توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار هتتریک
R-Win
سه شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۱۳
من کلی منتظر موندم تا مدیران یک همچنین تاپیکی رو بزنند ولی ....
اولین خبر رو هم خودم می زارم
خود هتریک بلاخره فهمید که مشکل تمرینات جدید و کم شدن فرم بازیکن هارو
و بزودی این مشکل حل میشه
فقط این وسط من ضرر کردم چون یک هفته ام رو تمرین فرم دادم ولی برعکس شد و همه بازیکن هام یکی که هیچ 2 تا فرمشون اومد پایین
راستی قبلا هم خونده بودم که هتریک یه سیستمی رو قرار رو جوانان تست کنه و اگه جواب داد بیاره رو بزرگان
قرار بود که یه کاری کنند که بتونید تعویض داشته باشید
و حتی طوری تنظیم کنید که وقتی تیمت جلو یا عقب افتاد تغیر سیستم بدی
اگه این سیستم راه بیافته واقعا عالی می شه
و هتریک هم واقعی تر
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۰۷
من کلی منتظر موندم تا مدیران یک همچنین تاپیکی رو بزنند ولی ....
اولین خبر رو هم خودم می زارم
خود هتریک بلاخره فهمید که مشکل تمرینات جدید و کم شدن فرم بازیکن هارو
و بزودی این مشکل حل میشه
فقط این وسط من ضرر کردم چون یک هفته ام رو تمرین فرم دادم ولی برعکس شد و همه بازیکن هام یکی که هیچ 2 تا فرمشون اومد پایین
راستی قبلا هم خونده بودم که هتریک یه سیستمی رو قرار رو جوانان تست کنه و اگه جواب داد بیاره رو بزرگان
قرار بود که یه کاری کنند که بتونید تعویض داشته باشید
و حتی طوری تنظیم کنید که وقتی تیمت جلو یا عقب افتاد تغیر سیستم بدی
اگه این سیستم راه بیافته واقعا عالی می شه
و هتریک هم واقعی تر
شما اين خبرو كجا خوندي؟
اگه بشه كه خوبه چون منم وحشتناك ضرر كردم و فرم بازيكنام دست جمعي يكي دو درجه اومد پايين !:sad53:
R-Win
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۴۹
شما اين خبرو كجا خوندي؟
اگه بشه كه خوبه چون منم وحشتناك ضرر كردم و فرم بازيكنام دست جمعي يكي دو درجه اومد پايين !:sad53:
تو System Information تو my hattrick اون پایین نوشته
Form effect of Stamina training Following reports from the users, we have found an error in how form has been affected by the new stamina training system - in essence, leading to higher form drops than intended. As has been informed, the new stamina system is intended to be form-neutral, affecting form over time much like it has before. We apologize for this error. It will be corrected in time for the training update this week.
ولی دومی رو یک ماه پیش تو ی my hattrick خوندم
منتظر بودم مدیرا یه همچین تاپیکه مجزا بزنند ولی این کار رو نکردن دیگه خودم دست به کار شدم:good:
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۰۸
تو System Information تو my hattrick اون پایین نوشته
Form effect of Stamina training Following reports from the users, we have found an error in how form has been affected by the new stamina training system - in essence, leading to higher form drops than intended. As has been informed, the new stamina system is intended to be form-neutral, affecting form over time much like it has before. We apologize for this error. It will be corrected in time for the training update this week.
ولی دومی رو یک ماه پیش تو ی my hattrick خوندم
منتظر بودم مدیرا یه همچین تاپیکه مجزا بزنند ولی این کار رو نکردن دیگه خودم دست به کار شدم:good:
بله ديدم. آره منم اون خبر دوم روخوندم.
ترجمه:
به دنبال گزارشهاي كاربران از تمرينات جديد قدرت بدني ( Stamina ) متوجه يك خطا در تاثيري كه فرم از سيستم جديد تمرينات قدرت بدني مي گيرد شديم كه در اصل به سمت افت فرم بيشتر از حد انتظار پيش مي رفتيم. همون گونه كه قبلا اطلاع داده بوديم، مقصود اين بود سيستم جديد قدرت بدني بي تاثير از فرم باشد اما همچنان مانند قبل تاثير زيادي بر روي فرم داشت. ما بابت اين خطا پوزش مي خواهيم و به وقتش در به روز شدن تمرينات در اين هفته اصلاح مي شود.
خدا پدرشونو بيامرزه ! مونده بودم اين هفته با اين فرماي افتضاح بازيكنام چطوري مقابل تيم اول ليگ بازي كنم !
omid
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۴۲
كاربرای ایرانی رسید به 356
وقتی من عضو شدم حدود 120 تایی بودیم
ایوووووووول
R-Win
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۳۸
كاربرای ایرانی رسید به 356
وقتی من عضو شدم حدود 120 تایی بودیم
ایوووووووول
من خودم یک تنه 11 نفر رو تو یه انجمن دیگه معتاد این سایت کردم
( همین جا ازین که معتادشون کردم ازشون پوزش می خوام:mega_shok:)
black_rap_pod
پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۴۹
08/01/2007 at 23.19 (Global)
Form Bug Corrected In the training update last week many teams suffered from unusually big drops in form on their players. This was related to a bug connected to the new stamina and training system. We have located this bug and corrected it, so the training update that starts the morning of August 2 will not be affected by it. Before this training update starts, all players will have their form readjusted to the value they had BEFORE the flawed update last week. This means teams that suffered big drops last week will recover all their form, however there might of course be "normal" form drops and form increases just like any other week. We are sorry for this bug and any effects it may have had upon your team performance during the past week.
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۲:۱۶
08/01/2007 at 23.19 (Global)
Form Bug Corrected In the training update last week many teams suffered from unusually big drops in form on their players. This was related to a bug connected to the new stamina and training system. We have located this bug and corrected it, so the training update that starts the morning of August 2 will not be affected by it. Before this training update starts, all players will have their form readjusted to the value they had BEFORE the flawed update last week. This means teams that suffered big drops last week will recover all their form, however there might of course be "normal" form drops and form increases just like any other week. We are sorry for this bug and any effects it may have had upon your team performance during the past week.
بدليل خطا در به روز شدن تمرينات در هفته گذشته -كه تصحيح شد- بسياري از تيمها از افت شدي و غير معمولد فرم بازيكنانشان متضرر شدند. اين به خاطر خطاي موجود در سيستم جديد قدرت بدني و تمرينات بود. ما اين خطا را يافته و اصلاح كرده ايم. بنابراين دربه روز شدن تمريني كه در 2 آگوست رخ خواهد داد از آن اثري نخواهد بود. قبل از اينكه بروز شدن تمرينات آغاز شود، فرم تمام بازيكنان به مقداري كه قبل از به روز شدن ناقص هفته گذشته داشتند برخواهد گشت. اين بدان معناست كه تيمهايي كه از افت شديد هفته گذشته متضرر شدند، فرم آنها به حالت اول درخواهد آمد. اما امكان وجود افت و افزايش معمولي فرم همانگونه كه در هفته هاي ديگر بود، وجود خواهد داشت. ما بابت اين خطا و تاثيري كه شايد بر بازدهي تيم شما در هفته گذشته داشته، پوزش مي خواهيم.
dangerous_boy
دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۵۰
Hattrick Master Cup draw
The draw for this season of Hattrick Masters Cup will be made on Monday August 6 at 15:00. The first round will take place on August 13.
منظورش كدوم تیمهاست.
یعنی چه تیمهایی میتونن در كاپ شركت كنند ؟
omid
سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۶, ۰۹:۳۴
از هر كشور 2 تیم
1-قهرمان لیگ برتر (برشا آی اف سی)
2-قهرمان جام حذفی (برتا مانا)
dangerous_boy
سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۳۴
1- به تیم قهرمان چه جایزه ای میدن ؟
2- آرزوی موفقیت دارم برای تیمای ایرانی
omid
سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۱۱
1-نمی دونم
2-همون دور 1 یا 2 حذفن
Don Bandini
سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۲۱
از هر كشور 2 تیم
1-قهرمان لیگ برتر (برشا آی اف سی)
2-قهرمان جام حذفی (برتا مانا)
این قضیه "از هر كشور 2 تیم اشتباهه!"
فصل پیش از ایران فقط برشا تو هتریك مسترز شركت داشت. چون فصل قبلش هم حذفی و هم لیگ رو برده بودم:1:
مرسی از آرزوی موفقیت شما!
dangerous_boy
سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۴۶
این قضیه "از هر كشور 2 تیم اشتباهه!"
فصل پیش از ایران فقط برشا تو هتریك مسترز شركت داشت. چون فصل قبلش هم حذفی و هم لیگ رو برده بودم:1:
مرسی از آرزوی موفقیت شما!
خواهش میكنم.
ولی اینطوری كه خیلی ضایست , حداقل شما جام حذفی رو به یه تیم دیگه میدادی تا دو تا تیم از ایران شركت كنند.
alvand_000
پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۲۳
خواهش میكنم.
ولی اینطوری كه خیلی ضایست , حداقل شما جام حذفی رو به یه تیم دیگه میدادی تا دو تا تیم از ایران شركت كنند.
این فصل حدس من اینه که قهرمان حذفی با لیگ فرق می کنه:alien:
Ehsan
پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۲۹
بدليل خطا در به روز شدن تمرينات در هفته گذشته -كه تصحيح شد- بسياري از تيمها از افت شدي و غير معمولد فرم بازيكنانشان متضرر شدند. اين به خاطر خطاي موجود در سيستم جديد قدرت بدني و تمرينات بود. ما اين خطا را يافته و اصلاح كرده ايم. بنابراين دربه روز شدن تمريني كه در 2 آگوست رخ خواهد داد از آن اثري نخواهد بود. قبل از اينكه بروز شدن تمرينات آغاز شود، فرم تمام بازيكنان به مقداري كه قبل از به روز شدن ناقص هفته گذشته داشتند برخواهد گشت. اين بدان معناست كه تيمهايي كه از افت شديد هفته گذشته متضرر شدند، فرم آنها به حالت اول درخواهد آمد. اما امكان وجود افت و افزايش معمولي فرم همانگونه كه در هفته هاي ديگر بود، وجود خواهد داشت. ما بابت اين خطا و تاثيري كه شايد بر بازدهي تيم شما در هفته گذشته داشته، پوزش مي خواهيم.
مردك !
يه باخت مفت مفت گذاشت رو دستم !
Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۳۶
مردك !
lمن معذرت مي خوام !:vava::tuffgong:
alvand_000
پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۴۷
مردك !
آخه این چه ترکیبی بود چیدی؟:bonk::bonk::fool:
Ali-ss
جمعه ۲ شهريور ۱۳۸۶, ۲۳:۰۷
Since yesterday, there has been much concern in the Forums regarding the user data protection in Hattrick. This was triggered by an article in a German online magazine. The concerns have been that GMs have had access to the user passwords for cheat hunting purposes, especially since our GMs have not had to sign a non-disclosure agreement. There have also been concerns about the fact that Hattrick had not registered its user database with the data protection authorities. In addition, the article points to the fact that users have not explicitly had to accept the Hattrick user agreement in the registration process.
We were not aware that the rules for registering data bases had changed since set up Hattrick Ltd in 2003. We regret this and have today registered our data base with the Regulatory Authority.
We have also today changed our policy regarding passwords. These have before been visible to Game Masters to allow them to catch cheaters who have registered two teams with the same or similar passwords. While there have been no reports that any GM has misused this information, we have now decided that the passwords will be encrypted and they will therefore no longer be visible to the GMs. We feel that our other cheat hunting tools are sufficient to effectively police the one-team rule.
We will also make it mandatory to explicitly accept the Hattrick User Agreement upon signing up. Our GMs will also have to sign a Non-disclosure agreement.
These changes make us fully compliant with the EU data protection rules. Our policy not to share any user information with outside third parties (including advertisers), except for aggregated data, remains unchanged.
We deeply regret that we have not been fully compliant before and would like to apologize both to our users and to our volunteers for not taking these measures earlier.
EDIT:
I would like to add that the internal HT-mail messages are no longer visible to the Game Masters. They were before to make cheat hunting easier.
چی میگه این ماتیاس؟
R-Win
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۰۱:۴۳
همون طور که قبلا هم گفته بودم
فرار بزودی خصوصیت تعویض کردن به هتریک اضافه بشه
که اول تو جوانان تست می کنند بعد اوکی شد میارن تو بزرگسال
حالا ترجمه صحیح و کامل رو فرزان جان میزارن :ok::icon23:
پیشاپیش ممنون :icon23:
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۰۲:۰۸
همون طور که قبلا هم گفته بودم
فرار بزودی خصوصیت تعویض کردن به هتریک اضافه بشه
که اول تو جوانان تست می کنند بعد اوکی شد میارن تو بزرگسال
حالا ترجمه صحیح و کامل رو فرزان جان میزارن :ok::icon23:
پیشاپیش ممنون :icon23:
چرا از من مايه مي ذاريد ؟!
راستش من مهمان دارم سرم شلوغه اما سعي خودمو مي كنم.
omid
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۴۹
نوشته كه این سیستم تعویض كه قرار بود از اگوست شروع شه به تاخیر افتیده بیده
Milad Gerrard
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۲:۰۵
حالا به درد می خوره این سیستم تعویض؟؟؟؟
wantonboy13
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۶:۳۹
حالا به درد می خوره این سیستم تعویض؟؟؟؟
به نظرت به درد نمیخوره ؟؟!!
نه ... یه خورده خودت فكر كن ببین به درد نمیخوره....
یعنی بده كه تو بتونی وسط بازی تغیر تاكتیكو ، تعویض بازیكن خسته با یه بازیكن تازه نفسو از این جور چیزا داشته
باشی...؟؟ :pardon:
البته اگر موفقیت آمیز در بیاد تو تیم جوانان ، بعدش میارن تو سیستم بزرگسالان... خود هت تریك هم زیاد مثله اینكه
خوش بین نیست به موفقیت آمیز بودنش!!!! :shok:
wantonboy13
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۶:۴۱
راستی... 10 سالگی هت تریك كوچولو مبارك... به نظرتون كادو براش چی بخریم؟؟ :love05:
هت تریك تولدت مبارك... :cake:
ایشالله 100 سالگی هت تریكو همین بچه ها تو همین سایت جشن خواهند گرفت!!!!
Milad Gerrard
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۸:۱۶
همه كه موقع بازی آنلاین نیستن یعنی بعضی ها استفاده می برن بعضی ها نه!
wantonboy13
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۸۶, ۱۸:۳۵
همه كه موقع بازی آنلاین نیستن یعنی بعضی ها استفاده می برن بعضی ها نه!
خوب همینشم خوبه دیگه...
همین كار باعث میشه تا یوزر ها موقع بازی تیمشون سر بازی باشند .
نه اینكه طرف تیم ساخته یك ماهه كه به تیمش سر نزده!!!!:whatchutalkingabout
بالاخره باید یه فرقی بین اونایی كه آنلاین میشن سر بازی و اونایی كه نمیشن باشه دیگه ;)
Taj
چهارشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۶, ۱۰:۵۹
این سیستم غیر ممکنه راه بیفته چون اونوقت تیما به 1 سری آدم بیکار(دور از جون جمع):bazuzeus: تمام وقت احتیاج دارند نه مربی
R-Win
چهارشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۳۳
این سیستم غیر ممکنه راه بیفته چون اونوقت تیما به 1 سری آدم بیکار(دور از جون جمع):bazuzeus: تمام وقت احتیاج دارند نه مربی
این جور که من خودندم قبلا
سیستم ش اونجوری که فکر می کنید نیست
مثلا می تونید قبل شروع بازی تعین کنید که اکه تا دقیقه فلان باختیه بودید سیستمتون به فلان سیستم تغیر کنه
یا یه بازیکن تعویض بشه
یا برعکس
منظور این بود نه اینکه بشینی پای بازی و تعویض کنی
Ali-ss
پنجشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۶, ۱۳:۰۳
حدود 1ماه یا کمی بیشتر هست که افت شدید یوزرها ی فعال در هت تریک و یا بهتر بگم در کل تاریخ هت تریک شروع شده هت تریک زمانی به 992000 یوزر فعال رسیده بود اما هر سری که هت تریک آپدیت می شه! می بینیم که 2-3 هزار تا یوزر ترک کردن هت تریک که این اصلا نمی تونه جالب باشه اما از طرفی در ایران قضیه فرق می کنه و شاهد هستیم که 374 یوزر در هت تریک ایران ثبت نام کردن اگر این روند در هت تریک ایران ادامه داشته باشه به زودی باید فکر دسته 5 برای ایران باشیم که این مایه مسرت ایرانیان هستش!
Don M Corleone
پنجشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۶, ۱۹:۰۸
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
My Hattrick
- My Hattrick
- Invitations
- Preferences
- Polls
- Editorials
- Calendar
دو گزینه به My Hattrick اضافه شده ... Invitations رو كسی توضیح میده ؟
R-Win
پنجشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۶, ۱۹:۲۲
My Hattrick
- My Hattrick
- Invitations
- Preferences
- Polls
- Editorials
- Calendar
دو گزینه به My Hattrick اضافه شده ... Invitations رو كسی توضیح میده ؟
Invitations که معلومه چیه
دعوت نامست برای دوستات
این کلندر که اضافه شده عجب چیزیه دمشون گرم
خیلی چیز مفیده
تمام برنامه ها رو می زنه
Milad Gerrard
جمعه ۹ شهريور ۱۳۸۶, ۰۶:۳۷
آره كلندرش عالیه!!!!
Milad Gerrard
جمعه ۹ شهريور ۱۳۸۶, ۰۶:۴۱
آقا شما تونستین برای جوانان تعویض كنید؟
من كه نتونستم....
R-Win
جمعه ۹ شهريور ۱۳۸۶, ۱۱:۵۸
آقا شما تونستین برای جوانان تعویض كنید؟
من كه نتونستم....
هنوز که این سیستم راه نیوفتاده که بخوای تعویض کنی
Don M Corleone
پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۶, ۱۹:۳۹
جدید ترین خبر هتریك چیه ؟
Older players' salaries remain the same
The Club Owners Federation (COF) celebrated what they call "one of their biggest victories ever" last night after convincing the Player Union and the HFA to postpone the reducing of the "age discount" for older players. This means older players will keep their lower salaries compared to their younger friends.
The HFA commented this agreement that it would not be fair to reduce the "age discount" now with the new substitution system being postponed, but also mentioned that this issue will at least be back on the table when a new sub system is in play.
Don Bandini
پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۶, ۲۰:۲۰
جدید ترین خبر هتریك چیه ؟
Older players' salaries remain the same
The Club Owners Federation (COF) celebrated what they call "one of their biggest victories ever" last night after convincing the Player Union and the HFA to postpone the reducing of the "age discount" for older players. This means older players will keep their lower salaries compared to their younger friends.
The HFA commented this agreement that it would not be fair to reduce the "age discount" now with the new substitution system being postponed, but also mentioned that this issue will at least be back on the table when a new sub system is in play.
هیچی... قرار بود حقوق بازیكنهای سن بالا رو هم كنن كه ظاهرا عقب افتاده... فعلا كه دارن فقط حالگیری میكنن. درصد تمرین استامینا رو هر چقدر میذاری بازم استامینای سن بالاها بهتر نمیشه... خیلی مسخرس! نامردا حقوقشون رو هم كه میگن فعلا كم نمیكنیم...
Don M Corleone
پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۴۰
درصد تمرین استامینا رو هر چقدر میذاری بازم استامینای سن بالاها بهتر نمیشه... خیلی مسخرس! ...
بیا تاپیك پرسش و پاسخ ! :good:
omid
پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۴۳
چی میگی بندینی باید زیاد هم بكنن
كه یكی مثل تو الكی با پول كم تیمش قوی نشه
وگرنه همه میان پیر میخرن
Ali-ss
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۰۴
به نظر می یاد فصل دیگه تغییرات گستر ده ای داریم کسی می تونه بیاد یکم توضیح بده این تغییرات چیه؟
In the editorials published before the start of this season, we discussed the state of the Hattrick economy and our design goals for the game, such as reducing the oversupply of players in the game and creating a more stable transfer market. We also announced a set of concrete actions, both for the short and the long term. Now it’s time for the details on the long term changes.
Ali-ss
سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۲۷
نمی دونم چرا این موضوع تغییرات توسط دوستان مورد توجه قرار نمی گیرد؟ در واقع تغییرات در انجین بازی و اسکیل های بازیکنها و تاثیر گذاری اسکیل ها در بازی آنقدر زیاد هست که حتما لازم هست همگی از این تغییرات به صورت دقیق آگاه باشیم چون روند چیدن بازیکن ها در هت تریک احتمالا تغییراتی داشته باشد
خواهشا یکی از دوستان به طور خلاصه اینجا اعلام کند چه تغییراتی رخ خواهد داد؟
Reza
سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۶, ۲۰:۲۵
من همین طوری سریع ترجمه کردم که فقط یه دید کلی داشته باشید.یه نفر اگر درست و دقیق ترجمه کنه بهتره
=-=-=-=-=
1-موتور بازی ها و عملکرد انفرادی بازیکنان.
از فصل بعد عملکرد دستورات انفرادی(مثل تهاجمی-تدافعی-به سمت وسط یا به سمت کنار) تغییر خواهد کرد.در این تغییر بازیکن ها در پستی که بازی میکنند نیاز بیشتری به اسکیل همون پست دارند.مثلا الان اگر شما یه هافبک خوب رو وینگر بازی بدید و دستور به سمت وسط بهش بدید خیلی خوب بازی میکنه.و مشکلی نداره.ولی از فصل بعد هر بازیکن بیشترین تمرکز رو روی پست خودش داره و مثل قبل نمیشه.
و مثلای که خود هتتریک زده گفته : یک مدافع تهاجمی بیشتر از یک وینگر تدافعی دفاع خواهد کرد.چون پستش دفاعه و بیش از هر بازیکن در زمین به دفاع نیاز داره.
هتتریک تاکید کرده هنوز هم بازیکنان چند پستی با قابلیت دستورات انفرادی بسیار مفید هستند ولی با تاثیر کمتر از قبل.
2- استمینا برای همه بازیکن ها مهم خوهد شد.
همچنین تاثیر استمینا از همون نیمه اول لجاظ خواهد شد.(تا حالا نیمه دوم برای هافبک ها حساب میشد) ازین به بعد برای همه و از همون ابتدا.
بازیکن با استمینای کم عملکرد ضعیف تری خواهد داشت.و در طول بازی کم خواهد آورد.همچنین در گزارش بازی هم گزارش مربوط به استمینای بازیکنان هم قرار داده خواهد شد.و بازیکن با استمینای کم هم ستاره های کمتری میگیرند.
3-تمرینات.
تمرینات روی اسکیل های پایین بسیار سریع تر از حالا خواهد بود.یعنی درجه های پایین اسکیل خیلی سریع تر رشد خواهند کرد.و هرچی اسکیل بالاتر میره تمرین دیدنش کند تر میشه.به همین دلیل معیار های تمرین دیدن تغییر میکنه.مثلا اگر شما هافبک های با اسکیل بالایی دارید گاهی ممکنه مفید تر این باشه که مثلا دو مدافع هم که اسکیل پایین در بازی سازی داردند کمی بازیسازی تمرین بدید و ارزش بازیکن رو بالاتر ببرید.
این کارها رو هتتریک برای این کرده که بعد از تغییراتی که در سیستم اکونومی داده شد و وضع باشگاه ها بهتر شد قیمت بازیکنان هم بالا رفت.هتتریک با این ترفند می خواد قیمت ها رو معقول تر کنه.
همچنین تمرین ضربه ی آزاد set peacies برای همه بازیکن در ترکیب اصلی و تعویضی ها انجان خواهد شد و شخصی که به عنوان زننده ضربه آزاد انتخاب بشه بیشترین تمرین رو هر هفته میبینه.هتتریک گفته از فصل بعد ضربه آزاد خیلی مهارت با ارزش تری خواهد شد !
تمرین استمینا هم به تمام بازیکنان داده خواهد شد.بازیکنانی که بازی کنند تمرین کامل و بازیکنانی که بیرون باشند نصف تمرین میبینند.(نصف همون درصدی که تعیین می کنید)
4- کم شدن اسکیل ها در مدت زمان طولانی و کم شدن مدت مصدومیت ها.
این موضوع هم اعمال خوهد شد ولی بیشتر برای اسکیل ها بالا است.
همچنین مدت مصدومیت ها هم کمتر از چیزی که هست خواهد شد و ربط کمتری هم به سن خواهد داشت.
همچنین هتتریک گفته خیلی تغییرات کوچک دیگه ای اعمال خواهد شد که به خاطر عوض شدن موتور بازیه. (engine) یا موتور بازی عوض خواهد شد چون احتمالا می خواهند بازی رو برای سیستم تعویض جدید آماده کنند.
بهرحال هتتریک گفته از 5 نوامبر این تغییرات اعمال می شوند.
یک تغییر دیگه هم که بعدا اعلام خواهد شد و از شروع فصل اعمال نمیشه تاثیر استمینا روی تمرینات خواهد بود.
یعنی هرچی استمینا بیشتر باشه تاثیر تمرینات هم روی بازیکنان بیشتر خواهد شد.و استمینای کمتر باعث کم شدن تاثیر تمرینات خواهد شد !
LA-soshiant
سه شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۴۴
دستت درد نكنه . . . همین ترجمه هم كافیه !
امیدوارم بچه ها بیان و در این باره بیشتر بحث كنن .
تغییر بسیار مفیدی كه قراره رخ بده . . . به نظر من , همین كم شدن زمان مصدومیت و رابطه ی اون با سن بازیكنه .
wantonboy13
پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۸۶, ۰۸:۴۱
کم شدن اسکیل ها در مدت زمان طولانی یعنی چی ؟؟
یعنی قراره بالا رفتن اسكیل ها طولانی تر بشه ؟! :6:
Reza
پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۳۸۶, ۲۲:۵۶
نه فکر میکنم مدت طولانی تمرین ندیدن باعث بشه که اسکیل بازیکن کم بشه.این مورد فقط برای بازیکن های با اسکیل بالا باید باشه فکر کنم.
omid
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۸:۳۴
خوب خوب خوب
حقوق تمام تیم ها نصف شد
عالیهههه
paolo
شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۶, ۱۹:۱۱
System Information
Below is the list of current and known problems that are affecting either your league or the entire Hattrick world.
10/20/2007 at 16.46 (Global)
Salary discount The salaries in the economic update this week is 50 % lower than usual. This is part of the discount package announced last season, which will be spread out over two weeks. We are sorry for the confusion on this point, all prior communication did indeed suggest that no salaries at all would be paid in the last week of the season. Instead this discount will now be spread out over two weeks. We may change this until next season, and in all events clarify how the discount works until next season.
Reza
شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۶, ۰۳:۳۸
هتتریک گفته در فصل جدید تغیراتی اتفاق میفته که قبلا هم توضیحاتی دادیم ولی حالا احساس میکنیم به جزییات بیشتری نیاز دارید و خلاصه از تغیرات رو بیان میکنیم.غیر از این توضحیات قسمت راهنمای هتتریم هم آپدیت شده که خوندن دوبارش خیلی کمک میکنه.
تغییرات هتتریک :
موتور بازی :
1-ترکیب اسکیل ها،ارزش هر کدام در پستهای مختلف به شکل قابل ملاحظه ای تغییر کرده است.زیرا حالا قرار است بازیکنان اسکیل های دوم و سوم بیشتری داشته باشند.
این در قسمت راهنما و قوانین بازی توضیح داده شده است.
البته این موتور جدید در فصل اینده که به عنوان "فصل تست" شناخته میشود فقط در بازی های دوستانه عمل میکند و مربیان میتونند در بازی های دوستانه با کسب تجربه از این سیستم خود را برای فصل بعد از آن آماده کنند.ان موقع این سیستم برای همه بازی ها اجرا خواهد شد.
2-استمینا برای همه مهم خواهد بود.با شروع بازی همه بازیکنان به تمام قدرت شروع میکنند و با ادامه بازی شروع به از دست دادن توان خود میکنند،و بازیکنان خسته از اسکیل خود استفاده کمتری میکنند،بین نیمه،وقت های اضافه بازیکنان استراحت میکنند و کمی از قوای خود را دوباره بدست می اورند.بعد از بازی شما قادر خواهید بود از سیستم جدید امتیاز دهی (منظور ستاره هاست) عملکرد استمینا را مطالعه کنید.
3-سیستم جدید امتیاز دهی (ستاره ها)
در سیستم جدید در انتهای بازی "قدرت" بازیکن هم به شما نشان داده خواهد شد.ازون جایی که خیلی تغییرات موتور بازی جوری هست که مربیان برای آن آماده نیستند در فصل آینده طبیعتا ستاره اکثر تیم ها نسبت به چیزی که در حال حاضر هست کمتر خواهد شد.یعنی با همان عملکرد فصل قبل تیم ها ستاره ی کمتری خواهند گرفت.
ازین به بعد ستاره ها علاوه بر نشان داده عملکرد بازیکن،عملکرد متوسط بازیکن را هم نشان میدهند.این کار با ستاره های خاکستری انجام میشود.
مثال :بازیکن شما 5 ستاره گرفته است.3 ستاره زرد و 2 ستاره خاکستری.این نشان می دهد که میانگین عملکرد بازیکن شما 5 ستاره است.اما در پایان بازی فقط 3 بوده است.اگر این بازیکن استمینای بیشتری داشته باشد ستاره های زرد پیشرفت میکنند و به میانگین نزدیک میشوند.و اگر بازیکنی کمتر بازی کند (به عنوان یار تعویضی بیاید) ستاره های میانگین کمتری خواهد داشت و نسبت ستاره های زرد به میانگین بیشتر خواهد بود.چون زمان کمتری برای خسته شدن داشته است.
به غیر اینها یک سری ایرادات در سیستم امتیاز دهی رفع شد چون در سیستم قبلی بعضی از بازیکنان بیشتری از عملکردشان ستاره میگرفتند.و به درستی عملکرد بازیکن انعکاس داده نمیشد.بهرحال سیستم جدید ممکن است کمی گیج کننده شود ولی اطلاعات بیشتری به شما می دهد.
تمرین ها و پیشرفت اسکیل ها.
ما تغیراتی در اینکه بازیکن ها چطوری پیشرفت میکنند و چطوری اسکیل از دست می دهند داده ایم.
تاحالا اسکیل ها با یک سرعت رشد میکردند،اهمیتی نداشت که در چه سطحی باشند.تنها عامل تاثیر گذار سن بازیکن بود.این باعث میشد که خیلی از مربیان برای کل دوران مربی گریشان فقط یک نوع تمرین را انجام دهند.چون بازیکن ها خیلی پیر میشدند که قدر باشند اسکیل دومی هم تمرین ببینند.
با طراحی سیستم جدید می خواهیم مربیان مجبور میشوند وقت بیشتری برای تمرین گذاشتن بگذارند و بازیکنان کمتری تمرین بدهند.
سیستم جدید تمرین از 3 فاکتور تاثیر میگیره :
نوع تمرین،سن،سطح اسکیل.
به زبانی ساده تر علاوه بر اینکه تمرین ها با بالاتر رفتن سن تاثیرشان کمتر میشد با بالا رفتن اسکیل نیز تاثیر کمتری خواهند داشت.
اصلی ترین تاثیرات به شرح زیر اند :
1-تمرین اسکیل های پایین خیلی سریعتری از چیزی که الان هست انجام میشود و با رشد اسکیل کند تر میشود.و تمرین اسکیل های بالا کندتر از زمانی که در حال حضر طول میشکد طول خواهد کشید.
2-بازیکن های با اسکیل خیلی بالا در مقایسه با بهترین های گروه سنی شان _مثل بازیکنان خیلی خوب جوان_نسبت به گذشته کمی کنتر تمرین میبینند.
3-بازیکن ها با سن بالاتر در مقایسه با بهترین های گروه سنی شان نسبت به گذشته سریعتر تمرین میبنند.
4- اکثر بازیکنان نسبت به حال حاضر خیلی سریعت تر رشد میکنند،ولی اکثریت از رسیدن به اسکیل های خیلی بالا دور می مانند.
مثال : زمان بیشتری طول میکشد تا یک دروازه بان 17 ساله از سولید به Divine برسد.
ولی یک مهاجم فورمیدبل 24 ساله سریعتر از امروز تمرین میبیند.
این الگو برای همه اسکیل ها صادق است به جز ضربه آزاد (set peacies)
و در آخر ما افت اسکیل را نیز تغییر دادیم.درگذشته افت اسکیل بر اساس سن بازیکنان به صورت کاملا راندوم اسکیل از دست میدادن.و گاهی در یک مرحله چندین اسکیل از دست می دادند.و هر بازیکن هرچه سنش بالاتر میرفت احتمال افت اسکیل بیشتری داشت.
اما با مطالعه روی این سیستم هیچ چیز راندومی دیگر وجود ندارد.ازین به بعد دو فاکتور سن،و سطح اسکیل تاثیر گذارند.با بالا رفتن سن اسکیل های بالا با سرعت بیشتری نسبت به امروز و اسکیل های پایین با سرعت کمتری نسبت به امروز افت خواهندکرد.
در سیستم قبلی بازیکنان قبل از 26 سالگی افت نمیکردند،این در سیستم جدید هم خواهد بود ولی اینکه بازیکنان دقیقا از چه سنی شروع به افت خواهند کرد بستگی به سطح اسکیل آن ها دارد.(توضیح مترجم !!!!!! : منظور از افت کم شدن اسکیل نیست.منظور شروع به افت کردنه که ممکنه "در طول یه مدت افت" باعث کم شدن اسکیل بشه.یعنی الان هتتریک 2 چیز توضیح داد.هم اینکه سنی که شروع به افت میکنه به اسکیل طرف بستگی داره،هم سرعت افت کردنش)
تمرینانت بکگراند
تاحالا هر تمرینی که انجام میدادید تاثیری کمی از تمرین روی همه بازیکنان شما چه بازیکنان که بازی کرده اند چه بازیکنانی که بازی نکرده اند گذاشته میشد.
اما از حالا به بعد فقط بازیکنانی که در طول هفته بازی کنند تمرین بکگراند میبینند.بدون این تغییر این تمرین با موتور جدید خیلی قدرتمند میشد.
تمرین Defencieve positions
در این تمرین دروازه بان نیز تمرین دفاع میبیند.
ضربه آزاد
ازین به بعد تمرین ضربه آزاد به همه بازیکنان تیم داده نمیشود،فقط به کسانی که در زمین بازی کنند،
کسی که به عنوان زننده ضربه آزاد انتخاب شود و دروازه بان 25 درصد بیشتر تمرین میبینند.به غیر از این تاثیر تمرین ضربه آزاد مثل قبل است.
اما در تمرین ضربه آزاد سطح اسکیل در سرعت تمرین دیدن تاثیری ندارد،ما این را استثنا کردیم.چون قرار است بزودی تغیراتی در نحوه عملکرد ضربه های آزاد در بازی ها داده شود.و تا وقتی کار ما در مورد این تمام نشده است نمی خواهیم تغیرات در تمرین این اسکیل بدهیم.همچنین ازین به بعد اسکیل ضربه آزاد تاثیری در حقوق بازیکنان ندارد.
اطلاعات بیشتر در مورد ضربه ازاد در طول فصل داده خواهد شد.
Ali-ss
شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۶, ۱۷:۲۸
واقعا خسته نیاشی آقا رضا! دمت گرم
برای من مهمترین تغییر که دلم می خواد بیشتر از اون اطلاع بگیرم این قسمت هست! : -ترکیب اسکیل ها،ارزش هر کدام در پستهای مختلف به شکل قابل ملاحظه ای تغییر کرده است.زیرا حالا قرار است بازیکنان اسکیل های دوم و سوم بیشتری داشته باشند.
Reza
شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۶, ۱۸:۳۰
توی گیم رولز یه قسمت هست اون بالا نوشته Manual
یه چیزایی اونجا نوشته،
مثلا نوشته هافبک بعد به ترتیب تاثیر پست ها رو توضیح داده :
Midfield Playmaking inner midfielders
Playmaking wingers
Playmaking defenders
یعنی مهمترین تاثیر برای هافبک رو نوشته .برای همه پست ها نوشته.
omid
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۴۹
یه سری نتیجه گیری میشه از این تغییرا كرد
كه الان سرم شلوغه بعدا میگم:3:
Ali
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۰۲
یه سری نتیجه گیری میشه از این تغییرا كرد
كه الان سرم شلوغه بعدا میگم:3:
برو آرایشگاه [Only Registered And Activated Users Can See Links]
omid
دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۶, ۱۰:۱۱
هتتریک گفته در فصل جدید تغیراتی اتفاق میفته که قبلا هم توضیحاتی دادیم ولی حالا احساس میکنیم به جزییات بیشتری نیاز دارید و خلاصه از تغیرات رو بیان میکنیم.غیر از این توضحیات قسمت راهنمای هتتریم هم آپدیت شده که خوندن دوبارش خیلی کمک میکنه.
تغییرات هتتریک :
موتور بازی :
1-ترکیب اسکیل ها،ارزش هر کدام در پستهای مختلف به شکل قابل ملاحظه ای تغییر کرده است.زیرا حالا قرار است بازیکنان اسکیل های دوم و سوم بیشتری داشته باشند.
البته این موتور جدید در فصل اینده که به عنوان "فصل تست" شناخته میشود فقط در بازی های دوستانه عمل میکند و مربیان میتونند در بازی های دوستانه با کسب تجربه از این سیستم خود را برای فصل بعد از آن آماده کنند.ان موقع این سیستم برای همه بازی ها اجرا خواهد شد.
2-استمینا برای همه مهم خواهد بود.با شروع بازی همه بازیکنان به تمام قدرت شروع میکنند و با ادامه بازی شروع به از دست دادن توان خود میکنند،و بازیکنان خسته از اسکیل خود استفاده کمتری میکنند،بین نیمه،وقت های اضافه بازیکنان استراحت میکنند و کمی از قوای خود را دوباره بدست می اورند.بعد از بازی شما قادر خواهید بود از سیستم جدید امتیاز دهی (منظور ستاره هاست) عملکرد استمینا را مطالعه کنید.
3-سیستم جدید امتیاز دهی (ستاره ها)
در سیستم جدید در انتهای بازی "قدرت" بازیکن هم به شما نشان داده خواهد شد.ازون جایی که خیلی تغییرات موتور بازی جوری هست که مربیان برای آن آماده نیستند در فصل آینده طبیعتا ستاره اکثر تیم ها نسبت به چیزی که در حال حاضر هست کمتر خواهد شد.یعنی با همان عملکرد فصل قبل تیم ها ستاره ی کمتری خواهند گرفت.
ازین به بعد ستاره ها علاوه بر نشان داده عملکرد بازیکن،عملکرد متوسط بازیکن را هم نشان میدهند.این کار با ستاره های خاکستری انجام میشود.
مثال :بازیکن شما 5 ستاره گرفته است.3 ستاره زرد و 2 ستاره خاکستری.این نشان می دهد که میانگین عملکرد بازیکن شما 5 ستاره است.اما در پایان بازی فقط 3 بوده است.اگر این بازیکن استمینای بیشتری داشته باشد ستاره های زرد پیشرفت میکنند و به میانگین نزدیک میشوند.و اگر بازیکنی کمتر بازی کند (به عنوان یار تعویضی بیاید) ستاره های میانگین کمتری خواهد داشت و نسبت ستاره های زرد به میانگین بیشتر خواهد بود.چون زمان کمتری برای خسته شدن داشته است.
به غیر اینها یک سری ایرادات در سیستم امتیاز دهی رفع شد چون در سیستم قبلی بعضی از بازیکنان بیشتری از عملکردشان ستاره میگرفتند.و به درستی عملکرد بازیکن انعکاس داده نمیشد.بهرحال سیستم جدید ممکن است کمی گیج کننده شود ولی اطلاعات بیشتری به شما می دهد.
تمرین ها و پیشرفت اسکیل ها.
ما تغیراتی در اینکه بازیکن ها چطوری پیشرفت میکنند و چطوری اسکیل از دست می دهند داده ایم.
تاحالا اسکیل ها با یک سرعت رشد میکردند،اهمیتی نداشت که در چه سطحی باشند.تنها عامل تاثیر گذار سن بازیکن بود.این باعث میشد که خیلی از مربیان برای کل دوران مربی گریشان فقط یک نوع تمرین را انجام دهند.چون بازیکن ها خیلی پیر میشدند که قدر باشند اسکیل دومی هم تمرین ببینند.
با طراحی سیستم جدید می خواهیم مربیان مجبور میشوند وقت بیشتری برای تمرین گذاشتن بگذارند و بازیکنان کمتری تمرین بدهند.
سیستم جدید تمرین از 3 فاکتور تاثیر میگیره :
نوع تمرین،سن،سطح اسکیل.
به زبانی ساده تر علاوه بر اینکه تمرین ها با بالاتر رفتن سن تاثیرشان کمتر میشد با بالا رفتن اسکیل نیز تاثیر کمتری خواهند داشت.
اصلی ترین تاثیرات به شرح زیر اند :
1-تمرین اسکیل های پایین خیلی سریعتری از چیزی که الان هست انجام میشود و با رشد اسکیل کند تر میشود.و تمرین اسکیل های بالا کندتر از زمانی که در حال حضر طول میشکد طول خواهد کشید.
2-بازیکن های با اسکیل خیلی بالا در مقایسه با بهترین های گروه سنی شان _مثل بازیکنان خیلی خوب جوان_نسبت به گذشته کمی کنتر تمرین میبینند.
3-بازیکن ها با سن بالاتر در مقایسه با بهترین های گروه سنی شان نسبت به گذشته سریعتر تمرین میبنند.
4- اکثر بازیکنان نسبت به حال حاضر خیلی سریعت تر رشد میکنند،ولی اکثریت از رسیدن به اسکیل های خیلی بالا دور می مانند.
مثال : زمان بیشتری طول میکشد تا یک دروازه بان 17 ساله از سولید به Divine برسد.
ولی یک مهاجم فورمیدبل 24 ساله سریعتر از امروز تمرین میبیند.
این الگو برای همه اسکیل ها صادق است به جز ضربه آزاد (set peacies)
و در آخر ما افت اسکیل را نیز تغییر دادیم.درگذشته افت اسکیل بر اساس سن بازیکنان به صورت کاملا راندوم اسکیل از دست میدادن.و گاهی در یک مرحله چندین اسکیل از دست می دادند.و هر بازیکن هرچه سنش بالاتر میرفت احتمال افت اسکیل بیشتری داشت.
اما با مطالعه روی این سیستم هیچ چیز راندومی دیگر وجود ندارد.ازین به بعد دو فاکتور سن،و سطح اسکیل تاثیر گذارند.با بالا رفتن سن اسکیل های بالا با سرعت بیشتری نسبت به امروز و اسکیل های پایین با سرعت کمتری نسبت به امروز افت خواهندکرد.
در سیستم قبلی بازیکنان قبل از 26 سالگی افت نمیکردند،این در سیستم جدید هم خواهد بود ولی اینکه بازیکنان دقیقا از چه سنی شروع به افت خواهند کرد بستگی به سطح اسکیل آن ها دارد.(توضیح مترجم !!!!!! : منظور از افت کم شدن اسکیل نیست.منظور شروع به افت کردنه که ممکنه "در طول یه مدت افت" باعث کم شدن اسکیل بشه.یعنی الان هتتریک 2 چیز توضیح داد.هم اینکه سنی که شروع به افت میکنه به اسکیل طرف بستگی داره،هم سرعت افت کردنش)
تمرینانت بکگراند
تاحالا هر تمرینی که انجام میدادید تاثیری کمی از تمرین روی همه بازیکنان شما چه بازیکنان که بازی کرده اند چه بازیکنانی که بازی نکرده اند گذاشته میشد.
اما از حالا به بعد فقط بازیکنانی که در طول هفته بازی کنند تمرین بکگراند میبینند.بدون این تغییر این تمرین با موتور جدید خیلی قدرتمند میشد.
تمرین Defencieve positions
در این تمرین دروازه بان نیز تمرین دفاع میبیند.
ضربه آزاد
ازین به بعد تمرین ضربه آزاد به همه بازیکنان تیم داده نمیشود،فقط به کسانی که در زمین بازی کنند،
کسی که به عنوان زننده ضربه آزاد انتخاب شود و دروازه بان 25 درصد بیشتر تمرین میبینند.به غیر از این تاثیر تمرین ضربه آزاد مثل قبل است.
اما در تمرین ضربه آزاد سطح اسکیل در سرعت تمرین دیدن تاثیری ندارد،ما این را استثنا کردیم.چون قرار است بزودی تغیراتی در نحوه عملکرد ضربه های آزاد در بازی ها داده شود.و تا وقتی کار ما در مورد این تمام نشده است نمی خواهیم تغیرات در تمرین این اسکیل بدهیم.همچنین ازین به بعد اسکیل ضربه آزاد تاثیری در حقوق بازیکنان ندارد.
اطلاعات بیشتر در مورد ضربه ازاد در طول فصل داده خواهد شد.
. اما اثرات
1-تمرین پاسینگ در آمدزاییش بیشتر میشه
2-تمرین استامینا هم درامدزا میشه
3-تمرین ضربه ازاد طرفداراش كم میشه و طبعا قیمت بازیكنایی كه ضربه ازاد بالاترون بیشتر از گذشته میشه
4-بازكین هایی با سن 17 سال كه تاپ هستند كمی ارزون میشن
5-بازیكن های بالای 29 سال با اسكیل بالا افت قیمت پیدا می كنن زیاد !!
6-بازیكن با اسكیل اینادیمویت هم بفروش میره
اینا نظرات من بود:3:
R-Win
جمعه ۱۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۱۶
ازین به بعد بازی های جوانان رو هم میشه دید :1:
omid
شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۳۲
Due to a problem in this week's training, players who did not play a match during the week did not recieve any update in form (and background form) and they did not recieve any stamina training. Players who played during the week, and injured players, have recieved training and form updates.
This bug is now sorted out, but as previously mentioned we will unfortunately not be able to fix this week's training as it's impossible to re-run training for all leagues.
این هفته تغییر فرم و استامینا فقط برای اونایی رخ داده كه تو هفته بازی كردن
alvand_000
شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۱۲
سلام.با اجازه ی همه ی بزرگان ما این فصل بیایم لیگ 2:good::1:
Ali
شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۳۷
وایسا با هم بریم الوند [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Don M Corleone
دوشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۰۸
جالبترین خبر هتریك فكر كنم طی چند سال اخیر همین خبر اخیر باشه ...
2008-01-21 10:47:00
Over 75 000 online users
The last couple of weeks have seen an increased amount of online users. In fact, it's been so many online users that our old record (71 000 users online at the same time) has been beaten twice lately: Two weeks ago there were almost 72 000 users and last Saturday more than 75 000 users were online at the same time - incredible!
In general almost 500 000 users logs in to Hattrick every day, almost 800 000 logs in every week.
omid
سه شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۲۰
راستی شونصد سال پیش یه خبر نوشت كه فن كلاب سیستمش عوض میشه!!
Sharp-Shark
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۳۵
صفحه هواداران به هتریک اضافه شد و تغییراتی هم تو تاثیر هواداران گذاشت...
فعلا تو این صفحه تعداد هواداران دیده میشه، وضعیتشون و انتظارشون از تیم در انتهای فصل...
بازی های قبلی تیم، نتیجه بازی، انتظاری که هواداران داشتن، وضعتی که بعد از بازی پیدا کردن(!) و وضعیت آب و هوایی و همچنین تعداد تماشاگران هم دیده میشه! ظاهرا فقط بازی های لیگ هست...
هنوز بازی هایی بعدی مشخص نشده که ببینیم چه اطلاعاتی در مورد بازی های بعد میده! اگه یه تخمین از آب و هوا و تعداد تماشاگران احتمالی رو بده خوبه!!!!
Sharp-Shark
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۰۲
Fans and sponsors
Both sponsors and fans control important sources of income. Therefore it is strongly advised to have a good relation with them and keep their mood up - it will pay off in the end.
Fan mood
The members of your fan club decide a lot when it comes to your team’s economy. Membership fees are paid once a year, but more importantly their mood decides a lot when it comes to your income from arena ticket sales.
The easiest way to keep their mood up, and attract more fans, is to match their expectations. Fans current mood can be seen on the fans page.
Season expectations
At the start of every season, fans will tell you what they expect of the team. Their expectations depend mostly on what happened last season, what fans expected then and what the outcome was.
As your team advances (or drops) in the league system, your fans will slowly get used to the new situation. If you just got promoted, fans will not expect much from you. But if you are staying put in the same division year after year, fans will have a tendency to hope for just a little more.
Match expectations
The season expectations in turn influence the expectations for each game. On the Fans page you can see what the fans expect from each game. Generally, fans expect more from you when you play at home.
If the match result is what they expected, they will like you in case of a win (and not become so very disappointed if expectations of a loss tallies with a defeat). If the result is better than their expectations, their mood will be even better. But if the result is worse than their expectations, it will affect their mood negatively.
At the start of the season, match expectations are based on the seasonal hopes of both teams’ fans. As the season progresses, the actual league position and amount of points of both teams becomes more important. In cup matches, fans base their match expectations only on the seasonal hopes of both teams.
Team attitude and your cash reserve influence fans
Telling your players to "Play it cool" or play the "Match of the Season" also influences the fan reaction to the match result. If the result is as expected (or better), playing it cool will reduce the positive effect and match of the season will increase the positive effect.
If the result is worse than expected, playing it cool will increase the negative effect and match of the season will reduce the negative effect.
If you have a lot of money in your cash reserve, your fans will be a bit harder to please as they feel you have money to invest to reach success. Rich teams’ fans react stronger to losses and weaker to wins than fans of a poorer clubs. The more money your team holds, the higher significance these feelings have.
Sponsors
Sponsors prefer supporting a club sporting a good "image" to which they can be connected. The more successful your team is and the bigger your team’s fan club is, the better image (and the more sponsor money) you’ll get. Spokespersons also help to improve the club's image. Your sponsors' mood can be seen on the economy page.
این مطلب اشاره میکنه به اهمیت هواداران و اسپانسرای تیم و میگه که ما باید هواشونو داشته باشیم تا اونا هم هوای مارو داشته باشن!!
-وضعیت هواداران:
هواداران با پرداخت آبونمان سالیانه تو اقتصاد باشگاه تاثیر دارن. تاثیرشون تو بلیت فروشی بیشتر مشخص میشه. پس بهتره با برآورده کردن انتظاراتشون همیشه اونارو رو فرم و راضی نگه دارید! چندین وضعیت واسه حالت هواداران در نظر گرفته شده که مثل فصل قبل هست!
-انتظارات فصل:
اول هر فصل هواداران بهتون میگم دوست دارن آخر فصل چکاره باشید! آلان هم میتونید ببینید انتظارات هوادارانتون چیه. این بر اساس اتفاقات فصل گذشته هست، انتظاراتی که داشتن و نتایجی که حاصل شده! از تیم هایی که تازه صعود کردن انتظار بالایی نیست. اما تیم هایی که چندین فصل لنگر انداختن تو یه لیگ، روشون فشار زیاده!
Fan season expectations - We are so much better than this division!
- We have to win this season
- Aim for the title!
- We belong in the top 4
- We will have to fight to stay up
- We will drop out of this division
- Every day in this division is a bonus
- We are not worthy of this division
-انتظارات در هر بازی:
انتظارات فصل روی انتظارات هر بازی هم اثر میذاره و وقتی شما میزبان هستید، انتظارات بیشتر هم میشه! اگه شما طبق انتظار رفتار کنید، برای اونا مثل یک برنده هستید!! مثلا اگه بدونن قراره ببازین، و شما بازی رو واگذار کنید، باختتون اثر منفی نداره . مسلما اگر بهتر از انتظارات نتیجه بگیرید اثر مثبت خواهد داشت و برعکس!!
انتظارات بازی های ابتدایی، فقط تحت تاثیر انتظارات فصل هر دو تیم هست! بازی های بعدی جایگاه شما در لیگ و امتیازات هم مهم میشه. بازی های کاپ هم فقط انتظارات فصل روی انتظارات بازی تاثیر میذاره...
Fan match expectations Let's humiliate them
Piece of cake!
We will win
We could win this
Looks like a draw
We might lose
We will lose
We are outclassed
Better not show up!
-انگیزه (!) تیم و وضع مالی
اگه شما بازی رو موتز برید، اثرات مثبت یک نتیجه دور از انتظار بیشتر میشه و اثرات منفی یه نتیجه بد هم کاهش پیدا میکنه! اما اگه پیک برید، قضیه دقیقا بر عکس میشه. وای به حال تیمی که یه بازی آسون رو پیک بده و بعد هم ببازه!
هواداران تیم های های مایه دار پیروزی ها و موفقیت های تیمشون رو به پول تیمشون ربط میدن و به همین دلیل انتظارات اونا بالاتر هست. یعنی انتظار دارن چون تیمشون پول داره، راحتر موفقیت کسب کنه و پیروزی و این جور چیزا براشون عادیه! پس تیم های مایه دار برای ارضای هوادارانشون کار سختری در پیش دارن!
-اسپانسر ها
چیز جدیدی در موردشون ننوشته. مثل فصل قبل!
ببخشید اگه ایرادی داره. بگید، تصحیح کنم!!!
wantonboy13
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۱۳
[LEFT]
مصلما اگر بهتر از انتظارات نتیجه بگیرید اثر مثبت خواهد داشت و برعکس!!
مسلما" صحیح می باشد !! :jesors:
masoud_dj
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۴۰
آقا این هوادارایه من همش دارن تو خیابون میرقصنdancing in the streets :icon_bravo:
جریان چیه؟
من تو هتریك آبرو دارم:6:
Sharp-Shark
چهارشنبه ۱ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۳۲
مسلما" صحیح می باشد !! :jesors:
تصحیح شد!
wantonboy13
چهارشنبه ۱ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۰۰
آقا این هوادارایه من همش دارن تو خیابون میرقصنdancing in the streets :icon_bravo:
جریان چیه؟
من تو هتریك آبرو دارم:6:
باز خوبه ماله تو میان تو خیابون میرقصن... هوادارای من بعد این فصل یكی یكی دارن خودشونو از پل عابر پیاده پرت می كنند پایین!!!! طبق آخرین آمار ، 10% كشته دادن !! :sad:
omid
پنجشنبه ۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۰۳
واسه من كه دارن اشعار عاشقانه می فرستن:3:
-Aydin-
پنجشنبه ۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۲۴
هوادارای ما با اینكه صعود كردیم به خاطر باخت آخر رفتن تو قهر - حالا باید كلی منت كشی كنم [Only Registered And Activated Users Can See Links]
Daniro
شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۶, ۰۵:۰۶
هواداران من همه معتاد شدن!
Sir Farzan Lytton
شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۵:۲۷
چه خبراي مهمي واقعا ! :apophys::img-tomato:
masoud_dj
يکشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۳۹
در این لحظه كه این پستو میدم هتریك غاط زده
هر 56 بازی گروه در فصل 14 به طور همزمان در حال برگزاریه
Ali-ss
سه شنبه ۷ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۵۵
آقای مدیر شما می توانید به جای اینگونه ارسالها با ادیت یا حذف ارسال های اسپم از به انحراف كشیده شدن تاپیك به این مهمی جلو گیری كنید
با تشكر
6006008
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۲۸
بچه ها براتون متاسفم
از الان به بعد من تمام بازی ها رو میببرم
چون که رمز هتریکو پیدا کردم
یادمه بچه که بودم همش میخواستم چیت بازی هارو پیدا کنم :توی پرنس او پرشیا شیفت و ال رو که میزدی میرفت مرحله ی بعد midtown madness
هم همش با رمز میرفتم
حالا هر کسی میخواد بهش میدم رمز ها رو فقط 4 تا شرط داره:
1.توی گروه من نباشه
2. مبلغ30000 تومن به حساب شخصی بنده که به صورت یواشکی بهش میدم واریز کنه
3.قسم بخوره به کس دیگه ای نده رمزا رو (قسم فقط روی قران و انجیل و تورات دارای ارزش قانونی میباشد و زرتشتیهای عزیز نیاز به قسم ندارن یه بار شفاهی بگن قبول میکنیم)
4.واجد شرایط برای سه تا شرط قبل باشه
masoud_dj
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۵۰
بچه ها براتون متاسفم
یادمه بچه که بودم همش میخواستم چیت بازی هارو پیدا کنم :توی پرنس او پرشیا شیفت و ال رو که میزدی میرفت مرحله ی بعد midtown madness
هم همش با رمز میرفتم
1.توی گروه من نباشه
3.قسم بخوره به کس دیگه ای نده رمزا رو (قسم فقط روی قران و انجیل و تورات دارای ارزش قانونی میباشد و زرتشتیهای عزیز نیاز به قسم ندارن یه بار شفاهی بگن قبول میکنیم)
اگه تو دنیا بیشتر از یه نفر این رمز رو داشته باشن دیگه به درد نمیخوره:sad:
Don M Corleone
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۵:۴۴
حالا این رمز مثلا چه كار میكنه ؟ وارد تیمهای دیگه میشی !!؟
اسم تیمت چیه لااقل ببینیم بازیهات رو نباختی ؟ !!!!
alex_irooni
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۰۲
نه بابا بنده خدا شهریه دانشگاهشو نداره بده داره بازار گرمی میكنه .
xmasnix
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۴۶
اقا اینجا قرار بود اخبار هتریک باشه خوب ترجمه کنید این اخبار تا ما هم بفهمیم چی به چیه.
تشکر.
wantonboy13
سه شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۵۳
امروز به جدول تیم جوانان مراجعه كردیم و نكته جالبی رو در جدول مشاهده فرمودیم و عكسشو گرفتیم ، گفتیم بدیم شما هم مشاهده كنید ، بلكه لذتی بس اندك از پیشرفت های هت تریك داشته باشید... :wink3:
masoud_dj
سه شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۱۹
Miracle healing in bot teams
Players in bot teams now heal from any injury they received in a match after the match has ended. Any red/yellow cards will also be wiped out after the match.
The reason for this is that some bot teams have been forced to give WO because too many of their players have been injured. Bot teams are teams playing with a simple default lineup until it gets a real owner, and the sole purpose is that they should not give walkovers.
کامی سبب خیر شد تا یاد این تاپیک بیفتیم.
تو این خبر گفته که از این به بعد پس از پایان بازی اخطارها و مصدومیتهای تیمهای بات پاک میشه تا این تیمهای بی بضاعت برای بازیهای آیندشون با مشکل کمبود بازیکن مواجه نشون
shokrikaraj
سه شنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۲:۱۱
بچه ها براتون متاسفم
هم همش با رمز میرفتم
1.توی گروه من نباشه
من كه بچه بودم از این خواب ها زیاد می دیدم.بعد از خواب پا می شدم می دیدم كه همش خواب بود.:thumbup:
Don M Corleone
سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۱:۵۳
05/05/2008 New editorial: Hattrick Mythbusters
A couple of weeks ago we ran a project inspired by the TV show Mythbusters in the Global forum. We asked the community to submit Hattrick myths they wanted to have checked, and from those we picked four. A full report is found inside, here is a short summary:
− Clowns (players with high agreeability and leadership) raise team spirit – Busted!
− Physiotherapists don't have an impact – Busted!
− Team attitude has an impact on the probability to score once an action has been obtained – Busted!
− Confidence has a larger impact than what is visible in the match ratings – Confirmed!
قصه این خبر هتریك چیه؟
mohammad8711
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۱۷
به نظر میرسه 3 نفر رو دستگیر کردن :3:
یک نفر هم فرار کرده !
kaveh
چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۵۱
تغییری انجام نشده
یه سری مسائل رو تو گلوبال فاروم با کاربرا مطرح و بررسی کردن که موارد مطرح شده و نتیجه بحث ایناست :
بازیکنایی که لیدر شیپ و تجربه بالا دارن ( منظور کاپیتان و ... نیست ، همه بازیکنا ) روحیه تیم رو بالا می برند - درست نیست
فیزیوتراپ ها تاُثیری ندارند - درست نیست ، پایین هم توضیح داده که درصد احتمال مصدومیت رو کم میکنن ولی رو طول مصدومیتهایی که پیش میاد تاُثیری ندارن
پیک یا موتز یا نرمال رفتن ( Team attitude ) ، رو درصد احتمال گل شدن موقعیتها تاُثیر میگذاره - درست نیست
تاُثیر اعتماد به نفس ( Confidence ) ، بیشتر از چیزیه که تو ریتینگ های بازی میبینیم - این درسته ، اعتماد به نفس روی ریتینگ های حمله تاُثیر میگذاره و علاوه بر اون یه تاُثیر پنهان هم داره که توضیح نداده دقیقاً ولی احتمالاً منظورش به اینه که مثلاً اگه بالا باشه درصد بیشتری از حملات گل میشه
.
Matrix23
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۳:۱۸
بچه ها جدیدترین خبر هتریك و شنیدید؟؟؟
میگن ی تیم جدید به نام FC Deyhim تازه اومده, كه خیلی شاخ خ خ خ....
:1:
alex_irooni
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۰۱
چیه زیون هتتریك هم مثل تو گرفته شاخ خ خ خ ..... می خوره ؟ میفروشه ؟ میشكنه ؟ می....؟
Matrix23
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۰۱
:)
Дttractive ζ
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۵۱
شاخشم مي شكنيم :1:
Matrix23
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۴:۵۸
اره ه ه؟؟؟!!
Dangerous boy
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۴۳
بچه ها جدیدترین خبر هتریك و شنیدید؟؟؟
میگن ی تیم جدید به نام FC Deyhim تازه اومده, كه خیلی شاخ خ خ خ....
ایول مثل خودمی
دسته چند ؟ گروه چند ؟
Matrix23
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۷:۳۹
من سال پیش تیمم Esteghlal FC بود.دسته 4 بودم و تو گروهم قهرمان شدم...
اما ی سری حسود كه از تیمم ترسیده بودن,برام پرونده سازی كردنو تیممو بستن... :1:
الانم ی هفتس تیم دارم!!
FC Deyhim كه الان دسته پنجمم :) گروه 7
Dangerous boy
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۶:۱۸
Planned shut downs during the next two weeks05/21/2008 at 06.00 for 360 minutes.
Дttractive ζ
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۲۹
Planned shut downs during the next two weeks05/21/2008 at 06.00 for 360 minutes.
يعني چي؟
يعني سايت دوازده روز تعطيله؟ :sad:
misagh
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۳۴
يعني چي؟
360 دقیقه یعنی به مدت 6 ساعت .. یعنی سایت 2 هفته دیگه 6 ساعت تعطیل می شه
wantonboy13
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۱۹:۳۵
يعني چي؟
ااااا.... خوبه این تیكه رو قرمز كرده for 360 minutes !!
alex_irooni
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۱۳
این طبیعیه بعد از اتمام هر فصل تعطیلی داریم
Dangerous boy
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۲۰:۱۴
[QUOTE=misagh;27962]360 دقیقه یعنی به مدت 6 ساعت .. یعنی سایت 2 هفته دیگه 6 ساعت تعطیل می شه[/
QUOTE]
2 هفته نه پس فردا :thumbup:
masoud_dj
پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۵۷
مفتخرم که به عنوان اولین نفر اضافه شدن دسته 6 را به هتریک ایران خدمت همه تبریک بگم. عجب غوغایی کرده ایران هتریک کفش بریده
Lord Milad
پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۰۶
ماشاا...
ایرن تركونده...
با این تفاسیر همه ی بروبچ منتظر یه فصلی كه جام حذفی خفنی داره باشند.
منم به عنوان نفر دوم تبریك خودم رو اعلام میكنم.
wantonboy13
پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۱۷
مفتخرم که به عنوان اولین نفر اضافه شدن دسته 6 را به هتریک ایران خدمت همه تبریک بگم. عجب غوغایی کرده ایران هتریک کفش بریده
باریكلا..... اینا اجازه ندادن حتی دسته 5 هم پر بشه.... زودی دسته 6 رو پیش بینی كردن !! :crazy:
Lord Milad
پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۰
Next season we will also expand the leagues in Italia, Iran, Hanguk, Belarus and Saudi Arabia. For Italia this means they get the chance to become the biggest Hattrick country, when they now get the same capacity as España.
اینم اصلاعیش...
Vahid
پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۷
با این تفاسیر همه ی بروبچ منتظر یه فصلی كه جام حذفی خفنی داره باشند.
البته 1 جام خسته كننده و كم درامد. :sick:
wantonboy13
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۱۶
06/08/2008 No match times change
Close to 65% of the voters in last week's polls wanted no match time change at all. This means match times will stay the same.
:pleasantry: :pleasantry:
Дttractive ζ
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۱۹
06/08/2008 No match times change
Close to 65% of the voters in last week's polls wanted no match time change at all. This means match times will stay the same.
:pleasantry: :pleasantry:
ميگه كه 65 درصد كساني كه در نظرسنجي شركت كردند گفتند كه بهتره زمان بازي ها تغيير نكنه و به اين ترتيب آبروي خودمون رو برديم با اين خل بازيهامون :sad:
wantonboy13
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۲۹
ميگه كه 65 درصد كساني كه در نظرسنجي شركت كردند گفتند كه بهتره زمان بازي ها تغيير نكنه و به اين ترتيب آبروي خودمون رو برديم با اين خل بازيهامون :sad:
ترجمه هم زیاد لازم نبود جیگر... خود جمله داره با آدم حرف میزنه :pleasantry:
Matrix23
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۴۴
البته 1 جام خسته كننده و كم درامد. :sick:
چیه داش وحید؟؟! تیمت مایه داره و پول جام حذفی براش چیزی نیست...به جام حدفی میگی: پیف پیف؟؟!!
:jesors:
اره داداااش؟
نمی تونی ببینی تیم هایی فقیر و داغون و زیر قرض و قوله كه ی بازیكن میفروشن كه 000 000 100 تا سود میكنن از خوشحالی میچسبن به سقف, ی قرون دو زار صاحاب شن؟؟؟! :3:
داشتیم دادااا؟؟! :1:
Matrix23
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۴۶
راستی اقایون داش وحید میدونه كه من بد می خوامشو دوسش دارم.از شوخی های من ناراحت نمیشه...
omid
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۳۲
تعویش هم راه افتاد
Substitutions
As mentioned in the lineup chapter; if one of your players gets injured, the substitute for that position will enter the pitch automatically. But if you have a youth team you can also set up conditional substitutions. Preconditioned substitutions are tested in the Youth Academies, and will be available also for your senior team in the future if the test falls out well.
Preconditioned substitutions
You can in advance set up substitutions for a match, either for making that master-mind tactical move or just to swap a tired player for a fresh one. You can for example change a forward for an extra defender to secure your lead in a game, or swap a defender for a forward if you’re down. You can also choose to change the individual player order for a player.
Adding a preconditioned substitution
To add a substitution you go to the “Player orders” tab in the match order form. You pick the player you want to leave the pitch and the substitute who will enter. You then decide the conditions of the substitution. You can set up the substitution to happen after a certain minute, and/or depending on the standings in the game. Moreover, you can also add a condition if one of your (or your opponent’s) players gets a red card.
Adding a behaviour change
You add behaviour changes in the “Player orders” tab too. Similar to adding a substitution you pick the player in mind and then add the conditions for when you want him to change behaviour. Please be extra careful when changing behaviour to any repositioned player though, so you don’t end up with a formation you didn’t intend to play (see below).
You can add five player orders
You may add up to five different player orders (substitutions and behaviour changes). But remember, the referee will not let you make more than three substitutions in a match.
Orders are carried out when the conditions are met
All your player orders will be carried out in the match as soon as all the conditions set before the match is met. If the condition isn’t met, the order will not be carried out. If you order a substitution in the 65th minute at any standing, the substitution will be carried out in the 65th minute. If you order a substitution in the 70th minute if you’re in the lead, the substitution will be carried out at any time after the 70th minute when/if the condition is met. So if you get into the lead in the 80th minute, your substitution will be carried out first then.
If you set up two orders for the 70th minute, one if you’re in the lead and the other if you’re in the lead by more than one, and is in the lead with 3-0 when that time comes – both orders will be issued.
After the match you can see (but not your opponent) a list over all your player orders via a link on the star rating page, together with information when they were issued or why they weren’t issued.
You can’t react on injuries
It’s not possible to set up any condition for injuries. If one of your players gets injured during a match, the automatic system deals with it. This also means that an injury can mess up your substitution plans, just like in real life football. To save you from ending up with a strange lineup (if you for example would do a formation change by making two substitutions, and the first one isn't issued because of an injury), all formation changing orders having the same conditions (minute, standing etc) are cancelled if one of the orders can't go through.
Watch out for illegal formations
When making up your substitutions plans, please take extra caution so you don’t end up playing with an illegal formation (and thus risk losing training). It’s especially important when changing the behaviour for a repositioned player (extra inner, forward or defender). If you then want him to play in any non-repositioned behaviour (for example normal or offensive) the player will start playing in his original position – and by doing that you will also change the team formation. For more info about repositioned players, see chapter 12 in the rules.
Hard to add a winger
If you haven’t got any wingers from the start of the match, it’s unfortunately hard to add a winger in the middle of it. The only way is to order one of your repositioned players (who has his original position on the wing) to start playing normal (or offensive, defensive or towards middle).
alex_irooni
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۳۶
این كه فقط واسه جوانانه امیدجان.
خبرخوبی بود به هر حال.
omid
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۳۹
خوب اول با جوانان تست میشه بعد میاد برای بزرگسالان نكات مهمی توش نوشته خوب بخونیدش
Sepsepi
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۲۸
این كه فقط واسه جوانانه امیدجان.
خبرخوبی بود به هر حال.
تو جوانان تست ميشه ، بعد تو بزرگسالانم اجرا ميشه .
خيلي خوب و جالبه ، البته با يه ذره اشتباه تمرين آخر هفته رو از دست ميديد .
ديگه اگه بخواد بهتر از اينش كنه ، فقط اين ميشه كه وسط بازي خودت بتوني همه كار بكني .
همينه كه هيچ كدوم از فوتبالاي آنلاين هت تريك نميشه .
masoud_dj
جمعه ۲۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۳۳
Hattrick announces
06/13/2008 Economical changes next season
The Hattrick Football Association announced some economical changes back in April. They have now decided on the final economical changes for next season, which starts next week:
– Stamina will be removed as a salary factor for your players.
– Each specialist will cost you €1800 per week.
The HFA do not find it necessary to lower the sponsor income right now, so sponsor income will stay on the same level. They will however keep the option to reduce sponsor income open for the future, if it becomes necessary. The HFA would also like to remind you about that your fans’ mood will only partially reset (it will move halfway to the middle point) at season end from now on.
For details and motives about these changes, please read the editorial from April 22nd.
تغییرات اقتصادی فصل بعد هتریک
اتحادیه فوتبال هتریک برخی تغیرات اقتصادی را در آوریل گذشته به اطلاع رسانده بود.حال اونا تصمیم به احرای نهایی تغییرات برای فصل بعد گرفتند که از دو هفته بعد آغاز خواهد شد:
-قدرت بدنی برای بازیکنان به عنوان ضریبی برای حقوق حذف خواهد شد
-هر متخصص در هفته 18 میلیون ریال برای شما هزینه خواهد داشت
اتحادیه مذکور کاهش ورودی اسپانسرها را در حال حاضر لازم ندونسته، بنابراین ورودی اسپانسرها در همان سطح قبلی باقی میمونه.هر چند اگه لازم بشه ،اونا همچنان تمایل به کاهش ورودی اسپانسرها برای آینده دارن. همچنین این انجمن به شما یادآوری میکنه که حالت هواداراتون برای فصل جدید بازیابی خواهد شد(به حالت میانه برمیگرده)
برای جزئیات بیشتر درباره این تغییرات ، مقاله 22 آوریل رو مطالعه کنید
omid
يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۵۷
خوب خدا رو شكر این هفته حقوق ها محاسبه نشد (البته از دستشون در رفت)
El Senyor Fosc
يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۳۷
پول اسپانسرها رو 3% کم کردن :sad:
Дttractive ζ
يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۴۸
خوب خدا رو شكر این هفته حقوق ها محاسبه نشد (البته از دستشون در رفت)
اميد ميگم شانس آورديا واگرنه ...
در ضمن گفتند كه اين پولو بعدان ازتون مي گيرن يعني همينطوري ول نمي كنن :sad:
ShoOter
دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۴۱
بروبکس خبر جدید :
Hattrick announces
06/16/2008 Indirect free kicks
From now on, your set pieces taker will not just fire off the big gun whenever your team gets a set pieces opportunity. Once in a while he may try to find a team member instead – making it an indirect free kick! Indirect free kicks are now a reality in friendly games and from next season (October) in all games.
Overall, you will get a little bit more set pieces chances than today and about 1/3 of them will be indirect free kicks. Read this manual to find out how they work.
Related to this, your goalkeeper will use set pieces as a part when trying to save a direct free kick or a penalty. Keepers who lack set pieces skill will therefore not be as good as today when it comes to defending against set pieces. Moreover, your keeper can not be your ordinary set pieces taker anymore. These changes are also only valid in friendlies this season.
طبق این خبر ضربه آزد غیر مستقیم هم را افتاد البته تا اکتبر 2008 یعنی تا فصل بعدی فقط بازی های دوستانه ضربه آزاد غیر مستقیم داره ولی از اکتبر به بعد که فصل جدید یعنی فصل 16 شروع میشه همه بازیها این ویژگی فوق العاده رو دارن
btw گفته حدود یک سوم ضربات آزاد غیر مستقیم هستن
دروازه بانمون هم از این به بعد اسکیل ضربه آزادش هم مهم محسوب میشه و در گرفتن این نوع ضربات آزاد کمکش میکنه و دروازه بان هایی که ضربه آزا خوبی ندارن نمیتونن مثل امروزه که خوب هستن خوب باشن برای گرفت ضربات آزاد . این ضربه غیر مستقیم هم فقط این فصل در بازی های دوستانه معتبر و قابل اجرا هستش
El Senyor Fosc
دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۴۴
این مسئولین هت تریک واقعا روانین. آخه اسکیل set piece دروازبان چرا باید توی کارش موثر باشه؟ کل مارکت رو به هم ریختن با این حرکت ژانگولر!
Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۱۲
اگه قراره به اين چيزا اهميت بدن خوب حداقل مثل تيم جوانان تمرين دوم بذارن كه بشه تمرين داد ! :ouaip:
danial
دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۱۰
این مسئولین هت تریک واقعا روانین. آخه اسکیل set piece دروازبان چرا باید توی کارش موثر باشه؟ کل مارکت رو به هم ریختن با این حرکت ژانگولر!
اصلا الان که نمیشه دروازه بانو Setpices تمرین داد
فکر کنم فقط بازیکن ها تمرین کنن:stinker:
omid
پنجشنبه ۶ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۴۴
این چند روزه یه خبرایی بوده هتریک
خبر 1-The board game has arrived خیلی مهم نسیت:3:
2-Clubhouse removed from the Shop اینم واسه ما مهم نیست
3-
Hattrick announces
06/25/2008 Extended youth system grace period
The grace period to operate both a youth academy and the old “youth pull” at the same time will be extended to August 31. The reason for this extended period is that we simply will not have enough time to develop a “closing window” and test it properly before the summer holidays. Because of that we find it much better to do this properly after the summer holidays instead, even if we promised an earlier date to end this grace period.
See the My Hattrick announcements from April 25th and April 2nd for more info.
06/24/2008 More effective attack on wings tactic
Because of a bug, the attack on wings tactic has up until now been less effective than originally planned. This bug, which was very hard to discover and has even managed to slip through our sharp eyes in previous checks, has now at last been found and fixed. As a result, attack on wings will from now on be more effective than before. Exactly how effective it will be depends on your tactical skill (as always).
This bug fix will be in effect from today's matches on.
این مهمه که گفته یه باگ که کلی وقت بود توی حمله از جناحین بوده برطرف شده !!
4-06/25/2008 Extended youth system grace period
The grace period to operate both a youth academy and the old “youth pull” at the same time will be extended to August 31. The reason for this extended period is that we simply will not have enough time to develop a “closing window” and test it properly before the summer holidays. Because of that we find it much better to do this properly after the summer holidays instead, even if we promised an earlier date to end this grace period.
See the My Hattrick announcements from April 25th and April 2nd for more info.
میگه که تا 31 اگوست میتونین هر 2 سیستم جوانانتونو داشته باشید(زمانش تمندید شده)
5-تفاضل گل و چنتا چیز کوچیک دیگه هم اضافه شده به هتریک
اینا قبلا فقط ماله ساپورترشیپ دارا بیده
pentoriko
پنجشنبه ۶ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۱۵
اين كه گفتي باگ يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟چي شده بوده (من مبتدي هستم )
omid
پنجشنبه ۶ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۱۹
یعنی قبلا این سیستمه خوب اجرا نمی شده
الان عیب برطرف شده
Ali-ss
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۱۷
خبر جدید؟
Sir Farzan Lytton
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۰۰:۲۷
خبر جدید؟
يه خبر جديد هست واسه اونايي كه يادشنو مي ره تو تيم جوانان تركيب بچينن ! ظاهرا قضيه از اين قراره كه از اين به بعد هت تريك اگه اردر ندي خودش به شرطي كه 9 تا بازيكن تو تيم باشه به صورت تصادفي مي چينه و مي فرسته تو زمين.
من كه نفهميدم چي شد؟ خوب مگه قبلا چطوري بود كه حالا اين طوري شده؟!!
kaveh
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۰۳:۴۳
يه خبر جديد هست واسه اونايي كه يادشنو مي ره تو تيم جوانان تركيب بچينن ! ظاهرا قضيه از اين قراره كه از اين به بعد هت تريك اگه اردر ندي خودش به شرطي كه 9 تا بازيكن تو تيم باشه به صورت تصادفي مي چينه و مي فرسته تو زمين.
من كه نفهميدم چي شد؟ خوب مگه قبلا چطوري بود كه حالا اين طوري شده؟!!
قبلاً اگه اردر نمیدادی با استاندارد ست آپ میرفتن تو زمین
که ممکن بود زیر 9 نفر بشن و بازی 5 - 0 بشه و آخر بازی ریتینگ و ستاره ای در کار نباشه
اینجوری اگه تیم مقابلت ترکیب نچینه و 9 تا بازیکن هم داشته باشه ، سیستم یه جوری تیمش رو سر هم میکنه و میفرسته تو زمین ، که شما ستاره بازیکنهای خودت رو بتونی ببینی
--------------------------------------------------------------------------------
خبر دیگه ، در مورد تیم ملی
از این به بعد مربی و بازیکنای ملی از تیمای بات نمیتونن انتخاب شن
و اگه بازیکن ملی ، با حد اقل 3 بازی ملی ، تو تیمی باشه و اون تیم بات شه ، توسط سیستم ، اتوماتیک با قیمت 0 می ره تو لیست فروش
--------------------------------------------------------------------------------
و خبر دیگه اینکه ، شما می تونی 3 تا بازیکن از ترکیبت رو انتخاب کنی ، که تو ترکیب باشن و تمرین مربوط به پستشون روانجام ندن و فقط اون در صدی که برای استامینا مشخص کردی ، تمرین استامینا ببینن
یعنی مثلاً تمرینت رو پلی میکینگ باشه و استامینا رو 10 % ، می تونی 3 تا بازیکن رو که تو پست اینر بازی کردن تو هفته رو انتخاب کنی که آخر هفته تمرین پلی میکینگ نکنن , و فقط اون 10% تمرین استامینا رو انجام بدن
این به درد تیمای دسته 1 و 2 می خوره که بازیکنای اسکیل بالا تو ترکیب اصلیشون دارن و فقط بازیکنای تیم دومشون رو می خوان تمرین بدن ، و نمی خوان حقوق بازیکنای اصلیشون در نتیجه افزایش اسکیل بالا بره
.
Matrix23
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۳۲
كاوه, فقط بازیكنایی كه تمرین و پستشون به هم مربوطه؟
مثلا اگه دفاع تمرین بدی, نمی تونی مهاجمتو بذاری جزو اون 3 تا بازیكن؟
Vahid
جمعه ۱۴ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۳۷
كاوه, فقط بازیكنایی كه تمرین و پستشون به هم مربوطه؟
مثلا اگه دفاع تمرین بدی, نمی تونی مهاجمتو بذاری جزو اون 3 تا بازیكن؟
اره,
اخه وقتی دفاع تمرین بدی مهاجمت اصلا تمرین نمیكنه كه بخوای بزاریش تو لیست تا تمرین نكنه.:give_rose:
فقط تو پستی كه تمرین میدی باید اون 3 تا بازیكنو مشخص كنی.
alex_irooni
پنجشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۷, ۰۱:۴۱
Due to a bug, players who had a training block (see MyHT message of 3rd July) with their previous owner, did not have their training block removed when being transferred to their new owner. From now on the training block will be removed for all transferred players. Unfortunately we cannot do this retro actively, so you have to check your players and remove the training block if you want your newly bought players to receive ordinary training.
Sepsepi
شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۷, ۰۵:۱۶
Due to a bug, players who had a training block (see MyHT message of 3rd July) with their previous owner, did not have their training block removed when being transferred to their new owner. From now on the training block will be removed for all transferred players. Unfortunately we cannot do this retro actively, so you have to check your players and remove the training block if you want your newly bought players to receive ordinary training.
يكي ميشه بگه اين يني چي ؟ منظورش از training block همون Individual instruction ه ؟
S.I.A.V.A.S.H
سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۴۲
ببین یکی جواب می ده؟
Dangerous boy
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۴۹
ببین یکی جواب می ده؟
تو قسمت سوال و جواب که جواب داده شده
Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۱۹
هت تريك مي خواد طراحي سايت رو عوض كنه. يه سري مشكلاتي كه طراحي حاضر داره رو تو طراحي جديد برطرف مي شه و كلا قيافه سايت و منوها عوض مي شه تا چند ماه آينده.
به نظر منم طراحي فعلي مشكلات زياد داره. عوض كردنش لازم بود. اميدوارم با طراحي جديد تجربه بهتري از بازي هت تريك داشته باشيم.
El Senyor Fosc
چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۳۰
امیدوارم تغییر در حد تغییر تمپلیت ها و قالب نباشه، کلا سیستم مدیریت محتوا رو عوض کنن و از افکت های زیبای جاوا به خصوص توش استفاده کنن/
Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۴۲
امیدوارم تغییر در حد تغییر تمپلیت ها و قالب نباشه، کلا سیستم مدیریت محتوا رو عوض کنن و از افکت های زیبای جاوا به خصوص توش استفاده کنن/
فكر كنم كلا منو ها هم تغيير مي كنن كه كلا مشكلاتي كه كار با قالب فعلي تو بازي داره رفع بشه. درباره مشكلات قالب فعلي چيزاي جالبي نوشته. از بچه ها كي حال داره ترجمه كنه؟
SinaGh
چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۲۰
من حوصله ندارم داستان سرایی کنم مث هت تریک و همشو ترجمه کنم!:apophys:
ولی خب بذارید بگم چه خبره. این قالب ده سال قدمت داره، و اینا میخوان مدرنتر کنن دیزاین سایت رو.
علاوه بر اون دیزاین فعلی یه سری مشکلات داره که میخوان برطرف شه.
اول از همه سایت با تکنیک فریم(Frames) طراحی شده و این باعث میشه که همونطور که همه میدونید به خیلی جاها نشه لینک مستقیم داد و از طرف دیگه هم کار رو برای موتورای جستجو سخت میکنه که بتونن توی سایت سرچ کنن.
دوم اینکه منوی سمت چپ هت تریک(سمت راست برای کسایی که زبون فارسی رو انتخاب کردن) با گذشت زمان بزرگ و بزرگ تر شد، و الان به یه منویی تبدیل شده که هر تازه واردی توش به سختی میتونه راهشو پیدا کنه و به مقصدی که میخواد برسه. به عنوان مثال از توی این منو راههای زیادی برای رسیدن به صفحه ترنسفر یه بازیکن هست ولی هیچکدوم سریع نیستن!
سوم اینکه اندازه فونت مطالب سایت کوچیکه، سایت قبلا برای مانیتورای کوچیکتر طراحی شده بود ولی بعد از گذشت ده سال مانیتورا خیلی بزرگتر شده و رزولوشنها هم تغییر کرده به همین دلیل میتونن فونت رو بزرگ کنن و اینجوری کاربرا راحتترن.
بعد هم گفته که عکسهایی از طرح قالب جدید ارائه میدن که ملت یهویی شوکه نشن، بلکه با قالب کم کم انس بگیرن که وقتی اومد اذیتشون نکنه و قول داده که خیلی زود عاشق قالب جدید میشن!:good:
Ali Reza
چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۵۰
از کی می خواد قالب عوض بشه؟
SinaGh
چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۰۳
نوشته چند ماه دیگه.
Don M Corleone
پنجشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۴۹
اين تغيير و تحولات يعني همه چيز از صفر شدن هتريك ديگه؟؟
El Senyor Fosc
جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۵۳
دو نمونه گذاشتن. چیز قشنگی به نظر میاد
Ma3oud
جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۱۲
دو نمونه گذاشتن. چیز قشنگی به نظر میاد
چیز آسی نیست ولی از اینی که هست خیلی بهتره :good:
Dangerous boy
جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۸۷, ۲۲:۵۲
ShoOter
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۰۲
آیدین این کاریه که تو میکنیا :D:D:D:D ببین عکسش خیلی شبیته
Don M Corleone
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۵۳
همه تغييرات در همين حده؟
amirzelzeleh
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۲۸
این دو تا عكسی كه من دیدم به نظرم هیچ فرقی نكرده با وضع فعلی. انتظار یه تحول داشتم.
Dangerous boy
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۳۲
آیدین این کاریه که تو میکنیا :D:D:D:D ببین عکسش خیلی شبیته
تو هم اگه یه شبه خداتومن پول بهت بدن همین کارو میکنی :jesors:
Dangerous boy
دوشنبه ۱ مهر ۱۳۸۷, ۱۲:۳۹
Furlan is ALIVE!
Thanks to Mistero654, Baro76, AmicoJoe, Uafa81 and other hardworking users, under the coordination of Elpiase, Hattrick now has a new language! Spoken mainly in Friuli (an area of northeastern Italy) and native language of approximately 650.000 people, Friulian is the 45th language in Hattrick and Hattrick is the first on-line game translated to Friulian! Congratulations to everyone involved! Mandi!
===============
چهل و پنجمین زبان هتریک هم اضافه شد !
زبان فورلان مخصوص اهالی شمال ایتالیا
Ma3oud
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۳:۴۸
سلام برو بچ هتریک باز ، التید هم بلخره یه ادآن واسه فایر فاکس داده بیرون که قابلیتاش خیلی باحاله ، یه منو به منوهای هتریک اضافه می کنه ،
هرکی خواست لینکش با توضیحاتش تو صفحه اصلی سایت الیتد هست ولی من دوباره اینجام لینک دانلود میزارم :acute:
زاخی
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۲۸
ايني كه الان زدي كه خيلي وقته اومده بيرون!...Alltid شصت ساله براي هت تريك Add-Ons داره!
شايدم منظورت اينه كه ورژن جديدشه امّا من ورژن جديدي نديدم!...منوي بقل صفحه هم كه قبلاً بود!!...هوم؟!
Ma3oud
سه شنبه ۲ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۴۳
من نمیدونستم :kiss2:
alex_irooni
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۳۰
ضربات غیر مستقیم هم در ریتینگ بازیها اضافه شد
یک نمونه از قالب جدید صفحات هتتریک رو توی هتتریک من گذاشتن .صفحه بازیکنان در دو طرح یکی واسه اونایی که ساپورتر دارن یکی واسه اونایی که ندارن. به هر جالبه . ولی زیاد تغییر نکرده .
LA-soshiant
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۳۶
از این به بعد تمام اعلامیه هایی که تو صفحه ی اول هت تریک میاد، به به زبان شیرین پارسی ترجمه میشه.
کم کم باید بی خیال زبان انگلیسی بشید . . .
می گید نه . . . امروز آخر وقت، یه سر هت تریک رو با زبان فارسی باز کنید.
navidamar
پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۸۷, ۱۶:۰۸
احمدرضا تو باعث افتخار هت تریک ایران هستی.
از همه زحماتت ممنونیم
LA-soshiant
شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۳۹
خواهش می کنم آقا نوید . . . این نظر لطفته!
----------------------------------------------------------------------------------------
اما من کماکان منتظر تشکیل یه تیم خوب برای ترجمه ی هت تریک هستم.
فعلا دو نفر اعلام آمادگی کردن، اونم تازه خودم روی شناختی که داشتم بهشون پیشنهاد دادم
. . . و این خیلی ناامید کننده است.
درسته که برای انتخاب مترجم یه کم سخت گیری می کنم (که اونم فکر کنم لازمه) اما نه اینکه هیشکی داوطلب نشه.
خیلی ها بودن که انتقاد می کردن و می گفتن اگه ما بودیم چنین می کردیم و چنان می کردیم . . .
حالا من در خدمتم، هر کی مرد عمله، پا پیش بذاره . . .
دارم یه اطلاعیه واسه سایت اصلی هت تریک آماده می کنم، شاید بچه هایی که عضو آی آر نیستن، بهتر همکاری کنن.
navidamar
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۰۷
من تسلط کافی به زبان انگلیسی ندارم وگرنه پایه بودم اساسی
sinapes
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۱۰:۱۲
age man mitonam komak konam bego
amirzelzeleh
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۳۷
از این به بعد تمام اعلامیه هایی که تو صفحه ی اول هت تریک میاد، به به زبان شیرین پارسی ترجمه میشه.
کم کم باید بی خیال زبان انگلیسی بشید . . .
می گید نه . . . امروز آخر وقت، یه سر هت تریک رو با زبان فارسی باز کنید.
دمت گرم داداش. کمک خواستی ما هستیم طبق معمول.
omid
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۱۱:۵۵
اعلانات هتريک
09-29-2008 سیستم ایمیل پیشرفته
چهارشنبهی اين هفته، سيستم ايميل جديدمان را راهاندازی ميکنيم. سيستمی که قابليتهای جديد و مفيد بسياری بههمراه دارد. مواردی همچون:
.چکباکس (که به کمک آن میتوانيد چندين پيام را با هم انتخاب کرده و عمليات مورد نظرتان را اعمال کنيد)
.دکمههای قالببندی Html (همانند آنچه در انجمنها داريم)
.مرور (به کمک اين گزينه، میتوانيد به عقب برگرديد و پيامهای قبلیتان را مرور کنيد، در هر صفحه 25 پيام مشاهده خواهيد کرد)
در ضمن براي کاربرانی که ساپورتر دارند، قابليتهای فوقالعادهی زير را در نظر گرفتهايم:
.قابليت نوشتن ايميلهای طولانیتر (تا 1000 کاراکتر)
.توانايی ايجاد يا ويرايش پوشهها (میتوانيد بعضی از ايميلهايتان را در پوشههای جداگانهای، برای هميشه بايگانی کنيد)
.قابليت علامتگذاری ايميلها به دو حالت «خواندهشده» و «خواندهنشده»
اولين کاری که بايد انجام دهيم، انتقال تمام ايميلهای جاری به ديتابيس جديد است. به همين دليل، سيستم ايميل هتتريک فردا صبح بسته خواهد شد و عصر چهاشنبه به وقت هتتريک، میتوانيد با سيستم جديد ايميل، همراه ما باش
masoud_dj
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۰۳
آقا تو هتریک خبر داده که از فردا فروشگاه یه سری فروش فوق العاده داره
چظور میشه ازشون خرید کرد؟
Vahid
سه شنبه ۹ مهر ۱۳۸۷, ۲۳:۱۰
آقا تو هتریک خبر داده که از فردا فروشگاه یه سری فروش فوق العاده داره
چظور میشه ازشون خرید کرد؟
فكر كنم فقط با كارت اعتباری , مثل خرید ساپورتر
alex_irooni
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۷, ۱۴:۲۰
Hattrick will be down on Monday between 06.00-12-00 HT-time, it's time for the seasonal database clean-up.
alex_irooni
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۵۷
اینم سه نكته جدید
10-06-2008 Welcome to the new season!
A new Hattrick season has just begun, and with it a few changes in the match engine have also taken place. First we like to remind you about three earlier announced changes related to set pieces:
• Indirect set pieces are now be a reality in all matches. See the manual for more info.
• Your goalkeeper needs to be skilled in both set pieces and goalkeeping to stop free kicks and penalties. Being equally skilled in both is better than being very skilled in one.
• Your goalkeeper can't be your appointed set pieces taker anymore.
Last but not least, we have also made the play creatively tactic more effective as we think it hasn't been enough effective. If you play creatively now you increase the chance for special events to happen even more than in the past.
masoud_dj
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۶
اینجا نوشته که درواره بانها دیگه نمیتونن ضربه کاشته بزنن
اونوقت من رفتم کلی گشتم یه گلر با اسکیل ضربه آزاد بالا خریدم
کی باید خسارت منو بده؟
Ali Reza
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۸
کی باید خسارت منو بده؟
:cray:
masoud_dj
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۳۲
نمیدونم کدوماتون از موبایل میرید تو هتریک
من که خیلی وقت بود از موبایل کانکت نشده بودم. اما بدونید که هتریک جدیدا موبایل رو هم ساپورت میکنه
یعنی و قتی میرید تو سایتش مثل قبل همین محیط کامپیوتری رو نمیبینید و یک محیط مخصوص موبایل هست که کار با سایت از طریق موبایل رو خیلی راحت میکنه
فقط باید حواستون رو جمع کنید چون این کارشون جدیده خیلی توش اشتباه داره
من خودم این هفته یک بازیکن کشیدم بیرون و دیدم به جای این که بازیکن بده رفته هزینه جوانان رو صفر کرده و من که هر چی فکر کردم نفهمیدم اشکال کجا بوده
LA-soshiant
دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۷, ۱۸:۵۰
کی باید خسارت منو بده؟
خب عوضش دروازه بانت پنالتی گیر خوبیه . . . روی ضربه آزاد هم سخت گل می خوره
alex_irooni
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۱۸
اعلانات هتريک
10-07-2008 تنظيم بازی دوستانه، بسيار آسانتر از قبل
امروز سيستم جديد بازیهای دوستانه را راهاندازی میکنيم. سيستمی که تنظيم بازی دوستانه را بسيار راحتتر میکند. تنها کافی است نامتان را وارد فهرست بازیهای دوستانه کنيد؛ سيستم به طور خودکار يک بازی بين شما و تيم ديگری ترتيب میدهد. همچنين میتوانيد انتخاب کنيد که بازیتان بينالمللی باشد يا با تيمی از کشور خودتان مسابقه دهيد.
و اما کاربرانی که ساپورتر دارند ... آنها میتوانند حتی تعيين کنند که تمايل بازی با تيمهايی از کدام کشور و چه دستهای را دارند، علاوه بر آن، با نگاهی اجمالی به فهرست دوستانه، تنها کافی است کنار نام تيم مورد علاقهشان علامت بزنند تا بازی دوستانه، ترتيب داده شود.
این مقاله جدید هتتریكه . نظرتون چیه ؟
Ma3oud
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۲۱
اعلانات هتريک
امروز سيستم جديد بازیهای دوستانه را راهاندازی میکنيم. سيستمی که تنظيم بازی دوستانه را بسيار راحتتر میکند. تنها کافی است نامتان را وارد فهرست بازیهای دوستانه کنيد؛ سيستم به طور خودکار يک بازی بين شما و تيم ديگری ترتيب میدهد. همچنين میتوانيد انتخاب کنيد که بازیتان بينالمللی باشد يا با تيمی از کشور خودتان مسابقه دهيد.
و اما کاربرانی که ساپورتر دارند ... آنها میتوانند حتی تعيين کنند که تمايل بازی با تيمهايی از کدام کشور و چه دستهای را دارند، علاوه بر آن، با نگاهی اجمالی به فهرست دوستانه، تنها کافی است کنار نام تيم مورد علاقهشان علامت بزنند تا بازی دوستانه، ترتيب داده شود.
عالیه :yahoo:
hsmoa
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۳۳
خیلی كار را آسان تر كرده
alex_irooni
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۴۴
ولی بحث درآمد رو كمرنگ تر كرده دیگه معلوم نیست با چه تیمی بیفتی كه تماشاگرزیاد داره یا كم .
Dangerous boy
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۴۶
اعلانات هتريک
خیلی جالب شده
از نظر مالی هم واسه من یکی که فرقی نداره (مایه داری و اینا :spiteful:)
Nillo
سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۷, ۱۵:۵۲
نمیدونم کدوماتون از موبایل میرید تو هتریک
من که خیلی وقت بود از موبایل کانکت نشده بودم. اما بدونید که هتریک جدیدا موبایل رو هم ساپورت میکنه
یعنی و قتی میرید تو سایتش مثل قبل همین محیط کامپیوتری رو نمیبینید و یک محیط مخصوص موبایل هست که کار با سایت از طریق موبایل رو خیلی راحت میکنه
فقط باید حواستون رو جمع کنید چون این کارشون جدیده خیلی توش اشتباه داره
من خودم این هفته یک بازیکن کشیدم بیرون و دیدم به جای این که بازیکن بده رفته هزینه جوانان رو صفر کرده و من که هر چی فکر کردم نفهمیدم اشکال کجا بوده
آره من فصل قبل یه بازیو با موبایل ارنج کردم بعد رفتم دیدم 5-0 باختم! نگو تیمو خالی فرستاده بوده تو زمین!!!
اگه این بازیو میبردم(که میبردم) قهرمان میشدم!!!!
================================================== ===========
راستی کسی میدونه این طراحی جدید هتتریک از کی قابل استفاده است؟
آدم عکساشو که میبینه دلش قش میره!!!!
عکس صفحه بازیکن رو دیدید؟
Don M Corleone
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۱۴
Hattrick announces
10-31-2008 10% more friendlies thanks to the pool
3 weeks ago we introduced the new easy way for you to find a friendly; the friendly pool. Since then there are around 10% more friendlies played in the Hattrick world compared to last season, and impressively 70% of all friendlies have been booked through the pool.
The friendly pool automatically matches teams and book them a friendly, the only one thing you need to do to is adding yourself to the pool. To do that, go the challenge page and look
to the right.
-------------------------------
10-28-2008 The end is near...
The old design only has some weeks left until retirement, and the new design is waiting around the corner. This week we will open tests for our Stage users (which is around 5000 Hattrick users). Our voluntary crew has already tested the new design for some weeks now, with very good reviews! We have also performed a live test at our office with some Hattrick users (and some of their non-playing friends).
Until you get the new design for real, here's how the series page will look like in the new design. As you can see, we've done a few things to make your series feel even more alive.
You will also be able to choose between different skins. The simple skin will be included in the release, and more will follow later.
=========
كسي اين دو خبر اخير رو معنا ميكنه ؟ بخصوص دومي !
Sepehr
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۲۱
تو زبان فارسی بری هست اینم ترجمه ی دومی :
اندکی صبر، سحر نزديک است!
تنها چند هفته بيشتر به بازنشسته شدن طرح قدیم هتتریک باقی نمانده و پس از آن، طرح جدید کاملا جایگزین طرح قبلی میشود. اين هفته قرار است آزمونهايی را که برای تعداد محدودی از کاربران در نظر گرفته بودیم، برگزار کنیم (برای حدود پنج هزار کاربر که قبلا اعلام آمادگی کرده بودند). گروه داوطلب باید با نگاهی دقیق و موشکافانه، طرح جدید را برای چند هفته آزمایش کنند. البته قبلا تعدادی از کاربران هتتریک به صورت حضوری به دفترمان آمده و از نزدیک با آن آشنا شدند (به همراه تعدادی از دوستانشان که هتتریک بازی نمیکنند)
LA-soshiant
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۲۳
دومیه خیلی وقته ترجمه شده و روی سایت هت تریکه . . .
اولی برای زبان فارسی باگ داره که قرار بوده امروز رفع شه . . .
ترجمه اش هم آماده است و احتمالا امشب میاد رو سایت.
Ali-ss
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۳۴
دارم کم کم متقاعد می شم که زبان هت تریک رو فارسی کنم!
از بابت خبرها و ترجمه ها هم تشکر می کنم
خیلی دوست دارم بدونم ورژن جدید هت تریک چه چیزی برای گفتن داره
LA-soshiant
يکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۷, ۲۱:۵۰
مهم ترین ویژگی اش اینه که فونت فارسیش تاهوماست . . .
درشت و خوانا . . .
کلا کار کردن با هت تریک داره خیلی راحت تر می شه . . .
شما هم وقتی ورژن جدیدو ببینین مطمئنم هیجان زده می شید . . .
alex_irooni
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۴۸
بچه ها ترانسفرو برید ببینید .
حالشو ببرید .
Sepehr
دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۷, ۱۵:۵۹
اینم از جدیدترین خبر:
11-03-2008 سيستم جديد نقل و انتقال بازيکن
آیا از جستوجو در هشت ناحیهی مختلف در بازار نقل و انتقالات خسته شدهاید؟ شاید تا به حال به این فکر کردهاید که کاش میتوانستید در یک ناحیهی سراسری به دنبال بازیکن بگردید؟ ما نیز به این ایده فکر می کنیم و این دقیقا همان چیزی است که در سیستم جدید نقل و انتقالات خواهید دید! سیستمی که در آن اطلاعات بیشتری دربارهی هر بازیکن در صفحهی نتایج جستوجو خواهید دید و مهارتهای مورد نظرتان در قسمت نتایج جستوجو، به صورت برجسته نشان داده میشوند.
حال که میتوانید در یک منطقهی سراسری به دنبال بازیکن بگردید (جایی که انبوهی از بازیکنان وجود دارد) باید بازهی سنی و محدوده-ی مهارت اصلی بازیکن مورد نظر را مشخص کنید. خوبی این کار این است که بارگذاری سرور محدود میشود و باعث میشود سیستم همواره در حالت مناسبی از بارگذاری نگه داشته شود. البته دلایل دیگری نیز دارد؛ مثلا اکثر بازیکنانی که در بازار نقل و انتقالات به چشم میخورند، جوان هستند و بین 17 تا 18 سال دارند. پس به یاد داشته باشید هر چه تخصصیتر جستوجو کنید، از آن طرف زمان کمتری برای مشاهدهی نتایج جستوجو صرف خواهید کرد.
omid
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۸:۵۶
این سیستم جدید خیلی باحاله
El Senyor Fosc
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۰۰
اینا هم خفه کردن ما رو. هی میگن ظاهر جدید رو امروز برای استیج می ذاریم، فردا می ذاریم، فردا صبح می ذاریم، فردا عصر می ذاریم ...
من دارم کم کم مشکوک میشم که یه Ht ایرانی داریم اون وسطا ...
Don M Corleone
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۰۸
اين قطعا عالي شده ولي يه مشكل ديگه كه خيلي مهم شده اينه كه سرچ كردن بازيكن بر حسب ميزان روزهاي سنش ممكن نيست !
با توجه به اينكه در فاكتور سني تعداد روزها خيلي مهم شده بايد اين امكان رو هم ميذاشتن !
حالا ببينيد در قالب يه بسته ي پيشنهادي حاوي مشوق ها ميتوانيد اين موضوع رو به غرب ارسال كنيد ؟!! :3:
El Senyor Fosc
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۰۹:۴۰
اين قطعا عالي شده ولي يه مشكل ديگه كه خيلي مهم شده اينه كه سرچ كردن بازيكن بر حسب ميزان روزهاي سنش ممكن نيست !
با توجه به اينكه در فاكتور سني تعداد روزها خيلي مهم شده بايد اين امكان رو هم ميذاشتن !
حالا ببينيد در قالب يه بسته ي پيشنهادي حاوي مشوق ها ميتوانيد اين موضوع رو به غرب ارسال كنيد ؟!! :3:
غرب فعلا درگیر زدن دکمه «قالب جدید را برای استیج فعال کن» ه :3:
LA-soshiant
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۴۵
گمونم بسته ی پیشنهادیمون با بی میلی دولت مردان هت تریک مواجه شده . . .
لطفا راهکارهای جدیدی ارائه بدید تا کاملا عادلانه پای میز مذاکره بشینیم.
Don M Corleone
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۲:۵۹
خوب بهش بگو يك نفر تو ايران هست كه شش ماهه 24 ساعت دنبال بازيكن 17 ساله زير 14 روز ميگرده و پيلش در اومده ! :3: واسه اونا كه كاري نداره ! فقط نميدونم چرا اينقدر راحت مخالفت ميكنن !! :3:
اصلا بگو يا سن رو به روز نميكردين يا حالام كه كردين چشم و ابرو هم واسش بذارين !!
LA-soshiant
سه شنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۱۶
منظورم جاستیفای انگلیسی تو ورژن فارسیه . . .
زاخی
چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۷, ۰۰:۴۶
از امروز كه تم جديد هت تريك واسه Stage فعال شد و من از صبح روش كار كردم!!
كلاً فرقي با قبلي نداره فقط قيافشه زود عادي ميشه!!:apophys:
در ضمن توي يه تاپيك ديگه هم گفتم: فارسي كردن اسكيل بازيكنا واقعاً ايده ي افتضاحي بود چون مني كه از هت تريك فارسي بيشتر خوشم ميومد الان ديگه دوست ندارم از فارسي استفاده بكنم...همه رو فارسي ميكردين به غير از اسكيل بازيكنا!!...آدم قاطي ميكنه!(مخصوصاً با سيستم تم جديد هت تريك كه جاي اسكيل ها هم يه كم عوض شده و ديفندينگ اومده دومين اسكيل!!)
خلاصه بد نيست!:apophys:
wantonboy13
چهارشنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۷, ۱۳:۲۸
آقا جریان این قالب جدید هت تریك به كجا كشید ؟!
فعلا" ساپورتر ها دارن فقط ؟! :blush:
Ma3oud
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۰۶
چرا نمیاد پس ؟ :tigi:
هومن
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۱:۱۲
فکر کنم تا ژانویه بیاد دیگه...!!!
El Senyor Fosc
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۳:۵۳
اصلا معلوم نیست کی بیاد! این هت تریکی ها یه کم زمان بندیشون مثل ایرانی هاس!
فعلا هم فقط توی سایت استیج فعاله.
stage.hattrick.org
LA-soshiant
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۰۵
با این کارت هتتریکو ترکوندی سعید . . .
Don M Corleone
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۴:۵۹
:secret:
Not allowed to login!
:cray:
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۱۹
اقا چرا تو این سایته که داش سعید گفته نمی شه رفت؟؟؟:7:
هومن
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۴۳
انگار فقط افراد خاصی که قبلا ثبت نام کرده بودن اجازه دارن برن تو.... من که یه ساعته پشت درم...!!!:3:
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۵:۴۶
من یه ماهه که منتظرم ولی رام نمی دن:3:
Ma3oud
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۰۸
نوشته از ورود بانوان بد حجاب معذوریم :nuts:
El Senyor Fosc
شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۱
اقا چرا تو این سایته که داش سعید گفته نمی شه رفت؟؟؟:7:
همون اول که این سایت علم شد باید درخواست می دادی و از بین اونا که در خواست دادن، به 5000 نفر دسترسی دادن که سیستمای جدید رو اونجا تست کنن.
احمد رضا باور کن انقدر بی برنامگی از این مسئولین هت تریک دیدم که احساس می کنم در سطح دنیا همدرد پیدا کردیم :3:
El Senyor Fosc
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۸۷, ۱۹:۵۳
چهره های جدید بازیکنا و امکان ساخت لباس امروز عرضه شد!
خوش به حال ساپورتر ها ...
LA-soshiant
سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۰۲:۳۳
بریم ببینیم میشه یه لباس شیک واسه بروبچههای تیم طراحی کنیم... :3:
Camorani
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۷:۴۴
سلام
خوب جهت آگاهی همه فوروم بازا اینكه فوروم هتریك افتتاح شده البته تو طرح جدید.آدم دیگه دلش نمیخواد فینگلیش بنویسه.تفاوت رو احساس كنید.
El Senyor Fosc
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۰۴
خبرت سوخته محسن :1: :3:
Camorani
شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷, ۱۸:۱۱
اونكه آره گفتم برو بچ ببینن سر ذوق بیان.
LA-soshiant
چهارشنبه ۹ بهمن ۱۳۸۷, ۱۳:۳۷
بچهها برین سردبیر خبرگزاری هتتریک بشین...
کلی مقالهی آموزشی هست که اگه به فارسی ترجمه بشه، سطح اطلاعاتمون خیلی بالاتر میره...
زبانتون باید سطحش خوب باشه...
نمیدونم ولی شاید بهتون ساپورتر مجانی هم دادن :3:
rafsanjan
پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۷, ۱۰:۴۷
کی میدونه game masters ایران کی است ؟
هرکی میدونه من را راهنمایی کنه .
باتشکر
Linorth
پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۷, ۱۹:۰۱
بچهها برین سردبیر خبرگزاری هتتریک بشین...
کلی مقالهی آموزشی هست که اگه به فارسی ترجمه بشه، سطح اطلاعاتمون خیلی بالاتر میره...
زبانتون باید سطحش خوب باشه...
نمیدونم ولی شاید بهتون ساپورتر مجانی هم دادن :3:
من درخواستمو فرستادم معلوم نیست تایید کنن یا نه :img-pirate2:
omid
چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۸:۳۳
تغییرات جدید:
1-ساپورترشیپ گرون شد
2-از این به بعد هر قسمت هتریک برید یه توپ می یاد کمکتون می کنه:3:
amirzelzeleh
چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۵۴
امید جون میشه در مورد این دومی بیشتر توضیح بدی؟ توپ چیه؟ دستیار منظورته؟
30n4
چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۸, ۲۰:۰۰
امید جون میشه در مورد این دومی بیشتر توضیح بدی؟ توپ چیه؟ دستیار منظورته؟
همون دستیاره رو میگه:jesors:
amirzelzeleh
چهارشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۸, ۲۰:۰۷
خب این دستیاره چی هست؟ توضیحات سایت که اصلا واضح نبود.
omid
پنجشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۸, ۱۹:۳۷
اینم شانس ما:3:
بعد عمری یه خبر گذوشتیم
امروز رفتم نوشته بود دروغ 13 هست:3:
omid
چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۲۲
1 تغییر جدید قابلیت پخش مجدد بازی ها با سرعت دلخواه شما
ریلایو
alex_irooni
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۵۸
سایت آفلاینشو یک ساعت تمدید کرد . تا 15:30 الکی زور نزنید.
pandora
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۱۸
بابا این هتریک چه بد قوله چرا ردیف نشد ساعت 15.33 دقیقه شد
gattus
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۲۷
خدا کنه بیش تر طول نکشه!
amirlefthand
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۳۱
بالا اومد
omid
سه شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۸, ۱۰:۴۱
موتور جدید بازی: نتایج متعادلتر و دو تاکتیکِ اصلاح شده
2009-12-07 10:00:00
در یکی از مقالات امسال، در مورد برنامههایمان برای گسترش هتتریک و تغییرات تأثیرگذار در هستهی بازی صحبت کردیم. از آن موقع بر روی این موضوع کار کرده ایم؛ و امروز میخواهیم بهروزرسانی اصلی شبیهساز بازی را تقدیم شما کنیم.
این موتور بازی جدید با چگونگی ایجاد شانس و نحوهی توزیع آن در زمین کار میکند.
موتور جدید در بازیهای دوستانهی باقیماندهی این فصل مورد استفاده قرار خواهد گرفت و از ابتدای فصل آینده در همه بازیها به کار گرفته میشود.
هدف ما از ایجاد این موتور جدید، کاهش گسترهی تغییرات (که گاهی اوقات به نام عوامل تصادفی از آن یاد میشود) و همچنین متعادل کردن موتور بازی است. هر تغییری باید قوانین پایهای ما در هتتریک را دارا باشد (در مقالهی مرداد ماه در این مورد توضیح داده شد)، بنابراین به طور خاص هنگام بحث در مورد موتور هتتریک، موضوع آسان بودن برایمان بسیار مهم است.
این موتور بازی جدید با چگونگی ایجاد شانس و نحوهی توزیع آن در زمین سروکار دارد. با تغییر روش کار، در واقع موتور هتتریک را از طریق افزایش بازهای نزدیکتر و هیجان انگیزتر و کاهش نتایج با اختلاف بالا، متعادلتر کردهایم. همچنین در این راستا در تاکتیکهای ضدحمله و پرسینگ تغییراتی صورت گرفته است که در پایین بیشتر توضیح خواهیم داد.
شبیه سازی جدید بازی
در شبیهسازی جدید بازی بعضی از شانسهای موجود -آنهایی که از یک تیم گرفته و به تیم دیگر داده میشود- با شانسهای جدیدی که مختص هر تیم میباشد جایگزین خواهد شد. هافبک تیم شما در مقابل هافبک تیم حریف همانند گذشته تلاش خواهد کرد تا شانس بیشتری از تبدیل موقعیتها به گل را از آن خود کند. اما اگر هافبک تیمتان نتواند این شانس را ببرد، این بدین معناست که آن شانس از بین رفته است. در حقیقت حریف شما قادر به استفاده از شانس اختصاصی از دست رفتهی شما نخواهد بود.
با این تفاسیر بعضی از شانسها برای هر دو تیم «باز» خواهد بود و برخی تنها برای تیم شما (و بعضی نیز برای حریفتان) قابل دریافت میباشد. تعداد شانسهای اختصاصی برای هر دو تیم، برابر است.
در حقیقت، دیگر مقدار ثابتی از شانسهای معمول در یک بازی وجود نخواهد داشت (بلکه یک حداکثر و یک حداقل در این مورد وجود دارد)، و این مقدار وابسته به تعداد شانسهای اختصاصیای که به موقعیتهای گلزنی تبدیل میشود، میتواند تغییر کند.
دلایل ایجاد موتور جدید
در حال حاضر، دو تیم رقابت کننده در زمین با استفاده از عملکرد هافبک بر سر به دست آوردن شانسهای گلزنی رقابت میکنند. این شانسها همانطور که میدانید محدود و برای هر دو تیم «باز» هستند و البته به دست آوردن یک شانس توسط یک تیم به معنی از دست رفتن یک شانس از تیم دیگر میباشد.
این موضوع به اندازهی کافی منطقی میباشد ولی باعث ایجاد برخی اثرات ناخواسته میگردد. مثلاً اگر ۱۰ شانس در یک بازی داشته باشیم کمترین حالت توزیع نا متقارن شانس، حالت ۴-۶ میباشد که به معنای ۵۰ درصد موقعیت گلزنی بیشتر برای تیمی که ۶ شانس از ۱۰ شانس را به دست آورده میباشد. گام بعدی توزیع به روش فعلی ۳-۷ است که به معنای ۱۳۳ درصد شانس بیشتر برای تیم غالب میباشد. البته اتفاقات ویژهی حین بازی، تا حدودی این نابرابری را متعادل میکند ولی ترجیح میدهیم این اختلاف کمتر باشد (مانند ۴-۵).
دامنهی تغییرات - دامنهی نتایج بالقوهی بازیها- در سیستم کنونی تقریباً بالاست. هم اکنون در فوتبال واقعی حتی قویترین تیمها نیز با نتایج متوسط بازهایشان را میبرند. در مقایسه با دنیای واقعی، تعداد نتایج مساوی در هتتریک کم و نتایج پیروزیها نیز اختلاف زیادی دارد.
خصوصیات هستهی موتور جدید
موتور جدید با مشکلات گفته شده در بالا سروکار دارد. در واقع موتور جدید «قابلیت»های زیر را ایجاد خواهد کرد:
- توزیع شانسهای نزدیکتر(همانند ۴-۵)
- کاهش گسترهی تغییرات؛ بازیهای نزدیکتر و نتایج با اختلاف کمتر
- تجربهی واقعی بهتر، به طوری که نمیدانید چه تعداد حمله وجود خواهد داشت
- کنترل بهتر تاکتیکهای ضدحمله و پرسینگ (جزئیات در پایین)
اکنون باید به خاطر داشته باشیم اگرچه با کاهش دامنهی تغییرات، نتایج با اختلاف کمتری خواهیم دید ولی این به معنای عدم وجود نتایج شگفتآورنخواهد بود. چون اینگونه نتایج رقم خواهد خورد و مطمئنیم که همچنان شاهد ارسالهایی در انجمن درباره باختهایی به خاطر بدشانسی و یا نتایجی با اختلاف زیاد خواهیم بود، شاید به اندازهی امروز.
در میان ما انسانها توجه به چیزهایی که عادی نیستند بسیار رایج است؛ در حالی که به مسائل عادی چندان توجه نمیکنیم. در بین یک میلیون بازیای که هر هفته انجام میشود باید نتایج شگفتآور نیز اتفاق بیفتد - هر چند تعداد آنها نسبت به گذشته کمتر خواهد شد. بنابراین برای ما دانستن اینکه این تغییر چقدر توسط شما قابل لمس خواهد بود غیرممکن است. امیدواریم به طور طبیعی مشهود باشد ولی مقدار آنرا نمیتوانیم حدس بزنیم.
نتایج شگفتآور جزئی از فوتبال واقعی است و شاید گاهی اوقات خوشایند نیز باشد. بنابراین به طور طبیعی در هتتریک نیز باید وجود داشته باشد. تضمینی وجود ندارد که قویترین تیم، همهی بازیهایش را ببرد؛ ولی معمولاً آن تیم در نهایت مقام اول را کسب خواهد کرد. وظیفهی شما بهعنوان مدیر باشگاه در حال حاضر و در آینده، انجام هر آنچه در توان دارید به منظور افزایش احتمال برد تیمتان میباشد.
یک تغییر عمده، ولی نه هیچ تغییرعمدهای
این شبیهساز جدید بازی در واقع یک تغییر عمده در هسته موتور میباشد ولی میتوان گفت به طور کلی تغییر عمدهای نیست. اصول پایهای همچنان مانند گذشته میباشد - برای گلزنی باید هافبک حریف را در میانه میدان شکست داده، سپس دفاع را از پای درآورید.
همانطور که گفتیم هدف ما از ایجاد موتور جدید، متعادلتر کردن هتتریک میباشد نه چیز دیگر. بنابراین نمیخواهیم و انتظار هم نداریم که تغییرات بزرگی در بازی ایجاد شود (البته جدا از بازهای نزدیکتر و هیجان انگیزتر و کاهش نتایج با اختلاف زیاد). بنابراین این تغییرات از نظر نگرش به بازی، تغییرات عمده ولی از نظر کار مدیریتی باشگاه، تغییر عمدهای محسوب نمیشوند.
تغییر در تاکتیک ضدحمله و پرسینگ
هم اکنون با ایجاد یک ضدحمله، شانس به دست آوردن ضدحملهی دیگر کاهش مییابد (در مورد پرسینگ نیز همینطور). این باعث میشود ایجاد یک ضدحمله آسان باشد ولی ایجاد چند ضدحمله، بسیار مشکلتر شود.
در موتور جدید شانس ایجاد هر ضدحمله (یا مختل کردن حملهی حریف در تاکتیک پرسینگ) در سرتاسر بازی کم و بیش به یک اندازه خواهد بود. موتور بازی تنها این شانس را با توجه به مهارت تاکتیکی تیم و تعداد موقعیتهایی که قبل از آن به دست آوردهاید، تغییر میدهد. در مجموع تعداد رویدادهای ناشی از ضدحمله و پرسینگ افزایش مییابد ولی همچنان ممکن است هیچکدام به نتیجه منجر نشود.
برای هر دوی این تاکتیکها، اهمیت مهارت تاکتیک بیشتر میشود؛ سطوح مهارت بسیار بالا منجر به نتایج بهتر (و سطوح مهارت پایین منجر به نتایج بدتر) خواهد شد. باید توجه داشته باشید که تاکتیک پرسینگ نسبت به گذشته به طور قابل توجهی قویتر میشود (البته نه برای سطوح پایین مهارت). اگر تیمتان در پرسینگ خوب عمل میکند، از این پس حملات بیشتری را از بین خواهد برد.
هر دوی این تاکتیکها در انواع شانسهای معمول بازی (هم اختصاصی و هم باز) تأثیرگذار هستند.
موتور جدید، از ابتدای فصل آینده به کار گرفته میشود
همانطور که در ابتدا گفته شد، موتور جدید در بازیهای دوستانهی باقیماندهی این فصل مورد استفاده قرار خواهد گرفت و از ابتدای فصل آینده در همه بازیها بهکار گرفته میشود.
تیمهای جوانان همچنان با موتور قدیمی جوانان کار میکنند.
aminhity
دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۰۷
برنامه کامل آخر فصل:
Saturday 12th of December/Sunday 13th of December 2009
• آخرین بازی لیگ
• پرداخت جایزه بهترین گلزنان
• مشخص شدن حریف بازی انتخابی
Monday 14th of December 2009
• تیم های بی صاحب بات میشن
Tuesday 15th of December/Wednesday 16th of December 2009
• بازی های دوستانه
Saturday 19th of December/Sunday 20th of December 2009
• بازی های انتخابی
• پرداخت جایزه قهرمانان و رده های بعدی
• پرداخت جایزه صعود
• پرداخت حق عضویت هواداران
•افزایش 10 درصدی هوادارن در صورت صعود
• کاهش 10 درصدی هواداران در صورت سقوط
• اهداء مدال به قهرمان (فقط برای ساپورتر ها)
• اجرای طرح جدید جلو گیری صعود بات ها و سقوط بات ها در رده بندی
Monday 21st of December 2009
• آغاز تعطیلات لیگ جوانان که تا 27 دسامبر 2009 ادامه خواهد داشت.
Tuesday 22nd of December/Wednesday 23rd of December 2009
• بازی های دوستانه
• قرعه کشی جام حذفی
Friday 25th December
• کریسمس مبارک ( مخصوصا به هموطنان مسیحی)
Saturday 26th December/Sunday 27th of December 2009
•ریست روحیه تیم، اعتماد به نفس ، وضعیت هواداران و حامیان. (فرم بازیکن ها تغییری نمی کنه)
• بازی لیگ برگزار نمیشه.
Monday 28th of December 2009
• حذف کارت های زرد و قرمز بازیکنان
• قرعه کشی لیگ
• تیمهای بی صاحب بات میشن.
• انتخابات تیم ملی جوانان
Tuesday 29th of December/Wednesday 30th of December 2009
• اولین روز مسابقات جام حذفی برای تیم های حاضر در جام حذفی.
• بازی دوستانه برای تیم هایی که در جام حذفی شرکت ندارند.
Friday 1st of January 2010
• اولین روز سال 2010 . سال نو مبارک!
Saturday 2nd of January/Sunday 3rd of January 2010
•اولین بازی لیگ فصل جدید
---------------------------------------------
با تشکر از آقا رشید گل مدیر تیم Sepahan F.C.
aminhity
شنبه ۱۲ دي ۱۳۸۸, ۱۶:۲۶
ايران ميزبان جام جهاني جوانان شد
لحظاتي پيش همزمان با قرعه كشي جام جهاني جوانان، كشور عزيز ايران به عنوان ميزبان اين مسابقات معرفي شد.
اين دستاورد پس از رايزني هاي يك ساله نويدآمار با ارشدها و بالاخص اچ تي يوهان حاصل شد كه خبر غير موثق آن حدود يك ماه پيش اعلام شده بود.
اين دستاورد بزرگ را به ملت هت تريك ايران تبريك عرض مي نمائيم.
aminhity
دوشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۸:۲۶
گزارشگران وقتشناس
گزارشگران دنیای هتتریک عادت کردهاند که دیر به ورزشگاهها مراجعه کنند. اغلب چند دقیقه ابتدای بازیها صرف رسیدن آنها به جایگاه گزارشگران و آغاز گزارش میشود. ازاین پس خاطر جمع باشید این رفتار نامرتب ادامه نخواهد داشت.
اتحادیه فوتبال هتتریک مدتی است به آموزش نسل جدیدی از گزارشگران با رفتار مناسب، به طور خاص با رویکرد وقتشناسی، پرداخته است. این نسل جدید جهت آزمایش، اولین حضور خود را در بازی های دوستانه این هفته تجربه خواهند کرد. اگر نتایج آزمون موفقآمیز باشد، آنها به راحتی جایگزین گزارشگران بینظم کنونی خواهند شد و دیگر لازم نیست برای مشاهده زنده بازیتان منتظر حضور گزارشگر بازی در ورزشگاه باشید.
صحبت در مورد وقتشناسی شد؛ به خاطر داشته باشید چیدمان بازی را حداکثر تا ۱۵ دقیقه قبل از شروع بازی ارسال نمایید. چیدمانهای ارسال شده بعد از این زمان، خطر پذیرفته نشدن از سوی مسئولان مسابقات را به همراه دارد.
رضا
سه شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۲:۱۳
اقا این یعنی چی؟
من از دیروز تا حالا 3بار این متن رو خوندم اما نفهمیدم یعنی چی؟:3:
black_shadow
سه شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۳:۴۸
اقا این یعنی چی؟
من از دیروز تا حالا 3بار این متن رو خوندم اما نفهمیدم یعنی چی؟:3:
چیز مهمی نیست!!!!
فقط خواستن یه خبر جدید بذارن!!!
:3:
aminhity
سه شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۱۱
باید منتظر بود و دید.احتمالا قبل بازی 10 خط چرت و پرت اضافه می کنن.:3:
aminhity
پنجشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۸۸, ۰۹:۱۶
من که هیچ تغییری تو گزارش بازی ندیدم.شاید هم تو گزارش انگلیسیش اعمال شده باشه.دوستانی که از زبان انگلیسی تو هت تریک استفاده می کنن تغییری دیدن؟
aminhity
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۷:۰۷
صفحهی جدید اطلاعات سیستم
متأسفانه گاهی اوقات، هتتریک با تکلهای خشن از پشت مواجه میشود که سبب تأخیر و دیگر مشکلات در سایت میگردد. بنابراین به طور معمول ازقلمبند استفاده میکنیم ولی با این حال جلوگیری کامل از این تکلها همچنان مشکل است. دلیل ایجاد صفحهی اطلاعات سیستم نیز همین موضوع میباشد؛ تا دسترسی به وضعیت کنونی هتتریک برای شما آسانتر شود.
صفحهی وضعیت سیستم، وضعیت موتور ِ بازی، نقل و انتقالات، انجمنها و سرورها را نشان میدهد. چنانچه هر کدام از موارد مذکور از تکل خشنی آسیب ببینند، در صفحهی هتتریک من، کادر اطلاعات سیستم نمایش داده خواهد شد.
هدف دیگر از ایجاد این صفحه، آگاهی شما ار کارهایی است که در حال انجام آنها هستیم. ما معمولاً در حال اضافه کردن کدها به سایت هستیم و تنها هنگامی که این کدها سبب ایجاد تغییرات بزرگ در قالب یک قابلیت جدید میشدند، به شما اطلاع میدادیم. در صفحهی ایجاد شده، امکان آگاهی از اطلاعات در مورد تغییرات کوچک، برطرف کردن باگها و موارد مشابه فراهم شده است.
--------------------
الان اگه نگاه کنید تو صفحه هت تریک من نوشته "هتتریک، آسیب دیده است":3:
don-matiou
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۷:۲۳
مال ما که سالم
رضا
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۹:۱۹
سیستم بارگذاری جدید و هتتریکی سریعتر
آقایان و خانمها، این شما و این هم سیستم جدید بارگذاری صفحات هتتریک!
در چند هفتهی اخیر، سیستم بارگذاری جدیدی روی سایت نصب و آزمایش کردهایم که حقیقتاً نتایج خوبی در پی داشته است. حال قصد داریم یک گام فراتر رفته و شما را نیز در آزمایش نهایی این سیستم، سهیم گردانیم.
ملموسترین تغییر قابل بحث، این است که از این پس همواره روی آدرس [Only Registered And Activated Users Can See Links] خواهید بود و به هاستهای دیگر نظیر [Only Registered And Activated Users Can See Links] و غیره منتقل نمیشوید. این بدان معناست که لینک کردن به صفحات در هتتریک برای شما آسانتر خواهد بود. فایدهی قابل توجه دیگری که این تغییر دارد، بارگذاری سریعتر صفحات سایت است. تشریح اینکه «سرعت» از نظر شما به چه معناست، کمی سخت است، و به محل زندگی و نوع خدمات اینترنت مورد استفادهی شما بستگی دارد. اما هر چه هست، سرعت اکثر کاربران با تغییرات جدید، بالاتر خواهد رفت!
=========================================
سرعت هتریك نسبت به قبل فوق العاده رفته بالا:3:چه حالی میده:3:
amirlefthand
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۹:۵۴
سیستم بارگذاری جدید و هتتریکی سریعتر
آقایان و خانمها، این شما و این هم سیستم جدید بارگذاری صفحات هتتریک!
در چند هفتهی اخیر، سیستم بارگذاری جدیدی روی سایت نصب و آزمایش کردهایم که حقیقتاً نتایج خوبی در پی داشته است. حال قصد داریم یک گام فراتر رفته و شما را نیز در آزمایش نهایی این سیستم، سهیم گردانیم.
ملموسترین تغییر قابل بحث، این است که از این پس همواره روی آدرس [Only Registered And Activated Users Can See Links] خواهید بود و به هاستهای دیگر نظیر [Only Registered And Activated Users Can See Links] و غیره منتقل نمیشوید. این بدان معناست که لینک کردن به صفحات در هتتریک برای شما آسانتر خواهد بود. فایدهی قابل توجه دیگری که این تغییر دارد، بارگذاری سریعتر صفحات سایت است. تشریح اینکه «سرعت» از نظر شما به چه معناست، کمی سخت است، و به محل زندگی و نوع خدمات اینترنت مورد استفادهی شما بستگی دارد. اما هر چه هست، سرعت اکثر کاربران با تغییرات جدید، بالاتر خواهد رفت!
=========================================
سرعت هتریك نسبت به قبل فوق العاده رفته بالا:3:چه حالی میده:3:
اره واقعا سرعت رفته بالا
don-matiou
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۱۶
از قبلا خیلی بهتر شده
aminhity
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۰:۲۵
Masters trophy in Holcim's price shelf
FC Holcim from Belgium just got a new trophy in their shelf: the Masters trophy! In tonight's final against Portuguese Condenados they took the lead by two (3-1) in the middle of the second half and managed to stay ahead even if Condenados came one goal closer with 11 minutes left to play.
Congratulations FC Holcim, and manager Pettachi in particular
--------------------------------------
به امید روزی که اسم یک تیم ایرانی اون بالا نوشته بشه.
aminhity
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۰:۲۷
مال ما که سالم
مسابقات جوانان دچار مشکل شده بود که درستش کردن
رضا
پنجشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۲۳
خوب هتریك رسما میخواد ما رو بد بخت كنه.اخه این چه طرح مسخره ایه كه دادن؟
--------------------------------------------------
فصل آینده: تعادل بهتر اطلاعات
2010-02-24 10:00:00
در فصل جدیدی که از راه میرسد، ارتقای عمدهی موتور بازی را در پیش داریم؛ دقیقاً مانند آنچه که این فصل شاهد بودیم. با این تفاوت که ارتقای اوایل این فصل، زندگی مدیریتی شما را آنچنان تحت تأثیر قرار نمیداد. اما این بار، قطعاً تحت تأثیر این ارتقا قرار خواهید گرفت.
هدف از ارتقای جدید، این است که تعادل بهتری بین سیستمهای مختلف و بخشهای گوناگون تیم برقرار کنیم. همچنین میخواهیم رابطهی شما را با موتور، سادهتر و سرراستتر کنیم، مخصوصاً وقتی با چیدمان بازی سر و کار دارید.
در عمل، این تغییر شما را قادر خواهد ساخت تا از سیستمهای بیشتری نسبت به قبل استفاده کنید. علاوه بر آن، قدرت هافبکهای وسط نیز کاهش یافته و در تجربهی بازی با سیستم و سردرگمی تیم نیز تغییراتی خواهیم داد.
برای کسی که اهل فوتبال نیست اطلاعات در مورد مسائل تاکتیکی تنها موضوعی خستهکننده و غیرجذاب است. برای من و حدس میزنم برای بیشتر شما جادوی خاصی در میان آنهمه اعداد و ارقام نهفته است. آنها نشان میدهند که تیمها چگونه برای بازی ها برنامهریزی میکنند، چه تمایلاتی دارند و چه تدابیری برای متوقف کردن قدرت حریفهایشان میاندیشند.
موضوع بسیار جالب در اینباره این است که یک قانون خاص در مورد همه به کار نمیآید. ممکن است یک تاکتیک در مورد حریفی خاص نتیجهای ایدهآل به همراه داشته در حالیکه در مقابل رقیب دیگر تقریباً بیاستفاده باشد. آن چیزی که واقعاً اهمیت دارد نحوه کار شما با این ارقام و نتیجهگیریهایی است که از پس آنها میکنید. این همان چیزی است که میخواهیم شما نیز هنگام بازی کردن هتتریک داشته باشید.
تحقق رویاهایمان
همانطور که قبلاً در تابستان گذشته راجع به این موضوع صحبت کردیم میخوامیم موتور بازی را سادهتر و متعادلتر کنیم. جدا از نوع احساسی که دوست داریم در شما ایجاد شود، با تغییرات پیشرو تیمتان در کانون تمرکز بیشتری قرار خواهد گرفت، جنبه رقابتی بازی افزایش پیدا کرده، راههای بیشتری برای موفقیت ایجاد شده و گزینههای انتخابی شما قابل فهمتر و آسانتر اجرا میشوند به طوریکه با قوانین اصلی ما نیز مطابقت دارند.
بنابراین در فصل آینده شاهد موتور بازی متعادلتر که تعامل با آن آسانتر است خواهید بود. جزئیات هر تغییر هنگام شروع به اجرای آن شرح داده خواهد شد ولی قبل از آن میخواهیم چندین مورد را بدانید:
در مورد مشارکت
هماکنون سیستم 2-5-3 چیدمان غالب است؛ بیشتر به این دلیل که میخواهید امتیاز هافبکتان را به حداکثر رسانده، تعداد حملات بیشتری به دست آورید و همزمان فشار کمتری به خط دفاع وارد شود. حتی اگر سیستم دیگری را برگزیده و با سه هافبک میانی بازی کنید همچنان روش خوبی برای باقی ماندن در رقابت انتخاب کردهاید.
ما میخواهیم یک بازی با توزیع مناسب استفاده از سیستمها داشته باشیم. ایجاد بستر مناسب برای این هدف، گزینههای تاکتیکی و استراتژیکی بازی را افزایش میدهد که خود منجر به اضافه شدن جنبههای بسیاری به بازی خواهد شد. جهت نیل به این هدف و ایجاد انگیزه لازم در مدیران برای استفاده از دیگر سیستمها میبایست قدرت اثر هافبک میانی را کاهش دهیم- به خصوص هنگامی که سه تای آنها در زمین قرار میگیرند. این موضوعی است که در همین به روزرسانی اتفاق خواهد افتاد.
در اصل پس از این ارتقا، استفاده ار یک فاهبک میانی به اندازه گذشته مفید و مناسب است. قرار دادن دو هافبک میانی سبب کاهش چیرگی آنها شده و با سه هافبک میانی بازی کردن این کاهش اثر را بیشتر میکند. این قانون در مورد دیگر بازیکنان پستهای مرکزی (مدافعان و مهاجمان) نیز صادق است، ولی در مورد آنها استفاده از تک بازیکن نسبت به گذشته مفیدتر و استفاده از دو بازیکن به همان اندازه سابق مفید خواهد بود. قرار دادن سه مهاجم و یا مدافع مرکزی سبب کاهش چیرگی آنها سبت به گذشته میشود ولی این کاهش کمتر ازکاهش اثر گفته شده در مورد هافبکهای میانی است.
همچنین تاثیر بازیکنان ناب کمی افزایش مییابد، در میان آنها موارد زیر ارزش توجه را دارد:
- هافبکها و مدافعان کنار و مهاجمان کمی بیشتر از مهارت بازی در کنار خود استفاده میکنند
- اثر پاس مهاجمان تدافعی تکنیکی کاهش یافته و درعوض به اثر مهارت بازی در کنار آنها افزوده میشود.
در مورد اطلاعات
تغییراتی در گزارشهای مرتبط با تجربه سیستم و سردرگمی نیز در این ارتقا انجام میشود. اساساً قابلیت کسب و حفظ تجربه بازی با سیستمهای مختلف افزایش مییابد و درعوض هنگامی که کار به سردرگمی در زمین کشیده میشود اثر منفی بیشتری متوجه تیم خواهد بود:
- قادر خواهید بود تجربه بازی با همه سیستمهای ممکن را کسب کنید (سیستمهای 3-5-2، 3-2-5 و 0-5-5 اضافه خواهند شد)
- امکان استفاده از سیستمهای افراطی (بیش از 3 مدافع مرکزی/هافبک میانی/مهاجم، مانند سیستمهای 0-3-7 یا 0-6-4) از بین خواهد رفت.
- با سیستم 2-2-4 نیز همانند دیگر سیستمها برخورد میشود (تجربه سیستم).
ابتدا کودکان
این تغییرات ابتدا در تیمهای جوانان پیاده خواهد شد. این کار ما را قادر می سازد چند هفتهای آن را امتحان کنیم تا مشخص شود آنطور که باید کار میکند یا خیر، همزمان امکان امتحان کردن آن توسط شما نیز فراهم میشود.
برای تیمهای بزرگسالان امیدواریم بتوانیم آن را برای آخرین بازی دوستانه این فصل اجرا کنیم ( تست طولانیتر آن در تیمهای بزرگسالان امکانپذیر نیست چون نمیتوانیم موتور ارتقا داده شده شده را همزمان با موتور قدیمی اجرا نماییم). اگر قرار بود این کار را بکنیم مجبور میشدیم بازیهای نیمهنهایی و پایانی جامجهانی را مجدداً برنامهریزی کنیم.
خوب برای این دفعه کافیست. اطلاعات بیشتر هنگام نزدیک شدن به اجرای سیستم برای تیمهای جوانان داده خواهد شد.
amin_michael5
پنجشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۴۹
كجاش بدبختیه؟؟؟؟؟؟:1:
اینطوری كه خیلی بهتر میشه:1:
alex_irooni
پنجشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۸, ۲۱:۵۹
سیستمشو خوب اومد.
رضا
پنجشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۸, ۲۲:۲۹
نه بابا.اینجوری دیگه 3-5-2 نمیشه چید.یعنی اگر هم بچینی ضرر میكینی.
كلا دارن ضد حال میزنن.خوبه خودش اول گزارش داره میگه اكثرا از 3-5-2 استفاده میكنن بعئ باز میخوان كاری كنن ملت دیگه 3-5-2 نچینن.
amirlefthand
پنجشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۸, ۲۲:۳۷
نه بابا.اینجوری دیگه 3-5-2 نمیشه چید.یعنی اگر هم بچینی ضرر میكینی.
كلا دارن ضد حال میزنن.خوبه خودش اول گزارش داره میگه اكثرا از 3-5-2 استفاده میكنن بعئ باز میخوان كاری كنن ملت دیگه 3-5-2 نچینن.
رضا فوتبال که همش 3-5-2 نیست
باید سیستمای دیگه هم استفاده بشه تا تیمت نتیجه بگیره
رضا
پنجشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۸, ۲۲:۴۴
كی میگه؟
تو هتریك با همین 3-5-2 بهترین نتیجه ها رو میشد گرفت.
حالا میخوان زوركی كاری كنن كه دیگه 3-5-2 نچینی:3:این كه نشد كار.
خوب شاید یكی دلش خواست بچینه.
amirlefthand
پنجشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۸, ۲۲:۴۸
كی میگه؟
تو هتریك با همین 3-5-2 بهترین نتیجه ها رو میشد گرفت.
حالا میخوان زوركی كاری كنن كه دیگه 3-5-2 نچینی:3:این كه نشد كار.
خوب شاید یكی دلش خواست بچینه.
خب وقتی میگم فوتبال فقط 3-5-2 نیست قبول کن دیگه
این همه سیستم خوب1-5-4 4-3-3 یا همون 4-4-2 سیستمای خوبین (من 433 رو امتحان نکردم) و میشه جلوی تیمای قدرم وایستی تیمای صعیفم که بردی دیگه
sasan69
پنجشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۰۹
به نفع من شد :3: هرچند راه مقابله باهاش رو توی هتریک پیدا کردم اما الان دیگه بیشتر به نفعم میشه :3:
حالا بازم 3-5-2 جلوی من بازی کنین !!!!!!! :3:
بهترین سیستم به نظر من 4-5-1 هستش :3:
البته 5-4-1 با استفاده از 3 هافبک وسط هم خوبه :3:
رضا
پنجشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۳۹
ما كه در هر صورت برای ضایع نمودن مسئولان هتریك تا اخر از همین 3-5-2 استفاده میكنیم:3:
aminhity
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۵۶
آقا حالا تکلیف ما که هافبک تمرین میدیم چی میشه؟فقط باید 4-5-1 بچینیم؟اونم که باز فایده نداره چون کلا گفته 5 تا هافبک که بزاری یعنی زرشک:cray:
کیان
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۲:۰۹
به نظر من 442 با 2 تا هافبک وسط و یه مهاجم رو به وینگ میتونه بهترین ترکیب باشه...
aminhity
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۲:۱۸
آقا شما فقط به فکر نتیجه هستید.من میگم ما که تمرین میدیم که نمیتونیم بیایم فقط دو تا هافبک وسط بزاریم.
کیان
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۲:۳۳
آقا شما فقط به فکر نتیجه هستید.من میگم ما که تمرین میدیم که نمیتونیم بیایم فقط دو تا هافبک وسط بزاریم.
خب به خاطر همینه که الان اونایی که وینگر تمرین میدن تو آستینشون عروسیه دیگه!!! :3:
omid
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۲:۴۰
من تصمیم داشتم از فصل آیتده میانه تمرین بدم!!!
sasan69
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۲:۴۲
خب به خاطر همینه که الان اونایی که وینگر تمرین میدن تو آستینشون عروسیه دیگه!!! :3:
و البته اونایی که دفاع تمرین میدن! :3:
SALAR
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۲:۴۳
بهترین تمرین دفاعه!!
جدی من تجربه اینا بهم نشون داده.
omid
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۲:۴۴
خوب هتریك رسما میخواد ما رو بد بخت كنه.اخه این چه طرح مسخره ایه كه دادن؟
--------------------------------------------------
فصل آینده: تعادل بهتر اطلاعات
2010-02-24 10:00:00
در فصل جدیدی که از راه میرسد، ارتقای عمدهی موتور بازی را در پیش داریم؛ دقیقاً مانند آنچه که این فصل شاهد بودیم. با این تفاوت که ارتقای اوایل این فصل، زندگی مدیریتی شما را آنچنان تحت تأثیر قرار نمیداد. اما این بار، قطعاً تحت تأثیر این ارتقا قرار خواهید گرفت.
هدف از ارتقای جدید، این است که تعادل بهتری بین سیستمهای مختلف و بخشهای گوناگون تیم برقرار کنیم. همچنین میخواهیم رابطهی شما را با موتور، سادهتر و سرراستتر کنیم، مخصوصاً وقتی با چیدمان بازی سر و کار دارید.
در عمل، این تغییر شما را قادر خواهد ساخت تا از سیستمهای بیشتری نسبت به قبل استفاده کنید. علاوه بر آن، قدرت هافبکهای وسط نیز کاهش یافته و در تجربهی بازی با سیستم و سردرگمی تیم نیز تغییراتی خواهیم داد.
برای کسی که اهل فوتبال نیست اطلاعات در مورد مسائل تاکتیکی تنها موضوعی خستهکننده و غیرجذاب است. برای من و حدس میزنم برای بیشتر شما جادوی خاصی در میان آنهمه اعداد و ارقام نهفته است. آنها نشان میدهند که تیمها چگونه برای بازی ها برنامهریزی میکنند، چه تمایلاتی دارند و چه تدابیری برای متوقف کردن قدرت حریفهایشان میاندیشند.
موضوع بسیار جالب در اینباره این است که یک قانون خاص در مورد همه به کار نمیآید. ممکن است یک تاکتیک در مورد حریفی خاص نتیجهای ایدهآل به همراه داشته در حالیکه در مقابل رقیب دیگر تقریباً بیاستفاده باشد. آن چیزی که واقعاً اهمیت دارد نحوه کار شما با این ارقام و نتیجهگیریهایی است که از پس آنها میکنید. این همان چیزی است که میخواهیم شما نیز هنگام بازی کردن هتتریک داشته باشید.
تحقق رویاهایمان
همانطور که قبلاً در تابستان گذشته راجع به این موضوع صحبت کردیم میخوامیم موتور بازی را سادهتر و متعادلتر کنیم. جدا از نوع احساسی که دوست داریم در شما ایجاد شود، با تغییرات پیشرو تیمتان در کانون تمرکز بیشتری قرار خواهد گرفت، جنبه رقابتی بازی افزایش پیدا کرده، راههای بیشتری برای موفقیت ایجاد شده و گزینههای انتخابی شما قابل فهمتر و آسانتر اجرا میشوند به طوریکه با قوانین اصلی ما نیز مطابقت دارند.
بنابراین در فصل آینده شاهد موتور بازی متعادلتر که تعامل با آن آسانتر است خواهید بود. جزئیات هر تغییر هنگام شروع به اجرای آن شرح داده خواهد شد ولی قبل از آن میخواهیم چندین مورد را بدانید:
در مورد مشارکت
هماکنون سیستم 2-5-3 چیدمان غالب است؛ بیشتر به این دلیل که میخواهید امتیاز هافبکتان را به حداکثر رسانده، تعداد حملات بیشتری به دست آورید و همزمان فشار کمتری به خط دفاع وارد شود. حتی اگر سیستم دیگری را برگزیده و با سه هافبک میانی بازی کنید همچنان روش خوبی برای باقی ماندن در رقابت انتخاب کردهاید.
ما میخواهیم یک بازی با توزیع مناسب استفاده از سیستمها داشته باشیم. ایجاد بستر مناسب برای این هدف، گزینههای تاکتیکی و استراتژیکی بازی را افزایش میدهد که خود منجر به اضافه شدن جنبههای بسیاری به بازی خواهد شد. جهت نیل به این هدف و ایجاد انگیزه لازم در مدیران برای استفاده از دیگر سیستمها میبایست قدرت اثر هافبک میانی را کاهش دهیم- به خصوص هنگامی که سه تای آنها در زمین قرار میگیرند. این موضوعی است که در همین به روزرسانی اتفاق خواهد افتاد.
در اصل پس از این ارتقا، استفاده ار یک فاهبک میانی به اندازه گذشته مفید و مناسب است. قرار دادن دو هافبک میانی سبب کاهش چیرگی آنها شده و با سه هافبک میانی بازی کردن این کاهش اثر را بیشتر میکند. این قانون در مورد دیگر بازیکنان پستهای مرکزی (مدافعان و مهاجمان) نیز صادق است، ولی در مورد آنها استفاده از تک بازیکن نسبت به گذشته مفیدتر و استفاده از دو بازیکن به همان اندازه سابق مفید خواهد بود. قرار دادن سه مهاجم و یا مدافع مرکزی سبب کاهش چیرگی آنها سبت به گذشته میشود ولی این کاهش کمتر ازکاهش اثر گفته شده در مورد هافبکهای میانی است.
همچنین تاثیر بازیکنان ناب کمی افزایش مییابد، در میان آنها موارد زیر ارزش توجه را دارد:
- هافبکها و مدافعان کنار و مهاجمان کمی بیشتر از مهارت بازی در کنار خود استفاده میکنند
- اثر پاس مهاجمان تدافعی تکنیکی کاهش یافته و درعوض به اثر مهارت بازی در کنار آنها افزوده میشود.
در مورد اطلاعات
تغییراتی در گزارشهای مرتبط با تجربه سیستم و سردرگمی نیز در این ارتقا انجام میشود. اساساً قابلیت کسب و حفظ تجربه بازی با سیستمهای مختلف افزایش مییابد و درعوض هنگامی که کار به سردرگمی در زمین کشیده میشود اثر منفی بیشتری متوجه تیم خواهد بود:
- قادر خواهید بود تجربه بازی با همه سیستمهای ممکن را کسب کنید (سیستمهای 3-5-2، 3-2-5 و 0-5-5 اضافه خواهند شد)
- امکان استفاده از سیستمهای افراطی (بیش از 3 مدافع مرکزی/هافبک میانی/مهاجم، مانند سیستمهای 0-3-7 یا 0-6-4) از بین خواهد رفت.
- با سیستم 2-2-4 نیز همانند دیگر سیستمها برخورد میشود (تجربه سیستم).
ابتدا کودکان
این تغییرات ابتدا در تیمهای جوانان پیاده خواهد شد. این کار ما را قادر می سازد چند هفتهای آن را امتحان کنیم تا مشخص شود آنطور که باید کار میکند یا خیر، همزمان امکان امتحان کردن آن توسط شما نیز فراهم میشود.
برای تیمهای بزرگسالان امیدواریم بتوانیم آن را برای آخرین بازی دوستانه این فصل اجرا کنیم ( تست طولانیتر آن در تیمهای بزرگسالان امکانپذیر نیست چون نمیتوانیم موتور ارتقا داده شده شده را همزمان با موتور قدیمی اجرا نماییم). اگر قرار بود این کار را بکنیم مجبور میشدیم بازیهای نیمهنهایی و پایانی جامجهانی را مجدداً برنامهریزی کنیم.
خوب برای این دفعه کافیست. اطلاعات بیشتر هنگام نزدیک شدن به اجرای سیستم برای تیمهای جوانان داده خواهد شد.
آقا یه نفر اینو توضیح میده؟
black_shadow
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۲:۴۵
اقا من حال نداشتم همشو بخونم یكی یه توضیحی بده بینیم!!!!
30n4
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۲:۵۸
یه جوری در مورد هافبک حرف زده که انگار لولو،اگه میخوان مثل فوتبال واقعی بشه که توی فوتبال هم 5 هافبکه بازی کردن متداول ترین سیستمه.
من نمیدونم چرا اینقدر با هافبک لجن ،میخواستم تمرینم رو آخر این فصل عوض کنم ولی به نشانه ی اعتراض این کار رو نمیکنم ;)
احتمالا الان خیلی از کسایی که هافبک تمرین میدادن تمرینشون رو عوض میکنم و باز هم احتمالا قیمت هافبک کمی تا قسمتی بهبود میابد
SALAR
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۳:۰۱
پس الان باید بریم سریع هاقبك بخریم و نگه داریم و وقتی گرون شد بفروشیم!!!
sasan69
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۳:۰۶
آقا یه نفر اینو توضیح میده؟
تاثیراتی که قبلا استفاده از تک هافبک داشته خیلی کم بوده اما الان بیشترش کردن و در عوض وقتی شما از 2 یا 3 بازیکن استفاده میکنی به نسبت اینکه شما تعداد بازیکن رو اضافه میکنی قبلا باعث میشد شما برتریه محسوسی پیدا کنید اما الان میخوان این برتری رو کمترش کنن بطوریکه مثل الان دیگه تیمی که با 3هافبک وسط بازی میکنه کل وسط زمین رو صاحب نشه و یه جور برابری تو میانه ی میدان رو میخوان اجرا کنند.
که به نظر من واقعا کار پسندیده ای انجام میدن :3:
رضا
جمعه ۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۳:۰۶
كلا دارن ضد حال میزنن.منم به نشانه اعتراض همین 3-5-2 رو ادامه میدم تا .... اون كسی كه این نظر رو داده بسوزه:3:اینا انگار با امیر قلعه نویی مشكل دارن:3:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.