PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ":.کانون هواداران یوونتوس.:"

Sepehr
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۳۱
اینم ی تاپیک برای بروبچ یووه ای:good:

mosleh
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۲۷
قربونت ولی رئالنتوسپول قشنگتره

Nillo
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۲۰
فقط يوونتوس قشنگه!!!!

Alone
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۰۵
زندگی بدون یوونتوس معنا نداره ..........

Nillo
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۵۹
ایول اولین پست!!!

Don M Corleone
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۳۸
از تيم يووه فقط با بوفون حال ميكنم و قديما هم يه گوشه چشمي به الكس داشتيم !

اما شهر تورين رو اگه توي گوگل ارث ببنيد شهر عجيبي هست :apophys:... يكدستي و هندسه وار بودن از سر و روي تورين ميباره !! خونه ها همه يكشكل و با يك مهندسي خاص هستند ... نما از بالا چندتا عكس براتون ميذارم ... دل الپي هم گمونم همون عكس اخريه هست ... تقريبا در شمالي ترين نقطه شهر ... البته بر خلاف ورزشگاهاي ديگه هيچ اسم و نشاني از دل الپي در اين عكس گذارده نشده ! شايدم جاي ديگه اي باشه !:sad:

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Alone
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۱۵
اره .. منم رفتم البته تا توی ورزشگاه هم رفتم ... خیلی باحاله .. نه تنها دل الپی بلکه ورزشگاهای منچستر / چلسی / رم / میلان / بارسلونا و رئال مادرید هم با گوگل ارت دیدم ... خیلی باحالن :good:

Friend
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۰۳:۵۶
سلام
یوونتوسی های هتریک خیلی زیاد هستند ولی خیلی هاشون زیاد اهل فروم و اینا نیستن
خیلی تلاش کردم که جذبشون کنم ولی نشد
باتشکر

amir_rahmani
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۰۹:۲۳
منم یک یوونتوسی تیر هستم...

amirsss4
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۰۴:۳۷
سلام.
با این تعداد طرفدارایی که یووه داره، سکوت اینجا عجیبه.
من رو هم از خودتون بدونید

Juventus
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۱۸
منم كه از عكسو اسمم تابلو كجاييم :wink:

amirsss4
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۰۳:۳۴
عکس و اسمت آره ولی اون 7 برای چیه؟ شاید اگه 10 بود بهتر بود(الکس)
البته برای ابراز وجود گفتما! مزاحی بیش نبود.

Alone
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۵۸
اتفاقا اون عدد هفت منو یاد الکس تو تیم ملی میندازه .... :wink:

Juventus
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۵۱
عکس و اسمت آره ولی اون 7 برای چیه؟ شاید اگه 10 بود بهتر بود(الکس)
البته برای ابراز وجود گفتما! مزاحی بیش نبود.

اتفاقا اون عدد هفت منو یاد الکس تو تیم ملی میندازه .... :wink:

اون هفت براي اينه كه وقتي تيمم رو باز كردم تو هتريك مطمئنا نميتونستم اسم Juventus خالي رو بردارم، براي همين يك هفت زدم جلوش، وقتي هم اومدم تو اين فروم اكانت باز كنم بخاطر همون يك هفت گزاشتم اخرش:apophys::good:
ولي خداييش بنظر شما حيف نشده كه شماره هفت يووه دست Hasan Salihamidzic هست؟ 7 معمولا دست يك بازيكن تكنيكي هست، مثل Camoranesi يا Giovinco

amirsss4
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۵۹
وای گفتی جووینکو سرم گیج رفت.
عجب بازیکن نازیه. وقتی پا به توپ میشه انتظار هر کاری رو میشه ازش داشت. انشالله سالها با لباس یووه افتخار آفرینی کنه.

Alone
دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۸, ۰۳:۲۵
امسال یووه شانس قهرمانیش خیلی بیشتر تیمهای مدعی دیگه تو ایتالیاست...

gattus
دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۰۸
امسال یووه شانس قهرمانیش خیلی بیشتر تیمهای مدعی دیگه تو ایتالیاست...

پس اینتر منفور رو به کلی فراموش کردی!

Alone
دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۱۹
اینتر امسال برا یووه هیچ عددی نیست ...

هومن
دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۲۳
اینتر امسال برا یووه هیچ عددی نیست ...

جوابتون رو تو مستطیل سبز میدیم!!! :xp1700:

i.M.a.N
دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۲۴
پس اینتر منفور رو به کلی فراموش کردی!
امسال هم جام مال اینتره :good:

Alone
دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۲۶
یه مستطیل سبزی نشونتون میدیم که یه وجب روغن روش باشه ... صبر کن و ببین ...

gattus
دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۴۹
یه مستطیل سبزی نشونتون میدیم که یه وجب روغن روش باشه ... صبر کن و ببین ...

من از شما تعجب می کنم !:wow:

یه نگاه به بازیکن های اینتر بنداز!هرچی بازیکن تو تیم اینتر!:confused_smile:

من خودم هوادار میلانم و میدونم چه گندی خواهیم بود!:sad:

Alone
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۰۱:۳۴
حرفت کاملا درسته ولی بهت قول میدم که اینتر امسال لیگ رو نمیبره .....

gattus
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۴۸
مارچلو لیپی در جواب به این سوال که چه تیمی قهرمان میشود،یوونتوس را هدف گرفت!

ولی اشتباه میکنه!

Alone
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۵۵
مارچلو لیپی در جواب به این سوال که چه تیمی قهرمان میشود،یوونتوس را هدف گرفت!

ولی اشتباه میکنه!
نه پس حتما میلان میادو قهرمان میشه ....
از این فکرا نکن الان تیم ملی ایتالیا اکثرش بازیکنای یوونتوسن این یعنی یوونتوس یه تیم قوی و زیر بنای تیم ملی ایتالیاست و همیشه هم اینطور بوده ...
امسال هم قهرمانی یووه تو لیگ کاملا مشخصه ....

SALAR
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۵۷
شاید هم لاتزیو شد.

gattus
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۲۱
[QUOTE=Saeed.Alex;114696]
الان تیم ملی ایتالیا اکثرش بازیکنای یوونتوسن
[QUOTE]

برای همینه از وقتی نستا و توتی رفتن ایتالیا این قدر قوی شده!

Alone
پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۸, ۰۲:۲۴
مورینیو دست بردار جنجال نیست !

امروز ادامه داده که : من اصلا نمی فهمم لیپی چرا باید بیاد راجب قهرمانی حرف بزنه.مثلا کاپلو و دل بوسکه خیلی مربی ها باهوش تری هستند و هیچوقت نمیان راجب این مسائل در انگلیس یا اسپانیا حرف بزنند.من چیزی راجب فرارا یا لئوناردو نگفتم، ولی نمی فهمم چرا فرارا در تلویزیون باید بیاد و راجب این مسائل حرف بزنه.بهرحال من دیگه حوصله ندارم وقتم رو با صحبت با مربی تیم ملی ایتالیا هدر بدم.

لیپی هم در جوابش گفته : راه قهرمانی این نیست که شما بیاید جلوی دوربین و حرف بزنید، راه قهرمانی از توی رختکن بدست میاد.راه قهرمانی از بازی بازیکن ها در زمین بدست میاد.تیم های بزرگ در رختکن ساخته می شوند نه تو رسانه ها.مربی بدون بازیکن هاش هیچی نیست.این بازیکن ها هستند که وارد زمین می شند و عرق می ریزند و تلاش می کنند نه مربی ها.

مورینیو خصوصیات خوب زیادی داره، مثل کاریزما و تجربه، ولی در گذشته فکر میکردم مربی باهوشی هم هست که الان احساس می کنم اینطور نیست.

رسانه های ایتالیا هم و ورزشی نویس های بزرگ ایتالیا هم همگی طرف لیپی رو گرفتند.مقاله های زیادی امروز نوشته شده و حملات گاها تندی به مورینیو شده.مارکو انسالدو نوشته : خیلی رک بخوام بگم احساس می کنم این جنجال از هیچ و پوچ و با زور ساخته شد.در درجه اول باید واقعا پرسید اصلا این جنجال رو مورینیو برای چی درست کرده ؟ یه توضیح می تونه این باشه که اینطوری می خواد خودش رو به خاطر شکست مقابل لاتزیو خالی کنه.

توی مقاله ای نوشتند : مورینیو هدفش لیپی نیست، هدفش یووه است، بالاخره باید از یه جا تنش رو شروع می کرد، سال قبل با رانیری دهن به دهن شد، امسال فرارا هنوز بهش بهونه ای نداده، اون لیپی کاملا بیگناه رو کشیده وسط و باز دوباره ماجراهاشو شروع کرده.

فابریتزیو بوکا با مسخره کردن مورینیو که گفته این بی احترامی با ما بود تیتر زده : به اعلیحضرت توهین شده ! بله حالا نه تنها ما حق نداریم بگیم یا حتی فکر کنیم که اینتر بهترین و جذاب ترین و پرافتخارترین تیم دنیا نیست، بلکه باید هر روز هم اونا رو تحسین کنیم! بعد هم گفته اگر مورینیو بخواد بساط سال قبل رو دوباره شروع کنه بعیده کسی طرفش رو بگیره و دل براش بسوزونه !

گاتزتا نوشته : چطور ممکنه یک پیش بینی ساده به کسی بربخوره ؟ حالا مورینیو می خواد جلوی پیش بینی های دیگران هم بگیره ؟ حالا کسی که به رسانه ها میگه فاحشه صحبت از مسموم کردن جو می زنه ؟

amirsss4
پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۸, ۰۵:۳۵
سلام به یووه ای ها و سایر دوستان غیر یووه ای!!
میبینم که صحبت از قهرمانی تیمهایی غیر از یووه اینجا شده!
من فکر میکن کسانی که این صحبتها رو میکنن تو خواب عمیقی هستن.
بیدار بشید و قهرمانی ما رو ببینید!

Alone
يکشنبه ۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۵۱
امشب با یه برد 3 بر 0 کیوو رو میبریم :yess:
به همین سادگی :hi:

gattus
يکشنبه ۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۵۲
امشب با یه برد 3 بر 0 کیوو رو میبریم :yess:
به همین سادگی :hi:

:lol::lol2:

Alone
دوشنبه ۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۵۳
و به همین سادگی با تک گل یاکوئینتا و روی پاس گل زیبای دیگو ما بازی رو بردیم :biggrin::biggrin::biggrin:

gattus
سه شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۱۵
چند حقیقت از زندگی دل پیرو:
1-وی متولد 9نوامبر 1974در شهر کانگلیانو اودینه است.
2-فرزند دوم یک خانواده 4نفره است.
3-پدرش تکنسین برق و مادرش مستخدم بوده است.
4-همراه با دوستانش که بازی می کرد ضعیف ترین بود اما تنها الکس فوتبالیست شد!
5-خانواده ی بسیار فقیری داشت.
6-برای فوتبالیست شدن با مخالفت مادرش همراه شد.
7-برادر بزرگترش در سمپدوریا بازی می کرد.
8-برادر بزرگ تر وی هم اکنون وکیل اوست.
9-وی در دوران ابتدایی فوتبالش دروازبان بود.
10-وی به خواسته ی مادرش که از آسیب دیدگی او میترسید ابتدا دروازبان شد.
11- در سال 2000پردرآمد ترین فوتبالیست جهان بود.
12-در سال 2002 بیش از 1میلیارد هوادار داشت و محبوب ترین فوتبالیست سال 2002شناخته شد.
13-وی در سال 2003با سونیا آموروسو ازدواج کرد.
14-اولین فرزند آنها در سال2007 متولد شد.
15-در سال2009 دومین فرزندش متولد شد.
16-ورزش مورد علاقه ی او گلف است.
17-نویل کالاگر گیتاریست مورد علاقه ی اوست.
18-رابرت دنیرو بازیگر محبوب وی است.
19-یکی از مدیران شرکت پوشاک کاشوس است.
20-عاشق قهوه ،پاستا و پیتزای ایتالیایی است.
21-به شدت به بازی با پلی استیشن علاقه دارد.
22-چندین آلبوم موسیقی با صدای خود ضبط کرده است.
23-با کمپانی آدیداس قراردادی 2میلیون دلاری امضا کرده.
24-جز 125فوتبالیست برتر جهان قرار دارد.
25-اولین گلش در جام جهانی را به روح پدر بزرگش تقدیم کرد.

مجله ی آفتاب ورزشی

gattus
سه شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۳۶
حالا شما یووه ای ها بگید ما میلانی ها بدیم!

Alone
چهارشنبه ۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۱۸
حالا شما یووه ای ها بگید ما میلانی ها بدیم!

ما کی همچین حرفی زدیم اتفاقا اکثر طرفداران یووه از تیم میلان خوشششون میاد عین خود من ما تنها از یه تیم نفرت داریم اونم این انتر ( اینتر ) ه . :friends:

Alone
چهارشنبه ۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۲۷
سلام من بازی اول رو به دقت تماشا کردم درست مثل همه شما
نکاتی به ذهنم رسید که دوست دارم با سایر دوستان مطرح کنم و از نظراتشون استفاده کنم
در درون دروازه بوفون زیاد هم مشکل نداشت تا محک خیلی جدی بخوره بنابراین فرصت بررسیش الان نیست هر چند در کل خیالمون از چارچوب راحته چون منینگر هم هست که بنظرم عالیه
جناحین دفاعمون واقعا" دونده هستند اما فاکتورهایی مثل تکنیک فردی و همچنین هوشیاری و دقت رو زیاد ازش بهره نمیبرن و کماکان مشکل اصلی تیم هستند مدافعین میانی ترکیب نسبتا" خوبی هستند اما بنظر شما زیادی دور از هم بازی نمیکردند و به جناحین گرایش نداشتند؟مهمترین اینکه مشکل ضربات سر در محوطه جریمه تا حدودی رفع شده اما هنوز جدیه
استفاده از دیگو در ضربات کرنر حریف ,حول و حوش میانه زمین یک تاکتیک مناسبه که میشه از خلاقیتش استفاده کرد اما بازیکن مکملش در حمله کی باید باشه؟
هر چند با حضور بازیکنان اصلی نظیر ملو,سیسوکو وکاموجا برای مارکیزیو ,پولسن و تیاگو تنگ میشه البته انصافا"پولسن و مارکیزیو بازی بدی ارائه نکردند اما تیاگو کماکان نوسان داره دقایق خوبی و دقایقی بد.
جای دیگو که تثبیت شده است ولی انگار زیادی عجله داره که جای زیزو یا پلاتینی رو بگیره کارهای گاها" نمایشی ممکنه در آینده بهش ضربه بزنه اما انصافا" نیازهای یوو رو مرتفع کرده و عالیه
مهاجمینی با یک سبک و فیزیک و البته فعال .اگر خودمن هم مربی یوو بودم شاید همین دو مهاجم رو در نوک پیکان میگذاشتم اما مشکل مدافعین میانی رو مهاجمینمون هم داشتند گرایش به جناحین !!!
در کل تیم برای شروع خوب بود اما عالی نبود و فکر نکنم کسی هم انتظار بازی عالی رو در اولین قدم داشته باشه.... :kahvecy0:

gattus
چهارشنبه ۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۳۸
سلام من بازی اول رو به دقت تماشا کردم درست مثل همه شما
نکاتی به ذهنم رسید که دوست دارم با سایر دوستان مطرح کنم و از نظراتشون استفاده کنم
در درون دروازه بوفون زیاد هم مشکل نداشت تا محک خیلی جدی بخوره بنابراین فرصت بررسیش الان نیست هر چند در کل خیالمون از چارچوب راحته چون منینگر هم هست که بنظرم عالیه
جناحین دفاعمون واقعا" دونده هستند اما فاکتورهایی مثل تکنیک فردی و همچنین هوشیاری و دقت رو زیاد ازش بهره نمیبرن و کماکان مشکل اصلی تیم هستند مدافعین میانی ترکیب نسبتا" خوبی هستند اما بنظر شما زیادی دور از هم بازی نمیکردند و به جناحین گرایش نداشتند؟مهمترین اینکه مشکل ضربات سر در محوطه جریمه تا حدودی رفع شده اما هنوز جدیه
استفاده از دیگو در ضربات کرنر حریف ,حول و حوش میانه زمین یک تاکتیک مناسبه که میشه از خلاقیتش استفاده کرد اما بازیکن مکملش در حمله کی باید باشه؟
هر چند با حضور بازیکنان اصلی نظیر ملو,سیسوکو وکاموجا برای مارکیزیو ,پولسن و تیاگو تنگ میشه البته انصافا"پولسن و مارکیزیو بازی بدی ارائه نکردند اما تیاگو کماکان نوسان داره دقایق خوبی و دقایقی بد.
جای دیگو که تثبیت شده است ولی انگار زیادی عجله داره که جای زیزو یا پلاتینی رو بگیره کارهای گاها" نمایشی ممکنه در آینده بهش ضربه بزنه اما انصافا" نیازهای یوو رو مرتفع کرده و عالیه
مهاجمینی با یک سبک و فیزیک و البته فعال .اگر خودمن هم مربی یوو بودم شاید همین دو مهاجم رو در نوک پیکان میگذاشتم اما مشکل مدافعین میانی رو مهاجمینمون هم داشتند گرایش به جناحین !!!
در کل تیم برای شروع خوب بود اما عالی نبود و فکر نکنم کسی هم انتظار بازی عالی رو در اولین قدم داشته باشه.... :kahvecy0:

بابا مفسر!!:biggrin:

Nillo
چهارشنبه ۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۳۲
این تیم از فصل قبل فوق العاده بهتره....

دوباره به روزای اوج برمیگردیم!!!

Alone
چهارشنبه ۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۱۹
این تیم از فصل قبل فوق العاده بهتره....

دوباره به روزای اوج برمیگردیم!!!

این فصل قهرمان سری آ تیمی جز یووه نیست ...:drinks:
اییییووول

gattus
جمعه ۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۵۴
بایرن و بوردو حریفان یووه در لیگ قهرمانان هستند!

Alone
جمعه ۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۵۸
Group A: Bayern Munich, Juventus, Bordeaux, Maccabi Haifa

بایرن مونیخ - یوونتوس - بوردو - مكابی

این تیم اسرائیلی رو تلویزیون اعلام نكرده بود ( مكابی ) :spamafote:
اینم از لیگ قهرمانان ایشاله صعود صد در صده :ok:

Sepehr
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۱۹
برد 3-1 یووه رو در مقابل رم به همه بروبچ یوونتوسی گل تبریک می گم

gattus
دوشنبه ۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۰۷
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
اینم 2تا سایت برای شما!

Alone
سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۲۶
سلام به دوستان

از پیوستن گروسو به یووه خیلی خوشحال شدم. خیلی امیدوارم که بهترین بازیهاش را با یووه انجام بده. یووه استاد احیا کردن بازیکنان هست.
پیش از این کاناوارو در سال 2003 که به یووه اومد احیا شد و الآن که دوباره برگشته داره همون کانا 2006 میشه و حالا فابیو گروسو.

خب واقعا ترانسفر خوبی بود و ارزشش را داشت مهمتر از اون اینکه خب دفاع چپ به نظر من بیمه هست و گروسو در Ucl هم میتونه برای ما بازی کنه.

راستی یک نکته جالب اونم اینکه ببینید چیرو در هیجچ مصاحبه ای نگفت که من تیمم کامل هست و به هیچ بازیکنی احتیاج ندارم چون میدونست دفاع چپ ضعف بزرگی برای تیم هست و در بازی با رم خیلی مشهود بود تا جایی که لگرو جای دچلیه به بازی آمد و اونقوت چیرو تصمیم گرفت که گروسو را بخره یعنی قبلش به بلان گفته بود و حالا هم اومد.......................این دقیقا بر عکس کاری بود که جناب استاد رانیری میکرد دقیقا وسط فصل مقل و انتقالات میگفت تیم من کامل هست و به هچی بازیکنی احتیاج ندارم ولی وسط فصل نق زدناش شروع میشد ولی تاحالا چیرو نگفته که تیم من کامل هست و من به هیچ بازیکنی احتیاج ندارم....

Alone
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۲۰
المپیکوی تورینو یک بار دیگر شاهد یک سه امتیاز دیگر بود، امتیازاتی که اهسته اهسته یوونتوس را به یک فصل دیدنی و زیبا در عین حال فراموش نشدنی نزدیک می کند. امشب نیز شاگردان مستر چیرو توانستند با دو گل از سد لیورنو بگذرند و با یک پیروزی دیگر روند برتری های خود را ادامه دهند و یک شب دیدنی را به دوستانشان هدیه دهند.

فشار بانوی پیر که از ابتدا برای پیروزی راهی میدان شده بود تنها هشت دقیقه طول کشید تا دروازه حریف باز شود. یک حمله دیدنی از بیانکونری و یک ضربه دیدنی تر از وینچنزو یاکوئنتا توانست یوونتوس را خیلی زود از حریف پیش بیاندازد و المپیکو را در شادی غرق کند. این گل نشان داد که یک بازی تهاجمی را شاهد خواهیم بود.

لیورنو نیز در ادامه خطرناک و زهردار نشان داد، در چند نوبت جیجی بوفون به شایستگی تمام برابر حملات این تیم واکنش بسیار دقیق و خوبی نشان داد تا دروازه سیاه و سفیدپوشان بسته بماند.

یووه که در ترکیب خود دل پیرو و دیه گو را نمی دید با سباستین و زوج حلمه یاکوئنتا و ترزگه راهی میدان شده بود در دقایقی کمی ناهماهنگ ظاهر شد، جووینکو که باید از این دیدار نهایت استفاده را می برد کمی ضعیف کار کرد. به نظر میرسد او اعتماد به نفس کافی برای حضور در ترکیب یووه را ندارد و این مسئله باید توسط مربیان و اعضا تیم بررسی شود.

در این نیمه با غیبت کاناوارو کمی دفاع دچار مشکل شده بود و بازیکنان مهمان حملاتی بر روی دروازه یووه ایجاد کردند اما بوفون فوق العاده ظاهر شد. در ادامه بانوی پیر بر توپ و میدان مسلط شد و توانست حملات انان را پاسخ دهد.

در ادامه یک حرکت دیدنی از مارکیزیو حاضرین را به هیجان اورد و زمانی که یک ضربه بی نظیر از او تور دروازه لیورنو را هدف قرار داد هیجان به اوج خود رسید و شادی ورزشگاه و بازیکنان بیانکونری را در بر گرفت.

به این ترتیب بانوی پیر توانست با دو گل نیمه نخست را از ان خود کند و با این دو گل راهی رختکن شود. اما با اغاز نیمه دوم شاهد نمایش بهتری از یوونتوسی ها بودیم و با شروع بازی بارها شاگردان چیرو بر روی دروازه لیورنو حمله ور شدند و توانستند سنگربان و دفاع این تیم را به خطر بیاندازند.

چیرو تیمش را اماده یک نیمه زیبا کرده بود و در این 45 دقیقه تیم توانست از دو گل نیمه اول خود دفاع کند و دروازه خود را نیز بسته نگاه دارد هر چند که حمله زیادی از سوی یووه دیده نشد و بازی بیشتر در میانه میدان دنبال شد. با این حال در پایان با سه امتیاز شیرین بازی روند پیروزی های خود را در سری A ادامه دهد و به عنوان یک مدعی بزرگ خود را معرفی نماید.

این پیروزی در حالی به دست امد که در ترکیب یووه بازیکنان زیادی غایب بودند و مستر فرارا بسیاری از بازیکنانش را در اختیار نداشت ...:yahoo:

Alone
شنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۹:۱۲

مراسم عکس باشگاه یوونتوس

حدود صد نفر در حوالی میدان کارلوی مقدس یا همان سن کارلوی شهر تورینو شاهد مراسم ویژه ای برای عکس برداری رسمی از تیم یوونتوس بودند. تیفوسی ها، توریست ها در کنار برخی از ره گذرانی که از میدان عبور می کردند به یکباره شاهد توقف یک اتوبوس ویژه باشگاه یوونتوس شدند، زمانی که اتوبوس در محل مخصوص ایستاد بسیار در جای خود ماندند تا شاید بازیکنان تیم یووه را ببینند. پیش بینی ها درست بود، درب باز شد و تیم یووه با کلیه بازیکنانش یکی پس از دیگری از اتوبوس پیاده شدند، همه مشغول عکس گرفتن و امضا از بازیکنان شدند. توریست ها که انتظار چنین فرصتی را نداشتند نیز در کنار هواداران مشغول فیلم برداری و عکس برداری شدند تا نوبت به حضور بازیکنان در میانه میدان رسید. سپس دو پسربچه در محل ویژه ایستادند و شروع به خواندن دست نوشته هایی در خصوص تاریخ و سابقه باشگاه یوونتوس کردند.

هیجان جالبی میدان سن کارلو در خود غرق کرده بود و حاضرین با تشویق های خود احساسات شان را ابراز می داشتند. این دو کودک که هر دو فابیو نام داشتند از الکس دل پیرو به عنوان سمبل و بت خود نام بردند و گفتند او یک فانتزی باز بزرگ و دوست داشتنی است که هرگز تکرار نخواهد شد.

این برنامه که مستقیم از تلویزیون یوونتوس پخش می شد برای توضیح به بیننده گان از فرانچسکو دی گرگوریو یکی از مدیران کلوب هواداران و یوونتوس ممبر را دعوت کرده بود و وی در اظهار نظری تاکید کرد که میدان سن کارلو به خوبی می داند که یوونتوس بیست و نه اسکودتو را فتح کرده و با برگزاری این مراسم رویای واقعی ما عملی شد ...

Alone
شنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۰۹
فرارا: مورینیو به تیم خودش فکر کند

سایت گل: ژوزه مورینیو مربی اینتر روز جمعه به رسانه‌های ایتالیا تاخت و گفت آنها طرفدار یوونتوس هستند و با طعنه گفت: «تساوی یوونتوس مقابل بایرن مونیخ هم حتما یک شاهکار هنری بوده است.»
چیرو فرارا به ادعاهای آقای خاص پاسخ گفته است. او از مورینیو خواسته روی تیم خودش تمرکز کند و اعتقاد دارد مربی پرتغالی قصد دارد توجه دیگران را از ناکامی‌های نراتزوری منحرف سازد.
فرارا گفت: «تساوی در مونیخ را شاهکار نمی‌دانم. کسی در تورین چنین نظری ندارد، شاید در میلان فردی باشد که به نظرش آن بازی شاهکار برسد.»
او ادامه می دهد: «خب، من می‌خواهم چیزی بگویم. مورینیو بهتر است از این به بعد به تیم خودش هم نگاه کند. از خودم پرسیده‌ام چرا مورینیو هر هفته راجع به یوونتوس حرف می‌زند و تلاش کرده‌ام پاسخی بیابم. او تیمی تراز اول دارد، بازیکنان بزرگی انتخاب کرده و مربی بزرگی است. طبیعی است که همه انتظار دارند پیروز شوند و به همین دلیل از تساوی آنها انتقاد می‌کنند.»
مورینیو گفته بود برنامه بازی‌ها به سود یوونتوس است و فرارا در پاسخ به او برنامه دیدارهای این ماه را روی کاغذ به همه نشان داد: «طبق تقویم، اینتر یکشنبه، شنبه و سه‌شنبه بازی می‌کند. برنامه بازی‌های ما که مورد انتقاد مورینیو بود هم دقیقا همین طور بود. من دوست دارم رقابت بین اینتر و یوونتوس در زمین باشد. مورینیو انسان احمقی نیست و من هم همین طور. درست است که مربی کم‌تجربه‌ای هستم اما از سال 1984 در میادین به سر برده‌ام. همیشه تلاش کرده‌ام روی تیم خود تمرکز کنم اما بعد از دو، سه بار که تلاش کردم جلوی خودم را بگیرم این بار به نظرم باید جواب مورینیو را می‌دادم.»
مرگ بر اینتر..........................

alex_irooni
پنجشنبه ۷ آبان ۱۳۸۸, ۱۰:۲۴
برد پر گل 5 بر یک یوونتوسیهای عزیز رو مقابل سامپدوریا به همه بر و بچ تبریک میگم.

bianconeri
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۱۰:۲۹
یه سوال داشتم.من شنیده بودم این سایت سایت مربیگری آنلاینه.
ولی من از زمان عضویت چنین چیزی ندیدم

i.M.a.N
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۱۰:۵۳
یه سوال داشتم.من شنیده بودم این سایت سایت مربیگری آنلاینه.
ولی من از زمان عضویت چنین چیزی ندیدم
دوست عزیز اول اینکه خوش امدید
ودوم اینکه سایت اصلی ما اینه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Alone
سه شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۸, ۰۱:۳۴
جریمه ای دیگر برای یوونتوس :

دادگاه ورزشی ایتالیا باشگاه یوونتوس را بدلیل توهین های نژادی مکرر هواداران این تیم به بالوتلی ، 20 هزار یورو جریمه کرد هواداران یوونتوس پس از بازی در برابر اینتر در بازی برابر کیه وو نیز به فریاد زدن این شعارها تن دادند البته این شعارها تنها دلیل جریمه ی باشگاه نبود زیرا که هواداران در این بازی با اشعه ی لیزر باعث آزار دروازه بان کیه وو در طول بازی نیز شدند .

Alone
سه شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۸, ۱۷:۱۷
باشگاه یوونتوس 20.000 یورو جریمه شد . احتمالا باز هم به خاطر اولترا ها بوده.
و ملو نیز 1.500 یورو جریمه شد:sad:

Alone
سه شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۸, ۱۷:۱۸
کیه لینی برترین مدافع 2009 ایتالیا :

باشگاه یوونتوس اعلام کرد که جورجو کیه لینی جایزه ی اسکار برترین مدافع ایتالیا در سال 2009 را از آن خود کرده است ، این جوایز در سیزدهمین دوره توسط اتحادیه فوتبال ایتالیا Aic داده میشود ، کیه لینی پس از دریافت جایزه گفت : با توجه به وضعیتی که یوونتوس در آن قرار دارد نمی توانم بگویم که کاملآ خوشحال هستم ، ما باید راهی برای پیروزی و خروج از این وضعیت پیدا کنیم بخصوص اینکه بازی سختی برابر رم خواهیم داشت ، ما همه در یک کشتی هستیم و چیرو نیز در این کشتی همراه ماست و من آرزو میکنم که چیرو سرمربی یوونتوس بماند ، از دیدار دوباره با رانیری و تونی بسیار خوشحال خواهم شد .

Alone
سه شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۸, ۱۷:۱۹
سیسوکو بدون استراحت به تورین بازخواهد گشت :

با توجه به برد پرگل مالی در برابر مالاوی اما این تیم بهمراه ستاره ی بیانکونری با آنگولا خداحافظی زود هنگامی کردند ، باشگاه یوونتوس در اعلامی رسمی از بازگشت فوری این بازیکن به تورین و شرکت در تمرینات و بازی آینده ی این تیم برابر رم خبر داد .

Alone
پنجشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۸, ۰۰:۴۹
بته گا : کاندروا آینده ی یوونتوس را رقم خواهد زد

پس از انتقال رسمی کاندروا به یوونتوس روبرتو بته گا نظر خود را این چنین مطرح کرد : بنظرمن این خبر خوبی برای تیم بود آرزو میکنم که برای هواداران نیز چنین باشد ، کاندروا بازیکنی آینده دار است و ما سعی می کنیم تا آینده ی یوونتوس را با او رقم بزنیم ، کاندروا فردا در تمرینات حاضر خواهد شد ولی شرکت او در بازی برابر رم به نظر چیرو فرارا باز می گردد ، از بته گا در مورد چگونگی اتمام این انتقال پرسیده می شود و بته گا این چنین جواب می دهد : اتمام این انتقال کار آسانی بود بدلیل اینکه ما یوونتوس هستیم ، اسپینلی همواره با مهربانی رفتار کرده است و بازیکنان شایسته ای مانند کیه لینی نیز به ما فروخته است اما این انتقال چهار طرف داشت یوونتوس ، اودینزه ، لیورنو و کاندروا . :smile:

gattus
پنجشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۸, ۱۲:۰۰
سعید لحظه ای که یوونتوس گل سوم رو از میلان خورد یاد تو افتادم که چه حسی داری؟!
بعد فهمیدم همون حسی رو داری که من روز فینال لیگ قهرمانان داشتم:3:

Alone
پنجشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۱۵
سعید لحظه ای که یوونتوس گل سوم رو از میلان خورد یاد تو افتادم که چه حسی داری؟!
بعد فهمیدم همون حسی رو داری که من روز فینال لیگ قهرمانان داشتم:3:

آره . ولی این روزای سخت با بازگشت موجی و آماده شدن ورزشگاه دل آلپی به پایان میرسه .

Alone
پنجشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۱۶
اینم یه افتخار دیگه ....
فدراسیون آمار و ارقام فیفا امروز رده بندی برترین تیم های باشگاهی جهان بین سالهای 1991-2009 را منتشر کرد که یوونتوس در بین تیم های ایتالیایی رتبه ی نخست و در جهان رتبه ی سوم را بدست آورد :

1 - بارسلونا 807 امتیاز
2 - منچستر یونایتد 726 امتیاز
3 - یوونتوس 633 امتیاز ...... رئال مادرید 633

در این رده بندی میلان ، اینتر ، بایرن مونیخ ، آرسنال ، ریورپلاته ، چلسی بترتیب پنجم تا دهم شدند ...

Sor3na
پنجشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۱۲
اين آماره كه چرته !از اون سال تا حالا مگه بارسا چقد جام گرفته كه اوله؟يا منچستر چقدر گرفته؟

نامرديه به نظر من حق ميلانه كه اول باشه يا حداقل رئال اول باشه ميلان دوم !چون بارسا امسال 6 تا جام گرفت ،دليل نميشه تعداد جاماش از سال 1991 تا 2009 اش از ميلان بيشتر باشه كه.

Alone
جمعه ۲ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۱۹
اين آماره كه چرته !از اون سال تا حالا مگه بارسا چقد جام گرفته كه اوله؟يا منچستر چقدر گرفته؟

نامرديه به نظر من حق ميلانه كه اول باشه يا حداقل رئال اول باشه ميلان دوم !چون بارسا امسال 6 تا جام گرفت ،دليل نميشه تعداد جاماش از سال 1991 تا 2009 اش از ميلان بيشتر باشه كه.

با سلام . من که شخصه از تیمهای اسپانیایی بدم میاد ولی باید قبول کنیم این چند ساله میلان _ رئال _ یووه هیچ جامی نگرفتند ولی اونطرف منچستر یا بارسا حداقل فصلشونو با یک یا دو جام تموم میکردند من که شخصه این آمارو قبول دارم .

Alone
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۱۲:۵۶
موجی، یکی ازمدیران اسبق باشگاه یوونتوس در صحبتهایی عملکرد ضعیف این تیم در هفته های اخیر و ضعف مدیریتی در این تیم را زیر سوال برده و سرزنشی نیز خطاب به ژان کلود بلان، رئیس این باشگاه داشته.

تیم بزرگ شهر تورین در هشت دیدار اخیر خود، تن به شش شکست داده و موجی می داند که می بایست انگشت اتهام را به سوی چه کسی نشانه رود. او روز گذشته در گفتگو با گلدسپورت گفت:« یووه در حال حاضر تاوان بی کفایتی مدیرانش را پس می دهد. شما به وضوح می توانید ببینید که بازیکنان آرامش ندارند و اعتماد به نفسشان را از دست داده اند.رختکن یووه مرجع تاثیرگذار خود رااز دست داده است.»

موجی در ادامه صحبتهایش گفت:« سکو می بایست به وظایف خود به عنوان مدیرتیم به خوبی عمل کند و بلان می بایست با حداکثر تلاش وارد عمل شود. زمانی که بلان در صحبتهایی گفت که مدیریت تیم آسانتر از آنچه تصور می کرده است، باید بگویم که او شاید در مورد تیم فرد دیگری صحبت می کند.آنها تیمی را خراب کرده اند که روزگاری جزو بهترین تیمهای دنیا بود و به همین دلیل نیاز به صلاحیت وسازماندهی در این تیم بیش از هر زمان دیگری احساس می شود.»

موجی در پایان صحبتهایش با اشاره به دوران 5 ساله محرومیتش از فعالیت در زمینه فوتبال که به دلیل جنجال کالچوپولی در سال 2006 بود اشاره کرد و گفت:« آنها آشکارا ما را متهم کردند ولی این عمل بازتاب خود را نشان خواهد داد. با مدیریتی این چنینی محال است که بتوان تیم را به روزهای عادی اش بازگرداند و این شرایط، شایسته تیمی مثل یووه نیست.»

Alone
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۹:۴۲
چیرو فرارا سرمربی جوان یووه از این تیم جدا شد و زاکه جانشین وی شد و با رفتن فرارا مربیانی مثل رامپولا و مادولینی نیز از تیم جدا شدند و زاکه رونی به همراه خود سه مربی جدید را به تیم اورد. البته اسكاناوينو و گائودينو از كادر فني فرارا با زاك همكاري خواهند كرد .

دستیار اول: استفانو آرستي
مربی دروازه بانان: نيستا
بدنساز تیم: اوئنيو آلبارلا
اجرای برنامه های بدنسازی: کلودیو گائودينو
برنامه ریز ریکاوری: اندره آ اسكاناوينو

گفتنی است قرارداد زاکرونی 4 ماهه و به مبلغ 300 هزار یورو می باشد.

Alone
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۹:۴۳
رافا بنیتز انتخاب تابستان یووه
یوونتوس بالاخره فرارا را اخراج کرد و زاکرونی را جای او برای باقی فصل گذاشت. درست زمانی که گروهی از مدیران یووه برای مذاکرات با بنیتز به لیورپول رفتند تا با او در مورد تابستان حرف بزنند و در کنفراس این هفته قبل از بازی با بولتون، رافا نشانه های از این مسئله را بروز داد، او اینطور شروع کرد :

"من نمی خوام در مورد حدسیات صحبت کنم، مردم زیاد حرف می زنند ! تمام تمرکز من برای دیدار مقابل بولتون است، من از علاقه ی یوونتوس به خودم باخبر هستم، ولی الان آماده ی فکر کردن به یووه نیستم چون تمرکزم را از دست خواهم داد. وقتی شما مربی باشید و باشگاهی همانند یووه به شما علاقه مند شود خیلی احساس خوشحالی و غرور خواهید کرد چون ان ها یکی از بزرگان اروپا هستند."

حال می توان از صحبت های بنیتز اینگونه برداشت کرد که احساس غرور از علاقه ی یوونتوس ؟ به نظر می رسد بعضی ها چاپلوسی باشگاه اینده ی خود را می کنند. و درست بعد از انکه می گویند نمی خواهم در مورد یووه حرف بزنم. ان هم در وقتی که یووه به جای یک مربی دائمی یک انتخاب موقت کرده است و در پایان فصل از یووه خواهد رفت. یووه بدون شک در تابستان به دنبال مربی بزرگی خواهد بود کسی که به انها می گوید بزرگان اروپا و افتخار می کند. یا شاید کسی که اسمش با ر شروع می شود و با رافا بنیتز تمام می شود.

Alone
شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۸, ۰۰:۵۴
یوونتوس هشتمین باشگاه گران قیمت جهان :

فهرست گران قیمت ترین بازیکن و باشگاه جهان منتشر شد که بر این اساس باشگاه یوونتوس ایتالیا که در هنگام سقوط به سری ب جیگاه خود را در بین 10 باشگاه برتر از دست داده بود در رتبه ی هشتم قرار گرفته است همچنین در این فهرست لیونل مسی مهاجم آرژانتینی بارسا با درآمد 80 میلیون یورو و 5 میلیون اختلاف نسبت به رونالدو بازیکن پرتغالی رئال مادرید در رتبه ی اول قرار گرفته است ، باشگاه های گرانقیمت که بر اساس درآمد زائی حاصل از اسپانسر ، فروش پیراهن و محصولات ورزشی و قرارداد های گران با ستاره ها رده بندی شده اند به این ترتیب است :

1- بارسلونا ... 514 میليون يورو .... .... لیونل مسی .. 80 میلیون یورو

2- رئال مادريد ... 473 میليون يورو .... .... رونالدو .. 75 میلیون یورو

3- چلسی ... 436 میليون يورو .... .... لمپارد .. 40 میلیون یورو

4- منچستر يونايتد .. 374 میليون يورو .... رونی .. 63 میلیون یورو

5- اینتر ميلان ... 360 میليون يورو .... اتوئو .. 40 میلیون یورو

6- ليورپول ... 321 میليون يورو .... تورس .. 50 میلیون یورو

7- آرسنال ... 304 میليون يورو .... فابرگاس .. 55 میلیون یورو

8- يوونتوس ... 266 میليون يورو .... بوفون .. 30.5 میلیون یورو

9- ميلان ... 251 میليون يورو .... پاتو .. 35 میلیون یورو

10- بايرن مونیخ ... 239 میليون يورو .... اولیچ .. 50 میلیون یورو

Alone
شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۸, ۰۰:۵۴
ریبری هدف یوونتوس

منابع خبری نزدیک به یووه از سفر جان الکان به المان خبر می دهند و می نویسند، نایب رئیس کارخانه فیات که از شرایط کنونی باشگاه یوونتوس بسیار ناراضی ست خود نیز دست به کار شده تا خریدهای باشگاه را زیر نظر گرفته و برای پایان فصل برنامه های ویژه ای ترتیب داده است.

الکان که با مشکلات و شکست های عجیب یووه تصمیم به برکناری چیرو فرارا گرفت سفری به مونیخ داشته و گفته می شود این سفر برای کسب رضایت فرانک ریبری صورت گرفته و مذاکراتی در این باره انجام شده، با این حال مسولین دو باشگاه واکنشی در این خصوص نداشته اند. اما رسانه های ایتالیایی احتمال مذاکره الکان و برخی مسولین المانی را تایید می کنند.

Alone
شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۱۳
چرا هیچ یوونتوسی نمیاد اینجا یه خورده بحث را بندازیم ؟؟؟؟؟‌:7:

gattus
شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۳۰
آخه تو دنیا کی طرفداره یووه است؟:3:

Alone
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۴:۰۵
آخه تو دنیا کی طرفداره یووه است؟:3:

خدمت میلانی عزیز عرض کنم که طرفدارای ما از شما بیشترن . تقریبا 50 درصد مردم جهان طرفدار یوونتوسن :acute:
بچهای یووای کجایییییین ؟؟؟ این میلانی ها دارن برای ما حرف در میارن ...

کیان
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۴:۰۶
خدمت میلانی عزیز عرض کنم که طرفدارای ما از شما بیشترن . تقریبا 50 درصد مردم جهان طرفدار یوونتوسن :acute:
بچهای یووای کجایییییین ؟؟؟ این میلانی ها دارن برای ما حرف در میارن ...

مگه تراختوره؟!!! :3:

don-matiou
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۴۸
اینجوری که این حساب کرده به طور مثال ما اگه جمعیت سال 2000 رو در نظر بگیریم الان یوونتوس 3 میلیارد (%50) طرفدار داره

Alone
شنبه ۱ اسفند ۱۳۸۸, ۲۱:۳۴
اینجوری که این حساب کرده به طور مثال ما اگه جمعیت سال 2000 رو در نظر بگیریم الان یوونتوس 3 میلیارد (%50) طرفدار داره

کاملا درسته . ایول . ممنون دوست میلانی عزیز :acute:

amirlefthand
شنبه ۱ اسفند ۱۳۸۸, ۲۱:۴۱
مگه تراختوره؟!!! :3:

قصد توهین ندارم اما

خیلی از مردم دنیا حامی حیات وحش هستن بنابرین امکان این که یونتوس رو با گور خر اشتباه گرفته باشن هست:3:

قصد توهین نداشتما یه وقت برداشت بد نکنید

Alone
چهارشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۲:۲۸
این رو میزارم تا هوادارای خوشكلمون ببینن حااال كنن . ای خدا ما را از دست دشمنان نجات ده ... ( سعید )

Alone
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۸:۲۵
قهرمانی تو لیگ اروپا برازنده یوونتوسه ....
ایشاله قهرمان شدیم چند تا عکس باحال از الکس واسه همه یوونتوسی های گل میزارم . :cake:

Alone
شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۸, ۱۵:۲۷
سیسوکو : از توانایی های زاکه رونی شگفت زده شدم .

محمد سیسوکو مهره ی ارزشمند یوونتوس اعتقاد دارد که زاکه رونی سرمربی جدید این تیم از تیزهوشی و دانایی بالایی بخوردار است ، سیسوکو در گفتگویی اعلام کرد : زاکه رونی از معدود مربیانی است که به خوبی بازی ها را زیرنظر می گیرد ، اندیشه های او برای ما بسیار روشن است و از تجربه ی زیادی برخوردار است ولی بیشترین چیزی که من را شگفت زده کرده است توانایی ها ی تاکتیکی این مربی است ، مومو در مورد رقابت های یورو لیگ نیز افزود : ما توانایی پیروز شدن در این رقابت ها را داریم حداقل برای فراموشی این مدتی که جامی بدست نیاورده ایم

Alone
يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۱۴:۳۱

faraz36
شنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۲۲
سیسوکو : از توانایی های زاکه رونی شگفت زده شدم .

محمد سیسوکو مهره ی ارزشمند یوونتوس اعتقاد دارد که زاکه رونی سرمربی جدید این تیم از تیزهوشی و دانایی بالایی بخوردار است ، سیسوکو در گفتگویی اعلام کرد : زاکه رونی از معدود مربیانی است که به خوبی بازی ها را زیرنظر می گیرد ، اندیشه های او برای ما بسیار روشن است و از تجربه ی زیادی برخوردار است ولی بیشترین چیزی که من را شگفت زده کرده است توانایی ها ی تاکتیکی این مربی است ، مومو در مورد رقابت های یورو لیگ نیز افزود : ما توانایی پیروز شدن در این رقابت ها را داریم حداقل برای فراموشی این مدتی که جامی بدست نیاورده ایم

ما(میلان)از منچستر تیم اول لیگ برتر 4تا خوردیم شما از فولام تیم 10لیگ برتر خوردید:1:

Alone
شنبه ۷ فروردين ۱۳۸۹, ۱۲:۲۷

این خیلی قشنگه
تقدیم به تمام یوونتوسی ها و م ی ل ا ن ی ه ا :wink:

gattus
يکشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۴۵
باید بگی تقدیم به همه ی هواداران ایتالیا:1:
الکس ماله همه ی ایتالیایی هاست
یکم مثل مالدینی:1:

Alone
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۰۸
جان الکان : یوونتوس را خواهیم ساخت .

پس از ناکامی های پی در پی یوونتوس و در زمانی که بیشتر هواداران این تیم بزرگ ایتالیایی از اقدامات مدیران و مالکان ناامید شده بودند ، جان الکان در اظهار نظری ناراحتی خود را از وضعیت بوجود آمده را اعلام کرد :
" "به عنوان یک هوادار من خیلی غمگین ، ناامید و عصبانی هستم ، یوونتوس فاقد چه چیزی است ؟ در همه ی زمینه ها بی انگیزه ظاهر میشود "
وی در پایان به ایجاد تغییرات گسترده در پایان فصل اشاره میکند :
" نسبت به این وضعیت باید واکنش نشان دهیم ، بخصوص در فصل آینده که سعی خواهیم کرد یوونتوسی بسازیم که به مراتب از این یوونتوس قدرتمندتر است "

Alone
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۱۵
حتمال جدائی کامورانزی در پایان فصل

به نظر می رسد که آینده مائورو کامورانزی با شک و شبهات زیادی همراه است؛ چرا که سرخیو فرتوناتو ، مدیر برنامه های این ستاره با تجربه در صحبتهایی احتمال جدایی کامورانزی از رختکن این تیم در تابستان پیش رو را رد نکرده است.

مدیر برنامه های کامورانزی در این رابطه گفت:
"مائورو امیدوار است که بتواند برای یک فصل دیگر در یوونتوس بماند ولی باید ببینیم که سران باشگاه این پیشنهاد را به او ارائه می کند یا نه"

در این میان، صحبتهای متعددی آینده کامورانزی را به فوتبال فرانسه متصل می کند و مدیر برنامه های او نیز در صحبتهایی اعلام کرده که در صورتی که آینده او در یووه تضمین نشود، ممکن است کامورانزی رختکن این تیم را ترک کند او ادامه داد:
" لیگ یک؟ صحبتهای ضد و نقیض فراوانی به گوش می رسد ، سران لیون در سال 2006 خواهان جذب او بودند ولی دیدیه دشامپ نه گفت ولی اکنون دشامپ مربی مارسی است "

gattus
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۲۳
هنوزم طرفدار یوونتوسی؟:3:

Alone
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۴۰
هنوزم طرفدار یوونتوسی؟:3:

آخ . روتو برم .
والا اگه اندازه یکی دو فصل پیش میلان میباختیم قطعا کنار میرفتم .
چی فکر کردی داداش . من با این تیم زندگی میکنم .
:SugarwareZ-181:

gattus
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۵۷
بازی رو در رو مهم نیست البته این این بازی آخر رو هم 3تا زدیم که دیگه حرفی نباشه اون بازی های قدیمی هم که مشخص شد با داوری بردین:3:

Alone
سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۹, ۱۵:۵۴
من کاری با این میلانی ها ندارم . همش میبازن آخرم میگن ما نمیبازیم . چی میشه کرد :SugarwareZ-029:

بروبچ یوووووه ای کجاییییییین ؟؟؟؟؟

gattus
سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۱۶
كى باختيم؟!:5:
راستى يكم تلاش كنيد كه اين ليگ اروپا راتون بدن!!!:3:
سعيد جان برادر من بيا طرفدار ميلان شو ديگه از اين مسائل پيش نمياد

Sor3na
چهارشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۲۵
اي واي !اي واي !

باب چي ميگي؟مثلن 100 بار شما بردين ،99 بار ميلان !اونقد اختلاف زياد نيست كه بخوايد شاخ بازي در بياريد و مام ساكت بمونيم !:3:

Alone
چهارشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۵۶
این امیر حسین میخواد یوونتوسی شه نمیدونه به کی بگه !!!
مشکلی نیست . ما یووه ای ها با میلانی ها رفیقیم . :SugarwareZ-029:

juventus1985
دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۸:۱۹
بعد از سالیان سال به عشق یووه اینجا سر زدم! وگرنه هتتریک کیلویی چنده! :دی

Alone
چهارشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۵:۵۵
سلام بر یووه ای عزیز . میشناسمت .
بالاخره یکی از بچه های فروم اومد اینجا :SugarwareZ-029:

juventus1985
چهارشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۶:۴۲
نه! میخواستی نشناسی!
همون سعیدی هستی که تیم جوانانت در برابر عظمت جوانانم زانو زد!

دست به فراموشیت خیلی خوبه ها! :دی

Alone
جمعه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۹:۳۴
آره . خوب یادمه . داشتم یواش یواش قهرمان میشدم که یهو زدی نابودم کردی :SugarwareZ-078:
مگه میشه فراموشت کنم :SugarwareZ-029: این فصل هم تو جوانان خودت قهرمانی . من اکثر بازیکنامو به بزرگسالان آوردم و به فروش گذاشتم . تقریبا یه تیم دیگه شده .
در کل دمت گرم که اومدی اینجا . روشن کردی محفل یوونتوسیمون رو ...

Sor3na
يکشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۲۲
اي واي !اي واي !

كوووووشيد پس؟چرا پست نميزنيد ديگه؟

(خوشم مياد منطقي هستيد ،روتون كم شده ديگه پست نميزنيد!:3:)

Alone
دوشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۰۸
اي واي !اي واي !

كوووووشيد پس؟چرا پست نميزنيد ديگه؟

(خوشم مياد منطقي هستيد ،روتون كم شده ديگه پست نميزنيد!:3:)

باز این اومد :SugarwareZ-061:
میلان شما کجاست ؟؟؟ میخواست قهرمان بشه ؟؟؟ :bigsmile:
اینقدر دورو بر باشگاه ما بودی که اینجوری شد :SugarwareZ-255:

عیب نداره . ما برا فصل بعد برنامه ریزیهایی داریم . حالا نمیگم قراره چی بشه . ولی تو میتونی یووه رو قهرمان سری آ بدونی . البته تو فصل آینده . به هر حال این امسال این یووه اصلا یه تیم نبود .

gattus
دوشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۲۸
بهانه ى خوبى بود صد امتياز:3:

faraz36
چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۲:۴۴
بهانه ى خوبى بود صد امتياز:3:

امیر حسین آبروی ما رو نبر فقط زورمون به این تیم دره پیتی رسید :1:

gattus
چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۲:۵۷
خب اينا از صدقه سر اون دو كچل ....هست كه هيچ غلطى نميكنن رونالدينهو هم كه داشت آدم ميشد ميخواد بره من سيتى!
پاتو هم به احتمال فراوان عازم تيم منفور چلسى ميشه!

faraz36
چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۱۸
خب اينا از صدقه سر اون دو كچل ....هست كه هيچ غلطى نميكنن رونالدينهو هم كه داشت آدم ميشد ميخواد بره من سيتى!
پاتو هم به احتمال فراوان عازم تيم منفور چلسى ميشه!

برادر عزیز شایعه درست نکن :3:

gattus
چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۲۴
شما هم اسپم نده:3:
رونالدينهو بعد بازى گفت به پيشنهادم از انگليس فكر ميكنم
چلسى هم 65تا براى پاتو ميده:4:

faraz36
چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۳۲
شما هم اسپم نده:3:
رونالدينهو بعد بازى گفت به پيشنهادم از انگليس فكر ميكنم
چلسى هم 65تا براى پاتو ميده:4:

تو کانون هوادارن یوه جاش نیس
اما یک عمریه طرفداره میلانم
اگه اینا رفتن دیگه منو تا کانون میلان نمیبینی

Alone
دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۲۰
چند روز مسافرت بودیم هر چی میلانیه اومدن اینجا دارن حاشیه درست میکنن !!!!
یوونتوسیهای عزیز کجایین ؟؟؟‌
ولی من به نمایندگی از همه یوونتوسی های ایران اینجاااام . :SugarwareZ-003:

Alone
دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۵۵
به نقل از سایت یوونتوس :
* کادر مدیریتی یوونتوس معرفی شدند *

" امروز بعد از ظهر تورین بمب ساعتی اخبار ورزشی ایتالیا را در خود جای داده بود ، جوزپه ماروتا که چند روز پیش از پیوستنش به یوونتوس خبر داده بود امروز بعد از ظهر به وقت ایتالیا در ساختمان باشگاه واقع در گالیلو فراریس حاضر شد و در حضور بریامونته وکیل حقوقی باشگاه بانوی پیر قراردادی سه ساله را با این باشگاه بزرگ ایتالیاییی به امضا رساند پیش از این جان کلود بلان رسمآ از مدیریت یوونتوس استعفا داد و زمام امور را به آندریا آنیلی و ماروتا واگذار کرد ، علاوه بر ماروتا ، باراچی که بعنوان دستیار ماروتا جانشین سکو خواهد شد نیز با قراردادی سه ساله به یوونتوس پیوست ، ساعتی بعد آندریا آنیلی وارد ساختمان باشگاه شد تا دوره ی ریاست رسمی خود را آغاز کند ، اما خبر خوشحال کننده ای که تمام تیفوسی ها را به آینده امیدوار کرد این بود که آندریا آنیلی بلافاصله پس از آغاز بکار فاسونی مدیر بازاریابی یوونتوس را برکنار کرد و در نظر دارد romy gai را که یکی از برترین مدیران بازاریابی یوونتوس در طول تاریخ است را جانشین وی کند ، رومی گای قبل از کالچوپولی مدیر بازاریابی یوونتوس بود و با موجی علاقه ی خاصی دارد البته وی توانست بزرگترین قرارداد اسپانسری را با شرکت tamoil با مبلغی بالغ بر 110 میلیون یورو به امضا برساند و بزرگترین قرارداد پخش تلویزیونی را با مبلغ 250 میلیون یورو به امضا رساند که بزرگترین قرارداد در تاریخ ایتالیاست ، وی اکنون بعنوان مدیر مالی لیگ امارات توانست بزرگترین قرارداد مالی خاورمیانه را با 50 میلیون دلار به امضا برساند "
فکر کنم این خبر مربوط به 1 یا دو روز پیشه

gattus
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۳۳
اینجا کسی هوادار یووه نیست:3:

Alone
يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۴۱

gattus
يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۴۲
برو بذار باد بیاد:3:

Alone
يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۰۰
یکی از مدیرا بیاد جلوی این میلانی شرور ( امیر حسین ) رو بگیره . ببینین داره به مقدسات ما توهین میکنه .... اگه رسیدگی نشه خودم خدمت این میلانی ها میرسم .

gattus
يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۰۵
:3:
اون زمان كه باشگاه ما مقدسات داشت شما كجا بودى؟:3:
ولى جدى بود بگو تا خودم برم ديگه پيدام نشه:6:

Alone
يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۰۷
نه داداش . شوخی بود . من خودم عاشق مالدینی و نستا تو میلانم . :SugarwareZ-161:

gattus
يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۱۱
شما برو عاشق نواميس همين پيرزنه كه لباسش شبيه يه حيوونى هست بشو كارى به ما نداشته باش:3::3:
در ضمن بريلو رو هم بهتون نميديم:3:

Alone
شنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۳۶
یک شایعه

دو روزی است که شایعاتی، خبر از مذاکرات پنهانی رابط باشگاه یوونتوس با جواد نکونام را می دهد.
آدولفو سورمانی در قسمت هایی از مصاحبه اش با توتواسپورت چهارم ژوئن به حضور این بازیکن و کسب تجربه اش پس از یک سال حضور در یووه اشاره می کند. به قول دوستی جواد نکونام با 30 سال سن آیا آینده ای در یوونتوس خواهد داشت ؟ در گیر و دار همین گمانه زنی ها و این نکته که پیشنهاد مالی این انتقال چندان چشمگیر نیست خبری دیگر از رادیو پامبلونا پخش شده که آن چه در آن گفته شده را عینا از زبان فرشید در آن شهر می شنویم : « ساعت 10 دیشب بود که در بخش ورزشی اخبار خبر از مذاکرات پنهانی Eugenio Albarella تمرین دهنده باشگاه یوونتوس که به عنوان رابط باشگاه برای پاره ای از مذاکرات به مادرید آمده تا برای انتقال آگرو با آتلتیکو مذاکره کند، پخش شد. خبر حداقل برای من اونقدر غیر قابل باور بود که تا چند لحظه تو شک بودم. هرچند بعید می دونم جواد به همین راحتیا اینجا رو ول کنه و بره اما یوونتوس هم باشگاهی نیست که جواد رو وسوسه نکنه.
با اینکه مذاکره ظاهرا پنهانی بوده اما در کوتاهترین زمان دیگه کم کم همه دارن ازش مطلع می شن و اگه به توافقی نرسن برای اینکه پنهانی بوده صحبت ها و این خلاف تشریفات حرفه ای است احتمالا اگه زیاد سروصدا کنه تکذیبش کنن. »
من امیدوارم که نیاد . آخه جواد اصلا در حد یووه نیست ...

