۲۰
هفته ی دوم لیگ ایتالیا:

میلان - اینتر
امیدوارم این بازی 0 بر 0 شه که این به نفع یوونتوسه :yu:

gattus
يکشنبه ۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۳۴
ولی امشب بعد از بازی اینتر همه چیز معلوم میشه!

من فکر نمیکنم خط دفاع میلان اونقدر در مقابل اینتر مقاوم باشه ولی ما به پیروزی امیدواریم!

Alone
دوشنبه ۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۱۲
خوب اینتر خیلی بد بازی كرد وبا یك گلی كه از روی نقطه ی پنالتی زد 1-1كرد!
پس پیش به سوی پیروزی!

بعد هی بگو اینتر امسال قویه اینتر قوی هست ولی بازیکناش به قول بچه ها بی غیرتن آره داداش :img-pirate2:
میلان هم امسال شاید سوم شد ...

gattus
دوشنبه ۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۱۷
بعد هی بگو اینتر امسال قویه اینتر قوی هست ولی بازیکناش به قول بچه ها بی غیرتن آره داداش :img-pirate2:
میلان هم امسال شاید سوم شد ...

داداش از خواب غفلت بیدار شو میلان سوم نیست بداخلاق رفتار کنی دوم میشه!:spiteful::spiteful:

Alone
دوشنبه ۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۲۵
عیب نداره پس یووه اول میشه میلان دوم اینتر سوم میشه :yu:

gattus
دوشنبه ۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۲۷
عیب نداره پس یووه اول میشه میلان دوم اینتر سوم میشه :yu:

چرا نمی خوای از خواب بیدار شی !:demis_roussos:

Alone
دوشنبه ۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۳۴
خواب و بیخیال آخر فصل خودم شمارو از خواب بیدار میکنم که ببینین کی خوابه :clapping:

gattus
دوشنبه ۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۳۹
خواب و بیخیال آخر فصل خودم شمارو از خواب بیدار میکنم که ببینین کی خوابه :clapping:

شنبه میفهمی قدرتو!:img-pirate2:

gattus
چهارشنبه ۴ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۳۱
1-رونالدینهو

2-رونالدو

3-ریوالدو

4-کا کا

5-پائولو روسی

6-فرانکو بارسی

7-پائولو مالدینی

8-فرناندو ردوندو

9-رود گولیت

10-فان باستن

11-رایکارد

12-شوچنکو

13-رونالدو

14-روی کاستا
هر کی گفت اینا کین؟

gattus
پنجشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۰۸
میلان پور افتخار ترین تیم جهان:

تیم آث میلان با کسب 17 عنوان قهرمانی در میادین بین المللی بالاتر از بوکاجونیورز و رئال مادرید پر افتخار ترین تیم جهان است!

Alone
پنجشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۴۰
نه عزیز اینقدر این تیمو بالا نبر اون تیمی که بهترینه تیمی جز یووه نیست اینو همه میدونن ...
:friends:

gattus
پنجشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۴۷
نه عزیز اینقدر این تیمو بالا نبر اون تیمی که بهترینه تیمی جز یووه نیست اینو همه میدونن ...
:friends:

فعلا که این طوره دیگه!

gattus
پنجشنبه ۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۵۱
1-رونالدینهو

2-رونالدو

3-ریوالدو

4-کا کا

5-پائولو روسی

6-فرانکو بارسی

7-پائولو مالدینی

8-فرناندو ردوندو

9-رود گولیت

10-فان باستن

11-رایکارد

12-شوچنکو

13-رونالدو

14-روی کاستا
هر کی گفت اینا کین؟

حالا که کسی نمی دونه من میگم!
این ها بازیکنانی هستند که در میلان بودند و در لیست 100 بازیکن برتر فیفا قرار دارند وباعث شدند که میلان بیشترین سهم رو داشته باشه!بعد از میلان ،رئال ومنچستر قرار دارند!

gattus
جمعه ۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۵۳
خائن به میلان برمیگردد:
آث میلان
رئال
مارسی
زوریخ
در یگ گروه قرار گرفتند!

Alone
جمعه ۶ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۱۲
این رای گیری لیگ قهرمانان یه كم مشكوك بود اینتر مقابل بارسا و میلان مقابل رئال ...:unknw:
نمیدونم باز ژلاتینی ( پلاتینی ) چی كرده ؟؟؟ :secret:

gattus
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۰۶
این رای گیری لیگ قهرمانان یه كم مشكوك بود اینتر مقابل بارسا و میلان مقابل رئال ...:unknw:
نمیدونم باز ژلاتینی ( پلاتینی ) چی كرده ؟؟؟ :secret:

هیچی داداش من پول دادیم کاکا برگرده سن سیرو حالیش کنیم خیانت یعنی چی؟

gattus
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۵۹
خداااااااااا!!!!!!!!!!!!!
من به کی پناه ببرم از دست این مرتیکه کچل که فقط بلده افسوس بخوره کاشکی الآن توی ورزشگاه بودم و میرفتم یکی میزدم پس کلش تا دلم خنک شه!
اون یکی هم که فقط بلده با gf بره... بعدشم که طلاق میگیره میگه کاشکی زودتر طلاق میگرفتم !!این همه پول از فروش کاکا و کارلتو گیرش اومد حاضر نشد حتی یک بازیکن خوب بگیره معلوم نیست این پولا رو چی کار میکنه!
کاشکی میلا 100بخوره بعدشم بره دسته 2 تا این... از میلان دست برداره!

رضا
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۵۳
لئوناردو هم مثل مرفاوی ترکیب چیدن بلد نیست.

amirlefthand
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۱۱
:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

میگم میلان ترکید چه حالی داد:yahoo::yahoo:

رضا
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۲۰
جناب گتوزو یک تنه تیم رو به .......دادن:3:
جناب سیلوا هم که ماشالاه هزار ماشالاه به هیچ کس نه نمیگه.3 تا گل نیمه اول دقیقا از همون جایی زده شد که ایشون باید حضور داشتن.

کیان
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۰۵
خداااااااااا!!!!!!!!!!!!!
من به کی پناه ببرم از دست این مرتیکه کچل که فقط بلده افسوس بخوره کاشکی الآن توی ورزشگاه بودم و میرفتم یکی میزدم پس کلش تا دلم خنک شه!
اون یکی هم که فقط بلده با gf بره... بعدشم که طلاق میگیره میگه کاشکی زودتر طلاق میگرفتم !!این همه پول از فروش کاکا و کارلتو گیرش اومد حاضر نشد حتی یک بازیکن خوب بگیره معلوم نیست این پولا رو چی کار میکنه!
کاشکی میلا 100بخوره بعدشم بره دسته 2 تا این... از میلان دست برداره!

چي شد اون همه ادعا؟!!
ما حداقل خوب بازي كرديم...
چيز محرمانه اي بهانه اي چيزي نداري؟!!!!
حيف من اهل كل كل نيستم...

gattus
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۲۹
لئوناردو هم مثل مرفاوی ترکیب چیدن بلد نیست.

اگر صمد بود میبردیم!

gattus
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۳۴
جناب گتوزو یک تنه تیم رو به ....:rtfm:...دادن:3:
جناب سیلوا هم که ماشالاه هزار ماشالاه به هیچ کس نه نمیگه.3 تا گل نیمه اول دقیقا از همون جایی زده شد که ایشون باید حضور داشتن.

اصلا تا کارت اول رو گرفت گفتم اخراج میشه انگار از اول بازی اومده بودند که ببازند!:cray:
این دفاع پیشرفته رو هم از ناکجا آباد اوردیم من خودم حاضرم بدون دستمزد جاش بازی کنم از اینتر یکی میخوریم!اونم شاید!

gattus
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۳۹
چي شد اون همه ادعا؟!!
ما حداقل خوب بازي كرديم...
چيز محرمانه اي بهانه اي چيزي نداري؟!!!!
حيف من اهل كل كل نيستم...

واقعا نمی دونم چی بگم تا حالا میلان رو این جوری ندیده بودم!
ما هم یه روزی مقابل لیورپول خوب بودیم!یادت هست که...
نه توصیه دارم...
کاشکی بودی...

رضا
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۲۰
خیلی لئوناردو بی مغزه.
این سیلوا تو این 3 تا بازی که من ازش دیدم خدای سوتیه.مثل محمد سوتی(نصرتی)خودمون میمونه:3:
این دروازه بان بیخود هم که هر وقت نیاز هست که توپی رو بگیره نمیتونه.
دفاع راست هم که.....(ماشالا زامبروتا سمت راست اتوبات راه انداخته:3:)
پیرلو هم که ماست اب رفته میمونه
فلامینی هم که فقط فضای بازی رو اشغال کرده
گتوزو هم که تیم رو به ... میده
رونالدینیو هم بگیر نگیر داره
پاتو فقط خوب بازی میکنه
بوریلو هم نقش مدافع تیم حریف رو داره
من اخر سر نفهمیدم چرا باید اودو و سیدورف و اونیو و اینزاگی بیرون باشن و به جاشون بازیکنای بیخودی مثل زامبروتا و فلامینی و سیلوا و بورییلو تو زمین باشن؟؟؟؟

gattus
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۳۶
خیلی لئوناردو بی مغزه.
این سیلوا تو این 3 تا بازی که من ازش دیدم خدای سوتیه.مثل محمد سوتی(نصرتی)خودمون میمونه:3:
این دروازه بان بیخود هم که هر وقت نیاز هست که توپی رو بگیره نمیتونه.
دفاع راست هم که.....(ماشالا زامبروتا سمت راست اتوبات راه انداخته:3:)
پیرلو هم که ماست اب رفته میمونه
فلامینی هم که فقط فضای بازی رو اشغال کرده
گتوزو هم که تیم رو به ... میده
رونالدینیو هم بگیر نگیر داره
پاتو فقط خوب بازی میکنه
بوریلو هم نقش مدافع تیم حریف رو داره
من اخر سر نفهمیدم چرا باید اودو و سیدورف و اونیو و اینزاگی بیرون باشن و به جاشون بازیکنای بیخودی مثل زامبروتا و فلامینی و سیلوا و بورییلو تو زمین باشن؟؟؟؟

سیلوا رو بازی میده چون دیگه کسی نیست که دفاع باشه!
انصافا دروازبانه از دیدا کالاچ و آبیاتی بهتره!
اوددو هم مصدومه!
پیرلو برمیگرده شک نکن!
با فلامینی درست صحبت کن!
هونتلار هم مثله بوریلوه!
به گتوسو فحش نده میاد در خونتون یه نگاه بت میکنم تا 6سال بری تو کما!!!!!!!!!!!!!!!!!

رضا
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۳۹
به جای سیلوا اونیوو دفاع امریکایی هست که بهتر از اونه.هم از لحاظ بازی و هم از لحاظ قد و هیکل
فلامینی هم فقط نون خور اضافیه توی زمین:3:
هونتلار رو که بنداز بیرون.

gattus
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۴۲
فلامینی خوبه جدا!

amin_michael5
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۱۰
واقعا نمی دونم چی بگم تا حالا میلان رو این جوری ندیده بودم!
ما هم یه روزی مقابل لیورپول خوب بودیم!یادت هست که...
نه توصیه دارم...
کاشکی بودی...
شما ها چرا تا تیمتون میبازه گیر میدین به لیورپول؟؟؟؟؟؟؟:1:

gattus
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۳۲
خوب ازش خاطره ی بد داریم!!!!!!!!!!!!!!!!

