توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فلسفه هتریکی
o4.pro
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۵۲
سلام
شاید موضوع تاپیک براتون عجیب باشه. ولی همتون تا حالا بدون شک اطرافتون با این سوال مواجه شدید: " داری پای اینترنت چی کار میکنی؟" بعد شما با کلی شوق و ذوق در مورد این دنیای مجازی توضیح میدید ولی بلا فاصله یا بعد چند وقت میبینی طرف هیچ ارتباطی نمیتونه برقرار کنه در حقیقت نمیتونه قبول کنه جای یه بازی با کلی گرافیک باحال تو کامپیوتر بیاد بشینه با اینترنت یه بازی نوشتاری (Textbase) بازی کنه و از اینکه شما ماه ها و سال ها داری بازی میکنی تعجب میکنه. البته این موضوع که همچین بازیی برای افراد با قدرت تخیل بالا قطعا جذاب تره که بدیهی به نظر میرسه
خوب دلیل بازی کردن میتونه واسه هرکی یه چیزی باشه ما اینجا میخوایم ببینیم پشت این دلیل چه فلسفه ای خوابیده!
خوب شروع کنید و بگید که دلیل تون چیه. شاید کسانی باشن که نیاز به این دیدگاه شما داشته باشن و بتونن جواب این سوال رو ببینن که "خوب آخرش که چی؟"
SALAR
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۵۴
یعنی چی كار كنیم؟
o4.pro
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۱:۵۵
اولیش خودم
من همشه عاشق مدلسازی بودم یعنی پیاده کردن واقعیت!
این بازی یه مدل خوب هست از دنیای فوتبال. یه دنیای دیگه خارج از دنیای مادی و یه مکان مجازی واسم فوق العاده است. علاوه بر این تمرین مدیریت و سرگرمی از دیگر هدف های منه.
الان عجله دارم برمیگردم ادامه میدم به حرفام
omid
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۰۶
فرق بین هوش مصنوعی هست و هوش انسان
من 1 بازی Pes با دوستم رو ترجیح میدم به 10 بازی با کامپیوتر بی احساس
هتریک هم همینه دیگه..
رضا
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۲:۵۵
همیشه تقابل فكر با فكر برام جالب تر بوده.
همیشه دوست داشتم با یكی بازی كنم كه از من قویتر باشه.
این بازی هم به نوعی تقابل افكار انسان هاست با هم.
البته این نوع فكر كردن با بقیه فكر كردن ها فرق میكنه.
شما باید یه انالیزور به تمام معنا باشی.
black_shadow
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۲۹
پریروز به یكی از همكلاسیام داشتم هتریك رو معرفی میكردم.
كلی توضیح دادم اخرش بهم گفت كیا من تو كل دانشگاه فقط تورو یه بچه با شعور میدونستم!!!!!نظرم عوض شد!!!
................
هتریك یه بازی مجازی نیست.
با یه بازی مجازی نمیشه اینقدر رابطه برقرار كرد من وقتی سر كلاس نشستم به جای گوش دادن به درس به این فكر میكنم كه تركیب بازی بعدی رو چجوری بچینم.
دیشب ساعت 3 رفتم بخوابم تا 3:45 به این فكر میكردم كه با پولم ورزشگاهمو گسترش بدم یا یه مدافع بخرم واسه ذخیره دفاعم.
این بازی دیگه برای من یه بازی مجازی نیست.شده جزو زندگیم.
................
اینارو(و یه چیزای دیگه) كه بهش گفتم گفت فكر میكنم راجع به حرفات!!!!
رضا
پنجشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۳:۴۶
منم همینطور.واسه هر كی كه توضیح میدم مسخرم میكنه.
واقعا فلسفش چیه؟؟؟
البته به نظرم باید واسه ادمش توضیح داد.
یعنی كسی كه علاقه واقعی به فوتبال داره.من خودم چون كلا از بحث كردن و انالیز فوتبال گرفته تا.... خوشم میومد وارد هتریك شدم.
sasan69
جمعه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۰۹
منم كه هميشه عاشق اين بودم كه با آزمون هاي سخت خودم رو امتحان كنم!
اينجا هم دقيقا همين اتفاق ميفته!
اول يه تيم داري كه طبق تفكرات خودت شكل ميگيره و بعد وارد مرحله ي جذاب رقابت ميشي...
براي من هيچ چيزي جذاب تر از رقابت نيست،حتي اگر حريفم از من چندين برابر قوي تر باشه!(اين حرفم رو masoud_2271 بهتر درك ميكنه!)
من وارد هت تريك شدم چون ميخوام قدرت آناليزوريه خودم رو بسنجم،البته بگذريم از اينكه شايد تو بعضي از بازي هام مجبور شدم به نامردي ببريم بازيم رو!!! (اين رو هم از masoud_2271 بپرسيد بهتون ميگه!)
كاش هت تريك ايران اينقدر شلوغ بود كه تماميه دسته ها تيم هاشون صاحب دار بود و همگي هم به تيم هاشون ميرسيدن...
