PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث آزاد در مورد لیگ فانتزی

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18

SALAR
يکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۵۳
ایمان بی خیال.گیر دادی بد فرم.

i.M.a.N
يکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۵۵
ایمان بی خیال.گیر دادی بد فرم.
گیر دادن چیه

این حس کنجکاویه و نمیشه هم سرکوبش کرد

hamidlesani
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۵:۲۱
بچه ها مشكلی پیش اومدا لیستا رو نمیدن؟

مزایده از كی شروع میشه؟

كی مسئول حسابرسی تیماست؟

amin_michael5
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۲:۵۲
باشگاه ورزشی و همیشه قهرمان لیورپول در پی كسب نتایج ضعیف فصل پیش به دنبال مربیان بین المللی بسیاری گشت:1: و با تلاش های بی شاعبه ی :3: خود توانست یك مربی در سطح بالای جهانی پیدا كند و قراردادی 1 ساله با این مربی به امضا برساند:1:

پرده برداری در پست بعدی:3:

amin_michael5
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۲:۵۶
سرمربی كه به باشگاه لیورپول اضافه شده اسمش حامد هست كه با نام كاربری wenger14 در انجمن مشغول به كار شده :1:

دیگه با اومدن این مربی به تیم ما همه محكوم به سوسك شدن هستین :3:

hamidlesani
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۰۶
تبریك میگم امین جان.

gattus
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۱۵
با توجه به اینکه تیم ها سعی در افزایش قدرت خود دارند باشگاه فیورنتینا نیز با سر الکس فرگوسن به توافق رسید اما به دلیل بالا بودن سطح کیفی مربی ها و سرمربی این تیم سر الکس فرگوسن به عنوان آبدارچی با فیورنتینا قرارداد 5ساله امضا کرد!:1:

دقایقی پیش نیز کاپلو به عنوان لیدر تیم قرار داد 2 ساله امضا کرد!:1:

:1:

i.M.a.N
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۲۲
جناب آقای gattus لطفا در مورد فرگوسن درست صحبت کن

gattus
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۲۷
مدارکش موجوده!
به من چه ؟
خودش اومد!تازه خواست یه کار دیگه بکنه من این کار رو بهش پیشنهاد دادم!گفتم شخصیتش اونطور خرد میشه!:3:

کیان
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۳۲
جناب آقای gattus لطفا در مورد فرگوسن درست صحبت کن

بيشين baw!!! :3:

من سال ها دنبال يه مدرك ميگشتم كه ثابت كنم سر الكس فرگوسن با سلطان علي پروين خودمون هيچ فرقي نداره!!! :3:

بالاخره به لطف ناني پيدا كردم! :3:

بيا اينو ببين:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

:lol:

i.M.a.N
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۳۲
مدارکش موجوده!
به من چه ؟
خودش اومد!تازه خواست یه کار دیگه بکنه من این کار رو بهش پیشنهاد دادم!گفتم شخصیتش اونطور خرد میشه!:3:
من دارم جدی میگم

دفعه بعد ، بات شدید برخود میکنم

i.M.a.N
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۴۶
بيشين baw!!! :3:

من سال ها دنبال يه مدرك ميگشتم كه ثابت كنم سر الكس فرگوسن با سلطان علي پروين خودمون هيچ فرقي نداره!!! :3:

بالاخره به لطف ناني پيدا كردم! :3:

بيا اينو ببين:

این نانی فکر کرده کیه

خودش رو در حد رونالدو و گیگر میدونه

با حرفای این بچه هیچی از ارزش های فرگوسن افسانه ای کم نمیشه

در ضمن یه ضرب المثل انگلیسی میگه :

Do not trust the goal

کیان
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۵۲
این نانی فکر کرده کیه

خودش رو در حد رونالدو و گیگر میدونه

با حرفای این بچه هیچی از ارزش های فرگوسن افسانه ای کم نمیشه

در ضمن یه ضرب المثل انگلیسی میگه :

Do not trust the goal

مصاحبه تلويزوني بوده بشر. تو برو سرچ كن ناني... 600 تا خبر با همين عنوان برات مياد. تيتر 1 كرده خودشو.

ضمناً:

من دارم جدی میگم

بچه ميترسوني؟!!! :acute: ميخواي چي كار كني مثلاً؟!!! :3:

amirlefthand
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۰۵

بچه ميترسوني؟!!! :acute: ميخواي چي كار كني مثلاً؟!!! :3:

ازون جایی که این بشر توی شهرضا درس می خونه احتمالا یه چیزایی ازونجا باد گرفته و احتمالا هم میخواد اون کارو بکنه:pardon:

wenger14
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۱۵
سرمربی كه به باشگاه لیورپول اضافه شده اسمش حامد هست كه با نام كاربری pasha14 در انجمن مشغول به كار شده :1:

دیگه با اومدن این مربی به تیم ما همه محكوم به سوسك شدن هستین :3:

سلام من حامد سرمربیه لیورپول هستم امیدوارم فصل خوبی داشته باشیم:kahvecy0:

gattus
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۱۴
من دارم جدی میگم

خیلی دوست دارم جوابت رو بدم ولی بخاطر این اختلافاتی (هرچند کوچیک) که پیش اومد ترجیح میدم سکوت کنم!

ازون جایی که این بشر توی شهرضا درس می خونه احتمالا یه چیزایی ازونجا باد گرفته و احتمالا هم میخواد اون کارو بکنه:pardon:

:4:

حالا بخندیم؟[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
گریه کنیم ؟[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
یا پولشو بدیم؟[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

جدا از شوخی خوش آمدی!![Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

i.M.a.N
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۵۱
خیلی دوست دارم جوابت رو بدم ولی بخاطر این اختلافاتی (هرچند کوچیک) که پیش اومد ترجیح میدم سکوت کنم!

اومدی به فرگی توهین میکنی بعد میگی اختلاف کوچیک

amirlefthand
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۵۶
اومدی به فرگی توهین میکنی بعد میگی اختلاف کوچیک

راس میگی

انگار بگی فرگی با مایلی کهن هیچ فرقی نداره

دراصل شغلشون یکیه اما یکی 20سالو خورده ایه مربیه یه تیمه اون یکی به اندازه 20 سال و خورده ای حاشیه و بیانه صادر کرده فقط یرای یه بازی

مثالم بی ربط بود؟:sovxx:

'Mohammad
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۰۵
راس میگی

انگار بگی فرگی با مایلی کهن هیچ فرقی نداره

دراصل شغلشون یکیه اما یکی 20سالو خورده ایه مربیه یه تیمه اون یکی به اندازه 20 سال و خورده ای حاشیه و بیانه صادر کرده فقط یرای یه بازی

مثالم بی ربط بود؟:sovxx:

دقیقا بی ربط بود
مثل اینه که بگی مرفاوی فرگوسن :3:

i.M.a.N
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۲۱
یا بگی محمد احمدی نژاد :3:

hamidlesani
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۳۸

خوش اومدي داداش.

کیان
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۳۸

هوووووووووووووووووووووووو وووووو!

اولاً اينكه يه نقطه اي چيزي وسط اون اسم بنداز.

دوماً ايني كه الان تو گفتي از 100تا فحش ناموس بدتره! به ممد فحش ميدي؟!!! :4: بيام كل مردم شهرضا رو بيارم جلو چشت؟!! :3:

SALAR
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۴۱
كیان نقطه نمیخاد.خود كلمه نقطه ای پیش نیست

hsmoa
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۰۱
سالار مثلا شما مدیری
هم توهین کردی هم بحث سیاسی

SALAR
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۰۴
نه من فرگوسن را گفتم

i.M.a.N
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۰۷
نه من فرگوسن را گفتم
دیگه بدتر ...

انگار اینجا هر کسی خواست توهین میکنه مدیری هم نیست که نظارت داشنه باشه

کیان
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۰۸
نه من فرگوسن را گفتم

:rofl:

بدون شرح! :3:

SALAR
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۱۰
كیان چرا میخندی؟

کیان
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۱۲
كیان چرا میخندی؟

هيچي... يه كم تابلويي! :3: :hi:

SALAR
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۱۵
كیان یه كاری نكن بگم بچه ها ببرنت اونجا كه خودت میدونی

'Mohammad
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۲۷

نامرد یعنی من اینقدر بدم ؟ :3:
یه چیز بهتر میگفتی اخه من از دست شما چی کار کنم این چی بود به من گفتی :fool:
اگه می گفتی :beaute: یا :mamba:یا :sick: یا هر جک و جونوره دیگهای بهم بر نمی خورد اما الان :mad:

hsmoa
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۲۳:۰۰
لطفا مراقب حرف زدن خودتون باشید تا یه دلخوریه دیگه درست نکردید

i.M.a.N
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۲۳:۱۳
لطفا مراقب حرف زدن خودتون باشید تا یه دلخوریه دیگه درست نکردید
حسین جان بچه ها که چیزی نگفتن

گفتم چیز یاد یکی افتادم :3:

hsmoa
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۲۳:۱۹
‏:3:

gattus
شنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۴۱
اقا حسین چرا به اون بنده ی خدا می خندی؟:4:
هرکسی یه اشکالی داره!!
حالا خوبه من بگم؟ بگم؟
باش اگر خواستی توی پست بعدی میگم!

:4::4::4:

omid
شنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۴۵

توی آواتارت که آرسنال هست:3:

omid
شنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۴۷
مواظب باشید شوخی شوخی جدی نشه!!!

amin_michael5
شنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۸, ۱۲:۳۶
توی آواتارت که آرسنال هست:3:
ما این مربی رو از همون آرسنال خریدیم،ولی یه كاری میكنیم كه رو لیورپول تعصب خاصی پیدا كنه :1:

باید بگم كه طی مطالبی كه قبلا گفته شد،حامد این پتانسیل رو داره كه لیورپول قهرمان رو این فصل به حقش برسونه :1:

هومن
شنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۸, ۱۳:۲۸
امین دادا...
این مزایده ها شروع شد ، یه زنگ بهم بزن تا خودمو برسونم!!!

پیشاپیش دمت گرم

'Mohammad
شنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۸, ۱۵:۳۰
مواظب باشید شوخی شوخی جدی نشه!!!

مگه این جدی هم داره ؟ :3:
من که هرچی فکر میکنم جز طنز و جوک چیزی پیدا نمیشه :3:

حالا جدی جدی کافیه دیگه ادامه ندید :3:
به لیگ بپردازید

i.M.a.N
شنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۸, ۱۵:۳۴
اقا حسین چرا به اون بنده ی خدا می خندی؟:4:
هرکسی یه اشکالی داره!!
حالا خوبه من بگم؟ بگم؟
باش اگر خواستی توی پست بعدی میگم!

:4::4::4:
من یه چیزی گفتم جو عوض بشه

بعد دوبار میای شروع میکنی

یه خورده رعایت کن

Don M Corleone
چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۸, ۱۳:۱۹
ما دو روز سیستممون ترکید گفتیم الان که بیاییم دو هفته از لیگ گذشته و ما با اقتدار به صدر تکیه زدیم ! :3: هنوز در کش و قوس مزایده ها هستید ؟ اونم که انگار شروع نشده ! می خواید یه کار کنیم ! ما تو مزایده ها نفعی نداریم میتونیم به سازمان لیگ یاری بدیم تا مزایده ها تموم بشه !

hamidlesani
چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۸, ۱۴:۴۸
ما دو روز سیستممون ترکید گفتیم الان که بیاییم دو هفته از لیگ گذشته و ما با اقتدار به صدر تکیه زدیم ! :3: هنوز در کش و قوس مزایده ها هستید ؟ اونم که انگار شروع نشده ! می خواید یه کار کنیم ! ما تو مزایده ها نفعی نداریم میتونیم به سازمان لیگ یاری بدیم تا مزایده ها تموم بشه !

بابا عزیز دلم خدا پدرتو بیامرزه .چهار روز پیش ممد اومد گفت مزایده هارو شروع میكنیم.مزایده ی اولم مشخص كرد ولی هنوز همونه كه بیاد تكلیفشو روشن كنه.ماهم چهار روزه داریم میایم همش مطالب تكراری و قدیمی.من خودم تو مزایده ها هستم ولی حاضرم هركمكی میتونم انجام بدم.

i.M.a.N
چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۸, ۱۵:۰۹
بابا عزیز دلم خدا پدرتو بیامرزه .چهار روز پیش ممد اومد گفت مزایده هارو شروع میكنیم.مزایده ی اولم مشخص كرد ولی هنوز همونه كه بیاد تكلیفشو روشن كنه.ماهم چهار روزه داریم میایم همش مطالب تكراری و قدیمی.من خودم تو مزایده ها هستم ولی حاضرم هركمكی میتونم انجام بدم.
برادر عزیز محمد شیرازی کمی کسالت داره ، آدمی نیست که بخواد کسی رو سر کار بزاره ؛ هر وقت اومد کارا رو راست و ریس میکنه

Don M Corleone
چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۸, ۱۵:۳۷
اصلا بحث سرکار گذاشتن نیست ! اگه محمد همچین ادمی بود تا اینجا هم نمی رسیدیم ! در درجه اول امیدواریم حالش زودتر خوب بشه و بعد اگه کسی باهاش در تماسه این پیشنهاد مارو باهاش مطرح کنه ...

اگه تا جمعه سرو ته این قضیه هم بیاد و لیگ شروع بشه عالیه ! و فردا و پس فردا موقع خوبی میتونه باشه ! منم وقتم ازاده و حداقل میتونیم مرحله ارسال پیام خصوصی رو تموم کنیم و کار رو به مزایده ازاد برسونیم !

یه چیز دیگه اینکه با توجه به بازیکنایی که موندن و ترتیببندی که برای مزایده ها انجام شده به نظر میرسه همه موارد به مزایده ازاد برسن و اگه فکر میکنید اینطور میشه میتونیم مرحله ی پیام خصوصی رو حذف کنیم و یکراست بریم سراغ مزایده ازاد ! البته همه با هم نه ! طبق همون مراحلی که ممد پیش بینی کرده !

i.M.a.N
چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۴۸
اصلا بحث سرکار گذاشتن نیست ! اگه محمد همچین ادمی بود تا اینجا هم نمی رسیدیم ! در درجه اول امیدواریم حالش زودتر خوب بشه و بعد اگه کسی باهاش در تماسه این پیشنهاد مارو باهاش مطرح کنه ...

اگه تا جمعه سرو ته این قضیه هم بیاد و لیگ شروع بشه عالیه ! و فردا و پس فردا موقع خوبی میتونه باشه ! منم وقتم ازاده و حداقل میتونیم مرحله ارسال پیام خصوصی رو تموم کنیم و کار رو به مزایده ازاد برسونیم !

یه چیز دیگه اینکه با توجه به بازیکنایی که موندن و ترتیببندی که برای مزایده ها انجام شده به نظر میرسه همه موارد به مزایده ازاد برسن و اگه فکر میکنید اینطور میشه میتونیم مرحله ی پیام خصوصی رو حذف کنیم و یکراست بریم سراغ مزایده ازاد ! البته همه با هم نه ! طبق همون مراحلی که ممد پیش بینی کرده !
الان تنها کسی که بهش دسترسی داره فکر کنم فقط وحیده

hamidlesani
چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۴۲

منم با این نظر موافقم. چون فكر نكنم تكلیف مزایده ها تو پیام خصوصی حل شه.

ممدم ایشا ا.. زودتر خوب میشه بر میگرده.

Don M Corleone
پنجشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۳:۰۹
اقایون و خانومای بسیجی این قضیه رو لطفا حل کنید ! من روزی رو میبینم که بواسطه ی این عقب افتادنها، حس حال بچه ها از بین میره و لیگ تعطیل میشه ! لطفا بیایید تکلیف را معلوم کنیم ! این وضعیت اصلا به نفع بازیی نیست که اینهمه وقت گذاشتیم تا اینجاش!

hamidlesani
پنجشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۵:۵۰
اقایون و خانومای بسیجی این قضیه رو لطفا حل کنید ! من روزی رو میبینم که بواسطه ی این عقب افتادنها، حس حال بچه ها از بین میره و لیگ تعطیل میشه ! لطفا بیایید تکلیف را معلوم کنیم ! این وضعیت اصلا به نفع بازیی نیست که اینهمه وقت گذاشتیم تا اینجاش!

كاملا باهات موافقم.ولی اگه من چیزی بگم بعضیا میان میگن جدیده عجله داره و ... .

'Mohammad
پنجشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۶:۳۷
محمد رضا و کیان لطفا کنن بیان یاهو من من تکلیف این لیگ رو تموم کنم برم

این آقا حمیدم انگار فقط میخواد لیگ شورع بشه و همه دنیا هم بمیرن بازم میاد میگه لیگ چی شد !!

محمد رضا زود تر بیا این بحث رو تمومش کنیم

کیان اومدی نت من نبودم اس ام اس بزن سریع میام دادا

Don M Corleone
پنجشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۰۷
بنده که از الان در خدمتیم ! اگه اومدید ما انیم !

کیان
پنجشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۴۶
مهم

با توجه به مشكلاتي كه براي محمد پيش اومده تمام كاربرا موظف اند نهايتاً تا قبل از شروع اولين مزايده حساب خود (شامل ليست بازيكنان ، قيمت بازيكنان ، مقدار پول رد و بدل شده در معاملات و وام هاي دريافتي يا پرداختي) را به من پخ كنن. تاريخ برگزاري مزايده ها متعاقباً توسط محمدرضا اعلام ميشه.

=======================

بيانيه جدي خيلي بهم مياد نه؟!!! :3:

Don M Corleone
پنجشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۲۵
خوب دوستان ابتدا به ساکن مراحلی که کیان گفت رو انجام بدن و بعدش حتما ان باشن تا از مزایده عقب نمونن ! لطفا برای اینکه کارها زودتر انجام بشه مراحل مذکور رو زودتر رد کنید .

در مورد اینکه یکراست به مزایده بریم یا نه امشب و فردا تصمیم گیری میکنیم !

اعضای حاضر در مزایده لطفا طی امشب تا فردا شب نقطه نظر نهایی خودشونو در این رابطه اعلام کنن ...

اگر نظر منو میخواید برای اینکه اوضاع زودتر سروسامان بگیره از خیر پیام خصوصی و دادن 1/3 قیمت بگذریم چون دلیل داره :3: دلیلش هم اینه که همه ی تیمها جوری اماده شدن که در مرحله ی اول حاضرن 1/3 قیمت رو تمام و کمال پرداخت کنن و بعلاوه این قانون بیشتر زمانی به درد میخوره که برای خرید یک بازیکن شک تردیدی بین اعضا حکم فرماست و اینکه افراد در یک لحظه در دو جا باید پیشنهاد بدهند و اینکه پول کمی هم داشته باشند ... ولی در مزایده های زیر همه اعضا برای خریدشان دارند دندان قروچه میکنند :3:

اگر هم کسی در این رابطه نظری ندهد ، با کمال تاسف نظر خودمو اعمال میکنم و یکراست به مزایده میریم !

اگر این نظر منو تایید کنید برنامه مزایده ها به شرح زیر میباشد !
====================

شروع مزایده های اول
شنبه ساعت 00:00:01
تا شنبه ساعت 23:59:59

لمپارد

اینتر - چلسی

رونی

مارسی - منچستر

--------------

شروع مزایده های دوم
یکشنبه 00:00:01
تا یکشنبه ساعت 23:59:59

تورس

مارسی-لیورپول-شاختار

دروگبا

یووه - چلسی

--------------

شروع مزایده های سوم
دوشنبه 00:00:01
تا دوشنبه ساعت 23:59:59

ون پرسی

میلان - منچستر -شاختار

رونالدو

مارسی-آرسنال-چلسی

==================

تبصره 1: اگر مزایده ای در ساعت 23:59:59 به نتیجه نرسید به روز بعدموکول میشود و بقیه مزایده ها یکروز کاری به تعویق می افتند !

تبصره 2: من برای همه اعضا یک عدد اف در یاهو و یک عدد پخ در انجمن میگذارم ... و اگر اسم تیمشان را هم بلد باشم در هتریک هم بهشان اطلاع میدهم ... اگر کسی در مزایده ای حاضر نشود بعدا حق اعتراض ندارد ! مگر اینکه قبل از شروع مزایده یعنی نهایتا تا فردا شب دلایل خودش را ارائه دهد و این دلایل مورد تایید هیئت منصفه (من و کیان:3:) واقع شود!

تبصره 3: بلافاصله بعد از اتمام یک مزایده اگر یکی از طرفین که مزایده را پیروز شده قرار است در مزایده های بعدی شرکت داشته باشد باید سریعا مبلغ باقی مانده از بودجه اش همراه با یک کپی از لیست بازیکنانش را در تاپیک لیست بازیکنان ارائه دهد در غیر اینصورت حضورش برای مزایده بعدی کان لم یکن خواهد شد!
==================
لطفا برای ختم به خیر شدن امور همکاری کنید و اگر کار خاصی در طی روز دارید فکر نمیکنم تا ساعت 11 هم نتونید انلاین بشید !
لطفا از دودر بازی و دور زدن قانون جدا پرهیز کنید :3: با موارد مشکوک به تقلب و موارد اینچنینی به شدت برخورد خواهد شد !
پیشاپیش از تایید زمانبندی بنده تشکر میکنم :3:

hamidlesani
پنجشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۵۱
محمد رضا و کیان لطفا کنن بیان یاهو من من تکلیف این لیگ رو تموم کنم برم

این آقا حمیدم انگار فقط میخواد لیگ شورع بشه و همه دنیا هم بمیرن بازم میاد میگه لیگ چی شد !!

محمد رضا زود تر بیا این بحث رو تمومش کنیم

کیان اومدی نت من نبودم اس ام اس بزن سریع میام دادا

بابا ممد داداش مگه من چی گفتم؟ نگفتم الان حرف بزنم الان میان میگن چرا حرف زدی؟كی مرده؟

آقا اصلا دیگه هیچ كس یه دونه پستم از بنده نمیبینه.ببینم راضی میشید. بنده ساكت ساكت.

هروقتم خواستید شروع كنید.اصلا شروع نكنید.غلط كردم. ببخشید بابا. بنده از امروز در سكوت كامل هستم.

چون یه كم دیرتر وارد اینجا شدم و جدیدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

Don M Corleone
پنجشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۵۲
خوب بنده انجام وظیفه کردم و به همه تیمهای حاضر در مزایده در هر سه جبهه ی - یاهو - انجمن - هتریک - پیغام دادم و تا اونجایی که بررسی کردم همگی در هتریک طی دیروز پریروز و البته به شکل متناوب هر روز انلاین بودند ... بنابراین هیچ دلیلی برای ندیدن و ندانستن زمان مزایده ها از نظر هیئت منصفه وجود ندارد! لطفا بهانه نیاورید !

تاپیک مزایده ازاد هم تا فردا توسط اینجانب افتتاح خواهد شد و هرگونه تاپیکی که بدون نام بنده استارت بخورد فاقد ارزش قانونی خواهد بود ! :3:لطفا در این تاپیکها حضور به هم نرسانید که بعدا کلاهبرداری شد هیئت منصفه هیچ مسئولیتی نخواهد داشت ! :3:

لطفا اب را گل نکنید ! (سهراب)

:3:

===========

بنده در نظر دارم بنا به دلایلی برای هر مزایده در یک روز یک تاپیک اختصاص دهم تا مزایده ها تداخل پیدا نکند و قاطی پاتی نشود ... کلا 6 تاپیک ایجاد میشود که سالار خان زحمت پاک کردنشون رو بعد از اتمام امور خواهد کشید . با تشکر پیشاپیش از سالار !

Don M Corleone
جمعه ۲۹ آبان ۱۳۸۸, ۰۸:۴۱
ظاهرا دیشو بن لادن و دوستان حمله کردن :3:

amirlefthand
جمعه ۲۹ آبان ۱۳۸۸, ۰۸:۵۴
خوب بنده انجام وظیفه کردم و به همه تیمهای حاضر در مزایده در هر سه جبهه ی - یاهو - انجمن - هتریک - پیغام دادم و تا اونجایی که بررسی کردم همگی در هتریک طی دیروز پریروز و البته به شکل متناوب هر روز انلاین بودند ... بنابراین هیچ دلیلی برای ندیدن و ندانستن زمان مزایده ها از نظر هیئت منصفه وجود ندارد! لطفا بهانه نیاورید !

تاپیک مزایده ازاد هم تا فردا توسط اینجانب افتتاح خواهد شد و هرگونه تاپیکی که بدون نام بنده استارت بخورد فاقد ارزش قانونی خواهد بود ! :3:لطفا در این تاپیکها حضور به هم نرسانید که بعدا کلاهبرداری شد هیئت منصفه هیچ مسئولیتی نخواهد داشت ! :3:

لطفا اب را گل نکنید ! (سهراب)

===========

بنده در نظر دارم بنا به دلایلی برای هر مزایده در یک روز یک تاپیک اختصاص دهم تا مزایده ها تداخل پیدا نکند و قاطی پاتی نشود ... کلا 6 تاپیک ایجاد میشود که سالار خان زحمت پاک کردنشون رو بعد از اتمام امور خواهد کشید . با تشکر پیشاپیش از سالار !

الان یه سوالی هست

قیمتا رو توی اون تاپیکا بدیم بهت یا توی پخ؟

Don M Corleone
جمعه ۲۹ آبان ۱۳۸۸, ۰۸:۵۹
الان یه سوالی هست

قیمتا رو توی اون تاپیکا بدیم بهت یا توی پخ؟

اگر بریم مزایده ازاد باید قیمتها رو توی تاپیک مربوطه اعلام کنید ... به صورت کاملا عمومی و برهنه :3:

کیان
جمعه ۲۹ آبان ۱۳۸۸, ۱۳:۲۹
همين جا آخرين اخطارو ميدم!

تمام كسايي كه مزايده دارن بايد قبل از شروع اولين مزايدشون حسابشون رو براي من بفرستن. هركي نفرسته عواقبش پاي خودش. از مزايده حذف ميشه ، خلاص.

amirlefthand
جمعه ۲۹ آبان ۱۳۸۸, ۱۳:۳۵

تمام كسايي كه مزايده دارن بايد قبل از شروع اولين مزايدشون حسابشون رو براي من بفرستن. هركي نفرسته عواقبش پاي خودش. از مزايده حذف ميشه ، خلاص.

چرا میزنی حالا باشه تا شب میارم در ساختمون سازمان میدم بهتون شایدم شام مهمون سازمان شدم:3:

Sepehr
جمعه ۲۹ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۰۷
ی سوال الان من مثلا" برای لمپارد قیمتی که به محمدرضا پخ کنم؟

اگه آره تا سقف چقدر؟

Lord-Masoud
جمعه ۲۹ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۰۲
نه دیگه، باید فردا توی تاپیک مخصوصش که محمدرضا میزنه بصورت علنی قیمت بدی

فکر کنم :ی

Sor3na
جمعه ۲۹ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۲۸
باب اينقدر سخت نيستا !:d

بچه ها مث هتريك يعني..تو ميايي يه بيد ميزني ،بعدي مياد بالاتر ميزنه !اينقد بالاتر ميره تا بالاخره بقيه بي خيال بشن و به آخرين نفر برسه !

amirlefthand
جمعه ۲۹ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۱۲

فک کنم به عنوان آخرین نفر لیست تیمم رو بهت دادم:rosebud:

درمورد اون 12میلم که بهت گفتم درسته الان پستش رو پیدا کردم

کیان
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۰۶:۵۰
از اون تيمايي كه مزايده دارن مهلت چلسي ، مارسي ، منچستر و اينتر براي ارسال ليست تموم شده و چلسي هنوز ليست كاملشو بهم نداده. از اونجايي كه مجبورم رو حرف خودم وايسم بايد بگم چلسي از دور مزايده ها حذفه. اگه كسي نظري ، موافقتي ، مخالفتي ، چيزي داره بگه.

Don M Corleone
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۰۸:۰۱
من متاسفم چون سپهر دقیقا پنجشنبه که اطلاعیه ها رو گذاشتم به این تاپیک سر زد و پیغام هتریک منم خونده ...

با اینهمه بی میلی و کم کاری نمیدونم چی بگم !

Lord-Masoud
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۳۷
فكر كنم سپهر فقط زمان مزایده ها رو خونده و مهلت ارسال حساب رو نخونده، نمیشه بهش مهلت بدید؟ :smile2:

جوانمردی رو حال می‌کنین :drinks:

gattus
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۵۹
کیان باقیمانده ی حساب من اشتباهه چی کار کنم؟

کیان
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۲:۰۶
کیان باقیمانده ی حساب من اشتباهه چی کار کنم؟

براي تو رو چون امروز مزايده نداري چك نكردم... اگه فقط مشكل تو جمع و تفريقشه خودم درستش ميكنم.

amirlefthand
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۲:۱۱
از اون تيمايي كه مزايده دارن مهلت چلسي ، مارسي ، منچستر و اينتر براي ارسال ليست تموم شده و چلسي هنوز ليست كاملشو بهم نداده. از اونجايي كه مجبورم رو حرف خودم وايسم بايد بگم چلسي از دور مزايده ها حذفه. اگه كسي نظري ، موافقتي ، مخالفتي ، چيزي داره بگه.

لیست من که مشکلی نداشت؟

Sepehr
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۴:۰۶
من که فرستادم کیان
حالا شاید ی نقص کوچیک داشته باشه ولی دیشب بهت فرستادم

ی چیزی
من نمی دونستم باید لیست بازیکنام رو هم بفرستم الانم دوباره به کیان فرستادم

در هر صورت تصمیم با شماست

رضا
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۴:۵۸
اقا تیم دیگه نمونده؟؟؟

کیان
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۵:۱۵
من که فرستادم کیان
حالا شاید ی نقص کوچیک داشته باشه ولی دیشب بهت فرستادم

ی چیزی
من نمی دونستم باید لیست بازیکنام رو هم بفرستم الانم دوباره به کیان فرستادم

در هر صورت تصمیم با شماست

اوكي... مشكل حل شد.

Sepehr
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۶:۱۷
دستت درد نکنه کیان

amin_michael5
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۶:۴۸
آقا سرمربي ما ميتونه به جاي من فردا تو مزايده شركت كنه ديگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کیان
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۶:۵۸
آقا سرمربي ما ميتونه به جاي من فردا تو مزايده شركت كنه ديگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آره.

هومن
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۱۶
کیان ما دو بار لیست بازیکنان و مخارج رو برای ممد شیرازی فرستادیم!
لازمه دوباره بفرستیم؟؟؟

کیان
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۲۲
کیان ما دو بار لیست بازیکنان و مخارج رو برای ممد شیرازی فرستادیم!
لازمه دوباره بفرستیم؟؟؟

ممد كه براي من نفرستاده.... بايد بدونم تيما چقدر پول دارن كه يه وقت بيشتر از پولشون خرج نكنن. برام فروارد كن.

رضا
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۲۱
اقا تیم دیگه نمونده؟؟؟

جواب نبود؟؟؟:megaphone:

کیان
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۲۶
جواب نبود؟؟؟:megaphone:

صداتو بيار پايين بينيم baw! :3:

امكان تيم گرفتن برات وجود نداره. بايد تو يكي از همين تيمايي كه هستن فعاليت كني.

amirlefthand
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۳۸
رضا پاشو بیا پیش منو کامران البته اگه از جونت سیر شدی :دی

Don M Corleone
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۴۲
چه زود امپرا زده بالا دو تا مزایده رفت رو 100 :3:

میگم دو طرف دعوا یکم کل کل کنن یکم قوپی بیان واسه هم :3: یکم لاف بزنن :3: خیلی خشک و بی روح نباشین ! به طرف پیشنهاد اغوا کننده بدن و ... :3:

بعدشم خوبه من نوشتم سایز دیفالت بنویسین که یکدست بشه تاپیک و بزرگ کوچیک نشه ... باز برادر بسیجی حمید خان لسانی فونتاژ میبره بالا :3: البته اشکالی نداره ولی خوب در این مواقع مراجع توصیه اسیدی کردن که طرف مقابل هم با همون سایز بزرگ بنویسه که بشدت جایز هست :3:

کیان
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۴۵
چه زود امپرا زده بالا دو تا مزایده رفت رو 100 :3:

میگم دو طرف دعوا یکم کل کل کنن یکم قوپی بیان واسه هم :3: یکم لاف بزنن :3: خیلی خشک و بی روح نباشین !

بعدشم خوبه من نوشتم سایز دیفالت بنویسین که یکدست بشه تاپیک و بزرگ کوچیک نشه ... باز برادر بسیجی حمید خان لسانی فونتاژ میبره بالا :3: البته اشکالی نداره ولی خوب در این مواقع مراجع توصیه اسیدی کردن که طرف مقابل هم با همون سایز بزرگ بنویسه که بشدت جایز هست :3:

تو هم گرمكن مجلسي ديگه؟!!! :3:

Don M Corleone
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۴۸
تو هم گرمكن مجلسي ديگه؟!!! :3:

من فکر کردم اگه بگم خیلی ضایعس ! :secret: و خودشون میدونن چه کار کنن ! :hit: حالا فقط عدد تو تاپیکها میبینم :3:

یه دادی بیدادی نفس کش طلبیدنی ...:3: البته در جهت شئونات اسلامی باشه لفطا ! :beaute:

amirlefthand
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۱۰
آیا من به عنوان صاحب امتیاز اینتر میتونم وارد صفحه مزایده بشم؟

Sor3na
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۱۱
باب كيان اذيت نكن ديگه !آخه چه مشكلي به وجود مياد؟يه تيم دور افتاده به من ،يه دونه هم به رضا بده !بازيكن اضافي هم نميخوايم.با هر بازيكني تو تيممون باشه بازي ميكنيم !

باور كن هيچ اختلالي به وجود نمياد !

رضا
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۱۱
نمیشه به زور تیم رو از كسی گرفت؟:3:
حالا بازی ها رو پس 2009 برگزار میشه یا 2010؟

رضا
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۱۳
باب كيان اذيت نكن ديگه !آخه چه مشكلي به وجود مياد؟يه تيم دور افتاده به من ،يه دونه هم به رضا بده !بازيكن اضافي هم نميخوايم.با هر بازيكني تو تيممون باشه بازي ميكنيم !

به این میگن حرف حساب:hi:تا جایی كه من دیدم تعداد تیم ها زیاد نیست.اگه امكانش هست بیا ما هم دوتا تیم برداریم.نقل و انتقال و از این حرفا رو هم بیخیال میشیم كه دردسر نشه.ok?

کیان
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۳۷

چرا پيش مياد! ليست تيما خاليه... هيچ تيمي بازيكن نداره. اگه ميخواين ميتونين 2 تا تيم خالي بگيرين ، هرچي بازيكن درپيت مونده بزارين توش ، با همونا شروع كنين. ميخواين؟

رضا
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۴۰
تو اول جواب منو بده.با پس 2009 برگزار میشه یا 2010؟
بعدشم یعنی ما یه تیم خالی برداریم بعد از تیمای دیگه بازیكن بریزیم توش؟

Sor3na
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۵۷
آره آقا من پايم !شما ليست تمام بازيكنايي كه كشيده شدن توسط تيم هاي ديگرو به ما بديد من از اونايي كه كشيدن نشدن يه سري بازيكن ميكشم !16 تا كافيه ديگه !

من كلن وقتي پس بازي ميكردم هميشه تيم هاي ضعيف بر ميداشتم چون قوي بودم و دوست داشتم سخت بتونم ببرم تيماي ديگرو..خلاصه اينكه بازيكناي شاخ اكثر تيماي ضعيفو ميشناسم !

Don M Corleone
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۰۴
فقط اگه تعداد زوج بودن تیما بهم نمیریزه فکر میکنم بشود با بروبچ کنار اومد ... هدف اصلی دور هم بودنه :3:

کیان
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۵۷
بازيا كه با پس 10 برگزار ميشه.

اينم از ليست تيما:

حالا اگه ميتونين 17تا بازيكن پيدا كنين كه تو اينا نباشن! :3:

amirlefthand
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۱۴
راسما آمپر قیمتا پرید

200میلیون برای رونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه خبره

Sor3na
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۲۱
من ليست تيممو وقتي تهيه كردم به كي بدم؟

-------
امير جان بي خيال..خب حتمن پولشو دارن ميخوان روني رو اينقد بخرن ديگه !:d

ويرايش:

فقط بايد قول بديد كه اين فصل تموم شد يه كاريش بكنيد كه ما تا ابد ضعيف نمونيم !:D

کیان
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۳۰
من ليست تيممو وقتي تهيه كردم به كي بدم؟

-------
امير جان بي خيال..خب حتمن پولشو دارن ميخوان روني رو اينقد بخرن ديگه !:d

ويرايش:

فقط بايد قول بديد كه اين فصل تموم شد يه كاريش بكنيد كه ما تا ابد ضعيف نمونيم !:D

تو همون تاپيكي كه لينكشو گذاشتم بذار.

کیان
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۳۱
بابا من كه بعدش گفتم بیا بخر.تو نیومدی.خوب چی كار كنم؟

200.1000.000

امشب تمومش كن بریم.بگو چقدر داری آخرشو پیشنهاد بده بریم بخوابیم.

اين قيمت يعني چقدر؟!!! :3:

i.M.a.N
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۳۸
اين قيمت يعني چقدر؟!!! :3:
هنوز اقتصاددانا کشف نکردن

Don M Corleone
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۴۰
222.222.222

الان ایمان شکل اواتارش شده احتمالا :3:

30n4
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۴۲
الان ایمان شکل اواتارش شده احتمالا :3:

تازه اگه به پس دادن پول هم فکر کنه شکل آواتار من میشه :icon23:

Don M Corleone
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۴۵
برای مزایده های فردا میخوام یه قانون هتریکی بذارم ! حداقل قیمت پیشنهادی که سرتر از پیشنهاد قبلی باشه باید حداقل 5% بیشتر از قیمت قبلی ارائه بشه!

مثلا وقتی کسی پیشنهاد 100 میلیونی داد کسی نمیتونه بزنه 100.000.001

وقتی شد 200 میلیون ... قیمت بعدی که میشه پیشنهاد بشه 210 میلیونه ...

فکر کنم بدرد بخوره !

Sor3na
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۴۹
كيان جان ارسال نمودم..برو نگاهي بنداز ببين بازيكني هست كه نشناسي !:d

------
ويرايش:

يه سوال..اينقد كه ايمان الان بيد زده ،بقيه باشگاهام پول دارن يا اين تيم اينقد پول داره؟:-o !

يه چيزي دوبرابر كريسيتن رونالدو بيد خورده روني !(اگرچه از رونالدو بدم مياد ولي خب بالاخره گرون ترين بازيكنه ديگه)

i.M.a.N
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۵۳
مگه من از شما پول گرفتم ؟؟

مدرک داری رو کن :1:

Don M Corleone
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۵۴

اون اشکالی نداره ... رونی رو جای طلبش بر میداریم ! :3:

amirlefthand
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۵۴
برای مزایده های فردا میخوام یه قانون هتریکی بذارم ! حداقل قیمت پیشنهادی که سرتر از پیشنهاد قبلی باشه باید حداقل 5% قیمت قبلی ارائه بشه!

مثلا وقتی کسی پیشنهاد 100 میلیونی داد کسی نمیتونه بزنه 100.000.001

وقتی شد 200 میلیون ... قیمت بعدی که میشه پیشنهاد بشه 210 میلیونه ...

فکر کنم بدرد بخوره !

محمد طرح خوبی دادی اما اینجوری یکمی ناجوره که یه مزایده یه قانون داشته باشه 2تای دیگه یجور دیگه باشن

قانون باید برای همه مزایده ها یکسان باشه

اینم نظر من بود حالا خود دانی

amirlefthand
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۵۸
ایمان270تا بده تا رکورد جاودانه از خودت باقی بزاری:دی

30n4
اون اشکالی نداره ... رونی رو جای طلبش بر میداریم ! :3:

من بیشتر نظرم روی رونی + فردیناند بقیه اش رو هم هر وقت داشت بده :dance:

Don M Corleone
محمد طرح خوبی دادی اما اینجوری یکمی ناجوره که یه مزایده یه قانون داشته باشه 2تای دیگه یجور دیگه باشن

قانون باید برای همه مزایده ها یکسان باشه

اینم نظر من بود حالا خود دانی

ما جورش میکنیم :img-gun: :3:

امروز البته به مشکلی نخوردیم ... البته تا اینجا! :pilot: ولی روزهای بعد که پای زبل ها که بیاد وسط مشکل میخوریم اساسی !:3:

amirlefthand
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۰۰
ما جورش میکنیم :img-gun: :3:

امروز البته به مشکلی نخوردیم ... البته تا اینجا! :pilot: ولی روزهای بعد که پای زبل ها که بیاد وسط مشکل میخوریم اساسی !:3:

حالا برید خدارو شکر کنید من زیاد تو کار تیم اصلیم(اینتر) دخالت نمیکنم وگرنه الان باید شاهد یه جنجال بودین و قیمت هایی سه رقمی رو زود تر میدیدین

Lord-Masoud
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۰۱
نه دیگه، 2نفر که بیشتر نیستن یه جوری باهم کنار میان، خودشون می‌دونن که اینجوری نباید پیشنهاد بدن

مگه اینکه هت‌تریکی نباشن!:ی

رضا
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۰۵
اقا من بالاخره نفهمیدم باید یه تیم انتخاب كنیم كه بازیكناش توی اون لیستی كه كیان داده نباشه یا اینكه 17 تا بازیكن انتخاب كنیم بچپونیم توی 1 تیم؟:3:

i.M.a.N
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۰۵
سینا میخوای خودمم بردار :3:

30n4
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۰۷
سینا میخوای خودمم بردار :3:

نه خودت باید بری کار کنی بقیه بدهیت رو بدی :img-gun:

Lord-Masoud
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۱۴
سپهر نمی‌خواد توی مزایده شرکت بکنه، اینجوری که همه رو واگذار می‌کنه!

amirlefthand
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۱۵
اقا من بالاخره نفهمیدم باید یه تیم انتخاب كنیم كه بازیكناش توی اون لیستی كه كیان داده نباشه یا اینكه 17 تا بازیكن انتخاب كنیم بچپونیم توی 1 تیم؟:3:

اسم یه تیم رو ور دار برو بگرد دنبال 17نفر که توی لیست بقیه تیما نباشن

30n4
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۱۶
ايمان تو هم نصفه شبي بازيت گرفته ها. اينجا كه جاي نقاشي نيست.پول بدي يه دفتر نقاشي بخري؟

300.000.000

تمومش كن ديگه.

جدی اینقدر پول داری؟ یهو آل این کنید بالاخره به این رونی مال یکی میشه دیگه اینجوری که شما جلو میرید آتیش زدید به مالتون.

کسی زلاتان رو نمیخواد 600 میل؟؟

amirlefthand
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۱۷
سپهر نمی‌خواد توی مزایده شرکت بکنه، اینجوری که همه رو واگذار می‌کنه!

مشکل سپهر که حل شد پس باید شرکت کنه

Sor3na
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۱۸
یهو آل این کنید

سينا جان مشخصن پوكر بازي پس !اگر شاخي يه سايتي همانند ف ي س بو ك بريم بزنيم ببينيم چي ميشه !حااال ميده !:d

amirlefthand
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۱۹
جدی اینقدر پول داری؟ یهو آل این کنید بالاخره به این رونی مال یکی میشه دیگه اینجوری که شما جلو میرید آتیش زدید به مالتون.

کسی زلاتان رو نمیخواد 600 میل؟؟

کاش فصل قبل من ازین حرکتا میکردم:spiteful:

30n4
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۲۰
سينا جان مشخصن پوكر بازي پس !اگر شاخي يه سايتي همانند ف ي س بو ك بريم بزنيم ببينيم چي ميشه !حااال ميده !:d

هستمت شدید،جایی پیدا کردی یه خبری بده.

888 میشه رفت ولی من امتحان نکردم،ببین اگه اوکیه بریم یه حالی بکنیم

Don M Corleone
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۲۱
سپهر مشکلی برای شرکت در مزایده نداره ... و تا یه جاهایی هم اومده و پیشنهاد داده ولی خوب متاسفانه انلاین نیست و به هر حال امیدواریم خودشو برسونه (مسعود نخون :3:)

Lord-Masoud
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۲۳
مشکل سپهر که حل شد پس باید شرکت کنه

نیستش كه آخه، مزایده تا 10 دقیقه دیگه تموم میشه

i.M.a.N
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۲۵
آقا رسما شکل آواتورم شدم

Lord-Masoud
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۵۹
خب اولین مزایده رو من بردم فقط این وسط 30 میل اضافه دادم كه اونم فدای سر تیم :ی

black_shadow
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۳:۰۱
كیان تو این لیست تیما دروازه بان دوم تیم منو خوردی؟؟؟!!!!
Grégory Coupet ................2.500.000...........Paris St. Germain
تو لیستی هم كه واسه ممد پخ كردم بود
ولی الان نیست.
بیزحمت تفش كن بیرون اگه خوردیش!!:3:
راستی یادم رفت بگم مداركشم موجوده!!!:3:

SALAR
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۳:۰۳
من حال ندارم كل پست ها را بخونم.یكی بگه موضوع چیه؟

Lord-Masoud
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۳:۰۷
موضوع بحث آزاد در مورد لیگ فانتزیه:ی

SALAR
شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۳:۱۱
خسته نباشید مسعود جان
اقا لیگ خواست شروع بشه یه ندا به من بدید.من حال و حوصله ندارم این همه پست را بخونم

'Mohammad
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۰۰:۲۰
من اینو تا یادم نرفته بگم
من 200 میلیون دادم به شاختار + نیم فصل قرضی تولدو تا بیخیال سزار بشه منم چون مجبورم دوتا گلر داشته باشم دیکتور والدس رو میگیرم

black_shadow
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۰۰:۲۵
من اینو تا یادم نرفته بگم
من 200 میلیون دادم به شاختار + نیم فصل قرضی تولدو تا بیخیال سزار بشه منم چون مجبورم دوتا گلر داشته باشم دیکتور والدس رو میگیرم

برادر!!
والدس صاحب داره!!!:1:
اینقدر به ناموس تیمای دیگه نظر نداشته باشید!!!:3:

'Mohammad
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۴:۴۰
برادر!!
والدس صاحب داره!!!:1:
اینقدر به ناموس تیمای دیگه نظر نداشته باشید!!!:3:

شرمنده من لیست تیم هارو نمیدونم کیان جان داداش از این گلر ها به ترتیب هر کدوم تو لیست کسی نیست برام بزار تو لیست

کامنی-دیگو-مارشال

کیان
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۴:۵۸
شرمنده من لیست تیم هارو نمیدونم کیان جان داداش از این گلر ها به ترتیب هر کدوم تو لیست کسی نیست برام بزار تو لیست

کامنی-دیگو-مارشال

كامني رو گذاشتم تو ليستت... فقط يه چيزي!

اين سزار و تولدو رو با شاختار چي كار كردي؟ چقدر دادي كدومو خط زد؟!!

skullizard
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۲۰
خوب در راستای پیشرفت و اینا ی مربی ایرانی الاصل استخدام کردیم ، که همینجا اعلام میکنم حرف هر دوی ما به یک اندازه معتبره !
.........

------------------------------------
کیان ، ممد به من 200 میلیون داد + تولدو تا نیم فصل به صورت قرضی تو تیم من ، منم بیخیال سزار شدم.
(من توی پخ گفته بودم 150 میلیون که دقایق آخر عوض کردیم و من یادم رفته بود.

amirlefthand
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۲۹
اشتباه شد

پوزش

Don M Corleone
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۲۲:۱۶
يه صحبتي با طرفين دعواي تورس ! خيلي خوب بود كه كار رو به دقايق اخر نكشونيد ! چون امشب اصلا حوصله ي بيداري رو ندارم :3:

بعلاوه فكر نكنيد كسي كه ساعت 23:59 پيشنهاد بده كار تمومه ... نه خير ! تا هر وقت كه طرفين حاضر به پرداخت مبلغ بيشتري باشند حراجي ادامه پيدا ميكنه !
منتها تفاوت بعد از ساعت 12 و قبل از ساعت 12 اينه كه بعد از ساعت 12، پيشنهاد بالاتر اگر بيشتر از 10-12 ديقه طول بكشه ديگه مزايده تموم ميشه !

در نهايت فكر اينكه مزايده امشب تورس رو 24 ساعت تمديد كنم از سرتون بندازيد بيرون ! 4 نفر هستيد تا اين موقع شب كار رو نگه داشتيد ... دندتون نرم :3: ميشينيد تا صبح هم شده كل كل ميكنيد تا تموم بشه !
بنابر اين هركي بيشتر بيدار بمونه برندس ! :3:

amin_michael5
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۲۲:۳۲
جناب ژنرال اس اس اگه لطف كنید و به یاهو تشریف فرما بشین ممنون شما خواهیم شد :3:

i.M.a.N
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۱۳
جناب ژنرال اس اس اگه لطف كنید و به یاهو تشریف فرما بشین ممنون شما خواهیم شد :3:
ووی پیشنهاد رشوه به مسئول نقل و انتقلات :3:

کیان
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۳۹
مهم:

بچه ها متاسفانه من مجبورم دست به يه حركتي بزنم كه ممكنه فكر كنين براي خودم كردم ولي اگه اين مورد براي هر كدومتون اتفاق ميافتاد بازم همين كار رو ميكردم.

اگه يادتون باشه چلسي بايد تا جمعه شب ليستشو بهم ميداد. كه نداد. منم گفته بودم حذفش ميكنم. با اين حال بهش مهلت دادم... يه ليست برام فرستاد و اجازه شركت در مزايده ها رو دادم بهش.

حالا آقا اومده داره ميگه ليستي كه برات فرستادم ليست تيم اوليه امه و درست نيست! ليست درستمو بعداً برات ميفرستم! اين يعني چي؟!!!‌

من بر طبق اين ليستايي كه شما برام فرستادين موظف ام كه مانع اين بشم كه كسي بيشتر از بودجش خرج كنه... حالا اگه ليستي كه دست منه غلط باشه از كجا بدونم كي خلاف صورت گرفته يا نه؟!!!

با توضيحات بالا مجبورم سپهر رو از دور مزايده ها حذف كنم.

Don M Corleone
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۴۳
ووی پیشنهاد رشوه به مسئول نقل و انتقلات :3:

يكيو بگو كه بهش بخوره ! اخه امين كه دست اصفهوني ها رو از پشت بسته رشوه ميده ؟ :3:

Fernandinho
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۵۰
متاسفانه این مربی یخورده عقاید سیاسی مزخرفی داره ، شما به بزرگی خودتون ببخشید ، ازین بهتر تو بازار وجود نداشت
کاوه خودت شروع کردی ! حالتو میگیرم ! فردا یه دعوا بین تو و فربد راه میندازم خودم وای میستم میخندم بهتون [Only Registered And Activated Users Can See Links]!/Messenger/Media/Smileys/21.gif

Don M Corleone
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۵۲
مهم:

بچه ها متاسفانه من مجبورم دست به يه حركتي بزنم كه ممكنه فكر كنين براي خودم كردم ولي اگه اين مورد براي هر كدومتون اتفاق ميافتاد بازم همين كار رو ميكردم.

اگه يادتون باشه چلسي بايد تا جمعه شب ليستشو بهم ميداد. كه نداد. منم گفته بودم حذفش ميكنم. با اين حال بهش مهلت دادم... يه ليست برام فرستاد و اجازه شركت در مزايده ها رو دادم بهش.

حالا آقا اومده داره ميگه ليستي كه برات فرستادم ليست تيم اوليه امه و درست نيست! ليست درستمو بعداً برات ميفرستم! اين يعني چي؟!!!‌

من بر طبق اين ليستايي كه شما برام فرستادين موظف ام كه مانع اين بشم كه كسي بيشتر از بودجش خرج كنه... حالا اگه ليستي كه دست منه غلط باشه از كجا بدونم كي خلاف صورت گرفته يا نه؟!!!

با توضيحات بالا مجبورم سپهر رو از دور مزايده ها حذف كنم.

ليستي كه تو تاپيك ليستها از چلسي گذاشتي نشون ميده كه الان 14-15 تا بازيكن داره يعني از حد نصاب17 هم كمتره و اگر بگيم حداقل 14 نفر هم لحاظ بشه يعني الان بازم نميتونه بازيكني رو خط بزنه (كه بودجه اش رو زياد كنه)!

از طرفي بازيكن ديگه اي هم نميتونه از بازيكنان ازاد بگيره ! و اين يعني اينكه اصلا امكان تغيير و ارائه ليست دوم وجود نداره ...

من طبق ليست تيمها كه گذاشتي تو تاپيك مربوطه ميگم ... حالا اگه ليست چلسي تغيير ديگه اي هم داشته من در جريان نيستم !

البته 3 بازيكن از اون ليست تيم چلسي كنار رفتن كه مبلغ اين سه بازيكن يه چيزي بيشتر از 100 ميليون ميشه كه اين يعني هزينه هاش 100 تا كمتر شده ! شايد منظورش اين بوده !

skullizard
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۵۳
مدیران محترم ! لطفا با اسپم برخورد کنید . حتی اگه مربی تیم شاختار باشه:3:
با تشکر :3:

Fernandinho
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۵۵
اوه لا ! مگه بحث آزاد اسپم هم داره ؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]!/Messenger/Media/Smileys/39.gif

پارس فوتبالشم انقد سخت نمیگرفت [Only Registered And Activated Users Can See Links]!/Messenger/Media/Smileys/21.gif

کیان
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۵۵
ليستي كه تو تاپيك ليستها از چلسي گذاشتي نشون ميده كه الان 14-15 تا بازيكن داره يعني از حد نصاب17 هم كمتره و اگر بگيم حداقل 14 نفر هم لحاظ بشه يعني الان بازم نميتونه بازيكني رو خط بزنه (كه بودجه اش رو زياد كنه)!

از طرفي بازيكن ديگه اي هم نميتونه از بازيكنان ازاد بگيره ! و اين يعني اينكه اصلا امكان تغيير و ارائه ليست دوم وجود نداره ...

من طبق ليست تيمها كه گذاشتي تو تاپيك مربوطه ميگم ... حالا اگه ليست چلسي تغيير ديگه اي هم داشته من در جريان نيستم !

البته 3 بازيكن از اون ليست تيم چلسي كنار رفتن كه مبلغ اين سه بازيكن يه چيزي بيشتر از 100 ميليون ميشه كه اين يعني هزينه هاش 100 تا كمتر شده ! شايد منظورش اين بوده !

نه بااا! برداشته ليستي رو براي من فرستاده كه اولين بار بسته... خيلي از اون بازيكنا رو خط زده.

Sepehr
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۰۸
صبر کنید من ی چیزی رو بگم من اول اومدم کلی وقت گذاشتم لیستو درست کردم بعد اینترنت قطع شد و این پیام به کیان نرسید منم دیگه نرسیدم دوباره درستش کنم
به همین دلیل لیست اولیه رو + دریافتی و پرداختی ها به کیان دادم
مثلا" من در ازای گرفتن 40 میل از کویت و اون منصرف شدم که دیگه پول این دو بازیکنو که دیگه قرار نیست من بدم همه ی این ها تو دریافتی و پرداختی ها بود که با اعمال این ها بودجه ی من بالای 300 میا می رسه
حالا اگه قانون چیز دیگه ای که هیچی ولی ...

Don M Corleone
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۱۰
صبر کنید من ی چیزی رو بگم من اول اومدم کلی وقت گذاشتم لیستو درست کردم بعد اینترنت قطع شد و این پیام به کیان نرسید منم دیگه نرسیدم دوباره درستش کنم
مثلا" من در ازای گرفتن 40 میل از کویت و اون منصرف شدم که دیگه پول این دو بازیکنو که دیگه قرار نیست من بدم همه ی این ها تو دریافتی و پرداختی ها بود که با اعمال این ها بودجه ی من بالای 300 میا می رسه
حالا اگه قانون چیز دیگه ای که هیچی ولی ...

حرف حساب نيست!

i.M.a.N
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۱۹
حرف حسابه!
حرف حساب نیست ....

قطعی اینترنت ربطی به مزایده نداره!!!!

سپهر باید لیستشو زودتر ارسال میکرد

Don M Corleone
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۲۹
حرف حساب نیست ....

قطعی اینترنت ربطی به مزایده نداره!!!!

سپهر باید لیستشو زودتر ارسال میکرد
دقيقا!
من برداشت ديگه اي كردم (و فكر كردم سپهر ميگه ليست رو درست فرستاده و الان بازيكنايي كه نتونسته بگيره بودجه اش رو زياد كرده) ! ولي الان ميبينم حق با كيانه !

Don M Corleone
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۳۲
با فوتوشاپ انلاين اينو درست كردم :wacko: كمتر از نيمي از اقتدار ما تو اين صفحه جا شد! يوهاهاااااااا:demis_roussos:

ديگه خودتون حدس بزنيد كاكا به چي ميخنده و اتوئو منظورش چيه و ايبرا براي كي خط و نشون ميكشه و فابرگاس براي كي پيام مي فرسته و كاسياس چه جوري داره باقلوا با چشاش صحبت ميكنه و منظور ماسكرانو كدوم تيمه ؟ :3:

Sepehr
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۳۴
اصن لیست هیچی
فکر کنید من همون لیست رو ارسال کردم

من تو اون لیستم پرداختی ها و دریافتی ها رو نوشته بودم و کیان هم اونو قبول کرد . با جمع و تفریق اون پرداختی ها و دریافتی ها بازم به همین بودجه می رسید
----------------------
ولی حالا که ی روز دیر شد ...

Sepehr
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۳۵
دقيقا!
من برداشت ديگه اي كردم (و فكر كردم سپهر ميگه ليست رو درست فرستاده و الان بازيكنايي كه نتونسته بگيره بودجه اش رو زياد كرده) ! ولي الان ميبينم حق با كيانه !

منم منظورم همینه

کیان
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۳۹
اصن لیست هیچی
فکر کنید من همون لیست رو ارسال کردم

من تو اون لیستم پرداختی ها و دریافتی ها رو نوشته بودم و کیان هم اونو قبول کرد . با جمع و تفریق اون پرداختی ها و دریافتی ها بازم به همین بودجه می رسید
----------------------
ولی حالا که ی روز دیر شد ...

چي ميگي؟!!! يكي ترجمه كنه لطفاً!

شما دخل و خرج اشتباه براي من فرستاديد و الان معلوم نيست چقدر بودجه داريد پس من نميتونم بهتون اجازه شركت در مزايده رو بدم.

بد ميگم بگين بد ميگه!

Don M Corleone
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۴۲
منم منظورم همینه

منظورت چه جوري همينه ؟

:bonk:

Sepehr
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۴۵
من که هر چی می گم شما ی چیزی می گین من که مثال هم آوردم دیگه شما نمی خواین قبول کنید ی چیز دیگست

در ضمن به نظر من کیان نباید تو این مزایده از بودجه من خبر می داشت

ی سوال » چرا لیستا رو به کیان دادیم مثلا" به یکی که مزایده نداشت ندادیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

i.M.a.N
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۴۷
سعی نکنید قانون رو دور بزنید رونالدو شرعا و قانونی مال آرسناله

با خوندن تاپیکا هم میشه به بودجه تیما پی برد

کیان
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۵۰
من که هر چی می گم شما ی چیزی می گین من که مثال هم آوردم دیگه شما نمی خواین قبول کنید ی چیز دیگست

ی سوال » چرا لیستا رو به کیان دادیم مثلا" به یکی که مزایده نداشت ندادیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

كه چي؟!!! راحت تر دورش ميزدي؟!! مزايده خودمم نبود بازم بهت اجازه بيد زدن نميدادم چون معلوم نيست بودجت چقدره.

Don M Corleone
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۵۰

اين دليل اصلا دليل نيست !

اولا كه سپهر جان ليست شما هنوز مشخص نيست ! بعدشم اگه مشخص باشه قيمت ليستها رو و دريافتي پرداختي رو ميشه در اوورد و اين امكان براي همه هست ! 13-14 تا بازيكن داري و 3-4 تا بده بستون ! در اووردن ريز بودجه ات كاري نداره ! 10 دقيقه هم وقت نميگيره !

ثانيا : طبق قانون شماره 5

قانون 5:
-لیست هر تیم حداقل باید شامل 17 بازیکن باشد.

كه ليست شما اين قانون رو نقض كرده !

دروازه بان هم حداقل دو تا بايد داشته باشي كه يكيه !

کیان
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۵۶
با فوتوشاپ انلاين اينو درست كردم :wacko: كمتر از نيمي از اقتدار ما تو اين صفحه جا شد! يوهاهاااااااا:demis_roussos:

ديگه خودتون حدس بزنيد كاكا به چي ميخنده و اتوئو منظورش چيه و ايبرا براي كي خط و نشون ميكشه و فابرگاس براي كي پيام مي فرسته و كاسياس چه جوري داره باقلوا با چشاش صحبت ميكنه و منظور ماسكرانو كدوم تيمه ؟ :3:

اهم اهم! سس رو دلم برات سوخت بهت دادما! :3: اصلاً فكرشو نكن كه قطعيش كني! از الان خودتو آماده كن نيم فصل دنبال يه جانشين براش بگردي! :3:

amirlefthand
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۵۷
ای بابا چن نفر به یه نفر

چیه همتون اوار شدین رو سر سپهر اگه چیزی میدن بگید مام بیایم

Don M Corleone
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۵۹
بحث بعدي اينكه شما الان با احتساب رونالدو 13 بازيكن داري و از طرفي طبق قانون :

هر تیمی در هر مزایده ای شکست بخورد تا 24 ساعت وقت دارد برای بازیکن مورد نظر جایگزین پیدا کند

يعني شما رونالدو رو هم بگيري فقط حق گرفتن يه بازيكن ازاد رو داري ! كه ميكنه به عبارتي 14 بازيكن !

با اينهمه نقض مكرر قانون ، من نميدونم والا چي بگم ! همينكه به مزايده ها اومدي خودش كليه !

کیان
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۰۰
ای بابا چن نفر به یه نفر

چیه همتون اوار شدین رو سر سپهر اگه چیزی میدن بگید مام بیایم

اصلاً تو ميدوني قضيه چيه مثل دسته بيل پريدي وسط؟!!! :3: تو هم اگه ليست اشتباه بهم ميدادي همين بلا سرت ميومد.

ضمناً:

تمام ليستا تا آخر هفته چك ميشه. كوچكترين مشكلي تو ليستا وجود داشته باشه بيدهايي كه تو مزايده ها زدين باطل ميشه.

amirlefthand
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۰۶
اصلاً تو ميدوني قضيه چيه مثل دسته بيل پريدي وسط؟!!! :3: تو هم اگه ليست اشتباه بهم ميدادي همين بلا سرت ميومد.

ضمناً:

تمام ليستا تا آخر هفته چك ميشه. كوچكترين مشكلي تو ليستا وجود داشته باشه بيدهايي كه تو مزايده ها زدين باطل ميشه.

تو اصلا میدونی با کی در افتادی الان با مامور مخصوص حاکم بزرگ میتی کومون احترام بگذارید:crazy:

من که کاری به مزایده ها ندارم لیستمم کامل و درست برات فرستادم بودجه ای هم که مونده به علاوه جاییزه قهرمانیم در جام حذفی رو گزاشتم واسه نیم فصل

البته این جایزه برای خودمه و چون من توی 2تا تیم میلانی هستم خودم تصمیم گرفتم بیاد میلان چون میلان بیشتر به کمک احتیاج داره

رضا
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۱۰
متاسفانه این مربی یخورده عقاید سیاسی مزخرفی داره ، شما به بزرگی خودتون ببخشید ، ازین بهتر تو بازار وجود نداشت
اتفاقا از این عقاید مزخرف من هم دارم:3:

رضا
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۱۲
راستی كیان این لیستی كه من و سورنا دادیم چی شد؟

'Mohammad
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۱۸
من نیمخواستم دخالت کنم چون 2 نفر رو معرفی کردم و اون موقع کسی مخالف نبود الان تو یکی از پست ها دیدم که سپهر گفته قبول نداره که کیان مسئول این کار باشه حالا اگه واقعاً قبول نداره باید از همون اول میگفت در مورد رونالدو هم دخالتی نمیکنم

من از اون اول به خاطر اعتمادی که به بچه ها داشتم زیاد داخل لیست ها و خط زدن ها و خرید بازیکن آزاد ریز نشدم اما دیدم یه سری چه عمدی چه سهوی دارن اشتباه می کنن سعی کردم از اون به بعد همه رو کنترل کنم الانم همونطور که کیان گفت لیست ها تا آخر هفته بصورت دقیق چک میشه با کوچکترین اشتباهی بشدت برخورد میشه

کیان
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۲۰
راستی كیان این لیستی كه من و سورنا دادیم چی شد؟

خب دادين ديگه! قرار بود اتفاق خاصي مگه بيفته؟!!

'Mohammad
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۲۱
تو اصلا میدونی با کی در افتادی الان با مامور مخصوص حاکم بزرگ میتی کومون احترام بگذارید:crazy:

من که کاری به مزایده ها ندارم لیستمم کامل و درست برات فرستادم بودجه ای هم که مونده به علاوه جاییزه قهرمانیم در جام حذفی رو گزاشتم واسه نیم فصل

البته این جایزه برای خودمه و چون من توی 2تا تیم میلانی هستم خودم تصمیم گرفتم بیاد میلان چون میلان بیشتر به کمک احتیاج داره

گل پسر شما به جای دخالت تو این کارا یه 4-5 تا تیم دیگه به امضات اضافه میکردی :3:

الان تکلیف خودت رو مشخص کن یا سرمربی میلان یا صاحب امتیاز اینتر ( منظورم از الان این فصل هست )

amirlefthand
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۲۶
گل پسر شما به جای دخالت تو این کارا یه 4-5 تا تیم دیگه به امضات اضافه میکردی :3:

الان تکلیف خودت رو مشخص کن یا سرمربی میلان یا صاحب امتیاز اینتر ( منظورم از الان این فصل هست )

اگه مشکلی نداشت مربی یه چند تا تیم دیگه هم میشدم:دی

شیر محمد جان من برای این رفتم مربی میلان شدم که کامران کارش لنگ نمونه وگرنه من برای اینتر مدیر عامل خوبی انتخاب کردم وزیادم کاربهش ندارم و اگه خودش +مربی تیم تونستن تیم رو بچرخونن من چرا دخالت کنم

پس جفتش درسته

رضا
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۳۳
خب دادين ديگه! قرار بود اتفاق خاصي مگه بيفته؟!!

چرا میزنی؟:uglylolmk4:تازگیا اعصاب مصاب نداریا:search:
میخواستم در ادامه اون سوال یه حرفی بزنم اما منصرف شدم:3:

کیان
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۴۰
چرا میزنی؟:uglylolmk4:تازگیا اعصاب مصاب نداریا:search:
میخواستم در ادامه اون سوال یه حرفی بزنم اما منصرف شدم:3:

هه هه! :3: به اين ميگي زدن؟!!‌:3: 2 ماه پيش تو سايت نبودي ببيني چه پاچه هايي كه نميگرفتم! كلاً كيان مساوي شده بود با : :4:!!! :3:

همون بهتر كه منصرف شدي وگرنه ممكن بود يه تريپ از اون رويي كه معمولاً فقط براي كيارش به كار ميره رو ببيني! :3:

رضا
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۴۴
منم از ترس جونم منصرف شدم:3:

رضا
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۴۶
راستی كیان یه سوال.بازیا با چه لولی برگزار میشه؟برام مهمه ها:3:اخه من تیم رو با دوتا لول مختلف امتحان كردم.تو لول اول همش برد و تو لول دوم همش باخت:3:

SALAR
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۴۹
رضا تو در هر صورت میبازی.زیاد خودت را اذیت نكن

کیان
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۵۱
راستی كیان یه سوال.بازیا با چه لولی برگزار میشه؟برام مهمه ها:3:اخه من تیم رو با دوتا لول مختلف امتحان كردم.تو لول اول همش برد و تو لول دوم همش باخت:3:

top player :1:

رضا
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۵۴
top player :1:

نهههههههههههههههههههههههه هههه:wacko::smilie9:
رحم كن تو رو خدا:sad2::smilie9:

skullizard
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۵۴
بازی ها مثل مستر لیگه ؟ بعنی بازیکنا تو طول فصل پیشرفت میکنن؟

رضا
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۵۵
رضا تو در هر صورت میبازی.زیاد خودت را اذیت نكن

اون كه صد در صد:3:ولی یه جور ببازم كه ابروم نره:yes:

کیان
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۵۸
بازی ها مثل مستر لیگه ؟ بعنی بازیکنا تو طول فصل پیشرفت میکنن؟

نه... چنين امكاني در پس وجود نداره كه 16 تيم صاحب دار رو بريزي تو مسترليگ!

کیان
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۲:۰۳
نهههههههههههههههههههههههه هههه:wacko::smilie9:
رحم كن تو رو خدا:sad2::smilie9:

پس چي؟!!!‌فكر كردي آماتور ميزارم؟!! اونجوري توپ برسه به يه تيم موقعيت تك به تكش تضمينيه! :3:

رضا
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۲:۱۱
اماتور كه نه ولی پرفشنال بزار:3:بزار حداقل ابرو مندانه ببازم:3:

i.M.a.N
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۳:۴۹
دوستان من قبل از اینکه لیگ شروع بشه قصد انصراف از لیگ رو داشتم (کیان در جریانه)

الانم فقط بخاطر تموم شدن مزایده ها موندم....

من این دور رو نیستم ، فردا هم برای اینکه لیگ بهم نخوره یه جانشین انتخاب میکنم

black_shadow
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۳:۵۵
راستش منم داشتم!!!
ولی دیدم ضایع س بگم!!!:3:

i.M.a.N
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۲۳:۵۹
راستش منم داشتم!!!
ولی دیدم ضایع س بگم!!!:3:
چی داشتی؟؟؟

قصد انصراف:3:؟؟؟

black_shadow
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۰۰:۰۸
چی داشتی؟؟؟

قصد انصراف:3:؟؟؟

اره!
ولی دارم زور میزنم انصراف ندم!

کیان
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۰۷:۳۴
اره!
ولی دارم زور میزنم انصراف ندم!

تو جرات داري انصراف بده! عواقبش پاي خودت! :3:

amin_michael5
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۱۴
يكيو بگو كه بهش بخوره ! اخه امين كه دست اصفهوني ها رو از پشت بسته رشوه ميده ؟ :3:
كی من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!:3:

این همه پول از من گرفتین،باز هم به آدم تهمت خسیس بودن میزنین :3:

amin_michael5
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۱۷

اینجا یه صحبتی درباره بازیكن ما شد،فكر كنم سو تفاهم شده :3:

من از همین تریبون استفاده میكنم و اعلام میكنم كه ما با ماسكرانو هیچ مشكلی نداشتیم و این بازیكن با سلام

وصلوات از تیم ما خارج شد :3: واسه تیم ما حاشیه درست نكن گادفادر :3:

skullizard
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۳۲
من تو پست های زیر به 1 بازیکن شاخ نیاز دارم ، پاشم هرچقدر که ارزشش رو داشته باشه واقعا" پول میدم ، سر پول هیچ مشکلی نیست فقط یکی که حاضر به فروش هست اعلام کنه

GK
LB
CF

Fernandinho
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۰۰
Casillas
Buffon
Reina
Julio Cesar
Lloris
Evra
Taiwo
Maxwell
Capdevilla
Eto'o
Villa
Drogba
Berbatov
Pato

هرکدومو میفروشید قیمتتونو بگید

'Mohammad
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۰۹
Casillas
Buffon
Reina
Julio Cesar
Lloris
Evra
Taiwo
Maxwell
Capdevilla
Eto'o
Villa
Drogba
Berbatov
Pato

هرکدومو میفروشید قیمتتونو بگید

میفروشم :3: ولی نه به تو :3:
به کاوه میفروشم :xp1700:

amirlefthand
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۳۶
میفروشم :3: ولی نه به تو :3:
به کاوه میفروشم :xp1700:

محمد از کی تا حالا تو میخوای بازیکن منو بفروشی ؟
این بازیکن توی لیست منه

کیان
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۴۲
این بازیکن توی لیست منه

دوباره شروع نكن.

amirlefthand
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۴۵
دوباره شروع نكن.

من کار خواسی نکرد مقصد یاداوری داشتم همین چون اسم اون بازیکن توی لیست منه گفتم اشتباهی رخ نده

Fernandinho
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۰۷
به کاوه میفروشم
به کاوه بفروش [Only Registered And Activated Users Can See Links]

'Mohammad
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۱۸
این بازیکن توی لیست منه

جاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اان ؟

amirlefthand
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۲۶
جاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اان ؟

محمد جان توی اون لیستی که کیان داده این بازیکن به اسم تیم ما هستش

لطفا دوباره شرو نکن

کیان
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۳۱
محمد جان توی اون لیستی که کیان داده این بازیکن به اسم تیم ما هستش

لطفا دوباره شرو نکن

من؟!!!‌كي؟!!!! من اصلاً ليست ندادم! چرا داستان ميگي؟

Fernandinho
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۳۴
یک نکته ای رو من روشن کنم : اونی که امضامو پاک کرد [Only Registered And Activated Users Can See Links] خودش میدونه [Only Registered And Activated Users Can See Links]

جاست ::: [Only Registered And Activated Users Can See Links]

amirlefthand
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۳۹
من؟!!!‌كي؟!!!! من اصلاً ليست ندادم! چرا داستان ميگي؟

این پستم داستانه؟

خب اين ليست تيماست. اگه اوكيه قيمتارو در بيارين با جزييات پخ كنيد به ممد. اگه كم و كسري داره اول اينجا مطرح كنيد كه حل بشه بعد مرحله فوق رو اجرا كنيد! :3:

milan
clichy
becerra
isaksson
kroldrup
ujfalusi
berbatov
cicinho
hibbert
bosingwa
mouthinho
wright-philips
beckham
modric
mancini
demichelis
david pizzaro
pirlo
raul
forlan
van persie
pato
maxwell
pires

کیان
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۴۲
این پستم داستانه؟

اين ليست رو من ندادم... ليستيه كه خودتون گذاشتين... ضمناً قبل از اون شري كه جنابهالي درست كردين اين ليستا ارسال شده.

amirlefthand
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۰۵
اين ليست رو من ندادم... ليستيه كه خودتون گذاشتين... ضمناً قبل از اون شري كه جنابهالي درست كردين اين ليستا ارسال شده.

خب پس تو لیست منه دیگه

'Mohammad
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۱۸
خب پس تو لیست منه دیگه

عجب دلیلی
چون خودن گذاشتی تو لیستت و کسی هواسش نبوده پس ماله توئه ؟؟
کیان چند تا بایکن میگم بزار تو لیستم بعد چند روز که کسی هواسش نبود بشه ماله من اینم میشه دیگه نه ؟

amirlefthand
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۲۱
عجب دلیلی
چون خودن گذاشتی تو لیستت و کسی هواسش نبوده پس ماله توئه ؟؟
کیان چند تا بایکن میگم بزار تو لیستم بعد چند روز که کسی هواسش نبود بشه ماله من اینم میشه دیگه نه ؟

من لیستی به کسی ارسال نکردم چون زمانی که کیان اون لیستا رو زده من بن بودم بعد از خروج از بن بودنم هم تا این هفته که کیان گفت لیستا رو بدین من لیستم رو از رو همین لیست ادیت کردم و فرستادم

کیان
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۲۸
من لیستی به کسی ارسال نکردم چون زمانی که کیان اون لیستا رو زده من بن بودم بعد از خروج از بن بودنم هم تا این هفته که کیان گفت لیستا رو بدین من لیستم رو از رو همین لیست ادیت کردم و فرستادم

اصلاً من اشتباه كردم... احياناً اگه دقت داشته باشي اوني كه بن شد تو بودي... واقعاً فكر كردي بعد اون همه حركاتي كه كردي برباتوف ميرسه به تو؟!!!!

i.M.a.N
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۳۱
آقا من اومدم وسط دعوا نرخ تعیین كنم

سامان محمدی مدیر عامل جدید تیم منچستره

به سامان : پ.خت رو حتما بخون

i.M.a.N
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۳۲
اصلاً من اشتباه كردم... احياناً اگه دقت داشته باشي اوني كه بن شد تو بودي... واقعاً فكر كردي بعد اون همه حركاتي كه كردي برباتوف ميرسه به تو؟!!!!
تنها راه فرستادن بربا به مزایده است

amirlefthand
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۳۲

برباتوف برای منه حالا شما نمیخواید بفهمید بحثش جداس

i.M.a.N
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۳۷
برباتوف برای منه حالا شما نمیخواید بفهمید بحثش جداس
امیر خان لطفا با رعایت شئونات اسلامی صحبت بكن :3:

رضا
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۳۸
آقا من اومدم وسط دعوا نرخ تعیین كنم

ساسان محمدی مدیر عامل جدید تیم منچستره

به سامان : پ.خت رو حتما بخون

تكلیف ما رو مشخص كن.این دوستت اسمش سامانه یا ساسان؟:3:

amirlefthand
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۴۲
امیر خان لطفا با رعایت شئونات اسلامی صحبت بكن :3:

من همین الانشم خیلی رعایت کردم

i.M.a.N
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۴۹
تكلیف ما رو مشخص كن.این دوستت اسمش سامانه یا ساسان؟:3:
شرمنده منظورم سامان بود

i.M.a.N
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۵۰
من همین الانشم خیلی رعایت کردم
خوب شد رعایت كردی و گرنه كه .......

'Mohammad
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۱۲
من اون سری هم به کمیته انضباطی شکایت کردم جوابشون هم هست خودم هم رأی ندادم به هر حال برباتوف واسه من شده همه اعضا هم رای دادن به من که امیر شلوغش کرد و بن شد و انگار بازم قصد بن شدن و تخریب لیگ رو داره

skullizard
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۴۷
یک بار دیگه اعلام میکنم توی 3 پست دفاع چپ ، دروازه بان و مهاجم نوک به 3 تا بازیکن شاخ نیازمند هستم ، هرچقدر هم که باشه پاشون پول میدم.
کسی برای فروش نداره ؟؟ تعویض هم میکنم !

gattus
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۵۹
مهم

باشگاه فیورنتینا بازیکن های خوب شما را در پست هافبک(cmf) مرکزی با قیمت بالا خریدار است

gattus
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۱۳:۴۵
به زودی مربی باشگاه فیورنتینا مشخص خواهد شد!!!!

gattus
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۱۴:۳۴
سرمربی باشگاه معظم فیورنتینا مشخص شد:

aminhity

همگی تشویق كنید

saman-mohammadi
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۲۳
شرمنده منظورم سامان بود

ای بیسواد:mega_shok:اسم من رو هم اشتباه مینویسی؟
سلام به همگی.من سامان هستم.به اصرار ایمان قرار شد توی این لیگ شرکت کنم.من از همین الان قول قهرمانی میدم:D

رضا
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۳۱
قطبی كم بود ایشون هم قول قهرمانی میده:3:

aminhity
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۳۵
سرمربی باشگاه معظم فیورنتینا مشخص شد:

aminhity

همگی تشویق كنید
خواهش می کنم.:air_kiss:
لطفا سوت نزنید.فقط:icon_bravo:
من این تیم رو نه تنها قهرمان بلکه نایب قرمان هم می کنم.سه جایگاه اول مال ماست:3:

Sor3na
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۵۶
مربي تيم ميلان ،ديويد بكهام رو با قيمت بسيار بالايي ازت خريدارم !

اگر فروشنده اي ،يه قيمت بگو !

SALAR
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۲۲:۴۰
تیم لیون من طالبلو را میخوام.البته چون دستیار جدیدم گفته بگیرمش

30n4
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۲۲:۴۶
تیم لیون من طالبلو را میخوام.البته چون دستیار جدیدم گفته بگیرمش

30 میلیون،قابل هم نداره

SALAR
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۵۴
باشگاه فرهنگی ورزشی رئال اعلام میدارد

كه پس از تلاش های فراوان و شبانه روزی باشگاه رئال به مدیریت سالار توانست یك مربی خوب و خوش نام و كاربلد و موفق و سرشناس و با كمالات را به استخدام در اورد.
از این پس تیم خفن رئال با همكاری من و مربی جدید اداره میشود.
حال مربی جدید كسی نیست جز لاله خانم.با یوزر (laleh) البته فعلا ایشون ثبت نام نكرده اند ولی به زودی عضو خواهند شد.
از این به بعد تیم رئال با كادر جدید و موفق و خوش نامی كار خواهد كرد.
انشالله این مربی جدید هم بتونه توانایی های فنی خودش را نشان دهد و من با همكاری ایشون بتونیم تیم رئال را به جایگاه اصلیش كه قهرمانی است برسانیم.

Sepehr
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۶:۲۱
لاله خانم همینی که تو آواتارته؟

SALAR
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۶:۴۰
لاله خانم همینی که تو آواتارته؟

نخیر.ایشون نیستند.البته لاله خانم هم در جنبش ما هستند.سبز اندیش هستند ایشون

gattus
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۲۹
30 میلیون،قابل هم نداره

آخی !!!!
یه وقت ورشکست نشین؟!:3:

مرده ی دست و دلبازی های لیون شدم!

laleh
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۲۱
به به
خیلی خیلی خوش اومدم:hi::icon_bravo:

دیگه فكر نمیكنم نیازی به معرفیم باشه:img-pirate2:
اینقدر معروف هستم كه دیگه نیازی به این كارا نیست.:spiteful:
ولی خب بچه های اینجا تازه كارن . بهتره كه یكم تجربیاتم را در اختیارشون بذارم!!!!:kahvecy0::yltype:

اول از همه من خدا را شاكرم :worship: كه تونستیم این تیم را 9 بار قهرمان اروپا كنیم(با كسب اجازه از امیرخان قلعه نویی):icon_bravo:

این موفقیت را بعد از خدا بچه ها مدیون هیئت مدیره جناب سالار خان و البته كادر مدیریتی یعنی بنده هستن.

دیگه چه میشه كرد؟؟:-?
همین كه تا الآن از این مرزو بوم خارج نشدیم خیلیه.
آخه ما از اون مغزها نیستیم كه بریم.:victory:

حالا میخوام ببینم كدوم تیمیه كه بخواد برای ما شاخ بشه.:rastapop:
بهتره از الان قدرته ما را ببینه كه هوس شاخ شدن نكنه.:tap67:

بی صبرانه منتظر شروع لیگم.:lol:

SALAR
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۲۷
به به
خیلی خیلی خوش اومدم:hi::icon_bravo:

دیگه فكر نمیكنم نیازی به معرفیم باشه:img-pirate2:
اینقدر معروف هستم كه دیگه نیازی به این كارا نیست.:spiteful:
ولی خب بچه های اینجا تازه كارن . بهتره كه یكم تجربیاتم را در اختیارشون بذارم!!!!:kahvecy0::yltype:

اول از همه من خدا را شاكرم :worship: كه تونستیم این تیم را 9 بار قهرمان اروپا كنیم(با كسب اجازه از امیرخان قلعه نویی):icon_bravo:

این موفقیت را بعد از خدا بچه ها مدیون هیئت مدیره جناب سالار خان و البته كادر مدیریتی یعنی بنده هستن.

دیگه چه میشه كرد؟؟:-?
همین كه تا الآن از این مرزو بوم خارج نشدیم خیلیه.
آخه ما از اون مغزها نیستیم كه بریم.:victory:

حالا میخوام ببینم كدوم تیمیه كه بخواد برای ما شاخ بشه.:rastapop:
بهتره از الان قدرته ما را ببینه كه هوس شاخ شدن نكنه.:tap67:

علیك سلام مربی تیم رئال.
ایشون همون مربی خوش نام و متعصب و كاربلد تیم ماست.
البته این كادر ما استقلالی هم هست.پس جنسمون هم جوره.:beach:
از الان دیگه كسی به فكر قهرمانی نباشه.تمام شد
در ضمن ممكنه بازیكنان جدید هم به تیم ما اضافه بشند.
از طرف همه تیمها به ایشون خوش امد میگم

Don M Corleone
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۲۸

ضمن عرض سلام و خوش امد گويي عارضم خدمت سركار عليه كه كادر فني و مديريتي ليون نيز منتظر اتمام ليگ هستند تا جوجه ها رو بشمريم ! :dirol:

SALAR
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۳۰
ضمن عرض سلام و خوش امد گويي عارضم خدمت سركار عليه كه كادر فني و مديريتي ليون نيز منتظر اتمام ليگ هستند تا جوجه ها رو بشمريم ! :dirol:

ما با جوجه كاری نداریم.ما بردهای تیممون را میشماریم.و البته باخت های دیگر تیم ها را

Sor3na
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۳۲
خب از امروز حتمن بعضي از بچه هاي فروم دچار مشكلات خودشيرين بازي و غيره ميشن!

----------
مربي تيم رئال:

لاله جان..بايد عرض كنم كه تمام ميلاني ها وظيفه دارن كه در همه صورت رئال رو ببرن.حالا درسته خود تيم ميلان دستم نيست ولي خب با همين تيم فكستنيم هم ميتونم از پس رئال بر ميام حداقلش !:d

Don M Corleone
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۳۴
ما با جوجه كاری نداریم.ما بردهای تیممون را میشماریم.و البته باخت های دیگر تیم ها را

جوجه تلميح داشت ! :kahvecy0:........ مديران كه بايد اينكاره باشند .:3:

gattus
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۳۵
در پی شاخ بودن همه ی تیم ها و پا فشاری آنها برای کسب قهرمانی به منظور جلوگیری از ضایع شدن تیم ها از خواهشمند است رتبه ها به شرح زیر تغییر پیدا کنند

1- قهرمان
2-قهرمان کوچولو
3-نی نی قهرمان
4-فرزند چهارم عمو قهرمان
5-قهرمانان میمیرند شما قهرمان اول میشوید
6-قهرمان از وسط به دو طرف
7-قهرمانان میمیرند شما از آخر قهرمان میشوید
8-فرزند چهارم از آخر عمو قهرمان
9- آخرین نی نی قهرمان
10-آخرین قهرمان کوچولو
11- قهرمان:3:
12-عمو قهرمان

SALAR
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۳۵

----------
مربي تيم رئال:

لاله جان..بايد عرض كنم كه تمام ميلاني ها وظيفه دارن كه در همه صورت رئال رو ببرن.حالا درسته خود تيم ميلان دستم نيست ولي خب با همين تيم فكستنيم هم ميتونم از پس رئال بر ميام حداقلش !:d

میلانی هر كاری بخاند میتونند بكنند داداش ولی جلوی تیم خفن رئال با این كادر قوی نمیتونند كاری بكنند.پس با ابروی تیم خودتون بازی نكنید:jesors:

gattus
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۳۷

----------
مربي تيم رئال:

بنده هم همین شرایط رو دارم

SALAR
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۳۸
جوجه تلميح داشت ! :kahvecy0:........ مديران كه بايد اينكاره باشند .:3:

ما توی كار تلمیح نیستیم.ما رو راست میگیم:clapping:
قهرمانی از آن تیم خفن رئال است.:aggressive:

gattus
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۳۹
میلانی هر كاری بخاند میتونند بكنند داداش ولی جلوی تیم خفن رئال با این كادر قوی نمیتونند كاری بكنند.پس با ابروی تیم خودتون بازی نكنید:jesors:

با کمال تاسف باید بگم:

زرشک

laleh
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۴۰

----------
مربي تيم رئال:

درسته كه من خودم روسونریم، ولی تو كارم جدیم:img-police:
به هیچ تیمی هم باج نمیدم.:rastapop:
میخواد میلان باشه ، میخواد تیمه شما باشه !!!!
فعلا فقط رئال.

Don M Corleone
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۴۱
خيلي خوب با اين جو موجود سقوط رئال قطعي شد :3:
كادر فني و مديريتي ليون اعلان ميدارد اخر فصل وقت خود را هدر نداده و جوجه ها را نميشمرد ! :3:

SALAR
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۴۲
درسته كه من خودم روسونریم، ولی تو كارم جدیم:img-police:
به هیچ تیمی هم باج نمیدم.:rastapop:
میخواد میلان باشه ، میخواد تیمه شما باشه !!!!
فعلا فقط رئال.

ایول بر این مربی متصعب ما.ایشون كاملا حرفه ای به موضوع نگاه میكنند.
ما به هیچ تیمی رحم نخواهیم كرد.حتی شما دوست عزیز

gattus
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۴۴
من دوباره میگم cmf های شما رو با قیمت بالا خریداریم!

Don M Corleone
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۴۶
سالار مصاحبه ي مطبوعاتي نميذاري :3: مراسم معارفه به بازيكنان چي؟ :3:

Don M Corleone
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۴۸
من دوباره میگم cmf های شما رو با قیمت بالا خریداریم!

من يه Cmf دارم كه قرضيه ! 350 ميليون قرض ميدمش تضميني تا اخر فصل ! (سس فابرگاس) خوبه؟

gattus
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۵۱
من يه Cmf دارم كه قرضيه ! 350 ميليون قرض ميدمش تضميني تا اخر فصل ! (سس فابرگاس) خوبه؟

خوب نیست عالیه:heart:
فقط یه مسئله مهم اینکه من اینقدر پول ندارم:confused2::sad53:

SALAR
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۵۲
سالار مصاحبه ي مطبوعاتي نميذاري :3: مراسم معارفه به بازيكنان چي؟ :3:

چرا داداش.:sors:
مصاحبه مطبوعاتی داشتیم تموم شد.ایشالا بعد از اولین بازی كه بردیم باز مصاحبه میكنیم
معارفه به بازیكنان هم به زودی انجام میشه.فعلا مربی جدید داره یه دیدی به بازیكنا میزنه تا اگه خواست یه تغییراتی توی تیم بدیم.ایشالا بعد از نظر ایشون جلسه معارفه هم میزاریم.
شما هم كنار بیا این وحید را بده ما.گناه داریم

SALAR
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۰۹
به هر حال ما حاضریم با تیم محترم لیون برای انتقال وحید مذاكره كنیم.

i.M.a.N
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۱۷
خيلي خوب با اين جو موجود سقوط رئال قطعي شد :3:
كادر فني و مديريتي ليون اعلان ميدارد اخر فصل وقت خود را هدر نداده و جوجه ها را نميشمرد ! :3:

حاج کرلئونه چرا با این دسته دویی ها کل کل میکنی؟؟!!!:yess:

اینا همین جوری سقوط کرده هستن:3:

SALAR
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۲۳
اقایون این بازیكنانی كه میگم بگید الان مال كیه.
مورینتس
راموس
ماركز
پاتریك ویرا

رضا
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۳۸
هی میخوام كل كل نكنم نمیزارن:3:استغفر الله:3: