PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 4 گروه بیست و سه

Juventus
چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۰۰
سلام
گروه ما يكي از فعالترين دسته هاي هتريك تو ايران هست، ولي حيفم اومد اينجا هيچ فعايتي نداريم، اوميدوارم با حضور سبزتون بتونيم اينجا هم فعال بودن خودمون رو نشون بديم.
با تشكر
Juvetus

Juventus
چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۸, ۱۶:۲۷
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

اين ترتيب حقوق هفتگي تيم هاي دسته ما هست، البته حتما ميدونيد كه سن بازيكن ها عامل مهمي تو حقوق بازيكناست(بعد از اسكيل البته) اما ميانگين سني بازيكن هاي تيم jeepy creepy بازم 23 سال هست كه همراه با من كم سنترين تيم هاي اين دسته هستيم، ميخوام بگم كه اين حقوق بالا براي تيم jeepy creepy و سن كم نشون دهنده ي اسكيل بالاي بازيكن هاي تيمش هست.

meysam
پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۳۷
سلام
گروه ما يكي از فعالترين دسته هاي هتريك تو ايران هست، ولي حيفم اومد اينجا هيچ فعايتي نداريم، اوميدوارم با حضور سبزتون بتونيم اينجا هم فعال بودن خودمون رو نشون بديم.
با تشكر
Juventus

سلام رفیق من امدم , ولی مثل اینكه بچه های گروه همه خوابن:sad::1::1:

Juventus
جمعه ۱۵ خرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۰۱
سلام رفیق من امدم , ولی مثل اینكه بچه های گروه همه خوابن:sad::1::1:
سلام، نه انشالاه ميان.شما با FC - DANG MUSIC بازي داري؟:apophys: تيم خوبي داره، من با اختلاف يك گل تونستم ببرمش، اونم تو زمين خودم، هردو تون موفق باشين :clapping: من كه با creepy اونم تو زمين اون دارم:wacko: اما روحيه ي يوونتوسيم رو حفظ ميكنمو ميرم تو زمين،نتيجه با خدا :icon_bravo::aggressive::victory::pleasantry:

Ramin
شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۸, ۰۹:۱۵
baba in time fc_dang_record chori bish nist.bezaninesh bendazinesh daste paeen .jash hamon lige 5e.:crazy::crazy::crazy:

meysam
شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۳۳
baba in time fc_dang_record chori bish nist.bezaninesh bendazinesh daste paeen .jash hamon lige 5e.:crazy::crazy::crazy:

بههههههههههههههههههههه:shade s_smile: سلام رامین . كم پیدایی ؟

Juventus
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۸, ۰۲:۰۸
نميدونم چرا اينقدر فعاليت كمه تو اينجا،صبح تا شب همه انلاينن اما اينجا فعاليت ندارن !! البته هنوز 3 نفر ايمل من رو نخوندن تو هتتريك كه خيلي عجيبه :sick:
ما كه اين هفته باختيم،البته زياد دور از انتظار نبود:crazy: ميسم هم برد خوبي داشت، نكته ي عجيب اينه كه Venomous Scorpions حدود يك ماه هست كه انلاين نشده و اگه 3 هفته ديگه همينجوري ادامه پيدا كنه تيمش رو ميگيره هتتريك.

Juventus
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۵۱
گروهمون تو alltid به رنكينگ 5 از 64 ليگ رسيده كه سختي ليك مارو نشون ميده:crazy: تا جايي كه يادم مياد هيچوقت اينفدر پايين نبوده...
نكته ي جالب ديگه اينه كه توي كل تيم هاي دسته 4 تيم jeepy creepy در رده هفتم از لحاظ ريتينگ كلي تيم و تيم من در رده ي دهم از لحاظ ريتينگ دفاع تيم در بين 510 تيم موجود در اين دسته قرار گرفته:good:

meysam
شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۸, ۰۲:۰۶
نميدونم چرا اينقدر فعاليت كمه تو اينجا،صبح تا شب همه انلاينن اما اينجا فعاليت ندارن !! البته هنوز 3 نفر ايمل من رو نخوندن تو هتتريك كه خيلي عجيبه :sick:
ما كه اين هفته باختيم،البته زياد دور از انتظار نبود:crazy: ميسم هم برد خوبي داشت، نكته ي عجيب اينه كه Venomous Scorpions حدود يك ماه هست كه انلاين نشده و اگه 3 هفته ديگه همينجوري ادامه پيدا كنه تيمش رو ميگيره هتتريك.

سلام رفیق اولا میثم اشتباه نوشتی:sors::sors: .
دوما این هفته شما هم مثل من یه بازی آسون داری به امید خدا باختت از یادت میره در ضمن انتظار دیگه ای نداشتم چون jeepy تیم بسیار قدرتمندیه.:wink_smile::wink_smile::wink_s mile:

Juventus
شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۸, ۰۹:۴۵
:friends::pleasantry::drinks:

Juventus
يکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۳۸
اقا ميثم (ميسم:jesors:) تبريك تبريك، گل كاشتي، اونم كجا !! تو زمين خودش، اونم تا دقيقه 88 جلو بودي:apophys: بابا به ما هم ياد بده چجوري مساوي بگيريم، ما كه نتونستيم و با ختيم تو زمينش :sad: حالا اگه شرايط خوب پيش بره براي قهرماني هم يك اميد هايي برا من و تو بوجود اومد البته من اگه نتونم تو دسته بالاتر دووم بيارم، بالا نميرم :1: اقا راستش رو بگو اين كه يك طرفه دفاع كني رو از كجا اوردي ؟ :crazy::shades_smile: البته شما استاد ما هستي:1: ولي ايول خوب تونستي حدس بزني كه از كدوم سمت حمله ميكنه، چجوري فهميدي اين بازي سمت حمله كردنش فرق ميكنه ؟ :sovxx:

meysam
دوشنبه ۱ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۲۹
خواهش می کنم رفیق :wink:. من رفتم به بازی های تیمش یه نگاه انداختم دیدم بیشتر حملاتش از وسط همون طوری بود که خودش می خواست یعنی تاکتیک حمله از عمق. منم فکر کردم که یه دفاع وسط نمی تونه جلویه 2 مهاجمه قدرتمنده اونو بگیره واسه همین از دوفاع در مرکز خط دفاعم استفاده کردم . ولی خداییش بازم 8 موقعیت گل داشت و رشادت دروازبانم و شانس باعث شد که نتیجه مساوی بشه:wink::spiteful::spiteful:

ولی من به jeepy تبریک می گم واقعا تیم خوف ناکی داره:good::1::1::1:

Juventus
دوشنبه ۱ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۴۷
خواهش می کنم رفیق :wink:. من رفتم به بازی های تیمش یه نگاه انداختم دیدم بیشتر حملاتش از وسط همون طوری بود که خودش می خواست یعنی تاکتیک حمله از عمق. منم فکر کردم که یه دفاع وسط نمی تونه جلویه 2 مهاجمه قدرتمنده اونو بگیره واسه همین از دوفاع در مرکز خط دفاعم استفاده کردم . ولی خداییش بازم 8 موقعیت گل داشت و رشادت دروازبانم و شانس باعث شد که نتیجه مساوی بشه:wink::spiteful::spiteful:

ولی من به jeepy تبریک می گم واقعا تیم خوف ناکی داره:good::1::1::1:
منظورم اينه كه چجوري تونستي بفهمي كه اين بازي از اون سمت حمله ميكنه، و اون سمت دفاعت رو خالي كردي؟ چون كه تا حالا همه ي بازيهاش رو از سمت ديگه حمله كرده بود، چجوري حدس زدي اين بازي از اون سمت حمله ميكنه ؟

meysam
دوشنبه ۱ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۲۹
منظورم اينه كه چجوري تونستي بفهمي كه اين بازي از اون سمت حمله ميكنه، و اون سمت دفاعت رو خالي كردي؟ چون كه تا حالا همه ي بازيهاش رو از سمت ديگه حمله كرده بود، چجوري حدس زدي اين بازي از اون سمت حمله ميكنه ؟

من فقط حدس زدم :crazy: كه اونم خدا رو شكر درست در اومد:1::1::1:

Juventus
پنجشنبه ۴ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۳۸
خوب ماها كه حذف شديم، فقد jeepy creepy مونده كه با يك تيم تو ليگ برتر داره:shades_smile:
venoum scourpions هم به ملكوت اعلا پيوست، يادش گرامي باد :wink:

meysam
دوشنبه ۸ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۳۶
خوب ماها كه حذف شديم، فقد jeepy creepy مونده كه با يك تيم تو ليگ برتر داره:shades_smile:
venoum scourpions هم به ملكوت اعلا پيوست، يادش گرامي باد :wink:

بله تو گروه ما به سلامتی همه حذف شدیم :apophys: و فقط تیم قدرتمند jeepy تو جام مونده كه من براش آرزویه موفقیت دارم:1::1:

واقعا باعث تاسف كه بیشتر ایرانیها صبروحوصله ندارند:sad: كه یكی از این افراد صاحب تیم venoum بود:sad_smile:

meysam
دوشنبه ۸ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۴۳
هفته قبل برای من هفته خوش شانسیم بود اما این هفته بر عكس شد تیم من در این بازی از5 موقعیت گل تنها 1 موقعیتو گل كرد . اما به هرحال سه امتیاز گرفتم و از كورس قهرمانی عقب نیوفتادم:1::1::1:

Juventus
پنجشنبه ۱۱ تير ۱۳۸۸, ۰۸:۵۷
بله تو گروه ما به سلامتی همه حذف شدیم :apophys: و فقط تیم قدرتمند jeepy تو جام مونده كه من براش آرزویه موفقیت دارم:1::1:

واقعا باعث تاسف كه بیشتر ایرانیها صبروحوصله ندارند:sad: كه یكی از این افراد صاحب تیم venoum بود:sad_smile:
براي چي تيمش رو ول كرد؟

meysam
جمعه ۱۲ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۴۹
براي چي تيمش رو ول كرد؟

می خواست یه شبه ره صد ساله رو بره بعد دید نتونست خورد تو ذوقش :1::1::1:

Rameen
چهارشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۹, ۱۱:۰۹
سلام
ما هم اومدیم به این گروه!
رامین هستم مدیر تیم رامایانا:SugarwareZ-171:

amin_michael5
چهارشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۹, ۲۲:۳۲
سلام
ما هم اومدیم به این گروه!
رامین هستم مدیر تیم رامایانا:sugarwarez-171:
به به داش رامین :1:

چه عجب دادا ما شما رو اینورا زیارت کردیم؟؟!! :3:

Rameen
جمعه ۲۷ فروردين ۱۳۸۹, ۱۴:۴۵
به به داش رامین :1:

چه عجب دادا ما شما رو اینورا زیارت کردیم؟؟!! :3:
به به سلاااااااااااااام آق امین
خوبی؟
قربونت. دیگه مارو دعوت کرده بودی گفتم بیام ببینم انجا چه خبره
:SugarwareZ-224:

Juventus
يکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۰۷
سلام داش رامين.
آقا اگه اجازه بدي، حرفها رو همون Org ادامه بديم، آخه اونجا پستها بيشتر تو چشم مياد تا اينجا:wink:
با تشكر