PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث آزاد در مورد لیگ فانتزی

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

amin_michael5
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۱۱
یک سوال چالشی!

شما بازی ها رو تو چه لولی برگزار میکنید؟؟؟؟ :-؟
جاننننننننننننننننننننننن مممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!! !!!!!!!!!!!!!!:3:

مطمئنم كه تو لوله فاضلاب برگزار نمیكنیم:3:

هومن
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۴۴
جاننننننننننننننننننننننن مممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!! !!!!!!!!!!!!!!:3:

مطمئنم كه تو لوله فاضلاب برگزار نمیكنیم:3:

بی نمک! :beee:

سوالم خیلی فضایی بود؟؟؟

wantonboy13
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۰۱:۲۷
آقایون نتایج بازی آرسنال - چلسی از هفته قبل و آرسنال - اینتر از این هفته چی شد بالاخره ؟!!

کیان
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۰۶
آقایون نتایج بازی آرسنال - چلسی از هفته قبل و آرسنال - اینتر از این هفته چی شد بالاخره ؟!!

جفتش 3-0 :uglylolmk4:

بي شوخي من تركيب بازي اينتر رو با حساب 3-0 شدن بازي با چلسي دادم.(يعني 2تا اخراجيامو تو تركيب گذاشتم.) پس حداقل اوليش 3-0 ولي بازي با اينتر رو خب گفتين ميخواين از اين به بعد جريمه كنين...:hi:

amirlefthand
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۲۰
اگه مشکلی داره من 2 میل جریمه میدم ولی مربی مقصره ترکیب رونداده بود منم مشکلاتی داشتم که نمشد بیام نت

محمد
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۴۱
حالا کدوم جوونمردی حاضر میشه برگزاری بازیها رو به عهده بگیره ؟

amirlefthand
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۵۸
اگه خودت حضری برگزارش کن

من برای انجام این امر کاندید میشم

کیان
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۰۲
حالا کدوم جوونمردی حاضر میشه برگزاری بازیها رو به عهده بگیره ؟

امروز ميخوام برم يه پس ديگه بخرم. اگه درست شد خودم برگزار ميكنم.

پ.ن:اگه كسي نميدونه بدونه :3: : من درايو سيمو فرمت كردم ولي بعدش هرچي پس رو اينستال كردم مشكل پيدا كرد و غيره!:sick:

محمد
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۲۰
اگه دو نفر این کار رو به عهده بگیرن هم کارشون سبکتر میشه و هم دیگه حرف و حدیثی از توش در نمیاد . چون هر کدوم بازی خودشونو میدن اون یکی برگزار کنه .

amirlefthand
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۰۴
اگه دو نفر این کار رو به عهده بگیرن هم کارشون سبکتر میشه و هم دیگه حرف و حدیثی از توش در نمیاد . چون هر کدوم بازی خودشونو میدن اون یکی برگزار کنه .

من اول فصل این ایده رو به ممد دادم اما کو گوش شنوا:6:

amin_michael5
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۰۷
آقا ما از اورتون بازیكن میخوایم باید كی رو ببینیم؟؟؟؟؟؟:1:

این سامان كه این ورا پیداش نمیشه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!:1:

کیان
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۱۴
آقا ما از اورتون بازیكن میخوایم باید كی رو ببینیم؟؟؟؟؟؟:1:

این سامان كه این ورا پیداش نمیشه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!:1:

تو خود هتريك بهش پيغام بده... جواب نداد نميتوني كسي رو بخري! :3:

Don M Corleone
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۳۵
من گهگاه (موقع بازي استقلال :3:) ميبينمش ! الان بهش گفتم ! :3: بازي بعدي استقلال كي هست ؟:3:

Sepehr
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۵۱
روبرتو کارلوس برای کیه می خرمش با قیمت بیشتر

----------------------------

بعدشم ی سوال :

ریکلمه کجاست ؟( یوونتوسو نمی گم , تیم واقعیش تو پس)

Don M Corleone
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۳۷

بعدشم ی سوال :

گمونم بوكاجونيورز بود ! كلا Pes سه تا تيم ارژانتيني داره كه اللقاعده بايد تو بوكا بوده باشه !‌

محمد
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۴۷
روبرتو کارلوس برای کیه می خرمش با قیمت بیشتر

بعدشم ی سوال :

کارلوس جاش امنه . :3:
پیشنهادتو بفرست باشگاه ، بررسی میکنیم :kahvecy0:

کیان
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۵۶
پست مهم! لطفاً كامل بخونيد!

مژده!!!! :3:

پس من درست شد! شب ممد بياد آمار بازيايي كه برگزار كرده رو ازش ميگيرم و از جمعه بعد كه فرصت نقل و انتقالات تموم شد من از شنبه اش (حدود 10 روز ديگه) به همون روال قبلي يعني دوشنبه و 5شنبه بازيا برگزار ميكنم.(يعني بايد تا 12ه يك شنبه و 4 شنبه تركيب بدين!)

لازم به ذكره بازياي هفته 10م و 11م بدون احتساب نقل و انتقالات برگزار ميشن.

بايت 2 نفر برگزار كردن بازيا هم يكي از بچه ها حرف خوبي ميزنه: اگه يه نفر ديگه هم برگزار كنه ميشه 3 تيم از 11 تيم (اورتون باته :3:) تركيب بقيه رو ميدونن... ولي باز اگه اصرار دارين يه نفر ديگه بازياي منو برگزار كنه. (من كامرانو قبول دارم! :3: )

پ.ن:فقط زودتر نظرتون راجع به بازياي من بگين كه آرسنال-اينتر از هفته نهم هنوز برگزار نشده!

Sepehr
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۰۵
من قبول ندارم یعنی چی ؟؟

فقط بازیه من که همش 4-3 ساعت ترکیبمو دیرتر دادم 3-0 بشه

برای بقیه جریمه بشن واقعا" که

خداییش نامردی

کیان
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۱۵
من قبول ندارم یعنی چی ؟؟

فقط بازیه من که همش 4-3 ساعت ترکیبمو دیرتر دادم 3-0 بشه

برای بقیه جریمه بشن واقعا" که

خداییش نامردی

چه زود قاطي ميكني؟!!! :drinks:

من حرفم رو بر اين اساس ميزنم كه بعد از دير تركيب دادن تو بچه ها گفتن جريمه كنيم پس نميشه چنين جريمه اي رو براي بازي هفته قبل اعمال كرد... ضمناً من فقط به حرف بچه ها احترام گذاشتم... وگرنه از خدامه بازي اينترم 3-0 شه! :uglylolmk4:

Sepehr
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۰۰
اگه به حرف بچه ها احترام میذاری بیشتر بچه ها بازی من وتو رو که انجام شد قبول کردن ولی به خاطر اعتراض های بیش از حد تو گفتن 3-0

پ.ن : من زود قاطی نکردم خیلی وقت از اون پست می گذره

amirlefthand
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۱۴
چه زود قاطي ميكني؟!!! :drinks:

من حرفم رو بر اين اساس ميزنم كه بعد از دير تركيب دادن تو بچه ها گفتن جريمه كنيم پس نميشه چنين جريمه اي رو براي بازي هفته قبل اعمال كرد... ضمناً من فقط به حرف بچه ها احترام گذاشتم... وگرنه از خدامه بازي اينترم 3-0 شه! :uglylolmk4:

مثل این که باید باید بازم بگم من روز قبل بازی تا ساعت 11شب دنبال کارای بیمارستان پدرم بودم و وقتی اومدم دیگه حس این که ترکیب روبدم نداشتم(اون روز من حتی برای امتحان هم مدرسه نرفتم) برای همین بود که یک هفته پیدام نبود

دیگه خود دانید انشا الاه بازی های دیگه جبران میکنم:wink_smile:

کیان
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۲۶
اگه به حرف بچه ها احترام میذاری بیشتر بچه ها بازی من وتو رو که انجام شد قبول کردن ولی به خاطر اعتراض های بیش از حد تو گفتن 3-0

پ.ن : من زود قاطی نکردم خیلی وقت از اون پست می گذره

?!!!! يه پست به من نشون بده كه بچه ها گفته باشن همين 0-0 با 2 تا اخراجي براي آرسنال در بازي اي كه طبق قانون 3-0 به نفعه منه خوبه.

اگه اين بازي 3-0 نشه عملاً قانون ليگ لگد مال شده!

omid
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۴۲
بنظر من اتحادیه لیگ در مورد این بازی تصمیم بگیره

i.M.a.N
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۰۲:۲۶
بچه ها من یه فایل فلش پیدا كردم كه تو تركیب چیدن كمكمون میكنه كسی جایی رو سراغ داره آپلودش كنم

i.M.a.N
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۱۸
آپلودش كردم

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

'Mohammad
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۲۴
آپلودش كردم

یه جا دیگه آپلود کن اینجا که نمیاد :sad:

omid
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۴۴
راست میگه
دانلود نمیشه:3:

i.M.a.N
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۴۷
باشه

Don M Corleone
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۵۰
عجب شير تو شيري شده :4: چقد بازيكن منتقل شدن !يكي به تيمي فروخته ميشه باز قرضي برميگرده به تيم سابقش ! اون ميخره ميفروشه به يكي ديگه ! اون يكي قرض ميده ... بازيكن قرضي رو هوا فروخته ميشه ! بازيكن فروخته شده مجددا به دو تيم سابقش قرض داده ميشه ... بازيكن قرضي باز قرضي داده ميشه به يكي ديگه ! باز از اون باشگاه پيش فروش ميشه به يه جاي ديگه !!!!! :3:

i.M.a.N
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۳۱
تو همین جا گذاشتم فعلا

omid
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۵۷
چه جوری اسم بازیکنا رو واردش کنیم؟

i.M.a.N
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۰۳:۵۰
چه جوری اسم بازیکنا رو واردش کنیم؟
ببر تو paint بعد اسم بازیکناتو اضافه کن

یا اینطوری مثلا بگو CF اتوئو

skullizard
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۵۸
ایولللللل
من لیگ فانتزی خیلی دوست دارم :pleasantry:
دور دومش کی شروع میشه؟؟؟؟

من ی پیشنهاد هم دارم که برای دور دوم اگه چند نفر ی تیم رو میخواستن قرعه کشی بشه

کیان
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۱۲
ایولللللل
من لیگ فانتزی خیلی دوست دارم :pleasantry:
دور دومش کی شروع میشه؟؟؟؟

من ی پیشنهاد هم دارم که برای دور دوم اگه چند نفر ی تیم رو میخواستن قرعه کشی بشه

تيما واگذار شده و براي دور دوم هم احتمالاً يه دسته 2 كوچيك راه بندازيم كه اونايي كه سقوط ميكنن تيمشون رو از دست ندن... حالا تو جلسه اتحاديه مطرح ميكنم و در صورت تصويب متقاضيان بايد يه تيم غير از اعضاي حال حاضر ليگ بگيرن. اگرم نشه كه اونايي كه سقوط ميكنن تيمشونو از دست ميدن و صاحب جديد براي تيمشون انتخاب ميشه.

skullizard
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۵۲
تيما واگذار شده و براي دور دوم هم احتمالاً يه دسته 2 كوچيك راه بندازيم كه اونايي كه سقوط ميكنن تيمشون رو از دست ندن... حالا تو جلسه اتحاديه مطرح ميكنم و در صورت تصويب متقاضيان بايد يه تيم غير از اعضاي حال حاضر ليگ بگيرن. اگرم نشه كه اونايي كه سقوط ميكنن تيمشونو از دست ميدن و صاحب جديد براي تيمشون انتخاب ميشه.

ای بابا اینجوری که منچستر و چلسی و رئال تا ابد برای 1 نفر میمونه !!!:fool:
دیگه تیمی نمیمونه که !!
یعنی این مسابقات تو دور بعدی هم با همین تیم ها و صاحب ها برگذار میشه؟؟؟
اینجوری عملا" قویترین تیم امسال قویترین تیم سال بعد هم میمونه ! چون 1 سال از تیمی که تازه بخواد بیاد جلوتره و به اندازه 1 سال بودجه بیشتر داره و 1 سال هم فرصت بیشتری داشته برای بستن تیمش

کیان
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۰۳
ای بابا اینجوری که منچستر و چلسی و رئال تا ابد برای 1 نفر میمونه !!!:fool:
دیگه تیمی نمیمونه که !!
یعنی این مسابقات تو دور بعدی هم با همین تیم ها و صاحب ها برگذار میشه؟؟؟
اینجوری عملا" قویترین تیم امسال قویترین تیم سال بعد هم میمونه ! چون 1 سال از تیمی که تازه بخواد بیاد جلوتره و به اندازه 1 سال بودجه بیشتر داره و 1 سال هم فرصت بیشتری داشته برای بستن تیمش

فعلاً كه قويترين تيم منم نه اينايي كه گفتي! :3:

ضمناً تمام پايه هاي اين ليگ بر اساس فصول پشت سرهمه... مثلاً همين حقوقي كه پريشب تصويب شد... آخر هر فصل داده ميشه... اگه صاحباي تيما عوض بشه كه اصلاً حقوق معنايي نداره!

کیان
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۲۶
همينجا برگزاري ليگ فانتزي به روال عادي برميگرده و بازياي هفته دهم دوشنبه هفته بعد برگزار ميشه كه طبق معمول بايد تا ساعت 12 يك شنبه تركيب بدين.

فقط يه بازي عقب مونده آرسنال-اينتر هست كه تقاضا ميكنم اتحاديه هرچه سريعتر راجع به برگزاري يا عدم برگزاريش تصميم بگيره كه تا قبل از دوشنبه برگزارش كنم و جوايز مربوط به بازيا رو كامران آپديت كنه!

Don M Corleone
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۴۵
كيان فقط لطفي كن به ملت هميشه در صحنه ...

بازيكنان روكه جابجا كردي اون فايل اديتت رو اپ كن ما هم فيض ببريم ... بابت اين اپ با سازمان صحبت ميكنم مبلغ قابل توجهي به حسابت واريز كنه ... فقط مارو با اين خريد و فروشهاي اخير درگير نكن !

قربونت ام كورلئونه !
:3:

کیان
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۳۷
كيان فقط لطفي كن به ملت هميشه در صحنه ...

بازيكنان روكه جابجا كردي اون فايل اديتت رو اپ كن ما هم فيض ببريم ... بابت اين اپ با سازمان صحبت ميكنم مبلغ قابل توجهي به حسابت واريز كنه ... فقط مارو با اين خريد و فروشهاي اخير درگير نكن !

قربونت ام كورلئونه !

تنها راهش خشكه حساب كردنه! :3:

amin_michael5
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۲۴
آقا این بازی یعدی كی انجام میشه؟:1:

تركیب رو به كی و كی باید بدیم؟:3:

کیان
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۱۶
آقا این بازی یعدی كی انجام میشه؟:1:

تركیب رو به كی و كی باید بدیم؟:3:

طبق روال قبلي تا ساعت 12 يك شنبه به من!

ضمناً اينجوري كه به نظر ميرسه كسي علاقه اي به 3-0 شدن آرسنال اينتر نداره! :3: پس امير تا 4 شنبه ساعت 12 تركيب بازي مقابل منو بده!

hadi.s
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۰۷
اگه تركیب تیم ما داده نشد حتما به من بگید.

Sepehr
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۱۴
من کارلوسو خریدم
محمد تایید کرده

حالا بیخیالش شده

ما چی کار کنیم؟

Don M Corleone
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۲۰
بايد ازت بخره ! :3:

محمد
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۰۹:۳۵
من کارلوسو خریدم
محمد تایید کرده

حالا بیخیالش شده

ما چی کار کنیم؟

کارلوس برای خودت

احتیاجی نبود بحثو رسانه ای کنی

هومن
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۳۸
من کارلوسو خریدم
محمد تایید کرده

حالا بیخیالش شده

ما چی کار کنیم؟

محمد این وسط بی تقصیره... من پشیمون شدم. یعنی واقعیتش اینه که من حاضر نبودم
کارلوس رو با این جور بازیکنا عوض کنم!
اما چون محمد حرف زده بود ، من چیزی نمیگم و معامله انجام میشه!

یه بازیکن مجازی ارزش این کارا رو نداره!!!
میخوای اگه خیلی لنگی ، این 3 تا بازیکن رو ازت نگیریم !!!
خواستی هر چی هم تو حساب باشگاه پول داریم رو هم بهت میدیدم!
ما واسمون 4 تا بازیکن مهم نیست. برای منو و محمد ارزش ها و رفاقت ها مهمه که از وقتی
لیگ فانتزی اومد تو انجمن ، رفاقت از اون در انجمن رفت بیرون!!!!

Sepehr
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۴۸
ای بابام

من هر کاری می کنم همه تقصیر ها میوفته گردن من ولی اشکال نداره

من قبلا" هم گفتم که این لیگ برام اون قدر مهم نیست

من به خاطر این ترکیبمو دیر دادم بازیمو 3-0 کردم بعد گفتم ارزش این کارو داشت گفتید لیگ قانون داره حالا ...

-----------------------
ولی اگه خیلی به کارلوس نیاز دارین قبوله اون قرار داد فسخه.
من این همه به شما بازیکن دادم حالا که شما دارید ی بازیکن می دید ( اونم در مقابل این همه بازیکن ) این همه منت میذارید

بازم می گم اگه بخواین من قبول دارم که قرار داد فسخ بشه

omid
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۵۰
بخیال بابا:3:
فکر بازیتون با بارسلون باشید:3:

هومن
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۲۹
بخیال بابا:3:
فکر بازیتون با بارسلون باشید:3:

با ما بازی داری؟؟؟ :3:

کیان
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۴۰
منتظر جدول ليگ تا پايان هفته نهم هستيم! :3:

i.M.a.N
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۵۶
بچه ها من نبودم ولی چرا دعوا میكنید اون قرارداد كاملا فسخه

محمد
جمعه ۲۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۱۶
يكي از كشاورزان منطقه اي، هميشه در مسابقه‌ها، جايزه بهترين غله را به ‌دست مي‌آورد و به ‌عنوان كشاورز نمونه شناخته شده بود. رقبا و همكارانش، علاقه‌مند شدند راز موفقيتش را بدانند. به همين دليل، او را زير نظر گرفتند و مراقب كارهايش بودند. پس از مدتي جستجو، سرانجام با نكته‌ عجيب و جالبي روبرو شدند. اين كشاورز پس از هر نوبت كِشت، بهترين بذرهايش را به همسايگانش مي‌داد و آنان را از اين نظر تأمين مي‌كرد. بنابراين، همسايگان او مي‌بايست برنده‌ مسابقه‌ها مي‌شدند نه خود او!
كنجكاويشان بيش‌تر شد و كوشش علاقه‌مندان به كشف اين موضوع كه با تعجب و تحير نيز آميخته شده بود، به جايي نرسيد. سرانجام، تصميم گرفتند ماجرا را از خود او بپرسند و پرده از اين راز عجيب بردارند.
كشاورز هوشيار و دانا، در پاسخ به پرسش همكارانش گفت: «چون جريان باد، ذرات باروركننده غلات را از يك مزرعه به مزرعه‌ ديگر مي‌برد، من بهترين بذرهايم را به همسايگان مي‌دادم تا باد، ذرات باروركننده نامرغوب را از مزرعه‌هاي آنان به زمين من نياورد و كيفيت محصول‌هاي مرا خراب نكند!»
همين تشخيص درست و صحيح كشاورز، توفيق كاميابي در مسابقه‌هاي بهترين غله را برايش به ارمغان مي‌آورد.

=

گاهي اوقات لازم است با كمك به رقبا و ارتقاء كيفيت و سطح آنها، كاري كنيم كه از تأثيرات منفي آنها در امان باشيم

راموس رو به ما میدی ؟ :3:

هومن
جمعه ۲۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۰۴
نیستلروی هم بذر خوبی هستش... :3:

i.M.a.N
جمعه ۲۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۳۸
شما كارلوس رو به من بدید:3:

بقیه اش حله

Don M Corleone
جمعه ۲۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۱۲
مشكل اينجاست كه از مزرعه شما هيچي بادي به طرف ما نمياد ! :3:

محمد
جمعه ۲۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۴۶
مشكل اينجاست كه از مزرعه شما هيچي بادي به طرف ما نمياد ! :3:

اینجور که شما دور مزرعتون رو حصار کشیدید معلومه که بادی از سمت ما به شما نمیوزه
و گرنه ما آمادگی بذرپاشی حتی با چرخبال رو هم بر روی مزرعه شما داریم :3:

پ.ن : چند ساعتی به اتمام فصل نقل و انتقالات باقی نمونده . حیفه دو باشگاه ارزشی رئال و یووه بازیکنی به یادگار از هم نگیرند .

:drinks:

Don M Corleone
جمعه ۲۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۰۶
اینجور که شما دور مزرعتون رو حصار کشیدید معلومه که بادی از سمت ما به شما نمیوزه
و گرنه ما آمادگی بذرپاشی حتی با چرخبال رو هم بر روی مزرعه شما داریم :3:

پ.ن : چند ساعتی به اتمام فصل نقل و انتقالات باقی نمونده . حیفه دو باشگاه ارزشی رئال و یووه بازیکنی به یادگار از هم نگیرند .

:drinks:

ما كه پيشنهادات مختلفي رو در جهات و عناوين مختلف به صورت مبسوط خدمت مديريت يووه تقديم كرديم ! :friends: اون پيشنهاد قرضي ها طوفاني بود براي خودش ولي خوب Accept نكرديد !:icon_bandit:

محمد
شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۴۸
فیلیپس + مالودا + بوسینگوا + 10 میل = کارلوس(یووه)_ قطعی

تری + شوا + مالودا+ کاسانو + 40 میل _ رونی _ قطعی

سپهر ؛ تو چرا بازیکنی که قبلاً فروخته بودی رو دوباره به ما فروختی ؟

کیان
شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۱۲

خوب مثه اينكه دوباره واجب شد جلسه بزاريم... هم براي مالودا... هم براي مقدار جريمه اينتر!

ولي با اين وضعيت مسنرجرا نميدونم كجا جلسه رو برگزار كنيم... نظر من براي اينتر 5 ميليونه... براي مالودا هم تنها چيزي كه به ذهنم ميرسه اينه كه يكي از تيما جاي مالودا پول بگيره... كسي راه حلي داره ارائه كنه! :uglylolmk4:

'Mohammad
شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۳۱

آفرین به این دقت نظر

لیگ فانتزی به همچین مدیر لایقی نیاز داره :3:
کیان الان نیایی اینجا بگی داره نوشاله ، دوغ ، و .. باز میکنه جدی گفتم اینو :sors:

البته کیان موقع انجام نقل و انتقال متوجه میشد منظورم وقتی بود که داره ادیت رو درست میکنه بهر حال بازم جداگانه تشکر میکنم محمد جان

amirlefthand
شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۳۸
خوب مثه اينكه دوباره واجب شد جلسه بزاريم... هم براي مالودا... هم براي مقدار جريمه اينتر!

ولي با اين وضعيت مسنرجرا نميدونم كجا جلسه رو برگزار كنيم... نظر من براي اينتر 5 ميليونه... براي مالودا هم تنها چيزي كه به ذهنم ميرسه اينه كه يكي از تيما جاي مالودا پول بگيره... كسي راه حلي داره ارائه كنه! :uglylolmk4:

بنده به عنوان مدیر باشگاه هیچ گونه .وجهی نمیپردازم:3:

i.M.a.N
شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۰۱
آفرین به این دقت نظر

لیگ فانتزی به همچین مدیر لایقی نیاز داره :3:
کیان الان نیایی اینجا بگی داره نوشاله ، دوغ ، و .. باز میکنه جدی گفتم اینو :sors:

البته کیان موقع انجام نقل و انتقال متوجه میشد منظورم وقتی بود که داره ادیت رو درست میکنه بهر حال بازم جداگانه تشکر میکنم محمد جان

محمد جان اول من اینو گفتم تو تاپیك بقلی ولی در اقدامی ناجوانمردانه حذف شد :uglylolmk4:

کیان
شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۳۵
ماركز (منچستر)-ویدیچ (بارسا) قطعی

ویدیچ - منچستر یونایتد - قرضی تا پایان فصل = دیوید ترزگه - قطعی

اين يعني چي؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Don M Corleone
شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۱۰
تيتر يك روزنامه هاي فردا :

فساد و رسوايي در نقل انتقالات فانتزي ايران !
ترفند جديد ايراني ها : يك بازيكن را به دو تيم قالب ميكنند !
سازمان ليگ فانتزي ايران در سرگيجه !

منابع موثق : دلالان عامل اين نابساماني هستند!
كفاشيان : كي گفته از رياست فدراسيون استعفا دادم؟!!!

چلنگر براي ترجمه ي حرفهاي مدير عامل يووه و سرمربي اش استخدام شد !
سپهر از ايران متواري شد !
محمد رضا 20% حق انتقال مارتين از بارسا به رئال را به جيب زد !
هواداران ليورپول : امين هيا كن ليورپولو رها كن! امين متهم به زد و بند مالي 20 ميليون پوندي!
داويد ويا از تمرينات يووه شكه شدم!(بازيكنان يووه يه هفته رو پايي تمرين كردند!:3:)
انتقال انري به والنسيا به دست مافيا ! ممد شيرازي متهم به زدن مخ اميد !:3:
ايمان با شيوخ عرب لابي كرد! سهامداران منچستر در دام ايمان!(جوابيه ايمان : ما فقط با اون بالايي لابي ميكنيم !)
هادي صداقت : لب تابم در باشگاه ميلان گم شد ! كامران: هادي فقط يه 1100 نوكيا دستش بود!:3:
هيئت مديره اينتر : يك سنت هم از درامد حاصل از فروشهاي اخير اينتر به حساب باشگاه واريز نشده ! امير به دنبال ويزاي تبت!(اسياي ميانه):3:

amin_michael5
شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۱۸
تا من رو اخراج نکنن دست از این تیم نمیکشم :3:

تا خون در رگ ماست لیورپول خانه ی ماست :1:

i.M.a.N
شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۲۲
كیان جان ویدیچ بارسا بود اومد منچستر

محمد
شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۴۷
قرار بوده در ازای فروش کارلوس ، این پسره مالودا با چند تا جک و جونور :3: دیگرو به ما بفروشن .
حالا معلوم شده که اصلا مالودا تو تیمشون نبوده . این وسط فقط ما ضرر کردیم چون به حیثیت باشگاهمون لطمه خورده . حالا این ضایعه رو چجوری جبران کنیم ؟
ما تو زمان نقل و انتقالات پیشنهادهای خوبی برای کارلوس داشتیم ( سینا پاشنه در باشگاه رو از جا در آورده بود که این کارلوس رو بهشون بفروشیم ...) . همه اون فرصتها سوخت ...

ما خواهان بازگشت کارلوس و جبران حیثیت از دست رفته باشگاهمون هستیم .

محمد
شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۴۸
محمد جان اول من اینو گفتم تو تاپیك بقلی ولی در اقدامی ناجوانمردانه حذف شد :uglylolmk4:

من نمیخواستم حذفش کنم . اومدم منتقلش کنم خودش حذف شد :3:

wantonboy13
شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۵۰
کیان دیشب نخوابیدی درسته ؟! :3:
ویدیچ در سالهای اولیه ی شروع لیگ به بارسلونا نقل مکان کرد و جاشو به مارکز داد...
در نیم فصل دوباره این دو جاشونو عوض کردن و مارکز به بارسلونا و ویدیچ به منچستر بازگشت...
تیم میلان در این میان فرصت رو مغتنم شمرده :3: و ویدیچ رو به مدت نیم فصل قرض گرفته و به جاش دیوید ترزگه را دائم العمر به منچستر داد...

کیان
شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۵۵
کیان دیشب نخوابیدی درسته ؟! :3:
ویدیچ در سالهای اولیه ی شروع لیگ به بارسلونا نقل مکان کرد و جاشو به مارکز داد...
در نیم فصل دوباره این دو جاشونو عوض کردن و مارکز به بارسلونا و ویدیچ به منچستر بازگشت...
تیم میلان در این میان فرصت رو مغتنم شمرده :3: و ویدیچ رو به مدت نیم فصل قرض گرفته و به جاش دیوید ترزگه را دائم العمر به منچستر داد...

آره جون تو! :3: 2 شبه نخوابيدم به قرآن! :sorry:

i.M.a.N
شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۰۰
محمد جان

پس چرا اینجا حس كارگاهانه به خودت گرفتی و اعلام كردی

منم از سپهر شكایت دارم

30n4
شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۳۰
قرار بوده در ازای فروش کارلوس ، این پسره مالودا با چند تا جک و جونور :3: دیگرو به ما بفروشن .
حالا معلوم شده که اصلا مالودا تو تیمشون نبوده . این وسط فقط ما ضرر کردیم چون به حیثیت باشگاهمون لطمه خورده . حالا این ضایعه رو چجوری جبران کنیم ؟
ما تو زمان نقل و انتقالات پیشنهادهای خوبی برای کارلوس داشتیم ( سینا پاشنه در باشگاه رو از جا در آورده بود که این کارلوس رو بهشون بفروشیم ...) . همه اون فرصتها سوخت ...

به شدت این جریان موهوم رو تکذیب میکنم.

بنده حتی شخصی به نام کارلوس نمی شناسم،چه برسه بخوام اقدام به خرید این بازیکن گمنام بکنم :jesors:

پ.ن به عنوان عضوی کوچک اتحادیه فوتبال فانتزی پیشنهاد میکنم برای اینکه بین دو باشگاه خریدار مالودا خدایی ناکرده مشکلی پیش نیاد این بازیکن به باشگاه ثالثی ترانسفر بشه (البته مجانی) برای انتخاب تیم ثالث هم میشه یه سری شرایط گذاشت که پیدا کردن این تیم رو راحتتر کنه.
این شرایط به نظر من خیلی ایده آل و معقوله:

1- این تیم باید جز باشگاههای خفن باشد (حداقل در دو بیانیه صادر شده از مدیرعامل تیم مذکور،این تیم رو خفن نامیده شده باشه)

2-حضور همزمان سه استقلالی در مدیریت و کادر فنی :1:

3-سر مربی این تیم در دسته دوی هتریک تیم داشته باشد.

4- کمک مربی این تیم در دسته سه ی هتریک تیم داشته باشد.

5-مدیر عامل این تیم در درسته ی چهار هتریک تیم داشته باشد.

6-ترجیحا تیم فوتبال باشگاه خفن رئال مادرید باشد.

همین دیگه،زیاده عرضی نیست،بای

هومن
شنبه ۲۸ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۳۳

وقتی قرار بوده ما در ازای دادن کارلوس یه بازیکن رو بگیریم ولی اون بازیکن در اون تیم نبوده،
پس اون انتقال باطل هستش!

غیر از اینه؟؟؟

Sepehr
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۰۷:۰۶
من از همه به خاطر مشکل پیش اومده عذر می خوام به خصوص کارکنان یووه .

من حواسم نبود من می خواستم میکلو بدم ولی اشتباها" مالودا رو دادم.

حالا هم می تونید قراردادو فسخ کنید

کیان
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۰۵
تا اين لحظه تركيب تيماي منچستر و يووه و والنسيا بدستم نرسيده... چلسي هم با بازيكناي جديدش تركيب داده كه قابل قبول نيست.

خواهشاً سر موقع(12 امشب) تركيب بدين كه باز به مشكل نخوريم.

amirlefthand
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۳۲
تيتر يك روزنامه هاي فردا :

هيئت مديره اينتر : يك سنت هم از درامد حاصل از فروشهاي اخير اينتر به حساب باشگاه واريز نشده ! امير به دنبال ويزاي تبت!(اسياي ميانه):7:

تبت کجا بود میخوام برم ژاپن:urgeman:

کیان
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۱۸
فقط 1 ساعت و نيم به پايان مهلت تركيبا مونده و 2 تيم تركيب ندادن... مربياي جفت تيما هم امروز آن بودن و ميدونن تركيب ندادن.

شايان ذكره بقيه بازيا (يعني 4 بازي) برگزار شده و در يكي از بازيا عجيب ترين نتيجه تاريخ ليگ بدست اومده! :3:

omid
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۰۵
من 10 تا زدم:3:؟؟؟
چی میگی:3:

30n4
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۱۴
من 10 تا زدم:3:؟؟؟
چی میگی:3:

فکر نکنم،اینجوری که بوش میاد باختی

البته عیب نداره،تیم تو هم یه روز مثله تیم ما خفن میشه فقط باید پشتکار داشته باشی :love05:

omid
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۲۰
1 باخت که نمیشه عجیب ترین نتیجه لیگ:3:
البته باخت واسه من عجیبه اینو درست گفتی:3:
ولی به دلم افتاده مربوط به بازی من میشه:3:

کیان
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۳۵
1 باخت که نمیشه عجیب ترین نتیجه لیگ:3:
البته باخت واسه من عجیبه اینو درست گفتی:3:
ولی به دلم افتاده مربوط به بازی من میشه:3:

اين دلتو يه ربع بهم قرض ميدي؟!!! :3:

3-0 باختي!!!!!!!!!!!!!!!! :rofl:

هومن
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۴۹
من ترکیبم رو دارم آپلود میکنم!
اینترنتم پوکیده...
یه چند دقیقه بهم وقت بدید تا بفرستمشون!!!

amin_michael5
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۵۶
كیان یه وقت بازی ما رو با این یوونتوس 3_0 نكنیا!!!!!!!!!:1:

ما اگه بازی برگزار بشه تفاضلمون بهتر میشه :3:

کیان
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۵۸
متاسفانه تيمهاي يووه و والنسيا تركيب ندادن... يووه كه تا فردا صبح مهلت گرفته... والنسيا رم نميدونم چي كار كنم.

هومن
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۰۲
ترکیب ارسال شد!

ادعایی نداریم ولی ایشالله لیورپول قهرمان رو به لیفرپودر سولاخ تبدیل میکنیم! :3:

amin_michael5
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۰۶
ترکیب ارسال شد!

ادعایی نداریم ولی ایشالله لیورپول قهرمان رو به لیفرپودر سولاخ تبدیل میکنیم! :3:

همون :1:

مگر اینكه الله به دادتون برسه،خودتون كه از لحاظ بار فنی جلو ما سوسكین :3:

محمد
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۲۶

باشگاه یوونتوس رو تحقیر میکنی ؟

بخاطر این حرفت مجبور شدم خودم برم تو رختکن ، بچه ها رو جون دافهاشون قسم بدم که این بازی رو موتز برن .

مدیر عامل باشگاه نیستم اگه امشب از لیورپول زپرتی ببازم

هومن
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۲۹
همون :1:

مگر اینكه الله به دادتون برسه،خودتون كه از لحاظ بار فنی جلو ما سوسكین :3:

قرآن در آيه 159 سوره آل‌عمران می‌فرمايد "فَإِذَا عَزَمْتَ فَتَوَكَّلْ عَلَى اللّهِ إِنَّ اللّهَ یُحِبُّ الْمُتَوَكِّلِينَ"
«هرگاه به نتيجه‌ای نائل آمدی بر خدا توكل كن، زيرا خداوند توكل‏كنندگان را دوست مى‏دارد»

خدا مارو دوست داره ... دلت بسوزه! :beee:

amin_michael5
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۳۸

بخاطر این حرفت مجبور شدم خودم برم تو رختکن ، بچه ها رو جون دافهاشون قسم بدم که این بازی رو موتز برن .

اگه خودت شلوارت رو در بیاری و با شورت (شورت ورزشی :3:) بری تو زمین هم تیم لیورپول قهرمان تیم یوونتوس رو سوسک میکنه:3:

amin_michael5
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۴۰
چه این دو تا زیر پست های هم تشکر میزنن :3:

حالا فردا که سر باخت امشب دعواتون شد خنده داره :rofl:

'Mohammad
دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۱۴
شرمنده من امروز حواسم نبود ترکیب رو بفرستم انگار الان هم دیر شده
اگر دیر شده طبق قانون 3-0 بزنید اگر هم دیر نشده بفرستم

کیان
دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۲۲
بچه ها شرمنده... من ديشب حالم بد شد... تا حالا تو دستشويي بودم! :3:

يووه تركيبشو فرستاده... تا شب برگزار ميكنم... ولي والنسيا كه با خودم بازي داره هنوز نداده :3:

از اونجايي كه قرار شد ديگه 3-0 نكنيم و فقط جريمه بشن ، هر وقت ممد تركيب داد برگزار ميكنم...

کیان
دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۳۵
خب... همه بازيا به جز آرسنال-والنسيا برگزار شد!

متاسفانه مثل اينكه باري ممد مشكلي پيش اومده و نميتونه تركيب بده... حالا ميگين چي كار كنيم؟!!!

i.M.a.N
دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۵۱
امید چی كار كردی با بارسا؟!؟

Don M Corleone
دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۵۴
خطاب به اميد : در اين درگه كه گه گه كه كه و كه كه شود ناگه ! ... مشو غره به اونروزت (*) كه از فردا ني اي اگه!

(*) همون روز بعد از الكلاسيكو ! :3:

amirlefthand
دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۵۴
این امید رفته دوپینگ کرده

30n4
دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۵۵
هفته دهم

ليورپول1-0يووه
*:تو تركيب اصلي ليورپول كرگر وجود داشت ولي من قبل از برگزاري بازي آمارو يه لحظه چك كردم و فهميدم هفته پيش اخراج شده! به خاطر همين هيپيا جاش بازي كرد! :1:
بالاخره اولين اتفاق بازي!
29:هيپيا در وسط زمين يه تكل خشن روي دل پيرو ميره كه كارت زرد رو براش به همراه داره!
49:نفوذ جو كل از راست-سانتر-تورس جلوي دروازه خاليه و ميخواد سانترو سر ضرب بشوته كه ساموئل مزاحمش ميشه و توپ تورس با اختلاف به اوت ميره.
81:تعويض:اشنايدر و آمائوري جاي ياكوينتا و آيمار
85:نفوذ كين از راست-سانتر روي دروازه-سر شيرجه اي تورس-گل!
در يك بازي بي روح كه فقط 2 شوت به سمت دروازه داشت ليورپول1-0 برنده شد!

برادر عزیز جناب آقای محمد
کناره گیری شما از باشگاه یونتوس را به شما تبریک و یونتوسی های عزیز تسلیت عرض می نمایم.
با وجود پتانسیل بالا و برخورداری از تجربه ی کافی از که از خود به نمایش گذاشته اید،از شما خواستارم به عنوان مدیر امور بین الملل باشگاه خفن رئال مادرید زین پس با بنده همکاری نمیاید.

پ.ن امیدوارم در باشگاه خفن رئال مادرید علمی تر عمل نموده و از استفاده قسم،آیه و دعا نویسی برای نتیجه گیری جدا خودداری فرمایید .

مدیر عامل وقت رئال مادرید (30n4)

Don M Corleone
دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۵۹

محمد
دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۱۸
برادر عزیز جناب آقای محمد
کناره گیری شما از باشگاه یونتوس را به شما تبریک و یونتوسی های عزیز تسلیت عرض می نمایم.
با وجود پتانسیل بالا و برخورداری از تجربه ی کافی از که از خود به نمایش گذاشته اید،از شما خواستارم به عنوان مدیر امور بین الملل باشگاه خفن رئال مادرید زین پس با بنده همکاری نمیاید.

پ.ن امیدوارم در باشگاه خفن رئال مادرید علمی تر عمل نموده و از استفاده قسم،آیه و دعا نویسی برای نتیجه گیری جدا خودداری فرمایید .

مدیر عامل وقت رئال مادرید (30n4)

اذا خاطبهم الجاهلون قالو سلاما

همکار گرامی جناب آقای سینا

سلام علیکم
خدا را شاکریم که اینبار نیز چون گذشته به اهداف از قبل تعیین شده خود رسیدیم و به تمام تیمها نشان دادیم که بازی کردن با یوونتوس بهتر از برگزار نشدن بازی و نتیجه 3-0 نیست .
ضمنا 60 روز مدیرعاملی باشگاه ارزشی یوونتوس به من آموخته که حرفی نزنم که بعدا توش بمانم .
بار دیگر با هم به جمله دیشب من نگاه میکنیم :

آری ، من مدیر عامل باشگاه نبودم اگر دیشب به لیورپول زپرتی میباختم ، ولی خواست خدا بر این بود که بازی امروز برگزار گردد و من همچنان خدمت گزار مردم فهیم تورین باقی بمانم .

amin_michael5
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۰۱:۱۱
شما که در برابر تیم زپرتی لیورپول دوام نیاوردین،نیم فصل دوم جلوی تیم لیورپول قهرمان چیکار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟:3:

:victory:

:img-lazy:

کیان
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۰۶:۱۲
خب تا فردا شب تركيب بازي بعدي رو بدين + بازي آرسنال-والنسيا رو هرچه سريعتر بگين چي كار كنم؟!! اينجور كه من فهميدم ممد ديگه نميخواد تركيب بده.

Don M Corleone
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۰۹:۲۹
ما پلن رو سند كرديم ! هر دو تا حس ات كه اومد برگزار كن تا نيم فصل براي ما تموم شده تلقي بشه !:3:

کیان
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۲۲
خب وقتي شما راه حل پيشنهاد نميدين مجبور ميشم خشن عمل كنم! :3:

تا نتيجه بازي آرسنال-والنسيا معلوم نشده بازياي هفته يازدهم برگزار نميشه.

ضمناً: اينتر بايد به خاطر دير كرد در ارسال تركيب (آرسنال-اينتر) جريمه بشه. كامران 3 ميل كم كن ازش.

30n4
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۳۵
خب تا فردا شب تركيب بازي بعدي رو بدين + بازي آرسنال-والنسيا رو هرچه سريعتر بگين چي كار كنم؟!! اينجور كه من فهميدم ممد ديگه نميخواد تركيب بده.

چرا نمیخواد ترکیب بده ؟

amirlefthand
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۳۸
خب وقتي شما راه حل پيشنهاد نميدين مجبور ميشم خشن عمل كنم! :3:

تا نتيجه بازي آرسنال-والنسيا معلوم نشده بازياي هفته يازدهم برگزار نميشه.

ضمناً: اينتر بايد به خاطر دير كرد در ارسال تركيب (آرسنال-اينتر) جريمه بشه. كامران 3 ميل كم كن ازش.

:6:
نخیر کم نکن

کیان
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۱۸
چرا نمیخواد ترکیب بده ؟

مثل اينكه مشكلي چيزي براش پيش اومده...

نخیر کم نکن

1. تركيب ندادي پس بايد جريمه شي. :capo:

2. عكس ناموس منو ميذاري؟!!! نامردم اگه اينتر تا آخر بازيا 1 امتياز بگيره! :spiteful:

wantonboy13
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۳۷
اوووه .... مگن فاکس میذاری ؟!!!!
آی نفسسس کشششش....

amirlefthand
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۴۳
مثل اينكه مشكلي چيزي براش پيش اومده...

1. تركيب ندادي پس بايد جريمه شي. :capo:

2. عكس ناموس منو ميذاري؟!!! نامردم اگه اينتر تا آخر بازيا 1 امتياز بگيره! :spiteful:
1. فقط قرار شد بازی برگزار بشه جریمه نشم
2. من با ناموس تو چکار دادم چن روزه میخواستم این اواتر روبزارم وقت نمیکردم

کیان
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۵۱
1. فقط قرار شد بازی برگزار بشه جریمه نشم
2. من با ناموس تو چکار دادم چن روزه میخواستم این اواتر روبزارم وقت نمیکردم

كي قرار شد جريمه نشي؟!!! وقتي تركيب ندادي بايد جريمه بشي ديگه... :rtfm:

كامي صدارو بيار پايين بينيم! مگان مال خودمه! :3:

amin_michael5
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۵۶
كامي صدارو بيار پايين بينيم! مگان مال خودمه! :3:

L 90 هم به تو نمیدن،چه برسه به مگان :rofl:

amirlefthand
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۲۱
خجالت بکشید به ناموس من نظر بد دارید ایییییییییی نفس کش خودم قیمه قیمتون میکنم:diablo:

omid
pes 2010 بازی میکنیم:3:

کیان
L 90 هم به تو نمیدن،چه برسه به مگان :rofl:

چه همه هم خوشحال شدن! تو نيم ساعت 20 تا تشكر زيرش خورد.

حداقل به من شايد ماشين بدن... تو كه بايد بري سوار همون سي جي 125ات بشي! :stinker:

amin_michael5
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۲۵
pes 2010 بازی میکنیم:3:
pes 2010 بازی میكننننننههههههههههههه آی pes 2010 بازی میكننننننننننننننهههههههه ههههههه

هیشكی نمیتونه مثل امید pes 2010 بازی كنه :3:

Don M Corleone
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۴۵
مثل اينكه مشكلي چيزي براش پيش اومده... :spiteful:

كسي چيزي گفته باز يا مشكل شخصيه !؟ به هر حال هر اتفاقي براي ممد افتاده اميدوارم بخير بگذره و مشكلي نباشه !:confused2:

ولي خير سرمون مگه قانون تصويب نكردين !:img-weight_lift: واسه اينجور مواقع قانون چي پيش بيني كرده ؟ طبق همون عمل كن !‌
اگرم ميخواي ريش سفيد بازي در بياري بازي رو بنداز عقب و هروقت پلنش ارسال شد بازي رو بذار !

يا اينكه مرام بذار با تركيب بازي قبليش بازي بذار تموم بشه !

کیان
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۴۷
كسي چيزي گفته باز يا مشكل شخصيه !؟ به هر حال هر اتفاقي براي ممد افتاده اميدوارم بخير بگذره و مشكلي نباشه !:confused2:

ولي خير سرمون مگه قانون تصويب نكردين !:img-weight_lift: واسه اينجور مواقع قانون چي پيش بيني كرده ؟ طبق همون عمل كن !‌
اگرم ميخواي ريش سفيد بازي در بياري بازي رو بنداز عقب و هروقت پلنش ارسال شد بازي رو بذار !

آخه طبق قانون اوليه بايد 3-0 بشه... ولي بعد از 3-0 آرسنال چلسي قرار شد پلن بدن و فقط جريمه بشن... آخرين تركيبيم كه من از والنسيا دارم مال هفته شيشمه... اگه همه موافقن فعلاً با همون تركيب برگزار ميكنم تا ببينيم براي نيم فصل دوم چي پيش مياد.

محمد
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۰۱
آخه طبق قانون اوليه بايد 3-0 بشه... ولي بعد از 3-0 آرسنال چلسي قرار شد پلن بدن و فقط جريمه بشن... آخرين تركيبيم كه من از والنسيا دارم مال هفته شيشمه... اگه همه موافقن فعلاً با همون تركيب برگزار ميكنم تا ببينيم براي نيم فصل دوم چي پيش مياد.

از تو میپرسند ....

تا حالا سه بازی به علت ندادن پلن به تاخیر افتاده :

چلسی آرسنال

اینتر میلان آرسنال

والنسیا آرسنال

به نظر شما تیم بعدی که پلن نمیده کدوم تیمه ؟

الف - لیورپول زپرتی

ب - بایرن مونیخ

ج - مونشن گلادباخ

د - همه تیمها پلن میدن ولی یوونتوس سه هیچ میبازه :3:

'Mohammad
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۲۹

بحث ریش سفید بازی نیست من همون اول که یه ساعت از وقتم گذشته بود گفتم جریمه کنه

شرمنده من امروز حواسم نبود ترکیب رو بفرستم انگار الان هم دیر شده
اگر دیر شده طبق قانون 3-0 بزنید اگر هم دیر نشده بفرستم

الانم جریمه کنه
اگر جریمه 3-0 که بازی رو 3-0 کنه
اگه پولی هست جریمه مالی کنه
با همون ترکیب قبلی برگزار کنه اونم ترکیب پیش فرض باشه واسه بازی بعدی اگر رسیدم بدم که هیچی وگر نه با همون هفته یعد هم برگزار بکنه

هومن
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۳۸
این کارا یعنی چی؟؟؟؟؟؟

محمد ترکیب بده تا بازی برگزار بشه دیگه!

اگر هم جریمه ای هست ، از حساب ما کم کنید!

کیان
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۲۳
اوكي... پس من با همون تركيب هفته شيشم والنسيا بازي رو برگزار ميكنم... شما تا فردا شب تركيب هفته يازدهم رو بدين... نتيجه بازي آرسنال-والنسيا با نتايج هفته يازده اعلام ميشه! :1:

amin_michael5
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۴۵
از تو میپرسند ....

تا حالا سه بازی به علت ندادن پلن به تاخیر افتاده :

چلسی آرسنال

اینتر میلان آرسنال

والنسیا آرسنال

به نظر شما تیم بعدی که پلن نمیده کدوم تیمه ؟

الف - لیورپول قهرمان

ب - بایرن مونیخ

ج - مونشن گلادباخ

د - همه تیمها پلن میدن ولی یوونتوس سوسك سه هیچ میبازه :3:

میخاین من هم تركیب ندم،بعدش كیان رو به جرم دستكاری تو پلن تیم های رقیب جریمه كنیم؟؟؟؟:3:

کیان
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۵۸
میخاین من هم تركیب ندم،بعدش كیان رو به جرم دستكاری تو پلن تیم های رقیب جریمه كنیم؟؟؟؟:3:

همون تركيب ندي ، 3-0 بشه ، سنگينتري! :3:

amin_michael5
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۰۶
همون تركيب ندي ، 3-0 بشه ، سنگينتري! :3:
آخ اصلا یادم نبود!!!!!!!!!!!!!!!

آقایون یادتونه كه گفتم اگه بازی لیورپول و آرسنال با نتیجه ای به غیر از برد لیورپول تموم بشه یعنی

تبانی شده و دست هایی پشت پرده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :1:

این رو گفتم كه اگر فردا یه نتیجه ی دیگه ای شد در جریان باشین :3:

Don M Corleone
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۲۴
بحث ریش سفید بازی نیست من همون اول که یه ساعت از وقتم گذشته بود گفتم جریمه کنه

الانم جریمه کنه
اگر جریمه 3-0 که بازی رو 3-0 کنه
اگه پولی هست جریمه مالی کنه
با همون ترکیب قبلی برگزار کنه اونم ترکیب پیش فرض باشه واسه بازی بعدی اگر رسیدم بدم که هیچی وگر نه با همون هفته یعد هم برگزار بکنه

1- بر منكرش لعنت

2- ولي خوب خودتون رفتيد صحبت كرديد كه در اين مواقع چه كار كنيد ! و ظاهرا به نتيجه ي جريمه رسيديد !

من متوجه سرگيجه ي كيان شدم !:3: ظاهرا جريمه تصويبي براي كساني بود كه بعد از مهلت قانوني پلن ميدادن ... ولي والنسيا بعد از مهلت قانوني با وجود حضور ، پلني نداده بود ! :mega_shok:

به هر حال همين ديگه ! :kiss2:

Don M Corleone
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۳۱

با اين شرايطي كه داره پيش ميره من ميترسم حتي با عنوان سريعترين پلن دهنده هم كه هستم :shades_smile: موقع بازيمون با ارسنال يا تلفونمون قطع بشه يا سيستم اينترنت استان منفجر بشه يا از هتريك بلاك 1 هفته اي بشم ! :3: يا به دست كورلئونه پير ترور بشم ! :gele:

در هر صورت ما به دنبال طرحي هستيم كه از الان پلن بازيمون با ارسنال رو در جعبه سياهي ذخيره كنيم تا بعد از مفقود شدنمون اين بازي قطعا برگزار بشه ! :icon23: و با اين تدابير توصيه ميكنيم به مسئولين ارسنال:demis_roussos: كه فكر 3-0 كردن بازي رئال ارسنال رو از سر بندازن بيرون:urgeman:

'Mohammad
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۳۶
1- بر منكرش لعنت

2- ولي خوب خودتون رفتيد صحبت كرديد كه در اين مواقع چه كار كنيد ! و ظاهرا به نتيجه ي جريمه رسيديد !

من متوجه سرگيجه ي كيان شدم !:3: ظاهرا جريمه تصويبي براي كساني بود كه بعد از مهلت قانوني پلن ميدادن ... ولي والنسيا بعد از مهلت قانوني با وجود حضور ، پلني نداده بود ! :mega_shok:

به هر حال همين ديگه ! :kiss2:

الان من چی کار کنم ؟

دوتا جریمه کنین :3:
سه تا جریمه کنین :1:
چهار تا جریمه کنین:7:

Don M Corleone
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۵۵
هيچي برو خدا رو شكر كن بعدشم كلات رو بنداز هوا كه با يك بار جريمه كارت رديف ميشه ! الان خيلي ها اينجا هستن كه نميخوان اسمشون فاش بشه ولي سر اين قضيه تا مرز سقوط از برج ميلاد و تهديد به سوءقصد به جان خود و خانواده شدن :3: ! و بلاخره قبول كردن كه پلن ندن !:3: الان كيان خيلي بهت حال داده كه بدون بزن بهادر بازي داره جريمت ميكنه ! :3:
براي اطمينان خاطر اگرو و انري رو بازي نده ! شايد به جاي بزن بهادري ، اونا رو تطميع كرده باشه ! :3:
خلاصه كيان يه ريگي تو جورابش هست !:3:

wantonboy13
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۲۹
آقا من تا آخر هفته نیستم...
فقط دعا کنید با خبرای خوب برگردم...
هوای تیمم رو داشته باشید...
با تشکر !!

i.M.a.N
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۴۰
آقا من تا آخر هفته نیستم...
فقط دعا کنید با خبرای خوب برگردم...
هوای تیمم رو داشته باشید...
با تشکر !!

میخوای بری قزوین ؟

wantonboy13
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۰۷
میخوای بری قزوین ؟

آخه کدوم آدم عاقلی تا آخر هفته رو قزوین سپری می کنه !! (البته غیر از خودی ها) :vava:

i.M.a.N
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۰۰:۰۷
آخه کدوم آدم عاقلی تا آخر هفته رو قزوین سپری می کنه !! (البته غیر از خودی ها) :vava:
پس میخوای بری جاهای خوب :3:

wantonboy13
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۰۰:۳۲
پس میخوای بری جاهای خوب :3:

من که همیشه جاهای خوبی میرم...
ولی ایندفعه یه کار مهمی هست که فقط میتونم بگم مهمه... که اگه موفق بشم چی میشه... :2:

کیان
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۰۶:۰۳
قوياً تمام اين مسائلو تكذيب ميكنم! كذب محضه! :3:

تا امشب تركيب هفته يازدهم رو بدين.

*:ممد جان من يه تركيب بده كه بازياي هفته 10 و 11 ات رو با اون برگزار كنم.

i.M.a.N
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۰۸:۰۰
قوياً تمام اين مسائلو تكذيب ميكنم! كذب محضه! :3:

تا امشب تركيب هفته يازدهم رو بدين.

*:ممد جان من يه تركيب بده كه بازياي هفته 10 و 11 ات رو با اون برگزار كنم.
كیان مال من همون قبلیه

i.M.a.N
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۰۸:۰۰
من که همیشه جاهای خوبی میرم...
ولی ایندفعه یه کار مهمی هست که فقط میتونم بگم مهمه... که اگه موفق بشم چی میشه... :2:
چی میشه ؟ :3:

Sepehr
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۱:۴۵
کیان برای منم همون قبلیه

omid
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۲:۲۳
ماله من هم همون قبلی باشه کیان

هومن
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۲:۴۱
مال من هم همون قبلی نیست کیان! :3:

تا کی فرصت دارم برای فرستادن ترکیب؟؟؟

کیان
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۲:۴۷
مال من هم همون قبلی نیست کیان! :3:

تا کی فرصت دارم برای فرستادن ترکیب؟؟؟

تا امشب :3:

omid
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۰۰
اگه ندادن 3-0 نکنیا:3:
می خوام تفاضل گلم بهتر بشه:3:

کیان
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۰۲
چلسی 2 ------------------------- 1 اینتر
لیورپول 0 ------------------------- 2 آرسنال
اورتون1 ------------------------- 1رئال
رم1 ------------------------- 1والنسیا
میلان2 ------------------------- 1 منچستر
یوونتوس1 -------------------------2 بارسا

:rofl:

بدون شرح! :3:

محمد
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۰۴
اگه ندادن 3-0 نکنیا:3:
می خوام تفاضل گلم بهتر بشه:3:

بازی با اورتن تفاضل گلت بهتر شد کافیه :lol::lol:

هومن
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۱۷
امید بد خوابی برات دیدم. :3:
اگه خوابم تعبیر بشه ، میشه کابوس هر شب تو!!! :3:

منتظر چهره ی جدید یوونتوس در نیم فصل دوم باشید! :1:

هومن
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۷:۳۵
کیان من خیلی سرم شلوغه!
سعی میکنم تا 12 ترکیب رو بدم ولی اگه دیر شد ، به روی خودت نیار!
دیر و زود داره ، سوخت و سوز نداره!!! :3:

کیان
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۷:۴۵
کیان من خیلی سرم شلوغه!
سعی میکنم تا 12 ترکیب رو بدم ولی اگه دیر شد ، به روی خودت نیار!
دیر و زود داره ، سوخت و سوز نداره!!! :3:

به خاطر تراوين ليگ فانتزي رو هوا بمونه؟!!! عمراً! شده ميام تمام جمعيتتو به رگبار ميبندم! :ak: :3:

amin_michael5
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۹:۰۳
كیان بازی من رو با همون تركیب قبلی برگزار كن :1: اون تاكتیكم یادت نره :3:

كاپیتان جرارد هم فراموش نشه :3:

من اینجا تركیب رو تعیین كردم تا دیگه شب حرف و حدیثی پیش نیاد :3:

هومن
پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۸۸, ۱۳:۴۳
کیان بازی ما رو برگزار کردی؟؟؟
نتیجه اش رو درگوشی بهم بگو! :3:

کیان
پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۴۰
کیان بازی ما رو برگزار کردی؟؟؟
نتیجه اش رو درگوشی بهم بگو! :3:

تازه الان آن شدم! :3:

2 تا بازي از هفته 11 مونده... يووه بارسا و منچستر ميلان. تا يكي 2 ساعت ديگه نتايجو اعلام ميكنم.

کیان
پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۸۸, ۱۶:۳۵
خب نيم فصل تموم شد. همينجا 2 تا مسئله رو به اطلاع همه ميرسونم:

1.من نيم فصل دوم رو به جاي هفته اي 2 هفته ، هفته اي 1 هفته برگزار ميكنم! (فهميدين چي شد يا توضيح بدم؟!! :3:) چون از شنبه كلاسام شروع ميشه.

2.ليورپول تو اين نقل و انتقالات بوما رو از سازمان خريد بوما رو از سازمان خريد و منم تاييد كردم! ولي مسئله اينجاس كه بوما اول فصل رفته بود والنسيا! تنها راه حلي كه براي اين مسئله به ذهنم رسيد اين بود كه يه بوماي ديگه هم درست كنم! مشكلي نيست؟!

amirlefthand
پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۸۸, ۱۹:۱۹
خب نيم فصل تموم شد. همينجا 2 تا مسئله رو به اطلاع همه ميرسونم:

1.من نيم فصل دوم رو به جاي هفته اي 2 هفته ، هفته اي 1 هفته برگزار ميكنم! (فهميدين چي شد يا توضيح بدم؟!! :3:) چون از شنبه كلاسام شروع ميشه.

2.ليورپول تو اين نقل و انتقالات بوما رو از سازمان خريد بوما رو از سازمان خريد و منم تاييد كردم! ولي مسئله اينجاس كه بوما اول فصل رفته بود والنسيا! تنها راه حلي كه براي اين مسئله به ذهنم رسيد اين بود كه يه بوماي ديگه هم درست كنم! مشكلي نيست؟!

خوب این که مشخصه پولش رو بهش پس بده این جوری مسابقات بهم میریزه :sick:

برای اون بازی دوم در هفته هم من حاضرم اون رو انجام بدم که هم تو به کار وزندگیت برسی هم این که بازیا خیلی طول نکشه:wink:

کیان
پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۱۱
خوب این که مشخصه پولش رو بهش پس بده این جوری مسابقات بهم میریزه :sick:

برای اون بازی دوم در هفته هم من حاضرم اون رو انجام بدم که هم تو به کار وزندگیت برسی هم این که بازیا خیلی طول نکشه:wink:

خب مسلماً اين راه هم آسونتره هم راحتتر! (فرق دارن!:3:) ولي ممكنه امين بهش نياز داشته باشه و حقش ضايع شه... پس چون حق با مشتريه: هرچي خودش گفت! :3:

برگزاري بازي توسط تو هم بايد بچه ها نظر بدن... بعضيا به خاطر اينكه پلنا دست بيشتر از 1 نفر بيافته زياد از اين طرح خوشنود نخواهند شد! البته منم كم و بيش از همون دستم! :3: ولي به هر حال هرچي جمع بگه.

amirlefthand
پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۵۰
خب مسلماً اين راه هم آسونتره هم راحتتر! (فرق دارن!:3:) ولي ممكنه امين بهش نياز داشته باشه و حقش ضايع شه... پس چون حق با مشتريه: هرچي خودش گفت! :3:

برگزاري بازي توسط تو هم بايد بچه ها نظر بدن... بعضيا به خاطر اينكه پلنا دست بيشتر از 1 نفر بيافته زياد از اين طرح خوشنود نخواهند شد! البته منم كم و بيش از همون دستم! :3: ولي به هر حال هرچي جمع بگه.

