PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث و گفتگو پیرامون مباحث فنی در هتریک

هومن
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۰۳:۱۲
هدف از ایجاد این تاپیک ، انتقال بحث های فنی هتریک به این تاپیک هستش!!!
مسایلی مانند آنالیز سایر تیم ها ... بحث در مورد شکست یا پیروزی در یک بازی ... بیان تجربیات و...!

امیدوارم مباحث مفیدی در این تاپیک شکل بگیره و شاهد ارتقای سطح فنی کاربران باشیم!

هومن
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۰۳:۳۳
این دور عجیب ترین هفته کل تاریخ هتریک ایران بود به نظر من. عجیب ترین نتیجه ها رقم خورد. من که خودم حریفم رو بردم. اما واقعا دلم برای چند تیم سوخت. طرف کلی بیاد وقت بذاره و تیمش از همه نظر قوی تر باشه و آخر ببازه. نتایج بعضی بازیها واقعا ناعادلانه است. درسته که شانس هم قسمتی از فوتباله. اما هتریک نباید دیگه تا این حد هم تابع شانس و اقبال باشه!!!

به نظر من هتریک جدیدا خیلی پر ایراد شده که این موردی که شما اشاره کردی هم گل سرسبدش هستش!
واقعا هتریک بی حساب و کتاب شده...

مثلا من چند هفته ی پیش از جام حذفی حذف شدم که خودت هم در جریانش هستی..
ما میبینیم یک تیم به خاطر 2-3 درجه برتری در میانه ، دو برابر حریف موقعیت داره و بازی رو میبره اما در همون بازی من علیرغم 9 درجه برتری در میانه ، به اندازه ی حریفم موقعیت گل داشتم و در نهایت هم بازی رو باختم!
این با کدام منطق سازگاری داره؟؟؟

یا یکی از دوستان من هر هفته 1-2 تا مصدوم 4-5 هفته ای میده (مصدوم 7-8 هفته ای هم داره) به جاش یکی از دوستان دیگرم علیرغم این که شدت تمریناتش 100% هستش ، من که یادم نمیاد مصدوم داده باشه!
این موضوع رو چه جوری میشه توجیه کرد؟

یا تقلب هایی که در هتریک به صورت آشکار صورت میگیره ولی برخوردی نمیشه!
و خیلی چیزهای دیگه!

حیفه که یه بازی با نزدیک یک ملیون کاربر ، بعد از بیش از یک دهه از تاسیسش ، اینقدر پر ایراد باشه!

Linorth
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۰۶:۵۰
نقل قول از هومن زمانی که تو میتینگ تو زمین فوتبال بودیم:

من همیشه گفتم اگه یه جا تو دنیا باشه که همه چیش سر جاش باشه اون هتریکه.

من: عجــــــــــب[Only Registered And Activated Users Can See Links]

amirlefthand
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۵۳
به نظر من هتریک جدیدا خیلی پر ایراد شده که این موردی که شما اشاره کردی هم گل سرسبدش هستش!
واقعا هتریک بی حساب و کتاب شده...

مثلا من چند هفته ی پیش از جام حذفی حذف شدم که خودت هم در جریانش هستی..
ما میبینیم یک تیم به خاطر 2-3 درجه برتری در میانه ، دو برابر حریف موقعیت داره و بازی رو میبره اما در همون بازی من علیرغم 9 درجه برتری در میانه ، به اندازه ی حریفم موقعیت گل داشتم و در نهایت هم بازی رو باختم!
این با کدام منطق سازگاری داره؟؟؟

یا یکی از دوستان من هر هفته 1-2 تا مصدوم 4-5 هفته ای میده (مصدوم 7-8 هفته ای هم داره) به جاش یکی از دوستان دیگرم علیرغم این که شدت تمریناتش 100% هستش ، من که یادم نمیاد مصدوم داده باشه!
این موضوع رو چه جوری میشه توجیه کرد؟

یا تقلب هایی که در هتریک به صورت آشکار صورت میگیره ولی برخوردی نمیشه!
و خیلی چیزهای دیگه!

حیفه که یه بازی با نزدیک یک ملیون کاربر ، بعد از بیش از یک دهه از تاسیسش ، اینقدر پر ایراد باشه!

هومن هتریک ایراد نداره ماییم که با اشتباهات خودمون خراب کاری میکنیم

Lord Milad
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۱۳
منم فكر می كنم هتتریك ایرادهای زیادی داره:

هركس با نظر من مخالفه بره 3 بازی آخر لیگ پیش من رو نگاه كنه تا متوجه بشه ایراد یعنی چی؟

به قولی من كه اینقدر وقت میذارم و زحمت می كشم تا تیمم رو ببرم دسته 2 بخاطر همون چیزها كه همه دلیل باخت رو تو فوتبال واقعی به شانس ربط میدن باختم.

Дttractive ζ
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۴۵
اگه فردا تيم جوانان بهم بازيكن خوبي نده مي بندمش و تيم جوانان رو باز مي كنم تا در اين زمينه هم تجربه كسب كنم
الان تيم جوانانم عاليه اما شايد اون يكي سود بهتري داشته باشه هر هفته هم 200 ميليون خرجشه
نظرات ؟

mashkook
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۱۶
اگه فردا تيم جوانان بهم بازيكن خوبي نده مي بندمش و تيم جوانان رو باز مي كنم تا در اين زمينه هم تجربه كسب كنم
الان تيم جوانانم عاليه اما شايد اون يكي سود بهتري داشته باشه هر هفته هم 200 ميليون خرجشه
نظرات ؟

چند وقت عالی شده؟
حیفه نبندش:دی حتما بازیكن خوب بهت می ده صبر كن رفیق.من بودم نمی بستم

هومن
يکشنبه ۳ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۲۸
Iran
نام انگلیسی کشور: Iran

اطلاعات کشوری:

فصل 19 هت‌تریک در آن در حال برگزاری است.

این کشور 28 استان دارد و در منطقه‌ی Asia, Africa and Oceania واقع شده است. واحد پول آن نیز 000 Rial می‌باشد.

بالغ بر 920 10 تیم و 152 6 کاربر فعال دارد که از این تعداد کاربر، 442 نفر هم‌اکنون آنلاین هستند.

باورم نمیشه که ایران اینقدر کاربر داشته باشه. چیتینگ هم حدی داره! :3:

و اما سوال این هفته :

به نظر شما از این 6152 نفر ، چند نفر معلومات هتریکی در حد کافی دارند؟؟؟

1) 2 نفر
2) 52 نفر
3) 152 نفر
4) 6152 نفر
پاسخ های خود را به شماره 2000022 SMS کنید و اینجا پست ندهید!

alex_irooni
يکشنبه ۳ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۴۲
هیچکدام ...................گیرنده : 2000022

هومن تو پدر و مادر و خواهر هتتریک رو بردی زیر سوال . ؟