PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 2 گروه يک

صفحه ها : 1 [2]

Mr_Behi
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۵۳
سقوط نکرد، بازیکن هام رو فروختم و ترجیح دادم بیام پایین تا زمان مناسب. به هر حال ما برای دراز مدت برنامه ریزی می کنیم!

اينكه بازيكنات رو فروختي ورفتي دسته پايين تر رو خيلي تيمهاي ديگه هم تكرار كردند,اگه ممكن هست بيشتر توضيح بده كه بفهميم جريانش چيه؟:boredom:

omid
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۵
یه چی تو مایه های دورخیز برای صعود

El Senyor Fosc
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۲۰
اينكه بازيكنات رو فروختي ورفتي دسته پايين تر رو خيلي تيمهاي ديگه هم تكرار كردند,اگه ممكن هست بيشتر توضيح بده كه بفهميم جريانش چيه؟:boredom:
ببین حضور در لیگ برتر به شدت فرسایشیه. چون باید حقوق بالا بدی، خیلی وقتا مجبوری تمرین جنرال بری و نمی رسی کار پایه ای کنی و بازیکن جوون پرورش بدی، به علاوه، مجبوری از بازیکنای باتجربه در تمام پست ها استفاده کنی، یعنی عملا در تیم اصلی نمیشه از بازیکنای جوون مستعد تمرین استفاده کرد. یعنی راههای کسب درآمدت ضعیف میشن و راههای ایجاد خرجت به شدت قوی!
الان تیمای لیگ برتر حداقل 7 میلیارد حقوق میدن، یعنی حسابشون حدود -4 میشه هر هفته و در دراز مدت ضرر هنگفتی میدن. واسه همینه تیم ها توی لیگ برتر خیلی جابجا میشن و کمتر تیمی جا خوش می کنه. بعضی ها هم مثل برشا و RVN میان اول یه دورخیز گنده می کنن، حسابشون رو توپ می کنن که حالا حالاها از جیب بخورن تموم نشه، ولی اونها هم دارن ضرر میدن و دیر یا زود فرسوده میشن و مجبور میشن برای ادامه بقا برگردن پایین.

کلا حضور تو لیگ برتر نه تنها از نظر فنی فرسایشیه، بلکه اعصاب آدمم فرسوده می کنه! من خودم به شخصه منتظر دو سه فصل بعدم که نسل بعدی لیگ برتر کامل فرسوده میشه، و البته دنبال اینم که یه توازنی ایجاد کنم تا وقتی رفتم بالا مجبور نباشم از جیب خرج کنم، و گرنه باز بعد 6-7 فصل باید بیام پایین.

Mr_Behi
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۵۶
ببین حضور در لیگ برتر به شدت فرسایشیه. چون باید حقوق بالا بدی، خیلی وقتا مجبوری تمرین جنرال بری و نمی رسی کار پایه ای کنی و بازیکن جوون پرورش بدی، به علاوه، مجبوری از بازیکنای باتجربه در تمام پست ها استفاده کنی، یعنی عملا در تیم اصلی نمیشه از بازیکنای جوون مستعد تمرین استفاده کرد. یعنی راههای کسب درآمدت ضعیف میشن و راههای ایجاد خرجت به شدت قوی!
الان تیمای لیگ برتر حداقل 7 میلیارد حقوق میدن، یعنی حسابشون حدود -4 میشه هر هفته و در دراز مدت ضرر هنگفتی میدن. واسه همینه تیم ها توی لیگ برتر خیلی جابجا میشن و کمتر تیمی جا خوش می کنه. بعضی ها هم مثل برشا و RVN میان اول یه دورخیز گنده می کنن، حسابشون رو توپ می کنن که حالا حالاها از جیب بخورن تموم نشه، ولی اونها هم دارن ضرر میدن و دیر یا زود فرسوده میشن و مجبور میشن برای ادامه بقا برگردن پایین.

کلا حضور تو لیگ برتر نه تنها از نظر فنی فرسایشیه، بلکه اعصاب آدمم فرسوده می کنه! من خودم به شخصه منتظر دو سه فصل بعدم که نسل بعدی لیگ برتر کامل فرسوده میشه، و البته دنبال اینم که یه توازنی ایجاد کنم تا وقتی رفتم بالا مجبور نباشم از جیب خرج کنم، و گرنه باز بعد 6-7 فصل باید بیام پایین.

ايول فهميدم جريان چيه,با اين حساب تيم هاي ليگ برتر بزودي ورشكست ميشن و همسطح تيمهاي ليگ دو ميشن:3:

Mr_Behi
دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۱۵
عجب بازي نفس گيري بود, تنها نگرانيم نيمه مصدوميت دروازبانم هست,ممكنه كار دستم بده تو بازي حذفي:7:

El Senyor Fosc
دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۴۶
حتما تا اون موقع خوب میشه. بازی پایاپایی بود، پیشبینی هت تریک پولی هم دقیقا 3-3 بود :3:

alvand_000
سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۴۹
ورود به جمع کلاب 3000 تایی ها را به عموم هواداران عزیز تبریک و تهنیت می گوییم

Amir Teraktor
چهارشنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۲۱
تبریک الوند جان!:rasta2: ولی چه فایده! من الان 3000 و خورده ای دارم ولی ورزشگاه بالای 60000 تا پر نمی شه! 30000 تا بی خود هزینه کردیم:whatchutalkingabout

Mr_Behi
چهارشنبه ۲۷ آذر ۱۳۸۷, ۰۲:۱۶
ورود به جمع کلاب 3000 تایی ها را به عموم هواداران عزیز تبریک و تهنیت می گوییم

تبريك ميگم به آقاي الوند:icon_bravo:

alvand_000
يکشنبه ۱ دي ۱۳۸۷, ۱۰:۰۳
تبریک الوند جان!:rasta2: ولی چه فایده! من الان 3000 و خورده ای دارم ولی ورزشگاه بالای 60000 تا پر نمی شه! 30000 تا بی خود هزینه کردیم:whatchutalkingabout

آره. من هم دارم کلی پول بیخود خرج این ورزشگاه می کنم

Mr_Behi
يکشنبه ۱ دي ۱۳۸۷, ۱۸:۱۷

اگه ميدونستم پرس بازي ميكني با 11 تا ذخيره بازي ميكردم,هميجوري تاكتيك نرمال هم مصدوميت كمر تيم رو خورد ميكنه,ديگه چه برسه به پرس ! :aggressive:

Amir Teraktor
يکشنبه ۱ دي ۱۳۸۷, ۱۹:۴۶
فعلا که بهترین هافبک وسط من دو هفته مصدوم شد!

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱ دي ۱۳۸۷, ۲۰:۲۴
اگه ميدونستم پرس بازي ميكني با 11 تا ذخيره بازي ميكردم,هميجوري تاكتيك نرمال هم مصدوميت كمر تيم رو خورد ميكنه,ديگه چه برسه به پرس ! :aggressive:
ببینم قصد داری بری بالا یا می مونی؟

Mr_Behi
يکشنبه ۱ دي ۱۳۸۷, ۲۱:۳۷
ببینم قصد داری بری بالا یا می مونی؟

نه,ميمونم,هنوز زود هست,دلم نمياد تنهاتون بزارم:3:

Mr_Behi
يکشنبه ۱ دي ۱۳۸۷, ۲۱:۴۰
فعلا که بهترین هافبک وسط من دو هفته مصدوم شد!

متاسف شدم,ولي خوشبختانه من مصدومي ندادم :victory:

Mr_Behi
يکشنبه ۱ دي ۱۳۸۷, ۲۲:۰۸
ماشالا به اين طرفدارهاي با غيرت %96 ورزشگاه پر شد در بازي ليگ اين هفته,7.5 ميليارد سود بيليت هاي فروخته شده !حيف كه بايد بزودي ترمز دستي تيم رو بكشم,وگرنه سر از ليگ برتر در ميارم:1:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱ دي ۱۳۸۷, ۲۲:۳۱
ماشالا به اين طرفدارهاي با غيرت %96 ورزشگاه پر شد در بازي ليگ اين هفته,7.5 ميليارد سود بيليت هاي فروخته شده !حيف كه بايد بزودي ترمز دستي تيم رو بكشم,وگرنه سر از ليگ برتر در ميارم:1:
فعلا این فصل رو حالش رو ببر، توصیه من اینه که بری بالا، شاید دیگه فرصت پیش نیومد :1:

Mr_Behi
يکشنبه ۱ دي ۱۳۸۷, ۲۲:۴۹
فعلا این فصل رو حالش رو ببر، توصیه من اینه که بری بالا، شاید دیگه فرصت پیش نیومد :1:

خواهيم ديد :spiteful:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱ دي ۱۳۸۷, ۲۳:۱۶
خواهيم ديد :spiteful:
سخن شناس نئی جان من خطا اینجاست ... چو بشنوی سخن اهل دل مگو که خطاست :1:

Mr_Behi
دوشنبه ۲ دي ۱۳۸۷, ۰۰:۲۳
سخن شناس نئی جان من خطا اینجاست ... چو بشنوی سخن اهل دل مگو که خطاست :1:

همچين خوشحال نباش منم كه برم,سكان هدايت اين گروه ميوفته دست آقاي الوند ,امروز تيم خزوخيل نشون داد كه هنوز دود از كنده بلند ميشه:3:

El Senyor Fosc
دوشنبه ۲ دي ۱۳۸۷, ۰۵:۲۲
همچين خوشحال نباش منم كه برم,سكان هدايت اين گروه ميوفته دست آقاي الوند ,امروز تيم خزوخيل نشون داد كه هنوز دود از كنده بلند ميشه:3:

حتما :lol2:
درسته هت تریک مقادیری خر تو خر هست که یه تیم خنده دار در سطح دسته 3 بتونه با موتز کردن یه تیم قوی دسته 2 رو به شکل مضحکی ببره، اما مطمئن باش همیشه پیش نمیاد یه تیم تو یه فصل 5-6 تا برد شانسی بیاره!

شما به فکر خودت باش که اسیر کنده نشی :1: :3:

alvand_000
دوشنبه ۲ دي ۱۳۸۷, ۰۹:۲۲
خوش باش آقا سعید
من فرمول به قول شما شانسی هتریکو خوب بلدم:victory:
موفق باشی

El Senyor Fosc
يکشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۷, ۱۹:۲۲
تبریک میگم به استقلال شیراز بابت قهرمانی.

ما هم امروز با 2 هافبک و Pic بازی کردیم تا ببازیم و پنجم بشیم، چون درآمد یه بازی انتخابی حدود 3.5 میلیارد از جایزه تیم چهارم بیشتره، و به علاوه می تونیم یه هفته بیشتر بازیکنای پست اصلی رو تمرین بدیم.

امیدوارم موتور بازی مضحک هت تریک برای فصل بعد اصلاح بشه، تا نتیجه فقط و فقط از روی امتیاز خط میانه تعیین نشه، چون اینطوری بازی تمام جذابیتش رو برای تیمای واقعی از دست میده.

amirzelzeleh
سه شنبه ۲۴ دي ۱۳۸۷, ۱۷:۰۰
سلام بر برادران بزرگوار دسته دو گروه یک... با لطف خدا و عنایت امام زمان ما هم این فصل به جمع شما پیوستیم... امیدوارم که 114 روز بعد روز خداحافظی ما با این گروه دوست داشتنی نباشه :tounge_smile:

خب اول همه بگین اینجا کی به کیه تا ما هم متوجه بشیم هرکدوم مربی کدوم تیم هستین... بنده هم با قهرمانی در گروه 12 دسته سوم بصورت مستقیم صعود کردم و در خدمت شما عزیزان هستم. اسم تیمم هم که این بغل نوشته و مشخصه.

از آشنایی و بازی با همه ی دوستان خوشحالم.:drinks:

El Senyor Fosc
سه شنبه ۲۴ دي ۱۳۸۷, ۲۳:۱۸
خوش اومدی! امیدوارم روزهای خوشی در این گروه داشته باشی!

amirzelzeleh
چهارشنبه ۲۵ دي ۱۳۸۷, ۱۹:۱۵
قربون تو.

میگم برای اینکه توی این دسته موندنی بشم و زنگ تفریح نباشم، حداقل اسکیل بازیکنهای اصلیم چقدر باید باشه؟ 12 خوبه؟ (magnificent یا همون باشکوه خودمون) فکر میکنین موندگار بشم توی این دسته؟

navidamar
چهارشنبه ۲۵ دي ۱۳۸۷, ۲۱:۰۸
پته تیمت رو جلوی رقیبات نریز زمین دیگه امیــــــــــــــــــــــ ر :3:

El Senyor Fosc
چهارشنبه ۲۵ دي ۱۳۸۷, ۲۲:۴۱
راست میگه بهتره از اهالی لیگ های دیگه راهنمایی بگیری :3:

Mr_Behi
پنجشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۷, ۱۳:۱۶
كاكو امير خوش آمدي به اين گروه:wink:,در مورد اسكيل و تاكتيك هم نپرس كه همه تيم هاي اين گروه شاخ هستند:img-gun:,كسي نم پس نميده!:7:

alvand_000
شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۷, ۰۹:۲۷
سلام امیر جان. خیلی خوش اومدی رفیق. امیدوارم در کنار هم بتونیم فصل خوبی رو در هتریک سپری کنیم

amirzelzeleh
شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۷, ۱۷:۱۲
مرسی از تشویقهاتون. حالا که اینقدر بچه های بامرامی هستین، یه کمک کنین تو این ایگ بمونم... آمار تیمهاتونو بدین ممنون میشم :p

Ali-ss
جمعه ۴ بهمن ۱۳۸۷, ۰۹:۱۱
خوب بعد از مدتها دوباره برگشتم گروه سابق خودم

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۹:۴۲
خب لیگ هم بالاخره آغاز شد و ما با یه برد پر گل شروع کردیم :1:

amirzelzeleh
يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۹:۴۸
و من با یک باخت خانگی با حداقل اختلاف، اونم از تیمی که به نظر میرسید تنها تیمی در گروه باشه که من بتونم ازش امتیاز بگیرم. به نظر میرسه از همین الآن باید ساکم رو برای برگشتن به دسته پایینتر ببندم. البته این شکست خفیف در برابر تیمی که 5 بازیکنش بالای 5 ستاره گرفتن، برای من که فقط دو تا 5 ستاره به بالا دارم خیلی هم بد نبود. گرچه میانه میدان رو گرفته بودم اما از ضعف مهاجمام ضربه خوردم.

amirzelzeleh
يکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۷, ۱۹:۲۳
اشتباه می کردم... تیمهای دیگه ای هم هستن که بشه ازشوت امتیاز گرفت! اولین امتیاز در دسته دوم کشور با تساوی در خانه ی تیم khaz o khil که خیلی از من برتر بود. برخلاف بازی قبلی که با داشتن میانه میدان در زمین خودم باختم، اینبار با بازیخوانی حریف و آنالیز دقیق تیمش، با وجود از دست دادن مرکز میدان، بازی رو مساوی کردم. هنوز جای امیدواری هست...

El Senyor Fosc
يکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۷, ۲۱:۵۱
جناب امیر خان، بازی خوبی کردی. متاسفانه موتور هت تریک طوریه که نقش آنالیز و فهم مربی برای گرفتن نتیجه خیلی کم شده.

پی نوشت: تو قحط الرجاع این سایت، من از آشنایی با شما خیلی خرسند شدم. شما تنها آدمی بودی که باش بحث کردم و احساس نکردم دارم ثانیه به ثانیه وقتم رو با یه سری آدم با تفکراتی کودکانه (که تنها به حرمت خودم اینطور خطابشون می کنم و گرنه حق مطلب چیز دیگری است!) هدر میدم! برات آرزوی موفقیت می کنم!

amirzelzeleh
يکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۷, ۲۳:۴۰
دمت گرم سعید جان. این بازی رو با توجه به بازیهای قبلی تیم حریف ترکیب چیدم. دیدم در بازیهای قبلی هافبکهای کنارش رو رو به وسط بازی داده، از طرفی دفاعهای کنارش ضعیفترین بازیکناش هستن. منم با دو تا هافبک کناری هجومی و با تاکتیک حمله از کنار بازی کردم و فک کنم دلیل موفقیتم این بود. والا هم از نظر تجربه متوسط بازیکناش و هم از نظر ستاره و هم از نظر برتری میانه، برتری مطلق با اون بود.

پی نوشت: نظر لطفته. منم از آشنایی با شما خوشحال شدم. امیدوارم شما هم موفق باشی و فصل خوبی رو در کنار هم سپری کنیم.

El Senyor Fosc
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۸۷, ۰۰:۲۳
الان مسئله هت تریک این شده: امتیاز هافبک -> نتیجه!
مگه استثنا باشه. شما همین تیم خز و خیل رو ببین، طبق آمار آلتید از نظر میانگین ریتینگ پارسال تو لیگ ششم بود، اما چون قدرتش در میانه بود و بقیه خطوطش ضعیف بود، اومد دوم شد! امسالم به نظر میاد که اوضاع تفاوت چندانی نکرده، به همین دلیله که من مدتهاس می خوام یه دروازبان بگیرم ولی حس می کنم کار بی نتیجه ایه!

Mr_Behi
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۸۷, ۱۹:۰۰
الان مسئله هت تریک این شده: امتیاز هافبک -> نتیجه!
مگه استثنا باشه. شما همین تیم خز و خیل رو ببین، طبق آمار آلتید از نظر میانگین ریتینگ پارسال تو لیگ ششم بود، اما چون قدرتش در میانه بود و بقیه خطوطش ضعیف بود، اومد دوم شد! امسالم به نظر میاد که اوضاع تفاوت چندانی نکرده، به همین دلیله که من مدتهاس می خوام یه دروازبان بگیرم ولی حس می کنم کار بی نتیجه ایه!

اينا همش حرفه,در خونتون برفه !:3:

amirzelzeleh
پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۳۸
و این هفته میریم كه دربی شیراز رو ببریم. گرچه حریف اسمش استقلاله ولی برای اعتلای نام زلزله از روی نام تمام تیمها بایدگذشت...! :p

Mr_Behi
پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۷, ۱۶:۰۵
و این هفته میریم كه دربی شیراز رو ببریم. گرچه حریف اسمش استقلاله ولی برای اعتلای نام زلزله از روی نام تمام تیمها بایدگذشت...! :p

از زيرش ميتوني رد شي,از روش نميتوني,در ضمن اگه بردي,يه شب شام مهمون من هستي:3:

amirzelzeleh
يکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۷, ۰۷:۵۶
مهم رد شدنه... حالا چه از روش چه از زیرش :d امشب می بینمت کاکو...

Mr_Behi
يکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۷, ۱۹:۲۲
زدي دروازبانم مصدوم كردي:7:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۷, ۲۱:۰۲
امیر خان، می بینم که فامیل ما برات گل زد :1:

بچه های ما هم در غیاب لارس بزرگ و با حضور 2 وینگر جوان، باز 6 تا دیگه زدن تا میانگین 6 گل در هر بازی رو حفظ کنن. ولی متاسفانه بالاخره دروازمون باز شد.

amirzelzeleh
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۷, ۰۹:۱۰
باختم؟! نامردی بود.... میتونستم ببرما! :(

amirzelzeleh
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۷, ۱۲:۵۷
باخت با نتیجه 4-1 و همچنان در رده ششم جدول. امید دارم كه مستقیم سقوط نكنم و برم پلی آف.

El Senyor Fosc
سه شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۷, ۰۹:۱۷
یه برد دیگه این بار با 9 گل، و 6 گل از لارس لوف کبیر :plugin:
البته چنین بردی در مقابل چنین تیمی برای ما قابل افتخار نیست، حتی اگر در زمین حریف باشه. به هر حال بچه ها یه دست گرمی انجام دادن :3:

Mr_Behi
سه شنبه ۶ اسفند ۱۳۸۷, ۱۸:۱۸
یه برد دیگه این بار با 9 گل، و 6 گل از لارس لوف کبیر :plugin:
البته چنین بردی در مقابل چنین تیمی برای ما قابل افتخار نیست، حتی اگر در زمین حریف باشه. به هر حال بچه ها یه دست گرمی انجام دادن :3:

خوب شاخ شدي اين فصل ! :spiteful:

amirzelzeleh
سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۷, ۰۸:۱۹
با تیم دوم اونم بصورت پیک در ورزشگاه خارج از خانه اونم با تیم صدرنشین جدول... توقع داشتید ببرم؟:jesors: باید بیشتر از اینا میخوردم...:crazy:

navidamar
سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۷, ۲۱:۱۱
چقدر سطح این گروه این فصل اومده پایین.
البته به حق نباید از تغییرات موتور بازی هت تریک در این فصل هم بگذریما. یه جورایی عوض شده. طول میکشه تا دقیقش دست ادم بیاد! دیگه مثل قدیم 100 درصد به میانه وابسته نیست.

Mr_Behi
چهارشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۷, ۱۲:۰۳
البته به حق نباید از تغییرات موتور بازی هت تریک در این فصل هم بگذریما. یه جورایی عوض شده. طول میکشه تا دقیقش دست ادم بیاد! دیگه مثل قدیم 100 درصد به میانه وابسته نیست.

زود قضاوت نكن هنوز نيم فصل هم نشوده:1:

El Senyor Fosc
پنجشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۷, ۲۱:۰۹
اتفاقا تیمای این گروه خیلی قوین. قوی تر از گروهای دیگه نباشن، ضعیف تر هم نیستن!

Mr_Behi
يکشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۷, ۲۱:۰۵
تكبيرررررررررر:3: FC REY 5 - 0 Iran Barça

navidamar
سه شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۷, ۲۰:۴۶
الان سعید میاد به هت تریک فحش میده :3:

Ali-ss
يکشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۷, ۱۹:۴۰
امروز استقلالیهای این گروه بسیار خوب عمل کردند و هر دو مدعی قدرتمند این گروه را شکست دادند

Mr_Behi
يکشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۷, ۱۹:۵۷
اوفي جيگرم حال امد :3: ديگه تو باشي دروازبان منو مصدوم نكني !

Iran Barça 1 -3 Esteghlal Shiraz

amirzelzeleh
دوشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۷, ۰۸:۱۷
منم كه با تیم دوم و پیك رفتم چون امیدی به برد نداشتم و ضمنا یه بازی حذفی تعیین كننده دارم. با این حركت چسبیدم قعر جدول... اما امید همچنان باقیست.

navidamar
دوشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۷, ۱۵:۰۶
سعید وقتی میبازه دیگه پیداش نیست! چه بر سرش اومده؟ از جام حذفی هم که اوت شده؟

amirzelzeleh
پنجشنبه ۶ فروردين ۱۳۸۸, ۲۰:۵۰
آغاز دور برگشت با قعرنشینی من مصادف شد... آیا راهی برای نجات من از سقوط وجود دارد؟!

amirzelzeleh
يکشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۱۸
مممممععععععععع استقلال شیراز رو توی خونه ی حریف بردم؟!! باورم نمیشه! اگه از اولش اینطوری بازی میكردم احتمالا یكی از شانسهای صعود از گروه بودم!

تنها ایراد این بازی این بود كه فهیم هوشنگ، دفاع كهكشانی ملی پوشم 8 هفته(!!!) مصدوم شد...

Don M Corleone
دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸, ۱۷:۲۰
امير بهت يه تسليت ميگم در حد المپيك !! شنيدم هوشنگ رباط پاره كرده ! تو اين سن همچين مصدوميتي ميتونه منجر به خداحافظي از ميادين هر دو طرف بشه ! هم بازيكن هم صاحب :3: البته منم با فروشش موافقم حق داري ولي قول نميدم يه رباط پاره بخرم :3:

چه Tsi يي هم كم كرده ؟ چقدر كم شده ؟ در هر صورت يه ده هفته اي يك و سيصد تو بقچت داري ... يه 12-13 ميلي ضرر ميكني ... ولي مهم نيست ميدوني چرا ؟ چون اگه ما ما هواي بازيكنان ملي رو نداشته باشيم كي بايد داشته باشه ؟ 13 ميل فداي سر تيم ملي ! :3: با نويد هم صحبتي كن ببين ميتونه با كميته ي تيمهاي ملي صوبت كنه لااقل نصفشو بهت كمك كنن ؟ :3:

amirzelzeleh
سه شنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۵۳
رباط اون و بند دل من با هم پاره شد:sick:شانس نداریم كه...

به نوید پی ام دادم هنوز جواب نداده. احتمالا با این وضع از تیم خطش خواهد زد و منم كمرم خواهد شكست. احتمال زیاد بفروشمش... چاره ای نیست.

amirzelzeleh
چهارشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۵۹
راستی... یادم رفت بگم. سقوط من به دسته پایینتر قطعی شد. تا یكی دو هفته دیگه با این تاپیك خداحافظی خواهم كرد.

Hassanp
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۰۳
راستی... یادم رفت بگم. سقوط من به دسته پایینتر قطعی شد. تا یكی دو هفته دیگه با این تاپیك خداحافظی خواهم كرد.

میگم رفیق از تاپیک که بیرونت نکردن بازم سر بزن دور هم باشیم.:jesors:
.
.
.
.
آخ آخ ببخشید. سلاممو خوردم. من حسنم. (ZOLFAGHAR). دوست جدیدتون! سلام دوستای جدید!! :good:

عرضم به خدمتتون من ناغافل اینجا اومدم. یعنی چی؟ یعنی برادر عزیز، fc alvand، صاف قبل از بازی با من بات میشه، منم که شصتمو بو نکرده بودم (اصطلاحش همین بود دیگه:crazy:!) به امید باخت رفته بودم که شد آنچه شد...

ولی از اینا بگذریم من اینجا به کسی باج نمیدم!!!!! :mamba: (نترسیدین که!؟)

dohol
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۹:۱۲
من اینجا به کسی باج نمیدم!!!!! :mamba:

خوشم اومد حاج حسن.. همینجوری ادامه بده .. تو میتونی..:clapping:

من هم با نفوذی که در مجلس خبرگان این گروه دارم نمیزارم کسی بهت بگه (حسن کچل) :uglylolmk4:

آقایون گروه 1 دسته 2.. نبینم دارین می‌بینین ها!!!! :aggressive:

....

Hassanp
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۵۱
امین جان دمت گرم اومدی! ما رو از تنهایی دراوردی...! فضای گروه یه کم تاریک و خوفناکه!! :1:
اینجا نزدیک 22 روزه که خلوته. اگه همین جوری پیش بره به بچه ها دعوت نامه میزنم بیان اینجا دور هم باشیم! :jesors:

amirzelzeleh
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۵۷
.
.
.
.
آخ آخ ببخشید. سلاممو خوردم. من حسنم. (ZOLFAGHAR). دوست جدیدتون! سلام دوستای جدید!! :good:

عرضم به خدمتتون من ناغافل اینجا اومدم. یعنی چی؟ یعنی برادر عزیز، fc alvand، صاف قبل از بازی با من بات میشه، منم که شصتمو بو نکرده بودم (اصطلاحش همین بود دیگه:crazy:!) به امید باخت رفته بودم که شد آنچه شد...

اختیار دارین. شما تشریف بیارین دسته سوم گروه 14 در خدمت باشیم:jesors:

شانس نداریم که. این الوند موقعی تو گروه ما بود بات نشد که یه امتیازی چیزی ازش بگیریم و بمونیم... می بینی تو رو خدا؟ جالبش اینه که دقیقا آخرین بازیش هم با من بود و 2-0 برد! اگه دو تا بازی رفت و برگشت با من 6 امتیازش رو کسب کرده بودم حالا من به جای الوند خورده بودم تو پلی آف به تو و احتمالا میبردمت:crazy: می بینی تو رو خدا؟

dohol
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۰۷
امین جان دمت گرم اومدی! ما رو از تنهایی دراوردی...! فضای گروه یه کم تاریک و خوفناکه!! :1:
اینجا نزدیک 22 روزه که خلوته. اگه همین جوری پیش بره به بچه ها دعوت نامه میزنم بیان اینجا دور هم باشیم! :jesors:

بله حاج حسن اصل ذولفقار نسب..ما اهل کوچه نیستیم که علی تنها بماند:crazy:

خودم بازیاتو دنبال میکنم و به مناسبت هر باختت میام اینجا رو گرمش میکنم:eltaf:

Hassanp
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۲۳
اختیار دارین. شما تشریف بیارین دسته سوم گروه 14 در خدمت باشیم! :jesors:
امیدوارم فصل بعد دوباره بیای بالا... :good:
بله حاج حسن اصل ذولفقار نسب..ما اهل کوچه نیستیم که علی تنها بماند :crazy:

خودم بازیاتو دنبال میکنم و به مناسبت هر باختت میام اینجا رو گرمش میکنم:eltaf:
مرسی. با دادشتن رفقای خوبی مثل تو هیچ وقت احساس تلخ خوشبختی نمیکنم!! :2:

behnam60
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۹:۲۶
امیدوارم فصل بعد دوباره بیای بالا... :good:

مرسی. با دادشتن رفقای خوبی مثل تو هیچ وقت احساس تلخ خوشبختی نمیکنم!! :2:

حسن ميخواي بگم اصل پيشنهاد من به تو براي صعود به دسته 2 چي بود؟؟:1:

اين كه ميخواستم بدوني چه حسي داشتم تو فصلي كه با هم بوديم :crazy::sick:

Hassanp
جمعه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۳۵
ميخواستم بدوني چه حسي داشتم تو فصلي كه با هم بوديم :crazy::sick:
نه!!!!! نااااامرد!!!! تو منو اغفال کردی!!! :jesors:
امیدوارم فصل بعد یهو صعود کنی لیگ برتر یه حال اساسی بهت بدن!!! :1:

Christine Anders
سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۴۸
.
.
.
.

تا جایی که من یادمه، الوند تو اولین فصلی که من اومده بودم هت تریک، با ما بود تو 3.16 و طر حرکتی ناجوانمردانه و در حالی که بازی آخرش رو به من باخته بود، صعود کرد! ببینید جادوی سیاه چه طور گریبان گیر می شه!
پیشنهاد: مواظب خودتون باشید! ::girl_devil: :1:
جالب به ذکره که این جا هم لرد سیاه تشریف دارند! من واقعا به خودم افتخار می کنم که حتی بدون دخالت جادوی مستقیم و تنها با نیروی ذهن، دارم انتقام خودم رو می گیرم. :girl_devil_
پیشنهاد می کنم تا قبل از بازگشت غرور آمیز لرد سیاه به وطن، از این مکان دور شوید! :demis_roussos: :girl_devil:

dohol
دوشنبه ۴ خرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۱۶
تا جایی که من یادمه، الوند تو اولین فصلی که من اومده بودم هت تریک، با ما بود تو 3.16 و طر حرکتی ناجوانمردانه و در حالی که بازی آخرش رو به من باخته بود، صعود کرد! ببینید جادوی سیاه چه طور گریبان گیر می شه!
پیشنهاد: مواظب خودتون باشید! ::girl_devil: :1:
جالب به ذکره که این جا هم لرد سیاه تشریف دارند! من واقعا به خودم افتخار می کنم که حتی بدون دخالت جادوی مستقیم و تنها با نیروی ذهن، دارم انتقام خودم رو می گیرم. :girl_devil_
پیشنهاد می کنم تا قبل از بازگشت غرور آمیز لرد سیاه به وطن، از این مکان دور شوید! :demis_roussos: :girl_devil:

بنده همین دیروز دوچرخه‌ام رو فروختم:sad: تا بتونم دعای مخصوص خنثی کردن جادوی سیاه رو از یه پیرزن خریداری کنم :pleasantry:و برای رهایی ملت شهید پرور هتتریک از دام این جادوی پلید سیاه اون رو بکار ببندم..:stinker: با این دعا شما میتونید هر جادویی اعم از سیاه سفید خاکستری تیره کدر و دیگر رنگها رو خنثی کنید.. بشتابید بشتابید ..:crazy: (البته هنوز به تیراژ زیاد به چاپ نرسیده) :crazy:

dohol
سه شنبه ۹ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۴۹
اوه اوه اوه :shok:

حاج حسن !؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! بی نهایت !

بابا تو دیگه کی هستی.. دست شیطون و بستی.. میون 7تا تیم خفن.. رده دوم رو به خودت بستی !!! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

نامرد خوب یواشکی کاراتو میکنی خبرم نمیدیا!!ك. ناقلا 12 امتیاز گرفتیو هیچی نگفتی !؟ ما که فکمون در سطح تیم ملی افتاد.. اینا [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Hassanp
جمعه ۲ مرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۰۱
اوه اوه اوه :shok:

حاج حسن !؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! بی نهایت !

بابا تو دیگه کی هستی.. دست شیطون و بستی.. میون 7تا تیم خفن.. رده دوم رو به خودت بستی !!! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

نامرد خوب یواشکی کاراتو میکنی خبرم نمیدیا!!ك. ناقلا 12 امتیاز گرفتیو هیچی نگفتی !؟ ما که فکمون در سطح تیم ملی افتاد.. اینا [Only Registered And Activated Users Can See Links]

سلام امین جان. هر بار میام دسته دو، جلوی II.1 اسم تو رو که میبینم، فکر میکنم همون پست قبلیه هست... و این میشه ک تو 9 تیر پیغام میفرستی... من 2 مرداد پسغام...

آره امین جون...

مثل اینکه این فصل کلا فصل خوش (=خر) شانسی من و بد شانسی رقبای منه. FC REY هم فکر کنم شانس اورد بهم نباخت. :3:

البته با این رویه ای که دسته ما پیش گرفته و با این حوادث عجیب غریب و اختلاف های کم، هنوزم احتمالش زیاده که من با اینهمه شانسی که اوردم سقوط کنم!! (خدا نیاره)

Sharpshooter
دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۸, ۰۲:۲۴
سلام، آخر فصل بنده اومدم اینجا یه عرض ادبی بکنم به دوستان. و ابراز تعجب از نتایج هفته 13 ام. برای هرکی نحس بود برای ما که در حد بوندسلیگا باورنکردنی بود. آماده بودم برای خداحافظی با دوستان جنتلمن این گروه لیکن...:wacko2:

Mr_Behi
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۰۷:۵۸
Fasli ke gozasht vaghean bazi haye jalebo mohayeji dashtim,ishalla in fasl ham bazi haye ghashango hassasi khahim dasht,be ghole doostan "Dey" akhar ham nafahmidim in dey yani chi? :3:

Hassanp
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۱۵
از من یکی بشنوید که این فصل مثل فصل پیش خانمان برانداز نمیشه! چرا؟ چون فصل پیش تیمی به اسم ذوالفقار (اینجانب) تو گروه وجود داشت که امتیاز 70 در صد تیم های گروه رو به طور غیر طبیعی و غیر منتظره و شانسی و و و ... حداقل 3 امتیاز پایین اورد. :3:

من که کفم برید. دفعه اولی که اومدم دسته دو نفر دوم نیم فصل تو گروه شدم! :yahoo:

من این خاطره رو برای بچه هامم تعریف میکنم. البت منو دست کم نگیرینا! تیم من در فصول آینده پتانسیل بالای خودش رو به نمایش خواهد گذاشت.
......................

من در حال حاضر: :gele:
من در فصول آینده: :assjani:

Mr_Behi
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۰۳
به هر حل هر اتفاقی‌ واسه هر تیمی افتاد همه هی‌ گفتن شانسی بوده ، ما هم میگیم شانسی بوده که کسی‌ ناراحت نشه،ولی‌ جدا همهٔ اتفاقت تو هتریک شانسی نیست، و مهم اینه که بفهمیم چرا این اتفاقت افتاده،تا اشتبهتمنو تکرار نکنیم،خیلی‌ دلیل دست به دست هم میده تا یه تیم سقوط کنه،مثلا تیم خود من تو ۳ بازی اول فصل خیلی‌ بد نتیجه گرفت و من تو جدول هشتم شدم، بد که مشکل شناسایی و رفع کردم تیمم تا ردهٔ دوم اومد بالا،و دوباره آخر فصل تیمم خوب نتیجه نگرفت و شدم سوم تو جدول،که اونم باز دلیل داشت... به هر حل شایدم بعضیها میدوننو هی‌ الکی‌ میگن شانسی بوده،شایدم واقعا نمیدونن ،دوستانه عزیز همش شانسی نیست ،یه بخش عمدهٔ این موضوع بخاطر مسائلی‌ هست که ما نمیدانیم و فکر می‌کنیم شانسی هست، خلاصه بگم تو این هتریک هرکی‌ بیشتر میدونه و کمتر اشتباه کنه از بقیه جلو می‌افته ،نه اینکه صرفا اونی که قدیمیه از بقیه جلو تر هست، آن‌هایی‌ که هم قدیمین هم کمتر اشتباه می‌کنن که همیشه جلو داره هتریک هستند.دی:3:

Mr_Behi
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۱۱
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

فصل جدید از هفته دیگه شروع می‌شه ، خسته نباشید میگم به برو بکس این گروه و با آرزوی موفقیت و رقابتی سالم
:3:

Matrix23
يکشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۹, ۲۲:۳۵
میگن کله گنده های دسته دویی،تو این گروه هستن...

ی گروه تپل...

خدا کنه موتور جدید هت تریک، باز ریپ نزنه...

S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۰۶
میگن کله گنده های دسته دویی،تو این گروه هستن...

ی گروه تپل...

خدا کنه موتور جدید هت تریک، باز ریپ نزنه...

كله گنده هستن اما ريتا يه چيزه ديگه مي گه