توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : .:: تراوین ::.
Se7en
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۱۸
منو گیر آوردی آقاااااااااا هومن
چون ناظر انجمنی هرکاری میتونی بکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
25 صفحه راجبه تراوین با هم گپ زدید
نمیدونم ورود و ثبت نام و کدوم سروری و .....
اینا واسه تراوین تبلیغ نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
پس تبلیغ به چی میگن
اومدی تایپیک منو میبندی چون تبلیغاتیه
گیر آوردید
اول دورو بر خودت نگاه کن مشکلی نبود بیا بچسب به ما !!!!!!!!
:aggressive:
خوب اگه عادلانه باشه یا تایپیک منو باز کن یا اینو ببند
حتما تو دلت میگی تراوین فرق فوکولهههههههههههههههههههه ههه:notify:
Se7en
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۲۰
در ضمن اینجا خیلی بی قانونه !!!!××××!!!!!××××!!!!
آشپز که دوتا شد اینجوری میشه دیگه !!!
ماشالا 10 20 تا ناظرو مدیرو ... هست هر کی هم حرف خودشو میگه
هومن
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۳۶
ما این روال رو نداریم که در این انجمن برای بازی های شبیه هتریک تاپیک داشته باشیم. وگرنه باید برای تروفی و چندتا سایت دیگه هم تاپیک داشته باشیم. و حتی برای بازربیتر ... (که داشتیم و کلا پاک شد!)
و این که شما حتی برای شماره اینترنت هوشمند هم تبلیغ کردی که اگه از این وارد بشی ، سکه میگیری!
اگر هم تا الان اون تاپیک رو پاک نکردم به این دلیل هستش که امید بیاد و این کارو بکنه!
در مورد تراوین
من برای تراوین تبلیغ نمیکنم. تراوین محبوب ترین بازی جهان هستش. بیشترین کاربر رو داره ... من برای چی تبلیغ کنم؟
این تاپیک برای این باز شد که انجمن خود تراوین قیلتر شده بود و ما جایی نداشتیم که در این مورد حرف بزنیم یا سوال کنیم!!!
الان هم که بچه ها اکثرا اومدن تو تراوین و داریم حال میکنیم!
اما ...
من که مدیر ارشد انجمن هستم برای زدن این تاپیک از امید کسب تکلیف کردم و با اجازه ی ادمین این تاپیک رو باز کردم. اینجا قوانینی داره که خود من هم باید رعایتش کنم!
این نیست که چون مدیر هستم بخوام هرکاری بکنم.
در هر صورت اون تاپیک با قوانین انجمن منافات داره و این تاپیک خیر!
شما هم مانند سایر کاربران ملزم به رعایت قوانین هستید.
والسلام
Se7en
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۴۱
اون بازی با هت تریک فرق داره هت تریک خارجی
واین ایرانی
خخیلی هم محیطش فرق میکنه
برید تو تراوین حالتون رو کنید
چه فرقی میکنه که چی باشه مهم اونه که تو گفتی تبلیغ ممنوع
حالا میگی از امید اجازه گرفتم
omid
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۴۲
منو گیر آوردی آقاااااااااا هومن
چون ناظر انجمنی هرکاری میتونی بکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
25 صفحه راجبه تراوین با هم گپ زدید
نمیدونم ورود و ثبت نام و کدوم سروری و .....
اینا واسه تراوین تبلیغ نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
پس تبلیغ به چی میگن
اومدی تایپیک منو میبندی چون تبلیغاتیه
گیر آوردید
اول دورو بر خودت نگاه کن مشکلی نبود بیا بچسب به ما !!!!!!!!
:aggressive:
خوب اگه عادلانه باشه یا تایپیک منو باز کن یا اینو ببند
حتما تو دلت میگی تراوین فرق فوکولهههههههههههههههههههه ههه:notify:
خوب .
اول از همه اینو بگم که شما به نظر تازه وارد میاید. لااقل از روی تعداد پست. و نحوه ی رفتارتون
جناب هومن درست می گن تبلیغ ممنوعه.
اون سایتی که شما تبلیغ کردید یک رقیب سایت هتریک هست و تازه از اون طریق درآمدزایی هم می خواهید بکنید.
ولی تراوین سایت متعلق به کسی نیست بلکه یک سایت تفریحی . کسی (از بچه ها)هم کسب در آمد نمی کنهازش
در کل 1 تاپیک تبلیغاتی توی انجمن هست که توی بخش لیگ فانتزی می تونید ببینید که اون هم به این خاطر هست که جوایز لیگ فانتزی رو متقبل شدند.
لطفا لحن صحبتتون رو هم دوستانه تر و مدبانه تر کنید.
آقا هومن هم از مدیران زحمت کش انجمن هستن.
Se7en
يکشنبه ۸ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۱۹
من می خوام کسب درآمد کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هه هه
استاد سایت منه مگه
مگه مای اف سی تفریحی نیست
کی گفته تراوین بی صاحبه ؟؟؟
wantonboy13
دوشنبه ۹ شهريور ۱۳۸۸, ۰۹:۰۱
میگم اگه از دهکده ای پشتیبانی کنیم و سرباز بفرستیم ، اونوقت اون دوباره بخواد سربازهارو پس بده چرا نمیشه ؟!
Se7en
دوشنبه ۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۱۶
دهکده ویران شه ایشا لا
Sepehr
دوشنبه ۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۲۳
بچه ها من دارم ی اتحاد می زنم هرکی می خواد بگه دعوتش کنم
wantonboy13
سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۵۵
میگم کسی نمیخواد از دهکده من پشتیبانی کنه ؟!!
30n4
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۰۲:۲۹
بچه ها یه سوال تخصصی،شما چقدر طول کشید تا همچین قوی شدید؟
من الان نمیدونم چند وقته دارم بازی میکنم،شاید دو هفته (کمتر یا بیشتر) ولی زندگی خیلی سخت میگذره،توی دهکده اکثر جامعه زیر خط فقر هستند و نون در آوردن خیلی سخته
حالا من بد بازی کردم،یا کلا طول میکشه تا راه بیفتی ؟
wantonboy13
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۰۲:۳۹
خیلی زحمت میخواد خیلی...
تا همین الانش من برا جلوگیری از غارت یک دیوانه بیدار موندم... اونم هر دفعه با 30-40-50 تا منجنیق میزنه لامذهب !!
کسی میتونه برام کاهن یا شوالیه به مقدار کافی بفرسته ؟! به جاش منابع به صورت قسطی بدم...(در سرور اسپید)
wantonboy13
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۰۲:۴۴
الان پیغام داده میگه از بالا دستور رسیده بهت حمله نکنم !!
مثه اینکه ما با بالاها در ارتباط بودیم و نمی دونستیم !!
wantonboy13
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۰۰
تراویان زدگی یا اسکیزوتراویانوس (شیزوتراویانوس Schizotravianos)، بیماری روانی است که اصطلاح آن توسط ©Sampad از ترکیب دو کلمه یونانی shizein (دو نیم کردن، σχίζειν) و کلمه آلمانی travianos (بازی احمق ها) ایجاد شدهاست. این بیماری دارای عوارضی همچون عدم ارتباط منطقی در رفتار و گفتار، انزوا و پای کامپیوترنشینی بیش از حد و هذیان و توهم است. اسکیزوتراویانوس همراه با پاراتراویونا و ماتراویونا به عنوان سه نوع مهم تروایانپریشی(پسیکوتراوی) به شمار میروند.
همه کسانی که با این بازی سر کاری (travian) آشنا می شوند خواسته یا ناخواسته به این بیماری مبتلا می شوند. این بیماری به شدت واگیردار است و با سرعتی باورنکردنی از فردی به فرد دیگر منتقل می شود!
کسانی که با کامپیوتر و بخصوص اینترنت سر و کار دارند در معرض ابتلا به این بیماری غیر قابل درمان قرار دارند.
در حال حاضر هیچ واکسن یا روش درمان عملی برای این بیماری وجود ندارد و بهترین راه درمان آن پیشگیری از آن می باشد. طول دوره این بیماری حداقل یک سال تخمین زده می شود و دوره نقاهت آن نیز حداقل 3 الی 4 ماه ادامه پیدا می کند.
علائم اولیه:
شخص مبتلا به این بیماری حتی وقتی دور از کامپیوتر است صداهایی می شنود که دیگران آن را نمی شنوند مانند: ایییین تراویاااان است!!! یا چیزهایی را می بیند که دیگران آنها را نمی بیند مانند: وایییییی منجنیقها می آیند کممممممممک!! و سریعا به طرف کامپیوتر می دود!
در صورت ناکافی بودن مراقبت و درمان، بیماری ممکن است مزمن شود یا موجب منقولیت، عفونت مغز، و یا عقب ماندگی(از همه زندگی)شود.
از علائم دیگر این بیماری «کمبودهای آسیبشناسانه» شخصیتی هستند که شخص بیمار فاقد آنهاست. فقر در گفتار و دیپلماسی، واکنشهای غیرقابل پیش بینی، میل به حمله و هجوم و گاه از دست دادن اراده و گریختن از دفاع در مقابل حملات نشانههایی هستند که معمولا در این بیماران دیده میشوند. چنین کمبودهایی زندگی و فعالیتهای فرد را به شدت تحت تاثیر قرار میدهند.
نشانههای حرکتی روانی:
افراد مبتلا به اسکیزوتراویانوس گاه نشانههای روانی حرکتی نیز بروز میدهند، مثل حرکات عجیب، شکلکهای تکراری، و ژستهای نامعمول. به نظر میرسد که این ژستهای غیرعادی معولا نوعی منظور شخصی برای فرد بیمار دارند، مثل نوعی آیین یا جادو.
دلیل اصلی این نشانه ها میل به ساختن عمارت جادو (WW) و عدم توانایی در این کار می باشد.
این بیماری اکثراًً در سنین حدود ۱۹ تا ۲۱ سالگی رخ میدهد ولی بسیار دیده شده است که در سنین بالاتر نیز شیوع یابد. ابتلا به این بیماری در سنین بالاتر از 30 تقریبا غیر قابل بازگشت است و فرد مبتلا تا جایی به این کار ادامه می دهد که بمیرد.
درمان:
همانطور که قبلا گفته شد این بیماری غیر قابل درمان است. در ضمن به دلیل واگیرداربودن این بیماری اطرافیان و اعضای خانواده شخص بیمار که در ارتباط مستقیم با او هستند باید معاینه شده و آزمایش بدهند
wantonboy13
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۱۶
کسی تو سرور اسپید هست که به من منابع قرض بده ؟!
بین 10000 تا 20000 از هر منبع غیر از گندم میخوام...
باز پس دهی تا 24 ساعت پس از دریافت و با 20% سود برای هر منبع...
مثلا" اگه کسی حاضر باشه 10000 تا از چوب و خشت و آهن برام بفرسته ، تا فرداش 12000 تا از همون منابع بر میگردونم...
کسی هست یا کسی رو میشناسین که این کارو برام بکنه ؟!
هومن
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۵۷
مثلا" اگه کسی حاضر باشه 10000 تا از چوب و خشت و آهن برام بفرسته ، تا فرداش 12000 تا از همون منابع بر میگردونم...
کامران مولتی هاترو هویج فرض کردی؟؟؟؟؟ :3:
wantonboy13
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۱:۱۹
کامران مولتی هاترو هویج فرض کردی؟؟؟؟؟ :3:
اولا" که مولتی هانتر !!
دوما" مگه کار خلافی میخوام بکنم ؟!!!!! خوب منابع قرض میخوام بگیرم بعد پس بدم دیگه...!!
amirlefthand
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۲۹
آخه چیزی که میخوای یه خورده زیاده
wantonboy13
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۲۶
تموم شد دیگه... رئیس هم ساختم دهکدو رو دیگه دارم تسخیرش هم می کنم !!
هومن
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۲۵
اولا" که مولتی هانتر !!
دوما" مگه کار خلافی میخوام بکنم ؟!!!!! خوب منابع قرض میخوام بگیرم بعد پس بدم دیگه...!!
اولا که باریکلا پسر! :3:
دوما بله عزیزم... این کار خلاف قوانین هستش!
wantonboy13
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۳۴
واااااااای ی ی ی .....
این الان سربازهام تو تله افتادن یا کشته شدن ؟! اگه کشته شدن چرا پس سرباز های حریف رو ننوشته چند تا چی بودن؟!
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
هومن
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۱۷
واااااااای ی ی ی .....
این الان سربازهام تو تله افتادن یا کشته شدن ؟! اگه کشته شدن چرا پس سرباز های حریف رو ننوشته چند تا چی بودن؟!
وقتی هیچ سربازی برنگرده ، اطلاعات حریف رو نمیده که!!!!
کامران گاف بزرگی دادی... قبل از این که رییس رو بفرستی باید اول یه موج بزرگ پاکسازی میفرستادی!!!
خیلی ضرر کردی!
wantonboy13
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۳۳
وقتی هیچ سربازی برنگرده ، اطلاعات حریف رو نمیده که!!!!
کامران گاف بزرگی دادی... قبل از این که رییس رو بفرستی باید اول یه موج بزرگ پاکسازی میفرستادی!!!
خیلی ضرر کردی!
من دوبار با رئیس بهش حمله کردم و وفاداریش به 58% رسید...
جمعیتشم 112 بود... حمله سوم رو که فرستادم آنلاین شد و... :notify:
هومن
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۱۰
من دوبار با رئیس بهش حمله کردم و وفاداریش به 58% رسید...
جمعیتشم 112 بود... حمله سوم رو که فرستادم آنلاین شد و... :notify:
پس بدشانسی بزرگی آوردی!!! :uglylolmk4:
اصولا برای چیف کردن دوتا کار انجام میدن. یک این که ساعت 3-4 صبح حمله میکنن که طرف آنلاین نباشه!
دو این که با رفقاشون صحبت میکنن و ازشون میخوان اونا هم با رییس حمله کنن تا زودتر و قبل از این که طرف بفهمه چی شده بتونی ده رو بگیری!
یارو گول هستش. نکنه نیروهات تو تله افتاده باشن!
wantonboy13
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۰۱:۲۲
پس بدشانسی بزرگی آوردی!!! :uglylolmk4:
اصولا برای چیف کردن دوتا کار انجام میدن. یک این که ساعت 3-4 صبح حمله میکنن که طرف آنلاین نباشه!
دو این که با رفقاشون صحبت میکنن و ازشون میخوان اونا هم با رییس حمله کنن تا زودتر و قبل از این که طرف بفهمه چی شده بتونی ده رو بگیری!
یارو گول هستش. نکنه نیروهات تو تله افتاده باشن!
نه دیگه... نوشته تلفات !! یعنی وفات !! :7:
هومن
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۰۶:۱۱
نه دیگه... نوشته تلفات !! یعنی وفات !! :7:
وقتی اسیر بشن هم همین رو مینویسه!!!
i.M.a.N
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۳۱
نه می نویسه زندانیها
wantonboy13
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۴۵
مینویسه زندانیی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هومن
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۵۴
مینویسه زندانیی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه می نویسه زندانیها
این چه حرفیه که میزنید؟؟؟
این گزارش حمله امروز صبح من. کجاش نوشته زندانی؟؟؟؟
بعد هم رفتم آزادشون کردم!
i.M.a.N
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۳۹
کجاش نوشته زندانی؟؟؟؟
اینجاش
wantonboy13
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۴۳
این چه حرفیه که میزنید؟؟؟
این گزارش حمله امروز صبح من. کجاش نوشته زندانی؟؟؟؟
بعد هم رفتم آزادشون کردم!
هومن جان دلبندم... نوشته زندانیها !! برا من نوشته بود تلفات !! :ok:
هومن
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۵۱
خب چیه مگه؟؟؟
2-3 روزه که نخوابیدم :3:
واقعا این چند روز نباید پست بدم . همش سوتی میدم! :3:
خیلی بی خوابی داره فشار میاره!
از این به بعد من سوتی دادم ، شما به روم نیارید :3:
wantonboy13
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۰۹
منم یهو جلوم اونقدر سوسانا میذاشتن خوابم نمی برد... !! بهتره به همون الناز قناعت کنی...
چشماتو ببند به این تجملات و راحت بخواب !!
هومن
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۲۰
منم یهو جلوم اونقدر سوسانا میذاشتن خوابم نمی برد... !! بهتره به همون الناز قناعت کنی...
چشماتو ببند به این تجملات و راحت بخواب !!
آخه بدیش اینه که وقتی میخوابم هم سوسانا میاد به خوابم! :3:
ول کن نیست که ... میگه باید منو بگیری! :3:
amirlefthand
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۴۳
اشتباه شد
wantonboy13
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۵۸
آخه بدیش اینه که وقتی میخوابم هم سوسانا میاد به خوابم! :3:
ول کن نیست که ... میگه باید منو بگیری! :3:
احیانا" خواب هات صوتی نیست ؟!!
یا سوسانا از پشت دیوار این حرفو نمیزنه ؟!!
حتما" فارسی هم میگه !! :2:
باو این همون سوسن اینای خودتون بوده دیگه !!!! :3:
هومن
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۱۵
یه مطلب جالب تو فروم اتحادمون گذاشته بودن در مورد چیف کردن که گفتم اینجا کپی کنم. خیلی جالبه!
به خصوص برای کامران
پيش نيازهاي ساخت رئيس :
1- دارالفنون 20
2- اردوگاه 5 ( رئيس توتن ) يا اردوگاه 10 ( سناتور رومن و رئيس گول )
3- داشتن اسلات خالي :
(* اقامتگاه 2 اسلات در لول 10 و20 - قصر 3 اسلات در لولهاي 10 ، 15 و 20 دارند . *)
% اسلات خالي به اسلاتي اطلاق ميشود که: با آن توسط مهاجر دهکده جديد بنا نشده باشد يا توسط رئيس دهکده اي چيف نشده باشد .
4- داشتن امتياز فرهنگي کافي جهت تسخير دهکده جديد
مراحل چيف کردن :
1- حمله پاکسازي جهت ازبين بردن کليه نيروهاي دهکده هدف
2- ازبين بردن کامل اقامتگاه يا قصر
3- حمله عادي با رئيس جهت کاهش وفاداري دهکده هدف
4- در اخرين حمله با رئيس که وفاداري دهکده هدف به صفر برسد ، دهکده توسط شما تسخير ميشود.
** تعداد حملات با رئيس به عوامل متعددي بستگي دارد که ذکر خواهد شد .
__________________________________________________ _________________________
نکات مهم در تسخير دهکده :
0 - دهکده پایتخت را به هیچ عنوان نمیتوان چیف کرد . همچنین تک دهکده ( که پیش فرض پایتخت محسوب میشود) را نمیتوان چیف کرد .
1- ممکن است در فاصله حملات شما با رئيس مدافع اقدام به ساخت اقامتگاه يا قصر کند :
لذا توصيه ميشود تعدادي منجنيق جهت تخريب اقامتگاه يا قصر در حمله رئيس نيز داشته باشيد .
2- مدافعين حرفه اي جهت افزايش وفاداري و مقاومت در برابر چيف شدن در تالار اقدام به برگزاري جشن ميکنند که باعث افزايش تعداد حملات شما با رئيس خواهد شد . لذا ميتوانيد در حملات خود تالار دهکده هدف را نيز با منجنيق هدف بگيريد .
3- در بين حملات با رئيس جاسوسي را فراموش نکنيد !!!!!
احتمال انکه مدافع نيروي کمکي زيادي را در دهکده هدف جمع اوري کند ، زياد است . لذا بايد با جاسوسي متعدد در بين حملات از اين مسئله مطلع شويد تا رئيستان نفله نشود.
4- در صورتيکه مدافع باهوش و انلاين باشد : ميتواند حمله پاکسازي شما را جاخالي داده و در بازگشت رئيس شما را نابود کند . !!!
لذا فاصله بين حملات پاکسازي و حملات با رئيس نبايد بيشتر از 3 يا 4 ثانيه باشد .
روش صحيح حمله :
در هر3 حمله پاکسازي ، تخريب اقامتگاه و حمله رئيس ؛ به همراه نيروها منجنيق بفرستيد تا بتوانيد انها را همزمان کنيد با اختلاف زماني 3-4 ثانيه .
5- برای تسخیر یک دهکده بسته به نژاد رئیس و خیلی عوامل دیگه ممکنه شما به 4- 5 یا حتی 6 بار حمله رئیس نیاز داشته باشید .
شما میتونید با 2 - 3 رئیس از دهکده های خودتون یا با کمک چندتا رئیس از دوستاتون در زمان سریعتری دهکده هدف را چیف کنید.
تذکر : در صورت حمله چند نفری دهکده ازآن کسی خواهد بود که در آخرین حمله سطح وفاداری را به صفر میرساند . ( اشتباه نکنید .)
6- پس از چیف کردن دهکده هدف ، بعضی ها دنبال رئیس میگردن ! باید بگم گشتیم نبود ، نگرد نیست ! بعضی از علما گفتن که در کنار ملکه دهکده تسخیر شده جا خوش میکند .!( پس منتظرش نباشید.)
6- پس از تسخیر دهکده : وفاداری دهکده 0% است لذا سریعا نسبت به ساخت اقامتگاه در ان اقدام کنید تا سطح وفاداری را افزایش دهید ، همچنین میتونید تو دهکده مذبور جشن برگزار کنید.
اثرات برگزاري جشن و جشن بزرگ در چيف :
برگزاری جشن در دهکده ای که رئیس از ان حمله چیف میکند ، قدرت کاهش وفاداری رئیس را افزایش میدهد .
که این مقدار 5% به ازای برگزاری جشن بزرگ میباشد .
عکس این مطلب هم صادق است یعنی مدافع با برگزاری جشن بزرگ میتواند 5% توان رئیس شما رو کاهش دهد.
&& نسبت جمعیت شما به جمعیت مدافع نیز در توان رئیس موثر است .
هرچی جمعیت شما نسبت به مدافع بیشتر باشه ،از توان رئیس شما در کاهش وفاداری کاسته خواهد شد.
@ توتنهای عزیز دقت کنند :
برگزاری جشن لیموناد( شراب سابق) 5% توان رئیس شما را کاهش داده و هدفگیری منجنیق ها را مختل میکند .
پس اگه به جشن لیموناد جهت تارومار کردن نیروی دفاعی مدافع در موج پاکسازی دارید ، بهتر است طوری برنامه ریزی کنید که حمله پاکسازی نهایی که پس از ان منجنیقها و سپس رئیس وارد عمل میشوند ؛ در ثانیه های پایانی جشن انجام گیرند .( زمان هر جشن لیموناد 72 ساعت است و مسئله ذکر شده نیاز به برنامه ریزی دقیق دارد .)
در گزارشات پس از حمله با رئیس احتمالا با یکی از موارد زیر روبرو میشوید : ( امیدوارم با عدم سوتی 2 پیغام آخر رو رویت کنید .)
1- مشکل امتياز فرهنگي : شما امتیاز فرهنگی کافی برای تسخیر دهکده جدید را ندارید.
2- سالم بودن قصر يا اقامتگاه : اقامتگاه يا قصر هنوز سالم است
3- حمله غارت : در غارت وقت کافي براي متقاعد کردن اهالي وجود ندارد!
4- هم اتحادي : شما با فرد مدافع هم اتحادی بوده یا 2 روز از هم اتحادی شما نگذشته است .
5- جانشين بودن : شما جانشین مدافع بوده یا 2 هفته از جانشینی شما نگذشته است .
6- استفاده همزمان از يک کامپيوتر: شما و مدافع ازیک کامپیوتر استفاده میکنید یا 2 هفته از این مورد نگذشته است.
7- کسر شدن وفاداري : وفاداری دهکده ... از x% به y% کاهش پیدا کرد.
8- پيوستن دهکده هدف به امپراتوري : اهالی دهکده مدافع تصمیم گرفتند به امپراتوری شما بپیوندند.
قدرت رئيس و عوامل موثر بر آن :
** سناتور رومن 25% تا 30% - رئيس توتن و رئيس گول 20% تا 25% در هر بار حمله وفاداري دهکده هدف را کاهش ميدهند .
دهکده هاي مناسب جهت چيف :
دهکده معمولي ( 6 گندمي ) بالاي 500 نفر
دهکده 9 گندمي بالاي 400 نفر
دهکده 15 گندمي بالاي 300 نفر
تغييرات دهکده چيف شده پس از تسخير :
0- نژاد دهکده تسخير شده به نژاد مهاجم تبديل ميشود .
1- ديوار و ساختمانهاي مخصوص نژاد متفاوت ( تله سازي ، آبشخور اسب )
2- ظرفيت مخفيگاه به اندازه نژاد مهاجم خواهد شد .
3- تمامي تحقيقات انجام شده در دارالفنون و اسلحه سازي و زره سازي از بين خواهند رفت .
4- تمام واهه هاي تسخير شده قبلي آزاد شده و به طبيعت باز ميگردند .
5- تمامي سربازان متعلق به دهکده تسخير شده ( در هر جايي که باشند )، از بين ميروند .
6- در صورتيکه جمعيت کل مهاجم بيشتر از مدافع باشد : يک سطح از تمام منابع و ساختمانها کاسته ميشود .
ولي در صورت عکس : سطح منابع و ساختمانها به همان صورت باقي ميماند !!!
* ساختمانهاي سطح يک در همان سطح باقي ميمانند .
هومن
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۱۸
راستی محمد (only blue) هم به جمع تراوینی ها پیوست ! :3:
من تا چند ماه دیگه همه ی هتریک رو معتاد تراوین میکنم :3:
هومن
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۰۵
نکات جالب در مورد منجنیق
همه بدون استثنا منجنیق را دوست دارند . درواقع منجنیق به سه منظور استفاده میشود
1- تبدیل به فارم کردن یک روستا (تبدیل کردن به منبع تامین منابع و غارت روستا)
2- آماده سازی برای تسخیر با رئیس یا سناتور
3- نابودی روستا
اصول اولیه:
حتما اردوگاه رو به لول 10 برسونید تا بتونید هرچیزی رو نشونه بگیرید ( به استثنای مخفیگاه ها ، سنگ بری و تله ها)
در لول 20 اردوگاه اگر حداقل 20 منجنیق ارسال کنید میتونید 2 هدف رو انتخاب کنید یعنی 10 تای اول یک هدف و 10 تای دوم هدف دیگری رو تخریب کنه
هرچه سطح منجنیق رو در اسلحه سازی بالاتر ببرید قدرت تخریب اون بالاتر میره
حتما دژکوب رو همراه منجنیقها بکنید تا دیوار دفاعی شهر رو خراب بکنه ، هرچه سطح دیوار پائینتر باشه قدرت دفاعی کل روستا و نیروهاش میاد پائین و درصد موفقیت رو بالاتر میبره
حتما قبل از ارسال منجنیق جاسوسی روستارو کاملا انجام بدین و از وضعیت دفاعی روستا مطلع باشید
منجنیقهارو هیچوقت تنها نفرستید که سریع قتل عام میشند و همراهشون نیروی تهاجمی کافی بزارید
ترجیحا قبل از رسیدن منجنیقها درصورتی که حدس میزنید نیروی دفاعی در داخل روستای هدف قرار داره ، یک ارتش جهت پاکسازی نیروهای دفاعی دشمن ارسال کنید (موج پاکسازی)
ترجیحا جوری تنظیم کنید که منجنیقها حداکثر 1 الی 3 ثانیه بعد از موج پاکسازی برسند تا درصورت فراری دادن نیروهای دفاعی توسط دشمن فرصت برگشتن به روستارو نداشته باشند و روستا خالی از نیروی دفاعی باشه
تبدیل به فارم کردن:
1: هدف اینه که روستا برای صاحبش بیمصرف و برای ما مفید باشه لذا
ابتدا قصر یا اقامتگاه رو نابود کنید ، باعث کاهش قدرت دفاعی کل روستا میشه
بعد ساختمان اصلی رو تخریب کنید (بدون اون هیچ چیزی قابل ساخت نمی باشد)
انبار غذا ، بدون غذا همه نیروها کشته میشند
مزارع گندم
بازار ( نمی تونه منابعشو فراری بده)
اگر مخفیگاهاش نمیزارند که چیزیرو غارت کنید باید دیگه دل و به دریا بزنید و شلیک تصادفی رو انتخاب کنید به این امید که انبار رو مورد هدف قرار نده ، اگه اینطور شد دیگه اون روستا نه برای صاحبش و نه برای شما بدرد نخواهد خورد
تسخیر روستا:
مهمترین چیز اینه که حتما قبل از رسیدن رئیس یا سناتور ، تمام نیروهای دفاعی روستای هدف رو بکشید ، همونطور که قبلا هم گفتم با فاصله 1 الی حداکثر 3 ثانیه ، و مهمتر از اون هم اینه که یه مرحله حمله هم ما بین این دو حمله باید بگنجانید و اونم تخریب قصر یا اقامتگاه با منجنیق قبل از رسیدن رئیس یا سناتوره. برای اطمینان میشه تعدادی منجنیق رو هم همراه رئیس فرستاد تا مطمئن شد که قصر یا اقامتگاه کاملا تخریب شده باشه. بدترین اتفاقی که میتونه بیفته اینه که نیروهای دشمن از دست موج پاکسازی زنده بمونند و یا فرار کرده و قبل از رسیدن رئیس وارد روستا بشند و رئیستونو به سیخ بکشند!
رئیس بر اساس میزان جمعیت روستا ممکنه نیاز داشته باشه که چندین بار حمله کنه تا سطح وفاداری روستائیان به صفر برسه و روستا تسخیر بشه. معمولا بازیکنان حرفه ای اینکار رو در یک مرحله و با ارسال چندین رئیس یا سناتور از دهکده های مختلف پشت سر هم و در فواصل زمانی بسیار کوتاه انجام میدند جوری که اخرین رئیس روستارو تسخیر میکنه
نابودی روستا:
تمامی مراحل مربوط به تبدیل به فارم کردن روستارو باید انجام بدین بعلاوه حداقل 20 الی 30 موج حمله منجنیق با تعداد 35 الی 40 منجنیق در حالت شلیک تصادفی و همچنین شلیک دوگانه (اردوگاه لول 20 باید باشه) رو به فاصله زمانی کوتاه و یا همزمان ارسال کنید ، بازیکنان زیادی بودند که یک روستای بزرگ رو در کمتر از 10 ثانیه به طور کل نابودش کردند! ( کلا در یک روستا حداکثر 39 هدف میتونه وجود داشته باشه)
نکات فنی:
برای اینکه زمانبندی رو راحت انجام بدید باید داخل تمام حملاتتون منجنیق قرار بدید تا سرعتشون یکی بشه ، یعنی اگه موج اول که موج پاکسازیه و مثلا 1000 تا شوالیه هستش رو داخلش یدونه منجنیق هم بزارید تا سرعت شوالیه ها مساوی سرعت منجنیق بشه به این ترتیب تمامی موحها با سرعت یکسان حرکت خواهند کرد
چندین موج حمله fake یا همون موج حمله دروغین رو هم قبل و بعد از حملات باید قرار بدید تا دشمن نتونه حدس بزنه کدامیکیشون حملات اصلی هستند و نیروهاشو نتونه درست واسه دفاع تنظیم کنه ، موج حمله دروغین میتونه شامل یک عدد منجنیق باشه
تعداد ذکر شده برای موارد بالا برای یک روستای 500 الی 600 نفری می باشد و روستاهای کوچکتر راحت تر و منجنیق کمتری نیاز خواهند داشت
جاسوسی خوب و مداوم و موفق از روستاها میتونه کارهارو خیلی راحتتر بکنه و حتی احتیاج به موج پاکسازی رو برطرف کرده و همه نیروها و منجنیقهارو در یک مرحله اعزام و به هدف خود رسید
معمولا 15 الی 40 منجنیق میتونه اکثرا ساختمونهارو با لول بالا کاملا تخریب بکنه ( بسته به نوع ساختمان و لول اون متغیره)
کارگاه سنگ بری میتونه مقاومت ساختمونها رو بیشتر و تخریب رو سخت تر بکنه
Sepehr
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۵۵
بچه ها اتحاد هتریک در سرور 4 راه اندازی شد هر کی می حواد به این اتحاد به بپیونده بگه تا دعوتش کنم
هومن
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۲۴
بچه ها اتحاد هتریک در سرور 4 راه اندازی شد هر کی می حواد به این اتحاد به بپیونده بگه تا دعوتش کنم
واسه خودت دردسر خریدی!
من یه هفته امپراطور بودم ، از زندگیم سیر شدم!
Sepehr
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۲۹
خب من بچه ها بیان کارا رو می دم دست اونا
هومن
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۰۷
این شعر رو تو اکانت یکی از بچه های تاپ تن غارت خوندم . خیلی باحاله! :3:
بايد تورو غارت كنم
شايد هنوزم دير نيست
تو مخفيگاه ساختي ولي
منجنيق بي تاثير نيست
با اينكه تو فارمه مني
بازم به من اتك ميدي
بايد تورو غارت كنم
تو خيلي منابع داري
كي با يه حمله مثل من
ميتونه غارتت كنه
اون لحظه هاي غارتم
از حدف اكانت پشيمونت كنه
دلگيرم از مخفيگاها
اين ديواراي سطح 10
وقتي ميخواي اتك بدي
حس ميكنم از راه دور
آخر يه شب اين غارتا
سوي چشمامو ميبره
خونات داره از پيرهن سربازام ميپره
بايد تورو غارت كنم هر روز خفن تر نشي
راضي به غارتت هستم
حتي از اين كمتر بشي
غارت كنم حتي اگه
بخواي حذف اكانت كني
خفن بريزم رو سرت
قدرتمو باور كني
غارت كنم حتي اگه
بخواي حذف اكانت كني
خفن بريزم رو سرت
قدرتمو باور كني
غارت كنم حتي اگه . . . . .
:3:
هومن
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۵۶
:wacko::tigi::assjani::shok:
فقط به نرخ تولید گندم و لول عمارت جادو نگاه کنید
با وجود این بابا ، بقیه یوزرها برن بخوابن دیگه
محمد فکر کردی همه اینا مال یه نفره؟؟؟؟
اون منابع که میبینی و نیروهایی که نمیبینی و دارن از اون دهکده حفاظت میکنن که ممکنه ملیونی هم باشن ، متعلق به چند اتحاد برتر بازی هستن (شاید 200-300 نفر) که با هم متحد شدن تا بتونن بازی رو تموم کنن!
amirlefthand
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۲۳
:jesors:
Sepehr
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۰۵
بچه ها تو سرور 4 الان شما چقدر لشگر دارین ؟
ی آمار بدین ببینم وضع من چطوره؟
هومن
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۱۱
به وضع بقیه کار نداشته باش سپهر!
چه نژادی هستی؟ بگو تا بهت بگم تو چه وضعی هستی!؟!
Linorth
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۱۴
اولا که باریکلا پسر! :3:
دوما بله عزیزم... این کار خلاف قوانین هستش!
نه هومن جان این کار خلاف قوانین نیست...منابعی که به صورت یکطرفه براتون ارسال شده باشه نباید از تولیدات یک ساعت بیشتر باشه...
اما تو این روش اگه طرف منابعی که گرفته رو به صورت یک به یک در کمتر از 24 ساعت پس بفرسته هیچ جرمی مرتکب نشده...
هومن
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۴۲
نه هومن جان این کار خلاف قوانین نیست...منابعی که به صورت یکطرفه براتون ارسال شده باشه نباید از تولیدات یک ساعت بیشتر باشه...
اما تو این روش اگه طرف منابعی که گرفته رو به صورت یک به یک در کمتر از 24 ساعت پس بفرسته هیچ جرمی مرتکب نشده...
میدونم بهمن!
کامران گفت با سودش بهتون بر میگردونم. اونم به مقدار زیادی که گفته بود!
فکر کنم خلاف باشه!
Sepehr
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۴۶
نژاد من گوله
هومن
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۰۳
نژاد من گوله
یه عرفی هست که میگه گول ها باید یک و نیم برابر جمعیتشون خودت ارتش داشته باشن.
البته بعضی از علما تعداد تله ها رو هم جزو این مقدار حساب میکنن!
Sepehr
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۰۹
از نظره من یا تله نباید ساخت یا خیلی زیاد باید ساخت.
چون اگه خیلی زیاد نباشه طرف ی بار دیگه بهت حکله می کنه و اونارو آزاد می کنه ولی اگه خیلی زیاد باشه دیگه جرات نمی کنه حمله کنه
---------------------
در ضمن من چن روز وقت گذاشتم تا رعدو بتونم بیارم
wantonboy13
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۱۹
میدونم بهمن!
کامران گفت با سودش بهتون بر میگردونم. اونم به مقدار زیادی که گفته بود!
فکر کنم خلاف باشه!
نه خلاف نبود... چون تا قبل 24 ساعت میخواستم برگردونم !!
انقدر گیر بده تا منو خلافکار نشون بدی !!
حالا خوبه آخرشم هیشکی بهم از این منابعی که میخواستم نداد !!
هومن
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۲۷
نه خلاف نبود... چون تا قبل 24 ساعت میخواستم برگردونم !!
انقدر گیر بده تا منو خلافکار نشون بدی !!
حالا خوبه آخرشم هیشکی بهم از این منابعی که میخواستم نداد !!
بحث یکی به یک بودنش مطرحه!
باید همون قدر برگردونی تا خلاف قانون نباشه!
هومن
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۲۹
از نظره من یا تله نباید ساخت یا خیلی زیاد باید ساخت.
چون اگه خیلی زیاد نباشه طرف ی بار دیگه بهت حکله می کنه و اونارو آزاد می کنه ولی اگه خیلی زیاد باشه دیگه جرات نمی کنه حمله کنه
---------------------
در ضمن من چن روز وقت گذاشتم تا رعدو بتونم بیارم
تله یه عامل بازدارنده هستش. ولی نمیتونه جلوگیری کنه!!!
در ضمن یه گول نمیتونه بیشتر از 400 تا تله داشته باشه!
wantonboy13
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۵۰
بحث یکی به یک بودنش مطرحه!
باید همون قدر برگردونی تا خلاف قانون نباشه!
خوب منم همونقدر بر میگردوندم !!
سودش رو با فاصله میفرستادم !!
بعدشم کسی دیگه انقدر دقت نمی کنه که حتما" یک به یک باشه !!
من شده بارها بهم داشته حمله می شده ، برا اینکه منابعم رو نبرن ، برا دوستم منبع فرستادم بهمم بر نگردونده...
یا برا کسی سرباز فرستادم کشته شدن... اونم جاش منابع فرستاده...
wantonboy13
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۵۲
تله یه عامل بازدارنده هستش. ولی نمیتونه جلوگیری کنه!!!
در ضمن یه گول نمیتونه بیشتر از 400 تا تله داشته باشه!
خوب یه ساختمون تله دیگه می سازه !!
هومن
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۰۰
خوب یه ساختمون تله دیگه می سازه !!
مگه تله ساز هم مثل مخفیگاه هستش؟؟؟؟
wantonboy13
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۴:۳۱
مگه تله ساز هم مثل مخفیگاه هستش؟؟؟؟
نه بعید میدونم :apophys:
ولی خوب همون 400 تا کلیه...
طرف اگه قراره با 1000 تا سرباز بیاد برا حمله... 400 تاشو گیر میندازی ، 600 تا دیگشم راحت قلع و قمع می کنی...
خیلی بهتر از اینه که با 1000 تا سرباز روبرو بشی !!
هومن
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۴:۴۸
نه بعید میدونم :apophys:
ولی خوب همون 400 تا کلیه...
طرف اگه قراره با 1000 تا سرباز بیاد برا حمله... 400 تاشو گیر میندازی ، 600 تا دیگشم راحت قلع و قمع می کنی...
خیلی بهتر از اینه که با 1000 تا سرباز روبرو بشی !!
دقیقا همین طوره!
کلا گول ها خیلی مزخرف هستن :3:
اصلا نمیشه با خیال راحت غارتشون کرد!!!
کامران سرور 4 نیستی؟؟؟
هومن
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۴:۵۲
دیشب خیلی حالم گرفته شد. اصلا کلا دیروز خیلی روز گندی بود :3:
ظهر که به یه بابایی حمله کردم. گول بود. با 50 تا گرز بهش حمله کردم. من نمیدونم 45 تا پیاده
از کجاش در آورد...؟؟؟
50 تا اونجا تلفات دادیم. بعد یه انسان نامحترمی هست که فارم های منو میزنه. هر چی هم
بهش اتک میدم ، جا خالی میده. لامصب واقعا 24/7 آنلاین هستش!
آخرش هم که به خاطر 4-5 امتیاز ، مدال دفاع رو از دست دادم که خیلی ستم شد!
الان افسرده ام :3:
wantonboy13
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۴:۵۷
دقیقا همین طوره!
کلا گول ها خیلی مزخرف هستن :3:
اصلا نمیشه با خیال راحت غارتشون کرد!!!
کامران سرور 4 نیستی؟؟؟
همون اولش حذف اکانت کردم رفت پی کارش !!!!! :vava:
wantonboy13
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۴۱
بزد بر سرم یک گولی هوار
که لشکر فرستم به سویت هزار؟
کنم چاک چاک هر چه آمد برون؟
ز قصر و زمین یا که دارالفنون
فرستم به سوی تو صد منجنیغ؟
که تا عصر فردا کنی داد و جیغ
چو خواهی نبینی صد و یک هزار
بشو فارم و خود را به من واگذار
چنان داد و فریاد زد آن سرم
که مخفیگاه را کشدیم سرم
چو نشنید ز سوی من حتی جواب
فرستاد سه لشکر چو بودم به خواب
به فردا شدم رهسپار ترا*
بدیدم یه سرباز پا در هوا
بدو گفتم آخر چه شد دیشبی
همه خوب بودید و در خرمی
یه ناله بر آورد و ده جمله گفت
پی از آن به خاک افت و خفت
چنین بود آن جمله ی پاک باز
برو تو اکانت جدیدی بساز
----------------------------
ترا* = تراوین
wantonboy13
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۴۸
یه حمله ی خنده دار از یکی از هم اتحادی های بنده !! :3:
اینو ببینید دیگه به باگ های هت تریک گیر نمی دین !! :3:
هومن
پنجشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۳۱
من دیگه نمیخوام تراوین بازی کنم!
اما دلم نمیاد اکانتم رو حذف کنم. خیلی براش وقت گذاشتم و هزینه کردم!!!
اگه کسی میخوادش بگه تا اکانتو بهش واگذار کنم. (البته باید بازی بلد باشه!)
amirlefthand
پنجشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۸۸, ۰۹:۱۶
من دیگه نمیخوام تراوین بازی کنم!
اما دلم نمیاد اکانتم رو حذف کنم. خیلی براش وقت گذاشتم و هزینه کردم!!!
اگه کسی میخوادش بگه تا اکانتو بهش واگذار کنم. (البته باید بازی بلد باشه!)
هومن بده من خودم برات حذفش میکنم امروز اکانت ساسان کامل پاک میشه
محمد
پنجشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۱۴
برا چی میخوای بی خیال بشی ؟
اینهمه براش زحمت کشیدیو و بیخوابی کشیدی .
تا آخرش باید خودت ادامه بدی ...:rtfm:
هومن
جمعه ۲۷ شهريور ۱۳۸۸, ۰۲:۵۴
هومن بده من خودم برات حذفش میکنم امروز اکانت ساسان کامل پاک میشه
این اکانت من خیلی توپه!
دلم نمیاد پاکش کنم. از نظر داشتن سپاهیان شاید جزو 50 نفر اول سرور باشم!
کامران سرور اسپید رو بی خیال بشو بیا اینو بازی کن! :3:
60-70 تا طلا هم داره!
sasan69
جمعه ۲۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۲۱
هومن جون سلام دادا
خوبی؟
یه چند وقتی نمیدونم من نبودم یا تو نبودی خلاصه ندیدمت :3:
به یاد قدیما دوباره برگشتم هت تریک تا یه تیم بهتر از liverpool IFC درست کنم ... :3:
این اکانت من توی سرور اسپید هستش : sly man
مدال ندارم اما برای خیلیا مدال ساختم! :3:
هومن خواستی بگو پسووردشو بدم بری ارتشو ببینی کیف کنی :3:
هومن
جمعه ۲۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۳۰
هومن جون سلام دادا
خوبی؟
یه چند وقتی نمیدونم من نبودم یا تو نبودی خلاصه ندیدمت :3:
به یاد قدیما دوباره برگشتم هت تریک تا یه تیم بهتر از liverpool IFC درست کنم ... :3:
این اکانت من توی سرور اسپید هستش : sly man
مدال ندارم اما برای خیلیا مدال ساختم! :3:
هومن خواستی بگو پسووردشو بدم بری ارتشو ببینی کیف کنی :3:
سلام ساسان جان
خوبی؟؟؟؟
تو این مدت حالت رو از بهمن میپرسیدم !
شیرینی کی میدی بابت قبولی؟؟؟ :3:
پسورد رو هم بده ببینم چی ساختی؟؟؟ :3:
چه جوریاس ماجرا؟؟؟
میتونی به اکانتت و تیمت برسی ؟؟
sasan69
جمعه ۲۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۵۲
سلام ساسان جان
خوبی؟؟؟؟
تو این مدت حالت رو از بهمن میپرسیدم !
شیرینی کی میدی بابت قبولی؟؟؟ :3:
پسورد رو هم بده ببینم چی ساختی؟؟؟ :3:
چه جوریاس ماجرا؟؟؟
میتونی به اکانتت و تیمت برسی ؟؟
قربونت دادا
ممنون
شیرینیه شما که محفوظه :ok: (برات یه کلاه سربازی خریدم :tounge_smile: )
پسورد رو هم الان برات پخ میکنم ...
برای رسیدگی به اکانت باید بگم تا اول مهر در خدمت تراوین هستم بعدش باید ساکمو ببندم برم کاشان :7:
ولی چون شنبه ، یکشنبه ، دوشنبه فقط کلاس دارم و بقیه ی روزها تهرانم به هت تریک میرسم :ok:
هومن
جمعه ۲۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۱۸
قربونت دادا
ممنون
شیرینیه شما که محفوظه :ok: (برات یه کلاه سربازی خریدم :tounge_smile: )
پسورد رو هم الان برات پخ میکنم ...
برای رسیدگی به اکانت باید بگم تا اول مهر در خدمت تراوین هستم بعدش باید ساکمو ببندم برم کاشان :7:
ولی چون شنبه ، یکشنبه ، دوشنبه فقط کلاس دارم و بقیه ی روزها تهرانم به هت تریک میرسم :ok:
ساسان تا آخر شهریور میتونی به اکانت سرور 4 من برسی؟؟؟؟
خیلی گیرم خدایی :2:
sasan69
جمعه ۲۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۴۵
ساسان تا آخر شهریور میتونی به اکانت سرور 4 من برسی؟؟؟؟
خیلی گیرم خدایی :2:
پسووردتو بذار ولی دادا قول نمیدم سعی میکنم هرچقدر به برای خودم میرسم برای شما هم سر بزنم:wink_smile:
چون خودمم زیاد به اکانت خودم نمیرسم و دوستام میرسن بهش :wink_smile:
ارتشو دیدی؟
چطور بود؟!
amirlefthand
جمعه ۲۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۵۴
ساسان اکانتت به ملکوت اعلا پیوست
sasan69
جمعه ۲۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۵۷
ساسان اکانتت به ملکوت اعلا پیوست
ممنون :jesors:
لطف کردی :jesors:
لطفا اکانت رو لازم ندارین حذفش کنید :good: شما اکانتو ول کنید به امان خدا میان چیفش میکنن اسم ما ضایع میشه فقط!:jesors:
هومن
جمعه ۲۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۲۹
صحنه را دیدم! :3:
چیز تپلی ساختی ساسان...
تا حالا اکانتی به این خفنی ندیده بودم. گویا این چند وقت هم بهش رسیدگی نشده!!!
وگرنه خفن تر میشد!
اکانتت رو که دیدم یاد یه موضوعی افتادم.
یه سوالی که ذهنم رو مشغول کرده ...
دهکده همر رو کجا باید زد؟؟؟ 6 گندمی یا 15 گندمی؟؟؟
یه مطلبی هم خوندم در موردش...
دهکده 15 گندمی به دلیل وجود تعداد زیادی گندمزار، قابلیت تولید مقدار زیادی غذا داره. برای این که بتونیم مقدار غذای تولیدی رو به حداکثر برسونیم، طبیعیه که این دهکده باید به عنوان پایتخت انتخاب بشه. بد نیست اول ببینیم که حداکثر تولید این دهکده چقدر میتونه باشه.
حداکثر سطح قابل دسترسی برای گندمزارها سطح 19 میشه و در این سطح، یه دهکده 15گندمی پایتخت میتونه در هر ساعت:
تولید فقط گندمزارها: 2000*15= 30000 در ساعت
تولید گندمزارها و آسیاب و نانوایی: 30000+15000=45000
تولید فوق به اضافه 100درصد واحه متروکه (اگه وجود داشته باشه): 30000+15000+30000=75000
تولید موارد فوق+افزایش تولید ناشی از طلا: 75000 + 18750 = 93750 گندم در ساعت
اما بالابردن گندمزارها تا سطح 19، احتیاج به منابع بسیار زیاد و در نتیجه فضای ذخیره سازی خیلی زیاد داره. یعنی مثلاً برای ارتقای یه گندمزار از سطح 18 به 19، به این مقدار منابع نیاز داریم:
چوب: 714,485
خشت: 918,625
آهن: 714,485
گندم: 204,140
این مقدار منابع، یعنی 12 انبار سطح 20 و 3 انبارگندم سطح 20 (هرکدام 80,000 واحد)
نکته ای که سریع به چشم میاد، اینه که برای بالا بردن سطح همه گندمزارها، به تعداد زیادی انبار نیاز داریم که این مسئله میتونه باعث کمبود جا برای ایجاد ساختمانهای دیگه بشه.
خوب، با توجه به این مسائل، اگر در دهکده های دیگه منابع تولید کنیم و به دهکده 15 گندمی ارسال کنیم، میتونیم تعداد زیادی سرباز رو ساپورت کنیم.
سربازهایی که در این دهکده تربیت میشن، باید تماماً سرباز هجومی باشن. سربازهای دفاعی مورد نیاز رو از دهکده های دیگه باید به اینجا ارسال کنیم. طبیعتاً ارتقاهای اسلحه سازی رو باید برای سربازهای هجومی که توی این دهکده تربیت میشن انجم بدیم.
اما در مورد این که چه نوع دهکده ای رو برای ساخت ارتش هجومی انتخاب کنیم، دوتا فلسفه متفاوت وجود داره. هرکدوم از اونها، مزیتها و معایب خودشون رو دارن و هر بازیکنی با توجه به سلیقه، تجربه و زمانی که میتونه برای بازی بذاره، یکی رو انتخاب میکنه:
1- تربیت ارتش در دهکده 15 گندمی پایتخت:
تعداد ساختمانهایی که در این دهکده باید ایجاد بشن رو فهرست وار میاریم:
1- ساختمان اصلی
2- انبار
3- انبار گندم
4- بازار
5- مخفیگاه (که میتونیم بعداً خرابش کنیم)
6- تله ساز (که یا نمیسازیم یا بعداً خراب میکنیم)
7- قصر
8- سفارتخانه (به عنوان پیش نیاز قصر)
9- سربازخانه
10- دارالفنون
11- اصطبل
14- کارگاه
15- اردوگاه (که جای ساختمونهای دیگه رو نمیگیره)
16- اسلحه سازی
17- آسیاب (برای بالابردن تولید گندم)
18- نانوایی (برای بالابردن تولید گندم)
19- سنگتراشی
همون طور که دیده میشه، برای این که دهکده 15 گندمی رو تبدیل به چکش کنیم، باید ساختمونهای زیادی توش ایجاد کنیم. ممکنه بشه از چندتا ساختمان (مثل تله ساز و مخفیگاه و..) صرف نظر کرد، اما بقیه ساختمانها کمابیش حیاتی هستن.
وجود تعداد زیادی ساختمان در این دهکده، عملاً ما رو با مشکل کمبود تعداد انبار و انبارگندم مورد نیاز برای ذخیره منابع موردنیاز برای ارتقای سطح گندمزارها مواجه میکنه، به صورتی که عملاً نمیتونیم به حداکثر میزان گندم قابل تولید برسیم.
از طرف دیگه، اگر ارتش هجومی در این دهکده ساخته بشه، نیازی به وارد کردن گندم از دهکده های دیگه نداریم.
مزیتهای یک دهکده چکش 15گندمی پایتخت اینا هستن:
1- عدم نیاز به وارد کردن گندم
2- توانایی ایجاد یک ارتش نسبتاً بزرگ
معایب یک چکش 15گندمی پایتخت اینا هستن:
1- کمبود جا برای ساختن ساختمانهای دیگه
2- نیاز به واردکردن منابع دیگه، برای ساختمان سازی
3- نیاز به وارد کردن منابع دیگه، برای ارتقاء گندمزارها
4- نیاز به واردکردن منابع دیگه، برای تربیت سرباز
5- امکان پذیر نبودن ساخت سربازخانه بزرگ
6- امکان پذیر نبودن ساخت اصطبل بزرگ
2- تربیت ارتش در دهکده غیر از 15 گندمی پایتخت:
چنین دهکده ای، باید بسیار نزدیک به دهکده 15گندمی قرار گرفته باشه. این دهکده، میتونه بخشی از منابعی رو که برای توسعه خودش و تربیت سرباز نیاز داره، خودش تولید کنه، اما از نظر غذا به شدت کمبود پیدا خواهد کرد.
میشه توی این دهکده، به صورت تخصصی فقط سرباز هجومی تربیت کنیم، اما نگهداری این سربازها (از نظر غذای مورد نیاز) بسیار دشوار خواهد شد و باید مرتباً از دهکده های دیگه گندم براش ارسال کنیم.
البته میتونیم در مواقعی که نیاز به سربازها نداریم، اونها رو به عنوان پشتیبان به دهکده 15گندمی بفرستیم و کمی از دردسر ارسال غذا خلاص بشیم.
مزیتهای این روش شامل این موارد هستن:
1- توانایی رسیدن به تولید حداکثر در 15گندمی
2- ارسال منابع به 15گندمی فقط به منظور ارتقاء گندمزارها و ساختمانها
3- عدم کمبود فضای ساخت و ساز در 15گندمی
4- توانایی ایجاد یک ارتش بسیار بزرگ
5- توانایی ساخت سربازخانه بزرگ در دهکده چکش
6- توانایی ساخت اصطبل بزرگ در دهکده چکش
معایب این روش شامل این موارد میشن:
1- نیاز به وارد کردن دائمی مقدار زیادی گندم. راجع به مقدار زیادی گندم در هر ساعت صحبت میکنیم. به عنوان پیشنهاد، یه چکش درست و حسابی با توجه به نژادهای مختلف این تعداد سرباز نیاز داره:
نژاد توتن: 30,000 تبرزن + 10,000 شوالیه توتن + 1,200 دژکوب + 1,500 منجنیق
نژاد رومی: 30,000 شمشیرزن + 8,000 شوالیه سزار + 1,200 دژکوب + 1,500 منجنیق آتشین
نژاد گول: 30,000 شمشیرزن + 10,000 شوالیه گول + 1,200 دژکوب + 1,500 منجنیق
اعداد بالا کاملاً پیشنهادی هستن و فقط برای عنوان کردن حجم گندم مصرفی (بالای 60هزار گندم در ساعت) مطرح شدن.
یک حالت دیگه که در دل این روش میتونیم در نظر بگیریم، تخصصی کردن دهکده های تربیت سرباز هجومیه. به این ترتیب که حداقل دوتا دهکده خواهیم داشت، که در یکی از اونها تعداد بسیار زیادی سرباز هجومی و دژکوب میسازیم به اضافه تعداد کمی منجنیق (در حد 50 تا) و در دهکده دیگر تعداد اندکی سرباز تهاجمی به علاوه تعداد زیادی منجنیق میسازیم.
توضیح این که دژکوبها حتماً باید به همراه سربازان (در موج پاکسازی) ارسال بشن چون تراوین در یک موج حمله، عملیات دژکوبها رو پیش از حمله سربازها محاسبه میکنه. معنی این جمله این میشه که اگر به اندازه کافی برای تخریب دیوار دهکده دشمن دژکوب داشته باشیم و به اندازه مکفی سرباز همراه دژکوبها ارسال شده باشه، زمانی که حمله انجام میشه، در لحظه حمله سیستم تراوین اول حمله دژکوبها به دیوار رو محاسبه میکنه، بعد اگر دیوار سرجاش باقی مونده بود، امتیاز دفاعی دیوار رو به سربازان مدافع شهر اعمال میکنه.
با توجه به مزایا و معایب هر دو روش، مشخصه که اگه دهکده چکش، 15 گندمی نباشه میتونیم تعداد بسیار بیشتری سرباز تربیت کنیم و ارتش هجومی خوفناکی بسازیم، اما دردسر حمل غذا به صورت دائم وجود داره و اگر از این موضوع غفلت کنیم، سربازامون از بین میرن.
برای کاهش این دردسر، میتونیم سربازا رو زمانی که بهشون نیازی نداریم، با رعایت احتیاظ توی دهکده 15گندمی مستقر کنیم و چون فاصله دهکده چکشمون با 15گندمی بسیار کمه، زمانی که نیاز داشته باشیم سربازامون میتونن به سرعت به دهکده شون برگردن و به جایی که میخوایم ارسال بشن.
البته استفاده از طلا میتونه تا حدودی به نفع ما عمل کنه، اما حتی با استفاده از طلا هم باید بصورت دائم حواسمون به غذای سربازا باشه.
ضمن این مسئله که در انتهای بازی، حملات پاکسازی تلفات وحشتناکی دارن و برای بازسازی ارتش باید بتونیم در زمان کمتر تلفات رو ترمیم کنیم، که این مسئله با داشتن سربازخونه و اصطبل بزرگ تا حد زیادی انجام میشه و بهتر از زمانیه که این ساختمانها رو در دهکده چکش نداشته باشیم. در انتهای بازی، یعنی تورنمنت Ww اونقدر که زمان اهمیت داره دیگه منابع اهمیت ندارن.
ساسان نظر تو چیه؟؟؟؟
بهمن اگه به اینجا سر میزنی ، تو هم نظر کارشناسی بده! :3:
منم نظر کارشناسیم رو الان میدم :1:
تو 6گندمی حیفه اگه ذوب آهن و چوب بری و آجرسازی نسازیم. اگر هم بخوایم بسازیم ، دیگه جایی واسه سربازخانه بزرگ و اصطبل بزرگ و انبار های اضافی باقی نمیمونه!
از طرفی تو 15 گندمی هم این جور که اینجا نوشته نمیشه توش سربازخانه بزرگ و اصطبل بزرگ ساخت!
به نظر من یه 9 گندمی که نزدیک یه 15 گندمی تپل باشه بهترین گزینه برای ساختن همر هستش!
wantonboy13
جمعه ۲۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۳۲
من که با یک دهکده ی 6 گندمی که پایتختم باشه ، حتی با وجود تولید منفی گندم ، گندم اضافی هم آوردم !!
سربازانم هر ساعت در حال غارت هستند و گندم خودشون رو که در میارن هیچی ، یه گندمی هم به بقیه دهکده هام میدن !! میلیون ها منابع تا حالا غارت کردم که اگه از اول هجومی کار میکردم تا حالا مدال گرفته بودم !!
امروزم که زدم سربازای بهترین غارتگر سرور رو ناک اوت کردم !!
sasan69
جمعه ۲۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۵۶
چیز تپلی ساختی ساسان...
وگرنه خفن تر میشد!
ساسان نظر تو چیه؟؟؟؟
تو 6گندمی حیفه اگه ذوب آهن و چوب بری و آجرسازی نسازیم. اگر هم بخوایم بسازیم ، دیگه جایی واسه سربازخانه بزرگ و اصطبل بزرگ و انبار های اضافی باقی نمیمونه!
از طرفی تو 15 گندمی هم این جور که اینجا نوشته نمیشه توش سربازخانه بزرگ و اصطبل بزرگ ساخت!
به نظر من یه 9 گندمی که نزدیک یه 15 گندمی تپل باشه بهترین گزینه برای ساختن همر هستش!
نظر من اینه که شما باید توی 15گندمی همر بسازید به چند دلیل :
1-15 گندمی بیشتر مصرف گندم سربازاتونو میتونه تامین کنه.
2-15 گندمی اگر پایتخت بشه میشه درونش چند انبار و انبار غذا زد تا در صورت نیاز به تعدیل مقدار زیادی از منابع رو بشه تعدیل کرد.
3-15 گندمی که داخلش قصر ساخته بشه میتونه 3 رئیس را بسازه و این یعنی شما 2برگ برنده برای چیف در اختیار دارید اول اینکه 3رئیس یکجا هستن و زمان رسیدنشون چون با هم هستش توی 2 بار رفتن میتونه دهکده رو چیف کنه و دومی اینکه همر هجومیت و 3 رئیست یکجا هستن پس میتونی با هم بفرستیشون به ده هدف که در این صورت حریفت نمیتونه جلوت دفاع اینسرت کنه!
اما کسانی که 2تا 15گندمی دارن مثل من، باید اینجوری عمل کنن:
اول یکیشو پایتخت میکنیم و قصرو سطح20 میکنیم بعدش 3تا رئیس میسازیم و 3تاشو نقد میکنیم،اما زمانیکه دومین 15 کراپی رو گرفتین قصر اولی رو تخریب میکنید و توی اون یکی میسازید و تا سطح 20 میاریدش بالا و 3تا رئیس میسازید اما دیگه با این 3تا رئیس دهی چیف نمیکنید و این 3تارو میذارید واسه تسخیر ww .(به یاد داشته باشید با 1 رئیس فکر چیف کردن یه دهکده ی ww رو اصلا نباید بکنید چون 50 موج حمله روی اون دهکده هستش و شما با 1 رئیس فقط کار دیگر بازیکنان رو راحت تر کردید!)
حالا نکات مفید اینکار :
1-شما 2بار تونستین از اسلات های قصرتون بهره ببرید.
2-شما همرتونو ساختین و حالا گندم کم آوردین ولی تازه 15گندمیه اولتون سطح منابعش به 10 رسیده دیگه بالاتر نمیبرید و 15گندمیه دومتون رو پارکینگ نیروهای اولی میکنید.
3-شما در این زمان به اواسط بازی رسیدید و باید دیگه همرتونو برای ناتارها جمع و جور کنید پس نیاز به سربازخانه ی بزرگ و اصطبل بزرگ دارید ولی اگر همرتون توی پایتخت باشه این 2 ساختمون رو نمیشه توی پایتخت بنا کرد ولی چون شما پایتختتون رو تغییر دادید حالا از اواسط بازی میتونید این دو ساختمان رو هم بسازید برای همرتون.
فکر کنم همین 3 دلیل کافی باشه تا شما همرتون 2برابر کسی باشه که بعد از شما نفر دوم همر هستش.
اگر بازم سوالی داشتین من درخدمتم...
هومن
دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۳۴
ای بهمن....
خدا بگم چیکارت نکنه!!!!
مگه قرار نبود سرور 4 رو با هم بازی کنیم؟؟؟
راه بنداز اون اینترنتو دیگه ... w-:
Linorth
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۰۶:۰۶
ای بهمن....
خدا بگم چیکارت نکنه!!!!
مگه قرار نبود سرور 4 رو با هم بازی کنیم؟؟؟
راه بنداز اون اینترنتو دیگه ... w-:
من که به زودی تراوین رو به مدت یه سال میزارم کنار...
ایشالله 2 که ریست شد با هم همونجا بازی رو شروع میکنیم ;)
فعلا من اکانت خودم رو سپردم به یکی از دوستام و خودم رو اکانت paatish که رتبه ی 6 رو داره تو سرور 2 بازی میکنم :D
اکانت خفنی هست واقعا :D
Linorth
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۰۶:۰۸
چیز تپلی ساختی ساسان...
وگرنه خفن تر میشد!
ساسان نظر تو چیه؟؟؟؟
چون نظر کارشناسی شده خواستی از من این ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) رو بخون کلا سوالات ات برطرف میشه
این مقاله برای تعیین کاربرد دهکده هات خیلی میتونه کمک ات کنه;)
هومن
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۰:۳۴
سرور 5 ایران
ثبت نام در سرور 5 آغاز شد.
بازی در این سرور 3 مهر 1388 شروع خواهد شد.
هومن
سه شنبه ۷ مهر ۱۳۸۸, ۲۱:۴۲
چگونه یک بازیکن «غیر حرفه ای» باشیم! ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
Sepehr
چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۲۳
آقا یکی تو سرور 4 , 50 تایی سرباز بده فرداش بهش پس می دم آخه لشگریانم افتاده تو تله
کمـــــــــــــــک کنید
محمد
چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۸, ۱۲:۰۰
با سلام
بازیکنان عزیز، بدلیل ناجوانمردی یکی از مولتی هانترها که خودش بعلت تخلف در سروری که بازی می کرد بازداشت شده بود،اکانت حدود 70 نفر از نفرات برتر بازی جریمه شده بود.
من از طرف خودم و تیم تراوین از همه شما عزیزان معذرت می خواهم.در ضمن در مورد مولتی هانتر مذکور پیگیری قانونی بعمل خواهد آمد.
در ضمن سرور به ساعت 7:50 دقیقه صبح بازگردانده شد. کلیه ساختمانهای درحال ساخت، ساخت آنها ادامه خواهد یافت.
همه حملات عادی به دهکده باز خواهند گشت.
به همه بازیکنان 10 عدد طلا داده خواهد شد و همه بازیکنانی که دیروز طلا خریداری کرده اند، دوباره طلاهایشان دستی واریز خواهد شد.
در ضمن تا 12 ساعت هیچ نیروریی بدلیل گرسنگی نخواهد مرد. (اینگونه تلفات بمدت 12 ساعت غیرفعال شده است)
با تشکر
ادمین تراوین ایران
اشکان
آخ جون ، نه چک زدیم نه چونه ، طلا خودش اومد تو خونه :3:
هومن
چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۸, ۱۳:۲۱
این طلاها خوردن ندارن!!! :3:
حق بچه های اتحاد ما رو خوردن... دم به دقیقه ماها رو بازداشت کردن ... بعد حالا به بقیه طلا میدن!
-----------------
خداوکیلی ترک کردن تراوین خیلی سخته... شبا خواب اتک دادن و غارت کردن میبینم! :3:
alex_irooni
سه شنبه ۵ آبان ۱۳۸۸, ۱۰:۴۷
سلام من امروز عضو شدم . نظرتون چیه ؟
alex_irooni
شما ها هم آیدیهاتونو بدید میخوام یه دیدی بزنم .
محمد
دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۰۴
فروش فوری
فقط زوج !!
سه عدد دهکده تپل به همراه واحه های خوشگل ، با جمعیتی در حدود 850 نفر و رتبه 500 ، عضو در اتحاد رتبه ششم جدول در سرور 4 آماده واگذاری میباشد .
alex_irooni
دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۲۰
خوب چی کارکنم ؟ من میخوام .
محمد
دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۲۲
پسوردو برات پخ میزنم
Linorth
دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۲۶
فروش فوری
فقط زوج !!
سه عدد دهکده تپل به همراه واحه های خوشگل ، با جمعیتی در حدود 850 نفر و رتبه 500 ، عضو در اتحاد رتبه ششم جدول در سرور 4 آماده واگذاری میباشد .
فهمیدم کدومو میگی :icon23:
حالا کارت به جایی رسیده اکانت واگذار میکنی؟؟
میدم برات دیلیت کنن که به زحمت نیوفتی:icon23:
شوخی بید:p
هومن
دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۴۵
بهمن واقعا قراره به زودی و با اومدن ورژن 3.6 گند زده بشه تو تراوین ایران؟؟؟ :3:
Linorth
دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۱۹
بهمن واقعا قراره به زودی و با اومدن ورژن 3.6 گند زده بشه تو تراوین ایران؟؟؟ :3:
فعلا که تغییرات رو گذاشتن دارن راجع بهش بحث میکنن....
از نظر من این برادران کافر المانیمون جایی نمیخوابن که اب زیرشون بره...
به نظر من که تهش چیزی که در میاد به احتمال زیاد همه ی نژاد ها رو اینقدر به هم نزدیک میکنه که همه راضی باشن...
هومن
دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۵۲
فعلا که تغییرات رو گذاشتن دارن راجع بهش بحث میکنن....
از نظر من این برادران کافر المانیمون جایی نمیخوابن که اب زیرشون بره...
به نظر من که تهش چیزی که در میاد به احتمال زیاد همه ی نژاد ها رو اینقدر به هم نزدیک میکنه که همه راضی باشن...
رفیقم دیروز میگفت تو ورژن 3.6 تو اردوگاه سطح 1 فقط میشه دو تا اتک داد. یعنی غارت اول بازی تعطیل!
تو سطح 20 هم میشه نهایتا 80 تا اتک داد. یعنی مزیت توتن و غارتش از بین میره!
خیلی مسخرس!
Linorth
دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۱۹
رفیقم دیروز میگفت تو ورژن 3.6 تو اردوگاه سطح 1 فقط میشه دو تا اتک داد. یعنی غارت اول بازی تعطیل!
خیلی مسخرس!
اره...به نظر منم که توتن رو با کله کوبیدن به طاق :p
به نظر من مسئولین تراوین دارن دندون گردی میکنن...تاثیر گلد رو دارن فوق العاده زیاد میکنن...
به نظر من این باعث میشه انگیزه ی کسایی که گلد مصرف نمیکنن بیاد پایین و تقریبا دیگه بدون گلد نمیشه با کسایی که گلد میخرن رقابت کرد...
البته هم حق دارن هم ندارن :p
درسته که باید هزینه ای که میکنن در بیارن و سود کنن اما خوب با این روش فقط سرور کشور هایی که گلد زیاد میخرن (مثل امارات و...) سرپا بمونه...و به زودی پر رونق ترین سرور ها تعدادشون به انگشت های یک دست هم نمیرسه...
و کسایی هم که مایه دار تر باشن یقینا میرسن به رتبه های بالای تراوین تو سور های هر کشور....
به نظر من که باید مواظب باشن...یکم زیاده روی میتونه بازیشون رو از دور خاج کنه...یا لااقل محبوبیتش رو تا حدی از دست بده...
اما نظر من اینه این سرور 10 دات کام که 30 ساعت دیگه استارت میخوره یه جورایی برای تست کردن هست...رفته رفته مشکلات این طرح ها رو برطرف میکنن....
من که سرور 10 دات کام ثبت نام کردم ببینم بدون گلد چجوری هست بازی...و قابلیت های جدیدش رو امتحان کنم...
اما به نظرم یواش یواش این تغییرات بهبود داده میشه...تا جایی که هر نژاد طرفدارای خودش رو با یه روحیه ی خاص داشته باشه و همه راضی باشن :D
Linorth
دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۲۱
خیلی مسخرس!
تو اردوگاه هر سطح فقط 4 تا حركت نیرو میشه داشت (حمله و پشتیبانی)...رو هم 4 تا میشه همزمان داشت...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۱, Jelsoft Enterprises Ltd.