توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث آزاد در مورد لیگ فانتزی
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
omid
سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۱۲
Derby d'Italia - Inter vs. Juventus
اه اه اه
همچین نوشته ایتالیا انگار نوشته اسپانیا:3:
تا وقتی ال کلاسیکو هست کسی یه نگاهم به اونجا نمی ندازه
omid
سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۱۳
من با محمد موافقم
3-0:3:
این چلسی اون بالا ها روش زیاده:3:
'Mohammad
سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۲۸
میگم اینجوری به ضرر تیم هایی نیست که قبلا" با ترکیب اصلی چلسی بازی کردن ؟!!
بهتر نیست ترکیب بازی قبل اون تیم رو به کار برد... فوقش اگه مصدوم یا محروم داشت متضرر میشه...
من حرفی ندارم هرچی بچه ها بگن
omid
سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۳۳
فکر کنم جزو قوانینی هست گذوشتیم
makhloot
سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۵۱
راست میگه ،باید به قوانین احترام گذاشت:5:
(بعضی وقتا این قوانین خیلی حال به هم زن میشن)
محمد
سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۱۸
من نمیدونم چرا اعلام خبر پیروزی ما رو دارن به تعویق میندازن .
یوونتوس دربی ایتالیا رو مقتدرانه برده و همون طور که مدیر فنی باشگاه اعلام کرده بودند اینتر سولاخه .
makhloot
سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۱۲
محمد جان مثل اینکه از وقتی از ما فقط یکی خوردی خیلی اعتماد به نفست بالا رفته:2:
hadi.s
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۰۶
محمد جان مثل اینکه از وقتی از ما فقط یکی خوردی خیلی اعتماد به نفست بالا رفته:2:
تازه بچه ها می خواستن بیشتر بزنن گفتیم اشنایید یكی هم كفایت میكنه.
محمد
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۱۸
تازه بچه ها می خواستن بیشتر بزنن گفتیم اشنایید یكی هم كفایت میكنه.
عجب . کی بود قبل بازی هی پخ میزد میگفت : ممد جان اگه میشه راه بده ما این بازی رو ببریم ، میخوام حال ... بگیرم .
ما هم که نابوده رفاقت ، به سرمربیمون گفتیم تیم دوممون رو بفرسته تو زمین . اینجوری جواب رفاقتو میدن ؟
hadi.s
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۲۰
عجب . کی بود قبل بازی هی پخ میزد میگفت : ممد جان اگه میشه راه بده ما این بازی رو ببریم ، میخوام حال ... بگیرم .
ما هم که نابوده رفاقت ، به سرمربیمون گفتیم تیم دوممون رو بفرسته تو زمین . اینجوری جواب رفاقتو میدن ؟
مگه قرار نبود لو ندی.:capo:یالا پولا رو برگردون.:angry1:
Sepehr
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۲۳
خوبه ما 2 روز نبودیم تیم ما رو بردن دسته 2
مگه برای اورتون 3-0 بازنده می شه که برای ما بشه .
کگه قرار نشد اگه کسی نبود از ترکیب بازی قبلش استفاده شه؟
کیان
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۰۹:۳۶
خوبه ما 2 روز نبودیم تیم ما رو بردن دسته 2
مگه برای اورتون 3-0 بازنده می شه که برای ما بشه .
کگه قرار نشد اگه کسی نبود از ترکیب بازی قبلش استفاده شه؟
اورتون تركيبشو ثابت كرده و گفته از همون تركيب استفاده بشه.
Sepehr
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۰۹:۴۱
من هم ی بار ترکیب ندم نباید از ترکیب قبلیم استفاده شه؟
makhloot
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۱۷
من هم ی بار ترکیب ندم نباید از ترکیب قبلیم استفاده شه؟
نه عزیزم،این مملکت قانون داره!!!!این طور نیست که هر کی از راه میرسه یه ایرادی تو کار بیاره.توهم اگه ناراحتی باید از مجاری قانونی وارد شی:tap67:
Sepehr
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۳۱
نه عزیزم،این مملکت قانون داره!!!!این طور نیست که هر کی از راه میرسه یه ایرادی تو کار بیاره.توهم اگه ناراحتی باید از مجاری قانونی وارد شی:tap67:
واقعا"؟!!!!!! :notify:
Don M Corleone
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۳۰
امير مالك تيم اينتر ... پيام خصوصيت غير فعاله ؟
جاسوس هاي ما خبر دادن در اينتر از مانسيني زياد استفاده نميشه و اين بازيكن به شدت از شرايط موجود دلزده است ! درخواست رئال براي خريد اين بازيكن جابجايي ايشون با نيهات قهوچي ميباشد !
Please accept !
کیان
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۳۳
وايسين بينم! من الان ديدم بازي اين هفته چلسي با آرسناله!!!!
قطعاً بايد 3-0 بشه.... يعني كه چي؟!!!!!
متن صريح قانونه... اگه تا ساعت 12 يك شنبه تركيب ندين بايد 3-0 شه... مگر اينكه گفته باشين تركيب بازي قبلي رو بذار (مثل اورتون.)
Don M Corleone
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۳۹
وايسين بينم! من الان ديدم بازي اين هفته چلسي با آرسناله!!!!
قطعاً بايد 3-0 بشه.... يعني كه چي؟!!!!!
متن صريح قانونه... اگه تا ساعت 12 يك شنبه تركيب ندين بايد 3-0 شه... مگر اينكه گفته باشين تركيب بازي قبلي رو بذار (مثل اورتون.)
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
wantonboy13
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۵۳
بازی های دوشنبه چی شد ؟!
کیان
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۵۷
بازی های دوشنبه چی شد ؟!
محمد يكم كمتر از من الافه... مني كه مي ديدين سر موقع نتايج رو اعلام ميكردم 24 ساعته خونه تلپ بودم... محمد نيست! :3:
makhloot
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۰۸
الان باید چی کار کنیم؟لیست بازی 5شنبه هم بفرستیم؟
Sepehr
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۲۶
بابا من ترکیبمو ارسال کردم دیگه قبول کنید
Don M Corleone
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۳۸
اين قضيه هم مثل قضيه استقلال و ليگ قهرمانان شده ! :3:
Sepehr
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۵۲
31 : حرکت سریع از فیلیپس سانتر روی دروازه ضربه سر آدبایور داشت وارد گل میشد که تری توپ رو از روی خط کشید بیرون
این یعنی چی ؟؟
تری نذاشت ما گل بزنیم؟
------------------------------
بابا کیان چه وضعشه ؟؟ به بازیکنات چی گفتی که این طوری می زدن ؟ ترسیده بودیا
'Mohammad
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۵۸
این یعنی چی ؟؟
تری نذاشت ما گل بزنیم؟
------------------------------
بابا کیان چه وضعشه ؟؟ به بازیکنات چی گفتی که این طوری می زدن ؟ ترسیده بودیا
شاید توره بوده گفتم که چون باید هوای 3 جارو داشته باشم اشتباه تایپی یا این جوری پیش میاد
تازه شما خیلی شانس اورودی بازیت 3-0 نشد :3:
omid
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۰۱
ریااااااااااااااااااال سوراخخخخخخخخخخخخخخخخه
به 1 امتیازی چلسی رسیدم:3:
هفته ی دیگه هم با چلسی دارم اگه ببرم می رسم پیش خر (kher) آرسنال:3:
Don M Corleone
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۰۸
ریااااااااااااااااااال سوراخخخخخخخخخخخخخخخخه
به 1 امتیازی چلسی رسیدم:3:
هفته ی دیگه هم با چلسی دارم اگه ببرم می رسم پیش خر (kher) آرسنال:3:
ديگ به ديگچه ميگه روت سيا ! :alien2:
اونهمه موقعيت اونهمه كرنر واقعا در عجبم ! جز واژه شانس هيچي ديگه نميشه در موردت به كار برد ! مطمئنا اگه بازي دو باره تا 10 باره هم برگزار بشه يه بارشم اينجوري نميتوني ببري ! :boredom:
SALAR
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۰۴
تیم رئال دچار بدشانسی شده.ایشالا درست میشه
i.M.a.N
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۱۲
تیم رئال دچار بدشانسی شده.ایشالا درست میشه
بدشانسی یا كادر درپیت؟!؟ :3:
SALAR
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۱۴
بد شانسی.كادر كه بهترین دنیاست.ولی بد شانسی به سراغ رئال اومده
کیان
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۵۶
آقا چه وضعشه؟!!!!!
من نتيجه اين بازي رو به رسميت نميشناسم! آرسنال3-0چلسي
ممد بازيتو آنيستال كن دادا! 2 بازيه مهاجماي من تريدن! تو پس من بود چلسي و ميلان هركدوم 3تا ميخوردن!
در ضمن:من بازيكني به نام زيبان ندارم!!! گفتم گارسيا بياد جاي فابرگاس... اين زيبان كيه؟!!! نكنه زبينا رو از دقيقه 60 گذاشتي مهاجم؟!!! اين كه دفاعه دادا...
در كل من به نتيجه اين بازي اعتراض شديد دارم... اگه از اين به بعد هيچ كس قوانينو جدي نگيره و هر وقت دلش خواست تركيب داد تعجب نكنين... كوتاهي از خودتونه... به خاطر گرفتن قهرماني از آرسنال به هر حربه اي دست ميزنين!!! :3:
SALAR
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۰۳
خشن شدی؟.!!!!!
کیان
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۰۶
خشن شدی؟.!!!!!
بحث قهرماني وسطه :3:
'Mohammad
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۰۷
آقا چه وضعشه؟!!!!!
من نتيجه اين بازي رو به رسميت نميشناسم! آرسنال3-0چلسي
ممد بازيتو آنيستال كن دادا! 2 بازيه مهاجماي من تريدن! تو پس من بود چلسي و ميلان هركدوم 3تا ميخوردن!
در ضمن:من بازيكني به نام زيبان ندارم!!! گفتم گارسيا بياد جاي فابرگاس... اين زيبان كيه؟!!! نكنه زبينا رو از دقيقه 60 گذاشتي مهاجم؟!!! اين كه دفاعه دادا...
در كل من به نتيجه اين بازي اعتراض شديد دارم... اگه از اين به بعد هيچ كس قوانينو جدي نگيره و هر وقت دلش خواست تركيب داد تعجب نكنين... كوتاهي از خودتونه... به خاطر گرفتن قهرماني از آرسنال به هر حربه اي دست ميزنين!!! :3:
1-اونو بچه ها بگن من حرفی ندارم 3-0 همونطور که قانون گفته 3-0 ولی خب چون نمیخواستم کسی رو بازنده کنم و سپهر هم ترکیبشو صبح داده بود من برگزار کردم حالا هرچی بچه ها بگن اصلا میخوای یه کمیته انضباطی تشکیل بدین واسه لیگ :3:
2-من اون بازی رو آنیستالش کردم دیشب بازی اورجینال نصبیدم دیشب فرستادم بگیرن واسم همون موقع نصب کردم تازه تو دوتا اخراجی دادی به مساوی هم اعتراض داری ؟ :3:
3-خودت گفتی اگر دفاع اخراج شد اگه CB -Rb بود زبینا بیاد بجاش
4-همون طور که اونجا گفتی فابرگاس رو کردم ss میکولی رو بردم به جاش و آنلکا رو اوردم به جای فابرگاس یعنی اینجوری شد
ss میکولی + موتو ( که گفتی اگه دفاع اخراجی دادم این بره بیرون بازیکن دفاع بره جای اخراجی )
CF آنلکا
کیان
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۲۶
1-اونو بچه ها بگن من حرفی ندارم 3-0 همونطور که قانون گفته 3-0 ولی خب چون نمیخواستم کسی رو بازنده کنم و سپهر هم ترکیبشو صبح داده بود من برگزار کردم حالا هرچی بچه ها بگن اصلا میخوای یه کمیته انضباطی تشکیل بدین واسه لیگ :3:
2-من اون بازی رو آنیستالش کردم دیشب بازی اورجینال نصبیدم دیشب فرستادم بگیرن واسم همون موقع نصب کردم تازه تو دوتا اخراجی دادی به مساوی هم اعتراض داری ؟ :3:
3-خودت گفتی اگر دفاع اخراج شد اگه CB -Rb بود زبینا بیاد بجاش
4-همون طور که اونجا گفتی فابرگاس رو کردم ss میکولی رو بردم به جاش و آنلکا رو اوردم به جای فابرگاس یعنی اینجوری شد
ss میکولی + موتو ( که گفتی اگه دفاع اخراجی دادم این بره بیرون بازیکن دفاع بره جای اخراجی )
CF آنلکا
شرمنده موقعيت حساس ذهن برتري پيش اومده بود گزارشو نخوندم!
ولي حالا كه خوندم اعتراضم شديدتره!!!
چه وضعشه؟!!!!!! بازي اي كه بايد 3-0 بشه رو برگزار كردين و داورم خريدين كه 2 تا از بازيكناي منو كه به جوانمردي شهره اند رو اخراج كنه؟!!!!!! ولي بازم ثابت شد كه آرسنال اونقدر قويه كه با 2 نفر كمتر هم به تيم دوم جدول نميبازه!
من به طور جد تقاضاي 3-0 شدن بازي رو دارم... بايد قوانين اجرا شه... اگه منم تركيب نميدادم بايد 3-0 ميشد...
'Mohammad
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۰۳
شرمنده موقعيت حساس ذهن برتري پيش اومده بود گزارشو نخوندم!
ولي حالا كه خوندم اعتراضم شديدتره!!!
چه وضعشه؟!!!!!! بازي اي كه بايد 3-0 بشه رو برگزار كردين و داورم خريدين كه 2 تا از بازيكناي منو كه به جوانمردي شهره اند رو اخراج كنه؟!!!!!! ولي بازم ثابت شد كه آرسنال اونقدر قويه كه با 2 نفر كمتر هم به تيم دوم جدول نميبازه!
من به طور جد تقاضاي 3-0 شدن بازي رو دارم... بايد قوانين اجرا شه... اگه منم تركيب نميدادم بايد 3-0 ميشد...
با توجه به اینکه کیان همچنان داره اعتراض میکنه و قوانین هم میگه 3-0 اگر هم هرتیم دیگه ای بود این تقاضارو داشت و برای اینکه قانون اجرا بشه و واسه بقیه و خود سپهر هم این قانون جا بیفته که 12 ساعت قبل از بازی ترکیب بدن بازی 3-0 به سود آرسنال اعلام میشه
پ.ن دوستانی که فکر می کنند یه موقع امکان داره واسشون مشکلی پیش بیاد نتونن به موقع به ما ترکیب بدن مثل سامان یه ترکیب پیشفرض بدن و به عنوان مثال بگن اگه تا 15 ساعت به بازی ترکیب ندادم اینو بزار یا هر چیز دیگه ای که مثل سپهر جریمه نشن
amin_michael5
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۰۶
آقا این سالار هنگام انجام وظیفه در باشگاه رئال مادرید:3:
هومن
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۱۹
جناب امید شفیعی
سرمربی باشگاه فرهنگی ورزشی بارسلونا
پیروزی تیم بارسلونا تحت هدایت شما در ال کلاسیکو که چونان مشت مهلکی بر پیکره باشگاه پرحاشیه و مافیایی مادرید بود را به شما تبریک گفته و امیدوارم این روند را همچنان ادامه دهید.
همانا که این شعار جوانان کاتالان که در کوی و برزن فریاد میزنند را باید ذکر کنم که وصف حال این روزهاست
آنجا که هوادارن عزیز ما یکصدا فریاد میزنند:
« بارسا چی کارش کرده؟؟؟ ... سولاخ سولاخش کرده! :3: »
موفق باشید و سربلند
هومن علی مددی
ریاست باشگاه فرهنگی عقیدتی ورزشی ارزشی بارسلونا
SALAR
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۳۶
آقا این سالار هنگام انجام وظیفه در باشگاه رئال مادرید:3:
چی؟؟؟
نگرفتم!
کیان
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۴۰
چی؟؟؟
نگرفتم!
داري جادو جمبل ميكني :3:
i.M.a.N
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۴۳
چی؟؟؟
نگرفتم!
چه سه شو میگیره
دیگه تابلو شدی جادوگر،وردخون :3:
SALAR
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۵۰
تمام اینا شایعه ای بیش نیست.
جادو فقط امین و هومن
i.M.a.N
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۰۲:۰۵
تو و امین و جدیدا رضا ، كه اسطوره ی شانسید
Sepehr
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۰۸
اگه این قدر بازی برات مهمه که به خاطر چن ساعت دیر ترکیب دادن من این قدر ناراحت می شه همون بهتر که 3-0 بکنی . اگه هم 3-0 نمی شد آخر فصل بهونه می آوردی که .... ولی برای ما این قدر بازی مهم نیست و شما با این بردت خوش باش که صدر جدولی .
کیان
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۳۳
اگه این قدر بازی برات مهمه که به خاطر چن ساعت دیر ترکیب دادن من این قدر ناراحت می شه همون بهتر که 3-0 بکنی . اگه هم 3-0 نمی شد آخر فصل بهونه می آوردی که .... ولی برای ما این قدر بازی مهم نیست و شما با این بردت خوش باش که صدر جدولی .
مسلماً بهانه مياوردم :apophys:
اين بازي فقط 1 بازي نبود در حد 3 تا بازي بود!!!
اولي 3 امتياز بازي مهم بود دومي اختلاف پيدا كردن با تيم دوم جدول بود و سومي 2 تا اخراجيم بود...
اگه نتيجه اين بازي رو قبول ميكردم اختلافم با چلسي حفظ ميشد و ممكن بود به خاطر نبودن 2 يار اصليم بازي بعد رو ببازم...
ضمناً: جوري صحبت ميكني كه انگار تقصير منه كه تو تركيب ندادي... بازي قانون داره و بايد اجرا بشه وگرنه هر كي هر كاري دلش بخواد ميكنه... اگرم اين بازي براي شما مهم نيس ممكنه جدول رو نديده باشي...
i.M.a.N
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۰۱
اولي 3 امتياز بازي مهم بود دومي اختلاف پيدا كردن با تيم دوم جدول بود و سومي 2 تا اخراجيم بود...
اگه نتيجه اين بازي رو قبول ميكردم اختلافم با چلسي حفظ ميشد و ممكن بود به خاطر نبودن 2 يار اصليم بازي بعد رو ببازم...
ضمناً: جوري صحبت ميكني كه انگار تقصير منه كه تو تركيب ندادي... بازي قانون داره و بايد اجرا بشه وگرنه هر كي هر كاري دلش بخواد ميكنه... اگرم اين بازي براي شما مهم نيس ممكنه جدول رو نديده باشي...
ببین اگه اینجوریه
بازی های همه كسایی كه 12 بعد یكشنبه تركیب دادن باید سه-صفر بشه
کیان
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۱۳
ببین اگه اینجوریه
بازی های همه كسایی كه 12 بعد یكشنبه تركیب دادن باید سه-صفر بشه
كاملاً درسته... اگه كسي دوشنبه به بعد تركيب داده بايد 3-0 شه... همون طوري كه اگه كسي تا 12 ديشب تركيب اين هفته رو نداده بايد 3-0 شه!
i.M.a.N
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۱۸
كاملاً درسته... اگه كسي دوشنبه به بعد تركيب داده بايد 3-0 شه... همون طوري كه اگه كسي تا 12 ديشب تركيب اين هفته رو نداده بايد 3-0 شه!
نه دیگه چون این هفته دیر برگزار شد تا 12 امشبه
Don M Corleone
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۲۳
يه كار ديگه هم هست ! بازيهاي هفته قبل رو هم روي سيستم فعلي انجام بده :3:... همين ديروز منچستر تو 3 بازي 10 تا گل از رئال خورد ! حتي قبل از اون هفته هم من به برد با اختلاف فكر ميكردم!! چه جوري ميشه كه رئال حتي يه موقيعيت مسلم و درست حسابي گلزني هم تو اون بازي كذايي نداشته باشه!؟ و منچستر سوار بازي باشه؟!
من نميدونم شيوه برگزاري به چه شكله ؟ اگر نوع خاصي هست بگيد ما هم از اون تبعيت كنيم تا سوء تفاهم پيش نياد :3:
===
كيان كلا انصراف دادي از برگزاري؟
i.M.a.N
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۲۹
يه كار ديگه هم هست ! بازيهاي هفته قبل رو هم روي سيستم فعلي انجام بده :3:... همين ديروز منچستر تو 3 بازي 10 تا گل از رئال خورد ! حتي قبل از اون هفته هم من به برد با اختلاف فكر ميكردم!! چه جوري ميشه كه رئال حتي يه موقيعيت مسلم و درست حسابي گلزني هم تو اون بازي كذايي نداشته باشه!؟ و منچستر سوار بازي باشه؟!
من نميدونم شيوه برگزاري به چه شكله ؟ اگر نوع خاصي هست بگيد ما هم از اون تبعيت كنيم تا سوء تفاهم پيش نياد :3:
===
یه بازی ارزش نداره محمدرضا
اگه بازی مجدد برگزار بشه من شروع به افشاگری میكنم :3:
Don M Corleone
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۳۲
حرف زور ميزني !:lol: چشا رو بستي ارسال ميكني !!:pilot: گفتي 3-0 خوب 3-0 شد تموم ! ديگه ولش كن ! ادامش كه ميدي اينجوري ميشه ... :sovxx:
بعلاوه اينطور كه از ظاهر امور برمياد هفته اي فقط يه بازي برگزار ميشه ! بعدشم چه جوري وقتي نتيجه بازيها ديشب اعلام شده همون ديشب پلن فرستاده بشه ؟ بازي كه قرار بوده 1شنبه يا 2 شنبه انجام بشه 4شنبه يا انجام شده يا به هر حال نتيجه اش ديشب اعلام شده ... چه جور بايد همون ديشب پلن رو فرستاد؟ منطق پشت حرفته؟
پلن رو نهايت فردا شب ميفرستم اما اگر به زور هست من تا هفته ديگه 2شنبه پلن نميدم ! اگرم زورتون خيلي زياده كه كلا رئال از ادامه مسابقات كنار ميكشه ! :dirol:
i.M.a.N
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۴۷
حرف زور ميزني !:lol: چشا رو بستي ارسال ميكني !!:pilot: گفتي 3-0 خوب 3-0 شد تموم ! ديگه ولش كن ! ادامش كه ميدي اينجوري ميشه ... :sovxx:
بعلاوه اينطور كه از ظاهر امور برمياد هفته اي فقط يه بازي برگزار ميشه ! بعدشم چه جوري وقتي نتيجه بازيها ديشب اعلام شده همون ديشب پلن فرستاده بشه ؟ بازي كه قرار بوده 1شنبه يا 2 شنبه انجام بشه 4شنبه يا انجام شده يا به هر حال نتيجه اش ديشب اعلام شده ... چه جور بايد همون ديشب پلن رو فرستاد؟ منطق پشت حرفته؟
پلن رو نهايت فردا شب ميفرستم اما اگر به زور هست من تا هفته ديگه 2شنبه پلن نميدم ! اگرم زورتون خيلي زياده كه كلا رئال از ادامه مسابقات كنار ميكشه ! :dirol:
وقتی محمدرضا جدی میشود
Sepehr
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۰۹
من منظورم کل بازی بود نه این بازی . به خاطر ی ساپورتر .......
ولی مهم نیست دیگه این بحثو هم ادامه نمی دم بیخیال
کیان
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۳۰
من منظورم کل بازی بود نه این بازی . به خاطر ی ساپورتر .......
ولی مهم نیست دیگه این بحثو هم ادامه نمی دم بیخیال
جاااااااااااااااااااااااا ااااااااااان؟!!!! هرچي از دهنت دراومد گفتي حالا ميگي ادامه نميدم؟!!!
يعني چي كل بازي؟!!!!! شك كردن به نتيجه بازيا از صد تا فحش برا من بدتره!
خدا رو شكر كه ساپورترم يه سالس و اونقدر بدبخت نيستم كه 50 تومن گدايي كنم...
من فقط براي تفريحش دارم بازي ميكنم... اونوقت شما مياي ميگي من به خاطر 50 تومن تقلب كردم؟!!
منو بگو براي كيا خودمو الاف ميكردم و ساعت 3 شب بازياشونو برگزار ميكردم كه سر موقع نتايج به دستشون برسه.
حالا همتون برين زير پستش تشكر بزنين...
همون بهتر كه پسم خراب شد...
واقعاً براي بعضيا متاسفم...
ويرايش:مثل اينكه جايزه ساپورتر 3 ماهس... قيمت شد 20 تومن :lol:
i.M.a.N
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۱۹
ول كنید این بچه بازیا رو:3:
Don M Corleone
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۲۶
ول كنید این بچه بازیا رو:3:
به قول اون يارو امريكايي :فقط وقتي نفت 75 دلاره هلوكاست افسانه ميشه !
حالام وقتي منچستري كه تا حالا ميباخته ببره ، قضايا ميشه بچه بازي !:3:
محمد
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۳۰
اینجوری نمیشه ... باید یک کمیته انضباطی تشکیل بدیم تا اون مرجعی باشه برای رسیدگی به شکایات و احتمالا بی اخلاقیهایی که صورت میگیره . نظرتون چیه ؟
amin_michael5
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۳۲
اینجوری نمیشه ... باید یک کمیته انضباطی تشکیل بدیم تا اون مرجعی باشه برای رسیدگی به شکایات و احتمالا بی اخلاقیهایی که صورت میگیره . نظرتون چیه ؟
موافقم 100% :1:
i.M.a.N
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۳۳
به قول اون يارو امريكايي :فقط وقتي نفت 75 دلاره هلوكاست افسانه ميشه !
حالام وقتي منچستري كه تا حالا ميباخته ببره ، قضايا ميشه بچه بازي !:3:
آخه سر 3 امتیاز دارن همدیگه رو میكشن
ببینم من كی باختم 1باخت بیشتر ندارم :3:
i.M.a.N
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۳۴
:good:
محمد
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۴۲
خب ، فعلا سه تیم لیورپول، منپستر و یوونتوس نظرشون در مورد کمیته انضباطی مثبته .
اگه اکثریت تیمها نظرشون مثبت بود نحوه تشکیل کمیته رو هم اعلام میکنم
30n4
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۴۵
خب ، فعلا سه تیم لیورپول، منپستر و یوونتوس نظرشون در مورد کمیته انضباطی مثبته .
اگه اکثریت تیمها نظرشون مثبت بود نحوه تشکیل کمیته رو هم اعلام میکنم
لا حكم الا لله
پ.ن هر چی آقامون بگه :3:
محمد
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۴۷
لا حكم الا لله
پ.ن هر چی آقامون بگه :3:
الان آقاتون کجاست ؟
یه زنگ به موبایلش بزن ، ازش کسب تکلیف کن :3:
پ.ن : بسته پیشنهادی نرسید ؟
Don M Corleone
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۰۰
البته بايد قاضيش كسي غير از بچه هاي اين جمع باشه ! تا قضيه هرچه بگندد نمكش ميزنن وای به روزی که بگندد نمک نشه !:3: يا اينكه همه اعضا قاضي بشن و در مورد هر شكايت چند نفر از غير به اون رسيدگي كنه !
amin_michael5
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۰۶
البته بايد قاضيش كسي غير از بچه هاي اين جمع باشه ! تا قضيه هرچه بگندد نمكش ميزنن وای به روزی که بگندد نمک نشه !:3: يا اينكه همه اعضا قاضي بشن و در مورد هر شكايت چند نفر از غير به اون رسيدگي كنه !
پیشنهاد اول:كه كسی رو نمیتونیم گیر بیاریم،چون همه بچه ها تو لیگ فعالیت میكنن.
پیشنهاد دوم:موافقم،با رای گیری حكم صادر كنیم.:1: (البته شخص محكوم شده باید جنبش رو
داشته باشه و از دست كسی ناراحت نشه:3:)
هومن
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۰۶
اکثر بچه های فعال و باتجربه انجمن در لیگ هستن. این طرح قابل انجام نیست.
من یه پیشنهاد دارم. هر تیم یه نماینده اعلام کنه و مجمع لیگ فانتزی تشکیل بشه. این مجمع
در مورد تمامی موارد با رای گیری بین اعضای مجمع ، تصمیم گیری کنه!
نظرتون چیه؟
محمد
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۱۱
خب پس باشگاه رئال هم موافقه . منتظر دو تیم دیگه میمونیم ...
کسی که از بیرون این جمع نمیاد . اگه هم که قرار باشه همه قاضی بشن که کمیته میخوایم چیکار ، میشه مثله همین حالا .
اگه اکثریت با وجود کمیته موافق بودند . میریم مرحله بعدی .
هر تیمی میتونه اسم یک نفر رو به عنوان کاندیدا اعلام کنه و در مرحله آخر هر باشگاه سه نفر رو از بین اون کاندیداها انتخاب میکنه . سه نفری که بیشترین رای رو آوردن به عضویت کمیته انضباطی در میان و اختیار تام دارند که شکایات رو بررسی و رایشونو اعلام کنند .
پ.ن : این فقط نظر منه و اگه بقیه راه حل بهتری دارند ، بگن تا همون کارو انجام بدیم .
Sepehr
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۱۳
کیان مثل این که سوءتفاهم شده برات . من گفتم بازی این قدر برام مهم نیست . تو گفتی از سه جهت این بازی خیلی مهمه بعدش من گفتم که کل لیگ فانتزی خیلی برام مهم نیست , مهم هست ولی نه خیلی ولی تو مثل این که اشتباه برداشت کردی .
حالام اگه ناراحت شدی ازت عذر می خوام
در ضمن من نیز موافقم
amin_michael5
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۱۳
اکثر بچه های فعال و باتجربه انجمن در لیگ هستن. این طرح قابل انجام نیست.
من یه پیشنهاد دارم. هر تیم یه نماینده اعلام کنه و مجمع لیگ فانتزی تشکیل بشه. این مجمع
در مورد تمامی موارد با رای گیری بین اعضای مجمع ، تصمیم گیری کنه!
نظرتون چیه؟
خوبه،یه نفر رو هم به عنوان رئیس انتخاب میكنیم،و رای ها رو واسه اون پخ میكنیم:1:
تا كسی تو رو در بایستی(فكر كنم درست نوشتم::) گیر نكنه و رای بده:1:
Don M Corleone
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۱۸
خب پس باشگاه رئال هم موافقه . منتظر دو تیم دیگه میمونیم ...
کسی که از بیرون این جمع نمیاد . اگه هم که قرار باشه همه قاضی بشن که کمیته میخوایم چیکار ، میشه مثله همین حالا .
اگه اکثریت با وجود کمیته موافق بودند . میریم مرحله بعدی .
هر تیمی میتونه اسم یک نفر رو به عنوان کاندیدا اعلام کنه و در مرحله آخر هر باشگاه سه نفر رو از بین اون کاندیداها انتخاب میکنه . سه نفری که بیشترین رای رو آوردن به عضویت کمیته انضباطی در میان و اختیار تام دارند که شکایات رو بررسی و رایشونو اعلام کنند .
پ.ن : این فقط نظر منه و اگه بقیه راه حل بهتری دارند ، بگن تا همون کارو انجام بدیم .
بيشتر منظورم اين بود كه عده اي از اين جمع،( نه لزوما همه) براي هر قضيه تجمع كنن براي اجماع ! :3: ولي در كل اون سيستمي كه هومن گفت به نظرم بهتره ... نظريه امين هم كاملش كرد !
فقط يه چيزي ... اگر اون كسي كه قراره پخ ها رو بگيره خودش شاكي بود چي ؟:3:
amin_michael5
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۲۶
بيشتر منظورم اين بود كه عده اي از اين جمع،( نه لزوما همه) براي هر قضيه تجمع كنن براي اجماع ! :3: ولي در كل اون سيستمي كه هومن گفت به نظرم بهتره ... نظريه امين هم كاملش كرد !
فقط يه چيزي ... اگر اون كسي كه قراره پخ ها رو بگيره خودش شاكي بود چي ؟:3:
یه كسی رو میكنیم رئیس كه هیچوقت با كسی مشكلی نداشته باشه مثل من :3::1:
30n4
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۴۲
به هر حال یکی از همکارهای من (من دادستانم میدونید که ؟ ؟ ) الان چند صباحیه بی کاره،یه پستی بهش دادن ولی هنوز معلوم نیست این پست چی هست و قرار چی کار کنه
میخواید تا بگم اون بیاد بینتون حکمیت کنه،خوبه ؟
پ.ن من همین الان اعتراف میکنم که از بنیاد سورس پول گرفتم تا به منچستر و بارسا ببازیم و اینطوری مردم رو تحریک کنیم
makhloot
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۵۷
وقتی همه موافقن ما کی هستیم که مخالفت کنیم.
omid
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۰۵
جناب امید شفیعی
سرمربی باشگاه فرهنگی ورزشی بارسلونا
پیروزی تیم بارسلونا تحت هدایت شما در ال کلاسیکو که چونان مشت مهلکی بر پیکره باشگاه پرحاشیه و مافیایی مادرید بود را به شما تبریک گفته و امیدوارم این روند را همچنان ادامه دهید.
همانا که این شعار جوانان کاتالان که در کوی و برزن فریاد میزنند را باید ذکر کنم که وصف حال این روزهاست
آنجا که هوادارن عزیز ما یکصدا فریاد میزنند:
« بارسا چی کارش کرده؟؟؟ ... سولاخ سولاخش کرده! :3: »
موفق باشید و سربلند
هومن علی مددی
ریاست باشگاه فرهنگی عقیدتی ورزشی ارزشی بارسلونا
جناب هومن علی مددی
با تشکر از ابراز اردات شما:3: عرض می نمایم که هانری فروشی نیست:3:
omid
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۱۱
همون اتحادیه هست دیگه:3:
ولی به هر حال من موافقم!
'Mohammad
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۲۶
===
من هفته قبل یه غلطی کردم یه بازی رو اون پس انجام دادم ولی بازی های این هفته همش رو پس ارجینال بود امروزم که دیر اومدم سیستم رو ارتقا دادم که راحت تر برگزار بشه بازی ها
ولی این همش شانسه اگه هم منظورتون اینه که من دست کاری میکنم یا کیان دست کاری میکرده هرکی داوطلب بشه من میدم بازیهارو اون انجام بده هم خودم راحت ترم هم این همه کنایه نمی شنوم هم به کار های دیگه حزب میرسم سپر راست این یه بازیه واسه اینکه دور هم باشیم اصلا این هفته تقصیر من شد که دیر انجام دادم از هفته بعد اگر تیمی 1 ساعت دیر بفرسته 3-0 میزنم حالا چه من برگزار کنم چه کسه دیگه
------------
واسه برگزاری بازیها هرکی آمادگی داره بگه اگه فقط یه نفر بود که اون برگزار میکنه در غیر این صورت قرعه کشی
------------
ترکیب این بازیتونو هم بدید برگزار کنم
------------
محمد رضا جان بازیها همون 2 تا در هفتس ایشالا از هفته دیگه همه چیز به روال عادی برمگیرده
امید وارم هیچکدوم از بچه با هم مشکل نداشته باشن این لیگ رو زدیم که خوش بگذرونیم :love05::give_rose:
حالا به جای بحث کردن یکم کل کل کنید هیجان بدید به لیگ :yahoo::clapping:
'Mohammad
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۳۶
من یه پیشنهاد دارم اینکه دوستان بتونن اسم و لوگو باشگاهشونو عوض کنن البته اسم تیم مثلا استقلال گذاشتیم دیگه کسی نیاد بگه استقلال آی اف سی یا استقلال تهران استقلال شیراز :3: فقط یه دونه باشه که البته اگه موافقت بشه قانون میزاریم واسش
دوستانی که طرحی پیشنهادی چیزی دارن بگن اگر باهاش موافق شد توسط بچه ها یه مبلغی هم به عنون جایزه بهش میدیم :3:
پ.ن اینم بگم اگه موافقت شد پرسپولیس واسه والنسیا :3:
Don M Corleone
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۴۵
من یه پیشنهاد دارم اینکه دوستان بتونن اسم و لوگو باشگاهشونو عوض کنن البته اسم تیم مثلا استقلال گذاشتیم دیگه کسی نیاد بگه استقلال آی اف سی یا استقلال تهران استقلال شیراز :3: فقط یه دونه باشه که البته اگه موافقت بشه قانون میزاریم واسش
دوستانی که طرحی پیشنهادی چیزی دارن بگن اگر باهاش موافق شد توسط بچه ها یه مبلغی هم به عنون جایزه بهش میدیم :3:
پ.ن اینم بگم اگه موافقت شد پرسپولیس واسه والنسیا :3:
يعني ميگي رئال رو بكنيم استقلال مادريد !؟:3: و بارسلونا بشه برقلونا!؟يا فجرلونا؟:3: يا فجرقونا:3:
من كه اگه بتونم از ابروي همين رئال كذايي دفاع كنم واسم بسه ...
ولي خوب نظر اقامون هم شرطه ... :3:
'Mohammad
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۵۰
يعني ميگي رئال رو بكنيم استقلال مادريد !؟:3: و بارسلونا بشه برقلونا!؟يا فجرلونا؟:3: يا فجرقونا:3:
من كه اگه بتونم از ابروي همين رئال كذايي دفاع كنم واسم بسه ...
ولي خوب نظر اقامون هم شرطه ... :3:
نه از اون اسم های هتریکی
استقلال - پرسپولیس - فجر و ....
ولی ولش کنید پیشنهاد چرتی بود :دی
omid
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۰۸
من که همون ترکیب هفته ی پیش با همون تعویضا!!
Don M Corleone
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۰۹
ممد الان ميتوني منو ببيني !:3: كيا ميتونن منو ببينن!؟:3:
'Mohammad
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۴۴
ممد الان ميتوني منو ببيني !:3: كيا ميتونن منو ببينن!؟:3:
الان نه :3: الان روح شدی ؟
Don M Corleone
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۵۴
نه يعني تو وضعيت مخفي / همه مديران در هر سطح و سطوحي از امكان X-Ray برخوردارن ؟:3:
amirlefthand
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۵۹
اره ببم جان
هومن
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۲۸
جناب هومن علی مددی
با تشکر از ابراز اردات شما:3: عرض می نمایم که هانری فروشی نیست:3:
جناب امید شفیعی
حکم اخراج شما بر روی میز من هستش. هر وقت خواستی بیا بگیرش!!! :3:
SALAR
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۳۶
هومن تو هم مثل عربها شدی
هومن
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۱۱
هومن تو هم مثل عربها شدی
من از اولش هم عرب بودم! :3:
SALAR
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۱۸
هومن اره؟؟؟؟؟؟؟
30n4
پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۲۵
نه يعني تو وضعيت مخفي / همه مديران در هر سطح و سطوحي از امكان X-Ray برخوردارن ؟:3:
نه فقط ادمین و مدیران ارشد چشم برزخی دارن :icon12:
کیان
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۱۴
بچه ها من 3 4 روز كم ميتونم بيام... بابت حرفاي ديروزم كلاً ببخشيد! :3:
با كميته و مجمع هم موافقم!!!
كامران و محمد هم حواسشون باشه من همچنان ذهن برترم! فكر نكنين 2 روز نيستم آمارتون رو ببرين رو 8 و9 ها! :3:
wantonboy13
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۴۶
بچه ها من 3 4 روز كم ميتونم بيام... بابت حرفاي ديروزم كلاً ببخشيد! :3:
با كميته و مجمع هم موافقم!!!
كامران و محمد هم حواسشون باشه من همچنان ذهن برترم! فكر نكنين 2 روز نيستم آمارتون رو ببرين رو 8 و9 ها! :3:
یعنی قبول کرد که بازی با چلسی همون 1-1 میمونه...
من و محمد هم ذهن برتریم !!
خوب بخشیدیم !! :fighting29:
کیان
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۱۱
یعنی قبول کرد که بازی با چلسی همون 1-1 میمونه...
من و محمد هم ذهن برتریم !!
خوب بخشیدیم !! :fighting29:
گفتم كم ميام... نگفتم نميام كه سعي در سو استفاده داري!!! :3:
به شايعات توجه نكرده و همچنان خواستار 3-0 ايم! :crazy:
همينم مونده تو منو ببخشي! :spiteful:
Don M Corleone
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۲۶
ميگم Pes برنامه تمارض واسش طراحي كردن ؟ :3: امروز نيستلروي در محوطه جريمه به خاطر تمارض كارت زرد گرفت !:3:ولي واقعا تمارضش قشنگ بود من خودم از اون فاصله احساس كردم پنالتي شد ! :3:
ولي خوب شك دارم چون به نظرم داور تمارض كرده ! :3: مطمئنيد بازيكناي پس تمارض كردن هم بلدن؟ :3:
صحنش رو هم سيو كردم منتها براي جلوگيري از سوئ استفاده تاكتيكي از ارائه اش قبل از نيم فصل معذوريم ! :3: اگه خواستيد نيم فصل ميذارم براتون بكفيد !:3:
محمد
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۳۳
ميگم Pes برنامه تمارض واسش طراحي كردن ؟ :3: امروز نيستلروي در محوطه جريمه به خاطر تمارض كارت زرد گرفت !:3:ولي واقعا تمارضش قشنگ بود من خودم از اون فاصله احساس كردم پنالتي شد ! :3:
ولي خوب شك دارم چون به نظرم داور تمارض كرده ! :3: مطمئنيد بازيكناي پس تمارض كردن هم بلدن؟ :3:
صحنش رو هم سيو كردم منتها براي جلوگيري از سوئ استفاده تاكتيكي از ارائه اش قبل از نيم فصل معذوريم ! :3: اگه خواستيد نيم فصل ميذارم براتون بكفيد !:3:
بله . تو ورژنهای قبلی هم وجود داشت . وقتی صاحب توپی و مدافع حریف جلوی داور رو گرفته ، باید چهار دکمه R1 ,R2,L1,L2 رو با هم فشار بدی تا دایو کنه . نکته قشنگ اینه که داور بعضی موقع ها گول میخوره و پنالت میگیره ...
wantonboy13
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۴۷
همون ال 1 آر 1 کافیه برا تمارض !!
Don M Corleone
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۱۶
پس 2010 اومده؟
الان يه فيلم از پيش توليد پس 2010 ديدم ... اينطور كه از ظواهر امر بر مياد خيلي پيشرفت خواهد داشت و از اين يكنواختي تاكتيكي وسيستمي در مياد و از اينكه فقط گرافيك پيشرفت كنه و بقيه عوامل ثابت باشه ديگه خبري نيست !! يه جورايي داره ميشه فيفامنيجر بلكم كاملتر !!
يه چيز خيلي جالبش هم اين بود كه تاكتيكي داره كه مخصوص وينگرهاس و موقع حمله به جاي اينكه راست خط طولي رو بگيرن و برن تا نقطه ي كرنر و سانتر كنن ، در فاصله ي مثلا 25 متري نقطه كرنر يهو ميزنن تو عمق و اگه تك به تك بشن احتمال خيلي زياد توپو گل ميكنن ! :3:
يا مثلا همه تاكتيك ها از جمله تاكتيك هاي پرسينگ و يا حالت دفاعي گرفتن تيم رو واقعا به طرز وحشتناكي ارتقاء دادن !
نتيجه گيري فانتزي اينكه بازي كردن ليگ فانتزي با pes 2010 خيلي باحال ميشه ! و گزينه ها و تاكتيكهاي مختلفي موثر خواهند بود !
'Mohammad
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۲۶
پس 2010 اومده؟
الان يه فيلم از پيش توليد پس 2010 ديدم ... اينطور كه از ظواهر امر بر مياد خيلي پيشرفت خواهد داشت و از اين يكنواختي تاكتيكي وسيستمي در مياد و از اينكه فقط گرافيك پيشرفت كنه و بقيه عوامل ثابت باشه ديگه خبري نيست !! يه جورايي داره ميشه فيفامنيجر بلكم كاملتر !!
يه چيز خيلي جالبش هم اين بود كه تاكتيكي داره كه مخصوص وينگرهاس و موقع حمله به جاي اينكه راست خط طولي رو بگيرن و برن تا نقطه ي كرنر و سانتر كنن ، در فاصله ي مثلا 25 متري نقطه كرنر يهو ميزنن تو عمق و اگه تك به تك بشن احتمال خيلي زياد توپو گل ميكنن ! :3:
يا مثلا همه تاكتيك ها از جمله تاكتيك هاي پرسينگ و يا حالت دفاعي گرفتن تيم رو واقعا به طرز وحشتناكي ارتقاء دادن !
نتيجه گيري فانتزي اينكه بازي كردن ليگ فانتزي با pes 2010 خيلي باحال ميشه ! و گزينه ها و تاكتيكهاي مختلفي موثر خواهند بود !
پس 2010 فکر کنم دیماه میاد دقیقش رو کیان میدونه
wantonboy13
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۰۲
پس 2010 فکر کنم دیماه میاد دقیقش رو کیان میدونه
فیفا همیشه هفته اول مهر میاد... پس هم چند روز بعدش...
'Mohammad
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۰۳
فیفا همیشه هفته اول مهر میاد... پس هم چند روز بعدش...
آره انگار اما چند روز بعد نه من تو نت دیدم زده 22 اکتبر که میشه 30 آبان
اینم دوتا عکس که انگار فیس های پس 2009 دو تیم لیورپول و بارسا رو با فیس های پس 2010 مقایسه کرده
لیورپول ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
بارسا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
البته اینجا دو سه تا بازیکن هست که الان تو لیورپول و بارسا نیست ولی اینجا گذاشته
Don M Corleone
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۲۵
خيلي واقعي تر شده !
omid
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۳۶
همون ال 1 آر 1 کافیه برا تمارض !!
R1&R2&L2
amin_michael5
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۴۰
اینم دوتا عکس که انگار فیس های پس 2009 دو تیم لیورپول و بارسا رو با فیس های پس 2010 مقایسه کرده
لیورپول ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
بارسا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
البته اینجا دو سه تا بازیکن هست که الان تو لیورپول و بارسا نیست ولی اینجا گذاشته
به به،چشمم روشن!!!!!!!!!!!:1:
از كی تا حالا از بازیكنای تیم لیورپول قهرمان برای تبلیغ استفاده میكنند و با ما در میون نمیزارن:1:
من از اینا شكایت میكنم:1:
wantonboy13
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۴۱
به به،چشمم روشن!!!!!!!!!!!:1:
از كی تا حالا از بازیكنای تیم لیورپول قهرمان برای تبلیغ استفاده میكنند و با ما در میون نمیزارن:1:
من از اینا شكایت میكنم:1:
ولشون کن باو...
اینا همینجوریشم دیر بازی رو بیرون میدن...
تو ام که شکایت کنی کل شرکت کونامی میخوابه و ما تو خماری میمونیم !!
amirlefthand
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۰۴:۰۷
9 اکتبر پس میاد
20اکتبر فیفا
27اکتبر منیجر
کیان
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۲۶
شايعه نپراكنين! :3:
تاريخ عرضه براي كامپيوتر: (اولين تاريخ عرضه در سراسر دنيا)
فيفا:1 اكتبر
پس:23 اكتبر
فيفا منيجر:29 اكتبر
اينم منبع:
omid
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۰۹
R1&R2&L2
اشتباه گفتم:3:
L1&R1&L2
Don M Corleone
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۰۵
كي به دست ما ميرسه !؟:3:
wantonboy13
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۲۲
كي به دست ما ميرسه !؟:3:
تو ایران شب 22 اکتبر میاد !! :3:
'Mohammad
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۰۰
مسئول امور فنی تیم اگر یه مقدار همکاری کنن ممنون میشم ترکیب بدید بازی هفته 9 رو برگزارم کنم و سریع نتایج و گل هارو بزارم شما هم بلافاصله ترکیب برای هفته 10 رو تا آخر شب یکشنبه بدید که هفته 10 رو برگزارم کنم تا برگزاری مسابقات به روال عادی برگرده یه وقدار اگه همکاری کنید مشکل حل میشه
الان 3 تا بازی از هفته 9 برگزار شده
omid
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۰۳
مسئول امور فنی تیم اگر یه مقدار همکاری کنن ممنون میشم ترکیب بدید بازی هفته 9 رو برگزارم کنم و سریع نتایج و گل هارو بزارم شما هم بلافاصله ترکیب برای هفته 10 رو تا آخر شب یکشنبه بدید که هفته 10 رو برگزارم کنم تا برگزاری مسابقات به روال عادی برگرده یه وقدار اگه همکاری کنید مشکل حل میشه
الان 3 تا بازی از هفته 9 برگزار شده
من ترکیب این بازیم دقیقا مثل بازی قبل
تعویض ها هم دقیقا مثل بازی قبل
داریشون یا دوباره بفرستم؟
'Mohammad
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۱۰
میدونین خر شانس به کی میگن ؟ :3:
امییییییییییییییییییید
محمد
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۵۱
اینم ایده جالبیه ها .
بد شانس و خوش شانس هفته رو معین کنی .
یا بازیکن هفته رو از نظر خودت که همه بازیها رو دیدی اعلام کنی .
wantonboy13
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۵۶
پس همون فرم نرمال برگزار کن بقیه دیدار هارو !!
SALAR
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۵۶
پیروزی تیم رئال را خدمت كادر فنی و مدیریت و هواداران این تیم تبریك ارز میكنم.
همچنین با تیم یووه احساس همدردی میكنم.
محمد
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۵۸
شخصاً چهار گوشه مستطیل سبزو میبوسم ، کل یوم از فوتبال میرم بیرون .
'Mohammad
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۱۳
الان این امیده :3:
در ضمن هیچکی جایی نمیره ه ه ه :rastapop:
makhloot
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۱۴
بازی برابری بود ولی به علت بدشانسی که توسط شخص مذکور(salar) بر ما تحمیل شد در دقایق پایانی با دریافت دو گل متحمل این شکست شدیم:7:
و با صمیم :heart2:این پیروزی را به مسئولین باشگاه رئال مادرید تبریک میگویم:icon_bravo:
wantonboy13
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۱۸
امید چه دماغی پیدا کردی...!!
واقعا" مدیریت انقدر کچلت کرده ؟!
اون قلمبگی شیکمت دیگه از کجا اومده ؟!!!
SALAR
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۱۸
عجب!!:love:
امید هم خوشگله ها:biggrin:
Don M Corleone
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۳۳
شخصاً چهار گوشه مستطیل سبزو میبوسم ، کل یوم از فوتبال میرم بیرون .
محمد خوند كفايت ميكنه !:3:
===
بازي با رم عجب شانسي اوورديم !:3: داشتيم ميرفتيم كه مساوي بشيم !:3:
Sepehr
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۴۶
بازی ما با بارسا فکر کنم به جای بازیکنای ما تو زمین چغندر قند گذاشته بودن . آخه ی بار اسم دروگبا رو گفتی . عجب
----------------------
کیان تو دیگه بازی برگزار نمی کنی؟
هومن
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۵۸
محمد خوند كفايت ميكنه !:3:
من هم خوندم! :3:
محمدرضا باید بگم که من برای این که تو یه پست بازیکن موردنظرم رو انتخاب کنم بعضی وقتا 10 تا بازی میزارم ، عملکردش رو دقت میکنم. آمارهای آخر بازی بازیکنا رو مقایسه میکنم و ...
اینو یه نمونه گفتم تا بدونی که هومن 10 سال هستش که داره بازی میکنه و فرق این که خودم بازی کنم و این جور بازی رو میدونم.
یووه با همین ترکیب همه ی تیم های شما رو لوله کرده تو سیستم خودم :3:
این دفاع سه نفره ای که ازش انتقاد میکنی اولا دلیل داره که خصوصی هستش :3:
دوما رو سیستم خودم هم که خیلی جواب داده . نمیدونم چرا اینجوری میشه؟
دیگه باخت به اورتون نوبرش بود :3:
ضعف تیم ما تاکتیکی نیست. ما مشکلمون اینه که بازیکنان ما هنوز به اون درک لازم نرسیدن :3:
انشاالله نیم فصل دوم با تدابیری که اندیشیده ایم جبران خواهیم کرد!
محمد
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۰۹:۰۳
ضعف تیم ما تاکتیکی نیست. ما مشکلمون اینه که بازیکنان ما هنوز به اون درک لازم نرسیدن :3:
:3:
این روحیه مربی ما ستودنیه .
مدیر عامل تیم در حالی که حضور خودش در پرده ای از ابهام قرار داره اما همچنان از کادر فنی تیم حمایت میکنه :3:
omid
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۰۹:۴۲
نمیگی 2 بازی اولمو چقدر الکی باختم!؟!؟!؟!؟:3:
کیان
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۰۷
فكر نكنم! :beach:
wantonboy13
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۲۶
فكر نكنم! :beach:
ااا... اینجوری که قهرمانی رو از دست میدی ؟! :man_in_love:
البته اگه تیمای حریف ترکیب بدن !! :3:
SALAR
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۳۳
محمد شیرازی امروز امین به من خبر داد نمیتونه بیاد و نمیتونه این هفته تركیب بده برای همین همون تركیب قبل را برای این بازیش هم بزار.
ممنون
کیان
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۰۷
ااا... اینجوری که قهرمانی رو از دست میدی ؟! :man_in_love:
البته اگه تیمای حریف ترکیب بدن !! :3:
:whatchutalkingabout داشتيم؟!!!
تازه اين هفته هم اينتر تركيب نداده! :pardon: ولي ممد 3-0 نميكنه كه شما ناراحت نشين! :focus:
ويرايش: من كه 9 نفره هم به چلسي (تيم دوم جدول) نباختم و تازه بچه ها كلي موقعيت از دست دادن... جدي بازم به من شك داري؟! (البته بگدريم از اينكه در نهايت بازي 3-0 شد :3: )
omid
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۲۹
بازی برگشت حالیت می کنم :3:
wantonboy13
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۳۶
:whatchutalkingabout داشتيم؟!!!
تازه اين هفته هم اينتر تركيب نداده! :pardon: ولي ممد 3-0 نميكنه كه شما ناراحت نشين! :focus:
ويرايش: من كه 9 نفره هم به چلسي (تيم دوم جدول) نباختم و تازه بچه ها كلي موقعيت از دست دادن... جدي بازم به من شك داري؟! (البته بگدريم از اينكه در نهايت بازي 3-0 شد :3: )
شما با 7 نفر هم میبری !! :2:
ولی روشت روش خوبی نیستا... یالا بگو امیر کجاست ؟!
'Mohammad
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۰۲
بازی ما با بارسا فکر کنم به جای بازیکنای ما تو زمین چغندر قند گذاشته بودن . آخه ی بار اسم دروگبا رو گفتی . عجب
----------------------
اینم من باید پاسخگو باشم ؟؟؟؟؟؟ :shocked:
من شرمندم که دروگبای شما بازی نمی کنه ایشالا میگم هفته بعدی 4-5 تا گل بزنه امر دیگه ای هم داشتین من در خدمتم مثلا با لمپارد یا بالاک صحبتی نداری ؟
Sepehr
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۱۱
بابا شوخی بود این قدر به دل نگیر , ببخشید اگه ناراحتت کردم
'Mohammad
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۲۳
بابا شوخی بود این قدر به دل نگیر , ببخشید اگه ناراحتت کردم
آخه جالب بود دیگه خوب یا بد بازیکردن بازیکنا که من نمیتونم کاری بکنم و به من مربوط نمیشه که بستگی به فرم بازیکن داره بازیکنهای امید رو ببین چه فرم های داشتن این بازی اتوو با فرم سبز همه کار کیا بقیشون
'Mohammad
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۲۸
اونایی که بازیهاشون برگزار شده ترکیب بازی بعدی شونو بدن
تا شب نتیجه میلان لیورپول رو هم میزارم
اینتر چی شد ترکیبش من چی کار کنم ؟
نظرتون چیه قانون دیر دادن ترکیب رو عوض کنیم ؟ مثلا امتیاز کم کنیم اگه بازم تکرار شد امتیاز بیشتر و در آخر حذف از لیگ هرکی نظری داره در این مورد بگه
SALAR
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۳۱
بابا شماها چه قدر این محمد بیچاره را اذیت میكنید.
SALAR
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۴۰
من میگم هر كسی دیر تركیب داد اول امتیاز كم كنید و اگه باز هم تكرار كرد محرومش كنید
wantonboy13
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۴۳
من که همچنان میگم آخرین ترکیبی که داده رو بذارین...
مثه هت تریک عمل کنین...
حالا اگه اون ترکیب محروم و مصدوم داشت دیگه ضرر می کنه...
ولی اگه 3-0 بخواد بشه به ضرر تیم هایی هست که جلوش بازی کردن!!
Don M Corleone
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۴۷
مثه هت تریک عمل کنین...
محروم و مصدوم داشته باشه كه جاش خالي نميشه ! يكي ديگه بايد بازي كنه ! پس فرقي نميكنه ... :search:
ممكنه بياد و پيروز هم بشه ! اونوقت ديگه :uglylolmk4: :biggrin:
3-0 به نظر من كه بهتره !!
البته خوب از اونطرف ماها ضرر ميكنيم ! كه باهاش بازي كرديم ! ولي خوب هرچي جمع بگه !:search:
wantonboy13
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۴۹
محروم و مصدوم داشته باشه كه جاش خالي نميشه ! يكي ديگه بايد بازي كنه ! پس فرقي نميكنه ... :search:
ممكنه بياد و پيروز هم بشه ! اونوقت ديگه :uglylolmk4: :biggrin:
3-0 به نظر من كه بهتره !!
البته خوب از اونطرف ماها ضرر ميكنيم ! كه باهاش بازي كرديم ! ولي خوب هرچي جمع بگه !:search:
خوشم میاد خودت میگی خودتم جواب میدی !! :vava:
Don M Corleone
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۵۶
خوشم میاد خودت میگی خودتم جواب میدی !! :vava:
خوب ميگم بايد يه جوري باشه كه طرف كه تركيب نداده ضرر كنه !! ولي اگه تيمش بازي كنه ممكنه اصلا ضرر نكنه !!
پس جريمه نشده !! تشويق هم شده !!!
از اونطرف هم ما اگه 3-0 بشه تيمهاي ديگه ضرر ميكنن !
بنابر اين هرچي جمع بگه !:notify:
اينكه ما ضرر كنيم و يا طرف تنبيه بشه ؟ :aggressive:
wantonboy13
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۱۴
خوب ميگم بايد يه جوري باشه كه طرف كه تركيب نداده ضرر كنه !! ولي اگه تيمش بازي كنه ممكنه اصلا ضرر نكنه !!
پس جريمه نشده !! تشويق هم شده !!!
از اونطرف هم ما اگه 3-0 بشه تيمهاي ديگه ضرر ميكنن !
بنابر اين هرچي جمع بگه !:notify:
اينكه ما ضرر كنيم و يا طرف تنبيه بشه ؟ :aggressive:
خوب شاید بنده خدا مسافرت رفته یه هفته...
یا مثلا" توسط برخی تیم ها به اسارت گرفته شده !!
با این که امتیاز ازش کم شه موافقم...
omid
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۲۲
من ترکیب و تعویضام مثل بازی قبل لطفا:3:
SALAR
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۲۶
امید خیلی خیلی تنبل تشریف داری كاكو
Don M Corleone
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۳۲
خوب شاید بنده خدا مسافرت رفته یه هفته...
یا مثلا" توسط برخی تیم ها به اسارت گرفته شده !!
با این که امتیاز ازش کم شه موافقم...
بعد اين قانون جديد اگه تصويب بشه در مورد بازيهاي قبلي هم صدق ميكنه ؟ :yes: بذار يكم كيان رو حرص بديم لاغر بشه ! :3:
'Mohammad
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۵۲
منم با همون کسر امتیاز موافقم
البته این مشکل خیلی ساده حل میشه
یه ترکیب بدن بگن این پیشفرض مثلا اگر تا 2 ساعت قبل از وقت قانونی ترکیب ندادم از این ترکیب استفاده کن
اینجووری اگه سفر رفته باشه ، وقت نداشته باشه ، اسیر شده باشه :3: یا هر چیز دیگه ای مشکلش حل میشه
omid
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۲۲
امید خیلی خیلی تنبل تشریف داری كاكو
خوب وقتی 6 هفتست که دارم با همین ترکیب میبرم دیگه واسه چی باید دست به ترکیب تیم برنده بزنم!؟
makhloot
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۳۱
منم ترکیب بازی قبلو بذار ولی تعویضا لحاظ نشه:lazy:
i.M.a.N
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۴۶
مثه هت تریک عمل کنین...
من با نظر كامران جان موافقم
SALAR
يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۴۸
ایمان یه سر بیا یاهو
Don M Corleone
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۳۱
پلن رئال امروز و حداكثر بعد از افطار با كبوتر نامه بر ارسال خواهد شد ! :3:
کیان
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۱۹
بعد اين قانون جديد اگه تصويب بشه در مورد بازيهاي قبلي هم صدق ميكنه ؟ :yes: بذار يكم كيان رو حرص بديم لاغر بشه ! :3:
من بدبختو كه بچه ها ديدن... پوست و استخونم! لاغرتر از اين بشم ميوفتم ميميرم! :3:
اگه ميخواين جريمه كنين از اين هفته جريمه كنين... نميشه قانون تازه تصويبو براي گذشته هم اعمال كرد كه...
پ.ن:درسته كه اگه امتيازم كم كنين چلسي با من فاصله ميگيره ولي آخه خداييش آرسنال-چلسي خيلي نامردي بود... 9 نفره و با موقعيت بازي رو نبردم و اينجوري جلو اينترم مشكل دارم... هفته پيشو 3-0 كنين! :3:
Don M Corleone
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۲۵
راستي محمد اين فايل ليست اديت تيم بازيكنان رو كه تو pes ات جور كردي رو اپ كن ما هم استفاده كنيم !
amirlefthand
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۱۶
اونایی که بازیهاشون برگزار شده ترکیب بازی بعدی شونو بدن
تا شب نتیجه میلان لیورپول رو هم میزارم
اینتر چی شد ترکیبش من چی کار کنم ؟
نظرتون چیه قانون دیر دادن ترکیب رو عوض کنیم ؟ مثلا امتیاز کم کنیم اگه بازم تکرار شد امتیاز بیشتر و در آخر حذف از لیگ هرکی نظری داره در این مورد بگه
من شرنده ام این مربی ما که پیداش نیست منم که این یکی دوهفته اینقدر مشکل داشتم که نگو و نپرس
amirlefthand
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۲۲
شما با 7 نفر هم میبری !! :2:
ولی روشت روش خوبی نیستا... یالا بگو امیر کجاست ؟!
کیان منو گروگان نگرفته بود من رفتم پیشش منوافطار نگه داشت دفتر باشگاه غذا جاتون خالی آش رشته داد منو مسموم کرد گفت یا ترکیب نمیدی و میری خونه یا به جرم بمب گزاری در لندن وهم کاری با القاعده میدمت دست نیرو های ضد تروریست:uglylolmk4:
wantonboy13
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۲۷
جدول لیگ با آخرین آپدیت ها دست کیه ؟!
omid
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۴۵
راستی کامران این بانک هر هفته آپدیت میشه!؟
amin_michael5
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۴۵
آقا این نیم فصل كیه؟؟؟؟؟؟:1:
یعنی از كی تا كی وقت داریم بازیكن خرید و فروش كنیم؟؟؟؟؟؟
omid
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۵۵
2 بازی دیگه مونده
راستی می تونیم از الان مذاکره کنیم؟!؟
نامردا صاحبان بعضی از تیما که نمی خوام اسمشونو ببرم دارن با یکی از بازیکنای سرشناس بارسا مذاکره می کنن
قول پول خوبی هم بهش دادن
*دیدم یکی دو هفتست بد بازی می کنه:3:
هومن
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۵۸
2 بازی دیگه مونده
راستی می تونیم از الان مذاکره کنیم؟!؟
نامردا صاحبان بعضی از تیما که نمی خوام اسمشونو ببرم دارن با یکی از بازیکنای سرشناس بارسا مذاکره می کنن
قول پول خوبی هم بهش دادن
*دیدم یکی دو هفتست بد بازی می کنه:3:
اون بازیکن دیگه دلش با تیم نیست. بزار بره! :3:
omid
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۴۳
ای بابا ما پست دادیم که بیخیالمون بشن
حالا یه تیم دیگه هم همین پیشنهاد بی شرمانه رو دده و گفته آقای X رو به من بفروش:3:
Don M Corleone
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۱۱
اقاي X با X ميليون مال ما !! :3: Ok؟ به جاش هم ميتونيم Y , Z رو بهت بديم كه جاش پر شه ! :3:
amirlefthand
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۱۲
آقا این نیم فصل كیه؟؟؟؟؟؟:1:
یعنی از كی تا كی وقت داریم بازیكن خرید و فروش كنیم؟؟؟؟؟؟
اول بگو چه بلایی سر مدیر عامل باشگاهت آوردی که ناپدید شده (ساسان کجاست؟)
omid
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۲۵
اقاي X با X ميليون مال ما !! :3: Ok؟ به جاش هم ميتونيم Y , Z رو بهت بديم كه جاش پر شه ! :3:
مگه قرار نبود علنی نشه:3:
حالا که اینطور شد قیمتش شد 2X
محمد
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۳۹
مگه قرار نبود علنی نشه:3:
حالا که اینطور شد قیمتش شد 2X
تو از همون اولشم این بحثو شروع کردی که قیمتو ببری بالا . ولی عیبی نداره 2x یه پفکم روش ، برای ما
wantonboy13
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۵۱
راستی کامران این بانک هر هفته آپدیت میشه!؟
آره ولی تفاوتی نمی کنه !!
نه نقل و انتقالی انجام شده ، نه جریمه مالی کردیم ، نه پولی دادیم و نه پولی گرفتیم...
حقوق هامونم که همون اول دریافت کردیم :3:
ایشالله تا نیم فصل !! :girl_devil:
Don M Corleone
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۰۱
نه نقل و انتقالی انجام شده ، نه جریمه مالی کردیم ، نه پولی دادیم و نه پولی گرفتیم...
اين پولهاي حاصل برد و تساوي باخت كي به حسابمون واريز ميشه ؟ :3: اين همه پول نگ داشتيد تو حساب سازمان سود بياد روش ! :3:
Don M Corleone
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۰۳
تو از همون اولشم این بحثو شروع کردی که قیمتو ببری بالا . ولی عیبی نداره 2x یه پفکم روش ، برای ما
ممد پولدار شدي ! :3: ارث مرثي چيزي از باشگاه يووه بهت رسيده ! :scare:
محمد
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۱۰
ممد پولدار شدي ! :3: ارث مرثي چيزي از باشگاه يووه بهت رسيده ! :scare:
نه بابا . من که بخرش نیستم . اینجوری دارم آبو گلالود میکنم که شما هم نتونی ماهی رو صید کنی :3:
wantonboy13
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۲۰
اين پولهاي حاصل برد و تساوي باخت كي به حسابمون واريز ميشه ؟ :3: اين همه پول نگ داشتيد تو حساب سازمان سود بياد روش ! :3:
جدی ؟!
جایزه ها چقدر تصویب شده ؟!!
محمد شیرازی....
omid
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۲۱
یعنی مثلا حقوق کارمدا را تا آخر فصل ریختی به حساب؟!؟
مثلا رضا که کلی وقت کاری نکرده باز پولش به بارسا واریز شده1؟
wantonboy13
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۲۲
یعنی مثلا حقوق کارمدا را تا آخر فصل ریختی به حساب؟!؟
مثلا رضا که کلی وقت کاری نکرده باز پولش به بارسا واریز شده1؟
متاسفانه بله...
الان به محمد میگم از حسابتون کم کنه... :yltype:
omid
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۳۳
آخه پول باشگاه= ساپورترشیپ
شوخی نیست که:3:
حساب کن اون هفته هایی که نبوده کم کن
omid
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۳۵
آفا چه روش خوبیه ها:3:
یک پیشنهاد دیگه واسه اون بازیکن اومد!!!
باور کنید راست میگم
یک مبلغ هنگفت + 2 بازیکن:3:
آقا بی شوخی این پیشنهادا رو بذارید واسه نیم فصل
در ضمن من بگم قبل از فروش بازیکن مذکور نیاز به خرید یک شخص همتراز با ایشان دارم
Don M Corleone
دوشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۴۸
اميد من تا حالا دوبار اومدم شيراز و هر دوبار از اصفهون رد شدم ! اصفهون شهر باحاليه ولي حسابي مارو چاپيدن ! :3:
هر دو بار كه به شيراز اومديم طرف كرايه ماشين از ما نمي گرفت !:3: رفتيم لار يه هفته تلپ بوديم يه قرون خرج نكرديم ! :3:
تو يك نفر همه اين ذهنيت هاي مثبت رو از شيرازي ها خراب ميكني ! :3:
Don M Corleone
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۵۹
مي بينم كه همه در حال مذاكرات پشت پرده هستند و هيشكي حوصله ي ارسال در اين تاپيك رو نداره !!
ببينم كي از همه زودتر ميتونه يه مو از خرس بكنه ! بلا تشبيه و بلانسبت اميد و بارسا البته ! :3: (اقا بلانسبت گفتم گير نده ديگه ! :3: چرا زود به خودت ميگيري ؟ :3: بعدشم اين يه ضرب المثاله :3:)
omid
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۰۴
من مقاومم:3:
omid
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۵۱
بعد بگید امید بده!!!
پیشنهاد معاوضه آقای X با Y رو دادم طرف قبول نکرد!!!!
همون X که همه دنبالشن!!!!
Sepehr
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۵۵
با چه Y ی؟
wantonboy13
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۰۲
راهنمایی :
y= 2x
کیان
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۰۵
راهنمایی :
y= 2x
راهنماييت غلط علمي داره! :3: ولي مسئله رو حل ميكنه!:3: y=kaka! :1:
wantonboy13
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۳۰
راهنماييت غلط علمي داره! :3: ولي مسئله رو حل ميكنه!:3: y=kaka! :1:
من خواستم زیر دیپلم بگم که درک همه بچه ها در همه سنین از مسئله شفاف باشه !!
وگر نه می تونستم انتگرال دیورژانس اون آقای x رو هم برات بگیرم !! :uglylolmk4:
i.M.a.N
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۴۰
کاکا = 2 هانری
amirlefthand
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۵۲
نخیر
ویا=کاکا
wantonboy13
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۵۴
کاکا = 2 هانری
البته کاکا 60 میلیون یورو می ارزه و هانری فکر کنم 27.500 بود...
کیان
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۰۶
وگر نه می تونستم انتگرال دیورژانس اون آقای x رو هم برات بگیرم !! :uglylolmk4:
ديگه چه تواناييهايي داري؟!!! يه ليستي از تواناييات ارائه بده شايد نيم فصل جذبت كردم!!!! :3:
Don M Corleone
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۱۴
خدايا مباد كه گدا معتبر شود ...
i.M.a.N
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۱۵
آقایون رونالدو فروخته شد
پی ام ندهید
i.M.a.N
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۱۶
آقا حق داره
omid
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۴۵
یعنی نامردم اگه هلب رو بدم بهت!!!!!!
:ak::zoor::rasta2::devil:
omid
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۴۶
در ضمن کاکا از لحاظ اسکیل یکم از هانری بهتره
و یکم از اتویو بدتر
omid
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۴۷
آقا حق داره
کی:3:؟
محمد
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۵۸
آقایون رونالدو فروخته شد
پی ام ندهید
مبارکش باشه . ولی چرا وقتی میپرسم میگی شایعس ؟
Don M Corleone
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۵۸
.........................
omid
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۰۵
اصلا قضيه ربطي به هلب و ... نداره ! رفتارت اندازه يه بچه هم نيست !
هر جور راحتی!!!
می خوای مسی و اتویو و هنری رو بهت بفروشم تا رفتارم بزرگ منشانه بشه!؟
Don M Corleone
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۱۱
هر جور راحتی!!!
می خوای مسی و اتویو و هنری رو بهت بفروشم تا رفتارم بزرگ منشانه بشه!؟
دستور اومد كه عمومي نكن !
در هر حال ! گفتم ربطي نداره ! ولي تو خودتو مظلوم نشون بده ! !! اي كاش به خاطر اين چرنديات بود !من به خاطر اين چيزا ناراحت نميشم ! من اون رفتار و نوع برخوردت رو از هركسي انتظار داشتم جز از يه ادم مثل تو! ! اون رفتار كه فقط و فقط از يه بچه 5-6 ساله انتظارش ميره!
ذهن تو همينقدر گنجايش داره ! در حد مسي و اتوئو و انري و Pes
omid
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۱۲
ااا!!!
یه جور میگی انگار چی گفتم
می خوای متن چت رو بذارم!؟
محمد
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۱۵
بر محمد و آل محمد صلوااااااااات ...
omid
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۱۷
omidoo_65 (2009/09/08 07:57:03 ب.ظ): chiye?
omidoo_65 (2009/09/08 07:57:08 ب.ظ): to ham henry mikhay
reza shagerdi (2009/09/08 07:57:48 ب.ظ): الو
reza shagerdi (2009/09/08 07:57:49 ب.ظ): من غلط كنم
omidoo_65 (2009/09/08 07:57:55 ب.ظ):
reza shagerdi (2009/09/08 07:58:01 ب.ظ): بگم؟
reza shagerdi (2009/09/08 07:58:06 ب.ظ):
omidoo_65 (2009/09/08 07:58:19 ب.ظ): ettoo?
omidoo_65 (2009/09/08 07:58:22 ب.ظ): messi?
reza shagerdi (2009/09/08 07:58:29 ب.ظ): اذيت نكن
reza shagerdi (2009/09/08 07:58:34 ب.ظ): هلب
reza shagerdi (2009/09/08 07:58:36 ب.ظ): رو
omidoo_65 (2009/09/08 07:58:49 ب.ظ): w8
reza shagerdi (2009/09/08 07:58:51 ب.ظ): ميفروشي
reza shagerdi (2009/09/08 07:58:56 ب.ظ): ؟
reza shagerdi (2009/09/08 07:59:09 ب.ظ): 16 lkz,vji?
reza shagerdi (2009/09/08 07:59:13 ب.ظ): 16 تا
reza shagerdi (2009/09/08 07:59:15 ب.ظ): ؟
omidoo_65 (2009/09/08 07:59:16 ب.ظ): 16 chi?
reza shagerdi (2009/09/08 07:59:23 ب.ظ): نميدونم
reza shagerdi (2009/09/08 07:59:30 ب.ظ): w8?
reza shagerdi (2009/09/08 07:59:42 ب.ظ): گفتم لابد ميگي دبل 8
reza shagerdi (2009/09/08 07:59:46 ب.ظ):
omidoo_65 (2009/09/08 08:00:08 ب.ظ): w8\wait=sabr kon
reza shagerdi (2009/09/08 08:00:36 ب.ظ): باز ميخواي بري دنبال بند و تبصره ؟
reza shagerdi (2009/09/08 08:00:45 ب.ظ): بابا ما يه عمره نون و نمك همو خورديم
reza shagerdi (2009/09/08 08:00:49 ب.ظ):
omidoo_65 (2009/09/08 08:01:06 ب.ظ): na
reza shagerdi (2009/09/08 08:01:16 ب.ظ): چي نه؟
omidoo_65 (2009/09/08 08:01:28 ب.ظ): sab kon baba
omidoo_65 (2009/09/08 08:01:33 ب.ظ):
reza shagerdi (2009/09/08 08:01:45 ب.ظ):
reza shagerdi (2009/09/08 08:02:45 ب.ظ): راستي اونم
reza shagerdi (2009/09/08 08:02:50 ب.ظ): w8 نيست
reza shagerdi (2009/09/08 08:02:55 ب.ظ): y8
omidoo_65 (2009/09/08 08:02:58 ب.ظ): !?
omidoo_65 (2009/09/08 08:03:00 ب.ظ): w8
reza shagerdi (2009/09/08 08:03:02 ب.ظ): ]ميگن
omidoo_65 (2009/09/08 08:03:06 ب.ظ): y8 che sigheyi dge?
reza shagerdi (2009/09/08 08:03:06 ب.ظ):
omidoo_65 (2009/09/08 08:03:18 ب.ظ): bi savada migan Mr shagerdi
reza shagerdi (2009/09/08 08:03:43 ب.ظ): برو بررسي كن ولش كن اينو
omidoo_65 (2009/09/08 08:03:54 ب.ظ): kheyle khub
omidoo_65 (2009/09/08 08:03:55 ب.ظ): vooy
reza shagerdi (2009/09/08 08:04:03 ب.ظ):
reza shagerdi (2009/09/08 08:09:00 ب.ظ): كجايي
reza shagerdi (2009/09/08 08:09:02 ب.ظ): ؟؟؟
omidoo_65 (2009/09/08 08:09:10 ب.ظ): daram zehne bartaro mikhunam
reza shagerdi (2009/09/08 08:09:18 ب.ظ): من گفتم رفتي پيش خواجه استخاره كني
omidoo_65 (2009/09/08 08:09:27 ب.ظ):
reza shagerdi (2009/09/08 08:09:29 ب.ظ):
reza shagerdi (2009/09/08 08:09:52 ب.ظ): بابا اين همه بازيكن داري
reza shagerdi (2009/09/08 08:09:59 ب.ظ): منم كه نگفتم مسي
reza shagerdi (2009/09/08 08:10:06 ب.ظ): نيمكت نشين تيمتو گفتم
omidoo_65 (2009/09/08 08:10:10 ب.ظ): alpas to pishnahadet kgaride heleb hast faqat?
reza shagerdi (2009/09/08 08:10:30 ب.ظ): متوجه نشدم
reza shagerdi (2009/09/08 08:10:58 ب.ظ): ؟؟؟
omidoo_65 (2009/09/08 08:11:00 ب.ظ): khodamam nafamidam
omidoo_65 (2009/09/08 08:11:06 ب.ظ): migam pishnahadet
omidoo_65 (2009/09/08 08:11:11 ب.ظ): kharide heleb hast faqat?
reza shagerdi (2009/09/08 08:11:14 ب.ظ):
reza shagerdi (2009/09/08 08:11:32 ب.ظ): اره خوب ولي منظورت اينه كه كسيو جانشين كني
omidoo_65 (2009/09/08 08:11:47 ب.ظ): are
omidoo_65 (2009/09/08 08:11:50 ب.ظ): kesiyo dary?
reza shagerdi (2009/09/08 08:11:56 ب.ظ): من تو پخ بهت گفتم بازيكني ندارم كه در حدش باشه
reza shagerdi (2009/09/08 08:12:06 ب.ظ): فقط فيگو پاسش خوبه
reza shagerdi (2009/09/08 08:12:08 ب.ظ): كه پيره
reza shagerdi (2009/09/08 08:13:19 ب.ظ): لوييس گارسيا هم بدك نيست ولي با شناختي كه ازت دارم ميدونم بدردت نميخوره
reza shagerdi (2009/09/08 08:13:23 ب.ظ):
reza shagerdi (2009/09/08 08:13:36 ب.ظ): اميد سر چي چونه ميزني؟
omidoo_65 (2009/09/08 08:13:41 ب.ظ): hichi
reza shagerdi (2009/09/08 08:13:43 ب.ظ): توكه تركيب اصليت رديفه
omidoo_65 (2009/09/08 08:13:44 ب.ظ): man beram
omidoo_65 (2009/09/08 08:13:48 ب.ظ): 20 mine dge miyam
omidoo_65 (2009/09/08 08:13:52 ب.ظ): ba javabe nahayi
omidoo_65 (2009/09/08 08:13:53 ب.ظ): ok?
reza shagerdi (2009/09/08 08:14:03 ب.ظ): تا ببينيم
reza shagerdi (2009/09/08 08:14:10 ب.ظ):
omidoo_65 (2009/09/08 08:14:18 ب.ظ): felan bye
reza shagerdi (2009/09/08 08:14:23 ب.ظ): ok
omidoo_65 (2009/09/08 08:14:26 ب.ظ): rasty chan mikhay bekharish?
reza shagerdi (2009/09/08 08:14:39 ب.ظ): حالا برو بيا
reza shagerdi (2009/09/08 08:14:48 ب.ظ): تو اوكي بده اونش با من
reza shagerdi (2009/09/08 08:32:00 ب.ظ): <ding>
reza shagerdi (2009/09/08 08:34:20 ب.ظ): الان اومدي؟
omidoo_65 (2009/09/08 08:34:24 ب.ظ): are
omidoo_65 (2009/09/08 08:34:33 ب.ظ): hamel khabarhaye khushy hastam
reza shagerdi (2009/09/08 08:34:48 ب.ظ):
omidoo_65 (2009/09/08 08:35:06 ب.ظ): ghabule
omidoo_65 (2009/09/08 08:35:09 ب.ظ): mifrusham
reza shagerdi (2009/09/08 08:35:26 ب.ظ): خوب تا ينجا خوبه ... خدا رو شكر
reza shagerdi (2009/09/08 08:35:37 ب.ظ):
reza shagerdi (2009/09/08 08:35:59 ب.ظ): قيمت تو سايت 10.5 بود؟
omidoo_65 (2009/09/08 08:36:04 ب.ظ): nemidunam
reza shagerdi (2009/09/08 08:36:25 ب.ظ): سايت براي من فيلتره
omidoo_65 (2009/09/08 08:36:51 ب.ظ):
omidoo_65 (2009/09/08 08:36:53 ب.ظ): chi bud>?
reza shagerdi (2009/09/08 08:37:31 ب.ظ): [Only Registered And Activated Users Can See Links]
reza shagerdi (2009/09/08 08:38:15 ب.ظ): هلب تو بارسا نيست كجا رفته؟
omidoo_65 (2009/09/08 08:39:10 ب.ظ): [Only Registered And Activated Users Can See Links]
reza shagerdi (2009/09/08 08:39:54 ب.ظ): خوبه 20
omidoo_65 (2009/09/08 08:39:56 ب.ظ): qeymate aslish 12 hast
omidoo_65 (2009/09/08 08:40:06 ب.ظ): man mizaram vase foroosh har ki bishtar kharid
omidoo_65 (2009/09/08 08:40:12 ب.ظ): are khube
reza shagerdi (2009/09/08 08:40:26 ب.ظ): عجب ادمي هستي
omidoo_65 (2009/09/08 08:40:30 ب.ظ): are khube
reza shagerdi (2009/09/08 08:40:31 ب.ظ): خوب تو هم قيمت بده
omidoo_65 (2009/09/08 08:40:32 ب.ظ): are khube
omidoo_65 (2009/09/08 08:40:33 ب.ظ): are khube
omidoo_65 (2009/09/08 08:40:34 ب.ظ): are khube
reza shagerdi (2009/09/08 08:40:43 ب.ظ): متاسفم
omidoo_65 (2009/09/08 08:41:30 ب.ظ): omran nemifroosham
reza shagerdi (2009/09/08 08:41:36 ب.ظ): به سلامت
omidoo_65 (2009/09/08 08:41:58 ب.ظ): vishhhhhhhhhhhhhh
omidoo_65 (2009/09/08 08:42:04 ب.ظ): che kelasy ham mizare
omidoo_65 (2009/09/08 08:42:05 ب.ظ):
reza shagerdi (2009/09/08 08:42:19 ب.ظ): رسما متاسفم
reza shagerdi (2009/09/08 08:42:24 ب.ظ): فعلا باي
omidoo_65 (2009/09/08 08:42:30 ب.ظ): ahahah
omidoo_65 (2009/09/08 08:42:33 ب.ظ): badam miyad
omidoo_65 (2009/09/08 08:42:34 ب.ظ): bye
omidoo_65 (2009/09/08 08:42:42 ب.ظ): mizaram vase foroosh har ki kharid
omid
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۱۸
بر محمد و آل محمد صلوااااااااات ...
آخه اگه الان حل نشه کینه میشه
جنگ اول به از صلح آخر
omid
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۱۹
کل جرم من این جمله هست:
man mizaram vase foroosh har ki bishtar kharid
که اون هم بعد از اینکه دیدم پیشنهاد 20 میده گفتم آره خوبه
wantonboy13
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۲۱
جهت اطلاع الان هلب اشتوتگارت هست !!
Don M Corleone
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۲۱
omidoo_65 (2009/09/08 07:57:03 ب.ظ): chiye?
omidoo_65 (2009/09/08 07:57:08o_65 (2009/09/08 08:13:44 ب.ظ): man beram
omidoo_65 (2009/09/08 08:13:48 ب.ظ): 20 mine dge miyam
omidoo_65 (2009/09/08 08:13:52 ب.ظ): ba javabe nahayi
omidoo_65 (2009/09/08 08:13:53 ب.ظ): ok?
reza shagerdi (2009/09/08 08:14:03 ب.ظ): تا ببينيم
reza shagerdi (2009/09/08 08:14:10 ب.ظ):
omidoo_65 (2009/09/08 08:14:18 ب.ظ): felan bye
reza shagerdi (2009/09/08 08:14:23 ب.ظ): ok
omidoo_65 (2009/09/08 08:14:26 ب.ظ): rasty chan mikhay bekharish?
reza shagerdi (2009/09/08 08:14:39 ب.ظ): حالا برو بيا
reza shagerdi (2009/09/08 08:14:48 ب.ظ): تو اوكي بده اونش با من
reza shagerdi (2009/09/08 08:32:00 ب.ظ): <ding>
reza shagerdi (2009/09/08 08:34:20 ب.ظ): الان اومدي؟
omidoo_65 (2009/09/08 08:34:24 ب.ظ): are
omidoo_65 (2009/09/08 08:34:33 ب.ظ): hamel khabarhaye khushy hastam
reza shagerdi (2009/09/08 08:34:48 ب.ظ):
omidoo_65 (2009/09/08 08:35:06 ب.ظ): ghabule
omidoo_65 (2009/09/08 08:35:09 ب.ظ): mifrusham
omidoo_65 (2009/09/08 08:36:51 ب.ظ): t
omidoo_65 (2009/09/08 08:40:06 ب.ظ): man mizaram vase foroosh har ki bishtar kharid
omidoo_65 (2009/09/08 08:40:12 ب.ظ): are khube
reza shagerdi (2009/09/08 08:40:26 ب.ظ): عجب ادمي هستي
omidoo_65 (2009/09/08 08:40:30 ب.ظ): are khube
reza shagerdi (2009/09/08 08:40:31 ب.ظ): خوب تو هم قيمت بده
omidoo_65 (2009/09/08 08:40:34 ب.ظ): are khube
reza shagerdi (2009/09/08 08:40:43 ب.ظ): متاسفم
omidoo_65 (2009/09/08 08:41:30 ب.ظ): omran nemifroosham
reza shagerdi (2009/09/08 08:41:36 ب.ظ): به سلامت
omidoo_65 (2009/09/08 08:41:58 ب.ظ): vishhhhhhhhhhhhhh
omidoo_65 (2009/09/08 08:42:04 ب.ظ): che kelasy ham mizare
omidoo_65 (2009/09/08 08:42:05 ب.ظ):
reza shagerdi (2009/09/08 08:42:19 ب.ظ): رسما متاسفم
reza shagerdi (2009/09/08 08:42:24 ب.ظ): فعلا باي
omidoo_65 (2009/09/08 08:42:30 ب.ظ): ahahah
omidoo_65 (2009/09/08 08:42:33 ب.ظ): badam miyad
omidoo_65 (2009/09/08 08:42:34 ب.ظ): bye
omidoo_65 (2009/09/08 08:42:42 ب.ظ): mizaram vase foroosh har ki kharid
......
wantonboy13
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۲۳
مشکل اینه که یاهو مسنجر پیغام ها رو بسته به Isp دیرتر میفرسته یه کم...
این وسط برا امید دیر رسیده پیغام...
همدیگه رو ماچ کنید... آبدارا...!! :3:
Don M Corleone
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۲۳
يعني من بعد از قريب 1 ساعت الاف خاله بازي اقا بودم ! و اخر سر هم با اونوضع ... واقعا كه!
omid
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۳۷
وا عجبا!!!!
احیانا قبل از پست عمرا نمی فروشم شما پست متاسفم را مشاهده ننمودید؟
amin_michael5
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۳۷
آقا اینجور كه بوش میاد سوتفاهم شده.
مشكل از یاهو بوده كه باعث ایجاد این مشكل شده:1:
شما هم بهتره یه بار دیگه با هم چت كنید من مطمئنم كه مشكل حل میشه:1:
هومن
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۴۴
من هم همین مشکل رو با امید دارم! :3:
دقیقا همین مشکل رو ... ولی سر یه بازیکن دیگه!
------------------
خارج از شوخی این بازی داره باعث کدورت میشه. بعضی ها دارن این بازی رو اینقدر جدی میگیرن
که باعث دلخوری میشن!
من هم مثل محمدرضا متاسفم!
Don M Corleone
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۵۶
شرمنده بچه ها ! جو تاپيكو خراب كردم ... اين بحث براي من تمام شد! فرامشش ميكنم !
i.M.a.N
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۰۰
بچه ها بیاید آشتی
كسی هم هلب رو بید نزنه تا بره رئال
محمد
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۰۰
من هم همین مشکل رو با امید دارم! :3:
دقیقا همین مشکل رو ... ولی سر یه بازیکن دیگه!
بله !!
مگه شما هم دارید لابی میکنید ؟
تشریف بیارید دفتر مدیریت ببینم :3:
i.M.a.N
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۰۴
مبارکش باشه . ولی چرا وقتی میپرسم میگی شایعس ؟
به جان خودم شایعه بود یه دفعه جدی شد
Don M Corleone
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۰۷
من تا 10 دقيقه ديگه تو ياهو هستم:3:
i.M.a.N
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۱۱
من تا 10 دقيقه ديگه تو ياهو هستم:3:
چی چرا
پشیمون شدم :3:
هومن
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۲۲
به جان خودم شایعه بود یه دفعه جدی شد
چرا قسم دروغ میخوری؟؟؟
به خدا یه بازی ارزشش رو نداره.
من هم مثل محمدرضا نمیخوام به بحث ادامه بدم. ای کاش بیاید و در باشگاه ما و کمی از اخلاق ورزشی مدیرعامل باشگاه ما بیاموزید :3:
تو این ماه عزیز چه کارهای خداپسندانه ای که نکرده! :3:
چقدر بازیکنان بارسلونا رو اطعام کردیم :3:
یاد بگیرید!
هومن
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۲۴
بله !!
مگه شما هم دارید لابی میکنید ؟
تشریف بیارید دفتر مدیریت ببینم :3:
خودت گفتی رییس!!! :sorry:
وگرنه من که بی اجازه شما آب هم نمیخورم! :sorry:
دفتر هم نمیام. :3:
i.M.a.N
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۳۷
چرا قسم دروغ میخوری؟؟؟
به خدا یه بازی ارزشش رو نداره.
من هم مثل محمدرضا نمیخوام به بحث ادامه بدم. ای کاش بیاید و در باشگاه ما و کمی از اخلاق ورزشی مدیرعامل باشگاه ما بیاموزید :3:
تو این ماه عزیز چه کارهای خداپسندانه ای که نکرده! :3:
چقدر بازیکنان بارسلونا رو اطعام کردیم :3:
یاد بگیرید!
اونشب ؟؟؟؟
فقط واسه مزاح بود و بس
چرا ناراحت میشید
اگرم جدی بود شما توان خریدش رو نداشتید
فروش رونالدو هم امروز یهو به سرم زد
داشتم با كیان صحبت میكردم یهو رفتم به یه نفر پیشنهاد دادم
بعدش هم او كی شد
'Mohammad
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۵۲
نقل و انتقالات از 4 شنبه شروع میشه تا جمعه هفته بعدی
بازی ها هم تا جمعه همین هفته برگزار میشه
-------------
کسی آمادگی برگزاری بازیهارو واسه 5 هفته داره ؟
-------------------
در ضمن اون روش بید زدن واسه تیم های خوبه که یا بازیکن عالی دارن یا خر پولن پس عدالتی توش نیست منم باهاش مخالفم
'Mohammad
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۱۱
باوفاباشی جفایت می کنند *** بی وفایی کن وفایت می کنند
مهربانی گرچه آیینی خوش است *** مهربان باشی رهایت می کنند
wantonboy13
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۲۰
حالا اینارو ول کن...
بگو ببینم چرا زوم کردی رو بازیکنای منچستر ؟!!!!
'Mohammad
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۲۴
حالا اینارو ول کن...
بگو ببینم چرا زوم کردی رو بازیکنای منچستر ؟!!!!
کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــی ؟
من ؟!!!
i.M.a.N
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۲۷
من ؟!!!
حواست باشه داره یه دستی میزنه
wantonboy13
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۲۷
من ؟!!!
بنده تا به مرادم نرسم هر گونه نقل و انتقال بین دو باشگاه والنسیا و منچستر یونایتد رو حرام اعلام می کنم!! :diablo:
i.M.a.N
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۲۸
نقل و انتقالات از 4 شنبه شروع میشه تا جمعه هفته بعدی
بازی ها هم تا جمعه همین هفته برگزار میشه
-------------
کسی آمادگی برگزاری بازیهارو واسه 5 هفته داره ؟
-------------------
در ضمن اون روش بید زدن واسه تیم های خوبه که یا بازیکن عالی دارن یا خر پولن پس عدالتی توش نیست منم باهاش مخالفم
از الان شروع شد؟!؟
'Mohammad
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۳۱
از الان شروع شد؟!؟
آره
omid
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۱۸
خارج از شوخی این بازی داره باعث کدورت میشه. بعضی ها دارن این بازی رو اینقدر جدی میگیرن
که باعث دلخوری میشن!
من هم مثل محمدرضا متاسفم!
عجب!!!
این هانری هم معضلی شده برای ما!!!
omid
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۱۸
آره
یعنی قبل از پایان بازی ها نقل وانتقال شروع شد!؟!؟!؟!؟
یعنی مثلا امروز نقل و انتقال بشه توی بازی فردا یارو نیستش!؟!؟
omid
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۱۹
راستی من هم در راستای نشون دادن حسن نیتم هلب رو 4 میلیون زیر قیمت پیشنهادی محمدرضا میدم به ریال
قبوله؟
هومن
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۲۵
عجب!!!
این هانری هم معضلی شده برای ما!!!
فقط منظورم تو نبودی!!!!
راستی من هم در راستای نشون دادن حسن نیتم هلب رو 4 میلیون زیر قیمت پیشنهادی محمدرضا میدم به ریال
قبوله؟
بیا و حسن نیتت رو به من هم نشون بده!!! :3:
Don M Corleone
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۳۳
قبوله؟
:vava:
امروز چي شده ؟ از دنده راست بلند شدي؟ :3:
هومن
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۳۶
اینم لیست فروش من به سازمان:
belluchi
این بلوچی احیانا مونیکا بلوچی خودمون نیست؟؟؟ :3:
اگه هست ،
500 ملیون دلار + همه ی زندگیم :3: = بلوچی _ چلسی _ (قطعی)
:plugin:
محمد
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۰۴
جداً یکی پیدا نمیشه حسن نییتشو به ما ثابت کنه :3:
Don M Corleone
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۰۶
قبوله؟
ما قرارداد رو نوشتيم ... اين قرارداد يه قرارداد معمولي نيست اين قرارداد ميتونه بنيان گذار صلح پايدار دو باشگاه باشه ! :love01:
ام كورلئونه كبير اين حركت باشگاه بارسا رو بي جواب نخواهد گذاشت ! :3:
wantonboy13
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۰۳
ما هم به حسن نیت محتاجیم !!
یعنی یک هافبک تراز اول و یک مدافع وسط خوب برا ما پیدا نمیشه ؟!
Don M Corleone
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۰۷
اگه كاكا رو بدي ، مديريت رئال و كورلئونه پيشنهادشون بد نيست :3:
Don M Corleone
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۳۹
[b]
نیم فصل هم یک هفته استراحت و نقل و انتقالات هست که همه قوانینش مثل انتقالات ابتدای فصل می باشد .
[center][SIZE="2"]در بین فصل به تیم های برنده 1.5 میلیون ، مساوی 1 میلیون و بازنده 5. میلیون از طرف سازمان لیگ اهدا خواهد شد .
اين هديه كي ارسال ميشه :3:
omid
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۰۷
یه حسن نیت دیگه هم در راهه:3:
omid
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۱۳
آقا من یه چیزو نفهمیدم هنوز
2بازی از نیم فصل اول مونده
کی برگزار میشن؟
با احتساب نقل وانتقالات برگزار میشوند یا بدون احتساب!؟
کیان
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۱۴
آقا من یه چیزو نفهمیدم هنوز
2بازی از نیم فصل اول مونده
کی برگزار میشن؟
با احتساب نقل وانتقالات برگزار میشوند یا بدون احتساب!؟
مسلماً بدون! :pleasantry:
omid
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۲۴
من برم یه سر به لیستم بزنم ببینم کیا فروشین
یه لیسن میدم که خواهشا خارج از اون لیست پیشنهاد ندید:3:
SALAR
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۳۳
امید گدا بازی در نیار
SALAR
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۵۰
میبینم كه تیم یووه به تغییرات گسترده ای دست زده.بابا با این كارها تیم نمیشید
محمد
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۵۸
ما به آقای آلفا پخ زدیم که بازیکن Z رو به ما میفروشی ؟
آقای آلفا گفت : ممد جون میخوای کل تیم ما رو بخری راحت شی . :3:
و ما خیلی خجالت کشیدیم
حالا شما پیدا کنید آقای آلفا و بازیکن Z را ...
30n4
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۰۰
و ما خیلی خجالت کشیدیم
یعنی با امیر اینقدر قاطی شدیکه بهت میگه "ممد جون" ممد جون ؟:3:
Don M Corleone
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۰۰
اينتر رو ميگي ديگه :3: راست گفته بيچاره ! :3:
amirlefthand
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۱۳
یعنی با امیر اینقدر قاطی شدیکه بهت میگه "ممد جون" ممد جون ؟:3:
حالا خوبه من توی انجمنم پشت سرم حرف درمیارید :diablo:
i.M.a.N
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۱۸
و ما خیلی خجالت کشیدیم
محمد بیا این پاتو رو بده من تا برم
wantonboy13
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۲۴
محمد بیا این پاتو رو بده من تا برم
چی ؟!!
پاتو رو برا منچستر میخواستی ؟!
حالا اگه تایید کردم... :uglylolmk4:
i.M.a.N
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۲۸
چی ؟!!
پاتو رو برا منچستر میخواستی ؟!
حالا اگه تایید کردم... :uglylolmk4:
عجب نامردی هستی [Only Registered And Activated Users Can See Links]
یه پیشنهاد داده بود كه رد كردم
SALAR
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۱۶
میبینم كه همه در حال پخ دادن به هم هستند
هومن
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۵۷
یک سوال چالشی!
شما بازی ها رو تو چه لولی برگزار میکنید؟؟؟؟ :-؟
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.