اون که اره اما 11هفته هم وقت کمی نیست تازه بعدشم جام حذفیه این جوری تا اول دی ماه طول میکشه بهر حال هرچی جمع بگه ولی شورا تصمیم بگیره بهتره

amin_michael5
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۰۰:۴۰
اینجانب amin_michael5 اعلام میدارد كه در یه صورت از خرید بوما انصراف میدم :1:

و خواسته من اینه كه یه بازیكن دیگه به جای بوما از سازمان خریداری كنم:1:

در ضمن سازمان موظف است پول فسق قرارداد این بازیكن رو به باشگاه بپردازه :1:

منظور از پول فسق قرارداد یه پولی اضافه بر پولی هست كه باشگاه همیشه قهرمان لیورپول برای خرید این بازیكن پرداخت كرده :3:

Sepehr
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۰۷:۲۲

منظور از پول فسق قرارداد یه پولی اضافه بر پولی هست كه باشگاه همیشه قهرمان لیورپول برای خرید این بازیكن پرداخت كرده :3:

امر دیگه ای نیست؟؟ :nuts:

کیان
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۰۷:۴۷

يه بازيكن ديگه بگو بينيم... از پول بيشترم خبري نيست! :bored: برو خدا رو شكر كن گذاشتم بازيكن جاش بخري. :pleasantry:

omid
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۰:۵۸
آقا من یه چیزی میگم جدی میگماا:3:
بین دو نیم فصل چند هفته بازی نبود؟؟
منظورم از زمان نقل وانتقالات؟؟
2 هفته بود دیگه یعنی 4 تا بازی.
خوب الان که مثلا بازی با یوونتوس مسی مصدوم شده طبیعتا باید به بازی بعدی برسه
درست میگم؟
حرف منطقی دارم میزنمااا

کیان
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۱:۰۳
آقا من یه چیزی میگم جدی میگماا:3:
بین دو نیم فصل چند هفته بازی نبود؟؟
منظورم از زمان نقل وانتقالات؟؟
2 هفته بود دیگه یعنی 4 تا بازی.
خوب الان که مثلا بازی با یوونتوس مسی مصدوم شده طبیعتا باید به بازی بعدی برسه
درست میگم؟
حرف منطقی دارم میزنمااا

وقتي ميتوني اونجوري حساب كني كه خود پس تعداد هفته هاي مصدوما رو هم بگه. وقتي ما تمام مصدوميتاي بازيكنارو گذاشتيم 1 هفته ، بنابراين نبايد برسه! :spiteful:

omid
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۱:۰۷
این چه منطقی هست؟!؟!؟!؟!
الان اگه مسی 4 هفته مصدوم شده باید تا الان خوب میشد
حالا که +1 هست طبق قانون 100% باید خوب شده باشه

کیان
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۱:۰۹
این چه منطقی هست؟!؟!؟!؟!
الان تگه مسی 4 هفته مصدوم شده باید تا الان خوب میشد
حالا که +1 هست طبق قانون 100% باید خوب شده باشه

منطقي در كار نيست! كرمه! :uglylolmk4:

راستي نيم فصل دوم هنوز قرعه كشي نشده ها! يكي زحمتشو بكشه بعد تو سايت بذاره.

کیان
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۱:۲۳
گل ها آپلود شد و در پست هفته 11ام قرار گرفت.:1:
(هنوز كه به گل پاتو فكر ميكنم كف ميكنم!:3:)

omid
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۱:۵۵
آقا من 1 پیشنهاد دارم هلو:3:
مگر نه اینست که الان فرم ها رندوم هست؟؟
من پیشنهاد می کنم هر تیم در هر فصل 2بار این فرصت رو پیدا کنه که توی 2 بازی فرم هاش بشه اکسلنت
یه چیزی تو مایه های Mots خودمون.1 بار هم توی جام حذفی.
نظرتون چیه؟

کیان
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۲:۱۴
من پیشنهاد می کنم هر تیم در هر فصل 2بار این فرصت رو پیدا کنه که توی 2 بازی فرم هاش بشه اکسلنت
نظرتون چیه؟

:eek3: پيشنهاد چرت تر نداشتي؟!! :3:

به خاطر اين فرما رندوم شد كه مثل فوتبال واقعي باشه... مگه تو فوتبال واقعي تو ميتوني روحيه همه بازيكنا رو به دلخواه خودت تا ته زياد كني؟!! :3:

30n4
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۲:۴۷
نظرتون چیه؟

زرنگی،ملت موتساشون رو جلو تیم خفن ما بیان،پیکاشون رو جلوی تیم در پیت تو :rasta2:

محمد
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۲:۵۲
بیاید و رضایت بدید تو نیم فصل دوم فرم بازیکنا یکسان باشه ( حالا یا نرمال یا اکسلنت ) .

تو دنیای واقعی هم مربی تیم از میزان آمادگی بازیکناش خبر داره . اینجوری نیست که بعد پایان بازی بهش خبر بدن که فرم چند تا از بازیکنات پایین بوده .
کیان جان شما وقتی میبینی فرم میکولی پایینه تو نیمه دوم تعویضش میکنی ، بگو ما که از فرم بازیکنامون بی خبریم باید چیکار کنیم ؟

در مورد مصدومین هم با امید موافقم . هر بازیکنی که مصدوم شده یک هفته طول کشیده تا بازی کنه . پس با استراحتی که توی نیم فصل وجود داره مصدومای هفته یازدهم باید برای اولین بازی دور برگشت آماده باشند .

کیان
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۳:۲۷
بیاید و رضایت بدید تو نیم فصل دوم فرم بازیکنا یکسان باشه ( حالا یا نرمال یا اکسلنت ) .

تو دنیای واقعی هم مربی تیم از میزان آمادگی بازیکناش خبر داره . اینجوری نیست که بعد پایان بازی بهش خبر بدن که فرم چند تا از بازیکنات پایین بوده .
کیان جان شما وقتی میبینی فرم میکولی پایینه تو نیمه دوم تعویضش میکنی ، بگو ما که از فرم بازیکنامون بی خبریم باید چیکار کنیم ؟

در مورد مصدومین هم با امید موافقم . هر بازیکنی که مصدوم شده یک هفته طول کشیده تا بازی کنه . پس با استراحتی که توی نیم فصل وجود داره مصدومای هفته یازدهم باید برای اولین بازی دور برگشت آماده باشند .

:vava: من كي اين كارو كردم؟!! من اصلاً كلاً چند بار ميكولي رو تعويض كردم؟!! تمام تعويضاي من جنبه تاكتيكي دارن... در واقع تنها تاثيري كه من در فرم ديدم تاثير روي انرژيه... وقتي فرم از نرمال پايينتره استامينا هم مياد پايين و زودتر از معمول خسته ميشن... وقتي بالاتره خب ديرتر... ولي اگه فكر ميكنين من به خاطر فرم تعويض ميكنم ، اوكي... من با فرم يكسان مشكلي ندارم... البته اكسلنت رو ترجيح ميدم. :1:

محمد
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۳:۴۱
:vava: من كي اين كارو كردم؟!! من اصلاً كلاً چند بار ميكولي رو تعويض كردم؟!! تمام تعويضاي من جنبه تاكتيكي دارن... در واقع تنها تاثيري كه من در فرم ديدم تاثير روي انرژيه... وقتي فرم از نرمال پايينتره استامينا هم مياد پايين و زودتر از معمول خسته ميشن... وقتي بالاتره خب ديرتر... ولي اگه فكر ميكنين من به خاطر فرم تعويض ميكنم ، اوكي... من با فرم يكسان مشكلي ندارم... البته اكسلنت رو ترجيح ميدم. :1:

ممنون که قبول کردی . من هم اکسلنت رو ترجیح میدم .

بقیه هم نظرشون رو بگن تا به یک جمع بندی برسیم :drinks:

Don M Corleone
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۳:۵۶
نظرتون چیه؟

يك بار اكسلنت پيشنهاد خوبيه ! :beaute:

:secret:

:hit:

i.M.a.N
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۳:۵۹
من با اینكه همیشه اكسلنت باشه موافقم

کیان
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۰۰
يك بار اكسلنت پيشنهاد خوبيه ! :beaute:

:secret:

:hit:

چي رو خوبه؟!!! معلومه همه اون يه بارشون رو جلو صدرنشين مصرف ميكنن ديگه. :rastapop:
من نظرم اينكه يا هميني كه الان هست يا همه بازيا اكسلنت.

Don M Corleone
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۱۳
چي رو خوبه؟!!! معلومه همه اون يه بارشون رو جلو صدرنشين مصرف ميكنن ديگه. :rastapop:
من نظرم اينكه يا هميني كه الان هست يا همه بازيا اكسلنت.

:img-weight_lift:به هر حال يه بار بايد ازمايشي از اين سيستم استفاده كنيم شايد نظر هممون برگشت شايدم نه ! :halm:
نفس انسان رو هرچي بيشتر وتو كني بيشتر حساس ميشه ! :3: بذار يه بار جولان بده ببينه به كجا ميرسه ! :3:

کیان
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۱۶
:img-weight_lift:به هر حال يه بار بايد ازمايشي از اين سيستم استفاده كنيم شايد نظر هممون برگشت شايدم نه ! :halm:

همه كين؟!!! با اين طرح من نيم فصل دوم آخر ميشم! به هيچ وجه راه نداره... همون همه اكسلنت.

نفس انسان رو هرچي بيشتر وتو كني بيشتر حساس ميشه ! :3: بذار يه بار جولان بده ببينه به كجا ميرسه ! :3:

نفس كيلو چنده؟!! من يه نيم فصل آخرشم كه نفس انسان ميخواد جولان بده؟!!! :5:

Don M Corleone
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۱۹
همه كين؟!!! با اين طرح من نيم فصل دوم آخر ميشم! به هيچ وجه راه نداره... همون همه اكسلنت.

همه بازيهاي فصل اكسل ؟ نه بابا حالا بذار يكي دو هفته ازمايشي انجام بديم ! شايد فخس (فسخ:icon_bandit:) ش كرديم ! :eek3:

بعدشم بايد بقيه بيان اوكي بدن ...

Don M Corleone
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۲۲
يك هفته همه بازي ها به صورت ازمايشي همه اكسل !
در صورت تمايل اين مدت براي يك هفته ديگه تمديد ميشه و باز در صورت توافق و تمايل تا پايان فصل قابل تمديد مي باشد ! :3:

به اين شكل خوبه ! چون اگه رئال اين دو هفته نتيجه نگيره از حق وتو خودش استفاده ميكنه در جهت بازگشت به روال قبل ! :3:

amirlefthand
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۲۶
من یه نطری اول یه بازی دوستانه اکسلنت بریم اگه نظر همه مثبت بود بعد

omid
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۴۷
کیان توی هتریک .ارگ تو میای جلوی تیم اول فقط موتز می کنی؟؟؟
مثلا تو اگه تیم 7 ام باشه میای بازی با صدرنشین رو موتز می کنی یا بازی با تیم ششم؟؟؟؟
برای اینکه متعادلتر بشه پیشنهادم من میگم بعد از هر بازی اکسلنت بازی بعد فرم بازیکنا بیاد روی اون مینیمم.
چطوره؟

کیان
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۷:۰۱
کیان توی هتریک .ارگ تو میای جلوی تیم اول فقط موتز می کنی؟؟؟
مثلا تو اگه تیم 7 ام باشه میای بازی با صدرنشین رو موتز می کنی یا بازی با تیم ششم؟؟؟؟
برای اینکه متعادلتر بشه پیشنهادم من میگم بعد از هر بازی اکسلنت بازی بعد فرم بازیکنا بیاد روی اون مینیمم.
چطوره؟

چنان ميگه تيم من :5:... نامردم اگه تا 2 سال ديگه همين موقع تو رو نبرده باشم! :3: :uglylolmk4:

با اينكه بازم همه جلو من اكسل ميان و امتياز نميگيرم ولي ممتنع ميشم كه حرف در نيارين. :1:

makhloot
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۸:۵۷
آقا اگه اکسلنت باشه که تیم ما جلوی همه تیما میپکه،اصلا ارزش تاکتیکی میاد پایین.
اونجوری هرکی بازیکن بهتری داشت میبره.

amirlefthand
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۹:۱۴
حسین راس میگه این طرح رو ما یه با رد کردیم نیازی به مطرح شدن دوباره ش نیست

کیان
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۱۵
آقا اگه اکسلنت باشه که تیم ما جلوی همه تیما میپکه،اصلا ارزش تاکتیکی میاد پایین.
اونجوری هرکی بازیکن بهتری داشت میبره.

ببخشيدا ولي تاكتيك مطرح كردي... من يه دونه سئوال دارم!!!

اين تاكتيك شما چيه كه ووچينيچ رو ميذاري هافبك دفاعي (كنار ده روسي) ، در حالي كه يه هافبك دفاعي تراز اول مثه آكويلاني رو داري ، بعد فارفاني رو ميذاري مهاجم كه ووچينيچ ازش بهتره؟!!!

من هرچي به اين مسئله فكر كردم سر در نياوردم!!! :wacko:

amin_michael5
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۴۲
من با فرم اکسلنت موافقم :1:

i.M.a.N
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۴۵
من با فرم اکسلنت موافقم :1:
امین امضاتو عوض کن

amin_michael5
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۴۶
يه بازيكن ديگه بگو بينيم... از پول بيشترم خبري نيست! :bored: برو خدا رو شكر كن گذاشتم بازيكن جاش بخري. :pleasantry:
Luis Fabiano از سویا

i.M.a.N
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۵۱
Luis Fabiano از سویا
اینو فکر کنم یکی خریده

محمد
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۲۱:۰۰
یوونتوس ، لیورول زپرتی ، منچستر ، آرسنال و رئال موافقتشونو اعلام کردند .
والنسیا هم که از قبل نظرش مثبت بود .
اکثریت تیمها نظر به مشخص بودن فرم بازیکنها ( اکسلنت ) دادند .
از دستور کار خارج شد :3:

amin_michael5
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۲۱:۰۶
امین امضاتو عوض کن
eeeeeeeeeee

تو چرا امضا من رو گذاشتی؟؟؟؟:1:

خود تو با من چیكار داره ؟؟؟:3:

amin_michael5
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۲۱:۰۸
یوونتوس سوسك ، لیورپول قهرمان ، منچستر ، آرسنال و رئال موافقتشونو اعلام کردند .
والنسیا هم که از قبل نظرش مثبت بود .
اکثریت تیمها نظر به مشخص بودن فرم بازیکنها ( اکسلنت ) دادند .
از دستور کار خارج شد :3:

یعنی تثویب شد؟ :3:

کیان
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۲۱:۲۶
اینو فکر کنم یکی خریده

مگه فابيانو رو دوباره نفروختي به سازمان؟!!

امين فابيانو=28 ميل... يعني 23 ميليون ديگه بايد ازت كم شه! :spiteful:

amin_michael5
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۲۱:۲۹
مگه فابيانو رو دوباره نفروختي به سازمان؟!!

امين فابيانو=28 ميل... يعني 23 ميليون ديگه بايد ازت كم شه! :spiteful:
نخیر :1:

قرارداد رو شما فسخ كردین پس باید مبلغ فسخ قرارداد رو بپردازین :1:

کیان
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۲۱:۳۰
نخیر :1:

قرارداد رو شما فسخ كردین پس باید مبلغ فسخ قرارداد رو بپردازین :1:

:nea: :beee:
شست ديدي تا حالا؟!!! :3: همينه كه هست... ميخواي بخوا نميخواي بخوا. :treaten:

amin_michael5
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۲۱:۳۴
:nea: :beee:
شست ديدي تا حالا؟!!! :3: همينه كه هست... ميخواي بخوا نميخواي بخوا. :treaten:
اصلا برای این قضیه اتحادیه باید تصمیم بگیره:1:

اون شصت رو هم .................... . :3:

کیان
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۲۱:۴۸
اصلا برای این قضیه اتحادیه باید تصمیم بگیره:1:

اون شصت رو هم .................... . :3:

من نگفتم شصت! گفتم شست! :3: :uglylolmk4:

اتحاديه رو هم گل بگير! در نبود ممد من خود سازمانم! :3: اتحاديه هم زير نظر سازمانه! :3: 5 ميليون بهت پس داده ميشه + حق خريد يه بازيكن از سازمان. يالا بگو كي رو ميخواي؟!!!

amin_michael5
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۲۱:۵۷
من نگفتم شصت! گفتم شست! :3: :uglylolmk4:

اتحاديه رو هم گل بگير! در نبود ممد من خود سازمانم! :3: اتحاديه هم زير نظر سازمانه! :3: 5 ميليون بهت پس داده ميشه + حق خريد يه بازيكن از سازمان. يالا بگو كي رو ميخواي؟!!!
واسه ما شست معنی نداره :3: البته تو جمله معنی پیدا میكنه :3:

گفتم كه كیو میخوام:1:

الان مگه آزاد نیست؟؟؟؟

کیان
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۲۲:۰۰
واسه ما شست معنی نداره :3: البته تو جمله معنی پیدا میكنه :3:

گفتم كه كیو میخوام:1:

الان مگه آزاد نیست؟؟؟؟

مگه من گفتم سازمان جريمه اي ميده؟!!! بايد 23 ميليون ديگه هم بدي بابتش. حله؟

omid
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۲۲:۰۱
آقا این طرح منو تصویب کنید:3:
تو فوتبال واقعی هم همینطوره
آدم جلوی همه ی تیما که یه جور بازی نمی کنه
مثلا جلوی پیروزی پیک میره
جلوی مقاومت موتز:3:

amin_michael5
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۲۲:۰۷
مگه من گفتم سازمان جريمه اي ميده؟!!! بايد 23 ميليون ديگه هم بدي بابتش. حله؟
نامرد حداقل یه چیزی بدین به من :1:

الان 2 هفته هست كه پول من دست شماست :1: خب سودش رو بدین :3:

کیان
شنبه ۴ مهر ۱۳۸۸, ۰۶:۳۷
نامرد حداقل یه چیزی بدین به من :1:

الان 2 هفته هست كه پول من دست شماست :1: خب سودش رو بدین :3:

اه... انقدر چرت نگو ديگه! :sick2: بالاخره اون 23 ميليونو ميدي يا نه؟!

i.M.a.N
شنبه ۴ مهر ۱۳۸۸, ۰۸:۰۱
eeeeeeeeeee

تو چرا امضا من رو گذاشتی؟؟؟؟:1:

خود تو با من چیكار داره ؟؟؟:3:
من اول اینو گذاشتم

تو این همه شعر داری یکی دیگه رو بذار

به کیان: مگه من فابیانو رو خربده بودم؟!

فکر کنم یکی دیگه خریده

Don M Corleone
شنبه ۴ مهر ۱۳۸۸, ۰۸:۲۷
فابيانو انگار تو رم بود !

omid
شنبه ۴ مهر ۱۳۸۸, ۱۲:۴۴
دهنم سرویس شد تا ترکیبو چیدم
فردا می فرستمش

Don M Corleone
شنبه ۴ مهر ۱۳۸۸, ۱۲:۵۱
كيان اون فايل اديت اگه تموم شده بفرست براي ملت تا حالي بنمايند‌! :3:

amin_michael5
شنبه ۴ مهر ۱۳۸۸, ۱۳:۴۱
اه... انقدر چرت نگو ديگه! :sick2: بالاخره اون 23 ميليونو ميدي يا نه؟!
باشه ،من این پول رو میدم ولی به fifa شكایت میكنم :3:

بده من فابیانو رو :1:

کیان
شنبه ۴ مهر ۱۳۸۸, ۱۳:۴۵
من اول اینو گذاشتم

تو این همه شعر داری یکی دیگه رو بذار

به کیان: مگه من فابیانو رو خربده بودم؟!

فکر کنم یکی دیگه خریده

آهان اون كانوته بود تو خريده بودي!... همونه ديگه! بغل دستيشه! :3:
فابيانو آزاده و 28 ميليون پولشه.
اديتم تا شب آپ ميكنم.

کیان
شنبه ۴ مهر ۱۳۸۸, ۱۳:۴۶

تاييد! :1:

برو به هركي ميخواي شكايت كن! حالا fifa يا pesاش فرقي نداره!!! :spiteful:

i.M.a.N
شنبه ۴ مهر ۱۳۸۸, ۱۳:۵۰

امین تا 3 میشمرم امضات رو عوض كردی كردی

نكردی از لیگ فانتزی حذفت میكنم :3:

amin_michael5
شنبه ۴ مهر ۱۳۸۸, ۱۳:۵۳
امین تا 3 میشمرم امضات رو عوض كردی كردی

نكردی از لیگ فانتزی حذفت میكنم :3:
باشه دادا،من به خاطر همین چیزی كه تو امضامون هست امضام رو عوض میكنم،ولی الان نه :3:

بذار یه ذره باهاش حال كنم بعد :3:

کیان
شنبه ۴ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۴۲
پرشين گيگ داونه! هر وقت آپ شد منم اديتو توش آپلود ميكنم! :1:

'Mohammad
شنبه ۴ مهر ۱۳۸۸, ۲۱:۲۸
من برگشتم :3:
منم با فرم مساوی موافقم اگر سبز باشه بهتره در غیر این صورت هرچی جمع بگه منظورم جمعی که موافق بودن

می بینم که این امید باز پیشنهاد داده :acute: ولی همه ردش کردن :lol: به جز یه نفر :plugin:

Sepehr
يکشنبه ۵ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۱۹
من نیز با پیشنهاد امید موافق ترم تا فرم یكسان

i.M.a.N
يکشنبه ۵ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۱۶
تركیب این هفته رو تا كی وقت داریم؟؟؟

amin_michael5
يکشنبه ۵ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۴۱
تركیب این هفته رو تا كی وقت داریم؟؟؟
بازی های برگشت مگه قرعه کشی شده؟؟:1:

کیان
يکشنبه ۵ مهر ۱۳۸۸, ۱۶:۴۶
بايا رو يكي قرعه كشي كنه ديگه! :6: من بلد نيستم! :3:

زودتر رديفش كنين كه تا 4شنبه شب مهلت تركيب بزارم و 5شنبه جوابارو بدم.

hadi.s
يکشنبه ۵ مهر ۱۳۸۸, ۱۸:۱۲
شنیدم كه قراره بازیها رو با فرم عالی برگزار كنید كه با این كار به ضرر تیم ما میشه.حالا واقعا می خواین اینكارو كنید؟

hadi.s
يکشنبه ۵ مهر ۱۳۸۸, ۱۸:۲۹
ببخشيدا ولي تاكتيك مطرح كردي... من يه دونه سئوال دارم!!!

اين تاكتيك شما چيه كه ووچينيچ رو ميذاري هافبك دفاعي (كنار ده روسي) ، در حالي كه يه هافبك دفاعي تراز اول مثه آكويلاني رو داري ، بعد فارفاني رو ميذاري مهاجم كه ووچينيچ ازش بهتره؟!!!

من هرچي به اين مسئله فكر كردم سر در نياوردم!!! :wacko:

این پست رو دیدم.چند نفرم زیرش تشكر زده بودن.:7:

اگه یكم فكر كنید می فهمید قضیه از چی قراره.:3:

Don M Corleone
يکشنبه ۵ مهر ۱۳۸۸, ۱۸:۴۳
اقا برنامه بازيها رو واسه چي قرعه كشي كنيد ؟ نص صريح قانونه ؟:3: خوب همون خوب بود ديگه ؟ اگر خيلي حسش رو داريد ميخوايد مثل هتريك حالا از اخر به اول بازي بذريد ؟

30n4
يکشنبه ۵ مهر ۱۳۸۸, ۱۹:۱۴
اقا برنامه بازيها رو واسه چي قرعه كشي كنيد ؟ نص صريح قانونه ؟:3: خوب همون خوب بود ديگه ؟ اگر خيلي حسش رو داريد ميخوايد مثل هتريك حالا از اخر به اول بازي بذريد ؟
:1:باریکلا به این قانون مداری،و این همه ذکاوت
قانون گریزا باید محمد رضا الگوی خودشون قرار بدهند.

omid
يکشنبه ۵ مهر ۱۳۸۸, ۱۹:۱۵
مثل هتریکش کنید
کجای دنیا توی نیم فصل 2باره قرعه کشی میشه:3:

کیان
يکشنبه ۵ مهر ۱۳۸۸, ۲۱:۵۷
مثل هتریکش کنید
کجای دنیا توی نیم فصل 2باره قرعه کشی میشه:3:

:wacko2: اينگيليس! :spiteful: البته نه كاملاً! همون اول فصل قرعه كشي ميشه! :3: ولي ترتيب بازيا كاملاً متفاوته! :1:

amin_michael5
دوشنبه ۶ مهر ۱۳۸۸, ۱۲:۱۷
آقا یكی قرعه كشی كنه دیگه،حالا كه ما میخوایم قهرمان شیم شما نمیرازید؟؟؟؟؟؟؟:1:

کیان
دوشنبه ۶ مهر ۱۳۸۸, ۱۸:۱۷
به علت نبود داوطلب براي قرعه كشي بازيا به همون ترتيب بازياي رفت برگزار ميشه.
تا 4شنبه ساعت 12 تركيب بدين.

i.M.a.N
دوشنبه ۶ مهر ۱۳۸۸, ۱۸:۱۹
به علت نبود داوطلب براي قرعه كشي بازيا به همون ترتيب بازياي رفت برگزار ميشه.
تا 4شنبه ساعت 12 تركيب بدين.

من داوطلب میشم

کیان
دوشنبه ۶ مهر ۱۳۸۸, ۱۹:۱۲
من داوطلب میشم

داوطلب چي؟ قرعه كشي؟ خب تا شب بزن تو سايت.

i.M.a.N
دوشنبه ۶ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۳۳
داوطلب چي؟ قرعه كشي؟ خب تا شب بزن تو سايت.
فردا میزنم

i.M.a.N
سه شنبه ۷ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۵۰
برنامه هفته دوازدهم لیگ فانتزی هتریک
یوونتوس-------------------------رئال
رم------------------------- آرسنال
اینتر------------------------- میلان
لیورپول------------------------- بارسا
منچستر------------------------- اورتون
والنسیا-------------------------چلسی

بقیه برنامه رو هم تا شب میزنم

پ ن : شانس من هفته اول باید به اورتونی بخورم كه رو اوجه

i.M.a.N
سه شنبه ۷ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۵۰
راستی فرما اكسلنته؟!

Don M Corleone
سه شنبه ۷ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۱۸
راستی فرما اكسلنته؟!

:borg:

كيان قبل از بازيها فايل رو ميرسوني:give_rose:

کیان
سه شنبه ۷ مهر ۱۳۸۸, ۱۶:۰۷
اين فايل اديت منه كه قراره بازيا باهاش برگزار بشه:

اگه مشكلي ديدين سريعاً بگين.

Don Bandini
سه شنبه ۷ مهر ۱۳۸۸, ۱۹:۰۵
رئال یادت باشه... یوونتوس سرورته :3:

محمد
سه شنبه ۷ مهر ۱۳۸۸, ۱۹:۳۴
قسمت اول از شماره جدید یوونتوس تایمز منتشر شد : دانلود ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

کیان
سه شنبه ۷ مهر ۱۳۸۸, ۱۹:۴۸
قسمت اول از شماره جدید یوونتوس تایمز منتشر شد : دانلود ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 2b6943fb87095ac91101628c)

اون نيست! اينه:

يه لينك زود دادي!!!

i.M.a.N
سه شنبه ۷ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۱۷
من از دست یونتوس تایم شكایت میكنم

اینا هر طور شده میخوان ما رو وارد حاشیه كنن

آخه من و چه به لیورپول

amirlefthand
سه شنبه ۷ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۲۸
من از خبرنگار یوونتوس تایمز شکایت دارم این نامردا عکس خونوداگی منو رفیقم رو از کجا گیر اوردن

کیان
سه شنبه ۷ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۴۲
من از همتون شكايت دارم! تيمايي مثل ... ، ... ، ... و ... (اصولاً همه تيما!) سعي دارن جو مخدوش كنن و نتيجه بد و ناكارآمدي خودشون رو به من و پسم نسبت بدن! جالب اينجاس كه همه شكايت دارن! خب پس من به نفع كي گرفتم؟!! خودمم كه اين آخريا چندتا مساوي دادم... اينو به كي نسبت بدم؟!! خودتو مياين يه تركيب داغون ميدين و انتظار برد دارين!! يارو فقط اسم 11 نفر بازيكن داده ، ميگه تقصير كيانه كه ميبازم... اون يكي اومده 40خط تركيب داده ولي تركيبش متناقضه ، بازم تقصير كيانه... وقتي بازيكن محرومه و از تركيب ميزارمش بيرون ميگن براي چي به خودم نگفتي؟! شايد يكي ديگه رو ميخواستم بزارم جاش... وقتي تركيب مشكل داره ميگن براي چي خودت درست نكردي؟!!خودت بايد تركيبو تغيير ميدادي كه منظور من اجرا ميشد! بالاخره من هركار بكنم يه حرفي دارين ديگه...

i.M.a.N
سه شنبه ۷ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۵۶
من از همتون شكايت دارم! تيمايي مثل ... ، ... ، ... و ... (اصولاً همه تيما!) سعي دارن جو مخدوش كنن و نتيجه بد و ناكارآمدي خودشون رو به من و پسم نسبت بدن! جالب اينجاس كه همه شكايت دارن! خب پس من به نفع كي گرفتم؟!! خودمم كه اين آخريا چندتا مساوي دادم... اينو به كي نسبت بدم؟!! خودتو مياين يه تركيب داغون ميدين و انتظار برد دارين!! يارو فقط اسم 11 نفر بازيكن داده ، ميگه تقصير كيانه كه ميبازم... اون يكي اومده 40خط تركيب داده ولي تركيبش متناقضه ، بازم تقصير كيانه... وقتي بازيكن محرومه و از تركيب ميزارمش بيرون ميگن براي چي به خودم نگفتي؟! شايد يكي ديگه رو ميخواستم بزارم جاش... وقتي تركيب مشكل داره ميگن براي چي خودت درست نكردي؟!!خودت بايد تركيبو تغيير ميدادي كه منظور من اجرا ميشد! بالاخره من هركار بكنم يه حرفي دارين ديگه...
كیان دوباره چی شده

بابا بیخیال ، اعصاب خودتو خورد نكن

فقط بخند :rofl:

Don M Corleone
سه شنبه ۷ مهر ۱۳۸۸, ۲۱:۱۰
كيان مرسي از فايل ! :love05:

فقط يه نكته : هاينزه قراردادش به صورت قرضي تا اخر فصل بوده ! بنابر اين بايد تو والنسيا باشه ! البته تو ليست ارسالي هم جلوش زده بودم !

همين ديگه ... :air_kiss:

خسته نباشي !:give_rose:

کیان
چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۸۸, ۰۷:۰۱
تا امشب تركيب بدين.

omid
چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۸۸, ۱۲:۰۷
من اعتراش دارم!!
چرا مصاحبه ی جنجالی:3: من چاپ نشده؟؟؟

کیان
چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۸۸, ۱۳:۲۱
راستي! زپرتي ميخواد به ما 6 تا بزنه!!!!!!!!! :lol:

خواب ديدي خيره امين... اگه من 6 تا از ليورپول زپرتي بخورم كه از ليگ كناره گيري ميكنم!!!! :3:

Sepehr
چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۸۸, ۱۳:۳۶
کیان ترکیب من اومده؟

محمد
چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۸۸, ۱۳:۵۲
من اعتراش دارم!!
چرا مصاحبه ی جنجالی:3: من چاپ نشده؟؟؟

گفتم که ... اون فقط قسمت اولش بود . مصاحبه با امید ، هومن ، محمد رضا و سالار تو قسمت دوم بود . البته با توجه به ناراحتی که برای یکی از بچه ها پیش اومد کلاً مردد شدم که قسمت دوم رو کار کنم ...

پ.ن : واقعاً فکر نمیکنم نیاز باشه که بگم کل این روزنامه جنبه طنز داره و هیچکدوم از تیتر ها رو بچه ها نگفتند .

کیان
چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۱۸
کیان ترکیب من اومده؟

:7: وقتي نفرستادي نيومده ديگه! :pardon:

کیان
چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۲۲
گفتم که ... اون فقط قسمت اولش بود . مصاحبه با امید ، هومن ، محمد رضا و سالار تو قسمت دوم بود . البته با توجه به ناراحتی که برای یکی از بچه ها پیش اومد کلاً مردد شدم که قسمت دوم رو کار کنم ...

پ.ن : واقعاً فکر نمیکنم نیاز باشه که بگم کل این روزنامه جنبه طنز داره و هیچکدوم از تیتر ها رو بچه ها نگفتند .

من ناراحت نشدم... ولي همه تون ميگين با من مشكلي ندارين... بعد ميگين كيان پسشو عوض كنه و برگزار نكنه و غيره.

amirlefthand
چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۳۳
من ناراحت نشدم... ولي همه تون ميگين با من مشكلي ندارين... بعد ميگين كيان پسشو عوض كنه و برگزار نكنه و غيره.

خب کیان جون خودت یکار کن که بچه ها اعتمادشون بهت بیشتر شه وقتی کسی که بازی رو برگزار کنه و یه نیم فصل تیمشم نبازه همین میشه دیگه:6:

کیان
چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۵۲
خب کیان جون خودت یکار کن که بچه ها اعتمادشون بهت بیشتر شه وقتی کسی که بازی رو برگزار کنه و یه نیم فصل تیمشم نبازه همین میشه دیگه:6:

:confused: :wacko:

بيام خودمو ببازونم؟!!!! به كي ببازم؟!! فقط ممدرضا از كل امكانات پس تو تركيب دادنش استفاده ميكنه (كه البته جلو اورتون اشتباه كرد و از اونور افتاد! :3:)... بقيه هم كه بيشتر فقط 11 نفرو ميدن... خيلي زحمت بكشن 2 تا تعويض بگن و يه دونه تاكتيك... ديگه تهش ضربه آزاد ها رو هم بگن... بيشتر از اين نداريم... كه اين يعني يه چيزي حدود يك چهارم تركيب رئال (الان سينا پست رو نقل قول كرده و آماده خفن بازيه! :3:)... حالا تصور كنين پس جلو منه... مسلماً تركيب من كه قبل از بازي ميذارم يه كم از رئال كاملتره... پس تركيب خيلياتون يك پنجم تركيب منم نيست... حالا چرا ببازم؟!! البته كتمان نميكنم كه رئال رو شانسي بردم يا اينكه بارسا به خاطر فرم پايين بازيكناش جلوي آرسنال رفت تو قوطي ولي از اون طرف كل بازي با ميلان دست من بود و ميلان فقط يه حمله كرد ولي 1-1 شد... بازي والنسيا هم فرم بازيكنام افتضاح پايين بود و فقط شانس آوردم كه دقيقه 87 يكي زدم و 1-1 شد... البته فكر كنم به خاطر اينكه تركيبم از والنسيا كاملتر بود فقط يكي خوردم وگرنه بيشتر ميخوردم!

Don M Corleone
چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۰۹
قرار نشد پته مارو بريزي رو داريه ! :4:
اينا ميخوان تو رو به حاشيه بكشن !

بايد پوستت رو كلفت تر كني ! اينجوري ضربه فني ميشي ! :3:

amin_michael5
چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۱۱
راستي! زپرتي ميخواد به ما 6 تا بزنه!!!!!!!!! :lol:

خواب ديدي خيره امين... اگه من 6 تا از ليورپول زپرتي بخورم كه از ليگ كناره گيري ميكنم!!!! :3:
خواهیم دید:3:
با این تیمی كه بستم اگه كمتر از 6 تا به تو بزنم جای تعجب داره :1:

(پاشو بیا تو یاهو میخواهیم تركیب بدهیم :3:)

Don M Corleone
چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۱۱
ارسنال نيم فصل دوم حتما ميبازه ! ما اماده پذيرش اين مسئوليت خطير هستيم ! :3:

کیان
چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۲۵
خواهیم دید:3:
با این تیمی كه بستم اگه كمتر از 6 تا به تو بزنم جای تعجب داره :1:

(پاشو بیا تو یاهو میخواهیم تركیب بدهیم :3:)

حالا خيلي تركيبات پيچيدس! :uglylolmk4:
همين جا پخ كن... كار دارم! :1:

30n4
چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۲۸
:confused: :wacko:

بيام خودمو ببازونم؟!!!! به كي ببازم؟!! فقط ممدرضا از كل امكانات پس تو تركيب دادنش استفاده ميكنه (كه البته جلو اورتون اشتباه كرد و از اونور افتاد! :3:)... بقيه هم كه بيشتر فقط 11 نفرو ميدن... خيلي زحمت بكشن 2 تا تعويض بگن و يه دونه تاكتيك... ديگه تهش ضربه آزاد ها رو هم بگن... بيشتر از اين نداريم... كه اين يعني يه چيزي حدود يك چهارم تركيب رئال (الان سينا پست رو نقل قول كرده و آماده خفن بازيه! :3:)... حالا تصور كنين پس جلو منه... مسلماً تركيب من كه قبل از بازي ميذارم يه كم از رئال كاملتره... پس تركيب خيلياتون يك پنجم تركيب منم نيست... حالا چرا ببازم؟!! البته كتمان نميكنم كه رئال رو شانسي بردم يا اينكه بارسا به خاطر فرم پايين بازيكناش جلوي آرسنال رفت تو قوطي ولي از اون طرف كل بازي با ميلان دست من بود و ميلان فقط يه حمله كرد ولي 1-1 شد... بازي والنسيا هم فرم بازيكنام افتضاح پايين بود و فقط شانس آوردم كه دقيقه 87 يكي زدم و 1-1 شد... البته فكر كنم به خاطر اينكه تركيبم از والنسيا كاملتر بود فقط يكي خوردم وگرنه بيشتر ميخوردم!

فکر کردی الان این رو بگی من پست رو نقل قول نمی کنم؟؟ :beee:

باشگاه خفن رئال مادرید به این کادر مربی گری خفنش افتخار میکنه.امیدوارم بقیه تیمها هم با الگو گیری از این تیم سطح فنی لیگ رو بالا ببرن و رقابت خیلی نزدیکی رو شاهد باشیم.:kahvecy0:

پ.ن از اینکه همه تیمها میدونن که به جز فاکتور شانس،دلیلی دیگه ای وجود نداره که بتونن رئال رو ببرن بسیار خرسندیم.شاید برای اینکه ما هم شانس بیاریم مجبور شدم از یه پرسپولیسی دعوت به همکاری کنم.جریان استعفای محمد چی شد؟ اتحادیه باید این موضوع رو دنبال کنه.

amin_michael5
چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۸۸, ۱۶:۰۴
كیان تركیب كامل اومد برات؟؟؟:1:

کیان
چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۸۸, ۱۸:۰۳
كیان تركیب كامل اومد برات؟؟؟:1:

وقتي فرستادي اومده ديگه!!! :img-gun: