توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نوید
navidamar
جمعه ۲۹ خرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۵۱
نام: نوید
تیم: نوید آمار
شهرت: نوید آمار، آقا نوید :3:
دسته همیشگی: دسته دو:3:
navidamar
جمعه ۲۹ خرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۰۱
در حین برگزاری دیدار تیم ملی جوانان ایران و هندوراس گشتی در تاپیک ها زدم و وسوسه به آغاز نگارش شدم.
بد ندیدم تا هر از چندگاهی قلمی بزنیم.
راحت و آسوده
امروز یه نفری حرفایی زد که حسابی اعصابم رو ریخت بهم. عین اون یکی بقیه رو احمق فرض کرده و متاسفانه تصور بر اینه که روی حرفش نمیشه حرفی زد. متاسفم که هیچ کس حد خودش رو نمی دونه و به حد و حقوق خودش قانع نیست و همیشه پا ها از گلیم ها دراز تر است.
بازی با هندوراس به آخرش نزدیک شده و داره تموم میشه، دوست داشتم باز هم نتیجه ای یک طرفه داشته باشیم و گل نخرویم. اما مصدومیت یکی از مدافعان اصلیمون و همچنین تجربه پایین تر تیمی در مقابل تیم پرتجربه هندوراس باعث شد تا اولین گل کل مسابقات رو در 232 مین دقیقه مسابقات مقدماتی بخوریم. الان تفاضل ما +9 هستش و باید اونو تا جایی که میشه بالا ببریم. رنکینگ جهانیمون هم فکر کنم با این برد و بعد از بازی به زیر 15 یا حتی تک رقمی برسه که بی سابقه است.
فعلا همین بسه
تا بعد
navidamar
جمعه ۲۹ خرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۵۷
امشب بازی سختی در مقابل هندوراس رو به خیر و خوشی گذروندیم. ما پیک رفتیم و هندوراس نرمال. پیک کردن ریسک بزرگی بود که بهش تن دادیم و سربلند بیرون اومدیم. باعث شد تا از نظر روحی از حریف هفته دیگه یعنی آرژانتین کم نداشته باشیم.
این جدول بازیها تا آخر دور سوم هستش که ما با تفاصل بهتر نسبت به آلمان اولیم.
1 U-20 Iran 3 10 1 9 9
2 U-20 Deutschland 3 9 1 8 9
3 U-20 Argentina 3 8 2 6 6
4 U-20 Israel 3 4 3 1 4
5 U-20 Colombia 3 7 8 -1 4
6 U-20 Honduras 3 7 6 1 3
7 U-20 Mongol Uls 3 4 12 -8 0
8 U-20 Hellas 3 2 18 -16 0
م فکر می کنم آلمان و آرژانتین بسیار تیم ها خوف و خفنی هستند و باید رقابت خوب و نفس گیری باهاشون داشته باشیم. در این راه روحیه تیمی اهمیت بالایی داره.
رتبه ما در رنکینگ جهانی به 10 رسید و اگر بازی هفته دیگه رو هم ببریم تک رقمی میشه و فکر می کنم بین 5-7 بریم که فوق العادس هر چند که موقتیه. ولی باعث میشه دنیا معطوف به نام ایران بشه.
وقایع ایران بازتاب گسترده ای در جهان داره. چند روز پیش و در حالی که اوصاع سیاسی ایران روی پیام های دریافتی من تاثیر بسیار زیادی گذاشته و میانگین 7-10 پیام در روز رو به 1 پیام در دو روز رسونده، یک شهروند اسرائیلی بهم پیامی زد و نوشت:
Hi im from israel just wanted to say l/that we support youre right for a better democracy/ hope some day will be peace between the 2 countries. have a nice day
نمی دونم باید ابراز تاسف کنم که یک اسرائیلی با ما ابراز همدردی و حمایت میکنه یا ابراز خوشحالی.
واقعا که...
برم بخوابم که فردا صبح زود باید برم سر کار. فردا کلی هم کار دارم.
اینترنت هم که کنده، پس مرگ بر دیکتاتور
به قول سیاوش قمیشی، امشب می گفت، تنها شعاری که مردم در تظاهرات و راهپیماییشون میدن که می تونه توهین برداشت بشه، مرگ بر دیکتاتور هستش که اون هم اگر مسئولان خودشون رو دیکتاتور نمی دونن نباید نارحت بشن.
به قول استاد قمیشی: جواب هم صدایی ها، پلیس ضد شورش نیست
شب به خیر
navidamar
يکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۴۸
چه جالب
navidamar
دوشنبه ۱ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۳۰
نوید: خاطره اگر دید سیاسی داشته باشد ممنوع می باشد.
navidamar
جمعه ۵ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۰۵
امشب با تیم خفن آرژانتین بازی داریم.
سه روزی هست که از کافی نت آن لاین میشم.
آخه اثاث کشی دارم و هر بار که دیر بر می گردم خونه با تماس های آکنده از خشم مواجه میشم که نشان از پیچوندن من در کار کردن داره! امشب هم نمی تونم بازی رو آن لاین ببینم! هیییییییییییی
الان با بندری صحبتی 40 دقیقه ای داشتم و تاکتیک های تیم رو بررسی می کردیم. تماسی هم با احمدرضا گرفتم که خواب بود.
آرژانتین ریت های بسیار خفنی داره و نفوذ به دفاعی که ریت 11-13 میگیره فوق العاده سخت. واسه همین تصمیم ما مبنی بر بازی با تاکتیک خلاقانه شد. البته یه کم شک دارم. آخه خاطره خوبی ازش توی تیم بزرگسالان ندارم اما قبلا توی تیم جوانان توی 2-3 بازی امتحان کردم که اتفاقا همه بازی ها رو هم روی حرکات خلاقانه به گل رسیدیم و بردیم اما با شک و دلهره گذاشتم.
بعد که احمدرضا بیدار شد و زنگ زد بهم با هم صحبت کردیم و دیگه قطعا تصمیم رو گرفتم و بازی رو ارنج کردم.
ایشالا تا شب بیام، ببینیم چی میشه. اگر ببریم که خستگی یک هفته اثاث کشی از تنم در میره. هر چند که به مساوی هم راضی ام.
الهی به امید تو
من که رفتم که رفتم
تو که ماندنی هستی...
navidamar
يکشنبه ۷ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۱۴
دیگه داشتم از تیمم نا امید میشدم. فکر می کردم باید بعد از سال ها به دسته سوم سقوط کنم. اما با برد امروز کمی امیدوار شدم.
البته نتایج خارق العاده ای توی این فصل داشتم که آدم رو یاد هانیکو می ندازه! یادش به خیر اولش یه آقاهه می گفت:
زندگی منشوری است در حرکت دوار، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت، با رنگ های بدیل و دل فریبش، آن را دوست داشتنی، خیال انگیز و پر شور ساخته است.
این تیم ما هم دریچه ای است به سوی داستان زندگی
آخه توی یه بازی ریت هافبک من با اون همه اینرهای سطح بالا شده بود ضعیف! جل الخالق! هر دکتری بردمش نفهمید دردش چیه!
بگذریم...
از طرفی میگم ولش کنم و برم پایین...
از طرفی دیگه هم میگم ولش نکنم و برم پایین...
از وسطی هم میگم هر چه بادا باد. هان؟
navidamar
چهارشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۳۸
من واقعا بابت برد خفیف امروزم در عجبم!
سه موقعیت در نیمه اول و چهار موقعیت در نیمه دوم که همگی به جز آخرینش توسط دروازه بان با اسکیل خوب مهار شد!
خیلی جالبه!
آخه اصلا من ضعیف
من نا توان
ولی این ریت ها به هم می خوره؟
عجیباً غریباً
navidamar
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۱۵
واییییییییییییییی
دل تو دلم نیست.
بعد از دو روز تلاش بی وقفه که به جرات می تونم بگم روزی 12 ساعت دست کم برای هت تریک وقت گذاشتم، الان تیم جوانان داره با آلمان بازی می کنه.
برای این بازی انگیزه زیادی داشتم و باید چیزهایی رو ثابت می کردم.
از هر کسی که می تونستم مشورت گرفتم. حتی دید و افکار سطح پایین برخی کاربران جدید و ساده هم جرقه هایی از سیستم در ذهنم تداعی کرد. با دوستان خارجی که داشتم مشورت کردم و در آخر علی رغم جوی که حکم به بازی تدافعی مقابل آلمان و شکست خفیف در خانه آلمان رو می داد، تصمیم به تفکر تهاجمی گرفتم و برای اینکار همه اطرافاین و کادر فنی رو راضی کردم. حتی کسی که روز چهارشمبه گفت «بازی تهاجمی رو به شدت محکوم می کنم و اون رو خودکشی می دونم»
دل تو دلم نیست.
نیمه اول بدون گل تموم شده، شوق عجیبی دارم. نمی دونم آیا این ننتیجه که خودش برای من بردی بزرگ محسوب میشه دوام میاره یا نه
خدایـــــــــــــــــــــ ـــــــا راضی ام به رضای تو
navidamar
يکشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۲۱
جشن دویستمین بازی تیم نویدآمار در لیگ هت تریک ایران پس از پیروزی شیرین 3-1 در زمین تیم یوونتوس برگزار شد. در این جشن مجلل که توسط برگزار کنندکان مراسم افتتاحیه المپیک پکن اجرا شد، از یک عمر تلاش و کوشش نوید آمار در هت تریک قدردانی و تجلیل شد.
شبکه تلویزیونی Fox، در گزارشی نویدآمار را پس از تیم های سمنت، ایران بارسا، جلاد، رادرانر یونایتد و به همراه تیم ملی(پاسارگاد سایق) قدیمیترین تیم حاضر در هت تریک ایران معرفی کرد و اعلام داشت که در هفته آینده تیم برشا به حد نصاب 200 بازی در لیگ ایران برسد.
شبکه رادیویی BBC نیز در گزارشی نویدآمار را به عنوان پر امتیاز ترین تیم لیگ دسته دو هت تریک ایران و برشا را در دسته برتر معرفی و رسیدن به این حدنصاب را به نویدآمار تبریک گفت.
شبکه CNN نیز در گزارشی ضمن اعلام این افتخار، به برنامه ریزی نویدآمار برای برگزاری گردهمایی هت تریک در پایتخت ایران اشاره و هت تریک بازان ایران را تشویق به حضور در این جمع کرد.
باشگاه فرهنگی ورزشی نویدآمار کرج این افتخار را به همه هواداران خود تبریک می گوید.
navidamar
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۳۳
انتخاب شایسته و به جای خودم در انتخابات تیم ملی بزرگسالان رو به خودم تبریک میگم :3:
نتیجه نهایی:
. aganavid 194 رأی (47.2%)
2. mojy_nirvana 88 رأی (21.4%):shok:
3. mahbod2008 38 رأی (9.2%)
4. HamedAranian 27 رأی (6.5%)
5. kingmamas 13 رأی (3.1%)
6. Babak 6 رأی (1.4%)
7. aimare 6 رأی (1.4%)
8. hamed_a3000 6 رأی (1.4%)
9. sahand 5 رأی (1.2%)
باز هم در خدمتم.:pardon:
رکورد سه دوره مربیگری کیان در تیم ملی جوانان شکسته شد و با چهارمین دوره مربیگری ام در هر دو تیم ملی رکورد داریم.
الان بعضی ها تو دلشون دارن میگن صد رحمت به علی دایی :3:
navidamar
شنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۱۷
نمي دونم از كدوم يكي بگم...
اينقدر دور و برم شلوغ و پر خبر شده كه ديگه گيج گيجم...
هي روزگار
تا حالا شده سر دوراهي بموني؟؟
من الان سر يه دوراهي موندم، از هر طرف برم يه سودي داره و يه ضرر.
مثل يه اره كه يه جاي ادم:wacko: رفته باشه، هم در آوردنش درد داره و هم فرو كردنش:wacko:
فردا آخرين بازي ليگ رو دارم، دو هفته به عمد باختم كه قهرمان نشم اما الان فكر مي كنم كه اگر هم قهرمان بشم چندان بد نيست:love01:
اي خدا
تا فردا ببينم چي ميشه
navidamar
شنبه ۱۲ دي ۱۳۸۸, ۱۶:۵۳
امروز من خوشحال ترينمممممممممم:icon_bandit:
تونستم با پيگيري هايي كه سه فصل انجام دادم، ميزباني جام جهاني رو براي ايران بگيرم.
خدايا شكررررر:worship:
از امروز تا 7 ماه ديگه نام ايران نقل محافل بين المللي هت تريك خواهد بود. فردا نام ايران و persia در صفحه اول هت تريك طنين انداز خواهد شد.
اين دستاورد رو به همه ملت هت تريك تبريك ميگم.
i.M.a.N
دوشنبه ۱۴ دي ۱۳۸۸, ۲۳:۲۸
دوستان عزیز هتریکی ارسال در تاپیک نوید آزاد نیست ، میتونید از تاپیک زیر یا پیام خصوصی استفاده کنید
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
navidamar
پنجشنبه ۱۷ دي ۱۳۸۸, ۰۹:۵۵
مفتخريم كه اعلام داريم:
تعداد بازيهاي انجام شده باشگاه بزرگ نويدآمار كرج در تاريخ ليگ به عدد 222 رسيد.
باشگاه پنگوئن هاي پرنده مفتخر به حضور در مسابقه 222 باشگاه ما شد.
مقارن شدن اين اتفاق با انتخاب مجدد نويد آمار به عنوان سرمربي تيم ملي جوانان ايران و كسب ميزباني جام جهاني جوانان همه از بركات « دي » بهترين و زيباترين ماه خداست.
اي كاش همه ماه هاي سال دي بود...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۸۹, Jelsoft Enterprises Ltd.