PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث آزاد در مورد لیگ فانتزی

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18

30n4
چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۶:۱۱
"با مردم‌ بگونه‌ای‌ رفتار‌ کنید که‌ اگر درگذشتید بر شما بگریند، و اگر ماندید، از صمیم قلب به‌ شما بگروند."

پس از رویت جنگ و جدل های فراوان و با پیشنهاد دوست گرامی آقای امیرحسین(فامیلت چیه؟؟)،کمیته انضباطی لیگ فانتزی تصمیم گرفت جهت ختم به خیر شدن غائله پس از انجام سلسله مراتب دادرسی رای نهایی(فصل الخطاب) صادر نماید.

از طرف(ین) خواستارم مداراک و مستندات خودشان را از طریق پیام خصوصی برای بنده ارسال نمایند تا پس از تکمیل پرونده؛ کمیته ی انضباطی در اولین فرصت تشکیل جلسه داده،رای خود را صادر نماید.

پ.ن برای پایان دادن به حواشی لطفا دیگر ارسالی در این زمینه نداشته باشید در غیر اینصورت با هماهنگی سازمان فوتبال جریمه ی نقدی شامل حال باشگاه خاطی می گردد.

پ.ن 1 کلاً هر باشگاهی شکایت انضباطی داره لطف کنه از طریق پیام خصوصی به من اطلاع بده.

:SugarwareZ-219:

محمد
چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۲۶
[b]

پ.ن 1 کلاً هر باشگاهی شکایت انضباطی داره لطف کنه از طریق پیام خصوصی به من اطلاع بده.

:sugarwarez-219:
دعا :
خدایا، آنچه را بدان امید بسته ام به من عطا فرماو از آنچه می ترسم ایمنی بخش و از رحمت خود بهره ای نصیب من گردان
در این بی دادگاه لیگ فانتزی کجا آویزیم قبای ژنده خویش را .
آنجا که مسئول برگزاری و ریسس کمیه انظباطی و مافیای حاشیه ساز همه از یک باشگاه سر دراورده اند دیگر چه امیدی به قهرمانی ...
شعر :
اخر يه روز تيک مي گيري/ لباساي شيک مي گيري / بابا تو مي کني کچل / تا دماغ تو کني عمل / با همراهت زنگ مي زني / عينک رنگ رنگ مي زني / اين دل و اون دل مي زني / تا به موهات ژل بزني / جنس لباست تريکو/ موزيک الکس و انريکو / جوراباي فسقلکي / روسري هاي الکي / خوشي با اين تيپ خفن / الان قشنگي مثلا !!!

نتیجه : اگه این شرایط ادامه پیدا کنه من دیگه قول قهرمانی نمیدم ...

Don M Corleone
چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۳۴
به به ببين كي اينجاس ... محمد ... Wooooooow :SugarwareZ-126: اينطرفا حاجي ، محله ي فقير فقرا رو منور كردي:SugarwareZ-198:

امان از اين شكلك هاي جديد كه هيچكدوم احساس رو منتقل نميكنن و فقط جون ميدن واسه اسپمر هاي بيشمار اينجا :3:

====

سينا جان من هركاري ميكنم نميرسم بيام اينور ... ميشم مربي پروازي ها گفته باشم :SugarwareZ-072:

:3:

محمد
چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۴۱
به به ببين كي اينجاس ... محمد ... Wooooooow :sugarwarez-126: اينطرفا حاجي ، محله ي فقير فقرا رو منور كردي:sugarwarez-198:

امان از اين شكلك هاي جديد كه هيچكدوم احساس رو منتقل نميكنن و فقط جون ميدن واسه اسپمر هاي بيشمار اينجا :3:

====

سينا جان من هركاري ميكنم نميرسم بيام اينور ... ميشم مربي پروازي ها گفته باشم :sugarwarez-072:

سلام
خوبی ممدرضا ؟
دو تا سوال کامپیوتری بپرس ببینم که دلم حسابی تنگ شده

30n4
چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۵۶
دعا :
خدایا، آنچه را بدان امید بسته ام به من عطا فرماو از آنچه می ترسم ایمنی بخش و از رحمت خود بهره ای نصیب من گردان
در این بی دادگاه لیگ فانتزی کجا آویزیم قبای ژنده خویش را .
آنجا که مسئول برگزاری و ریسس کمیه انظباطی و مافیای حاشیه ساز همه از یک باشگاه سر دراورده اند دیگر چه امیدی به قهرمانی ...
شعر :
اخر يه روز تيک مي گيري/ لباساي شيک مي گيري / بابا تو مي کني کچل / تا دماغ تو کني عمل / با همراهت زنگ مي زني / عينک رنگ رنگ مي زني / اين دل و اون دل مي زني / تا به موهات ژل بزني / جنس لباست تريکو/ موزيک الکس و انريکو / جوراباي فسقلکي / روسري هاي الکي / خوشي با اين تيپ خفن / الان قشنگي مثلا !!!

نتیجه : اگه این شرایط ادامه پیدا کنه من دیگه قول قهرمانی نمیدم ...

عروس بلد نیست برقصه،میگه زمین کجه :SugarwareZ-297:

مگه قبلا قول قهرمانی داده بودی؟
به عنوان یه دوست بهت پیشنهاد میکنم:

"قولی نده که نتوانی بنویسی،چیزی را ننویس که نتوانی امضا کنی،و چیزی را امضا نکن که نتوان انجام دهی."

gattus
پنجشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۰:۰۱
با تشكر از محمد كه باعث شد من و سايرين اين عضو پنهان مافيا و اين رفيق زيرپوستيش رو ببينيم:3:

SALAR
پنجشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۰:۱۱
سلام.موضوع چیه؟

gattus
پنجشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۰:۱۷
سلام
چطورى شما ؟
ميرى پيش ما هم نمياى!نميپگى دلمون واست تنگ ميشه؟
چيز خاصى نيست بزودى حل ميشه:2:
شما تونستى به ما سربزن!!

SALAR
پنجشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۰:۲۷
سلام
چطورى شما ؟
شما تونستى به ما سربزن!!

ممنون
من که جایی نرفتم.هستم خدمتتون.
بعید میدونم دیگه بتونم زیاد بیام اینجا.شرمنده

SALAR
پنجشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۰:۳۳
سلام
چطورى شما ؟
شما تونستى به ما سربزن!!

ممنون
من که جایی نرفتم.هستم خدمتتون.
بعید میدونم دیگه بتونم زیاد بیام اینجا.شرمنده

gattus
پنجشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۱۶
آقا يكى بياد نحوه ى استفاده از فايل اديت رو به ما ياد بده!

don-matiou
پنجشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۱:۴۲
amir hosein jan file edit roo inja copy kon hamin
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save

Don M Corleone
جمعه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۵۲
سلام
خوبی ممدرضا ؟
دو تا سوال کامپیوتری بپرس ببینم که دلم حسابی تنگ شده

قربونت ...
سوالات هم يكي يكي ميرسه دستت :SugarwareZ-169:

gattus
شنبه ۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۲۵
من الان به يه نكته اى برخوردم اين والدز كه ما خريديم اون دروازبانه بود نه اين مهاجمه توى اديت:3: مهاجمه هست!

رضا
شنبه ۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۵۴
کیان بیا ببین این راست میگه یا نه:3:

کیان
شنبه ۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۰۹
راست میگه بچه! :3:
اشتب لپی بود! :3:

hsmoa
شنبه ۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۳۷
رضا این ادیت را دوباره بده من هر چی گشتم پیدا نشد
تا ادیت را دادی حداکثر تا ۱ ساعت بعدش ترکیب بازی دوستانه را میدم برات

رضا
شنبه ۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۴۹
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

hamidlesani
دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۵۱
باشگاه اوساسونا به خاطر پست ذیل که مصداق بازر تهمت بوده است مبلغ یک میلیون دلار جریمه خواهد شد در صورت تکرار جرایم سنگین تری از جمله کسر امتیاز،در انتظار تیم مذکور خواهد بود.

نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidlesani
بابا کیان چرا جوک میگی. کجا مشکل حل شده؟خودت برداشتی از تو لیست نهاییم خطشون زدی؟من لینکشم اونور گذاشتم.اینجام میزارم.خودتم اینارو تو لیستم قرار دادی گفتی قیمتاشونو برات بفرستم.حتما میخوای بگی اینم اشتباهه؟

این باشگاه اسم 3 بازیکن را از لیست نهایی خود جا انداخته است که همین عدم دقت در ارسال لیست باعث درگیری،همچنین صرف وقت برای تهیه دوباره فایل ادیت شده است.
به دلیل اینکه این تیم و تیم های دیگر در ارسال لیست خود دقت عمل کافی به خرج دهند. هر تیمی که به دلیل بی دقتی نام بازیکنی را در لیست نهایی ثبت نکند برای استفاده از بازیکن حداقل باید 10% قیمت بازیکن مذکور را به عنوان جریمه به سازمان لیگ فانتزی پرداخت کند در غیر اینصورت،حق استفاده(اعم از فروش-بازی دادن و ...) از بازیکن را نخواهد داشت.
در نتیجه باشگاه اوساسونا مبلغ 1میلیون و 750 هزار دلار بابت 3 بازیکنی که در لیست نهاییش وجود ندارند جریمه میشود.
این باشگاه تا زمانی که از طریق ارسال پیام خصوصی برای بنده پرداخت جریمه را تایید ننماید حق استفاده از بازیکنان ذیل را ندارد:
pizzaro
ibisevic
crespo
بابا تورو خدا شماها نهایت عدالتید!!!این قانون بالا همینجوری یهویی متولد شد؟از کجا آووردید؟
اگه مال کس دیگم بود این قانون اجرا میشد؟به هر حال یه طرف دعوا تو کمیته انضباطیه دیگه.این رای هم که دادید طبیعیه.ما از اول به این کاراتون عادت کردیم.همه ی این 3تا بازیکن مال خودتون.خداییش تعارفم نکنید.دوست دارید بدید به آرسنال.حداقل یکم در لفافه این رفیق بازیاتونو انجام بدید.آقا سینا بهت گفتم مطمئنم این پروندم مثل پرونده های دیگه ماست مالی میشه.3 تا بازیکن مال خودتون.بگردید من هنوز بازم بازیکن دارم دوستشون دارید برداریدشون.واقعا متاسفم

hamidlesani
دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۵۴
دیگه داری اون روی منو بالا میاریا... هی بهت هیچی نمیگم دیگه پاتو از گلیمت درازتر نکن ، حرف دهنتم بفهم... اگه تو حاضری برای چنین چیزی کوچیکی دست تو لیست کسی ببری من حاضر نیستم ، ضمناً قدرتشم ندارم چون دیگه مدیر نیستم. بفهم که این لینکی که دادی برای 15 آبانه ، لینک نهاییت برای 11 بهمنه و توش اون 2 تا بازیکنی که میخوای بفروشی نیستن. بازیکنی که نخریدیش رو نمیتونی بفروشی.

فکر میکنم همه فهمیدن من چی میگم. حالا شما باز بیا بگو اینا برای منه که البته با توجه به شناختی که ازت دارم اصلاً بعید نیست.

دوستان اصلا تعجب نکنید.از لحاظ کمیته ی انضباطی این پست یه پست کاملا مودبانست.آقا کیان تو این پست به من ابراز لطف کردن.آخه کمیته انضباطی این پستارو نمیبینه.بعضی پستا دیدنیه از نظرشون.مهم پست دهندست.مثل قضیه های قبلی بازم باید ما کوتاه بیایم.لازم دونستید من بیام مثل اون امیر بدبخت از همه عذر خواهی کنم!!!

رضا
دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۲۱
باشگاه اوساسونا به خاطر پست ذیل که مصداق بازر تهمت بوده است مبلغ یک میلیون دلار جریمه خواهد شد در صورت تکرار جرایم سنگین تری از جمله کسر امتیاز،در انتظار تیم مذکور خواهد بود.

نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidlesani
بابا کیان چرا جوک میگی. کجا مشکل حل شده؟خودت برداشتی از تو لیست نهاییم خطشون زدی؟من لینکشم اونور گذاشتم.اینجام میزارم.خودتم اینارو تو لیستم قرار دادی گفتی قیمتاشونو برات بفرستم.حتما میخوای بگی اینم اشتباهه؟

این باشگاه اسم 3 بازیکن را از لیست نهایی خود جا انداخته است که همین عدم دقت در ارسال لیست باعث درگیری،همچنین صرف وقت برای تهیه دوباره فایل ادیت شده است.
به دلیل اینکه این تیم و تیم های دیگر در ارسال لیست خود دقت عمل کافی به خرج دهند. هر تیمی که به دلیل بی دقتی نام بازیکنی را در لیست نهایی ثبت نکند برای استفاده از بازیکن حداقل باید 10% قیمت بازیکن مذکور را به عنوان جریمه به سازمان لیگ فانتزی پرداخت کند در غیر اینصورت،حق استفاده(اعم از فروش-بازی دادن و ...) از بازیکن را نخواهد داشت.
در نتیجه باشگاه اوساسونا مبلغ 1میلیون و 750 هزار دلار بابت 3 بازیکنی که در لیست نهاییش وجود ندارند جریمه میشود.
این باشگاه تا زمانی که از طریق ارسال پیام خصوصی برای بنده پرداخت جریمه را تایید ننماید حق استفاده از بازیکنان ذیل را ندارد:
Pizzaro
ibisevic
crespo
بابا تورو خدا شماها نهایت عدالتید!!!این قانون بالا همینجوری یهویی متولد شد؟از کجا آووردید؟
اگه مال کس دیگم بود این قانون اجرا میشد؟به هر حال یه طرف دعوا تو کمیته انضباطیه دیگه.این رای هم که دادید طبیعیه.ما از اول به این کاراتون عادت کردیم.همه ی این 3تا بازیکن مال خودتون.خداییش تعارفم نکنید.دوست دارید بدید به آرسنال.حداقل یکم در لفافه این رفیق بازیاتونو انجام بدید.آقا سینا بهت گفتم مطمئنم این پروندم مثل پرونده های دیگه ماست مالی میشه.3 تا بازیکن مال خودتون.بگردید من هنوز بازم بازیکن دارم دوستشون دارید برداریدشون.واقعا متاسفم

قابل توجه شما که کیان چون یک طرف درگیری بود حق رای نداشت و هیچ دخالتی هم در این امر امر نکرد.کسایی که رای دادن امیر حسین و سینا و امید بودن.
پس لطفا الکی به اعضای کمیته انظباطی تهمت نزنید.

hamidlesani
دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۵۰
پس لطفا الکی به اعضای کمیته انظباطی تهمت نزنید.[/b][/color][/QUOTE]

ایشونم نماینده ی کمیته انضباطی هستن.من فقط منتظر بودم شما بیای نظر بدی.آخه شما عادت داری.اونوقت شما؟

30n4
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۳۰
دوستان اصلا تعجب نکنید.از لحاظ کمیته ی انضباطی این پست یه پست کاملا مودبانست.آقا کیان تو این پست به من ابراز لطف کردن.آخه کمیته انضباطی این پستارو نمیبینه.بعضی پستا دیدنیه از نظرشون.مهم پست دهندست.مثل قضیه های قبلی بازم باید ما کوتاه بیایم.لازم دونستید من بیام مثل اون امیر بدبخت از همه عذر خواهی کنم!!!

تو تهمت زدی که لیستت رو ادیت کردی،در صورتی که این کار رو نکرده.

حالا کجای پستش توهین بوده؟؟ بهت گفته حرف دهنت رو بفهم توهین بوده؟؟ یا گفته اون روی من رو داری بالا میاری؟
یعنی واقعا قبول نداری تهمت زدی؟؟

don-matiou
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۴۲
man ba hichkodom az bachehaie inja sanami nadaram va kolan 4 mahe miyam inja ama 30na yekam moghrezane rai dade...inja yekam baazi az dostan havaye hamdigaro0o0 daran va yekam poshte ham hastan...badesham reza harkate too khili zesht boood to ozv komiteie enzebati nisti ke nazar midi...badesham inja erse pedarit ke nist reza jan...inja ye sait omomie va fek nemikonam u betooni kasio az inja biroon koni.....vali kolan ye bazi arzesh nadare ke adam khodesho0o0 va vojdanesho0o0 kharab kone....jedi fek mikardam mohit inja khili az in behtar bashe

رضا
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۵۱
man ba hichkodom az bachehaie inja sanami nadaram va kolan 4 mahe miyam inja ama 30na yekam moghrezane rai dade...inja yekam baazi az dostan havaye hamdigaro0o0 daran va yekam poshte ham hastan...badesham reza harkate too khili zesht boood to ozv komiteie enzebati nisti ke nazar midi...badesham inja erse pedarit ke nist reza jan...inja ye sait omomie va fek nemikonam u betooni kasio az inja biroon koni.....vali kolan ye bazi arzesh nadare ke adam khodesho0o0 va vojdanesho0o0 kharab kone....jedi fek mikardam mohit inja khili az in behtar bashe

محمد جواد جان(درست گفتم اسمتو دیگه؟:3:)یادت باشه ما اینجا رفاقتی دور هم جمع شدیم و هدف اصلیمون دور هم بودنه.
حالا یکی پیدا شده با حرفاش همش داره میره رو اعصاب.دیگه ادم چقدر تحمل کنه.خداوکیلی اگه مثل 1ماهه پیش یه کاربر بودم نه مدیر بدتر از اینا جواب این اقا رو میدادم.
تو که بقول خودت 4ماه اومدی تو این انجمن کسی بهت حرف بدی زده تا حالا؟احترام نگه داشتی بقیه هم بهت احترام گذاشتن و تو جمع خودشون راه دادن تو رو.اما.....

هیچی وللش.اصلا ارزش نداره صحبت کنیم در موردش.
در مورد رای کمیته انظباطی هم سینا خودش باید جواب بده اما به نظرم یه بچه دو ساله هم یه اون دو تا پستی که دو طرف دادن نگا میکرد میفهمید حق با کیه.

30n4
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۰۲:۰۵

چرا فارسی نمی نویسی؟
دروغ چرا من چون چشمام رو دوست دارم پستهای فینگیلیش رو نمیخونم اینم بر حسب اتفاق اسمم رو توش دیدم خوندم.

من نمیگم رای کمیته انضباطی عالی بوده ولی سعی کردم حداکثر بی طرفی رو توش رعایت کنم.ولی چند تا نکته روی رای خیلی تاثیر داشتند:

1-فوق العاده حرف حمید زشت بوده،من واقعا نمیدونم چه فکری پیش خودش کرد که گفت کیان لیست تیمش رو ادیت کرده.مثلا این کار چه سودی برای کیان داشته؟؟

من به شخصه خیلی روی این مدل پستها حساس هستم و واقعا این پست رو در خور تنبیه میدونم اون هم خیلی بیشتر از 1 میلیون

2-سه تا بازیکن از لیست تیم اوساسونا جا مونده،برید اولین پستی که در این مورد زده رو نگاه کنید ببیند دقیقا مثله یه طلب کار رفتار کرده در صورتی که اشتباه از خودش بوده.همین طلب کار بودن هم باعث شده بقیه در برابرش موضع بگیرند.

3-بالاخره تیمی که اشتباه میکنه باید جریمه بشه یا نه؟ اینطوری باعث میشه هم خودش دفعه دیگه دقت کنه هم بقیه تیمها دقت کنند
اگه جریمه ای در کار نباشه.امکان داره هر تیمی بی دقتی کنه و یه سری از بازیکنها رو توی لیست نزاره بعد هم مسئول برگزاری باید هی فایل ادیت درست کنه.که به جای دستت درد نکنه هم ما بیایم طلب کارش بشیم.

--
در مورد 1 میلیون اول که به نظرم هیچ حرفی نمی مونه و حتی جا داشت خیلی سنگین تر از این مبلغ باشه

در مورد 10% قیمت بازیکنها هم فکر میکنم به خاطر اینکه تیمها ترغیب بشن که نهایت دقت رو در ارسال لیستشون اعمال کنند که باعث کار چند باره ی مسئول برگزاری و دعواهایی از این قبیل،لازم هست.

don-matiou
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۳۸
محمد جواد جان(درست گفتم اسمتو دیگه؟:3:)یادت باشه ما اینجا رفاقتی دور هم جمع شدیم و هدف اصلیمون دور هم بودنه.
حالا یکی پیدا شده با حرفاش همش داره میره رو اعصاب.دیگه ادم چقدر تحمل کنه.خداوکیلی اگه مثل 1ماهه پیش یه کاربر بودم نه مدیر بدتر از اینا جواب این اقا رو میدادم.
تو که بقول خودت 4ماه اومدی تو این انجمن کسی بهت حرف بدی زده تا حالا؟احترام نگه داشتی بقیه هم بهت احترام گذاشتن و تو جمع خودشون راه دادن تو رو.اما.....

در مورد رای کمیته انظباطی هم سینا خودش باید جواب بده اما به نظرم یه بچه دو ساله هم یه اون دو تا پستی که دو طرف دادن نگا میکرد میفهمید حق با کیه.

چرا فارسی نمی نویسی؟
دروغ چرا من چون چشمام رو دوست دارم پستهای فینگیلیش رو نمیخونم اینم بر حسب اتفاق اسمم رو توش دیدم خوندم.

من نمیگم رای کمیته انضباطی عالی بوده ولی سعی کردم حداکثر بی طرفی رو توش رعایت کنم.ولی چند تا نکته روی رای خیلی تاثیر داشتند:

1-فوق العاده حرف حمید زشت بوده،من واقعا نمیدونم چه فکری پیش خودش کرد که گفت کیان لیست تیمش رو ادیت کرده.مثلا این کار چه سودی برای کیان داشته؟؟

من به شخصه خیلی روی این مدل پستها حساس هستم و واقعا این پست رو در خور تنبیه میدونم اون هم خیلی بیشتر از 1 میلیون

2-سه تا بازیکن از لیست تیم اوساسونا جا مونده،برید اولین پستی که در این مورد زده رو نگاه کنید ببیند دقیقا مثله یه طلب کار رفتار کرده در صورتی که اشتباه از خودش بوده.همین طلب کار بودن هم باعث شده بقیه در برابرش موضع بگیرند.

3-بالاخره تیمی که اشتباه میکنه باید جریمه بشه یا نه؟ اینطوری باعث میشه هم خودش دفعه دیگه دقت کنه هم بقیه تیمها دقت کنند
اگه جریمه ای در کار نباشه.امکان داره هر تیمی بی دقتی کنه و یه سری از بازیکنها رو توی لیست نزاره بعد هم مسئول برگزاری باید هی فایل ادیت درست کنه.که به جای دستت درد نکنه هم ما بیایم طلب کارش بشیم.

--
در مورد 1 میلیون اول که به نظرم هیچ حرفی نمی مونه و حتی جا داشت خیلی سنگین تر از این مبلغ باشه

در مورد 10% قیمت بازیکنها هم فکر میکنم به خاطر اینکه تیمها ترغیب بشن که نهایت دقت رو در ارسال لیستشون اعمال کنند که باعث کار چند باره ی مسئول برگزاری و دعواهایی از این قبیل،لازم هست.

اره رضا جان اسممو درست گفتی...من از روز اولی که اومدم اینجا قصدم فقط رفاقت با بچه ها بود واسه همینم خیلی زود بین شماها خودمو جا کردم....اما رضا تو مدیر شدی و باید صبرت خیلی بیشتر از اینا باشه....
سینا جان حاجی اینم فارسی نوشتم فقط به خاطر تو.....منم قبول دارم که پست حمید یه کم تند بود و تیمی هم که اشتباه میکنه باید جریمه بشه اما در مورد اون جریمه 10% چون قبلا تو قوانین ذکر نکرده بودید نباید انجام میدادی فقط یه اخطار میدادی در صورت تکرار جریمه اینجوری بنظرم عادلانه تر بود....

رضا
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۵۰
اره رضا جان اسممو درست گفتی...من از روز اولی که اومدم اینجا قصدم فقط رفاقت با بچه ها بود واسه همینم خیلی زود بین شماها خودمو جا کردم....اما رضا تو مدیر شدی و باید صبرت خیلی بیشتر از اینا باشه....
سینا جان حاجی اینم فارسی نوشتم فقط به خاطر تو.....منم قبول دارم که پست حمید یه کم تند بود و تیمی هم که اشتباه میکنه باید جریمه بشه اما در مورد اون جریمه 10% چون قبلا تو قوانین ذکر نکرده بودید نباید انجام میدادی فقط یه اخطار میدادی در صورت تکرار جریمه اینجوری بنظرم عادلانه تر بود....

محمد جواد جان شما از خیلی چیزا خبر نداری.من از شروع دور دوم دارم تحمل میکنم و هیچی نمیگم.تا حالا هم جوابی ندادم اما دیگه تهمت ها و توهین هایی که داره به من میشه واسه من صبر نذاشته.

hamidlesani
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۵۲

ببین تو اصلا حقی نداری حرف بزنی.تورو من اصلا حساب نمیکنم.من کی اصلا باتو حرف زدم که برم رو اعصابت؟به تو چه تو همه ی کارا فضولی میکنی.هم کیان هم کمیته انضباطی زبون دارن میتونن حرف بزن.تو حقی نداری دخالت کنی بچه.هی من نمیخوام بهت چیزی بگم.الان که مثلا مدیری من حسابت نمیکنم چه برسه اون موقع که کاربر بودی.تازه آقایونی که تو پیغام خصوصی برا میزنن ایشون مدیر نیست بیان به خودشون بگن که ایشون فقط یه مسئول برگزاری مسابقات سادست.همین.اگه واقعا بچه ی دوساله میتونه تشخی بده پس طبیعیه که تو تشخیص ندادی.

hamidlesani
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۵۹
.................................................. .................
این عین پستی بوده که من دادم.کیان خودش داشت همینجوری الکی قضیه رو فیصله میکردو تموم میکرد.من یکم عصابم خورد شد.بعدم روی این هیچ مشکلی ندارم.جریمم قبول دارم.ولی اگه پست من بده پست جواب کیانم بده.داره منو میخوره.تازه آقا سینا میگی کجاش بده؟

hamidlesani
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۰۹

در مورد 10% قیمت بازیکنها هم فکر میکنم به خاطر اینکه تیمها ترغیب بشن که نهایت دقت رو در ارسال لیستشون اعمال کنند که باعث کار چند باره ی مسئول برگزاری و دعواهایی از این قبیل،لازم هست.[/quote]
.................................................. .................................................. ......................................
چرا نباید واسه حق خودم طلب کار باشم؟خداوکیلی خودتون بودید خیلی بدتر از این کارارو میکردید
من تو پیغام خصوصی هم بهت گفتم.تون موقع هر کی میومد هی میگفت لیستتونو بفرستید.من این همه لیست فرستادم.تو یکیش 2تا بازیکنم جا مونده.10تا لیست دیگه که اینا توش هستن مهم نیست اما این یه لیست ملاکه.من مدارکاشم دادم.این بازیکنارو خریدم پولشم دادم.پس چرا الان باید دوباره براشون پول بدم؟
آخه خداوکیلی کجای دنیا کمیته انضباطی میاد یه قانون برا خودش تصویب میکنه؟این قانون از کجا اومده؟آخه چرا نمیخواید قبول کنید دارید مراعات همدیگرو میکنید؟بابا بعضی از بچه ها که قبلا رفتن به خاطر همین رفیق بازیای مسخره.الانم دیگه دارید از حد به درش میکنید.بابا این حرف من نیست.چندتا از بچه های دیگم اینو میگن ولی شماها نمیخواید قبول کنید.

hamidlesani
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۱۵

خداوکیلی من با محمد جواد رفاقتم خیلی معمولیه.اما میبینید که داره حرف منو میزنه.به همون خداییم که میپرستید من هیچی نگفتم بهش.درباره ی اون آقا که دخالت ایشون نمیدونم برا چیه و چرا هیشکی هیچی بهش نمیگه.
من فقط میگم این قانون از کجا اومده ؟چرا من باید پول این بازیکنایی رو که دادم بازم بدم.به جان خودم رایتون عادلانه نیست.

hamidlesani
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۱۸
تو تهمت زدی که لیستت رو ادیت کردی،در صورتی که این کار رو نکرده.

حالا کجای پستش توهین بوده؟؟ بهت گفته حرف دهنت رو بفهم توهین بوده؟؟ یا گفته اون روی من رو داری بالا میاری؟
یعنی واقعا قبول نداری تهمت زدی؟؟
من تهمت نزدم.من اصلا منظورم این چیزی که شما برداشت کردید نبوده.ولی بازم گفتم حرفم بد بوده و قبول دارم.ولی واقعا فکر میکنید پست کیان بد نبوده؟این اون تفاوتست.داره منو میخوره.
بعدم شما اگه خط آخرو بخونی باید بفهمی که قشنگ داره به من میگه شما نفهمی.

gattus
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۰۸
احترامت واجب ولی خیلی داری تند میری!!!
بهتره پیاده شی با هم بریم!!!
این درگیری های بیخود نه برای تو خوبه نه برای انجمن!!

hamidlesani
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۲۳
احترامت واجب ولی خیلی داری تند میری!!!
بهتره پیاده شی با هم بریم!!!
این درگیری های بیخود نه برای تو خوبه نه برای انجمن!!

احترام شمام واجبه ولی کجا تند رفتم؟
حالا که حق منه درگیری بیخوده.
ولی اگه حق خودت بود واویلا....

don-matiou
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۰۹
dostan roye sokhanam ba hamast....yekam refaghatar00o0 inja kam konid....yeki biyad in bande kho0odarooo ghane kone.....in ke nashod kar in miyad be oun tike mindaze oun yeki miyad vase oun shakho shone mikeshe......baba khejalat bekeshid......bejaye inkara beshinid manteghi ham digarooo ghane konid ta mozo tamoom beshe.....bekhoda zeshte

gattus
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۲۰
من يه سرى توضيحات ميدم در اين مورد:
‏1_ وقتى اسم يه بازيكن يا چند تا توى ليست يك تيم نباشن اون بازيكن ها حق ورود به اين تيم رو ندارن مگر اينكه با اونها قرداد امضا بشه يا در شرايط خاص جابه جاش كنن با يه بازيكن ديگه كه توى ليست هست!
در ضمن اگر تيمى اسم يكى از بازىكناش رو توى ليستش نذاره فيفا يقه اونا نميگيره كه چرا اون نيست كارت بازى رو صادر ميكنه و اون بازيكن حق بازى رو نداره! الان هم ما خورديم به همين مسئله و ايشون ادعا داره كه اين بازيكنا رو ميخواد بفروشه در صورتى كه اگر اينا توى ليستش نباشن از لحاظ مالى سود ميكنه چون درصدى از اون پول كم نميشه!
2‏_‏ اينحا كسى حق نداره به بقيه توهين كنه كه شما مستقيم به رضا توهين كردى!
‏ ‏

رضا
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۳۰
ببین تو اصلا حقی نداری حرف بزنی.تورو من اصلا حساب نمیکنم.من کی اصلا باتو حرف زدم که برم رو اعصابت؟به تو چه تو همه ی کارا فضولی میکنی.هم کیان هم کمیته انضباطی زبون دارن میتونن حرف بزن.تو حقی نداری دخالت کنی بچه.هی من نمیخوام بهت چیزی بگم.الان که مثلا مدیری من حسابت نمیکنم چه برسه اون موقع که کاربر بودی.تازه آقایونی که تو پیغام خصوصی برا میزنن ایشون مدیر نیست بیان به خودشون بگن که ایشون فقط یه مسئول برگزاری مسابقات سادست.همین.اگه واقعا بچه ی دوساله میتونه تشخی بده پس طبیعیه که تو تشخیص ندادی.

خف بینیم بااا.خودت میفهمی چی میگی؟همینجوری شر میگی میری دیگه.
اخه عددی هم نیستی که بخوام جوابتو بدم.
...................................

hsmoa
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۲۶
آخی چه با ادب ‎:6:‎

omid
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۲۸
2 عدد کارت قرمز صرف شد!!

hamidlesani
سه شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۳۱
خف بینیم بااا.خودت میفهمی چی میگی؟همینجوری شر میگی میری دیگه.
اخه عددی هم نیستی که بخوام جوابتو بدم.
...................................

حیف که .... آقایون کمیته انضباطی الان میان میگن ایشون بی احترامی نکرده. شما بی احترامی کردی!!!

hamidlesani
چهارشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۱۵
1- من همینجا از کیان به خاطر اون پستم عذر خواهی میکنم ولی من منظورمو بد رسوندم.به هر حال ببخشید.یکم عصابم خورد شد و عصبانی شدم.

2- من بازم اعلام میکنم حکم کمیته انضباطی رو قبول ندارم ولی از اونجایی که هیچ کاری نمیشه کرد از اون 2تا بازیکنام میگذرم.(یعنی مجبور شدم بگذرم).:SugarwareZ-169:

3- از سینام اگه بی احترامی کردم( که نکردم) عذر میخوام.:blum:

4 - جان من اینقدر رفیق بازی نکنید.(هرکاری کردم این جمله رو نگم نشد،ببخشید)

5 - تیم اوساسونا دنبال یه مربیه.هرکسی که تمایل داره پخ بده.

don-matiou
چهارشنبه ۵ خرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۰۶
خب شکر خدا این موضوع هم ختم به خیر شد.....

رضا
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۵۹
هفته اول(1389/3/9)

بارسا-آرسنال
اوساسونا-لیورپول
میلان-فیورنتینا
لیون-رم
یوونتوس-منچستر

تیم ها تا روز 89/3/8 و تا ساعت 23:59 وقت دارند تا ترکیبشو ارسال کنن.من اعصاب مصاب هم ندارم:3:یه ثانیه دیرتر ارسال کنین 3-0 میزنم:3:دو تیم هم ارسال نکنن جفتشو با هم 3-0 بازنده میشن:3:(از این قانونای من در اوردی:3:)

gattus
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۰۲
آخ آخ تا اون روز کارنامه گرفتیم و چوب و پاچه و...:3:

رضا
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۰۷
تا کدوم روز؟
امیر حسین چی میگی ؟خودت فهمیدی چی گفتی؟:3:

gattus
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۱۷
هوی ما امتحان حسابان داریم:4:
چطور بهت ترکیب بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:4:

من با 9/4 اشتباهش گرفتم:3:

رضا
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۱۹
مثل ادم الان میای ترکیب میدی:3:
من خودم امتحان زیست دارم:3:
البته شرمنده که یکم دیر شد.من فکر کردم واسه 3/13 برنامه ریزی کردم الان که رفتنم نگا کردم دیدم 3/9:3:

رضا
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۱۹
مثل ادم الان میای ترکیب میدی:3:
من خودم امتحان زیست دارم:3:
البته شرمنده که یکم دیر شد.من فکر کردم واسه 3/13 برنامه ریزی کردم الان که رفتنم نگا کردم دیدم 3/9:3:

hamidlesani
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۰۶
آقا الان بالاخره تکلیف این بازیکن آزادا چی شد؟من دوتا بازیکن آزاد زدم تو تاپیک که میخوامشون.چرا کیان نمیاد تایید کنه؟تازه دوتا بازیکنم از تیم های حذف شده خواسته بودم.بهشون نیاز دارم.کیان کی میاد تایید کنه؟میخوام تو ترکیبم ازشون استفاده کنم.

رضا
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۲۴
کیان بیا این بازیکنایی که قراره تایید بشه رو تایدد کن و حساب کتاب باشگاه ها رو بزن زیر بغلشون دیگه.
از الان به بعد رسما دوران نقل و انتقالات تمومه.

کیان
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۰۷
بازیکنا که تاییدن ولی محاسبه حساب باشگاه ها رو تا 2 شنبه صبح وقتشو ندارم.

omid
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۱۶
یه سوال می پرسم نخندین:3:
توی دوره ی نقل واتقالات لیو کاری کرد برای بارسلونا:3:؟

hamidlesani
پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۳۵
کیان بازیکنای من که تایید نشدن. من دوتا بازیکن خواسته بودم.دوتام از تیمای حذف شده میخواستم.هیچ کدوم تایید نشد.بهشونم نیاز دارم.

رضا
جمعه ۷ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۱۰
یه سوال می پرسم نخندین:3:
توی دوره ی نقل واتقالات لیو کاری کرد برای بارسلونا:3:؟

نچ.بالاخره واسه بارسا کی ترکیب میده؟

omid
جمعه ۷ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۵۲
کیان بازیکنای من که تایید نشدن. من دوتا بازیکن خواسته بودم.دوتام از تیمای حذف شده میخواستم.هیچ کدوم تایید نشد.بهشونم نیاز دارم.

این جوری که کیان گفت گویی اونا هم تایید شدن

hamidlesani
جمعه ۷ خرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۳۹
باشه.پس من تو ترکیبم ازشون استفاده میکنم.
راستی مارکوس سنا هافبک دفاعی بازی میکنه یا هجومی؟دوس سانتوس چی؟

omid
جمعه ۷ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۲۹
دیگه من نمی دونم واللا:3:

رضا
جمعه ۷ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۲۰
تیم های آرسنال-بارسا-منچستر-اوساسونا-لیورپول تا حالا ترکیب ندادن.فقط تا فردا شب فرصت دارین واسه ارسال ترکیب.

دوما اینکه:
یه تغییراتی توی فایل ادیت انجام شد به خاطر نقل و انتقالات.هم چک کنین ببینید درسته و هم میتونید این نقل و انتقالات رو انجام بدین توی فایل ادیتتون
والدز(اون دروازه بانه)----->فیورنتینا
کینگ و ووچینیچ(از لیون)---------->سازمان لیگ
ترزگه(از سازمان لیگ)------->لیون
نستا(میلان)---------->لیون
اسکولز----------->منچستر
آندریاس پالوپ(سویا)------------->اوساسونا

در ضمن پست این آدریانو که قراره به اوساسونا بره چیه؟ما دو تا آدریانو داریم.

hsmoa
شنبه ۸ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۱۴
رضا از این به بعد گلهای بازی ها را برای دانلود بزار

hamidlesani
شنبه ۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۴۰
دوما اینکه:
یه تغییراتی توی فایل ادیت انجام شد به خاطر نقل و انتقالات.هم چک کنین ببینید درسته و هم میتونید این نقل و انتقالات رو انجام بدین توی فایل ادیتتون
والدز(اون دروازه بانه)----->فیورنتینا
کینگ و ووچینیچ(از لیون)---------->سازمان لیگ
ترزگه(از سازمان لیگ)------->لیون
نستا(میلان)---------->لیون
اسکولز----------->منچستر
آندریاس پالوپ(سویا)------------->اوساسونا

در ضمن پست این آدریانو که قراره به اوساسونا بره چیه؟ما دو تا آدریانو داریم.
[/b][/color][/QUOTE]
آدریانو دفاع یا هافبک راست سویاست.در ضمن من آیالا و مارکوس سنا رو هم از تیمای حذف شده خواسته بودم.پستشم زدم.مثل اینکه کیانم گفت تاییده.من تو ترکیبی هم که فرستادم از آیالا استفاده کردم.

رضا
شنبه ۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۱۳
رضا از این به بعد گلهای بازی ها را برای دانلود بزار

فعلا که وقتش رو ندارم.شرمنده
ایشالا بعد از امتحانا

don-matiou
شنبه ۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۲۰
رضا من ترکیبو واست عکس کردم پیام خصوصی فرستادم.....اوکی

رضا
شنبه ۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۰۰
بازی یووه-منچستر هم اضافه شد به تاپیک نتایج.
میمونه دوتا بازی
یکی بارسا-آرسنال که هیچ کدوم ترکیب ندادن.
یکی لیورپول-اوساسونا که لیورپول ترکیب نداده.

رضا
يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۴۴
هفته دوم(1389/3/18)

لیورپول-یووه
رم –اوساسونا
آرسنا-لیون
بارسا-میلان
منچستر-فیورنتینا

اینم از برنامه هفته بعد.
تا روز 3/17 و تا ساعت 23:59:59:3:وقت دارین ترکیب بدین.قابل توجه امید:3:

omid
يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۰۹
من درگیر انتخاب رشته بودم:3:
وقت نشد:3:

hamidlesani
سه شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۳۴
آقا چرا هفته ی دوم اینقدر دیر برگزار میشه؟مشکلی پیش اومده؟

omid
سه شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۱۵
شاید بخاطر امتحاناته

hamidlesani
سه شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۳۵
شاید بخاطر امتحاناته

بازم ایول به شما حداقل جواب مارو میدی.:SugarwareZ-013:

رضا
چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۹, ۰۲:۳۳
شاید بخاطر امتحاناته

شاید نه, دقیقا به خاطر امتحاناته.

رضا
چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۹, ۰۲:۴۹
جدول هم اماده شد و پست مربوط به جدول هم ویرایش شد.جدول ضشنگیه.یه تشکر به حسین بابت این جدول بدهکار شدیم:3:
جدول ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

hsmoa
چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۲۰
قابل نداره

hamidlesani
چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۳۱
حسین انصافا ایول داری.خیلی قشنگ بود.فقط اگه یه فکریم مال جدول گل زنا و کارتیا بکنی خیلی خوبه.آخه وضعشون خیلی زشته.مرسی

hsmoa
چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۳۰
باشه حمید جان اون ۲ تا جدول را هم درست می کنم
بقیه ی دوستان نظرشون را در باره جدول بگن اگه ایرادی هم داره بگید تا درستش کنم

omid
پنجشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۴۰
باشه حمید جان اون ۲ تا جدول را هم درست می کنم
بقیه ی دوستان نظرشون را در باره جدول بگن اگه ایرادی هم داره بگید تا درستش کنم

یه اشکال کوچیک داره

تیم من رو بیار بالاتر:SugarwareZ-239:

gattus
پنجشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۴۲
يه طور ميگه تيمم...:3:
اميد 3تا بازيكنات رو از رو بخون ببينيم ميتونى!!:3:

رضا
يکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۱۹
هفته دوم(1389/3/18)

لیورپول-یووه
رم –اوساسونا
آرسنا-لیون
بارسا-میلان
منچستر-فیورنتینا

اینم از برنامه هفته بعد.
تا روز 3/17 و تا ساعت 23:59:59:3:وقت دارین ترکیب بدین.قابل توجه امید:3:

فقط یک روز دیگه فرصت دارین.
تا الان فقط منچستر ترکیب داده.

omid
يکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۳۷
حالا کوووووو تا فردووووو

رضا
دوشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۸۹, ۰۷:۵۶
تو که باز ترکیب نمیدی چه فرقی میکنه تا کی وقت داشته باشی:3:

omid
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۱۴
من ......یمسباسیتمندنسیبانستب:(

رضا
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۲۵
نمنه؟!!!!

gattus
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۲۷
اميدو ما فردا امتحان عربى داريم تو خرخوطك شدى؟:3:

hsmoa
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۳۶
رضا بقیه بازی ها چی شد؟

رضا
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۴۳
بقیه نداره که:3:
اون بازیایی که دو تا تیمش تا صبح به من ترکیب داده بودن امروز صبح برگزار شد.
بازی امید و سالار هم 3-0 شد به نفع سالار
بازی رم-اوساسونا هم چون اوساسونا دیر ترکیب داد نشد که امروز برگزار کنم.میره واسه فردا صبح بعد از امتحان عربیم.
البته یه بازی یووه-لیورپول هم میمونه که اونم فردا صبح برگزار میکنم.

رضا
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۴۳
بقیه نداره که:3:
اون بازیایی که دو تا تیمش تا صبح به من ترکیب داده بودن امروز صبح برگزار شد.
بازی امید و سالار هم 3-0 شد به نفع سالار
بازی رم-اوساسونا هم چون اوساسونا دیر ترکیب داد نشد که امروز برگزار کنم.میره واسه فردا صبح بعد از امتحان عربیم.
البته یه بازی یووه-لیورپول هم میمونه که اونم فردا صبح برگزار میکنم.

رضا
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۴۲
لیون2-1 آرسنال
لیون2-1 لیورپول
لیون1-0رم
لیون2-1 آرسنال

هر کی بتونه این لیون رو شکست بده یه شوکولات(از عمد اینجوری نوشتما:3:)جایزه داره:1::3:

hsmoa
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۰۸
رضا بازی ما چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

gattus
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۲۲
هووی رضا بازی حسین چی شد؟:4:
این پست اسپمی بیش نبود جدی نگیرید:3:

30n4
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۳۲
از : مدیرعامل مقتدر باشگاه فاخر لیون
به: سرمربی یا مربی(هر کی ترکیب میده :دی) باشگاه فاخر لیون

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما همکار(ان) محترم

ضمن سپاسگذاری از نتایج در خور توجه که بر خلاف تیم خر شانس راه راه پوش کاملا از روی شایستگی نصیب ما گشته است. همچنین با تقدیر فراوان از برگزاری شایسته ی بازیها که موجب بردهای پیاپی باشگاه فاخر لیون شده است :SugarwareZ-297: لازم دیدم تذکر جدی در مورد چینش بازیکنان حاضر در زمین برای کادر فنی باشگاه ارسال نمایم.

همانطور که مستحضر هستید،بنده بر خلاف آن مدیرعاملهایی که تیمشان(البته ما باشگاه داریم) را به امان خدا رها کرده و در خیال باطل خویشتن این ضرب المثل را می پرورانند که "بچه سنگ هم بخوره بزرگ میشه" توجه کافی و وافی به امور باشگاه داشته و لحظه ای از امورات باشگاه قافل نمیشوم.
در ابتدا فرازی از سیاست ها باشگاه را برای شما ارسال مینمایم،امیدوارم در تحقق این سیاست ها تلاش نمایید:

1-در اعتراض به تهمت های وارد شده به خبرنگار فوق حرفه ای ما(ایران) "دکتر حمید معصومی نژاد" که چندی پیش از طرف دانشگاه لیون مفتخر به دریافت دکترای افتخاری گشت از شما خواستار استفاده ی حداقلی از بازیکنان ایتالیایی تبار هستم.باشد که اجرای این عمل باعث بازگشت بصیرت به کوردلان گردد.

2-در راستای اجرای طرح خودکفایی با بها دادن به جوانان این مرز و بوم (فرانسه) در نیم فصل تلاش نموده چند بازیکن بومی(فرانسوی) جذب باشگاه نمایید.

3-در باشگاه فاخر لیون همیشه اصل بر شایسته سالاری بوده و هست.اگر این چنین نبود ما کادر فنی چنین شایسته را در باشگاه نداشتیم.پس از شما خواستارم کدورت های گذشته را رها کرده فکرهای کذایی بارسلونی را سر خویش بیرون نموده و بهترین دروازبان تاریخ فوتبال اسپانیا را جهت سنگربانی از دروازه لیون به ترکیب اصلی باشگاه بازگردانید.

4-مسلما همگان میداند که مهم ترین امر در باشگاه فاخر لیون همانا فرهنگ و اخلاق بوده است پس ضمن پافشاری بر این امر مهم از شما خواهشمندم بازیکنان را تشویق به اخلاق مداری نموده و در نمایش فرهنگ والای باشگاه فاخر لیون از هیچ کوششی دریغ نفرمایید.

مدیر عامل وقت باشگاه فاخر لیون
30n4

gattus
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۴۸

ضمن سپاسگذاری از نتایج در خور توجه که بر خلاف تیم خر شانس راه راه پوش کاملا از روی شایستگی نصیب ما گشته است. همچنین با تقدیر فراوان از برگزاری شایسته ی بازیها که موجب بردهای پیاپی باشگاه فاخر لیون شده است :SugarwareZ-297: لازم دیدم تذکر جدی در مورد چینش بازیکنان حاضر در زمین برای کادر فنی باشگاه ارسال نمایم.

همانطور که مستحضر هستید،بنده بر خلاف آن مدیرعاملهایی که تیمشان(البته ما باشگاه داریم) را به امان خدا رها کرده و در خیال باطل خویشتن این ضرب المثل را می پرورانند که "بچه سنگ هم بخوره بزرگ میشه" توجه کافی و وافی به امور باشگاه داشته و لحظه ای از امورات باشگاه قافل نمیشوم.
در ابتدا فرازی از سیاست ها باشگاه را برای شما ارسال مینمایم،امیدوارم در تحقق این سیاست ها تلاش نمایید:

1-در اعتراض به تهمت های وارد شده به خبرنگار فوق حرفه ای ما(ایران) "دکتر حمید معصومی نژاد" که چندی پیش از طرف دانشگاه لیون مفتخر به دریافت دکترای افتخاری گشت از شما خواستار استفاده ی حداقلی از بازیکنان ایتالیایی تبار هستم.باشد که اجرای این عمل باعث بازگشت بصیرت به کوردلان گردد.

2-در راستای اجرای طرح خودکفایی با بها دادن به جوانان این مرز و بوم (فرانسه) در نیم فصل تلاش نموده چند بازیکن بومی(فرانسوی) جذب باشگاه نمایید.

3-در باشگاه فاخر لیون همیشه اصل بر شایسته سالاری بوده و هست.اگر این چنین نبود ما کادر فنی چنین شایسته را در باشگاه نداشتیم.پس از شما خواستارم کدورت های گذشته را رها کرده فکرهای کذایی بارسلونی را سر خویش بیرون نموده و بهترین دروازبان تاریخ فوتبال اسپانیا را جهت سنگربانی از دروازه لیون به ترکیب اصلی باشگاه بازگردانید.

4-مسلما همگان میداند که مهم ترین امر در باشگاه فاخر لیون همانا فرهنگ و اخلاق بوده است پس ضمن پافشاری بر این امر مهم از شما خواهشمندم بازیکنان را تشویق به اخلاق مداری نموده و در نمایش فرهنگ والای باشگاه فاخر لیون از هیچ کوششی دریغ نفرمایید.

30n4

ببینید چه جو سازی هایی که نمیکنن:5:
میشه توضیح بدید شما که اینقدر علیه ایتالیایی ها هستید چرا کادر فنیتون از اعضای ایتالیایی تشکیل شده؟؟؟؟؟:SugarwareZ-137:

30n4
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۵۲
میشه توضیح بدید شما که اینقدر علیه ایتالیایی ها هستید چرا کادر فنیتون از اعضای ایتالیایی تشکیل شده؟؟؟؟؟:SugarwareZ-137:

کو؟؟

gattus
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۵۶
تو جيب من :5:
اين اعضاى باند مافيا كه زيرپوستى عمل ميكنه:1:

رضا
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۴۳
رضا بازی ما چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شرمنده.مهمون داشتم نتونستم برگزار کنم.چقدر عجله داری:3:امروز حتما حتما برگزار میشه.

رضا
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۵۲

ضمن سپاسگذاری از نتایج در خور توجه که بر خلاف تیم خر شانس راه راه پوش کاملا از روی شایستگی نصیب ما گشته است. همچنین با تقدیر فراوان از برگزاری شایسته ی بازیها که موجب بردهای پیاپی باشگاه فاخر لیون شده است :sugarwarez-297: لازم دیدم تذکر جدی در مورد چینش بازیکنان حاضر در زمین برای کادر فنی باشگاه ارسال نمایم.

30n4

از: مربی یا هر کوفت زهر ماری باشگاه فاخر لیون:3:
به:مدیرعامل محترم باشگاه فاخر لیون

ضمن عرض سلام و احوال پرسی و بقیه مخلفات (:3:)لازم دیدم چند نکته رو یاد آور بشم:

1-باشگاه فاخر لیون تنها دارای 4 بازیکن ایتالیایی میباشد که این ها نیز از سر ناچاری به این تیم اضافه شده و در نیم فصل با لگد از این تیم شوت خواهند شد:3:

2-آخه فرانسه هم شد تیم؟!:3:از اسپانیا بگو تا واست هزارتا بازیکن بگیرم:3:

3-در مورد کاسیاس این عقاب جهان(:3:)لازم به ذکر است در راستای حاشیه زدایی از این تیم کادر فنی باشگاه فاخر لیون تصمیم به اجرای سیستم چرخشی نموده که تا کنون مثبت بوده است.هر 4 دروازه بان این تیم در بهترین شرایط قرار دارند و تا هنگامی که وضعیت به همین منوال باشد با همین سیستم درون قفس توری باشگاه فاخر لیون قرار خواهند گرفت.

4-در اجرای دستورات جنابعالی تمام تلاش خود را به کار خوایم بست.

در پایان از شما خواستارم اون 25%بقیه قرار داد ما رو هم لطف کنین بدین:3:زن و بچمون گشنشونه:3:

من الله توفیق:3:

کیان
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۵۳
شرمنده.مهمون داشتم نتونستم برگزار کنم.چقدر عجله داری:3:امروز حتما حتما برگزار میشه.

چه توقعاتی دارینا!
مگه نمیدونین رضا خانم خونست ، باید پاشه غذا بپزه ، چایی بده ، ظرف بشوره و اینا...
چه آدمایی پیدا میشنا!
واللا!

رضا
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۵۵
میشه توضیح بدید شما که اینقدر علیه ایتالیایی ها هستید چرا کادر فنیتون از اعضای ایتالیایی تشکیل شده؟؟؟؟؟:sugarwarez-137:

ما غلط کنیم از اعضای ایتالیایی باشیم.اصلا این ایتالیا که میگی چی هست؟!:3:خوردنیه؟:3:

gattus
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۲۷
ايتاليا براى بچه ها خطر داره نبايد ياد بگيرن چيه:3:

gattus
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۲۹
من فك ميكردم فقط خودم زود ميفهمم الآن فهميدم كيان هم گيراييش بالاست!:3:

رضا
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۵۶
استغفرالله....
حالا من هی آبرو داری میکنم تو و کیان هی تیکه بندازین.:3:در شان سرمربی باشگاه فاخر لیون نیست که از الفاظ رکیک استفاده کنه و الا جوابتون رو میدادم:1::3:

gattus
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۱۴
بهانه رو از آدم نگیرن انشاالله

gattus
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۲۲
اینم از تاپیک جام حذفی:SugarwareZ-007:
برنامه جام حذفی آماده نشد بنابر این فعلا همینجوری برنامه مسابقات دور اول رو میگم تا ایشالا هفته بعد که برنامه آماده شد کل برنامه رو ببینید.
در ضمن ارسال هرگونه پست در این تاپیک ممنوعه.هرگونه ارسال با کارت جریمه میشه.
بحث و کل کل تو تاپیک بحث آزاد لیگ فانتزی.

دور اول(89/3/22):
آرسنال-فیورنتینا
لیون-میلان
اوساسونا-رم
منچستر-یووه

*تیم های بارسا و لیورپول هم استراحت دارن.

تیم ها تا تاریخ 89/3/21 و تا ساعت 23:59:59
فرصت دارن که ترکیب ارسال کنن.امید حواست باشه:3:

بدون شرح:1:

رضا
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۴۴
اعتراف میکنم سوتی بدی بود:3:

hsmoa
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۲۹
رضا برنامه کامل جام حذفی را پخ بده ببینم چکار میتونم بکنم

gattus
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۳۸
اعتراف میکنم سوتی بدی بود:3:
اين كه سوت نبود :1:
چهچه بلبل بود:3:

hsmoa
چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۲۲
رضا برنامه کامل جام حذفی را پخ بده ببینم چکار میتونم بکنم
پس برنامه چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hsmoa
چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۲۵
رضااااااااااا ؟؟؟؟؟

رضا
چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۲۵
چقدر عجله داری حسین:3:
من الان اعصاب مصابم تعطیله.کلا حسش نیست.فردا امتحان شیمی دارم اصلا حس خوندنش نیست.گوشیمم نیست کلا اعصاب مصابم ندارم.پیله نکن:3:فعلا عجله ای نیست.
امیر حسین اگه تو حسشو داری اون عکسرو با توضیحاتی که بهت دادم بفرست واسه حسین.اگه هم نه که خودم فردا میفرستم:3:

gattus
چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۴۰
من فعلا حال ندارم نفس بكشم تو دستور ميدى به من بيا برو دايى!

omid
چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۲۵
آقا یه نفر دقیقا بگه آخرین مهلت که تیم بارسلون داره تا برای بازی بعدش پلن بده چه روزو چه ساعت و چه دقیقه ایست:3:؟

رضا
چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۰۴
بارسلون که جام حذفی استراحت داره.
واسه هفته سوم هم تا روز 89/3/25و تا ساعت 23:59:59 وقت داری.
امید میخوای از همین الان 3-0 بزنیم این همه زحمت نکشی؟!:3:

omid
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۲۹
من از 26 میرم مساف:3:

محمد
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۲۰

ضمن سپاسگذاری از نتایج در خور توجه که بر خلاف تیم خر شانس راه راه پوش کاملا از روی شایستگی نصیب ما گشته است. همچنین با تقدیر فراوان از برگزاری شایسته ی بازیها که موجب بردهای پیاپی باشگاه فاخر لیون شده است :sugarwarez-297: لازم دیدم تذکر جدی در مورد چینش بازیکنان حاضر در زمین برای کادر فنی باشگاه ارسال نمایم.

30n4

واِذا سَمِعوا اللَّغوَ اَعرَضوا عَنه‌ُ وقالوا لَنا اَعمـَـلُنا ولَکُم اَعمـَـلُکُم‌؛ (قصص‌،55)

هرگاه سخن لغو و بیهوده‌ای بشنوند از آن روی می‌گردانند و می‌گویند اعمال ما از آن ماست و اعمال شما از آن خودتان‌..."

دوستان
مدیران محترم عامل و مربیان زحمتکش ، اعضای محترم کمینه انضباطی و مجریان برگزار کننده و جدول ساز ( حسین جان ، با اینترنت پر سرعت 256 ، 10 دقیه طول میکشه جدول لود شه :دی ) ، اکنون که به ممد عنایات سربازان گمنام ( اشاره به رضا ) باشگاه فاخر ییونتوس توانسته است پرده ای !! کوچک از پتانسیل بالای خود را به نمایش !! گذارد ، صدای ناله !! حسودان و مغرضان بلند گشته است . گویی که مدیریت باشگاه فاخر یوونتوس توانسته اند توپ را به نقطه حساسی از بدن اینان بزنند که همانا این صداها و فریاد ها فقط در این صورت است که شنیده میشود . نه کیان ؟
باری با تمسک به آیه مذکور و سایر روایات متشابه ، سخن را خلاصه کرده و تنها به چند نکته اشاره میکنیم .
1- براستی چرا لیون ( نه باشگاهید نه تیم :دی ) هیچگاه نمیبازد؟ آیا حلقه عنکبوتی لیون !! فراموش کرده اند که برای عوام فریبی هم که شده میبایست حداقل یکی دوبازی را نبرند تا انگشت !! اتهام تبانی به سوی آنان دراز !! نشود . چرا هیچکس حق دیدن گلهای بازیها را ندارد ، چرا امکان ویدئو کنفرانس فراهم نشده است . چرا بازی باشگاه فاخر یوونتوس میبایست آخرین بازی برگزار شود . چرا ...
2- آقایان مسئول لیون که تا بلندگویی پیدا میکنند نسبت تیم فاخر ایتالیا ( رضی ا... عنهم ) ، مدافع به حق عنوان قرمانی جام جهانی ، شروع به لجن پراکنی مینمایند هیچگاه اعلام نمیکنند که مرد حاشیه ساز لیون ، دون کرلئونه، از کدام تیم حمایت میکند و اصولا ایشان در کدام کشور به مقام دون رسیده است .
3- باشگاه فاخر یوونتوس مدارکی را بدست آورده است که نشان میدهد رضا ( عضو حلقه عنکبوتی لیون ) یک روز قبل از برگزاری مسابقات در مجتمع کامپیوتری پایتخت ، مشغول خرید جوئستیک بوده است . آیا برگزاری مسابقات نیاز به دسته دارد . آن هم گوشکوبی ؟ نقش این دسته گوشکوبی در پیروزیهای لیون چیست .
مدیریت باشگاه فاخر یووونتوس آمادگی آنرا دارد که در صورت شکایت هریک از سران حلقه عنکبوتی لیون در یک دادگاه صالحه !! تمامی مدارک خویش را به آن دادگاه ارائه نماید .

مدیریت باشگاه فاخر یوونتوس
برادر محمدحسین شریعت اعظمی

رضا
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۲۴
من از 26 میرم مساف:3:

چه بهتر:3:منم همه بازیاتو 3-0 میزنم کارم کمتر بشه:3:

gattus
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۳۳
واِذا سَمِعوا اللَّغوَ اَعرَضوا عَنه‌ُ وقالوا لَنا اَعمـَـلُنا ولَکُم اَعمـَـلُکُم‌؛ (قصص‌،55)

هرگاه سخن لغو و بیهوده‌ای بشنوند از آن روی می‌گردانند و می‌گویند اعمال ما از آن ماست و اعمال شما از آن خودتان‌..."

دوستان
مدیران محترم عامل و مربیان زحمتکش ، اعضای محترم کمینه انضباطی و مجریان برگزار کننده و جدول ساز ( حسین جان ، با اینترنت پر سرعت 256 ، 10 دقیه طول میکشه جدول لود شه :دی ) ، اکنون که به ممد عنایات سربازان گمنام ( اشاره به رضا ) باشگاه فاخر ییونتوس توانسته است پرده ای !! کوچک از پتانسیل بالای خود را به نمایش !! گذارد ، صدای ناله !! حسودان و مغرضان بلند گشته است . گویی که مدیریت باشگاه فاخر یوونتوس توانسته اند توپ را به نقطه حساسی از بدن اینان بزنند که همانا این صداها و فریاد ها فقط در این صورت است که شنیده میشود . نه کیان ؟
باری با تمسک به آیه مذکور و سایر روایات متشابه ، سخن را خلاصه کرده و تنها به چند نکته اشاره میکنیم .
1- براستی چرا لیون ( نه باشگاهید نه تیم :دی ) هیچگاه نمیبازد؟ آیا حلقه عنکبوتی لیون !! فراموش کرده اند که برای عوام فریبی هم که شده میبایست حداقل یکی دوبازی را نبرند تا انگشت !! اتهام تبانی به سوی آنان دراز !! نشود . چرا هیچکس حق دیدن گلهای بازیها را ندارد ، چرا امکان ویدئو کنفرانس فراهم نشده است . چرا بازی باشگاه فاخر یوونتوس میبایست آخرین بازی برگزار شود . چرا ...
2- آقایان مسئول لیون که تا بلندگویی پیدا میکنند نسبت تیم فاخر ایتالیا ( رضی ا... عنهم ) ، مدافع به حق عنوان قرمانی جام جهانی ، شروع به لجن پراکنی مینمایند هیچگاه اعلام نمیکنند که مرد حاشیه ساز لیون ، دون کرلئونه، از کدام تیم حمایت میکند و اصولا ایشان در کدام کشور به مقام دون رسیده است .
3- باشگاه فاخر یوونتوس مدارکی را بدست آورده است که نشان میدهد رضا ( عضو حلقه عنکبوتی لیون ) یک روز قبل از برگزاری مسابقات در مجتمع کامپیوتری پایتخت ، مشغول خرید جوئستیک بوده است . آیا برگزاری مسابقات نیاز به دسته دارد . آن هم گوشکوبی ؟ نقش این دسته گوشکوبی در پیروزیهای لیون چیست .
مدیریت باشگاه فاخر یووونتوس آمادگی آنرا دارد که در صورت شکایت هریک از سران حلقه عنکبوتی لیون در یک دادگاه صالحه !! تمامی مدارک خویش را به آن دادگاه ارائه نماید .

مدیریت باشگاه فاخر یوونتوس
برادر محمدحسین شریعت اعظمی
صل على محمد بوى الكس بيامد!:1:
محمد بت شكن بت بزرگ رو بشكن!:1:
برادر هتريكى حمايت ،حمايت!:3:

30n4
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۱۲
بسم‌الله الرحمن الرحيم
و قل اعوذبك من همزات الشياطين(مومنون، 97)

آقاي محمدحسین شریعت اعظمی
مديرعامل تیمچه ی نه چندان محترم یووک

سلام عليكم

طبق عادت مالوف و سنت مسبوق آن تیمچه ی منحوس، در پست شماره 4112 پنج شنبه بیستم خرداد ‌ماه 1389 با نگارش دو نکته ی مستقل اما مرتبط،‌يكي به زبان لودگي و ديگري به زبان امنيتي، اين‌بار عليه اينجانب "سینا آقا مرد بی عیب و خطا" به تهمت و هتك حرمت روي آورده‌ايد و دوستان و ياران مرا هم بي‌نصيب نساخته‌ايد، بلكه در پرده‌دري، درهاي تازه گشوده‌ايد و همگان را نه در مقام تیمچه دار كه در جايگاه يك مقام امنيتي به تبانی و خیانت در امانت متهم كرده‌ايد.

وااسفا كه در لیگ فانتزی، اين بخش برآمده از خون بچه های هتریک، قلم به دست كسي افتاده كه در جايگاه مدیرعامل یک تیمچه در بالاترین سطح فوتبال فانتزی کشور نه‌تنها از مشي محمد شیرازی پيروي نمي‌كند بلكه با سوءاستفاده از موقعيت شغلي خويش و جايگاهي كه در مقام بهره‌مندي از اموال عمومي دارد بنگاه دروغ‌پراكني راه انداخته و پس از عمري در پوستين خلق افتادن و نقش پراوداي ايراني را بازي كردن و هتك حرمت اعضای زحمتکش کمیته ی انضباطی،برگزار کنندگان صادق و صبور بازیها و مديران خادم ملت اكنون به سراغ فردي آمده كه هرگز داعي دفاع از خويش نداشته و همواره كوشش كرده آبروي ريخته‌شده افراد و حق ناحق شده اشخاص را با وساطت و ميانجيگري و ميان‌داري و ميانه‌روي و ريش‌سفيدي به آنان بازگرداند و همواره با اين روش از لیگ فانتزی و کمیته ی انضباطی و راه محمد شیرازی پاسداری كرده است.

اكنون اما نوبت به خود من رسيده است كه از عنايات و كنايات یووک(یووه ی کوچک) بي‌بهره نمانم و بدانم كه اين بنگاه دروغ‌پراكني از تحريف مواضع 30n4 نااميد شده به توهين روي آورده است.

سخن گفتن از خويش در فرهنگ عرفاني و اخلاقي ايرانيان مذموم است اما اسوه ما امام علي(ع) است كه در زمانه نامرداني مي‌زيست كه العياذبالله اسلام و ايمان و نماز او را زير سوال بردند و آن امام شرمسار از عصري شد كه در آن او را با معاويه بن ابي‌سفيان قياس مي‌كردند. پس به فرياد درآمد و از سابقه خود در اسلام و ياري پيامبر اسلام و جنگاوري در جبهه حق گفت.

امروز هم همان روز است كه افرادي چون شما با بي‌انصافي تمام سوابق فرزندان ايران و ياران محمد شیرازی را زير سوال مي‌بريد و كسي را ياراي هماوردي با شما نيست كه اگر هست چون شمشيرعلي در نيام و چون زبان آن حضرت در كام است.

من اما زبان در كام نمي‌گيرم و از ياد نمي‌برم جفايي كه شما در حق کمیته ی انضباطی و مسئولین خادم برگزاری مسابقات و حتي دون کرلئونه كرده‌ايد.

كيست كه سابقه و رابطه مرا با برخي از بزرگان تاریخ لیگ فانتزی نداند و از اين واقعيت غافل باشد كه در مرزبندي با آن بزرگان و ترجيح محمد شیرازی عزيز بر آن دلاوران از سابقون بودم؛ اما آيا اين مجوزي است كه بر هتك حرمت ايشان از سوي یووک سكوت كنم؟

كيست كه فاصله مرا (به‌خصوص در سال‌هاي آغاز تاسيس لیگ فانتزی) با برخي از تیمداران سابق نداند و به ياد نياورد كه در ترجيح خط محمد شیرازی بر خط ‌ها و جناح‌هاي ديگر لحظه‌اي ترديد نداشتم؛ اما آيا اين دليلي است كه بر هتك حيثيت بزرگاني چون رضا – كه در تدين او شكي نبود – چشم ببندم؟

آيا مكتب همان محمد شیرازی و ميراث همان لیگ نبايد سبب شود كه اين همه ظلم و جفا را ناديده نگيريم وقتي كه مديران یووک همسو با سَمپاشان کوردل به نويسندگان و روشنفكران اين لیگ چون کیان و امین مایکل(قحط الرجال دیگه چی کنیم :دی) توهين مي‌كردند؟ آيا امروز همان كلام اميرمومنان نبايد سرلوحه ما باشد كه اگر مسلماني از خبر تعرض به زني يهودي بميرد، بر او حرجي نيست؟

آقای شریعت اعظمی
شما بر مبناي كدام دانش ورزشی و ارزشی متعرض به بردهای آنچنانی باشگاه فاخر لیون میشوید؟
شما در كدام مدرسه و مكتب و دانشكده درس تربیت بدنی با گرایش لیگ فانتزی آموخته‌ايد؟

آيا به نظر شمایووه ‌نشينان اين بردهای باشگاه بنده ارتباطي به مافیای پلید فوتبالی دارد و آيا شما طرفدار باخت تعمدی هستيد و معتقديد اگر كسي مانند شما فكر نكند از عوامل مافیای فوتبال است؟!
شما با اين شيوه، ريشه در كدام راه داريد؟ آيا راه محمد شیرازی و کیان فرسنگ‌ها از بيراهه شما دور نيست؟ آيا از آن زحمتکشانی كه با نگارش اخبار كذب و بیانیه های دروغ در یووک حريمشان را شكسته‌ايد و در برخي پرونده‌هاي شبه قضايي براي ايشان پاپوش دوخته‌ايد، حلاليت طلبيده‌ايد؟
آيا روي ديدار با بزرگان تاریخ لیگ فانتزی كه بدان‌ها توهين كرده‌ايد را داريد؟

تیمچه ی یووک به چه حقي هر روز عليه رضا و اينجانب مقاله و خبر مي‌نويسد و جعل مي‌كند و تهديد مي‌كند كه به شکایت در دادگاه صالحه می کند؟ مگر شما دادستان هتریک هستید؟ یا مامور مخفی سازمان های امنیتی؟؟

توبه کنید و به آغوش ملت بازگردید،این ره که میروید ره ترکستان.

30n4

پ.ن شما در جهت تحقیر باشگاه همیشه فاخر لیون از سر سفاهت باشگاه ما را لیون خواندید و گمان کردید ما کوچک شده ایم ولی نمیدانید که با این عمل ما را از یک باشگاه در قلب شهر لیون به شهری بزرگ در قلب کشور فرانسه تبدیل کردید.خلاصه که زکی کور خواندید که با این حرفها ما خوار نمیشویم و هر روز در قلب دوستداران فوتبال فانتزی رشد می نماییم.

amin_michael5
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۲۸
تکبیر
__________________________________________________ ___
لیورپول قهرمان

رضا
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۰۲
اقا جون هر کی دوست دارین حد اقل بیانیه هایی که مینویسین یه فکری هم واسه ما زیر دیپلمایی بکنین که هیچی نمیفهمیم ازش:3:
===========================
اینجانب هم به عنوان سرمربی باشگاه فاخر لیون و مسئول برگزاری بازیها اعلام میدارم اگر بنا بود در مسابقات تقلب گردد هم اکنون تیم سوراخ و راه راه(شبیه یه چیزی:3:)یووخک(:3:)(مخفف یووه خیلی کوچک:3:)در صدر این جدول قرار نداشت.کاش مسئولان تیم یووخک زمانی به اینجانب بهتان میبستن که تیمشان در ته جدول قرار داشت نه صدر جدول:1:

کیان
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۰۵
اینجا فقط یه چیزی ثابت میشه! :1:

نه اینکه من خیلی متشخصم ، روتون نمیشد جلو من از این جفنگیات در کنید ، من رفتم همتون دارین ثابت میکنین الافین!!! :3:

gattus
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۱۱
بیانیه ی شماره ی یک باشگاه معظم فیورنتینا

آنچه تا دیروز بر قلب ما چنگ میزد سکوت دوستان ایتالیایی ما بود اما امروز نکته ای دیدیم که باعث روشنایی چشم و قلب ما شد که برادر ارزشی مسئول باشگاه معظم فلاور یوونتوس به سخن درآمد و برخی حقایق را افشا کرد و البته برخی از مسائل را بازگو نکرد تا حقیقت به طور کامل بر ملت محترم آشکار شود اما مدتی نگذشت که کوردلال در یک هم فکری سه نفره وبا مظلوم نمایی قصد آن داشتند تا حقایق را تکذیب کنند اما باید بدانند که ملت بیدار است و حقایق را میفهمد و این مسئله در طول تاریخ بسیار اتفاق افتاده است که ریا کاران و خلاف کاران با مظلوم نمایی قصد داشته اند تا خود را نزد مردم بیگناه معرفی کنند!
از همین رو بنده سکوت را برخود محرم دانسته و به بیان برخی مسائل میپردازم تا بیگانگان نابکار بدانند که دستشان چگونه رو شده است!!
در فصل نیمه کاره ی گذشته چه اتفاقاتی افتاد ؟آیا همین تیم لیون دست و پا نمیزد تا در رتبه ی هشتم لیگ 10 تیمه ی گذشته نباشد؟آن هم با این همه ستاره های آنچنانی که خود به اندازه ی دو تیم کامل قدرت دارند و میتوانستند قهرمان بشوند آیا این نشانه ای از ضعف مدیریتی نبود؟و حال چه شده است که لیون غیر قابل شکست شده است؟آیا دلیلی بغیر از برگزاری بازی ها توسط سران لیون دارد؟ کسی آگاه نیست و چه بسا بازی های لیون برگزار نشده با کسب 3 امتیاز به پایان رسیده باشد!!! و جالب اینجاست که به صدر نشینی یووه ای اعتراض دارند که در همان فصل سوم بود!
از این مسائل بگذریم و برخی دیگر از مشکلات بپردازیم!
چرا باید تیمی مانند میلان در ابتدا از میان پاشیده شود و بعد از بازسازی در فقر بازیکن چنان بسوزد که مجبور شود از بازیکنانی همچون آنلکا استفاده کند در حالی که برخی دیگر بیش از 5 مهاجم کامل دارد!!آیا این ریشه در آنان شکست تاریخی تیمی در سن سیرو در سال2005 ندارد یا شاید قهرمانی میلان در سال 2007 یا شاید هم ریشه در شکست کشوری در برابر ایتالیا در فینال جام جهانی؟!!
آقازاده هایی که ما را به بازگشت به آرمان های برادر گرامی محمد شیرازی فرامی خوانید پس این کینه توزی ها چیست؟آیا این را نیز از ایشان آموخته اید؟! آن روز ها که ما در کنار ایشان علم فانتزی می آموختیم ایشان چنان توجهی به جناب محمد داشتند که در پیامی فرمودند:
"محمد جان فانتزی تنها یک راه را میپیماید و حرکت به سوی آن تنها با حضور افرادی همچون جناب عالی امکان پذیر است و لاغیر"
حال چه شده که برخی افراد که با اعتراضات ایشان روبرو بودند و در کلاس ایشان جایی نداشتند امروز دم از این میزنند که رهرو راه ایشان هستند،الله اعلم!

سیدامیرحسین موسوی
مدیرعامل باشگاه فیورنتینا
پنجشنبه 20 خرداد 1389

رضا
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۱۱

نه اینکه من خیلی جمتشخصم ، روتون نمیشد جلو من از این جفنگیات در کنید ، من رفتم همتون دارین ثابت میکنین الافین!!! :3:

:5:

رضا
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۱۷
بیانیه ی شماره ی یک باشگاه معظم فیورنتینا

آنچه تا دیروز بر قلب ما چنگ میزد سکوت دوستان ایتالیایی ما بود اما امروز نکته ای دیدیم که باعث روشنایی چشم و قلب ما شد که برادر ارزشی مسئول باشگاه معظم فلاور یوونتوس به سخن درآمد و برخی حقایق را افشا کرد و البته برخی از مسائل را بازگو نکرد تا حقیقت به طور کامل بر ملت محترم آشکار شود اما مدتی نگذشت که کوردلال در یک هم فکری سه نفره وبا مظلوم نمایی قصد آن داشتند تا حقایق را تکذیب کنند اما باید بدانند که ملت بیدار است و حقایق را میفهمد و این مسئله در طول تاریخ بسیار اتفاق افتاده است که ریا کاران و خلاف کاران با مظلوم نمایی قصد داشته اند تا خود را نزد مردم بیگناه معرفی کنند!
از همین رو بنده سکوت را برخود محرم دانسته و به بیان برخی مسائل میپردازم تا بیگانگان نابکار بدانند که دستشان چگونه رو شده است!!
در فصل نیمه کاره ی گذشته چه اتفاقاتی افتاد ؟آیا همین تیم لیون دست و پا نمیزد تا در رتبه ی هشتم لیگ 10 تیمه ی گذشته نباشد؟آن هم با این همه ستاره های آنچنانی که خود به اندازه ی دو تیم کامل قدرت دارند و میتوانستند قهرمان بشوند آیا این نشانه ای از ضعف مدیریتی نبود؟و حال چه شده است که لیون غیر قابل شکست شده است؟آیا دلیلی بغیر از برگزاری بازی ها توسط سران لیون دارد؟ کسی آگاه نیست و چه بسا بازی های لیون برگزار نشده با کسب 3 امتیاز به پایان رسیده باشد!!! و جالب اینجاست که به صدر نشینی یووه ای اعتراض دارند که در همان فصل سوم بود!
از این مسائل بگذریم و برخی دیگر از مشکلات بپردازیم!
چرا باید تیمی مانند میلان در ابتدا از میان پاشیده شود و بعد از بازسازی در فقر بازیکن چنان بسوزد که مجبور شود از بازیکنانی همچون آنلکا استفاده کند در حالی که برخی دیگر بیش از 5 مهاجم کامل دارد!!آیا این ریشه در آنان شکست تاریخی تیمی در سن سیرو در سال2005 ندارد یا شاید قهرمانی میلان در سال 2007 یا شاید هم ریشه در شکست کشوری در برابر ایتالیا در فینال جام جهانی؟!!
آقازاده هایی که ما را به بازگشت به آرمان های برادر گرامی محمد شیرازی فرامی خوانید پس این کینه توزی ها چیست؟آیا این را نیز از ایشان آموخته اید؟! آن روز ها که ما در کنار ایشان علم فانتزی می آموختیم ایشان چنان توجهی به جناب محمد داشتند که در پیامی فرمودند:
"محمد جان فانتزی تنها یک راه را میپیماید و حرکت به سوی آن تنها با حضور افرادی همچون جناب عالی امکان پذیر است و لاغیر"
حال چه شده که برخی افراد که با اعتراضات ایشان روبرو بودند و در کلاس ایشان جایی نداشتند امروز دم از این میزنند که رهرو راه ایشان هستند،الله اعلم!

سیدامیرحسین موسوی
مدیرعامل باشگاه فیورنتینا
پنجشنبه 20 خرداد 1389

یه ضرب المثل هست که میگه شهر که شلوغ میشه قورباغه هم هفت تیر کش میشه حکایت الانه:3:

30n4
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۲۰

نه اینکه من خیلی جمتشخصم ، روتون نمیشد جلو من از این جفنگیات در کنید ، من رفتم همتون دارین ثابت میکنین الافین!!! :3:

ایشالله خدا قسمت کنه یه روزی درس شیرین الگوریتمهای موازی بخونی ببینم روزی چندتا بیانیه صادر میکنی.فکر کنم واعظ دو ترم داشته این درس رو میخونده =))

کیان
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۲۱
:5:

حالا نمیشد اون ج اضافی رو برداری بعد بالا بیاری؟!! :3:

کیان
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۲۳
ایشالله خدا قسمت کنه یه روزی درس شیرین الگوریتمهای موازی بخونی ببینم روزی چندتا بیانیه صادر میکنی.فکر کنم واعظ دو ترم داشته این درس رو میخونده =))

من خدا رو شکر هیچ وقت از این شر و ورا نمیخونم! :3:

سخت ترین درسی که خواهم خوند فکر کنم اقتصاد کلان باشه! :SugarwareZ-027:

gattus
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۲۴
تکبیر
__________________________________________________ ___
لیورپول قهرمان

سوراخه

رضا
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۲۹
حالا نمیشد اون ج اضافی رو برداری بعد بالا بیاری؟!! :3:

اشتباه تایپی خودت بود.
حالا اگه من اینجوری مینوشتم که همه هتریک رو خبردار میکردی:3:

==============================

لازم به ذکره که تا پایان فردا شب فرصت دارین واسه ترکیب دادن.اگه ترکیبتون رو میخوید همون ترکیب قبلی باشه باید تاییدش کنین.

کیان بالاخره جریان ترکیب چی شد؟!یه دونه کامل میفرستی یا اینو با همین ترکیبی که گفتی برگزار کنم؟

gattus
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۲۹
یه ضرب المثل هست که میگه شهر که شلوغ میشه قورباغه هم هفت تیر کش میشه حکایت الانه:3:

از قدیم به پسرها توصیه شده بود به بچه 6 ماهه رو ندن جفت پا میاد یه جایی نفس آدم رو میگیره!!!:SugarwareZ-253:

رضا
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۳۰
آقا این همه بیانیه که میدین واسه چیه آخه؟!:3:
اگه از ترس تهمت تقلب و این حرفا نبود که میخواستم همون قبل از لیگ قول بدم لیون بدون باخت قهرمان میشه:1::3:
البته الان هم هدفم همینه.میخوام رکورد بزنم:1::3:

کیان
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۳۳
اشتباه تایپی خودت بود.
حالا اگه من اینجوری مینوشتم که همه هتریک رو خبردار میکردی:3:

==============================

لازم به ذکره که تا پایان فردا شب فرصت دارین واسه ترکیب دادن.اگه ترکیبتون رو میخوید همون ترکیب قبلی باشه باید تاییدش کنین.

کیان بالاخره جریان ترکیب چی شد؟!یه دونه کامل میفرستی یا اینو با همین ترکیبی که گفتی برگزار کنم؟

گیراییت چنده گوگولی؟!! :3:
با همونی که تو پخ گفتم دیگه...

رضا
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۳۴
از قدیم به پسرها توصیه شده بود به بچه 6 ماهه رو ندن جفت پا میاد یه جایی نفس آدم رو میگیره!!!:sugarwarez-253:

یه ضرب المثل دیگه هم هست میگه یه جایی داشتن اسب ها رو نعل میکردن پشه هم پاشو گرفت بالا:3:

رضا
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۳۷
گیراییت چنده گوگولی؟!! :3:
با همونی که تو پخ گفتم دیگه...

آخه گاگول خان گفتی حسش نیست گفتم شاید تا قبل از بازی حسش پیدا بشه:3:
البته میدونستم غیر ممکنه:3:

30n4
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۰۹
وای یه بیانیه نوشتم در جواب ایتالیایی های مافیایی ولی send نشد ببینید اینا تا کجا پیش رفتند که در نطفه ما رو سانسور میکنند

کیان
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۵۹
به نام او

نعوذ بالله من الغافلون و الفاسقون

"لهم قلوب لایفقهون بها و لهم اعین لایبصرون بها و لهم آذان لایسمعون بها اولئک کالانعام بل هم اضلّ و اولئک هم الغافلون"

الاعراف 178

دلهایی دارند که با آن حقایق را دریافت نمی کنند، چشمانی دارند که با آنها نمی بینند و گوشهائی دارند که با آنها نمی شنوند آنان همانند چهارپایانند بلکه گمراه ترند آری آنان همانا غافلانند.

با سلام و درود خدمت محضر مبارک سیدنا آقا ممد شیرازی

شما خود بهتر از هر کس آگاهید که من در جهت اتحاد ، همبستگی ، پیوستگی ، موجود بودن حد ، برابر بودن مشتق چپ و راست و خیلی نکات ریز و درشت دیگر تا به حال سکوت کردم و حقایق زیادی را پنهان کردم. چه اتهاماتی صغیر و کبیری را تحمل داشتم. چه مهملاتی را دایورت کردم و حرمت شما ، ملت فانتزی و سرزمین آن را حفظ کردم. اما اکنون گسست ها و مشکلاتی را در این جامعه مشاهده میکنم که باعث میشود دیگر نتوانم زبان در کام گیرم.

زمانی نه چندان دور را به یاد میاورم که سربازان گمنام جان بر کف شما توپچی های لندن به اتکا به یاد شما در صدر جدول متبرک فانتزی جای داشتند. و چه شب هایی را بیداری کشیده بودند و ذکر نام شما را زیر لب جاری کرده بودند تا به این مقام والا رسیده بودند.

مشکلات از همانجا شروع شد. عده ای کوردل که چشم دیدن موفقیت های روز افزون مقتدیان شما را نداشتند به حرف آمدند و بنده حقیر را به تبانی متهم کردند. و جالب این که این کوردلان به اعتقاد من از روی حسادت این مهملات را ردیف کرده بودند زیرا تیمچه خود آنها با آن همه بازیکن اسمی اما بی ایمان وظیفه فانوسچی بودن سرزمین را بر دوش میکشیدند و همین خون آنها را به جوش آورده بود و شروع به توطئه چینی کردند. دایعه فرهنگی-ارزشی بودن به خود گرفتند و شروع به تبلیغات منفی و صدور زرت و زورت بیانیه های مختلف بر علیه این حقیر کردند غافل از آنکه تبلیغات در جامعه فانتزی فعلی مکروه است زیرا باعث ایجاد نیازهای کاذب در ملت شده و آنها را از ساده زیستی دور میکند.

بنده با پشتوانی شما این فتنه را در نطفه خاموش کردم ولی متاسفانه این خاموشی مثل زیر خاکستر رفتن آتش بوده است زیرا حالا به مقداری فوت از جانب بعضی ناآگاهان قبای اطاعت از شما را به تن کرده اند و رو آمدند و دوباره شروع به شایعه پراکنی و صدور بیانیه های مختلف کردند.
آنهایی که بعد از آن شکست اسفبار در لیگ اول به انزوا رفته بودند حال دیگر بار به راه کج خود برگشته اند.
حال سئوال من از آنها این است که آیا رحمت شما را فراموش کردند؟
آیا به یاد ندارند که چطور بنده در نیم فصل دوم لیگ اول به آنها کمک کردم تا مقداری امتیاز بگیرند و از فرش جدول فاصله بگیرند؟
آیا فراموش کردند بنده با اقتدا به شما آنقدر به مشکلات آنها فکر کردم که خود را نیز فراموش کردم و به آنها کمک کردم تا اولین باخت خویش را رقم بزنند؟
آیا اینها را به یاد ندارید که این چنین تبلیغات میکنید؟
پس من اسم واقعی شما را که در مکاشفات خودبه آن پی بردم این جا بیان میکنم:
ای صاحبان سرمایه باشگاهک ضاغارت یووک.
بلی ، این است اسم شما: ضد ارزشی ، غیر اخلاقی ، روباه تبلیغاتی.

پس من شما را به راه راست سیدنا ممد شیرازی دعوت میکنم و به شما میگویم تا از این راه کج باز نگردید همین اسم شما خواهد بود.
یا حداقل اگر آنقدر در این راه پیش رفتید که راه بازگشت را گم کردید ، پس آزاد مرد باشید و در آن پیش روید تا به غرب گرایی برسید نه مثل حال که غرب زده اید و فقط تبلیغات و جنبات منفی را از فرهنگ آنها گرفته اید. در آنها پیشروی کنید تا شاید در آن فرهنگ به جوانمردی برسید و اندکی کمتر فتنه زایی و عوام فریبی کنید.

اندک کلامی هم با برادر گرامی سینا داشتم که سخن کوتاه کرده و فقط به این هشدار اکتفا میکنم که ای داداش! از اطرافیانت بر حذر باش!
برخی از آنها مقداری ناآگاهند و فکر میکنند فقط با اراده خود به این جایگاه تکیه کردند ، غافل از آنکه اگر نگاه سیدنا به آنها نبود اکنون مسئول نبودند و اگر اقتدای بازیکنانش به آقا ممد نبود تیم برتر سرزمین پاک فانتزی هم نبودند.

کلام آخر را نیز با آرزوی پایداری برای سرزمین پاک فانتزی به محضر خود شما میگویم که:
آقا! همان طور که شما امر کرده بودید بنده به سربازانتان گفتم توانایی های اصلی خود را پنهان دارند و بنده حقیر نیز رمز و رموزی که از مکاشفات خود آموخته بودم به کار نبردم تا راه قهرمانی مقداری بر دیگر مومنانی که کمتر از حقیر با مکتب شما آشنا شده اند هموار شود و آنها نیز به این موفقیت دست یابند بلکه ایمانشان بیشتر شود. حال خواهش این حقیر این است که اندکی رخ بنما و عجّل حضورک تا این غافلان بیش از این نتوانند با عبای شما خیمه شب بازی کرده و ملت را گمراه کنند.

من الله التوفیق.
دهم ژوئن سنة 2010.
مقلد سینه چاک شما ، کیان.

کیان
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۰۰
واااااااااااای پسر! :3:
چی نوشتم!!! :3:
بخونید یه کم چشاتون مثل دستای من کف کنه! :3:

gattus
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۰۳
اين بايد درتاريخ ثبت بشه تا ملت روز رسوايى دشمنان رو جشن بگيرن:1:

رضا
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۱۵
کیان الان منظورت از اطرافیان سینا من بودم یا کس دیگه ای؟!:3:

'Mohammad
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۱۸
من برگشتم
مشکلاتم کم شدن و هر روز هم دارن کم تر میشن فقط از 24 تا 29 هم نیستم بعد از اون هستم در خدمت همگی

چقدرم قشنگ بیانیه میدین تو کارای فنی و تیم داری و ... رو که در جریان نیستم ولی تو بیانیه دادن خیلی پیشرفت کردین :3:

البته تو یه سری چیزای دیگه هم پیشرفت کردین مثلا یکی گفته حالا که محمد مرده نفر دوم رئیس بشه یا یکی هم واسه 2 تا بازیکن گرد و خاک کرده اولی که به نظر مدیران بستگی داره اکه بخوان من میرم کنار یعنی تیم داریمو میکنم نفر دوم بیاد رئیس بشه ولی دومی رو تا وقتی من هستم هیچکس حق نداره به کادر و مسئولین لیگ من توهین کنه

محمد
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۲۳
من برگشتم
مشکلاتم کم شدن و هر روز هم دارن کم تر میشن فقط از 24 تا 29 هم نیستم بعد از اون هستم در خدمت همگی

چقدرم قشنگ بیانیه میدین تو کارای فنی و تیم داری و ... رو که در جریان نیستم ولی تو بیانیه دادن خیلی پیشرفت کردین :3:

البته تو یه سری چیزای دیگه هم پیشرفت کردین مثلا یکی گفته حالا که محمد مرده نفر دوم رئیس بشه یا یکی هم واسه 2 تا بازیکن گرد و خاک کرده اولی که به نظر مدیران بستگی داره اکه بخوان من میرم کنار یعنی تیم داریمو میکنم نفر دوم بیاد رئیس بشه ولی دومی رو تا وقتی من هستم هیچکس حق نداره به کادر و مسئولین لیگ من توهین کنه

خدا برگشت :SugarwareZ-027:

کیان
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۲۸
خدا برگشت :sugarwarez-027:

و نعوذ بالله من الکافرون! :3:

محمد
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۳۲
به نام او

نعوذ بالله من الغافلون و الفاسقون

"لهم قلوب لایفقهون بها و لهم اعین لایبصرون بها و لهم آذان لایسمعون بها اولئک کالانعام بل هم اضلّ و اولئک هم الغافلون"

الاعراف 178

دلهایی دارند که با آن حقایق را دریافت نمی کنند، چشمانی دارند که با آنها نمی بینند و گوشهائی دارند که با آنها نمی شنوند آنان همانند چهارپایانند بلکه گمراه ترند آری آنان همانا غافلانند.

با سلام و درود خدمت محضر مبارک سیدنا آقا ممد شیرازی

شما خود بهتر از هر کس آگاهید که من در جهت اتحاد ، همبستگی ، پیوستگی ، موجود بودن حد ، برابر بودن مشتق چپ و راست و خیلی نکات ریز و درشت دیگر تا به حال سکوت کردم و حقایق زیادی را پنهان کردم. چه اتهاماتی صغیر و کبیری را تحمل داشتم. چه مهملاتی را دایورت کردم و حرمت شما ، ملت فانتزی و سرزمین آن را حفظ کردم. اما اکنون گسست ها و مشکلاتی را در این جامعه مشاهده میکنم که باعث میشود دیگر نتوانم زبان در کام گیرم.

زمانی نه چندان دور را به یاد میاورم که سربازان گمنام جان بر کف شما توپچی های لندن به اتکا به یاد شما در صدر جدول متبرک فانتزی جای داشتند. و چه شب هایی را بیداری کشیده بودند و ذکر نام شما را زیر لب جاری کرده بودند تا به این مقام والا رسیده بودند.

مشکلات از همانجا شروع شد. عده ای کوردل که چشم دیدن موفقیت های روز افزون مقتدیان شما را نداشتند به حرف آمدند و بنده حقیر را به تبانی متهم کردند. و جالب این که این کوردلان به اعتقاد من از روی حسادت این مهملات را ردیف کرده بودند زیرا تیمچه خود آنها با آن همه بازیکن اسمی اما بی ایمان وظیفه فانوسچی بودن سرزمین را بر دوش میکشیدند و همین خون آنها را به جوش آورده بود و شروع به توطئه چینی کردند. دایعه فرهنگی-ارزشی بودن به خود گرفتند و شروع به تبلیغات منفی و صدور زرت و زورت بیانیه های مختلف بر علیه این حقیر کردند غافل از آنکه تبلیغات در جامعه فانتزی فعلی مکروه است زیرا باعث ایجاد نیازهای کاذب در ملت شده و آنها را از ساده زیستی دور میکند.

بنده با پشتوانی شما این فتنه را در نطفه خاموش کردم ولی متاسفانه این خاموشی مثل زیر خاکستر رفتن آتش بوده است زیرا حالا به مقداری فوت از جانب بعضی ناآگاهان قبای اطاعت از شما را به تن کرده اند و رو آمدند و دوباره شروع به شایعه پراکنی و صدور بیانیه های مختلف کردند.
آنهایی که بعد از آن شکست اسفبار در لیگ اول به انزوا رفته بودند حال دیگر بار به راه کج خود برگشته اند.
حال سئوال من از آنها این است که آیا رحمت شما را فراموش کردند؟
آیا به یاد ندارند که چطور بنده در نیم فصل دوم لیگ اول به آنها کمک کردم تا مقداری امتیاز بگیرند و از فرش جدول فاصله بگیرند؟
آیا فراموش کردند بنده با اقتدا به شما آنقدر به مشکلات آنها فکر کردم که خود را نیز فراموش کردم و به آنها کمک کردم تا اولین باخت خویش را رقم بزنند؟
آیا اینها را به یاد ندارید که این چنین تبلیغات میکنید؟
پس من اسم واقعی شما را که در مکاشفات خودبه آن پی بردم این جا بیان میکنم:
ای صاحبان سرمایه باشگاهک ضاغارت یووک.
بلی ، این است اسم شما: ضد ارزشی ، غیر اخلاقی ، روباه تبلیغاتی.

پس من شما را به راه راست سیدنا ممد شیرازی دعوت میکنم و به شما میگویم تا از این راه کج باز نگردید همین اسم شما خواهد بود.
یا حداقل اگر آنقدر در این راه پیش رفتید که راه بازگشت را گم کردید ، پس آزاد مرد باشید و در آن پیش روید تا به غرب گرایی برسید نه مثل حال که غرب زده اید و فقط تبلیغات و جنبات منفی را از فرهنگ آنها گرفته اید. در آنها پیشروی کنید تا شاید در آن فرهنگ به جوانمردی برسید و اندکی کمتر فتنه زایی و عوام فریبی کنید.

اندک کلامی هم با برادر گرامی سینا داشتم که سخن کوتاه کرده و فقط به این هشدار اکتفا میکنم که ای داداش! از اطرافیانت بر حذر باش!
برخی از آنها مقداری ناآگاهند و فکر میکنند فقط با اراده خود به این جایگاه تکیه کردند ، غافل از آنکه اگر نگاه سیدنا به آنها نبود اکنون مسئول نبودند و اگر اقتدای بازیکنانش به آقا ممد نبود تیم برتر سرزمین پاک فانتزی هم نبودند.

کلام آخر را نیز با آرزوی پایداری برای سرزمین پاک فانتزی به محضر خود شما میگویم که:
آقا! همان طور که شما امر کرده بودید بنده به سربازانتان گفتم توانایی های اصلی خود را پنهان دارند و بنده حقیر نیز رمز و رموزی که از مکاشفات خود آموخته بودم به کار نبردم تا راه قهرمانی مقداری بر دیگر مومنانی که کمتر از حقیر با مکتب شما آشنا شده اند هموار شود و آنها نیز به این موفقیت دست یابند بلکه ایمانشان بیشتر شود. حال خواهش این حقیر این است که اندکی رخ بنما و عجّل حضورک تا این غافلان بیش از این نتوانند با عبای شما خیمه شب بازی کرده و ملت را گمراه کنند.

من الله التوفیق.
دهم ژوئن سنة 2010.
مقلد سینه چاک شما ، کیان.

"و آگر آنان زیاده روی کردند و پا از گلیمشان فراتر نهادند پس چوب در آستینشان کن تا ضایع شوند ."
هت تریک الاولیا ، جلد چهارم صفحه بیست و چهار ، خط آخر
اکنون که غبار فتنه فضای پاک و دوست داشتنی لیگ فانتزی - این ثمره همنام شیرازیم - را در هم نوردیده وظیفه خود میدانیم که با بصیرت و خویشتن داری از آلوده شدن بیش از پیش این فضا پرهیز کنم اما مگر میگذارند ...
با خبر شدم بوقچیهای لندن نشین هم دوشادوش شبکه عنکبوتی لیون شروع به فحاشی و لجن پراکنی علیه صدرنشین مطلق لیگ کرده اند و در این میان خزعبلاتی هم از لیگ اول سر هم کرده اند که برای هر خواننده منصف با بصیرتی جز خنده تلخ و افسوس چیزی به ارمغان نمیآورد .
به هرحال برای تنویر افکار عمومی و بردن آبروی هر کسی که بر علیه ما قلم میزند لازم میبینم برگه ای از کتاب خیانات این مهره لندن نشین را برای مردم عزیز شرح دهم
هوشنگ پیرکماجی معروف به کیان ، متولد 1369 ،در خانواده ای متمول چشم به جهان گشود . او از همان کودکی با هم سن و سالان خود بسیار فرق میکرد . در هفت ساگی به علت خطاب کردن خانم معلمش به .... برای همیشه از مدرسه اخراج شد و دیگر هیچگاه به مدرسه نرفت .
در حالی که تمامی بچه ها در سنین 7 تا 18 سالگی مشغول تحصیل در مدرسه بودند وی تمام این سالها را به خاک بازی در کنار جوب و میخ دیواری پرداخت. بعدها وی در کتاب " تجربه های دردناک دوران کودکی " از این سالها به عنوان سخت ترین سالهای زندگیش یاد کرد .در سال 1994 توسط آیان رایت مهره نفوذی انگلیس در ایران به ریاست انجمن بوقچیهای لندن در تهران درآمد . وی با چهره منافقانه خود در دور اول لیگ فانتزی توانست به عنوان برگزارکننده مسابقات انتخاب شود و در حالیکه یاران با بصیرت این انجمن خطر نفوذ این مهره اجنبی را بارها گوشزد کرده بودند اما حمایتهای ساده لوحانه ریاست وقت از وی تا انتهای لیگ ادامه داشت تا آنجا که بردهای مضحک و نمایشی آرسنال کار را بجایی رسانید که وی مجبور به استعفا و فرار به لندن شد .

آری اینست پایان راه مردی که پشت !! به میهن کرد و به آغوش بیگانه پناه برد .

محمد حسین شریعت اعظمی

30n4
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۳۸
الان میخوام برم بیرون ولی این وعده رو به هواداران باشگاه فاخر لیون میدم که یاد و خاطره ی واعظ آشتیانی رو براتون زنده کنم

لیگ فانتزی جای لمپن ها نیست

کیان
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۲۲
ایها الملت الفانتزی!
توجه شما را به نکاتی چند از که از درون آخرین بیانیه این گمراه مغفول ، سرکرده باشگاهک ضاغارت یووک ، استخراج کردم جلب میکنم تا ببینید این ها چقدر ریا کارند و در پس پرده نجابت خود چه فرهنگ لمپنیسم ناقصی پنهان داشته اند:

1. اضداد و نقاضت در 2 بیانیه پشت هم به قدری آشکار است که نیاز به بیان ندارد! در یک جا خود را پیرو سیدنا ممد اعلام داشته و در جایی دیگر ، در لا به لای صحبتشان وی را منصوب میکنند به ساده لوحی... واااااا مصیبتا! شوخی شوخی با آقا هم شوخی؟!!!

2. القابی نظیر هوشنگ و تحصیلات نداشته اون الکس و لوییجی دل نری و لوچیانو مگی و بقیه گورخرای اندکی محترم را در دنباله شایعه پراکنی و تبلیغات منفی خود به این حقیر دانا و فرزانه (مدارکشم تو آموزش پرورش و وزارت علوم موجوده!) نسب میدهند.

3. این لمپن ها که در حال دریدن پرده های خانه خود به نام پرده های خانه ما هستند حتی بلد نیستند درست پرده بدرند و با این اراجیف ثابت کردند هنوز حتی شیلنگ هم نیستند که ادعای شاخی میکنند! اون میخ دیواری نیست و بیخ دیفالیه ضایع! میخ دیواری همونیه که میکنن تو رل پلاک! :3:

4. شیپوری که به من نسبت دادی رو خودت بگیر به جا سوت بلبلی بزن که نفهمن ضایع شدی ، غرب زده! :3:

رضا
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۲۹
ایها الملت الفانتزی!
توجه شما را به نکاتی چند از که از درون آخرین بیانیه این گمراه مغفول ، سرکرده باشگاهک ضاغارت یووک ، استخراج کردم جلب میکنم تا ببینید این ها چقدر ریا کارند و در پس پرده نجابت خود چه فرهنگ لمپنیسم ناقصی پنهان داشته اند:

1. اضداد و نقاضت در 2 بیانیه پشت هم به قدری آشکار است که نیاز به بیان ندارد! در یک جا خود را پیرو سیدنا ممد اعلام داشته و در جایی دیگر ، در لا به لای صحبتشان وی را منصوب میکنند به ساده لوحی... واااااا مصیبتا! شوخی شوخی با آقا هم شوخی؟!!!

2. القابی نظیر هوشنگ و تحصیلات نداشته اون الکس و لوییجی دل نری و لوچیانو مگی و بقیه گورخرای اندکی محترم را در دنباله شایعه پراکنی و تبلیغات منفی خود به این حقیر دانا و فرزانه (مدارکشم تو آموزش پرورش و وزارت علوم موجوده!) نسب میدهند.

3. این لمپن ها که در حال دریدن پرده های خانه خود به نام پرده های خانه ما هستند حتی بلد نیستند درست پرده بدرند و با این اراجیف ثابت کردند هنوز حتی شیلنگ هم نیستند که ادعای شاخی میکنند! اون میخ دیواری نیست و بیخ دیفالیه ضایع! میخ دیواری همونیه که میکنن تو رل پلاک! :3:

4. شیپوری که به من نسبت دادی رو خودت بگیر به جا سوت بلبلی بزن که نفهمن ضایع شدی ، غرب زده! :3:

البته فکر کنم یه بچه 3 ساله هم بدونه که اون ذاقارته نه ضاغارت:3:

محمد
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۲۹
ایها الملت الفانتزی!
اون میخ دیواری نیست و بیخ دیفالیه ضایع! میخ دیواری همونیه که میکنن تو رل پلاک![/b] :3:
4

:3: :3: :3: :3: پس ما چرا اون موقع ها میگفتیم میخ دیواری ؟ جدی مطمئنی ؟

کیان
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۳۱
البته فکر کنم یه بچه 3 ساله هم بدونه که اون ذاقارته نه ضاغارت:3:

تو اگه 2 تا سنجد بندازی بالا ، بیانیه قبلی رو بخونی میفهمی ضاغارت مخفف ضد ارزشی ، غیر اخلاقی ، روباه تبلیغاتیه.

محمد شیپور رو یه ربع قرض بده رضا بره باهاش چند تا بوق بزنه و بیاد! :3:

کیان الان منظورت از اطرافیان سینا من بودم یا کس دیگه ای؟!:3:

دقیقاً خود خودت! :3:

کیان
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۳۲
:3: :3: :3: :3: پس ما چرا اون موقع ها میگفتیم میخ دیواری ؟ جدی مطمئنی ؟

خب شما احتمالاً همشهری ما بودین ، خودتون خبر نداشتین! :3:
زابلو کنار دیوار بازیش میکنن دیگه ، میشه بیخ دیواری. :SugarwareZ-027:

gattus
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۵۱
بنده این صحنه ها رو که میبینم مشعوف میشم:3:
مرگ بر ضد ولایت ممد شیرازی:3:

رضا
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۳۷
شما هم با این بیانیه هاتون:3:
من هی میگم سیکلم رو هم با استشهاد محلی گرفتم اینا واسه من اختصار مینویسن.

حالا کیان تو چرا گیر دادی به من؟!:3:بالاخره تو اینوری یا اونوری؟!:3:

gattus
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۴۳
آرسنال 0-1 فیورنتینا
ورزشگاه:camp nuo
گل:پاتو(70)

*آنری به دلیل مصدومیت بازی بعدی تیمش رو در مقابل لیورپول از دست داد.

ترکیب دو تیم:
آرسنال:گیون(6.0)-لوسیو(6.5)-توره(6.5)-زانتی(6.5)-فلیپه(6.0)-سرجیو(6.5)-فابرگاس(5.5)-دکو(6.0)-رونالدو(6.5)-موتو(6.0)-آنری(5.5)

فیورنتینا:فری(6.0)-مکسس(6.5)-مارکز(6.0)-راموس(5.5)-گروسو(6.5)-پیرلو(6.0)-گورکف(6.0)-ورون(5.5)-استانکوویچ(6.5)-پاتو(6.0)-زاراته(6.5)

27:اولین اتفاق بازی مصدومیت آنریه

31:میکولی به جای آنری وارد زمین میشه

55:شوت زاراته از داخل محوطه جریمه-گیون دفع میکنه-روی ریباند-شوت راموس-گل!گل برای فیورنتینا...اما آفسایده:3:

62:شوت میکولی از پشت محوطه-دستان فری

70:ضد حمله برای فیورنتینا-پاتو از میانه میدان تک و تنها میتازه و جلو میاد-تک به تک-شوت-گل!

78:حدودا 2-3 دقیقه ای میشه که دروازه فیورنتینا به توپ بسته شده و در همین مدت حدودا 4-5 شوت به طرف دروازه شلیک شده که فری همه توپ ها رو برگشت داده-فیورنتینا به شدت تحت فشاره

90:بازی تموم میشه و فیورنتیا به نهایت خر شانسی به مرحله بعد صعود میکنه.
*:انگار تیمای ایتالیایی ذاتا خر شانسن::3:

به کوری چشم دشمنان!!:3:

رضا
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۵۱
خودم دور بعدی با 3تا گل حذفت میکنم:1:
این خط(-)اینم نشون(@):3:ببین کی گفتم:3:
بنده کلا قاتل ایتالیایی ها میباشم:1:فعلا رم رو 1-0 بردم.میلان رو هم 3-0.
حریف میطلبیم:1:

رضا
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۵۱
خودم دور بعدی با 3تا گل حذفت میکنم:1:
این خط(-)اینم نشون(@):3:ببین کی گفتم:3:
بنده کلا قاتل ایتالیایی ها میباشم:1:فعلا رم رو 1-0 بردم.میلان رو هم 3-0.
حریف میطلبیم:1:

gattus
پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۵۶
اون برمیگرده به بخشی از اون بیانیه ای که دادم:1:

کیان
جمعه ۲۱ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۱۹
بی برو رضا! من طرفدار حقم! :3:
تو که عمراً ناحقم نیستی ، چه برسه به حق! :3:
مردک بردار این پس ات رو آنیستال کن دوباره بریز! :3:
عملاً یه پاشو گذاشته اینور تیم ما ، یکیشم اونورش ، بقیه اش رو هم خودتون میدونید دیگه! :3:

sasan69
جمعه ۲۱ خرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۰۳
سوراخه

خودتي:3:

gattus
جمعه ۲۱ خرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۱۳
خودتي:3:

هدف ضایع کردنه امین بود:3:

sasan69
جمعه ۲۱ خرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۲۲
هدف ضایع کردنه امین بود:3:

ضايع هم خودتي:3:

gattus
جمعه ۲۱ خرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۲۵
نذار علیهت بیانیه بدم ها!!!!!!!!!!!!!!!!:3::3:
شیطونه میگه آروین رو بهت ندم :3:
تو باید از من حمایت کنی:3:
حداقل تا سه شنبه:3:

محمد
جمعه ۲۱ خرداد ۱۳۸۹, ۰۲:۱۶
عملاً یه پاشو گذاشته اینور تیم ما ، یکیشم اونورش ، بقیه اش رو هم خودتون میدونید دیگه! :3:

بقیشو بگو دیگه ، من نمیدونم :3:

ولی راست میگه دیگه رضا ، تو اصلا حموم رفتی داری بازیا رو برگزار میکنی ؟
اصلا کجای دنیا شب جمعه بازی فوتبال برگزار میکنن ؟

30n4
جمعه ۲۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۵۲
امروز متوجه شدم"چرا قطار تا وقتی ایستاده است کسی به او سنگ نمیزند؟ اما وقتی قطار به راه افتاد سنگباران می شود؟"

در پاسخ پست شماره ی 4119 مورخ پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۱۱،لازم است جهت تنویر اذهان عمومی نکاتی را به همکاران گرامی گوشزد نمایم:

"با چشم ها

ز حیرت این صبح ِ نا بجای

خشکیده بر دریچه ی خورشیدِ چار طاق

بر تارکِ سپیده ی این روز پا به زای

دستان بسته ام را

آزاد کردم از

زنجیرهای خواب

فریاد برکشیدم :

" - اینک

چراغ معجزه

مَردُم

تشخیص نیم شب را از فجر

در چشم های کور دلی تان

سویی به جای اگر

مانده ست آن قَدر،

تا از

کیسه تان نرفته، تماشا کنید خوب

در آسمان شب

پرواز آفتاب را

با گوش های نا شنوایی تان

این طُرفه بشنوید :

در نیم پرده ی شب

آواز آفتاب را "

احمد شاملو

1-چون قطار پر طمطراق باشگاه فاخر لیون به حرکت جمیل خود ادامه داد؛بودند اشخاصی کم بصیرتی که آسمان را بر ریسمان پیوند زده تا دلایلی صادر نمایند که اینان چون پیشتر در مقام هشتم بوده اند پس چگونه است که امروزه بدون تفاضل گل و بی دلیل در رتبه ی دوم روزگار میگذرانند؟

"ای یاوه،یاوه،یاوه،خلایق مستید و منگ؟یا به تظاهر تزویر میکنید؟" در آن مکتب که شما به علم آموزی مشغول بودید جز درس سفسته چیز دیگر نمی آموختند؟
همانگونه که رفیق شفیق دیروز،دشمن قسم خورده ی امروز روسیه ی ملعون دُر افشانی کرده است :"با «عوام فريبی سياسی» نمی تواند قدرت خود را حفظ کند." دست از عوام فریبی و سفسته نمودن باز دارید.
هر چند دلیل تلارنس رتبه ی باشگاه فاخر لیون بر کسی پوشیده نیست ولی در دفاع از مواضع باشگاه باید عرض نمایم:
"این گول بین که روشنی آفتاب را از ما دلیل می طلبد" گمان برده اید چون در گذشته ما در رتبه ی هشتم قرار داشته ایم تا ابد در آن مکان می مانیم؟ فکر میکنید این رتبه ها دائمی ست؟؟ اگر اندیشه ی شما چنین قلیل است پس چرا به خود زحمت یارگیری میدهید؟ پس چگونه است شما وقت گرامی برگزارکنندگان صدیق بازیهای لیگ فانتزی را میگیرید؟جدول دور قبل را بنگرید و گمان برید تا ابد در آن نقطه باز خواهید ایستاد.اما بدانید زندگی منتظر شما نمیشود و به حرکت خویش ادامه خواهد داد.

دوستان اگر مشیت الهی در دوره ی قبل چنین بود که باشگاه فاخر لیون در رتبه ی هشتم قرار گیرد،بنده خدواند عزوجل را شکر گفته و به آن تن در میدهم.همانگونه که امروز خدواند را شاکریم که لطف خویش را شامل باشگاه ما کرده است.و آن کوردلان این لطف الهی را با سفسته به تقلب تشبیه کردند بدانند که در حق خود جفا کردند و از ذات خویش فاصله گرفته اند.تا گناه بیش از پیش بر دلهاتان سایه نیفکنده به سوی خدا بازگردید که خداوند توابین را دوست دارد حتی اگر در بیدادگاهی نمایشی حضور داشته باشند.

الهی،با تو آشنا شدم.از خلایق جدا شدم،در جهان شیدا شدم به درگاه تو دست به دعا میبرم:

﴿اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ﴾﴿صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ﴾

--
"ای کاش می توانستند

از آفتاب یاد بگیرند

که بی دریغ باشند

در دردها و شادی ها شان

حتا

با نان خشک شان

و کارد هایشان را

جز از برای قسمت کردن

بیرون نیاورند .

افسوس

آفتاب

مفهوم بی دریغ ِ عدالت بود و

آنان به عدل شیفته بودند و

اکنون

با آفتاب گونه ای

آنان را

این گونه

دل فریفته بودند

ای کاش می توانستم

خون رگان ِ خود را

من

قطره ،قطره ، قطره

بگریم

تا باورم کنند.

ای کاش می توانستم

- یک لحظه می توانستم، ای کاش -

بر شانه های خود بنشانم

این خلق بی شمار را

گرد حباب ِ خاک بگردانم

تا با دو چشم خویش ببینند که خورشیدشان کجاست

و باورم کنند .

ای کاش می توانستم "

احمد شاملو

رضا
جمعه ۲۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۱۰
بی برو رضا! من طرفدار حقم! :3:
تو که عمراً ناحقم نیستی ، چه برسه به حق! :3:

آخه تقصیره من چیه؟:3::unknw:
جفت بازیایی که با لیون داشتی که حقت بود ببازی:1::3:
این بازی هم که دیگه خر شانسی محض فیورنتینا بود:unknw:
======================
سینا این کیان هم داره اذیت میکنه ها:3:قربون دستتت یه بیانیه ای از خودت در کن واسش:3:

رضا
جمعه ۲۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۱۲
بقیشو بگو دیگه ، من نمیدونم :3:

ولی راست میگه دیگه رضا ، تو اصلا حموم رفتی داری بازیا رو برگزار میکنی ؟
اصلا کجای دنیا شب جمعه بازی فوتبال برگزار میکنن ؟

این مد جدیده؟!:3:
آره آقا من قبل برگزاری بازیها حموم میرم:3:تازه وضو هم میگیرم:3:

gattus
جمعه ۲۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۲۶
مهم
به دليل ادامه يافتن حركات كوردلانه ى دشمنان و توهين به مقام شامخ ولايت برادر محمد شيرازى به مدت 3روز در ايتاليا عزاى عمومى اعلام شد!

رضا
جمعه ۲۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۱۹
ببخشید,شکر میون بیانیه هاتون!:3:
تا حالا تیم رم و منچستر ترکیب ندادن.یه ثانیه هم دیرتر ترکیب بدین 3-0 میزنم:1:
بعدا نگین نگفتی!

محمد
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۵۲
یووه 3-0 منچستر
*این بازی به دلیل ترکیب نفرستادن تیم منچستر 3-0 به نفع یووه اعلام میشه و یووه به مرحله بعدی صعود میکنه.

بازی سختی بود :3: هر دو تا تیم خوب بودن . اونا موقعیت داشتند مام موقعیت داشتیم . موقعیتهای ما رفت تو گل مال اونا نرفت تو گل :3:

رضا
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۰۳
بعد میگم کلا تیمای ایتالیایی ذاتا خر شانسن واسه ما بیانیه صادر میکنی:3:

gattus
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۱۵
خرشانس بودن بهتر از لاشخور بودن است:1:
امام هومن (ع)

رضا
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۱۹
سینا بیانیه ات برسه:3:الان وقت خوبیه:3:

gattus
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۲۶
ما رو از بیانیه میترسونی؟؟:3:
بیانیه کاغذ پارست!!!:3:

30n4
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۳۳
سینا بیانیه ات برسه:3:الان وقت خوبیه:3:

ما با تیمهای پایینتر از خودمون که کل کل نداریم برای یه باشگاه فاخر افت داره با تیمی که بزرگترین افتخارش اینکه یه زمانی باتیستوتا توش بازی میکرده کل بندازه

hsmoa
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۴۸
برنامه جام حذفی هم قرار گرفت :

gattus
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۲۲
محمدجان داداش اين تيمه هست كه لباسشون آبى تيرست كلكسيون افتخاراتشون يكم زيادى پره من اينا رو نميتونم به حافظه بسپارم ميشه شما يه بار بگى منم ياد بگيرم؟:1:

رضا
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۳۰
ما رو از بیانیه میترسونی؟؟:3:
بیانیه کاغذ پارست!!!:3:

تو واسه چی خودتو میندازی وسط؟!:3:کی با تو بود!:3:من داشتم در مورد محمد میگفتم بیانیه بده.:1:
و الا تیم سوراخ فیورنتینا که دیگه لازم به صدور بیانیه نداره.همه میدونن سوراخه:3:

کیان
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۰۳
محمدجان داداش اين تيمه هست كه لباسشون آبى تيرست كلكسيون افتخاراتشون يكم زيادى پره من اينا رو نميتونم به حافظه بسپارم ميشه شما يه بار بگى منم ياد بگيرم؟:1:

من هر چی فکر میکنم میبینم اصلاً تیمی تو این لیگ حضور نداره که لباسش آبی تیره یا حتی هیچ آبی دیگه ای باشه!!! :3:

محمد
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۰۸

نگرفتم !!

'Mohammad
محمد جام حذفی خوردیم به هم :SugarwareZ-039:

رضا
من هر چی فکر میکنم میبینم اصلاً تیمی تو این لیگ حضور نداره که لباسش آبی تیره یا حتی هیچ آبی دیگه ای باشه!!! :3:

احتمالا ایشون کور رنگی داره:3:

رضا
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۱۰
محمد جام حذفی خوردیم به هم :sugarwarez-039:

بوی تبانی به مشام میرسه:3:

'Mohammad
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۱۹
الکی شایعه سازی نکن :3:

دوست ندارم تیم دوستمو حذف کنم :3:

در ضمن این باعث نشه منو وارد چپ و راست ( ایتالیا و مخالفان ایتالیا ) خودتون بکنید :3:

sasan69
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۳۸
بازيه جام حذفی ليور با كيه؟! و وقتش؟!
تا كي وقت دارم تركيب بدم؟!
بازيه لیگ ليور با كيه ؟! و وقتش؟!
تا كي وقت دارم تركيب بدم؟!

محمد
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۴۸
الکی شایعه سازی نکن :3:

دوست ندارم تیم دوستمو حذف کنم :3:

در ضمن این باعث نشه منو وارد چپ و راست ( ایتالیا و مخالفان ایتالیا ) خودتون بکنید :3:

تیریپ کری خونی : دوست هم داشتی ، نمیتونستی :3:

تیریپ پهلوون ممد : مثله دو تا مرد !! میایم وسط میدون . هر کی که برد نوش جونش .

تیریپ پیمان یوسفی : این باخت از شایستگیهای هیچ کدوم از دو تا تیم کم نمیکه . امیدواریم هر تیمی که لیاقتشو داره پیروز بشه ( آه آه آه ) . همین که یک محمد میره دور بعدی برای ما ارزش داره !!

رضا
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۱۵

تیریپ پیمان یوسفی : این باخت از شایستگیهای هیچ کدوم از دو تا تیم کم نمیکه . امیدواریم هر تیمی که لیاقتشو داره پیروز بشه ( آه آه آه ) . همین که یک محمد میره دور بعدی برای ما ارزش داره !!

میخوای کاری کنم هیچکدوم از ممدا نیاد بالا؟!:3:

رضا
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۵۶
هفته سوم(89/3/26)

میلان-منچستر
اوساسونا-لیون
فیورنتینا-بارسا
یووه-رم
لیورپول-آرسنال

تا روز 89/3/25 و تا ساعت 23:59:59 وقت دارین ترکیب بدین یا ترکیبتونو تایید کنین.یه ثانیه دیرتر هم بفرستین 3-0 میشه بدون هیچ رودربایستی.

omid
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۴۵
نیست تا حالا رودربایستی می کردی:3:

رضا
شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۲۱
تو که حقت بود:3:

gattus
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۰۹
شانس ما حالا ترکیب میده:3:
بعد این عوامل بیگانه میان میگن شانس دارین:3:

'Mohammad
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۲۱

البته انگیزه های ما بیشتره !!! :3:

'Mohammad
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۲۴
نیست تا حالا رودربایستی می کردی:3:

امید جان واقعا خسته نباشی عزیزم شما به عنوان پدیده این فصل شناخته شدی حیف که نتونستی هتریک کنی :3: میخوای بیا یه بازی دیگه هم ترکیب نده تا هتریک کنی :3: میخوای ؟ :3:

gattus
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۴۲
امید به حرف رئیست گوش بده:3:
یه هتریک جانانه بکن که توی تاریخ ثبت بشه فکر کنم تا زمان نوه ی پنجمت باقی میمونه:3:

'Mohammad
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۰۰
امید به حرف رئیست گوش بده:3:
یه هتریک جانانه بکن که توی تاریخ ثبت بشه فکر کنم تا زمان نوه ی پنجمت باقی میمونه:3:

فکر نمی کنی در این صورت ایتالیایی ها واقعا خدای شانس به حساب میان ؟:3:

gattus
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۰۸
نه دیگه این عمدیه!
بر اساس میل شخصی هست و اتفاقی نیست!!!:3:

'Mohammad
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۱۷
نه دیگه این عمدیه!
بر اساس میل شخصی هست و اتفاقی نیست!!!:3:

بعد میگن محمد از اعضای مافیایی معروف فوتبال ایتالیاس :3: واسه فیورنتینا ترکیب نمیده :3: واسه رو در روی با یووه تردید داره :3:

gattus
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۲۹
نه نمیگن:3:
درضمن کی به حرف کوردلان گوش میده؟!:3:
مگه میخوای جلوی یووه ترکیب بدی؟!:3::3::3:

'Mohammad
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۴۳
نه نمیگن:3:
درضمن کی به حرف کوردلان گوش میده؟!:3:
مگه میخوای جلوی یووه ترکیب بدی؟!:3::3::3:

نه :3: اصلا این ترکیب ترکیب که میگن چی هست ؟ :3: میخوای جلو تیم های ایتالیایی اینو بگم همرو راحت کنم ؟ :3:

gattus
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۴۷
نه!!
من نیتم خیره:3:
جلوی ما ترکیب نده بخاطر هتریک رویایی:3:
جلوی یووه هم بخاطر رفیقت ترکیب نده:3:
اگر بده بگو تعارف نکن:3::3::3::3::3:

رضا
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۱۷
خیز لیون برای صدر نشینی!:1:

don-matiou
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۲۹
bah ma 1 hafte naboodim che bahsa dagh bode hame bayaniye midadan...maroo ham ke az jam hazfi endakhtin biroon.....shenidam migan in tim lion ba reza masol bargozari baziha rikhtan rooo ham...haghighate

--------------
به ما ۱ هفته نبوديم چه بحث ها داغ بوده همه بيانيه ميدادن... مارو هم كه از جام حذفى انداختین بيرون.....شنيدم ميگن اين تيم لیون با رضا مسئول برگزارى بازيها ريختن روهم...حقيقته

'Mohammad
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۳۸
bah ma 1 hafte naboodim che bahsa dagh bode hame bayaniye midadan...maroo ham ke az jam hazfi endakhtin biroon.....shenidam migan in tim lion ba reza masol bargozari baziha rikhtan rooo ham...haghighate

--------------
به ما ۱ هفته نبوديم چه بحث ها داغ بوده همه بيانيه ميدادن... مارو هم كه از جام حذفى انداختین بيرون.....شنيدم ميگن اين تيم لیون با رضا مسئول برگزارى بازيها ريختن روهم...حقيقته

نه اینطور نیست درسته رضا با لیون کار میکنه ولی خب هرکی ترکیب نده بازیش 3-0 میشه مثل تیم من که امید 2 بار ترگیب نداد :3:

البته من این سری متنت رو تبدیل کردم به فارسی ولی سعی کن از این به بعد فارسی بنویسی

رضا
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۵۴

اینا همش شایعست!:1:
شایستگی لیون این تیمو تا اینجا رسونده:3:من که کاری نکردم:3:لیون واقعی رو از نیم فصل دوم میبینید.تو نقل و انتقالات نیم فصل میخوام بمب بترکونم:3:(تیریپ قتح الله زاده:3:)

sasan69
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۴۴
اینا همش شایعست!:1:
شایستگی لیون این تیمو تا اینجا رسونده:3:من که کاری نکردم:3:لیون واقعی رو از نیم فصل دوم میبینید.تو نقل و انتقالات نیم فصل میخوام بمب بترکونم:3:(تیریپ قتح الله زاده:3:)

يعني هنوز بازيكني مونده كه تو تيم شما نيومده باشه؟! :3:
بابا ايولا!!!:3:

رضا
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۲۵
يعني هنوز بازيكني مونده كه تو تيم شما نيومده باشه؟! :3:
بابا ايولا!!!:3:

اره بااا:3:
نیم فصل تازه میخوام بازیکنای ایتالیایی رو شوت کنم بیرون:3:
هنوز مونده.
هنوز روی حرفم هستما.
هر کی این لیون رو شکست بده یه شوکولات جایزه داره:3:

30n4
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۳۷
اره بااا:3:
نیم فصل تازه میخوام بازیکنای ایتالیایی رو شوت کنم بیرون:3:
هنوز مونده.
هنوز روی حرفم هستما.
هر کی این لیون رو شکست بده یه شوکولات جایزه داره:3:

نه کم کم داره خوشم میاد
میتونی یکی دو تاشون رو هم نگه داری،سر تمرین به بچه ها نشون بدی که اگه خوب تمرین نکنند مثل ایتالیاییها میشن تا تمرینها رو با جدیت تمام انجام بدن.

پ.ن این دروسی رو نفروشی که محمدرضا میاد باشگاه رو آتیش میزنه :mega_shok:

رضا
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۵۰
نه کم کم داره خوشم میاد
میتونی یکی دو تاشون رو هم نگه داری،سر تمرین به بچه ها نشون بدی که اگه خوب تمرین نکنند مثل ایتالیاییها میشن تا تمرینها رو با جدیت تمام انجام بدن.

پ.ن این دروسی رو نفروشی که محمدرضا میاد باشگاه رو آتیش میزنه :mega_shok:

تولدو رو مجبوریم نگه داریم.آخه قرارداد داره:yes:

دروسی رو معاوضه هم نمیشه کرد؟!:3:نمیتونی مخ محمدرضا رو بزنی؟:3:
-------------------
آقا ما بازیکنای ایتالیاییمون رو پیش فروش میکنیم.هر کی میخواد بیاد ور داره ببره:3:

don-matiou
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۲۸
دوستان عزیز یکی بیاد لینک دانلود فایل ادیت کامل رو به ما بدهد...حسش نیست بگردم تو تایپکها...رضا آپلود کن بزار اینجا تا دانلودش کنیم اما خداوکیلی کامل باشه

رضا
يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۴۸
دوستان عزیز یکی بیاد لینک دانلود فایل ادیت کامل رو به ما بدهد...حسش نیست بگردم تو تایپکها...رضا آپلود کن بزار اینجا تا دانلودش کنیم اما خداوکیلی کامل باشه

همین تاپیک چند صفحه قبل هم لینک دانلود هست هم لیست تغییرات.
ما هم حس گشتن نداریم:3:

کیان
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۲۰
لطفاً زیر 18 سال ها نخونن ( شامل خود رضا هم میشه! :3:)
.
.
.
.
.
.
رضای بی لیاقت ، گربه پرید به یه جایت! :3:

رضا
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۲۶
لطفاً زیر 18 سال ها نخونن ( شامل خود رضا هم میشه! :3:)
.
.
.
.
.
.
رضای بی لیاقت ، گربه پرید به یه جایت! :3:

ای بی تربیت:3:
به خاطر این حرف زشتت از این به بعد هممه بازیاتو تو ورزشگاهstadio de palengue برگزار میکنم ببینم دیگه رنگ برد رو میبینی یا نه:3:
ولی جالبه ها!
آرسنال به این ورشگاه و یووه به stadio amazonas آلرژِ دارن انگار:3:

رضا
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۲۹
آقا راستی شرمنده یادم رفت گلا رو سیو کنم.ایشالا از هفته بعد همه رو سیو میکنم.
کیا میخوان گلا رو آپلود کنم؟!هر کی میخواد بی زحمت یه تشکر بزنه:3:باید به حد نصاب برسه:3:

کیان
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۳۲
بچه تو استادیوم بنفیکا برگزار کن بازیا مارو! نمیدونم اسمش چیه ولی خیلی شبیه اشبرتن گراو (امارات :5:)ه.
صندلی قرمزه ، زمینم چسبیده به جایگاهاست. اون پلاکارد وسطی تبلیغاتا هم ( همون جایی که اسم استادیوم یا رقابت ها رو وسط تبلیغاتای دور زمین مینویسن دیگه! :3:) نوشته بنفیکا.

رضا
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۴۱
بچه تو استادیوم بنفیکا برگزار کن بازیا مارو! نمیدونم اسمش چیه ولی خیلی شبیه اشبرتن گراو (امارات :5:)ه.
صندلی قرمزه ، زمینم چسبیده به جایگاهاست. اون پلاکارد وسطی تبلیغاتا هم ( همون جایی که اسم استادیوم یا رقابت ها رو وسط تبلیغاتای دور زمین مینویسن دیگه! :3:) نوشته بنفیکا.

چیز دیگه ای نمیخوای؟!
میخوای کیک و ساندیس هم بدیم تماشاگرای بیشتری بیاین؟!:3:
عجب رویی داری والا:3:
من ورزشگاه رو رندوم گذاشتم.

کیان
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۵۷
چیز دیگه ای نمیخوای؟!
میخوای کیک و ساندیس هم بدیم تماشاگرای بیشتری بیاین؟!:3:
عجب رویی داری والا:3:
من ورزشگاه رو رندوم گذاشتم.

تماشاچیا ما از مرفه ترین طبقه اجتماعی لندنن ، اگه سطح استادیوم اونقدر پایین باشه که کیک و ساندیس بدن توش ، نمیان!

sasan69
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۲۸
آخه کیان این چه وضعشه؟!:3:
برات از سازمان لیگ سفارش یه تیرک نو رو دادم!:3:
آخه دیروز بچه های لیوری قورش(غورش!) کردن و الان کادر فنی تیمت داره با چکش صافش میکنه!:3:

محمد
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۴۰
هفته سوم

یووه 0-2 اینتر
ورزشگاهstadio amazonas:
گل ها:ویسنته(لمپارد)(23)
رابی کین(لمپارد)(62)

کارت:زامبروتا(56)

ترکیب دو تیم
یووه:بوفون(6.0)-کرگر(5.5)-کاروالیو(6.0)-زامبروتا(5.5)-کارلوس(6.0)-کامبیاسو(5.5)-کازورلا(5.5)-کامورانزی(5.5)-جرارد(6.0)-میلیتو(6.0)-دروگبا(6.0)

رم:دونی(6.0)-آپسون(6.0)-خوان(6.0)-پرآ(6.0)-اورا(6.5)-فن بومل(6.5)-روبینهو(6.0)-ویسنته(6.0)-لمپارد(7.5)-فن نیستلروی(6.5)-رابی کین(7.5)

9:شوت روبینهو از پشت محوطه-بوفون توپو دفع میکنه

15:شوت 40 متری میلیتو-دونی توپو دفع میکنه

23:خطا برای [b][color="red"]رم-سانتر لمپارد-ضربه سر ویسنته-گل!گل اول برای رم

56:تکل زامبروتا روی رابی کین-خطا-کارت زرد برای زامبروتا

62:اشتباه جرارد-توپو لو میده-پاس پشت پای لمپارد برای رابی کین-شوت رابی کین-گل!گل دوم برای رم-خاطرات تلخ بازی یووه با لیورپول و اون شکست سنگین باز هم در ساتادیو آمازوناس تکرار میشه

64:یه اشتباه از کرگر-توپو لو میده-رابی کین-تک به تک-شوت رابی کین-بوفون توپو دفع میکنه

بالاخره رم یا اینتر ؟
این ناهماهنگی تمام تاکتیکهای تیمی ما رو مختل کرد
من به کمیته انضباطی شکایت میکنم و تو کنفرانس مطبوعاتی هم شرکت نمیکنم .

hsmoa
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۵۹
محمد جان داداش شما ببخش رضا را آخه این بشر نه وفهمه :3:

omid
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۱۵
چه خبر از بارسلونا:3:؟

رضا
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۳۶
چه خبر از بارسلونا:3:؟

یه بارم که بارسا ترکیب داده تیم حریف ترکیب نداده:3:

رضا
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۳۳
هفته چهارم(89/3/29)

لیورپول-فیورنتینا
لیون-منچستر
یووه-میلان
اوساسونا-بارسا
رم-آرسنال

تا 89/3/28 و تا ساعت 23:59:59 وقت دارین ترکیب بدین.در ضمن برای تایید ترکیب قبلی هم حتما باید به من پخ بدین.در غیر این صورت 3-0 میشه بدون هیچ گونه پارتی بازی.

hsmoa
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۰۲:۰۳
رضا انگار چند روزه حالت خوب نیست ‎:3:
بازی میلان - منچستر را چرا 0-0 زدی ؟ مگه مسی برای میلان گل نزده ؟

don-matiou
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۱۷
رضا انگار چند روزه حالت خوب نیست ‎:3:
بازی میلان - منچستر را چرا 0-0 زدی ؟ مگه مسی برای میلان گل نزده ؟
راست میگه رضا فن در فارت هم که واسه منچستر گل زده

رضا
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۰۹
شرمنده.
من جدی جدی اصلا حالم خوب نبود.میخواستم بازی رو برگزار نکنم اما نمیشد.باید برگزار میکردم.به هر بدبختی بود برگزار کردم اما انگار باز سوتی دادم:3:شما به بزرگی خودتون و اینکه مریض بودم ببخشید.

رضا
جمعه ۲۸ خرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۱۰
فقط تا قبل از ساعت 24 امشب فرصت دارین واسه ترکیب دادن.
تا حالا از 10تا تیم ترکیب 6تا تیم(لیون-اوساسونا-منچستر-بارسا-رم-میلان)به من رسیده.بقیه تیما اگه ترکیب ندن 3-0 میزنم.هیچگونه تایید ترکیب قبلی هم که قبلا اعلام شده باشه قبول ندارم.حتما باید پخ بزنن و تایید کنن(قابل توجه کیان و محمد)

رضا
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۲۵
بازی لیورپول-فیورنتینا به دلیل اینکه دوتا تیم دیر ترکیب فرستادن یه باخت 3-0 واسه جفتشون درج میشه.(گفتم که در این زمینه پارتی بازی رو نمیتونم انجام بدم.شرمنده ساسان و امیر حسین)
بقیه بازیا هم از امروز شروع میکنم به برگزار کردن.
در ضمن منچستر از فن درفارت تو ترکیبش استفاده کرده بود که قبلا گفته بودم استفاده نکنه.حتما باید زور بالا سرتون باشه؟:3:چون خودش بازیکنی رو جایگزینش نکرد خودم یکی رو جایگزینش میکنم.

don-matiou
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۵۷
رضا داشی امتحان داشتم نرسیدم بیام نت هنوز که بازی روو برگزار نکردی من جایگزین فن در فارت روو بهت پخ کردم....

sasan69
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۰۶
بابا رضا من توی پخ بهت گفتم بیرون بودم و دیر رسیدم خونه!
2 ساعت تاخیر اونم وقتی هنوز بازی هارو برگزار نکردی دیگه این برخورد رو لازم نداره که!
قرارم نیست پارتی بازی بشه فقط خودتم میدونی وقتی آدم به نت دسترسی نداره یعنی نداره نمیتونه نت از تو ... در بیاره که!
گوشیتم که دزدیدن من چجوری بهت خبر میدادم؟!

بیخیالش ... همون 3-0 بزن خوش باش !

omid
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۳۰
3-0 اوكي هست:3:

'Mohammad
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۲۹
من هرچی به این آقا میگم باز حرف خودشو میزنه شما قضاوت کنید
ایشون رفته توی تاپیک خبرگزاری لیگ فانتزی یه تیکه از مصاحبه منو برداشته و این پخ رو داده به من :

موضوع : به جز یکنفر ! که خودم انتخاب نکردم بقیه رو بر اساس توانایی هایی که داشتن انتخاب کردم

اگه منظورت منم.من هیچ وقت نمیخوام به من هیچ پستی بدی.این پستی هم که دادی هیچ وقت توش شرکت نمیکنم.چون خوشم نمیاد.هیشکی مجبورت نکرده.به خدا قسم من روحمم خبر نداشت که عضو کمیته انضباطیم.امید و گتوس بهم گفتن.میخوای همین الان میرم تو تاپیکم مینویسم که اون یه نفر منم.ولی دوست داشتی از امید و گتوس بپرس که من خبرداشتم یا نه.از وقتی اومدی هرچی خواستی بهم تیکه انداختی.به خاطر امید و رفاقتی که قبلا باهام داشتی هیچی نگفتم و جواب ندادم.چون دوست ندارم باهات کل بندازم.چون تو قبلا اینجوری نبودیو الان نمیدونم چرا اینجوری شدی؟من خودم یکی از کسایی بودم که بهت رای دادم.اگرم گفتم حالا که تورفتی باید مدیریتو بدن به اون یکی کاندید به خاطر این نبود که باتو مشکل داشتم.با رضا مشکل دارم.من باتو هیچ مشکلی ندارم.ولی انگار توداری.به خودم بگو تا منطقی باهم حرف بزنیم.نیازی به این تیکه انداختنا نیست آقا محمد

من بهش گفتم :

حمید جان خیلی بچه گونه فکر میکنی داداش اون مصاحبه که شما میگی واسه این تاریخ سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۶:۱۲ من 24-25 خرداد بود که برگشتم

حله ؟ اون یه نفر هم شما نیستی

ایشون هم جواب دادن :

اصلا برام مهم نیست که اون یه نفر باشم یا نباشم.به همین قبله ی محمدی هم الان هنوزم نمیدونم تو کمیته انضباطی هستم یانه.مهمم نیست.ولی تو وقتی اومدی هم تو اولین پستت تیکه انداختی و گفتی بعضیا به خاطردوتا بازیکن گردوخاک کردن.خودت خوب میدونی که تنها چیزی که برام مهم نبود همون 2تا بازیکن بود.ولی باید بعضی چیزا به بقیه ثابت میشد که شد.خداروشکر.
توی اون کنفرانس مطبوعاتی هم برداشت شما اشتباه بود.چون من قد نداشتم به هیچ کسی تهمت یاچیز دیگه بزنم.چون ارززشو نداره.ولی اگه کس دیگه ای به جای من میزد شما هیچی بهش نمیگفتی.ولی به من گفتی.نمونه ی اون حرفارو 20 نفر دیگه 20جا زده بودن.ولی کلا انگار اینجا بعضیا با پست زدن من مشکل دارن.
آره من به امید گفتم به توهم میگم.به رضا برای برگزاری بازیا اعتماد ندارم.ولی اگه تو داری مشکلی نیست.بچه هام تقریبا به شوخی و درغالب بیانیه گفتن ولی نمیخوان جدی مطرحش کنن.چون مهم نیست.پس خ.اهشا دیگه این رفتار بچه گونه ای که میای تیکه میندازی در میری رو بزارکنار ::

1-کنفرانس مطبوعاتی رو من با همه بودم اولش یادم رفت بگم شما که پست دادی یه نوع اعتراض بود گفتم اینجور پستارو ندید هر کی هم اون حرفارو میزد باز نقل قول میکردم و همون حرفارو میگفتم البته به همه

2-این شما نیستی که تصمیم میگیری کی بازی هارو برگزار کنه اکثریت بچه ها هستن که این تصمیم رو میگیرن

3- هر کی تو بیانیه هاش به شوخی و جدی گفته با برگزاری بازی ها توسط رضا مخالفه رو به من معرفی کن هرکی هم مخالف برگزاری بازی ها توسط رضاس بیاد بگه تا بازی هارو بدیم دستش البته به جز شما هر چند نفر ماخلف هستن بیان بگن

4-من وقت این بچه بازی هارو ندارم که تیکه بندازم و در برم در ضمن مگه از شما میترسم که در برم ؟

5-رفتار بچه گونه نمی دونی به چی میگن ؟ به اینکه فقط دنبال این باشی از یکی ایراد بگیری اصلا هم دقت نکنی تاریخ مصاحبش واسه 1 ماه پیشه

6- شما هم لطف کن دیگه در این مورد و موارد مشابه به من پخ نزن یا اگه میزنی رو هوا نباشه و با دقت باشه

'Mohammad
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۳۱
محمد ، کیان و سینا شما که بیانیه میدین بیشتر مخالف برگزاری بازی ها توسط رضا هستین ؟

محمد
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۴۱
محمد ، کیان و سینا شما که بیانیه میدین بیشتر مخالف برگزاری بازی ها توسط رضا هستین ؟

داش ممد گل ، ول کن این بحث ها رو .
چه فرقی میکنه کی برگزار کنه .
چرا اینقدر جدی میگیرید قضیه رو ؟!
مگه جز زحمت چیزی هم برای طرف داره
تازه من اعتراف میکنم که یکبار قصد تطمیع رضا رو داشتم !! ولی بنده خدا تحت هیچ شرایطی شیرنی قبول نکرد :3:
حتما همه چیز رو باید بگم :3:
چه پست فطرتیم من :3:

رضا
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۴۳
داش ممد گل ، ول کن این بحث ها رو .
چه فرقی میکنه کی برگزار کنه .
چرا اینقدر جدی میگیرید قضیه رو ؟!
مگه جز زحمت چیزی هم برای طرف داره
تازه من اعتراف میکنم که یکبار قصد تطمیع رضا رو داشتم !! ولی بنده خدا تحت هیچ شرایطی شیرنی قبول نکرد :3:
حتما همه چیز رو باید بگم :3:
چه پست فطرتیم من :3:

مدیرا از این جریان با خبرن:3:البته من اسم نبرده بودم اما خودت خودتو لو دادی دیگه:3:

hamidlesani
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۵۱
من هرچی به این آقا میگم باز حرف خودشو میزنه شما قضاوت کنید
ایشون رفته توی تاپیک خبرگزاری لیگ فانتزی یه تیکه از مصاحبه منو برداشته و این پخ رو داده به من :

من بهش گفتم :

ایشون هم جواب دادن :

1-کنفرانس مطبوعاتی رو من با همه بودم اولش یادم رفت بگم شما که پست دادی یه نوع اعتراض بود گفتم اینجور پستارو ندید هر کی هم اون حرفارو میزد باز نقل قول میکردم و همون حرفارو میگفتم البته به همه

2-این شما نیستی که تصمیم میگیری کی بازی هارو برگزار کنه اکثریت بچه ها هستن که این تصمیم رو میگیرن

3- هر کی تو بیانیه هاش به شوخی و جدی گفته با برگزاری بازی ها توسط رضا مخالفه رو به من معرفی کن هرکی هم مخالف برگزاری بازی ها توسط رضاس بیاد بگه تا بازی هارو بدیم دستش البته به جز شما هر چند نفر ماخلف هستن بیان بگن

4-من وقت این بچه بازی هارو ندارم که تیکه بندازم و در برم در ضمن مگه از شما میترسم که در برم ؟

5-رفتار بچه گونه نمی دونی به چی میگن ؟ به اینکه فقط دنبال این باشی از یکی ایراد بگیری اصلا هم دقت نکنی تاریخ مصاحبش واسه 1 ماه پیشه

6- شما هم لطف کن دیگه در این مورد و موارد مشابه به من پخ نزن یا اگه میزنی رو هوا نباشه و با دقت باشه

فقط میتونم بگم برات متاسفم.آخرم مثلا خواستی اینجوری تلافی کنی؟
آفرین تو بردی.ولی یاد بگیر پیغام خصوصی رو آدم برا شخص میفرسته که خودش بخونه.اگه میخواستم نفرات دیگه بخونن میزاشتم تو تاپیکا.با همون پیغام خوصی هم میشه جواب طرفو دادو نیازی به این کارا نیست.ولی مثل اینکه شما دست بردار نیستی.من هی میخوام هیچی نگم که جو اینجا خراب نشه و دوباره اختلاف پیش نیاد ولی شما کلا انگار اختلافوخیلی دوست داری.اتفاقا کسی بچست که میاره این پستارومیزاره تا نفرات دیگرو خراب کنه و گند بزنه به جو اینجا.من بارضا مشکل دارم وخیلیم طبیعیه.چون نمیشه همه نظراشون مثل هم باشه.منو اون یکم باهم نمیسازیم. ولی شما لطفا دیگه بهش دامن نزن.من هیچ گونه اعتراضی هم نکردم برا برگزاری بازیا.برداشت شخصی شما اشتباه بوده.چون فقط شما از این برداشتا میکنی و اونم اشتباهه.من چند وقت بود دیگه به خاطر قضایای قبلی هیچ پستی نداده بودم تا دوباره جو درست بشه.ولی شما مثل اینکه علاقه ای به این کار نداری.ولی در کل دستت درد نکنه.چیزی رو که باید میفهمیدم فهمیدم.

amin_michael5
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۵۵
فقط تا قبل از ساعت 24 امشب فرصت دارین واسه ترکیب دادن.
تا حالا از 10تا تیم ترکیب 6تا تیم(لیون-اوساسونا-منچستر-بارسا-رم-میلان)به من رسیده.بقیه تیما اگه ترکیب ندن 3-0 میزنم.هیچگونه تایید ترکیب قبلی هم که قبلا اعلام شده باشه قبول ندارم.حتما باید پخ بزنن و تایید کنن(قابل توجه کیان و محمد)
چون اسمی از تیم همیشه قهرمان تو این لیست نیست پس نباید بازی ما 3_0 میشد :3:

اینجا چند حالت پیش میاد : :1:

1_ یا ما ترکیب دادیم
2_یا ما ترکیب بازی قبل رو تایید کردیم
3_یا ما ترکیب بازی قبل رو تایید نکردیم
---------------------------------------------
1_اگر ترکیب دادیم پس چرا اسممون تو تیمایی که ترکیب دادن نیست؟؟!!!
2_اگر ترکی قبلی رو تایید کردم پس چرا بازیمون 3_0 شده؟؟؟ :3:
3_اگر ترکیب قبلی رو تایید نکردیم پس چر اسممون جزو تیمایی که ترکیب ر تایید نکردند نیست؟؟؟؟ :3:

زود امتیاز ما رو پس بدین :3:

رضا
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۳۱
چون اسمی از تیم همیشه قهرمان تو این لیست نیست پس نباید بازی ما 3_0 میشد :3:

اینجا چند حالت پیش میاد : :1:

1_ یا ما ترکیب دادیم
2_یا ما ترکیب بازی قبل رو تایید کردیم
3_یا ما ترکیب بازی قبل رو تایید نکردیم
---------------------------------------------
1_اگر ترکیب دادیم پس چرا اسممون تو تیمایی که ترکیب دادن نیست؟؟!!!
2_اگر ترکی قبلی رو تایید کردم پس چرا بازیمون 3_0 شده؟؟؟ :3:
3_اگر ترکیب قبلی رو تایید نکردیم پس چر اسممون جزو تیمایی که ترکیب ر تایید نکردند نیست؟؟؟؟ :3:

زود امتیاز ما رو پس بدین :3:

گلابی خودت فهمیدی چی گفتی؟!

رضا
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۳۶
آفرین تو بردی.ولی یاد بگیر پیغام خصوصی رو آدم برا شخص میفرسته که خودش بخونه.اگه میخواستم نفرات دیگه بخونن میزاشتم تو تاپیکا.با همون پیغام خوصی هم میشه جواب طرفو دادو نیازی به این کارا نیست.ولی مثل اینکه شما دست بردار نیستی.من هی میخوام هیچی نگم که جو اینجا خراب نشه و دوباره اختلاف پیش نیاد ولی شما کلا انگار اختلافوخیلی دوست داری.اتفاقا کسی بچست که میاره این پستارومیزاره تا نفرات دیگرو خراب کنه و گند بزنه به جو اینجا.من بارضا مشکل دارم وخیلیم طبیعیه.چون نمیشه همه نظراشون مثل هم باشه.منو اون یکم باهم نمیسازیم. ولی شما لطفا دیگه بهش دامن نزن.من هیچ گونه اعتراضی هم نکردم برا برگزاری بازیا.برداشت شخصی شما اشتباه بوده.چون فقط شما از این برداشتا میکنی و اونم اشتباهه.من چند وقت بود دیگه به خاطر قضایای قبلی هیچ پستی نداده بودم تا دوباره جو درست بشه.ولی شما مثل اینکه علاقه ای به این کار نداری.ولی در کل دستت درد نکنه.چیزی رو که باید میفهمیدم فهمیدم.

لازم به دامن زدن محمد نیست.من خودم از خیلی چیزا خبر دارم.از زیر آب زدنت پیش امید و ساسان و امیرحسین.یا اینکه حسین رو شیر کردی انداختی جلو واسه گرفتن بازیا از من.لازم هم نیست نگران باشی.من یکی اهل تقلب نیستم.

30n4
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۴۱
لطفا این موضوعهای قدیمی رو تمام کنید

رضا
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۴۳
بابا رضا من توی پخ بهت گفتم بیرون بودم و دیر رسیدم خونه!
2 ساعت تاخیر اونم وقتی هنوز بازی هارو برگزار نکردی دیگه این برخورد رو لازم نداره که!
قرارم نیست پارتی بازی بشه فقط خودتم میدونی وقتی آدم به نت دسترسی نداره یعنی نداره نمیتونه نت از تو ... در بیاره که!
گوشیتم که دزدیدن من چجوری بهت خبر میدادم؟!

بیخیالش ... همون 3-0 بزن خوش باش !

ساسان من 3روزه دارم با خودم کلنجار میرم که این پستو جواب ندم اما نشد:3:
شاید از نظر تو و خیلی ها حق با تو باشه اما این 3-0 زدنا واسه آدمای منبسطی مثل تو لازمه:3:
من 3 روز وقت دادم واسه ترکیب دادن.تو هم که ترکیب قبلیتو میخواستی تایید کنی.گذاشتی دقیقه 1+90 واسه من پخ ترکیب میدی بعد میگی آدم دسترسی به نت نداره؟

آدم دسترسی به نت داره اما لامصب از بس منبسطه نمیزاره آدم سر وقت ترکیب بده:3:
اگه امیر حسین به جای تو اون زمان ترکیب داده بود قبول میکردم اما اون هم نسبتا دیر ترکیب داد.

===========================
آقایون شرمنده من اصلا و ابدا حالم مساعد برگزاری ادامه بازیای این هفته نیست.
1هفتست شدیدا دارم تو تب میسوزم.از دیروز تا حالا هم 4تا آمپول زدم .حالا یکم حالم بهتر شده.دعا کنید حالم همینجوری مساعد بمونه بتونم فردا بقیشو برگزار کنم:3:

gattus
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۰۴
من بدبخت يه روز قبلش از بيمارستان اومدم خونه!چه جور ميومدم نت؟ديگه از اين زودتر نميشد تركيب بدم ولى بيخيال!

'Mohammad
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۲۵

الکی شلوغش نکن
اول که مصاحبه یه ماه پیشو میاری وسط حالام اینجوری

اصلا میدونی چیه ؟ شما خیلی خوبی ، خیلی گلی ، همه بدن
دیگه اصلا تو پستات بصورت مستقیم و غیر مستقیم اسم منو نیار مفهومه عمو جون ؟

hamidlesani
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۰۱:۱۲
الکی شلوغش نکن
اول که مصاحبه یه ماه پیشو میاری وسط حالام اینجوری

اصلا میدونی چیه ؟ شما خیلی خوبی ، خیلی گلی ، همه بدن
دیگه اصلا تو پستات بصورت مستقیم و غیر مستقیم اسم منو نیار مفهومه عمو جون ؟

اولا این تو بودی که شلوغش کردی نه من.با اون کار مسخره ای که انجام دادی.الان که چی پخ منو به همه نشون دادی؟من شلوغ کردم یا تو؟
دوما بازم شما شلوغ نکن.چون من نگفتم کی خوبه و کی بده؟
سوما من نمیبینم اسمی از شما آوورده باشم.
چهارما من که چیزی به کسی نگفتم.یه پخ براتو دادم و توهم اومدی این کار مسخررو کردی.نمیدونستم نمیتونم برا مدیر لیگ یه پخ بدم.

hamidlesani
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۰۱:۲۱
لازم به دامن زدن محمد نیست.من خودم از خیلی چیزا خبر دارم.از زیر آب زدنت پیش امید و ساسان و امیرحسین.یا اینکه حسین رو شیر کردی انداختی جلو واسه گرفتن بازیا از من.لازم هم نیست نگران باشی.من یکی اهل تقلب نیستم.

خوشحالم که خبر داری.چون الا چیزی نبوده که خبر نداشته باشی.اولا من به ساسان چیزی نگفتم.خودش شاهدی میتونه بگه.پس خبر نداری.برا امیر حسینو امیدم فرستادم که حالا که مدیر قبلی رفته مگه نباید کاندید بعدی بشه مدیر.که امید برام توضیح دادو گفت حالا که کسی مشکلی نداره عیبی نداره که شما برگزار کنی.خود امیدم موجوده میتونی ازش سوال کنی.بنده زیرآب هیچ کسی رو نزدم.چون نیازی نیست.بندم هیچ وقت نگفتم شما تقلب کردی.یه پست که من همچین حرفی زده باشمو بیار.من با شما اختلاف نظر دارم خیلیم طبیعیه.نمیشه همه نظرشون یکی باشه.مشکل دیگه ای هم فکر نکنم باشه.

omid
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۲:۵۶
خوشحالم که خبر داری.چون الا چیزی نبوده که خبر نداشته باشی.اولا من به ساسان چیزی نگفتم.خودش شاهدی میتونه بگه.پس خبر نداری.برا امیر حسینو امیدم فرستادم که حالا که مدیر قبلی رفته مگه نباید کاندید بعدی بشه مدیر.که امید برام توضیح دادو گفت حالا که کسی مشکلی نداره عیبی نداره که شما برگزار کنی.خود امیدم موجوده میتونی ازش سوال کنی.بنده زیرآب هیچ کسی رو نزدم.چون نیازی نیست.بندم هیچ وقت نگفتم شما تقلب کردی.یه پست که من همچین حرفی زده باشمو بیار.من با شما اختلاف نظر دارم خیلیم طبیعیه.نمیشه همه نظرشون یکی باشه.مشکل دیگه ای هم فکر نکنم باشه.

عرض شود كه حميد گفت به تو اعتماد نداره ولي زيرآبتو نزد
(هنوز زير آب زدن نديدي:3:)

رضا
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۳:۱۱
من بدبخت يه روز قبلش از بيمارستان اومدم خونه!چه جور ميومدم نت؟ديگه از اين زودتر نميشد تركيب بدم ولى بيخيال!

میدونم.اما وقتی ترکیب ساسان رو قبول نکردم نمیشد ترکیب تو رو قبول کرد.
شرمنده:SugarwareZ-003:

====================
کلا بیاید به جای این بهونه گیری ها یکم از منبسط بودن خارج بشید.
برای هر بازی حدودا 3تا 5 روز من بهتون دارم وقت میدم.خیلیهاتون که ترکیبتون رو تایید میکنید.میزارید توی وقت اضافه پخ میزنید بعد میگید ادم به نت دسترسی نداره(البته منظورم ساسان نیستا.منظورم همست)حالا نمیگید توی این 5 روزه چه غلطی میکردید که وقت یه پخ دادن هم نداشتید؟!:3:

sasan69
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۵:۰۵
رضا داری جو میدی الکی ! :3:
آخه آدم حسابی اگر میبینی ملتی از جمله خودم بهت بموقع پخ نمیزنم چون مثل شما تمام تنها دغده ی زندگیم پاس کردن یه درس کشکی مثل ادبیات نیست!پس سعی کن شرایط آدم هارم درک کنی :2:
تو که نصفه شب بازی هارو برگزار نکردی پس لزومی نداشت اینقدر قانون مند باشی چون من مطمئن هستم خودت در امور شخصیت اینقدر قانون مدار نیستی!:3:
این یه بازیه برای اینکه جو اینجا دوستانه تر باشه که ماشالا شما با لیگ قهرمانان اروپا داری اشتباهش میگیری!
تو ایگ برتر ایران که از تلویزیون پخش میشه 5-10 دقیقه تاخیر داریم اینکه دیگه لیگ فانتزیه!:3:

در هر صورت من تا 9 تیر ماه نیستم و از همینجا دارم میگم ترکیب بازیه اولمو برای بازیه لیگ و برای جام حذفی ترکیب بازیه مقابل آرسنال رو بفرست.

موفق باشی...

رضا
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۵:۵۴
آخه آدم حسابی اگر میبینی ملتی از جمله خودم بهت بموقع پخ نمیزنم چون مثل شما تمام تنها دغده ی زندگیم پاس کردن یه درس کشکی مثل ادبیات نیست!پس سعی کن شرایط آدم هارم درک کنی :2:
تو که نصفه شب بازی هارو برگزار نکردی پس لزومی نداشت اینقدر قانون مند باشی چون من مطمئن هستم خودت در امور شخصیت اینقدر قانون مدار نیستی!:3:
این یه بازیه برای اینکه جو اینجا دوستانه تر باشه که ماشالا شما با لیگ قهرمانان اروپا داری اشتباهش میگیری!
تو ایگ برتر ایران که از تلویزیون پخش میشه 5-10 دقیقه تاخیر داریم اینکه دیگه لیگ فانتزیه!:3:

در هر صورت من تا 9 تیر ماه نیستم و از همینجا دارم میگم ترکیب بازیه اولمو برای بازیه لیگ و برای جام حذفی ترکیب بازیه مقابل آرسنال رو بفرست.

موفق باشی...

راست میگی اما من به خاطر یه سری مسائل مجبورم از این کارا در بیارم:3:خودت میدونی که:3:

رضا
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۵:۵۹
بازی یووه-میلان هم به اسکوربرد اضافه شد.البته چون پستم رو ویرایش کردم تاپیک بالا نیومد.خودتون برید نگاه کنید دیگه:3:
در ضمن خواهشا تا وقتی تمام بازیا رو توی تاپیک نذاشتم زیر اون پست تشکر نزنید.چون بعضی وقتا برای اینکه تاپیک بیاد بالا هر بازی رو رو تی یه پست جدید میزنم و بعد پستا رو با هم ترکیب میکنم که اون موقع هر کی زیر هر کدوم از پستای من تشکر زده بوده تشکرش به فنا میره و من هم از این فیض الهی به بهره میشم:3:پس بزارید هر وقت تمام بازیا رو برگزار کردم تشکر بزنید:3:
با تشکر:3:

omid
چهارشنبه ۲ تير ۱۳۸۹, ۰۱:۴۶

موفق باشی...

ساسان تو الان از وضعيت ليگ برتر ايران راضي هستي؟
بنظز من قانون بايد اجرا بشه و حق با رضاست
به قولي:3:
تو مو ميبينيو من پيچش مو

رضا
چهارشنبه ۲ تير ۱۳۸۹, ۱۶:۰۶
هفته چهارم هم تموم شد و نتایج به همراه گزارش بازیا توی تاپیک قرار گرفت.البته قبلش آمادگی دیدن نتایج عجیب غریب رو داشته باشید:3:
هفته چهارم ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

رضا
چهارشنبه ۲ تير ۱۳۸۹, ۱۶:۰۷
هفته چهارم هم تموم شد و نتایج به همراه گزارش بازیا توی تاپیک قرار گرفت.البته قبلش آمادگی دیدن نتایج عجیب غریب رو داشته باشید:3:
هفته چهارم ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

gattus
چهارشنبه ۲ تير ۱۳۸۹, ۱۶:۳۶
اينا كه عجيب نبود:1:

hsmoa
چهارشنبه ۲ تير ۱۳۸۹, ۱۷:۲۹
خب خدا رو شکر برد دوم متوالی هم بدست اومد
به کیان هم خسته نباشید میگم بازی گرمی بوده
حیف که گلهای بازی را نمیشه دید
رضا این آپلود گلها را از کی انجام میدی ؟

hamidlesani
پنجشنبه ۳ تير ۱۳۸۹, ۰۹:۴۲
واقعا عجیب و غریب بود.من که دیگه خسته شدم.هر گونه ترکیبی میریزیم تیم میبازه.صد رحمت به دور قبل.باخت نداشتیم.نمیدونم دیگه چیکارش کنم.

رضا
شنبه ۵ تير ۱۳۸۹, ۲۳:۲۱
اينا كه عجيب نبود:1:

به نظر خودم نتیجه بازی آرسنال عجیب بود.این آرسنال فقط و فقط به خاطر خریت و ... بودن کیان داره میبازه.واقعا حیفم اومد که این بازی رو باخت.