PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 6 گروه نود و پنج

assassin
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۴۹
سلام!مالکان باشگاه های VI.95 در اینجا به گفت و گو بپردازند.من خودم دیروز تیمم را گرفتم.اسم تیمم FC Assassins است و امروز ساعت 3:45 با تیم کرمانشاه یونایتد بازی دارم!میزبان هستم.امیدوارم بتونم توی اولین بازی آبرومندانه بازی کنم!

Mohammad Ghaderi
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۴۵
استاد من تیم می خوام باید چه کار کنم؟
:pleasantry:

gattus
جمعه ۲۳ مرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۱۳
استاد من تیم می خوام باید چه کار کنم؟
:pleasantry:

شما باید برید [Only Registered And Activated Users Can See Links] :omg_smile:

fofo
سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۸, ۰۵:۰۰
اين گروه ما چرا انجمن نداره؟

assassin
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۳۶
َما اسم گروهت را بگو!
خیلی شرمنده هستم که تاپیک گروه را یادم رفت!خوب فصل پیش من چهارم داشت و فکر می کنم با وجود این که هفت هفته فقط تیم را داشتم خوبه!امسال می خوام برم واسه قهرمانی!(راستی یه آقای گلی هم داشتم!)

RooT
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۴۲
سلام .
من هم تو همين دسته هستم با نام RooT-Travian , حدود 10 روز هست که تيم رو ثبت نام کردم .
اميدوارم ليگ خوبی داشته باشيم .

assassin
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۳۷
اسم تیم من هم fc assassins است.این هفته فكر كنم با جدی ترین رقیبم,یعنی +++xxx+++ بازی دارم!در ضمن باید انتقام باخت فصل گذشته ام را بگیرم!راستی سایت چی شده؟الان رفتم نتیجه ی بازی جام حذفیم را ببینم دیدم سایت قعطه!

wantonboy13
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۰۴:۴۷
اسم تیم من هم fc assassins است.این هفته فكر كنم با جدی ترین رقیبم,یعنی +++xxx+++ بازی دارم!در ضمن باید انتقام باخت فصل گذشته ام را بگیرم!راستی سایت چی شده؟الان رفتم نتیجه ی بازی جام حذفیم را ببینم دیدم سایت قعطه!

چیزی نیست... اینترنت ها یکمی قاط زده!! :wink_smile:

shellman
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۰۲:۰۳
من تو 910 هستم
باس بیام اینجا صحبت کنیم؟

wantonboy13
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۰۴:۴۱
من تو 910 هستم
باس بیام اینجا صحبت کنیم؟

اینجا گروه 95 هستش...
شما میتونی برا گروه خودت تاپیک بزنی و به دوستان هت تریکی خودتون هم پیغام بدین که بیان اینجا با هم کل کل کنین...

lanser
دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۳۸
سلام دوستان من اگه تیم بگیرم به دلخواه میتونم برم تو هر لیگ یا خود هت تریک برام تعیین میکنه؟

RooT
دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۰۷
سلام دوستان من اگه تیم بگیرم به دلخواه میتونم برم تو هر لیگ یا خود هت تریک برام تعیین میکنه؟

سلام . خود هتريک مشخص ميکنه :tap67: .

فرهاد
دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۰۹

اگه توی گروهی خاصی که دوست داری اونجا باشی مثلا گروهی که دوستت اونجاست یک تیم بات (بدون صاحب ) باشه دوستت میتونه تورو اینوایت کنه به همون گروه ..
و اگر این حالت نبود به صورت رندوم توی یک گروه میوفتی