PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نسل سومی ها

صفحه ها : 1 2 [3]

black_shadow
يکشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۴:۴۰
سالار جان درسته بحث مهمیه ولی یه جورایی دیگه اشباع شدیم از این بحث!!!

هومن
يکشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۴:۵۲
موافقم! :3:

بحث بیکاری و مشکلات اقتصادی نسل سومی ها چطوره؟؟؟
لیسانسه های بیکار ... جوونای دم بخت که پول ندارن...!

black_shadow
يکشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۵:۲۷
در مورد نهادینه كردن ساختارهای اسیب جویانه اجتماعی هم میشه بحث كرد!!!!

SALAR
يکشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۶:۰۰
الان كیارش این كه گفتی یعنی چه؟؟؟
هومن تو هم دم بختی؟؟ نكنه ترشیده شدی؟

black_shadow
يکشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۶:۰۹
نمیدونم!!!
چند وقت پیش یه جا خوندم یادم مونده هنوز!!!:3:

SALAR
يکشنبه ۱۵ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۰۸
خب یه مدته اینجا خاك میخوره
سوالی چیزی كسی سراغ نداره؟

black_shadow
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۰۸:۲۶
در مورد نهادینه كردن ساختارهای اسیب جویانه اجتماعی هم میشه بحث كرد!!!!

این خوبه ها!!!:3:

SALAR
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۴۲
جدی یكی یه موضوع دیگه بیان كنه.وگر نه خودم یه موضوع میگم!!

black_shadow
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۴۵
توام كه عشقت موضوع ازدواجه!!!:3:

aminhity
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۵۱
می خواید در مورد بحث شیرین زنان و مردان ...... صحبت کنیم:3:

SALAR
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۰:۲۷
سینا , امید , كیارش , ..... بیایید یه سوال چالشی مطرح كنید.من سوال بگم دیگه جواب دادنش سخت میشه !!!

black_shadow
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۰:۵۱
در مورد بیکاری جوونا به دلیل سیاست گذاری غلط دولت بحث کنیم خوبه؟؟؟
منظورم دولت احمدی نژاد نیست.تو تمام دولتها این مشکل رو داشتیم

30n4
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۱:۱۸
من سوالی به ذهنم نمیرسه

ولی کلا سوالی که توش حتی اسم سیاست هم باشه نمیشه پرسید،گفته باشم نگید نگفتی

SALAR
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۱:۲۱
منم با سوالی كه كلمه سیاست توش باشه مخالفم.چون یهو قاطی میكنم با كله میرم توی مانیتور!!!

omid
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۱:۳۰
چرا اینهمه سیگاری داریم؟
و کلا بحث راجع به سیگار
چطوره؟

black_shadow
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۱:۳۴
چرا اینهمه سیگاری داریم؟
و کلا بحث راجع به سیگار
چطوره؟

امید قرار نشد گیر بدیا!!!:3:
داریم زندگیمونو میکنیم!!
حالا گذشته از شوخی پیشنهاد بدی نیست!
بحث کنیم شاید منم ترک کردم!:3:

SALAR
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۲:۱۲
خب بحث كنید!

laleh
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۶:۲۴
پس چرا در مورد سوال امید بحث نمیكنید؟؟
اگه اجازه بدین بعد این بحث من یه سوال مطرح كنم!!:sors:

aminhity
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۶:۳۹
شما سوال رو مطرح کن.اینجا سیگاری نداریم که بخوایم بحث کنیم.:icon_bandit::rasta2::1::3:

laleh
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۳۵
حالا چون اصرار میكنید میگم:;)

نظراتتون را از اول تا اینجا كامل خوندم.
نظرات همه جالب و خوب بود!!!
اگه جنبه شو دارید باید بگم بچه های عاقلی!!!!!!!!!!! هستید.:victory:

و اما سوال من، نگید كلیشه ایه هــــــــا.تو روحیم تاثیر منفی میذاره !!!:sorry:

نظرتون در مورد رابطه دختر وپسر تو نت چیه؟؟:yltype:
خیلیا میگن بچه بازیه، خیلیا میگن دیگه عصر ، عصر ارتباطاته ، خیلیا میگن وقت تلف كردنه ، خیلیا میگن تفریح و سر گرمیه ....
هر چی كه هست تو ایرانی كه داریم زندگی میكنیم زیاده

:kahvecy0:نظر شماها چیه؟؟

SALAR
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۵۴
خوبه.اینم موضوع جالبیه.لطفا شروع كنید.
خود لاله هم اگه دوست داشت جواب بده.
بقیه هم جواب بدند

i.M.a.N
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۰۰
سالار خودت اول بیا جواب بده ، بعد دیگران رو ترغیب کن :3:

SALAR
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۰۱
چرا همیشه من اول جواب بدم.دقت كن همیشه اول من میگم.
برای یه بار هم شما ها بگید

رضا
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۲۵
دعوا نكنید:3:خودم اول جواب میدم.
برای تفریح خوبه اما طولانی مدت نه.
در كل اگه از نت به بیرون درز نكنه بهتره.