15 فصل ديگه قهرمان ليگ برتر ايران ميشم!!!(اين جمله همه ي علاقه ي من به هت تريك رو ميرسونه )
amirlefthand
جمعه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۱:۲۷
دقیقا من به هرکی از دوستام گفتم میگفتن که وقتت رو داری علکی تلف میکنی- این درصورتیه که نمیدونن که هتریک چیه و چگونه میشه باهاش لذت برد
black_shadow
جمعه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۲:۰۲
هتریك= نفس!!!
15 فصل ديگه قهرمان ليگ برتر ايران ميشم!!!
ببین! دیگه اومدیو نسازیا!!!
من طبق برنامه بلند مدتم قراره 10 فصل دیگه قهرمان لیگ برتر بشم!!!!و اگه بشم كه دیگه ول نمیكنم قهرمانیو!!!و این یعنی برنامه 15 فصل دیگه تو كل یوم كان لم یكن (فكر كنم درست نوشتم!!!)میشه!!!!!
wantonboy13
جمعه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۴:۵۹
به این هم فکر کنین که هت تریک چقدر تو زندگی یادتون داده...
گذشته از حس رقابتی و آنالیز فوتبالی که همه ما رو لا اقل یه مربی درجه 4 کرده (!!) ، به ما مدیریت رو یاد داده...
مدیریتی که خیلی موقع ها من ازش استفاده می کنم...
black_shadow
جمعه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۱۱:۴۹
به جان خودم الان منو مربی پرسپولیس كنن میتركونم!!!!
خوب قطبی هم انالیزور بود دیگه!!!!منم الان هربازی كه دارم از 3 4 روز قبلش شروع میكنم به انالیز بازی و بازیكنان تیم مقابل.
واسه هتریك اینجوریم.
ولی فردا امتحان ریاضی عمومی دارم اندازه گوسفندم بلد نیستم و دارم تو هتریك میچرخم!!!!!
o4.pro
جمعه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۲۰:۴۴
خیلی خوب بود! من میخوام این سوال رو مطرح کنم واقعا زندگی یعنی چی ؟؟؟ منظورم اون چیزیه که بهش به اصطلاح واقعیت میگن! یعنی تقابل با محیط اطراف! به چی میگن زنده به چیزی که قابلیت رشد رو داشته باشه و از مواد عالی ساخته شده باشه یعنی کربن و هیدروژن و ... اما الان داریم دنیای جدیدی رو میبینیم که داره هم عرض کره خاکی و کربنی ما پیش میره! سیلیس ! میدونید که ماده اصلی کامپیوتر ها سیلیس هست. الان میبینیم مکان های اینترنتی و سایت هایی که دارن معامله میشن این یعنی که دنیای سیلیسی داره به سمت رقابت با دنیای کربنی پیش میره! ماتریکس رو که دیدید ؟؟؟
اما نکته فوق العاده متحیر کننده اینجاست که سیلیس تو جدول تناوبی زیر کربن قرار داره و 4 ضرفیته هست. این به نظرتون اتفاقیه >؟؟؟ آیا میشه پیش بینی کرد که عنصر پایینی سیلیس روزی دنیای سومی رو با مشخصات جدید رو کنه ؟؟؟ فقط خدا میدونه!
خلاصه کلام هتریک قدمی بزرگ در راه حرکت این دنیا بزرگ و جدیده و میتونه بنیان گذار قوانین جدید حاکم در ارتباطات باشه! این مدل سازیه که آدم رو مثل آهن ربا جذب میکنه.
wantonboy13
دوشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۴۳
قشنگیش اینه که تو اتوبوس خواب باشی... بعد 2 تا صندلی اونور تر بین 2 نفر یه بحث داغی بگیره...
آره دیشب یه مگنیفشنت گرفتم ... میلیارد... برا دسته 3 خوبه... (...) میگفت انقدر می ارزه...
به نظرتون اینا راجع به چی حرف میزدن ؟! :3:
black_shadow
دوشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۴۷
هتریك به من صبور بودن رو یاد داد.
چیزی كه عمرا بلد نبودم.
یه بازیكن 15 سال با گلزنی قابل قبول اسكاتت میده بهت(دلتون بسوزه!!).خوب تمرینش بدی 4 فصل بعد میتونی ازش بهره برداری كنی.
اینجا باید صبور باشی.
black_shadow
دوشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۸, ۰۰:۵۰
قشنگیش اینه که تو اتوبوس خواب باشی... بعد 2 تا صندلی اونور تر بین 2 نفر یه بحث داغی بگیره...
آره دیشب یه مگنیفشنت گرفتم ... میلیارد... برا دسته 3 خوبه... (...) میگفت انقدر می ارزه...
به نظرتون اینا راجع به چی حرف میزدن ؟! :3:
اونا هم داشتن در مورد بهادر عبدی حرف میزدن كه به درد دسته 3 میخوره!
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.