Alone
دوشنبه ۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۳۷
از میلان انتظار نداشتم به اینتر ببازه ولی خداییش این گتوزو بد قاطی کرده بود همش تقصیر اون بود .
یووه که قهرمانه ولی میلان نمیدونم شاید امسال چهارم شه با این بازی بدش ....
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
الکس هم به همه هوادارای یووه گفت که اینتر رو داغون میکنیم ... ایول
انگار میخواد تلافی میلانو در بیاره سر اینتر ....

gattus
دوشنبه ۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۴۳
حیف که دل پیرو اون گل رو زد به آلمان وگرنه یه چیزی بت میگفتم!
میلان تا این مربی هست به یووه رم و حتی فیورنتینا همین طور میبازه!

gattus
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۲۹
خوب اسپالتی دیروز استعفا داد پس الآن 3 تا گزینه ی خوب برای میلان هست:
1-مانسینی
2-ادوکات
3-اسپالتی

Alone
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۴۴
امیدوارم یه مربی خوب میلان بگیره چون یکی از نمایندهای ایتالیا تو لیگ قهرمانانه و نباید کم بیاره ....

faraz36
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۰۸
خوب اسپالتی دیروز استعفا داد پس الآن 3 تا گزینه ی خوب برای میلان هست:
1-مانسینی
2-ادوکات
3-اسپالتی

بابا شما دسته عرب ها رو از پشت بستین بخدا................
بزارین 5هفته از لیگ بره بد بشینین جانشین انتخاب کنید
هنوز زوده در مورده کسی آدم زود قضاوت کنه:7:

gattus
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۴۷
بابا شما دسته عرب ها رو از پشت بستین بخدا................
بزارین 5هفته از لیگ بره بد بشینین جانشین انتخاب کنید
هنوز زوده در مورده کسی آدم زود قضاوت کنه:7:

اخه کسی که تا حالا حتی روی نیمکت ننشسته چه بدرد تیمی مثل میلان میخوره؟!!

faraz36
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۲۱
اخه کسی که تا حالا حتی روی نیمکت ننشسته چه بدرد تیمی مثل میلان میخوره؟!!

راس میگی شما:icon12:
اما ساكی میشناسی
اون گمنام بود ولی در میلان كولاك كرد
اما گواردیولا یا فره را
یا دونگا
اینا قبلا كار نكردن اما الان داران نتیجه میگیرن
بنظر من شما اشتباه نمی كنی اما یكم زوده واسه قضاوت
:bazuzeus:
من 2تا بازی میلان دیدم
سیه نا
اینتر
تو بازی اول عالی بود اما بازی دوم ضعیف
از هفته 5 مشحص میشه
هرچند دستش هم نسبت به تیم های دیگه خالیه
شما یك نگاه به تیم های اینتر یا یوه بنداز:yopyopyop:

gattus
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۰۰
راس میگی شما:icon12:
اما ساكی میشناسی
اون گمنام بود ولی در میلان كولاك كرد
اما گواردیولا یا فره را
یا دونگا
اینا قبلا كار نكردن اما الان داران نتیجه میگیرن
بنظر من شما اشتباه نمی كنی اما یكم زوده واسه قضاوت
:bazuzeus:
من 2تا بازی میلان دیدم
سیه نا
اینتر
تو بازی اول عالی بود اما بازی دوم ضعیف
از هفته 5 مشحص میشه
هرچند دستش هم نسبت به تیم های دیگه خالیه
شما یك نگاه به تیم های اینتر یا یوه بنداز:yopyopyop:

آره همه ی این ها رو که میگی می شناسم!آخه شکست ننگینی رو پذیرفتیم!
بازی سیه نا هم چنگی به دل نمیزد!
خوب مربی که نمیتونه بگه من این بازیکن رو میخوام به چه کاز میاد؟

faraz36
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۵۸
آره همه ی این ها رو که میگی می شناسم!آخه شکست ننگینی رو پذیرفتیم!
بازی سیه نا هم چنگی به دل نمیزد!
خوب مربی که نمیتونه بگه من این بازیکن رو میخوام به چه کاز میاد؟

من اغصابم خورد شد خاموش کردم:icon26:
اما نمی دونم چرا خوشبینم این تیم درست میشه
نمی دونم چرا........................:vava:

gattus
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۱۰
ولی من فکر میکنم بدتر بشه

faraz36
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۲۲
ولی من فکر میکنم بدتر بشه

شاید نظر شما درست باشه
نمی دونم والله:tigi:

gattus
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۴۲
به هر حال آرزو میکنم میلان یک تیم خوب را داشته باشه آخه این یک عقده شده تیم از سال 2003تا حالا تقریبا یکی هست این خیلی بده من نمیدونم چرا حاضر نیستن خرج باشگاه کنند!

paolo
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۲۴
یه چند روزی ما نبودیم ظاهرا دوستانی كه خیلی میفهمن اومدن و چندتا اظهار نظر كردن !

بازم برای اطلاعت تیفوسیای میلان سمبل تیمشون رو بارسی میدونن نه مالدینی!
اول این كه شما باید معنی كلمه ی تیفوسی رو بدونی ! یعنی این كه تیفوسی به چه كسایی یا به چه گروهی اطلاق میشه، اینو كه فهمیدی یه پست بده ادامشو واست ریپلی میكنم ! (میتونی از ویكی پدیا و ... كمك بگیری)

سه تا از مشخصه های میلانی ها رو بگو؟ مثلا تو كه آرسنالی هستی چه فرقی با بقیه میكنی كه میگی فلانی میلانی هست یا نیست؟ تو این كه بارسی یكی از اسطوره های میلان و فوتبال ایتالیاست هیچ شكی نیست، و این كه بارسی 20 سال زندگی فوتبالیش رو وقف میلان كرد یه چیز ثابت شدست ! ولی مالدینی نخواست بارسی بشه، چون مالدینی شد ! یعنی كسی كه تمام دفاع چپ های معروف دنیا دوست دارن مثل اون بشن !

اگه ان افراد یك چهارم سن سیرو رو پر كده بودن پس باید به ورزشگاه امارات شما بگیم ماراكانا ضرب در 2 ! اون جایگه مربوط به یكی از گروه های اولترا به اسم كوروا ساد هست كه جایگاهشون پشت دروازه ی شرقی سن سیرو هست، شاید در رده ی سوم یا چهارم گروه های هواداری میلان باشن (چون گروه های گردن كلفت و قدیمی ای مثل برایگیت و فوسا دی لئونی هستن كه قسمت عمده ی هواداران رو سازماندهی می كنن)، فصل قبل هم همین گروه كوروا ساد باعث و بانی اختلافات روی سكوها بودن (بحث كامل این موضوع رو پارسال توی توی فروم آث میلان دات آی آر نوشتم میتونی بری اونجا اون حوادث رو هم بخونی) و عده ای كه اون بنر رو داشتن با ارفاق به 200 نفر میرسید ! اونا به هیچ وجه مالدینی رو هو نكردن چون اگه این كار رو میكردن عواقب خیلی سنگینی (مثل كشته شدن توی همون سن سیرو) انتظارشون رو می كشید !
مالدینی اونقدر اسطوره بود كه برای سال های پیاپی توی سن سیرو براش شعار پائولو آله رو بخونن و اونقدر بازیكن بزرگی بود كه به عنوان اولین دفاع توی تاریخ یه جایزه ی مطرح و بین المللی رو بهش بدن ! اینو به جرات میگم كه اگه محبوبیت بارسی برای هواداران میلان (ربطی هم به مقدار آتیششون نداره !) 100 باشه محبوبیت مالدینی 150ست، اگه شگ داری میتونی توی مسنجر پی ام بدی تا اینو هم با دلیل و مدرك بهت ثابت كنم !

پ.ن شماره ی مالدینی هم تا وقتی كه پسرش كریستین به سن بازی توی تیم بزرگسالان برسه آرشیو می مونه و اونوقت این كریستینه كه تصمیم میگیره افتخار پوشیدن پیراهن شماره 3 رو داشته باشه و یا اون رو جاودانه نگه داره !

سعید طرفدارای فوتبال ایتالیا هم مثل نسل طلایی دفاع های ایتالیایی دارن منقرض میشن :bigsmile:

سمبل باشگاه میلان مالدینیه. شاید قبلا میلانی ها فرانکو بارسی رو میپرستیدن، اما کم کم بارسی جای خودش رو به مالدینی داد. مالدینی انصافا بهترین بازیکن ایتالیایی تاریخ میلانه. اون عده تماشاگرایی که توی بازی خداحافظی میلان اسم بارسی رو صدا میزدن گروه کوچیکی از "کوروا نورد" (تصحیح میكنم ، كوروا ساد! كوروا نورد واسه اینتر تر تریاست :bigsmile:) بودن که توی قسمت شمالی ورزشگاه نشسته بودن و تعدادشون حدود 100-150 نفر بود. البته مطبوعات و بازیکنهای قدیمی و کنونی فوتبال ایتالیا همگی عکس العمل نشون دادن و گفتن که اونا فرهنگ پایین خودشون رو به همه نشون دادن. خود بارسی هم گفت اونا اشتباه کردن.

faraz36
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۰۰
سلام
خوشحال از اینکه اومدی:hug:
والله زمانی که ما گفتیم مالدینی
همه انگه اینکه تازه میلانی شدی رو زدن
تمی دونستن که ما.....
امیدوارم دیگه یک آرسنالی نیاد اینجا....... بگه:zoor:

gattus
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۴۴
دمت گرم خیلی تیمیس جوابش رو دادی!

نکته:
تیمیس همون تمیز میباشد!

gattus
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۱۷
درود بر گلزن بزرگ میلان اینزاگی:
اینزاگی دیشب هم به داد میلان رسید و دو گل زد!

paolo
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۴۰
من از همین جا ارادت خاص خودم رو نسبت به تموم میلانی های هتریك اعلام می كنم ! :demis_roussos:

gattus
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۴۴
من از همین جا ارادت خاص خودم رو نسبت به تموم میلانی های هتریك اعلام می كنم ! :demis_roussos:

چاکریم داداش !
قلب جنوب ایران به عشق میلان میتپه!:heart::heart::heart::heart::heart:

faraz36
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۴۴
خدارو شکر که میلان برد:megaphone:
تو کالچو به نظرم زیاد امید نیس اما میلان خوب تیم رو تو لیگ قهرمانان میبره:youpi:
امیدوارم این تیم موفق :blum:

faraz36
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۴۷
میلان تا دقیقه 30
0-0
شبکه ان تی وی اسپور ترکیه به صورت مستقیم داره میده:clapping:

faraz36
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۱۰
میلان 1-0 برد
سیدورف
بازیش زیاد چنگی به دل نزد:nuts:

gattus
پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۸۸, ۲۳:۴۲
دیگه دارم قاطی میکنم![Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
این چه نتایجیه[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
دیگه نبازید خواهشا[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

gattus
سه شنبه ۷ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۳۴
میبینم که، امسال تیم رو قدرت مندانه بستیم برای سقوط!

paolo
سه شنبه ۷ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۲۰
فک کنم نوبت مثلث هلندیامون رسیده باشه ! رایکارد یا فان باستن میتونن گره کور تاکیتی تیم رو باز کنن ! فقط یه تغییر کوچولو چاره ی کاره ...

بیابان سن سیرو رو هم سراسر مه گرفته !

gattus
سه شنبه ۷ مهر ۱۳۸۸, ۲۲:۳۹
من فکر میکنم مانسینی بهتر باشه!

gattus
جمعه ۱۰ مهر ۱۳۸۸, ۰۱:۰۹
ماشاالله میلان چقدر قوی شده!!من موندم رئال چطور نمیترسه که میخواد جلوی میلان بایسته!

gattus
يکشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۸, ۲۱:۲۶
این آقاهه که مو نداره چرا پول نمیده مربی عوض کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

کیان
يکشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۸, ۲۱:۳۷
یه چند روزی ما نبودیم ظاهرا دوستانی كه خیلی میفهمن اومدن و چندتا اظهار نظر كردن !

اول این كه شما باید معنی كلمه ی تیفوسی رو بدونی ! یعنی این كه تیفوسی به چه كسایی یا به چه گروهی اطلاق میشه، اینو كه فهمیدی یه پست بده ادامشو واست ریپلی میكنم ! (میتونی از ویكی پدیا و ... كمك بگیری)

سه تا از مشخصه های میلانی ها رو بگو؟ مثلا تو كه آرسنالی هستی چه فرقی با بقیه میكنی كه میگی فلانی میلانی هست یا نیست؟ تو این كه بارسی یكی از اسطوره های میلان و فوتبال ایتالیاست هیچ شكی نیست، و این كه بارسی 20 سال زندگی فوتبالیش رو وقف میلان كرد یه چیز ثابت شدست ! ولی مالدینی نخواست بارسی بشه، چون مالدینی شد ! یعنی كسی كه تمام دفاع چپ های معروف دنیا دوست دارن مثل اون بشن !

اگه ان افراد یك چهارم سن سیرو رو پر كده بودن پس باید به ورزشگاه امارات شما بگیم ماراكانا ضرب در 2 ! اون جایگه مربوط به یكی از گروه های اولترا به اسم كوروا ساد هست كه جایگاهشون پشت دروازه ی شرقی سن سیرو هست، شاید در رده ی سوم یا چهارم گروه های هواداری میلان باشن (چون گروه های گردن كلفت و قدیمی ای مثل برایگیت و فوسا دی لئونی هستن كه قسمت عمده ی هواداران رو سازماندهی می كنن)، فصل قبل هم همین گروه كوروا ساد باعث و بانی اختلافات روی سكوها بودن (بحث كامل این موضوع رو پارسال توی توی فروم آث میلان دات آی آر نوشتم میتونی بری اونجا اون حوادث رو هم بخونی) و عده ای كه اون بنر رو داشتن با ارفاق به 200 نفر میرسید ! اونا به هیچ وجه مالدینی رو هو نكردن چون اگه این كار رو میكردن عواقب خیلی سنگینی (مثل كشته شدن توی همون سن سیرو) انتظارشون رو می كشید !
مالدینی اونقدر اسطوره بود كه برای سال های پیاپی توی سن سیرو براش شعار پائولو آله رو بخونن و اونقدر بازیكن بزرگی بود كه به عنوان اولین دفاع توی تاریخ یه جایزه ی مطرح و بین المللی رو بهش بدن ! اینو به جرات میگم كه اگه محبوبیت بارسی برای هواداران میلان (ربطی هم به مقدار آتیششون نداره !) 100 باشه محبوبیت مالدینی 150ست، اگه شگ داری میتونی توی مسنجر پی ام بدی تا اینو هم با دلیل و مدرك بهت ثابت كنم !

پ.ن شماره ی مالدینی هم تا وقتی كه پسرش كریستین به سن بازی توی تیم بزرگسالان برسه آرشیو می مونه و اونوقت این كریستینه كه تصمیم میگیره افتخار پوشیدن پیراهن شماره 3 رو داشته باشه و یا اون رو جاودانه نگه داره !

ااااااااااااااااااااااااا ااا! :crazy:
من اينو الان ديدم! :crazy:
زيادي جدي گرفتي دادا! حرفاي منو توهين به ميلان در نظر گرفتي ولي من فقط به يكي از به اصطلاح هواداراش گفتم حداقل اطلاعات رو كسب كنه بعد ادعاش بشه... مگه من گفتم هيچكدوم از ميلانيا اطلاعات ندارن كه شما اطلاعات به رخ ميكشي؟!!! هر كي اگه طرفدار واقعي يه تيم باشه بايد اطلاعاتش در مورد تيم مورد علاقش از طرفدار يه تيم ديگه بيشتر باشه... حالا اين شرط در مورد شما و من درباره ميلان صادقه يهني شما درباره ميلان از من بيشتر اطلاعات داري و چيز ديگه اي هم از كسي كه ادعاي طرفداري يه تيمو داره انتظار نميره... ولي به نظر من درباره اون دوستمون نه يعني ايشون كه ادعاي طرفداري كردن راجع به ميلان اطلاعات خاصي ندارن. (البته شايد اشتباه ميكنم... ولي از ظاهر امر اينجوري برداشت كردم)... در ضمن امارات نه و ashburton grove! :1:

paolo
پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۳۳
ااااااااااااااااااااااااا ااا! :crazy:
من اينو الان ديدم! :crazy:
زيادي جدي گرفتي دادا! حرفاي منو توهين به ميلان در نظر گرفتي ولي من فقط به يكي از به اصطلاح هواداراش گفتم حداقل اطلاعات رو كسب كنه بعد ادعاش بشه... مگه من گفتم هيچكدوم از ميلانيا اطلاعات ندارن كه شما اطلاعات به رخ ميكشي؟!!! هر كي اگه طرفدار واقعي يه تيم باشه بايد اطلاعاتش در مورد تيم مورد علاقش از طرفدار يه تيم ديگه بيشتر باشه... حالا اين شرط در مورد شما و من درباره ميلان صادقه يهني شما درباره ميلان از من بيشتر اطلاعات داري و چيز ديگه اي هم از كسي كه ادعاي طرفداري يه تيمو داره انتظار نميره... ولي به نظر من درباره اون دوستمون نه يعني ايشون كه ادعاي طرفداري كردن راجع به ميلان اطلاعات خاصي ندارن. (البته شايد اشتباه ميكنم... ولي از ظاهر امر اينجوري برداشت كردم)... در ضمن امارات نه و ashburton grove! :1:

مگه طرفدار یه تیم بودن به اطلاعات داشتن از یه تیم هم بستگی داره؟ من این یه مورد رو نمی دونستم ! آخه خیلی ها رو دیدم كه طرفدار یه تیم هستن صرفا به خاطر این كه سبك بازی اون تیم رو می پسندن !
منم خودمو در اون حدی نمی دونم كه اطلاعات به رخ بكشم، فقط چیزایی رو كه بلدم در اختیار بقیه میزارم.

در ضمن استادیوم آرسنال اماراته !
[Only Registered And Activated Users Can See Links] :wacko:

کیان
پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۳۹
مگه طرفدار یه تیم بودن به اطلاعات داشتن از یه تیم هم بستگی داره؟ من این یه مورد رو نمی دونستم ! آخه خیلی ها رو دیدم كه طرفدار یه تیم هستن صرفا به خاطر این كه سبك بازی اون تیم رو می پسندن !
منم خودمو در اون حدی نمی دونم كه اطلاعات به رخ بكشم، فقط چیزایی رو كه بلدم در اختیار بقیه میزارم.

در ضمن استادیوم آرسنال اماراته !
[Only Registered And Activated Users Can See Links] :wacko:

بله... ولي اون اسم تبليغاتيشه... 10 سال.. 100 ميليون پوند.

اسم ورزشگاه اشبرتن گراوه.

faraz36
جمعه ۱۷ مهر ۱۳۸۸, ۱۸:۰۳
بله... ولي اون اسم تبليغاتيشه... 10 سال.. 100 ميليون پوند.

اسم ورزشگاه اشبرتن گراوه.

بازم اینجا پیدات شود كه:tap67::tap67::tap67::tap67:

faraz36
جمعه ۱۷ مهر ۱۳۸۸, ۱۸:۰۷
ماشاالله میلان چقدر قوی شده!!من موندم رئال چطور نمیترسه که میخواد جلوی میلان بایسته!

زود قضاوت نكن چند روز صبر كن جوابتو میگیری:shades_smile:

کیان
جمعه ۱۷ مهر ۱۳۸۸, ۱۹:۱۶
بازم اینجا پیدات شود كه:tap67::tap67::tap67::tap67:

باشه عزيز... من ديگه اينجا پست نميدم... شما خوش باش! :focus:

paolo
جمعه ۱۷ مهر ۱۳۸۸, ۲۱:۵۳

ولی اسم رسمیش همون اماراته ها ... !
كیان جان فراز منظوری نداشت ... تو فضای كل كل این موارد عادیه و تو نباید ناراحت بشی. من این جور بحث كردنا رو كه به افزایش اطلاعاتم كمك میكنه دوست دارم و استقبال می كنم از حضور همه ی بچه های هتریكی كه توی این جور مباحثه ها شركت میكنن. :love05:

gattus
جمعه ۱۷ مهر ۱۳۸۸, ۲۲:۰۷
زود قضاوت نكن چند روز صبر كن جوابتو میگیری:shades_smile:

چرا اینقدر بی خودی امیدواری؟

gattus
جمعه ۱۷ مهر ۱۳۸۸, ۲۲:۰۹
پیرمرد دیگری به میلان خواهد پیوست: دیوید بکهام

gattus
جمعه ۱۷ مهر ۱۳۸۸, ۲۲:۱۱

شوخی بود جدی نگیر

faraz36
شنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۴۲
:love05:باشه عزيز... من ديگه اينجا پست نميدم... شما خوش باش! :focus:

ذوست عزیز شوخی بود خوشحال میشیم اینجا بیای یکم کل کل کنیم شلوغ شه منطوری نداشتم
بازم معذرت

faraz36
شنبه ۱۸ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۴۴

شما راس میگی اما من خیلی امیدوارم:nuts::nuts::nuts:

paolo
يکشنبه ۱۹ مهر ۱۳۸۸, ۰۹:۲۷
با وجود لئوناردو و این انگیزه توی تیم، گالیانی هم امیدوار نیست !

gattus
يکشنبه ۱۹ مهر ۱۳۸۸, ۱۱:۵۴
با وجود لئوناردو و این انگیزه توی تیم، گالیانی هم امیدوار نیست !

منظورت چیه؟

paolo
سه شنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۲:۳۸
منظورم اینه که فعلا تیم دچار بی انگیزگی محض شده و علاوه بر اون فقر تاکتیکی تیم، میلان رو به یه باشگا درجه دو از نظر کیفی تبدیل کرده ! با این اوصاف مشخصه که هیچ عقل سلیمی (تا اینجای کار) شانسی رو برای میلان در نظر نمی گیره !

hsmoa
يکشنبه ۲۶ مهر ۱۳۸۸, ۲۳:۲۰
اینجا جا داره برد با ارزش میلا ن در برابر رم با نتیجه 2 - 1 را به همه هوادان این تیم تبریک بگم .

gattus
دوشنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۸, ۰۹:۰۳
به به شما هم؟

من هم به همه می تبریکم ولی تا حدی ناراحت شدم و اون بخاطر موندن لئوناردو بود!

hsmoa
دوشنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۸, ۱۰:۰۷
به به شما هم؟

من هم به همه می تبریکم ولی تا حدی ناراحت شدم و اون بخاطر موندن لئوناردو بود!

آره بابا
مثل اين كه اين تاپيك را خودم زدم

gattus
دوشنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۸, ۱۰:۱۳
خیلی ها تایپیک میزنن ولی شما این جا نبودی که ما متوجه بشیم دیگه!:hi:

faraz36
پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۴۱

دیدی چطور تحقیر شد:stinker::img-tomato:

faraz36
پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۴۲
به سلامتی میلان:drinks:

gattus
پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۴۶
دیدی چطور تحقیر شد:stinker::img-tomato:

اتفاقات توی فوتبال رخ میده!
شانس یارمون بود که کاسیاس روی فرم نبود !نبود کریس رونالدو هم دلیل خوبیه!

ولی باز هم برد شیرینی بود!

همچنان امیدوارم مربیمون عوض بشه!

faraz36
پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۵۶

ما بیخودی امیدوار نیستیم شما بیخودی فاز منفی میدی
بنظر من در حال حاضر بهترین مربی لئو هستش
همینطور که گفتم میلان کم کم میاد بالا:kahvecy0:

faraz36
پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۵۹
اتفاقات توی فوتبال رخ میده!
شانس یارمون بود که کاسیاس روی فرم نبود !نبود کریس رونالدو هم دلیل خوبیه!

ولی باز هم برد شیرینی بود!

همچنان امیدوارم مربیمون عوض بشه!
تیمی که به یک بازیکن وابسته باشه به درد نمی خوره
اگه کاسیاس میگی پس بازی خوب ندیدی
دیدا دسته کاسیاس بسته بود
فوتبال یعنی همین:2:

gattus
پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۰۱
ما بیخودی امیدوار نیستیم شما بیخودی فاز منفی میدی
بنظر من در حال حاضر بهترین مربی لئو هستش
همینطور که گفتم میلان کم کم میاد بالا:kahvecy0:

اگر مربی خوب و قاطعی بود وقتی رونالدینهو بعد از تعویضش توی بازی با رم اون حرکت رو کرد بازیش نمیداد!

یه سری مسائل حاشیه ای هم اطراف میلان هست که بخاطر مدیریت ضعیفه گالیانیه!

gattus
پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۰۵
تیمی که به یک بازیکن وابسته باشه به درد نمی خوره
اگه کاسیاس میگی پس بازی خوب ندیدی
دیدا دسته کاسیاس بسته بود
فوتبال یعنی همین:2:

مسئله این نبود دیشب هیچ کدوم از رئالی ها روی فرم نبودند!این رو قبول کن!!!

رونالدو بازیکنیه که با سبک بازیش می تونه به ایر بازیکن ها این روحیه رو بده که بتونن خوب بازی کنن!

faraz36
پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۰۶
اگر مربی خوب و قاطعی بود وقتی رونالدینهو بعد از تعویضش توی بازی با رم اون حرکت رو کرد بازیش نمیداد!

یه سری مسائل حاشیه ای هم اطراف میلان هست که بخاطر مدیریت ضعیفه گالیانیه!

ببینم فرگوسن قبول داری؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم کسی شک نداره که یکی از بهترین مربی های دنیاست از لحاظ قاطعیت
اما اگه بازی های من یونایتد رو خوب ببینی در فصل قبل و همین فصل مبینی چندین بار رونالدو به اعتراض بیرون اومد
حتی جلوی فرگوسن بطری اب رو شوت کرد
امسال هم وین رونی این کارو کرد اگه اشتباه نکنم و تو خاطرم باشه با بشیکتاش

faraz36
پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۰۹
مسئله این نبود دیشب هیچ کدوم از رئالی ها روی فرم نبودند!این رو قبول کن!!!

رونالدو بازیکنیه که با سبک بازیش می تونه به ایر بازیکن ها این روحیه رو بده که بتونن خوب بازی کنن!

فوتبال همینه
میلانی ها هم بازی با اینتر رو فرم نبودن اون شکستو خوردن
به نظر من برد میلان رو که با عرضش بود رو با این بهونه ها خراب نکونیم
من چند بازی اخیر رئال تو لالیگا دیدم به همه 4 یا 5 تا میزد:nuts:
الانم میگم یک تیم که به یک بازیکن متکی باشه به درد نمی خوره این همه هزینه کرده
کا کا
بن زما
الونسو
و....و....و...

gattus
پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۱۰
ببینم فرگوسن قبول داری؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم کسی شک نداره که یکی از بهترین مربی های دنیاست از لحاظ قاطعیت
اما اگه بازی های من یونایتد رو خوب ببینی در فصل قبل و همین فصل مبینی چندین بار رونالدو به اعتراض بیرون اومد
حتی جلوی فرگوسن بطری اب رو شوت کرد
امسال هم وین رونی این کارو کرد اگه اشتباه نکنم و تو خاطرم باشه با بشیکتاش

درسته اما اعلام شد که بخاطر بازی بدش بود!رونی اعتراضش رو ادامه نداد!
اما رونالدینهو حتی به مربیش توجه نکرد بعد از بازی هم بطری آب رو پرت کرد !این حرکت در حد یک باشگاه بزرگ مثل میلان نبود!

gattus
پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۱۲
فوتبال همینه
میلانی ها هم بازی با اینتر رو فرم نبودن اون شکستو خوردن
به نظر من برد میلان رو که با عرضش بود رو با این بهونه ها خراب نکونیم
من چند بازی اخیر رئال تو لالیگا دیدم به همه 4 یا 5 تا میزد:nuts:
الانم میگم یک تیم که به یک بازیکن متکی باشه به درد نمی خوره این همه هزینه کرده
کا کا
بن زما
الونسو
و....و....و...

اشتباهنکن من نمیخوام خراب کنم!
اینجا رو ببین:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

faraz36
پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۱۷
درسته اما اعلام شد که بخاطر بازی بدش بود!رونی اعتراضش رو ادامه نداد!
اما رونالدینهو حتی به مربیش توجه نکرد بعد از بازی هم بطری آب رو پرت کرد !این حرکت در حد یک باشگاه بزرگ مثل میلان نبود!

اندرسون هم بود
مثال های زیادی هس
من هنوزم خوشبینم
اما میلان مشکل خیلی داره
خصوصا در دروازه و حمله:rasta2:

gattus
چهارشنبه ۶ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۴۸
چه می کنه این میلان تا دقیقه ی 30 2-0 جلو افتاده از ناپولی حالا با این نتیجه میلان میره سوم:1:

ولی من هنوز میگم مربی بدی داریم!!!!!:6:

faraz36
سه شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۳:۰۶
خوشحالم که تیم میلان کم کم داره شخصیت تیمی خودشو به دست میاره
امیدوارم تیم رئال هم شکست بده

gattus
سه شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۳:۰۷
کدوم شخصیت؟؟؟؟؟؟؟؟
شخصیت میلان قهرمانی لیگ قهرمانانه!نه این که توی لیگ ایتالیا اول نباشه

faraz36
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۱۰:۳۳
کدوم شخصیت؟؟؟؟؟؟؟؟
شخصیت میلان قهرمانی لیگ قهرمانانه!نه این که توی لیگ ایتالیا اول نباشه

خوشم میاد لئو داره جواب همه منتقداشو میده:icon_bravo:
برده بر ابر تیم خوب لاتزیو تبریك میگم:regular_smile:
هیچ تیمی با 3مهاجم تو لیگ ایتالیا بازی نمی كنه
اگه هم اوایل تیم نتیجه نمی گرفت بخاطر این بود كه سالها بود معمولا با تك مهاجم بازی می كرد:tigi:

gattus
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۱۴:۰۰
لئو اصلا مربی خوبی نیست مربی خوب کسیه که با تعویض هاش بازی رو بگردونه ولی لئو اصلا این کار رو نمیکنه شاید بشه گفت که اصلا بلد نیست این کار رو بکنه!
داره با لجبازی گتوسو رو از تیم کنار میذاره!
این کارها برای یک مربی خوب نیست!

faraz36
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۱۶:۰۸
من طرفدارش نیستم اما اونجور آدمی هم نیستم كه بگم به درد نمی خوره
استعداد یابه خیلی خوبیه چون كاكا و پاتو رو اون شناسایی كرد
تا اونجایی هم كه من میدونم گتوسو مصدوم بوده حالا شاید شما بیشتر میدونی

gattus
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۲۴
این که دلیل نمیشه لئو ممکنه استعداد یاب خوبی باشه ولی مربی خوبی نیست!
الان 3 تا بازی هست که گتوسو مصدومیتش تمام شده ولی روی نیمکت میشینه!:6:

faraz36
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۲۳
خوب این نشون میده که در آینده نچندان دور جوان گرایی میکنه مثله آباته
یا یک مهاجم غنایی که جدیدا لئو باهاش قرار داد بست 19 ساله شه
من تا بازی رئال برگشت میدونم که مصدوم بود حالا ........ تمام مربی ها واسه موقیتشون سعی میکنن از بهترین ها استفاده کنن شاید هنوز آماده نیس!!!!
ضمن اینکه لئو باعث شد رونالدینهو و پاتو به شرایط خوب آرمانی برگردن
امیدوارم که میلان به رشدش ادامه بده 7 امتیاز با صدر چندان زیاد هم نیس:d

faraz36
يکشنبه ۱۵ آذر ۱۳۸۸, ۲۲:۱۳
گالیانی: مقابل سمپدوریا یک میلان فوق العاده را دیدم
پیروزی های اخیر میلان همه را در باشگاه به وجد آورده است
- نایب رئیس باشگاه میلان، آدریانو گالیانی بعد از برد تیم‌اش مقابل سمپدوریا بسیار خوشحال است و مدام می‌خندد.

گل‌های مارکو بور‌یه لو، کلارنس سید‌ورف و الکساندر پاتو تمام کننده بازی درخشانی بودند که در بالاترین کیفیت توسط میلان ارائه شد. سمپدوریا به هیچ وجه در حد و اندازه‌های میلان نبود. با توجه به بازی اینتر در تورین، میلان در حال حاضر چهار امتیاز از انیتر صدرنشین عقب است.

آقای رئیس بعد از بازی به خبرنگاران گفت «ما عالی بازی کردیم. واقعا تماشایی بود. ما یک میلان فوق‌العاده دیدیم. برلوسکونی در نیمه بازی به رخت‌کن آمد. به بازیکنان گفت که توپ را حفظ کنند و آن‌ها هم همین کار را کردند. ما اصلا نگذاشتیم توپ به سمپدوریا برسد.»

گالیانی نیز مانند لئوناردو ترجیح داد راجع به بازی اینتر-یووه خیلی مستقیم صحبت نکند. «بگذارید آرام باشیم.»

میلان در بازی بعدی خود باید در لیگ قهرمانان اروپا به مصاف زوریخ برود. بازی‌ای که ممکن است امیدهای آنان را در لیگ قهرمانان زنده کند. «این بازی برای ما بسیار اساسی است. باید ببریم و امتیاز کسب کنیم.»:2:

faraz36
جمعه ۱۸ دي ۱۳۸۸, ۰۱:۳۵
برده پر گل میلان رو به هواداراش نبریک میگم عالی بازی کردن

Sor3na
جمعه ۱۸ دي ۱۳۸۸, ۰۸:۲۲
لئوناردو مربي خوبيه به نظر من !ميلان الان بازيكني نداره.همشون ستاره هاي سوختن ،اما نگاه كن چقد قشنگ و با برنامه بازي ميكنه !

واقعن خوشحال كنندس و من مطمئنم منچستر رو ميبره !

faraz36
شنبه ۱۹ دي ۱۳۸۸, ۰۸:۲۳
لئوناردو مربي خوبيه به نظر من !ميلان الان بازيكني نداره.همشون ستاره هاي سوختن ،اما نگاه كن چقد قشنگ و با برنامه بازي ميكنه !

واقعن خوشحال كنندس و من مطمئنم منچستر رو ميبره !

خيلي ها ميگن مربي خوبي نيس اما من مگيم اگه نتيجه نگيره باز هم خوبه
چون تيم ميلان رو بعد از 8 سال از سيستم تدافعي كه با يك مهاجم بازي ميكرد رو به تهاجمي تبديل كرد بازي با 3 مهاجم
تبديل اون سيستم به سيستم تهاجمي حداقل 2فصل نياز داره
اميدوارم در ليگ قهرمانان هم نتيجه بگيره
ضمنه اينكه كاكا و مالديني 2 عنصره خوب ميلان هم از اين تيم رفتن

gattus
يکشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۸, ۲۱:۵۶
همه چیز امشب مشخص میشه!
من هنوز رو حرفم هستم!:1:

faraz36
دوشنبه ۲۱ دي ۱۳۸۸, ۰۵:۴۴
ديشب هم ميلان خوب بازي كرد هم خوب گل زد
زدن 8گل تو 2 بازي نشون ميده اين تيم كاملا هجومي بازي ميكنه
فكر كنم جواب منتعقدان لئو داد:tap67:
اميدوارم با اومدن بكام تيم همچنان سير صعودي داشته باشه
ضمن اينكه لئو باعث شود رونالدينهو باز هم احيا شه
كاري كه كارلتو نتونس انجام بده:nuts:

gattus
دوشنبه ۲۱ دي ۱۳۸۸, ۱۰:۰۵
شما الان داری من رو میکشی؟؟:3:
خوب باید بگم نتیجه عالی بود اما بازی بد بود میلان نمیتونه بازی های قشنگ کارلتو رو تکرار کنه البته من با مربیگری کارلتو هم توی میلان مخالف بودم چون همیشه میگفت میخوام برم رم!!
و وقتی میفهمید داره اخراج میشه نتایج به برد تبدیل میشد !
این نظر منه!
لئو اگر تونست از این 3 تا بازی پیش رو 7 امتیاز بگیره من نظرم 20 درصد برمیگرده:3:
اگر هم منچستر رو برد میشه 40درصد:3:

faraz36
دوشنبه ۲۱ دي ۱۳۸۸, ۱۰:۵۳
شما الان داری من رو میکشی؟؟:3:
خوب باید بگم نتیجه عالی بود اما بازی بد بود میلان نمیتونه بازی های قشنگ کارلتو رو تکرار کنه البته من با مربیگری کارلتو هم توی میلان مخالف بودم چون همیشه میگفت میخوام برم رم!!
و وقتی میفهمید داره اخراج میشه نتایج به برد تبدیل میشد !
این نظر منه!
لئو اگر تونست از این 3 تا بازی پیش رو 7 امتیاز بگیره من نظرم 20 درصد برمیگرده:3:
اگر هم منچستر رو برد میشه 40درصد:3:

نه بابا ما کی باشیم که شما رو تیر بزنیم:apophys:
نمی دونم بگم میتونه یا نه
چون جام باشگاهای اروپا زمین تا اسمون فرق داره
اما فعلا میلان رو دوره برده و منچستر رو دوره باخته
من که خوشبینم میلان میبره:img-tomato:
البته منظوره شما رو از بازی قشنگ نمی فهمم
اتفاقا الانه که میلان قشنگ بازی میکنه
دیروز تو تورین یوه حرفی نداشت اصلا حمله نمی کرد
زمانه کارلو 10نفر میچبیدن تو دفاع یکی تو حمله بود
میگم خدا کنه زمان کافی بهش بدن

gattus
دوشنبه ۲۱ دي ۱۳۸۸, ۱۶:۳۷
دیروز کجای بازی قشنگ بود 8تا دفاع رونالدینهو گوشه این یارو هم فقط ایستاده بود جلو هیچ غلطی نمیکرد!
لئو بلد نیست تعویض کنه مثلا چرا گتوسو اومد بیرون؟
یا چرا هونتلار دقیقه ی 84 اومد داخل مسی میتونه توی 6 دقیقه کاری کنه که هونتلار بتونه؟؟؟

Sor3na
دوشنبه ۲۱ دي ۱۳۸۸, ۱۷:۴۴
برادر من نيمكت ميلانو نگاه كن..اولن بوريلو خسته بود ،كاملن مشخص بود كه بايد تعويض ميشد كه پرس اون جلو رو بتونه يه مهاجم پر نفس انجام بده.
من خودم از گتوزو خوشم مياد اما فلاميني هم بد نبود چون نفسشم بيشتر بود اومد كه بيشتر بدوئه.

كجا هشت تا دفاع گذاشته بود؟اين همه بكهام و پيرلو سانتر كردن از دو طرف،اين هم آنتونيني و آباته حمله كردن.

faraz36
دوشنبه ۲۱ دي ۱۳۸۸, ۲۱:۴۵
برادر من نيمكت ميلانو نگاه كن..اولن بوريلو خسته بود ،كاملن مشخص بود كه بايد تعويض ميشد كه پرس اون جلو رو بتونه يه مهاجم پر نفس انجام بده.
من خودم از گتوزو خوشم مياد اما فلاميني هم بد نبود چون نفسشم بيشتر بود اومد كه بيشتر بدوئه.

كجا هشت تا دفاع گذاشته بود؟اين همه بكهام و پيرلو سانتر كردن از دو طرف،اين هم آنتونيني و آباته حمله كردن.

شاید ایشون اون بازی با بازی 2 فصل قبل اشتباه گرفته:xp1700:
خوب نباید یک بازیکن تعویض شه
بازیکنان تازه نفس باید بیان
اولن هونتلار اومد که مافع یوه نیان جلو با دوندگی هونتلار
گتوسو هم تعویض شد چون سن سالی داره و فالمینی اورد تا پرس کنه تازه نفس بود
البته اوردن هونتلار دقیقه 83 خوب نیس اما هدفش نگه داشتن نتیجه بود که هر مربی میکنه

faraz36
يکشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۸, ۱۷:۳۵
چه میکنه این رونالدینهو:love:

gattus
يکشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۸, ۱۸:۲۹
مبارکه!
من سکوت میکنم:3:

hsmoa
يکشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۸, ۱۹:۴۱
خیلی چسبید این برد اون هم بعد اون فاجعه پرسپولیس
من هم تبریک میگم

Sor3na
يکشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۸, ۱۹:۴۵
مدیر عامل باشگاه اینتر

اگر از برد ميلان خوشحال شدي ،چرا مدير عامل باشگاه اينتري؟:3:

amirlefthand
يکشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۸, ۲۰:۰۹
اگر از برد ميلان خوشحال شدي ،چرا مدير عامل باشگاه اينتري؟:3:

جانشین موقت منه :3:

بازی خوبی بود میلان کمی داره به روزهای اوجش برمیگرده اماباخت شیرینی هم به اینتر داشت

سوتی مجری شبکه 3باحال بود توپ دسته دیدی هستش:دی

gattus
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۱۰
خوب میلان هم دچار شد به همون چیزی که می پیش بینی کرده بودم شکست در برابر اینتر و شروع دوباره ی ناکامی !
بازی بد مقابل اینتر و حذف از جام حذفی و بعد از اون هم نوبت بازی با منچستر میشه امیدوارم که میلان آبرومندانه بازی کنه!

faraz36
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۲۵
خوب میلان هم دچار شد به همون چیزی که می پیش بینی کرده بودم شکست در برابر اینتر و شروع دوباره ی ناکامی !
بازی بد مقابل اینتر و حذف از جام حذفی و بعد از اون هم نوبت بازی با منچستر میشه امیدوارم که میلان آبرومندانه بازی کنه!

شما یکم بدبینانه نگاه میکنی
اگه من هم بگم قهرمانه سری آ بشه خوشبیانه نگاه میکنم
اما من مطمئن هستم که میلان منچستر رو به راحتی میبره
چون شرایط این جام با جام باشگاه های اروپا زمین تا آسمون فرق داره

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

gattus
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۳۰

برادر من یه چیزی بگو که بهش بخوره ملت نخندن![Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
شما بازی امروز منچستر یا بازیش با من سیتی رو دیدی؟
وین رونی شده 5تا بازیکن نانی هم خیلی قوی شده!
ولی میلان به احتمال زیاد نستا و پاتو رو نداره![Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

faraz36
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۱۰
برادر من یه چیزی بگو که بهش بخوره ملت نخندن![Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
ولی میلان به احتمال زیاد نستا و پاتو رو نداره![Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

اگه شما به پست های گذاشته ای که گذاشتید مراجعه کنید دقیقا همین حرف ها رو واسه رئال هم زده بودین
با این تفاوت که اینجا حرف رونی و نانی میزنید
اونجا حرف کاکا-رونالدو و الونسو رو زدین:nuts:
درکل باز هم میگم
جام باشگاهای اروپا زمین تا اسمون فرق داره
به امید شکست مجدد من یونایتد:nuts:

gattus
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۱۶
عزیز دل من اون مقع رئال رونالدو رو نداشت چون یهو مصدوم شد!
ون در فارت هم مصدوم بود!
کاکا هم تازه به تیم برگشته بود اون شانس بود!
من هم امیدوارم که میلان برنده بشه!ولی خوبه که واقع بین بود !میلان امروز هم نتونست ببره و 1-1 کرد!

don-matiou
پنجشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۲۳
من هم میلان رو دوست دارم هم منچستر رو.با این شرایط شانس منچستر رو واسه برد بیشتر میدونم چون بازیکنای اماده تری داره و این هفته ها تیمش بسیار عالی بازی میکونه مثل بازی با ارسنال

Sor3na
جمعه ۱۶ بهمن ۱۳۸۸, ۰۷:۲۶
اولا كه نستا ميرسه برا بازي با منچستر !

دوما پاتو هم ميرسه !

جفتشون رو سايت ميلان زده كه دكترا گفتن خودشونو ميتونن برسونن.

-----------
و اينكه آرسنالم همچين تيم شاخي نيست.بازيكناش از ميلان كه ضعيف ترن حداقلش به نظر من البته.من فك ميكنم تو سن سيرو 1-0 ببريم ،تو اولترافورد 2-1 ببازيم و بريم بالا !:3:

gattus
جمعه ۱۶ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۱۱
خدا رو شکر که میرسن!
من هم میگم اگر میلان بازی رفت رو ببره میتونه صعود کنه ولی اگر باخت 100%حذف میشه!:6:

don-matiou
جمعه ۱۶ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۲۸
این تیم میلان هنوز یه کم ضعیفه باید بهتر بشه

Sor3na
جمعه ۱۶ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۳۹
يه كم؟باب دمت گرم !الان ما اصن بازيكن نداريم باب.همه ستاره هاي سوختن !:3:

don-matiou
جمعه ۱۶ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۳۶

اما هنوزم بازیکن خوب کم نداره
پاتو - رونالدینیو - پیرلو - نستا - بکام - زامبروتا - گاتوسو -بوریلو اینا همه در حد بازیهای بین المللی هستن

gattus
شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۸, ۱۳:۱۸
شما به زامبروتا ،بوریلو میگی ستاره؟
اگر این ها ستارن ستاره بره کجا؟:3:

Sor3na
شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۸, ۱۴:۱۴
شما به رونالدينيو ميگي ستاره؟رونالدينيو ستاره بود ،اما الان فقط تو بازي هايي با سينا و اينجور تيم ها ميتونه يه نفرو جا بذاره يه مثلن گل بزنه.در واقع ديگه ستاره نيست.يه بازيكن عادي شده !

ستاره يعني فردي مث مسي كه خودش به تنهايي يه تيمو هندل كنه.:3:

gattus
شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۸, ۱۴:۲۳
اگر بخواییم اینطور حساب کنیم نستا هم ستاره نیست یه بازیکن خوب هست!

don-matiou
شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۸, ۱۴:۳۷

شما به رونالدينيو ميگي ستاره؟رونالدينيو ستاره بود ،اما الان فقط تو بازي هايي با سينا و اينجور تيم ها ميتونه يه نفرو جا بذاره يه مثلن گل بزنه.در واقع ديگه ستاره نيست.يه بازيكن عادي شده !

اگر بخواییم اینطور حساب کنیم نستا هم ستاره نیست یه بازیکن خوب هست!

من نگفتم اینا ستاره هستن یا نیستن میگم اینا همشون در حد بازیهای بین المللی هستن...
زامبروتا هنوز دفاع راست تیم ملی ایتالیا هستش...رونالدینیو از پارسالش خیلی بهتر شده.......نستا همچنان از بهترین مدافعان وسط جهان بشمار میره و بوریلو هم بهترین گلزن حال حاضر میلان و تا اینجا بسیار فراتر از انتظارها ظاهر شده و خوب بازی کرده....بکهام همیشه خوب بازی میکونه... پیرلو و پاتو هم که ستاره هستن

Sor3na
شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۳۱
باب آخه چه حرفيه ميزنيد شما !

نستا هم خب ستاره نيست.يعني واقعن مثلن شما نستا رو با پويول مقايسه ميكنيد؟نستا رو من خيلي دوست دارم ،زمانيم عاشقش بودم و به عنوان بهترين دفاع وسط قبولش داشتم اما الان فقط يه دفاعه خوبه.

اينجوري كه شما داريد حساب ميكنيد كه مثلن بورليو مهاجم خوبيه ،يا زامبروتا هنوز عاليه يا غيره ،پس دني آلوز ،مايكون ،ايوانويچ ،زلاتان ،اتوو ،درگوبا ،روني ،مسي رو چي ميگيريد؟حتما اينا ديگه خدان !

خب من نميگم ميلان ضعيفه اما واقعا همين دومي هم كه ميلان داره مياره ،با توجه به بازيكن هاي اينتر و ميلان واقعن جايگاه خوبيه.به نظرم همين دوم يا سومي مناسب ترين جاس برا ميلان.يا مثلن همين كه از گروهش اومده بالا خيلي خوبه.

بازيكناي اينترو مثلن مقايسه ميكنم با ميلان :

دروازه بان :ديدا - جوليو سزار
دفاع وسط ها :سيلوا و نستا -ساموئل و لوسيو
دفاع هاي كنارين:ايگنازيو آباته ،آنتونيني(زامبروتا)-مايكون و سانتون
هافبك ها :رونالدينيو ،بكهام ،پيرلو ،آمبروزيني ،گتوزو -اشنايدر ،استانكويچ ،زانتي ،كامبياسو
مهاجم ها :بورليو -ميليتو ،پاندف ،اتوو

خب حالا شما خودت انصافن ببين تو چند تا پست ميلان ضعيف تره؟دروازه بان كه الان ضعيف تريم ،دفاع وسط هام انصافن اينتر قوي تره اما خب حالا ميگيم مساويم.دفاع هاي كنارم كه تابلوئه اينتر قوي تره !هافبك هاي مام زماني خيلي خوب بودن.مثلن اگر 5 سال پيش هافبك ها رو مقايسه كنيم ،ما خيلي سر تريم ،اما در حال حاضر هافبك هاي اينتر خيلي قوين و رو فرمن و قشنگ بازي ميكنن.مهاجم هام كه تابلوئه ديگه !

don-matiou
شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۴۸
حاجی تو داری میلان رو خیلی ضعیف حساب میکونی....من نمیگم قدرتش مثل بارسلونا یا منچستر هستش اما خیلی تفاوت نداره با این تیمها

faraz36
يکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۳۱
من هم میلان رو دوست دارم هم منچستر رو.با این شرایط شانس منچستر رو واسه برد بیشتر میدونم چون بازیکنای اماده تری داره و این هفته ها تیمش بسیار عالی بازی میکونه مثل بازی با ارسنال

شرایط لیگ برتر رو با جام باشگاهای اروپا یكی ندونید این جام زمین تا اسمون با لیگ برتر فرق داره
تفاوت رو تو بازی حتما میبینید
در جام باشگاهای اروژا امادگی حرف اول رو نمی زنه انگیزه مهم ترین كاركتره
اگه بخوایید جام ها رو با هم یكی مقایسه كنید و قدرت تیم ها رو ملاك بدونید این تیم منچستر همون تیمیه كه از لیدز اونم فكر كنم تو زمبنش جلوی هواداری خودی شكست خورد ایا این مقایسه درسته
مطمئنا نه

faraz36
يکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۳۵

كاملا مخالف هستم
بجز نتیجه بد با اینتر بقیه بازی ها رو یك مقایسه كن
بهتر متوجه میشی

faraz36
يکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۳۷

نمی دونم پس شما به بازیكنانه ستاره كی میگید؟؟؟؟؟؟؟؟
در اینكه زامبروتو افت كرده شكی نیس اما هنوزم زامبروتاس
در مورد بوریلو نمی تونم نظر بدم اما بعضی موقعه ها حركت های ازش میبینیم كه یك فوق ستاره هم نمی تونه انجام بده:rasta2:

faraz36
يکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۴۱

اون ستاره نیس اون فوق ستارس:alien:
تعریف ستاره و فوق ستاره
ستاره:یعنی بازیكنی كه در اكثر بازی ها نقشه بسزای در برد های تیمش داشته باشه
فوق ستاره:یعنی بازیكنی كه یك تنه تمام تیمشو یدك بكشه
مثله كاكا در بازی منچستر-میلان

don-matiou
يکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۴۵
در کل میلان تیم خوبی داره

faraz36
يکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۵۰
باب آخه چه حرفيه ميزنيد شما !

نستا هم خب ستاره نيست.يعني واقعن مثلن شما نستا رو با پويول مقايسه ميكنيد؟نستا رو من خيلي دوست دارم ،زمانيم عاشقش بودم و به عنوان بهترين دفاع وسط قبولش داشتم اما الان فقط يه دفاعه خوبه.

اينجوري كه شما داريد حساب ميكنيد كه مثلن بورليو مهاجم خوبيه ،يا زامبروتا هنوز عاليه يا غيره ،پس دني آلوز ،مايكون ،ايوانويچ ،زلاتان ،اتوو ،درگوبا ،روني ،مسي رو چي ميگيريد؟حتما اينا ديگه خدان !

خب من نميگم ميلان ضعيفه اما واقعا همين دومي هم كه ميلان داره مياره ،با توجه به بازيكن هاي اينتر و ميلان واقعن جايگاه خوبيه.به نظرم همين دوم يا سومي مناسب ترين جاس برا ميلان.يا مثلن همين كه از گروهش اومده بالا خيلي خوبه.

بازيكناي اينترو مثلن مقايسه ميكنم با ميلان :

دروازه بان :ديدا - جوليو سزار
دفاع وسط ها :سيلوا و نستا -ساموئل و لوسيو
دفاع هاي كنارين:ايگنازيو آباته ،آنتونيني(زامبروتا)-مايكون و سانتون
هافبك ها :رونالدينيو ،بكهام ،پيرلو ،آمبروزيني ،گتوزو -اشنايدر ،استانكويچ ،زانتي ،كامبياسو
مهاجم ها :بورليو -ميليتو ،پاندف ،اتوو

خب حالا شما خودت انصافن ببين تو چند تا پست ميلان ضعيف تره؟دروازه بان كه الان ضعيف تريم ،دفاع وسط هام انصافن اينتر قوي تره اما خب حالا ميگيم مساويم.دفاع هاي كنارم كه تابلوئه اينتر قوي تره !هافبك هاي مام زماني خيلي خوب بودن.مثلن اگر 5 سال پيش هافبك ها رو مقايسه كنيم ،ما خيلي سر تريم ،اما در حال حاضر هافبك هاي اينتر خيلي قوين و رو فرمن و قشنگ بازي ميكنن.مهاجم هام كه تابلوئه ديگه !

همه ما اینو قبول داریم كه قویترین دفاع ها ملی تیم ملی ایتالیا هستن
و هركس بخواد تیمی رو تو جهان از لحاظ ساختار دفاعی نام ببره ایتالیا رو نام ببره
حالا من یك سوال دارم اق سورن
ایا ایتالیا اینقد در دفاع ضعیف شده كه لیپی با اون همه بزرگیش رسما از نستا خواسته باز بیاد در تیم ملی؟؟؟؟و در میلان با اون صحبت كرده!!!!!!
مسلما هر مربی اونم مربی كه می خواد از عنوان قهرمانیش دفاع كنه هركسی دعوت نمیكنه
در مورد پویول حرف زدین
پویل بازیكنی بود كه هنوز كه هنوزه مسولان برسا نمی خواستن قرار دادشو تمدید كنن و 2دل بودن
بعدش شما تمام تیم های دنیا رو داره با میلان مقایسه میكنی
یك جا با یك بازیكن اینتر
یك جا با یك بازكن بارسا
یك جا هم بازیكنان منچستر
یعنی كل ستاره ها رو با میلان كه این اصلا درست نیس
در مورد اینتر هم باید بگم كاملا موافق هستم اینتر در تمام ژست ها از میلان بهتره
حرف حساب جواب نداره:icon12:

gattus
دوشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۳:۳۸
شما بایکی از این تیم ها هم مقایسه کنید میفهمید که میلان ضعیف تر هست !
مسئول ها هم هیچ تلاشی نمیکنن که این ضعف رو برطرف کنن!تا پارسال هی میشنیدیم که یکی میخواد بیاد حالا هی میگن یکی میخواد بره!
همه ی تیم ها بازیکن های جوان خوب میارن اما میلان این کار رو نمی کنه!درسته پاتو پیدا شده اما تاثیر گذاری بقیه رو نداره!

gattus
چهارشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۳۵
یکی از دوستام گفت مانسینی اومده میلان!!!
حقیقت داره؟

don-matiou
چهارشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۵۵
یکی از دوستام گفت مانسینی اومده میلان!!!
حقیقت داره؟
اره بصورت قرضی تا پایان فصل از اینتر اومده به میلان

Sor3na
چهارشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۲۶
از رم اومده ها فك كنم ميلان !

faraz36
جمعه ۲۳ بهمن ۱۳۸۸, ۰۱:۱۱
از رم اومده ها فك كنم ميلان !

