PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كامپيوتر و نرم افزار ها

Don M Corleone
سه شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۵۸
تاپيك مشابهي ظاهرا وجود داشت ولي من پيدا نكردم ...

بروبچ ، سوال ...

اول اينكه من ميخوام يه سري فيلمو دايويكس كنم منتها نرم افزارشو پيدا نميكنم .. همه نرم افزارهايي كه تا الان ديدم تبديل كننده دايويكس به DVD هست نه DVD به Divx يا فرمتهاي دگه به دايويكس!

بعد اينكه دي وي دي پلير ما ( ظاهرا مثل همه ديويدي ها ) يه دكمه Subtitle داره ... باز ظاهرا معنيش اينه كه لزومي نداره كه زيرنويس به فيلم بچسبه ... بلكه با اين دكمه ميشه زير نويس رو حين فيلم يا هرجايي كه خواستي اضافه كني يا برداري ...
سوال اينه كه چه جوري ميشه يه دي وي دي يا دايويكس ساخت كه اين امكانو بده كه توي دي وي دي پلير اين دكمه كار كنه و زير نويس رو هم بشه ديد ؟

DVD Player ها هر دايويكسي رو ميخونن يا امكان داره نوع خاصي يا حالت خاصي باشه كه نشناسه ؟

Don M Corleone
سه شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۰۳
DivXCreate رويت شد !

محمد
سه شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۳۷
اولین نکته در مورد زیرنویس اینه که بدونیم با چه نوع زیرنویسی طرفیم . SRTیا SUB/IDX ؟
فرق این دو نوع در نحوه ذخیره شدنشونه . srt با فرمت text ذخیره شده ولی SUB/IDX با فرمت عکس .
اگه نوع زیرنویس رو بگی بهتر میتونم کمکت کنم

Don M Corleone
سه شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۵۳
ظاهرا بايد با Srt كار كنيم !

Don M Corleone
سه شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۰۵
نرم افزار AVIAddXSubs رو گرفتم و فايل ويدئويي با فرمت Mkv رو هم قبول ميكنه ... فايل Srt رو هم بهش دادم ... وقتي گزينه Create رو ميزني به جاي فيلم يه فايل SUB/IDX بهت تحويل ميده ! :3:

==========

با اين راهنمايي جلو رفتم ...

بوسیله نرم افزار AVIAddXSubs شما می توانید فایل های زیر نویس خود را به فیلم های مورد نظر خود بچسبانید بدین طریق که ابتدا نرم افزار را اجرا کرده صفحه ای مطابق شکل زیر پدیدار می شود .

در قسمت پایین صفحه فوق در بخش File Name فیلم مورد نظر را که باید فرمت AVI را داشته باشد انتخاب کرده است در Tab پایین نیز خروجی فایل را انتخاب می کنیم.سپس مانند شکل زیر وارد تب Configuration 1 می شویم.

در پنجره جدید Sub1 را انتخاب کرده و تنظیمات را به ترتیب زیر انجام میدهیم :

- Character Set را Arabic انتخاب می کنیم.
-Language Code را Persian انتخاب می نماییم.
- وارد قسمت Preview شده و Srt که همان فایل زیرنویس مورد نظر میباشد را Load می نماییم.
- مابقی قسمت ها نظیر Font ،Outline Size و Subtitle Position را نیز به دلخواه خود تنظیم می کنیم بعد از اعمال تنظیمات، میتوانیم تغییرات مورد نظر را در قسمت Preview مشاهده نماییم.

باید توجه داشته باشیم که برای الحاق زیرنویس به فیلم مورد نظر باید هر دو فایل یعنی زیرنویس و فیلم همنام باشند و در یکجا قرار گرفته باشند.در آخر نیز گزینه Creat Subtitled DivX File رو انتخاب می نماییم. فرمت خروجی نرم افزار DivX بوده که با نرم افزار DivX Player قابل پخش می باشد همچنین میتوان این فایل را در DVD Player های خانگی نیز نمایش داد.برای مشاهده زیرنویس فیلم در DVD Player های خانگی باید توسط دکمه Subtitle که در روی کنترل دستگاه است زیرنویس فیلم را فعال کرد.

[Only Registered And Activated Users Can See Links]

Don M Corleone
سه شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۰۶
الانم با نرم افزار AviSub دارم كار ميكنم ولي همونجور كه از اسمش پيداست فقط Avi قبول ميكنه !
هنوز هم نميدونم جواب بده يا نه !

محمد
سه شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۱۵
خب ، خدا رو شکر مشکل حل شده .
میخواستم نرم افزار Dvd2svcd 1.2.2 رو بهت پیشنهاد بدم که دیدم یک نرم افزار مشابهشو پیدا کردی

Don M Corleone
سه شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۴۶
يه كارايي كردم ... فقط مونده ازمون در DVD P
براي تنظيم srt با فيلم اطلاعي داري؟ مثلا الان براي يه فيلم سه تا فايل srt دارم ... كه دو تاش هماهنگ با فيلم نيست ... فقط يكيش هماهنگه ...

منتها تو همين نرم افزاره همين يكي رو قبول نميكنه ... ! ميگه فرمتش مشكل داره !!!! ولي اون فايل ناهماهنگو قبول ميكنه ...

گفتم شايد سه تا اتفاق بيفته ... يا همينجا ست ميشه يا تو دي وي دي ست مبشه ! يا كلا ست نميشه ! :3:

محمد
سه شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۰۲
اگه زیرنویس srt هست ، من Subtitle Workshop رو پیشنهاد میکنم . همه جور ادیتی میتونی انجام بدی . از تغییر زمان زیرنویس تا تا تغییر فونت و رنگ و سایز .
از اینجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])میتونی دانلودش کنی

کار کردن باهاش سادس . ولی اگه خواستی بگو تا یه توضیحکی بدم

محمد
سه شنبه ۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۱۴
ولی اگه خواستی بر عکس این پروسه رو انجام بدی ، یعنی یک فیلم divx رو به dvd تبدی کنی به طوری که هم اول فیلم منو داشته باشی و هم قابلیت اضافه کردن چند زیرنویس رو داشته باشی فقط از VSO ConvertXToDVD استفاده کن . من بعد از تجربه کردن ده ها نرم افزار بهش رسیدم . کاری که nero هیچوقت نمیتونه انجام بده رو انجام میده هلو .
VSO ConvertXToDVD ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Don M Corleone
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۴۶
اگه زیرنویس srt هست ، من Subtitle Workshop رو پیشنهاد میکنم . همه جور ادیتی میتونی انجام بدی . از تغییر زمان زیرنویس تا تا تغییر فونت و رنگ و سایز .
از اینجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])میتونی دانلودش کنی

کار کردن باهاش سادس . ولی اگه خواستی بگو تا یه توضیحکی بدم

من يه زير نويس دارم كه به طور كلي 30 ثانيه از فيلم عقبه ! ورژنهاي ديگه اش هم همينطورن !

اين نرم افزار ميتونه 30 ثانيه بياره جلو؟ كل زيرنويسو ! باهم ! :smilie9:

محمد
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۴۹
من يه زير نويس دارم كه به طور كلي 30 ثانيه از فيلم عقبه ! ورژنهاي ديگه اش هم همينطورن !

اين نرم افزار ميتونه 30 ثانيه بياره جلو؟ كل زيرنويسو ! باهم ! :smilie9:

بله . به سادگی خوردن یک لیوان آب خنک.
تا چند دقیقه دیگه آموزششو برات مینویسم

محمد
شنبه ۷ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۵۵
اینجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links])یه آموزش خوب از این نرم افزار رو نوشته . فک کنم مشکلت رو حل کنه .

Se7en
سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۸, ۰۹:۳۵
کمک در مورد میکس فیلم ، طراحی عکس ، و................................................ ........................................
خواستی بگو بهت کمک کنم
این تایپیک پیشرفت میکنه

Don M Corleone
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۳۳
اقايون (محمد:3:) اين Torrent رو چه جوري ميشه توي قسمت Scheduler تنظيم كرد از راس 2 بامداد تا 7 صبح فقط كار كنه ؟ كچل كرد مارو نشد!:img-weight_lift:

محمد
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۲۷
اقايون (محمد:3:) اين Torrent رو چه جوري ميشه توي قسمت Scheduler تنظيم كرد از راس 2 بامداد تا 7 صبح فقط كار كنه ؟ كچل كرد مارو نشد!:img-weight_lift:

دوستان ( ممد رضا :3: ) اولا که حتما از نرم افزار UTORRENT استفاده کن و نه BITTORRENT . که اولی افضلست به آن دومی .
توی UTORRENT تنظیم Schedule خیلی راحته .

این مسیر رو برو : uTorrent > Preferences > Scheduler
وقتی رو اون باکس کلیک میکنی رنگش تغییر میکنه . رنگ سفید یعنی خاموش . یعنی توی اون زمان شما نمیتونی دانلود کنی .
و البته توی تولبار گزینه SHUT DOWN رو هم داری که میتونی ساعت خاموش شدن رو بهش اعلام کنی .

Don M Corleone
چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۰۵
دوستان ( ممد رضا :3: ) اولا که حتما از نرم افزار UTORRENT استفاده کن و نه BITTORRENT . که اولی افضلست به آن دومی .
توی UTORRENT تنظیم Schedule خیلی راحته .

این مسیر رو برو : uTorrent > Preferences > Scheduler
وقتی رو اون باکس کلیک میکنی رنگش تغییر میکنه . رنگ سفید یعنی خاموش . یعنی توی اون زمان شما نمیتونی دانلود کنی .
و البته توی تولبار گزینه SHUT DOWN رو هم داری که میتونی ساعت خاموش شدن رو بهش اعلام کنی .

گرفتم چي شد ... انقدر ور رفتم تا فهميدم قضيه اش چيه ...

همه خونه ها رو سفيد ميكنم ... فقط خونه هاي 2 تا 7 رو سبز ميذارم ... اين خودش تو اون ساعت شروع ميكنه به دانلود و تو خونه هاي سفيد قطع ميشه ! :worship:

amirlefthand
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۴۵
آقا دمتون گرم اگه نرم افزاری برای ذخیره کردن فیلم وب کم هست به من معرفی کنید که بد جور گیرم

omid
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۲۳
چند روز پیشهمچین نرم افزاری رو توی کمیاب آنلاین دیدم:3:

amirlefthand
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۳۳
چند روز پیشهمچین نرم افزاری رو توی کمیاب آنلاین دیدم:3:

لینک بده

محمد
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۳۷
آقا دمتون گرم اگه نرم افزاری برای ذخیره کردن فیلم وب کم هست به من معرفی کنید که بد جور گیرم

Techsmith Camtasia Studio 6 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

شونصد تا کار برات میکنه . یکیشم ضبط تصاویره وب کمه .

Don M Corleone
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۱۶
برادرا من یه هارد به سیستم اضاف کردم و موقع نصب ویندوز ، روی هارد جدید ویندوز رو ریختم ولی توی بایوس هارد قبلی در اولویت بود اینم یادم رفت تنظیم کنم ولی مشکلی نبود و دیروز کلا دو هارد رو با هم داشتم !! تا اینکه تصمیم کبری :3: گرفتم درایو های هارد قبلی مو یکی کنم و کلا یکی دو تا درایو بشه !

یه نرم افزار پارتیشن مجیک دان کردم که البته مرج نداشت و ریسایز بود Resize منم 4 تا درایو رو ریسایز کردم و دو تاشون شد 60 شد دو تاشون 1 !

:3:

کلا احساس کردم سیستم داره قاط میزنه ! :3: یه سری اطلاعات رو از منتقل کردم به هارد جدید و اهنگ ها و فایلهای متنی و نرم افزار ها موند تو هارد قبلی ! بعد تازه نرم افزار پارتیشن مجیک 8 رو پیدا کردم که مرج میکرد ... اومدم مرج کنم دیدم هارد قدیمی غیر فعال نشون داده میشه (اون حالتی که نوشته داره ولی نمیشه روش کلیک کنی!!) سیستم رو ری استارت کردم ...

تا جایی که این کرم ویندوز از چپ به راست میره میاد اون صفحه به بعد دیگه بالا نمیاد :3: و اون کرمه به راه خودش ادامه میده :3:

میخوای بوت هم کنی صفحه مشکی می ایسته و هیچی نمیاد ...

در اخر هارد قبلی رو از حذف کردم و روی هارد جدید مجدد ویندوز رو نصب کردم ...

خوب مشکلی نیست واسه این !

ولی الان یه امتحان کردم ... هارد جدید رو قطع کردم و هارد قبلی رو وصل کردم و متاسفانه پیغام میده که الان یادم رفته ولی اینو یادمه که نوشته سخت افزار دچار مشکلی شده :3:

خوب کسی میدونی چه کار کنم هارد قبلیم درست بشه ؟ بوت هم نمیشه ! از توی ست اپ کاری نمیشه کرد ؟

کیان
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۲۴
ميگم سيستم بدبختت مگه چه هيزم تري بهت فروخته بود كه موش آزمايشگاهيش كردي؟!!!!!!!!! :3:

وقتي چيزي رو بلد نيستي ديگه بدترش نكن! ساده ترين و امن ترين كار ممكنو بكن! برو بده بيرون برات درستش كنن! :3:

Don M Corleone
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۱۸
ميگم سيستم بدبختت مگه چه هيزم تري بهت فروخته بود كه موش آزمايشگاهيش كردي؟!!!!!!!!! :3:

وقتي چيزي رو بلد نيستي ديگه بدترش نكن! ساده ترين و امن ترين كار ممكنو بكن! برو بده بيرون برات درستش كنن! :3:

بابا قبلا سابقه پارتیشن مرج کردن رو داشتم ! کاری نداره که ... منتها نرم افزارش رو هرچی تو سی دی هام گشتم پیدا نکردم اومدم از اینتر نت دان کردم همچین اسمی داشت : Pardon partiton magic ... 90mb

منم گفتم حتما ورژن جدیده بگیرمش ولی فقط گزینه ی ایجاد کردن درایو و ریسایز داشت ... منم ریسایز رو امتحان کردم :bonk:

اطلاعاتش نپره بقیش به جهندم :smile:

black_shadow
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۱۸
اقا شرمنده ها!!
اسپم نمیخوام بدم ولی یه بار دیگه میتونی اینارو بگی بدون اینكه از روش نگاه كنی؟!!!!:3:

Don M Corleone
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۲۰
اقا شرمنده ها!!
اسپم نمیخوام بدم ولی یه بار دیگه میتونی اینارو بگی بدون اینكه از روش نگاه كنی؟!!!!:3:

اسپم نده !:fighting29:

i.M.a.N
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۲۲
بابا قبلا سابقه پارتیشن مرج کردن رو داشتم ! کاری نداره که ... منتها نرم افزارش رو هرچی تو سی دی هام گشتم پیدا نکردم اومدم از اینتر نت دان کردم همچین اسمی داشت : Pardon partiton magic ... 90mb

منم گفتم حتما ورژن جدیده بگیرمش ولی فقط گزینه ی ایجاد کردن درایو و ریسایز داشت ... منم ریسایز رو امتحان کردم :bonk:

اطلاعاتش نپره بقیش به جهندم :smile:
پارتیشن مجیک خیلی اعصاب خورد کنه من یه بار باهاش کار کردم وقتی سیستم ریست شد و اومد بالا نصف اطلاعات یکی از درایوهام پرید اونم چه اطلاعات با ارزشی

Don M Corleone
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۴۰
نرم افزار كليك اتوماتيك رو كسي داره؟

omid
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۱:۳۸
یا خدا چه نرم افزار ها مردم می خوان:3:

Don M Corleone
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۳:۱۶
عجبا !

يه سري مسابقات جهاني كليك بود دو سه سال پيش ...اگه يادت باشه اون زمان يه نرم افزار كم حجم و ساده تو پارسفوتبال براي كاربرا گذاشتن كه خودش كليك ميكرد و نيازي نبود با موس كليك كني ... ميرفتي تو اون سايت نشانگر موس رو ميبردي روي دكمه مورد نظر و استارت رو كه ميزدي اين نرم افزار خودش توي 10 دقيقه يه 5-6 هزار تايي كليك ميزد برات ! اونو ميخوام !

'Mohammad
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۱۹
عجبا !

يه سري مسابقات جهاني كليك بود دو سه سال پيش ...اگه يادت باشه اون زمان يه نرم افزار كم حجم و ساده تو پارسفوتبال براي كاربرا گذاشتن كه خودش كليك ميكرد و نيازي نبود با موس كليك كني ... ميرفتي تو اون سايت نشانگر موس رو ميبردي روي دكمه مورد نظر و استارت رو كه ميزدي اين نرم افزار خودش توي 10 دقيقه يه 5-6 هزار تايي كليك ميزد برات ! اونو ميخوام !

اونو واسه این سایت های PTC میخوای ؟ :3:

Don M Corleone
چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸, ۲۲:۱۱
اونو واسه این سایت های PTC میخوای ؟ :3:

نه بابا واسه يه بازيه ! ميخوام كليك موسم سالم بمونه :3:

===============

بروبچ مودم ADSL بين Asus am602 or 604 و يا zyxel كدومو بگيرم؟:search:

Don M Corleone
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۲۲
اينو ميذارم اينجا براي خودم بعدا دنبالش نگردم !

نرم افزار چسبوندن زير نويس به فيلمهاي Avi هست ...

Don M Corleone
چهارشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۸, ۰۸:۵۱
سخت افزار كي مي تونه راهنمايي كنه ... براي خودم نميخوام البته ... درخواست يه عزيزي هست:beaute: ميخوام بعدا شاكي نشه:kiss: ... يه چيز عمري براش جمع كنيم ! :blush:
مادربورد
Cpu
گرافيك
پاور
هارد

تقريبا ميخواد بالا باشه همش !:crazy:
مارك هاش مشت باشه و بخونه با هم يه جورايي ست باشه ديگه ... مشرق مغرب نباشه همين خاور ميانه اي خوبه !:3:

30n4
چهارشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۰۲
سخت افزار كي مي تونه راهنمايي كنه ... براي خودم نميخوام البته ... درخواست يه عزيزي هست:beaute: ميخوام بعدا شاكي نشه:kiss: ... يه چيز عمري براش جمع كنيم ! :blush:
مادربورد
Cpu
گرافيك
پاور
هارد

تقريبا ميخواد بالا باشه همش !:crazy:
مارك هاش مشت باشه و بخونه با هم يه جورايي ست باشه ديگه ... مشرق مغرب نباشه همين خاور ميانه اي خوبه !:3:

چقدر میخواد هزینه کنه؟چه استفاده ای ازش داره؟

Don M Corleone
چهارشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۸, ۱۲:۰۷
600 تا 700 ... بدون مانيتور ... فقط كيس !

استفاده بيشتر MultiMedia و احتمالا بازي ...

30n4
چهارشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۳۶
خب با این پول میتونی دو مدل سیستم ببندی

اولی که cpu خفن داشته باشه مثله :

cpu core i5 750
mb asrock p55 pro
ram 2g ddr3 1333 ocz
vga 4670 biostar 512
power gp485a
hdd seagate 320g 7200.12

البته یه 30-40 تومن هم پول کیس هست و هزینه ی اسمبل که دیگه بستگی به فروشنده داره

ولی اگه برای بازی میخوای این سیستم خیلی خوبیه:
CPU : AMD PHENUM II 4X 925
M.B : GIGABYTE GA 770T-UD3P
RAM :2GIG ELEXIR DDR3 1333
VGA : SAPHIRE HD5770
HDD : SEAGATE 500
PSU : GREEN GP535

سیستم دوم از نظر کارت گرافیک که خیلی بالاست cpu هم برای الان خیلی خب نسبت به cpu قبلی پایینتره پیدا نمیکنه به علاوه اینکه مادربرد سیستم اول سری جدید cpu intel که فعلا قیمتش خیلی بالاست رو هم ساپورت میکنه.البته همین cpu amd یه چیز وحشتناکیه و سرعتش خیلی عالیه

راستی الان هم رم یکم گرون شده فعلا یه دو گیگ بگیر بعد که قیمتا بهتر شد یه دو گیگ دیگه هم بهش اضافه کن

Don M Corleone
چهارشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۲۲

cpu core i5 750
mb asrock p55 pro
ram 2g ddr3 1333 ocz
vga 4670 biostar 512
power gp485a
hdd seagate 320g 7200.12

البته یه 30-40 تومن هم پول کیس هست و هزینه ی اسمبل که دیگه بستگی به فروشنده داره

سیستم دوم از نظر کارت گرافیک که خیلی بالاست cpu هم برای الان خیلی خب نسبت به cpu قبلی پایینتره پیدا نمیکنه به علاوه اینکه مادربرد سیستم اول سری جدید cpu intel که فعلا قیمتش خیلی بالاست رو هم ساپورت میکنه.البته همین cpu amd یه چیز وحشتناکیه و سرعتش خیلی عالیه

راستی الان هم رم یکم گرون شده فعلا یه دو گیگ بگیر بعد که قیمتا بهتر شد یه دو گیگ دیگه هم بهش اضافه کن

اول اينكه واقعا ممنون ...

دوم اينكه خوب فكر ميكنم روي اولي كار ميكنيم !

ولي چندتا سوال ! الان يه جا خوندم سي پي يو 10.000 و 12 هزار گيگا هرتزي و اينا:kahvecy0: ... اين اولي چه تيپيه؟:yltype:

يه جورايي از هارد سيگيت بدم اومده ! در عرض 48 ساعت تمام داشته ها و نداشته هام رو برباد داد ! اگر ميتونستم كاري ميكردم كه هيچ هارد سيگيتي وارد كشور نشه و در مرحله ي بعدي شركتش رو ورشكست ميكردم :3:

سامسونگ يا مارك ديگه اي پيشنهاد نميكني ؟

30n4
چهارشنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۸, ۲۰:۲۱
ببین این cpu که گفتم 4 هسته ای با سرعت 2.66 که تا 3.2 هم اورکلاک میشه تقریبا سرعت میشه 2.6 ضربدر 4

ولی مهمترین رکن توی سرعت cpu معماری ساختشه و این مدل cpu جز معماری های جدید هست و 8mb هم کش داره که واقعا عالیه

یه خاصیت دیگه که دارن این cpu ها اینکه خودشون رو با برنامه هماهنگ میکنن (البته از الان دیگه همه cpuها خواهند داشت)الان برنامه های کمی هست که بتونن با 4 هسته کار کنند(در آینده خیلی بیشتر میشند) اگه مثلا برنامه با بتونه با دو هسته کار کنه این cpu اتوماتیک دو هسته ای میشه در کل معماریه خفنی داره

الان داشتم چک میکردم این دو تا cpu که معرفی کرده بودم رو با هم مقایسه کرده بود تقریبا در اکثر موارد i5 بهتر بود
در کل سرعت cpu توی عمل مشخص میشه و زیاد روی تئوریشون حساس نباش.در عمل هم که اسم cpu رو بزن 1000 تا سایت هست که cpu ها رو تست کردن میتونی راحت اطلاعات کسب کنی

البته این cpu رقیب خیلی داره توی بازار اما قیمت های اونا بالاست ولی با این قیمت فکر کنم 220-30 تو بازار جز بهترین هاست

برای هارد دیسک هم این مدل هارد خیلی خوبیه Samsung SpinPoint F3 500Gb

این f3 خیلی مهمه حواست باشه، این سرعت هارد دیسک رو نشون میده f3 سرعتش میشه 7200

Don M Corleone
يکشنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۱:۰۱
رفتم سپردم كه همچين سيستمي رو ميخوام ...
رابطشون در تهران از قطعات بالا از امروز صبح تا الان فقط يكي و نصفي قطعه رو تونسته شناسايي كنه :3:
cpu رو كه 235 تا 240 قيمت داده !
پاور هم اين نمونه رو هنوز يافت نكرده و ميگه يه مدل بالاتر از اين رو پيدا كرده ... يعني power gp530a

سوال اينكه قيمت سي پي يو كه داده چه جورياس؟ روي اينترنت كه 230 هست !
اين پاوري كه ميگه چه جورياس؟؟

30n4
يکشنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۲:۳۸
رفتم سپردم كه همچين سيستمي رو ميخوام ...
رابطشون در تهران از قطعات بالا از امروز صبح تا الان فقط يكي و نصفي قطعه رو تونسته شناسايي كنه :3:
cpu رو كه 235 تا 240 قيمت داده !
پاور هم اين نمونه رو هنوز يافت نكرده و ميگه يه مدل بالاتر از اين رو پيدا كرده ... يعني power gp530a

سوال اينكه قيمت سي پي يو كه داده چه جورياس؟ روي اينترنت كه 230 هست !
اين پاوري كه ميگه چه جورياس؟؟

این الان قیمت تهرانه ؟ یا قیمتیه که به تو میفروشه

اگه این قیمت بهت میده چندان بد نیست،چون همه یه 10-15 تومنی میکشن رو قطعات و میفروشن.قیمت روز ندارم ولی همون حدود 230 باید باشه.

پاور هم پاور خوبیه،چقدر بهت قیمت داده؟

Don M Corleone
يکشنبه ۲۲ آذر ۱۳۸۸, ۱۴:۵۶
این الان قیمت تهرانه ؟ یا قیمتیه که به تو میفروشه

اگه این قیمت بهت میده چندان بد نیست،چون همه یه 10-15 تومنی میکشن رو قطعات و میفروشن.قیمت روز ندارم ولی همون حدود 230 باید باشه.

پاور هم پاور خوبیه،چقدر بهت قیمت داده؟

اين قيمت تهرانه ... فعلا داره قيمت در مياره ... يعني داره با اين قيمت ميخره ! سودشم فكر كنم اخر يهويي ميگيرن ديگه ! :3:
حالا ببينيم چي ميشه !

Don M Corleone
دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۱۳

cpu core i5 750
mb asrock p55 pro
ram 2g ddr3 1333 ocz
vga 4670 biostar 512
power gp485a
hdd seagate 320g 7200.12

mb asrock p55 pro
كه يافت نكرد و جاي ديگه رفتيم گفتن نسبت به cpu خيلي ضعيفه و ddr3 رو هم بگير نگير داره كه ايا ساپورت كنه ايا نه !!!

پيشنهاد چند جا : mb Asus p5qe هست با قيمت 190تومن ! ميگن تيزتره و ميرسه به پاي سي پي يو

كارت گرافيك رو هم asus 4670 1g گفتن بهتره ! ولي خوب نظري ندارم خودم !

اين دو مورد رو اگه اوكي بدي فكر كنم تمومه ... البته Ddr3 dual هست فقط ... انگاري ... ميگه 138

===========

پاور ميخواد آس باشه ... تكِ تك ... اگه چيزي بهتر از gp هست معرفي كن :uglylolmk4:

===========

3 تا چيز مهمه براش ... پاور/ سي پي يو و مين ...

30n4
دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۸۸, ۲۱:۵۱
main که ddr3 رو ساپورت میکنه ولی اگه خیلی main خوبی میخوای و قراره 190 پول بدی Gigabyte P55-UD3P بگیر فکر کنم قیمتش فکر کنم نزدیک 180 باشه یه مدل دیگه هم داره این main هم هست که خیلی خفنه P55A-UD3P قیمتش 220 باید باشه ولی خیلی مچه با این cpu البته این main خیلی نایابه :(

پاور خیلی خوبیه حالا ولی این پاور هم بد نیست nzxt 600W PP ،حالا که داری هزینه میکنی vga رو هم یه چیز خفن بگیر

دو تا پیشنهاد بی شرمانه دارم اولیش که XFX 5850 1Gb قیمتش هم حدود 340-50 هست :d
حالا یکم پایین ترش هم میشه SAPHIRE HD5770 میگم پایین تر نسبت به اون یکی vga میگم و الا این هم جز vga های خفن بازاره فکر کنم قیمتش 220 باشه

Don M Corleone
دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۸۸, ۲۲:۰۴
main که ddr3 رو ساپورت میکنه ولی اگه خیلی main خوبی میخوای و قراره 190 پول بدی Gigabyte P55-UD3P بگیر فکر کنم قیمتش فکر کنم نزدیک 180 باشه یه مدل دیگه هم داره این main هم هست که خیلی خفنه P55A-UD3P قیمتش 220 باید باشه ولی خیلی مچه با این cpu البته این main خیلی نایابه :(

پاور خیلی خوبیه حالا ولی این پاور هم بد نیست nzxt 600W PP ،حالا که داری هزینه میکنی vga رو هم یه چیز خفن بگیر

دو تا پیشنهاد بی شرمانه دارم اولیش که XFX 5850 1Gb قیمتش هم حدود 340-50 هست :d
حالا یکم پایین ترش هم میشه SAPHIRE HD5770 میگم پایین تر نسبت به اون یکی vga میگم و الا این هم جز vga های خفن بازاره فکر کنم قیمتش 220 باشه

من خودم الان گيگا دارم ... چيز خوبيه ! نگفتي اسوز چه طوره ؟

يه جا رفتيم زنگ زد تهران گفت core i5 نيست تو بازار!!!!!! :demis_roussos: core i7 هست 299 تومن :hit:

30n4
دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۸۸, ۲۲:۵۳
من خودم الان گيگا دارم ... چيز خوبيه ! نگفتي اسوز چه طوره ؟

يه جا رفتيم زنگ زد تهران گفت core i5 نيست تو بازار!!!!!! :demis_roussos: core i7 هست 299 تومن :hit:

از اسوز خبری ندارم :blush:

برای cpu فکر نکنم که توی بازار نباشه ! i7 چه مدلی؟ i

amirlefthand
چهارشنبه ۲ دي ۱۳۸۸, ۲۳:۰۳
دوستان میشه بگید فایلtpsرو با چه نرم افزاری میشه باز کرد

Don M Corleone
شنبه ۵ دي ۱۳۸۸, ۰۷:۲۶
in MB jadid ke gerftim ghabl az raftan be windows XP ye mohit dige barat miare ke emkan : Web,Game online, photo,chat,SKYPE behet mide ... yaani man toye windows nistam vali alaan daram chat mikonam !!!va site ha ro migardam

in ghaziye ash chiye

Skype معمولا تحت سيستم های ويندوز Mac os X و لينوکس کار می کند!!!

amirlefthand
شنبه ۵ دي ۱۳۸۸, ۰۹:۱۶
in MB jadid ke gerftim ghabl az raftan be windows XP ye mohit dige barat miare ke emkan : Web,Game online, photo,chat,SKYPE behet mide ... yaani man toye windows nistam vali alaan daram chat mikonam !!!va site ha ro migardam

in ghaziye ash chiye

Skype معمولا تحت سيستم های ويندوز Mac os X و لينوکس کار می کند!!!

مادر بورد منم ایسوزه وتمام ان امکانات رو داره یعنی 5ثانیه اول بالا اومدن سیستم رو بادیدن اون بخش شروع میکنی بعد میره روی ویندوز

Don M Corleone
شنبه ۵ دي ۱۳۸۸, ۱۲:۳۶
عرضه يك مادربورد جديد توسط Asus

ايتنا- ASUS به عنوان یکی از تولیدکنندگان مادربورد در دنیا، به تازگی سری جدید مادربوردهاي P5E3 Premium WiFi-AP @n را که جدیدترین نسل از چیپ ست Intel® X48 در آن استفاده شده است، معرفی کرد.
این مادربورد مجهز به فن آوری EPU است که حداکثر میزان کارآیی را در عین رعایت اصول و ضوابط صرفه جویی در مصرف انرژی برای کاربران به ارمغان می آورد. این مادربورد قادر است حافظه دو کاناله DDR3 2000MHz و dual PCI Express 2.0 x16، ویژگی های 802.11nWiFi و همینطور فن آوری منحصربه فرد ASUS Express Gate را برای دسترسی آسان به اینترنت پشتیبانی كند.
همچنین مادربورد ASUS P5E3 Premium WiFi-AP @n با استفاده از چیپ خودکار ذخیره کننده انرژی EPU قادر است تا میزان 23/80 درصد در انرژی مصرفی CPU را صرفه جویی كند. این امکان در واقع قادر است تا به صورت خودکار و دیجیتالی میزان انرژی مصرفی CPU را از طریق بهبود عملکرد VRM تحت هر میزان بارگذاری کنترل كرده و بهترین و همچنین بهینه ترین میزان مصرف انرژی را با توجه به حجم کار سیستم انتخاب می كند.
استفاده از فن آوری کاملاابداعی ASUS؛ یعنی AI Gear3 Plus به کاربران این مادربورد اين امکان را می دهد تا هر لحظه میزان مصرف الکتریسته و CO2 ذخیره شده را مشاهده كنند. می توان گفت که ASUS EPU قادر است تا کارآیی پاور را تا میزان 50درصد افزایش دهد.

همچنين ASUS Express Gate که یکی از امکانات ویژه این مادربرد به حساب می آید در واقع یک گزینه انتخابی برای راه اندازی سیستم است که تنها با داشتن 5 ثانیه زمان راه اندازی به کاربران این امکان را می دهد تا بدون نیاز به وارد شدن به ویندوز، از اینترنت استفاده كنند.
بدین ترتیب کاربران قادر خواهند بود اعمالی نظیر دسترسی سریع به وب میل، Skype، IM و You*T*u-b+e را بدون نیاز به وارد شدن به سیستم عامل انجام دهند.

مادربورد ASUS P5E3 Premium WiFi-AP @n مجهز به چندین فن آوری ابداعی ASUS از جمله پشتیبانی از استاندارد IEEE 802.11n draft به صورت onboard است. این استاندارد حوزه پوشش دهی وسیع تر شبکه و انتقال سریع تر دیتا به میزان 6 برابر استانداردهای 802.11b/y را برای کاربران به ارمغان می آورد.

از دیگر ویژگی های اين مادربورد می توان به طراحی نسل سوم پاور 8 فاز دراین سری مادربورد اشاره کرد که در واقع شامل طراحی یک VRM است که قادر است تا کارآیی انرژی مصرفی را از طریق به کارگیری قطعاتی نظیر MOSFET برای به حداقل رساندن اتلاف انرژی و حرارت، چوک های با هسته ساخته شده از هیدروکسید آهن با کمترین میزان شارژ مغناطیسی همین طور خازن های پلیمری ساخت ژاپن با طول عمر طولانی به حداکثر برساند. مادربورد ASUS P5E3 Premium WiFi-AP @n به همراه ASUS Rampage Formula جدیدترین محصولات ASUS هستند که از نسل جدید چیپ ست X48 استفاده می كنند.

Don M Corleone
پنجشنبه ۱۰ دي ۱۳۸۸, ۱۳:۵۳
يكي از كي هاي كسپر رو داشتم استفاده ميكردم يهو بلاكش كرد ... كي بعدي رو چه جوري ميتونم به خوردش بدم ؟ فقط كد فعالسازي رو ميخواد و كي رو نميدونم كجا بايد بهش بدم !

Don M Corleone
سه شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۸:۲۲
براي ساخت كليپ يه نرم افزار خوبي داشتم تا جايي كه يادمه اسمش movee maker بود ولي هرچي سرچ ميكنم فايده نداره ! يه نرم افزار كليپ سازي به غير از movie maker ويندوز و ulead و نرم افزار هاي مشابه يوليد چي سراغ داريد ؟ كه فيلم رو هم اديت كنه !

Don M Corleone
دوشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۸۸, ۱۰:۳۰
َadd-ons ديكشنري انلاين براي فايرفاكس ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Don M Corleone
سه شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۸, ۱۸:۴۶
برويچ (سينا:3:) اقا سيستم يكي از بچه ها ويروسي گرفته كه به جاي فايل صوتي اتومات ميره يه فايل تصويري رو باز ميكنه و به جاي عكس فايل صوتي رو :3:اين چه ويروسي گرفته و چه جوري ميشه زدش؟

Don M Corleone
سه شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۱۰
10 پیشنهاد برای افزایش ایمنی رایانه ها در سال2010

افزایش ایمنی شبکه وایرلس، تغییر مداوم رمز عبور و کپی گرفتن از اطلاعات موجود بر روی رایانه از جمله پشنهاداتی است که برای افزایش ایمنی کاربران رایانه در سال 2010 ارائه شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه رایانه ای Which لیستی 10 گزینه ای از دستورالعملهایی که می تواند به افراد کمک کند تا در سال جدید میلادی در هنگام استفاده از رایانه ایمنی بیشتری داشته باشند ارائه کرده است.

این پیشنهادات شامل ایده هایی برای کاهش هزینه ها مانند استفاده از نرم افزارهای آنتی ویروس رایگان و دیگر تجهیزات ایمنی است. به گفته سارا کیدنر دبیر این نشریه در صورتی که کاربران این توصیه ها را به کار بگیرند می توانند آرامش استفاده از رایانه های رایگان را تجربه کرده و هیچ هزینه ای را بابت تعمیر رایانه ها پرداخت نخواهند کرد.

این 10 پیشنهاد و دستور العمل به این شرح ارائه شده اند:

1- شبکه وایرلس خود را ایمن کنید.

2- نرم افزار Windows Security Essential مایکروسافت را به عنوان نرم افزار ایمنی رایگان دانلود کنید.

3- از فایلهای مهم در رایانه خود به صورت متداول بک آپ تهیه کنید.

4- از حسابهای ایمیلی مانند گوگل یا یاهو استفاده کنید زیرا استفاده از این سرویسها امکان تغییر دادن ISP را افزایش خواهد داد.

5- کلمه رمز آنلاین خود را به صورت مداوم تغییر دهید.

6- برای استفاده از راهنمایی های تکنیکی برای تعمیر رایانه خود به شماره های پر هزینه تماس نگیرید. در عوض به دنبال شماره تماسهای ارزان قیمت تر باشید و یا به آدرسهای اینترنتی مرتبط رجوع کنید.

7- دوستان و خانواده خود را با کمک یک تقویم آنلاین ساماندهی کنید.

8- برنامه های رایگان آنتی ویروس AVG را دانلود کنید، این کار می تواند سالانه 40 پانود از هزینه های مرتبط با رایانه شما بکاهد.

9- رایانه خود را به صورت مرتب تمیز کنید زیرا یک صفحه کلید کثیف قادر به نگهداشتن مقادیر بیشتری از آلودگی نسبت به دیگر سطوح آلوده است.

10- در نهایت در صورتی که به دنبال شغل جدیدی هستید از شبکه های اجتماعی و شبکه های آنلاین کاریابی استفاده کنید زیرا توانایی این سایتها نسبت به شیوه های قدیمی کاریابی بسیار بالاتر است.

omid
سه شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۸, ۲۱:۱۰
12- از برنامه ی usb disk security استفاده کنید

amirlefthand
شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۴۷
دوستان من میخوام یه کارت dvbبگیرم بنظرتون چه مدلی بگیرم و تو چه قیمتی و آیا بدرد مبخوره یا نه

wantonboy13
شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۸, ۲۰:۱۴
دوستان من میخوام یه کارت dvbبگیرم بنظرتون چه مدلی بگیرم و تو چه قیمتی و آیا بدرد مبخوره یا نه

اگه برای دانلود آفلاین میخوای سری Qbox رو برو سراغش و دنبال Sky star s2 نباش !!

amirlefthand
شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۸, ۲۰:۴۳
اگه برای دانلود آفلاین میخوای سری Qbox رو برو سراغش و دنبال Sky star s2 نباش !!

نه بیشتر دنبال دیدن شبکه ها هستم

wantonboy13
يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۵۸
نه بیشتر دنبال دیدن شبکه ها هستم

من که تا حالا برا اینکار ازش استفاده نکردم و نمی دونم چه نرم افزاری باید داشته باشی ، ولی اگه پیدا کردی ما رو هم خبر کن !!

Don M Corleone
چهارشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۵۰
من با موزیلای 3.5 میام نت ولی فلش پلیر روش نصب نمیشه.
از سایتشم اقدام کردم ولی باز ارور داد.
اگه میشه راهنماییم کنید.:1:

وقتي نرم افزار رو ميخواي اجرا كني فايرفاكس در حالت اجرا نباشه ... هرچي مربوط به فايرفاكسه ببند بعد اينستال كن !
اگه مشكل اين نيست دقيقتر توضيح بده متن پيغام رو بگو ... ببينيم چي ميشه !

omid
چهارشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۹, ۲۰:۵۸
من هم این مشکلو دارم
فکر کنم به علت ق.یلتر باشه

Don M Corleone
چهارشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۹, ۲۱:۱۹
شايد روي ورژن قبلي ايراد ميگيره ! جديدترين ورژن فايرفاكس رو بگيريد خيلي خوب شده ! به لحاظ فانتزي هم كاملا دست و بال كاربر بازه ! سرعتش هم بهتر شده !

Don M Corleone
پنجشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۳۹
اين تم هاي فايرفاكس خيلي باحاله ... :3:

اين يه سري تم هاي ايراني

amirlefthand
شنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۲۷
هارد اکسترنال چه مدلی بگیرم خوبه؟

Don M Corleone
شنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۰۱
منم همينطور ... واسه فيلمام يه بك اپ داشته باشم بد نيست ...

من شنيدم بافر خيلي مهمه ... حالا چند باشه و ... نميدونم !

amirlefthand
شنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۰۶
منم همينطور ... واسه فيلمام يه بك اپ داشته باشم بد نيست ...

من شنيدم بافر خيلي مهمه ... حالا چند باشه و ... نميدونم !

مدلشم نمیدونی چی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

'Mohammad
شنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۹, ۲۰:۱۰
کسی میدونه فایل های پسوند iso.رو چه بر نامه ای اجرا میکنه ؟ فکر می کنم برنامه ای باشه که باهاش ایمیج میگیرن از سی دی ولی اسمشو نمی دونم

Don M Corleone
شنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۹, ۲۱:۱۱
مدلشم نمیدونی چی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اينطور كه از شواهد و قرائن بر مياد وسترن ديجيتال حرف اول رو داره ميزنه

از اينجا هم ميتوني امارشو در بياري ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

Don M Corleone
شنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۹, ۲۱:۱۴
کسی میدونه فایل های پسوند iso.رو چه بر نامه ای اجرا میکنه ؟ فکر می کنم برنامه ای باشه که باهاش ایمیج میگیرن از سی دی ولی اسمشو نمی دونم

وايسا ببينم چي پيدا ميكنم ... :SugarwareZ-255:

Don M Corleone
شنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۹, ۲۱:۲۴
ظاهرا تنها راه اينه كه اول باید رایتشون کنی با nero و بعد اجراشون کنی

amirlefthand
شنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۹, ۲۱:۲۸
اينطور كه از شواهد و قرائن بر مياد وسترن ديجيتال حرف اول رو داره ميزنه

از اينجا هم ميتوني امارشو در بياري ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

اره امارشو هفته پیش دراوردم ولی کلا دو دل شدم که بگیرم یا نه

Don M Corleone
شنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۹, ۲۱:۳۵
اره امارشو هفته پیش دراوردم ولی کلا دو دل شدم که بگیرم یا نه

منم نميدونم يه 500 و يه 160 داخلي دارم ... ولي به نظر بايد حداقل يه 500 بگيرم كه اينا انگار خيلي اطميناني بهشون نيست !

aminhity
چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۷:۲۵
سلام
من یه سوال داشتم در مورد فایر فاکس
من هر کاری میکنم این work offline ش درست کار نمی کنه.قبلا درست بود و لی نمیدونم چی شد دیگه وقتی اف ستم نمیتونم صفحاتی که رفته بودم رو به صورت آفلاین ببینم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

Don M Corleone
چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۲۷
منم اين مشكلو داشتم منتها خيلي نرفتم دنبالش ببينم چه طوري حل ميشه !
الان يكم با
Tools-option-tab Privacy
ور رفتم نميدونم كار كنه يا نه
از كشوي fireFox will
گزينه ي Use custom setting

رضا
پنجشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۱:۵۸
آقا ما یه شکل اساسی داریم که سریعا نیاز به کمک داریم:3:
من یه نرم افزار هیدن کردن فایل داشتم که خیلی چرت بود.یه نرم افزار هیدن کردن بهتر نصب کردم و به جاش اونو دیلیت کردم.حالا نگو اون فایلایی که هیدن کردم قفل هستن و نرم افزار هم دیلیت شده و اجرا نمیشه که اون فایلا رو از حالت قفل در اورد:3:با ریکاوری هم سعی کردم بر گردونم نشد:3:حالا من چه خاکی بر سر کنم؟:3:

omid
پنجشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۴۹
منم یه بار همچین مشکلی برام پیش اومد
برنامه اولی رو دوباره نصب کن

رضا
جمعه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۱:۳۲
امید خیر از جوونیت ببینی:3:کل زندگیم در گرو همین فایل بود:3:

رضا
جمعه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۱:۵۷
اقا کسی کار با برنامه AVIAddXSubs رو بلده.همون نرم افزاری که زیر نویس اضافه میکنه به فیلما.

پ.ن:من یه سی دی نرم افزار گیرم اومده دارم همشو نصب میکنم عین این خوره ها:3:

aminhity
جمعه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۰۶
اقا کسی کار با برنامه AVIAddXSubs رو بلده.همون نرم افزاری که زیر نویس اضافه میکنه به فیلما.

پ.ن:من یه سی دی نرم افزار گیرم اومده دارم همشو نصب میکنم عین این خوره ها:3:
حالا اون فایل چی بوده شیطون.:blum::youpi::youpi::SugarwareZ-007::SugarwareZ-007::SugarwareZ-007:

Don M Corleone
جمعه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۲۰
رضا از اين نرم افزاري كه گفتي استفاده نكن... يكم بگي نگي چرته ...

يه نرم افزار من گذاشتم چند صفحه قبل به اسم avisub22

كار كردن با اون خيلي راحت و سريعه ...

رضا
جمعه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۲۵
من مگه حرفی از فایل زدم تو اون پستم؟:3:فکر کنم اشتباهی نقل قول کردی امین جان:3:

رضا
جمعه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۳۳
رضا از اين نرم افزاري كه گفتي استفاده نكن... يكم بگي نگي چرته ...

يه نرم افزار من گذاشتم چند صفحه قبل به اسم avisub22

كار كردن با اون خيلي راحت و سريعه ...

تو هم دلت خوشه ها:3:
من که گفتم یه سی دی نرم افزار گرفتم واسه اینکه فابر فاکس نصب کنم.حالا دارم نرم افزارایی که بدردم میخوره رو نصب میکنم.این برنامه رو هم دو تا فیلم دارم که میخوام با زیر نویس ببینم و بعدش دیلیتش کنم:3:حالا اگه کار باهاش رو بلدی بگو.

Don M Corleone
جمعه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۳۸
تو هم دلت خوشه ها:3:
من که گفتم یه سی دی نرم افزار گرفتم واسه اینکه فابر فاکس نصب کنم.حالا دارم نرم افزارایی که بدردم میخوره رو نصب میکنم.این برنامه رو هم دو تا فیلم دارم که میخوام با زیر نویس ببینم و بعدش دیلیتش کنم:3:حالا اگه کار باهاش رو بلدی بگو.
اسمش رو با يه كلمه ي فارسي سرچ كني كلي راهنمايي واست مياره ولي دوزار نميارزه ... من قريب يك ماه با اين نرم افزار و راهنمايي هاش ور رفتم ولي جواب نداد ... اوني هم كه گفتم حجمش دو مگ بيشتر نيست ...

راستي چي چي ميخواي ببيني؟

اگه ميخواي تو كامپيوتر ببيني نيازي به اينكار نيست خيلي راحت ميشه فيلم با زيرنويس تو كامپيوتر ديد ...

رضا
جمعه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۵۰
اسمش رو با يه كلمه ي فارسي سرچ كني كلي راهنمايي واست مياره ولي دوزار نميارزه ... من قريب يك ماه با اين نرم افزار و راهنمايي هاش ور رفتم ولي جواب نداد ... اوني هم كه گفتم حجمش دو مگ بيشتر نيست ...

راستي چي چي ميخواي ببيني؟

اگه ميخواي تو كامپيوتر ببيني نيازي به اينكار نيست خيلي راحت ميشه فيلم با زيرنويس تو كامپيوتر ديد ...

آره میخوام تو کامپیوتر ببینم.راهی هست بدون نرم افزار ببینم؟فقط خواهشا از این راه های عجیب غریب نباشه ها:3:

Don M Corleone
جمعه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۴۱
آره میخوام تو کامپیوتر ببینم.راهی هست بدون نرم افزار ببینم؟فقط خواهشا از این راه های عجیب غریب نباشه ها:3:

خدا بگم چه كارت كنه ... اين جنگولك بازيا كه گفتي براي وقتيه كه بخواي فيلم رو در دي وي دي پليري چيزي ببيني ... يعني پيش خودت نگفتي چرا كامپيوتر با اينهمه دك و پز اينقدر پيشرفت نكرده كه بتوني فيلم رو با زيرنويسش ببيني ؟ :3: ابروي شاهروديا رو بردي :SugarwareZ-039:

===

نياز به يه سري اطلاعات دارم اول :

1 - زيرنويس فيلم رو داري؟

كافيه ! :3:
اگه زيرنويس رو داري

نرم افزار Km player كه توي هر كالكشني يا اسيستني يا هرچيز ديگه اي :3:هست تو اينترنت ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) هم هست رو نصب ميكني ... فيلم رو كه با نرم افزار مذكور اجرا كردي زيرنويس رو درگ ميكني روش و تموم !

omid
جمعه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۵:۳۵
درگ هم نمی خواد
کافیه فایل زیرنویس رو هم نام فایل فیلم کنی

رضا
جمعه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۵:۳۵
خدا بگم چه كارت كنه ... اين جنگولك بازيا كه گفتي براي وقتيه كه بخواي فيلم رو در دي وي دي پليري چيزي ببيني ... يعني پيش خودت نگفتي چرا كامپيوتر با اينهمه دك و پز اينقدر پيشرفت نكرده كه بتوني فيلم رو با زيرنويسش ببيني ؟ :3: ابروي شاهروديا رو بردي :sugarwarez-039:

===

نياز به يه سري اطلاعات دارم اول :

1 - زيرنويس فيلم رو داري؟

كافيه ! :3:
اگه زيرنويس رو داري

نرم افزار km player كه توي هر كالكشني يا اسيستني يا هرچيز ديگه اي :3:هست تو اينترنت ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) هم هست رو نصب ميكني ... فيلم رو كه با نرم افزار مذكور اجرا كردي زيرنويس رو درگ ميكني روش و تموم !
محمدرضا وللش:3:دارم به این نتیجه میرسم که اگه بیشتر از این حرف بزنم آبروی خودم میره:3:من اطلاعات فنیم در زمینه کامپیوتر در حد صفر مطلقه:3:

پ.ن:حالا اگه زیرنویس رو نداشته باشم نمیشه کاریش کرد؟:3:

محمد
جمعه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۸:۳۳
محمدرضا وللش:3:دارم به این نتیجه میرسم که اگه بیشتر از این حرف بزنم آبروی خودم میره:3:من اطلاعات فنیم در زمینه کامپیوتر در حد صفر مطلقه:3:

پ.ن:حالا اگه زیرنویس رو نداشته باشم نمیشه کاریش کرد؟:3:

تا وقتی کامپیوتر خاموش باشه نمیشه توش فیلم دید
همه این کارها رو باید موقعی بکنی که کامپیوترت روشن باشه . :3:

amirlefthand
جمعه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۸:۵۹
یه سوال برا دانلود آفلاین داشتم

کسی میتونه یه نرم اقزار بهم معرفی منه که کار باهاشم راحت باشه

Don M Corleone
چهارشنبه ۹ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۲۳
اقا اين كسپر ما تريالش تموم شد اگر راهي براي تمديدش نيست avira رو پيشنهاد ميكنيد يا avg

اينايي كه دارم همه كرك و كيگن شون به راهه!!!

از اينا كدومش بهتره ؟

AVG Internet Security 8.0.164
Avira AntiVir Premium 8.1.0.362
McAfee VirusScan Enterprise 8.5.0i Patch6
Bitdefender 2009

omid
پنجشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۹, ۰۹:۳۲
nod32:3:

S.T.R
پنجشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۹, ۱۳:۴۶
اقا اين كسپر ما تريالش تموم شد اگر راهي براي تمديدش نيست avira رو پيشنهاد ميكنيد يا avg

اينايي كه دارم همه كرك و كيگن شون به راهه!!!

از اينا كدومش بهتره ؟

AVG Internet Security 8.0.164
Avira AntiVir Premium 8.1.0.362
McAfee VirusScan Enterprise 8.5.0i Patch6
Bitdefender 2009

Avira هم کم حجمه وسبکه و هم زود اپدیت میشه

Don M Corleone
دوشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۹, ۲۰:۵۶
ميگم اگه قرار باشه بي خيال نرو (nero) بشيد و بخوايد فيلمهاتون رو به عنوان ديتا روي دي وي دي ، رايت كنيد از چه نرم افزاري استفاده ميكنيد ؟

Sepehr
دوشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۹, ۲۱:۳۶
مگه نرو چشه ؟

تو این سایت های دانلودم یکیش هست که 9 مگه

omid
دوشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۹, ۲۱:۴۰
با خود ویندزم میشه:3:

Don M Corleone
سه شنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۹, ۲۳:۱۳
با خود ویندزم میشه:3:

اينكه فايلها رو روي درايو دي وي دي بريزي و ...

اين براي من فقط براي سي دي كار ميكنه !!