توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار هتتریک
sasan69
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۲:۲۲
پس الان باید بریم سریع هاقبك بخریم و نگه داریم و وقتی گرون شد بفروشیم!!!
سالار جان متوجه منظورت نشدم!
سالار جان گفتن میخوان برابری در میانه ی میدان برقرار کنن ولی نگفتن هافبک هارو له میکنن که! :3:
اصلا ربطی به این حرفا نداره و به نظر من هر کسی دوست داره هافبک تمرین بده و به این خاطر عوض کنه اشتباه کرده .
منم زمانیکه دفاع تمرین میدادم خط هافبک بهترین تمرین حساب میشد ولی من تسلیم نشدم و فکر کردم تا راه مقابله با سیستم 3-5-2 رو دریابم :3: به نظر من تغییرات اینقدر افتضاح نیستش که قیمت بازیکن جابجا بشه یا کسی بخواد تمرینشو عوض کنه ...
alex_irooni
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۳:۵۴
تاثیراتی که قبلا استفاده از تک هافبک داشته خیلی کم بوده اما الان بیشترش کردن و در عوض وقتی شما از 2 یا 3 بازیکن استفاده میکنی به نسبت اینکه شما تعداد بازیکن رو اضافه میکنی قبلا باعث میشد شما برتریه محسوسی پیدا کنید اما الان میخوان این برتری رو کمترش کنن بطوریکه مثل الان دیگه تیمی که با 3هافبک وسط بازی میکنه کل وسط زمین رو صاحب نشه و یه جور برابری تو میانه ی میدان رو میخوان اجرا کنند.
که به نظر من واقعا کار پسندیده ای انجام میدن :3:
از ابتدای این فصل و موتور جدید فاتحه هافبک رو خوندن. هر چی نتیجه ها رو میبینم و با مالکیت توپ و ریت میانه مقایسه میکنم جور در نمیاد . این قضیه فکر کنم مثل خرید خدمت خودمونه تو مجلس . هر موقع بچه های خودشون و آقازاده ها میخوان برن سربازی یا قانونو عوض میکنن یا سه 4 تا معافیت میذارن و سه روز بعدش برمیدارن . حالا هم هافبکها رو دستشون باد کرده یا دیدن سیستماشون دلشونو زده موتورو جابجا میکنن. ولشون کنید .
amin_michael5
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۴:۳۶
آقا شما چرا اعتراض دارین آخه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!:1:
این خیلی كار خوبی بوده كه انجام شده،من خودم با این موتور فعلی مشكل دارم.چون با توجه به دفاعی كه دارم اما تو خیلی از بازی ها نتیجه خوبی نمیگیرم!!!!!!:1: چرا چون ریت هافبك تیم حریف 5_6 تا از من بالاتر بوده اما ریت دفاع من 50_60 تا ازون بالاتر بوده اما اون بازی رو برده!!!!!!!:1:
این كه نشد كار آخه.من واقعا ازشون ممنونم كه به فكر ما بودن :3::3:
کیان
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۴:۴۵
آقا شما چرا اعتراض دارین آخه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!:1:
این خیلی كار خوبی بوده كه انجام شده،من خودم با این موتور فعلی مشكل دارم.چون با توجه به دفاعی كه دارم اما تو خیلی از بازی ها نتیجه خوبی نمیگیرم!!!!!!:1: چرا چون ریت هافبك تیم حریف 5_6 تا از من بالاتر بوده اما ریت دفاع من 50_60 تا ازون بالاتر بوده اما اون بازی رو برده!!!!!!!:1:
این كه نشد كار آخه.من واقعا ازشون ممنونم كه به فكر ما بودن :3::3:
تو این فصل که اینجوری نبوده... من بازی دارم که فاکس تریک درصد برد حریف رو بر اساس موتور قبلی 1.97% تشخیص داده بعد از بازی... فکر میکنین نتیجه چی شده بود؟!!! 2-1 به نفع حریف!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazy2:
amin_michael5
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۴:۴۹
تو این فصل که اینجوری نبوده... من بازی دارم که فاکس تریک درصد برد حریف رو بر اساس موتور قبلی 1.97% تشخیص داده بعد از بازی... فکر میکنین نتیجه چی شده بود؟!!! 2-1 به نفع حریف!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazy2:
خب اون بازی استثنا بوده،برو بازی هایی كه من تو این فصل باختم رو نگاه كن :1:
aminhity
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۴:۵۴
یه جوری در مورد هافبک حرف زده که انگار لولو،اگه میخوان مثل فوتبال واقعی بشه که توی فوتبال هم 5 هافبکه بازی کردن متداول ترین سیستمه.
من نمیدونم چرا اینقدر با هافبک لجن ،میخواستم تمرینم رو آخر این فصل عوض کنم ولی به نشانه ی اعتراض این کار رو نمیکنم ;)
احتمالا الان خیلی از کسایی که هافبک تمرین میدادن تمرینشون رو عوض میکنم و باز هم احتمالا قیمت هافبک کمی تا قسمتی بهبود میابد
اتفاقا به نظرم قیمت هافبک افت میکنه.چون همه فکر میکنن مگه دیوونن بیان هافبک بخرن.خب میرن یه مهاجم توپ میخرن که تاثیر بیشتری داره.
aminhity
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۴:۵۶
من هم میگم تاثیر هافبک اصلا زیاد نبوده.حتی من بازی ای که تا 72 درصد مالکیت داشتم رو باختم.
این رو مطمئن باشید که اونایی ک هافبک تمرین میدن ضرر میکنن.شما چرا نمی خواید قبول کنید؟:3:
gattus
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۶:۵۳
یکی یه توضیح مختصر به من میده؟:6:
amirlefthand
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۰۸
کسی میدونه هتریک چقدر دیگه دان میمونه؟
کیان
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۰۹
کسی میدونه هتریک چقدر دیگه دان میمونه؟
داون نیست... ctrl+f5 بگیر ، میاد...
amirlefthand
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۱۸
داون نیست... ctrl+f5 بگیر ، میاد...
پس چرا بره من دان نشون میداد؟
کیان
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۴۴
پس چرا بره من دان نشون میداد؟
فکر کنم رفته بود تو هیستوری کامپیوترت...
amirlefthand
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۵۰
فکر کنم رفته بود تو هیستوری کامپیوترت...
نه بابا توی صفحه تیمم بود رفتم ترکیب بچینک یه ارور داد بعد هم همش این میومد
کیان
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۵۵
نه بابا توی صفحه تیمم بود رفتم ترکیب بچینک یه ارور داد بعد هم همش این میومد
همون دیگه... دان شده بود ولی بعد از یه مدت دوباره آپ شد ، اون صفحه رفته بود تو هیستوری موقت کامپیوترت ، به طور خودکار همون میومد...
mashkook
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۱۲
به نظرم كار اشتباهی می كنند.چون خط هافبك تو فوتبال واقعی هم مهمترین خط هست...
باید تاثیر بازی با تاكتیكهای مختلف رو بیشتر می كردند و سیستم های متنوع تری قرار می دادند مثله 4-2-3-1و4-1-2-3و بازی كردن با این سیستمهارو واقعا تاثیر گذار می كردن.انجوری كه دارن پیش می رن صدای همه در می یاد....
amin_michael5
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۱۴
نظرتون راجع به خبر جدیدی كه رو خروجی هتریك قرار گرفت چیه؟ من خوان تغییرات محسوسی ایجاد كنن... می خوان از قدرت هافبكها كم كنند.
داداش این همه اینا تو سر و كله خودشون زدن:3::3:
تازه میگی نظرتون چیه؟؟؟:3::3:
gattus
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۲۰
یک نیست جواب من رو بده؟
amin_michael5
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۳۰
یک نیست جواب من رو بده؟
دادا توضیح مختصرش میشه اینكه میخوان تاثیر هافبك رو كم كنن :1: و اگه با سه تا هافبك وسط بازی كنی تیمت ضعیف تر بازی میكنه نسبت به 2 تا هافبك وسط :1:
این مختصرش بود اگه بیشتر میخوای كل مطلب رو بخون :3::3:
amin_michael5
يکشنبه ۹ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۱۸
آقا اونایی كه میگن این فصل موتور بازی به هافبك بستگی نداره این بازی رو نگاه كنن و دلیل باخت تیم بازنده رو بگن
:1:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] 268030985,263441449,268343039,263441453,268465567, 263441457,263441459,263441464,263441468&UpdateViewedReport=False
gattus
يکشنبه ۹ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۳۱
دادا توضیح مختصرش میشه اینكه میخوان تاثیر هافبك رو كم كنن :1: و اگه با سه تا هافبك وسط بازی كنی تیمت ضعیف تر بازی میكنه نسبت به 2 تا هافبك وسط :1:
این مختصرش بود اگه بیشتر میخوای كل مطلب رو بخون :3::3:
یعنی من که 4-4-2 یا 5-4-1بازی میکنم مشکلی ندارم؟
30n4
يکشنبه ۹ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۳۸
آقا اونایی كه میگن این فصل موتور بازی به هافبك بستگی نداره این بازی رو نگاه كنن و دلیل باخت تیم بازنده رو بگن
:1:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] 268030985,263441449,268343039,263441453,268465567, 263441457,263441459,263441464,263441468&UpdateViewedReport=False
از این مثالا میخوای تا صبح برات بیارم.
برو بازی امروز سعید ایران بارسا رو ببین بگو برای چی باخته؟
amin_michael5
دوشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۰۰
از این مثالا میخوای تا صبح برات بیارم.
برو بازی امروز سعید ایران بارسا رو ببین بگو برای چی باخته؟
پس دلیل فنی نداشته؟؟؟؟
یعنی من مشکلی نداشتم دیگه؟؟؟؟؟:3:
30n4
دوشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۱۰
پس دلیل فنی نداشته؟؟؟؟
یعنی من مشکلی نداشتم دیگه؟؟؟؟؟:3:
منطقا باید مساوی میشدید چون جفت تیمها مهاجم ندارند ولی خب دو تا از گلها هم روی کرنر بوده در کل منظورم اینکه نتایج این فصل ربطی به خط هافبک نداره کلا موتور هتریک هر جور راحته نتیجه رو میزنه.
aminhity
سه شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۸, ۱۵:۰۷
قدیمی ترین تیم هت تریک ایران در حال بات شدن
امروز تولد هت تریک ایران هستش.یعنی درست همین امروز بود که اولین تیم ایرانی هت تریک تاسیس شد.تیم (samant(463348 قدیمی ترین تیم ایرانی هت تریک است.تیمی که تنها تا 4 روز دیگه بات خواهد شد!!!!لطفا اگر به سعید مالک این تیم دسترسی دارید با ایشان تماس بگیرید.
واقعا حیفه که این تیم بات بشه.
تاریخچه هت تریک ایران ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
gattus
شنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۳۵
من نفهمیده بودم چطور قراره موتور عوض بشه این رو که خوندم به کلی گیج شدم:3:
نگاه دقیق به بهبود موتور
2010-03-19 10:45:00
بیایید آخر هفته را با خواندن مطلبی جالب آغاز کنیم! جزئیات کلی بهبود موتور بازی برای فصل بعد را میتوانید در این مقاله مطالعه کنید.
برای آندسته از شما که فقط میخواهید خلاصهی جزئیات را بدانید، نسخهی خلاصهی منتشر شدهای نیز در فضای مقالات وجود دارد.
باید بگویم تغییرات حاضر، یکی از بزرگترین بهروز رسانیهای هتتریک تاکنون است و مهمتر، هدف این تغییرات است؛ که افزایش گزینههای تاکتیکی با ایجاد بالانس بهتر بین سیستمها و بخشهای مختلف تیم میباشد. در این مقاله قصد دارم به جزئیات و منطق پشت این تغییرات بپردازم.
برای آندسته از شما که علاقهای به خواندن توضیحات مفصل ندارید، مقالهی کوتاهتری نیز نوشتهام. و آنهایی که انگیزهها و اهداف ما برای این تغییر را فراموش کردهاند، لطفاً مقالهی قبلی در مورد این بهبود را مطالعه کنند - که ۲۴ فوریه ۲۰۱۰ (پنجم اسفندماه ۸۸) منتشر شد.
سهم بازیکنان وسط (هافبکها، مدافعان و مهاجمان وسط)
یک قانون جدید برای سهم بازیکنان وسط (مدافعان وسط، هافبکهای وسط و مهاجمان وسط) داریم.
- وقتی یک بازیکن تنها در پست وسط بازی میکند، سهم ۱۰۰ درصدی دارد.
- وقتی دو بازیکن در پست وسط بازی کنند، هر دو مقدرای از سهم خود را از دست میدهند.
- وقتی سه بازیکن در پست وسط بازی کنند، هر سه مقدار بیشتری از سهم خود را از دست میدهند.
منطق پشت این مورد، این است که وقتی بیش از یک بازیکن در یک منطقه بازی کنند، به یکدیگر تکیه میکنند و قادر نخواهند بود با تمام ظرفیت خود همکاری کنند. از آنجایی که آنها در فضای یکسانی از زمین مشارکت دارند، همهی آنها تحت تأثیر این کاهش سهم قرار میگیرند، نه فقط یکی از آنها – درست مانند فوتبال واقعی.
این کاهش سهم، روی سهم کل بازیکنان بر عملکرد تیم نیز تأثیرگذار است (و نه فقط مهارت اصلی)، درست مانند کاهش ِ توانایی ِ «بازیکنانی که تغییر موقعیت دادهاند».
بهطور خلاصه: یک بازیکن تنها در یک موقعیت وسط (مدافع، هافبک و مهاجم وسط) سهم ۱۰۰ درصدی دارد. استفاده از دو بازیکن، به معنی کاهش سهم است (که بر هر دو اثرگذار است)، و استفاده از سه بازیکن، به معنی کاهش سهم بیشتری است (که بر هر سه اثر میگذارد).
میزان کاهش، برای همهی پستها یکسان نیست
قانون کاهش سهم برای همهی پستهای وسط در تیم کاربرد دارد اما اندازهی این سهمها با یکدیگر متفاوت است. کاهش سهم برای هافبکهای وسط، حدوداً دو برابر مدافعان وسط است. برای مهاجمان، این کاهش تقریباً چیزی بین دو مقدار فوق است.
لازم به ذکر است که مدافعان و مهاجمان وسط، نوعی تقویت یا بهبود دریافت خواهند کرد (این مورد شامل هافبکها نمیشود). این تقویت، همارز با کاهش سهمی است که دو بازیکن دریافت میکنند. و بدین معناست که استفاده از دو مهاجم یا دو مدافع، به همان خوبی سابق است. اطلاعات بیشتر در این خصوص، در ادامه در قسمت «تغییرات سهم بازیکن» آمده است.
کاهش متفاوت برای پستهای وسط مختلف، نیاز به توازن بهتری دارد. برای مثال، در حال حاضر هافبک وسط قویتر دو پستِ وسط دیگر است، بنابراین اگر کاهش سهم برای سه هافبک وسط، بزرگتر از سایر پستها نباشد، بهطور مثال انگیزهی کافی برای استفاده از یک هافبک کنار بهجای هافبک وسط سوم، وجود نخواهد داشت.
بهطور خلاصه: میزان کاهش سهم برای هافبکها بیشتر از مهاجمان و برای مهاجمان بیشتر از مدافعان است. همچنین باید بدانید که این کاهش بر سهم کل بازیکنان بر عملکرد تیم نیز تأثیرگذار است. هر چند کاهش سهم تأثیری بر ضربات ایستگاهی (مستقیم و غیرمستقیم) یا مهارت تاکتیکی تیم ندارد.
تیمی متعادلتر و یکدستتر
قانون کاهش سهم، یک اثر جانبی نیز دارد که باید به آن توجه کنید: یک بازیکن وسط مزخرف ممکن است عملکرد شما را بدتر کند اگر همتیمیهایش در همان پست، خیلی بهتر از وی باشند.
این بدین علت است که «تاوان کاهش سهم»، همهی بازیکنان یک پست خاص را تحت تأثیر قرار میدهد. یعنی کاهش سهم ناشی از بازیکن سوم (برای مثال) بزگتر از تقویتی است که باعث بهتر شدن کارها میشود. البته فکر کنم این آن چیزی نیست که باید از آن هراس داشته باشید: اگر از دو هافبک وسط کهکشانی استفاده کنید، هافبک سوم باید اقلاً در سطحی باشد که بتواند در کنار آنها بازی کند نه اینکه هافبکی باشد که حتی تیمهای دسته ۱۰ هم از بازی دادنش شرمسارند! بنابراین چنین سناریوهایی نادر است.
این کاملاً منطقی و واقعگرایانه است. مثلاً اگر من به عنوان هافبک وسط در کنار اینیستا و ژاوی در بارسا بازی کنم، واضح است که بیشتر گند خواهم زد تا اینکه کمکی به تیم کرده باشم، حتی اگر خودم را بازیکن استانداردی فرض کرده باشم! در حقیقت، فکر کنم آنها به من خواهند گفت بهتر است بروم و پشت پرچم کرنر پنهان شوم ;)
با اینکه میگویم چنین مواردی خیلی کم اتفاق میافتد، اما یادتان باشد خیلی اهمیت دارد ترکیبی یکدست و متوازن روانهی میدان کنید و حتی توجه داشته باشید که بازیکنان جانشین نیز بهاندازهی کافی مناسب باشند.
بهطور خلاصه: اطمینان حاصل کنید که بازیکنانی که در پستِ وسط بازی میکنند (مدافعان وسط، مهاجمان وسط و هافبکهای وسط) خیلی از نظر توانایی با هم تفاوت نداشته باشند و بازیکنان جانشین نیز به اندازهی کافی مناسب باشند. زیرا یک بازیکن وسط مزخرف، ممکن است عملکرد شما را بدتر کند اگر همتیمیهایش در همان پست، خیلی بهتر از وی باشند.
تجربهی سیستم
میتوانید در سه سیستم ۰-۵-۵، ۳-۲-۵ و ۳-۵-۲ تجربه کسب کنید و با ۲-۴-۴ نیز مثل سایر سیستمها رفتار خواهد شد. از طرفی سیستمهای افراطی (استفاده از بیش از سه مدافع وسط، بیش از سه هافبک وسط یا بیش از سه مهاجم مانند ۰-۳-۷ یا ۰-۶-۴) ابداً قابل استفاده نخواهند بود و این یعنی دیگر هرگز خطر از دست دادن تمرین بهدلیل استفاده از سیستمهای افراطی، شما را تهدید نخواهد کرد.
همچنین قادر خواهید بود که تجربهی بازی با سیستم را اطراف «عالی» حفظ کنید (حداکثر فعلی). این حالت به سپری میماند که تجربهی بازی با چندین سیستم را بهطور هم زمان در سطحی مناسب برای تیم شما نگه میدارد.
تجربهی سیستم در سه سیستم جدید، از «ناچیز» آغاز میشود و برای ۲-۴-۴ از عالی آغاز میشود.
بهطور خلاصه: میتوانید در سه سیستم جدید، تجربه کسب کنید، و با ۲-۴-۴ نیز مثل سایر سیستمها رفتار خواهد شد. همچنین حفظ تجربه برای تیمتان آسانتر خواهد بود، که این را مدیون سپری هستید که پشت «عالی» گذاشتهایم!
سردرگمی
وقتی ریسک سردرگمی در زمین مسابقه پیش میآید، تجربهی سیستم، اهمیت بیشتر و تجربهی تیمی اهمیت کمتری خواهد یافت (اما هنوز تأثیر دارد). بهطور خاص، دیگر تجربهی تیمی بالا، ضامن اجتناب از سردرگمی نخواهد بود.
ریسک وقوع سردرگمی در بازی تیمتان با کاهش تجربهی سیستم (و تجربهی تیمی) افزایش مییابد. بهعلاوه، این که بازیکنانتان تا چه حد سردرگم ظاهر شوند، نیز به سطح تجربهی سیستم شما بستگی دارد. هرچه تجربهی سیستم پایینتر باشد، بازیکنان بیشتر سردرگم بازی خواهند کرد.
اگر بازیکنانتان سردرگم شوند، بر عملکرد کل تیم تأثیر میگذارد و اثر سردرگمی برای بقیهی بازی خواهد بود. هر چند مربی تیمتان ممکن است آن را در بین دو نیمه یا قبل از شروع وقتهای اضافه، بهبود بخشد.
بهطور خلاصه: تجربهی سیستم، اهمیت بیشتری خواهد یافت هنگامی که سردرگمی بهوجود میآید، و تجربهی تیمی بالا، ضامن اجتناب از سردرگمی نخواهد بود. این که بازیکنانتان تا چه حد سردرگم ظاهر شوند، نیز به سطح تجربهی سیستم شما بستگی دارد.
تغییرات سهم بازیکن
برای اینکه به هدفمان برسیم و توازن بهتری بین سیستمهای مختلف برقرار شود، نیاز است تا در این بهبود، چند تغییر در سهم بازیکنان ایجاد کنیم. بعضی از این تغییرات همچنین لازم است تا توازن مربوط بین هافبکهای وسط و سایر پستهای استفاده کننده از قابلیت بازیسازی، حفظ شود. بنابراین رو به وسط کردن هافبکهای کنار یا دفاعی کردن مهاجمان را مهمتر نمیکنیم وقتی که از قدرت هافبکهای وسط کاستهایم. فهرست کامل این تغییرات را در زیر مشاهده میکنید:
در مجموع
- مدافعان وسط و مهاجمان وسط از یک مزیت برخوردار میشوند. این مزیت همارز است با تاوان کاهش سهم دو بازیکن وسط. به یاد داشته باشید که این حالت برای مهاجمان تدافعی صادق نیست (توضیح در ادامه).
بازیسازی:
- هافبکهای کنار، مدافعان وسط و مهاجمان تدافعی کمی از مهارت بازیسازی خود را از دست خواهند داد (به همان دلیلی که در بالا ذکر شد).
پاس:
- مهاجمان تدافعی ِ تکنیکی مهارت پاس خود را کمتر در وسط و بیشتر در عرض استفاده خواهند کرد. که کاهش ذکر شده، بیش از افزایش گفته شده است.
- مهاجمان تدافعی ِ غیرتکنیکی بیشتر شبیه تکنیکیها خواهند بود. تنها تفاوت این است که تکنیکیها اندکی بیشتر از مهارت پاس خود در عرض استفاده میکنند.
بازی در کنار:
- هافبکهای کنار، مدافعان کنار و مهاجمان (مخصوصاً مهاجمان متمایل به کنار) کمی بیشتر از مهارت بازی در کنار خود استفاده خواهند کرد. غیر از مدافع کنار رو به وسط که کمتر از مهارت بازی در کنار خود استفاده خواهد نمود.
دفاع:
- هافبکهای کنار تهاجمی و تدافعی، کمی بیشتر از مهارت دفاع خود استفاده خواهند کرد.
- هافبکهای وسط رو به کنار، بیشتر از مهارت دفاع خود در کنارهها استفاده خواهند کرد.
- مدافعان کنار تدافعی، مقداری از دفاع در وسط را از دست میدهند.
دروازهبانی:
- دروازهبانها اندکی کمتر از مهارت دروازهبانی خود در کنارهها و وسط استفاده خواهند کرد.
دلیل ِ دو مورد آخر نسبتاً به توازن مدافع وسط تنها مربوط است، که الان قوی است (به کمک دروازهبان و مدافعان کنار تدافعی) و با استفاده از امتیاز تنها بودن، حتی قویتر نیز ظاهر خواهد شد. این حالت باعث میشود استفاده از دو مدافع وسط، کاملاً غیرجذاب یا حتی غیرضروری بهنظر برسد.
بهطور خلاصه: مدافعان وسط و مهاجمان وسط (نه مهاجمان تدافعی) از یک مزیت کلی بهرهمند خواهند شد، برابر با تاوانی که دو بازیکن وسط میپردازند. سهم پاس برای مهاجمان تدافعی ِ تکنیکی، اندکی کمتر خواهد شد و همچنین بیش از اینکه در وسط باشد، در عرض گسترش خواهد یافت. هافبکهای کنار، مدافعان کنار و مهاجمان، کمی بیشتر از مهارت بازی در کنار خود سود خواهند برد. دروازهبان، اندکی از سهم دروازهبانی خود را از دست خواهد داد.
gattus
شنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۳۷
من نفهمیده بودم چطور قراره موتور عوض بشه این رو که خوندم به کلی گیج شدم:3:
نگاه دقیق به بهبود موتور
2010-03-19 10:45:00
بیایید آخر هفته را با خواندن مطلبی جالب آغاز کنیم! جزئیات کلی بهبود موتور بازی برای فصل بعد را میتوانید در این مقاله مطالعه کنید.
برای آندسته از شما که فقط میخواهید خلاصهی جزئیات را بدانید، نسخهی خلاصهی منتشر شدهای نیز در فضای مقالات وجود دارد.
باید بگویم تغییرات حاضر، یکی از بزرگترین بهروز رسانیهای هتتریک تاکنون است و مهمتر، هدف این تغییرات است؛ که افزایش گزینههای تاکتیکی با ایجاد بالانس بهتر بین سیستمها و بخشهای مختلف تیم میباشد. در این مقاله قصد دارم به جزئیات و منطق پشت این تغییرات بپردازم.
برای آندسته از شما که علاقهای به خواندن توضیحات مفصل ندارید، مقالهی کوتاهتری نیز نوشتهام. و آنهایی که انگیزهها و اهداف ما برای این تغییر را فراموش کردهاند، لطفاً مقالهی قبلی در مورد این بهبود را مطالعه کنند - که ۲۴ فوریه ۲۰۱۰ (پنجم اسفندماه ۸۸) منتشر شد.
سهم بازیکنان وسط (هافبکها، مدافعان و مهاجمان وسط)
یک قانون جدید برای سهم بازیکنان وسط (مدافعان وسط، هافبکهای وسط و مهاجمان وسط) داریم.
- وقتی یک بازیکن تنها در پست وسط بازی میکند، سهم ۱۰۰ درصدی دارد.
- وقتی دو بازیکن در پست وسط بازی کنند، هر دو مقدرای از سهم خود را از دست میدهند.
- وقتی سه بازیکن در پست وسط بازی کنند، هر سه مقدار بیشتری از سهم خود را از دست میدهند.
منطق پشت این مورد، این است که وقتی بیش از یک بازیکن در یک منطقه بازی کنند، به یکدیگر تکیه میکنند و قادر نخواهند بود با تمام ظرفیت خود همکاری کنند. از آنجایی که آنها در فضای یکسانی از زمین مشارکت دارند، همهی آنها تحت تأثیر این کاهش سهم قرار میگیرند، نه فقط یکی از آنها – درست مانند فوتبال واقعی.
این کاهش سهم، روی سهم کل بازیکنان بر عملکرد تیم نیز تأثیرگذار است (و نه فقط مهارت اصلی)، درست مانند کاهش ِ توانایی ِ «بازیکنانی که تغییر موقعیت دادهاند».
بهطور خلاصه: یک بازیکن تنها در یک موقعیت وسط (مدافع، هافبک و مهاجم وسط) سهم ۱۰۰ درصدی دارد. استفاده از دو بازیکن، به معنی کاهش سهم است (که بر هر دو اثرگذار است)، و استفاده از سه بازیکن، به معنی کاهش سهم بیشتری است (که بر هر سه اثر میگذارد).
میزان کاهش، برای همهی پستها یکسان نیست
قانون کاهش سهم برای همهی پستهای وسط در تیم کاربرد دارد اما اندازهی این سهمها با یکدیگر متفاوت است. کاهش سهم برای هافبکهای وسط، حدوداً دو برابر مدافعان وسط است. برای مهاجمان، این کاهش تقریباً چیزی بین دو مقدار فوق است.
لازم به ذکر است که مدافعان و مهاجمان وسط، نوعی تقویت یا بهبود دریافت خواهند کرد (این مورد شامل هافبکها نمیشود). این تقویت، همارز با کاهش سهمی است که دو بازیکن دریافت میکنند. و بدین معناست که استفاده از دو مهاجم یا دو مدافع، به همان خوبی سابق است. اطلاعات بیشتر در این خصوص، در ادامه در قسمت «تغییرات سهم بازیکن» آمده است.
کاهش متفاوت برای پستهای وسط مختلف، نیاز به توازن بهتری دارد. برای مثال، در حال حاضر هافبک وسط قویتر دو پستِ وسط دیگر است، بنابراین اگر کاهش سهم برای سه هافبک وسط، بزرگتر از سایر پستها نباشد، بهطور مثال انگیزهی کافی برای استفاده از یک هافبک کنار بهجای هافبک وسط سوم، وجود نخواهد داشت.
بهطور خلاصه: میزان کاهش سهم برای هافبکها بیشتر از مهاجمان و برای مهاجمان بیشتر از مدافعان است. همچنین باید بدانید که این کاهش بر سهم کل بازیکنان بر عملکرد تیم نیز تأثیرگذار است. هر چند کاهش سهم تأثیری بر ضربات ایستگاهی (مستقیم و غیرمستقیم) یا مهارت تاکتیکی تیم ندارد.
تیمی متعادلتر و یکدستتر
قانون کاهش سهم، یک اثر جانبی نیز دارد که باید به آن توجه کنید: یک بازیکن وسط مزخرف ممکن است عملکرد شما را بدتر کند اگر همتیمیهایش در همان پست، خیلی بهتر از وی باشند.
این بدین علت است که «تاوان کاهش سهم»، همهی بازیکنان یک پست خاص را تحت تأثیر قرار میدهد. یعنی کاهش سهم ناشی از بازیکن سوم (برای مثال) بزگتر از تقویتی است که باعث بهتر شدن کارها میشود. البته فکر کنم این آن چیزی نیست که باید از آن هراس داشته باشید: اگر از دو هافبک وسط کهکشانی استفاده کنید، هافبک سوم باید اقلاً در سطحی باشد که بتواند در کنار آنها بازی کند نه اینکه هافبکی باشد که حتی تیمهای دسته ۱۰ هم از بازی دادنش شرمسارند! بنابراین چنین سناریوهایی نادر است.
این کاملاً منطقی و واقعگرایانه است. مثلاً اگر من به عنوان هافبک وسط در کنار اینیستا و ژاوی در بارسا بازی کنم، واضح است که بیشتر گند خواهم زد تا اینکه کمکی به تیم کرده باشم، حتی اگر خودم را بازیکن استانداردی فرض کرده باشم! در حقیقت، فکر کنم آنها به من خواهند گفت بهتر است بروم و پشت پرچم کرنر پنهان شوم ;)
با اینکه میگویم چنین مواردی خیلی کم اتفاق میافتد، اما یادتان باشد خیلی اهمیت دارد ترکیبی یکدست و متوازن روانهی میدان کنید و حتی توجه داشته باشید که بازیکنان جانشین نیز بهاندازهی کافی مناسب باشند.
بهطور خلاصه: اطمینان حاصل کنید که بازیکنانی که در پستِ وسط بازی میکنند (مدافعان وسط، مهاجمان وسط و هافبکهای وسط) خیلی از نظر توانایی با هم تفاوت نداشته باشند و بازیکنان جانشین نیز به اندازهی کافی مناسب باشند. زیرا یک بازیکن وسط مزخرف، ممکن است عملکرد شما را بدتر کند اگر همتیمیهایش در همان پست، خیلی بهتر از وی باشند.
تجربهی سیستم
میتوانید در سه سیستم ۰-۵-۵، ۳-۲-۵ و ۳-۵-۲ تجربه کسب کنید و با ۲-۴-۴ نیز مثل سایر سیستمها رفتار خواهد شد. از طرفی سیستمهای افراطی (استفاده از بیش از سه مدافع وسط، بیش از سه هافبک وسط یا بیش از سه مهاجم مانند ۰-۳-۷ یا ۰-۶-۴) ابداً قابل استفاده نخواهند بود و این یعنی دیگر هرگز خطر از دست دادن تمرین بهدلیل استفاده از سیستمهای افراطی، شما را تهدید نخواهد کرد.
همچنین قادر خواهید بود که تجربهی بازی با سیستم را اطراف «عالی» حفظ کنید (حداکثر فعلی). این حالت به سپری میماند که تجربهی بازی با چندین سیستم را بهطور هم زمان در سطحی مناسب برای تیم شما نگه میدارد.
تجربهی سیستم در سه سیستم جدید، از «ناچیز» آغاز میشود و برای ۲-۴-۴ از عالی آغاز میشود.
بهطور خلاصه: میتوانید در سه سیستم جدید، تجربه کسب کنید، و با ۲-۴-۴ نیز مثل سایر سیستمها رفتار خواهد شد. همچنین حفظ تجربه برای تیمتان آسانتر خواهد بود، که این را مدیون سپری هستید که پشت «عالی» گذاشتهایم!
سردرگمی
وقتی ریسک سردرگمی در زمین مسابقه پیش میآید، تجربهی سیستم، اهمیت بیشتر و تجربهی تیمی اهمیت کمتری خواهد یافت (اما هنوز تأثیر دارد). بهطور خاص، دیگر تجربهی تیمی بالا، ضامن اجتناب از سردرگمی نخواهد بود.
ریسک وقوع سردرگمی در بازی تیمتان با کاهش تجربهی سیستم (و تجربهی تیمی) افزایش مییابد. بهعلاوه، این که بازیکنانتان تا چه حد سردرگم ظاهر شوند، نیز به سطح تجربهی سیستم شما بستگی دارد. هرچه تجربهی سیستم پایینتر باشد، بازیکنان بیشتر سردرگم بازی خواهند کرد.
اگر بازیکنانتان سردرگم شوند، بر عملکرد کل تیم تأثیر میگذارد و اثر سردرگمی برای بقیهی بازی خواهد بود. هر چند مربی تیمتان ممکن است آن را در بین دو نیمه یا قبل از شروع وقتهای اضافه، بهبود بخشد.
بهطور خلاصه: تجربهی سیستم، اهمیت بیشتری خواهد یافت هنگامی که سردرگمی بهوجود میآید، و تجربهی تیمی بالا، ضامن اجتناب از سردرگمی نخواهد بود. این که بازیکنانتان تا چه حد سردرگم ظاهر شوند، نیز به سطح تجربهی سیستم شما بستگی دارد.
تغییرات سهم بازیکن
برای اینکه به هدفمان برسیم و توازن بهتری بین سیستمهای مختلف برقرار شود، نیاز است تا در این بهبود، چند تغییر در سهم بازیکنان ایجاد کنیم. بعضی از این تغییرات همچنین لازم است تا توازن مربوط بین هافبکهای وسط و سایر پستهای استفاده کننده از قابلیت بازیسازی، حفظ شود. بنابراین رو به وسط کردن هافبکهای کنار یا دفاعی کردن مهاجمان را مهمتر نمیکنیم وقتی که از قدرت هافبکهای وسط کاستهایم. فهرست کامل این تغییرات را در زیر مشاهده میکنید:
در مجموع
- مدافعان وسط و مهاجمان وسط از یک مزیت برخوردار میشوند. این مزیت همارز است با تاوان کاهش سهم دو بازیکن وسط. به یاد داشته باشید که این حالت برای مهاجمان تدافعی صادق نیست (توضیح در ادامه).
بازیسازی:
- هافبکهای کنار، مدافعان وسط و مهاجمان تدافعی کمی از مهارت بازیسازی خود را از دست خواهند داد (به همان دلیلی که در بالا ذکر شد).
پاس:
- مهاجمان تدافعی ِ تکنیکی مهارت پاس خود را کمتر در وسط و بیشتر در عرض استفاده خواهند کرد. که کاهش ذکر شده، بیش از افزایش گفته شده است.
- مهاجمان تدافعی ِ غیرتکنیکی بیشتر شبیه تکنیکیها خواهند بود. تنها تفاوت این است که تکنیکیها اندکی بیشتر از مهارت پاس خود در عرض استفاده میکنند.
بازی در کنار:
- هافبکهای کنار، مدافعان کنار و مهاجمان (مخصوصاً مهاجمان متمایل به کنار) کمی بیشتر از مهارت بازی در کنار خود استفاده خواهند کرد. غیر از مدافع کنار رو به وسط که کمتر از مهارت بازی در کنار خود استفاده خواهد نمود.
دفاع:
- هافبکهای کنار تهاجمی و تدافعی، کمی بیشتر از مهارت دفاع خود استفاده خواهند کرد.
- هافبکهای وسط رو به کنار، بیشتر از مهارت دفاع خود در کنارهها استفاده خواهند کرد.
- مدافعان کنار تدافعی، مقداری از دفاع در وسط را از دست میدهند.
دروازهبانی:
- دروازهبانها اندکی کمتر از مهارت دروازهبانی خود در کنارهها و وسط استفاده خواهند کرد.
دلیل ِ دو مورد آخر نسبتاً به توازن مدافع وسط تنها مربوط است، که الان قوی است (به کمک دروازهبان و مدافعان کنار تدافعی) و با استفاده از امتیاز تنها بودن، حتی قویتر نیز ظاهر خواهد شد. این حالت باعث میشود استفاده از دو مدافع وسط، کاملاً غیرجذاب یا حتی غیرضروری بهنظر برسد.
بهطور خلاصه: مدافعان وسط و مهاجمان وسط (نه مهاجمان تدافعی) از یک مزیت کلی بهرهمند خواهند شد، برابر با تاوانی که دو بازیکن وسط میپردازند. سهم پاس برای مهاجمان تدافعی ِ تکنیکی، اندکی کمتر خواهد شد و همچنین بیش از اینکه در وسط باشد، در عرض گسترش خواهد یافت. هافبکهای کنار، مدافعان کنار و مهاجمان، کمی بیشتر از مهارت بازی در کنار خود سود خواهند برد. دروازهبان، اندکی از سهم دروازهبانی خود را از دست خواهد داد.
sasan69
دوشنبه ۲ فروردين ۱۳۸۹, ۰۱:۱۳
قدیمی ترین تیم هت تریک ایران در حال بات شدن
امروز تولد هت تریک ایران هستش.یعنی درست همین امروز بود که اولین تیم ایرانی هت تریک تاسیس شد.تیم (samant(463348 قدیمی ترین تیم ایرانی هت تریک است.تیمی که تنها تا 4 روز دیگه بات خواهد شد!!!!لطفا اگر به سعید مالک این تیم دسترسی دارید با ایشان تماس بگیرید.
واقعا حیفه که این تیم بات بشه.
تاریخچه هت تریک ایران ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی با عرض پوزش میگم...
از وقتی این پست را دیدم واقعا فکرم مشغول شده بود!اینکه چرا این اسم برام آشناس!!!خلاصه بعد از مدتها که به خاطر مشغله های فراوان همش یادم میرفت که برم ببینم موضوع این تیم و اسم آشناش چیه! دیروز وقت کردم و رفتم آرشیو بازی های این تیم را از فصل 13 باز کردم و یکی یکی همه ی بازیهاشو چک کردم تا اینکه دیدم در فصل 15 ام یه بازیه دوستانه داشته با یه تیمی به اسم sasi selfish!!!! وقتی این اسم رو دیدم یادم افتاد که چرا اسم این تیم برام اینقدر آشناس! چون این تیم سلفیش ماله من بود یه زمانی که بات شد و خدابیامرزتش! :3: ولی خاطراتم تازه شد که 19 ماهه پیش با تیمی بازی کردم که حالا متوجه شدم پرسابقه ترین تیم هتریک ایران هستش! جالبتر از همه اینکه من توی اون بازیه دوستانه با اینکه 7 ستاره از این تیم کمتر میگرفتم بازیمو با نتیجه 2-1 بردم!
اینم شماره آیدی بازی : 188740291
واقعا یادش بخیر ... امیدوارم که این تیم هرگز بات نشه ...
در اخر هم شرمنده که یه اسپم گنده ول کردم اما واقعا نتونستم جلوی خودمو بگیرم! :3:
aminhity
دوشنبه ۲ فروردين ۱۳۸۹, ۱۳:۰۶
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی با عرض پوزش میگم...
از وقتی این پست را دیدم واقعا فکرم مشغول شده بود!اینکه چرا این اسم برام آشناس!!!خلاصه بعد از مدتها که به خاطر مشغله های فراوان همش یادم میرفت که برم ببینم موضوع این تیم و اسم آشناش چیه! دیروز وقت کردم و رفتم آرشیو بازی های این تیم را از فصل 13 باز کردم و یکی یکی همه ی بازیهاشو چک کردم تا اینکه دیدم در فصل 15 ام یه بازیه دوستانه داشته با یه تیمی به اسم sasi selfish!!!! وقتی این اسم رو دیدم یادم افتاد که چرا اسم این تیم برام اینقدر آشناس! چون این تیم سلفیش ماله من بود یه زمانی که بات شد و خدابیامرزتش! :3: ولی خاطراتم تازه شد که 19 ماهه پیش با تیمی بازی کردم که حالا متوجه شدم پرسابقه ترین تیم هتریک ایران هستش! جالبتر از همه اینکه من توی اون بازیه دوستانه با اینکه 7 ستاره از این تیم کمتر میگرفتم بازیمو با نتیجه 2-1 بردم!
اینم شماره آیدی بازی : 188740291
واقعا یادش بخیر ... امیدوارم که این تیم هرگز بات نشه ...
در اخر هم شرمنده که یه اسپم گنده ول کردم اما واقعا نتونستم جلوی خودمو بگیرم! :3:
ممنون از خاطرت.
خوشبختانه این تیم باتن شد.اما واقعا مالکش دیگه انگار به زور داره بازی میکنه و سال به سال سر میزنه:sad:
aminhity
پنجشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۲۳
m.hattrick.org - موبایل هتتریک
امروز اولین نسخهی سایت موبایلمان - موبایل هتتریک (m.hattrick.org) را عرضه میکنیم. این نسخه، بسیار ساده و دارای قابلیتهای پایهای هتتریک میباشد:
- صفحهی پخش زنده که از طریق آن میتوانید بازیهایتان را دنبال کنید.
- خواندن گزارش بازی از روی صفحهی آخرین بازیها (شامل امتیازات تیم)
- امکان دیدن جدول لیگ
- اگر حامی هتتریک باشید امکان دادن پیشنهاد برای خرید بازیکن مورد نظرتان در بازار نقل و انتقالات (ولی فقط بازیکنانی که فبلاً برای آنها پیشنهاد خرید دادهاید).
- اگر حامی هتتریک باشید میتوانید نوع تمرین را نیز تغییر دهید.
قصد داریم در نسخههای بعدی، قابلیتهای بیشتری به این سایت اضافه نماییم. به عنوان مثال امکان چیدن ترکیب در نسخهی بعدی در حال انجام است.
موبایل هتتریک برای گوشیهای موبایل مدرن طرحی شده است. گوشیهای قدیمیتر ممکن است ۱۰۰ درصد با آن کار نکنند؛ اما موبایل هتتریک حداقل از یک سایت معمولی مناسبتر خواهد بود.
aminhity
پنجشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۲۴
صفحهی جدید درخشان چیدمان بازی
صفحهی جدید چیدمان بازی هم اکنون به صورت آزمایشی در تیمهای جوانان موجود است. این قابلیت در بازیهایی که از 2010-04-06 09.00 به بعد برگزار خواهند شد، مورد استفاده قرار میگیرد. تاریخ مذکور دقیقاً همان زمانی است که موتور جدید نیز در آکادمی جوانان شروع به کار خواهد کرد. لطفاً توجه داشته باشید ترکیبهای استاندارد ارسال شده با صفحهی چیدمان قدیم پس از تاریخ مذکور معتبر و قابل قبول نیستند.
صفحهی جدید چیدمان به طور کلی سر راستتر است؛ در لحظه به شما میگوید چه کاری میخواهید بکنید؛ چه کاری میتوانید (و نمیتوانید) انجام دهید. همچنین گزینههای تعویضی بیشتری را فراهم میکند:
- دو بازیکن میتوانند پستشان را با یکدیگر عوض کنند.
- امکان خارج کردن یک بازیکن و جایگزین کردن آن با بازیکن دیگر با پست هافبک کنار یا مدافع کنار فراهم شده است.
این نسخه آزمایشی است؛ یعنی اگر چه آماده استفاده میباشد ولی هنوز تغییراتی (به طور خاص بهبود در نمایش کلی تعویضها) میبایست در آن انجام شود. همچنین نسخهای نیز برای افراد دارای مشکل بینایی که میتواند بر روی موبایلها و نسخههای قدیمیتر اینترنت اکسپلورر نیز مورد استفاده قرار گیرد وجود دارد.
قابل ذکر است که در صفحه جدید مدافعان و هافبکهای وسط دارای سمت میباشند. به عنوان مثال مدافع وسط راست مشارکت بیشتری در دفاع طرف راست دارد. مهاجمان همانند گذشته دارای سمت نیستند مگر اینکه به آنها دستور بازی متمایل به کنار داده شود.
aminhity
پنجشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۲۵
انگار واقعا دارن به هت تریک میرسن.با این صفحه جدید ترکیب بازی فوق العاده حرفه ای و سخت تر میشه.واقعا این تغییرات نیاز بود.ولی نمیدونم چرا مهاجمان رو دارای سمت نکردن؟
به امید هر چه بهتر شدن و حرفه ای تر شدن هت تریک
omid
جمعه ۶ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۲۹
موبایل هتریک واسه ایران کار میکنه؟
gattus
جمعه ۶ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۳۴
وقتی ایرانیش رو میزنن توی خبرگزاری یعنی میشه دیگه!!!!
amirzelzeleh
جمعه ۶ فروردين ۱۳۸۹, ۰۷:۳۰
بچه ها نمیخواید راجع به تغییراتی که در اثر تعییرات موتور بازی رخ میده صحبت کنید؟ یا اینکه محل صحبت اینجا نیست و من جاشو پیدا نکردم؟ بهرحال من نظرمو اینجا مینویسم اگه جاش اشتباه بود بهم بگین ببرمش سر جاش.
همگی میدونیم قبل از این تغییرات در موتور، بیشتر تیمها با سیستمهای 5 هافبکه بازی میکردن و بازیسازی تمرین میدادن. چون هم در آن واحد 10 نفر تمرین میکردن و هم بازی با این سیستم در نتیجه گیریشون تأثیر داشت. برای کاهش این اثر، تأثیر تمرین بازیسازی روی هاقبکهای کنار نصف بود. خلاصه اینکه یه طوری تأثیر تمرینها رو کاهش داده بودن که از نظر اقتصادی تمام تمرینها صرفه شون یه جور باشه.
اما با این تغییراتی که در تأثیر هافبکهای وسط در روند بازی تیم انجام شده (و این اثر مخصوصا در مورد هافبکهای وسط بیشتر از مدافعان و مهاجمان وسز هست) به نظر میاد تمرین بازیسازی دیگه اونقدرها هم اقتصادی نیست. نظر شما چیه؟ و با این تغییرات اگه در روند تمرینها تغییری حاصل نشه؛ به نظرتون کدوم تمرین اقتصادی تر هست؟
omid
جمعه ۶ فروردين ۱۳۸۹, ۱۱:۵۱
2 صفحه ی اخیرو بخون
aminhity
جمعه ۶ فروردين ۱۳۸۹, ۱۲:۳۷
بچه ها نمیخواید راجع به تغییراتی که در اثر تعییرات موتور بازی رخ میده صحبت کنید؟ یا اینکه محل صحبت اینجا نیست و من جاشو پیدا نکردم؟ بهرحال من نظرمو اینجا مینویسم اگه جاش اشتباه بود بهم بگین ببرمش سر جاش.
همگی میدونیم قبل از این تغییرات در موتور، بیشتر تیمها با سیستمهای 5 هافبکه بازی میکردن و بازیسازی تمرین میدادن. چون هم در آن واحد 10 نفر تمرین میکردن و هم بازی با این سیستم در نتیجه گیریشون تأثیر داشت. برای کاهش این اثر، تأثیر تمرین بازیسازی روی هاقبکهای کنار نصف بود. خلاصه اینکه یه طوری تأثیر تمرینها رو کاهش داده بودن که از نظر اقتصادی تمام تمرینها صرفه شون یه جور باشه.
اما با این تغییراتی که در تأثیر هافبکهای وسط در روند بازی تیم انجام شده (و این اثر مخصوصا در مورد هافبکهای وسط بیشتر از مدافعان و مهاجمان وسز هست) به نظر میاد تمرین بازیسازی دیگه اونقدرها هم اقتصادی نیست. نظر شما چیه؟ و با این تغییرات اگه در روند تمرینها تغییری حاصل نشه؛ به نظرتون کدوم تمرین اقتصادی تر هست؟
من هم با شما موافقم.ولی بعضی از دوستان و اساتید بر این عقیده اند که قیمت بازیساز در طولانی مدت بالاتر میره چون تعداد کسانی که بازیساز تمرین میدن کمتر میشه(ما هم امیدواریم این اساتید درست بگن و ما ورشکست نشیم.:3:)
sasan69
جمعه ۶ فروردين ۱۳۸۹, ۱۴:۰۷
امیر جان من چند صفحه قبل هم گفتم که درسته موتور هتریک دستخوش تغییراتی میشه اما این به این معنا نیستش که دیگه هافبک به طور کل میره کنار!مگه قبلا که هافبک ها نقش بسزایی در بازی داشتن دیگر پست ها داشتن هوا میخوردن!
به نظر من هتریک تازه داره به سمت واقعیت میره نه قبلا که هر کسی میدونست برای بردن به خط هافبک قوی نیازمنده!الان دیگه از سیستم های غیرمجاز 4 هافبک وسط استفاده نمیشه چون همه میدونن دیگه اون کارایی سابق رو نداره!
به نظر من اشتباه محض که تیم هایی که بازیسازی تمرین میدادن الان بخوان نوع تمرینشون را عوض کنن!
در ضمن فکر نکنم قیمت هافبک وسط بالا بره چون اگر کسی اینقدر موتور هتریک در نوع بازیش تاثیر بذاره که بخواد سیستم بازیشو عوض کنه خب خیلی راحت میتونه با یک هافبک وسط کار خودش را راه بندازه و بجای هافبک وسط بره 2تا وینگر(بازی در کنار) بخره و تلافیشو در بیاره!
کلا قیمت ها هیچ تغییری نمیکنن چون تازه داره تعادل برقرار میشه:2:
خلاصه ی حرفام اینکه تازه الان هتریک داره جذاب میشه :3: خیلی خیلی منتظر فصل جدید و تغییراتش هستم :1:
amirzelzeleh
شنبه ۷ فروردين ۱۳۸۹, ۱۰:۰۵
صفحات قبل رو کامل خوندم. فکر کنم با توجه به شرایط فعلی بهترین و اقتصادی ترین تمرین؛ بازی در کنار باشه. فقط حیف که بازیکن کناری خوب زیاد پیدا نمیشه. شاید تمرین تیمم رو عوض کردم برای فصل بعد وینگر تمرین دادم. خدا می دونه.
30n4
پنجشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۹, ۱۲:۲۰
جشن اول آوریل - سیزده فروردین
در بسیاری از کشورها روز اول آوریل (در ایران سیزدهم فروردین) جشن گرفته میشود. این روز با شوخی و دست انداختن دوستان، اعضای خانواده، دشمنان، همسایگان و با ارسال پیغامی فریبکارانه (دروغ سیزده) شناخته میشود و هدف از آن، سربهسر گذاشتن افراد زودباور میباشد.
برای جشن گرفتن این روز، هتتریک تخصص جدیدی را برای بازیکنان اضافه کرده است: تخصص [لوده]. بازیکنان با این تخصص (از طریق شوخی و خنده) سبب افزایش روحیه تیمتان میشوند - ولی تنها هنگامی که حداقل ۴۵ دقیقه در بازی حضور داشته باشند. اگر چنین بازیکنانی در طول هفته بازی نکنند ممکن است به روحیهی تیم صدمه بزنند.
---
اینم دروغ سیزده هتریک،ولی یکمی زیادی تابلوهه ! قبلنا بهتر دروغ میگفتن
aminhity
يکشنبه ۱۵ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۰۱
برنامه کامل آخر فصل:
Saturday/Sunday, 03/04 Apr 2010
• آخرین بازی لیگ
• پرداخت جایزه بهترین گلزنان
• مشخص شدن حریف بازی انتخابی
Tuesday, 06 Apr 2010
• تیم های بی صاحب بات میشن
Tuesday/Wednesday, 06/07 Apr 2010
• بازی های دوستانه
Saturday/Sunday, 10/11 Apr 2010
• بازی های انتخابی
• پرداخت جایزه قهرمانان و رده های بعدی
• پرداخت جایزه صعود
• پرداخت حق عضویت هواداران
•افزایش 10 درصدی هوادارن در صورت صعود
• کاهش 10 درصدی هواداران در صورت سقوط
• اهداء مدال به قهرمان (فقط برای ساپورتر ها)
• اجرای طرح جلو گیری صعود بات ها و سقوط بات ها در رده بندی
Monday, 12 Apr 2010
• آغاز تعطیلات لیگ جوانان که تا 17 آوریل 2101 ادامه خواهد داشت.
Tuesday/Wednesday, 13/14 Apr 2010
• بازی های دوستانه
• قرعه کشی جام حذفی
Saturday/Sunday, 17/18 Apr 2010
•ریست روحیه تیم، اعتماد به نفس ، وضعیت هواداران و حامیان. (فرم بازیکن ها تغییری نمی کنه)
• بازی لیگ برگزار نمیشه.
Monday, 19 Apr 2010
• حذف کارت های زرد و قرمز بازیکنان
• قرعه کشی لیگ
• انتخابات تیم ملی
Tuesday, 20 Apr 2010
• تیمهای بی صاحب بات میشن.
Tuesday/Wednesday, 21/22 Apr 2010
• اولین روز مسابقات جام حذفی برای تیم های حاضر در جام حذفی.
• بازی دوستانه برای تیم هایی که در جام حذفی شرکت ندارند.
Saturday/Sunday, 24/25 Apr 2010
•اولین بازی لیگ فصل جدید
--------------
با تشکر از رشید خان که فصل پیش زحمت ترجمه رو کشیدن
alex_irooni
پنجشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۳۹
هم اکنون صفحهی جدید ارسال چیدمان بازی برای تیمهای بزرگسال نیز آماده و در بازیهای دوستانهی هفته بعد قابل استفاده خواهد بود. این بدین معناست که موتور جدید نیز در بازهای مذکور مورد استفاه قرار خواهد گرفت. خواهشمند است توجه داشته باشید هر ترکیب پیش فرض ارسالی با صفحه قدیمی چیدمان بازی مورد قبول نمیباشد.
شایان ذکر است که صفحهی جدید هنوز به شکل و شمایل نهایی خود نرسیده و ما همچنان کار بهبود آن (و صفحهی مخصوص افراد داری مشکل بینایی) را در هفتههای آتی ادامه میدهیم؛ با اینحال به اندازه کافی برای تجربه موتور جدید مناسب میباشد. همچنین طبیعتاً میخواهیم قبل از آغاز فصل آینده بدانیم موتور جدید در بازیهای بزرگسالان آنطور که باید کار میکند یا خیر.
And for the sake of clarity: This weekend's qualifiers will still use the old engine.
aminhity
دوشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۳۴
تماس با برنامهی ۹۰
همانطور که میدانید کار گسترش هتتریک در ایران، از مدتها قبل به همت برخی از کاربران ایرانی آغاز شده است. حال قصد داریم با کمک همهی شما ایرانیان عزیز، هتتریک را در کشورمان گسترش دهیم.
لذا به اطلاع میرساند پروژهی معرفی هتتریک در برنامهی ۹۰ که مهمترین و تأثیرگذارترین برنامهی ورزشی دههی اخیر در کشورمان بوده، آغاز شده است. در این حرکت، قصد داریم سایت هتتریک را به روشهای مختلف در برنامهی ۹۰ مطرح کنیم. روشهایی از قبیل ارسال ایمیل به برنامه، ساخت عکسهای هنری، طرحهای گرافیکی و انیمیشن مرتبط به هتتریک با موضوع ۹۰ برای بخش دوربین نود و یا ساخت موسيقی و کلیپ.
از کلیهی عزیزانی که در این زمینه مایل به همکاری هستند و یا طرح و نظری دارند خواهشمندیم به اینجا مراجعه کنند.
سادهترین راه، ارسال یک ایمیل به برنامهی ۹۰ است ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) که در آن سایت هتتریک و ویژگیهای منحصر بهفردش از زبان شما توصیف شده است. حتی میتوانید در ایمیل خود به صعود تیم ملی جوانان ایران به جام جهانی و نیز برگزاری مسابقات جام جهانی برای نخستین بار در کشور عزیزمان نیز اشاره کنید.
امید است با انجام این حرکت دستهجمعی، بتوانیم سایت جذاب هتتریک را در برنامهی ۹۰ معرفی کنیم. خدا را چه دیدید، شاید فردا عادل فردوسیپور به هتتریک ایمیل زد و از ما خواست برنامهی ۹۰ را در هتتریک معرفی کنیم ;-)
Linorth
دوشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۱:۲۱
این تماس با برنامه نود کار بیخودی هست...
هتریک مال ما که نیست که زحمت بکشیم براش تبلیغ کنیم :3: اگه لازم باشه خود مسئولانش تبلیغ میکنن :3:
omid
دوشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۲:۵۳
تماس با برنامهی ۹۰
همانطور که میدانید کار گسترش هتتریک در ایران، از مدتها قبل به همت برخی از کاربران ایرانی آغاز شده است. حال قصد داریم با کمک همهی شما ایرانیان عزیز، هتتریک را در کشورمان گسترش دهیم.
لذا به اطلاع میرساند پروژهی معرفی هتتریک در برنامهی ۹۰ که مهمترین و تأثیرگذارترین برنامهی ورزشی دههی اخیر در کشورمان بوده، آغاز شده است. در این حرکت، قصد داریم سایت هتتریک را به روشهای مختلف در برنامهی ۹۰ مطرح کنیم. روشهایی از قبیل ارسال ایمیل به برنامه، ساخت عکسهای هنری، طرحهای گرافیکی و انیمیشن مرتبط به هتتریک با موضوع ۹۰ برای بخش دوربین نود و یا ساخت موسيقی و کلیپ.
از کلیهی عزیزانی که در این زمینه مایل به همکاری هستند و یا طرح و نظری دارند خواهشمندیم به اینجا مراجعه کنند.
سادهترین راه، ارسال یک ایمیل به برنامهی ۹۰ است ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) که در آن سایت هتتریک و ویژگیهای منحصر بهفردش از زبان شما توصیف شده است. حتی میتوانید در ایمیل خود به صعود تیم ملی جوانان ایران به جام جهانی و نیز برگزاری مسابقات جام جهانی برای نخستین بار در کشور عزیزمان نیز اشاره کنید.
امید است با انجام این حرکت دستهجمعی، بتوانیم سایت جذاب هتتریک را در برنامهی ۹۰ معرفی کنیم. خدا را چه دیدید، شاید فردا عادل فردوسیپور به هتتریک ایمیل زد و از ما خواست برنامهی ۹۰ را در هتتریک معرفی کنیم ;-)
به نظر من اول به تعداد زیاد ایمیل بزنیم به 90 و ازشون بخواهیم که هر هفته یک سایت ورزشی رو معرفی کنن؟
اگه موافقت کردن مثل مور و ملخ تبلیغ هتریک رو می کنیم
چطوره؟
SALAR
دوشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۰۹
عمرا عادل این کار را نمیکنه
Linorth
سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۰:۲۰
من موندم چرا اینا دنبال حرکتی هستن که نه تنها سودی براشون نداره بلکه حتی مطرح شدن اون سایت هم افتخاری برای ما محسوب نمیشه! سایت مال ما که نیست...
اینکار دقیقا مثل این میمونه که ماها عاشق خرید اینترنتی و حراجی های اینترنتی باشیم بعد هی میل بزنیم به یه برنامه ی تلویزیونی که در ارتباط با اینترنت هست و بخوایم برامون تبلیغ Ebuy رو پخش کنه!!!
درسته که ما همه هتریک رو دوست داریم و دلمون میخواد کشورمون قوی تر از اینی که هست بشه اما واقعا این کارا مسخره هست :3: اینکه ما زحمت نامه زدن و تلاش برای ساختن تیزر و ... رو متحمل بشیم اما در نهایت سایت یه نفر دیگه تبلیغ بشه که حتی اون سایت ایرانی هم نیست:3:
مطمئنا همچین تبلیغی ولو با هزارتا ایمیل هم توی برنامه پخش نمیشه چون سازنده های برنامه 90 به چشم شما به قضیه نگاه نمیکنن...
aminhity
سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۱:۵۹
من موندم چرا اینا دنبال حرکتی هستن که نه تنها سودی براشون نداره بلکه حتی مطرح شدن اون سایت هم افتخاری برای ما محسوب نمیشه! سایت مال ما که نیست...
اینکار دقیقا مثل این میمونه که ماها عاشق خرید اینترنتی و حراجی های اینترنتی باشیم بعد هی میل بزنیم به یه برنامه ی تلویزیونی که در ارتباط با اینترنت هست و بخوایم برامون تبلیغ ebuy رو پخش کنه!!!
درسته که ما همه هتریک رو دوست داریم و دلمون میخواد کشورمون قوی تر از اینی که هست بشه اما واقعا این کارا مسخره هست :3: اینکه ما زحمت نامه زدن و تلاش برای ساختن تیزر و ... رو متحمل بشیم اما در نهایت سایت یه نفر دیگه تبلیغ بشه که حتی اون سایت ایرانی هم نیست:3:
مطمئنا همچین تبلیغی ولو با هزارتا ایمیل هم توی برنامه پخش نمیشه چون سازنده های برنامه 90 به چشم شما به قضیه نگاه نمیکنن...
چرا فاز منفی میدی؟!:6:
سنگ مفت گنجیشکم مفت...
شما همین جا رو تبلیغ کن(هت تریک.آی ار)اینجا که مال خودمونه
اگه شما اینقدر فکرت اقتصادی هست و... چرا اینقدر پول اینترنت میدی بازی کنی؟!چرا تو تراوین پول میدی(نگو نمیدی که شاکی میشم:3:).اونجا مال خارجیا نیست؟
اگه تعداد یوزر های ایرانی زیاد بشه به نفع ایران نیست؟
من هم احتمال این کار رو به صورت مستقیم کم میدونم ولی ممکنه تو دوربین نود عادل یه حالی بهمون بده(بلند بگو ایشالله)
30n4
سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۱۴
من مشاور برنامه ی نود رو توی اصفهان میشناسم.
احتمالا امشب ببینمش،بهش میگم ببینم چی میگه
aminhity
سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۳۱
من مشاور برنامه ی نود رو توی اصفهان میشناسم.
احتمالا امشب ببینمش،بهش میگم ببینم چی میگه
دمت گرم:SugarwareZ-223:
بهش بگو ببین رای نداره.نمی خوایم عادل بیاد یه متن بخونه.مثلا گوشه یک عکسی چیزی نوشته باشه هت تریک یا ...
کلا یه جورایی تبلیغ کنن که نه سیخ بسوزه نه کباب
ممنون
Linorth
سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۴۰
چرا فاز منفی میدی؟!:6:
سنگ مفت گنجیشکم مفت...
من فاز منفی نمیدم...فقط دارم از بیرون و بی طرف به قضیه نگاه میکنم....از دید کسی که هتریک بازی نمیکنه (برای مثال مسئولین برنامه نود) این سایت فقط یه سایت بازی هست همین و بس!
حالا چرا باید یه برنامه با این همه مخاطب که قیمت تبلیغات ثانیه ایش سر به فلک کشیده بدون هیچ دلیلی و صرفا برای درخواست بینندگان تبلیغ یه سایت سوئدی رو پخش کنه؟ حالا گیریم در مورد فوتبال هم باشه...
خوب معلومه این کار نشدنی هست...
نهایاتا نامه ها خیلی زیاد هم بشه یه اشاره ای به نامه ها میشه فقط! تازه شاید! اما تبلیغ رو من بعید میدونم پخش کنن....
شما همین جا رو تبلیغ کن(هت تریک.آی ار)اینجا که مال خودمونه
اینجا رو هم تبلیغش رو نمیزارن مگه اینکه صاحب اینجا بتونه هزینه ی تبلیغات رو تامین کنه...
تازه اگه با طرحشون موافقت بشه و قیمت پیشنهادی صاحب اینجا هم مناسب باشه!:3:
اگه شما اینقدر فکرت اقتصادی هست و... چرا اینقدر پول اینترنت میدی بازی کنی؟!چرا تو تراوین پول میدی(نگو نمیدی که شاکی میشم:3:).اونجا مال خارجیا نیست؟
عزیز این حرفت ابدا ربطی به بحث نداره :3: من نمیگم پول ندین به سایت خارجی...که اگه همچین عقیده ای داشتم خودم نمیرفتم ساپورتر بخرم :3:
تو تراوین هم من فقط یه بار طلا خریدم :3:
به هر حال حرفت بی ربط بود :3: من مخالف پول دادن به بازی هایی که ارزشش رو دارن نیستم :3: حرف من چیز دیگه ای هست :3:
اگه تعداد یوزر های ایرانی زیاد بشه به نفع ایران نیست؟
تعداد یوزر های ایران زیاد بشه به نفع تیم ملی ایران توی سایت هتریک هست...نه کشور ایران...منافعی به ایران نمیرسه!
نمیدونم چرا موضوع رو نمیگیری :3: موضوع اصلا ایرانی و خارجی نیست!!! موضوع مسائل مالی هست...من موضوع رو دارم از جنبه ی اقتصادیش بررسی میکنم...
من میگم این کار با این ایمیل ها شدنی نیست چون تبلیغات هزینه داره و هیچ برنامه ای توی تی وی ما این کار رو در راه خدا و رایگان انجام نمیده....حالا هرچندتا ایمیل هم که بهش زده بشه:3:
من هم احتمال این کار رو به صورت مستقیم کم میدونم ولی ممکنه تو دوربین نود عادل یه حالی بهمون بده(بلند بگو ایشالله)
این روزا عادل هم مفتی حال نمیده:3: لااقل به یه سایت سوئدی که نمیده :3:
omid
سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۵۲
اینکار دقیقا مثل این میمونه که ماها عاشق خرید اینترنتی و حراجی های اینترنتی باشیم بعد هی میل بزنیم به یه برنامه ی تلویزیونی که در ارتباط با اینترنت هست و بخوایم برامون تبلیغ ebuy رو پخش کنه!!!
آقا شما نفرست!
مگه نامه زدن چه زحمتی داره؟!!!:o
gattus
سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۰۰
چرا خودآزارى ميكنيد؟:3:
يكى رو پيدا كنيدكه طراحى لوگو بلده بعد بگيد يكى براي نود بسازه بعد ميشه زيرش نوشت از طرف بچه هاى هتريك ايران و يه متن جدا هم درباره ى هتريك توش بنويسيم!اينطور ممكنه پخش بشه!:1:
aminhity
سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۱۷
عزیز این حرفت ابدا ربطی به بحث نداره :3: من نمیگم پول ندین به سایت خارجی...که اگه همچین عقیده ای داشتم خودم نمیرفتم ساپورتر بخرم :3:
تو تراوین هم من فقط یه بار طلا خریدم :3:
به هر حال حرفت بی ربط بود :3: من مخالف پول دادن به بازی هایی که ارزشش رو دارن نیستم :3: حرف من چیز دیگه ای هست :3:
:
درسته که ما همه هتریک رو دوست داریم و دلمون میخواد کشورمون قوی تر از اینی که هست بشه اما واقعا این کارا مسخره هست اینکه ما زحمت نامه زدن و تلاش برای ساختن تیزر و ... رو متحمل بشیم اما در نهایت سایت یه نفر دیگه تبلیغ بشه که حتی اون سایت ایرانی هم نیست
من که نفهمیدم شما منظورت چیه!!!:3:
آخر شما دوست داری ایران تو هت تریک قوی تر بشه یا نه؟!!
من هم میدونم که اینا به این راحتی ها این کار رو نمیکنن ولی شاید یه حالی بهمون دادن.
شما ایمیل نزن.یه وقت خسته میشی:3:
aminhity
سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۱۹
چرا خودآزارى ميكنيد؟:3:
يكى رو پيدا كنيدكه طراحى لوگو بلده بعد بگيد يكى براي نود بسازه بعد ميشه زيرش نوشت از طرف بچه هاى هتريك ايران و يه متن جدا هم درباره ى هتريك توش بنويسيم!اينطور ممكنه پخش بشه!:1:
کلا هر کاری که بشه هت تریک رو تو نود تبلیغ کرد منظور بوده نه فقط متن تنها.
الان هم یه سری از دوستان این کار رو کردن.
من هم امیدوارم تو دوربین نود یه کاری بکنن وگرنه جای دیگه احتمالش خیلی خیلی کمه.
میگم یه گردمایی بزاریم نود انسانی درست کنیم.چطوره؟!:3:
Linorth
سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۸:۳۹
آقا شما نفرست!
مگه نامه زدن چه زحمتی داره؟!!!:o
امید جان موضوع فرستادن و نفرستادن نیست...منم نمیگم نفرستید...اما من دارم نظرم رو در مورد کل کار میگم...از نظر من بعید هست تبلیغ کنن....حالا خدا رو چه دیدی شاید هم کردن...اما من حدسم اینه :3:
حالا من که نمیفرستم چون به نظرم بی فایدست اما شما بفرست ایشالله که به مقصود خودت برسی :3:
Linorth
سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۸:۴۲
من که نفهمیدم شما منظورت چیه!!!:3:
آخر شما دوست داری ایران تو هت تریک قوی تر بشه یا نه؟!!
من هم میدونم که اینا به این راحتی ها این کار رو نمیکنن ولی شاید یه حالی بهمون دادن.
شما ایمیل نزن.یه وقت خسته میشی:3:
شما کلا هیچی نوفهمی :3:
من هم دوست دارم قوی بشه اما این راه خیلی بعید هست....
به نظر من اگه این همت دسته جمعی رو در یه مسیر دیگه (مثلا همون روشی که اوایل این انجمن دنبالش رفته بود و بعد از یه مدت فراموش شد) سرمایه گذاری میکردن خیلی بهتر میشد..
البته همین الانشم فکر کنم نهایاتا 100 تا نامه فرستاده بشه که زیاد رقم قابل ملاحظه ای نیست...
اما این صد نفر اگه خودشون توی نت شروع میکردن تبلیغ برای هتریک یقینا خیلی مفید تر این نامه زدن بود...
اما ایرانی جماعت اصولا کالیبر درشت هست...و همه همیشه هلو رو پوست کنده میخوان! و انتظار دارن با چهارتا نامه یه ویژه برنامه تو 90 رو به خودشون اختصاص بدن!:3:
منم فقط میتونم بگم خدا قوت!!!:3:
Linorth
سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۸:۴۵
اینم بدون چه 90 نشون بده...چه 90 نشون نده هیچ سودی و ضرری برای من نداره:3:
من فقط قصدم اینه که حالا که همه دنبال تبلیغ هستن لااقل یه راه بهتر رو انتخاب کنن که پسفردا که 90 چیزی نشون نداد (که به احتمال زیاد هم نمیده) نیان بگن خوب عب نداره...
حالا بیاین بریم این کار رو بکنیم....اونوقت کسایی که نامه زدن دیگه حس و حال کمک نداشته باشن که اره جواب نمیده که اگه مفید بود همون نامه زدن هم جواب میداد!!!
خلاصه عزیزان من تلاش خودتون رو بکنید اما حیف این زحمات هست که تو این مسیر هدر بدید :3:
amin_michael5
سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۸:۵۱
به نظر من هم کار خوبیه :1:
باعث میشه که کاربرا زیاد بشن :1:
اما باید این کار به طور مستمر انجام بشه :1:
30n4
چهارشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۱:۵۷
خب من با این آقاهه حرف زدم.
گفت طبق سیاستهای سازمان نمیتونن اسم یا آدرس سایتی رو اعلام کنند. و اینکه اگه خواستید یه عکس یا لوگو به من بدید تا بدم به این آقاهه و تا توی برنامه به عنوان ارسالی از طرف "گروه هتریک" پخش بشه
البته فکر نمیکنم این فایده ی چندانی داشته،ولی برای دل خوشی بد نیست ;)
کیان
چهارشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۵۶
خب من با این آقاهه حرف زدم.
گفت طبق سیاستهای سازمان نمیتونن اسم یا آدرس سایتی رو اعلام کنند. و اینکه اگه خواستید یه عکس یا لوگو به من بدید تا بدم به این آقاهه و تا توی برنامه به عنوان ارسالی از طرف "گروه هتریک" پخش بشه
البته فکر نمیکنم این فایده ی چندانی داشته،ولی برای دل خوشی بد نیست ;)
دقیقاً با کدوم آقاهه حرف زدی؟ عادل؟!! :SugarwareZ-255:
30n4
چهارشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۰۸
دقیقاً با کدوم آقاهه حرف زدی؟ عادل؟!! :SugarwareZ-255:
امید کربکندی(پسر رسول کربکندی) مشاور برنامه ی نود در اصفهان :SugarwareZ-061:
Alone
چهارشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۱۲
من که تا جایی که میتونم هت تریکو تبلیغ میکنم . همه جا و در هر زمانی . تاز میخوام یه تی شرت هتریک هم بخرم و بیوفتم تو خیابون :SugarwareZ-029:
black_shadow
چهارشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۰۸
من با صحبتهای بهمن موافقم ولی خب به قول معروف سنگ مفت عادل مفت!!!
یهو دیدی گرفت!
Linorth
چهارشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۸:۳۳
man hamoon avval ham goftam in ide fayde nadare...
be nazare man ta dir nashode bayad jahate in ide ro az 90 be rah haye mofid tar taghir dad...
sorry injoori type kardam fonte farsim kharab shod
Don Bandini
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۱:۵۲
اینکار دقیقا مثل این میمونه که ماها عاشق خرید اینترنتی و حراجی های اینترنتی باشیم بعد هی میل بزنیم به یه برنامه ی تلویزیونی که در ارتباط با اینترنت هست و بخوایم برامون تبلیغ Ebuy رو پخش کنه!!!
من الان این تاپیک رو دیدم.
فقط اومدم بگم که آخه بهمن بی سواد!!! :3:
اون ebay هست! نه ebuy!! :3:
Linorth
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۵:۲۵
مهم نفس عمل هست..نیت پاک بود پس اشکال شرعی نداره :3:
gattus
دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۲۰
این خبر جدیدی که ماله تغییر موتوره:3:(بازی دست گرمی )رو یکی توضیح بیشتر بده ما هم بفهمیم:3:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۱, Jelsoft Enterprises Ltd.