دوست عزیز مانسینی 6سال پیش رم بود
مانسینی از اینتر به میلان اومد به عنوان بازیكن قرضی تا اخر فصل
لطفا اطلاعات فوتبالیتونو آپ كنید:apophys:

gattus
يکشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۸۸, ۰۰:۰۸
خدا رو شکر که میلان این بازی رو به سختی برد
خیلی خوشحالم که پاتو با گل برگشت
البته خیلی نگرانم که میلان 2گل از تیم 15هم جدول ایتالیا میخوره!!!
همه ی نگرانیه من بازی با منچستر و رویارویی با رونیه آمادست!

gattus
دوشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۸۸, ۱۷:۴۱
اسپانسر جديد ميلان

هواپيمايي امارات به عنوان اسپانسر جديد تيم آث ميلان ايتاليا انتخاب شد .

هواپيمايي امارات که پيش از اين اسپانسر تيم‌هاي مطرحي از جمله آرسنال انگليس و هامبورگ آلمان بود، به تازگي به مدت پنج سال اسپانسري تيم ميلان ايتاليا را نيز برعهده گرفت.

در قرارداد منعقد شده بين مسولان هواپيمايي امارات و تيم آث ميلان، مدت قرارداد پنج سال و به ارزش 60 ميليون يورو ذکر شده است.

طي اين قرارداد مقرر شده است تيم آث ميلان تعطيلات زمستانه خود را با حضور تمامي ستارگان خود در شهر دبي برپا نمايد.

don-matiou
دوشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۸۸, ۱۹:۰۸
فردا شب بازی حساس میلان و منچستر در جام باشگاههای اروپا و بازگشت بکهام به اولدترافورد پس از سالها

gattus
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۰:۴۶
یکی بیاد این دیدا رو بندازه بیرون 2 تا سطل ماست بیاره بزاره بجاش!!!
اعصاب ندارم الان که دیگه به همه فحش میدم!!!!

Sor3na
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۰:۵۶
خب دقيقه 82 هست و ميلان 3-1 عقبه و منچستر همچنان داره حمله ميكنه !

اينم از اين جام!:3:

hsmoa
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۱:۱۳
بازی 3-2 شد
کار میلان بسیار بسیار سخت شد

gattus
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۱:۱۶
فوتبال رو نمیشه پیش بینی کرد ممکنه میلان به احتمال کم بتونه بازی رو ببره اما من که چشمم آب نمی خوره اگر دیدا بخواد همینطور بازی کنه حتما میلان حذف میشه !
من یاده بازی قبل میلان- منچستر افتادم 3-2توی الدترافورد 3-0سن سیرو شایدامسال برعکس بشه!!

don-matiou
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۱:۱۶
همینجا به فرگوسن بخاطر بازی زیبای تیمش تبریک میگم

gattus
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۱:۱۸
آقا یکی بیاد این رو بندازه بیرون برو این رو توی تایپیک منچستر بگو من اینجا اعصاب ندارم!!!!!!!!!!!!:4:

don-matiou
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۱:۲۶
آقا یکی بیاد این رو بندازه بیرون برو این رو توی تایپیک منچستر بگو من اینجا اعصاب ندارم!!!!!!!!!!!!:4:
حاجی از تو بعیده این حرکت ... من طرفدار جفت تیمها بودم حالا منچستر سرتر بود بازیو برد اینکه دیگه زدن نداره :love05:

gattus
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۱:۳۰
مگه من دل ندارم ناراحت بشم من الان یه بلایی سر خودم میارم الان پر اتاقم پوست تخمه ریخته هیچ کس هم خونه نیست بجز پسر خالم تا هفته ی دیگه هیچکس هم حال نداره جمع کنه شما هم باید بدونی که نمیدونم چی چی حافظا هر نکته مکانی دارد!
رو اعصاب ما پیاده روی نکن!!

amirlefthand
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۱:۳۱
میگم این خط دفاع رو +دیدا بدین بجاش چارتا خروس قندی بگیرید بهتره ها

gattus
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۱:۳۴
منم دارم همین رو میگم!
اصلا نمیدونم چرا این قدر این دیدا سطل ماست!!عین اون مجری است که توی انتخابات میگفت شما 10 دقیق شما 20 دقیقه میمونه:3:

don-matiou
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۱:۴۱
ای بابا راست میگه خوب یکی نیست به این دیدا بگه تو مثل سطل ماست میمونی و هرچی توپ میاد میره تو گل کی میخواد پوست تخمه های اتاق گاتوس رو جمع کنه.....خروس قندی -سطل ماست -مجری شبکه3 =(دیدا)

gattus
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۱:۴۴
اولا این که شما تکلیفت رو با خودت مشخص کن میری اونور خوشحالی میای این ور ناراحت:3:
این چه جوریه؟؟!!!:3:

دوما من اسمم امیرحسین میباشد

سوما چیکار دروازبانمون داری من از سر دلسوزی به بازیکن خودمون میگم سطل ماست!!:3:

gattus
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۱:۴۴

بدون شرح

don-matiou
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۲:۰۶
امیر حسین پیشگو ...امیر حسین من میخوام مریدت بشم چیکار باید بکونم

faraz36
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۹:۰۰
بدون شرح

خیلی بد بازی كرد
حرفی نیس برای گفتن
اما رونالدینهو عالی بود
90دقیقه دیگه مونده زوده قضاوت كردن
ون در سار هم عالی بود اگه نبو این نتیجه نبود
اگه سیدرف رو بجای بكام بازی می داد تاثیرش بیتشر بود تا بكام

faraz36
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۹:۲۲
امیر حسین پیشگو ...امیر حسین من میخوام مریدت بشم چیکار باید بکونم
این جاسوس اینجا چی كار میكنه:boid:

faraz36
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۹:۳۶
چون دیدم برو بچ ارادت خاصی به دیدا دارن اینو گذاشتم:nuts:

Sor3na
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۹:۴۰
قبول دارم ديدا خيلي بد بازي كرد.(چون من عاشق شخصيت ديدام!:3:)

در هر صورت من كه گفتم ما بازيكن نداريم.اين فاواليه رو ديدين؟اصن نقش مثبت داشت؟هر چي وانسيا حركت كرد ،توپ رو ريخت تو محوطه !

تياگو و نستا هم در حد و اندازه هاي خودشون نبودن.گل دوم و سوم كاملن تقصير اون دو تا بود.يعني واقعن يعني چي آخه كه دو بار روني تو محوطه اينقد آزاد ميمونه كه با سر گل بزنه.

رونالدينيو هم خوب بود ولي واقعا خيلي تك روي ميكنه.خيلي جاها خوب بازي ميكنه و دريبل ميزنه ،بعد جو گير ميشه خودش شوت ميكنه.مثلن يه جا يادمه يه پاس كوچيك ميداد ،پاتو گل زده بود.

و انصافن بد شانسي هم آورديم.چه موقعيتاييمون گل نشد و اينكه به نظر من داوري هم اصن خوب نبود.

faraz36
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۰:۵۴
دقيقا فرگوسن زماني كه فهميد فاوالي اومده والنسيا اورد همونم باعث 2تا حركت 2تا گل زد

Ma3oud
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۴:۵۸
عب نداره :give_rose: بردنه منچستر تو اولدترافورد بیشتر میچسبه اونم با اختلافه 2تا :love05:

gattus
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۵۱
مسعودجان شما که از فراز بدتری:3:

gattus
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۵۸
خیلی بد بازی كرد
حرفی نیس برای گفتن
اما رونالدینهو عالی بود
90دقیقه دیگه مونده زوده قضاوت كردن
ون در سار هم عالی بود اگه نبو این نتیجه نبود
اگه سیدرف رو بجای بكام بازی می داد تاثیرش بیتشر بود تا بكام

من با شما مخالفم میلان خوب بازی کرد البته اگر اون چند دقیقه که میلان گل خورد حدود 15 دقیقه رو کنار بزاریم!
من هم گفتم که فوتبال قابل پیش بینی نیست و امکان داره میلان ببره!!
ولی کلا:
:cray::cray:

gattus
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۷:۰۰
آسايش خاطر فرگوسن از بقاي تيمش پس از تحمل ضربه زودهنگام ميلان

سرمربي تيم فوتبال منچستر يونايتد از بقاي تيمش در ديدار با آث ميلان پس از يک شروع سوزناک و در نهايت کسب يک پيروزي سه بر دو در ورزشگاه سن سيرو در يک ديدار رفت شانزده تيم نهايي ليگ قهرمانان اروپا آسوده خاطر شد .

هنوز سه دقيقه از اين ديدار نگذشته بود که رونالدينيو ميلان را جلو انداخت و کلارنس سيدورف نيز پنج دقيقه به پايان بازي با يک گل ديگر اميد ميلاني ها را براي ديدار برگشت بيشتر کرد.
اما يک گل " پل اسکولز " که با خوش شانسي حاصل شد و به دنبال آن دو گل ديدني وين روني نخستين برد بيرون از خانه در برابر ميلان را نصيب منچستر کرد .
فرگوسن پذيرفت :" به عقيده من ، احتمال داشت که ما امسب با چند گل اختلاف شکست بخوريم . بيست دقيقه اول بازي زمان بدي براي ما بود و ما يک گل را بدين نحو ( منحرف شدن ) توپ از دست داديم ."
وي افزود :" گل بدي را از دست داديم و به مدت بيست دقيقه اهنگ بازي ما بهم ريخت و مدتي طول کشيد تا بتوانيم دوباره خود را بازيابيم ولي پس از آن به عقيده من خوب بازي کرديم ."
سرمربي منچستر گفت :" به عقيده من ، گل اسکولز به ما کمک کرد و خوب موقعي صاحب اين گل شديم چرا که باعث بهبود بازي ما شد . گلها بازي را تغيير مي دهند و به عقيده من اين گل بازي ما را دگرگون کرد ."
فرگوسن ضمن ستايش از روني تاکيد کرد که اکنون مي توان وي را با 26 گل زده در اين فصل رده ليونل مسي ، کريستيانو رونالدو و کاکا قرار داد .
وي همچنين از رافائل دفاع راست برزيلي جوان خود که به جاي گري نويل به ميدان آمد و توانست يک رونالدينيو ي آماده را کنترل کند ستايش کرد .
فرگوسن گفت :" رونالدينيو هميشه نبوغ و استعداد فراواني داشت . به عقيده من حدود يک سال بازي وي افت کرد ولي اکنون ظاهرا در حال بازگشت به دوران آمادگي خود است

رضا
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۹:۲۱
میرزاپور رو میزاشتن جای دیدا اینقدر تابلو گل نمیخورد خدا وكیلی:3:
میلان خوب بازی كرد.اگه پاتو اماده بود كه همون نیمه اول كار تموم بود.
به هر حال من كه میگم میلان صعود میكنه:3:

SALAR
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۳۱
ولی حس ششم من میگه میلان میره بالا!! برگشت میزنه!
میلان تیم روزهای سخته!!

gattus
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۴۲
چیکار میرزاپور داری؟؟؟
سطل ماست!!!:3:

gattus
چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۴۷
ولی حس ششم من میگه میلان میره بالا!! برگشت میزنه!
میلان تیم روزهای سخته!!

شما تا دیروز از میلان بدت میومد حالا چی شده؟:wacko2:

don-matiou
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۰۰:۱۰
حس ششم منم میگه رونی دیشب 2تا زد بازی برگشت 4تا میزنه اونوقتکه به دیدا بگین سطل دوغ

SALAR
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۰۰:۱۴
شما تا دیروز از میلان بدت میومد حالا چی شده؟:wacko2:

اولا من كی گفته بودم بدم میاد؟؟
دوما من توی ایتالیا از میلان خوشم میاد! خصوصا بعضی بازیكناش را خیلی دوست دارم!!ولی جز تیمهای درجه اولم نیست
سوما من الان كی گفتم خیلی خوشم میاد؟؟
چهارما من گفتم حس ششمم میگه میلان میره بالا
پنجما موضوع اینه كه تیم منفور من منچستره!!!:angry1:

gattus
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۰۰:۱۹
حس ششم منم میگه رونی دیشب 2تا زد بازی برگشت 4تا میزنه اونوقتکه به دیدا بگین سطل دوغ

عزیزم داری پیاده روی میکنی!!!
وایسا دیگه خسته شدی!!!
آشوب رو دوست داری؟!!!!

gattus
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۰۰:۲۵
دوما من توی ایتالیا از میلان خوشم میاد! خصوصا بعضی بازیكناش را خیلی دوست دارم!!ولی جز تیمهای درجه اولم نیست

شرمنده ببخشید!!
چرا میزنی!
باشه اصلا:
:love05:
ولی یه روز گفتی بدم میاد این شکلک رو هم گذاشتی:mmm:

SALAR
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۰۰:۲۶
امیرحسین باز داری برام حاشیه درست میكنیا!!!
میگم ببرندت چیزچیزكا!!!

gattus
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۰۰:۳۳
من و حاشیه؟!!
اصلا این دو تا کلمه پارادوکس اند:3:

don-matiou
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۰۲:۰۳
عزیزم داری پیاده روی میکنی!!!
وایسا دیگه خسته شدی!!!
آشوب رو دوست داری؟!!!!

من و آشوب..اصلا امیر حسین به قیافهی من این چیزا میاد...منکه اینقد دوست دارم

don-matiou
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۰۳:۴۸
بكام:‌ مي‌توانيم صعود كنيم

هافبک انگليسي آ.ث‌ميلان گفت: باخت برابر منچستر به منزله پايان کار ما نيست.
"ديويد بکام " هافبک انگليسي آ.ث‌ميلان اظهار داشت: با وجود باخت از منچستر در خانه به اين مسئله که بازنده شديم،‌ اعتقاد ندارم و معتقدم رقابت ما و اين تيم براي صعود هنوز باقي است.
بازيکن اسبق تيم‌هاي منچستريونايتد و رئال مادريد که اينک به عنوان بازيکن قرضي گالاکسي آمريکا براي روسونري‌ها بازي مي‌ کند، ادامه داد: اگر 3 بر يک بازنده مي‌شديم، الان با اين قاطعيت حرف نمي‌زدم؛ اما گل ديرهنگام کلارنس سيدورف، باعث شد 3 بر 2 بازنده شويم و شرايطي بهتر براي صعود بيابيم. فکر مي‌کنم گل او در آينده براي صعودمان بسيار حائزاهميت خواهد بود.
بکام عنوان کرد: بهتر از هر شخصي منچستر را مي‌شناسم. حرفي بيهوده نمي‌زنم و ادعا ندارم. ما، هنوز شانس صعود داريم. تنها بايد هوشياري به خرج دهيم و اشکالات را برطرف کنيم.
تيم ميلان شب گذشته در ديدار رفت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا 3 بر 2 در ورزشگاه سن‌سيرو از تيم تحت رهبري سرآلکس فرگوسن شکست خورد.

Alone
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۴:۳۴
بازی میلان و منچستر خیلی ردیف بود . خداییش با رونالدینیو حال کردم خیلی ردیف بازی میکرد . البته دم منچستر هم گرم . این پاتو رو بفروشید یکی مثل رونی بگیرید . :clapping:
ایشاله سال دیگه لیگ قهرمانان بتونید صعود کنید :pleasantry::smile:

don-matiou
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۴۳
بازی میلان و منچستر خیلی ردیف بود . خداییش با رونالدینیو حال کردم خیلی ردیف بازی میکرد . البته دم منچستر هم گرم . این پاتو رو بفروشید یکی مثل رونی بگیرید . :clapping:

همه بگین آمین

gattus
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۵۱

سعید میخوای حاشیه درست کنی؟:3:
اگر ما سال دیگه صعود میکنیم شما رو که سال دیگه راه نمیدن!!!:love05:

Sor3na
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۰۰:۲۶
خيلي جالبه واقعا !

يه تيمي اصن از گروهش صعود نكرده رفته ليگ اروپا بعد طرفداراش ميان به يه تيمي كه صعود كرده تيكه ميندازن !

باب تو تورين برديمتون ديگه چي ميخواين؟:3:

don-matiou
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۰۰:۲۹
منم موندم این طرفدارهای یوونتوس با چه رویی میان اینجا نظر میدن...

faraz36
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۰۳:۵۲

به یکی از پر افتخار ترین تیم های اروپا میگی درجه اول نیس
مثلا درجه اول چه تیمیه؟؟؟؟؟؟بعد ار رئال میلان پر افتخار ترین تیم اروپاس

wantonboy13
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۰۳:۵۵
به یکی از پر افتخار ترین تیم های اروپا میگی درجه اول نیس
مثلا درجه اول چه تیمیه؟؟؟؟؟؟بعد ار رئال میلان پر افتخار ترین تیم اروپاس

به هر حال با اون تیم میلانی که شوچنکو ی در اوج رو داشت فاصله داره....

faraz36
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۰۳:۵۸

دوست منچستری عزیز حس 6 که داری نظرتو برو تو انجمن منچستر بده
اینجا رو شلوغش نکن:mmm: اگه میدونستم برده میلان اینطوری شادت میکنه به برو بچ میگفتم دس گرمی باهاشون بازی کنه:rasta2:

faraz36
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۰۴:۰۰
به هر حال با اون تیم میلانی که شوچنکو ی در اوج رو داشت فاصله داره....

کاملا موافق هستم
:nuts:

don-matiou
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۰۸:۰۸
فراز جان حاجی جوش نیار اگرم اینجا پست دادم بخاطر شوخی با امیر حسین بود

Sor3na
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۱:۰۶

من از اين جمله اينجوري برداشت كردم كه ميلان جز تيم هاي دسته اول مورد علاقه سالار نيست.يعني مثلن اول رئال رو دوست داره ،بعد اينتر ،بعد بارسا و غيره و مثلن به عنوان هفتمين تيم ميلانو !

حالا خودش بياد شفاف سازي كنه.

faraz36
شنبه ۱ اسفند ۱۳۸۸, ۲۲:۵۱
لئوناردو:اگر برلوسکونی بخواهد می روم
مربی برزیلی باشگاه میلان از صحبتهای سیلویو برلوسکونی، مالک باشگاه روسونری به شدت ناراحت شده است و اعلام کرده که اگر برلوسکونی می خواهد از سمت مربی گری این تیم کناره گیری خواهد کرد
لئوناردو، مربی برزیلی میلان در صحبتهایی اعلام کرد که اگر سیلویو برلوسکونی، مالک باشگاه میلان می خواهد، از سمت خود کناره گیری خواهد کرد. لئوناردو در این رابطه گفت:« اگر رئیس باشگاه می خواهد که من بروم، گفتن یک کلمه کافی است.»

لئوناردو در حالی این صحبتها را ارائه کرده که برلوسکونی اخیرا اعلام کرده بود که از شیوه بازی تیمش رضایت ندارد.

مربی جوان برزیلی در ادامه صحبتهایش گفت:« 13 سال است که در این جامعه هستم و تنها یک کلمه از رئیس باشگاه کافی است که من از سمتم کناره گیری کنم.من بر سر قراردادم مشکلی ندارم و در جامعه نیازی نیست که به دو مربی دستمزد بپردازند.»

برلوسکونی در مراسم شام رسمی چند شب پیش در صحبتهایی با آنالیز شرایط میلان گفت:« میلان همه چیز برای قهرمانی دارد و تنها نیست است که کسی از بازیکنان این تیم بازی خوبی بگیرد.»[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

این صحبتها به مذاق مربی برزیلی میلان خوش نیامده و در صحبتهایش اعلام کرده که می بایست در چنین شرایطی به تیم آرامش دادو به علاوه از عملکرد تیمش در جریان دیدار مقابل یونایتد دفاع کرده و اعلام کرد که شاگردانش مقابل منچستر بازی خوبی را به نمایش گذاشتند.

gattus
شنبه ۱ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۱۴
من عصر كه داشتم اخبار ميديدم احساس كردم كفت ليبي مربي ميلان شد درست نشنيدم ولي 80درصد همين رو كفت

faraz36
شنبه ۱ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۲۹
من عصر كه داشتم اخبار ميديدم احساس كردم كفت ليبي مربي ميلان شد درست نشنيدم ولي 80درصد همين رو كفت

منم سایت گل رو به زبان لاتین می خوندم 3روز پیش به همبن موضوع اشاره کرده بود
شایع بیش نیس زیاد جدی نگیر:nuts:

hsmoa
يکشنبه ۲ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۱۹
گفت از اول فصل بعد ممکنه مربی میلان بشه

don-matiou
يکشنبه ۲ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۲۷
میلان به امید خدا تا چند بازی دیگه از بحران در میاد

faraz36
سه شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۸, ۰۷:۲۸
میلان به امید خدا تا چند بازی دیگه از بحران در میاد

چه بحراني چرا الكي گوندش مي كنيد
اين هفته هم 2-0 برد
با برد منچستر هم نشون مي ديم بحذان معني نداره:nuts:

gattus
پنجشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۰۴
چه بحراني چرا الكي گوندش مي كنيد
اين هفته هم 2-0 برد
با برد منچستر هم نشون مي ديم بحذان معني نداره:nuts:

بازم شروع شد؟:3:

کاشکی منم مثل شما بودم:love05:

Sor3na
پنجشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۱۰
تا دقيقه 80 از فيورنتينا عقب بوديم.81 هونتلار گل زد ،نودم پاتو !

كه بازيو 2-1 برديم و به 4 امتيازي اينتر رسيديم.:3:

faraz36
پنجشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۳۶
تا دقيقه 80 از فيورنتينا عقب بوديم.81 هونتلار گل زد ،نودم پاتو !

كه بازيو 2-1 برديم و به 4 امتيازي اينتر رسيديم.:3:

اینم جواب آقا امیر حسین:nuts:
میگم الکی گنده نکنید
بحرانم کجا بود بابا:nuts::nuts: