PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كافه شب های هتریك(مافیا)

صفحه ها : [1] 2

i.M.a.N
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۵۵
خب دور جدید مافیا از همین الان شروع میشه

10 نکته مهم رو بگم و بعد هم بریم سراغ نقشها :

1-مافیا به هیچ وجه و طریقی حق ندارند تو فاز روز با همدیگه تماس داشته باشن و همفکری کنند.

2-به جز 4 مافیای بازی که نقش همدیگه رو میدونند هیچ کس حق نداره نقشش رو به کس دیگه ای اعلام کنه.

3-بازی رو به تاپیکهای دیگه نکشید.

4-اشخاصی که دو فاز روز پیاپی رای ندهنداز بازی حذف میشن حالا هر نقشی که داشته باشند.

5-همینطوری اشخاصی که نقشی دارند و دو شب پیاپی نقششون رو انجام ندهند هم از دور بازی کنار گذاشته میشوند.

6-کسی که حق وتو داره نمیتونه اعدام خودش رو وتو کنه.چرا ؟

چون از این طوری فقط این حق رو میزاره برای وقتی که خواستن خودش رو اعدام کنند و هرگز برای اعدام دیگران و احقاق حقوق شهروندی و تعالی شهر ازش استفاده نمیکنه و این کار خیلی بدیه :دی

7-دکتر بیش از نمیتونه دو شب پیاپی به خودش آمپول بزنه،چرا؟

چون اینطوری هم هر امکان داره دکتر فقط به خودش آمپول بزنه،و این نه تنها جون دیگران شهروندان رو به خطر میندازه امکان داره باعث اعتیاد دکتر هم بشه.

8-خفه گر هم حق نداره دو شب پیاپی یک نفر رو خفه کنه؛چرا؟

چون ممکنه یه نفر رو تا آخر بازی خفه کنه و این دور از انسانیته .

9-کسایی که مردن ترجیحا پست ندهند(به جز وصیت)

10- یه بار دیگه 9 تای بالایی رو با دقت بخونید،که دچار اشتباه نشید:1:

رای به اعدامهاتون رو حتما این مدلی ابلاغ کنید:

رای به اعدام i.M.a.N

اگه خواستید رایتون رو باطل کنید اینجوری بنویسید.

رای به اعدام i.M.a.N باطل است.

اگه مدل دیگه ای رای دادید یا رایتون رو باطل کردید شاید ندیدم و اون موقع شرمنده اخلاق ورزشکاریتون میشم

خوب بریم سراغ بازی 1 بار دیگه نقش ها رو کپی میکنم:

این دور 4 مافیا و 11 تا شهروند عادی و 1 قاتل داریم

نقش های مافیایی:

گاد فادر : تنها تفاوتش با بقیه مافیا در این هست که در صورتی که کارگاه هویتش رو از خدا سوال کنه خدا هویتش رو فاش نخواهد کرد. و میگه یک شهروند عادیه

2-رشوه دهنده:اول خواستم این نقش رو حذف کنم بعد دیدم اینطوری امکان داره در حق شهروندان اجحاف بشه دوباره گذاشتمش.
اگه رشوه دهنده کشته بشه خدا خودش هر روز نقش یک مافیا رو به کارگاه اعلام میکنه.البته باز هم نقش گاد فادر لو داده نمیشه.

3-خفه گر: اسم یک نفر رو به من میگه و اون یک نفر توی طول روز حق نداره پستی بده.
مافیا برای رد گم کنی میتونن افراد خودشون رو هم خفه کنند.

فقط یکی از مافیاهاست که نقش خاصی نداره.

قاتل: خب اینم که اسمش تابلو هر شب اسم یک نفر رو اعلام میکنه و خدا اون رو میکشه،هدف قاتل باید این باشه که یه جوری خودش برنده بازی باشه یعنی تا وقتی که بازی تمام میشه به زنده بمونه.

نقوش(جمع نقش) شهروندان آنچنانی شهروندان هتریک:

1-دکتر : به نظر من سخترین نقش بازی نقش دکتر،علاوه بر اینکه شهروندان رو شناسایی کنه باید فکر مافیا رو بخونه که چه کسی رو میخوان بکشن و اسم اون شخص رو به خدا بگه تا جوونش رو نجات بده.

2-پلیس : پلیس هر شب میتونه اسم یک نفر که بهش مشکوکه رو به خدا بگه تا در فاز شب اون شخص کشته بشه.

3-کارآگاه : کارآگاه میتونه هر شب نقش یک نفر رو از خدا بپرسه و خدا هم میگه اون شخص مافیا هست یا شهروند عادیه البته به جز گاد فادر که اگه نقشش پرسیده بشه خدا میگه که شهروند عادیه
کارگاه دقت داشته باشه اگه نقش پلیس،دکتر یا هر شهروندی رو بپرسه خدا اعلام نمیکنه این طرف چه کارست فقط میگه که شهروند عادیه یا مافیاست.

4-رویین تن :این شخص در طول فاز شب رویین تنه و کسی نمیتونه بکشتش و فقط در طول فاز روز ممکنه اعدام بشه یا توی فاز شب ممکنه دزدیده بشه

5-2رایه: یه نفر از شهروندان عادی رایش 2تا حساب میشه البته شاید توی دورهای اخر این بازی این نقش لو بره
ولی خدا تا جایی که ممکنه نمیذاره نقشش لو بره.

6-حق وتو:یکی از شهروندان عادی حق وتو داره.ولی در کل بازی فقط و فقط 1 بار می تونه از این نقشش استفاده کنه
چرا؟
چون هم اینکه زودی نقشش لو میره و هم اینکه بازی لوس میشه راستی لوس با لوث فرق داره ها یه ملت 10 صفحه حرف بزنن بعد 1 نفر وتو کنه(مرگ بر آمریکا) البته در طول روز می تونه از نقشش استفاده کنه

7-نانوا:اگه نانوا کشته بشه شهروندان عادی 3روز وقت دارن همه ی مافیایی ها رو بکشن وگرنه همه از گرسنگی میمیرن(نقشش مشابهه رشوه دهنده ی توی مافیاهاست)

8-پاسبان :این نقش هر شب باید حدس بزنه كه خفه گر كیو می خواد خفه کنه و اسم اون شخص رو به خدا پخ بزنه اگه درست بگه اون شخص خفه نخواهد شد.

9- استاد چانگ :
خب این بشر هم موجودیه که به آخر فنون رزمی آشناست پس عمرا خفه گر نمیتونه خفه اش کنه،اگه هم قصد کرد که این کار رو بکنه یه کتک مفصلی میخوره و علاوه بر اینکه استاد فرار میکنه،خفه گر فردا شب هم نمیتونه کسی رو خفه کنه

توی این دور 2 تا دکتر داریم.

یكی از شهروندا نقش خاصی نداره.

اینم از لیست کسانی که این دور شرکت کردن:

1-هومن
2-Bahman Selfish
3- Sepehr
4- امیر
5- hadisedaghat
6- amin_michael5
7- sasan69
8- amirzelzeleh
9- saghar_2009
10- only blue
11- GERLANDOF
12- Imankhafan
13- محمد رضا
14- 30n4
15-omid
16- wantonboy13

روز اول از ساعت همین الان شروع میشه و تا ساعت 18 روز شنبه ادامه داره

الان نقش رو می فرستم كمی صبر كنید....

i.M.a.N
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۵۶
امید از بچگی دور ور کافه ای که دم خونشون بود میتابید کاری که پدر مادرش اصلا ازش خوششون نمیومد.
یکی از دلایلش میشد به مشتریای اصلی کافه اشاره کرد که آدم های درست حسابی و حلال خوری نبودند همه میدونستند که نباید زیاد با اون ها کل کل کرد یا وقتی برای جمع کردن باج میومدند معطلشون کرد.

ولی امید همیشه دوست داشت یه روزی جزو اونا باشه و الان که دیگه 25 سالش شده بود و پدر مادرش نفوذ کمتری روش داشتند میتونست بیشتر روزش اونجا باشه و برای زرنگ های اونجا پادویی میکرد تا یواش یواش بین اونها بالا بره
توی یکی از همین روزها بود که محمد انلی بلو یکی از زیردست های رییس امید رو صدا زد و ازش خواست که با یکی دیگه که امید نمیشناختش یه امونتی رو به یکی دیگه از دوست های محمد انلی بلو برسونند ولی وقتی امید و همراهش به سر قرار رسیدند خبری از کسی نبود اونا 1 ساعتی ایستادند و وقتی خبری نشد به محل برگشتند
اما وارد کافه که شدند با جسد محمد انلی بلو و بقیه مشتریای کافه مواجه شدند. همه چی روشن بود مافیای رقیب میخواست محل رو دستش بگیره و برای همین مافیای قبلی رو از بین برده بودند. ولی این دفعه مردم محل نمیخواستند بگذارند که باز هم چند تا زورگو ازشون باجگیری کنند برای همین باید اعضای مافیای جدید رو شناسایی و از بین ببرند.

نقش همه رو به جز ساسان براشون ارسال كردم هر كی نقشش بهش نرسید بگه
ساسان گزینه ارسال پیام خصوصی رو غیر فعال كرده برای همین نقشش رو نتونستم براش ارسال كنم

هومن
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۰۲
ایمان این 16 نفر همه ثبت نام کرده بودن؟؟؟؟
من که یادم نمیاد ثبت نام کرده باشم! :3:

i.M.a.N
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۱۰
ایمان این 16 نفر همه ثبت نام کرده بودن؟؟؟؟
من که یادم نمیاد ثبت نام کرده باشم! :3:
غیر از شما همه ثبت نام كرده بودن

شما اجبارا باید باشی

omid
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۱۳
حالا چرا نمی پخی؟

هومن
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۲۲
غیر از شما همه ثبت نام كرده بودن

شما اجبارا باید باشی

جدی؟؟؟:3:

حالا که زورکی هستش ، حداقل یه نقش خوب بهم میدادی!!!

omid
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۳۰
نقش حوب از نظر تو چیه:3:؟
ماف؟

هومن
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۳۶
Exactly :3:

حالا اگه کارآگاه یا دکی هم میشدم ، بدنبود! :3:

Linorth
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۱۹
ایمان تو هم خدایی هم پادوی مافیای قدیمی؟![Only Registered And Activated Users Can See Links]

ولی من از همین اول به هومن مشکوکم....یه جوری میگه انگار مافیا نیست و از نقشش ناراضیه ولی من فکر میکنم خودش دقیقا مافیاست....[Only Registered And Activated Users Can See Links]

من از همین اول رای به اعدام هومن میدم....[Only Registered And Activated Users Can See Links]

saghar_2009
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۵۵
سلام همیگی خوبین؟ بازی شروع شد؟ :shades_smile:

30n4
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۱۱
امید از بچگی دور ور کافه ای که دم خونشون بود میتابید کاری که پدر مادرش اصلا ازش خوششون نمیومد.
یکی از دلایلش میشد به مشتریای اصلی کافه اشاره کرد که آدم های درست حسابی و حلال خوری نبودند همه میدونستند که نباید زیاد با اون ها کل کل کرد یا وقتی برای جمع کردن باج میومدند معطلشون کرد.

ولی امید همیشه دوست داشت یه روزی جزو اونا باشه و الان که دیگه 25 سالش شده بود و پدر مادرش نفوذ کمتری روش داشتند میتونست بیشتر روزش اونجا باشه و برای زرنگ های اونجا پادویی میکرد تا یواش یواش بین اونها بالا بره
توی یکی از همین روزها بود که محمد انلی بلو یکی از زیردست های رییس امید رو صدا زد و ازش خواست که با یکی دیگه که امید نمیشناختش یه امونتی رو به یکی دیگه از دوست های محمد انلی بلو برسونند ولی وقتی امید و همراهش به سر قرار رسیدند خبری از کسی نبود اونا 1 ساعتی ایستادند و وقتی خبری نشد به محل برگشتند
اما وارد کافه که شدند با جسد محمد انلی بلو و بقیه مشتریای کافه مواجه شدند. همه چی روشن بود مافیای رقیب میخواست محل رو دستش بگیره و برای همین مافیای قبلی رو از بین برده بودند. ولی این دفعه مردم محل نمیخواستند بگذارند که باز هم چند تا زورگو ازشون باجگیری کنند برای همین باید اعضای مافیای جدید رو شناسایی و از بین ببرند.

ساسان گزینه ارسال پیام خصوصی رو غیر فعال كرده برای همین نقشش رو نتونستم براش ارسال كنم

من این رو تو یکی دیگه از انجمن ها دیده بودم،حق کپی رایت نداشته بید :jesors:

محمدرضا کجاست ؟ خیلی مشکوکه :-؟

i.M.a.N
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۵۲
من این رو تو یکی دیگه از انجمن ها دیده بودم،حق کپی رایت نداشته بید :jesors:

دقیقا این كپیه و من اصلا كپی رایت رو رعایت نكردم تازه تو كاپ هم كپی رایت رو رعایت نكردم

Sepehr
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۰۸
منم اومدم از همین اولم به هومن ضره ای مشکوکم

Don M Corleone
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۱۵

1-دکتر : به نظر من سخترین نقش بازی نقش دکتر،علاوه بر اینکه شهروندان رو شناسایی کنه باید فکر مافیا رو بخونه که چه کسی رو میخوان بکشن و اسم اون شخص رو به خدا بگه تا جوونش رو نجات بده.

2-پلیس : پلیس هر شب میتونه اسم یک نفر که بهش مشکوکه رو به خدا بگه تا در فاز شب اون شخص کشته بشه.

3-کارآگاه : کارآگاه میتونه هر شب نقش یک نفر رو از خدا بپرسه و خدا هم میگه اون شخص مافیا هست یا شهروند عادیه البته به جز گاد فادر که اگه نقشش پرسیده بشه خدا میگه که شهروند عادیه
کارگاه دقت داشته باشه اگه نقش پلیس،دکتر یا هر شهروندی رو بپرسه خدا اعلام نمیکنه این طرف چه کارست فقط میگه که شهروند عادیه یا مافیاست.

4-رویین تن :این شخص در طول فاز شب رویین تنه و کسی نمیتونه بکشتش و فقط در طول فاز روز ممکنه اعدام بشه یا توی فاز شب ممکنه دزدیده بشه

5-2رایه: یه نفر از شهروندان عادی رایش 2تا حساب میشه البته شاید توی دورهای اخر این بازی این نقش لو بره

6-حق وتو:یکی از شهروندان عادی حق وتو داره.ولی در کل بازی فقط و فقط 1 بار می تونه از این نقشش استفاده کنه
چرا؟
چون هم اینکه زودی نقشش لو میره و هم اینکه بازی لوس میشه راستی لوس با لوث فرق داره ها یه ملت 10 صفحه حرف بزنن بعد 1 نفر وتو کنه(مرگ بر آمریکا) البته در طول روز می تونه از نقشش استفاده کنه

7-نانوا:اگه نانوا کشته بشه شهروندان عادی 3روز وقت دارن همه ی مافیایی ها رو بکشن وگرنه همه از گرسنگی میمیرن(نقشش مشابهه رشوه دهنده ی توی مافیاهاست)

8-پاسبان :این نقش هر شب باید حدس بزنه كه خفه گر كیو می خواد خفه کنه و اسم اون شخص رو به خدا پخ بزنه اگه درست بگه اون شخص خفه نخواهد شد.

9- استاد چانگ :
خب این بشر هم موجودیه که به آخر فنون رزمی آشناست پس عمرا خفه گر نمیتونه خفه اش کنه،اگه هم قصد کرد که این کار رو بکنه یه کتک مفصلی میخوره و علاوه بر اینکه استاد فرار میکنه،خفه گر فردا شب هم نمیتونه کسی رو خفه کنه

1-هومن
2-Bahman Selfish
3- Sepehr
4- امیر
5- hadisedaghat
6- amin_michael5
7- sasan69
8- amirzelzeleh
9- saghar_2009
10- only blue
11- GERLANDOF
12- Imankhafan
13- محمد رضا
14- 30n4
15-omid
16- wantonboy13

.

اين شماره كاملا مشخص ميكنه ضايع ترين نقش شهر دست كيه !! :yopyopyop: ايمان با اين قرعه كشيت !

Don M Corleone
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۲۷
سلام همیگی خوبین؟ بازی شروع شد؟ :shades_smile:

بعله بازي شروع شد و من فعلا با همون سيستم منسوخ 3-5-2 تيممو ارنج كردم ! ايشالا روزهاي اتي از سيستم هاي مختلف ضدحمله با 5-4-1 و حمله مستقيم با 3-4-3 بهره خواهيم گرفت !

چيه چرا دست و بالت ميلرزه ! :friends:

محض اطلاع ...
در اين در گه كه گه گه كه كه و كه كه شود ناگه
مشو غره به امروزت كه از فردا ني اي اگه ...! :scare:

amirlefthand
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۱۱
سلام

Alone
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۵۵
سلام به روی ماهت

wantonboy13
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۲۰
منم سلام علیکم... سلام علیکم... :3:

amin_michael5
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۳۴

ایمان یعنی هنوز هیچی نشده مافیا محمد رو كشده؟؟؟؟؟؟؟؟

amin_michael5
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۳۶
جدی؟؟؟:3:

حالا که زورکی هستش ، حداقل یه نقش خوب بهم میدادی!!!
این پست 2 حالت داره یا هومن میخواد همین اولی كاری از شر این بازی خلاص بشه!!!!!!:1:

یا میخواد زد گم كنه:1:

كه دومیش قوی تره هومن دادا بد مشكوك میزنی:1:

i.M.a.N
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۴۵
ایمان یعنی هنوز هیچی نشده مافیا محمد رو كشده؟؟؟؟؟؟؟؟

این محمد با اون فرق داره

اون گاد فادر سابق بود

فقط و فقط تشابه اسمیه:1:

هومن
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۱۷
برای همین نمیخوام بازی کنم دیگه!!!
یعنی من با چندین دور بازی کردن و 5-4 دور مافیا بودن ، هنوز اونقدر تجربه ندارم که همون
ساعت اول خودم رو لو ندم؟؟؟

omid
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۲۴
این هومن یک مظلوم نمایی هست!!!
من که خدا بودم میدونم:3:

Don M Corleone
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۲۳:۰۶
شما بعد از ربع قرن هنوزم كه هنوزه همون شيوه يك قرن پيشو استفاده ميكنيد ؟؟ من گفتم حتما يه روش جديدي ... تكنولوژييه ... چيزي اضافه كرديد به كارتون !! مارو بگو گفتيم 3-5-2 منسوخ ! ولي نه بابا 3-5-2 انگار همچنان پرطرفدارترين سيستمه! :3:

هومن
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۲۳:۱۸
اتفاقا من 4-3-3 بازی میکنم مثل بارسا! :3:

3-5-2 اونایی بازی میکنن که پشت آرای دیگران قایم میشن!
این روش ها دیگه خیلی قدیمی شده...

(راهنمایی میکنم ... به آواتار ها دقت بیشتری کنید! :3:)

omid
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۲۳:۲۴
آواتار استقلال منو یاد دست های پشت پرده میندازه:3:

هومن
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸, ۲۳:۳۱
رای من : امید :3:

30n4
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۰۱:۳۱
من همین الان بگم،این قدر خودتون رو به این در اون در نزنید من رای بده نیستم حالا هی شعارهای قشنگ بدید

والا به خدا،به قول خر توی شهر قصه : خر که مکرر نمیشه :دی

sasan69
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۰۳:۴۰
من هنوز نقش خودمو نمیدونم،چرا؟! :3:
خدا هم مونده به من چه نقشی بده ! :3:
ولی بی شوخی من الان یه پخ از هومن داشتم اونوقت چجوریه که پیغام های من بستس!:crazy:
مدیران لطفا رسیدگی کنن:good:
اگه هم نتونستی برام پخ کنی این آیدی یاهو منه : self_satisfied90 لطفا برام off بذار.:wink:
اصلا اگه نشد شمارتو بده بهت بزنگم ، شاید تونستم مابقیه نقشهارم یه جوری! بفهمم :3:

Don M Corleone
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۰۹:۱۷
من همین الان بگم،این قدر خودتون رو به این در اون در نزنید من رای بده نیستم حالا هی شعارهای قشنگ بدید

والا به خدا،به قول خر توی شهر قصه : خر که مکرر نمیشه :دی
:urgeman:
جيگرتو:beaute::friends::hit: از بس شب ميتوني زياد راي بدئ ديگه روز حوصله ات نميگيره !نه ؟ :apophys:

-----

بذاريد اينجا من يك چيزيو معلوم كنم ! شهروندان عزيز بدانيد و اگاه باشيد كه قتل من در سياهي شب چون روز روشن مينمايد كه چه كسي و كساني پشت ماجرا هستند كه نميخواهند من زنده باشم و رسوايشان كنم ... :shout:
خلاصه گادفادر عزيز به نوچه هات بگو اگر يه خال به من بندازن كار كل خاندانت تمومه ! :icon_bandit:

----
پس سينا اگر جزو مافيا هستي يا نيستي خلاصه بايد خيلي مراقب من باشي ! :youpi:

hadi.s
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۰۹:۴۷
پس این صندوق کجاست.من میخوام رایمو بندارم صندوق رو پیدا نمی کنم اگه یکی ادرسشو بده خوشحال میشم.

30n4
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۴۵
:urgeman:
جيگرتو:beaute::friends::hit: از بس شب ميتوني زياد راي بدئ ديگه روز حوصله ات نميگيره !نه ؟ :apophys:

-----

بذاريد اينجا من يك چيزيو معلوم كنم ! شهروندان عزيز بدانيد و اگاه باشيد كه قتل من در سياهي شب چون روز روشن مينمايد كه چه كسي و كساني پشت ماجرا هستند كه نميخواهند من زنده باشم و رسوايشان كنم ... :shout:
خلاصه گادفادر عزيز به نوچه هات بگو اگر يه خال به من بندازن كار كل خاندانت تمومه ! :icon_bandit:

----

یه جوری حرف زدی ما را جو اخذ کرد،فکر کردم رییس جمهوری چیزی هستم که میتونم اینقدر کار کنم

اما بر ما روشن شد شما مافیای بسیار ضایعی بیدی

ولی نترس تو این شهر مافیاهای ضایع رو میزاریم آخر میکشیم که حالش بیشتر باشه :1:

یه مثل قدیمی هست که میگه وقتی میبینم یه مافیا ،اول بازی(بخونید به مرگ طبیعی) می میره،حالم حسابی گرفته میشه که چرا اونقدر عمر نکرد که مردم بتونن دارش بزنن :jesors:

wantonboy13
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۰۸
پس این صندوق کجاست.من میخوام رایمو بندارم صندوق رو پیدا نمی کنم اگه یکی ادرسشو بده خوشحال میشم.

در تمامی شعبه های هت تریکی پیدا میشه...
چون میدونم آدم راستگویی هستی میخوام ببینم به کی رای میدی منم به همون رای بدم...!! :shades_smile:

amirzelzeleh
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۱۰
ابراز وجود...

باید برم اینترنت خونه رو راه بندازم كه از خونه برسم خدمتتون... فعلا منو داشته باشید.

saghar_2009
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۱۸
عجب اوضاعیه خوبه فوتبال تموم شده اینهمه همتون جوگیرید هنوز :apophys:

هومن
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۲۵
دوستان عزیز یکی از افرا مافیا رو پیدا کردم! :3:

اونم کسی نیست جز امیرزلزله :3:

حال ایشالله این دور من اعدام میشم و از شر این بازی راحت میشم. ولی بدانید و آگاه باشید
که امیر زلزله مافیا هستش!
3-4 دور با هم مافیا بودیم. به سبک کارش آشنا هستم :1:

i.M.a.N
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۲۷
من هنوز نقش خودمو نمیدونم،چرا؟! :3:
خدا هم مونده به من چه نقشی بده ! :3:
ولی بی شوخی من الان یه پخ از هومن داشتم اونوقت چجوریه که پیغام های من بستس!:crazy:
مدیران لطفا رسیدگی کنن:good:
اگه هم نتونستی برام پخ کنی این آیدی یاهو منه : self_satisfied90 لطفا برام off بذار.:wink:
اصلا اگه نشد شمارتو بده بهت بزنگم ، شاید تونستم مابقیه نقشهارم یه جوری! بفهمم :3:
فرستادم به ایمیلی كه تو پروفایلته

omid
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۲۹
رای من هومن:3:

هومن
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۳۴
رای من : امیر زلزله!:beee:

omid
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۳۵
رای من فعلا باطل:3:

saghar_2009
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۱۶
تا كی وقت داریم رای بدیم؟

wantonboy13
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۴۰
فکر کنم شنبه 6 بعد ازظهر...
حالا من به کی رای بدم اینجا به هم نریزه ؟! :3:

wantonboy13
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۵۸
بنده توسط یک نرم افزار عدد انداز شانسی (!!) :3: ... یک نفر رو برگزیدم... و آن کسی نبود جز شماره 14 ، یعنی :
سینا

رای من : سینا :3:

saghar_2009
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۴۵
بنده توسط یک نرم افزار عدد انداز شانسی (!!) :3: ... یک نفر رو برگزیدم... و آن کسی نبود جز شماره 14 ، یعنی :
سینا

رای من : سینا :3:

من سری اول كه شركت كردم از این روش استفاده كردم كه فورا به مافیایی بودن متهم شدم البته مافیا هم بودم:jesors:
هر چند من نمیخواهم فعلا به مافیایی بودن متهمت كنم ولی بهتره روشتو عوض كنی از من گفتن بود

محمد
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۲۸
هوا چقدر گرم شده
بع......له :3:

i.M.a.N
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۳۹
هوا چقدر گرم شده
بع......له :3:
هوا خیلی هم خنكه

عیب رو كافه ما نذار

كلی پول كولر گازی دادم:3:

هومن
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۴۷
بی زحمت یه اسپرسو غلیظ برای من بیارید! :kahvecy0:

saghar_2009
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۵۱

امر دیگه ای نیست؟:cake:

هومن
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۰۰
امر دیگه ای نیست؟:cake:

شما اینجا کار میکنید؟؟؟ :3:

amin_michael5
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۴۲
هومن نوشیدنی مافیایی نوش جان میكنی؟؟؟:3:

hadi.s
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۱۹
معلوم شد كه امین و هومن هر دو مافیایی هستن.پس رای من امین می باشد.

amirlefthand
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۴۹
رای من هومن

Sepehr
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۵۹
من هنوز رای نمی دم ولی چن نفر مشکوک میزنن

wantonboy13
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۳۳
من سری اول كه شركت كردم از این روش استفاده كردم كه فورا به مافیایی بودن متهم شدم البته مافیا هم بودم:jesors:
هر چند من نمیخواهم فعلا به مافیایی بودن متهمت كنم ولی بهتره روشتو عوض كنی از من گفتن بود

بذار مشکوک شن یکم منحرفشون کنیم... رگ خوابه اینا دست منه...!! :3:

sasan69
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۳۴
خب منم تازه فهمیدم نقشم چیه :3:
کل پست هارم خوندم ولی جز هومن کسه دیگه ای مشکوک نمیزنه به نظرم! :3:
فردا قبل از اینکه ساعت 18 بشه من رای قطعی خودم رو اعلام میکنم ...

هومن
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۳۹
ساسان تو دیگه چرا؟؟؟:3:

sasan69
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۵۴
ساسان تو دیگه چرا؟؟؟:3:

چی من چرا؟! من کیم؟! تو کی هستی؟! کی به کی رای داده ! :3:
من که هنوز بهت رای ندادم داری اون اسلحه ی کالیبر 2.5 ات رو از زیر کت مافیاییت نشونم میدی! :confused_smile:
الان هوا روشنه و همه ی شهروندا هم منتظرن تا اون اسلحه ی خوشگلت از قلافش در بیاد تا بریزن سرت و ... :3:
حالا بازم بیا منو تهدید کن :jesors:

Don M Corleone
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۲۳:۳۴
راي من ساسان69

محمد
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۰۸:۱۸
جنگ زرگری کنایه از جنگی است ساختگی و ظاهری، جدال و نزاعی است که میان دو تن برای فریفتن شخص سوم در میگیرد و پایه و اساسی جز نیرنگ و زیاده طلبی ندارد.

به گفته شادروان «عبدالله مستوفی» جنگ زرگری کنایه از تظاهر در مناقشه و مشاجره است که هیچ یک از طرفین نمی خواهند واقعا با هم بجنگند.

این جنگ مصلحتی و صوری و ساختگی را که صرفا اختصاص به زرگرها داشت و شاید بعدها به سایر اصناف بازار هم سرایت کرده باشد در عرف به اصطلاح جنگ زرگری میگفتند که رفته رفته بر اثر مرور زمان به صورت ضرب المثل در آمد و در رابطه با هرگونه مناقشه و مشاجره و نزاع مصلحتی که برای اغفال و فریفتن شخص ثالث باشد مورد استفاده و اصطلاح قرار گرفت.

برای مثال به این دیالوگها دقت کنید :

اما بر ما روشن شد شما مافیای بسیار ضایعی بیدی
ولی نترس تو این شهر مافیاهای ضایع رو میزاریم آخر میکشیم که حالش بیشتر باشه :1:
:jesors:

در نگاه اول ، این حدس زده میشود که محمدرضا و سینا سخت به جنگ یکدیگر رفته اند و بالاخره یکی به دست دیگری کشته میشود
اما با کمی دقت در عبارات " پس سينا اگر جزو مافيا هستي يا نيستي خلاصه بايد خيلي مراقب من باشي !" و " تو این شهر مافیاهای ضایع رو میزاریم آخر میکشیم که حالش بیشتر باشه" میبینیم که این دو دوست به هیچ وجه قصد آسیب رساندن به دیگری را ندارند و تنها به یک حقه قدیمی روی آورده بودند : " جنگ زرگری "

Sepehr
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۰۸:۵۶
هومنم به این 2 نفر اضافه کن

saghar_2009
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۰۹:۴۱
جنگ زرگری کنایه از جنگی است ساختگی و ظاهری، جدال و نزاعی است که میان دو تن برای فریفتن شخص سوم در میگیرد و پایه و اساسی جز نیرنگ و زیاده طلبی ندارد.

به گفته شادروان «عبدالله مستوفی» جنگ زرگری کنایه از تظاهر در مناقشه و مشاجره است که هیچ یک از طرفین نمی خواهند واقعا با هم بجنگند.

این جنگ مصلحتی و صوری و ساختگی را که صرفا اختصاص به زرگرها داشت و شاید بعدها به سایر اصناف بازار هم سرایت کرده باشد در عرف به اصطلاح جنگ زرگری میگفتند که رفته رفته بر اثر مرور زمان به صورت ضرب المثل در آمد و در رابطه با هرگونه مناقشه و مشاجره و نزاع مصلحتی که برای اغفال و فریفتن شخص ثالث باشد مورد استفاده و اصطلاح قرار گرفت.

در نگاه اول ، این حدس زده میشود که محمدرضا و سینا سخت به جنگ یکدیگر رفته اند و بالاخره یکی به دست دیگری کشته میشود
اما با کمی دقت در عبارات " پس سينا اگر جزو مافيا هستي يا نيستي خلاصه بايد خيلي مراقب من باشي !" و " تو این شهر مافیاهای ضایع رو میزاریم آخر میکشیم که حالش بیشتر باشه" میبینیم که این دو دوست به هیچ وجه قصد آسیب رساندن به دیگری را ندارند و تنها به یک حقه قدیمی روی آورده بودند : " جنگ زرگری "

دلیلت قابل فكر كردنه باید یكمی صبر كنیم ببینیم بقیه چه جوری واكنش نشون میدهن:img-police:

only blue
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۰۹:۵۹
سلام

رای من امیر زلزله

شك نكنید خود مافیاس

saghar_2009
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۰۲
خب منم تازه فهمیدم نقشم چیه :3:
کل پست هارم خوندم ولی جز هومن کسه دیگه ای مشکوک نمیزنه به نظرم! :3:
فردا قبل از اینکه ساعت 18 بشه من رای قطعی خودم رو اعلام میکنم ...

افرین كه بلاخره فهمیدی نقشت چیه

saghar_2009
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۰۵
سلام

رای من امیر زلزله

شك نكنید خود مافیاس

انلی بلو سابقه خودت از همه تو این بازی خراب تره اینجوری به خواهی بدون دلیل یك نفر رو متهم كنی خودت بیشتر زیره سوال میری البته من قصد دفاع از امیر رو ندارم چون دارم رو همه گزینه ها و افراد و واكنش هاشون فكر میكنم تا نسنجیده تصمیم نگیرم ولی این رفتار تو رو هم خوب میشناسم دفعه اولت نیست برای بیرون كردن كسی كه فكر میكنی خطرناكه از این روش استفاده میكنی

only blue
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۴۴
انلی بلو سابقه خودت از همه تو این بازی خراب تره اینجوری به خواهی بدون دلیل یك نفر رو متهم كنی خودت بیشتر زیره سوال میری البته من قصد دفاع از امیر رو ندارم چون دارم رو همه گزینه ها و افراد و واكنش هاشون فكر میكنم تا نسنجیده تصمیم نگیرم ولی این رفتار تو رو هم خوب میشناسم دفعه اولت نیست برای بیرون كردن كسی كه فكر میكنی خطرناكه از این روش استفاده میكنی

اتفاقا اولین بارم یكلام رای میدم:3:

ولی هروقت امیر زلزله اینجوری پست داده خود مافیاا بوده:1:

saghar_2009
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۰۴
فكر كنم مجبورم از اول شروع كنم به خوندن تا به نتیجه برسم چون دارم دوباره گیج میشم:sad:

30n4
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۲۹

خوشم اومد از هوشت :jesors:

به قول شاهین نجفی :

"من با اینا (محمدرضا) شکر آبمو پنهون نکردم،اون چه که فکر میکردم نوشتم و داد زدم " :1:

Don M Corleone
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۴۹
جداي اين مباحث خاله زنكي من احساس ميكنم جناب سامان بسيار از مافيا شدن مشعوف گشته و بشدت در پي ياري رساندن به باقي همدستانش مي باشد ! راي به هومن بلافاصله پس از اشكار شدن نقش كمي غير عادي مي نمايد ! انهم در حالي كه دو سه نفر ديگر هم به شدت به دنبال راي دادن به هومن ميباشند ! و اين تاحدودي ناشي بودن طرف را نشان ميدهد كه توانسته دست ديگر همدستانش را هم رو كند ... از نظر من مافيا مشخص شده اند‌!

عناصري هم كه اظهار منگي مي نمايند اعضاي ديگر اين باند هستند كه قصد دارند بازي را به ساعات اخر بكشند و در ثانيه هاي اخر ارا را به سمت سوي يكي غير از خودشان بكشانند تا كمتر در ديد باشند و مجبور به اظهار ادله شوند! از نظر من همه اين عناصر مشكوكند و به شدت گمان مافيا بهشان ميرود !
برادر دوست داشتني جناب Gerlandof بنده خودم ان زمان كه مافيا بودم از اين تحليل هاي خوش خوشان زياد بيرون ميدادم ! :3: شما هم مشكوكي !

من فعلا به سپهر ساسان و امير به چشم مافيا نگاه ميكنم و در وهله بعد اميد ، ساغر و Gerlandof

من فعلا قطعيت رو روي ساسان بيشتر ميبينم و اگر درست از اب در ايد سپهر و امير گزينه هاي بعدي خواهند بود
پس راي قاطع و قطعي من همان ساسان69

Sepehr
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۰۱

به قول شاهین نجفی :

"من با اینا (محمدرضا) شکر آبمو پنهون نکردم،اون چه که فکر میکردم نوشتم و داد زدم " :1:

خوشم اومد از هوشت یعنی چی؟؟ :confused_smile:

یعنی(محمد) زد تو خال و تو مافیایی ؟؟ یا چیزه دیگه ای ؟؟؟

با این حرفت بهت مشکوک شدم:1::1:

saghar_2009
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۱۹
جداي اين مباحث خاله زنكي من احساس ميكنم جناب سامان بسيار از مافيا شدن مشعوف گشته و بشدت در پي ياري رساندن به باقي همدستانش مي باشد ! راي به هومن بلافاصله پس از اشكار شدن نقش كمي غير عادي مي نمايد ! انهم در حالي كه دو سه نفر ديگر هم به شدت به دنبال راي دادن به هومن ميباشند ! و اين تاحدودي ناشي بودن طرف را نشان ميدهد كه توانسته دست ديگر همدستانش را هم رو كند ... از نظر من مافيا مشخص شده اند‌!

عناصري هم كه اظهار منگي مي نمايند اعضاي ديگر اين باند هستند كه قصد دارند بازي را به ساعات اخر بكشند و در ثانيه هاي اخر ارا را به سمت سوي يكي غير از خودشان بكشانند تا كمتر در ديد باشند و مجبور به اظهار ادله شوند! از نظر من همه اين عناصر مشكوكند و به شدت گمان مافيا بهشان ميرود !
برادر دوست داشتني جناب Gerlandof بنده خودم ان زمان كه مافيا بودم از اين تحليل هاي خوش خوشان زياد بيرون ميدادم ! :3: شما هم مشكوكي !

من فعلا به سپهر ساسان و امير به چشم مافيا نگاه ميكنم و در وهله بعد اميد ، ساغر و Gerlandof

من فعلا قطعيت رو روي ساسان بيشتر ميبينم و اگر درست از اب در ايد سپهر و امير گزينه هاي بعدي خواهند بود
پس راي قاطع و قطعي من همان ساسان69

تو دیگه كی هستی خیلی با انصافی تا اونجای كه من میدونم روز اول تصمیم گیری سخته چون هویت كسی معلوم نیست با اعدام شدن اولین نفر و كشت و كشتار تازه میشه كم كم جهت درست از روی نوع بازی تشخیص داد و تا حدی نقش ها رو حدس زد با این حساب من نمیدونم باید تورو مافیا بدونم یا كاراگاه چون نوع حرفات به هردو میخوره:pardon:

محمد
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۲۷
یكی دیگر از روشهای نخ نما شده مافیا برای نجات خود ، ریختن طرح دوستی یا به اصطلاح گذاشتن هندونه زیر بغل كسانیست كه به آنها مشكوك شده اند :

به این مثالها توجه كنید :

برادر دوست داشتني جناب Gerlandof بنده ...

با اجرای این دام ، ابتدا فرد از دادن رای به کسانی که اونو مورد لطف قرار داده اند منصرف میشه و در ادامه خودش به اتهام دوستی با مافیا گزینه خوبی میشه برای اعدام شدن

sasan69
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۲۶
محمد رضا ، شما توی 2 تا پست منو مافیا دونستی!؟
به به ! من توی این چند پست اخیر متوجه شدم محمد رضا با وسط انداختن من سعی داره تا هومن رو نجات بده!دلیلش چیه؟!
هومن تنها کسی بود که همه بهش داشتن مشکوک میشدن و تا قبل از اون محمدرضا شخصی بهتر از من رو پیدا نکردش که دید همگان رو به سمتش منحرف کنه!تا من یه پست دادم محمدرضا تصمیم میگیره هومن رو نجات بده و جالب اینجاس که کمی هم موفق بوده چون الان توی این 2 صفحه ی اخیر کسی با هومن دیگه کاری نداشته!
هومن بعد از اینکه محمدرضا وارد ماجرا میشه خودشو کنار میکشه و دیگه پست نمیده!

omid
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۳۵
این چند صفحه رو خوندم
چند نفر سرنخ دادن:3:
ولی از نظر من تابلوترینشون کسی نبود به جز انلی بلو
پس رای به اعدام انلی بلو

هومن
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۴۱
تحلیلات کاملا غلط هستش ساسان! :3:

من مافیا نیستم ... یه کلام!

----------

دوستان عزیز کم کم رای های نهایی خودتون رو بگید ... تا ساعت 6 فرصت برای رای دادن هست!
اون جور که خاطرم هست ، اکثریت به من رای دادن . ساعت 6 که من اعدام شدم ، تمامی کسانی
که به من رای دادن ، متوجه میشن که این بازی قاعده و اصول داره و ...

Linorth
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۰۶
من رایم از هومن رو پس گرفتم...
رای به اعدام sasan69

only blue
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۱۳
شك نكنید هومن مافیا نیست

و از شانس بدشم یه نقش تو مایه های سركاری داره

من با هومن زیاد همدست بودم به سبك بازیش كاملا اشنا هستم
=========
ولی نزارید امیر زلزله فرار كنه

امیر باز داره بازی قدیمیشو راه میندازهه

دور قبل با یه پست مشخص كرد كه یا كارگاه یا پلیس كه همون پستش ترتیب سرشو به باد داد

حالا خود دانید:3:

saghar_2009
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۲۶
صبر كنید ببینم این وسط داره یه اتفاقاتی میافته
الان ما دو گروه داریم كه دارن شدیدا از هم حمایت میكنن
اولیش انلی بلو و هومن دومیش محمد رضا و سینا
تا یكی متهم میشه فوری نفر دوم میاد پست میده سعی میكنه نفر اول نجات بده
یكی از این دو گروه احتمالا مافیایین با این شرایط من بیتر به گروه محمد رضا و سینا مشكوكم
رای من محمد رضا

Don M Corleone
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۳۴
دلايل شما منو كشته‌! يه مقدار به خودتون زحمت بديد و از چند جهت به قضيه نگاه كنيد و بعد ارسال كنيد ! يعني من اينقدر احمقم كه طبق فلسفه شما ارسال كنم ؟
من اگر مافيا باشم روز اول اينقدر دور برنميدارمو دشمن براي خودم نميتراشم و بيشتر سعي ميكنم همرنگ جماعت باشم ! نه اينكه به خونخواهي برخيزم ! :megaphone:
منم ميتونم برم قائم شم تا از چشم ديگران حداقل در اولين روز دور باشم و راحت در شب ملت رو بكشم ...

ضمنا محض اطلاع حضرات عالي من سري هاي قبل كه مافيا بودم به خاطر زنده ماندن خودم ، راي با قتل گادفادر دادم و حتي از به قتل رسيدن ديگر مافياي بازي كه تحرك كمي داشت هم حمايت كردم و او هم با همدستي من و مردم اعدام شد و همه مردم شهر حاضر بودن به پاكي من قسم بخورن و در نهايت هم در روز اخر با كشتن پليس باز هم با كمك مردم فريب خورده بازي رو بردم ! :3:
استراتژي من اينه و اگر مافيا باشم نيازي به تلاش براي زنده نگه داشتن همدستانم ندارم !
گواه اين نكات سينا و هومن همه افرادي هستند كه اون سري با هم بازي كرديم

به همين علت مافيا بودن براي من خيلي راحتر و شيرينتر و جذابتره تا يه شهروند

من دلايل رايم به ساسان رو ارائه دادم و احساس ميكنم حدسم درست باشه ...
شما هم ميتونيد به من راي بديد ... و اتفاقا خيلي هم خوب خواهد بود ... چراكه ملت هميشه در صحنه ، اراذل و اوباش شهر را خواهند شناخت و من حاضرم با اهدا كردن خونم شهر را نجات دهم ! البته اگر گوش شنوا و خردگرايي در ميان باشد !

======

خوشم مياد زود هم حول ميكنيد !:3:

محمد
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۳۵
رای به اعدام محمد رضا

amirzelzeleh
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۴۳
عذرخواهی بابت عدم حضورم. متاسفانه توی خونه دچار مشكل شدم و نمیتونم وارد سایتی بشم... فكر كنم مشكل از ویندوزمه. به اینترنت وصل میشه اما هیچ صفحه ای باز نمیكنه. فكر كنم با عوض كردن ویندوز مشكل حل بشه. بهرحال تا اون موقع كه درست بشه فقط از سر كار میتونم در خدمت باشم.

ولی هروقت امیر زلزله اینجوری پست داده خود مافیاا بوده:1:

من كه یه پست بیشتر ندادم عزیز... چه جور خاصی بود كه فهمیدی؟:apophys:مشكل اینجاس كه در چهار دور اخیر سه بارش مافیا بودم همه دیگه فكر میكنن من مافیام... در صورتیكه من همیشه اینجوری بازی میكنم:crazy: روی این سخن من به هومن هم بود.

هومن مافیا نیست. به قول خودش من و اون چند دور همكار بودیم و روش كار همدیگه رو میشناسیم:apophys:تمام كسانی كه به هومن رای دادن هم به نظر من بیگناه هستن. یعنی مافیا هنوز رای خودش رو پشت رای مردم مخفی نكرده. به نظرم مافیا هنوز فعالیت رسمیش رو شروع نكرده. باید بین غیر فعالها یا كم فعالیتها دنبال مافیا بگردیم. یكی رو هم حدس میزنم كارآگاه باشه و باید دكترها هواش رو داشته باشن، كه اسمشو فعلا نمیگم.

ولی ما پیر شدیم و یه بار نقش نونوا بهمون نرسید:sick::jesors:

هومن
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۱۹
امیرجان با تمام احترامی که برای شما قایلم باید عرض کنم که شما مانند ادوار گذشته
مجددا مافیا هستی! :3:
من که 3-4 دور همکارت بودم ، قشنگ این مسئله رو متوجه میشم!
یکی از دلایل محکم این حرف من همین پست شما هستش که سعی کردی پشت سر
من قایم بشی تا اگه من مردم و معلوم شد که شهروند هستم ، بگی که دیدید گفتم
هومن بی گناهه!!!
اما چه کنم که من دیگه گول این ترفندها رو نمیخوم ...
ما خودمون تو این بازی صاحب سبک هستیم!:3:
و یکی هم این ترفند که مافیا هنوز وارد بازی نشده و دارن پشت سر ما قایم میشن! :3:
این ترفندها دیگه کهنه شده امیر جان!

یه ترفند دیگه هم داری که نمیگم .. چون میخوام دفعه ی دیگه که مافیا شدم ، ازش
استفاده کنم! :3:

لپ کلام این که امیر جان بیا تسلیم بشو ... باشد که مورد مغفرت خداوند و بخشش
شهروندان قرار گیرید!

---------------

و اما در مورد محمد (آنلی بلو)

مرسی که از من دفاع کردی... در این شرایطی که دفاع از من ممکنه باعث دردسرت
بشه ، از من دفاع کردی که این یه کار ارزشی هستش! :3:
در مورد امیر زلزله هم خوشم میاد که چون اینکاره ای ، سریع فهمیدی که ماف هستش! :wink:

-----------------

در کل بازی یه کم پیچیده شده چون افراد حرفه ای تو بازی زیاد هستن. دقت کنید متوجه
میشید که 7-8 نفر تو بازی هستن که به بازی خیلی وارد هستن . پس باید بیش از پیش
با تفکر بازی کرد!

amirlefthand
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۴۷
من برای این که حق کسی ضایع نشه به کسی رای نمی دم ورای به اعدام هومن رو هم باطل میکنم

amin_michael5
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۵۴
من اگر مافيا باشم روز اول اينقدر دور برنميدارمو دشمن براي خودم نميتراشم و بيشتر سعي ميكنم همرنگ جماعت باشم ! نه اينكه به خونخواهي برخيزم ! :megaphone:
منم ميتونم برم قائم شم تا از چشم ديگران حداقل در اولين روز دور باشم و راحت در شب ملت رو بكشم ...

ضمنا محض اطلاع حضرات عالي من سري هاي قبل كه مافيا بودم به خاطر زنده ماندن خودم ، راي با قتل گادفادر دادم و حتي از به قتل رسيدن ديگر مافياي بازي كه تحرك كمي داشت هم حمايت كردم و او هم با همدستي من و مردم اعدام شد و همه مردم شهر حاضر بودن به پاكي من قسم بخورن و در نهايت هم در روز اخر با كشتن پليس باز هم با كمك مردم فريب خورده بازي رو بردم ! :3:
استراتژي من اينه و اگر مافيا باشم نيازي به تلاش براي زنده نگه داشتن همدستانم ندارم !
گواه اين نكات سينا و هومن همه افرادي هستند كه اون سري با هم بازي كرديم

آقا این پست ها خیلی مشکوک میزنه من به محمد رضا،سینا، هومن و محمد(آنلی بلو) مشکوکم.

رای به اعدام محمدرضا

sasan69
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۲۲
چون محمدرضا خیلی الکی داره به من رای میده منم الکی تر بهش رای میدم!(هرچند بهش مشکوک نبودم ولی این زحمت بیدریغی که داره برای نجات هومن میشکه منو متعجب کرده!)
نمیخواستم الکی رای بدم به کسی ولی خب محمدرضا با پست هاش منو وادار کرد که به خودش رای بدم.
توی 3 دوره اخیری که مافیا بازی کردم توی هر 3 دور،مافیا با دادن پست های طولانی و دلایل الکی خواستن خودشونو نجات بدن!الانم که محمد رضا و هومن خوب دارن این کارو میکنن!
رای به اعدام محمدرضا

Sepehr
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۴۴
چون خیلی وضع خرابه و نمیشه درست فهمید من روز اول رای نمیدهم

فقط ی چیزی رو هم بگم که نگید این مافیاست نمی خواد برا خودش دشمن تراشی کنه
اگه من مافیا بودم نمی اومدم بگم من به کسی رای نمیدم ولی این غیر فعالا از همه مشکوک ترن

i.M.a.N
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۵۱
همه نشسته بود تو كافه هر كسی در حال یه كاری بود ناگهان محمدرضا در حالی كه لبخند تلخی می زد نقش زمین شد همه دورش جمع شده بود هر كس یه نظری می داد اخر سر معلوم شد محمد رضا به خاطر زهری كه تو قهوه اش ریخته بودن كشته شده بود

تعداد آرا:
محمدرضا 4 رای
امیر زلزله 2 رای
ساسان2 رای
امین1 رای
سینا 1رای
انلی بلو 1 رای

وارد فاز شب میشیم

از الان تا فردا ساعت 18:30 فاز شبه هر كس وظیفه اش رو انجام بده

اگه داستانی هم دارید بفرستید

مافیا یی هاصبر كنن تا آدرس مخفیگاه رو پخ كنم

amirzelzeleh
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۲۰
ممدرضا کی بود؟ گادفادر بود؟

i.M.a.N
شنبه ۲۷ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۲۶
محمد رضا بیا پیش خودم

بالاخره كافه ی بهشت نیاز به گارسون داره

محمد رضا كسی نبود جز
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
شهروند عادی

i.M.a.N
يکشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۴۱
دیشب شبی خونبار بود و شاهد یه درگیری تو کافه بودیم سپهر با ساسان درگیر شد

درگیری تا جایی بالا گرفت که سپهر با چاقو به ساسان حمله ور شد و اونو کشت

پلیس زحمت کش شهر هم بی معطلی سپهر رو به جرم قتل ساسان با 6 میلیمتریش کشت

مافیا هم نه کسی رو کشت و نه کسی رو خفه کرد

همونطور که پیداست سپهر قاتل بود

ساسان هم مافیای خفه گر بود

پ ن ببخشید اگه داستان جالب نبود امروز 5 ساعت سر کلاس فیزیک مغناطیس بودم 7 ساعت تو ماشین بودم الان چت چتم

محمد
يکشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۱۹
آفرین بر پلیس شهر
خیلی خوب شد . دیگه نه قاتل داریم نه خفه گر

amin_michael5
يکشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۲۳
ایمان چرا نقش قاتل رو لو دادی،مگه نباید قاتل تا آخرش زنده بمونه؟؟؟؟؟؟:1:

i.M.a.N
يکشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۲۷
ایمان چرا نقش قاتل رو لو دادی،مگه نباید قاتل تا آخرش زنده بمونه؟؟؟؟؟؟:1:
نه قاتل هم میمیره

Linorth
يکشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۵۶
اقا من دیدین که رای الکی نمیدم....اون سری به ساسان رای دادم چون تابلو میزد که مافیایی هستش...
این دور هم به همدستش رای میدم amin_michael5 که با ساسان تصمیم گرفتن رای به قتل محمد رضا بدن [Only Registered And Activated Users Can See Links]

من مطمئن هستم این دوتا مافیایی بودن چون پشت سر هم اومدن با یه نقل قول رای به محمد رضا دادن تا با 4 رای اعدام بشه و ساسان رو که 2تا رای داشت نجات بدن که دم قاتل گرم یه حال حسابی به ساسان داد...[Only Registered And Activated Users Can See Links]

بعد نکته ی دیگه ای که در مورد امین به نظرم مشکوک میاد اعتراض به کشته شدن قاتل هستش!
معلومه دلش نمیخواسته قاتل ساسان رو بکشه و نقشش با کشته شدنش لو بره چون اونجوری مردم عادی میفهمن که دیگه قاتلی در کار نیست و فقط هدف پلیس میشه کسایی که مشکوک میشه بهشون که مافیایی هستن! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

پس با این استدلال ها من رایم رو اعلام میکنم

رای به اعدام amin_michael5

Imankhafan
يکشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۱۶
منم به امین میشاییل و امید خیلی مشكوكم.رای من amin_michael5

hadi.s
يکشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۵۸
یه سوال یعنی یكی از مافیا كم شد.

i.M.a.N
يکشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۰۵
یه سوال یعنی یكی از مافیا كم شد.
اره خفه گر كشته شد

Sepehr
يکشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۱۷
پلیس نامرد من که می خواستم با شما مردم باشم ی مافیا رو هم زدم ناک اوت کردم چرا منو کشتی؟؟؟
فکر کنم می دونم کی هستی

amin_michael5
يکشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۳۷
بعد نکته ی دیگه ای که در مورد امین به نظرم مشکوک میاد اعتراض به کشته شدن قاتل هستش!
معلومه دلش نمیخواسته قاتل ساسان رو بکشه و نقشش با کشته شدنش لو بره چون اونجوری مردم عادی میفهمن که دیگه قاتلی در کار نیست و فقط هدف پلیس میشه کسایی که مشکوک میشه بهشون که مافیایی هستن

من كه به كشته شدن قاتل اعتراض نكردم،فقط یه اشتباهی كردم اونم این بود كه پلیس رو با قاتل اشتباه گرفته بودم،البته هنوز هم نمیدونم قاتل این وسط چیكارست پس؟؟؟؟؟؟

فكر كردم كه ایمان اشتباهی نقش قاتل رو لو داده:3:

برای همین گفتم كه چرا نقش قاتل رو لو دادی!!!!اگر من مافیا باشم كه نمیام به لو رفتن و كشته شدن یه شهروند اعتراض كنم!!!!!!!!!!!!:1:

hadi.s
يکشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۵۸
رای من تا این لحظه ساغر.

saghar_2009
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۰۸
ببخشید بچه ها من اخره هفته كنكور دارم كمتر میام واسم دعا كنید:jesors:

amirzelzeleh
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۱۳
سلام بر همگی. عیدتون مبارك:good: بنده در مسافرت تشریف دارم و بهمین دلیل كم پیدا هستم:jesors:

همونطور كه من حدس زده بودم مافیا جزء غیرفعالها بودن.... لااقل یكی دوتاشون. و اما تئوری من. ساغر بسیار مرموزانه داره برخورد میكنه... و هادی صداقت هم همینطور. من فكر میكنم لااقل یكی از این دو تا مافیا باشن. فعلا میرم بخونم پستها رو. می بینمتون.

محمد
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۳۴
سلام بر همگی. عیدتون مبارك:good: بنده در مسافرت تشریف دارم و بهمین دلیل كم پیدا هستم:jesors:

همونطور كه من حدس زده بودم مافیا جزء غیرفعالها بودن.... لااقل یكی دوتاشون. و اما تئوری من. ساغر بسیار مرموزانه داره برخورد میكنه... و هادی صداقت هم همینطور. من فكر میكنم لااقل یكی از این دو تا مافیا باشن. فعلا میرم بخونم پستها رو. می بینمتون.

من تحلیل بهتری دارم
برای یك مافیا راحترین كار كشتن غیر فعالاست
چون نمیتونند از خودشون دفاع كنند
برای اینكار كافیه یك شب مافیا كسیرو نكشه تا غیرفعلارو متهم به مافیایی بودن بكنه
ضمنا غیر فعلا اگه پستی ندند خود به خود اعدام میشند ، پس دلیلی برای نگرانی نیست
رای من اعدام امیر زلزله

omid
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۳۷
من همچنان انلی بلو

30n4
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۳۹
من فکر میکنم ایمان خفن میخواد پشت رای های بقیه قایم بشه

از اونجایی که من رای ندم از بازی حذف میشم

رای به اعدام ایمان خفن

فکر میکنم درست حدس زده باشم

amirlefthand
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۴۲
من به هومن خیلی مشکوکم نا جور

رای من یه کلام هومن

چرا؟

زیرا هومن پس از اون همه شلوغ بازی یه دفعه توی این فاز ناپدید شده

wantonboy13
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۵۳
رای به اعدام.... امین :3:

omid
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۵۸
چرا کامران؟

Linorth
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۱۲
امید توضیحات من رو بخون میبینی که همکاری امین با ساسان کاملا واضح هستش...

amin_michael5
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۴۸
رای به اعدام.... امین :3:
كامران تو دیگه چرا؟؟؟؟؟؟:1:

به چه زبونی باید بگم كه اشتباه گرفتید!!!!!!!!!:1:

از ما گفتن بود دیگه خود دانید!!!!

amin_michael5
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۴۹
رای به اعدام ایمان خفن

Don M Corleone
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۰۷
من نيمدونم كه چه دليل شاخي مي خواستيد كه بفهميد ساسان و دوستانش مافيان ؟ بازي كردن بلد نيستيد گند ميزنيد به بازي !:kahvecy0:من ارزو ميكنم مافيا هرچه سريعتر بر اين شهرنشينان - شل په تو :crazy:- پيروز بشه ! :thumbs_down:
مافيا فقط كم مونده بيان رسما اعلام كنن كه مافيان !!!!! :lol: ضايع تر از اين تو كل دوران مافيا بي سابقه بوده ! باز بريد راي بديد به هومن ! :lol: بدوئيد عقب نمونيد !:lol2:

amin_michael5
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۱۵
محمد رضا تو وصیتت میتونی به اونایی كه مشكوكی بگی تا بهشون رای بدیم:1:

هرچی باشه تو تجربت بیشتره:1:

wantonboy13
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۳۰
چرا کامران؟

یه بار که چشم تو چشم بشی باهاش همه چیو می گیری !! :3:
قبلا" هم از این بازیها در میاورد که حالا ببینید کی گفتم که من مافیها نیستم !! ولی هستش !! :crazy:

omid
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۵:۴۴
فعلا رای به اعدام وانتن بوی

i.M.a.N
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۰۸
بچه ها هومن نمی تونه به باری ادامه بده چی كار كنیم؟؟؟كسی هم نیست جاش بازی كنه

omid
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۱۴
می تونیم محمدرضا رو وارد بازی کنیم نقش هومن رو بهش بدیم؟
چطوره؟

i.M.a.N
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۲۱
می تونیم محمدرضا رو وارد بازی کنیم نقش هومن رو بهش بدیم؟
چطوره؟
بهش گفتم قبول نكرد

amirzelzeleh
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۵۲
محمدرضا حیف شد. تجربه ش میتونست خیلی كمكمون كنه.

من هنوز بین ساغر و هادی مردد هستم...

amirzelzeleh
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۰۱
من رایم از هومن رو پس گرفتم...
رای به اعدام sasan69

این چرخش یكباره بهمن شدیدا مشكوك میزنه.... به كسی رای داده كه هیچكس بهش رای نداده و مشكوك نشده... كه اونم مافیا بوده. به نظرم ساسان رو طعمه كرده كه خودش زنده بمونه. حیف كه تا الآن رای نداره و اگه من بهش رای بدم هم رایم حروم میشه... پس فعلا رای من ساغر

amirzelzeleh
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۰۷
نه ساغر هم رای نداره.... باز رای من حروم میشه. چون آخرای روز هست برای اینكه رایم حروم نشه باید بین اونایی كه رای آوردن رای بدم :p بین اونهایی كه تا الآن رای آوردن ايمان خفن از همه مشكوكتره.

راي من ايمان خفن

پليس جان اگه امشب مافيا منو كشت تو هم بزن خدمت بهمن برس... دكترها هم هواي سينا و اميد رو داشته باشن...

amirlefthand
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۱۴
دکتر جون من ویتامین بدنم پایین اومده میشه یه آمپول ویتامین بهم بزنی

wantonboy13
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۳۲
رای به امین میشاییل باطل...
رای من به امیر زلزله

i.M.a.N
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۵۴
كم كم رای های نهایی تون رو بگید

amirlefthand
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۵۹
رای به اعدام هومن

i.M.a.N
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۱۴
فاز روز تموم شد وارد فاز شب میشیم

amin_michael5=1
saghar_2009=1
amirzelzeleh=2
only blue=1
Imankhafan=3
هومن=1
wantonboy13=1

ایمان خفن اعدام شد

amirlefthand
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۲۹
فقط اعدام شد چکاره بود؟

i.M.a.N
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۳۸
فقط اعدام شد چکاره بود؟
هنوز معلوم نشده دنبال مدرك می گردم

amirlefthand
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۴۵
هنوز معلوم نشده دنبال مدرك می گردم

خسته نباشی

i.M.a.N
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۵۰
ایمان خفن شهروند داری حق وتو بود

Linorth
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۲۳:۰۳
بچه ها من برای بار سوم دارم میگم دست از این اشتباهات فاحش بردارین!
این امین مافیاست.....سینا و ساسان هم همدستاش هستن...تا الان مافیا بجای شهروندا دارن فعالیت میکنن و هر دور یه شهروند رو اعدام میکنن....
اتفاقا بر خلاف نظر دوستان که هی میگن غیر فعال ها مافیا هستن من معتقدم اکثر شهروندا غیر فعال هستن....
مافیا هم دارن از این وضعیت سوء استفاده میکنن.....
من بازم میگم این امین مافیاییه و ساسان همدستش بود...دور قبل هم همینجوری یه شهروند رو اعدام کردن....یکیشون اومد همینجوری رای داد و پشت سرش امین اومد رای داد و شهروند عادی اعدام شد....
این دور هم توجه شما رو به پست های سینا و امین جلب میکنم!

من فکر میکنم ایمان خفن میخواد پشت رای های بقیه قایم بشه

از اونجایی که من رای ندم از بازی حذف میشم

رای به اعدام ایمان خفن

فکر میکنم درست حدس زده باشم

ایمان کجا خودش رو پشت رای بقیه قایم کرده بود ؟؟!!!
اینم بهونه ای بود واسه خودش!!!!

حالا امین دوباره همون کار رو تکرار میکنه....یعنی پشت سر همدستش میاد و به یه شهروند عادی رای میده!

رای به اعدام ایمان خفن

این دور گولشون رو نخورین!!

هرچند من تو فاز شب کشته میشم اگه دکتر بهم آمپول نزنه!

30n4
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۸, ۱۱:۵۵
فاز روز تموم شد وارد فاز شب میشیم

amin_michael5=1
saghar_2009=1
amirzelzeleh=2
only blue=1
Imankhafan=3
هومن=1
wantonboy13=1

ایمان خفن اعدام شد

فکر کنم ایمان اشتباه کردی،امین یه رای از بهمن داشت یه رای هم از ایمان خفن که ایمان خفن دو رایه بود و رایهای امین میشد 3 و فاز روز باید تمدید میشد

اینم رایش :
منم به امین میشاییل و امید خیلی مشكوكم.رای من amin_michael5

گفته بودیم اگر تقلب بشه ،هتریک قیامت میشه یا نه ؟ :jesors:

در پاسخ بهمن
برو رای خودت رو توی پست #93 دقیقا پست زیر شما #94 پستی هست که ایمان رایش رو پشت شما قایم کرد یا حداقل من اینجوری احساس کردم

تهمت زدن کار خیلی بدیه:1:

...

محمد
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۱۷
بابا جان شب شده
لطفا یکی درو ببنده ، یخ کردیم

i.M.a.N
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۱۷
بچه ها یه اشتباه كوچیك پیش اومد در مورد نقش ایمان نقش ایمان حق وتو بود

محمد
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۲۹
بچه ها یه اشتباه كوچیك پیش اومد در مورد نقش ایمان نقش ایمان حق وتو بود

شما برای اینکه نتیجه انتخابات تغییر نکنه ، نقشها رو تغییر دادی :3:
شهروندا پاشن برن بالا پشت بوم ا... اکبر بگن

i.M.a.N
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۳۸
خوب فاز شب تموم شد

همه فكر می كردن سینا بخاطر اینكه هومن رو اشتباهی كشته بود روش نمیشه كه

به كافه بیاد كه ناگهان یه رایانامه مشكوك به دستم رسید بازش كه كردم تعدادی

تصویر بود كه نشون میداد سینا سرش با سیم از بدنش جدا شده

هومن شهروند دورایه بود

سینا هم پلیس بود

سینا هومن رو كشت

مافیا هم سینا رو كشت

wantonboy13
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۰۲
تعدادی

تصویر بود كه نشون میداد سینا سرش با سیم از بدنش جدا شد

ای ی ی ی ... حالمو بهم زدی... :sick:
نمی شه با گونی خفشون کنی تا چهرشون بیرون نزنه ؟!
بچه زیر 18 سال داریم تو خونه...

i.M.a.N
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۱۵
ای ی ی ی ... حالمو بهم زدی... :sick:
نمی شه با گونی خفشون کنی تا چهرشون بیرون نزنه ؟!
بچه زیر 18 سال داریم تو خونه...
من خودمم حالم بهم خورد عكسا رو دیدم تقصیر این مافیای بی رحمه

saghar_2009
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۲۳
بچه ها واسم دعا كنید من پس فردا كنكور دارم:sad:

i.M.a.N
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۳۲
بچه ها واسم دعا كنید من پس فردا كنكور دارم:sad:
من به عنوان خدا اعلام میكنم قبول میشی غصه نخور(یعنی دعا میكنمكه قبول شی)

amirlefthand
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۴۱
ایمان نقش ها رو گم کردی؟

چرا نقش سینا رو نمیگی؟

amirlefthand
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۴۴
صب کن ببینم هومن رو کی کشت که ما خبر نداریم مگه قاتل کشته نشده بود پس سینا چجوری هومن رو کشته

Linorth
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۵۰
خدا هم خداهای قدیم ![Only Registered And Activated Users Can See Links]
این روزا خود خدا هم نمیدونه داره چه غلطی میکنه![Only Registered And Activated Users Can See Links]
همینه وضع ما این شده دیگه[Only Registered And Activated Users Can See Links]

i.M.a.N
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۴۴
اقایون اخر پست من رو درگ كنید و بخونید

واقعا كه .....

اونجا هم كه گفتم دنبال مدرك برای فهمیدن هویت ایمان خفنم تكه اش بود اذیت شید

amirlefthand
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۵۵
اقایون اخر پست من رو درگ كنید و بخونید

واقعا كه .....

اونجا هم كه گفتم دنبال مدرك برای فهمیدن هویت ایمان خفنم تكه اش بود اذیت شید

پس همچنان خسته نباشی

amirlefthand
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۰۸
امیر زلزله دیگه دستت رو شده با فعالیت هایی که کردین تابلو خودتو لو دادین بیا اعتراف کن خودت زود باش

رای من امیر زلزله

امیر خان دلیل نیار درست طبق روال گذشته که مافیا بودی داری فعالیت میکنی خیلی تابلو هستش

only blue
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۱۰:۲۹
اینجا چه خبر یکی به ما بگه ما هم بدونیم :3:

هومن کی مرد؟

ساغر چرا کنکورداره؟

سینا قاتل بود یا مقتول؟

یکی بزن ببینیم کیا زنده موندن؟

saghar_2009
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۰۴
من میخواهم این بار شانسی رای بدهم چون اصلا وقت ندارم و اگر رای ندهم حذف میشم رای من پست شماره 130 هر كی هستی منو ببخش چون وقت استدلال ندارم در ضمن انلی بلو من كنكور دارم چون كنكور دارم
برام دعا كنید:jesors:

saghar_2009
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۰۵
دیدم پست 130 ماله بهمنه
رای من اعدام بهمن

Linorth
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۱۳
من میخواهم این بار شانسی رای بدهم چون اصلا وقت ندارم و اگر رای ندهم حذف میشم رای من پست شماره 130 هر كی هستی منو ببخش چون وقت استدلال ندارم در ضمن انلی بلو من كنكور دارم چون كنكور دارم
برام دعا كنید:jesors:

به به .... تو هم که از شیوه ی سینا داری استفاده میکنی![Only Registered And Activated Users Can See Links]

من تا الان مطمئن بودم امین مایکل و ساسان مافیایی هستن حالا تردید ندارم که تو هم همدستشونی...
اما نمیزارم این دور امین در بره...

من این دور به امین رای میدم...
اگه بقیه هم شانسی! به من رای دادن بعد از مرگ من که معلوم شد شهروند هستم بقیه ی شهروندان در مورد شما تصمیم میگیرن! مطمئنم نمیزارن خون من پایمال بشه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

پس رای به اعدام امین

saghar_2009
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۳۹
تو بگو من چی كار كنم بهمن ؟ من فردا كنكور كاردانی به كارشناسی دارم وقت ندارم همه صفحات رو بخونم
اگر خدا منو حذف نكنه من رامو باطل میكنم تا فردا ظهر بعد از كنكور بشینم همه رو بخونم بفهمم چه خبره :sad:
وگرنه من همین جوری رای دادم چون اصلا وقت ندارم الانم میبینی ان لاینم واسه این كه دارم كارتمو از سایت سنجش میگیرم كه البته باز هم نمیشه :sad:

amirlefthand
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۱۳:۴۸
من بر حرف های مرحوم هومن که اعتقاد داشت امیر زلزله مافیا هستش اعتقاد دارم وازون جایی که امیر زلزله حرکاتش مثل ادوار گذشته مافیا که اکثرا مافیا وبد هستش رایم رو تغییر نمیدم

همچنان رای به اعدام امیر زلزله

saghar_2009
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۱۱
رای به اعدام بهمن باطل
رای به اعدام ساغر
من دیگه نمیتوم ان بشم این رایم دادم تا از بازی اخراج نشم واسم دعا كنید:confused_smile:

hadi.s
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۱۴:۳۲
این دور خیلی عجیب شده.من نمی دونم کی زنده مونده.امروزو دیرتر شب کنید.چند تا مافیایی موندن؟

اگه دو تا موندن رای من امین ولی اگه یکی مونده باشه رای من.... .

only blue
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۵۱
رای منم سینا

amirlefthand
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۱۶:۵۷
رای منم سینا

سینا به ملکوت اعلا پیوسته

black_shadow
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۰۹
میبینم كه دور جدید مافیا رو بدون كیارش شروع كردید!
نامردا!
اقلا هومن رو اعدام كنین من راحت شم!

i.M.a.N
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۴۲
بچه ها اینا هنوز زنده موندن

2-Bahman Selfish
4- امیر
5- hadisedaghat
6- amin_michael5
8- amirzelzeleh
9- saghar_2009
10- only blue
11- GERLANDOF
15-omid
16- wantonboy13

omid
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۱۷:۵۸
رای به اعدام وانتن بوی

محمد
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۰۱
هومن چیکاره بود ؟
سینا چیکاره بود ؟
هومنو کی کشت ؟ ( قرار بود هر کی دو روز رای نده اعدام بشه )

همچنان رای به اعدام امیر زلزله

i.M.a.N
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۱۹
هومن شهروند دورایه بود

سینا پلیس بود

سینا هومن رو كشت

مافیا هم سینا رو كشت

كسی كه دو روز رای نده بعد از فاز شب اعدام میشه

i.M.a.N
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۲۴
amin_michael5=2
amirzelzeleh=2
saghar_2009=1
wantonboy13=1

فاز روز 24 ساعت تمدید میشه بین امین مایكل و امیر زلزله یكی رو انتخاب كنید

amirlefthand
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۲۹
امیر زلزله

hadi.s
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۱۹
amin_michael5=2
amirzelzeleh=2
saghar_2009=1
wantonboy13=1

فاز روز 24 ساعت تمدید میشه بین امین مایكل و امیر زلزله یكی رو انتخاب كنید

چرا این دو تا؟

wantonboy13
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۲۰:۴۲
امیر زلزله...

i.M.a.N
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۲۲
چرا این دو تا؟
چون این دو تا مشترك بیشترین رای ها رو اوردن

hadi.s
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۳۵
چند تا مافیا موندن.

Linorth
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۳۸
بچه ها من نمیدونم امیر زلزله مافیا هستش یا نه اما مطمئن هستم امین مایکل مافیایه...
حالا مافیا شب من رو میکشه و تابلو میشه اما اینو بدونین امین مایکل مافیاست...
رای من اعدام امین مایکل

i.M.a.N
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۴۸
3 تا مافیا زنده موندن

omid
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۴۵
رای به اعدام امیرزلزله

hadi.s
چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۸, ۲۲:۵۳
منم به امین رای میدم.

only blue
پنجشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۸, ۰۰:۰۱
منم امیر زلزله:3:

بای بای امیر زلزله

amirzelzeleh
پنجشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۸, ۰۸:۵۱
چه خبر شده... روز و شب از دستم در رفته. الآن روزه یا شب؟!!

انگار دارین منو میفرستین بالای دار... بین این دو گزینه باید انتخاب كنیم؟! رای خودمم مهمه؟ رای من امین مایكل (گرچه اونم طفلك گناهی نداره...)

saghar_2009
پنجشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۵۰
سلام هورا من راحت شدم حالا بگید کی به کیه منم میخواهم بدونم :jesors:

saghar_2009
پنجشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۵۷
بچه ها من نمیدونم امیر زلزله مافیا هستش یا نه اما مطمئن هستم امین مایکل مافیایه...
حالا مافیا شب من رو میکشه و تابلو میشه اما اینو بدونین امین مایکل مافیاست...
رای من اعدام امین مایکل

حق با بهمنه
رای به اعدام امین مایکل

saghar_2009
پنجشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۰۲
اقا من دیدین که رای الکی نمیدم....اون سری به ساسان رای دادم چون تابلو میزد که مافیایی هستش...
این دور هم به همدستش رای میدم amin_michael5 که با ساسان تصمیم گرفتن رای به قتل محمد رضا بدن [Only Registered And Activated Users Can See Links]

من مطمئن هستم این دوتا مافیایی بودن چون پشت سر هم اومدن با یه نقل قول رای به محمد رضا دادن تا با 4 رای اعدام بشه و ساسان رو که 2تا رای داشت نجات بدن که دم قاتل گرم یه حال حسابی به ساسان داد...[Only Registered And Activated Users Can See Links]

معلومه دلش نمیخواسته قاتل ساسان رو بکشه و نقشش با کشته شدنش لو بره چون اونجوری مردم عادی میفهمن که دیگه قاتلی در کار نیست و فقط هدف پلیس میشه کسایی که مشکوک میشه بهشون که مافیایی هستن! [Only Registered And Activated Users Can See Links]

پس با این استدلال ها من رایم رو اعلام میکنم

رای به اعدام amin_michael5

یادم بود یه جایی بهمن درباره امین توضیح داده بود بفرمایین اینم مدرکش

black_shadow
پنجشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۰۹
هومن شهروند دورایه بود

سینا پلیس بود

سینا هومن رو كشت

مافیا هم سینا رو كشت

كسی كه دو روز رای نده بعد از فاز شب اعدام میشه

سينا دلمو شاد كردي!!!!
خير از جوونيت ببيني اين هومنه رو كشتي!!!!:3:

i.M.a.N
پنجشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۳۰
امین مایكل 4 رای

امیر زلزله 4 رای

بدون اینكه كسی اعدام بشه وارد فاز شب میشیم

saghar_2009
پنجشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۳۰
سينا دلمو شاد كردي!!!!
خير از جوونيت ببيني اين هومنه رو كشتي!!!!:3:

سینا بیچاره خیر ندیده كشته شد مافیا كشتش:smilie9:

amirlefthand
پنجشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۸, ۱۸:۳۷
دکتر من سرما خوردم بیا یه آمپول به من بزن

i.M.a.N
شنبه ۳ مرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۵۳
امروز صبح چند تا گوشت تكه تكه شده پیدا كردیم معلوم نبود ماله گربه است خوكه ادمه :3:

چند قدم اونور تر یه نامه بود كه نوشته بود

((به دست و پای هادی طناب وصل كردیم،
و اون سر طناب ها رو به ماشین بستیم و از چهار طرف كشیدیمش تا به 5 تیكه تقسیم شد و جان به جان آفرین تقسیم كرد))

هادی صداقت دكتر بود

الان وارد روز میشیم

amirlefthand
يکشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۲۷
رای به اعدام امیر زلزله

wantonboy13
يکشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۸, ۱۵:۵۳
رای به اعدام امین میشاییل...

amirzelzeleh
يکشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۸, ۱۶:۳۲
ببخشید الآن روزه یا شبه؟ من باز قاط زدم... این خدا هم که فرق خورشید و ماهش اصلا معلوم نیست...!

Linorth
يکشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۸, ۱۶:۵۳
رای به اعدام امین مایکل

i.M.a.N
يکشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۸, ۱۷:۰۷
ببخشید الآن روزه یا شبه؟ من باز قاط زدم... این خدا هم که فرق خورشید و ماهش اصلا معلوم نیست...!
وقتی اون بالا یكی توسط مافیا كشته شده الان یعنی روزه دیگه

amin_michael5
يکشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۳۸
آقا هنوز هم باید بین من و امیر زلزله به یه نفر رای داد؟؟؟؟؟:1:

hadi.s
يکشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۴۳
امروز صبح چند تا گوشت تكه تكه شده پیدا كردیم معلوم نبود ماله گربه است خوكه ادمه :3:

چند قدم اونور تر یه نامه بود كه نوشته بود

((به دست و پای هادی طناب وصل كردیم،
و اون سر طناب ها رو به ماشین بستیم و از چهار طرف كشیدیمش تا به 5 تیكه تقسیم شد و جان به جان آفرین تقسیم كرد))

هادی صداقت دكتر بود

الان وارد روز میشیم

منو کشتن:sick:نامردا.فقط یه مشکلی هست اگه از 4 طرف کشیدن چرا 5 قسمت شدم.

i.M.a.N
يکشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۲۸
فاز روز تموم شد امین با دو رای اعدام شد

امین كسی نبود جز گاد فادر

amirlefthand
يکشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۴۲
دکتر جونم اگه منو امشب زنده نگه داری یه مدارکی از امین گیر اوردم که همکارانش رو لو داده بگم؟ بگم؟

دکتر جون آمپولو بزنیا

amin_michael5
يکشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۲۹
ایمان بابا هنوز روز نشده چرا فیتیله رو كشیدی پایین؟؟؟؟؟؟:1:

چه زود روز تموم شد هنوز كسی پست نداده كه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1:

گویا امروز،شب یلدا بود:3:روز زودی شب شد:3:

i.M.a.N
يکشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۵۲
شنبه ساعت 8 شب روز شد :3:

به احتمال 90% این آخرین دور مافیای هتریكه

amin_michael5
يکشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۵۵
شنبه ساعت 8 شب روز شد :3:

به احتمال 90% این آخرین دور مافیای هتریكه
برا چی آخرین دور؟؟؟؟؟؟؟؟؟هنوز سرمون گیج نرفته كه:3:

بازم بچرخون:3:

i.M.a.N
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۰۰:۰۴
برا چی آخرین دور؟؟؟؟؟؟؟؟؟هنوز سرمون گیج نرفته كه:3:

بازم بچرخون:3:
منظورم از این دوره یعنی پایان کافه شب ها نه دور شب و روز

اصلا میت مورد نظر اینجا چی کار میکنی بیا برو تو جهنم :3:

amin_michael5
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۰۰:۱۰
خب ما هم رفتیم تا به جمع حورالعین جهنمی بپیوندیم:3:

آخ چرا قلقلك میدی؟؟؟؟؟:3:نكن قلقلكم میاد:3: تو اون دنیا آدم ها من رو كشتن،حالا اینجا حوریا دارن من رو میكشن:3:

wantonboy13
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۰۲:۲۵
منو کشتن:sick:نامردا.فقط یه مشکلی هست اگه از 4 طرف کشیدن چرا 5 قسمت شدم.

دو تا دست و دو تا پا پرت شدن ، یه تیکه هم تنت رو حساب کرده !!

only blue
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۱۰:۵۸
ایمان یه لست از دوستان باقی مونده بزار

تا ببینیم كیا هستن ؟

بازی داره بی مزه میشه

مرسی

i.M.a.N
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۵۵
لیست كسایی كه هنوز زنده هستن:

Bahman Selfish
امیر
amirzelzeleh
saghar_2009
wantonboy13
only blue
GERLANDOF
omid

از بین این افراد 2 نفر مافیایی هستن

Imankhafan
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۱۶:۱۷
من هنوز وصیت نكردم.مخوام وصیت كنم امید و انلی بلو رو بكشید.من از همون اول بهشون شك داشتم

wantonboy13
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۱۶:۲۷
رای من به : انلی بلو

amirlefthand
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۱۶:۳۱
یه سوال صب شده؟

i.M.a.N
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۱۶:۳۷
نه هنوز شبه

كامی حالت خوش نیستا

saghar_2009
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۰۲
خدا رو شكر كه سایت باز شد من 48 ساعته نتونستم وارد بشم داشتم نا امید میشدم
اصلا این دست من طلسم شدم بازی نكنم اول كنكور بعد سایت علیهم اعتصاب كرد:capo:

wantonboy13
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۰۹
خودت حالت خوش نیست... آفتاب به این گندگی رو نمی بینی ؟!
من هر موقع آفتاب ببینم میگم روزه... زور نیست که به حرف شما بگم شبه !!!!! :3:

amirlefthand
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۳۴
کی صبح میشه؟

i.M.a.N
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۳۵
ساعت 10:30 امشب

omid
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۳۶
جل الخالق:3:

amirzelzeleh
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۱۷
چه خبره؟ روزه یا شب؟ من قاط زدم حسابی...!

ولی خطر از بیخ گوش من و مردم شهر رد شدا... گادفادر رو پیدا كردیم.

i.M.a.N
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۵۱
وارد فاز روز میشیم

مافیا بهمن رو كشت

بهمن كیك پز كافه بود یا همون نانوا

شهروندا سه روز وقت دارن دو تا مافیای باقی مونده رو پیدا كنن

amirlefthand
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۱۵
خب بنده به عنوان کاراگاه شهر در این زمان خظرناک که نونوا نداریم اشخاص مافیایی شناسایی شده رو معرفی میکنم

1-امیر زلزله

2-ساغر

از دکتر هم که منو توی این چن روز زنده نگه داشت هم متشکرم

راستی من میدونم استاد چانگ کیه اگه خواست بهش پ.خ میدم تا مطمئن شه

wantonboy13
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۰۰:۰۱
رای من به اعدام انلی بلو ... شب و روز هم نداره !! :3:

محمد
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۰۸:۲۲
چاره ای نداریم مگر اینکه به امیر اعتماد کنیم
رای به اعدام امیر زازله

amirlefthand
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۰۸:۴۸
رای به اعدام امیر زلزله

Linorth
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۰۸:۵۸
دوستان من هم که مردم یه وصیتی بکنم...[Only Registered And Activated Users Can See Links]
به حرفای من اینقدر گوش ندادین که مافیا من رو کشت ولی خدا رو شکر قبل از مرگم تونستم امین رو به قتل برسونم....[Only Registered And Activated Users Can See Links]
همینجا جا داره به امین بگم امین جون --> دیدی بالاخره فرستادمت بالای دار؟[Only Registered And Activated Users Can See Links]

حالا منم به همتون توصیه میکنم به امیر زلزله رای بدهید[Only Registered And Activated Users Can See Links]

only blue
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۱۰:۵۹
رای منم امیر زلزله

تا الانم بیخود زنده مونده

only blue
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۰۶
خب بنده به عنوان کاراگاه شهر در این زمان خظرناک که نونوا نداریم اشخاص مافیایی شناسایی شده رو معرفی میکنم

1-امیر زلزله

2-ساغر

از دکتر هم که منو توی این چن روز زنده نگه داشت هم متشکرم

راستی من میدونم استاد چانگ کیه اگه خواست بهش پ.خ میدم تا مطمئن شه

خب اگه درست گفته باشی بازی رو بردیم

امیر زلزله كه رفت بالای دار

اگه درست بود كه پشت سرش ساغر سر بنیست میكنیم

كه بره راحت به كنكورش برسه:1:

omid
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۵۴
من به این ادعای امیر به شدت مشکوکم
بنظرم داره بلوف میزنه که کارآگاه واقعی پیدا باشه
گرندلاف هم که خیلی مشکوکه
رای به اعدام گرندلاف

amirlefthand
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۱۶
رای به اعدام گرندلاف

باشه امشب بهت میگم نقشت چیه تا بهت اصبات بشه به استاد چانگ که گفتم به تو هم میگم

Linorth
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۱۸
رای به اعدام گرندلاف

نه امید مطمئن باش راس میگه!
این اخرین پیام از طرف من بود از اون دنیا [Only Registered And Activated Users Can See Links]
پیام فرت![Only Registered And Activated Users Can See Links]

saghar_2009
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۱۹:۱۸
باشه امشب بهت میگم نقشت چیه تا بهت اصبات بشه به استاد چانگ که گفتم به تو هم میگم

این حرف چه معنی داره ؟ فكر میكردم حق نداریم نقشامونو بهم بگیم این تقلبه من به این كار امیر اعتراض دارم خدا جون این ادم متقلب به سزای اعملش برسون مجازاتش كن :capo:

amirlefthand
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۰۲
این حرف چه معنی داره ؟ فكر میكردم حق نداریم نقشامونو بهم بگیم این تقلبه من به این كار امیر اعتراض دارم خدا جون این ادم متقلب به سزای اعملش برسون مجازاتش كن :capo:

آخه مافیا خانوم نقش کاراگاه اینه که مافیا رو شناسایی کنه بنده هم شما وامیر زلزله رو که مافیا بودین شناسایی کردم + یکی دو تا شهروند

و وقتی هم که شما زدین نونوا رو کشتیم میگید من وایستم تا شهروندان شکست بخورن؟ خوب باید اعضای مافیا رو که شناسایی کردم بگم دیگه

در رابته با اون پست که به امید جواب دادم امید فک میکنه من بلوف میزنم ودارم رد گم میکنم تا مافیا برنده بشه من به استاد چانگ هم پ.خ دادم تا کاملا توجیه بشه همین

saghar_2009
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۵۳
خب دور جدید مافیا از همین الان شروع میشه

10 نکته مهم رو بگم و بعد هم بریم سراغ نقشها :

1-مافیا به هیچ وجه و طریقی حق ندارند تو فاز روز با همدیگه تماس داشته باشن و همفکری کنند.

2-به جز 4 مافیای بازی که نقش همدیگه رو میدونند هیچ کس حق نداره نقشش رو به کس دیگه ای اعلام کنه.

3-بازی رو به تاپیکهای دیگه نکشید.

4-اشخاصی که دو فاز روز پیاپی رای ندهنداز بازی حذف میشن حالا هر نقشی که داشته باشند.

5-همینطوری اشخاصی که نقشی دارند و دو شب پیاپی نقششون رو انجام ندهند هم از دور بازی کنار گذاشته میشوند.

6-کسی که حق وتو داره نمیتونه اعدام خودش رو وتو کنه.چرا ؟

چون از این طوری فقط این حق رو میزاره برای وقتی که خواستن خودش رو اعدام کنند و هرگز برای اعدام دیگران و احقاق حقوق شهروندی و تعالی شهر ازش استفاده نمیکنه و این کار خیلی بدیه :دی

7-دکتر بیش از نمیتونه دو شب پیاپی به خودش آمپول بزنه،چرا؟

چون اینطوری هم هر امکان داره دکتر فقط به خودش آمپول بزنه،و این نه تنها جون دیگران شهروندان رو به خطر میندازه امکان داره باعث اعتیاد دکتر هم بشه.

8-خفه گر هم حق نداره دو شب پیاپی یک نفر رو خفه کنه؛چرا؟

چون ممکنه یه نفر رو تا آخر بازی خفه کنه و این دور از انسانیته .

9-کسایی که مردن ترجیحا پست ندهند(به جز وصیت)

10- یه بار دیگه 9 تای بالایی رو با دقت بخونید،که دچار اشتباه نشید:1:

رای به اعدامهاتون رو حتما این مدلی ابلاغ کنید:

رای به اعدام i.M.a.N

اگه خواستید رایتون رو باطل کنید اینجوری بنویسید.

رای به اعدام i.M.a.N باطل است.

اگه مدل دیگه ای رای دادید یا رایتون رو باطل کردید شاید ندیدم و اون موقع شرمنده اخلاق ورزشکاریتون میشم

خوب بریم سراغ بازی 1 بار دیگه نقش ها رو کپی میکنم:

این دور 4 مافیا و 11 تا شهروند عادی و 1 قاتل داریم

نقش های مافیایی:

گاد فادر : تنها تفاوتش با بقیه مافیا در این هست که در صورتی که کارگاه هویتش رو از خدا سوال کنه خدا هویتش رو فاش نخواهد کرد. و میگه یک شهروند عادیه

2-رشوه دهنده:اول خواستم این نقش رو حذف کنم بعد دیدم اینطوری امکان داره در حق شهروندان اجحاف بشه دوباره گذاشتمش.
اگه رشوه دهنده کشته بشه خدا خودش هر روز نقش یک مافیا رو به کارگاه اعلام میکنه.البته باز هم نقش گاد فادر لو داده نمیشه.

3-خفه گر: اسم یک نفر رو به من میگه و اون یک نفر توی طول روز حق نداره پستی بده.
مافیا برای رد گم کنی میتونن افراد خودشون رو هم خفه کنند.

فقط یکی از مافیاهاست که نقش خاصی نداره.

قاتل: خب اینم که اسمش تابلو هر شب اسم یک نفر رو اعلام میکنه و خدا اون رو میکشه،هدف قاتل باید این باشه که یه جوری خودش برنده بازی باشه یعنی تا وقتی که بازی تمام میشه به زنده بمونه.

چرا؟

9- استاد چانگ :

1-هومن
2-Bahman Selfish
3- Sepehr
4- امیر
5- hadisedaghat
6- amin_michael5
7- sasan69
8- amirzelzeleh
9- saghar_2009
10- only blue
11- GERLANDOF
12- Imankhafan
13- محمد رضا
14- 30n4
15-omid
16- wantonboy13

روز اول از ساعت همین الان شروع میشه و تا ساعت 18 روز شنبه ادامه داره

الان نقش رو می فرستم كمی صبر كنید....

اینم مدرك تقلب یك نفر میذارم تا خدا ببینه و یادش بیفته چه قانون هایی گذاشت و حالا پست های امیر رو بخونه ببینه چه خبره

saghar_2009
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۵۵
آخه مافیا خانوم نقش کاراگاه اینه که مافیا رو شناسایی کنه بنده هم شما وامیر زلزله رو که مافیا بودین شناسایی کردم + یکی دو تا شهروند

و وقتی هم که شما زدین نونوا رو کشتیم میگید من وایستم تا شهروندان شکست بخورن؟ خوب باید اعضای مافیا رو که شناسایی کردم بگم دیگه

در رابته با اون پست که به امید جواب دادم امید فک میکنه من بلوف میزنم ودارم رد گم میکنم تا مافیا برنده بشه من به استاد چانگ هم پ.خ دادم تا کاملا توجیه بشه همین

اینم حرف اقا امیر

amirlefthand
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۲۲
بازم باید بگم که کسی نیومد نقشش رو به من بگه این من بودم که هرشب نقش یک نفر رو میپرسیدم و نقشش رو میفهمیدم

حالا شانس شما بود که توی 2شب 2 مافیا رو شناسایی کردم

amirlefthand
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۲۵

من این کار رو باهماهنگی خدا انجام دادم ومدرکش هم دارم

بازم میگم :
وقتی هم که شما زدین نونوا رو کشتیم میگید من وایستم تا شهروندان شکست بخورن؟ خوب باید اعضای مافیا رو که شناسایی کردم بگم دیگه

saghar_2009
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۳۳
من از باخت ناراحت نیستم از این ناراحتم كه مافیا بیشترین محدودیت رو داشت و حتی من و امیر دو 48 ساعت نتونستیم وارد سایت بشیم شب اولم از بدشانسی مایكل نتونست اسم بهمن بده وگرنه بهمن مقتول شب اول ما بود و اون وقت شما در حالی كه اجازه نداشتید خارج از تاپیك در بارش حرف بزنید با هم به صورت خصوصی در ارتباط بودید كه این نوع رابطه خود به خود باعث روشن شدن قضیه میشه و میشه ازش نتیجه گیری كرد و با اون نتیجه نقش مشكوك رو پرسید این چیزیه كه منو عصبانی كرد ر حالی كه ما حق صحبت در طول روز رو نداشتیم و این محدودیت باعث شد خیلی ضربه بخوریم

amirlefthand
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۴۰
ساغر خانوم من از شما عضر میخوام اما من هیچ قانونی رو نشکوندم چرا؟ چون فک میکردم مردم باور نمیکنن من کاراگاه هستم گفتم بگم که بله نقش استاد چانگ رو میدونم

وحاظرم قسم بخورم بیرون از تاپیک بجز خدا با هیچ یک از افراد حاظر در مافیا ارتباط نداشتم در رابطه با مافیا البته 1 پخ فقط به استاد چانگ فرستادم همین

omid
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۰۵
چرا زودی خودتون رو لو دادید:3:
1- اینکه کاراگاه بیاد نقشا رو بگه موردی نداره چون ممکنه بلوف بزنه
ولی این پخ زدن به استاد چانگ مورد داشت

i.M.a.N
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۱۵
بازی رو تموم كنیم؟؟؟

i.M.a.N
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۲۲
امیر زلزله اعدام شد

امیر كسی نبود به جز مافیا رشوه دهنده

الان من چی كارتون كنم تازه داشتم با پولایی كه رشوه دهنده می داد یه هتل بالا كافه میزدم

saghar_2009
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۳۱
فكر كنم تموم شد من دو روزه كه رای ندادم پس حذف میشم
خدا رو شكر بلاخره یكی حرف منو فهمید كه میگم رابطه بین اعضا غیر مافیا بیرون تاپیك در باره بازی ممنوعه كل اعتراض منم به این بود وگرنه این كه كاراگاه نقش كشف شده رو بگه یه چیز عادیه من فقط موندم با چه زبونی اینو به امیر و ایمان بفهمونم یك ساعته دارم جیغ میزنم متوجه حرفم نمیشن

amirlefthand
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۴۱
آخه مگه جرمی مرتکب شدم ؟

من به کسی خط ندادم که به کی رای بده (البته توی پخ و چت و...) اگه این جرمه من دیگه مافیا بازی نمیکنم

i.M.a.N
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۴۲
فكر كنم تموم شد من دو روزه كه رای ندادم پس حذف میشم
خدا رو شكر بلاخره یكی حرف منو فهمید كه میگم رابطه بین اعضا غیر مافیا بیرون تاپیك در باره بازی ممنوعه كل اعتراض منم به این بود وگرنه این كه كاراگاه نقش كشف شده رو بگه یه چیز عادیه من فقط موندم با چه زبونی اینو به امیر و ایمان بفهمونم یك ساعته دارم جیغ میزنم متوجه حرفم نمیشن
اشتباه از من بوود

amirlefthand
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۰۷
نه ایمان ولش کن مقصر من بودم

Linorth
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۲۲
دوستان من نمیخواستم از این راز پرده برداری کنم اما حالا که دیدم مافیایی ها با کمال پر رویی شهروندان رو متهم به تقلب میکنم لازم دونستم به خدا بگم بره این بلاگ رو یه چک بکنه

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

مافیایی ها اینجا تو فاز روز با هم همفکری میکردن که من الان پته اشون رو ریختم رو اب [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Linorth
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۲۴
لازم به ذکر هستش که من از این جریان امروز صبح با خبر شدم و برای همین الان که نا گفته معلوم بود شهروندا پیروز شدن گفتم به خدا هم بگم تا دور های بعدی بیشتر حواسش رو جمع کنه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Linorth
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۲۶
من از باخت ناراحت نیستم از این ناراحتم كه مافیا بیشترین محدودیت رو داشت و حتی من و امیر دو 48 ساعت نتونستیم وارد سایت بشیم شب اولم از بدشانسی مایكل نتونست اسم بهمن بده وگرنه بهمن مقتول شب اول ما بود و اون وقت شما در حالی كه اجازه نداشتید خارج از تاپیك در بارش حرف بزنید با هم به صورت خصوصی در ارتباط بودید كه این نوع رابطه خود به خود باعث روشن شدن قضیه میشه و میشه ازش نتیجه گیری كرد و با اون نتیجه نقش مشكوك رو پرسید این چیزیه كه منو عصبانی كرد
در حالی كه ما حق صحبت در طول روز رو نداشتیم و این محدودیت باعث شد خیلی ضربه بخوریم

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

قضاوت با شما دوستان [Only Registered And Activated Users Can See Links]

i.M.a.N
سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۳۲
لازم به ذکر هستش که من از این جریان امروز صبح با خبر شدم و برای همین الان که نا گفته معلوم بود شهروندا پیروز شدن گفتم به خدا هم بگم تا دور های بعدی بیشتر حواسش رو جمع کنه [Only Registered And Activated Users Can See Links]
عزیز من

من كه نمی تونم پ خ های اینا رو بخونم كه كجا قرار میزارن

only blue
چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۴۴
خب این دور با برد شهروندان تموم شد

ولی متاسفانه هر دو طرف یكم نقض قانون كردن

امیر نباید از چت و پست خصوصی استفاده میكرد

در مورد نقض مافیا هم این به خدا بستگی داره كه در طول روز مافیا باهم صحبت كنن یا نكنن

چون بعضی از دوستان كه خدا میشدن اجازه میدادن وبعضی ها اجازه نمیدادن

در كل این دور نسبت به دو سه دور قبل بهتر بود:2:

only blue
چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۸, ۱۱:۴۸
من از باخت ناراحت نیستم از این ناراحتم كه مافیا بیشترین محدودیت رو داشت و حتی من و امیر دو 48 ساعت نتونستیم وارد سایت بشیم شب اولم از بدشانسی مایكل نتونست اسم بهمن بده وگرنه بهمن مقتول شب اول ما بود و اون وقت شما در حالی كه اجازه نداشتید خارج از تاپیك در بارش حرف بزنید با هم به صورت خصوصی در ارتباط بودید كه این نوع رابطه خود به خود باعث روشن شدن قضیه میشه و میشه ازش نتیجه گیری كرد و با اون نتیجه نقش مشكوك رو پرسید این چیزیه كه منو عصبانی كرد ر حالی كه ما حق صحبت در طول روز رو نداشتیم و این محدودیت باعث شد خیلی ضربه بخوریم

این مشكل اینترنتی رو خیلی از دوستان داشتن منم یك یا دو شب نتونستم امپول بزنم:3:

در باره محدودیت مافیا هم باهات موافقم,این قانون حرف نزدن در فاز روز باید برداشته شه

ولی در كل سوسك بودید :3::jesors:

mashkook
چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۳۴
دوستان من با كلی تحقیق تازه این بازی رو یاد گرفتم و می خوام تو دور بعدی بازی كنم 100%
منتظرم

amirlefthand
چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۸, ۱۶:۰۰
خب این دور با برد شهروندان تموم شد

ولی متاسفانه هر دو طرف یكم نقض قانون كردن

امیر نباید از چت و پست خصوصی استفاده میكرد

در مورد نقض مافیا هم این به خدا بستگی داره كه در طول روز مافیا باهم صحبت كنن یا نكنن

چون بعضی از دوستان كه خدا میشدن اجازه میدادن وبعضی ها اجازه نمیدادن

در كل این دور نسبت به دو سه دور قبل بهتر بود:2:

من هیچ فانونی رو نقض نکردم وتوی پت هم با خدا چت کردم این جرمه؟

saghar_2009
چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۱۹
به نظز من باید روی قوانینش یكن بیشتر فكر بشه و تغییر كنه چون ی سریش یا رعایت نمیشه یا دستو پا گیر میشه و كار خراب میكنهمثلا سر همین قضیه صحبت مافیا تو طول فاز روز خود من توی روز فقط دو سه ساعت میتونم ان بشم اونم تقریبا اخرای فاز روز یا شب بود حالا به نظرتون من چقدر در طول فاز شب میتونستم كمك فكری بگیرم میبینید كه همین قضیه چقدر برای خود من مشكل ساز بود یا مثلا دختر بودنم باعث شده روابطم خیلی با شما ها محدودتر شما ها بیرون هتریكم با هم هستید از هم كمك میگیرید اما برای من این امكان نیست

omid
پنجشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۲۴
جریان اون وبلاگ چی شد!؟

Special Pegasus
پنجشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۸, ۱۴:۵۶
agha seri jadid mafia key shoroo mishe

saghar_2009
پنجشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۴۶
ول كنید این حر فا ها رو كی دور جدید شروع میشه

i.M.a.N
پنجشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۰۰
ول كنید این حر فا ها رو كی دور جدید شروع میشه
شاید هرگز

saghar_2009
پنجشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۰۸
بد ترین كار ایمان اینه كه تا مشكلی پیش میاد به جای حل درستش صورت مسئله رو پاك كنی كنسل شدن دائم بازیمشكل رو حل نمیكنهچون كل سیستم هتریك تقریبا مشابه پس این مسئله روباید حل كرد

i.M.a.N
پنجشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۱۶
بد ترین كار ایمان اینه كه تا مشكلی پیش میاد به جای حل درستش صورت مسئله رو پاك كنی كنسل شدن دائم بازیمشكل رو حل نمیكنهچون كل سیستم هتریك تقریبا مشابه پس این مسئله روباید حل كرد
به خاطر اینا نیست كه

این بازی برای بچه ها قدیمی و تكراری شده

نمی دونی من این دور با هزار بدبختی بچه ها رو دعوت كردم كه بیان بازی كنن

با این وجود تو فاز روز 10 تا پست هم به زور میخورد

amirzelzeleh
شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۸, ۱۲:۴۶
صبح بخیر... اعدامم کردین نامردا؟ :p ایراد نداره. فکر کنم یکمی بازی بیمزه شده باشه. یه استراحت لازمه.

wantonboy13
شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۸, ۱۳:۴۴
یه دور به اسم prison break بذارین بچه ها جذب میشن !!