توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث آزاد 2
30n4
شنبه ۱۳ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۵۵
بنظرتون من این 3قسمت اول فرار از زندان رو بگیرم (مجانی) ؟
آخه دیدن 3 قسمت از یه سریال حدودا 80 قسمتی (دقیق نمیدونم چند قسمته) چه فایده ای داره؟
ولی خب از بعد مفت باشه کوفت باشه میتونی بگیری.اتفاقا قسمت دومش جالبه
amirlefthand
شنبه ۱۳ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۱۰
آخه دیدن 3 قسمت از یه سریال حدودا 80 قسمتی (دقیق نمیدونم چند قسمته) چه فایده ای داره؟
ولی خب از بعد مفت باشه کوفت باشه میتونی بگیری.اتفاقا قسمت دومش جالبه
سینا میدونم فایده ای نداره ولی درصد بندی سانسور چطور؟
30n4
شنبه ۱۳ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۱۴
سینا میدونم فایده ای نداره ولی درصد بندی سانسور چطور؟
اصلا کل فیلم هیچ صحنه ای نداره،حتی لباس ناجور هم ندارن.(توی کل قسمت ها فقط چند تا صحنه بوسیدن داره)
این سریال به راحتی میتونه از تلویزیون ایران پخش بشه(البته خب یکم باید نقش تی بگ رو بپیچونن که خدا رو شکر دوبلرها کارشون رو خیلی خوب بلدند)
SALAR
شنبه ۱۳ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۲۱
امید خوبی؟ چه خبر از مهمون 13 ساله؟
Alone
شنبه ۱۳ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۱۲
سلام رفقا .. میخوام لیسانس مربی گری بگیرم باید چی کنم ...؟؟؟ ممنون
هومن
شنبه ۱۳ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۱۷
سلام رفقا .. میخوام لیسانس مربی گری بگیرم باید چی کنم ...؟؟؟ ممنون
سلام دوست عزیز
در تاپیک زیر مراحل گرفتن لیسانس به طور کامل آمورزش داده شده است!
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
amin_michael5
شنبه ۱۳ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۵۲
بابا 10 نفر تو انجمن هستن 15 دقیقه هست كه كسی چیزی نمینویسه!!!!!!!!!!!!!!!!
حوصلمون سر رفت:3:
هومن
شنبه ۱۳ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۴۰
سینا و امیر ...
من میرم و برمیگردم ... حواستون باشه این پرسپولیسیا گل نزنن!!! :3:
amirlefthand
شنبه ۱۳ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۵۴
سینا و امیر ...
من میرم و برمیگردم ... حواستون باشه این پرسپولیسیا گل نزنن!!! :3:
کجا میری کی میای مهمه!!!:1:
SALAR
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۰۰:۲۹
یه سری به انجا بزنید:
کیان
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۰۸:۴۳
یکی از فامیلامون الان خونه ی ماست... میخوام براش تیم بگیرم... با شیلتر شکن بگیرم مشکلی چیزی که برای خودم پیش نمیاد؟! Ip من که رو سایت نمیفته؟!
Dangerous boy
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۲۹
من دو تا ویدیو از این صحنه قتل دیدم توی هیچ کدوم تنفس مصنوعی نیست،کسی ویدویی داره که صحنه تنفس مصنوعی توش باشه؟
بعد از اینکه از دهن و بینی ن.د.ا خون میاد یه نفر تنفس مصنوعی میده ولی قبلش ن.د.ا تموم کرده
i.M.a.N
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۰۱
10 نکته خارقالعاده در مورد مایکل جکسون!!
تختخواب اکسیژن مایکل جکسون
مایکل جکسون به خاطر زیبا ماندن و داشتن عمر بیشتر عادت داشت در محفظه اکسیژنی بخوابد. او بعدها به منظور کمک درمانی به قربانیان سوختگی رختخوابش را به یک مرکز پزشکی کالیفرنیایی اهدا کرد.
مجسمه مصری مایکل جکسون
یکی از کاربران اینترنت عکسی را از تصویر مجسمه زن مصری باستانی در موزه شیکاگو گرفته است. او فکر میکند که مایکل جکسون ایده جراحی پلاستیکش را از این مجسمه گرفته!!
پوتینهای ضد جاذبه زمین اختراع مایکل جکسون
مایکل کفشهای خاصی را اختراع و به نام خودش به ثبت رسانید. فردی که این کفش را میپوشید میتوانست آنقدر به جلو و به سمت زمین خم شود که گویی اصلا هیچ جاذبه ای وجود ندارد. او از این کفشها برای حرکتهای معروف "خم شدن" در موزیک ویدئوی "Smooth Criminal" استفاده کرد.
شامپانزه ای به نام بابلز؛ بهترین دوست مایکل
در سال 1985 یک شامپانزه سه ساله به نام بابلز توسط مایکل جکسون از یک مرکز تحقیقاتی سرطانی تگزاس آزاد شد. از آن زمان تا بحال بابلز تبدیل به بهترین دوست و همراه دائمی مایکل شد و همه جا با او ظاهر شد. او حتی شبیه مایکل لباس میپوشید و در تور آلبوم Bad با مایکل همراه بود. بابلز الان در یک محوطه امن مخصوص حیوانات اقامت دارد؛ چرا که اگر برای بازی کردن با مردم بیرون بیاید زیاد در امان نخواهد بود. جکسون همیشه با بچههایش برای تماشای حیوانات اهلی و خانگی میرفت و این شامپانزه وقتی که مایکل در اطرافش بود رفتارهای بامزه و بچه گانه در میآورد!!
مایکل از یک بیماری ژنتیکی نادر رنج میبرد
مایکل دارای بیماری نادر ارثی بود که در اثر کمبود Alpha-1 antitrypsin در بدن به وجود میآید. بیماری چنان نادر است که از بین 8000 نفر فقط یک نفر به آن مبتلا شده و به خاطر همین تقریبا در سراسر جهان ناشناخته باقی مانده.
بیلی جین؛ اولین ویدئویMTV از یک هنرمند سیاه پوست
اولین آهنگ و آوازی که به وسیله یک فرد هنرمند سیاه پوست در MTV اجرا شد، ویدئوی "بیلی جین" مایکل جکسون بود.
بازی ویدئویی مایکل جکسون
قبل از اینکه مایکل جکسون صرفا تبدیل به ستاره ای تقریبا عجیب و غیر عادی شود، سگا یک بازی ویدئویی به نام Moonwalker مخصوص مایکل جکسون خلق کرد. Moonwalker به خاطر اینکه اولین نمونه از زندگی واقعی و هنری ستارهها در بازی ویدئویی را ارائه میکرد و نیز به خاطر استفاده کردن از آهنگهای جکسون جالب توجه بود.
این بازی ناخواسته طعنه آمیز هم بود؛ چراکه مایکل جکسون مسئولیت نجات دادن بچههای بیپناه از دست مدیر جنایتکار به نام آقای بیگ را برعهده گرفت (اگرچه پس از بازنگری گفتند که شاید آقای بیگ فردی بوده که بچهها را نجات داده است.)
عروسک پلاستیکی احمقانه و ترسناک مایکل جکسون!!
هنر دست ژاپنیها!! به همه چیزهای عجیب مربوط به سلطان پاپ فکر کنید، هیچ کس نمیتواند این تریلر و عنوان فراموش نشدنی آن و همچنین ویدئویی که تبدیل به نشانه ثابت و همیشگی این سلطان پاپ آمریکایی شد را فراموش کند. شکل کاریکاتوری مایکل جکسون که در این ویدوئو ظاهر شد!
بزرگترین Thriller رقص جهان
در “Thrill the World” که در سال 2008 اتفاق افتاد بالغ بر 4000 نفر از مردم سراسر جهان بهترین دستکشهای سفیدشان را دست کرده و آرایشهای احمقانه را انجام دادند تا از ویدئوی مایکل تجلیل کنند.
بازی Punch-Out مایکل جکسون
مایک ال میفیلد در نمایش پانچ عروسک وحشتناکی از مایک ساخت که تبدیل به یکی از بهترین بازیهای NES شد.
در این بازی او برای زنده ماندن با Macaulay Culkin مبارزه میکند. میمون، کفشها و حرکتهای رقص خاص مایکل دوباره در این بازی مسخره و خنده دار دیده میشوند.
30n4
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۰۲
بعد از اینکه از دهن و بینی ن.د.ا خون میاد یه نفر تنفس مصنوعی میده ولی قبلش ن.د.ا تموم کرده
سرش رو میبره سمتش یا این کار رو انجام میده،چون توی ویدیو ها فقط نشون میده سرش رو میبره سمتش و بعد تمام میشه.
بعد اون شخص هم حجازی نیست،حجازی این طرف نشسته،درسته ؟
SALAR
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۱۷
اقا این ماجرای دین مایكل جكسون چیه؟
i.M.a.N
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۳۲
اقا این ماجرای دین مایكل جكسون چیه؟
مسلمون بود دیگه
اسمش هم میكاییل بود
Nillo
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۰۲
نه بابا....
یوسف اسلام ورمیداره یکی از سوره های قرآنو میخونه....بعد این آهنگه دس به دس میچرخه میگن شنیدی مایکل جکسون قرآن خونده؟ بعد همه فک میکنن مایکل مسلمونه....شایعش از اینجا شروع شد!
omid
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۵۲
امید خوبی؟ چه خبر از مهمون 13 ساله؟
ممنون
من سر کارآموزی هستم.
12:30 تا 2 استراحته
دیگه باید برم سر کار
کاری نداری:3:؟
خدافظ!
SALAR
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۵۶
میگند هم مسلمان بوده و هم شیعه.درسته؟
i.M.a.N
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۵۶
درسته
مثل مسلمونا هم خاك شد
خاکسپاری مایکل جکسون با "تشیع جنازه" اسلامی !
تابناک: به گزارش روزنامه های معتبر انگلیسی تلگراف و دیلی میل مایکل جکسون در ماه نوامبر سال 2008 به دین اسلام مشرف شده است و مراسم تشرف او به دین اسلام توسط یکی ازامامان جمعه شیعه انجام شده است.
اکنون خانواده جکسون و برادر بزرگ او جرمین جکسون که خبر مرگ مایکل را به رسانه ها اعلام کردمدعی شده اند که مایکل جکسون بیست سال پیش - درسال 1989- رسما به دین اسلام مشرف شده بود. در همین باره سایت اطلاع رسانی ايكس 17 آنلاين نوشت : "جرمين برادر مايكل مشغول آموزش اعضاى خانواده است كه مراسم تشييع و كفن و دفن را طبق شريعت اسلام بياموزند."
بر اساس این گزارش مایکل جکسون بین سال 2005 تا 2006 در کشور بحرین بسر می برده است کشوری که 80 درصد جمعیت آنرا مسلمانان شیعه تشکیل می دهند . در نوامبر سال 2008 روزنامه های نیویورک پست و تلگراف اعلام کردند که در یک مراسم مذهبی در لس آنجلس امریکا او توسط یکی از امامان جمعه به دین مبین اسلام مشرف شده است.
البته در آن زمان علیرغم اعلام حضور آقای یوسف اسلام (کت استیونس) خواننده مسلمان موسیقی پاپ در این مراسم وی اعلام کرد که در مراسم مشرف شدن مایکل جکسون به دین اسلام حضور نداشته است.
اکنون ضمن پافشاری خانواده جکسون و تقاضای کالبد شکافی مستقل جسد او در جهت روشن شدن زوایای تاریک مرگ ناگهانی جکسون ، آنها خواهان خاکسپاری اودر یک مراسم "تشیع جنازه" براساس قوانین شریعت اسلامی هستند. در این رابطه منابع خبری بین المللی اعلام كرده اند كه زمان مراسم تشیع مایکل جکسون روز سه شنبه آینده - هفت ژوییه- ساعت 10 صبح و محل آن، مركز "استابلز" در لس آنجلس خواهد بود, اين سالن بزرگ براى حدود 20,000 نفر جا دارد و معمولاً جهت كنسرتهاى بزرگ و مسابقات ورزشى مهم استفاده مى شود.
هرچند در آخرین وصیت نامه جکسون که در سال 2002 نگاشته شده بود و برملا شده است هیچگونه اشاره ای به مراسم خاکسپاری او در این وصیت نامه نشده اما وصیت نامه دیگر او که گفته می شود در اواخر سال 2008 نگاشته شده است و هنوز انتشارنیافته نحوه مراسم خاکسپاری او را مشخص کرده است.
جرمین برادر بزرگ مایکل جکسون می گوید که او نام خود را در ماه نوامبر سال 2008 که طی مراسمی به اسلام گروید بود "MIKHAAIL" گذاشته است و می خواسته است نشان دهد که چگونه می تواند یک فرد مفیدتر برای جامعه باشد.
این گزارش می افزاید که مایکل جکسون با ذکر "SHAHADA" -شهادتین- توسط یک امام جماعت شیعه به اسلام گرویده است.
جرمین همچنین می افزاید وقتیکه او از سفر مکه بر می گشته است مایکل از او خواسته که کتابهای اسلامی برای او بیاورد و او هم به مایکل گفته که اسلام دینی زیبا و صلح آمیز است جرمین در ادامه می گوید که مایکل کتابها را مطالعه کرده و گفته که دین اسلام به او دیدگاه جدیدی در مورد صلح داده است.
بسیاری ازترانه های مایکل جکسون در مذمت اقدامات خصمانه دولتهای آمریکا و جنگ طللبی و زیاده خواهی آنان بوده است و براحتی این لحن را می توان دربسیاری از ترانه های او یافت. شركت اى ايى جى كه عهده دار توزيع سى دى هاى ترانه هاى مايكل بود نیز، مراسم آواز خوانى براى او برگزار خواهد كرد. درگذشت مایکل جکسون ملقب به سلطان پاپ جهان همچنان در پرده ابهام است. وى در شب پيش از مرگ خويش مشغول تمرين براى اجراهايى بود كه قرار بود پس از مدتها فاصله گيرى از اجراى كنسرت، درلندن اجراء شود.
30n4
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۱۴
این خبر رو در کل جهان فکر کنم تابناک فقط ارائه کرده باشه (یا خبر گزاری دیگه ای هم گفته؟)که نظراتی هم که مردم پای خبر دادن در نوع خودش خیلی جالبه
کیان
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۴۷
این خبر مسلمونی مایکل ممکنه درست باشه چون اون سایت اینگلیسی سایت تلگرافه که خبر چرت و پرت کم مینویسه... ولی خبر از طرف هیچ شخص مربوط به مایکل تاییدیه نداره و فقط براساس گزارش های رسیده منتشر شده...زیر عکسو بخونین جالبه... نوشته جکسون در بحرین با لباس سنتی زنان عرب!!!!!!!!!!
omid
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۴۷
محض اطلاع
تابناک سایت محسن رضایی هست
amirlefthand
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۲۶
یکی منو به راه راست هدایت کنه بازم رفتم یه تیم ثبت نام کردم
i.M.a.N
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۳۰
محض اطلاع
تابناک سایت محسن رضایی هست
میدونم من نظر كاربرا رو گفتم
hsmoa
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۴۱
این تاپیك كه داره دوباره سیاسی میشه
امید جان من بیا این تاپیك جواب بده از بعدی بپرس را باز كن.
بابا این جا 4تا تاپیك خوب داره اونم بستی.
من قول میدم هر كسی باعث انحراف تاپیك شد بزنم توی سرش.
منم تعهد میدم هیچ موضوع سیاسی و .... اونجا نوشته نشه.
جان من بیا بازش كن.
پس چی شد تعهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
amirlefthand
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۴۳
پس چی شد تعهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آواتر خودتم که داره اینو میگه!!!!
amirlefthand
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۴۶
در همین فصل وفقط در 8 (به همراه هفته بعدی گفتم)بازی اول لیگ من 3تیم رو یکی بعد از دیگری اداره میکنم!!!!
hsmoa
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۴۷
آواتر خودتم که داره اینو میگه!!!!
عرض كردم بحث سیاسی
amirlefthand
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۵۲
من نه میخوام از سالارحمایت کنم نه از شما من میگم دیگه باید توی این انجمن بی خیال این جور کارا شد چون دیگه فقط باعث دوری کاربرا از هم میشه ویه دعوا رخ میده که برای هیچ کس خوب نیست
الان تو میگی بحث سیا30ولی وقتی خودت آواترت سیا30هست منه نویی میام ازانتقاد میکنم بحثمون میشه وادامه ماجرا این خوبه؟
i.M.a.N
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۵۳
پس چی شد تعهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بحث سیاسی من ندیدم شما دیدی؟؟؟؟
amirlefthand
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۵۷
بحث سیاسی من ندیدم شما دیدی؟؟؟؟
منم ندیدم!!!!!!!!!11:sad:
hsmoa
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۵۹
من نه میخوام از سالارحمایت کنم نه از شما من میگم دیگه باید توی این انجمن بی خیال این جور کارا شد چون دیگه فقط باعث دوری کاربرا از هم میشه ویه دعوا رخ میده که برای هیچ کس خوب نیست
الان تو میگی بحث سیا30ولی وقتی خودت آماترت سیا30هست منه نویی میام ازانتقاد میکنم بحثمون میشه وادامه ماجرا این خوبه؟
ببین بحث اصلا سر این نیست كه از چه كسی حمایت كنی من فقط یك تذكر قانونی دادم این هم قانونش كه در امضای امید هم هستش :
قانون شماره 14 ) لطفاْ در زمان مطرح كردن مطلبی در انجمنها ، به مسایل و قوانین جمهوری اسلامی احترام بگذارید و از قرار دادن مطالب و تصاویر مخالف با آن جداْ خودداری فرمایید. ضمناْ از نوشتن هرگونه مسایل مربوط به سیاست جلوگیری كنید كه در این صورت، دسترسی كاربر برای همیشه به سایت قطع خواهد شد
در این قانون هم هیچ بحثی در باره آواتار نیست
ببین دلیل دادن این تذكر این بود كه مثلا اگه بعدا امید یا هر مدیر دیگری به من گفت تو كه مدیر بخش آزاد هستی چرا در باره قانون شكنی تذكر ندادی من چه جوابی دارم بدهم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
i.M.a.N
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۰۳
ببین بحث اصلا سر این نیست كه از چه كسی حمایت كنی من فقط یك تذكر قانونی دادم این هم قانونش كه در امضای امید هم هستش :
قانون شماره 14 ) لطفاْ در زمان مطرح كردن مطلبی در انجمنها ، به مسایل و قوانین جمهوری اسلامی احترام بگذارید و از قرار دادن مطالب و تصاویر مخالف با آن جداْ خودداری فرمایید. ضمناْ از نوشتن هرگونه مسایل مربوط به سیاست جلوگیری كنید كه در این صورت، دسترسی كاربر برای همیشه به سایت قطع خواهد شد
در این قانون هم هیچ بحثی در باره آواتار نیست
ببین دلیل دادن این تذكر این بود كه مثلا اگه بعدا امید یا هر مدیر دیگری به من گفت تو كه مدیر بخش آزاد هستی چرا در باره قانون شكنی تذكر ندادی من چه جوابی دارم بدهم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا چرا 2 تا 2 تا پست میدی ببین هروقت بحث سیاسی شد قانون رو اعمال كن الكی هم بحث رو ادامه ندید
hsmoa
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۰۶
منم ندیدم!!!!!!!!!11:sad:
مثال میزنم : بحث در باره ندا پس چی بود . بحث در باره خبرگزاری فارس و صحت اخبارش
چشم ها را باید شست
جور دیگر باید دید
amirlefthand
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۰۶
من کاری ندام نظر هرکی برای خودشه من xاونy
hsmoa
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۰۹
حالا چرا 2 تا 2 تا پست میدی ببین هروقت بحث سیاسی شد قانون رو اعمال كن الكی هم بحث رو ادامه ندید
:3:
i.M.a.N
چشم ها را باید شست
جور دیگر باید دید
دیگه در اون حد نباید گیر داد یه خورده ازادی خوبه
amirlefthand
چشم ها را باید شست
جور دیگر باید دید
بی خیال نمی خوام بحث بالابگیره
موضوع رو تمومش کن
hsmoa
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۱۳
بی خیال نمی خوام بحث بالابگیره
از خبرگزاری فارس دفاع نکن چون خودت رو سبک میکنی
موضوع رو تمومش کن
ببین این هزار بار اصلا بحث طرفداری نیست موضوع بحث سیاسی هستش
i.M.a.N
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۱۳
حسین بدو دروازه خالیه بزن تو گل
hsmoa
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۲۰
راستی فوتسال ایران - برزیل چند چند شد
i.M.a.N
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۲۲
نمی دونم فقط میدونم ایران باخت
amirlefthand
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۲۶
7-1شد
i.M.a.N
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۳۰
7-1شد
نــــــــه!!!!!7 تا زدیم!!!!!!!! با این وجود بازم باختیم!!!!!!نامردا چقدر پولدارن
amirlefthand
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۳۵
نــــــــه!!!!!7 تا زدیم!!!!!!!! با این وجود بازم باختیم!!!!!!نامردا چقدر پولدارن
پس خبر نداری 3تا رو هم آفساید گرفتن!!!!!!:apophys:اون گلی هم که زدن دروازه خالی بوده:crazy:
hsmoa
يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۳۸
ایمان و امیر مگه شما عضو مسابقه پیش بینی نیستید پس به تاپیك زیر یه سری بزنید :
wantonboy13
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۰۰:۵۳
Nillo چی شد این فامیلتون...؟!! حالا شاید اومدیم از خودتون بلیط گرفتیم...!! :3:
i.M.a.N
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۰۱:۰۶
كامران 40 متری یالا بزن تو گل
wantonboy13
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۰۲:۵۳
كامران 40 متری یالا بزن تو گل
گگگلللللللللللللللللللللل ....... یووووهههوووووو...... هههوووووووووورااااااااااا ا..... بالاخره من فیزیکم رو پاس کردم !! :3: :3:
الانه که همه همسایه ها بیدار شن... من سر از پا نمی شناسم... برم شام بخورم !! اشتهام الان باز شد !!
aSan باورم نمیشه بعد از 4 ترم من پاسش کردم...!! :3::3:
i.M.a.N
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۰۹:۵۰
گگگلللللللللللللللللللللل ....... یووووهههوووووو...... هههوووووووووورااااااااااا ا..... بالاخره من فیزیکم رو پاس کردم !! :3: :3:
الانه که همه همسایه ها بیدار شن... من سر از پا نمی شناسم... برم شام بخورم !! اشتهام الان باز شد !!
چه دانشگاه جالبی نصفه شبی نمره میده الحق كه اصل قزوینه
حالا یه شیرینش رو كی میدی؟؟؟؟
omid
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۱۳
امضات جالبناکه ایمان
SALAR
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۴۴
پس چی شد تعهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون تعهدی كه من دادم مربوط یه تاپیك جواب بده از بعدی بپرس بود.
بعد هم من مگه چی نوشتم.یه توضیح دادم كه اگه نمیرفتی ببینی اصلا معلوم نبود سی30 هست.من گفتم هر كسی دوست داره بره یه نگاه بندازه.هر كسی دوست داشت بره و هر كسی دوست نداشت نره.:1:
کیان
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۰۳
دعوا نکنین... مرکز آموزشی و اداری فردا تعطیله... صنعتی هم 48 ساعت... به گفته ایرنا ممکنه تا آخر هفته هم ادامه پیدا کنه... منم به هیچ وجه به این موضوع اشاره نمیکنم که این 5شنبه چندم تیره که قراره مملکتو از 2روز قبل براش تعطیل کنن!!!
amirlefthand
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۰۸
منم بگم که هفته دیگه یکشنبه میتونم به صورت قانونی تیم بگیرم
هومن
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۴۹
به دلیل آلودگی هوا
مراکزدولتی و آموزشی استان تهران سه شنبه تعطیل شدند
تمامی مراکز دولتی و آموزشی دولتی و غیر دولتی استان تهران براساس تصمیم کمیته شرایط اضطراری آلودگی هوا به دلیل آلودگی هوا فردا تعطیل هستند.
به گزارش مهر، کمیته شرایط اضطراری آلودگی هوا عصر دوشنبه در معاونت عمرانی استانداری تهران با حضور نمایندگان سازمانهای ذیربط در امر آلودگی هوا برگزار و تصمیم نهایی در خصوص تعطیلی مراکز و سازمانها دراستان تهران اتخاذ شد.
یوسف علی درون پرور معاون عمرانی استانداری تهران در این جلسه گفت: کارخانجات صنعتی طبق تصمیم این کمیته به مدت 48 تعطیل می شود که در صورت تداوم تشدید آلودگی هوا این تعطیلی 72 ساعت خواهد شد.
معاون عمرانی اسانداری تهران افزود: در صورت تشدید آلودگی هوا روز چهارشنبه نیز طبق تصمیم کمیته اضطراری هوا تعطیل خواهد شد
omid
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۰۰
شیراز چی:3:؟
Linorth
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۴۰
چه دانشگاه جالبی نصفه شبی نمره میده الحق كه اصل قزوینه
حالا یه شیرینش رو كی میدی؟؟؟؟
نصفه شبی نمره نمیده که جیگر...دانشجو های پر تلاش و دارای پشتکار باید نصفه شبی از استاد نمره بگیرن [Only Registered And Activated Users Can See Links]
i.M.a.N
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۴۷
جالبه بخونيد ، بخنديد
آخرين باري که نوانکو کانو پيراهن ارسنال را پوشيد کي بود؟آنچه مسلم است اينکه هواداران توپچي ها خاطره حضور مهاجم نيجريه اي در لندن را از ياد برده اند پيمان يوسفي در بازي ارسنال و واتفورد 40 دقيقه ادبايور را کانو خطاب کرد و وقتي او را در جريان تماس هاي تلفني مردم قرار دادند گفت(واقعا عذر ميخوام اسم اين اقا ادبايور است کانو ديگر در ارسنال بازي نميکند)
در جريان بازي سپاهان و ذوب اهن در جام حذفي از يکي از داوران قديمي کشور به نام عرب براقي تقدير شد . پس از سوت پايان بازي عباس بهروان دوان دوان خودش را به او رساند و گفت :*بينندگان عزيز در خدمت زنده ياد (!) عرب براقي هستيم.
دقايق پاياني بازي برزيل و هلند در مرحله نهايي جام جهاني 98بود داور به نشانه خطا سوت زد و بهرام شفيع گفت(و اين هم سوت پايان بازي)) برزيلي ها ضربه خطا را زدند و گزارشگر به اميد اينکه داور خيلي زود خاتمه بازي را اعلام کند سکوت کرد يک دقيقه هم گذشت اما داور سوت نزد شفيع هم بدون انکه خم به ابرو بياورد سکوت را شکست و گفت ((حالا رونالدو صاحب توپ ميشه ))
اسکندر کوتي تهيه کننده برنامه اي بود به نام [جنگ فوتبال اروپا] اينکه او در اين برنامه به جاي پير و جوان و پيرزن و کودک بحث ميکرد به جاي خود اما حکايت بررسي بازيهاي ليگ هلند توسط کوتي را هرگز فراموش نميکنيم . در جدول رده بندي اکثر تيم ها به صورت مخفف و با سه حرف اختصاري مشخص ميشدند اما کوتي (ايند هوون) PSV را تيم پي اس وي و (آژاکس) Ajx را اي جي ايکس معرفي ميکرد
در جام جهاني 1990 تيم ملي ايتاليا گلزني به نام سالواتوره اسکيلاچي رو کرد . در جريان برگزاري مسابقات هرکدام از گزارشگران به شيوه متفاوتي نام او را تلفظ ميکردند. در يکي از بازيهاي وقتي او دروازه حريف را باز کرد بهرام شفيع گفت((حالا اسکيلاچي ،اسکلاچي ،اشيلاچي،شيلاچي يا هر اسم ديگه اي داره من نميدونم! به هر حال گل خودش را زد))
در يکي از بازيهاي تيم مراکش در جام جهاني 98 نام بازيکن اين تيم به همراه پرچم قرمز رنگ مراکش روي صفحه تلويزيون حک شد. بهرام شفيع با هيجان فرياد زد ((بله،نفهميديم چي شد اما در هر صورت داور بازيکن مراکش را اخراج کرد و حالا اين تيم بايد ده نفره به بازي ادامه بده))
در روزهايي که دانمارک تا مراحل پاياني جام ملت هاي 1992 پيش رفته بود و علاقمندان فوتبال نام بازيکنان نه چندان مطرح اين تيم را از هم ميپرسيدند ، بهرام شفيع يکي ديگر از شاهکارهايش را رو کرد . مربي دانمارک دست به تعويض زد و کارگردان تلويزيوني نام بازيکن تازه وارد و بازيکن تعويضي را به همراه عبارت DENMARK روي انتن فرستاد شفيع اسم بازيکني که به سمت نيمکت ذخيره ها حرکت ميکرد را درست تلفظ کرد اما...(( و به جاي او دن مارک وارد زمين ميشه!))
در جريان يکي از بازيهاي پرسپوليس در فصل گذشته که پس از افطار برگزار ميشد مجيد خدايي کشتي گير ملي پوش ايراني در ميان تماشاگران حاضر شده بود وقتي تلويزيون چهره او را به تصوير کشيد عادل فردوسي پور گفت((اين هم مجيد خدايي کشتي گير تيم ملي فوتبال ايران))
عباس بهروان در حين گزارش استقلال و سپاهان در تورنمنت نقش جهان اصفهان ((همان طوري که مشاهده ميکنيد شرايط جوي اصلا مناسب نيست. وزش باران و بارش باد امکان برگزاري يک بازي زيبا را از بين برده))
بازي نيمه نهايي جام جهاني 94بين برزيل و سوئد برگزار ميشد و باز هم عباس بهروانپشت ميز گزارش نشسته بود.در دقيقه 9 ضربه مازينهو به تور کناري دروازه اصابت کرد و به اوت رفت ((توي دروازه ...توي دروازه..اين گل ميتونه نويد يک بازي پر گل و زيبا رو باشه برزيل 1 سوئد 0))البته پانزده دقيقه بعد جهانگير کوثري که به عنوان کارشناس در استوديو حضور داشت گفت(البته مثل اينکه ان توپ گل نشده بود .ضمن عذر خواهي از بينندگان عزيز بازي کماکان 0_0 دنبال ميشه))
اسکندر کوتي در حال گزارش بازي غير زنده تيم ملي اتريش و يک تيم ديگر بود. بالاي صفحه تلويزيون در محل مربوط به درج نام تيم ها و نتيجه بازي نام لاتين اتريش (Austria)درج شده بود و جناب گزارشگر اين تيم را استراليا خطاب ميکرد.کار به جايي رسيد که پس از پايان پخش اين بازي ضبط شده مجري شبکه سه با اشاره به تماس هاي پر تعداد مردمي ضمن عذر خواهي ،اشتباه گزارشگر را تصحيح کرد.
چلسي گل زد و جواد خياباني در لا به لاي فريادهايش گفت((بدون شک الان مردم شهر چلسي خيلي خوشحال هستند)) او بعدها اين واقعيت را که در کل بريتانيا شهري تحت عنوان چلسي وجود ندارد پذيرفت. اما به عنوان اخرين دفاعيه اش مدعي شد چلسي نام محله اي در لندن و منظور گزارشگر هم اشاره به ان محله بوده است.مثل اين مي ماند که گزارشگر بعد از گل استقلال بگويد((الان اهالي ميدان استقلال سر از پا نمي شناسند))
کريم باقري بازيکن ارمينا بيله فلد پشت يک ضربه ايستگاهي از فاصله 30-40 متري ايستاد و مزدک ميرزايي که دو مانيتور را پيش روي خود داشت براي نواخته شدن ضربه لحظه شماري ميکرد . يکي از مانيتور ها مربوط به پخش مستقيم و بدون تاخير بود و ديگري با حدود 15-10 ثانيه تاخير تصاوير مربوط به شبکه سه را روي انتن مي فرستاد.کريم در مانيتور شماره يک ضربه را زد و گزارشگر با هيجان بسيار زياد شوت او را استثنايي لقب داد .تماشاگر تلويزيوني اما هنوز باقري را در حالي که دست به کمر زده بود و ديوار دفاعي حريف را بر انداز ميکرد ميديد.عکس العمل مزدک خيلي جالب بود((البته اين ضربه لحظاتي بعد زده شد))
اين يکي را محمد دادکان به خاطر مي اورد . قبل از اينکه رييس فدراسين فوتبال شود در يکي از برنامه هاي کارشناسي سيما با اجراي عباس بهروان شرکت کرد .مجري گفت((شما خيلي ساکت نشستين اقاي کانداد ... ببخشيد اقاي دادکان))
دوستان نزديک هنوز اورا پولي اوف صدا ميزنند داستان از اين قرار است که ايشان پيش از انکه اين واژه Play off سر زبان ها بيفتد لغت فارسي ان را در جايي خوانده بود و در جريان يکي از گزارش هايش گفت((اگر همين نتيجه حفظ شود سرنوشت در بازي پولي اوف مشخص خواهد شد.
اين يکي فوتبالي نيست اما خيلي قشنگه . يدالله اعتصامي در جريان گزارش مستقيم يکي از جدال هاي داخلي در حالي که از نمايش پسر يکي از کشتي گيران قديمي به وجد امده بود تصميم گرفت احساسش را در قالب يک بيت شعر بيان کند
((پسر کو ندارد نشان از پدر ...نشايد که نامش نهند آدمي!!!))
البته بسياري از کارشناسان ادبيات معتقدند قديم ها مصراع دوم اين بيت ((تو بيگانه خوانش نخوانش پسر))بوده
بازي پرسپوليس و تراکتور سازي بود.تابلوي تعويض بالا رفت و غلام حسين دين محمدي قصد داشت براي تراکتور وارد زمين شود .جواد خياباني اما ناگهان تمام تماشاگران تلويزيوني را در جاي خود ميخکوب کرد ((حالا غلام حسين دين محمدي برادر بزرگتر رسول خطيبي وارد زمين ميشه )) او بعد ها مدعي شد نسبت خانوادگي حسين و رسول خطيبي و سيروس و غلامحسين دين محمدي را قاطي کرده.
تمام دنيا مهاجم يوگسلاو تيم ايندهوون را ماتيو کژمان صدا ميزنند اما از انجايي که جنگ فوتبال اروپا قوانين خاص خودش را دارد و املاي لاتين او Kazmen بود اسکندر کوتي در عرض يک دقيقه هشت بار گفت ((ماتيو کازمن))ان روزها کاظميان هنوز معروف نشده بود وگرنه ميشد احتمال داد که اين دو بازيکن را با هم اشتباه گرفته.
و دفتر داستان هاي شيرين سوتي هاي گزارشگران را با خاطره اي ازگزارش غلامعلي پير ايرانيدر زمان برگزاري مسابقات دسته فوق سنگين وزنه برداري بازي هاي اسيايي دوحه مي بنديم((حالا،حسين رضا زاده وزنه 205 کيلو متري را بالاي سر مي برد ))اين مورد البته از راديو انتخاب شده بود
SALAR
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۵۰
ایمان جدی برای بازی دوستانه این هفته پایه ای؟
کیان
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۵۵
بد نبود ولی نویسندش یه کم اطلاعات فوتبالیش کم بوده چون اسم کامل آیندهوون PSV eindhovenه و همیشه موقعی که کسی به قول نویسنده تو دنیا بخواد به این تیم اشاره کنه یا اسم کاملشو میگه یا میگه پی اس وی نمیگه آیندههوون چون هیچ تیم دیگه ای تو دنیا این پیشوند رو نداره. همونطوری که اگه بگی cska (زسکا) همه یاد زسکا مسکو میفتن. (البته یه زسکا صوفیه هم داریم که خیلی معروف نیس.)
ضمناٌ مگه خاطرات فرشاد پیوس از یاد پرسپولیسی ها میره که خاطرات کانو از یاد ما بره؟!!
wantonboy13
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۵۵
نصفه شبی نمره نمیده که جیگر...دانشجو های پر تلاش و دارای پشتکار باید نصفه شبی از استاد نمره بگیرن [Only Registered And Activated Users Can See Links]
طرف زنه... :hit:
amirlefthand
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۰۶
طرف زنه... :hit:
اوه اوه چجوری نمرت رو شبانه اعلام کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
amirlefthand
دوشنبه ۱۵ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۰۸
میگم کیارش مثل این که توی همین تاپیک گیر کرده !!!!
هومن
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۱۳
شدیدترین توفان شن در 30 سال گذشته
ساکنان شهرهای بزرگ و بهویژه کلانشهر تهران دیگر چند سالی است که با مشکل آلودگی هوا دست و پنجه نرم میکنند.
آنها به ویژه در فصل پاییز به شنیدن توصیههایی مبنی بر در خانه ماندن کودکان، سالمندان و بیماران قلبی و عروقی عادت کردهاند اما این بار اتفاقی نادر نه تنها پایتختنشینان بلکه شهروندان نیمی از شهرها و استانهای کشور را خانهنشین کرده است؛ ورود گردوغبار از کشورهای عربی. این اتفاق در شرایطی رویداده که با اقدام بهموقع کشورهای منطقه، امکان پیشگیری از این پدیده وجود داشت به طوری که عدم توجه به مسائل زیستمحیطی و تعلل عراق در مالچپاشی روی تالابهای خشک شده سبب شد وزش باد، گردوغبار این مناطق را به ایران بیاورد.
اما این اتفاق خیلی هم ناگهانی نبود و در شرایطی که ورود گردوغبار به برخی استانهای کشور پیشبینی شده و از ابتدای فروردین حل این معضل در دستور کار سازمان محیط زیست قرار گرفته بود، کمیته هماهنگی و نظارت موارد اضطراری روز شنبه در محل استانداری تهران برگزار شد بدون این که هیچگونه پیشهشداری در این خصوص اعلام کند!
فاطمه واعظ جوادی، رئیس سازمان محیط زیست که سال گذشته وعدههایی را مبنی بر آغاز عملیات در جهت حل این مشکل از ابتدای سال 88 داده بود، پس از گذشت چند ماه از سال جدید، ظرف چند روز گذشته به همراه هیأتی برای حل این معضل به کشور عراق سفر کرد که نتیجه آن بازدید از نتایج بیابانزدایی در ایران و در نهایت اختصاص بودجهای از سوی عراق برای حل این مشکل بود.
اما به اعتقاد مشاور شهردار تهران در امور محیط زیست، کمتحرکی از سوی سازمانهای محیط زیست و وزارت بهداشت مشاهده شده چراکه از یک سال قبل باید دستگاههای دیپلماسی در این زمینه فعال میشدند تا به مرز بحران کنونی نرسیم.
محمدهادی حیدرزاده با تأکید بر این که باید هرچه سریعتر اقدامی اضطراری برای جلوگیری از ورود گرد و خاک به کشور صورت گیرد، به ایسنا گفت: کمیته مواقع اضطراری آلودگی هوای تهران نیز باید فعالتر عمل کرده و دستگاههای مرتبط را در این شرایط وارد عرصه میکرد.
او با بیان این که توفانهای شن کنونی به هیچ عنوان سابقه نداشته است، اظهار کرد: سازمان حفاظت محیط زیست به موضوع آلودگی هوا به عنوان یک دغدغه نگاه نمیکند و در این مورد همین کافی که دفتر آلودگی هوای این سازمان 4 سال است مدیر کل ندارد.
به گفته یوسفعلی درونپرور، معاون عمرانی استانداری تهران در این جلسه، کارخانجات صنعتی طبق تصمیم این کمیته به مدت 48 ساعت تعطیل میشود که در صورت تداوم تشدید آلودگی هوا این تعطیلی 72 ساعت خواهد شد.
معاون عمرانی استانداری تهران افزود: در صورت تشدید آلودگی هوا روز چهارشنبه نیز طبق تصمیم کمیته اضطراری هوا تعطیل خواهد شد.
بر اساس این مصوبه تأکید شده است مراکز آموزش عالی و دانشگاهها میتوانند امتحانات خود را برگزار کنند.
بیسابقه طی 30 سال
در این زمینه مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوا با اشاره به این که حد مجاز غلظت آلاینده ذرات معلق 150 میکروگرم بر مترمکعب است، گفت: این در حالی است که میزان این آلاینده در تهران در برخی ایستگاهها به حدود 900 میکروگرم بر مترمکعب رسید!
دکتر رشیدی افزود: این میزان آلاینده مذکور طی 30 سال اخیر در تهران بیسابقه بوده است بنابراین اکیداً توصیه میشود از تردد غیرضروری در فضای باز خودداری شود.
وی با اشاره به این که وضعیت آلودگی هوای تهران در شرایط بحران قرار دارد، گفت که پیشبینی میشود هوای پایتخت در روز چهارشنبه همچنان در شرایط «ناسالم» باقی بماند.
اصیلیان، معاون انسانی سازمان حفاظت محیط زیست اما اینطور پیشبینی کرده که با این که در تهران وضعیت هوا به تدریج بهتر میشود، بر اساس پیشبینیها و گزارشهای واصله شرایط بحرانی در مناطق غربی تا پنجشنبه ادامه خواهد داشت.
خدماترسانی در سطح شهر
همزمان با این اتفاق، شهرداری تهران به ایجاد ایستگاههای ثابت و سیار در شهر تهران و استقرار آمبولانسها و همچنین توزیع رایگان ماسک و امدادرسانی به شهروندانی که دچار تنگی نفس شده بودند اقدام کرد به طوری که به گفته مشاور شهردار تهران، تا کنون حدود 20 هزار ماسک رایگان بین شهروندان تهرانی توزیع شده است و این اقدام ادامه دارد.
حیدرزاده همچنین با اشاره به این که در ایستگاههای برپا شده، ضمن توزیع رایگان ماسک به شهروندانی که با مشکلات تنفسی مواجه شدهاند کمکهای اولیه از قبیل کپسول اکسیژن و. . . ارائه شده و در صورت نیاز بیماران را به بیمارستان منتقل کنند، اظهار کرد: ایستگاههای امدادرسانی به شهروندان توسط شهرداری تهران در میادین اصلی تجریش، صادقیه، رسالت و ولیعصر (عج) ایجاد شده است.
دوبرابر شدن مأموریتهای اورژانس تنفسی
آلودگیهای اخیر در تهران باعث شده مأموریتهای اورژانس تنفسی دوبرابر شود. رئیس مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی تهران با اشاره به این که طی چند روز گذشته مطالبات مردمی در خصوص بیماریهای تنفسی از اورژانس افزایش داشته، خاطرنشان کرده است: همه 115 پایگاه اورژانس تهران در حالت آمادهباش هستند و علاوه بر ارائه خدمات جاری، در صورتی که وضعیت آلودگی هوا به گونهای بود که نیاز به فراخوان نیروها و امکانات بیشتری باشد، تکنیسینهای اورژانس به مناطق مورد نیاز اعزام خواهند شد.
رضا دهقانپور همچنین بیان کرده که 5 دستگاه اتوبوس - آمبولانس در سطح شهر تهران آماده هستند تا در صورت نیاز آنها را که جنبه درمانگاهی پیدا میکنند جهت ارائه خدمات مستقر کنیم.
به گفته او آلودگی هوا و گردوغبار ممکن است عامل انتقالدهنده عوامل بیماریزا مانند ویروسها باشند که مردم باید در این زمینه مراقب باشند.
لغو پروازها
گردوغبار موجود نه تنها سبب کندی رفت و آمد در بزرگراهها و ایجاد مشکلات تنفسی برای مردم شد بلکه باعث شد تعداد زیادی از پروازهای داخلی هم لغو یا با تأخیر انجام شود. به گفته رضا جعفرزاده، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری وضع بد جوی باعث شده تا حداقل شرایط لازم برای فرود هواپیما در فرودگاههای مقصد فراهم نشود و حفظ سلامت پروازها و لزوم ایمنی باعث شد تا سازمان هواپیمایی کشوری از انجام پروازهایی که شرایط لازم را ندارند، جلوگیری کند. او با بیان این که اهواز، کرمانشاه، کیش، شیراز، بوشهر، جزیره سیری، مشهد، طبس، آبادان و ماهشهر از شهرهایی بودهاند که پرواز به آنها لغو شده است، همچنین گفت: به مسافران توصیه میشود پیش از عزیمت به فرودگاه با برقراری تماس با شماره 199 پروازهای داخلی از انجام شدن یا تأخیر پرواز خود با خبر شوند.
omid
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۳۴
2نکته
1-مراکز اداری شیراز امروز تعطیل بود ولی اینجایی که من یمرم خصوصین:3:
2-من امروز جایی خوندم که علت این امر بر میگردی به یه کانال خفنی که صدام موقع جنگ با ایران ساخته
amirlefthand
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۱۳
آلودگي هواي تهران هنوز اضطراري است؛ چهارشنبه تعطيل است
بر اساس تصميم کميته اضطراري کاهش آلودگي هوا، ادارات دولتي، مراکز آموزشي و صنعتي استان تهران روز چهارشنبه نيز تعطيل خواهند بود.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعي ايرنا، کميته اضطراري وضعيت آلودگي هواي تهران پس از تشکيل جلسه در استانداري تهران اعلام کرد: در پي آلودگي هواي شهر تهران ناشي از گرد و غبار، همه ادارات دولتي و خصوصي و مراکز آموزشي استان تهران فردا (چهارشنبه) نيز تعطيل است.
کميته اضطراري وضعيت آلودگي هوا تهران در ساعت 13 روز سه شنبه و در پي شدت آلودگي هواي تهران در نتيجه استقرار گرد و غبار در فضاي استان تهران تشکيل جلسه داد.
در اين جلسه مقرر شد، علاوه بر تعطيلي امروز که ناشي از شدت گردوغبار است، فردا (چهارشنبه) نيز مراکز اداري دولتي و خصوصي تعطيل شوند.
wantonboy13
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۵۷
هت تریک فارسی ... طوری دیگر !!
دیدن عکس ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
لینک سایت تینی پییک هست که فقط بعضی ها میتونن ببینن... :3:
هومن
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۰۰
مراسم تدفین خصوصی برای مایکل جکسون
6/1 میلیون نفر برای مراسم یادبود ثبت نام آنلاین کردند.
مراسم یادبود مایکل جکسون خواننده پاپ که اخبار مربوط به مرگ او و حواشی آن بخش زیادی از فضای رسانهای 10 روز اخیر را به خود اختصاص داده، صبح امروز سهشنبه به وقت محلی در استیپلزسنتر لسآنجلس برگزار میشود.
به نظر میآید مراسم امروز به راحتی مراسم یادبود فرانک سیناترا، یکی دیگر از چهرههای برجسته موسیقی و البته سینما را تحتالشعاع قرار دهد که 11 سال پیش در لسآنجلس برگزار شد. فرق قضیه این است که سیناترا در 82 سالگی و در سالخوردگی درگذشت در حالی که مرگ ناگهانی و نابهنگام جکسون در 50 سالگی چنان جنجالی بود که بیشتر یادآور واکنشهای جهانی به مرگ پرنس دایانا است. برای مدتی هرچند کوتاه اخبار مربوط به دلایل مرگ جکسون، رسواییهای او و بدهیهایش در حاشیه قرار میگیرد و تمام نگاهها معطوف به مراسم یادبود او میشود. کالین پاول وزیر خارجه اسبق آمریکا روز یکشنبه به CNN گفت که زندگی جکسون بسیار جنجالی بود اما با مرگ او، باید هنرش را مورد تقدیر قرار داد.
روز جمعه 6/1 میلیون نفر به صورت آنلاین برای دریافت بلیت حضور در مراسم یادبود جکسون در استیپلز سنتر ثبتنام کردند که از این تعداد 8750 نفر روز یکشنبه به طور تصادفی انتخاب شدند. پیشبینی میشود افرادی که موفق به دریافت بلیت نشدهاند به هر حال در مراسم امروز شرکت میکنند. در مجموع با احتساب اعضای خانواده و دوستان جکسون همینطور نمایندگان رسانهها حدود 11 هزار نفر در مراسم استیپلز سنتر شرکت خواهند کرد. به اضافه 6500 نفر دیگر که در نوکیا تیهتر سالن مجاور این مرکز حضور خواهند داشت. مراسم یادبود جکسون در حالی در لسآنجلس دومین شهر بزرگ آمریکا برگزار میشود که این شهر با کسری بودجه 500 میلیوندلاری روبهروست. کسری بودجه خود ایالت کالیفرنیا نیز رقمی در حد 24 میلیون دلار است.
احتمالاً حضور گسترده هواداران جکسون باعث نگرانی مسئولان شهر لسآنجلس شده است. جانپری یکی از اعضای شورای شهر از مردم خواسته در خانه بمانند و مراسم را از تلویزیون ببینند. مراسم یادبود جکسون از تلویزیون شهری بزرگ بیرون استیپلزسنتر پخش نمیشود، ضمن اینکه قرار نیست این مراسم به سطح شهر کشیده شود. قرار است جکسون چند ساعت پیش از آغاز مراسم در مراسمی خصوصی در فورستلاون در هالیوود هیلز به خاک سپرده شود. شبکههای NBC، ABC، CBS، CNN، MSNBC و E! مراسم یادبود جکسون را به طور زنده پوشش میدهند. مایکل جکسون روز 25 ژوئن بر اثر ایست قلبی در خانه اجارهای خود در لسآنجلس درگذشت. طرفدارانش از او به عنوان سلطان پاپ یاد میکنند. آلبوم «تریلر» او پرفروشترین آلبوم تاریخ موسیقی است.
SALAR
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۰۷
خوش به حالش
من بمیرم گور كنه هم نمیاد.
ali58
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۱۷
سلام
بچه ها کارم به اینجا کشیده چند وقتیه بیکار شدم و هر چی این درو اون در میزنم کار گیرم نمیاد یه پیکان وانت دارم و سواد دیپلم کار نگهبانی . کامپیوتر . بغیر از کار سخت که توان ندارم چون کمرم مرخص برای کار سخت آشنا دارید خبرم کنید خونمم کرجه یا علی
شاید جاش اینجا نبود ولی خوب مجبوری و هزار درد
amirlefthand
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۵۶
به یک عدد چیز شکن احتیاج دارم
amirlefthand
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۵۹
خوش به حالش
خدا نکنه
amin_michael5
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۴۲
خوش به حالش
نگران گور کن نباش اگه نیومد من هستم:3:
i.M.a.N
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۴۶
رو منم حساب كن
SALAR
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۵۲
ایول.پس تنها نیستم.
SALAR
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۲۳:۴۹
درود بر خرمگس شجاع
:jesors:
كیا اون صحنه را دیدند؟
wantonboy13
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۲۳:۵۷
چه با شکوه... از فینال لیگ قهرمانان هم با شکوه تر بود !!
راستی اگه دوست دختر قبلیتون جلو زنتون بگه من باهاتون رقصیدم ، فک می کنین چه حسی به زنتون دست بده؟!
دخترش چه گریه ای کرد... از جاهای مهمش تا جایی که گوشی یاری کرد فیلم گرفتم...
جنیفر هادستون ، بروک شیلد ، مجیک جانسون ، کوبی برایان ،... و از همه جالب تر برای ما ایرانی ها... هنرنمایی شاهین جعفرقلی بر روی استیج برای مایکل جکسون... بعدش هم اون نفر بعدی که اومد که نمی دونم کی بود گفت شاهین از مایکل دعوت کرده بود که به کنسرتش در لندن بیاد...
بسسه ؟!! :3:
wantonboy13
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۰۰:۰۸
البته اضافه کنم که شاهین رو از طرف Uk نوشته بودن اومده...
wantonboy13
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۰۰:۱۲
ماریا کری رو هم تو زیرنویس ها زده بود که اومده... منتها من ندیدم...
Caspian
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۰۰:۲۵
چشم ها را باید شست
جور دیگر باید دید
اصل شعر این بوده :
چشم ها را باید با اسید شست :3:
تا دگر نتوان دید :3:
به به .. حافظا.. :3:
با كی پاس كردی حالا ؟ :3:
خانم نحوی فرد :3:
Vahid
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۰۱:۱۴
و از همه جالب تر برای ما ایرانی ها... هنرنمایی شاهین جعفرقلی بر روی استیج برای مایکل جکسون... بعدش هم اون نفر بعدی که اومد که نمی دونم کی بود گفت شاهین از مایکل دعوت کرده بود که به کنسرتش در لندن بیاد...
بسسه ؟!! :3:
اونی که اومد طراح رقص های مایکل بود .
البته فکر کنم برعکس باشه :3: مایکل شخصا شاهینو برای کنسرتش دعوت کرده بود .
wantonboy13
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۰۷:۳۰
اونی که اومد طراح رقص های مایکل بود .
البته فکر کنم برعکس باشه :3: مایکل شخصا شاهینو برای کنسرتش دعوت کرده بود .
من از یورو تی وی اونجاهاشو داشتم می دیدم... هی این گزارش گر فرانسویه می پرید وسط نمی ذاشت بفهمیم چی میگه... دست پا شکسته چند تا کلمه انگلیسی میذاشت بشنویم.. اونجاییم که هنوز حرف نمی زدن ، یارو گزارشگر تلویزیون نفس نفس میزد انگار تازه رسیده استودیو !! :mamba:
wantonboy13
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۰۷:۳۳
با كی پاس كردی حالا ؟ :3:
خانم نحوی فرد :3:
نه باوباو.... اون که aSan اعصاب درست حسابی نداره که بخواد نمره به این زودیا بده...!!
با یه دختر خانوم تازه وارد که 2 ترمه اومده داره درس میده... :jesors:
بنده خدا خیلی مظلومه ... فکر کنم روش نشده بندازه !!
دستش درد نکنه... ترم بعد باید جبران کنم کارشو !! :crazy:
SALAR
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۴۸
ببینم كامران ترم بعد چه طوری میخای جبران كنی؟؟؟؟؟؟؟
--------------------
بچه ها یه سوال: توی یه ترم مجاز به حذف چند واحد هستیم؟
SALAR
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۱۵
این فریگیت دوباره مشكل پیدا كرده.هیچ را باز نمیكنه
amirlefthand
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۳۰
مسنجر های منم از دیشب دوباره قطع شدن
black_shadow
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۱۰
سلام علیكم و رحمت الله و بركاته!!!!!!
اقا چرا با گوشی كانكت میشیم هتریك(org)باز نمیشه و اینجا هم نمیشه پست داد؟؟؟؟
........
هومن خوبی؟!!!!:3:
یه چیزی بگو ضایعت كنم بخندیم!!!!:3:
هومن
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۱۹
........
من خوبم!
تو خودت سوژه خنده ی انجمنی ... به کی میخوای بخندی؟؟؟ :3:
wantonboy13
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۲۲
مسنجر های منم از دیشب دوباره قطع شدن
ولی برا من که همه چی وصله... :3:
black_shadow
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۲۸
تو خودت سوژه خنده ی انجمنی ... به کی میخوای بخندی؟؟؟ :3:
استغفرالله!!!!حالا هی میخوام چیزی نگما!!!
داداش شما وی پی انت كلفته!!!!!
black_shadow
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۲۹
اقا یكی بیاد واسه چهارشنبه یه دوستانه بریم صفا كنیم!!!!
wantonboy13
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۳۴
--------------------
منحرف ! یعنی ترم بعد اگه درس بالاتر رو ارائه داد با خودش بردارم !!
-------------------
ما تا جایی که بتونیم می تونیم حذف کنیم !! حتی توصیه هم می کنن حذف کنین دوباره پول بدین و بردارین که نمره بالاتری بیارین !!
wantonboy13
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۳۵
داداش شما وی پی انت كلفته!!!!!
بیا یه نازکو قلمیشو به شما میدیم... :3:
black_shadow
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۳۵
دوستانه نبود؟!!!!!!
به این اجنبی ها پیشنهاد بدم؟!!!!
black_shadow
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۳۶
بیا یه نازکو قلمیشو به شما میدیم... :3:
اخه نازكو قلمی هم حال نمیده!!!:3:
black_shadow
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۵۰
اقا یكی كامران رو بكشه بیرون!!!!نیم ساعته گیر كرده تو این تاپیك!!!
amirlefthand
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۲۸
من امروز اینقدر یه مسیر رو رفتم تابلو شدم از صبح نزدیک 10 بار رفتم برگشتم ار کت وکول افتادم
بخاطر 10-12 تا فیلم مجورم برم در مغازه
کیارش سیستم چی شد نمیگیری؟
hsmoa
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۴۶
........
سلام كم پیدا شدی
ببین گوشیت چیه ؟؟
hsmoa
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۴۷
--------------------
هر چقدر دلت می خواد حذف كن محدودیت نداره
hsmoa
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۵۰
شما با چیز پی ان وصل میشی ؟؟؟
گفتم چیز یاد یك كسی افتادم كه توی یك مناظره 45 بار گفت چیز:3:
بگم كی بود بگم بگم بگم ؟؟؟؟؟ :3:
کیان
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۲۶
باز شروع شد... خجالت بکش حسین خان...
30n4
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۵۱
شما با چیز پی ان وصل میشی ؟؟؟
گفتم چیز یاد یك كسی افتادم كه توی یك مناظره 45 بار گفت چیز:3:
اووه اینقدر ما از این موارد دیدیم که اینها توش گمه
من خودم به شخصه یه نفر رو دیشب تو تلویزیون یکی از کشورهایی خارجی دیدم،در عرض کمتر از یک ساعت 10 فاکتوریل دروغ گفت
خیلی خوش شانسه که دروغ حناق نمیاره،و الا تا حالا 100 تا کفن پوسونده بود
hsmoa
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۵۵
باز شروع شد... خجالت بکش حسین خان...
بابا چرا با شما نمی شه شوخی كرد تازه خوبه شكلك مناسب را هم قرار دادم تازه من به هر دو طرف گفتم هم گفتم چیز هم گفتم بگم
چه خوبه تحمل ما بیشتر بشه
SALAR
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۴۳
داش حسین چرا قاطی میكنی:jesors:
بابا ما گوله جنبه هستیم.:1:
من خودم 1000 بار در روز میگم (چیز) .اصلا دارم تمرین میكنم این كلمه تیكه كلامم بشه.
ولی منم دیشب یه برنامه دیدم كه یه نفر داشت صحبت میكرد و یه مگس به طرف گیر داده و دور سرش میچرخید و طرف هر كاری كرد نتونست مگس را بكشه و حسابی عصبانی شده بود.بیچاره میخاست ادای ا.و.ب.ا.م.ا را در بیاره ضایع شد:jesors::jesors:
hsmoa
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۴۷
داش حسین چرا قاطی میكنی:jesors:
بابا ما گوله جنبه هستیم.:1:
من خودم 1000 بار در روز میگم (چیز) .اصلا دارم تمرین میكنم این كلمه تیكه كلامم بشه.
ولی منم دیشب یه برنامه دیدم كه یه نفر داشت صحبت میكرد و یه مگس به طرف گیر داده و دور سرش میچرخید و طرف هر كاری كرد نتونست مگس را بكشه و حسابی عصبانی شده بود.بیچاره میخاست ادای ا.و.ب.ا.م.ا را در بیاره ضایع شد:jesors::jesors:
پس تمرین کن
چیز چیز چیز چیز چیز چیز ....... :jesors:
SALAR
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۵۱
تمرین میكنم.اتفاقا خیلی حال میده ولی این مگسه اذیت میكنه و منم بلد نیستم و عرضه ندارم مثل بعضی ها اونا بكشم چی كار كنم؟؟؟:1:
راستی دیشب یه فیلم نشون داد كه یه نفر داشت صحبت میكرد و نشسته بود روی صندلی و نمیدونم چرا پاش به زمین نمیرسید:jesors::jesors::jesors::jesors::jes ors::jesors:
hsmoa
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۰۳
تمرین میكنم.اتفاقا خیلی حال میده ولی این مگسه اذیت میكنه و منم بلد نیستم و عرضه ندارم مثل بعضی ها اونا بكشم چی كار كنم؟؟؟:1:
راستی دیشب یه فیلم نشون داد كه یه نفر داشت صحبت میكرد و نشسته بود روی صندلی و نمیدونم چرا پاش به زمین نمیرسید:jesors::jesors::jesors::jesors::jes ors::jesors:
مگسه بلد بود بمیره تو با اون كاری نداشته باش عرضه ات را نگهدار لازمت میشه :3:
آخه یادش رفته بود با خدا هماهنگ كنه كه قدش را بلند تر كنه
SALAR
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۱۴
مگسه بلد بود بمیره تو با اون كاری نداشته باش عرضه ات را نگهدار لازمت میشه :3:
آخه یادش رفته بود با خدا هماهنگ كنه كه قدش را بلند تر كنه
اخه خیلی ضایع است ادم نتونه یه مگس را بكشه.
بابا توی این چیزها هم میشه تقلب كرد.:jesors:
omid
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۴۰
بس کنید
کار بجاهای باریک میکشه ها
amin_michael5
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۴۸
امید تو بیا جواب سئوال من رو تو اون تاپیك بده چنذ روزه مارو علاف كردی:3:
Vahid
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۵۳
چیز بودن خیلی بهتر از بی همه چیز بودنه
Vahid
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۵۶
بگو ، فقط دروغ نگو :3:
گفتم دروغ یاد یه یارویی افتادم که تو یه وقت اضافه ای که صدا و سیما بهش داده بود نزدیک 50-60 بار گفته بود آیا اینها دروغه ؟ :3:
SALAR
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸, ۲۳:۱۶
طبق اخرین اخبار خرمگس اغتشاش گر دستگیر شده.و اعتراف كرده كه از طرف انگلیس اومده و میخاسته انقلاب مگسی ایجاد كنه.مداركش هم موجوده.:1:
danial
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۰۰:۱۱
طبق اخرین اخبار خرمگس اغتشاش گر دستگیر شده.و اعتراف كرده كه از طرف انگلیس اومده و میخاسته انقلاب مگسی ایجاد كنه.مداركش هم موجوده.:1:
آره بابا
حالا هی باور نکن
اصلا من خودم یکیش
یا همین کامران
انقدر تو هتتریک خرابکاری کردیم که نگو
همشم انگلیس ها بهمون گفتن
wantonboy13
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۰۶:۴۵
آره بابا
حالا هی باور نکن
اصلا من خودم یکیش
یا همین کامران
انقدر تو هتتریک خرابکاری کردیم که نگو
همشم انگلیس ها بهمون گفتن
منو که همه می دونن از آمرِِِییکاییا خط می گیریم تا اینجا تـننش ایجاد کنم... این آی پی هاشونم به عنوان اشانتیون هر دفعه میدن !! :crazy:
SALAR
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۳۸
كامران این كه الان گفتی یعنی چه؟؟؟؟
omid
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۴۲
امید تو بیا جواب سئوال من رو تو اون تاپیك بده چنذ روزه مارو علاف كردی:3:
کدوم تاپیک؟
کودوم سوال؟
SALAR
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۴۴
کدوم تاپیک؟
کودوم سوال؟
جدی نگیر!:jesors:
این امین حالش خوب نیست.میدونی كه ... بیچاره عاشق شده.
راستی امید این امضات را عوض كن.همه ارامش خود را حفظ كردند.
omid
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۴۴
باز دارید بحث سیاسی رو شروع می کنید ها...
SALAR
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۴۵
امید این لینكی كه گذاشتم برای دانلود كو؟ بابا یه اهنگ بود.مگه وزارت ارشاده؟
omid
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۴۶
جدی نگیر!:jesors:
این امین حالش خوب نیست.میدونی كه ... بیچاره عاشق شده.
راستی امید این امضات را عوض كن.همه ارامش خود را حفظ كردند.
من کلا 3 ماهی 1 بار امضامو عوض می کنم:3:
این کارا حس می خواد:3:
اصلا ولش کن من هر چی توضیح بدم تو منو درک نمی کنی:3:
SALAR
اصلا امید خودت اونا دانلود كردی گوش كنی؟؟!!
به خدا بد نبود.
amin_michael5
کدوم تاپیک؟
کودوم سوال؟
تاپیك اتاق گفتگو با مدیران دیگه:1:
چند روز سئوالم داره خاك میخوره:3:
omid
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۴۷
اون لینک اهنگ رو میگی؟
از اسمش معلوم بود سیاسیه
این جا هم که بحث سیاسی ممنوعه
همین
omid
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۴۸
اصلا امید خودت اونا دانلود كردی گوش كنی؟؟!!
به خدا بد نبود.
دارم دانلود می کنم:3:
ولی پیشاپیش معلومه سیاسیه:3:
SALAR
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۴۸
تو چی كار به اسمش داری؟؟ بابا الان تمام تهران را خس و خاشاك گرفته و هوا آلوده شده.الودگی سیاسیه؟
SALAR
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۴۹
دارم دانلود می کنم:3:
ولی پیشاپیش معلومه سیاسیه:3:
عجب ادمی هستیا:jesors:
خودت دانلود میكنی بعد نمیزاری جوون های مردم دانلود كنند و استفاده كنند؟:1:
omid
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۴۹
تاپیك اتاق گفتگو با مدیران دیگه:1:
چند روز سئوالم داره خاك میخوره:3:
اون موقع من مسئول نبودم:3:
omid
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۵۱
عجب ادمی هستیا:jesors:
خودت دانلود میكنی بعد نمیزاری جوون های مردم دانلود كنند و استفاده كنند؟:1:
آخه از تذکر کامرام معلومه دانلود کرده:3:
بهر حال 60% دان شده
هر وقت تموم شد گوش می دم ببینم چیه:3:
amin_michael5
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۵۲
اون موقع من مسئول نبودم:3:
خب مسئول نبودی تو هتریك كه بودی:3:
جدی نمیدونی چه خبر بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا مسئولش كی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1:
SALAR
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۵۴
امین گیر نده دیگه.تمام اینا تقصیر انگلیسه.
omid
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۵۸
دارم گوش میدم:3:
بابا این که رسما و اسما و شرعا و عرفا سیاسین:3:
SALAR
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۰۲
دارم گوش میدم:3:
بابا این که رسما و اسما و شرعا و عرفا سیاسین:3:
نه بابا حتمآ یه چیز دیگه گوش میكنی:jesors:
كجاش سیاسیه؟!
در مورد خس و خاشاك و الودگیه.:jesors::jesors:
تازه تك خوان اولش صداش خیلی ضایع است نه؟:jesors:
wantonboy13
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۰۵
آخه از تذکر کامرام معلومه دانلود کرده:3:
بهر حال 60% دان شده
هر وقت تموم شد گوش می دم ببینم چیه:3:
شما تو دوران دبستان و راهنمایی مگه املا پاس نمی کنین ؟!! listening ات ضعیفه ها... من کامران هستم !! :confused_smile:
amin_michael5
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۱۱
خب مسئول نبودی تو هتریك كه بودی:3:
جدی نمیدونی چه خبر بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا مسئولش كی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
SALAR
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۱۸
ایمان كجاست؟؟
نكنه ترور شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
amirlefthand
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۲۰
امید دستگیرش کرده
الان دارم آهنگ رو دان میکنم قشنگه حدود 70 درصد دان شده رو گوش دادم
SALAR
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۲۲
امیر لینكش را از كجا اوردی؟ وزارت ارشاد این فروم لینكش را باطل كرد
amirlefthand
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۴۹
امیر لینكش را از كجا اوردی؟ وزارت ارشاد این فروم لینكش را باطل كرد
صبح رفتم به لینکش سر زدم ولی چون وقت نداشتم مجبور شدم ولش کنم برای همین هیستوری رو یه نگاه انداختم ودانلودش کردم
omid
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۰۰
2باره از امروز عصر پسر عموم میاد خونمون یه 2 روزی هم می مونه
من هم طبیعتا کم میام
ولی چشم و گوش بچه ها چقد زود باز میشه:3: جدیدا
باید هتریکو بهش معرفی کنم تا وارد بازی های پیچیده ی مورد دار نشه:3:
omid
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۰۱
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
!!!!!!!!!!!!!!
چه می دونم
اون موقع سیاوش همه کاره بوده:3:
wantonboy13
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۱۵
من هم طبیعتا کم میام
تیمتو بذار جلو دستش... بگو عمویی این گزینه fire رو که بزنی هی صفحه بازیکنات خالی میشه... بذار بچه حالشو ببره... :crazy:
SALAR
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۱۸
من هم طبیعتا کم میام
مگه چی كار میكنه؟؟ نكنه ........
منا كه میبینی هنوز چشم و گوشم باز نشده.ولی جدیدا بچه ها این طوری نیستند.:jesors:
بگو بیاد خودم میسازمش
amirlefthand
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۴۸
امروز ساعت 7:30شوک داره درباره دلال های فوتبال
wantonboy13
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۰۴
بچه ها از این بازیهای رایانه ای که خشونت نداشته باشه و بیشتر جذابیت داشته باشه و راحت هم باشه چی سراغ دارین سرمون این یه هفته مونده به کلاس ها گرم شه ؟!
SALAR
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۴۶
بچه ها از این بازیهای رایانه ای که خشونت نداشته باشه و بیشتر جذابیت داشته باشه و راحت هم باشه چی سراغ دارین سرمون این یه هفته مونده به کلاس ها گرم شه ؟!
اخی! سیمس خوبه؟
wantonboy13
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۰۴
اخی! سیمس خوبه؟
نه اونقدر نازک و طریف... مثلا" تو مایه های Left 4 Dead خوبه !!!! :crazy:
amirlefthand
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۰۶
این اس ل ام داگ میلیونر هم عجب فیلمیه
SALAR
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۱۰
نه اونقدر نازک و طریف... مثلا" تو مایه های Left 4 Dead خوبه !!!! :crazy:
خوب برو با همین بحال دیگه:1:
wantonboy13
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۱۶
خوب برو با همین بحال دیگه:1:
آخه من هرچقدر آدم توش میکشم بازی تموم نمی شه!!
کیان
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۱۷
کامران call of juarez:bound in blood خوبه... هم جدیده... هم shooterه... یه چیزی تو مایه های call of duty ولی تو وسترن و هفت تیر کشی و ....
امیر اون اسلامو درست کن... اونی که تو عنوان فیلم اومده slum (زاغه ، حلبی آباد) ه نه islam. پس به سانسور نیازی نداره.
wantonboy13
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۲۹
کامران call of juarez:bound in blood خوبه... هم جدیده... هم shooterه... یه چیزی تو مایه های call of duty ولی تو وسترن و هفت تیر کشی و ....
نمی دونی این L4D کجا تموم میشه ؟!
من هی می کشم ولی به جای خاصی نمی رسم...
amirlefthand
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۴۸
امیر اون اسلامو درست کن... اونی که تو عنوان فیلم اومده slum (زاغه ، حلبی آباد) ه نه islam. پس به سانسور نیازی نداره.
اینو میدونم ولی توی تلفظ اسلام داگ میلیونره وچون وزارت ارشاد فروم:img-police: سخت گیره سانسورش کردم
کیان
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۵۷
نمی دونی این L4D کجا تموم میشه ؟!
من هی می کشم ولی به جای خاصی نمی رسم...
بازی نکردم... لینک راهنمای مرحله ای بازی رو برات میذارم، خواستی نگاه کن ببین کجاشی و چقدر مونده:
*:بچه هایی که دنبال فیلمن به هیچ وجه knowing رو نبینن... ته مزخرفه
i.M.a.N
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۰۲
اینو میدونم ولی توی تلفظ اسلام داگ میلیونره وچون وزارت ارشاد فروم:img-police: سخت گیره سانسورش کردم
این همون زاغه نشین میلیونر نیست؟؟
amirlefthand
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۴۳
این همون زاغه نشین میلیونر نیست؟؟
دقیقا
amin_michael5
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۵۰
اومدم بیا رسوا كن ببینم
i.M.a.N
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۵۵
امین نمی خوای امضات رو عوض كنی از وقتی اومدی هتریك همینه
amin_michael5
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۵۸
امین نمی خوای امضات رو عوض كنی از وقتی اومدی هتریك همینه
اولا از وقتی اومدم این نیست این دومیه:3:
اولیش این بود :
دود اگر بالا نشیند كسر شا’ن شعله نیست
جای چشم ابرو نگیرد گرچه اون بالاتر است
چرا میخوام این رو عوض كنم دارم دنبال یه بیت قشنگ میگردم برای این منظور دارم گلستان سعدی رو میخونم:3:
i.M.a.N
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۰۲
اولیش این بود :
چرا میخوام این رو عوض كنم دارم دنبال یه بیت قشنگ میگردم برای این منظور دارم گلستان سعدی رو میخونم:3:
بله
چون اون اوایل كه من عضو شده بودم اینجا نمیومدم ندیده بودم
amin_michael5
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۰۵
بله
چون اون اوایل كه من عضو شده بودم اینجا نمیومدم ندیده بودم
چیو بله :3:
amirlefthand
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۱۰
اولیش این بود :
خب چرا دیوان ایرج میرزا رو نمیگردی پر ابیات قشنگه:1: البته از اون قشنگ ها
i.M.a.N
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۱۰
امضا رو بله
این سالار كجا در رفت؟؟؟؟
amin_michael5
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۱۲
امضا رو بله
این سالار كجا در رفت؟؟؟؟
فكر كنم رفته برای من سند سازی كنه تا رسوا بشم :3:
amin_michael5
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۱۳
خب چرا دیوان ایرج میرزا رو نمیگردی پر ابیات قشنگه:1: البته از اون قشنگ ها
اتفاقا كتاب ایرج میرزا رو خوندم،خداییش شعر های قشنگی داره اما بیت پر محتوا نیست:3:
amirlefthand
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۱۵
ااااااااااااااااااااااههه ه اول باید امضا امید رو عوض کنیم درصورت امکان هم هومن رو بر کنار کنیم و یکی از برو بچ رو جا نشین کنیم !!!!!! میدون انقلاب به سبک هتریک !!!!!
i.M.a.N
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۱۸
ااااااااااااااااااااااههه ه اول باید امضا امید رو عوض کنیم درصورت امکان هم هومن رو بر کنار کنیم و یکی از برو بچ رو جا نشین کنیم !!!!!! میدون انقلاب به سبک هتریک !!!!!
هومن كه خوبه
من عنوان رئیس جمهور هتریك عرض میكنم كه:
فقط امید رو باید عوض كنیم
amirlefthand
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۲۱
اتفاقا كتاب ایرج میرزا رو خوندم،خداییش شعر های قشنگی داره اما بیت پر محتوا نیست:3:
دمت گرم کجا گیر اوردی منم برم بخرم دنبالشم شدید
کجا محتوا نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!به اون پر محتوایی و شرو ور زیاد داره:mamba:
نامرد یه شعرش بود خوندم رسیدم بیت آخرش دید فحش ناموسی داده :crazy: جالبه معلم ادبیاتمون اومد همین شعر روخوند رسید به بیت آخر سورخ وسفید شد:jesors: شعرش درباره غمه زدن بود
amin_michael5
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۲۱
ایمان اگه بتونی این لقب ادمین رو به من بدی من از وزیر امور خارجه استعفا میدم:3:
amirlefthand
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۲۲
هومن كه خوبه
من عنوان رئیس جمهور هتریك عرض میكنم كه:
فقط امید رو باید عوض كنیم
سبک کن کابینه این ادمین هم باید بر کنار بشن
میشه به منم یه شغلی بدین آهان وزیر دفاع
amin_michael5
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۲۳
دمت گرم کجا گیر اوردی منم برم بخرم دنبالشم شدید
کجا محتوا نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!به اون پر محتوایی و شرو ور زیاد داره:mamba:
نامرد یه شعرش بود خوندم رسیدم بیت آخرش دید فحش ناموسی داده :crazy: جالبه معلم ادبیاتمون اومد همین شعر روخوند رسید به بیت آخر سورخ وسفید شد:jesors: شعرش درباره غمه زدن بود
قاطی كتابای بابام بود اون قدیما خریدتش.
آره تو كتابش پر از فحش ناموسیه
اون شعر غمه زنیش رو خوندم:3:
i.M.a.N
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۲۴
ایمان اگه بتونی این لقب ادمین رو به من بدی من از وزیر امور خارجه استعفا میدم:3:
اصلا میخوام ادمینی رو بردارم یه گروه بزارم جاش
amirlefthand
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۲۵
چه زود تعطیلات من تموم شد تازه داش خوش میگذشت
i.M.a.N
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۲۵
كتاب نامه های سرگردان رو بخونید حال میكنید كاملا اجتماعی 30 یاسی ه
i.M.a.N
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۲۶
چه زود تعطیلات من تموم شد تازه داش خوش میگذشت
راستی همه درسهات رو پاس كردی.؟؟؟
منو بگو از یكشنبه باید دوباره برم كلاس
amin_michael5
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۲۷
درباره چی هست؟؟؟
amirlefthand
قاطی كتابای بابام بود اون قدیما خریدتش.
آره تو كتابش پر از فحش ناموسیه
اون شعر غمه زنیش رو خوندم:3:
پس بیت آخرش باید یادت باشه:apophys:
من توی میدون انقلا دیدم یه یارو میفروشه حس خریدنش نبود البته اگه کسی همراهم نبود میخریدم ولی چون 3-4 نفر همراه داشتم میخریدم زایع بود یکی واز میکرد میخوند و......:sick:
amin_michael5
كلاس چی؟؟؟؟؟؟
i.M.a.N
بچه ها من كار دارم میرم
i.M.a.N
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۲۸
كلاس چی؟؟؟؟؟؟
ترم تابستون برداشتم
i.M.a.N
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۲۹
درباره چی هست؟؟؟
یه سری نامه است از ویگن گرفته تا كندی و ....و یك الاغ
amin_michael5
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۲۹
پس بیت آخرش باید یادت باشه:apophys:
من توی میدون انقلا دیدم یه یارو میفروشه حس خریدنش نبود البته اگه کسی همراهم نبود میخریدم ولی چون 3-4 نفر همراه داشتم میخریدم زایع بود یکی واز میکرد میخوند و......:sick:
بابا دیگه همه شعراش كه در وری نیست،مثلا یه شعر داره فكر میكنم اسم شعرش مادر باشه
یكی از قشنگ ترین شعر هایی كه خوندم،این شعر با احساسات آدم بازی میكنه
amirlefthand
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۳۰
ایمان چیزی زدی:apophys: حواست سر جاش نیست حس میکنی رئیس جمهوریو ازون بدتر فکر های سیا داری راستشو بگو چی زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که هنوز باید بشینم این کون کور!!!!!!!:apophys::apophys::apophys: رو بدم
amin_michael5
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۳۰
بچه ها من كار دارم میرم
تو هم داری میری پرونده سازی كنی:3:
amirlefthand
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۳۱
بابا دیگه همه شعراش كه در وری نیست،مثلا یه شعر داره فكر میكنم اسم شعرش مادر باشه
یكی از قشنگ ترین شعر هایی كه خوندم،این شعر با احساسات آدم بازی میكنه
ای گفتی اره بهترین شعرش همینه البته من همین دوتارو شنیدم
amirlefthand
پنجشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۳۹
این فیلم the reader هم عجب فیلمیه
i.M.a.N
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۱۲
ایمان چیزی زدی:apophys: حواست سر جاش نیست حس میکنی رئیس جمهوریو ازون بدتر فکر های سیا داری راستشو بگو چی زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که هنوز باید بشینم این کون کور!!!!!!!:apophys::apophys::apophys: رو بدم
مگه سال دیگه كنكور نداری؟؟؟
wantonboy13
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۱۵
فیلمای Vfor Vendetta و My Bloody Valentine رو کی دیده؟
هومن
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۲۵
فیلمای Vfor Vendetta و My Bloody Valentine رو کی دیده؟
V for Vendetta فیلم جالبی هستش!!!
wantonboy13
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۳۵
V for Vendetta فیلم جالبی هستش!!!
فیلم مال چه سالیه ؟! آخه دوبله اش اومده دست من !!
کیان
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۴۷
فیلم مال چه سالیه ؟! آخه دوبله اش اومده دست من !!
2005
SALAR
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۰۲
اصلا میخوام ادمینی رو بردارم یه گروه بزارم جاش
به به.این نشون میده كه ادم باهوشی هستی.
SALAR
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۲۰
من تازه الان فهمدیم اگه از قشر براداران ..... بودم چه شكلی میشدم.
wantonboy13
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۲۶
2005
تلویزیون ما کی نشون داده؟
صدای بهمن هاشمی و دیگر دوبلور های صدا و سیما روش بود...
چقدرهم که به وضع خودمون شبیهه !!
i.M.a.N
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۲۸
من تازه الان فهمدیم اگه از قشر براداران ..... بودم چه شكلی میشدم.
SALAR
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۳۱
چرا میخندی؟:1:
جدی میگم.من سابقه نداشت ریش و سیبیل ها را بزارم تا 4-5 روز بمونه.ولی الان 2 هفته است نزدم.چه جذاب شدم.عین برادران شدم.
i.M.a.N
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۳۵
جدی میگم.من سابقه نداشت ریش و سیبیل ها را بزارم تا 4-5 روز بمونه.ولی الان 2 هفته است نزدم.چه جذاب شدم.عین برادران شدم.
:3: :3: :3:
amirlefthand
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۰۰
:apophys::apophys::apophys::apophys::apophys:
سالار میگم شانسی داریا الان مردم اینقدر این برادران رو دوسدارن که نگو :sick:
میدونم چی میکشی خودم به این درد گرفتار شدم
SALAR
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۰۳
میترسم برم بیرون مردم ابراز علاقه كنند
amin_michael5
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۰۵
نترس تو برو اون با من
SALAR
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۰۸
تو هم بیا تا شاهد ابراز علاقه باشی.
amirlefthand
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۱۰
میترسم برم بیرون مردم ابراز علاقه كنند
برو تلوزیون نشونت میده ها معروف میشی
امین کمی از خودت مایه بزار :sad: دوس داری بی سالار بشیم
amin_michael5
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۱۰
من از دور كنترل میكنم
amin_michael5
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۱۱
برو تلوزیون نشونت میده ها معروف میشی
امین کمی از خودت مایه بزار :sad: دوس داری بی سالار بشیم
آره این از آرزوهامه
SALAR
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۱۵
امین ارزو داری؟ از كجا پیدا كردی؟ منم میخام
amin_michael5
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۱۷
شرمنده یه دونه هست اونم ماله خودمه
SALAR
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۱۹
بیا با هم استفاده كنیم.
i.M.a.N
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۳۹
به منم ارزو بدید ولی خوشكل باشه
amirlefthand
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۵۹
بروبچ منصور بهرامی هم در مسابقات ویمبلدون با مچ بند سبز وارد زمین شده
مدیران کارت قرمز رو بدین!!!!!
SALAR
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۴۳
ایمان تو هم اره......
amin_michael5
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۲۸
آقا این عكس رو چند وقت پیش انداختم داشت حروم میشد:3:
از اونجایی كه من آدم مهمی هستم مدیرای انجمن اسكورتم میكنن:3:
272
amirlefthand
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۲۰
کمیته انظباتی ......ده فصل قبل قرار بود هیچ تیمی تماشاگراش محروم نشه ولی چی شد اومد آخر فصل استقلال رو محکوم کرد تا این فصل محروم باشه بد میگن تماشاگرا و تیم ها قانون رو رعایت نمیکنن
amirlefthand
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۳۴
امید هنوزم هیدن لازمی؟یا نه خطر برطرف شده؟
black_shadow
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۰۹:۴۳
سلام كم پیدا شدی
ببین گوشیت چیه ؟؟
اوچیكیم!!!!!
كیسمو 1 ماه پیش دزدیدن از تو ماشین!!!
حالا مخ بابامو گذاشتم تو فرقون گیر دادم لب تاپ بگیره!!:3:
گوشیمم 6630 سالاره!!!!:3:(این سالار نه!!!!اون سالار!!!:3:)
Nillo
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۰۹:۵۳
آخ آخ 6630
عجب چیزی بود...زمان خودش شاخی بودا....
black_shadow
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۰۹:۵۵
به به!!!!
كارت زردی دیگر بر سوابق ما افزوده شد!!!!:3:
هومن جان اوچیكیم دادش!!!!:3:
Nillo
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۰۳
مگه چی گفته بودی؟!!!
black_shadow
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۲۰
استقلال رو مورد عنایت قرار داده بودم!!!:3:
البته توهین نكرده بودم ولی این نفسك (هومن!!) توهین تشخیص داده بود:3:
omid
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۲۹
بازی همسایه های جهنمی 1و2و3
توی سایت کمیاب آنلاین هم برو کلی بازی ریخته:3:
omid
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۳۵
امید هنوزم هیدن لازمی؟یا نه خطر برطرف شده؟
برطرف شد
هومن
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۳۶
همسایه ی جهنمی 3 جالبه؟؟؟
من یک و دو رو بازی کردم و همه ی کاپ های طلا رو هم گرفتم!
ولی 3 رو نگرفتم ... با 1 و 2 فرق داره!!!
omid
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۳۹
3 رو بازی نکردم فقط 1و2:3:
wantonboy13
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۰۶
همسایه جهنمی 3 هم اومده ؟!!
بازی جدید معرفی کن خواهشا"...
این اسپور هم تو مرحله 3 اش موندم دیگه ولش کردم...
راستی گفتی کمیاب... مدیرش مثل اینکه خیلی وقته پیداش نیست... ما برا تبلیغ ایمیل زدیم جواب ندادن!!
hsmoa
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۴۴
بروبچ منصور بهرامی هم در مسابقات ویمبلدون با مچ بند سبز وارد زمین شده
مدیران کارت قرمز رو بدین!!!!!
الان كارت را میدم خودت را آماده كن :3:
hsmoa
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۴۸
اوچیكیم!!!!!
كیسمو 1 ماه پیش دزدیدن از تو ماشین!!!
حالا مخ بابامو گذاشتم تو فرقون گیر دادم لب تاپ بگیره!!:3:
گوشیمم 6630 سالاره!!!!:3:(این سالار نه!!!!اون سالار!!!:3:)
گوشیت سیستم عامل داره یا نه
amirlefthand
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۲۹
کسی از ساسان 69خبر نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟کارش دارم
SALAR
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۳۲
به امیر: بنده بی خبرم
به كیارش: چی كار به سالار داری؟؟؟؟؟؟؟؟
کیان
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۵۲
به ناگاه نیاز به مسنجر پیدا کردیم ولی کاشف به عمل آمد که همچنان قطع میباشد!!!!
چی کار کنم؟
کارم فوریت داره ها!!!
Se7en
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۵۸
سلام آقا امیر
از اینكه كمك كردی ممنونم
امیدوارم این انجمن هم مثل بقیه انجمن ها مطالب مفیدی داشته باشه تا قسمت دوم و سومش هم در بیاد
:)
SALAR
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۰۶
بچه ها خیلی جالب بود.دست همتون درد نكنه
رضا
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۲۳:۰۹
سلام.خوب در نبود من خوش میگذرونیدا:3:
SALAR
شنبه ۲۰ تير ۱۳۸۸, ۲۳:۲۸
ای كیارش كجا غیبش زده؟؟ كجاست؟
sasan69
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۰۱:۳۲
بروبچه های اصفهانیه هت تریک کجا هستن پس؟!:3:
من امروز masoud_2271 رو ملاقات کردم و خیلی هم خوش گذشت.
ایمان و سایر بچه های اصفهانیه هت تریک من منتظر شماره هاتون هستم.برام پخخخخ کنید لطفا.
هومن
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۰۱:۴۰
ساسان جان اصفهان بهت خوش بگذره!
سوغاتی هم نمیخوام ... اصرار نکن ... میگم اصرار نکن! :3:
حالا که اصرار میکنی من گز پسته ای دوست دارم ... درصد بالا!!! :3:
چیز دیگه ای برام نخری یه وقت !!! :3:
راضی به زحمتت نیستم! :3:
sasan69
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۰۱:۵۵
ساسان جان اصفهان بهت خوش بگذره!
سوغاتی هم نمیخوام ... اصرار نکن ... میگم اصرار نکن! :3:
حالا که اصرار میکنی من گز پسته ای دوست دارم ... درصد بالا!!! :3:
چیز دیگه ای برام نخری یه وقت !!! :3:
راضی به زحمتت نیستم! :3:
مرسی هومن جان
سوغاتی هم برات میارم عزیز :wink:
ولی رفتی شیراز عوض سوغاتیه من باید سر بریده ی امید رو بیاری :3:
انگشتای کیارش جون هم بیاری تا دیگه تا دیر وقت پای نت نشینه :3:
راستی اینجا چیز نمیفروشن!اگه آدرس داری خودت بگو تا برم برات چیز هم بخرم :3:
هومن
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۰۲:۰۴
مرسی هومن جان
سوغاتی هم برات میارم عزیز :wink:
ولی رفتی شیراز عوض سوغاتیه من باید سر بریده ی امید رو بیاری :3:
انگشتای کیارش جون هم بیاری تا دیگه تا دیر وقت پای نت نشینه :3:
راستی اینجا چیز نمیفروشن!اگه آدرس داری خودت بگو تا برم برات چیز هم بخرم :3:
دمت گرم! :wink: (شوخی کردما ... یه وقت برام سوغاتی نیاری منو شرمنده کنیا!!!)
در مورد امید و کیارش همان کنیم که تو گفتی! :1:
از کدوم چیزا میخوای؟؟؟ :jesors:
sasan69
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۰۲:۲۱
دمت گرم! :wink: (شوخی کردما ... یه وقت برام سوغاتی نیاری منو شرمنده کنیا!!!)
در مورد امید و کیارش همان کنیم که تو گفتی! :1:
از کدوم چیزا میخوای؟؟؟ :jesors:
هومن مافیا بازی كردن باعث شده كه سوال رو با سوال جواب بدی ها :3:
اصلا همون گز رو برات میخرم و بیخیال چیز میشم :3:
==============
ایمان و بقیه ی دوستانه اصفهانی شمارهاتونو برام پخ كنید.:wink:
هومن
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۰۲:۳۷
جدی برام سوال پیش اومد که منظورت از کدوم چیزاس؟؟؟؟ :3:
الان ساعت 4 هستش و من حتی چشمام باز نمیشه ... ازم انتظار فهمیدن هیچ چیزی
رو نداشته باش! :3:
wantonboy13
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۰۵:۱۱
به ناگاه نیاز به مسنجر پیدا کردیم ولی کاشف به عمل آمد که همچنان قطع میباشد!!!!
چی کار کنم؟
کارم فوریت داره ها!!!
جدی نمی دونی چیکار کنی؟ :crazy:
کیان
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۰۸:۴۹
جدی نمی دونی چیکار کنی؟ :crazy:
الکی که نمیام اینجا خودمو ضایع کنم!!! میخوای چیز پی ان قالبم کنی؟!!!!!!! :3:
Se7en
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۳۷
سلام از همتون ممنونم .... :)
آقا امیِِِِِِِِِر خیلی مطالبتون عالی بود :good:
آقا سالار قابلی نداشت :wink:
wantonboy13
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۴۴
الکی که نمیام اینجا خودمو ضایع کنم!!! میخوای چیز پی ان قالبم کنی؟!!!!!!! :3:
قالب ؟!! aSan بخوای هم نمی دم... فکر کردی میتونی از زیر زبونم بکشی که آی پی های استاتیک هم اضافه شده به خدماتمون ؟!!! :crazy:
Se7en
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۲۲
30n4
خوش اومدی
خونه خودتونه !!
اصلا خجالت نکش هر چی دوست داری بگو
omid
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۵۹
meebo.com
e-buddy.com
web.yahoomessenger.com
amirlefthand
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۱۳
چون تاپیک اخبار ورزشی وجود داره
اینا که اخبار ورزشی نیستن مطالب آموزشی و زندگی نامه هستن
wantonboy13
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۲۲
meebo.com
e-buddy.com
web.yahoomessenger.com
ولی هیچی یاهو مسنجر خود آدم نمیشه !! :shades_smile:
amirlefthand
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۳۰
ولی هیچی یاهو مسنجر خود آدم نمیشه !! :shades_smile:
آخیش...
از دیروز به راحتی وبدون چیز به مسنجرهام وصل میشم
الانم با چیزم دارم تو فیس بوک میچرخم
SALAR
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۴۰
مطلب در خواستی هم پذیرفته میشه؟
amirlefthand
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۳۱
مطلب در خواستی هم پذیرفته میشه؟
:1:
بله
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۱, Jelsoft Enterprises Ltd.