توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كانون هواداران لیورپول
amin_michael5
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۱۸
آقا دیدم همه تیم ها برای خودشون كانون زدن، گفتم بیام از حق تیم همیشه قهرمان دفاع كنم :1:
sasan69
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۴۱
دمت گرم امين جون...
ولي فكر كنم ليورپولي هاي اينجا فقط خودمو خودت باشي !!!
به اميد قهرمانيه ليورپول تو فوتبال جزيره...
هومن
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۵۱
پس من چی؟؟؟ :3:
sasan69
يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۸, ۱۸:۱۹
خب شديم 3 نفر ...
mosleh
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۳:۲۴
اومدم اومدم ....
شدیم 4 تا
omid
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۰۹
عمرا بتونید 3 تا بزنید :3:
sasan69
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۴۳
اميد جان همونجوري كه 4 تا به منچستر زديم به چلسي هم ميزنيم...
amirlefthand
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۵۶
اميد جان همونجوري كه 4 تا به منچستر زديم به چلسي هم ميزنيم...
همون که توی خونتون 3-1 باختید کافی نبود
امشبم میخورید
mosleh
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۵:۳۶
خیلی راحت تر از اون چیزی که فکرشو بکنین میبریم چلسی رو
30n4
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۵۶
تلاش کنید،هیچ چیز بهتر از تلاش کردن نیست
یه ضرب المثله قدیمیه که میگه شکست پلیه برای شکستهای بعدی
نتیجه اخلاقی که باز هم خواهید باخت
sasan69
سه شنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۸, ۱۸:۴۴
ما اگرم ببازيم بازم سروره چلسي هستيم...
اين يه قانونه كه ميگه چلسي هيچوقت به ليورپول نميرسه...
امشب هم ميبريم تا به قوله سينا پولمونو كامل كنيم :d
30n4
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۱۱:۳۰
آخی حذف شدید ،عیب نداره :1:
به مربی تون بگید وقتی بر حسب اتفاق(اشتباه داوری+اشتباه فردی) جلو میافته،یه جوری قیافه نگیره انگار گاس هیدینگه.:jesors:
only blue
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۱۱:۵۵
گاس هیدینگه نشون داد كه چرا بهترین مربی دنیا هست
بنظر شما چقدر فرق بین گاس هیدینگه وعلی دایی یا قلعه نوعی وجود داره:lol:
ما كجا اونا كجا :bonk:
مثل فكر كنید پرسپولیس یا استقلال با چلسی یا بارسلون بازی دارن:rofl:
هومن
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۱۲:۰۸
اگه جرارد بود که ما الان فینال بودیم :1:
omid
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۱۸:۴۷
اگه تری بود که یکی هم نمی زدید:3:
amirlefthand
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۱۵
اگه تری بود که یکی هم نمی زدید:3:
اتفاقا برعکس اگه جرارد بود شما یکی هم نمیزدین
sasan69
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۲۳
چلسي هم ديگه شاخ شده:3:
اگه گاس هيدينگ نبود عمرا نميتونستيم مارو ببرين و برين دوره بعد...
حالا هم ما باختيم و به شما تبريك ميگم...
ولي در هميشه رو يه پاشنه نميچرخه...
فصل هاي پيش ما ميبريديم حالا هم شما...
ولي هميشه ليورپول سرور بوده و هست و خواهد بود...
amirlefthand
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۳۳
چون حذف شدین این حرف رو میزنی
هیچی جای گل الکس رو نمیگیره حال کردم با اون گل خواب از سرم پرید
behnam60
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۴۱
بي خيال :sad:
هميشه خدا آدم خوش شانس باشه همين ميشه ديگه!!!
الان ناراحت هم هستين
ليورپول هميشه با شانس خدايش تمام تيم ها رو شكست داده:jesors:
sasan69
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۲۰:۱۳
بي خيال :sad:
هميشه خدا آدم خوش شانس باشه همين ميشه ديگه!!!
الان ناراحت هم هستين
ليورپول هميشه با شانس خدايش تمام تيم ها رو شكست داده:jesors:
عجب!!!
الان نميدونم جوابتو بدم يا بخندم به حرفهاي پر از تعصبت؟؟؟؟!!!!
حرفات بوي تعصب ميدن فقط...
با آدمهايي هم كه فقط تعصب دارن نميشه بحث كرد:crazy:
behnam60
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۲۰:۱۹
عجب!!!
الان نميدونم جوابتو بدم يا بخندم به حرفهاي پر از تعصبت؟؟؟؟!!!!
حرفات بوي تعصب ميدن فقط...
با آدمهايي هم كه فقط تعصب دارن نميشه بحث كرد:crazy:
تعصبو كه همه به تيم مورد علاقه خوشون دارن: مگه شما نداري؟؟؟:jesors:
sasan69
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۱۳
تعصب يه چيزه و تعصب كور كورانه يه چيزه ديگه...
البته شما ميتونستي تيم خودت رو بزرگ كني و بگي من تعصب دارم ولي شما تيم مارو كوبيدي و همه چيز رو به شانس ربط دادي!!!
اينو ميگن تعصب كور كورانه...
حرفهايي كه با دليل نباشه نه تنها من قبول نميكنم حتي خود شما هم قبول نميكني...
sasan69
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۱۸
این ناكامی تحقیرامیز لیورپول را تسلیت میگم.
تحقير آميز؟؟؟؟!!!
چه حرفهاي جالبي!!!
اين تحقير آميز رو از كي ياد گرفتي؟؟؟!!!
هر كسي بهت ياد داده مسلما جاي استفادش رو بهت ياد نداده!
لازم به تسليت هم نيست چون بعد از هر شكستي پيروزي هستش:1:
تا حالا هيچ فوتبال شناسي رو نديده بودم در مورد يه بازي اينجوري صحبت كنه!!!
ولي براي منه ليورپولي خيلي جالبه كه شما حالا كه مارو بردين اينگار به آرزوي ديرينتون رسيدين در حاليكه بردن شما براي ما ديگه تكراري شده:1:
با همين برد فعلا خوش باشيد...
SALAR
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۲۸
تحقير آميز؟؟؟؟!!!
چه حرفهاي جالبي!!!
اين تحقير آميز رو از كي ياد گرفتي؟؟؟!!!
هر كسي بهت ياد داده مسلما جاي استفادش رو بهت ياد نداده!
لازم به تسليت هم نيست چون بعد از هر شكستي پيروزي هستش:1:
تا حالا هيچ فوتبال شناسي رو نديده بودم در مورد يه بازي اينجوري صحبت كنه!!!
ولي براي منه ليورپولي خيلي جالبه كه شما حالا كه مارو بردين اينگار به آرزوي ديرينتون رسيدين در حاليكه بردن شما براي ما ديگه تكراري شده:1:
با همين برد فعلا خوش باشيد...
دیگه چی كار میخاستید بكنید؟
توی دو تا بازی نتونستید پیروز بشید.این تحقیر آمیز نیست؟؟!!
این بازی تقابل اندیشه های مربی ها بود.كه مسلما هیدینگ با كسی قابل مقایسه نیست.
sasan69
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۴۰
شكست هم جزئي از مسابقه و تقابل هستش...
فكر نكنم تساويه به اون زيبايي كه حاصل كار هر دو تيم بود چيزي به نام تحقير آميز رو براي يكي از دو تيم داشته باشه!!!
يه بازيه فوق العاده جذاب و ديدني كه همه خوششون اومد حتي مني كه ليورپولي هستم و در حقيقت شكست خورديم ولي چيزي از ارزشهاي ليورپول و بنيتز با يه شكست كم نميشه...
شما كه از فوتبال سر در مياري ميدوني كه يه چيزي داريم به نام آماده بودن بازيكنا كه ديشب انصافا تيم چلسي تو اوج بود و نتيجه تو اوج بودنشم گرفت...
ولي عوضش ليورپول كه نيمي از بازيكنانش اصلا آماده نبودن از جمله تورس ...
شايد اين آماده نبودن تو اين بازي خيلي به چشم اومد چون تيم چلسي داشت زيبا بازي ميكرد!!!
من بازي رو ديدم و اون چيزي كه ليورپول رو شكست داد يه بازيه حساب شده از چلسي بود و نه شانس يا بدشانسيه ليورپول...
البته آماده نبودن ليوري ها هم يه عامل بزرگ بود...
شما ميتوني مثال بارز اين حرف منو تو بازيه فينال چند فصل قبل ليگ قهرمانان اروپا بين تيم هاي ليورپول و ميلان ببيني كه چجوري آماده نبودن ميلاني ها باعث شد اون اتفاقات بيفته يا همين چند فصل پيش كه ليورپول بارسلونا رو تو نيوكمپ شكست داد و مثال هاي ديگه اي كه خودتون استاد تر از من هستي...
در كل خوب نيست آدم خيلي زود و فقط با يه پيروزي جو گير بشه !!!
SALAR
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۴۷
شكست هم جزئي از مسابقه و تقابل هستش...
فكر نكنم تساويه به اون زيبايي كه حاصل كار هر دو تيم بود چيزي به نام تحقير آميز رو براي يكي از دو تيم داشته باشه!!!
يه بازيه فوق العاده جذاب و ديدني كه همه خوششون اومد حتي مني كه ليورپولي هستم و در حقيقت شكست خورديم ولي چيزي از ارزشهاي ليورپول و بنيتز با يه شكست كم نميشه...
شما كه از فوتبال سر در مياري ميدوني كه يه چيزي داريم به نام آماده بودن بازيكنا كه ديشب انصافا تيم چلسي تو اوج بود و نتيجه تو اوج بودنشم گرفت...
ولي عوضش ليورپول كه نيمي از بازيكنانش اصلا آماده نبودن از جمله تورس ...
شايد اين آماده نبودن تو اين بازي خيلي به چشم اومد چون تيم چلسي داشت زيبا بازي ميكرد!!!
من بازي رو ديدم و اون چيزي كه ليورپول رو شكست داد يه بازيه حساب شده از چلسي بود و نه شانس يا بدشانسيه ليورپول...
البته آماده نبودن ليوري ها هم يه عامل بزرگ بود...
شما ميتوني مثال بارز اين حرف منو تو بازيه فينال چند فصل قبل ليگ قهرمانان اروپا بين تيم هاي ليورپول و ميلان ببيني كه چجوري آماده نبودن ميلاني ها باعث شد اون اتفاقات بيفته يا همين چند فصل پيش كه ليورپول بارسلونا رو تو نيوكمپ شكست داد و مثال هاي ديگه اي كه خودتون استاد تر از من هستي...
در كل خوب نيست آدم خيلي زود و فقط با يه پيروزي جو گير بشه !!!
با حرفات كاملا موافقم.
اینم جدی نگیر.این حرفی كه زدم یه نوع كل كل بود.برای شوخی و كل كل كردن بود.ناراحت نشو.:jesors:
ایشالا قهرمانی لیگ مال شماست.:1:
sasan69
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۲۱:۵۸
نه سالار جان من ناراحت نميشم...
كلا خودم اين مدليم كه از روي تعصب بيش از حد به بازيها نگاه نميكن ...
اميدوارم شما هم قهرمان اروپا بشين...
SALAR
چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۸, ۲۲:۰۲
نه سالار جان من ناراحت نميشم...
كلا خودم اين مدليم كه از روي تعصب بيش از حد به بازيها نگاه نميكن ...
اميدوارم شما هم قهرمان اروپا بشين...
ما كوچیكتیم داداش.
ولی كلا بازی قشنگی بود.حتی میشه گفت جذاب ترین بازی این چند ساله بود.
ولی حیف كه بارسا و چلسی خوردند به هم.خیلی دوست داشتم جفتشون برند فینال.
ولی هر كی میخاد قهرمان بشه بشه فقط منچستر نشه.:jesors:
amin_michael5
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۸۸, ۱۴:۱۱
امیدوارم كه لیورپول بتونه قهرمان لیگ بشه. آخ كه چه حالی میده:3:
amirlefthand
شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۸, ۱۸:۰۴
مربی تیم فوتبال منچستریونایتد همتای لیورپولی خود را فردی متکبر خواند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سان، سرآلکس فرگوسن بتازگی با سخنان تندی رافائل بنیتز را مورد حمله قرار داده و گفته که او در دیدار تیم های لیورپول - بلکبرن رفتار مناسبی با سام آلاردایس، دوست قدیمی اش، نداشته است.
فرگی گفت: بنیتز وقتی لیورپول در بازی با بلکبرن گل دوم را به ثمر رساند ژست متکبرانه ای برای سام گرفت. آیا شما آن را ندیدی؟ نمی توان این اهانت را بخشید.
وی افزود: فکر نمی کنم هیچ مربی لیورپولی دیگری تا به حال این کار را انجام داده باشد. بعد از گل دوم، او بازوهای خود را بالا آورد و آن را صلیب کرد به معنی اینکه بازی تمام شده است. این کار بسیار تحقیرکننده است. این یعنی اینکه کار شما تمام است.
behnam60
شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۸, ۲۰:۰۹
مربی تیم فوتبال منچستریونایتد همتای لیورپولی خود را فردی متکبر خواند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سان، سرآلکس فرگوسن بتازگی با سخنان تندی رافائل بنیتز را مورد حمله قرار داده و گفته که او در دیدار تیم های لیورپول - بلکبرن رفتار مناسبی با سام آلاردایس، دوست قدیمی اش، نداشته است.
فرگی گفت: بنیتز وقتی لیورپول در بازی با بلکبرن گل دوم را به ثمر رساند ژست متکبرانه ای برای سام گرفت. آیا شما آن را ندیدی؟ نمی توان این اهانت را بخشید.
وی افزود: فکر نمی کنم هیچ مربی لیورپولی دیگری تا به حال این کار را انجام داده باشد. بعد از گل دوم، او بازوهای خود را بالا آورد و آن را صلیب کرد به معنی اینکه بازی تمام شده است. این کار بسیار تحقیرکننده است. این یعنی اینکه کار شما تمام است.
جاي مورينيو خالي :sad:
amirhesam
يکشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۸, ۰۷:۰۲
ما كوچیكتیم داداش.
ولی كلا بازی قشنگی بود.حتی میشه گفت جذاب ترین بازی این چند ساله بود.
ولی حیف كه بارسا و چلسی خوردند به هم.خیلی دوست داشتم جفتشون برند فینال.
ولی هر كی میخاد قهرمان بشه بشه فقط منچستر نشه.:jesors:
اتفاقا سالار جان امسال باز هم منچستر قهرمان میشه :1:
amin_michael5
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۵۶
پول آلونسو برای خرید سیلوا
سران باشگاه لیورپول خواهان آن هستند تا ستاره باسکی شان در رختکن این تیم باقی بماند ولی اگر آلونسو در نهایت رختکن این تیم را ترک کند، برای خرید سیلوا وارد عمل خواهند شد
در صورتی که در نهایت ژابی آلونسو رختکن لیورپول را به مقصد رئال مادرید ترک کند، رافا بنیتس در نظر دارد تا با بخش اعظم این پول برای خرید داوید سیلوا وارد عمل شود. هر چند که بنیتس تمایل زیادی دارد تا آلونسو را در رختکن تیمش حفظ کند ولی به خوبی می داند که او خواهان ترک آنفیلد است.بنابراین ممکن است به پیشنهاد35 میلیون یورویی سران رئال پاسخ مثبت دهد.
به نقل از روزنامه دیلی تلگراف، در صورتی که سران مادریدی پول خرید آلونسو را به صورت نقد پرداخت کنند ، بنیتس با این پیشنهاد موافقت خواهد کرد و بلافاصله برای خرید سیلوا وارد عمل خواهد شد. داوید سیلوا یکی از ستاره های مورد نظر بنیتس است . این مربی بزرگ معتقد است که با دوستان و آشنایانی که در والنسیا دارد می تواند سران این باشگاه را متقاعد به فروش این ستاره نماید.
پیش از این سران باشگاه هایی از جمله رئال مادرید، بارسلونا و منچستر یونایتد برای خرید سیلوا ابراز تمایل کرده بودند ولی خود او اعلام کرده که در صورتی که مجبور به ترک والنسیا شود، ترجیح می دهد تا در فوتبال اسپانیا بماند. به نظر می رسد که بنیتس تمام پول باقی مانده را صرف بهبود قرارداد ماسچرانو خواهد کرد و بدین ترتیب خط میانی تیمش را از خطر ضعف نجات خواهد داد.
amin_michael5
چهارشنبه ۹ دي ۱۳۸۸, ۲۱:۱۷
استيون جرارد: تورس بهترين مهاجم دنياست
با بازگشت فرناندو تورس، ليورپوليها اميدوارتر از هميشه به ادامه مسابقات فكر ميكنند.
او كه با گلزني در لحظات پاياني دشوار ليورپول مقابل استون ويلا سه امتياز براي تيمش به ارمغان آورد، مورد تمجيد استيون جرارد كاپيتان ليورپول قرار گرفته است. جرارد ميگويد:«وقتي فرناندو روي فرم باشد بهترين مهاجم دنياست. من اميدوارم او همچنان گل بزند و ما را به تيم 4 تيم بالاي جدول برساند.»
جرارد درباره احتمال كسب اين موفقيت ميگويد:«ويلا، تاتنهام و منچسترسيتي براي پله چهارم با ما ميجنگند اما اگر ما در مسابقات باقيمانده به پيروزي برسيم حتماً به نتيجه خواهيم رسيد.»
او كه از پيروزي مقابل استون ويلا خوشحال است ادامه ميدهد:«اين فوتبال است شما بايد تا آخر و تا ثانيه نهايي به دنبال پيروزي باشيد. وقتي بازيكني مثل تورس در تيم شماست هميشه شانس برد داريد حتي در ثانيه نهايي بازي.»
Дttractive ζ
چهارشنبه ۹ دي ۱۳۸۸, ۲۱:۴۷
با اينكه حق ليورپول مساوي بود اما برد شيريني رو بدست اورد و ميتونه از بحران بيرون بياد
amin_michael5
شنبه ۱۲ دي ۱۳۸۸, ۲۱:۳۴
روزنامه سان، در گزارشی اعلام کرده که مسئولان لیورپول آماده خریداری رود فان نیستلروی و رافائل فان در فارت هستند. این در حالی است که رود فان نیستلروی و رافائل فان درفارت در ترکیب اصلی تیم مادریدی جایی ندارند و بازگشت کاکا به روزهای اوج و رهایی از بند مصدومیت، باعث خواهد شد که این دوستاره به مراتب کمتر از قبل در ترکیب تیمشان قرار بگیرند.
به علاوه رقبایی از جمله گونسالو ایگواین و کریم بنزما نیز در رختکن سانتیاگو برنابئو وجود دارند. و از سوی دیگر نیز رافائل فان در فارت و رود فان نیستلروی نیز به دنبال آن هستند تا با حضور در ترکیب اصلی تیمهای باشگاهی شان جایی در ترکیب تیم ملی هلند برای خود دست و پا کنند.
به همین دلیل این احتمال وجود دارد که این دو بازیکن برجسته به پیشنهاد لیورپول پاسخ مثبت داده یا دست کم آن را مورد بررسی قرار دهند.
کیان
شنبه ۱۲ دي ۱۳۸۸, ۲۱:۳۶
وايسا 5 دقيقه از تساويتون جلو تيم دسته اولي ريدينگ در جام حذفي بگذره بعد بيا اينجا خبر بذار! :3:
amin_michael5
شنبه ۱۲ دي ۱۳۸۸, ۲۱:۴۳
وايسا 5 دقيقه از تساويتون جلو تيم دسته اولي ريدينگ در جام حذفي بگذره بعد بيا اينجا خبر بذار! :3:
خب واسه همین میخوان بازیکن بخرن دیگه :3:
amin_michael5
جمعه ۱۸ دي ۱۳۸۸, ۲۱:۵۱
به نظر می رسد که نرآتزوری پس از خرید گوران پاندف،ستاره مقدونیه ای لاتزیو، خرید دیگری در بازار نقل و انتقالات زمستانی نخواهد داشت ولی از هم اکنون مسئولان این تیم به فکر تهیه لیست بازیکنان آرمانی شان برای بازار نقل و انتقالات تابستانی افتاده اند.
در گزارشی که در توتومرکاتووب منتشر شده، آنها نهایت تمرکز خود را برای خرید استیون جرارد، دانیه له گالوپا(بازیکن میانی پارما)، گوخان اینلر(بازیساز اودینزه) و موسی سیسوکو( ستاره تولوز) قرار خواهند داد. با توجه به شرایط و جایگاه کنونی لیورپول در رقابتهای لیگ انگلیس، امکان آنکه مسئولان اینتر بتوانند جرارد را به خدمت بگیرند وجود دارد.
مورینیو مدتهاست که جزو طرفداران پرو پا قرص فوتبال این ستاره انگلیسی است و تمایل زیادی دارد تا او را به رختکن نرآتزوری بیاورد.البته برای جذب این ستاره می بایست با تیمهای بزرگ اروپایی به رقابت بپردازند.
از سوی دیگر اینتر برای جذب سه ستاره دیگر که در رقابتهای سری آ توپ می زنند نیز باید رقابت سرسختی را با یوونتوس داشته باشد، چرا که سران بینکونری نیز تمایل خود را برای جذب این سه ستاره توانا بروز داده اند.
amin_michael5
جمعه ۱۸ دي ۱۳۸۸, ۲۲:۲۵
براساس گزارش نشریه The Daily Mail، تیم منچستر سیتی قصد دارد با پیشنهاد خیره کننده 50 میلیون پوندی، فرناندو تورس، مهاجم اسپانیایی لیورپول را در پنجره نقل و انتقالات ژانویه به خدمت بگیرد.
مسئولان باشگاه منچستری قصد دارند با سرمایه عظیمشان قرمزها را تحت تاثیر قرار دهد و اعتقاد دارند که پیشنهاد 50 میلیون پوندی برای ستاره اسپانیایی، پیشنهادی نیست که به راحتی بتوان آن را رد کرد. با این وجود، تورس مطمئنا خواستار ضمانتی برای حضور در لیگ قهرمانان اروپای فصل بعد خواهد بود و به نظر نمی رسد باشگاه منچستر سیتی در ماه ژانویه بتواند چنین ضمانتی بدهد.
فشارها بر روی مارک هیوز، سرمربی منچستر سیتی، برای قرار گرفتن در بین چهار تیم بالای جدول در رقابت های این فصل بسیار زیاد است. موقعیت مرد ولزی بعد از تساوی روز شنبه مقابل هال سیتی بیش از پیش در خطر قرار گرفته است. این هفتمین تساوی متوالی آبی ها بود. گفته می شود
گفته می شود در صورتی که مارک هیوز از منچستر سیتی کنار گذاشته شود، گاس هیدینک جای او را خواهد گرفت.
i.M.a.N
شنبه ۱۹ دي ۱۳۸۸, ۱۱:۳۱
براساس گزارش نشریه The Daily Mail، تیم منچستر سیتی قصد دارد با پیشنهاد خیره کننده 50 میلیون پوندی، فرناندو تورس، مهاجم اسپانیایی لیورپول را در پنجره نقل و انتقالات ژانویه به خدمت بگیرد.
مسئولان باشگاه منچستری قصد دارند با سرمایه عظیمشان قرمزها را تحت تاثیر قرار دهد و اعتقاد دارند که پیشنهاد 50 میلیون پوندی برای ستاره اسپانیایی، پیشنهادی نیست که به راحتی بتوان آن را رد کرد. با این وجود، تورس مطمئنا خواستار ضمانتی برای حضور در لیگ قهرمانان اروپای فصل بعد خواهد بود و به نظر نمی رسد باشگاه منچستر سیتی در ماه ژانویه بتواند چنین ضمانتی بدهد.
فشارها بر روی مارک هیوز، سرمربی منچستر سیتی، برای قرار گرفتن در بین چهار تیم بالای جدول در رقابت های این فصل بسیار زیاد است. موقعیت مرد ولزی بعد از تساوی روز شنبه مقابل هال سیتی بیش از پیش در خطر قرار گرفته است. این هفتمین تساوی متوالی آبی ها بود. گفته می شود
گفته می شود در صورتی که مارک هیوز از منچستر سیتی کنار گذاشته شود، گاس هیدینک جای او را خواهد گرفت.
امین این خبر مال چند ساله پیشه؟؟؟:3:
amin_michael5
شنبه ۱۹ دي ۱۳۸۸, ۱۸:۱۲
من دفعه اول بود این رو خونده بودم :3:
i.M.a.N
شنبه ۱۹ دي ۱۳۸۸, ۱۹:۲۲
من دفعه اول بود این رو خونده بودم :3:
سعی کن زودتر مطالبو بخونی چون الان مربی منچستر سیتی ، مانچینی شده
'Mohammad
شنبه ۱۹ دي ۱۳۸۸, ۲۲:۱۴
سعی کن زودتر مطالبو بخونی چون الان مربی منچستر سیتی ، مانچینی شده
میخواست یه اسپمی بده که داد دیگه به مربی منچستر سیتی کاری نداشت :3:
رضا
يکشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۸, ۰۱:۵۲
اقا این جریان فان نیستلروی چی شد؟!!
بالاخره اومد لیورپول یا نیومد؟!!
i.M.a.N
يکشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۸, ۱۱:۳۶
اقا این جریان فان نیستلروی چی شد؟!!
بالاخره اومد لیورپول یا نیومد؟!!
هنوز که نیومده
amin_michael5
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۸۸, ۱۳:۲۲
صعود مقتدرانه لیورپول به مرحله بعد رو به همه طرفداران این تیم تبریک میگم :1:
i.M.a.N
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۸۸, ۱۴:۰۵
آخي....شما هم دلتون رو به اين بردا خوش كنيد...
amin_michael5
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۸۸, ۱۴:۱۱
آخي....شما هم دلتون رو به اين بردا خوش كنيد...
برای ما که امسال اینقدر اوضاعمون بهم ریخته این برد برد شیرینی بود :1:
amin_michael5
دوشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۲۲
به کانون هواداران لیورپول در ایران بپیوندید
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
amin_michael5
دوشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۳۵
بالاخره لیورپول اسپانسرش رو عوض کرد :1:
و حالا:
با شروع همکاری رسمی Standard Chartered با باشگاه لیورپول، نگاهی به 11 نکته ی دانستنی درباره ی اسپانسر جدید می اندازیم.
1. Chartered Bank در سال 1853 تأسیس شد و اولین شعبه های آن، 5 سال بعد، در بمبئی، کلکته و شانگهای راه اندازی شدند. Standard Bank نیز در سال 1863 تأسیس شد.
2. Standard Chartered در سال 1969 با ادغام دو بانک Standard Bank و Chartered Bank تشکیل شد.
3. شعبه ی مرکزی Standard Chartered در لندن و در خیابان Basinghall، که بیشتر مراکز مالی در آن واقع هستند، قرار دارد.
4. نام Standard Chartered در میان 25 شرکت برتر بازار سرمایه دیده می شود. همچنین نام این بانک، در لیست بازار بورس و سهام لندن، هنگ کنگ و بمبئی قرار دارد.
5. Standard Chartered دارای بیش از 1700 شعبه در بیش از 70 بازار سرمایه و 5600 دستگاه خودپرداز در سراسر جهان است.
6. این بانک تا کنون بیش از 75000 نفر با 125 ملیت متفاوت را استخدام نموده است که بیش از نیمی از کارکنان آن را زنان تشکیل می دهند.
7. Standard Chartered یکی از سه بانک در هنگ کنگ و تنها بانک در جزایر فالکلند است که تعیین کننده ی تبصره های بانکی است.
8. در جشن 150مین سالگرد تأسیس، در هنگ کنگ، برای اولین بار در جهان، تبصره ای از سوی این بانک برای جمع آوری پول برای موسسات خیریه، صادر شد.
9. بانک Standard Chartered از حامیان مسابقه های سالانه ی ماراتن در جرسی، نایروبی، بانگکوک، سنگاپور، دبی، بمبئی، هنگ کنگ، جزایر فالکلند و کوالالامپور، که بین اکتبر و ژوئن برگزار می شوند، است.
10. در سال 2009، Financial Times علامت تجاری Standard Chartered را در میان 5 علامت تجاری برتر بریتانیا و 15 علامت مراکز خدمات مالی برتر دنیا اعلام کرد.
11. سال گذشته،علامت تجاری جدید Standard Chartered با شعار "اینجا برای همیشه" رونمایی شد که تعهد بانک را نسبت به مشتریان، کارکنان و بازارهای سرمایه ای که در حوزه ی فعالیت آن قرار دارند، بیان می کند.
amin_michael5
شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۲۷
روی هاجسون به ماهها شایعه درباره آینده فرناندو تورس پایان بخشیده و گفته این مهاجم دوست دارد فصل بعد در لیورپول بازی کند.
تورس 26 سالـه در طول تابستان مورد توجه باشگاههای دیگر قرار داشت و گفته میشد دوست دارد فصل بعد در لیگ قهرمانان بازی کند. این باعث شده بود شایعه شود چلسی، منچسترسیتی، منچستر یونایتد و بارسلونا قصد داشته باشند تا 70 میلیون پوند برای خرید او بپردازند، آن چه که در صورت اتفاق برای سه باشگاه اول، رکوردی در زمینه خرید باشگاههای لیگ برتری به شمار میرفت.
هاجسون 62 ساله در نشست خبری معارفه خریدهای جدید لیورپول گفت که مطمئن است قهرمان جام جهانی 2010 در این تیم میماند: «تا جایی که میدانم او به دنبال بازگشت در روز دوشنبه به آنفیلد است. او از تعطیلاتش لذت برده و شایسته این تعطیلات هم بوده است. به نظرم او سه سال بود تعطیلات نداشت. او زمان زیادی را با خانوادهاش گذراند، و تا جایی که میدانم با کسی مصاحبه نکرد. تنها گفت منتظر دوشنبه است که به پیش ما برگردد. او میخواهد با ما کار کند و فصل بعد در لیورپول بازی کند. این چیزی است که میدانم و همه گزارشهای دیگر اشتباه است.»
'Mohammad
شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۲۶
بالاخره لیورپول اسپانسرش رو عوض کرد :1:
و حالا:
با شروع همکاری رسمی Standard Chartered با باشگاه لیورپول، نگاهی به 11 نکته ی دانستنی درباره ی اسپانسر جدید می اندازیم.
1. Chartered Bank در سال 1853 تأسیس شد و اولین شعبه های آن، 5 سال بعد، در بمبئی، کلکته و شانگهای راه اندازی شدند. Standard Bank نیز در سال 1863 تأسیس شد.
2. Standard Chartered در سال 1969 با ادغام دو بانک Standard Bank و Chartered Bank تشکیل شد.
3. شعبه ی مرکزی Standard Chartered در لندن و در خیابان Basinghall، که بیشتر مراکز مالی در آن واقع هستند، قرار دارد.
4. نام Standard Chartered در میان 25 شرکت برتر بازار سرمایه دیده می شود. همچنین نام این بانک، در لیست بازار بورس و سهام لندن، هنگ کنگ و بمبئی قرار دارد.
5. Standard Chartered دارای بیش از 1700 شعبه در بیش از 70 بازار سرمایه و 5600 دستگاه خودپرداز در سراسر جهان است.
6. این بانک تا کنون بیش از 75000 نفر با 125 ملیت متفاوت را استخدام نموده است که بیش از نیمی از کارکنان آن را زنان تشکیل می دهند.
7. Standard Chartered یکی از سه بانک در هنگ کنگ و تنها بانک در جزایر فالکلند است که تعیین کننده ی تبصره های بانکی است.
8. در جشن 150مین سالگرد تأسیس، در هنگ کنگ، برای اولین بار در جهان، تبصره ای از سوی این بانک برای جمع آوری پول برای موسسات خیریه، صادر شد.
9. بانک Standard Chartered از حامیان مسابقه های سالانه ی ماراتن در جرسی، نایروبی، بانگکوک، سنگاپور، دبی، بمبئی، هنگ کنگ، جزایر فالکلند و کوالالامپور، که بین اکتبر و ژوئن برگزار می شوند، است.
10. در سال 2009، Financial Times علامت تجاری Standard Chartered را در میان 5 علامت تجاری برتر بریتانیا و 15 علامت مراکز خدمات مالی برتر دنیا اعلام کرد.
11. سال گذشته،علامت تجاری جدید Standard Chartered با شعار "اینجا برای همیشه" رونمایی شد که تعهد بانک را نسبت به مشتریان، کارکنان و بازارهای سرمایه ای که در حوزه ی فعالیت آن قرار دارند، بیان می کند.
این هم لباس امسال لیورپول با اسپانسر جدیدشون
amin_michael5
شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۵۲
ولی حیف شد من اسپانسر قبلی رو خیلی دوست داشتم:1: یه عمر با اون لباس زندگی کردم :1:
amin_michael5
يکشنبه ۴ مهر ۱۳۸۹, ۲۳:۵۱
[Only Registered And Activated Users Can See Links] 35_n.jpg
کاشکی میشد :1:
AliMilani
دوشنبه ۵ مهر ۱۳۸۹, ۰۰:۲۷
حیف شد یه وب لاگ به روز برای هوادارای لیورپول نیست من هر چی گشتم همشون خبرای قدیمی داشتند!!!!!!!!!
amin_michael5
سه شنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۰, ۰۲:۰۱
امروز لیورپول بدجوری از خجالت منچستر سیتی در اومد و بازیشون با نتیجه 3_0 به سود لیورپول به پایان رسید :1:
===================
گویا داریم برمیگردیم به اوج :3:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.