Juventus
يکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۴۲
یک شایعه

دو روزی است که شایعاتی، خبر از مذاکرات پنهانی رابط باشگاه یوونتوس با جواد نکونام را می دهد.
آدولفو سورمانی در قسمت هایی از مصاحبه اش با توتواسپورت چهارم ژوئن به حضور این بازیکن و کسب تجربه اش پس از یک سال حضور در یووه اشاره می کند. به قول دوستی جواد نکونام با 30 سال سن آیا آینده ای در یوونتوس خواهد داشت ؟ در گیر و دار همین گمانه زنی ها و این نکته که پیشنهاد مالی این انتقال چندان چشمگیر نیست خبری دیگر از رادیو پامبلونا پخش شده که آن چه در آن گفته شده را عینا از زبان فرشید در آن شهر می شنویم : « ساعت 10 دیشب بود که در بخش ورزشی اخبار خبر از مذاکرات پنهانی Eugenio Albarella تمرین دهنده باشگاه یوونتوس که به عنوان رابط باشگاه برای پاره ای از مذاکرات به مادرید آمده تا برای انتقال آگرو با آتلتیکو مذاکره کند، پخش شد. خبر حداقل برای من اونقدر غیر قابل باور بود که تا چند لحظه تو شک بودم. هرچند بعید می دونم جواد به همین راحتیا اینجا رو ول کنه و بره اما یوونتوس هم باشگاهی نیست که جواد رو وسوسه نکنه.
با اینکه مذاکره ظاهرا پنهانی بوده اما در کوتاهترین زمان دیگه کم کم همه دارن ازش مطلع می شن و اگه به توافقی نرسن برای اینکه پنهانی بوده صحبت ها و این خلاف تشریفات حرفه ای است احتمالا اگه زیاد سروصدا کنه تکذیبش کنن. »
من امیدوارم که نیاد . آخه جواد اصلا در حد یووه نیست ...

بعيد ميدونم يكدفعه همچين حركتي رو انجام بدند. اصلا ايراني ها رابطشون با ليگ ايتاليا خوب نيست، چون اونجا نظم خيلي مهمه.:wink:
با تشكر

Alone
دوشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۳۵
امیر حسین کجایی. میبینی این سایت چقدر یوونتوسی داره . نمیخوان خودشونو نشون بدن . دیگه هیچی نگو ای میلانی
یووونتوس همیشه بهترین تیم ایتالیاست :SugarwareZ-233:
بعدش م ی ل ا ن :blum:

gattus
دوشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۴۳
يه نفر بعد 63 سال اومد اينجا!!:3:
هوادارم كجا بود؟:3:

Juventus
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۵۱
يه نفر بعد 63 سال اومد اينجا!!:3:
هوادارم كجا بود؟:3:

یوونتوس تو هرچی اگه کم بیاره, تو تعداد هوادار کم نمیاره ( ;

gattus
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۰۴
كميت مهم نيست كيفيت مهمه:1:

Juventus
چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۰۷
كميت مهم نيست كيفيت مهمه:1:

کیفیت یووه, باعث شده این کمیت طرفدارش بشن:teeth_smile:

gattus
چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۲۴
منظورم كيفيت هوادار بود نه تيم:1:
تنها چيزى كه هوادار يووه داره اينه كه 80درصد به بالا هوادار ايتالياست!

Juventus
چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۵۰
منظورم كيفيت هوادار بود نه تيم:1:
تنها چيزى كه هوادار يووه داره اينه كه 80درصد به بالا هوادار ايتالياست!

حداقل, تیم ما کیفیت داره. بهتر از اینه که مثل بعضی تیم ها, نه تیمشون کیفیت داره و نه هوادارشون...:teeth_smile:

Alone
چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۴۰
ایووول . عشق منی . دمت گرم . اینا چند نفری ریخته بودن رو من . نوکرتم
[Only Registered And Activated Users Can See Links] اینم برا تبلیغات بیشتر :SugarwareZ-123:
یوونتوس عشقه ولی اینا نمیدونن :)

Alone
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۳۸
... یوونتوس بر پایه های اقتصادی قدرتمند ...

دگرگونی های یوونتوس بسیار سریع آغاز شد و روند سریعتری به خود گرفته است درهمین راستا آندریا آنیلی رئیس جدید یوونتوس بهمراه جان کلود بلان مدیر اجرائی بانوی پیر که مدیر اقتصادی و بازاریابی باشگاه نیز بشمار می رود در پی آن هستند که علاوه بر ورزشگاه جدید پروژه های مرتبط را نیز به بهترین وجه به اتمام برسانند :

" شب گذشته رئیس آندریا آنیلی بهمراه جان کلود بلان و بریامونته وکیل حقوقی بانوی پیر در جلسه ای که سرجیو پارینو شهردار تورین نیز در آن حضور داشت شرکت کردند و طبق توافقاتی که با شهردار تورین بدست آمد مقرر شد که منطقه ای را که ورزشگاه جدید در آن واقع است را با قیمتی به مبلغ 1 میلیون یورو از آن خود کند ، این منطقه بنام Continassa معروف است و مساحتی بالغ بر 270860 متر مربع دارد ، یوونتوس نیمی از این مبلغ را پرداخت کرد و نیم دیگر را در چند مرحله پرداخت خواهد کرد ، البته یوونتوس بمدت 50 تا 99 سال مالک این زمین خواهد بود و طبق پیش بینی مدیران یوونتوس درآمد کلی باشگاه از این پروژه سالانه 60 میلیون یورو خواهد بود ، کار در منطقه ی Continassa بزودی آغاز خواهد شد و طبق برنامه باشگاه یوونتوس شروع به ساخت مدارس فوتبال ، اماکن تفریحی برای خانواده ها و همچنین ورزشگاه های سرپوشیده خواهد کرد "

در همین مورد بلان مدیر اجرائی یوونتوس اعلام کرد :

" در سراسر اروپا تورین تنها شهری خواهد بود که چنین امکاناتی را در خود جای خواهد داد "

اما آندریا آنیلی رئیس باشگاه یوونتوس در پیامی به هواداران اعلام کرد :

" از اینکه نماینده ی جامعه ی یوونتوسی هستم افتخار میکنم ، این پروژه بسیار بزرگ است و برای آینده مفید خواهد بود "

Alone
جمعه ۲۸ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۱۵
" پیامی به هواداران بانوی پیر "

آندریا آنیلی رئیس باشگاه بزرگ یوونتوس در پیامی خطاب به هواداران از آنها بدلیل اعتماد و حمایت همه جانبه از وی تشکر کرد :

" یک ماه از ریاست من می گذرد و بسیاری از شما من را حمایت و تشویق کردید و به همین دلیل من از شما تشکر می کنم ، فوتبال در تابستان با دیدارها ، عواطف و احساسات و شاید هم با رویا همراه باشد اما من اعتقاد دارم که گاهی این رویاها می تواند به حقیقت تبدیل شود از این رو امروز تصمیم گرفتم تا در پیامی شما را از برنامه های آینده ی باشگاه آگاه سازم ، این تیم تمام احساسات ما را متوجه خود می کند و این نشانه ی این است که ما به مسئولیت های خود در فصل 2010 - 2011 پایبند باشیم ، بدون شک جوزپه ماروتا مرد بزرگی است وی بهمراه جان کلود بلان به خوبی با بازار نقل و انتقالات آشنا هستند ، من همواره از این دو پشتیبانی خواهم کرد تا در پایان آگوست شاهد ساخت تیمی قدرتمند و مدعی باشیم ، لوئیجی دلنری بعنوان سرمربی مسئولیت بسیار دشواری برعهده خواهد داشت چراکه باید فرهنگ پیروز شدن و آرامش را یک بار دیگر در تیم تزریق کند ، از بین بردن فاصله ای که در سال های اخیر بین ما و دیگر مدعیان بوجود آمد سخت و پیچیده بنظر می رسد اما می توانیم که با تجربه و احساسات خود تیمی بسازیم که قدرتمند باشد و توانائی شکست هر تیمی را داشته باشد ، در یک ماه اخیر تغییرات گسترده ای در باشگاه یوونتوس بوجود آمد البته این تغییرات در ر راستای ایجاد ثبات و ساخت تیمی قدرتمند و مدعی بود و من از بازیکنان خواهم خواست که قدرت و توان خود را در تمام رقابت هایی که یوونتوس در آنها شرکت خواهد کرد بکار گیرند "

سپس آندریا آنیلی به کالچو پولی پرداخت و نظر خود را در مورد این پرونده ی جنجالی را نیز اعلام کرد :

" ما هم مانند شما منتظر نظر نهائی دادگاه ورزش ایتالیا که شامل تمام تیم ها خواهد بود هستیم و به همین منظور من از یوونتوس پشتیبانی خواهم کرد و صدای یوونتوس را نه تنها در فوتبال بلکه در همه جا به گوش خواهم رساند ... در پایان آرزو می کنم که یک تابستان زیبا داشته باشید ، منتظر تشویق های شما در ورزشگاه خواهیم بود "

Alone
جمعه ۱۸ تير ۱۳۸۹, ۱۳:۳۴
* و اینک زمان تلخ خداحافظی فرا می رسد ؟ *

بعد از شرکت در تست پزشکی باشگاه المپیاکو در آخر هفته ( فردا ) مائورو ژرمن کامورانزی سرا بازیکن آرژانتینی الاصل تیم ملی ایتالیا و باشگاه یوونتوس در حالیکه هنوز یکسال دیگر از قراردادش با باشگاه مانده بود برای همیشه از یوونتوس جدا خواهد شد.
تیفوسی های یووه او را کامو صدا می کردند. بازیکنی که از سال 2002 که به یووه پیوست و با این تیم به افتخارات زیادی دست یافت. او حتی علی رغم آمادگی کامل از بازیکنان نهایی تیم ملی ایتالیا در همین جام جهانی که روزهای پایانی خودش را دنبال می کند بود، هر چند نتواست افتخار دوره قبل را تکرار کند. اینک در اولین روزهای بازگشتش به کشور می بایست یا یووه خداحافظی کند.
کامو همیشه از یووه با احترام و علاقه صحبت می کرد. او آنقدر به باشگاهش علاقه داشت که با وجود فیکس بودن در تیم ملی ایتالیای قهرمان در سال 2006 با یووه به سری b سقوط کرده ماند و همراه با سایر بیانکونری ها جنگید و یووه را به سری a بازگرداند. در ابتدای هر فصل که شایعات نقل و انتقالات در مورد بازیکنان قوت می گرفت او اما سکوت می کرد و تنها این مدیر برنامه هایش بود که به شایعات و پیشنهادات پاسخ می داد. این فصل هم مدیرش می گفت کامو به ماندن تمایل دارد و آن جمله مشهور که او تمایل دارد در یکسال باقی مانده قراردادش در همان یووه بماند را بارها طرفداران در برابر شایعات انتقالش می گفتند. می گویند میلان هم او را می خواست اما هیچ گاه به هوادران پشت نکرد و به تیم رقیب نرفت تا با تنها 2 میلیون یورو به یونان برود. این حرکت کامو برای تمام بیانکونری ها ستودنی است.
اما این روزها خبرهای جدایی رنگ واقعیت به خود گرفته و بازیکن دوست داشتنی یووه که بازی های روان و هجومی اش هیچ گاه از خاطرات سیاه و سفید باشگاه پاک نخواهد شد در آستانه جدایی از یوونتوس قرار گرفته است. آنها که هنوز امیدوارند، می گویند شاید در آخرین دقایق کامو باز هم در یووه بماند اما عده ای دیگر هم می گویند اگر هم بماند شاید فیکس نباشد و اگر برود به نفع او خواهد بود در آخرین سالهای بازی اش با دلی خوش فوتبال بازی کند.
کامو با آن مدل موهای معروفش، با حدود 250 بازی برای یووه و حدود 30 گل، با تمام خاطرات شیرینی که در کنار یووه داشت از یوونتوس می رود اما خاطرات این بازیکن برای همیشه در دلهای ما خواهد ماند.

Alone
يکشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۰۱
روی سایت افتابگردون این مطلبو نوشته بود ... بنظر من جالبه :
" یکی از بزرگ‌ترین تیمهای ایتالیایی، تیم فوتبال یوونتوس شهر تورین است.

یوونتوس در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. این تیم راه راه پوش، همواره در تمامی مسابقات از امیدهای مسلم قهرمانی است.

شهر تورین دارای دو تیم مطرح است که یکی تورینو و دیگری یوونتوس است و طرفداران افراطی آنان، حساسیت خاصی روی تیمهای مورد علاقه خود دارند .

بدون چشیدن طعم شکست نمی‌توان از طعم دلپذیر پیروزی لذت برد. یوونتوس بیش از هر تیم دیگری در دسته اول ایتالیا موفق ظاهر شده ولی در ازای کسب 27 عنوان قهرمانی، به همین میزان طعم تلخ ناکامی را چشیده و به همین دلیل از اوایل دهه 30 تاکنون هرگز عطش خود را برای پیروزی از دست نداده است. لیگ دسته اول ایتالیا در سال 1929 اعلام موجودیت کرد و یوونتوس در طی 30 سال ابتدایی تنها دوبار به قهرمانی رسید. این تیم در فصل 31-1930 به قطبی در فوتبال ایتالیا تبدیل شد. بازیکنانی مثل لوئیز مونتی، ریموند اورسی و رناتو سزارینی در زمان مربیگری کارلو کارکانوی افسانه‌ای یوونتوس را پنج سال متوالی به قهرمانی رساندند.....

مرگ غم انگیز ادواردو آنیلی، مالک یوونتوس در تابستان 1935 ناقوس پایان اولین دوره طلایی یوونتوس را به صدا در آورد قهرمانانی که در پنج سال قبل مهره‌های کلیدی برای یوونتوس بشمار می‌آمدند ناگهان تبدیل به بازیکنانی پا به سن گذاشته شدند و تیم‌هایی مانند بولونیا و تورینو در 13 فصل بعد قطب‌های جدید فوتبال ایتالیا را تشکیل دادند.

مرگ آنیلی باشگاه را با مشکلات مالی مواجه کرد و به همین دلیل مسئولین به فکر پرورش جوانان افتادند. بدین ترتیب بازیکنان زیادی از جمله آلفردو فونی و پی‌یرو راوا نام و آوازه‌ای برای خود پیدا کردند.

هر چند یوونتوس نتوانست در طی 13 سال به قهرمانی برسد ولی در عوض تنها دو بار در میان پنج تیم برتر جدول جای نگرفت." ...

مخصوصا : بدون چشیدن طعم شکست نمی‌توان از طعم دلپذیر پیروزی لذت برد.

Alone
يکشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۰۳
رکورد داران قهرمانی باشگاههای ایتالیا
تا انتهای فصل 2009.2010

=========================
یوونتوس تورین 29
میلان 17
اینتر 16
جنوا 9
بلونیا 7
پرو ورچلی 7
Pro Vercelli
تورینو 7
رم 3
فیورنتینا 2
لاتزیو 2
ناپولی 2
کالیاری 1
کاساله 1
Casale
نووسه 1
Novese
ورونا

Alone
يکشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۰۳
قهرمانان حذفی ایتالیا
یوونتوس 9
رم 9
فیو 6
اینتر6
لاتزیو 5
میلان 5
تورینو5
سمپدوریا 4
ناپولی 3
پارما 3
بلونیا 2
اتالانتا 1
جنوا 1
وادو 1
ونتزیا 1
ویچنزا 1

اخرین باری که یووه قهرمان شده 94.95 بوده

Alone
شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۰۶
معرفی کادر مدیریتی یووه در فصل جدید

یوونتوس توسط هفت مدیر که شواری مدیرت را تشکیل داده اند اداره می شود. هفت مدیر و مسئولی که با همکاری و برنامه ریزی دقیق بانوی پیر را با قدرت پیش می برند. اندره ا انیلی مدیر مجموعه یوونتوس در کنار ژان کلود بلان مدیر اجرایی و نماینده اصلی، کارلو بارل دی سانتا البانو، ریکاردو مانتانارو، مارتزیو سا، کامیلیو ونزیو و خالد فرگ زنتوتی در بخش اجرایی کلیه امور باشگاه را زیر نظر دارند. تمام برنامه ها و هرگونه سرمایه گذاری و تغییر و تحولات توسط شورای یووه بررسی و تدوین می شود تا تیمی یکدست و کامل راهی میدان مختلف رقابت شود.

کمیته کنترل و نظارت داخلی
مارتزیو سا ( مدیر ) - ریکاردو مونتانارو - کاملیو ونزیو

کمیته نام گذاری
کارلو بارل دی سانتا البانو ( مدیر ) - ریکاردو مونتانارو - کاملیو ونزیو

کالج صنفی
پائولو پیکاتی ( مدیر )، روبرتو لونگو – روبرتو پیترینینی اعضای صنف

مجموعه بازرسی و تجدید نظر
دلویته، تویکه

Alone
دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۳۹
اینم کلی خاطره ...

این عکس مربوط میشه به زمانی که خط حمله یوونتوس رو همون مثلث آتشین معروف یعنی بونی پرتی - چارلز و سیووری تشکیل میدادند،
این خط حمله بی رحمانه گل زن بودن !!!

جالب اینجاست بعد از خداحافظی بونی پرتی، چارلز هم میره، و فقط سیووری میمونه؛
سیووری هم 4 سال بعدش بخاطر مشکل با هررا میره از یووه در حالی که کاپیتان یوونتوس بود؛
و از همون سال یووه تا آخر دهه 60 افت میکنه تا اینکه با مدیریت بونی پرتی یوونتوس دوباره سرو و سامون میگیره ...
با تشکر

Alone
دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۴۱
بازیکنان یوه در فصل 1925.26 که به قهرمانی یوونتوس در لیگ ختم شد .
بازیکنان به ترتیب تعداد بازی اسم برده میشن ...

دروازه بان : جیامپیرو کومبی . ازیو اسکلاوی

مدافعین : ویرجینیو روستتا . جوزف ویولا . ماریو منچتتی . لوایجی الماندی . گویدو جیانفاردونی .
راستتو .

هافبکها : جزپا توریانی . کارلو بیگاتتو . فرانس هایزر . جیوانی باراله . جزپا گرابی . پانیاتتی . اورستو بارله . توماسو کادرا

مهاجمها :
فدریکو مونراتتی . پیرو پاستوره . انتونیو وژاک . لوایجی فررو . کامیلو فنیلی . کورادو گاریلیو

گلزنان برتر فصل :
هایزر 35 گل
پاستوره 25 گل
مونراتتی 10 گل
وژاک 5 گل

پنالتی زنهای تیم
هایزر و وزاک

با تشکر

Alone
جمعه ۹ مهر ۱۳۸۹, ۲۲:۰۷

Alone
دوشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۹, ۱۴:۴۸
1 نوامبر 1897 ، 113 سال پیش در چنین روزی یوونتوس توسط گروهی از دانش آموزان تاسیس شد تا بانوی پیر شکوه و عظمت خود را آغاز کرده باشد ، اکنون در روز 1 نوامبر 2010 بانوی پیر 113 سالگرد تاسیس خود را جشن می گیرد ، 113 سال همراه با اشک ها و لبخندها ، شادی ها و حسرت ها ، وفاداری ها و بی وفایی ها ، قهرمانی ها و ناکامی ها ، 113 سال یوونتوس توانست که از خود کارخانه ای برای ساخت اسطوره ها بسازد ، الکس دو روز قبل از سالگرد تولد بانوی پیر رکورد اسطوره ی دیگر آن بونی پرتی را می شکند اما این پایان کار نیست ، بانوی پیر این را می گوید ، فرزند طلائی دیگری در راه خواهد بود پس منتظر بمانید ، عمر بانوی پیر اما همیشه جوان بیش از این است ،

امروز برای خانواده ی آنیلی هم روز بزرگی هست ، آمبرتو فرزند ادواردو و براد کوچک تر جیانی بزرگ نیز در چنین روزی به دنیا آمد ، هر چند که وی در قید حیات نیست اما یادگار وی آندره آ عشق پدر به سیاه و سفید را در قلب خود حمل می کند ، همان عشقی که آمبرتو تا آخرین روز آن را در قلب خود حفظ کده بود .
منبع : [Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links] df&topic=64.msg246309;topicseen#msg246309)

Alone
چهارشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۳۰

faraz36
دوشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۸۹, ۱۹:۲۷
برده خوب يوه مقابل اينتر رو به هوداران يوه تبريك ميگم:3: