PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 2 گروه يک

صفحه ها : [1] 2

Hattrick
جمعه ۲۵ خرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۵۰
دسته دو گروه يک

Ali-ss
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۲۷
خوب اینجا این همه بازدید کننده داشته اما کسی پسامی نزاشته!
من هم که مثل همیشه صدر نشین این گروه هستم!

Don Bandini
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۴۴
مثه قضیه من شده تو لیگ برتر... ملت فراخ (!!) حال ندارن بیان بنویسن... [Only Registered And Activated Users Can See Links]
لیگ بالایی ها هم راه میفته كم كم [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Don Bandini
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۰۷
یادش به خیر من چندین فصل تو این گروه بودم... [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Ali-ss
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۲۱
آره یادش به خیر !
چقدر التماس می کردی که پیک بریم!؟ :acute:چقدر می گفتی ترکیب ضعیف بچینید! :vanadium:حالا کلاغه پیر شده گنجشکه بهش نوک می زنه!:mad2:

Don Bandini
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۲۹
آره یادش به خیر !
چقدر التماس می کردی که پیک بریم!؟ :acute:چقدر می گفتی ترکیب ضعیف بچینید! :vanadium:حالا کلاغه پیر شده گنجشکه بهش نوک می زنه!:mad2:

برو بابا التماس چیه... هر كی عشقش میكشید پیك میرفت دیگه...:sorry:
همچین میگی كلاغ و گنجیشك كه انگار من اون موقه ببوگلابی بودم:rofl:
شاعر میگه كه برشاه را شاهی بایدش!:img-pirate2:

F.C.PERSEPOLIS UNITED
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۴۲
آقا وقتی همه هت تریک باز ها اینجان من با این تیم در پیتم چی بیام بگم.تازه این هفته یه بازی آبرو مندانه داشتم و با صدر نشین مساوی کردم.

Don Bandini
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۵۲
آقا كار شما كه درسته... منتها گروهتون تیماش خیلی قوی هستن!! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
منم اولش تو همین گروه پنجم می شدم... اما كم كم درست شد...
به قول بچه ها: یاواش یاواش! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

F.C.PERSEPOLIS UNITED
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۱۱
آقا كار شما كه درسته... منتها گروهتون تیماش خیلی قوی هستن!! [Only Registered And Activated Users Can See Links]
منم اولش تو همین گروه پنجم می شدم... اما كم كم درست شد...
به قول بچه ها: یاواش یاواش! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

نوکرتم ممنون که امید می دی به من

Ali-ss
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۱۲
پرسپولیس جان تیمت حرف نداره واقعا خوب دهن این رود رو سرویس کردی اما مواظب باش به دام بازیکنها دستمزد بالا و سیره تیم کش نیفتی! در ضمن سعی کن مثل این بندینی لابی یاد بگیری تا بتونی بیشتر موفق تر باشی!

Don Bandini
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۱۸
لابی چیه بابا... این انگ ها به ما نمیچسبه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

omid
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۳۴
این علی هر وقت كم میاره از این حرفا میزنه
خودش یه موقع لابی بازحرفه ای بوده
ولی بازم نیمد لیگ برتر!!

Don Bandini
سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۱۸
آره... این علی از كل حرفه ای گری برشا ، فقط یه لابی رو یاد گرفت... كه اونم نصفه و نیمه یاد گرفت و آخرم به كارش نیومد[Only Registered And Activated Users Can See Links]

Ali-ss
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۱۷
عمرا! اولا به شما لیگ برتریها چیکار می یاید تو کلوپ ما! در ضمن بودند و هستند بچه هایی که قبل از بازی به من می گفتن می خوای پیک بریم جلوت من هم با قاطعیت می گفتم نه! بزارید خودم با لیاقت برم جلو!
در کل من خیلی صادقم!

Don Bandini
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۳۴
این ممدرضا میاد تو لیگ برتر چیزی بش نمیگی؟ منم دوس دارم بیام اینجا... تازه كلی هم واستون كلاس داره بنده خدا!:dirol:
منم بعضی بازیا رو پیك می كردم كه دور هم باشیم. وگرنه چه فرق فوكولد؟

نمیدونستم صادقی... به نام علی بیشتر معروفی:kahvecy0:

:biggrin:

omid
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۴۹
اینو خوب اومدی سعید

Meisam Aghaei
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۲۱
سامبلیكوم ! :good:

Don Bandini
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۲۷
علیك سامبیلیكوووووووووم!!!
میثم آقایی!!!

Meisam Aghaei
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۳۸
علیك سامبیلیكوووووووووم!!!
میثم آقایی!!!

استقلال سرور پرسپولیسه ! :D

omid
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۵۱
6 تایی ها!!:1:

Meisam Aghaei
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۳۵
6 تایی ها!!:1:

تو كه تا دیروز ادعای بی طرفی می كردی جوجه !!

omid
جمعه ۱ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۴۴
چه ربطی داره!؟!
من بی طرفم هنوز ولی به هر حال توی 6 تایی بودن تغییری حاصل نمیشه

میگم روی علی رو كم كنیا
اول شو
بازی مستقیمتو باهش انجام دادی؟

Ali-ss
جمعه ۱ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۴۱
این فجر و برق هیچ وقت هیچی نداشتن با طذفداراش مجبورند از تیمهای دیگه مایه بزارند!
بزرگترین سوراخ لیگهای ایران فجر سوراخ شیراز!

omid
شنبه ۲ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۵۱
باز زورت گرفته از چیزی؟!؟!؟!

Ali-ss
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۴۷
هیئت مدیره باشگاه برای چندمین بار تصمیم گرفت ورزشگاه باشگاه رو بخاطر استقبال های بی سابقه هواداران بزرگ کنه ... هفته دیگه هم لازیو له می شه تا استقلال قهرمان بلا منازع باشه!

Ali-ss
دوشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۶, ۱۱:۵۴
با اومدن esteghlal shiraz و pingune دیگه لیگ ما خیلی سخت می شه ! البته من قصد دارم فعلا به صورت موقتی تیم رو رها کنم احتمال سقوط تیم در فصل دیگه خیلی زیاد می شه ....

Mr_Behi
دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۰۴
سلام به همه دوستان,به نظر مياد اين گروه رو بايد اسمشو بزاريم گروه مر گ:rtfm:

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

FC_INT3R
دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۵۲
گروه مرگ گروه ما داداشی:2:
الکی دلتون رو صابون نزنین

Ali-ss
سه شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۵۹
قوی تر زمانی هستیم که بتونیم یه تیم قوی به لیگ برتر بفرستیم!

Mr_Behi
سه شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۲۸
فكر كنم ساكت ترين گروه همين گروه هست!يه سوال داشتم از مربي Esteghlal F.c شما كه تيمت فصل قبل خوب نتيجه گرفت,چرا اين فصل داري بازيكن هات ميفروشي؟

Ali-ss
جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۰۹
خوب من انگیزه قبل رو ندارم و فعلا سرم هم شلوغ تر از گذشته هست و دسترسی به اینترنت هم کمتر شده! در کل هم دوست دارم تا مدتی فقط پول جمع کنم! تیم ماتا هم در گروه ما روش من رو پیش گرفته ... در کل گروه خیلی سختی شده و کمتر تیمی می تونه به راحتی توی این گروه بازی کنه

Ardeshir
يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۹:۳۱
با بحران مصدومیت مواجه شدم، هر هفته یکی دو نفر مصدوم میشن.

Ali-ss
يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۶, ۲۰:۲۳
به به آقا اردشیر! اینطرفا! رک بگم نرو لیگ برتر! که زود باید برگردی!

Mr_Behi
دوشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۶, ۰۵:۱۵
نگاهي به جدول نيم فصل!:spiteful:

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Ali-ss
دوشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۶, ۱۵:۰۶
آقای بهی خوب الکی الکی رفتی اون بالا!

Ardeshir
دوشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۶, ۱۷:۴۲
به به آقا اردشیر! اینطرفا! رک بگم نرو لیگ برتر! که زود باید برگردی!

من دو فصل لیگ برتر بودم، تیم خوب و قوی داشتم، البته در حد قهرمانی هم نبودم ولی اینطوری که تو می گی هم دیگه نبودم که زود سقوط کنم! لیگ برتر از نظر مالی برای من ضرر داشت در اون زمان. خودم تصمیم به سقوط گرفتم و تو بازی انتخابی (فکر کنم جلوی برق بود) توافقی باختم.

فصل قبل هم در لیگ دو خودم جام رو تقدیم کردم. چون نمی خواستم دوباره برگردم لیگ برتر. من در این دو فصلی که در لیگ دو بودم پنج شش تا از بهترین هام رو فروختم باز هم کسی حریفم نمیشه و تیم هایی هم که امتیاز می گیرن همه mots جلوم بازی می کنن و اینجوری شانس خودشون رو زیاد می کنن. این فصل هم همه چیز خوب و رله پیش می رفت تا اینکه این مصدومیت های پیاپی سرم اومد. الان در هر خط یک بازیکن مصدوم دارم و جانشین هم ندارم. ولی باز هم خیالی نیست، جام ماله منه! :megaphone:

Mr_Behi
دوشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۶, ۲۰:۰۰
من دو فصل لیگ برتر بودم، تیم خوب و قوی داشتم، البته در حد قهرمانی هم نبودم ولی اینطوری که تو می گی هم دیگه نبودم که زود سقوط کنم! لیگ برتر از نظر مالی برای من ضرر داشت در اون زمان. خودم تصمیم به سقوط گرفتم و تو بازی انتخابی (فکر کنم جلوی برق بود) توافقی باختم.

فصل قبل هم در لیگ دو خودم جام رو تقدیم کردم. چون نمی خواستم دوباره برگردم لیگ برتر. من در این دو فصلی که در لیگ دو بودم پنج شش تا از بهترین هام رو فروختم باز هم کسی حریفم نمیشه و تیم هایی هم که امتیاز می گیرن همه mots جلوم بازی می کنن و اینجوری شانس خودشون رو زیاد می کنن. این فصل هم همه چیز خوب و رله پیش می رفت تا اینکه این مصدومیت های پیاپی سرم اومد. الان در هر خط یک بازیکن مصدوم دارم و جانشین هم ندارم. ولی باز هم خیالی نیست، جام ماله منه! :megaphone:

من كه match of the season بازي نكردم! :dirol:

Ali-ss
دوشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۶, ۲۲:۰۱
ماهم نگفتیم تیم ضعیفی داری! اما به نظر من نه ورزشگاه نه 70% بازیکنهای اصلیت توان پشتیبانی در حدلیگ برتر رو ندارند! تکلیف ذخیره ها هم که معلومه! اگر دست به فروش بازیکنهام نزده بودم شک نکن که به راحتی از پس تیمت بر می یومدم! به نظر من تا دو فصل دیگه صبر کن بعد برو اون بالا! خط دفاعت به همرا دروازه بانیت نیاز به تقویت دارند!

Mr_Behi
دوشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۶, ۲۳:۳۰
ماهم نگفتیم تیم ضعیفی داری! اما به نظر من نه ورزشگاه نه 70% بازیکنهای اصلیت توان پشتیبانی در حدلیگ برتر رو ندارند! تکلیف ذخیره ها هم که معلومه! اگر دست به فروش بازیکنهام نزده بودم شک نکن که به راحتی از پس تیمت بر می یومدم! به نظر من تا دو فصل دیگه صبر کن بعد برو اون بالا! خط دفاعت به همرا دروازه بانیت نیاز به تقویت دارند!

من تيمم رو واسه بقا تو اين دسته بستم ,نه قهرماني!

Ardeshir
سه شنبه ۱۳ شهريور ۱۳۸۶, ۱۲:۲۰
من كه match of the season بازي نكردم! :dirol:

آره MOTS نبودی و امتیاز گرفتی، چون هفته قبلش بهترین بازیکن تیمم (مهاجم) به مدت پنج هفته مصدوم شد. چون در طول بازی بهترین مدافعم و همچنین بهترین هافبکم مصدوم شد ذخیره های منم که به قول علی اس اس تعطیلن! با این شرایط من فکر می کردم هفت هشت تا می زنی، ولی به زور بردی!

در ضمن علی جون، می گی اگر بازیکنات رو نفروخته بودی من رو راحت می بردی، بر منکرش لعنت! ولی فراموش نکن منم بهترین هام رو فروختم چون خیلی از سطح این لیگ بالاتر بودن (بازیکنای لیگ برترم بودن) بی خودی حقوق می دادم بهشون، تجربه فصل قبل نشون داد که با بازیکنای معمولی هم میشه از پس تیم های این لیگ برومد!:icon_angel:

Lord Milad
شنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۶, ۱۵:۳۸
عید سعید فطر را بر شما تبریك عرض مینمایم...

Mr_Behi
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۰۲
اول از همه قهرماني Ac Zahedan رو به مربي اين تيم تبريك ميگم,خسته نباشيد مي گم به همه برو بچز اين گروه:drinks:

جدول پايان فصل:

Mr_Behi
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۹:۵۲
با آرزوي موفقيت واسه برو بچز اين گروه

جدول آغاز فصل:

Don Bandini
جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۴۹
ماشالا همه هم فعال!!! :3:

Mr_Behi
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۱۶
ماشالا همه هم فعال!!! :3:

آره گروه ما از لحاظ فعا ليت مي تركونه, من كه هر وقت اينجا رو كليك كردم نتيجه جز هاكك نداشت.حالا مي پرسي هاكك يعني چي؟ از اميد بپورس, نقطه سرخط.

omid
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶, ۰۹:۵۹
:3:
هاكك همون دهن دره هست
حالا می خوای بدونی دهن دره یعنی چی از علی بپرس:3:

Ali
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۱۶
یه چیزی تو مایه های:

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

Mr_Behi
دوشنبه ۲۴ دي ۱۳۸۶, ۰۰:۴۹
جالبه اين Mata United به من كه ميرسه MOT بازي ميكنه ,بعدش pic بازي مكنه و ميبازه! زرشك:sad:

Nillo
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۵۶
آقايون گروه براي اختصاص صفحه براي گروهتان در هفته نامه پارس هتتريك اخبار گروه را به اينجانب پخ بزنيد

در ضمن موضوع پيام شماره گروه باشد مثلا: Iv.11

با تشكر

سردبير هفته نامه پارس هتتريك

Nillo
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۵۴
آقايون تا آخر هر سه شنبه اخبارتونو بفرستيد

miyuner
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۳۵
سلام دوستان من یه تاپیك راه انداختم به اسم كانون هواداران استقلال ,خوشحال میشم بهش سر بزنید

alvand_000
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۰۰
سلام دوستان.من چون تازه اومدم اینجا بهتره خودمو اول معرفی کنم
الوند هستم 22 ساله از تهران
اسم تیمم هستkhaz o khill
خوشحال میشم که بیشتر باهاتون آشنا شم
امیدوارم فصل خوبی در پیش داشته باشیم
چاکرم
الوند

Ali
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۴۲
الوند دیدی رفتی دسته 2 و ما در جا زدیم

البته هنوز معلوم نیست ولی به تور تیم ایران بارسا خوردم كوالی رو باید باهاش بازی كنم

احتمال زیاد بازم دسته 3 موندنیم

دیدی اول فصل گفتم صبر كن با هم بریم ولی خوب نشد شانس هم از ما رو برگردونده

Amir Teraktor
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۵۲
سلام به همه بعد یه فصل برگشت به عقب در دسته 3 دوباره اومدم بالا و رسیدم به این گروه!
1. Ziggurat IFC 0 0 - 0 (0) 0
2. Mata United 0 0 - 0 (0) 0
3. Esteghlal Shiraz 0 0 - 0 (0) 0
4. RoadRunner United 0 0 - 0 (0) 0
5. fc alvand 0 0 - 0 (0) 0
6. Saint AngerS 0 0 - 0 (0) 0
7. EMPERATOOR 0 0 - 0 (0) 0
8. khaz o khill 0 0 - 0 (0) 0

alvand_000
يکشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۲۶
سلام به همه.خب بازی اول رو خیلی نفس گیر بردم البته کلی کار کرده بودم روی بازی!:good:
متاسفانه یا خوشبختانه ziggurat هم که bot شده!:sad:

Mr_Behi
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۳۷
سلام به همه ,ايشالا فصل خوبي باشه واسه همه تيم هاي اين گروه:1:

alvand_000
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۶, ۲۳:۰۵
سلام به همه ,ايشالا فصل خوبي باشه واسه همه تيم هاي اين گروه:1:

فصل خوبیه مسلما!!! بچه ها یک کم اکتیو تر باشید دیگه.بیاید با هم بحث راه بندازیم دیگه
بازی دوم رو هم با قاطعیت بردم و رفتم صدر جدول

Mr_Behi
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۰۰
فصل خوبیه مسلما!!! بچه ها یک کم اکتیو تر باشید دیگه.بیاید با هم بحث راه بندازیم دیگه
بازی دوم رو هم با قاطعیت بردم و رفتم صدر جدول

خوب شد pic نرفتم ,وگرنه چي ميشد!:img-tomato:

طرفدرارن قبل بازي~~>:give_rose:

طرفدرارن بعد از بازي~~>:shok:

Amir Teraktor
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۵۳
خب خدا رو شکر اینجا عضو اکتیو داره!!!
یکی بیاد نتایج اخر فصلو پیشبینی کنه

alvand_000
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۲۹
خوب شد pic نرفتم ,وگرنه چي ميشد!:img-tomato:

طرفدرارن قبل بازي~~>:give_rose:

طرفدرارن بعد از بازي~~>:shok:

پسر خوب من که گفتم بیا دوتائی pic بریم.خودت نخواستی وگرنه نتیجه ی بازی که از قبل هم معلوم بود که!:1:

Mr_Behi
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۸:۳۴
پسر خوب من که گفتم بیا دوتائی pic بریم.خودت نخواستی وگرنه نتیجه ی بازی که از قبل هم معلوم بود که!:1:

نه بوو جون اقبالمون تمبيده:fool:,بدليل اين شكست بزودي مربي تيم بهمراه 50% ازبازيكن هارو اخراج ميكنم كه ديگه از يه تيم دسته 3 نبازيم نقطه سر خط:4:

alvand_000
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۲۹
باشه!:1:

Dangerous boy
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۳:۱۵
الوندو اینجوری نگا نكن خیلی از تیمای دسته دو باید جلوش لنگ بندازن
راستی الوند كارتینگ اونجا قیمتش چیه ؟ دوریه یا ساعتی ؟ واسه عضو شدن چقدر باید بدی ؟

alvand_000
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۰۲
الوندو اینجوری نگا نكن خیلی از تیمای دسته دو باید جلوش لنگ بندازن
راستی الوند كارتینگ اونجا قیمتش چیه ؟ دوریه یا ساعتی ؟ واسه عضو شدن چقدر باید بدی ؟

آیدین جان سلام.اول تبریک بابت برد منچستر.کارتینگ 6 دقیقه 6.5 فکر کنم.
عضویتش رو والا خبر ندارم.
در مورد تعریف هم دمت گرم آیدین جان

Amir Teraktor
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۴۹
الوند جان تبریک!
فقط چرا مثه شیر اومدی؟!:sick:
من بین دوراهی بودم مثه شیر بیام یا نیام که اینجوری شد:crazy:

alvand_000
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۲:۲۸
الوند جان تبریک!
فقط چرا مثه شیر اومدی؟!:sick:
من بین دوراهی بودم مثه شیر بیام یا نیام که اینجوری شد:crazy:

سلام.خیلی چاکرم.چی کار کنیم دیگه ؟ اینجوری شد.خودتو معرفی می کنی ردیف؟

Amir Teraktor
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۳:۳۱
بنام خدا هستم:jesors:
امیر! تو بیشتر سایتا منو به نام امیر تراکتور می شناسن! سن 22! عاشق فوتبال و بسکت...
صاحاب تیم فلک زده ی خشم مقدس!
:sad:

فک می کنم خیلی به قهرمانی نزدیک شدی...من که از اول فصل به دنبال دومی یا سومی بودم...امیدوارم از این پایین تر نیام!!:apophys:

alvand_000
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۱
چاکرم امیر جون.من والا هدفم قهرمانی نیست.بد بختی اینه که باید امتیاز از دست بدم که مستقیم نرم بالا.چون با این تیم بالا رفتن فایده نداره:apophys::apophys::apophys:

Amir Teraktor
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۴۳
الوند جان می دونی مشکل تیمت چیه؟! دفاع هات!
می خوای 3 دفاعه بازی کنی هیچکدوم نباید زیر مگنیفیسنت باشن! البته هتریک زیاد به دفاع ها توجهی نداره! اما دفاع هاتو درست کنی چرا نمی خوای لیگ برتری باشی؟!
مشکل تیم منم یه هافبک وسط قولدره که به امید خدا تا هفته دیگه می گیرمش!

Amir Teraktor
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۰۰:۵۵
به به! به به!
کل کلتان مستدام!

alvand_000
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۶:۵۰
خیییییییلیییی ممنون!!!

Ali
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۰۶
الوند 19 بازیه كه نباختی؟

ایول بابا

Amir Teraktor
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۳۷
دیگه دارم کم کم فک می کنم این هتریک مسخره رو ترک کنم...خدایی جفاست....تیم من طلسم شده! نمی دونم دیگه چیکار کنم! اخه چرا باید تیم من بازی امروز رو ببازه؟ خدایی حق من باخته؟ چرا هتریک همه باگهاشو سر بازی های من در میاره...هنوز تو شک باختم! یکی از مسخره ترین باخت های زندگیم بود!
دیگه دارم کم کم مطمئن می شم هتریک اصلا نگاهی به دفاه نمی ندازه! دفاعت دیواین باشه اما خط حمله طرف پسبل باز هم گل می خوری! گفتن هتریک هافبک مداره! خط هافبکو تقویت کردیم! بازم تو بازی های برابر همیشه من بازندم! با اینکه دست تیم حریف رو می خونم! اما این هتریک با تیم من سر دوستی نداره!
واقعا دیگه خسته شدم...
تمام دفاع هامو می خوام بذارم واسه فروش با 3 تا دفاع پسبل بازی کنم! فک کنم بهتر باشه...
چی بگم والا...

mekil
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۲۹
در topic دیگر مباحث در هت تریک ایران در قسمت گردهمایی اعضای تهرانی هتریک نظر خود را بگید و به همه دوستای خود خبر بدید..

vizzzz
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۵۷
مثل اینکه الوند جان داره با کله میره لیگ 2
پشیمون میشی عزیزم یکم کوتاه بیا
این چه وضعشه مثلا تو لیگ 2 داری بازی میکنی
نباید همه رو پاره پوره بکنی که

alvand_000
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۳:۴۲
مثل اینکه الوند جان داره با کله میره لیگ 2
پشیمون میشی عزیزم یکم کوتاه بیا
این چه وضعشه مثلا تو لیگ 2 داری بازی میکنی
نباید همه رو پاره پوره بکنی که

والا حمید جان ترکیبی چیدم که پرهام ببره بازیو.اگه نبره واقعا متاسف میشم!!!

vizzzz
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۰۲
میترسم با تیم دومتم ببری
این پیر پاتالات شعور ندارن همه رو میتركونن

Mohammad-Saeidi
سه شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۴۰
سلام،

بهترین بازیكنی كه تابحال از Youth Academy گرفتمو دارم ميذارم توی لیست فروش. یه دروازبان 17 ساله با TSI 3420 كه یه موقعیت خوب برای مربی هایی هست كه Goal Keeping تمرین میدن. این بازیكن احتمال تیم ملی رفتنش هست. واسه همین بهش فكر كنین. من خودم دروازبانی تمرین نمیدم وگه نه حتما واسه خودم نگهش میداشتم.

Abdollah Hosseini

17 years and 83 days, passable form, healthy
A pleasant guy who is temperamental and dishonest.
Has disastrous experience and wretched leadership abilities.

Next birthday: 06/11/2008
Nationality: Iran
Total Skill Index (TSI): 3 420
Wage: 24 585 000 Rial/week
Owner: Bertha Manna
Warnings: 0
Injuries: Healthy

Stamina: weak Goalkeeping: solid
Playmaking: disastrous Passing: wretched
Winger: disastrous Defending: disastrous
Scoring: disastrous Set Pieces: disastrous

اگر توی سایت هتریكس:

چك بكنین، میبینین كه این بازیكن حدود 30 درصد از فاصله بین Solid تا Excellent رو هم طی كرده، بنابراین به زودی با دو یا حداكثر 3 هفته تمرین به Excellent ارتقا پیدا میكنه. كسایی كه تصمیم دارن بخرن بهتره كه قبلش پول كافی كنار بذارن. چون بازیكنایی كه احتمال تیم ملی رفتن دارن با قیمتای بالاتر از معمول معامله میشن.

مخلصم،
محمد

Дttractive ζ
چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۰:۲۵
قيمت چقدر هست حالا؟

Mojtaba
چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۲۷
آقا پس از تحقیقات فراوان فهمیدیم که تیمم شوت شده تو این گروه و به گفته امیر ( آنجرز) تو 12 تا بازی 75 گل خورده ، خواستم یه خسته نباشید ویجه خدمت برو بچ غیور تیمم بگم :good:

alvand_000
دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۲۸
سلام به همه. تبریک میگم به استقلال که تیمشو آخر فصل خوب جمع کرد.دمش گرم و مبارکش باشه
من به خاطر تغییرات اساسی ای که دارم تو تیمم میدم بازی ها رو باختم و قهرمانی رو از دست دادم.هر چند که یه بازی رو مخصوصا باختم و یه بازی دیگه رو هم ترکیب نچیدم:blush2:
ولی تیمم تیم خیلی خوبی خواهد شد
2 فصل دیگه...
ضمنا نمیذارم تو این دو فصل تیمی بره بالا!!!
شاد و موفق باشید
الوند:good::jesors::1:

Mr_Behi
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۱۵
نتايج آخر فصل :

El Senyor Fosc
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۲۳
سلام
اول از همه قهرمانی استقلال شیراز رو تبریک میگم. اگر خدا بخواد و شانسی بیاریم و اسیر هت تریک نشیم، و بچه ها غیرت کنن، احتمالش هست که فصل بعد در خدمتتون باشیم.
اگه بودیم که به خدمتتون می رسیم :d
در هر صورت خوشحال میشم از آشنایی با دوستان

Mojtaba
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۰۱
زیگورات رو ببین چه بلایی سرش اومده ، روزی که ولش کردم مجبور بودم و اعتراف میکنم اون موقع اینقد ناراحت نشدم که الان جدول رو دیدم.
شاید این یه بازیه مجازی باشه ولی حقیقتش واسه من کلی خاطره داره و منی که با خاطراتم دنیایی دارم خیلی سنگینه که ببینم حاصل دست رنج 2 سالم اینطوری شده !
البته خب آدم تو زندگی هدفهایی داره که گاهی باید یه چیزایی رو فداشون کنه که ما هم مجبور بودیم دیگه :1:

El Senyor Fosc
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۰۴
زیگورات رو ببین چه بلایی سرش اومده ، روزی که ولش کردم مجبور بودم و اعتراف میکنم اون موقع اینقد ناراحت نشدم که الان جدول رو دیدم.
شاید این یه بازیه مجازی باشه ولی حقیقتش واسه من کلی خاطره داره و منی که با خاطراتم دنیایی دارم خیلی سنگینه که ببینم حاصل دست رنج 2 سالم اینطوری شده !
البته خب آدم تو زندگی هدفهایی داره که گاهی باید یه چیزایی رو فداشون کنه که ما هم مجبور بودیم دیگه :1:
من در یه کلمه فلسفه این حرکتت رو آسیب شناسی می کنم: یعنی خاک بر سرت :3:

omid
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۰۶
من در یه کلمه فلسفه این حرکتت رو آسیب شناسی می کنم: یعنی خاک بر سرت :3:

سعید تا وقتی تو نبودی اینجا کم رمق بود منم که مدیر اینجا هستم راحت بودم:3:
جون داداش حالمونو نگیر:3:

راستی الان این گروه سخترین گروه دسته 2 هست؟

El Senyor Fosc
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۱۰
سعید تا وقتی تو نبودی اینجا کم رمق بود منم که مدیر اینجا هستم راحت بودم:3:
جون داداش حالمونو نگیر:3:

راستی الان این گروه سخترین گروه دسته 2 هست؟
پس آماده باش که باید شدیدا فعال شی :1: :3:

من فکر نمی کنم قوی ترین باشه، البته تیم های خوبی توش هستن، اما آلتید میگه ضعیف ترین گروه لیگ دومه. من هم خوشحالم که اگه بیام بالا، تو لیگ های دنیا مخصوصا II.4 نرفتم.

Mr_Behi
سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۲۴
نه بوو جون ازين خبرا نيست,اينجوري نگاي اين گروه نكن.همين آقاي الوند يه پخيتون بكنه پر پر مي شيد...:3:

El Senyor Fosc
سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۴۰
به من چه آلتید گفت :3:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۰۵
با یک پیروزی مقتدرانه 5-1 به این گروه صعودیدم :3:

DoxyHesam
يکشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۴۵
سلام بچه ها
من از Iii.7 مستقیم اومدم بالا امیدوارم فصل خوبی رو داشته باشم (الوندم 2 فصل قبل از همین گروه اومد این جا)

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۲۷
خوش اومدیم :1: :3:

alvand_000
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۴۶
سلام به همه ی دوستان.
من یک هفته سفر بودم و الان دیدم پست هاتون رو
اول از همه به سعید و حسام تبریک میگم صعودشونو
دوم اینکه همون طوری که میبینید من تیممو عوض کردم و در 2 فصل آینده انتظار نتیجه ندارم
این فصل هم تلاشم برای عنوان دومی یا سومی است
همه تون موفق باشید

El Senyor Fosc
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۳۴
امیدوارم که فصل خوبی رو داشته باشیم.
سایر بچه ها اینجا نمیان؟

El Senyor Fosc
پنجشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۳۰
هواداری ما روانی شدن :3:
برای بازی اول حذفی جلوی یه تیم بات ببینید انتظارشون رو: We will lose :lol:

El Senyor Fosc
شنبه ۱ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۲۳
چرا اینجا انقدر سوت و کوره؟

Don Bandini
شنبه ۱ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۵۲
یه نوار بذار بخونه... حوصلمون سر رفت :3:

El Senyor Fosc
شنبه ۱ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۵۷
یه نوار بذار بخونه... حوصلمون سر رفت :3:
الان یه جواد یساری برات می ذارم جیگرت حال بیاد :3:

Mojtaba
شنبه ۱ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۱۶
الان یه جواد یساری برات می ذارم جیگرت حال بیاد :3:

سازمو بردارم برم پایین چشمه بشینم ، شاید عکس رخ دلبر نازنینمو آب بیاره ببینم ...:beaute:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۱۲
خب در بازی اول، یه برد خارج از خانه 5-2 رو برابر رودرانر بدست آوردیم. نکته عجیب این دیدار، از دست دادن 5 فرصت گلزنی توسط تیم ما بود که واقعا جای بسی شگفتی داشت!
البته پیروزی 7-0 استقلال مقابل خز و خیلی که ظاهرا تیمش رو دگرگون کرده و خیلی امروز ضعیف ظاهر شد، عجیب ترین نتیجه هفته بود.
ماتا یونایتد و اف سی ری هم دیگر تیمهای پیروز هفته اول بودند.

امیدوارم با فعالیت بچه ها، این لیگ جذاب تر بشه.

بازی هفته آینده استقلال شیراز در ورزشگاه امام خمینی، می تونه در سرنوشت قهرمانی خیلی موثر باشه.

Mr_Behi
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۳۶
خب در بازی اول، یه برد خارج از خانه 5-2 رو برابر رودرانر بدست آوردیم. نکته عجیب این دیدار، از دست دادن 5 فرصت گلزنی توسط تیم ما بود که واقعا جای بسی شگفتی داشت!
البته پیروزی 7-0 استقلال مقابل خز و خیلی که ظاهرا تیمش رو دگرگون کرده و خیلی امروز ضعیف ظاهر شد، عجیب ترین نتیجه هفته بود.
ماتا یونایتد و اف سی ری هم دیگر تیمهای پیروز هفته اول بودند.

امیدوارم با فعالیت بچه ها، این لیگ جذاب تر بشه.

بازی هفته آینده استقلال شیراز در ورزشگاه امام خمینی، می تونه در سرنوشت قهرمانی خیلی موثر باشه.

آره بازي قشنگ و پر گلي مشه, از همين الان تمرينات ويژه شروع ميشه,در ظمن اگه تيم نتيجه نگيره همه تنبيه ميشن!:3:

alvand_000
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۲۶
خب هفته ی اول شروع شد.میدونستم تیمم ضعیف میشه ولی فکر نمی کردم اینقدر.
با این وضعیت تمام تلاشم این فصل فقط برای جلوگیری از سقوطه.
امیدوارم مستقیم نرم پائین.
همین

El Senyor Fosc
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۱۹
آره بازي قشنگ و پر گلي مشه, از همين الان تمرينات ويژه شروع ميشه,در ظمن اگه تيم نتيجه نگيره همه تنبيه ميشن!:3:
اما ما قول پاداش دادیم :1:

El Senyor Fosc
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۲۸

:1:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۴۹
انقدر از این بازیا که نصف بازی می گذره هیچ اتفاقی نمی افته بدم میاد :crazy2:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۵۳
a comedy of errors by the home side
مردک خودت رو مسخره کن :aggressive:

Don Bandini
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۱۷
a comedy of errors by the home side
مردک خودت رو مسخره کن :aggressive:
آره دیگه... بعدش اون موقع كه من میگفتم اونجا سیركه، ناراحت میشدی! :3:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۴۴
آره دیگه... بعدش اون موقع كه من میگفتم اونجا سیركه، ناراحت میشدی! :3:
اثلن و ابدا :tap67:

El Senyor Fosc
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۰۰
چرا اینجا انقدر سوت و کوره؟

Ali-ss
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۵۱
چون کسی هت تریک رو جدی نمی گیره!

El Senyor Fosc
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۵۳
اگه اینطوری باشه که خوبه. لااقل معلوم میشه اعضای این گروه جوگیر نیستن :3:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۴۰
در اوج غافلگیری در خانه 2 گل خوردیم ولی سریع 1 گل زدیم تا بازی از دست نره. نیمه دوم همیشه نیمه ما بوده :1:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۰۲
بچه ها نمی دونم چرا قاطی کردن. دو تا تکل خشن زدن تو 2 دقیقه، یکی زرد گرفت یکی اخراج شد.
سل تیم مالو دالن می بلن :sad:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۵۱
ایول به غیرت این بروبچ. بازی 2-0 باخته رو 6-2 کردن :1:

شعار میدن ملت تو ورزشگاه: سر سعید هورا ... بندینی سولاخ :1: :3:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۵۱
همون طوری که پیش بینی می کردم، بازی با اف سی ری بازی بسیار دشواری از آب در اومد. خیلی مردد بودم که موتز برم یا نه، چون تا نیم فصل سخت ترین بازیم بود. نرمال رفتم و امیدوارم که پیروز بیرون بیام.

El Senyor Fosc
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۰۱
متاسفانه با بدشانسی دقیقه 87 گل مساوی رو خوردیم :sad:

alvand_000
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۰۳:۲۲
چه عجب !!! امید ها برای خزوخیل زنده شد !!! :1::good:

wantonboy13
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۵۰
چه عجب !!! امید ها برای خزوخیل زنده شد !!! :1::good:

به... خودتی الوند ؟!!!
داری میری غربستون عكسای غربی میذاری....!!
حالا هت تریك رو ادامه میدی یا فصل بعد دیگه فصل آخرته ؟!!! :ouaip:

alvand_000
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۵۲
به... خودتی الوند ؟!!!
داری میری غربستون عكسای غربی میذاری....!!
حالا هت تریك رو ادامه میدی یا فصل بعد دیگه فصل آخرته ؟!!! :ouaip:

سوملیک کامی جان
والا من قرار نیست که هتریک رو کنار بگذارم.
خیالت راحت

wantonboy13
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۵۹
سوملیک کامی جان
والا من قرار نیست که هتریک رو کنار بگذارم.
خیالت راحت

دستت درد نكنه...
خدا رو شاكرم كه یه رقیب در حد خودمون تو این هت تریك برامون موند...!! :3:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۴۱
ریسک کردم و پیک رفتم. خوشبختانه تا حالا 2-0 جلوییم :1:

alvand_000
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۳۱
ریسک کردم و پیک رفتم. خوشبختانه تا حالا 2-0 جلوییم :1:

آره ریسک کردی چون من rate midfield ام خوب شده ولی دفاع ندارم.اگه این فصل نرم پائین که نمیذارم برم پائین !!! فصل بعد تیمم رو جوری جمع می کنم که این جوری نشه

wantonboy13
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۵۵
آره ریسک کردی چون من rate midfield ام خوب شده ولی دفاع ندارم.اگه این فصل نرم پائین که نمیذارم برم پائین !!! فصل بعد تیمم رو جوری جمع می کنم که این جوری نشه

تو كه فصل پیش داشتی صعود میكردی به لیگ برتر.... آخر سر مجبور شدی ABS وصل كنی به تیمت كه دیگه جلوتر نره.... حالا چی شده برا موندن تو همین دسته 2 میجنگی ؟!!!!
اگه از من میپرسی میگم بیا پایین بلكه دوباره با هم همگروه شیم... حال میده ها.... تیم من تازه داره رونق میگیره...!! :1:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۵۱
پیروزی ارزشمندی بود. :1:

alvand_000
سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۷
آره.خوب بردی.نوش جونت
کامی جان من فصل پیش که بازیکنام سن بالا بودن همه میزدن تو سرم که رفتی پیر پاتال خریدی
این فصل همه رفتن خودشون سن بالا خریدن شاخ شدن.
من همین الان بخوام میتونم تیممو برگردونم و همه رو تا آخر فصل ببرم ولی تمرینمو عوض کردم.طول میکشه ولی خیلی سود خوبی هست تو کاری که الان میکنم. 2 فصل دست و پا باید بزنم با این سیستم ولی بعدش تیمو جمع میکنم که یک ضرب برم لیگ برتر

wantonboy13
سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۵۱
طول میکشه ولی خیلی سود خوبی هست تو کاری که الان میکنم. 2 فصل دست و پا باید بزنم با این سیستم ولی بعدش تیمو جمع میکنم که یک ضرب برم لیگ برتر

بله... از قدیم گفتن 2 فصل بخور نون و تره... N فصل بخور نون و كره !! :ouaip:
پس یه دو - 3 فصل دیگه با نون و تره بساز تا منم بیام با هم بریم... :blush2:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۴۲
بالاخره تو صدر جدول با تیم دوم فاصله ایجاد کردم :1:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۴۲
و اما بردی دیگر ... :1:

alvand_000
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۳۴
خب من امروز شانسی بردم واقعا ولی خیلی به دردم خورد این برده.
ضمنا سعید خان بابا اگه ما تیم فصل پیشمونو داشتیم...میگفتیم چه خبره

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۴۳
اگه رو ول کن، اینکه تو زمین چی می گذره مهمه.

در ضمن تبریک و ممنون بابت برد امروزت :3:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۴۰
Wow تا دقیقه 7، بروبچ 4 تا گل زدن :1:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۵۰
بروبچ تو 7 دقیقه کار تموم کردن و اومدن گوشه زمین نشستن، سفره رو پهن کردن و نون پنیر سبزی و چایی شیرین می زنن :3:

El Senyor Fosc
دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۴۳

Dangerous boy
دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۰۵
بروبچ تو 7 دقیقه کار تموم کردن و اومدن گوشه زمین نشستن، سفره رو پهن کردن و نون پنیر سبزی و چایی شیرین می زنن :3:
ایول خیلی باحال بود :3:

alvand_000
دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۴۷
سعید خان!
شما هر وقت تونستی 23 تا بازی پشت هم رو ببری اونوقت بیا قمپز در کن:1:

El Senyor Fosc
دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۲۳
سعید خان!
شما هر وقت تونستی 23 تا بازی پشت هم رو ببری اونوقت بیا قمپز در کن:1:
باشه اون روز هم میام قمپز در می کنم :3:

Dangerous boy
دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۵۳
مگه رکورد 24 برد پیاپی رو نزدی سعید ؟

El Senyor Fosc
دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۰۳
مگه رکورد 24 برد پیاپی رو نزدی سعید ؟
نه 24 بازی بدون شکست. چند بازی قبل لحظات پایانی یه مساوی الکی دادم رکورد بردا خراب شد.

alvand_000
سه شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۷, ۰۵:۴۴
باشه اون روز هم میام قمپز در می کنم :3:

باش تا اون روز بیاد!!!

El Senyor Fosc
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۰۹
باش تا اون روز بیاد!!!
هستیم :1:، تو هم باش تا اون روز ببینم دیگه چی می خوای بگی :3:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۰۰
بسیار عالی! دقیقه 15 هافبکم اخراج شد و هم بازی چهارشنبه رو از دست داد و هم تیم Pic رو بی هافبک کرد.
خب اینم از اولین باخت فصل ...

El Senyor Fosc
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۰۸
Iran Barça
Player rating and team formation
Team Attitude Play it Cool
Tactic Attack on wings
Tactic skill outstanding

Midfield inadequate (low)
Right Defence passable (very high)
Central Defence inadequate (very high)
Left Defence inadequate (high)
Right Attack magnificent (very high)
Central Attack passable (low)
Left Attack excellent (high)
HatStats 218
Defence 63
Midfield 54
Attack 101

Doxy Hesam
Team Attitude (Hidden)
Tactic Normal
Tactic skill (no tactic)

Midfield passable (high)
Right Defence inadequate (very high)
Central Defence solid (high)
Left Defence passable (high)
Right Attack inadequate (very high)
Central Attack solid (low)
Left Attack weak (high)
HatStats 200
Defence 70
Midfield 69
Attack 61

نتیجه : 5-1!!

واقعا عجب چیز مزخرفیه این هت تریک :lol:

navidamar
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۴۳
نباید پیک می رفتی سعید. تو که نمی خواستی جام حذفی بالاتر از اینی که هستی بری. اینطوری موقعیت خودتو تو لیگ خراب کردی و از اون اقتدار افتادی.

alvand_000
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۳۷
پیر پاتال های بارسا در مقابل شیر مردان حسام زانو زدند!!!

El Senyor Fosc
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۴۲
نباید پیک می رفتی سعید. تو که نمی خواستی جام حذفی بالاتر از اینی که هستی بری. اینطوری موقعیت خودتو تو لیگ خراب کردی و از اون اقتدار افتادی.
چرا، با کمی شانس می تونستم حذفی رو ببرم. البته اگه مصدوم و محروم نمی دادم! اگه مصدومم برسه و بتونم بازیکن محرومم رو جایگزین کنم شانس دارم. به علاوه، در حالت پیک هم من از حریف بهتر بودم و فقط هت تریک مضحک می تونه چنین نتیجه ای رو ثبت کنه.
اگرچه، من خودم می خواستم یکی دو بازی رو ببازم، چون نمی خوام صعود کنم، و حالا خوب شد که لااقل با وجود باخت، 5 امتیاز تو صدر جدول فاصله دارم.

navidamar
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۳۴
من فکر می کردم این چنین با اقتدار داری میای جلو می خوای صعود کنی. :1:
خوپ پس هیچی.
برو به حذفیت برس :3:

El Senyor Fosc
دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۱۰
با این مصدوم و محروم و اون حریف قدر، حذفی هم مالید ...

alvand_000
شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۷, ۱۱:۲۴
سلام به همه.همون طوری که گفتم نیم فصل تیمم یک کمی جمع شد.این ایران بارسا رو هم زذم که دیگه زیادی شاخ نشه.فصل بعد درستتون میکنم.البته چاکر fc rey هم هستیم

El Senyor Fosc
يکشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۷, ۱۵:۰۶
با وجود اینکه از 3 بازی که باید 9 امتیاز می گرفتم، طبق این سیستم مضحک ضعیف برنده کن هت تریک، 1 امتیاز گرفتم، اما خدا رو شکر به حقم رسیدم. فصل بعد بهتر از این ظاهر خواهیم شد :1:

navidamar
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۰۳
سعید جان قهمانیت رو تبریک می گم.

Amir Teraktor
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۲۵
طبق گفته های alltid فصل بعد من تو این گروهم...خیلی هم اشنا زیاده اینجا!!!

El Senyor Fosc
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۲:۴۴
سعید جان قهمانیت رو تبریک می گم.
ممنون. یه تیم قدرتمند به گروهمون اضافه شد و رقابت این فصل خیلی شدیدتره. امیدوارم درصد تاثیرگذاری شانس در هت تریک، به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کنه.

navidamar
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۱۳
الهی امین

alvand_000
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۰۷
امیر جون خوش اومدی:hi:

Ehsan
پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷, ۰۰:۲۴
من هم اومدم دسته دو ... خوش اومدم دسته دو !

navidamar
يکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۴۳
احسان جان فکر کنم تو تو گروه دیگه ای هستی ها! :3:
به جای اینکه بیای اینجا بیا تاپیک گروه خودت. دههههههههههههههه

El Senyor Fosc
يکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۲
ماشالله به این شانس! دقیقه 37 دفاع وسطم مصدوم شد، یه بازیکن بیخود اومد جاش. 6 دقیقه بعد، همین بازیکن تازه اومده اخراج شد!

مسعود مرادیه انگار داور! :3:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۶
عجب بازی وحشتناکی بود. 2 تا مصدوم و 2 تا اخراج. و یه مصدومیت 5 هفته ای برای بازیکن 31 سالم!
از هیچی تو هت تریک اندازه مصدومیت بیزار نیستم!

خدا رو شکر لااقل بازی باخته رو برگردوندیم و بردیم. این 3 امتیاز مسلما خیلی به کارمون خواهد اومد.

Amir Teraktor
سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۱
چقد قیمت دروازبان ها زیادههههههههههه:cray: 2 هفتس دنبال یه دروازبان مناسبم:sorry:
تورم هتریک داره میشه مثه ایران!:angry1:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۵ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۴۱
با یه تاکتیک ریسکی یه مساوی در خانه حریف گرفتیم. به امید بازی های بعدی ...

alvand_000
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۰۱:۱۶
خب. یه بازی سخت در پیشه. ببینیم چه میشه.
سعید جان پیش بینی کن

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۴۱
ما برای پیروزی میایم. در واقع ما به تمام بازی ها برای پیروزی میریم. اما چیزی که من حتی بیشتر از باخت و مساوی ازش بدم مید، مصدومیته که امیدوارم در کار نباشه!

alvand_000
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۱۴:۱۴
ما برای پیروزی میایم. در واقع ما به تمام بازی ها برای پیروزی میریم. اما چیزی که من حتی بیشتر از باخت و مساوی ازش بدم مید، مصدومیته که امیدوارم در کار نباشه!

منم امیدوارم مصدوم ندیم:icon_bravo:

alvand_000
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۱۳
خب. همون طوری که پیش بینی کردم سیستم خرکی جواب داد و بردم.
فقط برای اینکه دیگه شاخ نشی سعید جان
:1::1::1:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۱۵
بابا تو انگار از اقوام آقای هت تریکیا :3:
اوج مضحکی هت تریک بود این بازی. ببینید و بخندید و از دست ندید :3:

Iran Barça
Team Attitude Normal
Tactic Normal
Tactic skill (no tactic)

Indirect set pieces
Defence passable (high)
Attack passable (low)

Midfield outstanding (low)
Right Defence inadequate (very high)
Central Defence solid (high)
Left Defence passable (very high)
Right Attack weak (very high)
Central Attack formidable (high)
Left Attack world class (high)
HatStats 287
Defence 71
Midfield 114
Attack 102

khaz o khill
Team Attitude (Hidden)
Tactic Attack in the Middle
Tactic skill brilliant

Indirect set pieces
Defence weak (high)
Attack inadequate (low)

Midfield magnificent (very low)
Right Defence poor (low)
Central Defence inadequate (low)
Left Defence poor (very high)
Right Attack inadequate (low)
Central Attack formidable (high)
Left Attack weak (very high)
HatStats 244
Defence 40
Midfield 135
Attack 69

حمله با امتیاز 102 به دفاع با امتیاز 40 گل نزده، بعد حمله 69 به دفاع 71 پنج تا گل زده!

بابا کف و هورا رو برید برای هت تریک :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۱۶
خب. همون طوری که پیش بینی کردم سیستم خرکی جواب داد و بردم.
فقط برای اینکه دیگه شاخ نشی سعید جان
:1::1::1:
برو بابا، چه حالم می کنه با این بردای کشکی :rofl:

alvand_000
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۲۱
اگه دقت کنی بازی رو موتس کردم که میدفیلد رو بگیرم و گرفتم برای همین هم شما گل نزدی.
ضمنا شاهکار خان وقتی میدفیلد من بهتره و از وسط حمله میکنم و central attack ام از central defence تو بهتره و tactic skill ام بالاست میبرم بازیو پسر خوب
تا حالا نمیدونستی برو یاد بگیر:eltaf::eltaf::eltaf:

alvand_000
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۲۷
تاره این تیم جوون شده ی منه. اگه اون تیم 2 فصل پیشمو دوباره جمع کنم که همه رو 4 تا 5 تا میزنم.
فراموش نکن 2 فصل پیش همه ی بازیامو داشتم میبردم. برای اینکه صعود مستقیم نکنم تیمو عوض کردم.
برو اول به وضعیت بازی و atack in the middle بودن من نگاه کن و وضعیت دفاع وسط خودت و بعد راجع به حمله ی من نظر بده.
در ضمن midfield دست من بود و شما کلا زیاد event ای ندادی داداش.
این کار رو کردم تا یه حالی بدم بهت دیگه
جیگر منی

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۴۰
نه بابا تو انگار خیلی جوگیری. خر تو خری هت تریک رو می ذاری به حساب خودت؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
این استدلاتی که کردی رو فقط تو رو خدا جایی نگی که دل و روده باقی نمی مونه ها [Only Registered And Activated Users Can See Links]
فقط همین مونده بود که تو به من یاد بدی چطور میشه بازی رو برد [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

اگه حمله وسط تو 2 درجه از دفاع وسط من بهتر بوده، و حمله کنارهات که باقالی، حمله وسط من 4 تا از دفاع وسط تو بالاتر بوده و حمله کنارم 10.5 تا از دفاع کنار تو! لابد فکر کردی هرکی هافبکش 1 درجه بهتره در هر شرایطی می بره! [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

اینجاس که باید گفت: باشه، برو حالشو ببر [Only Registered And Activated Users Can See Links]

alvand_000
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۵۱
در مورد این چند فصل اخیر که من میدونم حداقل در بیش از نصف بازیها تیمی که میدفیلدش بهتره شانس بردش خیلی بیشتره

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۰۷
متاسفانه موتور هت تریک باگ های بسیاری داره و نتایج به شدت احمقانه ای تولید می کنه و هیچ ربطی هم به هافبک و غیره نداره، و این برای کسایی که براشون اینها جدیه، خیلی عذاب آوره، کما اینکه روزگاری برای منم بود.
من نتیجه امروز رو که دیدم، فقط خندیدم! اگه 1-2 باخته بودم، احتمالا ناراحت می شدم ولی وقتی 5-0 رو دیدم فقط خندیدم! اتفاقا اینطوری خیلی هم خوبه، چون ناراحتی توش نیست.
من هر افتخاری که می خواستم بدست آوردم، امیدوارم شما هم به چنان افتخارات بزرگی دست پیدا کنی که ناگزیر نشی اشتباهات هت تریک رو به پای خودت بذاری! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Amir Teraktor
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۰:۳۹
بابا این چه مسخره بازی ایه! من هر بازی دارم یه بازیکن کلیدی مصدوم میدم اونم 4-5 هفته ای! هتریک فک کرده بازیکنای مجازی با توپ و مسلسل میان بازی میکنن؟!
تکلیف اون تیمی که داره حقوق ملیاردی میده به یه چلمنگ که 4 هفته مصدومه چی میشه؟! اقایون بیاین جمع شیم و طی نامه ای خواستار عوض شدن این قانون مسخره هر بازی حداقل یک مصدوم خواهد داشت بشیم!

Matrix23
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۱:۱۹
واقعا.

من از اخرای فصل پیش هی 10 تا دکتر استخدام میکنم, سه هفته بعدش 5 شنبه اخراجشون میکنم... دوباره یکشنبه استخدامشون میکنم!!

درواقع 6,7 هفته ای میشه كه هر هفته دارم مصدوم میدم (70 درصد تو خط هافبكم كه بازیكنای تمرینیم میشن)

به قول Senyor تو هت تریك از هیچ چیزی مثل مصدومیت بدم نمیاد.

El Senyor Fosc
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۰۳
متاسفانه شانس خیلی زیاد تو هت تریک تاثیر گذاره و این خیلی آزار دهنده س!

sasan69
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۸:۰۳
سلام به اساتيد محترم:
من ميخواستم بدونم كسي اين تيم ESTEGHLHL SHIRAZ رو كسي ميشناسه،آخه من تيمشو نگاه كردم ديدم توي همين دسته و گروه هستش،توي بازيه جام حذفي خوردم بهش،آگه كسي ميدونه اين چندتا به من ميزنه يه خبري بده خودمو آماده كنم.:sad53::xp1700:
از حسن لطفتون ممنون ميشم
تيم من هم اينه : LiVeRpOoL IFC اينم آيدي تيمم: 1907766
دسته ي 4 گروه 50 هستم
موفق باشيد...
يا علي

El Senyor Fosc
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۱۲
سلام به اساتيد محترم:
من ميخواستم بدونم كسي اين تيم ESTEGHLHL SHIRAZ رو كسي ميشناسه،آخه من تيمشو نگاه كردم ديدم توي همين دسته و گروه هستش،توي بازيه جام حذفي خوردم بهش،آگه كسي ميدونه اين چندتا به من ميزنه يه خبري بده خودمو آماده كنم.:sad53::xp1700:
از حسن لطفتون ممنون ميشم
دسته ي 4 گروه 50 هستم
موفق باشيد...
يا علي
چند تاش که مهم نیست، از PIC این بازیت استفاده کن!

El Senyor Fosc
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۱۳
این تصویر بروبچ ما در پایان فصل :1:

Don Bandini
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۱۰
این تصویر بروبچ ما در پایان فصل :1:

تو باز خواب نما شدی سعید؟ :3:

El Senyor Fosc
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۳۹
تو باز خواب نما شدی سعید؟ :3:
ببینید، اثلا و ابدا :1:

Dangerous boy
شنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۷, ۰۱:۴۴
این چیه ؟ قندونه ؟ :3:
آخه کدوم جامو دیدی که در داشته باشه ؟!!!

Ali
شنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۷, ۰۸:۱۵
سلام به اساتيد محترم:
از حسن لطفتون ممنون ميشم
دسته ي 4 گروه 50 هستم
موفق باشيد...
يا علي

یه 6-7 تایی میخوری

علی یارت

El Senyor Fosc
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۰:۴۷
این چیه ؟ قندونه ؟ :3:
آخه کدوم جامو دیدی که در داشته باشه ؟!!!
به من چه به طراحان هت تریک بگو :3:

وضعیت این گروهم جالبه. جایگاه اغلب تیما کاملا با قدرتشون در تضاده.

alvand_000
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۱۱
ببینید، اثلا و ابدا :1:

زرشک هسته دارد داداش

El Senyor Fosc
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۷, ۲۳:۰۸
زرشک هسته دارد داداش
باشه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

naviddooni
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷, ۰۴:۱۵
باشه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

کلا این آقا سعید منو یاد یکی دیگه از دوستان میندازه!!!!!:bomb:

alvand_000
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۰۲:۰۰
به به نوید جان.چطوری؟ سوئد چه خبر؟ منظورت از یکی دیگه از دوستان استاد بود دیگه نه؟
آخه بابا این سعید خان خودش یه پا استاده بابا:rofl::rofl::rofl:

wantonboy13
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۷, ۰۲:۳۲
به به نوید جان.چطوری؟ سوئد چه خبر؟ منظورت از یکی دیگه از دوستان استاد بود دیگه نه؟
آخه بابا این سعید خان خودش یه پا استاده بابا:rofl::rofl::rofl:

اااا... این نوید که کوشا تو عکساش میذاره ایشونن ؟!!! :love:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۸۷, ۱۹:۳۳
خدا رو شکر انگار این هفته، هفته نتایج عادلانه س. همه تیمای قوی دارن پیروز میشن.
فقط نمی دونم این تماشاگرا چه مرگشونه انقدر کم میان :sad:

Mr_Behi
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۰۳:۱۷
متاسفانه موتور هت تریک باگ های بسیاری داره و نتایج به شدت احمقانه ای تولید می کنه و هیچ ربطی هم به هافبک و غیره نداره، و این برای کسایی که براشون اینها جدیه، خیلی عذاب آوره، کما اینکه روزگاری برای منم بود.
من نتیجه امروز رو که دیدم، فقط خندیدم! اگه 1-2 باخته بودم، احتمالا ناراحت می شدم ولی وقتی 5-0 رو دیدم فقط خندیدم! اتفاقا اینطوری خیلی هم خوبه، چون ناراحتی توش نیست.
من هر افتخاری که می خواستم بدست آوردم، امیدوارم شما هم به چنان افتخارات بزرگی دست پیدا کنی که ناگزیر نشی اشتباهات هت تریک رو به پای خودت بذاری! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

ميگما ! اي جام قهرمانيو بده يه آب دوغ ماست خيار توش بخوريم:3:,در ضمن انقدر اعتراض نكن به نتيجه بازي ها,هميشه تيمي كه بهتر بازي ميكنه برنده بازي نيست,ولي اون بازي 5 - 0 عجب انتقام شيريني بودا ,جيگرم حال اومد:icon23:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۰۴:۴۵
ميگما ! اي جام قهرمانيو بده يه آب دوغ ماست خيار توش بخوريم:3:,در ضمن انقدر اعتراض نكن به نتيجه بازي ها,هميشه تيمي كه بهتر بازي ميكنه برنده بازي نيست,ولي اون بازي 5 - 0 عجب انتقام شيريني بودا ,جيگرم حال اومد:icon23:
ایشالله تو هم یه جامی می بری تا برای خوشحالی کردن چشم انتظار امداد غیبی باگهای هت تریک نباشی :3:

navidamar
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۲۱
چه کل کلیه اینجاااااااااااااااااااا؟
نوید ، سعید تو رو یاد کی میندازه؟

El Senyor Fosc
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۲۰
امروز با مصدومیت 2 بازیکن کلیدی، که از قضا با مصدوم بودن هر کدوم، روی اون یکی حساب می کردم، حسابی دستم مونده توی پوست گردو!
مجید نیکبخت، جوون آینده دار تیم ملی، برای اولین بار تو این فصل از ابتدا تو ترکیبه. و با شرایط فعلی، فکر می کنم بازی خیلی نزدیکی باشه. امیدوارم صرف نظر از نتیجه، توش مصدومیتی در کار نباشه!

Ehsan
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۱
این نبودن مصدومیت تو هر بازی رو پایتم خفن !

El Senyor Fosc
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۴
لعنت. دروازبانم مصدوم شد. لعنت به این هت تریک!
35 سالشه، یعنی باید دفنش کنم رسما. لعنت به هت تریک! :boid:

این بازی رو هم باید باخته حساب کنم. مسخرس واقعا ...

Don M Corleone
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۸

انسانها به همون چيزي ميرسن كه بهش فكر ميكنن ! يا بهتر بگيم : انسانها به همون چيزي ميرسن كه ازش فرار ميكنن !! :3:

فيلم راز رو ديدي ؟
The Secret

El Senyor Fosc
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۴
انسانها به همون چيزي ميرسن كه بهش فكر ميكنن ! يا بهتر بگيم : انسانها به همون چيزي ميرسن كه ازش فرار ميكنن !! :3:

فيلم راز رو ديدي ؟
The Secret

ای بابا کاش اینطوری بود ...

ما که از اول تو هت تریک دیدیم شانس بالای 50 درصده، چه توی نتایج بازیا، چه بدتر از اون توی مصدومیت ها. تعداد فیزیوتراپ ها کشکه، خیلی وقتا می بینی با 10 تا فیزیوتراپ از تیمی که اصلا فیزیوتراپ نداره بیشتر مصدوم میدی.
و در فرهنگ دهخدا مقابل کلمه کشک همین مثال اومده :3:

به هر حال خدا رو شکر 1 هفته مصدوم شد!

با نبود 2 بازیکن اصلی و مصدوم شدن دروازبانم و بازی دروازبان ذخیره با اسکیلی نصف دروازبان اصلی، اگرچه نتیجه طبق معمول در این بازی شانستریک احمقانه بود، ولی باز هم تیم خوب بازی کرد.
تیم دوکسی حسام تیم بسیار خوب و آینده داریه، و من مطمئنم در آینده حرفای زیادی خواهد داشت. البته نمی دونم این بازی رو موتز بود یا نه، ولی خط هافبکش خیلی خوب گرفته بود. اگرچه با تمام تفاسیر، مساوی می تونست عادلانه ترین نتیجه این بازی باشه، که البته عدالت جایی در هت تریک نداره.

به هر حال اگر مربی این تیم اینجا رو می بینه، بهش تبریک میگم.

El Senyor Fosc
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۹
تازه الان فهمیدم که دروازبان جانشین که پسبل تشریف دارن، فرمشون disastrous بوده و لطف کردن نیم ستاره گرفتن :yahoo:

Mr_Behi
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۷

:3:سعيد جان بزن رو تمبك شايد بازيكنات بهتر بازي كنن,در ضمن يه پيشنهادي دارم, يه تسبي بگير دستت دعا بخون تا مصدومي ندي:rofl:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۱۸
:3:سعيد جان بزن رو تمبك شايد بازيكنات بهتر بازي كنن,در ضمن يه پيشنهادي دارم, يه تسبي بگير دستت دعا بخون تا مصدومي ندي:rofl:
علی دایی خودتی :3:

Don Bandini
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۰۳
سعید كیسه گلت هنوز پر نشده؟ :3:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۳ آذر ۱۳۸۷, ۲۱:۰۹
سعید كیسه گلت هنوز پر نشده؟ :3:
خجالت بکش علی (دایی) شانسی! :3:

خیلی ببخشید، اگه ثما هم دلواظبان پثبل بیاد با فلم دیظثتلص وایثه توی دلوازت، خیلی عذل می خوام به قولی کیثه گل میثی.

alvand_000
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۲۵
سعید ایران بارسا با پیر پاتال هایش تبدیل به کیسه بکس لیگ 2 ای ها شده است !!
این همه ادعا نکن پسر. بسه. برو محله تون بازی کن.
از اون دوره ای که شما شاخ بودی سال ها گذشته مرد مومن !

El Senyor Fosc
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۶
سعید ایران بارسا با پیر پاتال هایش تبدیل به کیسه بکس لیگ 2 ای ها شده است !!
این همه ادعا نکن پسر. بسه. برو محله تون بازی کن.
از اون دوره ای که شما شاخ بودی سال ها گذشته مرد مومن !
لااقل من وقتی می بازم، می دونم که نابحق باختم و وقتی می برم، به حق بردم! تو که هرچی بردی شانسی بوده و باید همه رو می باختی :lol:
تو فعلا برو خوش باش که باید مستقیم سقوط می کردی، ولی به لطف باگ هت تریک اون بالایی. گرچه با تیمی در سطح لیگ 3، زیاد اونجا دووم نخواهی آورد :pilot:

من برام رتبه 1 و 6 فرقی نداره. خدا رو شکر انقدر جام بردم که نخوام اینطوری پر پر بزنم :lol: و گرنه 2 تا بازیکن می خریدم که باگ هت تریک هم نتونه به دادت برسه :1: :3:

alvand_000
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۰۱
لااقل من وقتی می بازم، می دونم که نابحق باختم و وقتی می برم، به حق بردم! تو که هرچی بردی شانسی بوده و باید همه رو می باختی :lol:
تو فعلا برو خوش باش که باید مستقیم سقوط می کردی، ولی به لطف باگ هت تریک اون بالایی. گرچه با تیمی در سطح لیگ 3، زیاد اونجا دووم نخواهی آورد :pilot:

من برام رتبه 1 و 6 فرقی نداره. خدا رو شکر انقدر جام بردم که نخوام اینطوری پر پر بزنم :lol: و گرنه 2 تا بازیکن می خریدم که باگ هت تریک هم نتونه به دادت برسه :1: :3:

باشه!!! مشخصه که پر پر نمی زنی! حتی در حدی از اطلاعات برای بحث کردن نمی بینمتون آقای سعید !!!

Mr_Behi
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۴۹

ميگما اين جام هاي كه بردي در هم داره؟ اگه داره يكم نخود بريز توش ديزي درست كن ! :3:

naviddooni
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۲۳:۱۷
آره میدونی آخه آقا سعید اون زمانی که هتریک 3 تا یوزر داشته کلی جام برده

El Senyor Fosc
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۰۲:۰۴
باشه!!! مشخصه که پر پر نمی زنی! حتی در حدی از اطلاعات برای بحث کردن نمی بینمتون آقای سعید !!!
البته که نمی بینی، چون در اون سطحی نیستی که بتونی ببینی :lol:
یاد اون سرباز مهاجم افتادم که یه بزرگی (فکر کنم ارسطو یا ارشمیدس) رو در خیابان دید که نشسته و روی زمین اشکالی کشیده و داره مسئله حل می کنه. اونم تو عالم خودش حساب کرد، به نظرش بی ارزش اومد و زد بنده خدا رو کشتش :lol:
برو تو توهماتت خوش باش [Only Registered And Activated Users Can See Links]

El Senyor Fosc
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۰۲:۰۴
ميگما اين جام هاي كه بردي در هم داره؟ اگه داره يكم نخود بريز توش ديزي درست كن ! :3:
آره در داره خوبم داره. دیزیش رو هم با بچه ها سال هاس درست می کنیم و می خوریم. شما هم گیرت اومد توش دیزی درست کن که آی خوشمزه میشه و می چسبه :3:

El Senyor Fosc
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۰۲:۰۵
آره میدونی آخه آقا سعید اون زمانی که هتریک 3 تا یوزر داشته کلی جام برده
باشه :lol:

omid
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۱۴
نامردا
چنتا به یکی؟

El Senyor Fosc
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۵۴
نامردا
چنتا به یکی؟
سخت نگیر امید، این از اون چند تاهاس که رو هم یکی هم نمیشه :3:

Mr_Behi
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۸
سخت نگیر امید، این از اون چند تاهاس که رو هم یکی هم نمیشه :3:

:zoor:

El Senyor Fosc
چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۵۰
:zoor:

:yltype: (منظور رویکرد الکترونیک و فرهنگی در مقابل رویکرد نظامیه :3:)

alvand_000
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۰۸:۳۶
نامردا
چنتا به یکی؟

آخه امید ببین چه .... میگه! دوباره داره داستان فصل پیش استاد تکرار میشه!!
آقا سعید شما یویو تو بازی کن داداش. هر وقت که فهمیدی که چرا یه تیمی با دفاع اینقدر داغون مثل من تو یه نیم فصل اینقدر کم گل میخوره اون وقت می فهمی که هتریک یعنی چی! که می دونم نمی گیری!

El Senyor Fosc
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۴۰
آخه امید ببین چه .... میگه! دوباره داره داستان فصل پیش استاد تکرار میشه!!
آقا سعید شما یویو تو بازی کن داداش. هر وقت که فهمیدی که چرا یه تیمی با دفاع اینقدر داغون مثل من تو یه نیم فصل اینقدر کم گل میخوره اون وقت می فهمی که هتریک یعنی چی! که می دونم نمی گیری!
فقط همین مونده بود یکی مثل تو به من یاد بده هت تریک یعنی چی :lol:
من اون زمانی یاد گرفتم هت تریک یعنی چی، که شما داشتی یاد می گرفتی کارت اینترنت رو توی درایو فلاپی نذاری :lol:

omid
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۴۸
آخ جون دعوا:3:

El Senyor Fosc
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۵۷
آخ جون دعوا:3:
آره نگاه کن بخند، این اومده به من هت تریک یاد بده :lol:
همین آقایی که می گفت هرکی هافبکش بیشتر باشه برنده میشه :lol:
نکته جالب اینه که ایشون چند ارسال قبل ادعا کرده بود دیگه بحث نمی کنه. من یه توصیه برات دارم، کسی که برای حرف تو ارزشی قائل نیست، لااقل خودت برای حرف خودت ارزش قائل باش :yahoo:

navidamar
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۴
نامردا
چنتا به یکی؟

الوند و نوید عادتشونه، چند فصل پیش هم دو نفری ریخته بودن سره من و چند نفر از همه جا بی خبر هم میومدن وسط شلوغش کرده بودند!:megaphone:
الان هم نوبته سعیده :3:

El Senyor Fosc
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۱۲
الوند و نوید عادتشونه، چند فصل پیش هم دو نفری ریخته بودن سره من و چند نفر از همه جا بی خبر هم میومدن وسط شلوغش کرده بودند!:megaphone:
به تو هم می خواستن هت تریک یاد بدن؟ :3:

alvand_000
جمعه ۸ آذر ۱۳۸۷, ۰۸:۳۲
سلام به همه
میگم که حرف هم رو نمی فهمیم هر چند به نظرم ماجرا خیلی واضحه.
شما هر چی می خواین بگین
باشه آقا سعید.
ما به شما هتریک یاد نمیدیم!
راحت باش عزیز.
من یه سری cheat بلدم که می زنم که بازی ها این طوری شه
من ترجیح میدم سکوت کنم که دعوا نشه
موفق باشید

navidamar
جمعه ۸ آذر ۱۳۸۷, ۱۰:۲۷
چه عجب یه طرف کوتاه اومد!
البته اگر کوتاه اومدن دائمی باشه باید خوشحال بود

naviddooni
جمعه ۸ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۵۶

فقط من یه توضیحی در مورد مساله ما با ایشون بدم، چون اینجا جوری صحبت میشه که انگار ما آدم های غیر موجهی هستیم و دوستان خیلی دارن با ما مدارا می کنن
کل قضیه مربوط میشه به فصل 12 لیگ III.5

به ترتیب سعی میکنم پست های مهم اون فصل رو بزارم که قضیه روشن بشه

اف سی ری برگشت. حالا دیگه شما نمی تونید کاری بکنید؟
مدعیان این گروه به نظر من به ترتیب پارس من یو، اف سی ری، بارساپلیس و زرشک هستند. که چهار رتبه اول رو خواهند گرفت.
امیدوارم همتون موفق باشید.

شما می تونید یه سری به آلتید بزنید و ببینید كه بازی شما سوپرازینگ مچ بوده. شما توی همه خطوط ضعیف تر بودی و فقط میانه ات 3 واحد بهتر بوده.

من حاضرم سر رتبه بندی كه پیش بینی كردم شرط بندی كنم. تو هیچی نداری فقط شانس میاری.

اینجا منظور منم که غیر شانس هیچی ندارم مثلا!

یعنی که من 4 رم می شم این دیگه در سطح عمرا مطرح حاجی، خیلی دیگه دست کم گرفتی همه چی که hatstat نیست که در مورد بازی fc rey قبول دارم که شانس هم اوردم در صورتی که اون اختلاف فاحشی هم که تو می گفتی وجود نداشت ولی در مورد pars manu و barcapolis دیگه فکر کنم فصل پیش معلوم شده باشه که اوضاع چه جوریه در ضمن altid بر اساس hatstat بازی های سوپرازینگ رو مشخص می کنه مثلا بازی barcapolis و parsmanu هم جزو بازی های سوپرازینگ هست که به نظر من اصلا سوپرازینگ نیستش

نوید جان کاملا باهات موافقم.ضمنا آقای navidamar .شرط بندی به ضررته.دوست داری شرط ببندی ما پایتیم داداش:dirol:

من هم حاضرم شرط ببندم, zereshk جزو 2 تا تیم اوله! شک ندارم

من شرط می بندم زرشك خارج از دو تا تیم اوله. شرط سره چی؟

می بینم که سر نتیجه من اینجا کلی سروصدا شده مثل اینکه ما باید این فصل اول بشیم نمی شه کوشا جان و الوند جان به ما لطف دارن ولی مثل اینکه برا اینکه به بعضی ها ثابت بشه اونقدر ها هم که فکر می کنن نمی تونن خوب hattrick رو آنالیز کنن ما باید یه سری حرکت هایی انجام بریم، با اینکه من واقعا این فصل نتیجه برام مهم نیست و می خوام اوضاع استادیوم رو درست کنم ولی باز هم بعیده که با این وجود هم نتونم که جزو دو تا تیم اول بشم

شما اشتباه می بینید. شما حواستون به پارس من یو و بارسا پلیس نیست.
شرط بندها جا زدن؟
زرشك بهترین مقامی كه می تونه بیاره سومه.

خب.من یه هفته نبودمو دوستان حسابی گرد و خاک کردن!!!
من هم تو شرط کوشا هستم ولی بهتره شرط رو بکنیم رو کم کنی. خوبه؟

قبوله. می كنیم رو كم كنی.

تو استحقاق تیمت پایین تر از دومه اما خودت هم می دونی كه خر شانسی.

این هفته جنگ قهرمانیه، من با تیمی بازی دارم که 10 ستاره از من بیشتر می گیره اگه ببرم خیلی حرفه دیگه، تازه اگه ببرم با مشکل عدیده صعود مستقیم مواجه می شم خلاصه باید دید چون اصلا نمی شه که پیشبینی کرد که چی می شه، این بازیکن جدیدی هم که pars manu خریده فرمش inadequate شده و دیگه سر بازی من می ترکونه.
نوید آمار جان شما هم برو ماستتو بخور چون من عمرا از دوم پایین تر نمی آم این فصل

اینم از جدول که همونطور که میبینید من دوم شدم و در واقع باید این آقای نوید آمار روش کم می شد که اصلا نشده مثل اینکه!!!!

این اتفاقات اون فصل بود و همونطور که می بینید ما یه سری بی منطق هستیم که همین جوری می ریزیم سر یه نفر!!!!!!!!!!!!!

navidamar
جمعه ۸ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۳۸
حالا این بحث های قدیمی رو گذاشتی اینجا که چی؟ گذاشتی بگی من کل کل رو شروع کردم؟ این کل کل یه بحث قدیمی بود. که چندین فصل قدمت داشت و اون فصل به اوجش رسید.
من دوست ندارم جوابت رو بدم و منم برم برات آمار بیارم که بگم چقدر اون فصل خر شناس بودی، چند تا بازی رو با سوپرایزینگ مچ بردی و ...
من صلاح نمی دونم که بحثی رو که به این تاپیک ربطی نداره باز کنم. چون خودم مدیر این بخش هستم و باید ارسال نامربوط رو پاک کنم. نه اینکه خودم نا مربوط ارسال کنم.

درضمن:
من کجای حرفم گفتم که شما بی منطق هستید؟ من گفتم شما دو تا (که با کوشا علیه الرحمه :3: می شدید سه تا ) ریختید سر من، و چند تا از همه جا بی خبر جو گرفته هم طرفداریتون رو می کردند. این چه ربطی به بی منطقی داره؟

El Senyor Fosc
جمعه ۸ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۳۸
دوست عزیز، اگر شما تیمی رو که دو برابر تیم شماست ببری، و بیای بگی آی من بردم به خاطر ذکاوت و هوشم و این نقاط مضحک هت تریک رو بذاری به نفع خودت، اون وقت بی منطقی!
کسی که شانسی می بری، عیبی بهش وارد نیست، این عیب به هت تریکه، ولی وقتی بابت اون برد شانسی میاد ادعا می کنه، معلومه که نه منطق سرش میشه، و نه ذره ای به هت تریک آگاهی داره!

در هر صورت بحث های قدیم رو زنده نکنید. من خودم حوصله بحث کردن ندارم، بخوامم بحث کنم میرم با سعید و نوید و امید و محسن و بچه های هم دوره خودم بحث می کنم، ولی بعضی وقتا آدم حرفای بی سر و تهی می شنوه که خیلی بهش فشار میاد جواب نده، چرا که شاید 4 تا عضو جدید ببینن و گمراه بشن!

S.I.A.V.A.S.H
جمعه ۸ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۵۲
من گمراه شدم:3:

El Senyor Fosc
جمعه ۸ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۰۷
من گمراه شدم:3:
برو دادگاه لاهه از مصببینش شکایت کن :3:

Mr_Behi
جمعه ۸ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۱۰
دوست عزیز، اگر شما تیمی رو که دو برابر تیم شماست ببری، و بیای بگی آی من بردم به خاطر ذکاوت و هوشم و این نقاط مضحک هت تریک رو بذاری به نفع خودت، اون وقت بی منطقی!
کسی که شانسی می بری، عیبی بهش وارد نیست، این عیب به هت تریکه، ولی وقتی بابت اون برد شانسی میاد ادعا می کنه، معلومه که نه منطق سرش میشه، و نه ذره ای به هت تریک آگاهی داره!

در هر صورت بحث های قدیم رو زنده نکنید. من خودم حوصله بحث کردن ندارم، بخوامم بحث کنم میرم با سعید و نوید و امید و محسن و بچه های هم دوره خودم بحث می کنم، ولی بعضی وقتا آدم حرفای بی سر و تهی می شنوه که خیلی بهش فشار میاد جواب نده، چرا که شاید 4 تا عضو جدید ببینن و گمراه بشن!

ثما بگو ببينم دلوا ظبانت خوب شد؟ :3:

El Senyor Fosc
جمعه ۸ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۱۶
ثما بگو ببينم دلوا ظبانت خوب شد؟ :3:
خیلی ببخثید ثما این ثوالا لو می پلسی که بلای تیم ما حاثیه ایجاد کنی؟ ببینید ما دکتل خالجی آولدیم دلوازبانمون لو عمل کلده مثل لوظ اولش به قولی ثل حاله :1:

alvand_000
جمعه ۸ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۴۲
من واقعا متاسفم.
نوید دونی عزیز بی خیال شو .
ما که می دونیم داستان چیه. اونهایی هم که نمی دونن بذار هر طوری می خوان فکر کنن.
ببین این قدر اون فصل و ماجرا هاش با نوید امار واضحه که حد نداره
من واقعا حس و حال بحث ندارم اونم با این آدمها راجع به این موضوعات
آقایون شما خیلی خفنید.
منو مجبور کردید که فصل بعد تیمو جمع کنم که یه حالی به همه بدم.
این فصل هم ادعای هیچ جایگاهی تو جدول ندارم

Mr_Behi
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۳۴
خیلی ببخثید ثما این ثوالا لو می پلسی که بلای تیم ما حاثیه ایجاد کنی؟ ببینید ما دکتل خالجی آولدیم دلوازبانمون لو عمل کلده مثل لوظ اولش به قولی ثل حاله :1:

گفتيم دعا كن مصدومي ندي,نه دعاي بارون بكني,تو 3 بازي امروز هوا باراني هست!:6:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۴۷
به لطف خدا در اولین بازی تیم با لباس جدید یه نتیجه باشکوه در مقابل تیم خوب دوکسی حسام بدست اومد، و از همه بهتر بدون مصدومیت جدی!

فقط نمی دونم چرا انقدر تماشاگرا کم میان ورزشگاه، واقعا بی غیرت شدن ... اگرچه وضع هوا بی تاثیر نیست، ولی هوا هم خوب بود فوقش 10 هزار تا بیشتر می اومدن!

خدا رو شکر، امروز تمام نتایج عادلانه بود!

Mr_Behi
شنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۵۳
به لطف خدا در اولین بازی تیم با لباس جدید یه نتیجه باشکوه در مقابل تیم خوب دوکسی حسام بدست اومد، و از همه بهتر بدون مصدومیت جدی!

فقط نمی دونم چرا انقدر تماشاگرا کم میان ورزشگاه، واقعا بی غیرت شدن ... اگرچه وضع هوا بی تاثیر نیست، ولی هوا هم خوب بود فوقش 10 هزار تا بیشتر می اومدن!

خدا رو شکر، امروز تمام نتایج عادلانه بود!

شوما اون نصفه ديگه لباستو هم كه آبي كني ,تماشاچيهات بيشتر ميان ورزشگاه:3:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۷, ۰۳:۱۴
شوما اون نصفه ديگه لباستو هم كه آبي كني ,تماشاچيهات بيشتر ميان ورزشگاه:3:
شما که کمپلت آبی هستی چقدر میان مگه؟ :3:

Mr_Behi
يکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۰۵
شما که کمپلت آبی هستی چقدر میان مگه؟ :3:

بازيه قبل كه بيليت گير خودمم نيومد:rtfm:,100% پر بود ورزشگاه :mmm:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۱۶
پر شده بود؟ یعنی ورزشگاهت 46374 نفر جا داره؟ :3:
تو بازی حذفی لباس بپوشی و نپوشی ورزشگاه پر میشه :3:

Mr_Behi
يکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۴۳
پر شده بود؟ یعنی ورزشگاهت 46374 نفر جا داره؟ :3:
تو بازی حذفی لباس بپوشی و نپوشی ورزشگاه پر میشه :3:

84000 نفر,دوباره سي كن ميبيني پره:rtfm:,كه تو حذفي لباس بپوشي نپوشي ورزشگاه پر ميشه؟,پس بازي بعدي بگو هچكي لباس نپوشه ببينيم چجوري ورزشگهت پر ميشه:spiteful:,فقط بي زحمت خودت لخت نشيا:img-police:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۲
ما که شانس نداریم بازی بیفته خونمون. اگه این دور بالا بیام که تو خونه حریف بعیده، بازی بعدی می بینی که میشه یا نمیشه :3:

El Senyor Fosc
يکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۰۸
هت تریک مسخره دوباره برگشته به سیستم هافبک محوری و با این سیستم مسخرش، داره همین طور نتایج مضحک رقم می زنه. یاد روزایی افتاده که جلاد بدون کمترین شایستگی با استفاده از همین سیستم مسخره، 2 بار لیگ برتر رو برد!
واقعا حال آدم رو به هم می زنن با این گندهایی که به موتور بازی می زنن. هافبکت قوی تر باشه، بقیه پستا هویجم بذاری می بری، واقعا مسخرس!

Mr_Behi
يکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۲۹
هت تریک مسخره دوباره برگشته به سیستم هافبک محوری و با این سیستم مسخرش، داره همین طور نتایج مضحک رقم می زنه. یاد روزایی افتاده که جلاد بدون کمترین شایستگی با استفاده از همین سیستم مسخره، 2 بار لیگ برتر رو برد!
واقعا حال آدم رو به هم می زنن با این گندهایی که به موتور بازی می زنن. هافبکت قوی تر باشه، بقیه پستا هویجم بذاری می بری، واقعا مسخرس!

ثما با اون درواظبان هويجت ديديم چجوري بردي:rofl:,ميانه تاثير مستقيم داره رو تعداد موقيت هاي گل,بردت رو تظمين نميكنه,كاملا منطقي تيمي كه كنترل بازي دستشه شانس بردش بيشتره,اين نظر من هست,ولي موافقم كه پست هاي ديگه هم بايد تاثيرگذاريش بشتر شه:kahvecy0:

Mr_Behi
يکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۳۸
ما که شانس نداریم بازی بیفته خونمون. اگه این دور بالا بیام که تو خونه حریف بعیده، بازی بعدی می بینی که میشه یا نمیشه :3:

شما يه نگاه به وضعيت خودت تو جدول بنداز:rtfm:,انتظار الكي نداشته باش ورزشگاهت پر بشه,البته كمبود رنگ آبي تو لباستم كم تاثير نيست:3:

alvand_000
دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۷, ۰۱:۲۰

چه عجب بالاخره حرف ما رو فهمیدی

El Senyor Fosc
دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۷, ۰۱:۳۸
شما يه نگاه به وضعيت خودت تو جدول بنداز:rtfm:,انتظار الكي نداشته باش ورزشگاهت پر بشه,البته كمبود رنگ آبي تو لباستم كم تاثير نيست:3:
پارسال که قهرمان شدم هم همین بود، یه بازی نشد در بهترین شرایط روحی و آب و هوایی، بالای 70 هزار تا بیان. قبلا میانگین 25 برابر هوادارها بود، حالا همون 20 برابر هم پر نمیشه!

Mr_Behi
سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۷, ۲۰:۲۲
پارسال که قهرمان شدم هم همین بود، یه بازی نشد در بهترین شرایط روحی و آب و هوایی، بالای 70 هزار تا بیان. قبلا میانگین 25 برابر هوادارها بود، حالا همون 20 برابر هم پر نمیشه!

شما كه قديمي ترين تيم گروه هستي!چرا انقدر fan club members شما كم هست؟واسه همين كه تماشچي كم مياد,شما لباستو آبي كني بروبكس ميفرستم بيان تشويق تيمت:3:

El Senyor Fosc
چهارشنبه ۲۰ آذر ۱۳۸۷, ۰۹:۳۴
شما كه قديمي ترين تيم گروه هستي!چرا انقدر fan club members شما كم هست؟واسه همين كه تماشچي كم مياد,شما لباستو آبي كني بروبكس ميفرستم بيان تشويق تيمت:3:
هت تریک نمودار پیشرفتش یه تابع لگاریتمیه. شما اوایل که تیمت رو می گیری، بعد هر بازی 15-16 هوادار بهت اضافه میشه، اما الان برای من در بالاترین فرم هوادارها، به زحمت 4-5 نفر میان. اگه یه کم هم فرم کم باشه که یا نمیان یا با نفرات زیاد میرن.
در نمودار لگاریتمی وقتی زمان به بینهایت میل می کنه، نتیجه تقریبا ثابت میشه. این هم تو هت تریک کاملا مصداق داره.
ولی مسئله اینه که 25 برابر همین تعداد هم اگه می اومد راضی بودم!

navidamar
چهارشنبه ۲۰ آذر ۱۳۸۷, ۱۲:۳۷
دقیقا درست میگی و همینطوره، اگر غیر از این باشه درست نیست.

El Senyor Fosc
پنجشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۷, ۰۰:۴۴
بابا این استقلال خیلی خطرناک شده. زدی بهترین تیم ایران رو ترکوندی، با ما راه بیا، نزنی ما رو هم بپکونی :3:

Mr_Behi
پنجشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۷, ۰۲:۵۳
بابا این استقلال خیلی خطرناک شده. زدی بهترین تیم ایران رو ترکوندی، با ما راه بیا، نزنی ما رو هم بپکونی :3:

:king:فعلن كه طرفدارهاي تيم كله كردن واسه قهرمانيه ليگ ,2 بازيه اين هفته خيلي هيجان انگيز ميشه:clapping:

El Senyor Fosc
پنجشنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۷, ۲۲:۵۰
مدتی توی ذهنم بود که برای به یاد موندنی ترین بازی دربی بارسا - برشا، یه یادمان برگزار کنم. به طور کاملا اتفاقی، دیشب ساعت 1-1.30 صبح، رفتم بازی رو چک کردم و واقعا متعجب شدم! درست همین امروز سالگرد اون بازی بود! واقعا برام چنین تصادفی خیلی جالب بود، و به همین دلیل تصمیم گرفتم یه ویژه نامه براش منتشر کنم:

Mr_Behi
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۱۸
مدتی توی ذهنم بود که برای به یاد موندنی ترین بازی دربی بارسا - برشا، یه یادمان برگزار کنم. به طور کاملا اتفاقی، دیشب ساعت 1-1.30 صبح، رفتم بازی رو چک کردم و واقعا متعجب شدم! درست همین امروز سالگرد اون بازی بود! واقعا برام چنین تصادفی خیلی جالب بود، و به همین دلیل تصمیم گرفتم یه ویژه نامه براش منتشر کنم:

خوب بعدشم تعريف كن ؟ چي شد كه تيمت سقوط كرد به دسته هاي پايين تر؟ :3:

El Senyor Fosc
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۶:۲۳
خوب بعدشم تعريف كن ؟ چي شد كه تيمت سقوط كرد به دسته هاي پايين تر؟ :3:
سقوط نکرد، بازیکن هام رو فروختم و ترجیح دادم بیام پایین تا زمان مناسب. به هر حال ما برای دراز مدت برنامه ریزی می کنیم!