به این میگن مختصر و مفید:3:
البته یه بار یه متن طولانی واسه جواب نوشتم اما ارسال نشد:3:

SALAR
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۴۵
داش رضا یه كم توضیح بده.منظورتا كامل بگو

رضا
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۰۰
نمیشه اخه:3:
تجربیات رو كه نمیشه یهو ریخت رو دایره:3:صبر كن:3:آسه آسه:3:

i.M.a.N
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۰۳
برو به استادت (Alir3za) بگو بیاد جواب بده :3:

رضا
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۰۶
استادمون خودش چند وقتی گم و گور شده:3:
اجازه نمیدن بیاد نت:3:اول باید ظرفا رو بشوره بعد بیاد نت:3:

Linorth
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۰۷
اگه جنبه شو دارید باید بگم

زیاد با این قسمت پست ات حال نکردم!

aminhity
سه شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۸, ۰۸:۰۲
منظورت داریه هست دیگه:3:
---------------------------------------
نظر من اینه كه چت روم گردی:crazy2:برای پیدا كردن جنس مخالف عند وقت تلف كردنه.اما در مورد بحث رابطه دختر و پسر منم با رضا موافقم باید تو همون نت باقی بمونه.بیشتر نه.
برای كسب اطللاعات بیشتر به رضا مراجعه كنید.:love05:

laleh
سه شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۸, ۱۱:۲۳
زیاد با این قسمت پست ات حال نکردم!

فقط شوخی بود:unknw::bigsmile:

aminhity
سه شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۸, ۱۱:۳۰
خب.واقعا بحث جامع و کاملی بود.:3:
خب شروع کنید دیگه.می خواید در مورد روابط دختر و پسر های سیگاری در نت صحبت کنیم که دو تا بحث رو شامل بشه.:3:

black_shadow
سه شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۸, ۱۱:۳۹
به نظر من بد نیست
هم ممکنه رابطه خوبی بشه هم ممکنه بد بشه.
البته هیچ کدومشم صد در صد نیست.
مثلا خود من 23 بهمن سال 81 تو روم پرشین چت2 با مادر بچه ها اشنا شدم!
1 سال فقط دوست بودیم.بعدش دیدم لیاقته عشق منو داره.
اونم همینطور.دید که منم لیاقتشو دارم.
الان نزدیک 8 ساله با همیم.
همدیگرو دوست داریم.مشکلی هم نداریم.
تنها مشکل اینه که من بیکارم!!!!:3:وگرنه پسرم الان کلاس دوم بود!!!:3:

aminhity
سه شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۸, ۱۱:۴۷
به نظر من بد نیست
بابا یکم خودتو تحویل بگیر.:notify:
امیدوارم تا آخر عمر با هم خوش باشید.:give_rose:

SALAR
سه شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۸, ۱۴:۳۶
سینا تو كجایی؟
تو جواب های جالبی داری.بیا وسط

SALAR
پنجشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۸, ۲۳:۱۸
نظرتون در مورد رابطه دختر وپسر تو نت چیه؟؟:yltype:
خیلیا میگن بچه بازیه، خیلیا میگن دیگه عصر ، عصر ارتباطاته ، خیلیا میگن وقت تلف كردنه ، خیلیا میگن تفریح و سر گرمیه ....
هر چی كه هست تو ایرانی كه داریم زندگی میكنیم زیاده

:kahvecy0:نظر شماها چیه؟؟

خب بزارید من جواب بدم.شماها كه هنوز توی بحث شركت نكردید!!
به نظر من بستگی داره هر دو طرف چه برداشتی داشته باشند!یعنی هدفشون چی باشه!این خیلی مهمه.
ولی چیزی كه مشخصه این موضوع توی كشور ما هنوز درست جا نیفتاده.به چشم بدی به این موضوع نگاه میكنند.البته تا حدودی حق دارند.چون هنوز خیلی فرهنگ استفاده از اینترنت را ندارند!
حالا اگه قصد و هدف از ارتباط دختر پسر از طریق نت این باشه كه سرگرم باشند یه موضوع جداست.كه اگه هر دو طرف با این موضوع موافق باشند مشكلی نیست.ولی من به شخصه زیاد با این نوعش حال نمیكنم!چون مگه ادم بی كاره برای سرگرمی این كارا را بكنه؟
اگه هدف سركار گذاشتن باشه كه دیگه اخرشه!!!مثلا پسره با50 تا دختر در ارتباطه و یا دختره با 50 تا پسر در ارتباطه هم طرف های مقابل را سركار بزارند.این دیگه اند نامردیه!!!فكر هم نمیكنم كسی با این نوعش حال كنه.چون عواقب بدی داره و یه جایی توی زندگیش جبران میشه.این نظر منه!
اگه هدف این باشه بخواند بیشتر با هم اشنا باشند خوب این بد نیست.البته اگه هر دو طرف جنبه داشته باشند.به قول خودمونی ها ادم باشند.حالا در این نوع من با نظر رضا مخالفم كه میگه به بیرون نباید بكشه.خب برای اشنا شدن دیگه نت جواب نمیده.بهتر با هم ارتباط داشته باشند.یعنی بتونند رو در رو با هم صحبت كنند.تا شرایط هم دیگه را بسنجند.البته ارتباط صحیح.عین دو ادم عاقل و بالغ میشینند و حرف میزنند دیگه.همین
فقط توی این رابطه یه چیزهایی خیلی مهمه.مثل اینكه باید هر دو طرف صداقت داشته باشند.
بعد هم ممكنه مثل كیارش هر دو طرف از هم خوششون بیاد.و هم ممكنه به توافق نرسند.كه اگه خوششون بیاد كه مباركه.اگه هم خوششون نیاد كه خب اتفاقی نیفتاده.هر دو میرند دنبال كار خودشون دیگه.

aminhity
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۸۸, ۰۶:۱۸
آخه میدونی مشکل ما اینه که آدم کم پیدا میشه.:3:
خیلی کم کسی مثل آقا کیارش پیدا میشه.بیشتر پسرا برای رسیدن به مقصود پلیدشون تو نت دنبال دختر هستند.
هیچ میدونستی ایران تو سرچ کلمات ..... رتبه خیلی بالایی داره.اونوقت انتظار داری دختر پسرای ما جنبه داشته باشن.شاید بگیم تو نت مشکلی پیش نمی یاد اما ممکنه اگه به بیرون از نت کشیده بشه عواقب بدی داشته باشه.
البته شما که می خوای با کشورهای دیگه مقایسه کنی باید بگم اونجا مسائلی که اینجا بد هستش اصلا بد نمیدونن.اینجا ممکنه به خاطر یه چیز کوچیک آینده یه دختر به خطر بیفته.

i.M.a.N
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۰۲
یکی بیاد رابطه رو به من توضیح بده ، یعنی چرا اصلا دختر و پسر باید رابطه برقرار کنن ؟؟؟

اصلا دختر به چه معناست؟؟؟

چیزی نیست اسکل شدم :3:

Linorth
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۸۸, ۱۲:۱۲
به نظر من رابطه ی نتی بعضی وقتا بهتر هست...
البته وقتی دو طرف ادم های سالمی باشن و راستگو!:D
چون اینجوری شناختی که توی نت بوجود میاد به نسبت خیلی عمیق تر هست از شناختی که بیرون از نت بوجود میاد...اونم وقتی که هنوز رابطه خیلی جدی نشده!
مثلا شما فرض کن یه پسر (همین کیارش خودمون برای مثال!) میره پرشین چت فقط به قصد گذروندن وقت...و با یه دختر (حاج خانومش برای مثال!) توی چت اشنا میشه و یه مدت میچتن با هم....بدون اینکه نه موضوع عشقی باشه نه هیچی....فقط یه دوستی معمولی...
بعد از مدتی که با هم بیشتر اشنا میشن به تدریج به هم علاقمند میشن بر اساس شناختی که نسبت به هم پیدا میکنن....
اما بیرون نت قضیه فرق میکنه...
هنوز برای روابط دختر پسر های کشور ما توی دنیای واقعی چیزی مثل "دوست معمولی (همون friends) " جا نیوفتاده....و اکثر قریب به اتفاق دختر پسر های بیرون نت بیشتر تیریپ عشقولانه هست رابطشون که میشه همون "lovers" نه "friends"... که خوب خیلی با هم فرق میکنن این دوتا!...
برای همین هست که خیلی از این رابطه های بیرون از نت به جایی نمیرسه ...
چون دو طرف بدون اینکه همدیگه رو واقعا بشناسن طبق عادات مرسوم ناخوداگاه این تصور رو دارن که چون از جنس مخالف هستن و با هم دوست شدن پس یقینا باید عاشق و معشوق باشن!
اما بعد از مدتی میبینن طرفشون اونی نیست که انتظارش رو داشتن...
برای همین رابطه بهم میخوره...
و بدتر اینکه چون نوع رابطه عشقی بوده طرفشکست عشقی هم میخوره که به مراتب از بهم خوردن یه رابطه دوستانه براش گرونتر تموم میشه!:D

اما خوب با این حال دوستی های نتی هم مشکلات خودش رو داره...
این مقایسه های من بیشتر بر پایه ی شرایطی بود که هر دو طرف ادم های سالمی باشن و توی روابط اینترنتیشون همونی باشن که توی دنیای واقعی هستن نه بیشتر و نه کمتر...
اما خوب خیلی ها هم هستن که توی نت اصلا ادم دیگه ای میشن...
دروغ های زیادی که توی اینترنت گفته میشه رو نمیشه نادیده گرفت!

اما در مقابل دوستی های بیرون نت هم مشکلات خودش رو داره...
اینکه هرکدوم از دو طرف ممکنه اونی که نشون میدن نباشن یا حتی از دوستی و آشنایی نیت دیگه ای داشته باشن!!
اما در شرایط استاندار .. که هر دوطرف انسان های سالم و راستگو ای باشن...من نوع آشنایی اینترنتی رو ترجیح میدم...البته فقط بدلیل شرایط کنونی کشور خودمون!

Linorth
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۸۸, ۱۲:۱۳
به نظر من بد نیست

کیارش این موضوع لیاقت رو یکم باز کن پلیز ، دور همی یکم بخندیم =)) (به دل نگیر جیگر شوخیدم فقط!;) )

Lord Milad
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۸۸, ۱۲:۵۸
آخه میدونی مشکل ما اینه که آدم کم پیدا میشه.:3:
خیلی کم کسی مثل آقا کیارش پیدا میشه.بیشتر پسرا برای رسیدن به مقصود پلیدشون تو نت دنبال دختر هستند.
هیچ میدونستی ایران تو سرچ کلمات ..... رتبه خیلی بالایی داره.اونوقت انتظار داری دختر پسرای ما جنبه داشته باشن.شاید بگیم تو نت مشکلی پیش نمی یاد اما ممکنه اگه به بیرون از نت کشیده بشه عواقب بدی داشته باشه.
البته شما که می خوای با کشورهای دیگه مقایسه کنی باید بگم اونجا مسائلی که اینجا بد هستش اصلا بد نمیدونن.اینجا ممکنه به خاطر یه چیز کوچیک آینده یه دختر به خطر بیفته.

من كاملا با شما موافقم...

خیلی از 2ختر ها دوستی تو خارج از نت رو به دوستی با نت و چت ترجیح میدن.و فكر كنم همین دلیل باعث میشه كه هر 2ختر تو نت 4 یا 5(عددش رو دقیق نمی دونم) تا دوست پسر داشته باشه كه اغلب این دوستی ها(تو نت) جنبه تفریح داره مخصوصا برای دخترها...

ولی در هر حال بینشونم دختر خوب و استثنا پیدا میشه كه آقا كیارش یكیشو شیكار كرده.:good:

ولی من خودم بیرون از نت رو ترجیح میدم.
و كلا تریپ عشقولانه رو هم دوست ندارم.شاید فكر كنید كلاس میزارم ولی به خاطر همین موضوع با یكی به همین تازگی بهم زدم.:shades_smile:

aminhity
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۸۸, ۱۳:۳۱
اما در شرایط استاندار .. که هر دوطرف انسان های سالم و راستگو ای باشن...من نوع آشنایی اینترنتی رو ترجیح میدم...البته فقط بدلیل شرایط کنونی کشور خودمون!
اگه آدم هاسالم باشن که اشکالی نداره رابطه بیرون هم باشه.اگه آدم درست باشه رابطه خارج از نتش هم سالمه.
باید واقعیت رو دید.درصد بسیار کمی از افراد واقعا سالم هستن.به خاطر همین من با شما در این موضوع که رابطه نت خطر کمی داره موافق نیستم.البته با اینکه خطرش از بیرون از نت کمتره موافقم.

aminhity
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۸۸, ۱۳:۳۶
ولی من خودم بیرون از نت رو ترجیح میدم.
و كلا تریپ عشقولانه رو هم دوست ندارم.شاید فكر كنید كلاس میزارم ولی به خاطر همین موضوع با یكی به همین تازگی بهم زدم.:shades_smile:
یعنی شما فقط تریپ دوستی داری؟

Linorth
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۴۷
اگه آدم هاسالم باشن که اشکالی نداره رابطه بیرون هم باشه.اگه آدم درست باشه رابطه خارج از نتش هم سالمه.
باید واقعیت رو دید.درصد بسیار کمی از افراد واقعا سالم هستن.به خاطر همین من با شما در این موضوع که رابطه نت خطر کمی داره موافق نیستم.البته با اینکه خطرش از بیرون از نت کمتره موافقم.

خوب عزیزم من چیزی در مورد خطراتش نگفتم اصلا!
من دارم میگم شناخت توی روابط اینترنتی به مرابط بیشتر و عمیق تر هست تا توی روابط بیرون نت...البته تو ایران...

وگرنه که خطر همه جا هست...چه توی نت چه بیرون نت....

اما باز در حالت کلی هم رابطه ی اینترنتی خیلی خیلی خیلی خطرش کمتر هست برای یه دختر ایرانی تا یه رابطه ی بیرون از نت!

چون تا زمانی که رابطه ی نتی از نت بیشتر نشده خطری دختر رو تهدید نمیکنه! البته غیر از مسائلی مثل ضربه های عاطفی (در صورتی که رابطه ی نتی براش جدی شده باشه) و یا موضوعاتی مثل همون عکس که ممکنه به هم بدن بعدا براش دردسر بشه...
اما در صورتی که توی این موارد دقت لازم رو داشته باشه رابطه ی اینترنتی تا زمانی که نتی باقی بمونه اصلا برای یه دختر خطرناک نیست!
اما در مورد بیرون از نت خوب قضیه فرق میکنه!

Lord Milad
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۴۲
یعنی شما فقط تریپ دوستی داری؟

نه تریپ عشقولانه رو دوست ندارم برای هر رابطه ای.

اگه بخوام با كسی كه دوستم و تریپ دوستی داریم ازدواج كنم اونوقت عشقولانه میاد وسط:biggrin::love:

aminhity
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۵۲
نه تریپ عشقولانه رو دوست ندارم برای هر رابطه ای.

اگه بخوام با كسی كه دوستم و تریپ دوستی داریم ازدواج كنم اونوقت عشقولانه میاد وسط:biggrin::love:
منظورم اینه که اون دختر هام فقط برایدوستی با تو رابطه دارن یا تریپ عشقولانه دارن؟(به غیر از مورد آخری که به هم زدی.)

aminhity
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۵۹
خوب عزیزم من چیزی در مورد خطراتش نگفتم اصلا!
من دارم میگم شناخت توی روابط اینترنتی به مرابط بیشتر و عمیق تر هست تا توی روابط بیرون نت...البته تو ایران...

وگرنه که خطر همه جا هست...چه توی نت چه بیرون نت....

اما باز در حالت کلی هم رابطه ی اینترنتی خیلی خیلی خیلی خطرش کمتر هست برای یه دختر ایرانی تا یه رابطه ی بیرون از نت!

چون تا زمانی که رابطه ی نتی از نت بیشتر نشده خطری دختر رو تهدید نمیکنه! البته غیر از مسائلی مثل ضربه های عاطفی (در صورتی که رابطه ی نتی براش جدی شده باشه) و یا موضوعاتی مثل همون عکس که ممکنه به هم بدن بعدا براش دردسر بشه...
اما در صورتی که توی این موارد دقت لازم رو داشته باشه رابطه ی اینترنتی تا زمانی که نتی باقی بمونه اصلا برای یه دختر خطرناک نیست!
اما در مورد بیرون از نت خوب قضیه فرق میکنه!
به نظرت توی نت میشه بیشتر آگاهی پیدا کرد تا بیرون از نت؟؟؟
توی نت تو چه جوری می تونی بفهمی حتی چهره طرف مقابل چگونه هستش؟
حالا اگه فرض رو بر درستکار بودن بزاریم خب بهتر نیست بیرون از نت و به صورت صحیح ارتباط برقرار کنن؟
در مورد خطر البته درسته خطر نت خیلی کمتره اما بی خطر نیست.

Lord Milad
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۱۴
منظورم اینه که اون دختر هام فقط برایدوستی با تو رابطه دارن یا تریپ عشقولانه دارن؟(به غیر از مورد آخری که به هم زدی.)

والا من فكر می كنم اكثر دخترا تریپ عشقولانه رو ترجیح میدن چون اینطوری به جنس مخالف نزدیكتر میشن.
برای این میگم اكثر دخترا چون دخترایی هم خودم دیدم كه تریپ دوستانه رو ترجیح میدن البته دلیلش رو نمیدونم شاید دلیل من رو داشته باشن ولی فكر كنم از این جور دخترا خیلی كم باشه.:icon12:

البته مورد آخری كه اشاره كردم دلایل اصلیه دیگه ای هم داشت ولی این مورد هم جزو مشكلاتمون بود...

شما با نظر من موافق نیستید نه؟ چون سوال پرسید میگم...:drinks:

aminhity
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۲۲
والا من فكر می كنم اكثر دخترا تریپ عشقولانه رو ترجیح میدن چون اینطوری به جنس مخالف نزدیكتر میشن.
برای این میگم اكثر دخترا چون دخترایی هم خودم دیدم كه تریپ دوستانه رو ترجیح میدن البته دلیلش رو نمیدونم شاید دلیل من رو داشته باشن ولی فكر كنم از این جور دخترا خیلی كم باشه.:icon12:

البته مورد آخری كه اشاره كردم دلایل اصلیه دیگه ای هم داشت ولی این مورد هم جزو مشكلاتمون بود...

شما با نظر من موافق نیستید نه؟ چون سوال پرسید میگم...:drinks:
نه من هم موافقم با نظرت.اما به نظرت رابطه توی نت بهتره یا بیرون از نت؟در کل منظورتو نفهمیدم.شما از دخترای توی نت دل خوشی نداری اما دخترهای بیرون رو هم همون طوری میدونی.
من گیج شدم.:3:

amirlefthand
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۰۵
این رابطه رابطه خوب ومنطقیی هستش اما درست وعین آدمیزاد باشه نه بخاطر خیلی چیز های جزیی وپیش پا افتاده اون چیزی که من نویی دنبالشم کمترین چیزی هستش که اون طرف داره . اگه این رابطه عین ادمیزاد باشه میشه مثل حاج خانوم کیارش که بعد هشت سال هنوزم باهمن ومثل اون رابطه پیش پا افتاده خیلی زود از هم جدا نشدن

کیان
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۱۱
این رابطه رابطه خوب ومنطقیی هستش اما درست وعین آدمیزاد باشه نه بخاطر خیلی چیز های جزیی وپیش پا افتاده اون چیزی که من نویی دنبالشم کمترین چیزی هستش که اون طرف داره . اگه این رابطه عین ادمیزاد باشه میشه مثل حاج خانوم کیارش که بعد هشت سال هنوزم باهمن ومثل اون رابطه پیش پا افتاده خیلی زود از هم جدا نشدن

شكر ميون كلامتون! من اينجا وكالت كيا رو بر عهده ميگيرم و ميگم قضيه رو ناموسي نكن ديگه امير! :3: با ننه بچه مردم چي كار داري آخه؟!! :3:

Linorth
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۱۴
به نظرت توی نت میشه بیشتر آگاهی پیدا کرد تا بیرون از نت؟؟؟
توی نت تو چه جوری می تونی بفهمی حتی چهره طرف مقابل چگونه هستش؟
حالا اگه فرض رو بر درستکار بودن بزاریم خب بهتر نیست بیرون از نت و به صورت صحیح ارتباط برقرار کنن؟
در مورد خطر البته درسته خطر نت خیلی کمتره اما بی خطر نیست.

به نظر من توی نت شناخت دقیق تر و بهتر هست...
هرکسی نظر خودش رو داره...
اما این شرایطی که شما میگی (حالا اگه فرض رو بر درستکار بودن بزاریم خب بهتر نیست بیرون از نت و به صورت صحیح ارتباط برقرار کنن؟) خیلی ارمانی هست!
یعنی اینکه اگه دو نفر اینقدر سالم هستن که دیگه نوع رابطشون فرقی نمیکنه ! چه نت باشه چه غیر از نت!

amirlefthand
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۲۷
شكر ميون كلامتون! من اينجا وكالت كيا رو بر عهده ميگيرم و ميگم قضيه رو ناموسي نكن ديگه امير! :3: با ننه بچه مردم چي كار داري آخه؟!! :3:

گلاب تو روت :دی تودت مبارک مردک:2:

ما با خانوم بچه ها کاری نداریم با خود کیا کارداریم ببم جان:xp1700:

SALAR
جمعه ۲۰ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۰۷
بنده رابطه از طریق نت به این صورت را قبول دارم كه:
اول از طریق نت اشنا میشی.بعد اگه دیدی طرف ادم حسابیه و اونم احساسی نسبت به تو داره موضوع از نت خارج میشه.و میتونند حضوری با هم صحبت كنند.
به نظر من میشه از نت استفاده های این چنینی و خوب هم انجام داد.فقط به شرطی كه هر دو طرف ادم باشند.این هم كه بچه ها میگند ادم كمه درسته منم قبول دارم كمه.ولی هست.باید قسمتت بشه و گیرت بیاد

aminhity
شنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۰:۳۹
به نظر من توی نت شناخت دقیق تر و بهتر هست...
هرکسی نظر خودش رو داره...
اما این شرایطی که شما میگی (حالا اگه فرض رو بر درستکار بودن بزاریم خب بهتر نیست بیرون از نت و به صورت صحیح ارتباط برقرار کنن؟) خیلی ارمانی هست!
یعنی اینکه اگه دو نفر اینقدر سالم هستن که دیگه نوع رابطشون فرقی نمیکنه ! چه نت باشه چه غیر از نت!
شما خودتون تو اولین پستتون شرط رو بر درستكار بودن دو طرف گزاشتین.منم طبق فرض شما این حرف رو زدم.
وگرنه كه من میگم اگه واقع بین باشیم اكثر دختر پسرا آدم نیستن.:3:

black_shadow
شنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۱:۲۵
کیارش این موضوع لیاقت رو یکم باز کن پلیز ، دور همی یکم بخندیم =)) (به دل نگیر جیگر شوخیدم فقط!;) )

بابا منو دست کم نگیر!من کم ادمی نیستم!!!:3:

SALAR
شنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۱۴
دیگه؟؟؟

رضا
شنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۵۳
به نظرم دروغ تو نت زیاده و توی روابطش.چون راه اثبات راست یا دروغ بودن حرف ها محدوده.

Nillo
يکشنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۰۴
تو نت؟

اصلا!!!!

SALAR
يکشنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۱۳
سعید جان ممنون این قدر كاكل توضیح دادی!!

Nillo
يکشنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۱۸
من فک کنم منظورت از کاکل کامل بود دیگه نه؟

نه آخه هیچ رقمه رو نت نمیشه حساب کرد....بعدم تجربیات نشون 98٪ رابطه ها از نت شروع شده و به بن بست ختم میشن!!!!

البته اینم بگم شاید بعدا که فرهنگ استفاده صحیح از تکنولوِِژی وارد مملکت بشه میشه بهش فک کرد!

gattus
سه شنبه ۸ دي ۱۳۸۸, ۲۳:۴۸
یکی سوال بپرسه

SALAR
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۲۹
یكی یه موضوع جدید را اعلام كنه.

رضا
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۳۴
سالار گردگیری میكنی؟:3:

SALAR
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۳۶
اره دیگه!!
حیفه این تاپیكه كه بخوابه!!!
یه موضوع طرح كنید

30n4
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۴۰
نظرتون رو در مورد تحصیلات دانشگاهی بگید. اصلا به درد میخوره؟؟کاربردی هست؟ نقاط قوت و ضعش چیه؟

رضا
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۵۴
ما كه هنوز به اون مراحل نرسیدیم.اما شنیده ها حاكی از اونه كه به درد نمیخوره:3:میگن كار واسش پیدا نمیشه.
اما من نظرم بر عكسه.به درد میخوره.بستگی به عرضه خودت داره كه با اون تحصیلات بتونی كار پیدا كنی یا نه.

SALAR
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۵۷
بستگی به شرایط اون مكان و زمان داره!
الان تحصیل خیلی به درد میخوره ولی سواد نه!مدرك مهمه

amin_michael5
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۰۰
به این مسئله هر كی به دید خودش نگاه میكنه :1:

به نظر من دانشگاه رفتن خیلی خوبه،همین كه آدم با افراد مختلف كه همه از اقشار تحصیل كرده هستن مجبور میشه كه حرف بزنه و باهاشون سر یه كلاس بشینه،باعث میشه كه فرهنگ آدم ها بیشتر بشه:1:

اما اینكه بدرد میخوره یا نه،چیزی نیست كه همه یه نظر بدن بستگی به شرایط فردی هر شخص داره:1:

30n4
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۰۴
به این مسئله هر كی به دید خودش نگاه میكنه :1:

به نظر من دانشگاه رفتن خیلی خوبه،همین كه آدم با افراد مختلف كه همه از اقشار تحصیل كرده هستن مجبور میشه كه حرف بزنه و باهاشون سر یه كلاس بشینه،باعث میشه كه فرهنگ آدم ها بیشتر بشه:1:

جدی مسئله ی خیلی مهمیه.
شاید توی دانشگاه در مورد رشته ی تحصیلیت چیز یاد نگیری،ولی تجربه ی بسیار بسیار مفیدیه

gattus
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۰۷
به نظر من توی ایران بدرد نمیخوره چون همه مجبورن بگیرنش تا یا بتونن برن کار پیدا کنن یا زن بگیرن یا از سربازیشون کم بشه!:3:
اما شنیدم که توی اروپا کسی که وارد دانشگاه نمیشه هم میتونه از امکانات استفاده کنه هم کار میتونه داشته باشه هم میتونه زن بگیره!اماسربازی رو نمیدونم!:6:

SALAR
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۰۹
البته جو دانشگاه هم مهمه!
به نظر از مهر تا حالا جو دانشگاه عوض شده.دلیلش را نمیدونم فقط میتونم حدس بزنم!

30n4
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۱۹
به نظر من توی ایران بدرد نمیخوره چون همه مجبورن بگیرنش تا یا بتونن برن کار پیدا کنن یا زن بگیرن یا از سربازیشون کم بشه!:3:
اما شنیدم که توی اروپا کسی که وارد دانشگاه نمیشه هم میتونه از امکانات استفاده کنه هم کار میتونه داشته باشه هم میتونه زن بگیره!اماسربازی رو نمیدونم!:6:

خب تو ایران هم بدون مدرک به راحتی میتونی کار کنی،ازدواج هم مشکلی نداره.

کار که فقط استخدام شدن توی ادارات کذایی نیست،تو کار بلد باش مطمئن باش لحظه ای بیکار نمی مونی

ولی خب خارج از کشور هم کسی که تحصیلات آکادمیک نداره احتمالا شغل سختتر و کم درآمدتری خواهد داشت

SALAR
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۲۲
برای اینكه بتونی موفق باشی یا باید عرضه داشته باشی كار كنی و پول دار شی!
یا مدرك بگیری و از مدركت پول در بیاری!!
هر كسی یه راه را میپسنده ولی راه دوم فواید بیشتری داره

gattus
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۲۳
خب تو ایران هم بدون مدرک به راحتی میتونی کار کنی،ازدواج هم مشکلی نداره.

کار که فقط استخدام شدن توی ادارات کذایی نیست،تو کار بلد باش مطمئن باش لحظه ای بیکار نمی مونی

ولی خب خارج از کشور هم کسی که تحصیلات آکادمیک نداره احتمالا شغل سختتر و کم درآمدتری خواهد داشت

اما خیلی سخت تر هست و مشکل هم داره ما رفتیم خواستگاری برای پسرخالم گفتن آقا دوماد باید کار اداری داشته باشه:3:
البته من نرفتم!:3:
تو دهن مردم اینطور جا افتاده!:6:

30n4
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۲۷
اما خیلی سخت تر هست و مشکل هم داره ما رفتیم خواستگاری برای پسرخالم گفتن آقا دوماد باید کار اداری داشته باشه:3:
البته من نرفتم!:3:
تو دهن مردم اینطور جا افتاده!:6:

آخه چرا؟ الان متاسفانه از کارمند جماعت کم درآمدتر نداریم :(

SALAR
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۲۱:۴۳
دلیل اینكه میگند كار اداری به خاطر اینه كه حقوقش ثابته! معلومه

رضا
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۲۲:۳۹
و از طرفی هم فرد خیالش راحته بعد از بازنشستگی حقوقش رو میگیره.
اما واسه شغل ازاد باید كار كنی تا پول گیرت بیاد.هر وقت كار نكنی از پول خبری نیست.

amin_michael5
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۲۲:۴۵
و از طرفی هم فرد خیالش راحته بعد از بازنشستگی حقوقش رو میگیره.
اما واسه شغل ازاد باید كار كنی تا پول گیرت بیاد.هر وقت كار نكنی از پول خبری نیست.
آدم میتونه با بیمه كردن خودش،بعد از بازنشستگی حقوقش رو بگیره :1: نیازی نیست حتما كارمند باشی تا حقوق بازنشستگی بگیری :1:

رضا
شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۰۴
اینم حرفیه:3:
اما در كل من كه كار دولتی رو به ازاد ترجیح میدم فعلا:1:

gattus
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۳۴
یک نفر یک عدد سوال بپرسه:1:

black_shadow
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۳۹
به نظر شما كيان كجاست؟!!:3:
فعلا همينو جواب بديد!

gattus
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۴۲
من میدونم ولی نمیگم:3:
درضمن مسخره بازی نکن:3:
اینجا اسپم نمیدن:3:

black_shadow
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۴۸
خب سوالي بود كه پيش اومد!!
گفتم تو انجمن مطرح كنم به يه جمع بندي كلي برسيم!!!:3:

gattus
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۵۵
بیخود پرسیدی این تایپیک شخصیت داره:3:

black_shadow
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۰۶
من با شخصيتش چيكار دارم؟!
سوال كردم فقط!!
:3:

gattus
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۱۰
سوالت بیخود بود:4::3:
نبینم دیگه اسپم بدیا:3:

misagh
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۱۷:۰۰
دها من اعتراز دارم ... این چه مسخره بازیه ... تاحالا چندین بار این امیر حسین تاپیکا رو گند کشیده بعدش تا من می یام می گم بس کن اسپم نده همه ی پست ها رو پاک می کنه بعدش یه پست می ده می گه اسپما رو من پاک کردم .. :3:

الام می مردی حرف نمی زدی این همه اسپم اینجا رد و بدل نمی شد ؟؟؟ :3: ...

من موندم کدوم 4 پای 2 گوشی این رو کرده مدیر .... :3:

gattus
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۱۷:۰۹
برو بذار باد بياد حال نداريم اگر پاک شد اینجا کار رضاست من فقط میتونم خاطرات روزانه رو پاک کنم
دفعه دیگه اعتراض:3:نکنیا:3:

misagh
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۱۷:۱۲
برو بذار باد بياد حال نداريم اگر پاک شد اینجا کار رضاست من فقط میتونم خاطرات روزانه رو پاک کنم
دفعه دیگه اعتراض:3:نکنیا:3:

هاها .... رضا اومد بهش می گم تمام پست هات رو از اینجا پاک کنه تا سر و ماتحتت یکی به نظر برسن :3: ... مرتیکه ی اسپمر :3:

gattus
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۱۷:۲۱
ووووویییییییییییییییی:3:
ترسیدم:3:
من جاهای دیگه اسپم میدم!!!:1:

omid
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۱۹:۲۹
سوال دوست دارید؟
از نظر شما معرفت چیه و به کی میگن با معرفت؟

misagh
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۱۹:۳۸
اگه مبحث می خواید چرا به خودم نمی گید ... واستون یه مبحث خوشگل راه می نداختم دیگه :3:

gattus
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۱۹:۳۸
سوالت چالش نداره:3:

misagh
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۱۹:۴۲
خودم واست گودال حفر می کنم :3: ....

اتفاقا این مسئله یکی از مشکل ترین مباحث روز نسل سوم و چهارم محسوب می شه :3: ... کاملا پر چالش و سخت و غیر قابل پیش بینیه :3:

gattus
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۲۰:۳۰
بسم الله بکن دیگه:3:

misagh
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۲۲:۵۴
بسم الله بکن دیگه:3:

وای ی ی ی ی ... من هل شدم :3: ... باید چی بگم ؟؟؟ :3:

gattus
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۲۲:۵۷
چرا مسخره بازی میکنی؟!!!
جوابت رو بده!!

misagh
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۰۲
چرا مسخره بازی میکنی؟!!!
جوابت رو بده!!

من همیشه تووی شروع بحث مشکل دارم ... شما ها که ماشاا... همتون تووی این زمینه دستی به قلم دارید :3: ... حالا یکی شروع کنه دور هم وا کاویش کنیم :3:

gattus
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۱۰
آخه تو میگی الان چاه میکنم و اینا:3:

misagh
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۵۲
من یه غلطی کردم ... تو نمی تونی بی خیال شی ؟؟؟ :3:

gattus
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۰۰:۰۸
یکی سوال بپرسه دیگه

رضا
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۰۰:۲۳
بحث سر چیه؟!:3:

gattus
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۰۰:۳۳
پیدا کردن سوال

SALAR
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۰۰:۳۶
یادش بخیر
این تاپیک چه دورانی داشتیم

gattus
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۰۰:۵۴
یه سوال ول بده دوران جدید بسازیم:3:

amin_michael5
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۰۰:۵۹
یه سوال ول بده دوران جدید بسازیم:3:
آقا این ول بده و در کنم و امثالهم برای چیزای دیگه استفاده میشه:3: حالا شما هی از افعال استفاده کنید:3:

gattus
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۸۹, ۰۱:۱۸
تو چی کار به این کارا داری؟میتونی ول بده نمیتونی هم سکوت اختیار کن:3:

blue man
سه شنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۰, ۰۱:۳۲
من الان به این تاپیک جالب برخوردم ولی ظاهرا از بی موضوعی رنج میبرید:SugarwareZ-123:
برای همین یه مطالبی میگم مرتبط با موضوع علم بهتر است یا ثروت!
............................
من 23 سال سن دارم و با دیپلم کامپیوتر
ولی تصمیم گرفتم درسمو ادامه بدم تا اینکه کاسبی راه بندازم تا اینکه بشم یه آدم معمولی و شاید زیر معمولی!

-
من هم چون میخوام تا چند وقت دیگه برم ترکیه تصمیم گرفتم حداقل لیسانسمو اینجا بگیرم تا توی دانشگاه آنکارا از مقطع فوق لیسانس شروع کنم
-
من آدمی هستم که مطالعم زیاده و با همین دیپلمم شاید از خیلی تحصیل کرده ها با سواد تر باشم ولی وقتی با یک کسی صحبت کردم فهمیدم که چقدر بی سوادم!
در کل من فکر میکنم علم از ثروت بالاتره چون با علم میشه براحتی به ثروت رسید ولی با ثروت شاید به سختی بتونید به مقداری علم برسید(اونم دست و پا شکسته:SugarwareZ-037:)
...
در آخر هم بد نیست که سخنی از دکتر شریعتی ذکر کنم که میگه:
نسل اول انقلاب غالبا به سراغ مسجد میرود
و نسل دوم غالبا به سراغ می خانه!!!
ولی نسل سوم که نه به مسجد می رود و نه به می خانه دچار یک آوارگی مذهبی میشود
درد این است