توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایران تا جام ملت های آسیا
gattus
پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۴۰
توی این بخش می تونید نطراتتون رو درباره ی تمام بازی های تیم ملی بیان کنید!
gattus
پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸, ۲۱:۴۱
خوب خودم شروع میکنم با بازی بوسنی!
به نظر من که بازی بدی بود حتی 15دقیقه ی آخر بازی کمدی بود.
SALAR
پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۳۱
به نظر من تیم ملی دیگه به درد نمیخوره.چون به ایران تعلق نداره.
كسانی كه غیرت داشتند از تیم خداحافظی كردند. و الان افراد بی غیرتی مالك تیم هستند كه پول و جا و مقام از ایران براشون مهمتره.
i.M.a.N
پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۳۶
به نظر من تیم ملی دیگه به درد نمیخوره.چون به ایران تعلق نداره.
كسانی كه غیرت داشتند از تیم خداحافظی كردند. و الان افراد بی غیرتی مالك تیم هستند كه پول و جا و مقام از ایران براشون مهمتره.
سالار چرا چرت و پرت میگی
چرا همه چیز رو تو سیاست میبینی!؟!
البته دست خودت نیست بیماری سیاسیوژیسم گرفتی
i.M.a.N
پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۴۱
منم موافقم ! اجازه بدید شاید این طور خالی بشه البته یکم
نه بابا خیلی خطرناكه
یوقت داداشش یا باباش یادش میره اصلاح كنه به جای .... میكشتش
SALAR
پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۴۲
اخه بابا وقتی سرمربی تیم ملی این قدر بی وجوده دیگه چه توقعی از بقیه هست؟
علی كریمی و مهدویكیا چرا رفتند؟ واقعا خودشون رفتند؟
من اصلا تیم ملی برام مهم نیست.میخاد ببره میخاد ببازه.جهنم.همون بهتر كه نرفت جام جهانی.
gattus
پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۴۴
نه بابا خیلی خطرناكه
یوقت داداشش یا باباش یادش میره اصلاح كنه به جای .... میكشتش
شاید این روزها همه چیز ممکنه!
چرا بحث اصلی رو منحرف میکنید!
SALAR
پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۴۶
دیگه این قدر اسكل نیستند كه جام ملت ها نرند.بدون مربی هم میتونند برند.
ولی ایشالله جام ملتها به جایی نرسند تا شاید تحولی ایجاد بشه
i.M.a.N
پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۴۹
هیس!!!دیگه چیزی نگید الان هومن بیدار میشه میاد دعوامون میكنه
ولی خدایی این نصرتی چرا تو تیم ملیه؟؟؟ همه اش سوتیه
gattus
پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۵۱
کعبی هم همین طور دوتا گل بقصیر خودش بود!
SALAR
پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۵۵
لباس رحمتی هم خیلی ضایع بود.
i.M.a.N
پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸, ۲۲:۵۹
دماغ عنایتی هم ضایع است
SALAR
پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۰۱
دماغ عنایتی هم ضایع است
عمل كرد درست شد.:nea:
ولی خداییش اگه دروازه بان بوسنی مصدوم نمیشد ایران میباخت.
i.M.a.N
پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۰۴
عمل كرد درست شد.:nea:
ولی خداییش اگه دروازه بان بوسنی مصدوم نمیشد ایران میباخت.
هنوزم درست نشده
ولی خداییش نوروزی رو دیدید چطور بود
SALAR
پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۸۸, ۲۳:۰۵
ارش نبود چی میشد؟
حیف این بازیكن نیست این قدر دیر میاد توی زمین؟ خاك بر سر سرمربی بی عرضه و بی وجود
gattus
جمعه ۲۳ مرداد ۱۳۸۸, ۰۵:۲۷
مبعلی رو حال کردید تا اومد تو، بازی برگشت هم استانی های ما این طورین!
Lord Milad
جمعه ۲۳ مرداد ۱۳۸۸, ۰۶:۱۵
من به شخص با این گند كاری های اخیر فوتبال ایران اصلا میلی به بحث در مورد این موضوع رو ندارم و عامل همه ی این مشكلات رو فدراسیون به برنامه ایران میدونم....
در ضمن من نمی خوام وارد بحث سیاسی شم فقط اینو بگم كه فو تبال ما با این طرز فكر(وارد بحث سیاسی شدن ....) تا 1000 سال دیگه هم ایران همینه كه هست و هزاران جوان با استعداد زیر خاك پوسیدن و می پوسند وخواهند پوسید...
والسلام علیكم و رحمته ا... بركاه(2 تا نقطه بالای ه)
30n4
جمعه ۲۳ مرداد ۱۳۸۸, ۰۷:۲۸
اخه بابا وقتی سرمربی تیم ملی این قدر بی وجوده دیگه چه توقعی از بقیه هست؟
علی كریمی و مهدویكیا چرا رفتند؟ واقعا خودشون رفتند؟
من اصلا تیم ملی برام مهم نیست.میخاد ببره میخاد ببازه.جهنم.همون بهتر كه نرفت جام جهانی.
ارش نبود چی میشد؟
حیف این بازیكن نیست این قدر دیر میاد توی زمین؟ خاك بر سر سرمربی بی عرضه و بی وجود
لطفا در پست هاتون از توهین به شخص یا اشخاص خودداری کنید.
30n4
شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۸, ۰۴:۰۴
لطفا اسپم ندید و از بحث های غیر مرتبط به موضوع تاپیک جدا خودداری فرمایید.
پ.ن یه سری از پست ها به بحث آزاد منتقل شد.
gattus
شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۸, ۲۰:۱۳
مربی تیم ملی یک سری بازیکن اعلام کرد بعد از بازی با بوسنی ! این ها برای چی بود!
fofo
چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۸, ۰۰:۰۷
همه مشكلتات از جايي شروع شد كه تو برنامه اس ام اس 90 همه عامل ناكامي رو علي دايي اعلام كردن اگه فدراسيون رو ميزدن حالا حساب كار دستشون بود
از دست اين مردمون
gattus
چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۸, ۰۶:۱۳
همه مشكلتات از جايي شروع شد كه تو برنامه اس ام اس 90 همه عامل ناكامي رو علي دايي اعلام كردن اگه فدراسيون رو ميزدن حالا حساب كار دستشون بود
از دست اين مردمون
داداش به نظر من علی دایی مقصر بود چون جوون بود میخواست خیلی قدرتمند باشه و با همه هم مخالفت می کرد حالا قطبی یک مربی خوبه اگر نتونست نتیجه بگیره اونوقت مشکل از جای دیگست!
رضا
جمعه ۶ شهريور ۱۳۸۸, ۰۲:۲۳
همون بهتر که نرفتیم جام جهانی.تیمی که عرضه بردن کره جنوبی و عربستان رو نداره بره جام جهانی چیکار کنه؟؟؟
در ضمن سالار جان به نظرت احیانا وقت خداحافظی مهدوی کیا نبود؟؟؟؟؟پیر شده بنده خدا.45 دقیقه رو به زور بازی میکرد.فکر نکنم فصل واسه تیم روی هم 2 تا بازی کامل انجام داده باشه.اخه تا کی مهدوی کیا باعث حروم شدن استعداد هایی مثل خسرو حیدری و کاظمیان و .... بشه.ولی علی کریمی الکی خداحافظی کرد.
با این وضعیتی که ایران داره خیلی وقت داره تا واسه جام ملت ها اماده بشه.اگه قهرمان نشه باید در تیم ملی رو گل گرفت.همه تقصیرات هم گردن کفاشیانه که اصلا عرضه نداره.قطبی هم به نظرم تو انتخاب مهاجم واسه تیم ملی خیلی ......(قرار شد توهین نکنم نگفتم)
اخه نوروزی هم شد مهاجم؟؟؟منظورم از بد بودن نیستا ولی همچین بازیکنی صد سال دیگه هم نمیتونه مهاجم تیم ملی بشه.قطبی به جای اینکه یه مهاجم تموم کنه واسه تیم ملی پیدا کنه و تو این مدتی که تو تیم ملیه واسه سالیان بعد یه مهاجم نوک مثل دایی و هاشمیان تحویل تیم ملی بده الکی روی مهاجمایی سرمایه گذاری میکنه که فقط به درد 2-3 تا بازی میخورن.تا کی باید تیم ملی از نداشتن مهاجم ضربه بخوره؟؟؟از اسمون که واسه تیم مهاجم نمیاد خود مربی باید تو این 2سال روی یه مهاجم سرمایه گذاری کنه.
'Mohammad
جمعه ۶ شهريور ۱۳۸۸, ۰۳:۰۲
همون بهتر که نرفتیم جام جهانی.تیمی که عرضه بردن کره جنوبی و عربستان رو نداره بره جام جهانی چیکار کنه؟؟؟
در ضمن سالار جان به نظرت احیانا وقت خداحافظی مهدوی کیا نبود؟؟؟؟؟پیر شده بنده خدا.45 دقیقه رو به زور بازی میکرد.فکر نکنم فصل واسه تیم روی هم 2 تا بازی کامل انجام داده باشه.اخه تا کی مهدوی کیا باعث حروم شدن استعداد هایی مثل خسرو حیدری و کاظمیان و .... بشه.ولی علی کریمی الکی خداحافظی کرد.
با این وضعیتی که ایران داره خیلی وقت داره تا واسه جام ملت ها اماده بشه.اگه قهرمان نشه باید در تیم ملی رو گل گرفت.همه تقصیرات هم گردن کفاشیانه که اصلا عرضه نداره.قطبی هم به نظرم تو انتخاب مهاجم واسه تیم ملی خیلی ......(قرار شد توهین نکنم نگفتم)
اخه نوروزی هم شد مهاجم؟؟؟منظورم از بد بودن نیستا ولی همچین بازیکنی صد سال دیگه هم نمیتونه مهاجم تیم ملی بشه.قطبی به جای اینکه یه مهاجم تموم کنه واسه تیم ملی پیدا کنه و تو این مدتی که تو تیم ملیه واسه سالیان بعد یه مهاجم نوک مثل دایی و هاشمیان تحویل تیم ملی بده الکی روی مهاجمایی سرمایه گذاری میکنه که فقط به درد 2-3 تا بازی میخورن.تا کی باید تیم ملی از نداشتن مهاجم ضربه بخوره؟؟؟از اسمون که واسه تیم مهاجم نمیاد خود مربی باید تو این 2سال روی یه مهاجم سرمایه گذاری کنه.
آخ جون یکی از جواد ه ما تعریف کرد :yahoo:
این یکی رو عجیب موافقم
علی کریمی هم می تونست واسه جام ملت ها باشه ولی شاید کاری کردن که بره نه ؟ مثلا مچ بند سبز :3:
gattus
جمعه ۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۵۹
من تعجب میکنم شما میگید مهدوی کیا باید بره چون جای خسرو حیدری رو گرفته،بعد میگید کریمی بمونه !
خوب کریمی هم جای مبعلی رو گرفته!
gattus
جمعه ۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۱۴
من که اگر مربی تیم ملی بودم ،کعبی،معدنچی با اشجاری رو دعوت نمی کردم!نصرتی رو یادم رفت !این همه بازیکن خوب اینا چین بابا!
'Mohammad
جمعه ۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۲۶
من تعجب میکنم شما میگید مهدوی کیا باید بره چون جای خسرو حیدری رو گرفته،بعد میگید کریمی بمونه !
تو مبعلی رو با کریمی مقایسه میکنی ؟
gattus
جمعه ۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۳۱
من مبعلی رو از کریمی بهتر میدونم!
کریمی بازیش بگیر نگیر داره بعضی وقتا عالی بعضی وقتا بد،بعضی وقتا هم عامل باخت میشه!
'Mohammad
جمعه ۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۴۷
من مبعلی رو از کریمی بهتر میدونم!
کریمی بازیش بگیر نگیر داره بعضی وقتا عالی بعضی وقتا بد،بعضی وقتا هم عامل باخت میشه!
من خودم مبعلی رو خیلی خیلی دوست دارم چون رفیق فابریک جوادمه :x
مبعلی تو ضربات ایستگاهی و پاس های بلند خوبه البته پاس کوتاهش هم خوبه ولی کریمی تکنیک داره پاس های ریز خوبی هم میده
gattus
جمعه ۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۵۱
خوب بازی ایران بوسنی تا قبل از ورود مبعلی 2-0بود وقتی اومد3-2شد !بازی انتخابی المپیک 2 تا بازی بردیم 2تاش مبعلی توی زمین بود!من که فکر میکنم اگر توی ترکیب اصلی تیم باشه تیم موفق میشه!
'Mohammad
جمعه ۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۵۶
خوب بازی ایران بوسنی تا قبل از ورود مبعلی 2-0بود وقتی اومد3-2شد !بازی انتخابی المپیک 2 تا بازی بردیم 2تاش مبعلی توی زمین بود!من که فکر میکنم اگر توی ترکیب اصلی تیم باشه تیم موفق میشه!
به هر حال فعلا که کریمی بازی نمی کنه ولی بازم فکر نکنم بتونه ثابت بشه :7:
gattus
جمعه ۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۲۹
ولی به نظر من لیاقتش رو داره که حتی توی تیمای اروپایی بازی کنه!!
gattus
جمعه ۶ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۴۰
قطبی هم که شد مثل بقیه این چه تیمیه که ما باید باش بازی کنیم به نظر من باید فدراسیون باید 2تا تیم مطرح جهان با یه تیم مطرح آسیایی بیارن بازی کنن یه جامی هم بدن این طوری میشه کمکم پیشرفت کرد مثل امارات که با برزیل بازی کرد وآلمان و این تیما تا الآن رسیده به جایی که با ایران تو آزادی مساوی میکنه!
Lord Milad
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۲۹
قطبی هم که شد مثل بقیه این چه تیمیه که ما باید باش بازی کنیم به نظر من باید فدراسیون باید 2تا تیم مطرح جهان با یه تیم مطرح آسیایی بیارن بازی کنن یه جامی هم بدن این طوری میشه کمکم پیشرفت کرد مثل امارات که با برزیل بازی کرد وآلمان و این تیما تا الآن رسیده به جایی که با ایران تو آزادی مساوی میکنه!
عذر میخوام از شما ولی شما باید یه مقدار دقتتون بیشتر كنید.:yes:
ایران به خاطر تحریم هایی كه به خاطر یه سری مسایل هست(گفتن حرف سیاسی نزنم) اگه پولم خرج كنه(كه نمی كنه) نمی تونه هر بازیه دوستانی رو هماهنگ كنه...
متاسفانه خیلی ها ما ایرانی ها رو تروریست:mega_shok: میدونن.(دلیلشم كه نمیشه گفت:help:)
ولی من همیشه امیدوارم كه یه روزی ایران پیشرفت خواهد كرد و به اون چیزی كه لیاقت مردم مهربون و باشعورش هست خواهد رسید.و ما رو به عنوان تروریست نمی بینن و ....
Lord Milad
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۳۲
در ضمن درباره ی قطبی ام:
من فكر می كنم آدم مثبت نگر و حرفه ای كه شاید این شخصیت خاصش تو جام باشگاه های آسیا به ما كمك كنه...
30n4
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۴۳
عذر میخوام از شما ولی شما باید یه مقدار دقتتون بیشتر كنید.:yes:
ایران به خاطر تحریم هایی كه به خاطر یه سری مسایل هست(گفتن حرف سیاسی نزنم) اگه پولم خرج كنه(كه نمی كنه) نمی تونه هر بازیه دوستانی رو هماهنگ كنه...
متاسفانه خیلی ها ما ایرانی ها رو تروریست:mega_shok: میدونن.(دلیلشم كه نمیشه گفت:help:)
ولی من همیشه امیدوارم كه یه روزی ایران پیشرفت خواهد كرد و به اون چیزی كه لیاقت مردم مهربون و باشعورش هست خواهد رسید.و ما رو به عنوان تروریست نمی بینن و ....
این مسائلی هست که مدیران برای توجیه عدم توانایی های خودشون عنوان میکنن
توی همه جای دنیا(به جز چند کشور خاص) فدراسیون ها کاملا مستقل هستند و مطمئن باشید هرگز به سیاست مدارهاشون اجازه نمیدن(سیاست مدارهاشون هم این حق رو به خودشون نمی دهند)در کارشون دخالت کنند که به این دلایل سیاسی با ایران بازی نکنند.
اصلا اگه همچین اتفاقی بیفته،بدون شک فیفا بخاطر سیاسی برخورد کردن اون کشور رو محروم خواهد کرد.
تیم های درست حسابی،برنامه دارن و برای تک تک fifa day هاشون از قبل برنامه ریزی میکنند.اینطور نیست که 1 ماه قبل ما یادمون بیفته که ای داد بیداد بازی دوستانه نداریم .بخوایم بازی جور کنیم اون موقع است که باید با یه سری تیم از خودمون بی برنامه تر بازی کنیم.
تیم ملی ایران هم اگه بخواد مثلا 3 سال دیگه یه بازی دوستانه داشته باشه باید از الان برنامه ریزی کنه در غیر اینصورت همین آش هست و همین کاسه
i.M.a.N
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۰۱:۲۷
سینا جان یه كشوری مثل آرژانتین و اسپانیا میان به ایران درخواست بازی دوستانه میدن ولی كفاشیان مبگه ما با هزینه این كه برای این مسابفه باید خرج كنیم میتونیم با تیم های بزرگ تر بازی كنیم
یعنی اینا بزرگ نیستن دلیلش فقط سیاسی میتونه باشه
رضا
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۰۱:۴۵
چون مهدوی کیا دیگه نمیتونست حتی 1 نیمه رو کامل(حالا بگذریم بد و خوب بازی کردنش) رو بازی کنه.گفتم که مهدوی کیا فصل قبل شاید روی هم دیگه 2 تا بازی کامل هم بازی نکرده باشه.
ولی علی کریمی فرق میکنه.هم پیر نیست و هم اینکه هنوز با این همه افتش از بقیه هافبک های ما بهتره و هنوز یه 2-3 سالی میتونه بازی کنه.
رضا
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۰۱:۴۹
آخ جون یکی از جواد ه ما تعریف کرد :yahoo:
این یکی رو عجیب موافقم
علی کریمی هم می تونست واسه جام ملت ها باشه ولی شاید کاری کردن که بره نه ؟ مثلا مچ بند سبز :3:
ذوق نکن تو:3:من خسرو حیدری رو به کاظمیان ترجیح میدم:3:
i.M.a.N
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۰۱:۵۱
چون مهدوی کیا دیگه نمیتونست حتی 1 نیمه رو کامل(حالا بگذریم بد و خوب بازی کردنش) رو بازی کنه.گفتم که مهدوی کیا فصل قبل شاید روی هم دیگه 2 تا بازی کامل هم بازی نکرده باشه.
ولی علی کریمی فرق میکنه.هم پیر نیست و هم اینکه هنوز با این همه افتش از بقیه هافبک های ما بهتره و هنوز یه 2-3 سالی میتونه بازی کنه.
خسرو حیدری اون یه نیمه رو هم نتونست خوب بازی كنه
i.M.a.N
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۰۱:۵۳
ذوق نکن تو:3:من خسرو حیدری رو به کاظمیان ترجیح میدم:3:
بابا خسرو یه پاس درست بلد نیست بده :3:
رضا
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۰۲:۰۰
به نظرم فقط به خاطر یه نیمه بازی کردن نباید حساب کرد.گفتم که اگه یکم روی اینجور بازیکنا سرمایه گزاری(منظورم مادی نیستا منظورم اینه که بازیشون بدیم)کنیم به اون وضعیتی که توی باشگاه دارن میرسن.
i.M.a.N
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۰۲:۰۴
به نظرم فقط به خاطر یه نیمه بازی کردن نباید حساب کرد.گفتم که اگه یکم روی اینجور بازیکنا سرمایه گزاری(منظورم مادی نیستا منظورم اینه که بازیشون بدیم)کنیم به اون وضعیتی که توی باشگاه دارن میرسن.
مثل كاری كه دائی كرد؟!؟ و وقتی نتیجه خوب نگرفت همه بهش حمله كردن؟!؟
رضا
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۰۲:۲۰
شاید تفاوت این کار با کار دایی اینه که ما تو پستی که لازم داریم جوونگرایی میکنیم اما اون با قصد و غرض خیلی ها رو گذاشت کنار و تقریبا کل تیم رو جوون گرایی کرد.
gattus
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۴۴
تیم ملی ایران هم اگه بخواد مثلا 3 سال دیگه یه بازی دوستانه داشته باشه باید از الان برنامه ریزی کنه در غیر اینصورت همین آش هست و همین کاسه
داداش اسپانیا برنامه ریخته 10 سال دیگه با ایران بازی کنه!
gattus
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۵۰
از شما بعیده آخه یک بازیکن که توی تیم ملی نبوده چطور میتونه توی همون بازی اول خوب باشه!تازه کعبی مزاحمش بود!
i.M.a.N
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۰۵
از شما بعیده آخه یک بازیکن که توی تیم ملی نبوده چطور میتونه توی همون بازی اول خوب باشه!تازه کعبی مزاحمش بود!
بالاخره یه ضربه آزاد درست باید بزنه؟!؟
اگه خسرو حیدری از استقلال بره بازیكن خوبی میشه:3:
gattus
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۱۴
اگه نظر من رو بخوای خوب بازی کرد!
نمیره:3:
i.M.a.N
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۲۷
اگه نظر من رو بخوای خوب بازی کرد!
نمیره:3:
پس حتما كعبی هم عالی بازی كرد:3:
gattus
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۳۳
پس حتما كعبی هم عالی بازی كرد:3:
چرا دقت نمکنی تو چند تا پست گفتم کعبی بده!!!!
کعبی باعث شد که 2 تا گل بخوریم!
:cray:
ببینیم 2شنبه چی میشه؟!
gattus
دوشنبه ۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۵۳
بازی امروز ساعت چنده؟
رضا
دوشنبه ۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۳۱
ساعت 11:30 شب.البته اول اشتباها ساعت20:30 اعلام شد اما بعدا تصحیح شد.
SALAR
دوشنبه ۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۵۲
چه میكنه تیم ملی!!!
به هیچ تیمی نه نمیگه
رضا
سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۸, ۰۰:۴۵
واقعا به افشین قطبی میگن مربی حرفه ای؟؟؟؟
نمیدونم گاس هیدینگ و ادووکات رو چه حسابی اینو انتخاب کردن واسه دستیار.
فکر کنم قطبی چشاشو بسته انگشتشو چرخونده هرکی اومدی جلوی انگشتش دعوتش کرده تیم ملی.
خودش هم نمیدونه میخواد با چه تاکتیکی بازی کنه.اگه قراره سانتر از جناحین باشه چرا مهاجم سر زن دعوت نکرده.اگه قراره از سرعت برهانی استفاده بشه چرا بازیکن بازیشسار دعوت نکرده.
از اینها بگذریم تعویض کردن هم بلد نیست.دوتا گل از روی سوتی نصرتی خوردیم اقا میاد سید جلال رو میکشه بیرون.
اصلا قطبی .... با این تیمش.خاک تو سر فدراسیون با این انتخابش.تا حالا یه ذره امید داشتم به اینکه حالا قبلا حرفه ای بوده بلده کارشو.اما الان میبینم مربی دسته 5 هریک رو میبردی جاش بهتر از این کار میکرد.
واقعا تو ایران خیلی کیلویی میشه مربی حرفه ای شدا.
amirlefthand
سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۸, ۰۴:۰۸
واقعا به افشین قطبی میگن مربی حرفه ای؟؟؟؟
نمیدونم گاس هیدینگ و ادووکات رو چه حسابی اینو انتخاب کردن واسه دستیار.
فکر کنم قطبی چشاشو بسته انگشتشو چرخونده هرکی اومدی جلوی انگشتش دعوتش کرده تیم ملی.
خودش هم نمیدونه میخواد با چه تاکتیکی بازی کنه.اگه قراره سانتر از جناحین باشه چرا مهاجم سر زن دعوت نکرده.اگه قراره از سرعت برهانی استفاده بشه چرا بازیکن بازیشسار دعوت نکرده.
از اینها بگذریم تعویض کردن هم بلد نیست.دوتا گل از روی سوتی نصرتی خوردیم اقا میاد سید جلال رو میکشه بیرون.
اصلا قطبی .... با این تیمش.خاک تو سر فدراسیون با این انتخابش.تا حالا یه ذره امید داشتم به اینکه حالا قبلا حرفه ای بوده بلده کارشو.اما الان میبینم مربی دسته 5 هریک رو میبردی جاش بهتر از این کار میکرد.
واقعا تو ایران خیلی کیلویی میشه مربی حرفه ای شدا.
رضا اول به رئیس فدراسین نگاه کن:crazy:
بعد به قطبی:sick:
کلا این فدراسیون چه گلی به سر فوتبال ما زده معلوم نیست
رضا
سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۸, ۰۴:۳۴
رضا اول به رئیس فدراسین نگاه کن:crazy:
بعد به قطبی:sick:
کلا این فدراسیون چه گلی به سر فوتبال ما زده معلوم نیست
من کاری با فدراسیون ندارم.
این اقا که مثلا زمانی دستیار ادووکات و هیدینگ بوده و ادعای حرفه ای بودن میکنه ازش اینهمه اشتباه بعید بود.
gattus
سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۰۳
عجب چیزی بود!
من تعجب میکنم وقتی یه دروازبانی مثل گردان هست طالبلو چی کارست؟
چرا آل نعمه رو دعوت نکرد؟
نه اصلا یکی بگه آشوبی به جز نقش پفک نمکی چی کاره بود؟
اصلا باورم نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ان شاالله در جام ملت ها قهرمان میشویم!آخه چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رضا
سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۲۹
طالب لو وقتی اون نصرتی سوتی میده چیکار کنه؟؟؟
غیر از گل اول که 30%طالب لو مقصر بود بقیش سوتی دفاع بود.
i.M.a.N
سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۰۷
طالب لو وقتی اون نصرتی سوتی میده چیکار کنه؟؟؟
غیر از گل اول که 30%طالب لو مقصر بود بقیش سوتی دفاع بود.
طالب لو نشون داد در حد استقلال هم نیست چه برسه تیم ملی :lol:
SALAR
سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۱۶
ربطی به وحید نداشت.
این تیم درست بشو نیست.از پایه خرابه
gattus
سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۱۰
راست میگه دیگه خیلی بد بازی کرد!از نصرتی بیش از این انتظار نمیرفت!
gattus
چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۰۴
چرا تو رده بندی فیفا صعود کردیم؟
این رده بندی هم مسخره است!اون موقع 18هم شدیم الآن 60اوم!
gattus
جمعه ۱۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۱۱
فردا با دیگه هیچ بهانه ای پذیرفته نیست آخه همه ی بازیکنای تیم ملی هستند!
faraz36
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۱۰
:confused2:تیم ایران ضعیف شده
البته بعضی ها هم میگن ایران پیشرفت نکرده کشور های دیگه پیشرفت کردن
به نظر من هر دو راسته
گذشت اون زمان همه تعصب داشتن
بر عکس شده همه فراری شدن از تیم ملی:ouaip:
ArSeN@L
جمعه ۲۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۱۸
:confused2:تیم ایران ضعیف شده
البته بعضی ها هم میگن ایران پیشرفت نکرده کشور های دیگه پیشرفت کردن
به نظر من هر دو راسته
گذشت اون زمان همه تعصب داشتن
بر عکس شده همه فراری شدن از تیم ملی:ouaip:
na kheir bagiye fagat tebge ravand mamol pishraft kardan dar halike ma pas raft kardim
hamash ham be khater biliyagati fedrasion hast dar kheili az mavared az jomle entekhabe
sarmorabi
نه خیر بقیه فقط طبق روند معمول پیشرفت کردن در حالیکه ما پسرفت کردیم همش هم به خاطر بی لیاقتیه فدراسیون هست در خیلی از موارد از جمله انتخاب سر مربی
alex_irooni
سه شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۲:۲۴
30 بازيكن به تيم ملي فوتبال دعوت شدند
لیست جالبیه .
gattus
سه شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۲:۳۴
اسامي بازيكنان دعوت شده از سوي قطبي به شرح زير است:
سيد مهدي رحمتي
، وحيد طالب لو،
ميثاق معمارزاده،
سوشا مكاني،
محمد نصرتي،
سيدجلال حسيني،
اميرحسين صادقي
، هادي عقيلي،
فرشيد طالبي،
احسان حاج صفي،
هاشم بيك زاده
، خسرو حيدري،
حسين كعبي،
جواد نكونام،
آندرانيك تيموريان،
مجيد غلام نژاد،
فرهاد مجيدي،
پژمان نوري،
ايمان مبعلي،
محمد نوري،
مسعود شجاعي،
اميرحسين فشنگچي
، محمدرضا خلعتبري
، مجتبي زارع،
جواد كاظميان،
امير محبي،
مهرزاد معدنچي،
كريم انصاري فرد،
ميلاد ميداودي
و آرش برهاني
اين اردو از تاريخ 17/8/88 دركمپ تيم هاي ملي برگزار مي شود و بازيكنان بايد خود را ساعت 10 صبح به كادر فني معرفي كنند.
افشين قطبي در خصوص اين فهرست اظهار داشت: بعد از مسافرت هاي زياد من و همكارانم با ماشين و هواپيما و مطالعات طولاني روي Dvd مسابقات و همچنين ديدن بازي از تلويزيون و بحث هاي مختلف و بررسي همه شرايط تكنيكي، تاكتيكي و روان شناسي، 30 بازيكن براي حضور در اردوي تداركاتي تيم ملي جهت انجام 4 ديدار كه شامل 2 ديدار تداركاتي و 2 ديدار رسمي در قالب مسابقات جام ملت هاي آسيا است،به تيم ملي دعوت شدند.
وی ادامه داد: در اين ليست سعي كرديم كه تعادلي مطلوب برقرار شود به گونه اي كه هم بازيكن جوان و هم بازيكن با تجربه انتخاب كنيم تا بتوانيم پايه ريزي يك تيم ملي خوب براي آينده داشته باشيم.
سرمربي تيم ملي در ادامه افزود: از آنجائي كه جام ملت هاي آسيا يك سال ديگر به طول مي انجامد، هنوز اين شانس براي ساير بازيكنان وجود دارد كه به تركيب اضافه شوند. سعي داريم رقابت سالم ميان همه بازيكنان ايراني براي كسب مدارج بالاتر و ورود به تيم ملي وجود داشته باشد.
gattus
جمعه ۲۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۳۲
تيمهاي ملي فوتبال ايران و اردن فردا در مرحله مقدماتي جام ملتهاي آسيا به مصاف هم خواهند رفت.
تيم ايران كه پس از عدم راهيابي به پيكارهاي جام جهاني 2010 آفريقايجنوبي، تمام توان خود را براي كسب نتيجه مطلوب در راه قهرماني قاره در اين پيكارها متمركز كرده است، در شرايطي از ساعت 18 فردا در ورزشگاه آزادي پذيراي اردن خواهد بود كه پيشتر در گروه پنجم 6 بر صفر سنگاپور را در خانه شكست داد و در بانكوك به تساوي بدون گل برابر تايلند رسيده است. اين دو بازي در زمان مربيگري دايي برگزار شده بود.
اين براي اولين بار است كه افشين قطبي هدايت تيم فوتبال ايران در مسابقات مقدماتي جام ملتهاي آسيا را بر عهده ميگيرد. وي پيش از اين در مقدماتي جام جهاني 2010 در سه بازي رسمي هدايت ايران را برعهده داشت.
تيم كشورمان با 4 امتياز در صدر جدول گروه قرار دارد و سنگاپور، تايلند و اردن به ترتيب با 3، 2 و يك امتياز در رتبه دوم تا چهارم هستند.
از اين گروه سنگاپور نيز در ورزشگاه بيشان ميزبان تايلند است.
hsmoa
شنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۳۷
برد تیم ایران در برابر اردن را به همه تبریک میگم
amirlefthand
شنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۴۵
برد تیم ایران در برابر اردن را به همه تبریک میگم
بهتره بگیم برد خفیف و با شانس واقبال تیم ایران
alex_irooni
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۴۳
منم باخت ایران رو مقابل اردن به هادی عقیلی تبریک میگم . الان دیگه حتما بهترین بازیکن آسیا میشه . مرتیکه ..................
black_shadow
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۰۳
ببین به كجا رسیدیم كه این موجودات ملخ خور میان انقدر راحت مارو میبرن.
نفرین میكنم مدیری رو كه ویرایش كنه پستمو!
i.M.a.N
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۱۱
ببین به كجا رسیدیم كه این ملخ خورها میان انقدر راحت مارو میبرن.
نفرین میكنم مدیری رو كه ویرایش كنه پستمو!
ویرایش که هیچی ، کارتم میگیری .
زود خودت ویرایش کن...
-----
این شیث چیش از نصرتی و عقیلی کمتره که افشین ..... دعوتش نمیکنه؟؟؟
alex_irooni
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۱۷
آدم کارت بگیره اخطار بگیره ولی حرفشو بزنه ............
Sor3na
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۲۰
به نظرم بايد به قطبي فرصت داد.جوون گرايي كنه ،يكي دو سال هيچي نشيم !در عوض از سال سوم به بعد ديگه امكان نداره كسي رو دستمون بياد.همون كاري كه ژاپن كرده و اكثر تيماي اروپايي ميكنن !
جز برزيل كه ميليون ها بازيكن داره ،هيچ كشور ديگه اي نيست كه هميشه بتونه تو كورس شاخ ها بمونه و نياز داره بالاخره چند سال به دليل جوون گرايي افت كنه !
black_shadow
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۲۰
ویرایش که هیچی ، کارتم میگیری .
زود خودت ویرایش کن...
چرا؟؟
من به كسی توهین كردم؟؟؟
گفتم موجودات ملخ خور!!!
نگفتم برادران عرب كه!!!:3:
اصلا مگه ادم ملخ میخوره؟!!!
اون غورباغه س كه ملخ میخوره!
غورباغه رو درست نوشتم؟!!:3:
SALAR
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۰۹
ولی جدی جدی به هیچ تیمی نه نمیگیم.هر تیمی كه توی این چند سال ارزوی برد ایران را داشت به ارزوش رسید.
دیگه هیچ ابرویی برامون نمونده
amirlefthand
يکشنبه ۱ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۲۵
ولی جدی جدی به هیچ تیمی نه نمیگیم.هر تیمی كه توی این چند سال ارزوی برد ایران را داشت به ارزوش رسید.
دیگه هیچ ابرویی برامون نمونده
بله دیگه وقتی رئیس فدراسیونمون به هر چیزی بخنده همین میشه دیگه از سال 2006داریم افت میکنیم اون موقع هر کی به ایران میخورد قصه ش میگرفت الان مارو در حد همین تیمای عربی هم نمیدونن وقتی از بهرین پایین تر باشیم و به اردنم ببیازیم باید فقط گریه بکنیم به حال تیم ملیمون
gattus
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۲:۰۶
به نظر من این شکست لازم بود تا قطبی بفهمه که ترس اصلی ترین عامل شکست تیم هست!
وقتی بازیکن هایی مثل حسینی -صادقی و شیث هستند چه دلیلی داره که نصرتی به تیم ملی دعوت بشه؟
در مورد انصاری فر هم همین وضعیت وجود داره!
gattus
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۸۸, ۱۳:۴۸
رئیس فدراسیون فوتبال با بیان اینکه شکست مقابل اردن اتفاق جدیدی نبود و پیش از این در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2006 هم در تهران به اردن باخته بودیم، تصریح کرد: باید مثل تیم های ژاپن، استرالیا و کره جنوبی به سطحی از فوتبال برسیم که فوتبال ما تا به این حد نوسان نداشته باشد.
علی کفاشیان که در کوالالامپور مالزی بسر می برد ضمن بیان این مطلب درخصوص شکست تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل اردن در چارچوب مسابقات مقدماتی جام ملتهای آسیا، اظهار داشت: بازی را ندیدم و نمی دانم تیم ملی در این دیدار چگونه ظاهر شد اما با نتیجه ای که تیم ملی به دست آورده باید تلاش کنیم تا در دیدارهای آینده کیفیت و سطح بازی تیم ملی را افزایش دهیم تا تیم هایی نظیر اردن نتوانند مقابل تیم ما قدرت نمایی کنند.
وی درخصوص عملکرد کادرفنی و افشین قطبی اظهار داشت: قطعا با یک بازی نمی توانیم درمورد عملکرد کادرفنی قضاوت کنیم. تیم ایران درحالی به اردن باخت که بازی قبلی را در تهران از این تیم برده بود ولی درهرحال باید بپذیریم که تیم ملی دچار ضعف های محسوسی است و باید برای برطرف کردن آنها برنامه ریزی کنیم.
کفاشیان افزود: باید بپذیریم که ایران دیگر جزء تیم های درجه اول آسیا نیست و باید نگاه و انتظارمان را درسطح تیم های درجه دوم از فوتبالمان داشته باشیم. رئیس فدراسیون فوتبال تصریح کرد: امروز حتی اگر به جام جهانی هم صعود کرده بودیم تغییری درکیفیت فوتبال ما ایجاد نمی شد چرا که فوتبال ما با مشکلات ریشه ای روبروست و در سالهای گذشته برنامه ای برای پشتوانه سازی و تقویت تیم ملی نداشته ایم درحالیکه کشورهایی نظیر استرالیا و کره و ژاپن خود را از جمع سایر تیم های آسیایی جدا کردند و امروز شاهدیم که به راحتی به جام جهانی نیز صعود می کنند ولی تیم ما نتوانست برای صعود به جام جهانی پیروزی یک برصفر خود را 8 دقیقه مقابل کره جنوبی حفظ کند و این نشان می دهد فوتبال ما هنوز به سطح لازم و حرفه ای نرسیده و باید بدنه تیم ملی قوی تر شود.
وی در بخش دیگری از گفتگوی خود پیرامون مراسم انتخاب های سال آسیا و اینکه آیا ایران نیز شانسی برای کسب عناوین برترآسیا دارد یا نه، اظهار داشت : تا این لحظه فدراسیون های ایران و ژاپن برای کسب بهترین فدراسیون های آسیا با یکدیگر رقابت دارند ضمن اینکه هادی عقیلی نیز در جمع 3 بازیکن برتر آسیاست و می تواند یکی از شانس های ایران برای کسب عناوین برتر آسیا باشد.
کفاشیان درباره اینکه در صورتی که ایران نتواند هیچ عنوانی را در جمع بهترین های آسیا به دست آورد آیا این به ضعف فدراسیون بازمی گردد یا نه اظهار داشت: به هرحال باید بپذیریم که نرفتن ایران به جام جهانی باعث خواهد شد بسیاری از عناوین برتر آسیا را از دست بدهیم. درحالیکه کشورهایی نظیر امارات با کسب عنوان قهرمانی جوانان آسیا درفوتبال قاره به سطح بالاتری دست یافتند.
رئیس فدراسیون فوتبال یادآورشد: البته تیم نوجوانان ما هم قهرمان آسیا شد و درجام جهانی نیز درخشش فوق العاده ای داشت و در کنار آن فوتسال، فوتبال ساحلی و فوتبال بانوان عملکرد قابل قبولی داشتند با وجود این می پذیریم که برنامه های فدراسیون همچنان مورد انتظار مردم نبوده و نتوانستیم مطابق انتظارات عمل کنیم.
وی تاکید کرد: اعتقاد دارم فدراسیون فوتبال به زمان بیشتری نیاز دارد تا برنامه های خود را برای آینده پیاده کند. اندوخته های فعلی تیم ملی سرمایه گذاری هایی است که در سالهای گذشته انجام شده و فدراسیون باید همین روند را برای سالهای آینده ادامه دهد.
کفاشیان همچنین در مورد شایعه برخی تغییرات در راس فدراسیون های ورزشی از جمله فوتبال، تاکید کرد: در جریان اینگونه تغییرات نیستم ولی با قدرت و توان مضاعف به کارم در فدراسیون فوتبال ادامه می دهم تا بتوانم در این رشته منشاء اثر باشم.
رئیس فدراسیون فوتبال تصریح کرد: می پذیریم که فدراسیون فوتبال مشغله های زیادی دارد و به همان نسبت با حاشیه های زیادی روبرو است ولی مصمم هستم تا با وجود تمامی گرفتاری ها فوتبال ایران را به سطح قابل قبولی در سطح آسیا برسانم تا دیگر برای صعود به جام جهانی با مشکل مواجه نشویم و در این راه از تمامی دست اندرکاران و پیشکسوتان فوتبال می خواهم تا به کمک فوتبال بیایند و از نظر فنی و تجربی به فوتبال ملی کمک کنند.
رضا
دوشنبه ۳۰ آذر ۱۳۸۸, ۰۰:۰۸
براي حضور در تورنمنت قطر
اسامي تيم ملي فوتبال ايران اعلام شد
خبرگزاري فارس: كادر فني تيم ملي فوتبال ايران اسامي 25 بازيكن را براي حضور در تورنمنت قطر اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، فهرست 25 نفره تيم ملي براي حضور در رقابتهاي چهارجانبه قطر از سوي كادر فني به شرح زير اعلام شد:
مهدي رحمتي، وحيد طالبلو، هادي عقيلي، سپهر حيدري، سيدجلال حسيني، مهرزاد معدنچي، كريم انصاريفرد، هاشم بيگزاده، اميرحسين فشنگچي، مجيد غلامنژاد، احسان حاجصفي، خسرو حيدري، حسين كعبي، محمد رضا خلعتبري، محسن خليلي، سوشا مكاني، ميلاد ميداودي، محرم نويدكيا، محمد نصرتي، محمد نوري، پژمان نوري، غلامرضا رضايي، آندرانيك تيموريان، فريدون زندي و ميلاد زنيدپور
اين نفرات بايد حداكثر تا ساعت 1 بامداد روز پنجشنبه خود را به كادر فني در هتل كمپ تيمهاي ملي معرفي كنند.
=========================
این قطبی بعضی وقتا عقلش درست كار میكنه اما بازم یه گندی توی لیست دعوتیش میزنه.
gattus
دوشنبه ۳۰ آذر ۱۳۸۸, ۱۱:۵۶
براي حضور در تورنمنت قطر
اسامي تيم ملي فوتبال ايران اعلام شد
خبرگزاري فارس: كادر فني تيم ملي فوتبال ايران اسامي 25 بازيكن را براي حضور در تورنمنت قطر اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، فهرست 25 نفره تيم ملي براي حضور در رقابتهاي چهارجانبه قطر از سوي كادر فني به شرح زير اعلام شد:
مهدي رحمتي، وحيد طالبلو، هادي عقيلي، سپهر حيدري، سيدجلال حسيني، مهرزاد معدنچي، كريم انصاريفرد، هاشم بيگزاده، اميرحسين فشنگچي، مجيد غلامنژاد، احسان حاجصفي، خسرو حيدري، حسين كعبي، محمد رضا خلعتبري، محسن خليلي، سوشا مكاني، ميلاد ميداودي، محرم نويدكيا، محمد نصرتي، محمد نوري، پژمان نوري، غلامرضا رضايي، آندرانيك تيموريان، فريدون زندي و ميلاد زنيدپور
اين نفرات بايد حداكثر تا ساعت 1 بامداد روز پنجشنبه خود را به كادر فني در هتل كمپ تيمهاي ملي معرفي كنند.
=========================
این قطبی بعضی وقتا عقلش درست كار میكنه اما بازم یه گندی توی لیست دعوتیش میزنه.
خیلی دوست دارم بدونم چرا اینها دعوت شدن
رضا
چهارشنبه ۹ دي ۱۳۸۸, ۱۳:۳۴
نيمكتنشينان در تركيب اصلي
تركيب احتمالي تيم ملي مقابل مالي مشخص شد
خبرگزاري فارس: كادرفني تيم ملي فوتبال براي بازي امروز مقابل مالي تركيب احتمالي را مشخص كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از جلسه با بازيكنان تركيب تيم ملي را براي بازي مقابل مالي مشخص كرد.
تيم ملي امروز ساعت 16:30 احتمالا با تركيب زير به مصاف مالي مي رود:
وحيد طالب لو، محمد نصرتي، سپهر حيدري، اميرحسين فشنگچي، خسرو حيدري، آندرانيك تيموريان، فريدون زندي، كريم انصاري فرد، مهرزاد معدنچي، غلامرضا رضايي و محسن خليلي
gattus
چهارشنبه ۹ دي ۱۳۸۸, ۱۳:۳۹
بازی ساعت چنده؟
رضا
چهارشنبه ۹ دي ۱۳۸۸, ۱۳:۴۰
4:30
یه سری به سیات شبكه زدم.بازی پخش زنده میشه.
من كه میگم میبازیم:3:
black_shadow
چهارشنبه ۹ دي ۱۳۸۸, ۱۷:۱۳
ما نیز به نوبه خود ترکمون زدن تیم ملی را در این دوبازی تبریک میگوییم.
30n4
چهارشنبه ۹ دي ۱۳۸۸, ۱۷:۱۷
هدف از بازی تدارکارتی چیه؟ اگه میخوان بازیکنا هماهنگ شن خب بازیکنهای اصلی رو بزاره تو بازی
یعنی تازه میخواد ببینه کی تو چه پستی بهتر جواب میده که قبلا چند بار تست کرده! یا شایدم فکر کرده هتریکه میخواد ریتاش مشخصه نشه :دی
در کل مالی تیم خیلی خوبیه ولی خب متاسفانه با ترکیب اصلیش نیومد،واقعا ارزش داره برای یه سری بازی فان لیگ رو تعطیل کنیم بعد آخر فصل به بهانه ی جام باشگاههای آسیا تو هفته 3 تا بازی برگزار کنیم !
amirlefthand
چهارشنبه ۹ دي ۱۳۸۸, ۱۷:۱۸
یکی بگه بازی چندچنده؟
SALAR
چهارشنبه ۹ دي ۱۳۸۸, ۱۷:۲۲
این گندی كه قطبی به تیم ملی زد كار هر كسی نبود!!!!
واقعا این طوری گند زدن خیلی سخت بود كه قطبی موفق شد!!
خداییش دقت كردید این مدت به هیچ تیمی نه نگفتیم!!
30n4
چهارشنبه ۹ دي ۱۳۸۸, ۱۷:۲۹
یکی بگه بازی چندچنده؟
ایران 2-1 باخت
amirlefthand
چهارشنبه ۹ دي ۱۳۸۸, ۱۷:۳۳
ایران 2-1 باخت
تبریک میگم بخاطر هیچ وپوچ لیگمون تعطیل شده
رضا
چهارشنبه ۹ دي ۱۳۸۸, ۲۳:۱۷
سینا جان بازی تداركاتی واسه ایجاد هماهنگی بین بازیناست.اما نه واسه دو تا بازیكن بوق مثل ممد نصرتی و سپهر حیدری.
دوتا گلابی گذاشته وسط دفاع.توقع داره گل هم نخوریم:3:اگه قراره بود بازیكن بوق دعوت كنیم كه میگفتن صادقی بیاد بزنه تو گل خودمون خیالمون راحت بشه:3:
از اونطرف هم اخه ادم عاقل میاد یه بازیكنی كه تازه 2-3 هفته است داره تو تیمش فیكس بازی میكنه و 1 سالی رو بازی نكرده دعوت كنه تیم ملی؟؟؟؟
خدا وكیلی علی دایی جای خلیلی بازی میكرد بیشتر تحرك داشت.:3:
faraz36
پنجشنبه ۱۰ دي ۱۳۸۸, ۱۰:۲۹
حسین کعبی خنگو بگو:rastapop:
آقا این همه ادعا بازی ملی داره
بعد از 10سال بازی هنوز نمی تونه یک استوپ سینه کنه
زشت نیس:boid:
gattus
شنبه ۱۲ دي ۱۳۸۸, ۱۵:۲۴
ترکيب احتمالي تيم ملي فوتبال ايران مقابل کره شمالي در مسابقات چهارجانبه دوحه در قطر اعلام شد.
تيم ملي فوتبال کشورمان در آخرين ديدار خود در روز پاياني بازيهاي قطر امروز مقابل کره شمالي به ميدان مي رود .
به همين منظور افشين قطبي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران قرار است در اين مسابقه باترکيب مهدي رحمتي، پژمان نوري، کريم انصاري فرد، ميلاد زنيدپور، مهرزاد معدنچي، محمدرضا خلعتبري، احسان حاج صفي، جلال حسيني، محمد نصرتي، هادي عقيلي و آندرانيک تيموريان برابر کره شمالي قرار گيرد .
ديدار تيم هاي فوتبال ايران و کره شمالي قرار است از ساعت 18 و 45 دقيقه امروز بر گزار شود .
در اين مسابقات تيم کره شمالي با نتايج مشابه 1-0 تيم هاي قطر و مالي را شکست داده و در صدر جدول قرار دارد و تيم کشورمان مقابل تيم هاي قطر 3-2 و برابر مالي 2-1 مغلوب شده ودر رده چهارم است .
تيم فوتبال کره شمالي در گروه 7 جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي با تيم هاي برزيل - ساحل عاج و پرتغال همگروه است .
رضا
شنبه ۱۲ دي ۱۳۸۸, ۱۵:۳۸
اقا من یه چیزی رو دفعه قبلی یادم رفت بگم:3:
انصافا تیم قطبی از لحاظ روان بازی كردن خیلی بهتر از تیم دایی بازی میكنه اما نمیدونم چرا تو تركیب چیدن اشتباه میكنه و كار خودشو خراب میكنه.
امروز هم یه تركیب گند چیده.
یه كلاس تركیب چینی واسه مربیای ایرانی باید بزارن:3:
رضا
سه شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۸, ۰۱:۴۷
يادداشت ويژه :آقاي قطبي ،جنگ تك نفره را نمي بري
افشين قطبي نه «خير مطلق» است و نه «شرمطلق». او نه كليد رستگاري فوتبال ايران است و نه تومز پيشرفت آن. دوستان و دشمنان در مورد او اغراق فراوان كردهآند آنقدر كه تصاوير ارائه شده به شدت «سپيد» يا به شدت «سياه» است. اين مطلب ميكوشد نگاهي خاكستري بيندازد به سرمربي تيم ملي
در باب «خدمت» افشين قطبي چه ميتوان گفت؟ شايد دفاعيه خودش شروع مناسبي باشد. قطبي در تيم ملي مدعي «جوانگرايي» است . او هم مثل علي دايي كه «مجيد غلامنژاد» و «احسا حاج صفي» را شجاعانه در تركيب تيم ملي گذاشت، دست به استفاده از «ميلاد زنيدپور» و «كريم انصاري فرد» و «ميلاد ميداوودي» زده. با اين حال او خوش اقبال است كه مثل علي دايي با انتقاد مطبوعات مواجه شد. هر چقدر كه «سايپاگرايي» علي دايي و بازي دادنش به «غلام نژاد» با انتقاد مواجه شد، قطبي حداقل در مورد جوانترهايش سرزنش نشد گرچه صورت او هم مثل بقيه مربيان با سيلي انتقادات رسانهاي «سرخ» است.
2- بحث جوانگرايي جاي خود و بحث تدبير و سياست هم جاي خود. قطبي حداقل در تزريق جوانترها به تركيب اصلي برخلاف علي دايي از سياست بيشتري استفاده ميكند. اگر دايي با آن روحيه لجوج و يك دنده خويش همه تغييرات را يك شبه در تركيب تيم ملي ايجاد كرد و صداي همه را درآورد، قطبي حداقل آنقدر سياست دارد كه بازيكنان جوانتر را يكي،يكي و به تدريج در طول چندين ديدار تداركاتي به تركيب تزريق كند. اين اتفاق سبب شده تا رسانهها يا جامعه نسبت به بازيكنان جوانتر موضع نگيرند . اين امر در پروسه «شخصيتسازي انفرادي بازيكن» نقش بسيار مهمي دارد.
3- قطبي يك حسن ديگر هم دارد كه البته به تدريج از حجم آن كم شده قطبي را در بدو ورود به ادبياتش شناختيم كه متمايز از ديگران بود. گفتمان خوب و معمولاً روحيه بخش وي نقش مهمي در جلب اعتماد افكار عمومي و حتي بازيكنان به اين مربي ناشناخته دارد. قطبي اما چندي است بيحوصله شده مشخص است كه وي از فوتبال ايران «كلافه» شده و همين «كلافگي» ادبيات او را به ادبيات همان اكثريتي كه به آنها شباهتي نداشت، نزديك كرده. اتفاقي كه اگر ادامه پيدا كند بايد به معناي «خاموش شدن آخرين كورسوي اميد» تلقياش كنيم. افشين قطبي غير از اينها كه گفتيم وجه دفاعي ديگري ندارد. حداقل فعلاً ندارد!
4- نيمه تاريك افشين قطبي يا به عبارت ديگر نيمه خالي ليوان او ظاهراً پر و پيمانتر از نيمه پرش است. نميتوان از افشين قطبي صحبت كرد و از «بياعتمادي» كم سابقه و فزاينده نسبت به او سخن نگفت.قطبي روزگاري براي سكوهاي پر دست تكان ميداد و حالا تيم ملي با پتانسيل جذب كردن تماشاگران بيشتر، به سكوهاي كاملا خالي رسيده است، بيتدبيري فدراسيون و امتناع از انتقال ميزباني ديدارهاي ملي به شهرستانهاي پرتماشاگري مثل تبريز نيز بر حجم اين مشكل افزوده.قطبي اما در اين بياعتمادي نه فقط تماشاگران كه رسانهها را نيز مقابل خود ميبيند. اينكه قطبي منتقدان خود را از دست داده نكتهاي نيست كه بتوان آن را به گردن زمين و زمان انداخت. قطبي «حلاوت» سابق را ندارد.
5- رويكرد افشين قطبي به ليگ و انتخابهايش براي تيم ملي خود «قوزبالاي قوز» است. بستن چشمها به روي شايستههاي پيكان و مقاومت و از همه مهمتر دعوت از ناآمادههايي مثل طالبلو، زندي، خليلي و چند تاي ديگر سبب شده تا اعتماد وي به شايستههاي ليگ زير سوال برود. «رويكرد ليگ برتر» قطبي در حالي است كه ستارههاي قطبي در تورنمنت بيستاره و كم فروغ قطر همين معدود انتخابهاي درست ليگ بودند. وقتي «محمد نوري» پاس گل ميدهد و «ميلاد ميداوودي» يا «ميلاد زيندپور» گل ميزنند و «كريم انصاريفرد» خودي نشان ميدهد يعني اينكه ليگ توان حمايت كردن از قطبي را دارد. حالا چرا قطبي با عملكردش صداي همه را درآورده را بايد از خودش پرسيد!
6- آقاي افشين قطبي در سال اول كارش در ايران با تيمي كه استيلي بست و كاشاني مديريت كرد و ديگران نيز به كمكش شتافتند قهرمان شد. از سال دوم به بعد افشين قطبي بازي را عوض كرد و خود نقش «نفر اول» در همه زمينهها را برعهده گرفت. در قضيه انتخاب دستيار كه ديديم كارش به كجا رسيد. در قضيه انتخاب بازيكن هم كه ضعفهاي او عيان شد. امسال هم كه دوباره اسب خود را رانده و با دو دستيار خارجي وارد كارزار تيم ملي شده تا ما اولين كادرفني با 3 مربي را تشكيل بدهيم!
قطبي دارد «تكروي» ميكند و اين با اصول «فوتبال تركيبي» مغايرت دارد. قطبي بايد ديگران را وارد بازي كند تا به موفقيت برسد همانطور كه در سال اول اين اتفاق رخ داد. تكروي قطبي و پاس ندادن او به مربيان ايراني بزرگترين اشتباه كاري او در ايران است.
7- «افشين قطبي» نيازمند بازسازي و باز تعريف ارتباطاتش با «اطرافيان» است. وقتي او همه مربيان ايران را زيرآبزن و حسود ميداند و به نمايشگاه افكار عمومي كم توجهي ميكند و تماشاگران فوتبال را از ورزشگاهها فراري ميدهد، چطور ميتواند قهرمان جام ملتهاي آسيا شود؟
قطبي تيم ملي را با فيلمهاي هاليوودي اشتباه گرفته. اينجا قرار نيست يك «سوپرهيرو» از اول تا آخر فيلم همه آدم بدها را كنار بزند و جنگ را ببرد. اين جنگ را تك نفره نميتوان ببري آقاي قطبي!
amin_michael5
چهارشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۸, ۱۸:۵۷
صعود ایران به جام ملت های آسیا رو به همه ی دوستداران تیم ملی تبریك عرض میكنم :3:
amirlefthand
چهارشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۸, ۱۹:۴۰
صعود ایران به جام ملت های آسیا رو به همه ی دوستداران تیم ملی تبریك عرض میكنم :3:
اخه مگه تیم ملی چکار کرده؟ اگه صعود نمیکردیم کار بزرگی کرده بودیم نه الان
کلا توی آسیا چندتا تیم قدرتمند وجود داره؟ بیشتر از 5-6تا نمیشه دیگه
amin_michael5
چهارشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۸, ۱۹:۵۲
اخه مگه تیم ملی چکار کرده؟ اگه صعود نمیکردیم کار بزرگی کرده بودیم نه الان
کلا توی آسیا چندتا تیم قدرتمند وجود داره؟ بیشتر از 5-6تا نمیشه دیگه
با اون بازی ها كه تیم ملی میكرد،همین كه صعود كردیم جای شكرشم باقیست :3:
gattus
چهارشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۸, ۲۰:۰۰
قطبی قول قهرمانی داده:1:
:3::3:3:3:......
gattus
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۱۳:۵۴
800 هزار دلار سقف اوليه قرارداد قطبي با فدراسيون فوتبال
"افشين قطبي" با قرارداد اوليه 800 هزار دلار با فدراسيون فوتبال، هدايت تيم ملي ايران را برعهده گرفته است.
فدراسيون فوتبال عصر دوشنبه با انتشار اطلاعيه اي مبلغ و نحوه پرداخت قرارداد سرمربي تيم ملي ايران را اعلام کرد.
در اين اطلاعيه آمده است: در روزهاي گذشته برخي رسانه ها بدون هيچ سند و مدرکي در ارتباط با نحوه عقد قرارداد با افشين قطبي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران مطالب تخريبي را به چاپ رسانده اند که در همين رابطه، فدراسيون براي تنوير افکار عمومي ريز قرارداد وي را منتشر کرد.
قرارداد قطبي با تيم ملي فوتبال ايران در دو فاز از روز سيزدهم تير ماه امسال با فدراسيون فوتبال ايران منعقد شده است.
فاز اول اين قرارداد از اول آگوست 2009 تا سي ام ژانويه 2010 و به مدت شش ماه بسته شده است که براي فاز اول 300 هزار دلار نظر گرفته شده است.
فاز دوم قرارداد از اول فوريه 2010 تا پايان ژانويه 2011 به مدت 12 ماه با مبلغ 500 هزار دلار به عنوان حقوق تعيين و به ترتيبي که اعلام مي شود، پس از کسر ماليات بر اساس قوانين جاري ايران به قطبي پرداخت خواهد شد.
در اولين پرداخت 100 هزار دلار در اول آگوست 2009 به سرمربي تيم ملي پرداخت و بر اساس توافق در اول اکتبر سال گذشته 100 هزار دلار ديگر به قطبي داده شد.
قسط بعدي قطبي اول دسامبر 2009 به مبلغ 100 دلار پرداخت خواهد شد با اين حساب افشين قطبي تا روزگذشته 300 هزار دلار از فدراسيون فوتبال دريافت کرده است.
قسط سوم اول فوريه 2010 ميلادي مبلغ 150 هزار دلار ،قسط چهارم اول ژوئن 2010 و قسط پنجم اول نوامبر 2010 مبلغ 155 هزار دلار و قسط آخر اول دسامبر 2010 ، به افشين قطبي پرداخت خواهد شد.
در صورتي که تيم ملي فوتبال ايران در جام ملتهاي آسيا 2011 به مقام قهرماني برسد، 250 هزار دلار ، مقام دوم 150 هزار دلار و مقام سوم 100 هزار دلار به عنوان پاداش به سر مربي تيم ملي پرداخت خواهد شد.
در صورتي که در طول مدت قرارداد به دلايل گوناگون به بازيکنان تيم ملي هر گونه پاداش از سوي فدراسيون فوتبال پرداخت شود، مشمول سرمربي کادرفني،پزشکي و تدارکاتي هم مي شود.
البته عدم پرداخت حقوق سرمربي در تاريخ هاي ذکرشده اين حق را براي سر مربي تيم ملي قائل مي شود که وي بتواند قرارداد خود را فسخ کند.
در ماده ديگري از اين قرارداد آمده است : در صورتي که تيم ملي فوتبال ايران در جام ملتهاي آسيا 2011 قطر اول تا سوم شود با توافق طرفين قرارداد به مدت دو سال ديگر تا پايان رقابتهاي جام جهاني 2014 با شرايط جديد تمديد خواهد شد.
همچنين اگر تيم ملي درجام ملتهاي آسيا 2011 به مقامهاي اول تا سوم نرسد قرارداد با توافق طرفين فسخ خواهد شد.
فدراسيون فوتبال با قبول برنامه هاي ارائه شده توسط سرمربي تيم ملي فوتبال ايران متعهد مي شود کليه ابزار لازم را براي اجرايي کردن برنامه هاي وي در اختيار قطبي قرار دهد.
هزينه اجاره يک دستگاه منزل مبله، خودرو با راننده ،تلفن ثابت و همراه سرمربي تيم ملي، هزينه حداکثر تلفن ماهيانه 100 هزار تومان نيز از تعهدات فدراسيون فوتبال به سرمربي تيم ملي است.
در بند ديگري از قرارداد مقرر شده است اختيارات و تصميمات فني تيم ملي فوتبال ايران به عهده سر مربي و انتخاب کادر فني ايراني يا خارجي با هماهنگي و به هزينه فدراسيون فوتبال ايران است .
همچنين محل سکونت سر مربي تيم ملي در تهران خواهد بود و انجام ندادن هر يک از اين تعهدات به عنوان فسخ قرارداد براي طرف مقابل تلقي خواهد شد.
اين قرارداد در سه صفحه در تاريخ 13/4/88 به امضاي دو طرف رسيده است.
don-matiou
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۴۲
پول میدن به ابن فطبی اخرشم هیچکاری نمیکونه
gattus
دوشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۸۸, ۱۷:۳۴
مهدي تاج:هيچ توصيهاي براي دستياران قطبي نداريم
نايب رئيس فدراسيون فوتبال با تاييد کمبود نقدينگي در اين فدراسيون از افشين قطبي و غلامحسين پيرواني سرمربيان تيمهاي ملي بزرگسالان و اميد حمايت و تاکيد کرد که در حال حاضر برنامهاي براي تغيير کادر فني تيم ملي اميد وجود ندارد.
مهدي تاج که به همراه کفاشيان در نشست سازمان ليگ و باشگاهها شرکت کرده بود در اين باره گفت: در خصوص شرکت من و کفاشيان و سوال شما مبني بر ضرورت اين حضور در اين جلسه بايد بگويم، بايد همه مديران در اين جلسه شرکت مي کردند که متاسفانه تني چند از مديران شرکت نکرده بودند. صحبت هاي که مطرح شد بسيار جدي بود عزيز محمدي الزاماتي را از سوي AFC اعلام کرد که سازمان ليگ، نماينده سازمان ليگ، فدراسيون فوتبال و امور بينالملل فدراسيون فوتبال بايد اين الزامات را چک کند. الزاماتي که AFC اعلام کرده واقعا مهم است اين الزامات بايد تا اواخر سال 2013 رعايت شود يعني سقف اين الزامات 2013 است اما به نظر من از همين الان بايد ما اين الزامات را رعايت کنيم که بايد بگويم وضعيت ورزشگاهها، مديريت باشگاهها ، سازماندهي ، تراز مالي و شفافيت منابع درآمدي باشگاهها از مهمترين اين الزامات است. بنده و کفاشيان سخت معتقديم پول باشگاهها بايد به باشگاهها پرداخت شود.
* از شفافيت منابع درآمدي باشگاهها گفتيد در اين زمينه بيشتر توضيح مي دهيد؟
ببينيد اينکه باشگاهها از محل درآمد فوتبال و در واقع خودشان بتوانند درآمد کسب کند بسيار مهم است عاملي که در کشور ما فعلا به آن صورت رعايت نمي شود به عنوان مثال حق پخش تلويزيوني ، فروش البسه باشگاهها با حق کپي رايت و بسياري از مسائل ديگر مي تواند منابع درآمدي باشگاهها را شفاف کند. ما بايد درآمد فوتبال را از فوتبال کسب کنيم بايد اين راه درآمدزايي را در فوتبال به رفتار تبديل کنيم . اين نکته بسيار مهم است از حالا بايد اين الزامات تمرين شود باشگاهها هشدارهاي سازمان ليگ را جدي بگيرند به نظر من امکان تحقق اين الزامات در کشور موجود است و به راحتي مي توان به همه آنها رسيد. بايد اراده مديران، مسئولين ورزش کشور براي حل مشکلات در هم ادغام شود و اين طور نيست که توسط يک دستگاه خاص عملياتي شود بايد همه دست به دست هم دهند.
* در مورد دستياران قطبي اين روزها در رسانه ها ، اخبار و شايعات گوناگوني به گوش مي رسد شما به عنوان مدير کميته تيم هاي ملي در اين باره شفاف سازي کنيد؟
قطبي خودش دستيارش را معرفي مي کند ما هم هيچ توصيهاي نداريم يکي دو نفر را هم مطرح کرده است که البته در اين باره هنوز رسما چيزي به ما اعلام نکرده است اما در صورت اعلام، در اولين جلسه کميته تيم هاي ملي بررسي گزينه مورد نظر قطبي مطرح خواهد شد. بهتر است در اينجا درباره مربي دروازه بانها هم صحبت کنيم در داخل کشور مربيان دروازه باني خوبي وجود دارد و همان زمان که قطبي مربي خارجي هم معرفي کرد مربي داخلي خوب هم وجود داشت اما اين موضوع هم در اختيار قطبي است و انتخاب دروازه بان به عهده اوست در اين باره فعلا گزينه اي مطرح نکرده است به محض اينکه اين اتفاق بيافتد در اولين جلسه کميته تيم هاي ملي مورد بررسي قرار خواهد گرفت.
* درباره سرمربيگري غلامحسين پيرواني مسائلي مطرح شده است اينکه مثلا قرار است اسفندماه که قرارداد او به پايان مي رسد سرمربي ديگري براي تيم اميد گذاشته شود.
اصلا اين طور نيست فدراسيون فوتبال بسيار محکم پاي غلامحسين پيرواني ايستاده است وشخصا احساس من اين است که بهترين گزينه براي تيم اميد ايشان هستند.
* به نظر مي رسد که فدراسيون فوتبال از کمبود نقدينگي رنج مي برد آيا براي حل مشکلات مالي فدراسيون تدابيري انديشده ايد؟
بله فدراسيون فوتبال در حال حاضر از کمبود نقدينگي رنج مي برد که البته قابل رفع است. سال آينده سال بسيار پرترافيک و شلوغي براي تيم هاي ملي در رده هاي مختلف سني آقايان و بانوان است. رقابتهاي مختلف آسيايي و مقدماتي المپيک، المپيک نوجوانان سنگاپور بازيهاي تدارکاتي تيم هاي ملي ، مقدماتي جام جهاني 2014 و بازيهاي آسيايي گوانگ جو ، جام ملتهاي آسيا در قطر و بسياري رقابتهاي ديگر دست کم براي اينکه فدراسيون فوتبال بتواند از عهده اين رقابت ها و تدارکات تيم هاي ملي بربيايد 10 ميليارد تومان بودجه لازم است. اميدواريم که بتوانيم اين بودجه را فراهم کنيم.
* درباره تيم ملي فوتبال ساحلي و کميته فوتبال ساحلي اين روزها اخبار متفاوتي شنيده مي شود. بهتر است شما درباره مسائل تيم ملي فوتبال ساحلي و همچنين کميته فوتبال ساحلي صحبت کنيد.
در اولين جلسه کميته تيم هاي ملي به صورت بسيار دقيق بر روي کليات و جزييات فوتبال ساحلي بحث و بررسي مي کنيم
* رقابت هاي فوتسال باشگاههاي آسيا در اصفهان هم با مشکلاتي روبرو است اين مشکلات برطرف مي شود؟
اين رقابت ها بدون هيچ مشکلي در اصفهان با بهترين وضعيت برگزار مي شود.
* باشگاه استقلال نسبت به تاريخ ديدارش مقابل استيل آذين اعتراض کرده است آيا تاريخ اين بازي تغيير مي کند؟
با هماهنگي سازمان ليگ اين ديدار با يک روز تاخير برگزار خواهد شد و به اعتراض استقلال ترتيب اثر داده خواهد شد
don-matiou
دوشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۸۸, ۱۸:۵۷
بابا تا استقلال و پیروزی خصوصی نشوند وضعشون به همین منوال باقی میمونه حرفه ای هم نمیشن
رضا
سه شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۰۵
روزنامه ها نوشته بودن منصوریان دستیار ایرانی قطبی.
راست و دروغش گردن خودشون:3:
don-matiou
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۰۳:۴۲
قطبي گزينهاي براي دستياري معرفي نكرده است
درحالي که از منصوريان، تقوي، صالح، رشيدي و دليخون به عنوان دستياران احتمالي قطبي در تيم ملي ياد مي شود، فدراسيون فوتبال بيانيه زير را صادر کرده است:
" در پي انتشار اخبار و شايعات از منابع غيرموثق درباره انتخاب دستيار ايراني افشين قطبي و مربي دروازه بانان تيم ملي بزرگسالان ايران، روابط عمومي فدراسيون فوتبال اعلام مي کند که هنوز سرمربي تيم ملي رسما گزينه اي را پذيرش دستياري اش معرفي نکرده است و پس از معرفي نفرات مدنظر افشين قطبي به فدراسيون و پس از بررسي ها و تاييد در کميته تيم هاي ملي از طريق سايت رسمي فدراسيون فوتبال به اطلاع همگان خواهد رسيد.
amin_michael5
چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۸, ۲۱:۳۹
تو بازی امروز صدای تایلند تایلند بگوش میرسید :3: همچنین صدای تشویق علی دایی هم شنیده شد :1:
این قطبی خجالت نكشید با این بازیكنا؟؟!!!!!!
عملا داشت با 6 تا هافبك بازی میكرد:1: فكر كنم سیستم ایران 0_6_4 بود :3:
hsmoa
چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۸, ۲۱:۵۴
بازی چی شد
alex_irooni
چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۸, ۲۲:۰۰
میگن 1-0 به زور
black_shadow
پنجشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۲۸
اقا من تاحالا سیستم 4-6-0 ندیده بودم!!!
اگه كسی بازی با همچین سیستمی رو دیده بیاد بگه كدوم بازی بوده!
خاك تو سرمون كه تایلند رو با بدبختی و با گل دقیقه 90 میبریم...
gattus
پنجشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۳۴
حالا که دیدی!!!:3:
خداییش خیلی مسخره است مثلا یه بازیکنی مثل نکونام برای چی باید بیاد تیم ملی وقتی فقط 25 دقیقه باتیم تمرین کرده میخواد برای تیم ملی چی کار کنه یا یکی مثل شجاعی!!!
یا مثلا یه بازیکنی مثل آندو که اصلا توی لیست 18نفره ی تیمش نیست!!
رضا
شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۸:۲۴
قطبی در نزدیكی های خط پایان ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
رضا
پنجشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۵۷
اختصاصي گل: تاج قول تيم ملي را به قلعهنويي داده است
در حالي كه نامهاي مختلفي براي هدايت تيم ملي مطرح ميشود، يك عضو هيئت رييسه فدراسيون از مذاكرات تاج و قلعهنويي در اسفندماه گذشته براي هدايت تيم ملي خبر داد!
گل ـ هنوز از یاد نبرده بودیم که رییس فدراسیون فوتبال چگونه با قاطعیت کامل هر گونه مذاکره ای با فاتیح تریم و سایر مربیان خارجی را برای جانشینی افشین قطبی تکذیب می کرد... اما آخرين برنامه نود در سال گذشته و حرفهاي رييس فدراسيون فوتبال نشان از اين داشت كه تحركاتي جدي عليه سرمربي تيم ملي آغاز شده است.
با پايان تعطيلات نوروزي اخبار جديدي در راه بود و نامزدهايي جديد براي اين عروس هزار داماد. و حالا بعد از تریم و تروسیه(که این سالها همیشه کاندیدای هدایت اكثر تیمهاي ایرانی بوده ولی هیچگاه این وصل میسر نشده است) از نام هایی چون رود گولیت ستاره سابق تيم ملي هلند و شنول گونش مربي ترك تبار به عنوان افرادي جديدي كه مدنظر فدراسيون بودهاند، ياد ميشود.
مهدي تاج نايب رييس فدراسيون فوتبال كه به عنوان هسته مركزي پايگاه جنگي عليه قطبي شغل خود را در كميته تيمهاي ملي از دست داده، بدون ترديد از پا نخواهد نشست و در حال حاضر در فدراسيون فوتبال مشغول يارگيري است.
او در غياب رييس فدراسيون فوتبال حالا عزيزالله محمدي رييس سازمان ليگ كه شغل او مطلقاً ربطي به تيم ملي ندارد را با خود همراه كرده تا او هم از ضرورت استخدام مربي خارجي بگويد. اما به نظر ميرسد پشت اين نيت به ظاهر مثبت چيزهاي ديگري وجود دارد. مثلا مطرح كردن نام اسون گوران اریکسون كه از مدتها پيش توافق كرده در جام جهانی هدایت ساحل عاج را بر عهده بگيرد و البته فاتح تريم كه در انتظار پيشنهادات اروپايي است و حتي نامش به عنوان نامزد مربيگري آتلتيكو مادريد مطرح شده است ... اما بد نيست بدانيد تاج كه مشغول آماده كردن رواني جامعه فوتبال براي تغيير است.
او در اسفندماه گذشته، مذاكراتي مفصل با اميرقلعهنويي داشته و به او قول داده كه اگر وي سپاهان را قهرمان لیگ نهم کند(که با این شرایط احتمالش هم خیلی زیاد است) و تیمش را به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا برساند(که برای رسیدن به آن به آب و آتش می زند)، بدون هیچ شک و شبهه ای هدایت تیم ملی را بر عهده خواهد گرفت، مردی که در جام ملتهای 2007 از تیم ملی رفت ولی همواره در روياي بازگشت به تيم ملي است و در همه مصاحبهها به دوران پرافتخار خودش در تيم ملي گريز ميزند تا شايد براي سال 2011 هدايت تيم ملي را برعهده داشته باشد.
gattus
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۰۱:۱۵
اینا هم شورشو در اوردن بعد عربا رو مسخره میکنن آخه این قلعه نوئی چیزی هم بارشه که بشه مربی تیم ملی؟
همش ادعاست
باید برن بشینن مثل بچه آدم یه مربی خوب بیارن تا شاید بتونیم بریم جام جهانی
رضا
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۴:۰۷
امیر حسین اولا یادتئباشه توهین نکن!
دوما امیر قلعه نویی بهترین مربی ایرانه در حال حاضر
2تا قهرمانی لیگ داره با یه نایب قهرمانی و یه سومی.قهرمانی های جام حذفیش هم من فقط یکیشو یادمه
اگر هم ادعاش میشه کارشو بلده که ادعاش میشه
کیان
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۴:۳۱
امیر حسین اولا یادتئباشه توهین نکن!
دوما امیر قلعه نویی بهترین مربی ایرانه در حال حاضر
2تا قهرمانی لیگ داره با یه نایب قهرمانی و یه سومی.قهرمانی های جام حذفیش هم من فقط یکیشو یادمه
اگر هم ادعاش میشه کارشو بلده که ادعاش میشه
خب هست که هست! به خاطر همین باید برن خارجی بیارن دیگه! بهترین مربی ایران که این باشه ، وای به حال مربی های اون مملکت! باز میره 352 بازی میکنه ، عنایتی رو هم دعوت میکنه ، بعد جا براش پیدا نمیکنه ، میذارتش پیستون چپ!!!! :SugarwareZ-085:
ضمناً قهرمانی ملاک بهترین مربی بودن نیست... کسایی هستن که یا ابزار قهرمانی رو ندارن یا سابقشو ندارن که قهرمانی به دست بیارن... نمونش همین کمالوند ، به نظر من آینده خوبی داره اگه با اون شفق دیوونه کاری نداشته باشه...
رضا
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۷:۱۸
من که نگفتم بزارنش مربی تیم ملی:3:
من فقط در جواب امیر حسین اونو نوشتم که گفت هیچی بارش نیست!
در ضمن کی قلعه نویی با تیم ملی 3-5-2 بازی کرد؟!!!!!!!!و اصلا کی پارتی بازی کرد؟!!!!والا تا جایی که من یادمه حتی تو جام ملت ها حق بازیکنای استقلال رو نداد که هیچ حقشون رو هم خورد.نمونش طالب لو
کیان
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۷:۲۱
من که نگفتم بزارنش مربی تیم ملی:3:
من فقط در جواب امیر حسین اونو نوشتم که گفت هیچی بارش نیست!
در ضمن کی قلعه نویی با تیم ملی 3-5-2 بازی کرد؟!!!!!!!!و اصلا کی پارتی بازی کرد؟!!!!والا تا جایی که من یادمه حتی تو جام ملت ها حق بازیکنای استقلال رو نداد که هیچ حقشون رو هم خورد.نمونش طالب لو
برو خرما بخور یادت میاد تو مقدماتی معدنچی رو دعوت نمیکرد ، عنایتی رو پیستون چپ بازی میداد!!! :SugarwareZ-085:
gattus
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۷:۲۷
رضا اون تعصب استقلالیت رو ول کن چشمات رو هم باز کن یه نگاه به پرونده ی بین المللی قلعه نوئی بنداز ببین چه خبره یا باخت یا مساوی داره یا مساوی بازی های جام ملت ها رو هم یادت هست چین و ازبکستان هر کدوم 5-6تا گل زدن به مالزی و ایران دقیقا یادم نیست چه نتیجه ای گرفت!
هر وقت هم جایی میاد میگه ما به کره نباختیم اون همه بازیکن خوب هم داشت!!
خیلی مربی ها توی ایران داریم که بهتر از قلعه نوئی هستند یکیشون هم مربی ذوب آهن هست به نظر من اگر میخوان مربی ایرانی بذارن همین قطبی بمونه بهتره!!
در ضمن ببین قلعه نوئی چند فصل لیگ برتره و چه بازیکنایی داشته که تونسته این رتبه ها رو بیاره خیلی مربی های دیگه بودن که تونستن توی یک فصل تیمشون رو قهرمان کنن مثل علی دایی به نظر من اگر دایی مربی تیم ملی بود میتونست کره شمالی رو ببره و الان ایران توی جام جهانی بود!!!
black_shadow
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۷:۴۶
رضا اون تعصب استقلالیت رو ول کن چشمات رو هم باز کن یه نگاه به پرونده ی بین المللی قلعه نوئی بنداز ببین چه خبره یا باخت یا مساوی داره یا مساوی بازی های جام ملت ها رو هم یادت هست چین و ازبکستان هر کدوم 5-6تا گل زدن به مالزی و ایران دقیقا یادم نیست چه نتیجه ای گرفت!
خیلی مربی ها توی ایران داریم که بهتر از قلعه نوئی هستند یکیشون هم مربی ذوب آهن هست به نظر من اگر میخوان مربی ایرانی بذارن همین قطبی بمونه بهتره!!
در ضمن ببین قلعه نوئی چند فصل لیگ برتره و چه بازیکنایی داشته که تونسته این رتبه ها رو بیاره خیلی مربی های دیگه بودن که تونستن توی یک فصل تیمشون رو قهرمان کنن مثل علی دایی به نظر من اگر دایی مربی تیم ملی بود میتونست کره شمالی رو ببره و الان ایران توی جام جهانی بود!!!
با حرفات موافقم ولی دیگه جو گیر نشو!!!!:3:
مربیگری تیم ملی الان واسه دایی زوده.
رضا
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۷:۵۵
اقا شماها چرا حالیتون نیست من که نگفتم بزارنش مربی تیم ملی:3:
من فقط روی یه نکته یاداوری کردم که قلعه نویی پر افتخار ترین مربی توی تاریخ لیگ برتره(در جواب اون حرفی که گفتی هیچی بارش نیست)
در ضمن زمان قلعه نویی با زمان قطبی فرق داشت.قطبی اینکه الان مربی تیم ملیه مدیون همین اقایونیه که الان دارن برش میدارن.البته باید زودتر از اینا برش میداشتن.همون زمانیکه با خالی بندیهای این اقا جام جهانی رو از دست دادیم.
علی دایی رو هم اصلا حرفش رو نزنیم بهتره:3:یهو جوگیر شدن فکر کردن هر کی بازیکنه خوبیه مربی خوبی هم میشه.
کلا تو این 4 سال 3تا مربی تو تیم ملی داشتیم که نتیجه جوگیر شدن رییس فدراسیون ها بود.هرکی قهرمان شد توی لیگ زرتی کردنش مربی تیم ملی.
در کل من کاری ندارم کارنامه قلعه نویی چی بوده و چی هست.فقط گفتم حواست باشه توهین نکن.
همین!
black_shadow
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۰۶
اره امیرحسین جان!
توهین نکن چون رضا قلعه نویی رو دوست داره!!!:3:
ولی هرچی از دهنت درومد به دایی بگو رضا هم برات سوت بلبلی میزنه!!:3:
رضا
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۱۳
اره امیرحسین جان!
توهین نکن چون رضا قلعه نویی رو دوست داره!!!:3:
ولی هرچی از دهنت درومد به دایی بگو رضا هم برات سوت بلبلی میزنه!!:3:
تو چی میگی این وسط هویج؟:SugarwareZ-021:
من مشکلی با مخالف بودن با قلعه نویی ندارم.چون کلا پرسپولیسی جماعت اکثرا از قلعه نویی خوششون نمیاد.چون تو استقلال موفقه و پوز شون رو میزنه:3:
اما اینکه به کسی که گفتم پرافتخار ترین مربی لیگ برتره بگی هیچی بارش نیست یعنی توهین محض!
gattus
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۱۶
رضا جان
برادر من
کاملا داری تعصبی برخورد میکنی
به نظر من تو این چند سال بهترین مربی ایران برانکو بود بعدشم علی دایی!!
من خودم استقلالیم اما الان بحث تیم ملی هست نه استقلالیا پرسپولیس هرکسی بهتره باید بیاد!!!
من به قلعه نوعی توهین نکردم حقایق رو گفتم:3:
رضا
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۲۳
من چی میگم تو چی میگی!
من میگم در حال حاضر باز تو میگی تو این چند ساله؟
برانکو بهترین مربی تیم ملی تو این چند ساله بوده قبول.
اما میشه بگی از چه لحاظ دایی بهترین مربی بوده؟
چوب به بدبختی از مرحله قبل از مقدماتی صعود کردیم به مقدماتی انتخابی جام جهانی؟یا اینکه از جام جهانی حذفمون کرد؟یا شایدم به خاطر اون قهرمانیش با سایپا که وسط کار تیمو دادن دستش؟
gattus
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۲۹
هفته ی چهارم وسط کاره؟:3:
امسال رو اگر میگی به نظر من بهترین مربی ایران مربی ذوب آهن هست بازیکناش ستاره نیستن اما هم قشنگ بازی میکنن هم امتیاز جمع میکنن!!!
قلعه نوعی الان به نوعی مربی تیم ملی هست سپاهان 8تا بازیکن ایرانی داره5تاشون توی ترکیب اصلی تیم ملی هست!!!
رضا
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۳۳
اقا اصلا شما zoro:3:
هر چی شماها میگین درسته:SugarwareZ-213:
gattus
يکشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۹, ۰۱:۲۷
مطرح شدن نام مربيان خارجي كار دلالها است
فدراسيون فوتبال به طور محکم از قطبي حمايت خواهد کرد و وي تا جام ملتهاي 2011 آسيا هدايت تيم ملي را بر عهده خواهد داشت.
علي کفاشيان درخصوص اینکه هفتههاي اخير صحبتهاي گوناگوني در مورد سرمربي تيم ملي انجام شده و بحث مذاکره با مربيان بزرگ خارجي مطرح شده است گفت : قبول دارید که با مطرح کردن اين حرفها مربي جايگاه خود را در خطر خواهد ديد و کمي تأثيرگذار خواهد بود. اما بايد به فکر آينده تيم ملي بود و برنامه دراز مدت در نظر گرفت.
وی براي محکم شدن جايگاه قطبي اعلام کرد:تصميم داريم براي شفاف سازي بيشتر يک کنفرانس خبري مشترک با قطبي داشته باشيم، يعني با حضور من و قطبي در جمع خبرنگاران به همه ناگفتهها پاسخ روشني داده شود. امروز با قطبي صحبت ميکنم تا زماني را براي برگزاري کنفرانس خبري مشخص کنيم.
رئیس فدراسيون فوتبال درخصوص بحث اختلاف با مهدي تاج، نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت :خير؛ اختلاف چندان بزرگي وجود ندارد. تاج نايب رئيس فدراسيون است و طبيعي است که اختلاف نظرهايي وجود داشته باشد.
ایشان در خصوص اینکه تاج با مربيان خارجي مذاکره ميکند و اين کار را قبول دارد، در حالي که شما مذاکره با مربي خارجي را به طور کامل نفي ميکنيد. ایا اين دوگانگي نيست؟ گفت:طبيعي است که نظرهاي متفاوتي وجود دارد، اما مهم اين است که قطبي به عنوان سرمربي تيم ملي به کار خود ادامه ميدهد و اين اختلاف نظرها مشکلي به وجود نخواهد آورد.
نتیجه ی اخلاقی :
تاج از نظر کفاشیان دلاله:3:
رضا
سه شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۹, ۱۴:۲۴
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
----------------------------------------------------------------------------------
مثل اینکه همه چی به خوبی و خوشی تموم شد و تا حدودا 1 سال دیگه اقای قطبی رو باید تحمل کرد:3:من فکر کردم این سعیدلو از علی ابادی بهتره اما حالا به این نتیجه رسیدم بازم دم همون علی ابادی گرم:3:حد اقل در اینجور موارد از قدرتش استفاده میکرد.
دیک ادوکات هم گفته از قطبی حمایت کنید!!!:3:این دیگه اخر خندست:3:
gattus
سه شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۸۹, ۱۵:۲۵
بازم شروع كرد:3:
اصلا من تو در حد اين حرفا نيستيم كه بخوايم حرف بزنيم اينا تو فدراسيون جلسه ميزارن بعد به نتيجه ميرسن اونوقت يكى تلفن ميزنه بهشون اعلام ميكنه كى مربيه:3:
واقعا مسخرست خودشون هم نميدونن !
اون وقت بايد 2ميليارد بدن على دايي حتما همين قدر هم دادن به قطبى!!
بعد اعلام ميكنن بدهى داريم!!
با اين وضع عمرا به نيمه نهايى آسيا برسيم!
جام جهانى جاى خود دارد
gattus
جمعه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۱:۲۶
عمرا از 1\4ام بالاتر بريم
گروه 4
عراق_امارات _ ايران _ كره شمالى
به احتمال زياد
كره و استراليا از گروه 3ميان بالا كه ايران بايد باشون بازى كنه:3:
بازى اول هم باعراق افتاده
hsmoa
جمعه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۱:۲۸
*** خبر فوری ***
قرعه کشی بازی های جام ملت های آسیا :
ایران در گروه ۴ باتیم های زیر هم گروه شد :
ایران - امارات - کره شمالی - عراق
gattus
سه شنبه ۱۵ تير ۱۳۸۹, ۲۳:۵۸
شاهكار ديگرى از آقاى قطبى:3:
اسامى بازيكنان دعوت شده براى اردوى اتريش
مهدى رحمتى_هادى عقيلى_خسرو حيدرى_جلال حسينى_حاج صفى_مبعلى_آشوبى_عمران زاده_ميداوودى_گردان_خلعتبر _محمد حسينى_حدادى فر_على كريمى_معدنچى_اشجارى_زنيدپو _حقيقى_نوروزى_غلام رضا رضايى_نصرتى_پژمان نورى_انصارى فرد_ميرزاپورو تيموريان!!
موندم 4تا دروازبان رو چرا ميخواد ببره!!
Sor3na
چهارشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۵۷
جواد نکونام کوش؟
amin_michael5
چهارشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۲۹
من نمیدونم رو چه حسابی نوروزی رو هی دعوت میکنه؟!!!!!!!!!!!!:1:
gattus
چهارشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۹, ۲۰:۲۵
من نمیدونم رو چه حسابی نوروزی رو هی دعوت میکنه؟!!!!!!!!!!!!:1:
روی حسابی که قرار بود 2تا کره رو ببریم:3:
این آقا هدفش دیدن به تیم ملیه:3:
جواد نکونام کوش؟
از این بازیکنا نمیتونه استفاده کنه چون توی برنامه ی فیفا نیست اون بازیکنای عربی هم که کلا ولن:3:
gattus
دوشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۴۸
مصاحبه ای جذاب و طولانی با افشین قطبی:مشکل فرهنگي فوتبال ما "من يا هيچکس" است/اگر مي خواهيم قهرمان آسيا شويم بايد ياد بگيريم 1 - صفر را به 3 - صفر تبديل کنيم
بازيکن بايد سرباز تيم باشد، کساني که حاشيه ساز باشند خودشان را بيرون از تيم خواهند ديد. موفقيت ما برمي گردد به نزديکي بازيکنان در چارچوب آرامش. اين چارچوب نبايد برهم بخورد.
سایت گل - اردوي تيم ملي در اروپا آنقدر حرف و حديث به همراه داشت که تمام نتايج فني اين اردو را به حاشيه برد. افشين قطبي به عنوان سرمربي تيم ملي در تمام اين مدت به جاي تمرکز روي مسايل فني مدام در حال کلنجار رفتن با حاشيه هايي بود که اين اردو براي او و تيمش به همراه داشت. با سرمربي تيم ملي پس از اردويي که به رغم بسياري در بدترين مکان و زمان ممکن برگزار شد، گفتگو کرديم تا از زبان خودش واقعيتها را بشنويم.
* اگر موافق هستيد از بازي لاتزيو شروع کنيم.
** بله، اين از هدفهاي ماست که سعي مي کنيم با تيمهايي بازي کنيم که هم در بحث فني و هم رواني قدمهاي بزرگي براي پيشرفت ما باشند. مهمتر از نتيجه بازي روشي بود که ما بازي کرديم. رقابت با تيمهاي بزرگ دنيا باعث مي شود اکسيژن تازه اي در تيم به وجود بيايد. من به روش بازي تيم افتخار کردم؛ چون بيشتر بازي کنترل ميدان در اختيارمان بود. اين بازي به ما اعتماد به نفس داد براي آينده. تفکر بازيکنان ما حرفه اي بود و با تمام وجوداشان بازي کردند.
* پيش از مسابقه بچه ها به شوخي يا جدي طوري حرف مي زدند که انگار از حريف ترسيده اند.
** نه، ما از لاتزيو نترسيديم. ممکن است جوان ترها استرس داشته باشند، اما فوتبالي که ارايه کرديم به نظر من از بهترين بازيهايي بود که طي سالهاي اخير تيم ملي از خود ارايه کرده است.
* تيم ملي خوب بود يا لاتزيو بخاطر فاصله زماني يک ماهه تا شروع مسابقات سري آ در اوج آمادگي نبود؟
** من خواهش مي کنم شما مواظب بحثهايي که مطرح مي کنيد، باشيد. ممکن است هر تيمي با هدفهاي متخلف در چنين مسابقه اي وارد شود. بازيکنان ما هم چندين روز است که در اردو و دور از خانواده هستند و بدنسازي را پشت سرگذاشتند. پس اگر لاتزيو در شرايط صددرصد نبود ما هم شرايط ايده آلي نداشتيم. اما به هر صورت نبايد بخاطر اين نحوه بازي خودمان را گم کنيم. شک ندارم تيم ملي مي تواند بهتر از اينها باشد ما 6 ماه تا شروع جام ملتها فرصت داريم و بايد کار کنيم به نظر هنوز در يک سوم آخر مشکل داريم که بايد حل کنيم.
* بازيکني در اين اردو شما را سورپرايز کرد؟
** سورپرايز نه، اما همه آنها شخصيت ملي دارند و من از تلاش و تفکرشان ممنونم.
* در مورد چند بازيکن خاص صحبت کنيم. مثل حدادي فر که جاي علي کريمي بازي کرد.
** اجازه بدهيد شخصي صحبت نکنيم؛ چون در ايران خيلي زود بازيکن را بزرگ مي کنند و خيلي زود کوچک. اين بازيکن خاص جاي پيشرفت در تيم ملي دارد.
* چرا از دروازه بان هاي ديگرتان در اين مسابقات استفاده نکرديد؟
** ما در اين تورنمنت از ميرزاپور و رحمتي در بازيهايمان استفاده کرديم و جوان ترها را هم آورديم که کنار تيم باشند و تمرين کنند. ما در حال حاضر چهار دروازه بان خوب داريم که جاي نگراني ندارد.
* گفتيد در يک سوم جلوي زمين مشکل داريم؛ هادي نوروزي انتخاب اول شماست؟
** تصميم در مورد يک بازي به شرايط يک بازيکن در آن مقطع برمي گردد. نوروزي در بازي دوم خودش را خوب نشان داد. او سرعت خوبي دارد و چون مي خواستيم از جلو بازي دفاع کنيم، از او استفاده کرديم؛ مثلاً نوري، حدادي فر و آشوبي هم وسط زمين جواب داد. ترکيب دفاعي خوبي هم با حضور نصرتي از چپ داشتيم.
* روي گلي که لاتزيو زد، اعتراض داشتيد؟
** در آن سمت زمين توپ بيرون رفت بعد سانتر شد و بازيکن با آرنج به صورت حاج صفي کوبيد. بازيکنان ما احساس کردند بايد بازي را نگه دارند، اما آنها توپ را يک دفعه سانت کردند که زنيدپور هم با سينه توپ را جلوي آنها انداخت. گل بدي بود. اگر مي خواهيم قهرمان آسيا شويم بايد ياد بگيريم 1 - صفر را به 3 - صفر تبديل کنيم. البته در اين مسابقه اگر داوران اجازه مي دادند، به اندازه کافي موقعيت داشتيم.
* بازيکنان ما کمي عصبي بودند و رفتارهايي داشتند که در بازيهاي رسمي مشکل ساز خواهد بود.
** ما بايد خونسرد باشيم. زدن گل دوم مي تواند به اين موضوع هم کمک کند.
* پيروزي مقابل تيم بزرگي مثل لاتزيو مي توانست افشين قطبي را از زير فشار خارج کند و او را مقابل منتقدانش در موضع قدرت قراردهد.
** من هيچ وقت عليه کسي موضع نمي گيرم. ما دوست داريم هميشه برنده باشيم. بايد ياد بگيريم که ببريم و بعد ايمان داشته باشيم که مي بريم. اگر بعضي وقتها ببازيم بازهم مي توانيد شرايط را عوض کنيد. مردم ايران فوتبال بارسلونا را مي پسندند پاسهاي رد وبدل شده زياد. ما هم سعي مي کنيم تيم را در همان مسير ببريم.
* يعني تيم ملي روزي تيکي تاکا را نمايش خواهد داد؟! اين خيلي رؤيا پردازانه نيست؟
** مقابل لاتزيو صحنه هايي ديديم که تيکي تاکا بود. ما توانستيم مقابل لاتزيو مشکل ساز شويم؛ چون آنها باور نداشتند ايران مي تواند چنين فوتبالي ارايه دهد.
* اردوي اتريش مي ارزيد که خودتان را با مربيان ليگ وارد دعوا کنيد. آنها همچنان به زمان اردو معترض هستند.
** اردويي که ما برگزار کرديم هر ثانيه اش برنامه ريزي شده بود. برنامه ريزي بلند مدت ديگري هم داريم؛ اگر تقويم را نگاه کنيد متوجه مي شويد تا فاصله 6 ماه مانده به جام ملتها زمان ديگري براي برپايي اردو نداشتم، ما از صميم قلب دست همکاري به سوي باشگاه ها دراز کرديم من نمي دانم چند مربي ليگ مخالف اين برنامه بودند، اما اساساً مشکل فرهنگي فوتبال ما يا من يا هيچکس است و تا وقتي با هم همکاري نمي کنيم، ضعفهاي زيادي وجود خواهد داشت. ما پارسال مدت طولاني بازيکنان را از تيمهايشان نگرفتيم. ما بايد جاي خودمان را عوض کنيم و ديدگاه کلي داشته باشيم. من خودم مربي باشگاهي بودم و درک مي کنم. اما بازيکنانش بيش از 9 - 8 ماه با آنها هستند، ولي تيم ملي فقط 48 ساعت فرصت براي هماهنگي دارد. متوجه باشيد که تيم ملي مهمترين تيم يک کشور است.
* در مورد اردوي شما مسايل حاشيه اي ديگري هم مطرح شد مثل وجود گاو يا نبودن کولر.
** من نمي خواهم به مسايل حاشيه اي پاسخ بدهم. به نظرم بعضي از دوستان هدفهاي تخريبي را دنبال مي کنند. اگر با آقاي ایکس مشکل دارند، عادلانه نيست تمام تيم ملي را هدف قراردهند. ما روي مرزها پا مي گذاريم و متوجه نيستيم که اين تيم متعلق به 75 ميليون نفر ايراني است. در همين اردو اگر هتلها کولر داشت چيز ديگري مي گفتند، من از شما هم خواهش مي کنم مسير بحث را عوض کنيم.
* اجازه بدهيد از حرف خوب شما استفاده کنم که گفتيد هر ثانيه از اين اردو برنامه ريزي دقيق داشت.
** درسته من اين حرف را زدم
* پس چطور تيم ملي ايران به اين تصور که بازي لاتزيو ساعت 6 شروع مي شود، دو ساعت زودتر به اين کمپ مي رود، در حالي که حتي مردم عادي در آن شهر هم از زمان دقيق بازي اطلاع داشتند. مقصر چه کسي است در اين ماجرا؟
من نمي دانم از شما مي پرسم. اين در شأن تيم ملي هست که دو ساعت منتظر حريفش باشد و از زمان بازي خبر نداشته باشد. وقتي هيچکس با ايميل و تلفن به ما خبر نمي دهد، چيکار بايد بکنيم حتي در پوسترهايي که براي بازي چاپ شده، نوشته بودند بازي ساعت 5 شروع مي شود، اما يک مرتبه فدراسيون برنامه را تغيير مي دهد. بعضي وقتها کنترل بعضي مسايل دست من و شما نيست. رسانه ها و شرکتي که اين قرارداد را بسته بود هم نمي دانست.
* در مورد علي کريمي حرف و حديث زياد است. خود او در مصاحبه با سايت شخصي اش داشتن مشکل با شما را تکذيب کرد. شما هم مصاحبه مشابهي داشتيد، اما من به عنوان يک شاهد عيني ديدم که علي کريمي با شخص شما و نحوه اردو مشکل داشت و مصدوميت بهانه اي براي رفتن او بود...
** خب من الان چي بايد بگم؟
* يا تأييد کنيد يا تکذيب تا من هم ادعايم را ثابت کنم.
** من مشکلي از علي کريمي نديدم و مشکل هم با او ندارم. ما ديديم بخاطر مصدوميت ريسک نکنيم بهتر است. بازيکناني هستند که حاشيه سازند، اما ما سعي مي کنيم اردويي با نظم و انضباط برگزار کنيم.
* آقاي قطبي! کريمي اينجا حتي حاضر نشد با مديا آفيسر تيم ملي براي سايت فدراسيون مصاحبه کند و رفتارهاي تند او را همه ديدند و قابل کتمان نيست. من اگر سرمربي تيم ملي بودم علي کريمي را ديگر به تيم دعوت نمي کردم. هر چند که خود او هم ممکن است ديگر در تيم شما حاضر نشود.
** من هيچ وقت اين تصميم را نمي گيرم. مسايل روحي، فني و اخلاقي ملاکهايي هستند که با توجه به آنها مي توان تصميم گيري کرد. شما من را مي شناسيد برخوردهاي من هميشه با خونسردي است و در آرامش تصميم مي گيرم.
* اما چنين رفتارها و اتفاقاتي فضاي اردو تيم ملي را بهم مي زند.
** مطمئن باشيد که اجازه نمي دهم در تيم ملي حاشيه وجود داشته باشد.
* سياستمدارانه پاسخ داديد، اما تا حدودي پاسخ را گرفتم.
** من بخاطر همين مسايل کمتر مصاحبه مي کنم. اميدوارم شماها هم در آينده کمک کنيد؛ زيرا احساسم اين است که هميشه کمک نمي کنيد.
* چرا اين قدر نسبت به خبرنگاران بدبين هستيد. شما ما را کنار تيم راه نمي داديد، آيا احساس خطر مي کنيد؟
** نه، احساس خطر نمي کنم. منظورم کلي است. در همين مصاحبه بيشتر بحث سمت مسايل حاشيه اي رفت. مردم ايران خسته شدند از بس شما يکي را مقابل ديگري قرار داديد. شما دنبال فروش بيشتر هستيد، اما مي توانستيد با پرسشهاي فني بحث را بهتر جلو ببريد.
* من پرسش فني نمي توانم بپرسم، چون کارشناس فني نيستم. شما هم به مردم حق بدهيد که دوست داشته باشند بدانند حقيقت در مورد اتفاقي که براي علي کريمي کاپيتان تيم ملي افتاده، چيست؟ اين به معني قراردادن شما مقابل کسي نيست.
** حرفهاي من کلي است و در مورد يک روزنامه خاص و شخص شما نيست. من مي گويم شما بازي تيم ملي را تماشا کنيد و آن را تحليل کنيد.
* اما تيم شما حاشيه هايي داشت که نمي توان از آن چشمپوشي کرد.
** بازيکن بايد سرباز تيم باشد، کساني که حاشيه ساز باشند خودشان را بيرون از تيم خواهند ديد. موفقيت ما برمي گردد به نزديکي بازيکنان در چارچوب آرامش. اين چارچوب نبايد برهم بخورد.
* اگر نمي گوييد شما را مقابل دايي قرار مي دهيم ايشان هنوز پاسخ پرسش خود را در مورد خط خوردن برخي بازيکنان بدون انجام تمرين نگرفته است؟
** ما وقتي فهرستي براي اردو مي دهيم بايد نفرات بيشتري در آن باشند. احتمال مصدوميت و اتفاقات ديگر هم هست. ما در هر پست بهترين گزينه ها را انتخاب کرديم و با وسواس هم اين کار را انجام داديم.
* آقاي تاج گفتند از شما انتظار قهرماني دارند و به نظر مي رسد با اين اظهارنظر سعي دارند توقعات را از شما بالا ببرند.
** من باز هم تأکيد مي کنم که هيچ قولي در مورد قهرماني نداده ام، اما تمام توانم را به کار مي برم بهترين تيم را بسازم ما در مسيري هستيم که يکي از مدعيان قهرماني هستيم.
amin_michael5
پنجشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۹, ۰۲:۲۳
از این برنامــــــه هـــــــــای ;کفاشیانی --------------کجـــا مـــــــا وکجـــــا جام جهـــانی!
حریفــــــــان گــرم بــــــازی وتدارک--------------- شمــــاری هــــــــــم پی خانه تکانی
همـه با سرمربی هـــــــــای مطرح-------------- به دنبال مقـــــــــــام قهرمــــــــــانی
عرب اینســـــــــو کره آنسوتر از مـا------------- ژاپن آنسوترک با جـــــــان فشـانی –
عرق ر یزند و با طـــــــــــرح اصولی------------- همـــــــــــــــه دنبال فتح و کامـرانی
ولی دست جنابش روی دست است----------- به جای کار ، گــــــــرم نغمه خوانی
نخواند خطّ فـــــــــــــردا را که خواند:------------- گل ســــــــــرخ وسفید و ارغوانی!!
همه حرف و هم حرف و همه حرف---------------- به زعـم خویش در گوهــــــر فشانی
بخواهـــــــد با خـرام استـــری لنگ------------- کند با تیـــــــــــز پایان هـم عنــــانی
زند حرف وعوامل همچـــــــو طوطی------------ به تصدیقش پی شیرین زبـــــــــانی
به دنیـــــا چون که شـد قحط مربی ----------- به ویچی بند کـرد آنســــان که دانی
امان از این همـــــه ویچی که آمـد------------ به ایران چـــــــــــون بلای آسمــانی
چنــان بر خوان این کشــــور فتادند-------------- که روباهـــــــــــــان میان مرغدانی!
برانکو هم بیامد با دوصد شــــــــور-------------- به تهـــــــــــــــران از پی بازارگــانی!
صلا در داده قـــــــــوم خویشتن را-------------- هجوم آرند بهــــــــــــــــر میهمانی
دلار بی حساب ومفت بخشنـــــــد----------------به این تمـــــــــرین دِهـان یک قرانی!
ز ابجد خــوان جماعت چشم داریم--------------- ز بر خوانندمـــــــان "سبع المثانی"!
ازآن ترسم شـــــــــود روزی برانکو----------------در ایران یک بنــــــــــــــای باستانی!
جواد و عـــــــادل و پیمــان و مزدک---------------- علیفــــــــــــــر با رضــــــای جاودانی -
همه ماتنـــــــــــد از تاکتیک تیمش---------------- که بازی می کند عنتـــــر میلانی(!)
چه بازیهـــــــا که ملّت از تماشاش----------------- به کلّی سیر شــــــد از زندگـــــــانی
چه گلهایی کــه خوردیم از حریفان------------------- چو حلــــــــــــــوایی ز نوع تن تنانی!
زهی حملــــه، زهی خطّ دفاعی!------------------ زهی هافبـــک ؛ زهی دروازه با نی!
اگر ده – صفـــــــــر هم بازیم ؛ دارد------------------- به کف توجیـه هــــــــــــــای آنچنانی
نماد سفسطه ، رند و زبانبــــــــــاز---------------------خدای حیلــــــــــــه ؛ اِند شارلاتانی
کسی کــــــه در رقابت توی تهران------------------------- رخش از ترس گــــــردد زعفرانی –
چسان خواهــد که در میدان آلمان-------------------- ز شلوارش نمــــــــــــاید پاسبانی!!
چو درس سفسطه او را روان است-------------------شدم از دست او بالکـــــــل روانی
دگـــــــر کم مانده از توجیــه هایش-------------------- شوم زنجیر در دارالمجــــــــانی...(!)
(ز بالا "نــــــــون" ما افتــــــاد پایین ---------------------ببـــــــــــر بالا که در جایش نشانی!
مده گیر و نگــــــــــــــو افتاده انگار -----------------------ز "نـــــــــون" خوردن قوافیّ فلانی!)
به مولا ! از برانکــــــــو هست بهتر------------------------- به شیـــــــــــــراز این غلام پیروانی
ازاین فدراسیـــــــــون خیری نخیزد------------------------ کــــــــــــه اوضاعش ز فرط ناتوانی -
چــــــــو این ترکیب در مصراع بعدی--------------------"حسین"است و"قلی" آنگاه"خانی"!
ببینی پشت گــــــوش خویشتن را-------------------اگر بینی از اینهـــــــــــــــــا کاردانی
هوار از این رئیســـــــــــان کذایی!--------------------فغـــــــــــــان از این زد وبند وتبانی!
مدیریت مجـــــــــــــــو در ورزش ما---------------------کــــــــه خوانند از برایت : لن ترانی
خداوندا ! پنـاه تیـــــــــــــم ما باش------------------- ز هول فتنـــــــــــــــه ی آخر زمانی
ز " آبادی" نمی خیزد بخـــــــــــاری---------------------مگـــــــــر از حضرتت فیضی رسانی
به تیـم ملی فوتبــــــــــــــــال ایران----------------------ببخش از لطف فــــــــــــرم آرمـانی
که در جام جهـــــــــــــانی با توکل------------------------ به زیر آرد حریفــــــــــــــــان جهانی
بیاید از گــــــــــــــــروه خویش بالا----------------------ز سر گیریم شـــــــــور وشادمانی
رضا
پنجشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۴۵
هشتمین برد افشین امپراطور با تیم ملی!
سایت گل- افشین قطبی سرمربی تیم ملی ایران در هفدهمین باری که روی نیمکت تیم ملی نشسته بود هشتمین برد را در کارنامه اش ثبت کرد. تیم ملی در دوران 13 ماهه مربیگری قطبی، تاکنون 17 بازی ملی انجام داده است که 7 برد، 4 تساوی و 5 باخت بدست اورده است. برد مقابل امارات، بوسنی،ایسلند، اردن، کره شمالی، سنگاپور، تایلند و ارمنستان پیروزی های قطبی با تیم ملی است.
همچنین افشین قطبی با 17 بازی ملی که مربی تیم ملی بوده است، با رکورد قلعه نوعی مساوی در تیم ملی برابری کرد. عملکرد قلعه نوعی در تیم ملی 10 برد، 6 مساوی و یک باخت بوده است
:3::3::3:
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۴۴
عمو رضا به این بنده خدا چی کار داری؟؟؟:3:
وقتی tv می گه ایران یکی از تیم های قدرتمند اروپا رو برد یا یکی از قوی ترین تیمهای باشگاهی اروپای شرقی رو متوقف کردیم از این یارو چه انتظاری باید داشت؟؟
don-matiou
شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۲۹
این تیم با ایم فدراسیون حالا حلا ها تیم نمیشه
as3955
پنجشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۴۷
:SugarwareZ-147:اگرحاشیه های کنار تیم کم بشه وبزارن تیم نتیجه می گیره
آبادانی
شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۵۲
تیم دروضعیت خوبی قرار می گیرد باتشکر اگر مایلی در نظرسنجی :SugarwareZ-017:ما شرکت کنید
gattus
سه شنبه ۲ شهريور ۱۳۸۹, ۱۲:۴۳
دروازه بانان:سید مهدی رحمتی، ابراهیم میرزاپور، علیرضا حقیقی
مدافعان:خسرو حیدری، هاشم بیگ زاده، هادی عقیلی، محمد نصرتی، سیدجلال حسینی، حنیف عمران زاده، احسان حاج صفی، حسن اشجاری
هافبک ها:آندرانیک تیموریان، جواد نکونام، مسعود شجاعی، پژمان نوری، فرزاد آشوبی، ایمان مبعلی، محمد نوری، میلاد زنیدپور
مهاجمان: محمدرضا خلعتبری، غلامرضا رضایی ، هادی نوروزی، کریم انصاریفرد، محمد غلامی، مهرداد اولادی.
هدف از دعوت اینا به تیم ملی چیه؟!:3:
مخصوصا نوروزی:3: کلا میبینمش حالم بد میشه:3:!!!
اینا بازیکنای دعوت شده به اردوی جدیدن که قراره با کره و چین بازی کنن!!!
amirlefthand
سه شنبه ۲ شهريور ۱۳۸۹, ۱۲:۴۸
دروازه بانان:سید مهدی رحمتی، ابراهیم میرزاپور، علیرضا حقیقی
مدافعان:خسرو حیدری، هاشم بیگ زاده، هادی عقیلی، محمد نصرتی، سیدجلال حسینی، حنیف عمران زاده، احسان حاج صفی، حسن اشجاری
هافبک ها:آندرانیک تیموریان، جواد نکونام، مسعود شجاعی، پژمان نوری، فرزاد آشوبی، ایمان مبعلی، محمد نوری، میلاد زنیدپور
مهاجمان: محمدرضا خلعتبری، غلامرضا رضایی ، هادی نوروزی، کریم انصاریفرد، محمد غلامی، مهرداد اولادی.
هدف از دعوت اینا به تیم ملی چیه؟!:3:
مخصوصا نوروزی:3: کلا میبینمش حالم بد میشه:3:!!!
اینا بازیکنای دعوت شده به اردوی جدیدن که قراره با کره و چین بازی کنن!!!
کمبود نوخاله
رضا
سه شنبه ۲ شهريور ۱۳۸۹, ۱۲:۵۷
ای خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
این بشر چرا اینقده ......:4:
پس اسم فرهاد مجیدی و میداوودی کو؟!!!!!
30n4
سه شنبه ۲ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۲۵
ای خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
این بشر چرا اینقده ......:4:
پس اسم فرهاد مجیدی و میداوودی کو؟!!!!!
هر چی کمتر از استقلال بازیکن دعوت بشه به نفع استقلاله.حداقل تو این تعطیلات لیگ شاید بتونن یکم هماهنگ بشن
--
کاری ندارم که چه کسایی رو باید دعوت میکرد ولی این لیست کاملا مشکل داره.
بیک زاده دفاع نیست،آشوبی و مبعلی در سطح تیم ملی نیستند.میرزاپور این وسط چی میگه؟
و واقعا ما توی ایران هافبک دفاعی بهتر از پژمان نوری نداریم که همچنان باید به تیم ملی دعوت بشه؟
gattus
سه شنبه ۲ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۳۹
کلا دیگه ایران هیچی نمیشه:3:واقعا برانکو حیف بود:6:از این دلقک بازی ها نداشت و نتیجه میگرفت!!!الان اگر قطبی بره جام ملت ها باید دعا کنیم تیم فقط از گروهش بره بالا بعدش هم که یا میخوره به استرالیا یا کره که امیدوارم بخوره به استرالیا که آبرومون نره:3:بعدش میریم جز 4 تیم :3:
برانکو تیم رو سوم کرد قلعه نوعی نتونست حتی چین رو ببره و 2تا زد به مالزی که فکر کنم 10-12تا گل خورده بود ازبکستان رو هم بخاطر کاظمیان برد!!!
برانکو تیم رو برد جام جهانی و بخاطر درخشش میرزاپور به مکزیک 3-1 باخت!!
اما دایی و قطبی نتونستن!!!همه پیشرفت میکنن ما پسرفت!!!
برکناری بزانکو یکی از بزرگترین اشتباهات تاریخ فوتبال ایران بود!!
30n4
سه شنبه ۲ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۴۷
کلا دیگه ایران هیچی نمیشه:3:واقعا برانکو حیف بود:6:از این دلقک بازی ها نداشت و نتیجه میگرفت!!!الان اگر قطبی بره جام ملت ها باید دعا کنیم تیم فقط از گروهش بره بالا بعدش هم که یا میخوره به استرالیا یا کره که امیدوارم بخوره به استرالیا که آبرومون نره:3:بعدش میریم جز 4 تیم :3:
برانکو تیم رو سوم کرد قلعه نوعی نتونست حتی چین رو ببره و 2تا زد به مالزی که فکر کنم 10-12تا گل خورده بود ازبکستان رو هم بخاطر کاظمیان برد!!!
حالا درسته ما هیچ وقت مربی درست حسابی برای تیم ملی نداشتیم
ولی اینکه برانکو رو هم بت کنیم دیگه خیلی کم لطفیه.
شما یه سر به خاطرات دادکان بزنی میبینی که زمان برانکو تیم رو کامل علی دایی کُچ میکرده و عملا برانکو یه لولو سر خرمن بوده(این با اون لولویی که ممه رو برده فرق داره ها)
ما این دفعه بد کار کردیم که نتونستیم بریم جام جهانی و الا با توجه به 5-4 سهمیه آسیا نرفتن به جام جهانی سخت تر از رفتن به جام جهانیه.
--
ما مشکل اصلی فدراسیونمون هست،الان داره مبالغ قراردادهای مربی های تیم ملی رو میشه و آدم تعجب میکنه که یه زمانی فدراسیون میگفته ما نمیتونیم مربی اسمی بیاریم چون اونها پولهای زیادی میخوان
ما با جمع مبالغی که به دایی و قطبی داریم به راحتی میتونستیم اریکسون رو به ایران بیاریم ولی امان از دلالیسم و لابی های پشت پرده
رضا
سه شنبه ۲ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۵۵
میخواستم یه چیزی در جواب اون حرفایی که به قلعه نویی زدی بنویسم که بیخیال شدم:3:باز این کیارش میپره وسط مزه میپرونه:3:
ولی انصافا قلعه نویی در هر چیزی که گند زده بود توی دعوت بازیکنا به تیم ملی دیگه گند نمیزد!
انصافا دایی و قطبی توی دعوت کردن بازیکنا به تیم ملی نابغه ان!
اون از دایی که کریمی و مهدوی کیا و تیموریان رو بوسیده بود گذاشته بود کنار.(فکر کنم یه زمانی حتی خسرو حیدری رو هم دعوت نمیکرد!)
این هم از قطبی که میرزاپور و نصرتی و پژمان نوری و نوروزی رو دعوت میکنه!
بارالها!در این روزهای ماه مبارک رمضان اندکی عقل به مربیان ما عطا فرما:3:
رضا
سه شنبه ۲ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۱۲
حالا درسته ما هیچ وقت مربی درست حسابی برای تیم ملی نداشتیم
ولی اینکه برانکو رو هم بت کنیم دیگه خیلی کم لطفیه.
شما یه سر به خاطرات دادکان بزنی میبینی که زمان برانکو تیم رو کامل علی دایی کُچ میکرده و عملا برانکو یه لولو سر خرمن بوده(این با اون لولویی که ممه رو برده فرق داره ها)
ما این دفعه بد کار کردیم که نتونستیم بریم جام جهانی و الا با توجه به 5-4 سهمیه آسیا نرفتن به جام جهانی سخت تر از رفتن به جام جهانیه.
--
ما مشکل اصلی فدراسیونمون هست،الان داره مبالغ قراردادهای مربی های تیم ملی رو میشه و آدم تعجب میکنه که یه زمانی فدراسیون میگفته ما نمیتونیم مربی اسمی بیاریم چون اونها پولهای زیادی میخوان
ما با جمع مبالغی که به دایی و قطبی داریم به راحتی میتونستیم اریکسون رو به ایران بیاریم ولی امان از دلالیسم و لابی های پشت پرده
سینا،میدونی بعضی وقتا دلم میخواد حرفاتو قاب کنم بزنم سر در انجمن؟!:3:
واقعا مشکل ما الان مربی های درپیت یا نداشتن بازیکن نیست!مشکل اصلی فدراسیون داغونیه که داریم(خدا رو شکر سال دیگه با لگد بیرونشون میکنن:3:)
کاش اجازه میدادن حداقل همون علی آبادی میومد رییس فدراسیون میشد.هر خری که بود از این کفاشیان گلابی خیلی بهتره!
پ.ن:گفتی قرارداد یاد یه چیزی افتادم.یادمه دوران جام جهانی خوندم که قرارداد تقریبا نصف مربیایی که توی جام جهانی هستن زیر 1 میلیون دلاره(البته الان دقیق یادم نیست که 400 هزار دلار بود یا 1میلیون دلار:3:خلاصه ما دستو بالا گرفتیم:3:)
حالا جالبه به کسی که سخت ترین کار ممکن رو کرده و تیم رو از رسیدن به جام جهانی بازداشته 1 میلیون دلار میخوان بدن!(البته بیشتر از اینا داره میگیره!پول لباس و قرارداد سال دوم رو هم حساب کنیم میرسه به 1.5 میلیون دلار یا حتی بیشتر)
30n4
سه شنبه ۲ شهريور ۱۳۸۹, ۱۴:۱۶
میخواستم یه چیزی در جواب اون حرفایی که به قلعه نویی زدی بنویسم که بیخیال شدم:3:باز این کیارش میپره وسط مزه میپرونه:3:
ولی انصافا قلعه نویی در هر چیزی که گند زده بود توی دعوت بازیکنا به تیم ملی دیگه گند نمیزد!
انصافا دایی و قطبی توی دعوت کردن بازیکنا به تیم ملی نابغه ان!
اون از دایی که کریمی و مهدوی کیا و تیموریان رو بوسیده بود گذاشته بود کنار.(فکر کنم یه زمانی حتی خسرو حیدری رو هم دعوت نمیکرد!)
این هم از قطبی که میرزاپور و نصرتی و پژمان نوری و نوروزی رو دعوت میکنه!
بارالها!در این روزهای ماه مبارک رمضان اندکی عقل به مربیان ما عطا فرما:3:
قلعه نوعی هم خب رودباریان رو دعوت کرد و توی اوج طالب لو،رودباریان رو گذاشت دروازبان فیکس تیم ملی که از همون نقطه هم ضربه خود و باعث افت روحی شدید طالب لو هم شد تا حدی که طالبلو بدترین فصل فوتبال زندگیش رو بعد از اون جام ملت ها تجربه کرد.
توی ترکیب چیدن توی بازیهای دوستانه خیلی خوب عمل کرد ولی وقتی نوبت بازی های رسمی رسید مثل خیلی از مربی های دیگه ریسک نکرد و همون ترکیب کلیشه ای همیشگی رو گذاشت توی میدون.فقط تونست علی دایی رو از تیم بزاره کنار(که البته کار خیلی خیلی سختی هم بود).
علی دایی توی یکی دو تا لیست اولی که دعوت کرد بد کار نکرد ولی خب نتونست(به هر دلیلی،عدم ریسک پذیری یا فشار رسانه ها) اون تیم رو حفظ کنه و مجبور شد مهدوی کیا و کریمی رو برگردونه در صورتی که مهدوی کیا اون موقع نصف پتانسیل خسرو حیدری رو نداشت و کسی جرات نمیکرد بازیش نده و علی کریمی هم اصلا تیم نداشت که بخواد دعوت بشه.بعدها مجبور شد خسرو رو نیمکت نشین مهدوی کیا بکنه و علی کریمی هم که داستانهای خاص خودش رو داشت
در کل هر کسی مربی تیم ملی بشه،بدنه ی اصلیه تیم ملی مشخصه و به جز یکی دو مورد تغییری توش ایجاد نمیکنه.
تا وقتی هم یه مربی بزرگ نیاد که توانایی ریسک داشته باشه،همین آش و همین کاسه
gattus
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۰۱:۴۰
سید مهدی رحمتی، ابراهیم میرزاپور، علیرضا حقیقی ، خسرو حیدری، هاشم بیک زاده ، هادی عقیلی ، محمد نصرتی، سید جلال حسینی، حنیف عمران زاده، احسان حاج صفی، آندرانیک تیموریان، فرزاد آشوبی، پژمان نوری، محمد نوری، ایمان مبعلی، غلامرضا رضایی، میلاد میداودی، میلاد زنیدپور، هادی نوروزی، کریم انصاری فرد، محمدغلامی، مهرداداولادی و فرهاد مجیدی بازیکنانی هستند که به اردوی تیم ملی دعوت شده اند.
فقط جهت خنده:3:
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۰۱:۵۶
کریم انصاری فرد رو من قبول دارم
یه مهاجمیه که باید بها داده بشه بهش
اما با بقیه موافقم
gattus
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۰۲:۰۴
بازیکنی که نتونه گل بزنه بدرد نمیخوره وقتی تو باشگاهش عالی شد بعد باید بیاد تیم ملی
S.I.A.V.A.S.H
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۰۲:۰۷
حالت خوشه امیر؟؟؟:3:
همین بازی امشب رو مگه ندیدی؟؟؟
اصلا تو که فوتبال سرت نمی شه چرا حرف مفت می زنی؟؟؟:3:
داری مثله رضا سوتی می دیا:3:
AliMilani
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۰۲:۰۹
اگه ایران به جام جهانی برزیل صعود کنه منکه طرفدار ایتالیا ام نه ایران
gattus
شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۸۹, ۰۲:۱۶
نه والا ندیدم:)
ولی خوب چند تا بازیش رو دیدم اصلا نمی پسندم فکر کنم زیر23سال باشه درسته؟
ولی هیچکس علی دایی نمیشه!
faraz36
جمعه ۲ مهر ۱۳۸۹, ۱۶:۲۱
اگه ایران به جام جهانی برزیل صعود کنه منکه طرفدار ایتالیا ام نه ایران
خوش به حالت پس:nuts:
mo.ba
شنبه ۳ مهر ۱۳۸۹, ۲۰:۴۴
انششاالله تیم ملی قهرمان آسیا میشه بهتر وارد سیاست نشیم.:SugarwareZ-119:
hamidlesani
شنبه ۱۷ مهر ۱۳۸۹, ۲۲:۵۶
بچه ها جون من گیر ندید.الان باید تیم ملی رو حمایت کرد.از همه نظر.ما دوست داریم همه ی بازیکنایی که خودمون دوستشون داریم تو تیم ملی باشن ولی اینکه نمیشه. قطبی مربیه خوبیه.ولی مشکل خودمونیم.ما کاپلو رو هم بیاریم به جان خودم به لیستش اعتراض میکنیم.
تا کی باید همش دنبال کریمیو مهدوی کیا و دایی باشیم.نسل جدید پس کی باید بیاد؟تیم ملی الان جوون شده.باید بهش وقت داد.سطح توقعمون اینقدر بالاست که فکر میکنیم تیم ملی اسپانیا دست قطبیه.اشتباه کردیم که برانکورو ازدست دادیم.چرا؟چون میخواستیم قهرمان جام جهانی بشیم.ولی تعجب میکنم کسایی که از دایی و علی آبادی حمایت میکنن.تمام بدبختیه ما زیر سر این علی آبادیه.تیم ملی داغون کرد.هیچی حالیش نبود.ببینم چرا میگید دایی خوب بود؟رقص عربارو تو آزادی یادتون رفته؟هرکی بازیکن خوبی بوده دلیل نمیشه مربیه خوبیم باشه.دایی خیلی براش زود بود.هنوزم دنبال اینیم که فرهاد مجیدی دعوت شه.مگه شماها نمیگید باید به مهاجم جدید وارد شه؟بابا مجیدی پیره.الان این غلامیو انصاری فردو نوروزی میتونن تیم ملی رو بیمه کنن.چون جوونن.به تجربه لازم دارن.
من میگم باید به قطبی مهلت داد.اینقدر دنبال حاشیه نریم.تیممون خوبه.جوون شده.باید به نسل جدیدم فرصت داد.رحمتی 4سال نیمکت نشین بوده تا شده این.فرصت دادیم بهش.به بقیم فرصت بدین.
gattus
شنبه ۱۵ آبان ۱۳۸۹, ۱۳:۲۴
مارادونا سرمربي جديد تيم ملي ايران !
ديه گو آرماندو مارادونا روي نيمکت تيم ملي ايران. شايد وقتي اولين بار اين نام مطرح مي شود به شوخي شباهت داشته باشد. پروسه اي که اما انجامش از همين حالا استارت خورده است.
سرمربی ضد امپریالیست آرژانتین در جام جهانی که در ژوهانسبورگ و در گیر و دار جام جهانی ، تصویر محمود احمدی نژاد را بر دیوار اتاقش زده بود می آید تا پس از اولین دیدار رسمی پس از 5 سال ابراز ارادت دو سویه اولین دیدار میان دو ستاره ضد آمریکایی دنیا انجام شود. دیداری که در آن محبوب ترین ستاره فوتبال جهان در ازای پیراهنی که هدیه داده ، ممکن است نیمکت تیم ملی ایران را هدیه بگیرد. انتخابی که تیم ملی ایران را به یکی از خبرساز ترین تیم های جهان بدل می سازد.
قصه پیراهن دیه گو
همه چیز از بوئینس آیرس آغاز شد. از یک بازی دوستانه فوتسال میان پیرمردهای برزیلی و آرژانتینی. دیه گوی سنگین وزن اواخر سال 2006 میلادی در حاشیه این بازی ملاقاتی کوتاه را با محسن بهاروند ، کاردار ارشد سفارت ایران داشت. دیپلمات ارشد ایرانی که تا قبل از این باید تمام وقتش را صرف بحث های مربوط به اختلاف دولت های ایران و آرژانتین می گذراند ، این فرصت را بدست آورد ملاقاتی فوتبالی داشته باشد برای به کارگیری دیپلماسی عمومی. فرصتی تا اودر کنار ظرف میناکاری شده و قالیچه کوچک ابریشمی که هدیه ایران به محبوب ترین ستاره تاریخ فوتبال بود از او برای دفاعش در برنامه تلویزیونی هفتگی خود از سیاست های خارجی جمهوری اسلامی ایران تشکر کند. برنامه ای که علاقمندانی فراوان در آمریکای جنوبی داشت .
دیه گو بارها در این برنامه از محمود احمدی نژاد ، فیدل کاسترو ، هوگو چاوز ، اوو مورالس و دانیل اورتگا به عنوان پیشگامان مبارزه با سیاست های استکباری نام برده بود. دیه گو هم در مقابل پیراهنش را از تنش در آورد و به دیپلمات ایرانی هدیه کرد و گفت:« من مردم ایران را دوست دارم. شما در صف اول جنگ با آمریکا هستید. احمدی نژاد مرد شجاعی است.» او همان جا برای اولین بار ابراز علاقه کرد تا دیداری با رئیس جمهور ایران داشته باشد.
مدتی بعد ، دیه گو ه همراه « کوردرو» دوست مشترکش با دیپلمات ایرانی ، به سفارت ایران در بوئینس آیرس رفت و پیراهن شماره 10 تیم ملی کشورش را این بار در مراسمی رسمی تحویل مسئولان ایرانی داد تا به محمود احمدی نژاد هدیه شود. پیراهنی که امروز یکی از هدایای موزه ریاست جمهوری ایران است.
دیه گوی عزیز برایت از خداوند آرزوی موفقیت دارم!
«از ابراز لطف آن جناب نسبت به ملت حق طلب و انقلابی ایران و اینجانب صمیمانه تشکر می کنم... یک بار دیگر از خدای متعال برای جنابعالی که فرد پرآوازه ای هستید توفیق خدمت به ملت بزرگ آرژانتین، و برای ملتهای آمریکای لاتین به ویژه آرژانتین ، پیروزی، پیشرفت و موفقیت مسالت دارم.» این پاسخ محمود احمدی نژاد بود به اهدای پیراهن از سوی دیه گو. پیراهن شماره 10 آرژانتین که با نام مارادونا به تاریخ پیوسته است. نامه ای که در نخستین روز کاری ایران پس از تعطیلات 13 روزه نوروزی سال 1387منتشر شد. زمانی که ستاره آرژانتینی هنوز سرمربی تیم ملی کشورش نشده بود.
همان زمان سفارت ایران در بوئینس آیرس و سازمان ورزش ایران برای سفر دیه گو به تهران رایزنی کردند تا او بتواند در پایان بازی های المپیک 2008 چین سفری هم به تهران داشته باشد. حتی اسپانسری هم برای تامین هزینه های این سفر و یک بازی نمایشی در تهران پیدا شده بود اما ناکامی تلخ ورزش ایران در چین ، این برنامه را به تعویق انداخت . پس از آن هم با انتخاب مارادونا به عنوان سرمربی آرژانتین تا بازی های جام جهانی 2010 به فراموشی سپرده شد.
در ژوهانسبورگ باری دیگر نام ستاره آرژانتینی با نام رئیس جمهور ایران گره خورد. با اعلام این خبر که او عکس محمود احمدی نژاد را به عنوان یکی از الگوهای خود بر دیوار اتاقش چسبانده است. حتی بعضی از سایت های خبری پیش بینی می کردند رئیس جمهوری ایران ، در صورت رسیدن آرژانتین به فینال جام جهانی پیام تبریکی را برای مارادونا ارسال می کند.
دوست داشتنی
هنوز یک هفته از ورود ستار ه به پنجمین دهه زندگی اش نمی گذرد. او که در 4 دهه گذشته همواره فراز و نشیب داشته اما هیچ گاه منفور نشده است. اتفاقی که برای کمتر ستاره فوتبالی رخ می دهد. او نه منفور شده و نه فراموش . نه روزی که به دلیل دوپینگ از سوی فیفا محروم شد . چه روزی که برای زیاده روی در مصرف مواد مخدر به کما رفت. حتی آن شب مردم بوئینس آیرس در میدان اصلی شهر برای سلامتی اش شمع بدست گرفتند تا خداوند «قدیس » شان را برگرداند.
شاید نام مارادونا برای هیچ مردمی به اندازه انگلیسی ها تلخ نباشد اما حتی در بریتانیا هم او برای همه منفور نیست. این را خودش نقل می کند:« همیشه فکر می کردم برای « دست خدا » تا ابد آنها مرا نمی بخشند اما وقتی در فرودگاه هیثروی لندن پسر بچه های انگلیسی را دیدم که با دسته گل به استقبالم آمده بودند ، وجودم لرزید.»
این قدر رویایی که با حضورش در تمرین لیورپول ، همه شاگردان بنیتس ، دورش حلقه زدند. کاپیتان جرارد تمرین را رها کرد و خواست با او عکسی به یادگار بگیرد. جیمی کاراگر به سمت تلفن همراهش دوید تا خانواده اش را خبر کند که برای گرفتن عکس و امضای یادگاری از دیه گو به آنفیلد بیایند.
او که یکتنه همه اخبار جام جهانی 21010 را تحت تاثیر قرار داد . هر روز اخبارش در صدر همه حوادث فوتبالی جهان قرار می گرفت. پیروزی هایش ، بوسه هایش ، حرف هایش ، خواست هایش و حتی شکست تحقیرآمیزش. باخت تلخ برابر آلمان می توانست برای نابودی هر مربی دیگری در آرژانتین کافی باشد که رسانه های آرژانتینی همین قصد را داشتند اما استقبال بیش از 30 هزار نفر در بوئینس آیرس از دیه گو نشان داد او هیچ وقت تمام نمی شود حتی در روز شکست.
دعوت به تهران برای تجلیل
دیه گو بزودی به تهران می آید. هنوز این خبر را رسما اعلام نکرده اند. سفارت ایران در بوئینس آیرس و فدراسیون فوتبال گام های اول را برداشته اند. علی کفاشیان این خبر را برای اولین بار در گفت و گو با خبر مطرح می کند:« اقداماتی برای این بازدید انجام شده. ایشان خیلی رئیس جمهور ما را دوست دارند و چند بار خواهان ملاقات با آقای احمدی نژاد شدند برای همین تلاش هایی داشتیم که این دیدار در تهران رخ دهد. البته همان طور که گفتم این فقط یک دیدار است . » او اصرار دارد پیشنهاد مربیگری ایران در این دیدار مطرح نمی شود و تنها ممکن است یک بازی دوستانه با حضور او برگزار شود. با این وجود پس از اعلامی رسمی انتصاب باتیستا به سرمربیگری آرژانتین ، مارادونا که دیگر راهی برای بازگشت به تیم ملی کشورش ندارد ، در سفرش به چین برای انجام چند بازی خیرخواهانه ابراز علاقه کرد که در آسیا مربیگری کند.
دیه گو سوپر گل سیاسی فوتبال ایران
دیه گو مارادونا روی نیمکت تیم ملی ایران. این خبر را مسئولان فدراسیون تکذیب می کنند. عباس ترابیان و هم تاج مطرح شدن این نام را در شرایط فعلی اشتباه می دانند چون تیم ملی رقابتی بزرگ در پیش دارد. بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند مارادونا بازیکن خوبی بوده اما مربی خوبی نیست. با این وجود حضور او سوپر گل سیاسی برای فوتبال ایران است. دیه گو روابطی بسیار دوستانه با دولتمردان آرژانتین دارد. تنها دولت آمریکای جنوبی که روابطش سال هاست با ایران سرد بوده.
دیه گو مارادونا که با توجه به ارزش پولی منطقه آمریکای جنوبی به احتمال فراوان حتی همراه با تیم دستیارانش رقمی کمتر از 2 میلیون دلار در سال برای ایران هزینه به همراه خواهد داشت . حضوری که هم نگاه افکار عمومی آرژانتین را نسبت به کشور ما تغییر می دهد ، هم تیم ملی ما را در صدر توجه فوتبال دوستان جهان قرار می دهد و هم خونی تازه را به رگ فوتبال رخوت گرفته ایران تزریق می کند. دولت را که از دوره نهم همواره به دلیل ناکامی های ورزشی از سوی منتقدان مورد هجوم قرار می گرفت ، صاحب فرصتی بزرگ می کند. فرصتی که تا پایان دولت دهم هم برای شان باقی خواهند ماند. یعنی تا پایان بازی های مقدماتی جام جهانی برزیل 2014.
mo.ba
سه شنبه ۲۵ آبان ۱۳۸۹, ۱۸:۲۱
دیگه این قدر اسكل نیستند كه جام ملت ها نرند.بدون مربی هم میتونند برند.
ولی ایشالله جام ملتها به جایی نرسند تا شاید تحولی ایجاد بشه
بلند بگو ایشاا..
gattus
دوشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۵۲
نظر سنجی مجددا اضافه گردید:3:
رضا
دوشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۹, ۱۹:۵۱
داشتیم میگفتیم:3:
تیمی که غیر از 1-2-3-4 بلد نیست سیستم دیگه رو اجرا کنه چجوری میخواد قهرمان بشه؟!تیمی که بازیشو میزاره روی ضد حمله(که اونم بلد نیست به خوبی اجرا کنه)با چه تاکتیکی میخواد قهرمان بشه!
این تیم سر تا پا ایراده!همه دلشون میخواد که قهرمان بشیم اما با به به و چه چه الکی نمیشه قهرمان شد.که بعدش هم بزنیم مربی رو له و لورده کنیم:3:
gattus
دوشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۹, ۲۱:۲۸
انصافا تیم ملی همیشه که ضد حمله نمیره البته وقتی میچپن تو دفاع رو خوب انجام میدن کارشونو!
مشکل تیم گلزنیه که5 ساله همین مشکل رو داریم و یک گلزن توی ترکیب تیم نیست!
حالا بگید علی دایی بده!
رضا
دوشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۹, ۲۳:۴۲
انصافا تیم ملی همیشه که ضد حمله نمیره البته وقتی میچپن تو دفاع رو خوب انجام میدن کارشونو!
حالا بگید علی دایی بده!
اکثر بازیا ما تاکتیکمون ضد حمله است.بازی با کره نمونه بارزش بود.
امیدوار بودم قطبی تو این مدت خوبی که در اختیارش بوده بتونه مشکل گلزنی رو حل کنه اما نتونست.:SugarwareZ-291:
تنها نکته مثبت علی دایی تو تیم ملی به نظرم جوونگرایی بود که انجام داد.البته این رو هم نتونست درست انجام بده.:girl_devil:
gattus
دوشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۹, ۲۳:۵۱
به نظر من اگر دایی میموند احتمال رفتن به جام جهانی بیشتر بود و الان امیدمون برای کسب مقام هم بیشتر بود !
قطبی که پرسپولیس رو قهرمان کرد بازیکنای خوب زیادی داشت! وگرنه مربی چندان خوبی نیست
من احساس میکنم صعودمون به بازی اولمون بستگی داره بازی اول با عراق هست و باید ببریم چون اگر نبریم و بازی آخر رقابت بین ایران و عراق باشه امارات هر کاری میکنه تا ایران نره بالا و عراق بالا بره وقتی که از گروه صعود کردیم هم بازی یا با کره است یا با استرالیا که این بازی تیم ملی میچپه تو دفاع و چشم به سرعت خلعتبری و تکنیک شجاعی خواهد داشت:3:
رضا
سه شنبه ۱۴ دي ۱۳۸۹, ۰۰:۰۶
به نظر من اگر دایی میموند احتمال رفتن به جام جهانی بیشتر بود و الان امیدمون برای کسب مقام هم بیشتر بود !
قطبی که پرسپولیس رو قهرمان کرد بازیکنای خوب زیادی داشت! وگرنه مربی چندان خوبی نیست
من احساس میکنم صعودمون به بازی اولمون بستگی داره بازی اول با عراق هست و باید ببریم چون اگر نبریم و بازی آخر رقابت بین ایران و عراق باشه امارات هر کاری میکنه تا ایران نره بالا و عراق بالا بره وقتی که از گروه صعود کردیم هم بازی یا با کره است یا با استرالیا که این بازی تیم ملی میچپه تو دفاع و چشم به سرعت خلعتبری و تکنیک شجاعی خواهد داشت:3:
با اون قسمت اول که اصلا موافق نیستم.به نظرم دایی مقدمات رو فراهم کرد تا با کمک قطبی دو نفری بزنن تیم ملی رو حذف کنن:3:
اما با اون قسمت دوم شدیدا موافقم:3:منم جز اون دسته هستم که میگن قهرمانی پرسپولیس کار استیلی بود نه قطبی:crazy:
اما راجع به تکنبک شجاعی و سرعت خلعتبری به نظرم روی هیچکدوم حساب نکن:3:خلعتبری که تا حالا نشون داده توی تیم ملی اصلا به درد نمیخوره.کار مفیدی به اون صورت من ازش ندیدم.
شجاعی هم همچنین.اصلا بلد نیست تکنیکشو در خدمت تیم ملی به کار بگیره.از نوع بازیش که همراه با غروره اصلا خوشم نمیاد:SugarwareZ-154:ماشالا واسه خودش دی کارمویی هست:3:به این آسونیا گل بزن نیست:3:
faraz36
چهارشنبه ۱۵ دي ۱۳۸۹, ۱۰:۱۸
در مورد دایی باید بگم ایشون اصلا مربی نیس
بنظره من براساس سوابق و عملکرد بخوای نمره بهش بدی از 20 نمره زیر 10هستش
هنوز بلایی رو که عربستانی ها بعد از بردشون تو تهران انجام دادن جلوی چشمم هستش :3:
در مورد قطبی باید بگم هرکس بر حواشی 2تیم استقلال و پیروزی غلبه کنه برندس فقط حواشی
در مورد تیم ملی باید بگم بهترین نفرات رو آورده
هرچی اسمس کمتر باشه بهتره
مگه ممد میلکهن سال 96کیا رو برده بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اون زمان هیچ کدوم اسمی نبودن جز خاکپور و استیلی که تو سنگاپور بازی میکردن تازه
امید زیادی دارم
از الان نمیشه قضاوت کرد با بازی اول و دوم عیار تیم دست نفر میاد انشالله که قهرمان میشیم
faraz36
چهارشنبه ۱۵ دي ۱۳۸۹, ۱۰:۲۱
حالا بگید علی دایی بده!
علی دایی تمام کننده خوبی بود وبس
ولی تیم همیشه 10نفره بازی میکرد برعکس وحید هاشمیان تو کارهای دیگه اصلا شرکت نمیکرد:clapping:
gattus
چهارشنبه ۱۵ دي ۱۳۸۹, ۱۲:۰۲
حداقلش غیرت داشت یادم نمیره ایران 4-0 از سوریه جلو بود یه شیرجه زد برای توپ سرش شکست توپ رو هم گل کرد بازیکنای الان که فقط باید مواظبشون باشی النگوهاشون نشکنه البته الان همون تمام کننده رو هم نداریم !!
کلا علی دایی اگر بد بود هیچ وقت توی آلمان نمیتونست بازی کنه!!
هر تیم ملی یا هر باشگاهی آرزو داره یکی مثل علی دایی داشته باشه
رضا
چهارشنبه ۱۵ دي ۱۳۸۹, ۱۲:۱۴
حداقلش غیرت داشت یادم نمیره ایران 4-0 از سوریه جلو بود یه شیرجه زد برای توپ سرش شکست توپ رو هم گل کرد بازیکنای الان که فقط باید مواظبشون باشی النگوهاشون نشکنه البته الان همون تمام کننده رو هم نداریم !!
کلا علی دایی اگر بد بود هیچ وقت توی آلمان نمیتونست بازی کنه!!
هر تیم ملی یا هر باشگاهی آرزو داره یکی مثل علی دایی داشته باشه
علی دایی قتی جوون بود بازیکن خیلی خوبی بود.اما هر چی پیر تر شد و پیشرفت کرد بد قلق تر و مغرور تر شد.جوری که انگار از همه عالم و ادم طلبکاره:3:
gattus
چهارشنبه ۱۵ دي ۱۳۸۹, ۱۲:۲۵
هرچی بود علی دایی بود بخاطر اسمش هم که شده بود مدافع ها رو به خودش مشغول میکرد دقیقا مثل علی کریمی!!
نمونه بارزش هم بازی جام جهانیه ایران و مکزیک هست که تا کریمی اومد بیرون مارکز آزاد شد و رو دوتا گل موثر بود دایی هم همین وضع رو داشت
faraz36
چهارشنبه ۱۵ دي ۱۳۸۹, ۱۲:۳۳
در اینکه علی دایی دوران جونی بازیکن خوبی بود شکی نیس
اما هر بازیکنی باید تو اوج خداحافظی کنه
بودنش تو جام جهانی(2006) باعث شد خودش رو بیشتر خراب کنه
رضا
شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۹, ۱۲:۳۵
طبق معمول همیشه هندونه زیر بغل دادن ها از امروز شروع شد:3:فقط معلوم نیست که میخواد این همه هندونه رو جمع کنه :3:
یکی میگه ما قهرمان میشیم.اون یکی میگه بدون جام بر نمیگردیم.یکی دیگه میگه طلسم 35 ساله رو میشکنیم.جالب تر از همه افشین قطبیه که گفته واسه هر تیم برنامه ویژه ای دارم:3:آخه یکی نیست بگه سیستم 1-2-3-4 و تاکتیک ضد حمله هم برنامه ویژه حساب میشه؟:3:
خلاصه جمیعا باید فاتحه این تیم رو خوند مگر اینکه معجزه ای رخ بده.
مسخره تر از همه صحبت تیموریان هست که میگه این تیم فرقی با تیم سال 2007 نداره!
مردک هاشمیان و رحمان رضایی و کریمی و مهدوی کیا رو با نصرتی و خلعتبری و غلامی مقایسه میکنه:3:
faraz36
شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۹, ۱۴:۵۴
مسخره تر از همه صحبت تیموریان هست که میگه این تیم فرقی با تیم سال 2007 نداره!
مردک هاشمیان و رحمان رضایی و کریمی و مهدوی کیا رو با نصرتی و خلعتبری و غلامی مقایسه میکنه:3:
اتفاقا حرفی خوبی زده
آندو میدونی چرا
چون اینا انگیزه دارن اما اونا هیچ کدوم نداشتن حالا تک تک شاهکارشونو واستون میگم
رحمان رضایی انگار یادت رفته تو اولین بازی با سوتی های اون نزدیک بود تو اولین بازی اولین باخت مقابل ازبک ها بیاریم گل به خودی
هاشمیان تمام بازی هارو بازی کرد بجز یک ضربه به تیرک حتی یک فرصت خطرناک هم رو دروازه به وجود نیاورد چه برسه به گل
مهدوکیا ضربه چیپه خوشگل شو تو ضربات پنالتی فراموش نکردی کهبازی با کره جنوبی
کریمی این نبت به اونا بهتر بود اما عالی نبود زیاد از سوتی هاش تو جام ملتهای قبلی یادم نیس
من نمی گم تیم ملی قهرملن میشه یا مقام میاره اما میگم قضاوت دوستان زود هست باید 3تا بازی اول تو گروه دید بعد قضاوت کرد:1:
faraz36
شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۹, ۱۴:۵۶
تو 2007 فقط اسمی ها بودن
خطیبی رحمان رضایی علی کریمی اندو هاشمیان کعبی نکونام مهدوکیا جواد کاضمیان و...........
اما این دور اسمی ها کم هستن بهتره بنظرم
amirlefthand
شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۹, ۱۵:۲۰
تو 2007 فقط اسمی ها بودن
خطیبی رحمان رضایی علی کریمی اندو هاشمیان کعبی نکونام مهدوکیا جواد کاضمیان و...........
اون موقع که اسمیا بودن اون بودیم الان که همونا هم نیستن دیگه چی از اب درمیاد
این دور هم که گذشت خدا کنه مربی بعدی مثل برانکو باشه و به تیم کمک کنه تا دوباره به روزای اوج برگردیم
رضا
شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۹, ۱۶:۲۴
اتفاقا حرفی خوبی زده
آندو میدونی چرا
چون اینا انگیزه دارن اما اونا هیچ کدوم نداشتن حالا تک تک شاهکارشونو واستون میگم
رحمان رضایی انگار یادت رفته تو اولین بازی با سوتی های اون نزدیک بود تو اولین بازی اولین باخت مقابل ازبک ها بیاریم گل به خودی
هاشمیان تمام بازی هارو بازی کرد بجز یک ضربه به تیرک حتی یک فرصت خطرناک هم رو دروازه به وجود نیاورد چه برسه به گل
مهدوکیا ضربه چیپه خوشگل شو تو ضربات پنالتی فراموش نکردی کهبازی با کره جنوبی
کریمی این نبت به اونا بهتر بود اما عالی نبود زیاد از سوتی هاش تو جام ملتهای قبلی یادم نیس
من نمی گم تیم ملی قهرملن میشه یا مقام میاره اما میگم قضاوت دوستان زود هست باید 3تا بازی اول تو گروه دید بعد قضاوت کرد:1:
انگیزه؟!جوک میگی فراز؟!:3:این تیم کجاش انگیزه داره؟!:3:
رضا
شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۹, ۱۶:۲۷
تو 2007 فقط اسمی ها بودن
من نظرم اینه که توی هر تورنمت بزرگی نیاز به ستاره هایی داری که وقتی بازی تیمت گره میخوره با خلاقیتشون بازی رو به نفعت عوض کنن.مثلا ژاوی که وجودش برای هر تیمی یه نعمت بزرگه چون تو حساس ترین شرایط بالاخره با خلاقیت خودش به کمک تیمش میاد.یا مثلا تو جام ملتهای 2003 چین علی کریمی و مهدوی کیا تو بازی با کره کل بازی رو به نفع ایران برگردوندن.
تیم یه دست خیلی خوبه.اما به نظرم توی تورنمت های بزرگ که فرصت اشتباه زیاد نداری باید ستاره داشته باشی تا بازی های بالاتر به کمکت بیاد.
رضا
شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۹, ۱۶:۳۰
اون موقع که اسمیا بودن اون بودیم الان که همونا هم نیستن دیگه چی از اب درمیاد
این دور هم که گذشت خدا کنه مربی بعدی مثل برانکو باشه و به تیم کمک کنه تا دوباره به روزای اوج برگردیم
مربی رو وللش.کاش یکی بیاد این فدراسیون رو از دست کفاشیان نجات بده:3:
واسه وزارت ورزشی که قراره تاسیس بشه چند وقت پیش چند تا وزیر روزنامه ها حدس زده بود که دادکان یکیش بود.کاش میشد دوباره دادکان رو به فوتبال برگردوند.(اما با توجه به مسائل سیاسی بعید میدونم بشه:3:)
faraz36
شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۹, ۱۶:۵۵
انگیزه؟!جوک میگی فراز؟!:3:این تیم کجاش انگیزه داره؟!:3:
نه یک مشت پیر پاتال انگیزه دارن هان؟؟؟؟؟؟؟
تا کی میخوای به کریمی مهدوکیا هاشمیان که سنه پدربزرگ اینا هستن تکیه کنیم
میخوای ناصر حجازی هم بیارم دروازه تا خیالت از گلری هم راحت باشه:3:
رضا جون بنظرت کیا از تیم ملی جا موندن که دعوت نکرده!!!!!!!!!!!!!!!!
بضاعت ما همینه اینا آماده ترین ها بودن و بسسسسسسسسسسسسسسسس
رضا
شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۹, ۱۹:۳۳
نه یک مشت پیر پاتال انگیزه دارن هان؟؟؟؟؟؟؟
تا کی میخوای به کریمی مهدوکیا هاشمیان که سنه پدربزرگ اینا هستن تکیه کنیم
میخوای ناصر حجازی هم بیارم دروازه تا خیالت از گلری هم راحت باشه:3:
رضا جون بنظرت کیا از تیم ملی جا موندن که دعوت نکرده!!!!!!!!!!!!!!!!
بضاعت ما همینه اینا آماده ترین ها بودن و بسسسسسسسسسسسسسسسس
پیر؟!فراز جان یه نگاه به میانگین سنی اون تیم بندازی میفهمی اونا میانگین سنیشون 26 بوده و میانگین سنی این تیم 27!پس لطفا جو نده الکی:3:
دروازه بانی که 6 تا توی دربی خورده رو بیاری چیکار کنه؟!:3:
به نظرم مجیدی به خاطر غرض ورزی قطبی جا موند.منتظری هم همینطور.کعبی رو هم که قبلا فاتحش رو خوند:3:علی کریمی هم هنوز مفید میتونست باشه.دیگه فعلا مخم کشش نمیده:3:
رضا
شنبه ۱۸ دي ۱۳۸۹, ۱۹:۳۹
من نظرم اینه که توی هر تورنمت بزرگی نیاز به ستاره هایی داری که وقتی بازی تیمت گره میخوره با خلاقیتشون بازی رو به نفعت عوض کنن.مثلا ژاوی که وجودش برای هر تیمی یه نعمت بزرگه چون تو حساس ترین شرایط بالاخره با خلاقیت خودش به کمک تیمش میاد.یا مثلا تو جام ملتهای 2003 چین علی کریمی و مهدوی کیا تو بازی با کره کل بازی رو به نفع ایران برگردوندن.
تیم یه دست خیلی خوبه.اما به نظرم توی تورنمت های بزرگ که فرصت اشتباه زیاد نداری باید ستاره داشته باشی تا بازی های بالاتر به کمکت بیاد.
داشتم اندر فواید ستاره ها مثال میزدم یه مثال از قلم افتاد:3:
همون تیم 4 سال پیش ستاره هاش بودن که بازی 1-0 باخته به ازبکستان رو 2-1 کردن و بازی 2-0 باخته به چین رو 2-2.توی تورنتمت های بزرگ این جور کارها(2تا گل زدن به ازبکستان توی یه نیمه یا 2تا زدن به چین توی فکر کنم 20 دقیقه!(درست گفتم؟!) )از ستاره ها بر میاد که شرایط رو عوض میکنن نه از بازیکنای عادی!
و السلام علیکم و رحمته الله و برکاته(دو تا نقطه هم روی ه داره:3:)
رضا
يکشنبه ۱۹ دي ۱۳۸۹, ۱۵:۰۳
هر دو از این باغ بری میرسد!
عجب فدراسیونی داریما.هر روز اسم یکی میره رو سایتا و روزنامه ها واسه سرمربیگری تیم ملی.
اول از مارادونا شروع شد:3:بعد رسید به کلینزمن و زیکو.دیروز اسم کومان مربی سابق باسرا اومد بیرون.
امروز هم یکی از روزنامه ها نوشته دونگا تماشاگر ویژه بازی ایران-عراق!با توجه به حرف کفاشیان که گفته مربی بعدی تیم ملی بازیهای تیم ملی رو تویقطر از نزدیک دنبال میکنه تا باشرایط تیم آشنا بشه بعید نیست دونگا مربی بعدی باشه:3:
gattus
يکشنبه ۱۹ دي ۱۳۸۹, ۱۷:۴۴
اگه اوردنش گند میزنه به تیم با اون لباساش:3:
هیچی حالیش نیست این که:3:
دیشب با تاج حرف میزد میگفت یه مربی میاریم4سال نگهش میداریم بذار تماشاگرا هم 4تا فحش بدن مهههم نیست:3:
faraz36
يکشنبه ۱۹ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۱۶
دونگاه مربی نیس
و گرنه تیم بهتر از برزیل تو جام جهانی نبود که نابودش کرد:3:با اون همه نفرات آمادش
faraz36
يکشنبه ۱۹ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۱۹
به مربی ها فرصت نمیدن
بعد خودمون عرب ها رو مسخره میکنیم
مثلا همین کرانچار تو پرسپولیس فرصت یک فصل کامل رو ندادن
فک کنم نیم فصلم نشد
تو امسال 10مربی برتر جهان شود:3:قابل توجه کاشانی
S.I.A.V.A.S.H
يکشنبه ۱۹ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۵۰
کاش که دونگا بیاد
یهو دیدی زد مثل برزیل که چند تا ستاره رو گذاشت کنار تو ایران هم چهار پنج تا ستاره مثل هادی نوروزی و نصرتی و میرزاپور رو از تیم ملی گذاشت کنار:3:
رضا
دوشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۹, ۰۰:۳۰
باز این عربستان اون عرب بودنش رو نشون داد:3:گویا میخوان پسیرو پرتغالی رو اخراج کنن!خیلی از پسیرو خوشم میاد.کلا از مربی هایی که بازی باخته رو عوض میکنن خیلی خوشم میاد:3:بنده خدا معلوم بود خیلی بهش فشار آورده بودن.تیمش خیلی استرس داشت.برای اولین بار امروز طرفدار عربستان بودم:3:
gattus
دوشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۹, ۰۱:۴۹
چی؟؟ تو آسیا تیم منفور تر از عربستانم هست؟:3:
من که حال کردم به ژاپن ببازن حذف بشن چه حالی میده البته عربستان همیشه با لاشی بازی میره بالا:3:
رضا
دوشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۹, ۱۰:۵۵
چی؟؟ تو آسیا تیم منفور تر از عربستانم هست؟:3:
من که حال کردم به ژاپن ببازن حذف بشن چه حالی میده البته عربستان همیشه با لاشی بازی میره بالا:3:
من از پسیرو خیلی خوشم میومد.بنده خدا مطبوعات عربستان ترکونده بوندش:3:بعد از گل خوردن کل تیم عربستان و خود پسیرو استرس وحشتناکی گرفته بودن.پسیرو خوب میدونست که اگه ببازی فاتحه اش خوندست:3:حیف شد که اخراجش کردن:sad53:
این ناصر الجوهر هم شده تایر زاپاس عربستان:3:هر جا پنچر میشن ناصر الجوهر رو میارن:3:این ناصر الجوهر کار و زندگی نداره هی میاد مربی تیم ملی عربستان میشه؟!:3:
رضا
دوشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۹, ۱۱:۱۴
گویا مربی تیم ملی هم مذاکراتش نهایی شده و توافق کردن.از زیر زبون ترابیان بیرون کشیدن که برزیلیه:3:البته گفتن این مربی به قطر نمیره ولی من حدسم اینه که دروغ میگن و احتمالا این مربی همون دونگاست:3:
gattus
دوشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۹, ۱۱:۳۱
ای بابا قطبی رو بردن دونگا رو اوردن چه فرقی کرد؟
اینا گفتن یه مربی حرفه ای میاریم من فکر کردم هیدینگی چیزی میارن همین قلعه نوعی بیشتر از این میفهمه گند زد به برزیل با اون همه بازیکن حالا اومده اینجا!!
من شنیده بودم زیکو میاد رو نیمکت ایران کلی امیدوار شدم چون مربی خوبیه
رضا
دوشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۹, ۱۱:۴۵
ای بابا قطبی رو بردن دونگا رو اوردن چه فرقی کرد؟
اینا گفتن یه مربی حرفه ای میاریم من فکر کردم هیدینگی چیزی میارن همین قلعه نوعی بیشتر از این میفهمه گند زد به برزیل با اون همه بازیکن حالا اومده اینجا!!
من شنیده بودم زیکو میاد رو نیمکت ایران کلی امیدوار شدم چون مربی خوبیه
گفتم شاید ابله:uglylolmk4:دارم سایتا رو چک میکنم ببینم جایی خبر موثق تری هست یا نه.:king:
گفتم همون مارادونا رو قبول کنید بچه خوبیه گفتید نه بچه مردم رو هم آواره کردین:3:
gattus
دوشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۹, ۱۱:۴۷
خودتو خسته نکن هیچ سایتی هیچی نگفته :3:
این شایعاتیه که خودت درست کردی:3:
رضا
دوشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۹, ۱۱:۵۴
خودتو خسته نکن هیچ سایتی هیچی نگفته :3:
این شایعاتیه که خودت درست کردی:3:
من اینو امروز صبح از تلویزیون شنیدم:3:برنامه صبح بخیر ایران:3:
gattus
دوشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۹, ۱۱:۵۹
یه چرت و پرتی گفت حالا تو چرا باور میکنی مثل علی دایی که تو گزینه ها نبود بعد شد مربی تیم ملی:3:حالا میرن حیدر تایمازوف رو میارن :3:
رضا
دوشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۹, ۱۲:۳۲
یه چرت و پرتی گفت حالا تو چرا باور میکنی مثل علی دایی که تو گزینه ها نبود بعد شد مربی تیم ملی:3:حالا میرن حیدر تایمازوف رو میارن :3:
:3:یهو دیدی همین چرت و پرت مثل قضیه علی دایی جدی شد:3:
gattus
دوشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۹, ۱۳:۴۷
سایت گل- جام پانزدهم برای کشورهای آسیایی در شرایطی آغاز شده که ورزشگاه های دوحه، غیبت تعدادی از ستارگان فوتبال قاره کهن را احساس می کند. ستاره هایی که به جای جولان دادن در مستطیل سبز، راهی اتاق عمل شدند و جشن بزرگ فوتبال آسیا را از دست دادند.
پارک چو یونگ (کره جنوبی):
ستاره باشگاه موناکو فرانسه بعد از به ثمر رساندن گل برتری بخش تیمش مقابل سوشو در وقت های تلف شده مسابقه، جشن شادی نافرجامی داشت و زیر دست و پای همبازیانش دچار مصدومیت شدید از ناحیه زانو شد! شماره 10 موناکو و تیم ملی کره جنوبی که امید اول خط حمله این تیم برای جام ملت ها بود، مذاکرات اولیه برای انتقال قرضی به باشگاه چلسی انگلستان در نقل و انتقالات زمستانی را هم انجام داده بود اما سرنوشت ورزشی این ستاره 26 ساله به همین راحتی تغییر کرد و زیر تیغ جراحی قرار گرفت.
محمد سالمین (بحرین):
آسیب دیدگی شدید کاپیتان در یک بازی دوستانه، ضربه بزرگ دیگری بود بر پیکر نیمه جان تیم ملی بحرین که قبل از آن سید محمد عدنان بهترین مدافعش را نیز بدلیل مشابه از دست داد. شماره 10 بحرین به اعتقاد سلمان الشریده سرمربی بحرین، نه تنها درون میدان بلکه در خارج از زمین نیز یک فرمانده واقعی برای این تیم بشمار می رفت و بازیکن دیگری نمی تواند جای خالی محمد سالمین را پر کند.
میلاد میداودی (ایران):
ضربه تعمدی بازیکن ملوان که هنوز درباره آن ابهاماتی وجود دارد، ستاره استقلال در لیگ دهم را از همراهی ایران در دوحه محروم کرد. شماره 10 استقلال که در اولین سال حضورش در این تیم، نمایشی فراتر از انتظارات داشت و در تورنمنت غرب آسیا نیز بیش از سایر مهاجمین تیم ملی گل زد، بعد از رفع سوء تفاهمات با قطبی جزو کاندیداهای پیراهن اصلی تیم ملی بود اما تقدیر حکایت دیگری داشت. میداودی نیز همانند دیگر غایبین مصدوم جام ملت ها راهی اتاق عمل شد و باید منتظر شروعی دوباره باشد.
سید محمد عدنان (بحرین):
عامل نرفتن عربستان سعودی به جام جهانی 2010 که با گل دققه 3+90 در بازی پلی اف غرب آسیا در ریاض باعث ناکامی سعودی ها شد، سرشناس ترین مدافع غایب در دوحه است. خیلی ها شماره 16 بلند قامت بحرین که علاوه بر کارهای دفاعی یک گلزن نیز محسوب می شود را بهترین مدافع منطقه غرب آسیا میدانند اما یک برخورد شدید در جریان بازی باشگاهی باعث اضافه شدن نام وی به فهرست مصدومانی شد که جام ملت ها را از دست دادند. شدت مصدومیت سید محمد عدنان بیش از سایر غایبین بود و باشگاه الخور قطر نیز مجبور شد برای فصل جاری نام بازیکن دیگری را جایگزین وی کند.
بایچونگ بوتیا (هند):
در تیمی که با شعار 11 بازیکن و یک میلیارد تپش قلب به جام ملت ها راه یافته است، مهاجم باشگاه «ایست بنگال» محبوب ترین بازیکن کشورش محسوب می شود و برای آن ها یک ستاره است. بایچونگ بوتیا نتوانست در آخرین سال های حضورش در مستطیل سبز، شرکت در مرحله نهایی جام ملت ها را بعنوان مهم ترین تورنمنت دوران ورزشی اش تجربه کند. اهمیت این بازیکن برای هندی ها به گونه ای بود که باب هافتون روز دوشنبه در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی با استرالیا عنوان کرد تیم هند شانسی برای رقابت با سایر تیم ها ندارد، خصوصا که بایچونگ را هم در اختیار نداریم.
ریچارد گارسیا (استرالیا)
: پیش از سفر به دوحه بود که فدراسیون فوتبال استرالیا خبر مصدومیت شدید ریچارد گارسیا در جریان بازی های باشگاهی انگلستان را منتشر و «تومی اور» بازیکن اینتراخت هلند را بعنوان جایگزین ستاره مصدوم تیمش معرفی کرد. هافبک-مهاجم 30 ساله باشگاه هال سیتی انگلستان جزو نفرات اصلی استرالیا در جام جهانی 2020 بود که وی نیز اسیر مصدومیت شد و جام ملت ها را از دست داد.
faraz36
دوشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۹, ۱۶:۲۰
فعلا عربستان و ژاپن چیزی واسه گفتن نداشتن ببینیم کره چیکار میکنه:3:
gattus
سه شنبه ۲۱ دي ۱۳۸۹, ۱۱:۴۳
برخورد سرد و مغرورانه سیدکا با قطبی
سایت گل - مازیار ناظمی خبرنگار صداو سیما در اخرین پست وبلاگش از حاشیه کنفرانس مطبوعاتی امروز مربیان دو تیم عراق و ایران روایتی کوتاه منتشر کرده است :
صحنه های زیادی در زندگی من را ناراحت کرده ولی یکی از اون لحظات کنفراس مطبوعاتی سیدکا سرمربی مغرور تیم عراق بود . کلی رجز خواند برای تیم ملی و خبرنگاران دست اخر هم که می خواست بره با قطبی روبرو شد انگار نه انگار! وقتی خبرنگاران ایرانی گفتند ایشون قطبیه سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با گفتن یک کلمه بله می دانم از جلوی قطبی رد شد و رفت !
امیدوارم بچه های ایران فردا جواب خوبی به این مربی مغرور در زمین بازی بدهند
رضا
سه شنبه ۲۱ دي ۱۳۸۹, ۱۳:۰۲
نمیدونم چرا دیروز یهویی به تیم ملی امیدوار شدم:3:
faraz36
سه شنبه ۲۱ دي ۱۳۸۹, ۱۵:۵۰
نمیدونم چرا دیروز یهویی به تیم ملی امیدوار شدم:3:
شما از اون ادم هایی که با یک باد این ور اون ور میشی:3:
به امید برد تیم ایران در اولین بازی:SugarwareZ-237:
رضا
سه شنبه ۲۱ دي ۱۳۸۹, ۱۵:۵۰
اه اه.حالم دیگه از قطبی بهم خورد:5:
مرتیکه بی شعور دیروز تو کنفرانش خبری جواب سوال خبرنگارای عراقی رو به انگلیسی میداد و خبرنگارای ایرانی رو مو (!)هم حساب نکرد:4:بعد میان زر میزنن میگن این نفهم ایرانیه!:4:
فارسی را پاس بداریم:3:
faraz36
سه شنبه ۲۱ دي ۱۳۸۹, ۱۵:۵۵
بابا شما هرکسی رو بیارن نه میگین
زمانی که علی دایی بود همه میگفتن ممد مایلی
کهن
بعد اون شد گفتین قطبی
ها قطبی شده............
فردا به طور مثال مورینیو بیارن شما میگی پپ:3:
رضا
سه شنبه ۲۱ دي ۱۳۸۹, ۱۵:۵۵
شما از اون ادم هایی که با یک باد این ور اون ور میشی:3:
به امید برد تیم ایران در اولین بازی:SugarwareZ-237:
نه بابا:SugarwareZ-265:از وقتی بازی تیمایی مثل چین و کویت و قطر رو دیدم حس کردم ایران هم میتونه حرفی واسه گفتن داشته باشه:3:
faraz36
سه شنبه ۲۱ دي ۱۳۸۹, ۲۲:۲۱
این برد خوب رو به تمام ایرونی های عزیز تبریک میگم واقعا عالی بودیم
نکته جالب قهر کردن مسعود شجائی بوده که به قطبی دست نداده و حتی روی نمیکت هم ننشسته:3:
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])create an avatar ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
hsmoa
سه شنبه ۲۱ دي ۱۳۸۹, ۲۳:۲۳
من هم این برد با ارزش رو تبریک میگم :1:
hsmoa
سه شنبه ۲۱ دي ۱۳۸۹, ۲۳:۴۶
یه خبر عجیب :
حاجيلو همچنين از فرستادن مسعود شجاعي به بيمارستان خبر داد و گفت: اين بازيکن دچار افت فشار شد و او را پس از مسابقه به بيمارستان فرستاديم تا تحت درمان قرار گيرد. اميدوارم هرچه زودتر مشکل وي حل شده و به جمع ساير بازيکنان ملحق شود.
hsmoa
سه شنبه ۲۱ دي ۱۳۸۹, ۲۳:۵۱
بازي دست ايران بود كاملا:
مالکیت :ایران ۶۱-عراق۳۹
شوت در چهارچوب: ایران۶-عراق۳
شوت بیرو از چهارچوب :ایران۱۰ -عراق۳
رضا
چهارشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۹, ۰۰:۰۰
بسی خوشحال شدیم با این برد زورکی:3:
برد ایران خیلی خوشحال کننده بود اما بازی ایران هنوز باید بهتر بشه برای قهرمان شدن.
بازی ضعیف شجاعی هم که کلا روی اعصابه:3:من جای قطبی بودم اصلا دعوتش نمیکردم تیم ملی:SugarwareZ-021:
من موندم اینو کی ورداشته برده اوساسونا.اینو باید میبردن تشتک سازی سرخس بازی میکرد:3:از فوتبال فقط دریبل کشوییی زدن یاد گرفته.
ولی خیلی خوشم اومد از رفتار غلامرضا رضایی:icon_bandit:واقعا دمش گرم:friends:حرکتش بعد از گل واقعا قابل تحسین بود:friends:
gattus
چهارشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۹, ۰۰:۰۷
عجب بازی بود مدت ها بود به وجد نیومده بودم خیلی حال کردم از قطبی انتظار نداشتم این سیستم رو بذاره ولی خوب حال این مردک رو گرفت احساس میکنم این بهترین بازی دور اول بود وخیلی خوشحالم که ایران برد و 70%راه صعود رو طی کرد از طرفی تا حالا ایران و کره و ازبکستان خوب بازی کردن و دیگر هیچ!
با بازی که کره کرد اگر همینطور جلوی ایران بازی کنن صد درصد میبریم و صعود میکنیم !!
اگر یه مهاجم تراز اول توی تیم ملی بود صددرصد میتونستیم گل بیشتری رو بزنیم !!
faraz36
چهارشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۹, ۰۰:۱۰
بازی ضعیف شجاعی هم که کلا روی اعصابه:3:من جای قطبی بودم اصلا دعوتش نمیکردم تیم :friends:
اگه دعوتش نمیکرد اولین نفر شما بودی که میگفتی چرا دعوتش نکرده:3:
مگه نمیگی اسمی خوبه اینم نمونه یکی از اسمی ها :3:تحویل بگیر
gattus
چهارشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۹, ۰۰:۲۰
مهدی رحمتی-7:
روی گل اول نمی توان اشتباه او را نادیده گرفت اما در کل بازی همان مهدی رحمتی بود که انتظارش را داشتیم و توانست در برابر حملات مهاجمان زهردار عراق دروازه تیم ملی را بسته نگه دارد اما او هنوز در خروج ها و دفع سانتر ها متزلزل نشان می دهد.
محمد نصرتی-6
شباهت چندانی به بازیهای قبلی اش در این پست نداشت و هوار محمد در این بازی به شدت او را آزار داد. نصرتی در دقایقی که به وسط زمین متمایل می شد بازی خوبی ارائه می داد اما در جناح راست نتوانست همه انتظارات را برآورده کند.
سید جلال حسینی-7:
همان مدافع همیشگی بود با این تفاوت که در چند صحنه در بازی هوایی مقابل مهاجمان عراقی کم آورد و این برای بازیکنی با تجربه او اتفاق چندان خوبی نبود.
مسعود شجاعی-5
نسبت به بازیهای قبلی که از او در تیم ملی دیده بودیم پیشرفت فوق العاده ای داشت. او اوایل بازی با چند دریبل امیدوارمان کرد و در اواخر نیمه اول با راه افتادن او طوفان تیم ملی شروع به وزیدن کرد اما باز هم با شجاعی ایده آل ما فاصله دارد.
هادی عقیلی-7:
عطش گلزنی فوق العاده ای در این بازی داشت و بارها دروازه عراق را با خطر جدی مواجه کرد اما در نهایت نتوانست به هدفش برسد.
احسان حاج صفی-7.5:
یکی از خوب های میدان بود و در نیمه دوم بازی بسیار خوبی را به نمایش گذاشت. حضور او در جناح چپ باعث شده بود تا خیلی ها نگران جای خالی او در خط دفاع باشند اما پوشش بسیار خوب بقیه مدافعان ودوندگی بسیار حاج صفی اجازه نداد تا پیش بینی ها به وقوع بپیوندد.
آندرانیک تیموریان-8 :
همانطور که انتظار داشتیم ستاره تیم ما در پست هافبک دفاعی بود با این تفاوت که به جای جواد نکونام ، آندرانیک تیموریان این لقب را از آن خود کرد. او بازی بسیار خوبی ارائه داد و جور نکونام که چندان در بازی حضور نداشت را هم در حمله و هم در دفاع کشید. بازی تخریبی او در مواقع حمله عراق و بازیسازی اش هنگام حمله تیم ملی باعث شد تا ستاره این بازی لقب بگیرد.
ایمان مبعلی-7:
افشین قطبی حساب ویژه ای روی ضربات ایستگاهی این بازیکن باز کرده بود و در نهایت به هدف خود هم رسید. مبعلی بازیکنی بود که کمتر کسی پیش بینی می کرد در ترکیب اصلی حضور داشته باشد اما با بازی خوبش مهر تاییدی بر تصمیم افشین قطبی زد. در این بازی بعد از مدتها همان مبعلی را دیدیم که می خواستیم و دلمان برایش تنگ شده بود.
غلامرضا رضایی-7 :
مثل همیشه امتیاز ویژه اش دوندگی بیش از حد و تیزهوشی اش بود. اگرچه گاهی اوقات تک روی ها و حفظ توپ های او در زمین خودی آزاردهنده بود اما با گلی که به ثمر رساند و دوندگی هایش نشان داد که همان ستاره همیشگی است. شاید اگر در زدن ضربات آخر دقت بیشتری می کرد تعداد گل های بیشتری را مقابل نام تیم ملی ایران مشاهده می کردیم.
جواد نکونام-5.5:
- به عنوان کاپیتان و مرد اصلی تیم ملی خیلی بیشتر از این ها از او انتظار داشتیم اما او حتی نیمی از انتظارات را برآورده نکرد. عدم هماهنگی، یارگیری توسط بازیکنان حریف یا هر دلیل دیگری باعث شد تا نکونام در تیم ملی گم باشد و چندان نامی از او نشنویم.
محمد غلامی-6:
در این بازی با این که مهاجم نوک بود اما بیشتر از این که وظیفه گلزنی داشته باشد وظیفه منحرف کردن خط دفاع عراق و خسته کردن آنها را به عهده داشت تا فضا را برای غلامرضا رضایی و بقیه بازیکنان باز کند. اگرچه او این وظیفه را به خوبی انجام داد اما نسبت به بازیهای قبلی که از این بازیکن دیده بودیم انتظاراتمان برآورده نشد.
خلعتبری-7.5:
بدون شک تعویض طلایی قطبی بود. با اضافه شدن او به تیم خط حمله تیم ملی جان تازه ای گرفت. بعد از گل برتری ایران او به بهترین نحوممکن بازی را اداره کرد تا سه امتیاز شیرین به حساب ما واریز شود.
رضا
چهارشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۹, ۰۰:۲۵
اگه دعوتش نمیکرد اولین نفر شما بودی که میگفتی چرا دعوتش نکرده:3:
مگه نمیگی اسمی خوبه اینم نمونه یکی از اسمی ها :3:تحویل بگیر
اسمی ها بله اما این آدم به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره:3:
گفتم که از فوتبال فقط دریبل کشویی یاد گرفته.پسش مهاجمه اما قرنی یه گل میزنه:3:تک به تک و جلوی دروازه رو هم که میزنه هوا.اصلا یادش ندادن که تکنیکت رو باید برای تیمت خرج کنی.اینقده هم مغروره تا بهش میگی بالای چشمت ابروه قهر میکنه.نمونش همین امشب!
قبل از شروع بازیا گفته بودم دلتونو یه تکنیک شجاعی اصلا خوش نکنید.اینم نمونش!
اما نظرم رو راجع به خلعتبری تغییر میدم:3:بچه خوبی شده:3:
faraz36
چهارشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۹, ۰۰:۳۰
اسمی ها بله اما این آدم به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره:3:
گفتم که از فوتبال فقط دریبل کشویی یاد گرفته.پسش مهاجمه اما قرنی یه گل میزنه:3:تک به تک و جلوی دروازه رو هم که میزنه هوا.اصلا یادش ندادن که تکنیکت رو باید برای تیمت خرج کنی.اینقده هم مغروره تا بهش میگی بالای چشمت ابروه قهر میکنه.نمونش همین امشب!
قبل از شروع بازیا گفته بودم دلتونو یه تکنیک شجاعی اصلا خوش نکنید.اینم نمونش!
اما نظرم رو راجع به خلعتبری تغییر میدم:3:بچه خوبی شده:3:
اسمی های ایرانی جز حاشیه هیچی ندارن همینو بس
من بودم نکونام بازی نمیدادم
بازیشو دیدی حرکت + چی بود؟؟؟؟؟؟یکی رو نام ببرید!!!!!زمانی که موی عقیلی کشیدن فقط با داور صحبت کرد همین:3:
رضا
چهارشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۹, ۰۰:۴۳
اسمی های ایرانی جز حاشیه هیچی ندارن همینو بس
من بودم نکونام بازی نمیدادم
بازیشو دیدی حرکت + چی بود؟؟؟؟؟؟یکی رو نام ببرید!!!!!زمانی که موی عقیلی کشیدن فقط با داور صحبت کرد همین:3:
بعضی اسمی هایی هم داریم که آدم هستن:3:همه رو با هم جمع نبند:3:
نکونام امشب خیلی بد بازی کرد.جام ملتها باید آخرین بازی های ملی نکونام باشه.باید واسه 4سال دیگه یه بازیکن جای نکونام بسازیم.نکو واسه جام جهانی بعدی 34 ساله میشه و بدرد تیم ملی نمیخوره.
faraz36
چهارشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۹, ۰۱:۰۷
امیدوارم بازی بعد هم همینطور بازی کنند
زیاد به بازی با کره ش خوشبین نیستم:1:
رضا
چهارشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۹, ۰۱:۱۸
امیدوارم بازی بعد هم همینطور بازی کنند
زیاد به بازی با کره ش خوشبین نیستم:1:
ما نیز همینطور:3:
faraz36
چهارشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۹, ۰۱:۲۶
ما نیز همینطور:3:
تو همیشه فعله منفی میگی
مثله اون یارو بود
من میدوننننننننننننننننننم نمیشه من میدوننننننننننننننننننم نمیتونیم:3:
رضا
چهارشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۹, ۱۱:۱۰
تو همیشه فعله منفی میگی
مثله اون یارو بود
من میدوننننننننننننننننننم نمیشه من میدوننننننننننننننننننم نمیتونیم:3:
مردک مگه خودت هم نمیگی به بازی با کره خوشبین نیستی؟!:3:
الکی گردن من ننداز:3:
من کلا به این تیم خوشبین نیستم.از اون دست تیماست که شاید با شانس و اقبال و از اینجور حرفا قهرمان بشه اما با اقتدار عمرا!
مثل اسپانیای جام جهانی که دل بوسکه گند زد روش:3:
30n4
چهارشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۹, ۱۱:۴۲
برد خیلی خوبی بود تقریبا میشه گفت صعودمون مسجل شد
ولی متاسفانه همیشه یه علی دایی باید توی تیم باشه که کسی جرات نکنه بزارش رو نیمکت
آخه این نکونام چیه :(( به خدا اگه آندو نبود که جای 5 تا بازیکن بازی کنه معلوم میشد این بازیکن چقدر ضعیف هست
واقعا آندو از جوون مایه گذاشت،دمش گرم بازیکن باید اینطوری باشه
رضا
چهارشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۹, ۱۱:۴۵
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])gif animator ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
'Mohammad
چهارشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۹, ۱۱:۴۹
منم تبریک میگم خیلی حال داد :3:
به قول سایت گل
رقصی چنین میانه میدانم آرزوست :3:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
amin_michael5
چهارشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۹, ۱۳:۵۴
دمشون گرم برد خیلی شیرینی بود به من که خیلی چسبید :3:
amirlefthand
چهارشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۱۱
دمشون گرم برد خیلی شیرینی بود به من که خیلی چسبید :3:
حالا با چی چسبید (تماشاچیا-بازیکنای ما-بازیکنای حریف- چسب رازی):3:
رضا
چهارشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۹, ۱۹:۰۰
ما بايد قهرمانان خود را داشته باشيم تا به جاي بنزين ليتري خدا تومن از پاس عمقي آندو بگوييم.
خبرنگارای ما چه خلاقیتی دارن ماشالا:3:
طبق آمار دیشب آندو با 11 کیلومتر و خورده ای بهترین دوندگی رو داشت.کمترین دوندگی هم ماله مسعود شجاعی بود با 7.5 کیلومتر.
==========================
کویت هم حذف شد!دلم واسشون سوخت:search:
تیم خوبی داشتن.
نکته جالبی که توی تیمهای عربی امسال دیده میشه اینه که عرب ها جوون گرایی فوق العاده ای انجام دادن.مثلا کویت که بدر المطاوا و ال انزی و چند تا بازیکن دیگه که فیکس بازی میکردن زیر 23 سال سن داشتن.
میانگین سنی کویت هم که فکر کنم 23 بود.
حتی عربستان هم جوونگرایی کرده.بازیکن 19 ساله بازی داد بازی با سوریه.اونا بازیکنای خوبشون که سنشون یه ذره بالا بود رو هم کنار گذاشتن مثل محمد نور هافبک بازیسازشون که بازیش خیلی خوب بود.
امارات هم وضعیتش همینطوره.اگه عرب ها یه ذره شعور داشته باشن و مربیاشون رو حفظ کنن شاید 4 سال دیگه هم نذارن ما به این آسونیا بریم بالا:3:
faraz36
چهارشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۹, ۱۹:۵۷
قطر عجبل ابزی میکنه:1:
30n4
چهارشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۹, ۲۱:۴۶
ولی بین خودمون بمونه سطح بازیها خیلی پایینه
اکثر تیمها برای به دست آوردن تجربه برای مقدماتی جام جهانی اومدن.حالا نمیدونم این خوبه یا بد :-؟
فکر کنم بعد از استرالیا پیرترین تیم باشیم،کسی آمار سنی تیمها رو نداره؟
faraz36
چهارشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۹, ۲۳:۱۷
اکثر تیمها برای به دست آوردن تجربه برای مقدماتی جام جهانی اومدن.حالا نمیدونم این خوبه یا بد :-؟
سطح مسبقات پایین نیس بضاعت آسیا همینه
شما از بس لیگ های برتر و اسپانیا ایتالیا دیدی فک میکنی پایین هستش
راجبع سن فعلا اماری بیرون نیومده اما بعید میدونم ما یکی مونده به اخر باشیم:SugarwareZ-261:
رضا
چهارشنبه ۲۲ دي ۱۳۸۹, ۲۳:۳۳
تقریبا همینطوره.سطح بازیا از اون چیزی که همه وقع داشتن پایین تره.دلیلش هم میتونه این باشه که اکثر تیمها جوون گرایی کردن و این مسابقات واسشون شده محل کسب تجربه(مثل کره و ژاپن و کویت و عربستان و قطر و امارات و چین).
تیم خودمون هم یه جوون گرایی نسبی رو انجام داده واسه همین کلا کیفیت بازیا جالب نیست.من تقریبا همه بازیا رو دیدم.غیر از بازی ایران و عراق بقیه بازیا زیاد جالب نبودن.البته تک و توک بازیایی بودن که یه نیمه خوب داشتن(مثل نیمه اول بازی قطر-چین)
تو بین پیرترین ازبکستان هم میانگین سنی بالایی داره.البته عراق هم یه چیزی تو همین مایه هاست.من چند وقت پیش رفتم سایت ای اف سی تا سایت اصلی بازیا رو واسه دیدن اسامی بازیکنا و سن و باشگاهشون پیدا کنم اما چیزی یافت نشد.میگردم اگه پیدا کردم آمار سن ها رو هم میزارم.
faraz36
پنجشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۴۶
عربستان بای بای :3:
رضا
پنجشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۹, ۱۹:۵۹
کسی آدرس سایت اصلی بازیا رو داره؟!
من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم:3:
faraz36
پنجشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۹, ۲۰:۲۵
کسی آدرس سایت اصلی بازیا رو داره؟!
من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم:3:
فک نکنم سایت مشخصی باشه
کامل ترینشون سایت ای اف سی هستش:spiteful:
رضا
پنجشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۹, ۲۰:۴۴
فک نکنم سایت مشخصی باشه
کامل ترینشون سایت ای اف سی هستش:spiteful:
من هرچی گشتم اسامی بازیکنای تیما رو توی سایت ای اف سی پیدا نکردم:fighting29:
intermilan.f.c
پنجشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۹, ۲۳:۰۲
از عراق که شانسی بردیم
در واقع شانس آوردیم که نباختیم
gattus
پنجشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۹, ۲۳:۱۲
اصلا حرفت رو قبول ندارم موقعیت های ایران بیشتر بود و واقعا بهتر بازی کرد حتی سایت های خبری هم ایران رو بهتر از عراق دونستن!!
faraz36
جمعه ۲۴ دي ۱۳۸۹, ۰۲:۰۹
از عراق که شانسی بردیم
در واقع شانس آوردیم که نباختیم
مطمئنی بازی دیدی؟؟؟؟؟؟؟
faraz36
جمعه ۲۴ دي ۱۳۸۹, ۰۲:۱۱
من هرچی گشتم اسامی بازیکنای تیما رو توی سایت ای اف سی پیدا نکردم:fighting29:
amin_michael5
جمعه ۲۴ دي ۱۳۸۹, ۱۴:۴۲
آقا حذف عربستان رو به همه تبریک میگم :3: چقدر اتفاقات با حالی میفته این چند روزه :3:
faraz36
جمعه ۲۴ دي ۱۳۸۹, ۱۵:۳۳
تیم های عربی امسال همشون :3: فکر کنم فقط قطر با عراق بالا بیاد از اون ورم اردن یا سوریه
در کل امسال زیاد قوی نیستن
faraz36
جمعه ۲۴ دي ۱۳۸۹, ۱۸:۱۸
استرالیا کره رو تو قوطی کرده
فک نمیکردم :1:
amin_michael5
جمعه ۲۴ دي ۱۳۸۹, ۲۰:۴۱
استرالیا کره رو تو قوطی کرده
فک نمیکردم :1:
کجا استرالیا کره رو کرد تو قوطی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :1:
کره یه سر و گردن بالاتر بود دادا :1:
gattus
شنبه ۲۵ دي ۱۳۸۹, ۰۰:۲۵
سایت گل- شاید در میان مربیان تیم های حاضر در جام ملت ها، تنها چند مربی باشند که به دقت حتی اوضاع سیاسی و اجتماعی کشورهای هم گروه را بررسی کند و سرمربی امارات نشان داد که به درستی از اوضاع ایران خبر دارد.
سرکو کاناتچ، سرمربی تیم ملی امارات در کنفرانسی که پس از سرمربیان کره شمالی، ایران و عراق داشت در پاسخش به خبرنگار عربی نکته ای را گفت که کمتر رسانه ای در ایران حاضر شد آنرا پوشش بدهد و بسیاری هم قید حضور در آن کنفرانس را زده بودند و البته سرمربی تیم ملی امارات نشان داد که بسیار باهوش و دقیق است.
خبرنگار عربی پرسید که چه تیم هایی شانس قهرمانی دارند و کاناتچ پاسخ جالبی داد:« شرایط تیم ملی ایران مثل عراق در تورنمنت گذشته است، ایرانی ها در این یکسال فشار بسیاری را تحمل کردند و مردم ایران نیاز به عاملی برای اتحاد دارند و برای همین قهرمانی می تواند عامل اتحاد میان آنها باشد و باید از این تیم ترسید»
البته از درون تیم هم خبر می رسد که بازیکنان برای قهرمانی و شاد کردن دل مردم هم قسم شده اند، آیا این آرزوی سی و چند ساله به حقیقت می پیوندد؟
----------------------------
به دستش توجه کنید
amirlefthand
شنبه ۲۵ دي ۱۳۸۹, ۰۹:۱۵
----------------------------
به دستش توجه کنید
[Only Registered And Activated Users Can See Links][/QUOTE]
دوغ با طعم پونه :3:
__________________________________________________ __________________
22بهمن بیاید از من ساندیس بگیرید کارت معافی متا اون موقع دستمه
intermilan.f.c
شنبه ۲۵ دي ۱۳۸۹, ۱۳:۳۹
خدا کنه قطبی ترکیب رو انتخاب کنه بازیه خلاقانه
اخه اینا اصلاٌ تاکتیک سرشون نمیشه
faraz36
شنبه ۲۵ دي ۱۳۸۹, ۱۴:۴۷
کره شمالی ها غیرتی بازی میکنن
امیدوارم کار دسته ما ندن
به امید برد دوم تیم ملی:1:
رضا
شنبه ۲۵ دي ۱۳۸۹, ۱۶:۲۲
کره شمالی تو بازی اولش با امارات بر خلاف همیشه از سیستم 2-4-4 استفاده کرد.ایشالا این بازی هم 4 دفاعه بازی کنه:3:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.