PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 3 گروه پنج

صفحه ها : [1] 2

Hattrick
جمعه ۲۵ خرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۰۱
دسته 3 گروه 5

naviddooni
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۱۶:۲۰
سلام ما هم بلاخره اومدیم
من نویدم ، اسم تیمم هم zereshk ، این سومین فصل منه که تو هتریکم
من بلاخره به هزار بدبختی دارم دوم می شم بعد از 3 فصل اینهمه زحمت کشیدم برای تیم بلاخره یه نتیجه ای داد
البته لیگ ما خیلی سخت شده از اولش هم پدر من در اومد 2 فصل با اینکه من خیلی خوب manage میکردم ولی 2 بار 5 امم شدم ولی مثل اینکه این فصل دیگه جریانش فرق می کنه من دارم دوم می شم تازه یه نیمچه شانسی برایی قهرمانی هم دارم که خیلی اندازهش کمه
فقط امیدوارم که این گروه یه مقدار فعال تر بشه بچه های دیگه هم بیایین اینجا چند تا پست بدن

alvand_000
يکشنبه ۳ تير ۱۳۸۶, ۲۲:۰۴
salam navid jan,manam omidvaram fasle baad ghahreman shi,midunam kheili zahmat keshidi,heife natije nade
movaffagh bashi
alvand,proud owner and manager of bloodlust

LA-soshiant
دوشنبه ۴ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۳۳
سلام ما هم بلاخره اومدیم
من نویدم ، اسم تیمم هم zereshk ، این سومین فصل منه که تو هتریکم
من بلاخره به هزار بدبختی دارم دوم می شم بعد از 3 فصل اینهمه زحمت کشیدم برای تیم بلاخره یه نتیجه ای داد
البته لیگ ما خیلی سخت شده از اولش هم پدر من در اومد 2 فصل با اینکه من خیلی خوب manage میکردم ولی 2 بار 5 امم شدم ولی مثل اینکه این فصل دیگه جریانش فرق می کنه من دارم دوم می شم تازه یه نیمچه شانسی برایی قهرمانی هم دارم که خیلی اندازهش کمه
فقط امیدوارم که این گروه یه مقدار فعال تر بشه بچه های دیگه هم بیایین اینجا چند تا پست بدن

خوش اومدی نوید جون
به هم گروهی هات توی هت تریك میل بزن بگو خراب شن اینجا !

منوچهر
پنجشنبه ۷ تير ۱۳۸۶, ۱۹:۱۲
سلام
منم صاحب تیم Abieteh هستم 10 روزه که تیممو گرفتم ایشالله از فصل دیگه بشه کاری کرد

mahmood
جمعه ۸ تير ۱۳۸۶, ۱۰:۲۷
سلام به همگی
من صاحب Eleven Winer Of Persia هستم
Fc Rey كه رفت حالا شايد ماهم بتونيم كاري كنيم

navidamar
دوشنبه ۱۸ تير ۱۳۸۶, ۲۰:۵۹
اف سی ری برگشت. حالا دیگه شما نمی تونید کاری بکنید؟
مدعیان این گروه به نظر من به ترتیب پارس من یو، اف سی ری، بارساپلیس و زرشک هستند. که چهار رتبه اول رو خواهند گرفت.
امیدوارم همتون موفق باشید.

alvand_000
يکشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۶, ۰۱:۰۱
مدعیان این گروه به نظر من به ترتیب پارس من یو، اف سی ری، بارساپلیس و زرشک هستند. که چهار رتبه اول رو خواهند گرفت.

salam be hame,bebakhshid ke farsi type nemikonam
navid jan kam lotfi kardi,mesle inke zereshk ro daste kam gerefti,fc rey ke khob taklifesh malume
zereshk 2vom mishe shak nakon
pars manu 3vom
baghie ham ke felan dast o pa mizanan!!!:love05::img-pirate2::wacko2:

naviddooni
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۰۹

در مورد مدعیان گروه فکر کنم که از بازی اول لیگ جدید خیلی چیزا مشخص شد!!!

Koosha
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۳:۲۳
می بینم که زرشک زده لت و پار کرده!
Go Go zereshk!

alvand_000
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۵۱
نوید جان سلام.بهت تبریک میگم
امیدوارم تا تهش همین جوری بترکونی
ولی اشتباه نکن.پاشو بیا این فصل بریم لیگ 2.خیلی حال میده.

navidamar
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۴۲
در مورد مدعیان گروه فکر کنم که از بازی اول لیگ جدید خیلی چیزا مشخص شد!!!

شما می تونید یه سری به آلتید بزنید و ببینید كه بازی شما سوپرازینگ مچ بوده. شما توی همه خطوط ضعیف تر بودی و فقط میانه ات 3 واحد بهتر بوده.

من حاضرم سر رتبه بندی كه پیش بینی كردم شرط بندی كنم. تو هیچی نداری فقط شانس میاری.

naviddooni
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۱۳
می بینم که زرشک زده لت و پار کرده!
Go Go zereshk!

نوکرتم داش کوشا

naviddooni
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۱۹
شما می تونید یه سری به آلتید بزنید و ببینید كه بازی شما سوپرازینگ مچ بوده. شما توی همه خطوط ضعیف تر بودی و فقط میانه ات 3 واحد بهتر بوده.

من حاضرم سر رتبه بندی كه پیش بینی كردم شرط بندی كنم. تو هیچی نداری فقط شانس میاری.

یعنی که من 4 رم می شم این دیگه در سطح عمرا مطرح حاجی، خیلی دیگه دست کم گرفتی همه چی که hatstat نیست که در مورد بازی fc rey قبول دارم که شانس هم اوردم در صورتی که اون اختلاف فاحشی هم که تو می گفتی وجود نداشت ولی در مورد pars manu و barcapolis دیگه فکر کنم فصل پیش معلوم شده باشه که اوضاع چه جوریه در ضمن altid بر اساس hatstat بازی های سوپرازینگ رو مشخص می کنه مثلا بازی barcapolis و parsmanu هم جزو بازی های سوپرازینگ هست که به نظر من اصلا سوپرازینگ نیستش

alvand_000
دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۴۰
یعنی که من 4 رم می شم این دیگه در سطح عمرا مطرح حاجی، خیلی دیگه دست کم گرفتی همه چی که hatstat نیست که در مورد بازی fc rey قبول دارم که شانس هم اوردم در صورتی که اون اختلاف فاحشی هم که تو می گفتی وجود نداشت ولی در مورد pars manu و barcapolis دیگه فکر کنم فصل پیش معلوم شده باشه که اوضاع چه جوریه در ضمن altid بر اساس hatstat بازی های سوپرازینگ رو مشخص می کنه مثلا بازی barcapolis و parsmanu هم جزو بازی های سوپرازینگ هست که به نظر من اصلا سوپرازینگ نیستش

نوید جان کاملا باهات موافقم.ضمنا آقای navidamar .شرط بندی به ضررته.دوست داری شرط ببندی ما پایتیم داداش:dirol:

Koosha
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۰:۲۹
من هم حاضرم شرط ببندم, zereshk جزو 2 تا تیم اوله! شک ندارم

navidamar
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۳۵
من هم حاضرم شرط ببندم, zereshk جزو 2 تا تیم اوله! شک ندارم

من شرط می بندم زرشك خارج از دو تا تیم اوله. شرط سره چی؟

Koosha
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۰۱
اگه تو بردی من هت تریک رو می بوسم میذارم کنار. اگه من بردم تو اینکار رو بکن

naviddooni
سه شنبه ۲ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۲۲
می بینم که سر نتیجه من اینجا کلی سروصدا شده مثل اینکه ما باید این فصل اول بشیم نمی شه کوشا جان و الوند جان به ما لطف دارن ولی مثل اینکه برا اینکه به بعضی ها ثابت بشه اونقدر ها هم که فکر می کنن نمی تونن خوب hattrick رو آنالیز کنن ما باید یه سری حرکت هایی انجام بریم، با اینکه من واقعا این فصل نتیجه برام مهم نیست و می خوام اوضاع استادیوم رو درست کنم ولی باز هم بعیده که با این وجود هم نتونم که جزو دو تا تیم اول بشم

hosseinfx
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۰۳:۴۸
به نظر من سر چیز های بهتر شرط بندی كنید مثلا بازنده برای من و نفر برنده ساپورتر بگیره

این طوری نه كسی از هتریك می ره و نه كسی ضرر می منه :-))

naviddooni
چهارشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۰۵
به نظر من سر چیز های بهتر شرط بندی كنید مثلا بازنده برای من و نفر برنده ساپورتر بگیره

این طوری نه كسی از هتریك می ره و نه كسی ضرر می منه :-))

من باهات موافقم شرط بندی باعث می شه من هم نتونم رو بازی هام تمرکز کنم من که گفتم که من نمی خوام این فصل خیلی دنبال مقام باشم فصل دیگه در خدمت بچه ها هستیم

mahmood
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۰
من شرط می بندم زرشك خارج از دو تا تیم اوله. شرط سره چی؟

بعد اونوقت دوتا تیم اول كیان؟؟؟؟؟
دست از كلكل الكی بردارید!
در این گروه كه ما میبینیم فقط fc rey و zereshk شانس قهرماني دارند و احتمالا اول و دوماّ.

navidamar
يکشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۰۸
شما اشتباه می بینید. شما حواستون به پارس من یو و بارسا پلیس نیست.
شرط بندها جا زدن؟
زرشك بهترین مقامی كه می تونه بیاره سومه.

alvand_000
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۴۵
شرط بندها جا زدن؟

خب.من یه هفته نبودمو دوستان حسابی گرد و خاک کردن!!!
من هم تو شرط کوشا هستم ولی بهتره شرط رو بکنیم رو کم کنی. خوبه؟

Koosha
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۵۴
همه جور شرطی رو هستم، تا آخرش!

alvand_000
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۲۱
همه جور شرطی رو هستم، تا آخرش!

:toad666::3::tap67::tap67::tap67::zoor::ak::

Koosha
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۱۶
:2:

alvand_000
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۲۰
شرط بندها جا زدن؟

:megaphone::megaphone::megaphone::tease::tigi::cra zy::capo::capo::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67: :tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67:

alvand_000
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۰۸
this week you'll see pars manu, zereshk
nice game:ok::heart2:

Don M Corleone
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۵:۲۴
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
مراجعه شود لطفا!حتما!

navidamar
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۱۹
خب.من یه هفته نبودمو دوستان حسابی گرد و خاک کردن!!!
من هم تو شرط کوشا هستم ولی بهتره شرط رو بکنیم رو کم کنی. خوبه؟

قبوله. می كنیم رو كم كنی.

alvand_000
شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۴۸
:icon_bravo::icon_bravo::icon_bravo::tap67::tap67: :tap67::tap67::tap67:

navidamar
يکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۵۹
باز ی حساس هفته هم كه مساوی شد.

alvand_000
دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۲۰
جوجه رو آخر پاییز می شمرن :tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67:

navidamar
دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۱۰
به شرط بلد بودن شمردن

alvand_000
پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۲۲
به شرط بلد بودن شمردن

ایول.خیلی تیکه ی باحالی بود.خداییش حال کردم:tuffgong::tuffgong::mmm::fighting29:

Koosha
پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۰۱
به شرط بلد بودن شمردن

اگه بلدی بشمری برو گل هایی رو تو کاپ از تیم های دسته سومی خوردی بشمر!

alvand_000
پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۴:۰۵

:yahoo::yahoo::yahoo::uglylolmk4::toad666::tap67:: tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::t ap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67:

Mohsenist
جمعه ۱۹ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۳۰
سلام من دارنده ی تیم FC Barcapolis هستم:halm:
من تازه اومدم توی انجمن:teeth_smile:
راسی در باره ی قهرمانی تو دسته سه هم به نظر من معلوم نیست کی قهرمان میشه هنوز(حتی 2ومی یا 3ومی)
همه دارن خوب کار می کنند.(غیر از پنجم به پایین)

naviddooni
جمعه ۱۹ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۵۷
راسی در باره ی قهرمانی تو دسته سه هم به نظر من معلوم نیست کی قهرمان میشه هنوز(حتی 2ومی یا 3ومی)

سلام چه عجب بلاخره یه نفر از گروه خودمون هم اومد
خوش اومدی mohsenist یاد فیلم machinist می افتم ،
آقا اینجا یه مدتیه که تیر اندازی می شه هر روز
خلاصه مواظب خودت باش دیگه یه ذره هم بیا پست بزاریم باحال می شه کل کل خیلی حال میده

:tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67:: tap67::tap67::tap67::tap67::tap67:

alvand_000
جمعه ۱۹ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۳۷
سلام چه عجب بلاخره یه نفر از گروه خودمون هم اومد
خوش اومدی mohsenist یاد فیلم machinist می افتم ،
آقا اینجا یه مدتیه که تیر اندازی می شه هر روز
خلاصه مواظب خودت باش دیگه یه ذره هم بیا پست بزاریم باحال می شه کل کل خیلی حال میده

:tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67:: tap67::tap67::tap67::tap67::tap67:

نوید جان زیاد صحبت کنی تو رو هم رگبار می بندم ها:tap67::tap67::tap67:

Mohsenist
شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۶, ۲۰:۱۹
اوكی بیا اینم برای شروع كاااااررر
:tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67:

navidamar
يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۲۹

می دونم كه تیم خوبی داری و می تونه جاش بالاتر از چهارمی باشه. سعی كنی میای بالاتر.

navidamar
يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۳۰

نیاز به شمردن نیست. مگه ندیدی تا حالا؟ هتریك نتیجه نهایی رو می نویسه. :dance:

alvand_000
يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۴۰
نیاز به شمردن نیست. مگه ندیدی تا حالا؟ هتریك نتیجه نهایی رو می نویسه. :dance:

اگه من همزمان تو شروع کرده بودم هتریک رو تا الان 10 بار قهرمان masters میشدم:toad666::toad666::tap67::tap67::tap67:

Koosha
يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۲۰
نمی دونم می دونی یا نه اما تیمی كه الان تو داری و قبلا اسمش كاتالان اف سی بود مال من بود. 5-6فصلی اداره اش می كردم. برای همین می دونم كه تیم خوبی هست و می تونه جاش بالاتر از چهارمی باشه كه هر فصل داره بهش میرسه. سعی كنی میای بالاتر.

من پیشنهاد می کنم که navidamar رو هم بدی یه نفر دیگه اداره کنه، شاید از این وضعیت داغون دراومد!

alvand_000
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۳۰
من پیشنهاد می کنم که navidamar رو هم بدی یه نفر دیگه اداره کنه، شاید از این وضعیت داغون دراومد!

:lol::uglylolmk4::dirol::lol3::lol3::xp1700::rofl: :tap67::tap67::tap67::tap67::lol2:

Mohsenist
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۰۴
می دونم كه تیم خوبی داری و می تونه جاش بالاتر از چهارمی باشه. سعی كنی میای بالاتر.

اره اره میدونم
:clapping::love01:

Don Bandini
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۷:۴۶
نوید... الوند... كوشا! [Only Registered And Activated Users Can See Links] لحن صحبتتون رو لطفا یه مقدار تغییر بدید. خوشبختانه من همتون رو میشناسم. اما قبلا رفتار اینطوری ازتون ندیده بودم!

كل كل كردن با مسخره كردن و تیكه ناجور اومدن خیلی فرق داره.

اون قضیه تیم Mohsenist رو هم هیچ جا مطرح نكنید.

alvand_000
دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۲۶
نوید... الوند... كوشا! [Only Registered And Activated Users Can See Links] لحن صحبتتون رو لطفا یه مقدار تغییر بدید. خوشبختانه من همتون رو میشناسم. اما قبلا رفتار اینطوری ازتون ندیده بودم!

كل كل كردن با مسخره كردن و تیكه ناجور اومدن خیلی فرق داره.

اون قضیه تیم Mohsenist رو هم هیچ جا مطرح نكنید.

سلام سعید جان.بابا قضیه شوخیه داداش . کل کل حال میده
نوید هم با جنبه تر از این حرفهاست که بخواد ناراحت بشه
درست نمیگم نوید جون؟:tap67::tap67:

paolo
سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۶, ۲۲:۳۰
سلام رفقا.من سعیدم(یا به قول بچه ها پائولو) صاحب تیم ac_maldini . حدود 3-4 روزه كه دارم میام سایت هتریك.او آر جی و الانم با هتریك.ای ار آشنا شدم.هنوز هیچی از هتریك سر در نمارم اما تیمم چهارم لیگه [Only Registered And Activated Users Can See Links] خلاصه من دو سه فصل دیگه شروع میكنم به بالا رفتن چون هیچ ادعایی ندارم و امیدوارم پیش شما بچه های باحال یه چیزایی یاد بگیرم.

naviddooni
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۰۴
سلام رفقا.من سعیدم(یا به قول بچه ها پائولو) صاحب تیم ac_maldini . حدود 3-4 روزه كه دارم میام سایت هتریك.او آر جی و الانم با هتریك.ای ار آشنا شدم.هنوز هیچی از هتریك سر در نمارم اما تیمم چهارم لیگه [Only Registered And Activated Users Can See Links] خلاصه من دو سه فصل دیگه شروع میكنم به بالا رفتن چون هیچ ادعایی ندارم و امیدوارم پیش شما بچه های باحال یه چیزایی یاد بگیرم.

سلام سعید جان
خوش اومدی به هتریک
اگه سوالی داری حتما بپرس خوشحال می شم اگه بتونم کمک کنم

mahmood
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۱۴
خوش اومدی مستر پاولو
بابا تو كه هنوز نیومده دهن تیم مارو سرویس كردی :sad3:
وای بحال بعد از این :scare:
در هر صورت امیدوارم موفق تر باشی.

paolo
شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۸۶, ۲۱:۰۶
اااااااااااااااااه.من از دنیا عقب بودم. من الان چلنج ها رو رد كردم.دلم میخواست برای بازی با بارسا پولیس یه تركیب خوب با همین بازیكنای ضعیفم بزنم كه یه سری كنترل ها بعد از تموم شدن كامل چلنج ها میان دست آدم.البته من تو هر شرایطی از بارساپولیس میخورم ولی اگه بشد كه حداقل آفنسیو و دفنسیو بودن بازیكنام رو درست كنم شاید بازی مون یه بازی قشنگ تر بشه.البته خدا رو چه دیدین من كه تا اینجاش با شانس اومدم بالا یهو دیدین با شانس بارساپلیس رو هم بردم(عمرا كه ببرم).ولی اگه ببرم میلان میرم تو كورس قهرمانی [Only Registered And Activated Users Can See Links]

naviddooni
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۰۰:۰۵
بازی حساس این هفته fc rey و parsmanu ببینیم که fc rey حاضر هست که این بازی رو هم ببازه تا parsmanu بره بالا یا اینکه فکر میکنه که اگه ببازه اوضاش خراب می شه و سعی می کنه بازی رو ببره.
خلاصه اینکه اگه اتفاق اول بیفته parsmanu شانس هم باهاش یار می شه ولی ما از این چیزا باکی نداریم من اگه هم این فصل اول نشم برا اینه که صعود مستقیم می کنم و نمی خوام که اینطور بشه البته صحبت از اول شدن کردم ولی میدونم که قدرت اول گروه و پتانسیل اول قهرمانی fc rey هست ولی چون وقت نداره نمی خواد صعود کنه برا همین هم ما تونستیم اینجا جولان بدیم

paolo
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۰۱
ای وای....دارم له میشم....تا دقیقه 37 ....4 تا رفته تو پاچم [Only Registered And Activated Users Can See Links]

paolo
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۰۵
نیمه ی اول 87% توپ دست بارساپلیس بود.نیمه دومم فك كنم یه 4-5 تا بخورم:tuffgong::tuffgong:
حالا حالا ها كار دارم تا تو هتریك آدم بشم

alvand_000
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۸:۵۰
بازی حساس این هفته fc rey و parsmanu ببینیم که fc rey حاضر هست که این بازی رو هم ببازه تا parsmanu بره بالا یا اینکه فکر میکنه که اگه ببازه اوضاش خراب می شه و سعی می کنه بازی رو ببره.
خلاصه اینکه اگه اتفاق اول بیفته parsmanu شانس هم باهاش یار می شه ولی ما از این چیزا باکی نداریم من اگه هم این فصل اول نشم برا اینه که صعود مستقیم می کنم و نمی خوام که اینطور بشه البته صحبت از اول شدن کردم ولی میدونم که قدرت اول گروه و پتانسیل اول قهرمانی fc rey هست ولی چون وقت نداره نمی خواد صعود کنه برا همین هم ما تونستیم اینجا جولان بدیم

فعلا که تا دقیقه ی 80 fc rey لارد کشیده نوید جان!!از همین حالا صدر نشینیتو تبریک می گم:icon_bravo:

alvand_000
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۱۱
fc rey 4-1 pars manu
:tap67::tap67::tap67:
نوید جون رفتی صدر . بد فرم!!!!:pleasantry::pleasantry::victory:

alvand_000
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۱۵
to my dear friend navidamar!!!!!
:tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67:: tap67::tap67::tap67::toad666::toad666::toad666::to ad666::toad666:

naviddooni
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۲۷
چه بازی بود ایول بابا ما رفتیم اول خیلی عالی شد حالا منتظر پست آقا نوید هم هستیم با این نتایج صحبت های ایشان شنیدنی می شه. خلاصه ما که از اول گفته بودیم نیاز به کل کل هم نبود واقعیت بود که یه سری نمی خواستن قبول کنن. حالا این هم یه سری رگبار تا بازی برگشت من و parsmanu اون موقع ماجرا جالب تر هم میشه

tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::t ap67::tap67::tap67::tap67:

:tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67:: tap67::tap67::tap67::tap67:

:toad666::toad666::toad666::toad666::toad666::toad 666

paolo
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۱۹:۲۷
ای ول.اولین بازی بود كه تركیب می چیدم.6 تا گل از بارساپلیس نوش جان كردم تا یاد بگیرم بازی یعنی چی. حمله های بارساپلیس از جناحین و مخصوصا سمت چپ بود و دقیقا همون جاهایی كه تیم من مشكل داره.تمریناتم رو گذاشتم روی وینگر تا این جناحینم قوی بشن ولی اون یه جلسه تمرین اینجا به كارم نیومد.

راستی بچه ها نمیشه بعد از شروع بازی تركیب رو عوض كرد یا بازیكن تعویض كرد؟

naviddooni
يکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۶, ۲۳:۱۶
ای ول.اولین بازی بود كه تركیب می چیدم.6 تا گل از بارساپلیس نوش جان كردم تا یاد بگیرم بازی یعنی چی. حمله های بارساپلیس از جناحین و مخصوصا سمت چپ بود و دقیقا همون جاهایی كه تیم من مشكل داره.تمریناتم رو گذاشتم روی وینگر تا این جناحینم قوی بشن ولی اون یه جلسه تمرین اینجا به كارم نیومد.

راستی بچه ها نمیشه بعد از شروع بازی تركیب رو عوض كرد یا بازیكن تعویض كرد؟

نه نمیشه حداکثر تا 15 دقیقه مونده به بازی می تونی ترکیبتو عوض کنی حتی در طول بازی نمیتونی که بازیکن تعویض کنی

tense7en
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۲۳
می بینم که زرشک کولاک کرده....

زرشک قهرمان میشه.... خدا میدونه که حقشه.... (برای سلامتی سید نوید سه صلوات محمدی ختم کن)

naviddooni
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۱۲

زرشک قهرمان میشه.... خدا میدونه که حقشه.... (برای سلامتی سید نوید سه صلوات محمدی ختم کن)

چاکرتیم حاجی حالا کجا شو دیدی بذار در روزهای آینده قدرت اصلی تیم مشخص می شه

naviddooni
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۲۵

ببین بیا تو هم به این navidamar رگبار ببند حالش جا بیاد
:tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::toad666 ::toad666::toad666::toad666:

alvand_000
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۸۶, ۰۲:۳۸
:toad666::toad666::toad666::toad666::toad666::tap6 7::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67 ::tap67::tap67:

naviddooni
چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۱۵
این هفته بازی من با barcapolis هست امیدوارم که اتفاقات عجیب نیوفته توش اگه این بازی رو ببرم دیگه تا حد زیادی کارم راحت میشه

wantonboy13
پنجشنبه ۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۳:۵۵
برو بچه های دسته سه ، گروه 5... اگه میخواین گروهتون معروف تر بشه اخبار تیمتونو برام بفرستین . برای اطلاعات
بیشتر به اینجا مراجعه كنید : [Only Registered And Activated Users Can See Links]

naviddooni
يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۶, ۱۲:۳۴
اتفاق عجیب افتاد و من اشتباها یکی از mid هام رو دفاع گذااشتم ولی خب شانس اوردم که بازم بازی رو بردم ، اگه مساوی می شد بیشتر به نفع من بود چون راحت دیگه می تونستم قهرمان شم

آقای نوید آمار بیا دیگه یه پست بزار اینجا می خوایم رگبار ببندیم دلم برا رگبار تنگ شده

naviddooni
سه شنبه ۱۳ شهريور ۱۳۸۶, ۰۹:۵۲
بابا عجب جذبه ای داره این بندینی اومد یه پست داد همه جا رفتن
ولی خرابش کرد اینجا هر هفته کلی کل کل بود که دیگه نیست دیگه هیچ پستی نمی آد

tense7en
سه شنبه ۱۳ شهريور ۱۳۸۶, ۱۲:۴۳
یه سر بیا لیگ دسته چهار، گروه چهار اونجا همه پایه ن.

فعالترین تاپیک hattrick.ir اینجاست: [Only Registered And Activated Users Can See Links]

navidamar
سه شنبه ۱۳ شهريور ۱۳۸۶, ۱۹:۰۸
اتفاق عجیب افتاد و من اشتباها یکی از mid هام رو دفاع گذااشتم ولی خب شانس اوردم که بازم بازی رو بردم ، اگه مساوی می شد بیشتر به نفع من بود چون راحت دیگه می تونستم قهرمان شم

آقای نوید آمار بیا دیگه یه پست بزار اینجا می خوایم رگبار ببندیم دلم برا رگبار تنگ شده

تو استحقاق تیمت پایین تر از دومه اما خودت هم می دونی كه خر شانسی.

tense7en
سه شنبه ۱۳ شهريور ۱۳۸۶, ۲۳:۵۲
نوید و نوید باهم کل گذاشتن، ای ول....

naviddooni
پنجشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۶, ۰۱:۴۵

حالا بعد بازی برگشت با parsmanu می فهمی که چه خبره . بازم میگم که اگه این فصل من اول نشم به خاطر اینه که مستقیم صعود نکنم همین و بس.

:tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67:

alvand_000
پنجشنبه ۱۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۳:۳۵

نوید جان شما مثل اینکه هنوز توجیه نشدی!
تشریف بیار منزل توجیهت کنیم اساسی:tap67::tap67::tap67::tap67::tap67:
نوید دونی جون خیلی چاکریم.حرف نداری:icon_bravo::icon_bravo::icon_bravo:

naviddooni
شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۶, ۱۷:۰۵
یکی تو رو خدا بیاد با من مساوی کنه بازیشو اینجوری صعود مستقیم می کنم ها بعد می رم league 2 بدبخت می شم

tense7en
شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۶, ۱۹:۰۳
ای ول روحیه!

paolo
شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۶, ۱۹:۵۹
نوید برو خدا رو شکر کن...دیدی دقیقه 17 بهت گل زدم...خواستم شگفتی ساز گروه بشم دیگه دیدم خیلی بده از تیم اول گروه از یه جوجه (البته همین جوجه یه روز عقاب میشه:spiteful:)بخوره و دقیقه 33 به بچه ها گفتم که به بازیکنات اجازه ی نفس کشیدن بدن وگر نه دخلت اومده بود

با اجازه ی بزرگان
:tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67:: tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67:

الوند و نویوآمار بیاین منو ساپورت کنین وگر نه نوید منو میخوره:2:

alvand_000
شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۶, ۲۲:۲۷
نوید برو خدا رو شکر کن...دیدی دقیقه 17 بهت گل زدم...خواستم شگفتی ساز گروه بشم دیگه دیدم خیلی بده از تیم اول گروه از یه جوجه (البته همین جوجه یه روز عقاب میشه:spiteful:)بخوره و دقیقه 33 به بچه ها گفتم که به بازیکنات اجازه ی نفس کشیدن بدن وگر نه دخلت اومده بود

با اجازه ی بزرگان
:tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67:: tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67:

الوند و نویوآمار بیاین منو ساپورت کنین وگر نه نوید منو میخوره:2:

داداش تل همین جا ش رو هم که گفتی خودم میخورمت.مثل اینکه تو هم مثل نویدامار توجیه نشدی!!!:dirol::tap67::tap67::tap67::tap67::tap 67::tap67::tap67::tap67::tap67::tap67:

paolo
يکشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۶, ۱۵:۲۴
بابا تاپیك گروه خیلی تعطیله...بیاین یه كم كل كل كنیم روحمون شاد شه (آخه یكی نیست بهم بگه جوجه ماشینی تو رو چت به كل كل كردن :d)

paolo
جمعه ۱۳ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۵۳
بچه های گروه ما کجایین؟؟؟ بیاین دیگه...
این هفته عجب بازی جنگی داریم تو گروه ... زرشگ - پارس من یو اگه نوید بزنه باید دیگه بره تو فکر این که فصل بعدی تو دسته 2 چی کار کنه :d اف سی ری هم که خیلی دلش میخواد از چهارمی بالاتر بیاد با تیم آخر گروه بازی داره ...

naviddooni
شنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۶, ۱۰:۳۳
بچه های گروه ما کجایین؟؟؟ بیاین دیگه...
این هفته عجب بازی جنگی داریم تو گروه ... زرشگ - پارس من یو اگه نوید بزنه باید دیگه بره تو فکر این که فصل بعدی تو دسته 2 چی کار کنه :d اف سی ری هم که خیلی دلش میخواد از چهارمی بالاتر بیاد با تیم آخر گروه بازی داره ...

این هفته جنگ قهرمانیه، من با تیمی بازی دارم که 10 ستاره از من بیشتر می گیره اگه ببرم خیلی حرفه دیگه، تازه اگه ببرم با مشکل عدیده صعود مستقیم مواجه می شم خلاصه باید دید چون اصلا نمی شه که پیشبینی کرد که چی می شه، این بازیکن جدیدی هم که pars manu خریده فرمش inadequate شده و دیگه سر بازی من می ترکونه.
نوید آمار جان شما هم برو ماستتو بخور چون من عمرا از دوم پایین تر نمی آم این فصل

alvand_000
يکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۶, ۲۰:۰۳
خب نوید هم که باختی.البته بهترین بازیکنت مصدوم شد دقیقه ی 30 ولی راحت شدی از دست صعود مستقیم.مثل من.خوب شد وضعیت:rasta2:

naviddooni
يکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۲۷
خب نوید هم که باختی.البته بهترین بازیکنت مصدوم شد دقیقه ی 30 ولی راحت شدی از دست صعود مستقیم.مثل من.خوب شد وضعیت:rasta2:

آره اگه مصدوم نمی شد اینجوری دیگه نمی شد خلاصه پیش می آد دیگه

tense7en
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۸۶, ۱۱:۰۲
بالاخره بازیه دیگه، برد و باخت داره... با توجه به میدفیلد سالید "پارس من یو" در مقابل میدفیلد "زرشک". و 10 نفره شدن تیم... میشه گفت که بازی خیلی غیر عادی پیش نرفته، البته باید گفت که این باخت خیلی به نفع "زرشک" بود...

سید نوید حال میکنیا... امتیازتون که برابر و فقط با تفاضل گل (14 تا) رتبه دو رو داری... به این میگن برنامه ریزی میزون.

دمت گرم...

Lord Milad
شنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۶, ۱۵:۵۵
عید سعید فطر را بر شما تبریك عرض مینمایم...

arminak
شنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۶, ۱۹:۲۸
عید سعید فطر را بر شما تبریك عرض مینمایم...

عید شمام مبارک:friends::friends::friends:

paolo
جمعه ۲۷ مهر ۱۳۸۶, ۲۳:۳۹
ااااااااااااااااااااااااا اا .... بالاخره بعد از 16 سال تلاش یه وینگرم از اکسلنت شد فورمیدبل ... ولی نمی دونم چرا اینقد کم ستاره میگیره ...

navidamar
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۱۹:۲۸
بالاخره بازیه دیگه، برد و باخت داره... با توجه به میدفیلد سالید "پارس من یو" در مقابل میدفیلد "زرشک". و 10 نفره شدن تیم... میشه گفت که بازی خیلی غیر عادی پیش نرفته، البته باید گفت که این باخت خیلی به نفع "زرشک" بود...

سید نوید حال میکنیا... امتیازتون که برابر و فقط با تفاضل گل (14 تا) رتبه دو رو داری... به این میگن برنامه ریزی میزون.

دمت گرم...

نكنه می خوای بگی باخت امروز هم مقابل اف سی ری عمدی بود كه نكنه بره بالا؟ نه عزیز من در توان زرشك نبود كه ببره.
هیچ برنامه ای هم نداشت. برای اینكه هم به پارس من یو ببازه هم به ری. چرا كه می تونست به جای این دو تیم به تیم های ضعیف پایین جدول ببازه و این دو تیم رو ببره تا حداقل اعتبار داشته باشه. مثل كاری كه ری فصل گذشته كرد. پس هیچوقت نگید كه این دو باخت عمدی بوده برای صعود نكردن.

Koosha
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۲۰:۱۱
شرط بندها جا زدن؟

:hi:

wantonboy13
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۱۷

به.....داش كوشاا.... كجا بودی نبودی ؟! :7:
كجایی كه ببینی داداشت امروز با اقتدار قهرمان گروهش شد و در اولین فصل حضورش رفت دسته 3 :music:

paolo
يکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۶, ۲۱:۲۱
خوب این لیگ هم تموم شد ... یه سری دوستان هم اول لیگ کل کل کرده بودن و .... (البته به من چه:crazy:)
منم تو کوالیفای با یه تیم ضعیف افتادم ولی چون می خوام برم 4 7 نفره میرم تو زمین...اون گروهی هم که میفتم توش 3تا بات داره...خلاصه دوستان یه فصل در رکاب شما بازی کردن خیلی حال داد ... ایشالا دو - سه فصل دیگه با یه تیم خفن میام بالا:icon26: فعلا یا علی ... ولی دوباره میام واسه پست دادن:spiteful:

alvand_000
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۶, ۰۳:۳۷

الان در واقع معادل فارسی پاسخ کوشا همون بخورش بود!!!!:uglylolmk4::toad666::xp1700::tap67::tap 67::tap67:

naviddooni
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۸۶, ۱۰:۱۲
من نمی دونم که این چرا اینقدر پر رو تشریف داره
تیم من از همه تیم های این گروه دیرتر تشکیل شده (parsmanu , barcapolic یک سال زودتر از من شروع کردن ،fc rey هم 6 ماه زودتر از من)
در واقع اگه من در حد اونها هم کار می کردم باید از همشون کلی ضعیفتر بودم ، به هر حال گفته بودی که من عمرا دوم شم ولی دیدی که شدم باز دیگه چی می گی تو ، راستی 2 فصل دیگه منتظر باش که اگه افتادم تو لیگ تو دوباره ادعا نکنی که منو می بری از ایندفه درس بگیر

alvand_000
پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۶, ۰۳:۳۰
اومدن تیم گیشا رو به این گروه به تمام بچه ها تبریک میگم!!!:crazy::crazy::1:

naviddooni
پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۰۵
بله واقعا خوشحال هستیم، این گروه ما نمی خواد که یه کم آسون تر بشه مثل اینکه
ما که قید قهرمانی رو زدیم تو این لیگ،این همه تیم های درپیت بود تو لیگ 2 باید حتما این یکی از بینشون می امد پایین
حالا دیگه گروه ما از سخت هم سخت تر شد اولین بازی با گیشا احتمالا تو ورزشگاه اونه
بچه های تیم من عادت به بازی تو ورزشگاه 120 هزار نفری ندارن امیدوارم که جو ورزشگاه نگیرتشون

mnissar
پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۶, ۱۳:۲۲
تازه كجاشو ديدي منم امدم تو گروهتون:1::good:

naviddooni
پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۶, ۱۵:۲۸
تازه كجاشو ديدي منم امدم تو گروهتون:1::good:

هفته دیگه با هم بازی داریم نمی خوای کل کل کنی!!!!!!!!!!!!

naviddooni
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۲:۴۶
دومین بازی امیر ناظری و اولین گل ملی برای این بازیکن تبریک امیر
امیدوارم روزی تو تیم ملی ببینمت و اونجا گل بزنی

alvand_000
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۶, ۱۶:۳۰
دومین بازی امیر ناظری و اولین گل ملی برای این بازیکن تبریک امیر
امیدوارم روزی تو تیم ملی ببینمت و اونجا گل بزنی

بفرما یک کم وقت کردی نوشابه باز کن برای خودت:eltaf:

mnissar
دوشنبه ۲۸ آبان ۱۳۸۶, ۱۴:۲۳
هفته دیگه با هم بازی داریم نمی خوای کل کل کنی!!!!!!!!!!!!

اين فصل نه چون تازه از دسته 4 امدم فقط مي خوام همينجا بمونم اما از فصله بعد بچه هاي ما با تمام وجود بازي ميكنن و هدفشون مكان هاي بالاي جدول خواهد بود:good:
پس اين فصل ما 5 مي شيم اين خط :jesors: اينم نشون:1::sick::crazy:

پنجم

gisha
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۲۳
بله واقعا خوشحال هستیم، این گروه ما نمی خواد که یه کم آسون تر بشه مثل اینکه
ما که قید قهرمانی رو زدیم تو این لیگ،این همه تیم های درپیت بود تو لیگ 2 باید حتما این یکی از بینشون می امد پایین
حالا دیگه گروه ما از سخت هم سخت تر شد اولین بازی با گیشا احتمالا تو ورزشگاه اونه
بچه های تیم من عادت به بازی تو ورزشگاه 120 هزار نفری ندارن امیدوارم که جو ورزشگاه نگیرتشون

سلام

حامد هستم مالك باشگاه گیشا :1: - گیشا از روز اول با من تاسیس شده و اولین و آخرین تیم بنده می باشد.:good:

فكر كنم از افراد بسیار با سابقه در hattrick هستم هرچند تا بحال به مقام خیلی جالبی دست پیدا نكردم.

از چند روز دیگه هم ورزشگاه ما 140 هزار نفری میشه. كسی می دونه چرا فدراسیون بابت بازی های ملی به ورزشگاه میزبان چیزی پرداخت نمی كنه؟:bad:

تا به حال بدون مطالعه و صرف وقت زیاد تیم را مدیریت كرده ام اما تصمیم دارم كمی جدی تر ادامه بدم. فعلا قصد جمع آوری پول دارم.:shades_smile:

توی این لیگ هم فكر نمی كنم بتونم قهرمان نشم!

naviddooni
يکشنبه ۴ آذر ۱۳۸۶, ۲۱:۱۱
سلام

حامد هستم مالك باشگاه گیشا :1: - گیشا از روز اول با من تاسیس شده و اولین و آخرین تیم بنده می باشد.:good:

فكر كنم از افراد بسیار با سابقه در hattrick هستم هرچند تا بحال به مقام خیلی جالبی دست پیدا نكردم.

از چند روز دیگه هم ورزشگاه ما 140 هزار نفری میشه. كسی می دونه چرا فدراسیون بابت بازی های ملی به ورزشگاه میزبان چیزی پرداخت نمی كنه؟:bad:

تا به حال بدون مطالعه و صرف وقت زیاد تیم را مدیریت كرده ام اما تصمیم دارم كمی جدی تر ادامه بدم. فعلا قصد جمع آوری پول دارم.:shades_smile:

آره فکر کنم دیگه قهرمان شدی با این باخت های احمقانه 4-3 ما تو لحظات آخر

mnissar
سه شنبه ۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۷:۰۱
سلام

....

سلام منم ايثار هستم و از آشنايت خوشحالم و الان دو فصله كه تو هتريكم و واقعا وحشت كردم وقتي فهيمدم كه ورزشگاه تو 140 هزار نفرييه
اميدوارم در بازي هاي برگشت تيمم بازيهاي بهتري از خودش نشون بده

ما پنجم ميشيم

gisha
سه شنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۵۲
حساس ترین بازی ما با تیمی كه سایه به سایه ما آمده: FC REY - Gisha FC در زمین حریف یك فینال زود هنگام برای این گروه

قبل از آن یك بازی دوستانه داریم ب

ا Mata United
Series: # 1 in II.1
League rank: 11

امیدوارم كه این بازی روحیه تیم ما را خراب نكند!

gisha
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۰۹:۳۱
بازی سخت نیم فصل را بسیار خوب پشت سر گذاشتیم

Gisha FC - Mata United 6 - 0
FC REY - Gisha FC 0 - 6

mnissar
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۰۹:۳۶
بازی سخت نیم فصل را بسیار خوب پشت سر گذاشتیم

Gisha FC - Mata United 6 - 0
FC REY - Gisha FC 0 - 6

بازم دم خودم گرم كه باهات 7-1 كردم :img-tomato::apophys:

gisha
سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۸۶, ۰۷:۴۹
خب طی برنامه ریزی از امروز تا بازی روز آخر pic بازی می كنیم. بازی آخر فصل با تیم زرشك می تواند یك بازی پرهیجان باشد.

alvand_000
سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۳۸
خب طی برنامه ریزی از امروز تا بازی روز آخر pic بازی می كنیم. بازی آخر فصل با تیم زرشك می تواند یك بازی پرهیجان باشد.

سلام.زیاد مطمئن نباش چون نوید زخم خورده است و احتمالا انتقام سختی ازت خواهد گرفت!!!

gisha
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۴۱
بازی آخر نیم فصل :
Eleven Winner OF Persia - Gisha FC

فعلا 1-0 به نفع ما

قهرمانی نیم فصل را جشن میگیریم....

navidamar
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۵۰
می بینم كه زرشك مدعی حال و روز خوشی نداره : دی
چی شد پس اون همه ادعا؟

naviddooni
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۲۹
می بینم كه زرشك مدعی حال و روز خوشی نداره : دی
چی شد پس اون همه ادعا؟

آره چون از همه بیشتر شانس می آرم با این تیم این وضعو دارم ضمنا بزار آخر فصل بهت می گم

navidamar
پنجشنبه ۶ دي ۱۳۸۶, ۰۹:۵۲
تو از اون زمانی كه من یادم میاد نون شانستو می خوردی. وگرنه تیمت كه هیچه :دی

alvand_000
پنجشنبه ۶ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۰۳
تو از اون زمانی كه من یادم میاد نون شانستو می خوردی. وگرنه تیمت كه هیچه :دی

خوشحالم که می بینم عده ای از دوستان بعد مدتها دوباره زبون باز کردن و به هر حال برای خنده هم که شده گهگاه گلواژه های دل انگیزی رو عرض می کنن...
آقای نوید آمار منظورم به شما نبودا! اصلا! یه وقت به خودت نگیری خوشحال شی
آخه تو که تا وقتی کوشا و محمد رضا بودن که صحبتت نبود.الان هم که با این وضع داغونت اومدی اینجا هی نظر میدی.اصلا کسی از شما نظر نخواست.فعلا برو دعا کن که این فصل اومدم بالا نیفتم تو گروهتون لت و پارت کنم.حالا الان روزای خوشته.برو با همون بچه محلات گل کوچیک بزن بلکه از بار گناهانت کم شه عزیز برادر!

gisha
شنبه ۸ دي ۱۳۸۶, ۲۱:۲۷
هدف ما هم قهرمانی لیگ برتر هست. اینجا زیاد سخت نمی گیریم. فعلا دارم در بازیهای دوستانه جوان گرایی می كنم تا یك تیم جدید و خوب به لیگ برتر ببرم.

navidamar
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۳۶
اصلا بهت اهمیت نمی دم. زیادی داری خودت رو قاطی می کنی.

gisha
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۰۳
بازی امروز را هم با نتیجه عالی بردیم. فقط شانس ما همش هوا خرابه و تماشاگر زیاد نمیاد استادیوم....

Don Bandini
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۲۴
بچه ها صلوات فراموش نشه... بفرستین لطفا:3:

حامد جون هم دردیم... نمیدونم هوای بارونی به ما گیر داده یا ما به هوای بارونی گیر دادیم [Only Registered And Activated Users Can See Links]

gisha
جمعه ۱۴ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۴۷
البته خوشبختانه باز هم بیش از 30 هزار نفر میان استادیوم ما

gisha
يکشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۵۵
خب امروز هم نتیجه خیلی خوبی در بازی گرفتیم و همچنان صدر نشینی را حفظ كردیم. بازی هفته آینده با fc rey میتونه مهمترین بازی ما باشه و خیال ما را بابت قهرمانی راحت كنه.

امروز یكی از جوانان را در دفاع میانی بازی دادم تا كسب تجربه كنه. اما بازی بعدی شوخی بردار نیست.

naviddooni
سه شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۶, ۰۹:۴۳
خب امروز هم نتیجه خیلی خوبی در بازی گرفتیم و همچنان صدر نشینی را حفظ كردیم. بازی هفته آینده با fc rey میتونه مهمترین بازی ما باشه و خیال ما را بابت قهرمانی راحت كنه.

امروز یكی از جوانان را در دفاع میانی بازی دادم تا كسب تجربه كنه. اما بازی بعدی شوخی بردار نیست.

خب قهرمانیت تقریبا 99% قطعی از همین الان می شه بهت تبریک گفت با اینکه معتقدم که قهرمانی حق تیم من بود و اگه یه سری اتفاقات نمی افتاد من باید قهرمان می شدم ولی به هر حال تبریک میگم پیشاپیش و البته بگم که من منتظر یه اشتباه از تیمت هستم ها !!!!

نمی دونم که من چرا تو این لیگ اینقدر بدشانسی می آرم برعکس نظر بعضی ها!!!!!!!!!!!!!:sad:

navidamar
شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۵۴
بچه ها صلوات فراموش نشه... بفرستین لطفا:3:

حامد جون هم دردیم... نمیدونم هوای بارونی به ما گیر داده یا ما به هوای بارونی گیر دادیم [Only Registered And Activated Users Can See Links]

این فصل استادیوم من پر نشد. بیشتر از 68000 نفر نیومدن!! این وضعیت یخ بندان روی ورزشگاه من هم تاثیر گذاشته!

gisha
يکشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۰۰
نفس گير ترين بازي فصل در مقابل چشمان 96818 نفر تماشاچي در استاديوم ما برگزار شد.

Gisha 2 – 2 REY

mnissar
سه شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۵۰
ايول :good::capo:fc rey
fc rey دوووووووووووسسسسست داريم:good::tap67::icon_bravo::icon_bravo::ro fl:
:clapping:
بالاخره يكي حاله اين گيشا رو گرفت .بچه ها مچكريم

Nillo
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۲۷
آقايون گروه براي اختصاص صفحه براي گروهتان در هفته نامه پارس هتتريك اخبار گروه را به اينجانب پخ بزنيد

در ضمن موضوع پيام شماره گروه باشد مثلا: Iv.11

با تشكر

سردبير هفته نامه پارس هتتريك

Nillo
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۵۲
آقايون تا آخر هر سه شنبه اخبارتونو بفرستيد

gisha
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۱۱
صعود من به گروه بالا توفیق اجباری است چون هدفم بالا رفتن و قهرمانی نیست و فعلا در حال جوان سازی تیم هستم.

حال ما هم با این نتایج گرفته نمیشه دوستان.

بازی با زرشك زیبا خواهد بود. بیایید استادیوم.

miyuner
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۳۷
سلام دوستان من یه تاپیك راه انداختم به اسم كانون هواداران استقلال ,خوشحال میشم بهش سر بزنید

alvand_000
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۵۲
خب این هم از توفیق اجباری گیشا برای باخت فجیع در بازی آخر!!!!
نوید جان خیلی تبریک میگم
ضمنا به آقای نوید امار عزیز پیشنهاد می کنم که خودش یه چند وقتی پیداش نشه!!!!:1::good:

navidamar
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۳۴
چرا پیدام نشه؟
این مسلما که گیشا عمداً باخته

naviddooni
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۰۰
اولا تشکر می کنم از الوند که حمایت می کنه از من، برا اونایی هم که ممکنه که دلیلشو ندونن بگم که الوند پسر خاله منه!!!

دوما اینکه آقای نوید آمار شنیدم که شما پسر خوبی هستی فقط نمیدونم چرا گیر دادی به تیم من. فکر کنم که واضح باشه که تیم من یکی از قویترین تیم های لیگ 3 بود و کاملا حقم بود که قهرمان بشم نمیدونم که من چرا این بازی رو هم PIC نرفتم اصلا نیازی به نرمال رفتن نبود. یه چیزی بگم گیشا تیم خوبی داره یه استادیوم بی نظیر داره ولی تو این بازی اگه گیشا Divine Trick هم می کرد نمی تونست که منو ببره. من تو لیگ خودمون از همه به نظر خودم بهتر کار کردم و حقم بود که قهرمان بشم. فقط یه چیزی تو کل کل های وسط فصل که من سوم بودم اومدی گفتی که حال و روز خوبی ندارم ولی حالا می بینی که قهرمان شدم !!!!! حال کردی!!!!!!!!!!. آخر فصل من fc rey رو 5-0 زدم گیشا رو 7-1 دیگه بحثی نمی مونه فکر کنم
شانس اوردی که من تو لیگ شما نمی افتم.:tap67::tap67::tap67::toad666::toad666::t oad666:

masoud_dj
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۱۶
چرا پیدام نشه؟
این مسلما که گیشا عمداً باخته

نويد جان بي انصافي ميکني
من بازي هاي اين گروه رو واسه خاطر mnizar دنبال ميکردم.

زرشک واقعا حقش قهرماني بوده

mnissar
يکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۵۹
صعود من به گروه بالا توفیق اجباری است چون هدفم بالا رفتن و قهرمانی نیست و فعلا در حال جوان سازی تیم هستم.

بازی با زرشك زیبا خواهد بود. بیایید استادیوم.

قهرمانی نیم فصل را جشن میگیریم....

هه هه:apophys::crazy:
با با gisha قهرمان:jesors:
بچه ها هيچ نگران نباشيد كه فصل بعدم خودم حالشو مي گيرم:capo::bad:
حال همرو ميگيريم ما:img-tomato::img-tomato::clapping::icon_bravo:

naviddooni
سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۸:۲۳
بالاخره من تونستم که از این گروه برم بالا و برم لیگ 2 ولی این گروه کلی برام خاطره داره از وقتی که اومدم تو هتریک تو این گروه بودم یادمه که از همون موقع 4 تا تیم قوی داشت که هنوز هم 2 تاشون تو این لیگ باقی موندن ، اولا من هر کار می کردم که این 4 تا رو ببرم نمی شد یادمه که اولین بردم از تیم های قوی گروه جلوی fc semnan بود که دیگه الان نیست ولی من اون بازی رو در حالی که 2-0 عقب بودم 3-2 بردم، خیلی حال کردم
Midfield poor (low)
Right Defence poor (very high)
Central Defence weak (low)
Left Defence weak (very low)
Right Attack wretched (low)
Central Attack poor (high)
Left Attack disastrous (very high)
این rating من تو اون بازی هست پسر چه تیم داغونی داشتم (قابل توجه اونایی که میگن نمی شه تو hattrick به تیم های سابقه دار رسید ممکنه نشه، ولی می شه کلی نزدیک شد)
خلاصه من بعد از 5 فصل از لیگ 3 رفتم لیگ 2،
2 فصل اول 5 ام شدم، 2 فصل هم دوم شدم، تا بلاخره اول شدم و تو qualification رفتم بالا
با اینکه امیدوارم که دیگه نیام لیگ 3 ولی این گروه رو هیچوقت فراموش نمی کنم، کلی بازی های هیجان انگیز رو من تو این گروه 90 دقیقشو نگا کردم و لذت بردم
برای بچه های این گروه هم آرزوی موفقیت هم تو hattrick هم تو زندگی واقعیشون می کنم
موفق باشید
نوید

aras_bay
سه شنبه ۷ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۳۰
سلام بر و بچس میدونم این فصل خیلی ضعیفم ولی از فصل بعد ایشالا كل كل به راست:)

aras_bay
سه شنبه ۷ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۳۷
این فصل برا 5 ام شدن میجنگیم..........

mnissar
سه شنبه ۷ اسفند ۱۳۸۶, ۱۶:۵۷
ايول بابا منم يه رقيب پيدا كردم آخه منم واسه پنجمي اومدم رفيق

masoud_dj
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۰۱:۲۹
پیروزی قاطع جوانان mnizar را به تمامی هوادارن و مدیریت محترم این باشگاه تبریک عرض مینمایم
به امید موفقیتهای بزرگتر
باشگاه فرهنگی ورزشی رئال کرج:1:

mnissar
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۴۲
پیروزی قاطع جوانان mnizar را به تمامی هوادارن و مدیریت محترم این باشگاه تبریک عرض مینمایم
به امید موفقیتهای بزرگتر
باشگاه فرهنگی ورزشی رئال کرج:1:

با كمال تشكر از تمام دوستان و طرف داران . ما اين برد رو به همه .... تقديم ميكنيم و....:bad:

كلآ چاكر همه هم هستيم ولي خدا شاهده من تا دقيقه آخر از ترس خوردن گل دوم داشتم مي مردم:img-tomato:

با تشكر باشگاه فرهنگی ورزشی mniZar :jesors::good:

masoud_dj
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۶, ۱۲:۳۴
نبینم پستتو ویرایش میکنی:3:
آخی کارت زرد گرفتی دست به عصا شدی
میگم نتیجه خوبی با گالاکسی گرفتیا
این بچه های گروهتون چرا خوابن؟

mnissar
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۲۸
آره بابا فكر كنم بهم رحم كرد
آره اصلا نميان يكيوشونم كه مي آمدم ما برديمش بدبخت اونم جم كرد رفت

masoud_dj
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۶, ۱۴:۰۰
همون دیگه هی بت گفتم آوانس بده بهشون ندادی بیا اینم آخر عاقبتشون
بنده های خدا هتریک زده شدن:3:

mnissar
جمعه ۲۴ اسفند ۱۳۸۶, ۰۹:۳۵
ای بابا دست رو دلم نذار عمو مسعود مردیم از بی رقیبی:1:،الیته فقط تو ir
این هفته بازیم خیلی سخته:img-tomato:

mnissar
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۱۰
هههههههههي عجب گروه پر جنب و جوشي داريم ما
ميگم يواش يواش دارم ميفهمم كه رابينسون كروزء تو اوون جريره چي ميكشيد

masoud_dj
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۱۲
هههههههههي عجب گروه پر جنب و جوشي داريم ما
ميگم يواش يواش دارم ميفهمم كه رابينسون كروزء تو اوون جريره چي ميكشيد

چی میکشید؟:3:
حالا تو هم میکشی؟

mnissar
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۲۸
نتايج اين هفته

FC REY - Gisha FC 7 - 0
mniZar - FC Barcapolis 1 - 1
arasbay - juventus meis 7 - 3
adey1974 - Galaxeis IFC 0 - 5

FC REY - Gisha FC 7 - 0
عجيب ترين بازي هفته.فكر كنم gish كه فصل قبل براي قهرماني آمده بود و دوم هم شده بود بدجوري دچار بحران شده. 14 گل خورده در 3 بازي؟

mniZar - FC Barcapolis 1 - 1
با تجليل از بازي خوبه بچه هاي خودمون ولي انگار FC Barcapolis هم دچار بحران شده و اين فصل كار سختي داره . اونا در 3 باري گذشته 7 امتياز از دست دادن كه ممكنه بعدها موجب دردسر براي اين تيم بشه:bad:
بچه هاي تيمه ما هم كه فراتر از حد انتظار بودن :thumbup:اما من در عجبم چرا در نيمه دوم باري هيچ اتفاقي نيفتاد. شايد دو تيم به مساوي زضايت داده بودن اونم بعد از 45 دقيقه

arasbay - juventus meis 7 - 3
يكي از باري هاي قابل پيش بيني هفته.اما juve بهتر از اوني كه من فكر ميكردم بود.
arasbay هم كه جون گرفته و فعلا سومه تا تيم من هفته ديگه جاشونو بگيره.:1:

adey1974 - Galaxeis IFC 0 - 5
galaxi خيلي خوب تيمشو بسته احتمالا قهرمان اين فصله البته اگه از صد تيمه مهبوب من تو اين گروه يعني FC REY بتونه بگذره
adey1974 همچنان تيمه ناشناخته گروه ماست كه هنوز كاملا نرمال بازي كرده با تمام تواناييهاش هنوز تو هيچ بازي ضاهر نشده كه البته كار هوش مندانه اي هست و اميدوارم موفق باشه
FC RAY خيلي خيلي تيمه خوبي داره

چاكر همتون ايثار

mnissar
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۱۹
Galaxeis IFC - FC Barcapolis 3 - 2
juventus meis - mniZar 0 - 5
adey1974 - FC REY 1 - 5
Gisha FC - arasbay 1 - 0

Galaxeis IFC - FC Barcapolis 3 - 2
Barcapolis بعد از دو مساوي نااميد كننده در هفته هاي گذشته در اين هفته نزديك بود صدر نشين موقتي ليگ رو به دردسر بندازه كه متاسفانه موفق نبود. FC Barcapolis ها الان در مكان هفتم قرار دارن كه خيلي مايع تعجب
Galaxeis همچنان مهمان تازه ليگ ما صدر نشينه كه فكر كنم نيم فصل دومه سختيي در انتظار اوناست.

Gisha FC - arasbay 1 - 0
arasbay اين تيم در اولين فصله حضورش در دسته 3 بسيار آبرو مندانه و خوب نتيجه گرفته و يك تيمه سخت كوش نشون داده.ا.نا دارن فوق العاده بازي مي كنن و بازيهاي ميانه جدول رو خيلي جذاب كردن
Gisha خيلي خوش شانس بود كه از 2 موقعيتي كه بدست آورد توانست يكيشو گل كنه و فعلا از بحران خارج بشه خبر بدتر براي اين تيم اونه كه اونا با جام حذفي هم خداحافظي ولي چرا انقدر زود!

juventus meis - mniZar 0 - 5
adey1974 - FC REY 1 - 5
دو بازي كه تبغ پيش بينيهاي قبلي از كار درآمدن
هفته آينده رو ميشه هفته همسايه ها نام نهاد.گل سرسبد بازيهاي هفته ديگه جدال تيمهاي اول و دومه . FC REY وGalaxeis IFC كه در خانه FC REY برگذار ميشه وتقريبا قهرمان نيم فصل رو مشخص ميكنه
و ديگر بازيها تيمهاي 3با 4 و 5با6 و7با8
بازي دو تيمه arasbay و adey1974 براي تيمه ما خيلي مهم و تعيين كنندست
:1:

masoud_dj
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۰۷
مییبنم که حریفت تو جام حذفی با بحران بازیکن روبرو شده
2 تا مدافع و ا1 هافبکش به این بازی نمیرسن
اگه با تمام قوا بری ایشالا میزنیش

masoud_dj
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۴۰
mniZar - Brescia IFC
:3:
عجب قرعه خوبی خورده بت:3:

mnissar
پنجشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۴۲
ای بابا مجبورم دون بندینیرو حذف کنم دیگه:blush2:
راستی مثل اینکه خیلی آدم مهمی شدم چون محمد سعیدی تو هتریک برام میل زده و....حالا که اینجوری شده هرجور شده باید بندینی رو حذف کنم آخه من با تیم محمد سعیدی بیشتر حال می کنم و گیر کردم تو مرام و...میخواستم این بازی رو pic برم ولی حالا باید MOS بذارم جووووووووووووون داداش:1:

mekil
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۲۰
در topic دیگر مباحث در هت تریک ایران در قسمت گردهمایی اعضای تهرانی هتریک نظر خود را بگید و به همه دوستای خود خبر بدید..

gisha
پنجشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۳۸
من به عنوان مدیر كل باشگاه گیشا مدتی از میدان و مسابقات دور بودم. بازیكنان تیم هم به علت عدم موفقیت و قهرمانی در فصل قبل بسیار بی روحیه بودند. در حال بازسازی هستیم و به مدعیان نزدیك می شویم. همه تلاش ما قهرمانی در این فصل است. سخت به نطر میرسه اما غیر ممكن نخواهد بود.

mnissar
شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۷, ۰۸:۴۴
من به عنوان مدیر كل باشگاه گیشا مدتی از میدان و مسابقات دور بودم. بازیكنان تیم هم به علت عدم موفقیت و قهرمانی در فصل قبل بسیار بی روحیه بودند. در حال بازسازی هستیم و به مدعیان نزدیك می شویم. همه تلاش ما قهرمانی در این فصل است. سخت به نطر میرسه اما غیر ممكن نخواهد بود.

سلام چطوري.
ببين اين فصل rey خيلي خيلي قوي شده و فكر كنم قهرمان اين فصله ها
اما خوب اميدوار باش بد نيست.
راستي چه عجب يكي پيداش شد:stinker:

gisha
يکشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۱:۴۶
بازی های سختی در پیش داریم.

علاوه بر آن ها مربی سخت گیر ما بازی دوستانه ای برای این چهارشنبه در نظر گرفته كه شاید از همه بازی های این فصل برای ما مشكلتر باشد و هر چند یك بازی دوستانه است اما می خواهیم در استادیوم خود در مقابل تیم دوم لیگ برتر موفق عمل كنبم.

gisha
دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۷, ۰۲:۱۹
امروز تیم صدر نشین گروه را با 3 گل شكست دادیم تا روحیه خوبی كسب كنیم. همچنان البته سعی در جوان سازی تیم داریم و برای 2-3 فصل آینده برنامه ریزی كرده ایم. تركیب تیم ما در بازی های دوستانه نشان از ساختن یك تیم از صفر دارد. با بازیكنان سابقه دار فعلا برای چند فصل قصد ماندن در همین لیگ ها را داریم.

R-Win
پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۱۷
متاسفانه این جور که آلتید زده من این فصل می افتم تو این گروه
امیدوارم که اشتباه باشه
به شکل وحشتناکی گروه سختی برای شروع در دسته 3 هست

( مثل اینکه اینجا هم مثل گروه قبلیم سوتو کوره شانس نداریم )

shokrikaraj
پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۰۷
امیدوارم که اشتباه باشه

بهت تسلیت می گم.ماهم از این شانسا نداریم!!:3:

mnissar
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۲۹
بهت تسلیت می گم.ماهم از این شانسا نداریم!!:3:

امیدوارم که اشتباه باشه

دوستان خوبم سلام و به جفتتون خوش آمد ميگم:jesors:
اميدوارم با آمدن شما دوتا گروه ما همينطور كه تو سايت اصلي خيلي پر هيجانه اينجا هم جون بگيره
راستي فكر كنم ما سه تا رقيبيم كه كي بتونه تو اين گروه بمونه:good: و بگم من كوتاه نمياما:1:

ببينم shokrikaraj تو بچه كرجي

R-Win
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۳۱
اميدوارم با آمدن شما دوتا گروه ما همينطور كه تو سايت اصلي خيلي پر هيجانه اينجا هم جون بگيره
راستي فكر كنم ما سه تا رقيبيم كه كي بتونه تو اين گروه بمونه:good: و بگم من كوتاه نمياما:1:

به به
فکر کنم ازون بچه باحالا باشی که تریپ کل بشه باهاش انداخت دوره هم حالش رو ببریم آره؟ :shades_smile:

ایول
میریم که داشته باشیم کل کل رو

من که برای 4 یا 5 امی میجنگم البته از تیم هایی که میان تو گروه خبری ندارم
ولی حتما" تو گروه می مونم
mnissar یه مشخصات بده و بگو طرف دار چه تیمی هستی که کاملا بریم تو کل :apophys:
( من خودم 21 تهران - اهواز !!! خفن منچستری )

----------------------------------

بقیه دوستانم که تو این گروه هستند و به تاپیک سر می زنند بگن کدوم تیم مال اونهاست تا بیشتر همدیگرو بشناسیم

خوشبختانه یه تیم خفن از گروه رفته و یه تیم بات !!!! اومده که از سنگینی گروه میکاهد D:

shokrikaraj
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۵۷

هان.....
من كه تو این گروه نیفتادم.من تو گروهی كه افتادم خیلی سخته!!!:wink3:
من بچه ی كرجم.حالا از كجا فهمیدی؟؟؟؟:3:

mnissar
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۳۵
اسم من ايثار و بچه كرجم و طرفدار بارسلونا
منباب سختي اين گروه بگم كه دو فصله دارم سعي ميكنم پنجم بشم ونميشه كه نميشه
راستي R-win تو چرا انقدر دير اومدي بالا

shokrikaraj
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۲۳

بچه ی كرجی....!!
كجای كرج میشینی؟؟؟؟:3:
ما میدون شهدا هستیم.:blush2:

R-Win
دوشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۱۵

خوب پس میشه کل انداخت :apophys:

من برای اینکه مثل تو مجبور نباشم دو فصل سعی کنم و نتونم 5 ام بشم تا حالا نیومدم بالا
خواستم قوی بیام بالا :1:
( اسمم همون طور که از آی دیم معلومه آروین ه :wink3: )

mnissar
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۳۳
میدونی ما تقریبآ با هم تیم گرفتیم و من اصلا با دسته 4 حال نمیکردم چول اصلآ هیجان نداشت و....
من بچه جهانشهرم و از دبیرستان با مسعود یا همون real karaj دوستم

R-Win
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۳۵
میدونی ما تقریبآ با هم تیم گرفتیم و من اصلا با دسته 4 حال نمیکردم چول اصلآ هیجان نداشت و....
من بچه جهانشهرم و از دبیرستان با مسعود یا همون real karaj دوستم

اتفاقا گروه ما خیلی هم هیجان داشت
دومین لیگ سخت دسته 4 بود
کلی هم بروبچش باحال بودن و با هم کل داشتیم ( یادش بخیر )
-------------
جهانشهر کجاست؟؟ :apophys: مسعود کیه؟؟؟ :apophys:

mnissar
چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۵
-------------
جهانشهر کجاست؟؟ :apophys: مسعود کیه؟؟؟ :apophys:
اين جواب اونيكي رفيقمون بود نه تو
ميگم يكوقت بد نگذره حسابي زدي تو كاره خريد وفروشا:blush2:

R-Win
چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۰۰
اين جواب اونيكي رفيقمون بود نه تو
ميگم يكوقت بد نگذره حسابي زدي تو كاره خريد وفروشا:blush2:

دیگه تیم رو بستیم برا این لیگ که همرو بترکونیم

mnissar
پنجشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۴۶
دیگه تیم رو بستیم برا این لیگ که همرو بترکونیم

خيلي نا مرديه من ميخوام يه بازيكن واسه تمرين دادن بگيرم پول ندارم اونوقت تو...:ouaip::ouaip:
ولي بچه هاي ما با پاهاي برهنه و گشنگي و... مي جنگن به اين ميگن غيرت دادا:jesors::1:

R-Win
پنجشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۳۵
خيلي نا مرديه من ميخوام يه بازيكن واسه تمرين دادن بگيرم پول ندارم اونوقت تو...:ouaip::ouaip:
ولي بچه هاي ما با پاهاي برهنه و گشنگي و... مي جنگن به اين ميگن غيرت دادا:jesors::1:

فعلا که چشم خوردیم
بهترین مدافعم که تازه خریدمش مصدوم شد

------------
وام 17% میدیما اگه خواستی در خدمتیم :wink3: :apophys:

mnissar
جمعه ۲۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۱۸
وام 17% میدیما اگه خواستی در خدمتیم :wink3: :apophys:

ایول بابا دمت گرم
ببینم واسه مربی تیم ملی به کی رای میدی

R-Win
جمعه ۲۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۲۴
ایول بابا دمت گرم
ببینم واسه مربی تیم ملی به کی رای میدی

خوب شد گفتی اصلا در جریانش نبودم
هنوز کاندیدا ها رو ندیدم

mnissar
دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۷, ۰۹:۴۰
ديدي چه جنجالي به پا كردم حسابي شلوغ پلوغ شده ها

R-Win
دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۴۰
ديدي چه جنجالي به پا كردم حسابي شلوغ پلوغ شده ها

نه چکار کردی؟؟؟ :apophys:
----------------

کس دیگه ای از گروه نمیاد تو تاپیک ؟؟؟
کجان اینا
شانس نداریم تو گروه افتادن :bad:

----------------

میبینم که استادیوم از خودت بزرگ می کنی :apophys:
تازه داری میشی 30 تایی؟؟!!!!:sad:

mnissar
دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۵۶
آره ديگه اگه وام 17% تو نبود كه اين كارم نميتونستم بكنم:stinker:
واسه بچه ها افت داشت تو كوچيكترين استاديوم گروه باري كنن:1::jesors:

juventus1985
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۴۶
خب منم به جمع دوستان اضافه میشم
تیم juventus 1985 که به صورت مستقیم به این لیگ صعود کرد.

قرعه کشی بازی های لیگ هم انجام شد و تو اولین بازیم به مصاف تیم Red Dvils میرم.

امیدوارم فصل پر هیجانی پیش رو داشته باشیم و من تمام سعیم رو می کنم که آخر فصل حداقل تیم چهارم لیگ باشم.

فعلاً...

R-Win
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۴۴
خب منم به جمع دوستان اضافه میشم
تیم juventus 1985 که به صورت مستقیم به این لیگ صعود کرد.

قرعه کشی بازی های لیگ هم انجام شد و تو اولین بازیم به مصاف تیم Red Dvils میرم.

امیدوارم فصل پر هیجانی پیش رو داشته باشیم و من تمام سعیم رو می کنم که آخر فصل حداقل تیم چهارم لیگ باشم.

فعلاً...

چطور ممکنه دو تیم 4رم بشند ؟؟ :apophys:
4امی برا منه مگه اینکه من سوم بشم شما 4ام :jesors:

اولین بازیتم با منه :wink3:

mnissar
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۳۰
lميگم اگه پليه اين بياين بازيهاي هفته اول رو پيش بيني كنيم

juventus1985
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۲۱
راستش هنوز كه روی تیما شناخت ندارم . آروین خان هم همینطور ، پس پیش بینی فعلاَ كاره سختیه :پی

ولی میدونم كه رد دویلز رو خواهم برد :دی

R-Win
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۳۶
راستش هنوز كه روی تیما شناخت ندارم . آروین خان هم همینطور ، پس پیش بینی فعلاَ كاره سختیه :پی

ولی میدونم كه رد دویلز رو خواهم برد :دی

اگه بهترین مدافعم مصدوم نبود مطمئن بودم که مبرمت ولی حالا بردم در حاله ای از ابهامه :blush2:

juventus1985
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۵۷
این حرفا رو ندن آروین خان! نكنه بعد از بازی هم میخوای بگی كه زمین كج بود و توپ ها قل میخوردن میرفتن تو دروازه ات!!! :دی

R-Win
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۵۹
این حرفا رو ندن آروین خان! نكنه بعد از بازی هم میخوای بگی كه زمین كج بود و توپ ها قل میخوردن میرفتن تو دروازه ات!!! :دی

ببین داری از الان جنگ روانی رو راه میندازیها
من گفتم اگه بود 100% مطمئن بودم می برم
ولی حالا 90% مطمئنم :apophys:

juventus1985
جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۲۶
هر چی بیشتر به تیمت مطمئن باشی آخره بازی واسه خودت گرونتر تموم میشه ها!!! :1:

از ما گفتن بود پس به نفعته كه اون درصد رو خودت بیاری پایین :eltaf::jesors:

R-Win
جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۴۱
هر چی بیشتر به تیمت مطمئن باشی آخره بازی واسه خودت گرونتر تموم میشه ها!!! :1:

از ما گفتن بود پس به نفعته كه اون درصد رو خودت بیاری پایین :eltaf::jesors:

89.99
:apophys:

juventus1985
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۵۱
این رفیق سید كمال كجاست كه قراره تا نیم ساعت دیگه له و لورده بشه!؟ :دی

juventus1985
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۰۶
اه! بد بیاری اوردم!

بازیه 2-0 رو 2-2 کردم!

بهترین دفاعم هم اخراج شد و عملاً دفاعی ندارم!

juventus1985
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۰۸
نمیدونم چی بگم. حقم به هیچ وجه باخت نبود.

با اینکه 10 نفره شدم از همون اول بازی اما میشد مساوی هم بشم.
بقیه تیم ها هم که بردن.

تبریک بهت میگم آروین

R-Win
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۰۹
واقعا حیف شد که نتونستم همچین بازی جذابی رو ببینم

انصافا هم بازی پایا پایی بود
ولی این همه قدرت تیم من نبود
یه مدافع 5 ستارم مصدومه
و وینگر تایتانیکم هم فرمش ورچ شده !!!!!!!! تو بازی نبود
مهاجم های اصلیم هم فرمشون ایندکوئت بود
اگه این مشکلات نبودن من راحتر از اینا می بردمت

ولی بازم بازی خوبی بود
-------------

من خوراکم بردن رفیقا کماله :apophys:
اینقدر این بهمن بدبخت تون رو بردم تفلک گذاشت رفت دسته 5 !!!!!!! :blush2:

juventus1985
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۱۷
اگه نگاه کنی من دفاعی نداشتم که جلوت ایستادگی کنه.

تمام مهاجمام هم جوون هستن و اصلاً تجربه ندارن (چون دارم فوروارد تمرین میدم)

ایشالله به مرور زمان ترکیب رو بهتر میکنم و دو بازیکن دیگه میخرم تا اینجوری مثل امروز با کم شدن یک بازیکن ضربه نخورم

ببینم بچه های دیگه این گروه اکتیو نیستن!!؟

R-Win
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۰۱:۰۵
اگه نگاه کنی من دفاعی نداشتم که جلوت ایستادگی کنه.

تمام مهاجمام هم جوون هستن و اصلاً تجربه ندارن (چون دارم فوروارد تمرین میدم)

ایشالله به مرور زمان ترکیب رو بهتر میکنم و دو بازیکن دیگه میخرم تا اینجوری مثل امروز با کم شدن یک بازیکن ضربه نخورم

ببینم بچه های دیگه این گروه اکتیو نیستن!!؟

نه تیمه خیلی خوبی داری و شاخ خواهی بود برا ما
گروه هم به شکل ناجوری سخته
بازی بعدیم هم سخته همه تیم ها قویند با این وضع مصدومیت و فرم های پایین ناامید شدم :sad:
با این که تیم خوبی داری ولی من فکر نمی کردم اینقدر بازی گره بخوره و به این سختی ببرمت

---------------
بغیه هم که اکتیو نیستن :bad:

juventus1985
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۰۲:۳۴
ایشالله خودمون دوتا تازه وازد بقیه تیم ها رو له می كنیم :دی

آره باهات موافقم.فرم بازیكنای منم داغونه.با اینكه هفته پیش هم تمرین فرم داشتم ولی فایده ای نداشت

Mojtaba
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۱۴
زیگورات آی اف سی اینجا افتاده ؟ :blush2:

mnissar
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۰۱
آخیش بازی اولو بردیم
به آروینم تبریک میگم و من واقعا شکه شدم و اصلا فکر نمیکردم یووه انقدر قوی باشه حسابی ترسیدم
بچه ها من الان موقع امتحاناتمه بعدآ می بینمتون
راستی من می خوام تو این گروه بمونم لطفآ یکیتون خودشو واسه سقوط آماده کنه

mnissar
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۰۷

آره ولی ریست شده چطور مگه

juventus1985
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۲۳
پس بجمب امتحانا رو خوب و زود بده كه اینجا همه خیلی باهم كار دارن!! :دی

از نظرت در مورد تیمم هم ممنونم.واقعاَ گروه سختیه.با دل و جون باید جنگید تا احیاناَ سقوط نكرد

Mojtaba
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۰۷
آره ولی ریست شده چطور مگه

تیم من بود ولی ولش کردم حالا هم بات شده !
یه نیگا به لوگوم بنداز :3:

juventus1985
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۴۱

از این مدل قیافه ای كه به خودت گرفتی فهمیدم كه واسه تو هستش.چرا ولش كردی! حیف بوده

mnissar
سه شنبه ۴ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۵۳
راست میگه چرا ولش کردی خیلی حیف بود که:ouaip:
ببین میخوای پادر میو نی کنم بهت پسش بدن:apophys::jesors:
ولی خداشاهده من کلی خوشحال شدم از اینکه یه بات تو گروه اومد ویکم از رقابت گروه کم کرد. حداقل 3 امتیازو گرفتیم:1:

danial
سه شنبه ۴ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۱۶
آقای ایثار خان!!!
جوونمرد باش
یعنی تو از بات شدنه بقیه میخوای خودتو نگه داری؟
مرد باشو رو پایه خودت وایسا

juventus1985
سه شنبه ۴ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۴۴
آقای ایثار خان!!!
جوونمرد باش

دانیال جواب قشنگی داد ولی جالبه منم از بودن بات تو گروه خوشحال شدم و مطمئنم تك تك بچه ها هم همیچین نظری دارن حتی اگه خوشحالیشونو ، رو نكنن!! :1:

mnissar
چهارشنبه ۵ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۲۰
آقای ایثار خان!!!
جوونمرد باش

آخي آخي :ouaip: الان چه عذاب وجداني گرفتما
كاش جاي اين بات تيم دون بنديني مي افتاد تو گروهمون تا پاهاي همه همگروهي يا قوتر از قبل بشه:wink3::img-tomato::stinker:

danial
چهارشنبه ۵ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۰۱
آخي آخي :ouaip: الان چه عذاب وجداني گرفتما
كاش جاي اين بات تيم دون بنديني مي افتاد تو گروهمون تا پاهاي همه همگروهي يا قوتر از قبل بشه:wink3::img-tomato::stinker:

آهان
حالا معلومه داري آدام ميشي
ولي ميترسم اون بيوفته تو گروهتون 6 دستي بزني تو سرت :1:

mnissar
پنجشنبه ۶ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۴۰
آهان
حالا معلومه داري آدام ميشي
ولي ميترسم اون بيوفته تو گروهتون 6 دستي بزني تو سرت :1:

آهان از اون نظر ميگي:apophys::jesors::icon_clown:

juventus1985
يکشنبه ۹ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۰۳
امروز همه میزبان ها بازی هاشونو بردن و تیم های مهمان باخت های بدی دادن!

Mojtaba
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۴۱
سلام به همگی !
عرض کنم که حال کنین که یه تیم بات تو گروهتون هست ، خداییش من اگه جاتون بودم کلی کیف میکردم و اصلا هم عذاب وجدان نداشتم :3:
یادمه یه زمانی که رفتم لیگ برتر اون موقع دوتا تیم بود به اسم تهرا و مرکوری الون ، که دو تا تیم رو بات کرده بودن و من کلی داشتم حالشو میبردم چون که 12 امتیاز الکی تو کیسم بود و تیمهای مستقیم سقوط کرده از همون اولش معلوم بود اما نمیدونم چی شد یه دفعه این دوتا رو انداختن پایین و دو تا تیم دیگه که فکر کنم پاسارگاد و ذوب آهن بودن زرتی پریدن بالا و خلاصه ... :3:

Mojtaba
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۴۲
امروز همه میزبان ها بازی هاشونو بردن و تیم های مهمان باخت های بدی دادن!

احیانا زیگورات که مهمان نبوده ؟ :jesors:

juventus1985
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۲۰
یك تیم بات فعالیتش توی این تاپیك از تیم های دیگه بیشتره!!!

هر لیگی كه بودم تنبل ترین آدم ها توش بودن!اینحا هم مثل هم قبلی!

مثله اینكه باید احساساتتون رو جریحه (نمیدونم درست نوشتم یا نه) دار كنم! :دی

Mojtaba
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۳۸
یك تیم بات فعالیتش توی این تاپیك از تیم های دیگه بیشتره!!!

هر لیگی كه بودم تنبل ترین آدم ها توش بودن!اینحا هم مثل هم قبلی!

مثله اینكه باید احساساتتون رو جریحه (نمیدونم درست نوشتم یا نه) دار كنم! :دی

خودتو ناراحت نکن ، هر چقدر دلت میخواد خودم باهات کل کل میکنم :3:فقط نتایجمو اعلام کن !
منم مثل تو ، هر جا بودم یه مشت .... توش بود :3: لیگ برتر هم که دیگه اندشه فقط منو ممرضا و امید شلوغ بازی درمیاوردیم :blush2:

juventus1985
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۰۳
دست به زدنت خوبه ها!! حتی اگه بات باشی! زدی دو بازیكن حریف رو تركوندی! :دی

تو كه این كار رو كردی میزدی 2-3 هفته مصدومشون میكردی :پی

mnissar
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۰۵
آره بابا دوتا از بازیکنامو زدی درب وداغون کردی وکلی حالم گرفته شد
راستی یووه اسمت چیه؟
ببینم گیشارو چجوری 5تا زدی

juventus1985
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۱۳
آره بابا دوتا از بازیکنامو زدی درب وداغون کردی وکلی حالم گرفته شد
راستی یووه اسمت چیه؟
ببینم گیشارو چجوری 5تا زدی

اسمم نیك هستش.خوشحالم میشم بقیه بچه ها هم معرفی كنن خودشونو تا راحت تر دور هم جمع باشیم.

راستش قبل از بازی فكر میكردم كه كاره سختی تو گلزنی داشته باشم حتی با اچ تی میلی كه واسه تیم گیشا فرستادم این مسئله رو اذعان داشتم :apophys:

ولی این هفته مزد همه تلاش هایی كه واسه تمرین دادن فورواردها تو این ماه ها كشیدم رو گرفتم. مهاجم های جوونم خوب راه گلزنی به گیشا رو بلد بودن :1:

با این برد واقعاَ به تیمم امیدوار شدم ولی امیدوارم اولین و آخرین بار نبوده باشه و اتفاقی هم نبوده باشه :jesors:

mnissar
سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۰۷
خيلي از آشناييت خوشبختم:blush2:
چاكر همه منم ايثارم:img-pirate2::2:
آره بابا تركوندي بدبختو:img-tomato:
اميد وارم جلوي من از اين خفن بازيا در نياري:stinker:

juventus1985
سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۲۰
تیمت رو الان نگاه كردم. تیم كاملاَ یك دستی داری و تو همه نقاط بازیكنات خوب هستن و مسلماَ بازی كردن باهات كاره مشكلیه

mnissar
سه شنبه ۱۱ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۰۹
مرسی من چاکرتم یه مشورت به نظرت جلوی گلکسی چجوری بچینم که بتونم ازش امتیاز بگیرم نمی دونم یکهویی چجوری اینقدر پیشرفت کرده و یا شایدم فصل قبل pic میزده؟

R-Win
چهارشنبه ۱۲ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۱۰
میبینم که بروبچ تریپ رفاقت ورداشتن با هم

ما که فعلا داریم با مشکلات دستو پنجه نرم می کنیم
و در آرزوی این می مونیم که شاید روزی بشه که من با تیم کاملم یه بازی تو دسته 3 داشته باشم :apophys:
------------------

من چند روزی میرم مسافرت خوش باشید
هوای تیم مارو هم داشته باشید :good:

juventus1985
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۰۱:۵۰
مرسی من چاکرتم یه مشورت به نظرت جلوی گلکسی چجوری بچینم که بتونم ازش امتیاز بگیرم نمی دونم یکهویی چجوری اینقدر پیشرفت کرده و یا شایدم فصل قبل pic میزده؟

حالا نمیشد آمار این گلكسی رو ندی تا ما هم سكته خفیف رو نزنیم؟:img-tomato:

ولی عجیبه كه همین تیم گیشا كه 5تا بهش زدم این تیم رو 1-0 برده بود هفته اول!

تا میتونی بهترین هافبك هاتو بذار. و حملاتت بهتره كه از كناره ها باشه. 3دفاع مركزی هم بذاری بد نیست

juventus1985
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۱۵
چه لیگی شده لیگ ما!

6 تا تیم 6 امتیازی كه براساس تفاضل رده بندی شدن! :apophys:

ایثار!حیف شد كه باختی! تو 3 دقیقه بازی از این رو به اون رو شد واست!

گیشا هم تونست بارساپولیس رو متوقف كنه تا به تنهایی یكه تازی نكنه تو صدر :good:

R-Win
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۲۳:۵۵
خیلی لیگ جالبی شده
رقابت ها به شدت تنگاتنگ شده

فکر کنم رتبه های تیم ها رو این تعین کنه که حذفی رو چقدر بخوان جدی بگیرند

mnissar
جمعه ۲۱ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۴۹
ببینم بچه ها دوتا سئوال
شما از خرج کردن روی جوانان نتیجه گرفتین ؟
دوم با تمرین دادن فرم بازیکنانتون شدیدآ پائین نمییاد

mnissar
جمعه ۲۱ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۵۴
منم باهاتون موافقم گروه خیلی خیلی پر هیجان و باهال شده ,و اصلا نمیشه گفت کی از کی قویتره و در مورده آخر فصل نمیشه پیشبینی کرد

R-Win
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۲۵
خوب بازی ها داره جالب تر میشه

حقم تو این بازی مساوی نبود
ولی بازم اشکالی نداره

mnissar
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۲۷
ااااااااااااااااااااااااا ااههه بازم باختم که:ouaip::ouaip:
من که دیکه از این باختا خسته شدم اااااااااااا هههههههههههههههههه:bad:
:img-tomato::img-tomato:
:jesors:

juventus1985
سه شنبه ۲۵ تير ۱۳۸۷, ۰۲:۵۸
مخلص آقا ایثار هم هستیم :apophys:

Red Dvils هم خوب از پس گیشا بر اومد.هرچند كه گیشا شانس اورد كه نباخت.

ایثار! روحیه ات رو نباز. هفته دیگه بزن بارساپولیس رو له كن! منم كه گلكسی رو می تركونم :apophys:

واقعاَ بازیه سختی دارم هفته دیگه:blush2::1:

juventus1985
پنجشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۷, ۰۲:۴۰
از جام حذفی حذف شدم!!! :stinker: :apophys:

R-Win
پنجشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۱۹
از جام حذفی حذف شدم!!! :stinker: :apophys:

هیچی دیگه
دو دستی حالا می چسبی به لیگ
:stinker:

juventus1985
پنجشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۳۵
تو جام حذفی تنها هدفم تمرینات تیم بود كه با حداكثر مهاجم بازی كنم و همچنین بالا رفتن تجربه بازیكن های جوونم!

تا چند وقت دیگه كاپ یوونتوسی ها شروع میشه . اون بازی ها رو جدی میگیرم تا حدودی

این افت فرم بیچارم كرده. فوروارد outstanding كه قبلاَ 5ستاره میگرفت ، حالا 3 ستاره شده!!!

R-Win
پنجشنبه ۲۷ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۵۶
تو جام حذفی تنها هدفم تمرینات تیم بود كه با حداكثر مهاجم بازی كنم و همچنین بالا رفتن تجربه بازیكن های جوونم!

تا چند وقت دیگه كاپ یوونتوسی ها شروع میشه . اون بازی ها رو جدی میگیرم تا حدودی

این افت فرم بیچارم كرده. فوروارد outstanding كه قبلاَ 5ستاره میگرفت ، حالا 3 ستاره شده!!!

پس فکر کردی من دارم برای قهرمانی می جنگم ؟؟ :apophys:
خوب همه همین جوریند دیگه
حالا ما تلاش می کنیم که بیشتر دوام بیاریم که بیشتر تجربه کسب کنیم
-----------

حرف افت فورم نزن که من خودم دلم خونه
فکر کنم نصف تیم اصلیم فرمشون زیر ایندکوئته

مخصوصا خط دفاعم :bad: که بهترینشون ورچ شده فرمش :bad:

juventus1985
جمعه ۲۸ تير ۱۳۸۷, ۰۱:۳۵
پس فکر کردی من دارم برای قهرمانی می جنگم ؟؟ :apophys:
خوب همه همین جوریند دیگه
حالا ما تلاش می کنیم که بیشتر دوام بیاریم که بیشتر تجربه کسب کنیم
-----------

حرف افت فورم نزن که من خودم دلم خونه
فکر کنم نصف تیم اصلیم فرمشون زیر ایندکوئته

مخصوصا خط دفاعم :bad: که بهترینشون ورچ شده فرمش :bad:

پس با این حساب تو تیم دوم قدرتمندی داری!!

---
اگه بتونم تیم گلكسی رو ببرم میرم واسه قهرمانی تو نیم فصل اول! :jesors:

R-Win
شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۷, ۰۱:۴۶
پس با این حساب تو تیم دوم قدرتمندی داری!!

---
اگه بتونم تیم گلكسی رو ببرم میرم واسه قهرمانی تو نیم فصل اول! :jesors:

من تیم دوم قدرتمندی ندارم
تیم های حریف فعلا اینقدر شاخ نشدن که بخوان منو به این راحتی ها شکست بدند

juventus1985
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۴۶
له شدم دیگه!

تو 25 دقیقه 4 گل خوردم! مهاجمش هم تو یك چشم به هم زدن هتتریك كرد!

امیدوارم حداقل به این افتضاحی نبازم!

juventus1985
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۵۵
كه افتضاح هم باختم!!

ولی یك ركورد موندگار توی هتتریك زدم! تو طول 90 دقیقه تو گزارش بازی هیچ اسمی از باریكنای من برده نشد!اون آخرا هم به خاطر مصدومیت و تعویض نامی ازشون برده شد!!

یك تاكتیك كاملاَ غلط چیدم!!
ولی بقیه حریفان هم نتایج خوبی به دست نیوردن و اختلافم همچین زیاد نشده با هاشون

R-Win
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۱۴
این هتریک هم دیگه شورش رو در آورده

برید دو بازی آخر من رو تو لیگ ببینید و بگید منصفانه کی باید بازیش رو می برد

من 46.5 ستاره گرفتم رقیب 38.5 بعد من 1--0 می بازم

من که کاملا نا امید شدم از لیگ :sick:
( با این وعض داوری فوتبال فایده نداره :apophys: )

mnissar
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۰۱
سلام
من واقعآ واسیه ارس خوشحالم که اولین بردشو جشن گرفت . بعد از این گروه سخت تر خواهد شد
آروین جان من فکر کنم واسه این باختی که بازی تو خونه حریف بود
و من از باخت نیک اونم با اون نتیجه کلی متعجب شدم

wantonboy13
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۱۷:۱۴
سلام ایثار...
الان Avatare ام تو رو یاد چی میندازه ؟! :jesors:

masoud_dj
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۲۷
اینجا دانشگاه صنعتی شریف قزوینه:3:

R-Win
سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۸۷, ۰۰:۰۷
اینجا دانشگاه صنعتی شریف قزوینه:3:

جانم ؟؟
حالتون خوشه شما ها ؟؟؟
جا گیر نیاوردون بجز اینجا

juventus1985
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۱۷
Ziggurat IFC - juventus 1985
Gisha FC - arasbay
FC Barcapolis - Galaxeis IFC
Red Dvils - mniZar

خب این بازی های هفته دیگه است!

تیم های اول و دوم به مصاف هم میرن كه این بهترین موقعیت واسه بقیه تیم هاست كه بهشون نزدیك بشن.

اگه گلكسی ببره كه فاصله اش خیلی با بقیه زیاد میشه و بقیه واسه دومی باید بجنگن

ایثار و آروین هم باید سر همدیگه رو زیر آب كنن تا یكیشون بالاتر بیاد

mnissar
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۲۳
سلام من که فعلا هنوز تو کاپ موندگار شدم و کلی حال کردم
لیگم باشه واسه نیم فصل دییییییووووووووووم داداش

juventus1985
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۴۳
arasbay بتونه Gisha FC رو متوقف كنه خیلی حال میده ! هاهاها!

R-Win
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۵۴
سلام من که فعلا هنوز تو کاپ موندگار شدم و کلی حال کردم
لیگم باشه واسه نیم فصل دییییییووووووووووم داداش

منم موندگار شدم ولی امیدی به بازی حذفی نیست تیمش خفنه و منم بهترین مهاجمم ( بهترین مهاجم لیگ) مصدومه

juventus1985
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۰۹
منم موندگار شدم ولی امیدی به بازی حذفی نیست تیمش خفنه و منم بهترین مهاجمم ( بهترین مهاجم لیگ) مصدومه

بهترین مهاجم لیگ این بازیكنه تا به این لحظه: Giovanni Chiappori

تو بازی این هفته هم گل های فراوانی خواهد زد

Dangerous boy
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۳۶
تا حالا چند تا گل زده ؟؟

juventus1985
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۷
6تا!

اضافه كنم كه آمار بالای گلزنی تیم های دیگه به خاطر بازی با تیم باتی كه تو لیگون هست رقم خورده.

البته یك 6 گل دیگه هم داریم كه واسه گلكسی هستش

Dangerous boy
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۴۱
ایول
اسکیلش چیه ؟

R-Win
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۳:۱۱
بهترین مهاجم لیگ این بازیكنه تا به این لحظه: Giovanni Chiappori

تو بازی این هفته هم گل های فراوانی خواهد زد

منظورم از لحاظ ستارست
مهاجم من 3 بازی اول فصل رو با فرم ایندکوئت بازی کرده و تا حالا بالای پسبل نرفته
الانم که مصدومه
با این حال 5 تا زده

juventus1985
جمعه ۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۵۴
ایول
اسکیلش چیه ؟

تو تمرینات این هفته بریلیانت شد!

قبلنا زیاد بهش اعتماد نداشتم ولی این فصل رو گوش شیطون كر خوب كار كرده.یعنی انتظار اینو نداشتم كه آمارش تا این حد باشه

ولی تنها مشكلی كه داره اینه كه نزدیكه 22 سالشه! جوونه و كم تجربه!

من تو هتتریك یكی با بالا رفتن فرم مشكل دارم و یكی هم با بالا رفتن تجربه بازیكنا!!

مثلاَ همین بازیكن! 10-07-2007 به تیمم اومده و تقریباَ اكثر بازی ها رو بازی كرده ولی همچنان تجربه اش wretched هستش

juventus1985
دوشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۵:۰۳
اتفاق خاصی تو این هفته نیفتاد!

فقط ایثار شكست خورد اونم با نتیجه سنگین!

آرش هم نزدیك بود كه گیشا رو متوقف كنه كه نشد!

بارساپولیس هم حریف گلكسی نشد!

هفته آخره نیم فصل اول بازی های حساسی هستن!

به امید برد juventus 1985 و Red Dvils و mniZar !

اگه بتونیم هر 3تامون حریفامونو ببریم اختلاف امتیازها خیلی خیلی كم میشه و امیدوارتر از قبل به كارمون ادامه میدیم

R-Win
دوشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۲۵
اتفاق خاصی تو این هفته نیفتاد!

فقط ایثار شكست خورد اونم با نتیجه سنگین!

آرش هم نزدیك بود كه گیشا رو متوقف كنه كه نشد!

بارساپولیس هم حریف گلكسی نشد!

هفته آخره نیم فصل اول بازی های حساسی هستن!

به امید برد juventus 1985 و Red Dvils و mniZar !

اگه بتونیم هر 3تامون حریفامونو ببریم اختلاف امتیازها خیلی خیلی كم میشه و امیدوارتر از قبل به كارمون ادامه میدیم

شرمنده اخلاقه ورزشیت
رو من حساب نکن
هم رقیب شاخه هم تو زمینه اونه و هم بهترین مهاجم و هافبکم مصدوم شدن

juventus1985
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۴۸
ایول به شما 2 تا!

13 دقیقه تا آخر بازی مونده. آروین كه سماوی هستش. ایثار هم كه 4-2 جلو هستش
و
من

3-0 عقب هستم!
تیمم بدجوری افتاده تو سرازیری!اینجوری نمیشه! باید فكری واسه نیم فصل دوم كنم!

juventus1985
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۵۶
ای بابا! چشم خورد آروین! این آخرا 2 گل خورد!!