PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : javad_m

javad_m
پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۱۸
سلام.........

خب ما دیدیم بقیه اینجا واسه تیمشون تاپیک راه انداختن...واسه همین تصمیم گرفتیم ما هم یدونه راه بندازیم...

اسم تیم من sariboys هست....از اسم تیمم هم مشخصه که بچه ساری هستم...اسمم هم جواده:good:

من از یه ماه پیش با هت تریک آشنا شدم..داشتم وب گردی میکردم....یه جا تبلیغ هت تریکو دیدم اومدم ثبت نام

کردم...از همون اول خوشم اومد ازش....وقتیکه بهم تیم دادن دیدم توی دسته شیشم هستم(جالب اینه که دوست

من تازه دو هفته پیش تیم گرفت و بهش تیم دسته پنج دادن!!!!)...آخرین بازی فصل هم بود.....منم یه ترکیبو

شانسی چیدم بازی کردم و 3-1 بردم......بعدم رفتم دنبال مدرک مربیگری که تو یه هفته گرفتمش....بعدم چند تا

بازیکن خریدم و بازی دوستانه انجام دادم....که بدجوری باختم...اون موقع بودکه تصمیم گرفتم بیشتر درباره این بازی

بدونم....واسه همین اومدم تو این سایت....مطالبشو خوندم...که واقعا واسم مفید بودن و باعث شد خیلی چیزا از

بازی بفهمم....بعد از اون لیگ شروع شد و منم دو تا بازی کردم که هر دو تاشو بردم...سه تا هم حذفی داشتم که

آخریشو از یه تیم دسته چهارمی بردم که خیلی بهم حال داد البته مرحله بعدو صد در صد حذفم چون با تیم دوم حال

حاضر لیگ برتر بازی دارم:1:

خب این بود کل اتفاقات تیمم از اول تا حالا از این به بعد هر هفته خبرها رو میزارم تا اینقد زیاد نشه:wink:

فعلا...........

javad_m
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۱۶
سلام به همگی...

امروز اومدم با گزارش این هفته تیمم.....

این هفته تیمم توی لیگ با تیم دوم لیگ بازی داشت و خودم هم که اول لیگ بودم....منم تیم حریفو دست کم

گرفتم چند تا بازیکن ذخیره بازی دادم بعلاوه اینکه پیک رفتم اونم توی زمین حریف!!!!خب نتیجشم معلومه دیگه 3-1

باختم....تا من باشم که هیچ تیمیو دست کم نگیرم....با این نتیجه رفتم سوم جدول....:confused_smile:

تیم آکادمی من هم که توی لیگ جوانان بین المللی حضور داره یه باخت دیگه رو تجربه کرد تا با دو باختو یک مساوی

آخر باشم...البته انتظاریم ندارم از تیمم تازه دارم بازیکنامو توی پستای مختلف میزارم تا ببینم کجا بدرد میخورن...

خوبیه آخرین بازیم هم این بود که دو تا پنج ستاره گرفتم و چند تا هم چهار ستاره.....:wink:

چهار شنبه هم توی حذفی با تیم دوم لیگ برتر بازی داشتم.....من قبل از این بازی چهار تا بازیکن 17 و 18 ساله

خریده بودم چون میدونستم میبازم از این بازیکنام استفاده کردم تا توی تمرین آخر هفته باشن و از چهارده تا

بازیکنی که توی این بازی بازیشون دادم یازده تاشون بیست یا زیر بیست بودن....این بازیو 5-1 باختم که کلا بد نبود

در مجموع این هفته رو کلا باختم و هفته خوبی نبود...

البته هفته بعد وضعم بهتر میشه....توی زمین خودم لیگ بازی دارم....از طریق کاپ منیجر هم یه کاپ شرکت کردم

که هفته بعد اولین بازیمه....آکادمی هم میرم برای یه باخت دیگه.....:1::1:

خب تا هفته دبگه خدا حافظ:good:

javad_m
دوشنبه ۱ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۴۹
دوباره سلام.....

خب من بر گشتم با گزارش این هفته تیمم....البته منظورم گزارش هفته قبل و این هفتست آخه بدلیل قطع

بودن adsl نتونستم نتایج هفته قبلو بنویسم.....:wink:

هفته قبل توی لیگ توی زمین خودم با یه تیم بات مسابفه داشتم که 7-1 بردم...تیمش خیلی ضعیف بود منم از

فرصت استفاده کردم لهش کردم.....چهار شنبه هم با بازیکنای ذخیرم اولین بازی از جامی که توی کاپ منیجر ثبت نام

کردمو انجام دادم سیستمو 4-4-2 چیدم پرس هم رفتم توی زمین حریف تیمش هم قوی بود نیمه اول مساوی شدم

ولی بخاطر قدرت بدنیه پایین بازیکنام نیمه دوم سه تا خوردم....در مجموع بد نبود...تمرین آخر هفته قبل هم فرم

گذاشتم چون فرم بازیکنام خیلی پایین اومده بود....این هفته هم نه تا افزایش فرم داشتم....

خب حالا رسیدیم به این هفته....

این هفته با تیم دوم جدول بازی داشتم که همراه با تیم اول جدول با یک امتیاز بالاتر از من قرار داشتن...این تیم بات

نبود ولی صاحبش یه ماهه که به تیمش سر نزده پس با بات فرقی نداره!!!!! بازی توی زمین اون بود منم 4-4-2 رفتم با

تاکتیک حمله از عمق که تونستم 5-0 برنده شم ولی اصلا نچسبید چون دو تا بازیکنم مصدوم شدن...البته هوا بارونی

بود وگرنه بیشتر میزدم...:shades_smile:

هفته قبل یه اتفاق جالب افتاد اونم این بود که آکادمی من تونست اولین بردشو بدست بیاره اونم با نتیجه 7-1!!!!

من خودمم نفهمیدم اینا چجوری هفتا زدن ولی هر جوری زدن دمشون گرم:1::1:

چهار شنبه هم دومین مسابقه از کاپ رو دارم که توی زمین خودمه ولی هزار درصد میبازم چون حریفم خیلی قویه از

دسته شیش پرتغاله ولی خیلی آمار بازیکناش بالاست و من انشا الله میرم واسه یه باخت دیگه....:crazy:

خب اینم گزارش تیم من...تا هفته بعد بای:good:

javad_m
دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸, ۰۰:۴۶
خب ما اومدیم با سه هفته تاخیر.......

تیمم تو این سه هفته داره خوب کار میکنه...سه تا برد توی لیگ...یه برد یه مساوی توی کاپ منیجر...یه برد یه

مساوی هم توی آکادمی گرفتم....تازه گروهم هم سه تا تیم صاحبدار شدن...البته باید دید باقی میمونن یا میرن!!

فقط تنها مشکلم بدهکاریه که سه میلیاردی میشه خدا کنه ورشکست نشم:confused_smile:

خب تا بعد بای....:1: