PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث آزاد در مورد لیگ فانتزی

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18]

gattus
شنبه ۵ تير ۱۳۸۹, ۲۳:۳۴
حالا اين خريت بودن يعنى چى؟:3:

رضا
شنبه ۵ تير ۱۳۸۹, ۲۳:۴۵
حالا اين خريت بودن يعنى چى؟:3:

یعنی اینکه کیان زورش میاد به ترکیب درست درمون بده.:3:یه چند تا اشکال داره ترکیبش که امیدوارم زود بر طرف کنه و برگرده به مسابقات.من فکر میکردم آرسنال میتونه یه حریفقوی باشه واسه لیون:3:اما این کیان مانع میشه:3:

کیان
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۵۹
به نظر خودم نتیجه بازی آرسنال عجیب بود.این آرسنال فقط و فقط به خاطر خریت و ... بودن کیان داره میبازه.واقعا حیفم اومد که این بازی رو باخت.

برو مردک (...)! خودت و اون پس و کامپیوتر و همه رو با هم ، صلوااات! :3:
من افردا شب برات ترکیب جدید میفرستم ، ببازم با خاک یکسانت میکنم! :3:

رضا
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۰۱:۴۶
برو مردک (...)! خودت و اون پس و کامپیوتر و همه رو با هم ، صلوااات! :3:
من افردا شب برات ترکیب جدید میفرستم ، ببازم با خاک یکسانت میکنم! :3:

حالا تو هم سو استفاده کن:3:به من چه این لوسیو اینقدر نفهمه که دو بار تو یه بازی سوتی میده یا اینکه این گیون لایی میخوره:3:تیمت سوراخه چرا میندازی گردن پس من؟:3:

رضا
دوشنبه ۷ تير ۱۳۸۹, ۰۱:۱۳
دور یک چهارم نهایی هم برگزار شد و نتایج همراه با گل بازی ها تو تاپیک قرار گرفت.میتونین از لینک زیر ببینید.
دور یک چهارم نهایی جام حذفی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

هفته پنجم(89/4/11)

یووه-لیون
رم-فیورنتینا
اوساسونا-آرسنال
منچستر-بارسا
میلان-لیورپول

تا روز 89/4/10 و تا ساعت 23:59:59 وقت دارین ترکیب بدین یا ترکیبتون رو تایید کنین.هر وقت این پست رو دیدین خواهشا ترکیب بدین که بعدا باز قضیه این ساسان پیش نیاد:3:من که میدونین از خدامه یه ثانیه دیر ترکیب بدین تا 3-0 بزنم و کارم کمتر بشه:3:

رضا
سه شنبه ۸ تير ۱۳۸۹, ۱۵:۲۸
لازم نیست یاد آوری کنم که فقط تا 10 تیر فرصت دارین واسه ارسال ترکیب یا تاییدیش؟!:3:

رضا
چهارشنبه ۹ تير ۱۳۸۹, ۰۱:۳۴
عجب بچه های خوبی هستین:3:هنوز 2روز مونده به بازیها تمام تیما ترکیب دادن.
حقیقتش میخواستم امروز بازیا رو برگزار کنم که رفتم کانون و بعدش هم حس درس خوندن ما رو گرفت یه 5 ساعتی نشستم زبان خوندم دیگه وقت نشد:3:
فقط بازی خودمو با یووه رو برگزار کردم با اجازتون.
این مژده رو از الان بدم که لیون بدون باخت قهرمان نمیشه:3:

sasan69
چهارشنبه ۹ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۰۰
رضا من به بازیه جام حذفیم اعتراض دارم! :3:
چرا من باختم! :3:

رضا
چهارشنبه ۹ تير ۱۳۸۹, ۲۱:۰۰
رضا من به بازیه جام حذفیم اعتراض دارم! :3:
چرا من باختم! :3:

جلوی لیون انتظار برد داشتی؟:3:تازه شانس اوردی فقط یکی خوردی:3:من از این ترحما به کسی نمیکنما:3:

hamidlesani
پنجشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۰۲
دوستان عزیز هرکی تیمش به بحران خورده بیاد در برابر تیم خودم بازی کنه. مثل اینکه قرار نیست ما ببریم. واقعا دیگه موندم توش.با انواع و اقسام ترکیبا بازم ما میبازیم.نمیدونم. واقعا چه بلایی سر تیم ما اومده من نمیدونم.
دور قبلی ما با یه سیستم بازی میکردیم باخت نداشتیم حالا اون سیستمو 5تا سیستم دیگرم امتحان کردیم نمیشه.ما که توش موندیم.هرکی علتشو فهمید به ما بگه.

رضا
پنجشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۵۸
دوستان عزیز هرکی تیمش به بحران خورده بیاد در برابر تیم خودم بازی کنه. مثل اینکه قرار نیست ما ببریم. واقعا دیگه موندم توش.با انواع و اقسام ترکیبا بازم ما میبازیم.نمیدونم. واقعا چه بلایی سر تیم ما اومده من نمیدونم.
دور قبلی ما با یه سیستم بازی میکردیم باخت نداشتیم حالا اون سیستمو 5تا سیستم دیگرم امتحان کردیم نمیشه.ما که توش موندیم.هرکی علتشو فهمید به ما بگه.

یه بار این حرفو زدی بیخیال شدم.
اما اگه شما حافظه ات کمه من خوب یادمه دور قبل با یووه 1-0 شما رو بردم.
پس نگو باخت نداشتم.بقیه نتیجه هات رو هم میخوای بگم؟!

don-matiou
پنجشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۹, ۱۵:۳۳
منم برد نداشتم در حالی که دور قبل تا هفته ای که بازیا برگزار شد صدرنشین بودم تو لیگ...اما این دلیل نمیشه بلاخره شانس مون همینه...نتیجه زیاد مهم نیست همین دور هم بودنش باحاله

'Mohammad
جمعه ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۰۹:۳۶

رضا جان شما همچنان به کارت ادامه بده و به این حرف های بی سند و مدرک توجه نکن

hamidlesani
شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۱۴

شما نمیتونستی حرفی بزنی.چون من دارم درباره تیم خودم حرف میزنم.درباره شما چیزی گفتم؟
نتایجم موجوده ولی دوست داری بگو.سندو مدرکیم نیاز نیست.من نمیدونم شما چرا اینقدر به این حرفا حساسی. مگه مشکلی داری؟چرا من پست اینجوری میدم تو ناراحت میشی؟چه فکری میکنی مگه؟من گفتم اگه کسی میتونه کمکم کنه چون خودمدیگه نمیدونستم باید چیکار کنم.
ولی تو دیگه خیلی حساسی.

hamidlesani
شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۱۶
منم برد نداشتم در حالی که دور قبل تا هفته ای که بازیا برگزار شد صدرنشین بودم تو لیگ...اما این دلیل نمیشه بلاخره شانس مون همینه...نتیجه زیاد مهم نیست همین دور هم بودنش باحاله

داداش منم چیزی نگفتم.فقط فکر کردم دارم شاید دارم تو پست بعضی بازیکنام اشتباه میکنم.
از بچه ها کمک خواستم.ولی نمیدونم از این پست من چه برداشتی کردن.

sasan69
يکشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۹, ۰۲:۱۸
رضا چرا بازیه هفته ی پنجم لیور رو برگزار نمیکنی؟! :1:

رضا
يکشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۲۳

شرمنده ساسان جان.یکم درگیر بودم وقت نشد.امروز حتما برگزار میکنم که این هفته هم تموم بشه.

gattus
يکشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۵۵

تيم از پيش شكست خورده ى شما كه نياز به برگزارى نداره:1:
:3:

رضا
يکشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۹, ۱۵:۴۶
هفته پنجم هم برگزار شد.آقا من یه بار گفتم تا وقتی همه بازیها تموم نشده تشکر نزنین.حتما باید زور بالا سرتون باشه؟:3:

هفته پنجم
([Only Registered And Activated Users Can See Links])

هفته ششم(89/4/20)

لیون-میلان
آرسنال-یووه
بارسا-لیورپول
منچستر-رم
اوساسونا-فیورنتینا

تا روز 89/4/19 و تا ساعت 23:59:59 وقت دارین ترکیب بدین یا تایید کنین ترکیب قبلیتونو.1ثانیه دیرتر بشه 3-0 میشه.
دلیل اینکه یکم دیرتر انداختم این هفته رو چون دارم سه شنبه میرم مسافرت و تا شنبه نیستم.اما فایل ادیت رو میریزیم تو فلش همراهم میبرم شاید pesپیدا کردم و اونجا برگزار کردم بازیا رو:3:

sasan69
يکشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۹, ۱۸:۰۴
کی بود میگفت تیم از قبل بازنده؟! :1:
ولی خداروشکر بالاخره تو این لیگ فانتزی به برد رسیدیم! :3:

gattus
يکشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۵۴
من در راستاى روحيه بخشى به تيم ضاغارتت اون سخنان طلائي رو بيان كردم:1:
:3:

gattus
سه شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۹, ۱۵:۰۹
bingooooooooooooooooooooooooooooooooo:3:

رضا
سه شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۹, ۱۵:۲۷
آقایون شرمنده که بازیا رو تا حالا برگزار نکردم.یه خورده مشکل پیدا شد برام که وقت نشد برگزار کنم.ولی قول میدم تا آخر هفته همه بازیا برگزار بشه.
بازم شرمنده

رضا
جمعه ۱ مرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۲۷
هفته ششم هم به هر جون کندنی بود برگزار شد.

هفته ششم ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

بازم عذرخواهی میکنم واسه تاخیری که پیش اومد.

hamidlesani
شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۱۶
بالاخره طلسم باختای ما شکسته شد.به مناسبت این برد یه شب همه شام مهمون من.خیلیم جدی میگم.اصلا هم شوخی نمیکنم.هرکی شک داره بگه تا بهش بگم چه جوری شام میدم.
راستی عید همگی هم مبارک.آقا رضا عید شمام مبارک.خسته نباشی.نه واسه اینکه بردم.واسه اینکه این عیدیه خوب نیست با هم مشکل داشته باشیم.ما چاکریم.البته چاکر همه ی بچه های گل لیگ فانتزی هم هستیم

don-matiou
شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۹, ۰۲:۱۱
و من همچنان میبازم...نیم فصل باید یه خونه تکونی اساسی تو بازیکنا بکنم

hamidlesani
يکشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۰۲
نمیدونم اینجا کیا از دست من ناراحتن.هرکی ناراحته به خوبی خودش ببخشه.اگه اشتباه از من بوده من از همه عذر میخوام.راستی بچه های تهران یه تشکر بزنن ببینیم آمار چندتاست برا شام دادن.مثل اینکه کسی باور نکرده.من جدی گفتم.برا شهرستانیام یه فکر دیگه دارم.

sasan69
يکشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۰۹
قضیه شام دادن اینگار جدیه هاااا ! :3:
من و بهمن(Linorth) هستیم :3:

hamidlesani
دوشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۹, ۰۴:۳۱
قضیه شام دادن اینگار جدیه هاااا ! :3:
من و بهمن(linorth) هستیم :3:
آقا به جان خودم جدی گفتم.میخوام اگه بشه یه شب به بهونه شام بچه های هتریکی رو جمع کنیم گپ بزنیم.تا الان شد دو نفر.ساسان و بهمن.بقیم بگن دیگه.میتونید بیاید؟ کیا تهران میشینن؟ رو پست قبلی تشکر بزنن دیگه

omid
شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۰۲
آقا اگه وضعت حوبه بجای شما دادن به ساسان اینا بیا اسپانسر سایت شو :3:

gattus
شنبه ۹ مرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۲۱
امید تو خجالت نمیکشی؟!:3:
بعد 6 ماه اومدی یه پست دادی بعدشم تو پستت میگی...:3:

sasan69
يکشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۰۶

امیدووو ، وضعش خوبه یا خوب نیست میخواد مارو مهمون کنه پس لطفا موش ول نده وسط کار! :3:
ا

hamidlesani
چهارشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۵۴

من نمیدونم چه جوریه؟ یه توضیح بده برام.

hamidlesani
يکشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۱۸
آقا یواش یواش داره اینجا بسته میشه ها.چرا هیچ کس نیست؟ رضا بازیارو کی راه میندازی؟

رضا
يکشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۲۳
آقا یواش یواش داره اینجا بسته میشه ها.چرا هیچ کس نیست؟ رضا بازیارو کی راه میندازی؟

یکم سرم شلوغه.با محمد صحبت کردم.این 3 هفته ای که تا نیم فصل مونده رو هر جور شده برگزار میکنم تا شاید تا اون موقع سرم خلوت تر شد.اگه نشد که محمد خودش قراره به فکرایی بکنه.

'Mohammad
يکشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۲۶
رضا یه مشکل درسی داره ولی حتما بازی هارو برگزار میکنه

----------

لطفا وارد مسایل تفرقه انگیز نشوید!

don-matiou
يکشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۵۵
بابا بزارید این بچه(رضا) درسشو بخونه.... فردا اگه این بره معتاد بشه کی جوابه ننه باباشو میده ؟

رضا
يکشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۳۵
هفته هفتم(1389/5/28)

لیون-لیورپول
یووه-فیورنتینا
اوساسونا-میلان
آرسنال-منچستر
رم-بارسا

تا روز چهارشنبه و تا ساعت 23:59:59 وقت دارین ترکیب بدین یا ترکیبتون رو تایید کنین.در غیر این صورت 3-0 میشه.

در ضمن یه ذره هم فعال بشید:3:

gattus
دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۴۵
من همون قبلی:3:

hamidlesani
شنبه ۱۳ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۱۸
سلام.آقایون شرمنده.من به دلیل اساس کشی و نداشتن اینترنت نتونستم بیام. ما رو یه برد بازی با میلان حساب کرده بودیم که اونم نتونستیم بیایم ترکیب بدیم 3-0 باختیم.:SugarwareZ-221:
هفته ی بعدی کیه؟رضا یه چند وقت فرصت میدادی تا ما بیایم.آخه ما دو هفته اومدیم هیچ خبری نبود.

hamidlesani
يکشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۹, ۰۱:۲۱
بچه ها خداوکیلی قصدم اعتراض نیستا.ولی این انصاف نیست.من دو هفته اومدم اینجا هیچ خبری نبود.بعد 5روز که من نبودم بازیا برگزار شده.اگه میشه یه برنامه ریزی درست بشه.بابا عزیز محمدیم برا لیگ ضاغارت ایران برنامه ریزی داره.الان من آخرین پستمو ببینید کی گذاشتم؟هیچ کس دیگه هیچ پستی نداده.من الان یه هفتست دارم میام هیچ کس مارو تحویل نمیگیره.الان از شانس گند من تا من برم بازیا برگزار میشه.آخه بابا من بازی میلانو یه بازی تدارکاتی خوب فرض کرده بودم و میخواستم به تیمدومم میدون بدم.:smile:

'Mohammad
يکشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۹, ۱۸:۰۴
بچه ها خداوکیلی قصدم اعتراض نیستا.ولی این انصاف نیست.من دو هفته اومدم اینجا هیچ خبری نبود.بعد 5روز که من نبودم بازیا برگزار شده.اگه میشه یه برنامه ریزی درست بشه.بابا عزیز محمدیم برا لیگ ضاغارت ایران برنامه ریزی داره.الان من آخرین پستمو ببینید کی گذاشتم؟هیچ کس دیگه هیچ پستی نداده.من الان یه هفتست دارم میام هیچ کس مارو تحویل نمیگیره.الان از شانس گند من تا من برم بازیا برگزار میشه.آخه بابا من بازی میلانو یه بازی تدارکاتی خوب فرض کرده بودم و میخواستم به تیمدومم میدون بدم.:smile:

منظور شما اینکه که لیگ فانتزی ما از لیگ ایران بهتره ؟ این جمله رو معمولا در جاهایی به کار میبرن که بالاتر از مثال باشی مثلا شما لیگ انگلیس باشی باید این مثال رو بزنی

برنامه ریزی داره من گفتمن که رضا مشکل داره تا نیم فصل رو تموم میکنه بازی ها رو واگذار می کنیم به یکی دیگه

hamidlesani
دوشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۹, ۰۴:۰۵
منظور شما اینکه که لیگ فانتزی ما از لیگ ایران بهتره ؟ این جمله رو معمولا در جاهایی به کار میبرن که بالاتر از مثال باشی مثلا شما لیگ انگلیس باشی باید این مثال رو بزنی

برنامه ریزی داره من گفتمن که رضا مشکل داره تا نیم فصل رو تموم میکنه بازی ها رو واگذار می کنیم به یکی دیگه

آره.لیگ فانتزی ما از لیگ ایران بهتره.به نظرت لیگ ایران خوبه؟تا زمانی که یه اسکل مثل دایی که یه دونه کلاس مربیگری نرفته شده سرمربی پرطرفدارترین تیم ایران، لیگ ایران به جایی میرسه؟
اگه لیگ ایراو یه لیگ خوب میدونی که نظرت محترم ولی پس لیگ خوب ندیدی.
بعدم من نگفتم رضا داره بد برگزار میکنه.گفتم وقتایی که لیگ بنا به دلایلی یکی دو هفته تعطیل میشه بعدش که دوباره میخوایم راه بندازیم یه مهلت بدیم تا همه جمع شن.مثلا الان من 2هفته هی اومدم هیچ خبری نبود.بعد 5روز که به علت اساس کشی نتونستم بیام یه هقته لیگ برگزار شد و من نتونستم ترکیب بدم.حرف بدی نزدم.از رضام بد نگفتم.اتفاقا رضا داره بازیارو خوب برگزار میکنه.حالا یه مشکلی براش پیش اومده.من گفتم یه برنامه ریزیه کوچیک بشه.حالا شما بگو من حرف بدی زدم؟

'Mohammad
دوشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۹, ۰۷:۴۹
آره.لیگ فانتزی ما از لیگ ایران بهتره.به نظرت لیگ ایران خوبه؟تا زمانی که یه اسکل مثل دایی که یه دونه کلاس مربیگری نرفته شده سرمربی پرطرفدارترین تیم ایران، لیگ ایران به جایی میرسه؟
اگه لیگ ایراو یه لیگ خوب میدونی که نظرت محترم ولی پس لیگ خوب ندیدی.
بعدم من نگفتم رضا داره بد برگزار میکنه.گفتم وقتایی که لیگ بنا به دلایلی یکی دو هفته تعطیل میشه بعدش که دوباره میخوایم راه بندازیم یه مهلت بدیم تا همه جمع شن.مثلا الان من 2هفته هی اومدم هیچ خبری نبود.بعد 5روز که به علت اساس کشی نتونستم بیام یه هقته لیگ برگزار شد و من نتونستم ترکیب بدم.حرف بدی نزدم.از رضام بد نگفتم.اتفاقا رضا داره بازیارو خوب برگزار میکنه.حالا یه مشکلی براش پیش اومده.من گفتم یه برنامه ریزیه کوچیک بشه.حالا شما بگو من حرف بدی زدم؟

اولا درست صحبت کن به خاطر این توهینت باید اخطار بگیری که خودم اینکارو نمی کنم سینا میاد رسیدگی می کنه

دوما خیلی بیشتر از شما فوتبال دیدم و بازی کردم

رضا
دوشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۹, ۱۶:۰۶

برنامه ریزی که داشتیم.اگه یه سر به تاپیک برنامه مسابقات میزدی میدیدی که من کنار هر هفته تاریخ برگزاریش رو هم نوشته بودم.که تا هفته پنجم دقیق با همون تاریخا برگزار شد.اما از هفته پنجم به بعد چون کم کم شروع کرده بودم واسه کنکور خوندن و البته دیگه لیگ فانتزی هم سوت و کور شده بوده و منم دیگه حال و حوصله نداشتم اون تاریخا اجرا نشد.
البته این حرف شما هم تقریبا بی ربطه.چون من هر دفعه که میام تا بازیا رو برگزار کنم حدودا 3تا 5 روز رو وقت میدم واسه ارسال ترکیب.دیگه بیشتر از این فکر نکنم مقدور باشه.

--------------------------------------------
من قبلا به محمد گفته بودم بازم اینجا میگم.با عرض معذرت دیگه نمیتونم بازیا رو برگزار کنم.هم وقتش رو ندارم و هم اینکه حال و حوصله اش رو.
داش محمد با عرض معذرت حتی این دو هفته باقی مونده رو هم نمیتونم برگزار کنم.شرمنده.

S.I.A.V.A.S.H
دوشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۹, ۱۶:۱۹
اخه جوجه اردک زشت:3:
تو که عرضه نداری چرا قبول می کنی؟؟؟؟
ها؟؟؟:3:
برو همون خاله بازیتو بکن بهتره

hamidlesani
سه شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۹, ۰۵:۵۲
اولا درست صحبت کن به خاطر این توهینت باید اخطار بگیری که خودم اینکارو نمی کنم سینا میاد رسیدگی می کنه

دوما خیلی بیشتر از شما فوتبال دیدم و بازی کردم

من با کسی بد حرف نزدم.همونجوری که حرف زدی همونجوریم جواب شنیدی.چرا ناراحت میشی؟
کاملا معلومه.از اونجایی که لیگ ایرانو یه لیگ خوب میدونی کاملا معلومه زیاد فوتبال بازی میکنی!!!البته ببخشیدا.ولی من اصولا با هرکی مثل خودش حرف میزنم.اگه حرف شما توهین بود پس میتونی حرف منم توهین حساب کنی.حالا توهین حرف من کجا بود نمیدونم.

hamidlesani
سه شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۹, ۰۵:۵۵
[QUOTE=رضا;164240][color="purple"][b]برنامه ریزی که داشتیم.اگه یه سر به تاپیک برنامه مسابقات میزدی میدیدی که من کنار هر هفته تاریخ برگزاریش رو هم نوشته بودم.که تا هفته پنجم دقیق با همون تاریخا برگزار شد.اما از هفته پنجم به بعد چون کم کم شروع کرده بودم واسه کنکور خوندن و البته دیگه لیگ فانتزی هم سوت و کور شده بوده و منم دیگه حال و حوصله نداشتم اون تاریخا اجرا نشد.
البته این حرف شما هم تقریبا بی ربطه.چون من هر دفعه که میام تا بازیا رو برگزار کنم حدودا 3تا 5 روز رو وقت میدم واسه ارسال ترکیب.دیگه بیشتر از این فکر نکنم مقدور باشه.

مگه من اعتراضی کردم؟میدونم درس داری چون من خودمم دارم برا کنکور میخونم.منم چیزی نگفتم.فدای سرم که 3-0 شد.به هر حال من از طرف باشگاه اوساسونا ازت تشکر میکنم.ولی کلا فکر نکنم که این لیگ دوباره راه بیفته.آخه هیچ خبری نیست.بچه ها معلوم نیست کجا رفتن.امیدم که قبلا میومد یه سری اینجا میزد دیگه نمیاد.:bad:

hsmoa
يکشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۹, ۱۴:۲۰
آقایون این لیگ فانتزی چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟

'Mohammad
يکشنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۹, ۱۹:۲۱
آقایون این لیگ فانتزی چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟

منتظر بودم شما برگردی

رضا دیگه نمی تونه بیاد من با حسین صحبت کردم قرار شد بازی هارو برگزار کنه حسین فایل ادیت رو دانلود کن و اعلام کن بچه ها تا کی وقت دارن ترکیب بدن

hsmoa
سه شنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۹, ۰۹:۳۳
منتظر بودم شما برگردی

رضا دیگه نمی تونه بیاد من با حسین صحبت کردم قرار شد بازی هارو برگزار کنه حسین فایل ادیت رو دانلود کن و اعلام کن بچه ها تا کی وقت دارن ترکیب بدن

ممنون محمد
فقط لینک دانلود ادیت رو قرار بده تا دانلود کنم
یه نکته که باید بگم اینه که :
کار من توی گزارش بازی با رضا یه کم فرق داره مثلا من گزارش برای بازی ها رو نمی نویسم اما از همه آمار بازی عکس میگیرم و گلها رو هم آپلود میکنم

'Mohammad
چهارشنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۹, ۰۰:۵۹
اینم لینک دانلود فایل ادیت

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

hsmoa
پنجشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۹, ۱۱:۱۶
دوستان برای ارسال ترکیب تا ساعت 24:00 روز 4 شنبه مورخ 5/8/1389 وقت دارند حتی اگه 1 دقیقه دیرتر ترکیب ارسال بشه شما 3-0 بازنده هستید
نکته مهمی که باد بگم اینه که همراه با ترکیب اسم تیم خودتون رو هم ارسال کنید چون من یادن نیست کی مربیه چه تیمیه :3:

hamidlesani
پنجشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۹, ۱۵:۰۹
حسین جان داداش یکم دیگه بیشتر مهلت بده.بعضی از بچه ها نیستن.مثلا من خودم امروز اتفاقی دیدم.

'Mohammad
شنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۹, ۱۳:۲۷
من از مدیریت لیگ فانتزی استعفا میدم

امید یکی رو واسه اینجا انتخاب کن

hamidlesani
يکشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۹, ۱۳:۳۷
بازم شد مثل اولش... این همه انتخابات و اینا برگزار کردیم بازم همه بی خیال شدنو رفتن.

کاش امید از اول تصمیم بهتری میگرفت.

hamidlesani
يکشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۹, ۱۳:۴۸
من بازم همون پیشنهاد شورایی اداره شدنو میدم که اگه یه نفر خواست به هر دلیلی بره اینجوری لیگ تعطیل نشه.اگه ما دونفرو گذاشته بودیم برا برگزاری بازیا لیگ اینجوری خراب نمیشد.تازه لیگ راه افتاده بودو داشت خوب پیش میرفت.تو روش شورایی با رفتن یه نفر دونفر کار بهم نمیخوره و اونا جانشینایی دارن برا اینکه کارشونو انجام بده.من از اولم گفتم ولی کسی گوش نکرد.به هرحال باید وایسیم ببینیم امید چی میگه.

'Mohammad
يکشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۹, ۱۶:۰۵
اصلا این انجمن نیازی به لیگ فانتزی نداره فکر کنم اکثرا با این نظر موافق باشن چون بچه ها هیچ انگیزه ای نشون نمیدن و ندارن

hamidlesani
سه شنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۹, ۱۸:۰۷
اولش که خوی یود.دوباره همه چی راه افتاده بود.کلا خوب داشت پیش میرفت.اگه سریع جای رضا یکی دیگرو میزاشتیم بازیارو برگزار کنه (مثلا حسین) همونجوری پیش میرفت.همه به موقع داشتن ترکیب میدادن.وقفه زیاد اقتاد توش.هنوزم دیر نشده.با یکم تبلیغات واسه لیگ فانتزی بچه های جدید میانو دوباره کلی راه میندازیمش.یه سری از قدیمیام که هستن.کار نشدنی نیست.اگه یکم کمک کنیم بهم به نظرم میشه یه لیگی راه انداخت خیلی بهترو قشنگتر از قبل.من پیشنهادشو به امیدم دادم.به هر حال هرطور صلاحه.

hamidlesani
جمعه ۲۸ آبان ۱۳۸۹, ۲۲:۰۸
پس این امید کجاست؟نکنه شده عنایت؟فقط برا تفریحات میاد تو سایت:SugarwareZ-183:
امید جان داداش چی شد پس؟چیکار میکنی؟من هنوزم رو پیشنهادم هستم

don-matiou
شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۹, ۲۰:۳۸
inja chera injoorie...eeeeee ligo terkondid

رضا
يکشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۹, ۱۳:۱۵
اگه چشماتونو خوب وا کنید میبینید که انجمن در حال منهدم شده:3:لیگ که دیگه چیزی نیست در مقابل انجمن!

hamidlesani
سه شنبه ۲ آذر ۱۳۸۹, ۰۰:۴۷
inja chera injoorie...eeeeee ligo terkondid

میری دوماه یه بار میای میخوای تعطیل نشه؟:SugarwareZ-153: