PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایران تا جام ملت های آسیا

صفحه ها : 1 [2]

intermilan.f.c
شنبه ۲۵ دي ۱۳۸۹, ۱۷:۱۶
گل کریم فوق العاده بود
دارم تو تیمم تمرین گلزنی می دم
چشمو گرفت ;)

رضا
شنبه ۲۵ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۴۴
بازی جالبی که انجام ندادیم ولی خدا رو شکر بردیم:tounge_smile:این برد رو به همه تبریک میگم:1:
خیلی دوست داشتم انصاری فرد تو این بازیها گل بزنه که بالاخره زد.2تا هم زد ولی داور بی شعور یکیشو قبول نکرد:megaphone:
یه سوال عجیب واسه من پیش اومد حین بازی این بود که چرا داور بحرینی انتخاب کردن واسه این بازی؟!!!
مگه نحوه چینش داور ها رو طوری نمیچینن که داور اهل کشوری نباشه که تیم کشورش توی همون گروه و گروه مقابلش(که تیما توی یک چهارم به هم برخورد میکنن)نباشه؟!پس چرا داور بحرینی گذاشتن که کشورش توی گروه مقابل ایران هست؟!تازه امکانش هم هست که ایران توی یک چهارم به بحرین بخوره.
============================
تا حد زیادی از تفکر قطبی که به خسرو حیدری و خلعتبری و انصاری فرد بازی داد خوشم اومد اما نه به این شکل!جلوی تیمی مثل کره شمالی اصلا انتظار نداشتم بازم قطبی با 2 تا هافبک دفاعی بازی کنه.
قطبی باید فهمیده باشه که ایمان مبعلی اصلا بازیکن خوبی برای بازیسازی تیم ملی نیست.بیش از حد بر میگرده به سمت هافبک های تدافعی و نحوه پاس هاش هم بیشتر ایستا هست تا در حال حرکت.ترجیح میدادم حدادی فر یا محمد نوری از اول بازی کنن که خوشبختانه نیمه دوم این اشتباه رو تصحیح کرد.
استفاده از خسرو حیدری هم توی پست هافبک راست اصلا جالب نبود.خسرو هم تک و تنها اصلا نمیتونه مفید بازی کنه.زوج خسرو حیدری و غلامرضا رضایی بیشتر میتونست مثمر ثمر باشه تا زوج نصرتی-حیدری.دیدید که بعد از رفتن نصرتی و اومدن حیدری به دفاع سمت راست بیشتر فعال شد.

===============================
این کریم انصاری فرد هم آدم رو یاد دوران جوونی علی دایی میندازه.مخصوصا صحنه گل فتوکپی برابر اصل علی دایی بود.یادمه دایی هم این توپا رو دقیقا به همین شکل میزد.

================================
این صدا و سیما هم باید یکی رو بفرسته قطر خیابانی رو کنترل کنه:3:بنده خدا قلبش مشکل داره:3:ایران که گل میزنه تا 5 دقیقه بعد خودشو تیکه پاره میکنه:3:

=================================
و خدا رو شکر تو دور بعد به کره جنوبی نمیخوریم:3:استرالیای کند یا بحرین حریف آسون تری نسبت به کره هستن.فقط باید دعا کرد که بحرین بتونه استرالیا رو ببره:3::3:

=================================
این هم ریتینگ بازیکنا:

مهدی رحمتی- 6.5: با عملکرد بسیار خوب مدافعان و بازی دفاعی کره ، دروازه او مورد تهدید جدی قرار نگرفت اما روی اندک موقعیت ها مطمئن نشان داد و یکی، دو موقعیت خطرناک را از مهاجمان حریف گرفت هر چند در لحظات آخر شانس و تیر دروازه به کمک او آمدند تا دروازه اش بسته بماند.

هادی عقیلی-8: علاوه بر این که در دفاع بازی بسیار خوبی انجام داد به خوبی از پس وظیفه ای که قطبی به او محول کرده بود برآمد. پاس های قطری او موقعیت های خوبی را برای بازیکنان ایران بوجود آورد. او یکی از کم اشتباه ترین بازی هایش را به نمایش گذاشت

سیدجلال حسینی-7: او هم مانند هادی عقیلی بازی بی عیب و نقصی به نمایش گذاشت. او علاوه بر این که در قلب مقابل بازیکنان کره ایستاد در هنگام نفوذ احسان حاج صفی به خوبی جای او را پوشش داد تا مشکلی بوجود نیاید.

احسان حاج صفی- 7: نفوذهایش بسیار خطرناک بود و یکی از پرتاب اوت های او منجر به گل ایران شد. البته با هجومی تر شدن جناح راست ایران به نظر می رسید در این بازی وظایف هجومی حاج صفی کاهش یافته بود و او نسبت به بازی مقابل عراق کمتر نفوذ کرد. او همچنان در دفاع چپ توانا و کم اشتباه است اما میل به بازی با توپش را باید در یک سوم دفاعی خودی کم کند.

محمد نصرتی-6: با حضور خسرو حیدری ، وظایف هجومی اش کاسته شده بود اما نتوانست به خوبی ایفای نقش کند. بارها و بارها در مهار توپ هم دچار مشکل شد و یکی از دلایل عدم کارآیی جناح راست تیم ملی این بود که چندان نمی توانست به حیدری کمک کند. دیدیم وقتی فقط یک بار به زمین حریف آمد خسرو حیدری آزاد شد و موقعیتی نصیب ایران شد. نصرتی درجام ملت ها به دفاع راست بازی های تدارکاتی شباهت ندارد.

خسرو حیدری-6: چندان نتوانست انتظارات را برآورده کند و بیشتر از نصرتی مستحق تعویض بود. اگرچه با حضور حیدری جناح راست تیم ملی نسبت به بازی مقابل عراق فعالتر شده بود اما حیدری نتوانست ستاره همیشگی باشد. حیدری در تیم ملی شبحی از آن ماشین گلزنی استقلال بوده و در فاز دفاعی به شدت متزلزل نشان داده.

محمدرضا خلعتبری:6- او هم مانند بقیه بازیکنان نسبت به بازی مقابل عراق دچار افت شده بود. خلعتبری مقابل کره شمالی 90 دقیقه فرصت برای اثبات توانایی هایش داشت اما به نظر می رسد که او تنها در چند دقیقه پایانی بازی همان بازیکن همیشگی بود. او یک فرصت خوب را با خودخواهی از دست داد.

جواد نکونام:6-در این بازی سخت بیشتر توان خود را صرف توپگیری کرد.مامنتظر گلهای جواد هستیم.

پژمان نوری:7.5: مثل همیشه نقطه قوتش دوندگی اش بود اما این فاکتور نتوانست مانع از این شود که جای خالی آندرانیک تیموریان به چشم نیاید. با این حال او یکی از بهترین بازیکنان میدان بود و دوندگی اش مانند سدی مقابل دوندگی بی امان کره ای ها قرار گرفت. نوری بود که تک موقعیت گل ایران در نیمه اول را از دست داد اما با یک پاس فوق العاده این اشتباه را جبران کرد.

ایمان مبعلی :5.5: در این بازی ضربات ایستگاهی چندانی نصیبش نشد که بتواند هنرنمایی کند و قطبی بعد از این که متوجه شد که کره ای ها ضربه خطایی به تیم ملی نخواهند داد او را از زمین بیرون کشید. مبعلی می خواست همانند بازی با عراق بازی کند غافل از این که کره ای ها هم آن بازی را دیده اند.

کریم انصاری فرد:7- او از آن بازیکنانی است که شاید در طول 90 دقیقه به چشم نیاید اما تنها یک فرصت کافی است تا زهرش را به حریف بریزد. مانند همین بازی. انصاری فرد چندان در جریان بازی نمود نداشت اما ستاره بودنش با به ثمر رساندن یک گل در هر نیمه به نمایش گذاشت.

محمد نوری: 6_ بیشتر از ایمان مبعلی در جریان بازی دیده شد اما سه پاس اشتباه او در ضدحملات باعث شد تا تیم ملی عدم تعادل را در یک سوم میانی حس کند. محمد نوری باید قدری از خونسردی اش بکاهد تا بیش از آن چه امروز دیدیم با ورودش به تیم ملی کمک کند.

غلامرضا رضایی:6- یک تکروی اشتباه او نزدیک بود کار دست تیم ملی دهد اما از یاد نبریم که با حضور او در همان اندک دقایق به اندازه تمام دقایق قبلی ما صاحب توپ در زمین حریف شدیم.

faraz36
شنبه ۲۵ دي ۱۳۸۹, ۲۰:۴۶
با برد عراق کاره ایران برای صدر جدول سخت تر شده
چون امارات برای صعود با ایران میجنگه
به نظره من این زیبا ترین بازی این دوره تا بحال بود

faraz36
شنبه ۲۵ دي ۱۳۸۹, ۲۰:۴۷
برد ایران رو تبریک میگم به امید برد کره ش

'Mohammad
شنبه ۲۵ دي ۱۳۸۹, ۲۲:۳۴
منم تبریک میگم

رضا
شنبه ۲۵ دي ۱۳۸۹, ۲۲:۵۲
انصافا عراق تیم خوبی داره.بازی امروزش هم مقابل امارت خیلی دیدنی بود.فقط حیف که مربی بی شعوری داره که داره تیم رو به فنا میده:3:

faraz36
شنبه ۲۵ دي ۱۳۸۹, ۲۳:۳۷
انصافا عراق تیم خوبی داره.بازی امروزش هم مقابل امارت خیلی دیدنی بود.فقط حیف که مربی بی شعوری داره که داره تیم رو به فنا میده:3:

امارات هم خیلی خوب بود
کلا نسبت به سالهای قبل خیل بهتر شده

hsmoa
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۰۶:۵۹
فراز جان اول شدن تیم ملی حتمی شده چون بازی رودر رو مهم تر از تفاضل گل هستش
راستی من هم این برد رو به همه تبریک میگم

intermilan.f.c
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۰۷:۲۸
منم تبریک میگم.خدا کنه قهرمان بشیم
فقط خدا کنه

'Mohammad
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۱۱:۳۸
من ترجیح میدم کره شمالی بیاد بالا اگر ایران اماراترو ببره ( که باید ببره :3: ) کره هم عراق رو ببره کره میاد بالا
ولی خب اگر قرار باشه حتما از بین دو تیم عراق امارات یکی بیاد بالا ترجیح میدم عراق باشه تا اون امارات کثیف :3:

faraz36
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۱۱:۵۶
منم دوس دارم کره بیاد هر دو حذف شن
اما بعید میدونم بیاد بالا با این بازی بسته:1:

gattus
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۱۳:۰۹
اول برد رو تبریک میگم دیشب داشت مساوی میشد منم کیف میکردم اون مدافع از کجا اومد یهو زد تو گل؟:3:
در مورد گل انصاریفر باید بگم یه سوپر گل زد به شخصه خیلی بهش علاقمند شدم مخصوصا اینکه بعد از گل شادی مخصوص علی دایی رو انجام داد فکر کنم اگر به امارات نره میتونه بازیکن بزرگی بشه حاج صفی هم بازیکن خوبی نشون داده اما خسرو حیدری خیلی بد بازی کرد شاید اگر به جای رضایی افشین میومد تو زمین بهتر بود چون حفظ توپش بهتره !!
در مورد حریفامون هم باید بگم ترجیح میدم استرالیا باشه چون بحرین اگر یه گل بزنه بازی کثیف عربیش رو انجام میده و کره هم با توجه به بازیش با هند اول میشه و دیگه به ما نمیخوره اگر استرالیا رو ببریم باید با برنده ی بازی تیم اول گروه 2 و تیم دوم گروه 1 بازی کنیم برای همین آرزو میکنم که امشب قطر دوم بشه و فردا شب اردن اول اگر اردن سوریه رو ببره و عربستان هم از ژاپن امتیاز بگیره شانس اردن برای اول شدن بالاست

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۱۳:۱۱
من اصلا از هیچ کودومشون خوشم نمی اد:3:
منم دوس دارم کره بیاد هر دو حذف شن
اما بعید میدونم بیاد بالا با این بازی بسته:1:
من ترجیح میدم کره شمالی بیاد بالا اگر ایران اماراترو ببره ( که باید ببره :3: ) کره هم عراق رو ببره کره میاد بالا
ولی خب اگر قرار باشه حتما از بین دو تیم عراق امارات یکی بیاد بالا ترجیح میدم عراق باشه تا اون امارات کثیف :3:
من به گزینه ی هیچ کدام رای می دم:3:

amin_michael5
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۱۳:۵۷
منم این برد رو به همه تبریک میگم :1:

انصاری فرد با همه جوونیش چه حرکت پخته ای انجام داد سر گل :1: واقعا باید بهش گفت دمت گرم به خاطر اون حرکت :3:

amin_michael5
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۱۴:۰۰
آقا امروز داشتم روزنامه ها رو میخوندم که دیدم تیتر زده :

نکونام : خبرنگار عرب باید از پنج روز قبل برای مصاحبه وقت بگیره :3:

کلی حال کردم :3: :3::3::3:

amirlefthand
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۱۴:۱۷
آقا امروز داشتم روزنامه ها رو میخوندم که دیدم تیتر زده :

نکونام : خبرنگار عرب باید از پنج روز قبل برای مصاحبه وقت بگیره :3:

کلی حال کردم :3: :3::3::3:

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

'Mohammad
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۱۵:۰۸
اول برد رو تبریک میگم دیشب داشت مساوی میشد منم کیف میکردم اون مدافع از کجا اومد یهو زد تو گل؟:3:
در مورد گل انصاریفر باید بگم یه سوپر گل زد به شخصه خیلی بهش علاقمند شدم مخصوصا اینکه بعد از گل شادی مخصوص علی دایی رو انجام داد فکر کنم اگر به امارات نره میتونه بازیکن بزرگی بشه حاج صفی هم بازیکن خوبی نشون داده اما خسرو حیدری خیلی بد بازی کرد شاید اگر به جای رضایی افشین میومد تو زمین بهتر بود چون حفظ توپش بهتره !!
در مورد حریفامون هم باید بگم ترجیح میدم استرالیا باشه چون بحرین اگر یه گل بزنه بازی کثیف عربیش رو انجام میده و کره هم با توجه به بازیش با هند اول میشه و دیگه به ما نمیخوره اگر استرالیا رو ببریم باید با برنده ی بازی تیم اول گروه 2 و تیم دوم گروه 1 بازی کنیم برای همین آرزو میکنم که امشب قطر دوم بشه و فردا شب اردن اول اگر اردن سوریه رو ببره و عربستان هم از ژاپن امتیاز بگیره شانس اردن برای اول شدن بالاست

فکر کنم از دورتموند پیشنهاد داره دقیق نمی دونم ولی اول جام ملت ها گفته بود فعلا به تیم ملی فکر می کنم نه پیشنهاد دورتموند من حال نداشتم خبرشو بخونم :3: الان بگردم ببینم پیداش می کنم

'Mohammad
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۱۵:۱۲
انصاری‌فرد: مهاجمان تيم ملی با هم دعوا ندارند/ در مورد دورتموند و ساير پيشنهادها بعد از جام ملت‌ها حرف می‌زنم

ما همه با هم دوست هستيم و مهاجمان تيم ملی با يكديگر دعوا ندارند. فكر می‌كنم نتيجه گرفتن تيم ملی از همه چيز مهمتر است و من نسبت به اين مسأله حساسيتی ندارم....

كریم انصاری‌فرد مهاجم نوك تیم ملی در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا برای قرار گرفتن در تركیب ثابت با محمد غلامی و رضا نوروزی رقابت خواهد كرد. او در پاسخ به این سوال كه فكر می‌كنی برای قرار گرفتن در تركیب ثابت چقدر شانس داشته باشی؟ به خبرنگار سایت گل می‌گوید:« این موضوع دست من نیست و سرمربی تصمیم‌گیرنده است. شاید تا پایان جام ملت‌ها ذخیره باشم و شاید هم در تركیب ثابت قرار بگیرم.»

انصاری‌فرد در پاسخ به این سوال كه قبول داری رقابت در بین مهاجمان تیم ملی شدید است، تأكید می‌كند:« ما همه با هم دوست هستیم و مهاجمان تیم ملی با یكدیگر دعوا ندارند. فكر می‌كنم نتیجه گرفتن تیم ملی از همه چیز مهمتر است و من نسبت به این مسأله حساسیتی ندارم. تیم ملی در خط حمله بازیكنان بسیار خوبی دارد و امیدوارم هر كس بازی كرد عملكرد خوبی داشته باشد.»

انصاری‌فرد در مورد بازی قطر و اینكه در دو بازی دوستانه مقابل آنگولا و قطر فقط 45 دقیقه به میدان رفت می‌گوید:« من نسبت به این موضوع اعتراضی ندارم چرا كه قطبی تصمیم‌گیرنده است. به نظر من اردوی قطر برای هماهنگی بازیكنان خیلی خوب بود و این دو بازی دوستانه هم به سود تیم ما بود.»

چند روزه پیش سایت معتبر ساكرنت خبری در مورد بازیكنان آینده‌دار و جوان فوتبال دنیا منتشر كرد و در مورد انصاری‌فرد نوشت كه او مهاجم آینده‌داری است و مدنظر باشگاه دورتموند آلمان قرار دارد. انصاری‌فرد در پاسخ به این سوال كه آیا باشگاه دورتموند پیشنهادی به باشگاه سایپا داده است می‌گوید:« من دوست ندارم زیاد در مورد این موضوع حرف بزنم. این خبر را یك سایت معتبر منتشر كرده و من ترجیح می‌دهم در مورد دورتموند بعد از جام ملت‌های آسیا حرف بزنم. از چند لیگ اروپایی دیگر پیشنهاد دارم ولی بعد از جام ملت‌ها همه چیز روشن خواهد شد و بهتر است الان حرفی نزنم.»

'Mohammad
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۱۵:۲۱
همه رکوردهاي جام ملتها براي ايران

مرور تاریخ جام ملتهای آسیا نشان می دهد که علیرغم حسرت 35 ساله تیم ملی برای قهرمانی در این رقابت ها اما هنوز هم به یمن درخشش در سه دوره پیاپی این رقابت ها در سالهای 1968، 1972 و 1976 که منجر به رقم خوردن اولین و آخرین توالی سه باره قهرمانی در جام ملتها شده همه رکوردهای اصلی این بازیها در اختیار ایران است.
بیشترین تعداد حضور با 11 دوره البته با شراکت کره جنوبی، بیشترین تعداد بازی در این رقابت ها با 54 بازی که تیم دوم کره جنوبی است با 50 بازی، بیشترین تعداد پیروزی در این رقابت ها با 31 برد که تیم دوم کره جنوبی است با تنها 23 پیروزی، بیشترین گل زده با 106 گل که تنها تیم قاره است که بیش از 100 گل به ثمر رسانده و تعداد گلهای زده اش سه رقمی است و فاصله ای وحشتناک با تیم دوم یعنی کره جنوبی دارد که فقط 79 گل زده است.
بهترین تفاضل گل با عدد 66 که نسبت به تیم دوم یعنی ژاپن با فقط تفاضل گل 23 فاصله ای زیاد و تقریبا جبران ناپذیر است. بیشترین تعداد قهرمانی با سه بار بالای سر بردن جام به اندازه عربستان و ژاپن و در نهایت هشت بار حضور در نیمه نهایی که البته در این رکورد ژاپن هم شریک ایران است.

منبع ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

'Mohammad
يکشنبه ۲۶ دي ۱۳۸۹, ۱۵:۲۲
مهاجم تيم فوتبال كره شمالي:عقيلي زندگي را براي من سخت كرده بود

به گزارش روز يکشنبه سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا، کره شمالي در اولين بازي خود با تساوي بدون گل مقابل امارات متوقف شد و روز گذشته در دومين بازي يک بر صفر به ايران باخت.
جونگ تائه سه تصريح کرد: نتيجه ناراحت کننده اي مقابل ايران گرفتيم. ما خوب بازي کرديم و توپ را در ميانه ميدان در اختيار داشتيم اما نتوانستيم فرصت هاي زيادي به دست آوريم.
وي با اشاره به عملکرد خوب عقيلي و ديگر مدافعان ايران تاکيد کرد: مدافع شماره 5 ( هادي عقيلي ) عالي بود و من به شدت تحت تاثير عملکرد او قرار داشتم.
در اين بازي هادي عقيلي، مدافع تيم ملي ايران به عنوان بهترين بازيکن زمين انتخاب شد.

منبع ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

amin_michael5
دوشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۹, ۱۶:۳۰
چه حالی میده این عربستان داره سوسک میشه :3:

faraz36
دوشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۰۶
باخت عربستان رو تبریک میگم چه حالی داد
گزارشگر سعودی ها داشت گریه میکرد:3:

amirlefthand
دوشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۲۳
باخت عربستان رو تبریک میگم چه حالی داد
گزارشگر سعودی ها داشت گریه میکرد:3:

حالا نوبت مام میرسه با این خیابانی که من میبینم فک کن مااگه حذف بشیم توی جایگاه خبرنگارا قمه میزنه:3:

رضا
دوشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۳۷
بر خلاف همه من اصلا از حذف عربستان خوشحال نشدم:3:.
دلم میخواست عربستان بیاد بالا و به ایران بخوره تا تلافی اون بازی شوم توی تهران رو سرشون در بیاریم که نشد:3:

===========================================
انصافا ژاپن تیمش فراتر از آسیاست.:scare::SugarwareZ-074:
البته این بازی یه مقایسه جالب هم بین سیستم 1-3-2-4 ژاپن و سیستم 1-3-2-4 ایران باشه.:3:
ژاپن موقع دفاع با حدود 7 تا 9 بازیکن دفاع میکنه و موقع حمله هم با 4تا 6 بازیکن حمله.
در حالیکه تیم ما موقع دفاع با 7تا دفاع میکنه و موقع حمله با حد اکثر 4 نفر حمله:3::3:

==========================================
دیشب تو شبکه 3 یه بحثی راه انداخته بودن بین دکتر صدر و تقوی و انصاری فرد که حرفای جالبی رد و بدل شد.
یکیاز اون حرفا حرفی بود که تقوی زد که به نظرم یکی از عمده ترین مشکلات فوتبال ما در حال حاضر رو بیان میکنه.
تقوی میگفت نگاه کنید کریم انصاریفرد که از لحاظ استیل و سبک بازی شبیه بازیکنای کلاسیک اروپاست در حال حاضر چند تا بازی ملی داره و نایف حزازی مهاجم 23 ساله عربستان چند تا !!!

البته دیشب هم کلی دعوا کردن که بالاخره تیم ملی ستاره داره یا نداره که به نتیجه هم نرسیدن:3::3:

intermilan.f.c
دوشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۴۴
این عربا هرچی بیشتر بوخورن بیشتر جیگر آدم حال میاد

amin_michael5
دوشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۹, ۱۹:۳۲
بر خلاف همه من اصلا از حذف عربستان خوشحال نشدم:3:.
دلم میخواست عربستان بیاد بالا و به ایران بخوره تا تلافی اون بازی شوم توی تهران رو سرشون در بیاریم که نشد:3:

نه بابا بالا هم که میومد به ایران که نمیخورد:1: اگرم میخورد یهو دوباره میباختیم بیشتر میسوختیم :3:

این جوری حالش بیشتر بود :3: 5 تااااااااااااااااااا :3:

faraz36
دوشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۹, ۲۰:۱۶
دو تا چیزو هرگز فراموش نمیکنم
باخت به عربستان با اون شادی مسخرشون:3:تو آزادی
برد بحرین مقابل ایران و ور داشتن پرچم عربستان چرخوندنش توسط بازیکنان بحرین تو ورزشگاه:3:

faraz36
دوشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۹, ۲۰:۱۸
عربستان و کویت و سوریه حذف شدن انشالله عراق و اماراتم حذف میشن

gattus
دوشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۹, ۲۰:۳۷
پسر چقدر خندیدم الکاس یا الکعس:3: داشت بازی اردن رو نشون میداد بعد یهو گفت لایمکن اربع نمیدونم چی سعودی:3: داشت خودش رو می ..ید:3: یه چیزایی که فهمیدم میگفت از عربستان انتظار میرفت به این دوتا عربا کمک کنه برن بالا:3: بعد گفت انشاالله 4تا تیم آخر عربی باشن یا از تیمای عربی جز 4تا باشن:3:کلا خیلی حال کردم پوزشون خورد زمین:3: این سایت گل رو هم باید گل بگیرن:3:گفته بود ایران اگر بازی اولش رو ببره باید با برنده ی ژاپن با قطر بازی کنه الان بقیه زدن با ازبکستان و اردن :3: به شخصه بازی با استرالیا رو ترجیح میدم چون اگر بحرین جلو بیوفته هی مصدوم میشن:3: نمیشه بازی کرد ولی اگر بهشون گل بزنی سوراخ میشن:3: بازی بعدش هم که تقریبا آسونه دلایلش رو هم دیشب شنیدیم:3:
خلاصه اگر یک چهارم رو ببریم من احساس میکنم به فینال رسیدیم ولی حریفمون از بین عراق-کره یا ژاپن میشه:3:

amirlefthand
دوشنبه ۲۷ دي ۱۳۸۹, ۲۱:۲۴
ژاپن قهرمانه خلاص

faraz36
سه شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۹, ۰۰:۰۰
بعید میدونم بحرین بتونه کاری کنه چون خیلی ضعیفه امسال با هند هم زیاد خوب بازی نکرد

gattus
سه شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۹, ۱۷:۵۶
برای پنجمین سال پیاپی:3:
ایران - کره ی جنوبی
:3:
این بار نوبته ایرانه:3:

30n4
سه شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۰۹
بد شد،البته دیر یا زود این بازی باید انجام میشد و میشه گفت بهترین موقع خوردیم بهشون

هم از لحاظ روحی وضعمون خوبه هم به خاطر اینکه بازی فردا برای ما تشریفاتی هست از لحاظ بدنی هم حریف جلوتر هستیم.امیدوارم بتونیم ببریم

رضا
سه شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۱۳
اصلا له آینده ایران تو مرحله حذفی خوشبین نیستم.کره که تیم بسیار بهتری نسبت به تیم ماست و همون تیم جام جهانیش رو با کمترین تغییر و با هماهنگی بیشتر آورده به بازیا.

از سد کره هم رد بشیم احتمال زیاد تو نیمه نهایی میخوریم به ژاپن که زد عربستان رو با بازی زیباش له و لورده کرد:3:
قرعه فوق العاده سختی به ایران خورده.

============================
یکی از روزنامه های خودمون امروز واسه بازی عربستان-ژاپن تیتر جالبی زده.نوشته:
المالدیو سعودی:3::3:

gattus
سه شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۱۴
قطبی گفته که به تیمش استراحت نمیده و باز هم با ترکیب اصلی بازی میکنه چون میخواد ببره اما شاید بعدا نظرش عوض بشه:SugarwareZ-279:

رضا
سه شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۳۲
قطبی گفته که به تیمش استراحت نمیده و باز هم با ترکیب اصلی بازی میکنه چون میخواد ببره اما شاید بعدا نظرش عوض بشه:SugarwareZ-279:

دروغ گفته:3:
چند روزه دارن میگن تیم دوم میره تو زمین.احتمال زیاد 5-6 تا تغییر رو شاخشه:boredom:

faraz36
سه شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۳۴
دروغ گفته:3:
چند روزه دارن میگن تیم دوم میره تو زمین.احتمال زیاد 5-6 تا تغییر رو شاخشه:boredom:

من بودم هر 11 بازیکن رو عوض میکردم هم مصدوم یا محروم نمیدیم هم شناخته بهتری پیدا میکنه
هم انگیزه اونا هم بالا میره

faraz36
سه شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۳۸
قرعه فوق العاده سختی به ایران خورده.

برای قهرمانی باید از سد همه گذشت اما من زیاد خوشبین نیستم:SugarwareZ-293:

gattus
سه شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۵۷
اون سمت فقط استرالیا هست و به احتمال زیاد عراق که میخورن به هم و یکیشون حذف میشن و اون دو تیم شوتن! اما سمت ایران ژاپن و کره هستند! استرالیا به احتمال بالا میاد فینال اما این سمت تیمی که میاد بالا دو تا بازی سخت داره. حتی اگر قطر ژاپن رو ببره باز هم میزبان هست و سخته!

هرچی فکر میکنم نمیتونم پیش بینی کنم چون بازی کره رو ندیدم:3:بازی اول کره خواب بودم دومی هم کلاس بودم:3:

amin_michael5
سه شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۹, ۱۹:۲۰
شاید کره و زاپن تیم قوی داشته باشن اما در عوضش ما کلی انگیزه داریم :3:

بچه ها هم قسم شدن که تیم رو قهرمان کنن که البته بعید هم نیست:1:ایرانی جماعت هرکاری بخواد میکنه:1:

مخصوصا حالا که قلب شیر هم داریم :3:

رضا
سه شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۹, ۱۹:۵۴
شاید کره و زاپن تیم قوی داشته باشن اما در عوضش ما کلی انگیزه داریم :3:

بچه ها هم قسم شدن که تیم رو قهرمان کنن که البته بعید هم نیست:1:ایرانی جماعت هرکاری بخواد میکنه:1:

مخصوصا حالا که قلب شیر هم داریم :3:

اون شور و حرارت به نظرم اسمش انگیزه نیست.ما ایرانیا سریعا با یه غوره سردیمون میشه و با یه مویز گرمی.قبل جام ملتها دهن قطبی رو سرویس کردیم اما حالا به به و چه چهی راه انداختیم که نگو.البته باید انتظار داشت که بعد از حذف احتمالی تیکه بزرگه قطبی گوششه:3:

هنوز هم میگم این تیم ابزار قهرمان شدن رو نداره.تو دو بازی هم که بردیم شانس یکی از مهمترین بازیکنای ما بود:3::3:

این تیم هم مثل تیم امید که تو گوانجو شرکت کرد تازه عیارش از بازی با کره معلوم میشه.تیم امید رو هم اینقدر به به و چه چه در موردش کردن اما تا به ژاپن باخت پیروانی رو سلاخی کردن:3:

به گروه ما گفتن گروه مرگ در حالیکه از گروه 1 و 3 هم ضعیف تر بود.کره شمالی که اصلا کره شمالی قدیم نبود.عراق هم با مربی جدیدش اصلا شبیه عراق 2007 نبود.امارت هم که پوست انداخته و مثل اماراتی که حال ما رو مقدماتی جام جهانی گرفت نیست.

اگه ایران از سد کره رد بشه اونوقت میشه گفت ایران یکی از کاندیداهای قهرمانیه

رضا
سه شنبه ۲۸ دي ۱۳۸۹, ۲۰:۰۷
اون سمت فقط استرالیا هست و به احتمال زیاد عراق که میخورن به هم و یکیشون حذف میشن و اون دو تیم شوتن! اما سمت ایران ژاپن و کره هستند! استرالیا به احتمال بالا میاد فینال اما این سمت تیمی که میاد بالا دو تا بازی سخت داره. حتی اگر قطر ژاپن رو ببره باز هم میزبان هست و سخته!

هرچی فکر میکنم نمیتونم پیش بینی کنم چون بازی کره رو ندیدم:3:بازی اول کره خواب بودم دومی هم کلاس بودم:3:

بهترین بازی های جام رو تا به حال از لحاظ بازی زیبا ژاپن و بعدش کره انجام دادن.از کره هم رد بشیم من از ژاپن فوق العاده میترسم:3:

faraz36
چهارشنبه ۲۹ دي ۱۳۸۹, ۱۱:۱۷
برخلاف خیلی ها که از ژاپن تعریف می کنند من میگم ژاپن نمیتونه قطر رو ببره:3:
میگی نه نگاه کنید:1:

faraz36
چهارشنبه ۲۹ دي ۱۳۸۹, ۱۱:۱۸

رضا خان راس میگی :3:

رضا
چهارشنبه ۲۹ دي ۱۳۸۹, ۱۳:۱۸
برخلاف خیلی ها که از ژاپن تعریف می کنند من میگم ژاپن نمیتونه قطر رو ببره:3:
میگی نه نگاه کنید:1:

من میگم ژاپن به قطر حداقل 2تا میزنه:SugarwareZ-141:قطر اصلا تیم خوبی نیست.

gattus
چهارشنبه ۲۹ دي ۱۳۸۹, ۱۶:۵۶
تیم ملی فوتبال کشورمان عصر شنبه هفته آینده در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال جام ملت‌های 2011 آسیا در ورزشگاه قطر اسپورت شهر دوحه به مصاف ملی پوشان فوتبال کره جنوبی می رود. این بیست و چهارمین جدال تیم‌های ایران و کره جنوبی است که بازهم در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا برگزار می شود.

تیم‌های ایران و کره جنوبی تا به امروز 24 بار مقابل هم صف‌آرایی کرده‌اند که سهم تیم کشورمان 9 پیروزی بوده و تیم کره جنوبی نیز به هشت پیروزی دست یافته است. جدال دو قدرت سنتی قاره کهن در هفت بازی نیز به نتیجه تساوی انجامیده است.

بازی ایران و کره جنوبی کم کم به یک بازی سنتی در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا تبدیل می شود. دو تیم از سال 1996 که یازدهمین دوره جام ملت‌های آسیا در دوحه امارات برگزار شد، جدال خود در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا را آغاز کردند که تا به امروز ادامه پیدا کرده است.

در چهار دیداری که تیم‌های ایران و کره جنوبی در چهار دوره اخیر جام ملت‌های آسیا برای صعود به نیمه نهایی رقابت‌ها برگزار کرده‌اند، بصورت یک در میان هر کدام از دو تیم پیروزی شده‌اند که سهم هر یک از آنها 2 پیروزی است.

از قضا این بار نوبت تیم ملی ایران است که پس از برتری در مرحله یک چهارم نهایی یازدهمین و سیزدهمین دوره جام ملت‌های آسیا در پانزدهمین دوره جام ملت‌های آسیا از سد "افتخار قاره کهن" - لقب تیم ملی کره جنوبی - عبور کرده و جواز حضور در جمع چهار تیم برتر آسیا قرار بگیرند.

جام ملت‌های 1996 - مرحله یک چهارم نهایی
بیست و پنجم آذر 1375
* ایران 6 - کره جنوبی 2، ورزشگاه النصر دبی
گل‌ها: علی دایی (66، 77، 82 و 89 - پنالتی)، کریم باقری (31) و خداداد عزیزی (52) برای ایران و کیم دو هون (11) و سین تائه یونگ (34) برای کره جنوبی
بازیکنان تیم ایران: نیما نکیسا، نعیم سعداوی، افشین پیروانی، محمد خاکپور، فرشاد فلاحت زاده، علیرضا منصوریان (84 - داریوش یزدانی)، مهرداد میناوند، کریم باقری، حمید استیلی، خداداد عزیزی (89 - مهدی مهدوی‌کیا) و علی دایی
سرمربی: محمد مایلی‌کهن

جام ملت‌های 2000 - مرحله یک چهارم نهایی
اول آبان 1381
* ایران یک - کره جنوبی 2، ورزشگاه المپیک بیروت
گل‌ها: کریم باقری (71) برای ایران و کیم سانگ سیک (90) و لی دونگ گوک (99) برای کره جنوبی
بازیکنان تیم ایران: پرویز برومند، سهراب بختیاری‌زاده، بهروز رهبری‌فرد، محمدرضا مهدوی، مهرداد میناوند، کریم باقری، علیرضا امامی‌فر (90 - محمد نوازی)، حامد کاویانپور، مهدی مهدوی‌کیا (89 - علی کریمی)، حمید استیلی (83 - داریوش یزدانی) و علی دایی
سرمربی: جلال طالبی

جام ملت‌های 2004 - مرحله یک چهارم نهایی
نهم مرداد 1385
* ایران 4 - کره جنوبی 3، ورزشگاه المپیک شهر چونگ کینگ
گل‌ها: علی کریمی (10، 20 و 77) و پارک جین سئوپ (51 - گل به خودی) برای ایران و سئول کی هیئون (16)، لی دونگ گوک (25) و کین نام ایل (68) برای کره جنوبی
بازیکنان تیم ایران: ابراهیم میرزاپور، یحیی گل‌محمدی، حسین کعبی (90 - مهدی امیرآبادی)، ابراهیم تقی‌پور (17 - ایمان مبعلی)، جلال کاملی مفرد، سیدمحمد علوی، جواد نکونام، ستار زارع، مهدی مهدوی‌کیا، علی کریمی و علی دایی
سرمربی: برانکو ایوانکوویچ

جام ملتهای 2007 - مرحله یک چهارم نهایی
سی و یکم تیر 1386
* ایران صفر (2) - کره جنوبی صفر (4)، ورزشگاه بوکیت جلیل مالزی
ضربات پنالتی: فریدون زندی و غلامرضا عنایتی ضربات اول و سوم ایران را تبدیل به گل کردند اما ضربات مهدوی‌کیا و رسول خطیبی از دست رفت
بازیکنان تیم ایران: حسن رودباریان (120 - وحید طالب‌لو)، رحمان رضایی، سید جلال حسینی، محمد نصرتی، مهدی مهدوی کیا، مهرزاد معدنچی (62 - فریدون زندی)، علی کریمی، جواد نکونام، آندرانیک تیموریان، وحید هاشمیان (87 - غلامرضا عنایتی) و رسول خطیبی
سرمربی: امیر قلعه‌نویی

- در زیر نگاهی به دیدارهای ایران و کره جنوبی خواهیم داشت:
سال 1958
* ایران صفر - کره جنوبی 5 (بازی‌های آسیایی - توکیو)

سال 1970
* ایران صفر - کره جنوبی یک (بازی‌های آسیایی - بانکوک)

سال 1971
* ایران صفر - کره جنوبی 2 (بازی دوستانه - سئول)

سال 1971
* ایران 2 - کره جنوبی صفر (بازی دوستانه - سئول)

سال 1972
* ایران 2 - کره جنوبی یک (جام ملت‌های آسیا - بانکوک)

سال 1974
* ایران 2 - کره جنوبی صفر (بازی‌های آسیایی - تهران)

سال 1977
* ایران صفر - کره جنوبی صفر (مقدماتی جام جهانی - بوسان)

سال 1977
* ایران 2 - کره جنوبی 2 (مقدماتی جام جهانی - تهران)

سال 1982
* ایران یک - کره جنوبی صفر (بازی‌های آسیایی - دهلی نو)

سال 1986
* ایران یک - کره جنوبی یک (در ضربات پنالتی کره با نتیجه 6 بر 5 به برتری دست یافت) (بازی‌های آسیایی - سئول)

سال 1988
* ایران صفر- کره جنوبی 3 (جام ملت‌های آسیا – دوحه)

سال 1990
* ایران یک - کره جنوبی صفر (بازی‌های آسیایی - پکن)

سال 1993
* ایران صفر - کره جنوبی 3 (مقدماتی جام جهانی - دوحه)

سال 1996
* ایران 6 - کره جنوبی 2 (جام ملت‌های آسیا - دوبی امارات)

سال 2000
* ایران یک - کره جنوبی 2 (جام ملت‌های آسیا - تریپولی)

سال 2001
* ایران صفر - کره جنوبی یک (بازی دوستانه - قاهره)

سال 2004
* ایران 4 - کره جنوبی 3 (جام ملت‌های آسیا - جینان چین)

سال 2005
* ایران صفر - کره جنوبی 2 (بازی دوستانه - سئول)

سال 2006
* ایران یک - کره جنوبی یک (مقدماتی جام ملت‌های آسیا - سئول)

سال 2006
* ایران 2 - کره جنوبی صفر (مقدماتی جام ملت‌های آسیا - تهران)

سال 2007
* ایران صفر - کره جنوبی صفر (در ضربات پنالتی کره با نتیجه 4 بر2 به برتری دست یافت) (جام ملت‌های آسیا - کوالالامپور مالزی)

سال 2009
* ایران یک - کره جنوبی یک (مقدماتی جام جهانی - تهران)

سال 2009
* کره جنوبی یک - ایران یک ( مقدماتی جام جهانی - سئول)

سال 2010
کره جنوبی صفر - ایران یک (بازی دوستانه - سئول)

سال 2011
* ایران ؟ - کره جنوبی ؟ (جام ملت‌های آسیا - دوحه قطر)

amin_michael5
چهارشنبه ۲۹ دي ۱۳۸۹, ۲۰:۳۷
یه برد شیرین دیگه برای ما :3:

این برد رو هم به همه تبریک میگم :3:

خداییش بردن عربا یه حال دیگه ای داره :3:

intermilan.f.c
چهارشنبه ۲۹ دي ۱۳۸۹, ۲۰:۵۹
اصلاً هرچی به عربا گل می زنیم جیگر آدم حال میاد

gattus
چهارشنبه ۲۹ دي ۱۳۸۹, ۲۱:۲۱
جوووووووووونم افشین خیل خوب بازی کرد:3:
داور هم نامرد بهش کارت داد بعد همین اخراج یه تکل دوپا او عربه زد باید اخراج میشد!!این اخراج دومی هم زوری بود:3:
ولی دم ایران گرمه مثل اینکه:3:

'Mohammad
چهارشنبه ۲۹ دي ۱۳۸۹, ۲۱:۳۳
خیلی حال داد از همش بیشتر گل به خودیه :SugarwareZ-179:

30n4
چهارشنبه ۲۹ دي ۱۳۸۹, ۲۱:۴۱
خدایی از این مسخره تر نمیشد،داور از کشوریه که ما بازی بعدیمون باهاشه هر بازیکنی رو اخراج کنه بازی با کره رو از دست میده.این حرکت دیگه واقعا نوبر بود توی تصویر هم معلوم بود به هم برخورد نکردن ولی داور تحت تاثیر دروازبان قرار گرفت

رضا
چهارشنبه ۲۹ دي ۱۳۸۹, ۲۱:۵۷
خدایی از این مسخره تر نمیشد،داور از کشوریه که ما بازی بعدیمون باهاشه هر بازیکنی رو اخراج کنه بازی با کره رو از دست میده.این حرکت دیگه واقعا نوبر بود توی تصویر هم معلوم بود به هم برخورد نکردن ولی داور تحت تاثیر دروازبان قرار گرفت

معلوم نیست این کمیته داوران بازیا دارن چه غلطی میکنن.بازی قبلی هم داور بحرینی گذاشته بودن.عقل آدم میگه نباید داوری انتخاب کرد که تیم کشورش توی همون گروه و گروه مقابل باشه.این انتخاب که از قبلی هم مسخره تر بود:stinker:

=============================
منم این برد رو تبریک میگم.
انصافا بهترین بازیمون بود تو این 3 بازی.این بازی نشون داد که 2تا هافبک طراح خیلی بهتر از 2تا هافبک دفاعیه.بازی نیمه دوم فوق العاده بود.امیدوارم بازی با کره هم با همین سیستم بازی کنیم احتمالا میبریم.
باید اعتراف کنم این ایران با این سیستم توانایی قهرمان شدن رو داره:3:

==============================
این آرش افشین هم نشون داد استعداد مسعود شجاعی شدن رو داره:3:حاضره توپو بزنه اوت اما پاس نده:3:انصافا صحنه گل اول حق غلامی بود که گل بزنه.کلی دوید.2بار زد تیر اما گل نشد:3:

رضا
چهارشنبه ۲۹ دي ۱۳۸۹, ۲۲:۳۹
اینم یه نکته جالب:

رکورد منحصر بفرد آرش افشین؛ گلزنی و اخراج در شب تولد!
آرش افشین با 20 سال و 364 روز سن دومین گلزن جوان ایران در تاریخ جام ملتهای آسیا پس از کریم انصاری فرد است. او در شب تولدش هم گل زد و هم اخراج شد!

سایت گل- آرش افشین بازیکن جوان تیم ملی در بازی مقابل امارات در جام ملتهای 2011 آسیا، رکورد منحصر بفردی را از خود به جای گذاشت. افشین در دومین بازی ملی اش موفق به زدن اولین گل ملی اش شد و چند دقیقه بعد با کارت قرمز از بازی اخراج شد. این اتفاق در حالی روی داد که این بازیکن جوان فردا 21 ساله می شود و با این گل دومین گلزن جوان ایران در تاریخ جام ملتهای آسیا شد. کریم انصاری فرد همین چند روز قبل رکورد جوان ترین گلزن تیم ملی در تاریخ جام ملتهای آسیا را به نام خود ثبت کرده بود.

amin_michael5
چهارشنبه ۲۹ دي ۱۳۸۹, ۲۲:۴۶
ایول چه حالی کرده :3:

خداییش خوب بازی کرد :1: آدم با دیدن بازی کریم انصاری فرد و آرش افشین به خط حمله تیم ملی امیدوار میشه :1:

faraz36
چهارشنبه ۲۹ دي ۱۳۸۹, ۲۳:۳۶
بازی خوبی بود تبریک میگم به همه
خیلی ها دوست دارن فینال با استرالیا ایران بازی کنه اما من دوس دارم ایران باز با عراق بازی کنه بسوزونه عراقی ها رو البته اگه به فینال برسیم:3:
نکته جالب این بود من باز بازی خوبی از شجائی ندیدم
خیلی ها میگفتن بازی اول مریض بود و......
سالمیشم همین بود:3:
خدارو شکر همه بازیکنان به جز میرزاپور بازی کردن تا کسی حاشیه امنیت نداشته باشه:3:
آنالیزور کره گیج شده بود انتظار این همه تغییر نداشتن
3بازی با 3تا سیستم مختلف کاری که فقط از ایران در این دوره بر میاد
امیدوارم مقابل کره بدشانسی نیاریم فقط :3:

رضا
پنجشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۹, ۰۱:۳۳
این سایت گل هم انگار عکاساش تو ورزشگاه فقط از زن های ایرانی عکس میگیرن که بعد بازی بزارن توی سایت:3:بعد از هر بازی ایران یه تیتر میزنه بانوان طرفدار ایران و یه عکس میزاره:3:اینم عکس امروزش:

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

faraz36
پنجشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۹, ۱۳:۲۵
این سایت گل هم انگار عکاساش تو ورزشگاه فقط از زن های ایرانی عکس میگیرن که بعد بازی بزارن توی سایت:3:بعد از هر بازی ایران یه تیتر میزنه بانوان طرفدار ایران و یه عکس میزاره:3:اینم عکس امروزش:

[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

وقتی تعداد بازدید کنندگانش زیاد باشه همینه دیگه 4تا مثله تو استقبال می کنند :3:

رضا
پنجشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۹, ۱۳:۴۲
وقتی تعداد بازدید کنندگانش زیاد باشه همینه دیگه 4تا مثله تو استقبال می کنند :3:

اتفاقا اکثر عکساش شیلتره:3::3:

==============================================

سایت گل یه امار از میانگین دوندگی تیم ملی داده و با تیمای بزرگ جهان که تو جام جهانی 2010 بازی کردن مقایسه کرده.ایران با تیمی مثل اسپانیا فقط3 کیلومتر اختلاف دوندگی داره:SugarwareZ-249:
و از برزیل 5 کیلومتر هم بیشتر میدوه:3:

Nillo
پنجشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۹, ۱۴:۳۱
برای شروع مجدد اینجا تاپیک خوبیه!;)

انصافا هیچکس فکر نمیکرد ایران اینجوری بازی کنه...اما این تورنمنت عالی بود...یه جورایی فوتبال ما احیا شد...مطمئنم کره رو هم بی حرف پیش میبریم...چون کره همیشه بهترین تیمش هم جلوی بدترین تیم ما خوب نتیجه نگرفته...وضعیت حاضر که دیگه جای خود دارد...

حالا فارق از هر نتیجه ای که در آینده کسب خواهد شد(!) باید خوشحال باشیم که فوتبال ما دوباره داره به اون تیمی که یک دهه بر فوتبال آسیا آقایی کرد (06-96) نزدیک میشه این چند سال رکود از بین میره...

(ای که چقد دلم واسه اینجا تنگ شده بود!)

behrooz2011
جمعه ۱ بهمن ۱۳۸۹, ۱۶:۱۰
كره چيه استراليا رو هم بچه ها ميبرن

intermilan.f.c
جمعه ۱ بهمن ۱۳۸۹, ۱۶:۳۸
اولین باریه که طرفداره عربا هستم
خدا کنه قطر ببره

faraz36
جمعه ۱ بهمن ۱۳۸۹, ۱۸:۰۱
بازی خوبی بود
به نظر من فینال ایران و عراق میشه
البته اگه بازی فردا بدشانسی نیاریم

amin_michael5
جمعه ۱ بهمن ۱۳۸۹, ۱۸:۱۴
عجب بازی نفس گیری بود :1:

اما خوبیش این بود که زاپنی ها خسته شدن :1:

Nillo
جمعه ۱ بهمن ۱۳۸۹, ۱۸:۲۲
بازی خیلی خوبی بود...سطحش از بازیهای گروهی خیلی بالاتر بود...

ژاپن هم نشون داد که خیلی آسیب پذیره...دفاع ژاپن خیلی کند بود...خیلی...هافبکاشونم تکنیکی تر از ما بودن اما قدرت بدنیو استامیناشون خوب نبود...فقط یه بازیکن خیلی خوب و شاخص داشتن: "شینجی کاگاوا"...که دو تا گلم زد...اگه ایشالا صعود کردیم...فقط باید اینو بگیریم که دردسر نشه، یکم هم هافبکامون دل به کار بدن...یه خلعتبریم بزاریم اون جلو خط دفاعیشون فلج میشه...
دعا کنید فردا ببریم...ببریم قهرمانیم چون غول آخر همین کره است!

Nillo
جمعه ۱ بهمن ۱۳۸۹, ۱۹:۲۶
1.چند دقیقه قبل از شروع بازی با امارات، پیمان یوسفی به عنوان یکی از مخالفان افشین قطبی و تیم‌ملی، ساده‌دلانه خط‌مشی و تاکتیک جدید به اصطلاح کارشناسان و اهالی فوتبال ایران را لو داد؛ او گفت ما فعلا به صورت ظاهری از تیم‌ملی حمایت می‌کنیم و نتایج خوب باعث شده که هم‌راهی کنیم. خیلی راحت می‌شود مطمئن بود آن‌هایی که پیش‌بینی حذف در مرحله‌ی گروهی را می‌کردند یا آن پیردیر روشن‌فکر که در ِ خروجی را به سرمربی تیم‌ملی نشان داد، فعلا به ظاهر سکوت کرده‌اند اما خب، کیست که نداند در باطن‌شان غوغایی‌ست که با اولین شکست تیم‌ملی به هیاهو و فریادکشی می‌رسد.

2.برد بازی اول گذاشته شده به پای تاکتیک سانتر. بازی بعدی را گفتند با استفاده از اوت دستی بردیم. حتما ایراد می‌گیرند امارات را هم با حربه‌ی حرکات ترکیبی و ضدحمله شکست دادیم. راه دیگری برای گل زدن در فوتبال می‌شناسید؟ گروهی که به گفته‌ی رسانه‌های بین‌المللی و نه روزنامه‌نگاران دلال هوادار قطبی، گروه مرگ معرفی شده را کارشناسان وطنی به عنوان ضعیف‌ترین گروه معرفی کردند و شکست دادن عراق، کره‌شمالی و امارات را عادت دم‌دستی فوتبال ایران دانستند. نتیجه‌ی بازی ایران- امارات که دو سال پیش برگزار شد را به خاطر دارید؟ بازی‌ را با گل بازیکن 36 ساله‌مان و درخشش دروازه‌بان یک‌یک مساوی کردیم.

3. حالا آن بازیکن 36 ساله به عنوان همراه و مشاور تیم‌ملی از روی سکوها بازی‌ها را دنبال می‌کند و مهدی رحمتی روی نیمکت ذخیره‌ها می‌نشیند و ما همان امارات را با گل‌زنی بازی‌کنان جوان‌مان سه بر صفر شکست می‌دهیم. خوی ایرادگیر و بدخواه کارشناسان ایرانی اما متوقف نمی‌شود. برای بی‌ارزش کردن این برد هم دلیل و استدلالی جور می‌کنند.

4.جو دور و بر فوتبال ما بعد از سه برد پیاپی به شکل عجیبی منفی است. هنوز کارشناسان و پیش‌کسوتان بر طبل ناامیدی و تیره‌نگری می‌کوبند. جو چنان است که سایت گل بعد از قطعی شدن صعودمان به دور بعد، ترسوترین تیتر ممکن را می‌زند و می‌نویسد "صعود با چاشنی شانس"؛ و این در حالی‌ست که خبرگزاری‌ها و روزنامه‌های غیرایرانی، تیم‌ملی‌مان را آماده‌ترین و خطرناک‌ترین تیم جام معرفی می‌کنند. مخالفان و بدخواهان قطبی و تیم‌ملی هم‌چنان بر مواضع خود پای می‌فشارند و رسانه‌های اندک موافق قطبی و طرفدار تیم‌ملی را به چنان محافظه‌کاری می‌کشانند که هم‌صدا با آن‌ها واقعیت را جور دیگری منعکس می‌کنند.

5.در این چند روز گفته شده که رسانه‌های عربی به دنبال حاشیه‌سازی برای تیم‌ملی کشورمان هستند. اما واقعا ما در مقابل و برای تیم‌ملی‌ کشورمان چه کرده‌ایم؟ به جز تحقیر و نکوهش و نفی چه چیزی به این تیم داده‌ایم؟ به جز چسباندن انگ شانس و بی‌تاکتیکی بر پیراهن تیمی که صد در صد امتیازها را گرفته و در سه بازی 6 گل زده و یک گل خورده، چه کرده‌ایم؟ رسانه‌های عربی کاری را که باید می‌کنند اما داستان هم‌دستی ما با رسانه‌های عربی برای چیست؟

6.کارشناسان محترم! پیش‌کسوتان گرامی! صاحبان تام و تمام فوتبال ایران! این تیم ملی با این سه برد کار خیلی کوچکی انجام داده است. اما با همین کار کوچک توانسته میلیون‌ها ایرانی را شاد بکند. شما با کارهای بزرگ و سترگ‌تان برای این مردم چه کرده‌اید؟ ارمغان و تحفه‌ی شما برای این مردم چه چیزی بوده جز منفی‌بافی، نق زدن و سیاه‌نمایی؟آن‌قدر ادامه دادید و بر طبل ایراد کوبیدید که یکی از لیدرها- یا به قول علی دایی جیره‌خواران- به خودش اجازه داده قبل از بازی با امارات در وب‌لاگ شخصی‌اش تیم‌ملی و مربی‌اش را به زد و بند تبانی با تیم‌ملی امارات متهم می‌کند. این اتفاق در هر کشور دیگری افتاده بود، فرد مدعی باید به دادگاه می‌رفت و ادعای خودش را اثبات می‌کرد؛ ادعایی که البته الان با پیروزی سه بر صفر مقابل امارات با همان بازی‌کنان ذخیره، پوچ و واهی و بیمار بودن‌ش اثبات شده است.

7. در زمان جنگ ایران و عراق کسانی دل‌بسته به منافع شخصی‌شان لباس منافقانه‌ی عشق به میهن را پوشیدند و دست در دست حزب بعث روبه‌روی وطن‌شان ایستادند. حالا هم عده‌ای پشت نقاب دل‌سوزی برای فوتبال کشور، اما در حقیقت دربه‌در منافع شخصی، از هیچ دشمنی با تیم‌ملی فوتبال‌مان کوتاهی نمی‌کنند. وقتی کسی مصاحبه می‌کند و می‌گوید تیمی که من سرپرست‌ش بوده‌ام، از این تیم بهتر بود؛ دیگر قضیه‌ی دل‌سوزی برای فوتبال و عشق به ایران را باور می‌کنید؟ یا به گزینه‌ی منفعت شخصی و من‌من‌م زدن‌های بیهوده هم می‌شود فکر کرد؟

8. تیم‌ملی تا این‌جای کار برده و جلو رفته. برای لحظه‌ای به خودتان نگاه کنید و ببینید ذره‌ای از مواضع قبلی‌تان تکان خورده‌اید و یک قدم مثبت برداشته‌اید یا نه؟ شاید هم انتظار ما گزاف است. شاید باید جمله‌ی درخشان آن روزنامه‌نگار پاکیزه‌سرشت را جدی گرفت که گفت "ما مخالفان قطبی، هرگز توبه نمی‌کنیم"!

این مقاله رو هژیر رضوانی تو سایت گل نوشته!
نظرتون چیه؟
اینجوریه؟

behrooz2011
جمعه ۱ بهمن ۱۳۸۹, ۲۰:۱۴
اره

faraz36
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۱۳
بعضی ها خوششون میاد همیشه خدا انتقاد کنند
بهترین عملکرد با بهترین مربی رو هم اشتباه میدونن
نمیدونم شاید عقده دارن
یوسفی رو چه به اینکارا
اگه ذولفقار نسب هم آدم بود الان چند سال از لیگ برتر دور نبود

رضا
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۱۴:۰۳
بعضی ها خوششون میاد همیشه خدا انتقاد کنند
بهترین عملکرد با بهترین مربی رو هم اشتباه میدونن
نمیدونم شاید عقده دارن
یوسفی رو چه به اینکارا
اگه ذولفقار نسب هم آدم بود الان چند سال از لیگ برتر دور نبود

البته تیم قطبی که همچنان جای انتقاد داره اما فعلا حسن هایی داره که معایبش رو میپوشونه:3::3:
برای اولین بار به تیم قطبی امیدوار شدم و امیدوارم امروز کره رو شکست بدیم.فقط حیف که ژاپن هم اومد بالا:3:واقعا تو فاز تهاجمی تیمی رو دست ژاپن نیست تو این تورنمنت.

رضا
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۱۴:۰۵
من میگم ژاپن به قطر حداقل 2تا میزنه:sugarwarez-141:قطر اصلا تیم خوبی نیست.

این سخن ارزشمند ما را نیز بایگانی کنید برای آیندگان تا چراغ راهشان شود:3::3:

behrooz2011
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۱۴:۰۸
قطبی غیر قطبی نداره تیم ملی ما همه ماست انشالله امروز کره رو شکست میده میره جنگ ژاپن

amin_michael5
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۱۴:۰۹
من به جای تو بودم میرفتم این پستم رو پاک میکردم :3:

حالا تو اومدی نقل قولش هم کردی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! :3:

مردک قطر داشت زاپن رو حذف میکرد!!!!!!!!:1: مطمئنی بازی رو دیدی؟؟؟؟؟؟؟ :3::3:

behrooz2011
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۱۴:۱۷
امروز مسعود شجایی از اول تو ترکیبه خدا کنه اتفاق بدی نیفته .کره از ما خیلی میترسه

رضا
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۱۴:۲۱
من به جای تو بودم میرفتم این پستم رو پاک میکردم :3:

حالا تو اومدی نقل قولش هم کردی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! :3:

مردک قطر داشت زاپن رو حذف میکرد!!!!!!!!:1: مطمئنی بازی رو دیدی؟؟؟؟؟؟؟ :3::3:

بالاخره کدوم تیم اومد بالا؟!:fighting29:ژاپن.اینکه قطر داشت حذفش میکرد فقط حرف هستش.در عمل ژاپن زد قطر رو حذف کرد:1:قطر معلوم بود نیمه دوم کم میاره و روی سرعت و پاس های فوق العاده ,ژاپن میتونه بزنه قطر رو له کنه.شانس کمکشون کرد و بازیکنشون اخراج شد و قطری ها هم عین دیوونه ها ریختن رو دروازه ژاپن که گل رو خوردن:SugarwareZ-191:
اینقدر به ژاپن اعتقاد داشتم که گفتم میبره:1:
درسته پوشک مای بیبی ندارم ولی سرم رو مثل یه مرد بالا میگیرم:3::3::3:

Nillo
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۱۴:۴۳
بالاخره کدوم تیم اومد بالا؟!ژاپن.اینکه قطر داشت حذفش میکرد فقط حرف هستش.در عمل ژاپن زد قطر رو حذف کردقطر معلوم بود نیمه دوم کم میاره و روی سرعت و پاس های فوق العاده ,ژاپن میتونه بزنه قطر رو له کنه.شانس کمکشون کرد و بازیکنشون اخراج شد و قطری ها هم عین دیوونه ها ریختن رو دروازه ژاپن که گل رو خوردن
اینقدر به ژاپن اعتقاد داشتم که گفتم میبره
درسته پوشک مای بیبی ندارم ولی سرم رو مثل یه مرد بالا میگیرم

ژاپن امسال اصلا در حد یک مدعی نبود...از پس اردن که برنیومد...از پس سوریه هم که زورکی براومد...درسته غربستانو برد اما انصافا عربستان چیکار کرد، به قول یارو المالدیو السعودی...قطرم انصافا جلوی ژاپن عالی بازی کرد...ژاپن فقط یه بازیکن شاخص داشت اونم کاگاوا بود...هاسبه و اندو هم بد نبودن اما بقیه معمولی بودن...در ضمن اینم در نظر داشته باش که اردن و سوریه و قطر تیمهای درجه 2و3 آسیان که بیشترین افتخارشون یک چهارم جام ملتهاست...اما ژاپن یه تیم ریشه دار و درجه یک آسیاست و میره تو جام جهانی در حد تیمای درجه 1 دنیا بازی میکنه...این ژاپن اصلا ترس نداره...اگه کره رو ببریم و مغرور نشیم قهرمانیم....

gattus
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۱۶:۰۲

همون تیم نبودنش 2 تا زد دقیقه نود گل خورد:3:

faraz36
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۰:۵۳
خدا بخیر کنه وقت اضافی

amirlefthand
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۱:۲۴
خلاص

intermilan.f.c
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۱:۲۸
هافبکامون ریدن :(

amirlefthand
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۱:۳۰
هافبکامون ریدن :(

بگو کل تیم منهای گلر خلاص

انصافان شاهکارایینا 7 نفر ادم توی محوطه بودن نتونستن توپ رو از یه نیم وجبی بگیرن

Nillo
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۱:۴۹
فقط ترسيديم همين!
قبل از بازى همه ميگفتن كره بيشتر ترسيده اما عملا ما كاملا دسپاچه و پراشتباه و البته ترسوتر از كره بوديم!
اين تيم سايه تيم بازى قبلم نبود!
ترس برادر مرگه!

gattus
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۱:۵۷
نکونام و شجاعی عوامل اصلی باخت بودن داور هم کم با کره مهربون نبود دو تا پنالتی و 2 تا کارت به پارک چیز کمی نیست !!
در اینکه ترکیب ابتدایی هم بد بود حرفی نیست !! حالا هی ناکارشناسا بیان بگن کره بهتر بود از همون اول میدونستم حریف کره نمیشیم اما مطمئنم که میتونستیم از سد استرالیا بگذریم به هر حال این هم گذشت و الآن باید منتظر نشست و دید که این کفاشیان کی رو میاره بالا سر تیم که ...
تمام!!

30n4
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۲:۰۹
نمیدونم چه اصراری بود که نصرتی بازی کنه،خود بازیکنا هم میدونستن این بشر سوتیه
نیمه ی اول غلامرضا و آندو فقط داشتن سوتی های این بشر رو جمع میکردن و به خاطر فاصله ای که آندو از نکونام گرفت ضعفهای نکونام هم بیشتر از قبل نمایان شد.شجاعی هم واقعا یا توان یا میلی به دویدن نداشت شاید اومدن محمد نوری خیلی بهتر بود ولی خب دیگه گذشته :(

در کل برنامه ی ایران با 3 تا هافبک دفاعی رسوندن بازی به پنالتی بود که موفق به انجامش نشد

S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۲:۵۵
من اولا فکر می کردم قطبی برای اینکه مربی ایران بمونه از 3 یا 2 تا هافبک دفاعی استفاده می کنه.بازی های گروهی نظرم رو عوض کرد و پیش خودم گفتم این یارو الان که فشاری روش نیست چه خوب ترکیب می چینه.اما حالا کاملا فهمیدم که نه نظر اولم درسته نه نظر دومم الان مطمئنم قطبی ترسویی بیش نیست

رضا
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۲:۵۷
ای بابا.این کف دست قطبی هم که باز کار نکرد:3:اصلا این قطبی مثل کدوم کف دستش کره رو میشناسه؟!دست چپ یا دست راست؟!:3:
گویا مسئولین میخوان از کف دست قطبی یه مجسمه بسازن بزارن کنار برج میلاد:SugarwareZ-015:واقعا این شاهکار رو باید ثبت کرد.اینکه یه نفر با یه کف دست یه تیم رو هم از جام جهانی محروم کنه و هم از جام ملتها حذف کنه واقعا دستای جادویی داره:3:

حالا شوخی به کنار همونطور که حدس میزدم این تیم هم یه تیم تو خالی بود.کلی هندونه زدن زیر بغلشون.یه گروه زپرتی هم افتادن توش و اسمش رو گذاشتن گروه مرگ که از گروه1 و 3 هم راحت تر بود.

و از همه مهم تر برادر ارزشی ما جناب قطبی که با کف دستشان زدن تیم رو به فنا دادن:3:وقتی قطبی تو کنفرانس خبری گفت چون کره از ما میترسه شروع کرده کری خوندن خیلی حال کردم.یه اعتماد به نفس تو وجودم به وجود اومد که کره رو میبریم.اما وقتی بازی شروع شد دیدم خود قطبی هم مثل سگ ترسیده:3:از 3تا هافبک دفاعی چیدنش گرفته تا بازی دادن به نصرتی تو سمت راستی که اصلا چا دوری نفوذ نمیکرد و دستور بهش داده بودن اکثرا دفاع کنه.تاکتیک بکش زیرش هم طبق معمول از عقیلی و حسینی اجرا شد تا خط هافبک به طور کامل از جزیان بازی خارج بشن.و نکونام هم که طبق معمول توپا رو پاس میداد به کره ای ها.

حالا منتظر باشید تا مخالفای قطبی شروع به سلاخی کردنش کنن:3:(دوست دارم ببینم همون بلایی که 4سال پیش سر قلعه نویی اوردن هم سر قطبی میارن یا نه:3:)

رضا
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۲:۵۸
اون شور و حرارت به نظرم اسمش انگیزه نیست.ما ایرانیا سریعا با یه غوره سردیمون میشه و با یه مویز گرمی.قبل جام ملتها دهن قطبی رو سرویس کردیم اما حالا به به و چه چهی راه انداختیم که نگو.البته باید انتظار داشت که بعد از حذف احتمالی تیکه بزرگه قطبی گوششه:3:

هنوز هم میگم این تیم ابزار قهرمان شدن رو نداره.تو دو بازی هم که بردیم شانس یکی از مهمترین بازیکنای ما بود:3::3:

این تیم هم مثل تیم امید که تو گوانجو شرکت کرد تازه عیارش از بازی با کره معلوم میشه.تیم امید رو هم اینقدر به به و چه چه در موردش کردن اما تا به ژاپن باخت پیروانی رو سلاخی کردن:3:

خب این پست +پیش بینی حذف ایران توی یک چهارم رو هم بایگانی کنید تا چراغ راه آیندگان شد:3:یه ذره تمرین کنم جای پل پیشگو(رحمته الله علیه:3:)رو میگیرم:3:

'Mohammad
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۰۷
به نظر من هم باید نوری رو میومد تو زمین غلامی هم زودترباید میومد تعویض شجاعی هم کاملا بیخود بود

amin_michael5
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۱۷
واقعا که!!!!!!! واقعا متاسفم برای اون دل شیری که هی ازش دم میزنن و وقتی موقع اجرا میشه از یه موش هم ترسو تر میشن :1: آخه سه تا هافبک دفاعی یعنی چی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! اونم تو بازی ای که تو به برد احتیاج داری.

به خدا اگه با یک هافبک دفاعی و 2 تا هافبک تهاجمی بازی میکردیم و بازی رو میباختیم اینقدر دلم نمیسوخت :1:

نکونام هم که دیگه شاهکارش رو به حد اعلا رسوند :1: آخه یکی نیست به قطبی بگه وقتی میبینی این مردک داره هی سوتی میده و گند زده به بازی چرا تعویضش نمیکنی؟؟؟؟؟؟؟ :1: اونم از مسعود خان شجاعی که دیگه هیچی نگم راجبش بهتره :1:

بازم دم عقیلی و حسینی و رحمتی گرم :1:

S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۲۲
با اینکه نه از رضایی و نه از خلعتبری خوشم می اد اما این دو تا خودشون رو جر دادن اما کو بازیساز؟؟؟
خاک عالم تو سرت قطبی:3:

رضا
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۲۹
واقعا که!!!!!!! واقعا متاسفم برای اون دل شیری که هی ازش دم میزنن و وقتی موقع اجرا میشه از یه موش هم ترسو تر میشن :1: آخه سه تا هافبک دفاعی یعنی چی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! اونم تو بازی ای که تو به برد احتیاج داری.

به خدا اگه با یک هافبک دفاعی و 2 تا هافبک تهاجمی بازی میکردیم و بازی رو میباختیم اینقدر دلم نمیسوخت :1:

نکونام هم که دیگه شاهکارش رو به حد اعلا رسوند :1: آخه یکی نیست به قطبی بگه وقتی میبینی این مردک داره هی سوتی میده و گند زده به بازی چرا تعویضش نمیکنی؟؟؟؟؟؟؟ :1: اونم از مسعود خان شجاعی که دیگه هیچی نگم راجبش بهتره :1:

بازم دم عقیلی و حسینی و رحمتی گرم :1:

تو که بعد بازی امارات حرف از دل شیر میزدی:3:گفتم که ما ایرانیا با یه غوره سردیمون میشه و با یه مویز گرمی.اون فقط یه هیجان کاذب بود که با به به و چه چه های الکی به وجود آوردن.

----------------------------------------------------------

امیدوارم واسه مقدماتی جام جهانی نکونام رو تو تیم ملی نبینم.البته اگه مربی بعدی شعور داشته باشه خیلی ها رو باید خط بزنه چون میرن بالای 30 سال.
اولین نفر هم توی لیست جواد نکونامه.نوری و نصرتی هم پشت سرش توی صف وایسادن:3:

'Mohammad
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۳۱
داشتم به قطبی امیدوار میشدم :3: خدارو شکر

همون ژاپنی ها حالشون ببرن نوشه جونشون :3:

30n4
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۳۱
ولی من خیلی امید داشتم که این شجاعی که مثل سوباسا هی شونه اش رو میگیره یهو یه شوت چرخشی هم برامون بزنه ولی نزد :(

رضا
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۴۴
این هم عکس جامی که قرار بود قطبی بعد از 35 سال به ایران بیاره:3:

---------------------------------------------------------------------
سایت گل عکس شجاعی رو در حال گریه کردن گذاشته و کلی هم تمجید و تعریف کرده ازش که گریه کرده!
شجاعی فکر میکنه این گندی که زده با اشک پاک میشه.نه برادر من.شما ر..دی:3:باید بری یه آفتابه آب بیاری شاید پاک بشه:3:

amin_michael5
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۵۰
تو که بعد بازی امارات حرف از دل شیر میزدی:3:گفتم که ما ایرانیا با یه غوره سردیمون میشه و با یه مویز گرمی.اون فقط یه هیجان کاذب بود که با به به و چه چه های الکی به وجود آوردن.

----------------------------------------------------------

امیدوارم واسه مقدماتی جام جهانی نکونام رو تو تیم ملی نبینم.البته اگه مربی بعدی شعور داشته باشه خیلی ها رو باید خط بزنه چون میرن بالای 30 سال.
اولین نفر هم توی لیست جواد نکونامه.نوری و نصرتی هم پشت سرش توی صف وایسادن:3:
اگه بعد از اون بازی از دل شیر حرف نمیزدم جای تعجب داشت!!!!!!!!!:1:

اما قطبی با این کارش نشون داد که مرد روزای سخت نیست و تو شرایط سخت تصمیمات اشتباهی میگیره :1:

رضا
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۵۶
اگه بعد از اون بازی از دل شیر حرف نمیزدم جای تعجب داشت!!!!!!!!!:1:

اما قطبی با این کارش نشون داد که مرد روزای سخت نیست و تو شرایط سخت تصمیمات اشتباهی میگیره :1:

خب باید فکرش رو میکردی که قطبی عمرا با اون سیستم جلوی کره بازی بکنه.:sors:

رضا
شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۵۸
بالاخره جواب سوال منو ندادین.
قطبی با کف کدوم دستش کره رو میشناخت؟!:3:دست راست یا دست چپ؟!:3:

amin_michael5
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۰۰:۱۴
خب باید فکرش رو میکردی که قطبی عمرا با اون سیستم جلوی کره بازی بکنه.:sors:
این دیگه از خ ....یت اون بود :3: به من چه؟!!!!!!

متوجه حرفش نشدی با یه دستش این کره رو میشناخت با اون یکی دستش اون یکی کره رو :3:

دیگه وارد جزئیات نشو که دهن من باز میشه و میگم چرا به این کره باختیم و یه اون یکی نه :3:

رضا
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۰۰:۲۰
این دیگه از خ ....یت اون بود :3: به من چه؟!!!!!!

متوجه حرفش نشدی با یه دستش این کره رو میشناخت با اون یکی دستش اون یکی کره رو :3:

دیگه وارد جزئیات نشو که دهن من باز میشه و میگم چرا به این کره باختیم و یه اون یکی نه :3:

حالا خوبه یه فصل مربی تیمتون بوده و هنوز نشناختی عجب خ....یه:3:

بالاخره کره جنوبی رو با کدوم دستش میشناخت؟!:3:چپ یا راست؟!:3:
نکنه میخوای بگی از دستاش برای کارای غیر مجاز استفاده میکرده؟!:3:

amin_michael5
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۰۰:۲۹

دقیقا از اون دستش که کره جنوبی رو مثل اون میشاخته زیاد استفاده کرده تا پاک شده اطلاعات :3:

ببین چجوری دهن من رو باز میکنیا :1::3:

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۰۰:۳۲
خب اینا یعنی چه؟؟؟:3:
بحث دست و اطلاعات و اینا چین؟؟؟؟:3:

wantonboy13
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۰۵:۳۴
به نظر من این باخت چیزی از ارزش های تاکتیکی تیم فوتبالمون و افشین قطبی چیزی کم نمی کنه... چون اصلا" ارزشی نداشتن که بخواد کم بشه !!

از ساعت 10 شب به بعد هم هی این کانال 3 کره جنوبی داره سرود قهرمانان دلاوران نام آوران پخش می کنه میره رو اعصاب ما!!

wantonboy13
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۰۵:۴۹
میگم من به خاطر اینکه بازی رو واقعا" زنده تماشا کنم و مجبور نشم بازی رو با 7-8 ثانیه تاخیر و اون هم گزارش های خفن خیابانی ببینم همیشه از کانال همسایه (اینجا منظور از همسایه دوبی اسپورت میباشد!!) بازی های ایران رو میدیدم...
ولی یه جا خوندم خیابانی وسط بازی این رو گفته... راسته واقعا ؟!!!! :3:

خیابانی: عادت تیم ما این بوده که یک نیمه به حریف بده!!

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۰۶:۱۸
خیابانی که چرت زیاد می گه
بعید نیست گفته باشه:3:

wantonboy13
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۰۸:۴۹

حالا اینکه خوبه... مثه اینکه گفته مسعود شجاعی اگه تو این بازی گل بزنه ، هت تریک کرده !!
(چون سومین بازی میشه که به کره گل میزنه !!)
خوبه معنی هت تریک هم تغییر کرد...

wantonboy13
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۰۱
خیابانی : حالا در تعداد برد با کره برابر شدیم !

فکر کن 5 دقیقه مانده که تیم ملی کشورت از یک جام و رقابت مهم حذف بشه بعد گزارشگر بسیار عاقل چنین حرفی را بزند !

faraz36
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۳۲
در کل تیمی که با 3هافبک دفاعی بیاد کارش ساختس ایران میخواست فقط مساوی کنه بکشه به پنالتی
از اول هم بر خلاف حرف رضا با حضور بازیکن اسمی تویه تیم ملی ایران مخالف بودم:1:
باور کن 4تا مثله افشین یا حتی مبعلی بودن بهتر از شجائی بازی میکردن این آقا از زمانی که اومد فقط کتفشو میگرفت وقت هدر میداد
از نکونام و شجائی 2بازیکن حاضر در لالیگا حسابی فیض بوردیم:3:
اونا کاپیتان داشتن ماهم کاپیتان داشتیم:3:

faraz36
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۳۳

زمانی که تیم مورد علاقه خیابانی عقب باشه همش شرو ور میگه خیابانی:hit:

faraz36
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۳۵

رضا هم ماشالله کامنت هاشو نگه داشته بود بعد از باخت ایران بزاره:3:
تا می برد به به چه چه میکرد حالا.............:3:

faraz36
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۳۷
در کل از باخت ایران ناراحت نشدم چون حق کره بود بره بالا چون 120دقیقه داشت حمله میکرد
ما یک فرصت گل زنی داشتیم اونم مدافع کره خودش نزدیک بود باعث گل به خودی بشه:3:

رضا
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۱۱
میگم من به خاطر اینکه بازی رو واقعا" زنده تماشا کنم و مجبور نشم بازی رو با 7-8 ثانیه تاخیر و اون هم گزارش های خفن خیابانی ببینم همیشه از کانال همسایه (اینجا منظور از همسایه دوبی اسپورت میباشد!!) بازی های ایران رو میدیدم...
ولی یه جا خوندم خیابانی وسط بازی این رو گفته... راسته واقعا ؟!!!! :3:

خیابانی: عادت تیم ما این بوده که یک نیمه به حریف بده!!

حالا اینکه خوبه... مثه اینکه گفته مسعود شجاعی اگه تو این بازی گل بزنه ، هت تریک کرده !!
(چون سومین بازی میشه که به کره گل میزنه !!)
خوبه معنی هت تریک هم تغییر کرد...

بله دقیقا همینا رو گفت:3:البته من زیاد دقت نکردم.الان فهمیدم چه سوتی ای داده:3:

رضا
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۱۵
رضا هم ماشالله کامنت هاشو نگه داشته بود بعد از باخت ایران بزاره:3:
تا می برد به به چه چه میکرد حالا.............:3:

من و به به و چه چه از قطبی؟!:5:من غیر از بازی با امارات هیچوقت از تیم قطبی طرفداری نکردم.خوبه همون اول کار گفتم این تیم قهرمان بشو نیستا:3:

راجع به ستاره هم که تو پستایی بعدی گفتی باید بگم تو مصاحبه دیشب قطبی خود قطبی هم اعتراف کرد تیمش به ستاره نیازمند بود تا قهرمان بشه.عین جمله قطبی این بود که ایران به بازیکنای بزرگ تری برای قهرمان شدن نیاز داره.

بعدشم هیچوقت نکونام و شجاعی رو ستاره حساب نکن:SugarwareZ-278:گفتم که اگه من بودم شجاعی رو که اصلا دعوت نمیکردم.نکونام رو هم میزاشتم رو نیمکت:3:ستاره یعنی علی کریمی که 8 سال پیش هتریک کرد جلوی کره.

دیشب اولش فکر میکردم ایران میتونه کره رو ببره اما وقتی نیمه اول تموم شد فقط دعا میکردم بازی به پنالتی کشیده بشه تا شاید بتونیم با شانس و اقبال بازی رو ببریم که نشد.
آخر و عاقبت تیم ترسو همینه.
مردک گند زد تو سیستم تیکی تاکای بارسا:3:به قول سایت گل از تیکی تاکای بارسا رسید به سیستم مورینیویی:3:

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۱۳:۰۶
زمانی که تیم مورد علاقه خیابانی عقب باشه همش شرو ور میگه خیابانی:hit:

حرفی می زنیا:3:
نه وقتی تیم محبوبش جلو درست حرف می زنه؟؟؟
مگه بازی های گروهی نبود؟؟؟می گفت شما هم تو خونه هاتون دست بزنید و هورا بکشید:3:

S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۱۳:۰۹
اینو یادم رفت
واقعا یه خسته نباشید به اونی می گم که وقتی ایران حذف شد اومده تو نظر سنجی و به باخت ایران تو این مرحله رای داده:3:
خسته نباشی برادر:3:

behrooz2011
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۱۴:۰۲
ایران حذف شد چون که برنامه درستی نداشت ترس تو چشم بچه ها دیده میشد هافبکا از کار افتاده بودند کنارامون نصرتی سوتی میداد در حد لالیگا رحمتی سروره ماست خلعتبری و رضایی بازم باید دعوت شن .اخر ندونستم چرا مبعلی بازی نکرد .قطبی چرا موهاشو ژل میزد .بعد سلامتی هتریکی ها ایول هتریکو ایول

gattus
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۱۷:۵۸

wantonboy13
يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹, ۲۰:۲۱
اینو یادم رفت
واقعا یه خسته نباشید به اونی می گم که وقتی ایران حذف شد اومده تو نظر سنجی و به باخت ایران تو این مرحله رای داده:3:
خسته نباشی برادر:3:

چیه... خوب حتما" تازه دیده نظرسنجی رو... :3:

amin_michael5
سه شنبه ۵ بهمن ۱۳۸۹, ۲۱:۱۴
عجب بازی بود بازی کره و زاپن :3:

با این مدیریت عمرا دیگه به گرد پاشون هم نمیرسیم :1:

استرالیا هم که زد ازبک ها رو ترکوند :3: و نشون داد که ازبک ازبک که میگفتن بخاری بیش نبوده :3:

30n4
سه شنبه ۵ بهمن ۱۳۸۹, ۲۱:۵۹
البته اشتباه کامرانی فر هم در صعود ژاپن کم تاثیر نبود،من بازی استرالیا رو ندیدم ولی فکر نمیکنم اینها اینقدر قوی باشن.چرا اینطوری بود نتیجه !

amin_michael5
سه شنبه ۵ بهمن ۱۳۸۹, ۲۲:۱۵
البته اشتباه کامرانی فر هم در صعود ژاپن کم تاثیر نبود،من بازی استرالیا رو ندیدم ولی فکر نمیکنم اینها اینقدر قوی باشن.چرا اینطوری بود نتیجه !
منم بازی رو ندیدم ولی استرالیا که اینقدر قوی نیست :1: حتما این ازبک ها بودن که ضعیف ظاهر شدن :3:

رضا
سه شنبه ۵ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۳۹

ازبکستان هی حمله کرد,استرالیا هم با ضد حمله هی گل زد:3:این دروازه بان ازبکستان هم عوض شده بود و گلر ذخیرشون که این بازی رفته بود تو زمین خیلی سوراخ بود.خلاصه نیمه اول دو تا خوردن و تهاجمی تر شدن واسه زدن گل.استرالیا هم با هر ضدحمله یکی میزد:3:

gattus
سه شنبه ۵ بهمن ۱۳۸۹, ۲۳:۴۹
ژاپن قدرتش رو به رخ کشید و نشون داد تیم خوبی هست و امید اول قهرمانی!!
استرالیا هم که سگ شانسه و رفت اون سمت و راحت اومد بالا کاشکی ما دوم میشدیم !!

i.M.a.N
شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۹, ۲۰:۵۹
باز هم حسرت به دل ماندیم تا قهرمانی پرسپولیس :3:

امیر7
جمعه ۷ بهمن ۱۳۹۰, ۱۶:۳۵
واقعا خوب شد ایران به جام جهانی صعو د نکرد تا قطبی کنار گذاشته شود فکرش اگر ایران به جام جهانی صعود می کرد و از هر تیم 3تا5 گل می خورد وباز همان اش وکاسه اما اگر به بازی های تیم ملی با کروش دقت کنید می بینیدکه بسیار بسیار زیبا تر از گذشته بازی می کند وبه نظر من ایران بااین مربی به عنوان تیم دوم به جام جهانی صعود میکند ببین که گفتم