PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Konami

hsmoa
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۳۶
سلام
من این تاپیک را زدم تا افرادی که به این بازی مهیج علاقه دارند بیایند اینجا تا در باره ی این بازی بیشتر با هم صحبت کنیم
ممنون

wantonboy13
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۵۰
سلام
من این تاپیک را زدم تا افرادی که به این بازی مهیج علاقه دارند بیایند اینجا تا در باره ی این بازی بیشتر با هم صحبت کنیم
ممنون

میخوای ازون مسابقات آفلاین پرو ساکر بذاریم ؟!
تیم و ترکیب انتخاب کنن و یکی مسئول برگزاری شه و ...

هومن
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۵۹
لیگ فانتزی منظورته؟؟؟
منم موافقم

SALAR
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۰۳
من موضوع را نگرفتم.یعنی چی؟

محمد
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۰۳
چند وقت بود تو فکر زدن تاپیکی به این مضمون بودم
حالا چرا آنلاین بازی نکنیم ؟
قک میکنم اکثر بچه ها به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشن
لذت بازی کردن آنلاین pes وصف نشدنیه

wantonboy13
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۰۵
لیگ فانتزی منظورته؟؟؟
منم موافقم

آره... همین اسمی که این آقا مدیر گفت...
پرو ساکر 2009 هم باشه ترجیحا"... :wink:
قبل از این که شروع کنین بگم که من بارسلونا...!! :crazy:

wantonboy13
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۰۷

غم نبودن من هم توصیف نا پذیره... به دلیل اینکه علم اونقدر پیشرفت نکرده که منطقه ما رو اینترنت پر سرعت بدن ، پس این قضیه منتفیه !! :1:

only blue
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۱۷
فكر خوبی جدال نفسگیری میشه:1:

Don Bandini
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۳۶
تهرانی ها قرار بذارن با هم pes09 بزنیم! :1:

هومن
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۳۹

به قول بهروز :
« مصبتو شکــــــر...ما رو یاد چیزایی که نداریم ننداز...:1:»

من اینترنتم ذغالیه محمد... :crazy:
ولی پایه ی PES هستم. آدرس گیم نت بده ، سه سوت خودم رو میرسونم...!!! :apophys:

آره... همین اسمی که این آقا مدیر گفت...
پرو ساکر 2009 هم باشه ترجیحا"... :wink:
قبل از این که شروع کنین بگم که من بارسلونا...!! :crazy:

این آقا مدیر اسم داره... :1:

یکی رو باید پیدا کنیم که زحمت برگزاری مسابقات رو بکشه . به زیر و بم کار
آشنایی داشته باشه... من کسی رو سراغ ندارم.
در ضمن فکر کردی... بارسلونا سهم منه.. مال منه... عشق منه...!!! :3:

ولی در کل ایده ی بسیار خوبی هستش و من هر کمکی از دستم بربیاد انجام
میدم. شما هم برید تو انجمن های دیگه جاسوسی تا بفهمیم داستان از چه
قراره...

i.M.a.N
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۵۰
این رو توی یه انجمن دیدم چطوره

بنده لیست بازیکنان تعدادی از تیمهای مطرح اروپا رو اینجا مینویسم همانند رئال - بارسا - منچستر و .... بعد شما دوستانی که میخواهید در بازی شرکت کنید ابتدا ترکیبی 22 نفره از بازیکنان دلخواهتون از میان این لیستها و بازیکنان نام برده انتخاب کرده و به عنوان تیم خود اعلام میکنید که تیم قطعی شما در طول مسابقات خواهد بود و تنها در بین نیم فصل و در زمان رسمی نقل و انتقال میتوانید تعدادی از بازیکنان رو که در زمانش اعلام خواهد شد تغیر دهید بعد از اینکه تیم خود را اعلام کردید یک ترکیب 11 نفره برای هر بازی اعلام میکنید که ملاک اصلی ما برای امتیازدهی خواهد بود البته میتوانید ترکیبی 11 نفره برای کل مسابقات اعلام کنید و یا قبل از هر بازی ترکیب خود را تغیر دهید بعد وقتی که بازیهای لیگها انجام شد طبق بررسی های اماری و عملکرد 11 نفر اصلی که اعلام کرده اید به تیم شما امتیاز داده میشود برای مثال اگر مهاجم اعلامی شما گل بزند امتیاز مثبت یا اگر دروازه بان گل بخورد امتیاز منفی و کارتها و پنالتی و .... امتیازات خاص خود را خواهد داشت که بعدا اعلام میگردد و امتیاز کسب شده توسط بازیکنان تیم شما به عنوان امتیاز ان هفته شما محاسبه خواهد شد
برای مثال از میان تیمهای اعلام شده یکی از دوستان کاسیاس رو به عنوان دروازه بان اعلام میکند یکی وان درسار یکی پیتر چک یکی بوفون و .... و به ترتیب با توجه به عملکرد انها در طول هفته که گل بخورند یا نه امتیاز محاسبه خواهد شد
به زودی لیست بازیکنان مورد استفاده تیمهای و امتیازات مورد محاسبه اعلام خواهد گشت تا دوستان نسبت به یارگیری و اعلام ترکیب خود اقدام نمایند

خب حالا که لیست بازیکنان اعلام شد شما میتوانید اسامی تیم خود را پس از فکر و دقت از بین این لیستها انتخاب و در پستی با عنوان ترکیب تیم خود اعلام نمایید دقت کنید که این ترکیب قابل تغیر نبوده و تنها یکبار میتوانید ان را اعلام کنید پس با دقت کامل انتخاب و اعلام کنید تا نیازی به تغیر نباشد و ترکیب مناسب را اعلام کنید برای مثال میتوانید 3 دروازه بان از تیمهای مختلف و 10 دفاع و 10 هافبک و 7 مهاجم انتخاب کنید یا ترکیب دیگری از پستها فقط به قوانین دقت کنید که باید در طول مسابقات از انها تبعیت کنید
قوانین :
1- هر فرد میتواند تیمی متشکل از 30 بازیکن به هر شکل که دوست دارد از بین اسامی اعلام شده انتخاب و اعلام نماید بدیهی است فرد میتواند کل بازیکنان یک تیم یا از هر تیم تعداد کمی بازیکن انتخاب و اعلام نماید ولی حداکثر 30 بازیکن باید باشد
2- هر فرد پس از اعلام ترکیب 30 نفره خود باید اولین ترکیب 11 نفره خود را طبق قانون ماده 3 اعلام نماید این ترکیب جهت محاسبه امتیازات فرد ملاک قرار خواهد گرفت فرد میتواند این ترکیب 11 نفره را برای بازیهای بعدی تغیر دهد یا تا انتهای فصل ثابت نگه دارد
3- ترکیب 11 نفره فرد که ملاک امتیاز دهی قرار خواهد گرفت باید به صورت یکی از ترکیبهای رایج فوتبال باشد یعنی حداقلها و حداکثرهای بازیکنان در هر پست اعمال گردد بدین شرح ( 1 دروازه بان - 3 تا 6 دفاع - 3 تا 6 هافبک - 1 تا 3 مهاجم) مانند 1-4-4-2 یا 1-3-5-2 و .....
4- تغیر لیست 30 نفره تا نیم فصل ممکن نخواهد بود و تنها در فصل نقل و انتقالات با توجه به شرایط تعداد محدودی از ترکیب اجازه تغیر خواهند یافت
5- امتیازات مورد محاسبه طبق جدول امتیازی که بعدا اعلام خواهد گشت و از روی بازی هر یک از بازیکنان ترکیب 11 نفره در بازی واقعی هفته مورد نظر مورد محاسبه قرار خواهد گرفت و بعد از پایان هفته اعلام خواهد گشت
6- و قوانین مورد نیازی بعدی به مرور و در پی انجام بازیها اعلام خواهد گشت

مثالی از ترکیب :
کاربر ایکس ترکیب 30 نفره زیر را جهت بازیها اعلام کرده است :
دروازه بان : کاسیاس - بوفون - وان در سار - پیتر چک
دفاع : پویول - فردیناند - ویدیچ - نستا - کاناوارو - مارکز - تری - اشلی کول - زانتی
هافبک : رونالدو - اسکولز - لمپارد - بالاک - روزیسکی - جرارد - وان بومل - ژاوی - پیرلو - رونالدینیو
مهاجم : دروگبا - انری - ابراهیمویچ - وان نیستلروی - توتی - کلوزه
و این کاربر ترکیب 11 نفره اولیه را جهت اغاز بازیهای اعلام کرده است :
وان در سار
پویول - فردیناند - تری - کاناوارو
رونالدو - لمپارد - جرارد - رونالدینیو
انری - نیستلروی
و این ترکیب ملاک امتیاز دهی ان هفته بازیها قرار خواهد گرفت و در صورت تغیر نیافتن برای هفته های بعد نیز حساب خواهد شد تا هفته ای که تغیر داده شود

sasan69
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۵:۵۰
من از pro 4 سابقه ي بازي كردن دارم و كلا خوره ي اين بازي هستم...
فقط يه گيم نت قرار بذارين تا با كله بيام :3:
حريف ميطلبم :3:
فقط هم من ليورپول رو بر ميدارم شما هر تيمي رو كه خواستين بردارين...
يادش بخير PRO 6 رو تو مستر كاپش تا فصل 2014 رفته بودم جلو و انصافا عجب تيمي شده بود :3:

sasan69
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۰۹
خب ايمان جان ممكنه دو نفر 11 نفر اصليشون رو دقيقا مثل هم انتخاب كنند اونوقت هميشه با هم مساوي ميشن كه !!!
بعدشم من متوجه نشدم اين اسم هارو بر اساس دنياي واقعي حساب ميكني؟؟؟!!! يعني اگر مسي در دنياي واقعي گل بزنه امتياز مال اون كساني حساب ميشه كه مسي در تيمشون حضور داره؟؟؟!!!
بعدش من نفهميدم چرا لقمه رو ميپيچونيم دور سرمون؟؟؟!!! بچه هاي تهراني بيايين اينجا و يه گيم نت رو معرفي كنيد تا توي يه روز مشخص همه بريزيم اونجا و يه دوره كاپ برگزار كنيم...
دن بنديني عزيز هم اين مسئله رو گفت ولي تا چه حد پايه هستش نميدونم :3:

omid
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۲۶
کلی دردسر دارهههههههههه

هومن
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۳۱
منظور من یه چیز دیگه ای بود ایمان...

اینی که من میگم اینجوری هستش :

هر کسی یه تیم برمیداره و میشه سرمربیش . مثلا من بارسلونا رو بر میدارم :3:. بعد میتونی کمک مربی داشته باشی. کلا میتونی کادر فنی داشته باشی...
بعد که تیم ها تشکیل شدن ، یه لیگ تو Pes تشکیل میدی و بازی ها برگزار میشه.
قبل از هر بازی سرمربی هر تیم ترکیب اون شب و استراتژی و تعویض ها و کلا همه چی رو به برگزار کننده میده.
بعد از اعمال تغییرات تاکتیکی ، برگزار کننده بازی رو میزاه روی Com و دو تیم با هم بازی میکنن. بعد میاد ترکیب ها و مشخصات بازی و نتایج رو میذاره تو تاپیک...بعد در آخر هم یکی قهرمان میشه.
اگه تعداد تیم ها زیاد بشه میتونیم دو گروهش بکنیم و تیم های اول و دوم هر گروه بیان نیمه نهایی...
بعد سرمربی تیم قهرمان عنوان قهرمانیش زیر نام کاربریش نوشته میشه و ...

کلا خیلی جذاب میشه... ولی این که یه نفر وارد و قابل اطمینان رو پیدا کنیم که بازیا رو برگزار کنه ، سخته.

محمد
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۳۵
خب ايمان جان ممكنه دو نفر 11 نفر اصليشون رو دقيقا مثل هم انتخاب كنند اونوقت هميشه با هم مساوي ميشن كه !!!
بعدشم من متوجه نشدم اين اسم هارو بر اساس دنياي واقعي حساب ميكني؟؟؟!!! يعني اگر مسي در دنياي واقعي گل بزنه امتياز مال اون كساني حساب ميشه كه مسي در تيمشون حضور داره؟؟؟!!!
بعدش من نفهميدم چرا لقمه رو ميپيچونيم دور سرمون؟؟؟!!! بچه هاي تهراني بيايين اينجا و يه گيم نت رو معرفي كنيد تا توي يه روز مشخص همه بريزيم اونجا و يه دوره كاپ برگزار كنيم...
دن بنديني عزيز هم اين مسئله رو گفت ولي تا چه حد پايه هستش نميدونم :3:

گیم نت نمیخواد که . پاشید بیاید خونه ما . صفحه رو هم میندازیم روی ال سی دی چل اینچ . بساط تخمه و چیپس و ماست مو سیر هم ردیفه . پنجشنبه عصر شروع میکنیم ، لیگ شرطی میزنیم برای کله پاچه صبح جمعه . :crazy:

sasan69
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۳۷
اصلا اين يه سختيه عجيب ديگه هم داره اونم اينه كه توي Pes 9 تيم منچستر يونايتد خيلي قوي هستش و اگر كسي بخواد ميلان رو برداره اصلا نبايد شك كرد كه ميلان ميبازه بهش چون من خودم خوره ي اين بازي هستم و همه جوره بازي كردم باهاش...
ليورپول رو برداشتم و مني كه با فكر تركيب ميچينم و وسط بازي هم ميتونم تغيير آرايش بدم به منچستر كه رهبريش با كامپيوتر بود مساوي كردم حالا چه برسه به اينكه يه مغز انساني بخواد رهبريش كنه!!!
در كل بهترين راه همونيه كه يه روزه مشخص در يك گيم نت مشخص كساني كه مايل هستن بيان و يه كاپ برگزار كنند ...

omid
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۴۷
باورت میشه من توی 1 بازی دوستانه تاپ پلیر 8 تا گل به تیم منچستر زدم؟
من خودم اینتر بودم و فکر می کنم تیمی قوی تر از اینتر ساخته نشده
البته من 1 پچ هم ریختم رو بازیم:3:
امشب هم با بچه ها میریم خوابگاه بازی کنیم:3:

sasan69
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۵۸
باورت میشه من توی 1 بازی دوستانه تاپ پلیر 8 تا گل به تیم منچستر زدم؟
من خودم اینتر بودم و فکر می کنم تیمی قوی تر از اینتر ساخته نشده
البته من 1 پچ هم ریختم رو بازیم:3:
امشب هم با بچه ها میریم خوابگاه بازی کنیم:3:

خب اميد جان راستش رو بگو چقدر قدرت تيم خودت رو دستكاري كرده بودي ؟؟؟!!! :3:
من 5 ساله نتونستن از اين شگفتي ها خلق كنم :3:
بچه هاي تهراني چي شدن پس؟؟؟؟!!!!
مگه قرار نبود بريم گيم نت؟؟؟؟!!!!!:1:
همه خوف كردن تا من اومدم وسط :3:

هومن
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۲۴
گیم نت نمیخواد که . پاشید بیاید خونه ما . صفحه رو هم میندازیم روی ال سی دی چل اینچ . بساط تخمه و چیپس و ماست مو سیر هم ردیفه . پنجشنبه عصر شروع میکنیم ، لیگ شرطی میزنیم برای کله پاچه صبح جمعه . :crazy:

بابا اینجوری که نمیشه... من روم نمیشه... حالا خونتون کجا هست؟؟؟ کی بیام؟؟؟:3:
از الان بگم من بارسا رو برمیدارم...!!!

(ولی جدی میگی محمد یا تعارف زدی؟؟؟؟ من یه گیم نت تو گیشا سراغ دارما...)

محمد
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۵۴
بابا اینجوری که نمیشه... من روم نمیشه... حالا خونتون کجا هست؟؟؟ کی بیام؟؟؟:3:
از الان بگم من بارسا رو برمیدارم...!!!

(ولی جدی میگی محمد یا تعارف زدی؟؟؟؟ من یه گیم نت تو گیشا سراغ دارما...)

رو شدن نمیخواد که ... اصلا یه کار دیگه میکنیم رفت و برگشتی میزنیم خونه همدیگه :rofl:
من و عهد و عیال اول میایم منزل شما دیدار رفت و میزنیم . بعدش همونجا تاریخ دیدار برگشتو اعلام میکنیم . اینطوری دیگه حتما روتم باز میشه :jesors:

sasan69
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۸:۱۱
منم با محمد موافقم :3:
فقط من عهد و عيال ندارم :3:
========
خب هومن جان اگر پايه ي گيم نت هستي يه آدرس با كروكي بده تا يه روز بريم براي بازي كردن :3:

wantonboy13
يکشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۴۶
زپلشک.....
یعنی جرات میکنین با کسی که 5 تا 5 تا تو تاپ پلیر به منچستر میزنه رقابت کنین ؟!
یه آدرس مترو خور بدین تا بیام کل بخوابونم...
آی نفس کـــَش....

هومن
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۰۷
میبینم که برخی از دوستان از 4 تا و 5 تا و این اعداد صحبت میکنن...
من برزیل رو دور قمی میکنم تو لول تاپ پلایر ، ولی ادعایی ندارم. خدایا آخه چقدر آدم متواضع
باشه؟؟؟ تا کی شکسته نفسی بکنه؟؟؟؟ :1:

wantonboy13
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۱۱
هر موقع تونستی مثل من با ایران تو تاپ پلیر به ایتالیا و اون بوفون 3 تا بچپونی بعد بزن تو کار شکسته نفسی...!!

SALAR
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۱۶
به به.میبینم كه كل كل میكنید و جای من خالیه.

wantonboy13
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۲۴
تو ام بیا بگو 6 تا زدم... ولی چه فایده که در واقعیت حریف می طلبیمو نیست...

sasan69
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۰۹
تو ام بیا بگو 6 تا زدم... ولی چه فایده که در واقعیت حریف می طلبیمو نیست...

شديدا پايه شدم باهات بازي كنم:1:
يه گيم نت جور كنيد تا بريم اونجا :1:
من كه ادعايي ندارم ولي اگر تونستي منو ببري اونوقت معلومه حرفه اي هستي كه بعيد ميدونم بتوني منو ببري:1:
در كل من همه جاي تهران ميام فقط از تهران خارج نباشه من پايه هستم:eltaf:
فكر نكنم كسي مستر رو از فصل 2006 تا 2014 بازي كرده باشه تو اين جمع:1:

wantonboy13
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۱۶
شديدا پايه شدم باهات بازي كنم:1:
يه گيم نت جور كنيد تا بريم اونجا :1:
من كه ادعايي ندارم ولي اگر تونستي منو ببري اونوقت معلومه حرفه اي هستي كه بعيد ميدونم بتوني منو ببري:1:
در كل من همه جاي تهران ميام فقط از تهران خارج نباشه من پايه هستم:eltaf:
فكر نكنم كسي مستر رو از فصل 2006 تا 2014 بازي كرده باشه تو اين جمع:1:

2014 که تازه دستمون گرم میشه... من دوران تعطیلات عید هر 1-2 روزی یه فصل رد میکردم !! :crazy:

lampard
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۱۹
تهرانی ها قرار بذارن با هم pes09 بزنیم! :1:

خدایی حال میده من كه هستم

lampard
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۲۲
در منطقه گیشا كسی ادعاش نشه هاااااااااااااااااااااا

wantonboy13
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۳۳
در منطقه گیشا كسی ادعاش نشه هاااااااااااااااااااااا

آها... شما دارین در حد منطقه ای کل کل می کنین ؟! نه من منظورم استانیه... :mamba:

محمد
دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۸:۵۰
آها... شما دارین در حد منطقه ای کل کل می کنین ؟! نه من منظورم استانیه... :mamba:

دیدن قیافه این دوستانی که اینجوری کری میخونند بعد از بازی با من همیشه برام جالب بوده. :3:

wantonboy13
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۲۹
دیدن قیافه این دوستانی که اینجوری کری میخونند بعد از بازی با من همیشه برام جالب بوده. :3:

قیافه های خوشحال و خندونو منظورته دیگه...!! :crazy:

sasan69
سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۱۰
كل كل بسه ديگه يه روز مشخص كنيد توي يه گيم نت تا ببينيم كي از كي قوي تره :3:
هر كسي به صورت شخصي هم ميخواد قرار بذاره بگه هر جا باشه پايه ام :3:
راستي يه سوال؟!
شماها با دسته بازي ميكنيد يا با كيبورد؟؟؟!!!:3:
من يه زماني با كيبورد بازي ميكردم ولي الان يه چند وقتيه با دسته هم بازي ميكنم :3:

omid
چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۳:۲۶
شما بشینید بای کنید برندتون بیاد شیراز ببینم چن مرده حلاجه:3:

هومن
چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۳:۳۸
به شرطی که سر پول بلیط هواپیمای تهران - شیراز بازی کنیم. قبوله؟؟؟ :1:

sasan69
چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۴:۵۰
هون جان فكر كنم رئيس كميته ي برگزاري رقابت ها بايد خودت باشي و يه تاريخ بذاري و يه مكان(گيم نت) تا بچه ها بيان و نظرشون رو بگن تا به يه نتيجه ي واحد برسيم...
ممنونم

wantonboy13
چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۰۸
كل كل بسه ديگه يه روز مشخص كنيد توي يه گيم نت تا ببينيم كي از كي قوي تره :3:
هر كسي به صورت شخصي هم ميخواد قرار بذاره بگه هر جا باشه پايه ام :3:
راستي يه سوال؟!
شماها با دسته بازي ميكنيد يا با كيبورد؟؟؟!!!:3:
من يه زماني با كيبورد بازي ميكردم ولي الان يه چند وقتيه با دسته هم بازي ميكنم :3:

من چندین سال با کیبورد بازی میکردم ، ولی دیگه از وقتی دسته گرفتم (حدود 3-4 ماه پیش) دارم با دسته بازی می کنم.
راستی پریشب با بارسلونا 3-8 تیم منچستر یونایتد رو با تموم ستاره هاش رو تاپ پلیر ترکوندم !!

sasan69
چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۱۶
من چندین سال با کیبورد بازی میکردم ، ولی دیگه از وقتی دسته گرفتم (حدود 3-4 ماه پیش) دارم با دسته بازی می کنم.
راستی پریشب با بارسلونا 3-8 تیم منچستر یونایتد رو با تموم ستاره هاش رو تاپ پلیر ترکوندم !!

خودت بازي ميكردي يا مربيگري ميكردي؟؟؟!!!
اگه بازي ميكردي كار بزرگي نكردي ولي اگه با مربيگري تونستي اينجوري ببري كارت جالب بوده :good:
=======
هومن جان كجايي پس؟؟؟!!!
من منتظرم بياي يه جايي رو مشخص كني :wink:

wantonboy13
چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۳۲
خودت بازي ميكردي يا مربيگري ميكردي؟؟؟!!!
اگه بازي ميكردي كار بزرگي نكردي ولي اگه با مربيگري تونستي اينجوري ببري كارت جالب بوده :good:
=======
هومن جان كجايي پس؟؟؟!!!
من منتظرم بياي يه جايي رو مشخص كني :wink:

خودم بازی کنم یا مربیگری کنم ؟!!!!
مگه منیجر داره PES ؟!!!

sasan69
چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۶:۳۸
خودم بازی کنم یا مربیگری کنم ؟!!!!
مگه منیجر داره PES ؟!!!

خب وقتي دسته رو روي كامپيوتر تنظيم كني شما فقط تركيب ميجيني و كامپيوتر بازي ميكنه :jesors:
عكسشم همون آدمكه هستش كه به جاي دسته ميكشه :apophys:
خب عزيزم به كامپيوتر 10 تا هم بزني مهم نيست،مهم اينه كه شما به يه انسان بتوني اين همه گل بزني چون از زماني كه يادم مياد هر كدوم از ورژن هاي فوتبال يه نقطه ضعفي داشته و كافي بوده شما بر اثر بازي هاي زياد اون رو متوجه بشين اونوقت با ضعيف ترين تيم ها هم ميتونيد گل هاي زيادي به ثمر برسونيد!:wink:
يه زماني گفته ميشد سال 2014 بازيه فوتبال كم ترين نقاط ضعف را خواهد داشت و ديگه نميشه با سانتر به تير يك از كرنر حتما گل بزني :jesors:
اينو گفتم تا بگم تمام نقاط ضعف بازيه فوتبال PES 09 رو ميدونم و گل زدن به كامپيوتر اصلا سخت نيست:1:

wantonboy13
چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۰۶
خب وقتي دسته رو روي كامپيوتر تنظيم كني شما فقط تركيب ميجيني و كامپيوتر بازي ميكنه :jesors:
عكسشم همون آدمكه هستش كه به جاي دسته ميكشه :apophys:
خب عزيزم به كامپيوتر 10 تا هم بزني مهم نيست،مهم اينه كه شما به يه انسان بتوني اين همه گل بزني چون از زماني كه يادم مياد هر كدوم از ورژن هاي فوتبال يه نقطه ضعفي داشته و كافي بوده شما بر اثر بازي هاي زياد اون رو متوجه بشين اونوقت با ضعيف ترين تيم ها هم ميتونيد گل هاي زيادي به ثمر برسونيد!:wink:
يه زماني گفته ميشد سال 2014 بازيه فوتبال كم ترين نقاط ضعف را خواهد داشت و ديگه نميشه با سانتر به تير يك از كرنر حتما گل بزني :jesors:
اينو گفتم تا بگم تمام نقاط ضعف بازيه فوتبال PES 09 رو ميدونم و گل زدن به كامپيوتر اصلا سخت نيست:1:

من از خجالت دوستامم درومدم و با تیم های هم سطح بدجور آبروشونو جلو بقیه بردم... اینم هست که خود بازی باگ های زیادی داره و میشه گل های زیادی زد ، مثلا" من چند تا بازی با کامپیوتر که انجام میدم خسته میشم از این همه برد... دوستامونم که دعوت می کنیم میگیم بیاین سوسکتون کنیم همه از ترسشون میگن برو بابا حوصله داری...!!
خلاصه من همچنان دنبال یه حریف خوب میگردم... :crazy:

sasan69
چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۷:۳۰
من از خجالت دوستامم درومدم و با تیم های هم سطح بدجور آبروشونو جلو بقیه بردم... اینم هست که خود بازی باگ های زیادی داره و میشه گل های زیادی زد ، مثلا" من چند تا بازی با کامپیوتر که انجام میدم خسته میشم از این همه برد... دوستامونم که دعوت می کنیم میگیم بیاین سوسکتون کنیم همه از ترسشون میگن برو بابا حوصله داری...!!
خلاصه من همچنان دنبال یه حریف خوب میگردم... :crazy:

خب من كه ميگم شما يه بار با من بازي كن تا ببيني كي حريف هستش واقعا!:1:
اگه دنبال حريف هستي من حريفت،هر جا داخل تهران قرار بذاري ميام :wink:
حالا اگر جايي (گيم نت) رو مدنظر داري بگو تا قرارشو با هم بذاريم :good:
با كري خوندن معلوم نميشه كي قوي تره:crazy:

wantonboy13
پنجشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۲:۱۲
هومن بیا یه خونه خالی معرفی کن...البته منظورم با کامپیوتر برای زدن گیم بین هت تریکی هاست...!!