PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : و اینک آخر الزمان (مافیا)

صفحه ها : [1] 2

هومن
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۲:۵۲
خب دور جدید مافیا رو شروع میکنیم!

10 نکته مهم رو بگم و بعد هم بریم سراغ نقشها :

1-مافیا به هیچ وجه و طریقی حق ندارند تو فاز روز با همدیگه تماس داشته باشن و همفکری کنند.(البته میتونن بدون این که کسی بفهمه با هم ارتباط داشته باشن ولی خب کار درستی نیست. مزه بازی از بین میره!)

2-به جز 4 مافیای بازی که نقش همدیگه رو میدونند هیچ کس حق نداره نقشش رو به کس دیگه ای اعلام کنه.

3-بازی رو به تاپیکهای دیگه نکشید.

4-اشخاصی که دو فاز روز پیاپی رای ندهنداز بازی حذف میشن حالا هر نقشی که داشته باشند.

5-همینطوری اشخاصی که نقشی دارند و دو شب پیاپی نقششون رو انجام ندهند هم از دور بازی کنار گذاشته میشوند.

6-کسی که حق وتو داره نمیتونه اعدام خودش رو وتو کنه.چرا ؟

چون از این طوری فقط این حق رو میزاره برای وقتی که خواستن خودش رو اعدام کنند و هرگز برای اعدام دیگران و احقاق حقوق شهروندی و تعالی شهر ازش استفاده نمیکنه !!!

7-دکتر بیش از دو شب پیاپی نمیتونه به خودش آمپول بزنه،چرا؟

چون اینطوری هم امکان داره دکتر فقط به خودش آمپول بزنه،که این مسئله جون دیگران شهروندان رو به خطر میندازه. اصلا با سوگندی که خوردن منافات داره!

8-خفه گر هم حق نداره دو شب پیاپی یک نفر رو خفه کنه؛چرا؟

چون ممکنه یه نفر رو تا آخر بازی خفه کنه و این دور از انسانیته .

9-کسایی که مردن ترجیحا پست ندهند(به جز وصیت)

10- آدم ربا میتونه فقط یک نفر رو بدزده و اگه بخواد کس دیگری رو برباید ، باید نفر قبلی رو آزاد کنه!!!

رای به اعدامهاتون رو حتما این مدلی ابلاغ کنید:

رای به اعدام Omid

اگه خواستید رایتون رو باطل کنید اینجوری بنویسید.

رای به اعدام Omid باطل است.

اگه مدل دیگه ای رای دادید یا رایتون رو باطل کردید ممکنه نبینم و اونوقت رایتون محاسبه نشه!

خوب بریم سراغ بازی 1 بار دیگه نقش ها رو مرور میکنیم:

این دور 4 مافیا و 11 تا شهروند و 1 قاتل داریم

نقش های مافیایی:

گاد فادر : تنها تفاوتش با بقیه مافیا در این هست که در صورتی که کارگاه هویتش رو از خدا سوال کنه خدا هویتش رو فاش نخواهد کرد. و میگه یک شهروند عادیه

2-رشوه دهنده:اول خواستم این نقش رو حذف کنم بعد دیدم اینطوری امکان داره در حق شهروندان اجحاف بشه دوباره گذاشتمش.
اگه رشوه دهنده کشته بشه خدا خودش هر روز نقش یک مافیا رو به کارگاه اعلام میکنه.البته باز هم نقش گاد فادر لو داده نمیشه.

3-خفه گر: اسم یک نفر رو به من میگه و اون یک نفر توی طول روز حق نداره پستی بده.
مافیا برای رد گم کنی میتونن افراد خودشون رو هم خفه کنند.

4- آدم ربا : میتونه تو فاز شب یک نفر رو بدزده . ممکنه حتی بخواد یکی از مافیا رو برای رد گم کنی بدزده. آدم ربا فقط میتونه یک نفر رو بدزده و اگه بخواد یکی دیگه رو بدزده ، نفر قبلی رو باید آزاد کنه!
اگه آدم ربای بخت برگشته بخواد عمو چانگ رو بدزده ، عمو چانگ مهربون یه جوری میزنتش که تا دو روز رو تخت بیمارستان بستری میشه. (یعنی شب بعدش نمیتونه کسی رو بدزده!)

قاتل: خب اینم که اسمش تابلو هر شب اسم یک نفر رو اعلام میکنه و خدا اون رو میکشه،هدف قاتل باید این باشه که یه جوری خودش برنده بازی باشه یعنی تا وقتی که بازی تمام میشه به زنده بمونه.

نقش شهروندان محترم شهر هتریک:

1-دکتر : به نظر من سخترین نقش بازی نقش دکتر،علاوه بر اینکه شهروندان رو شناسایی کنه باید فکر مافیا رو بخونه که چه کسی رو میخوان بکشن و اسم اون شخص رو به خدا بگه تا جوونش رو نجات بده.

2-پلیس : پلیس هر شب میتونه اسم یک نفر که بهش مشکوکه رو به خدا بگه تا در فاز شب اون شخص کشته بشه.

3-کارآگاه : کارآگاه میتونه هر شب نقش یک نفر رو از خدا بپرسه و خدا هم میگه اون شخص مافیا هست یا شهروند عادیه البته به جز گاد فادر که اگه نقشش پرسیده بشه خدا میگه که شهروند عادیه
کارگاه دقت داشته باشه اگه نقش پلیس،دکتر یا هر شهروندی رو بپرسه خدا اعلام نمیکنه این طرف چه کارست فقط میگه که شهروند عادیه یا مافیاست.

4-رویین تن :این شخص در طول فاز شب رویین تنه و کسی نمیتونه بکشتش و فقط در طول فاز روز ممکنه اعدام بشه یا توی فاز شب ممکنه دزدیده بشه

5-2رایه: یه نفر از شهروندان عادی رایش 2تا حساب میشه البته شاید توی دورهای اخر این بازی این نقش لو بره
ولی خدا تا جایی که ممکنه نمیذاره نقشش لو بره.

6-حق وتو:یکی از شهروندان عادی حق وتو داره.ولی در کل بازی فقط و فقط 1 بار می تونه از این نقشش استفاده کنه
چرا؟
چون هم اینکه زودی نقشش لو میره و هم اینکه بازی لوس میشه. ملت 10 صفحه حرف بزنن بعد 1 نفر وتو کنه ، بازی مسخره میشه. البته در طول روز می تونه از نقشش استفاده کنه!!!

7-نانوا:اگه نانوا کشته بشه شهروندان عادی 3روز وقت دارن همه ی مافیایی ها رو بکشن وگرنه همه از گرسنگی میمیرن(نقشش مشابهه رشوه دهنده ی توی مافیاهاست)

8-پاسبان :این نقش هر شب باید حدس بزنه كه خفه گر كیو می خواد خفه کنه و اسم اون شخص رو به خدا پخ بزنه اگه درست بگه اون شخص خفه نخواهد شد.

9- استاد چانگ :
خب این بشر هم موجودیه که به آخر فنون رزمی آشناست پس عمرا خفه گر نمیتونه خفه اش کنه،اگه هم قصد کرد که این کار رو بکنه یه کتک مفصلی میخوره و علاوه بر اینکه استاد فرار میکنه،خفه گر فردا شب هم نمیتونه کسی رو خفه کنه. (همین داستان در مورد آدم ربا نیز مصداق دارد)

توی این دور 2 تا دکتر داریم.

یكی از شهروندا نقش خاصی نداره.

اینم از لیست کسانی که این دور شرکت کردن:

black_shadow

amin_michael5

Sepehr

omid

mamadshirazi

رضا

Saeed.Alex

امیر

30n4

Se7en

saghar_2009

amirhesam

amirzelzeleh

only blue

محمد

i.M.a.N

روز اول از همین الان شروع میشه و تا ساعت14 یک شنبه 22/6/88 ادامه داره!!!

نقش ها رو هم تا چند دقیق دیگه براتون میفرستم!!!

هومن
پنجشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۲۳
نقش های همه رو فرستادم. اگه کسی به دستش نرسیده به من پ.خ بزنه!!!

شروع کنید!

i.M.a.N
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۰۱:۵۹
خوب زنگ اولو خودم میزنم

رای به اعدام امین

تا دفعه دیگه تقلب نكنه

محمد
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۱۰
ربّنا !! احفظنا من عدوّنا ، علی الخصوص الایمان و السینا !!

Alone
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۲۲
چه روز آفتابییییههه .....

30n4
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۲۵
خب جمعه است و شهر بسیار خلوت هست.محمد که ضایع ترین مافیای این دوره است اون که هیچ باید بگردیم بقیه شون رو پیدا کنیم

amin_michael5
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۵۵
آقا این نامردیه!!!!!!!!!!

من میخواستم مافیا باشم:1:

اما چون هومن ترسیده بود بازم تقلب كنم بهم نقش عادی داده:1:

من چند بار باید تاوان گناه نكرده رو بپردازم؟؟؟؟؟؟؟؟:1:

Alone
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۰۳
امین حرفات بو مافیا میده کلک میخوای رد گم کنی ؟؟؟؟:acute:

amin_michael5
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۳۴
امین حرفات بو مافیا میده کلک میخوای رد گم کنی ؟؟؟؟:acute:
دادا دیگه اینقدر ناشی نیستم كه اگر مافیا باشم ،بیام اینطوری حرف بزنم،تا همه به من شك كنن كه :1:

Sepehr
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۳۶
سلام علیک

i.M.a.N
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۱۰
خب جمعه است و شهر بسیار خلوت هست.محمد که ضایع ترین مافیای این دوره است اون که هیچ باید بگردیم بقیه شون رو پیدا کنیم
درسته موافقم این محمد از همه تابلو تره

ولی امین از اونم تابلو تره

amirhesam
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۱۹
همه تابلوییید مگه اینکه خلافش ثابت بشه :4:

Alone
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۴۰
حالا الان فاز روزه یا شبه ؟؟؟؟

i.M.a.N
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۴۵
حالا الان فاز روزه یا شبه ؟؟؟؟
روزه دیگه

'Mohammad
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۵۴
عجب سوالی پرسیدی سعید :2:

Alone
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۰۷
هنوز بقیه بچه ها نیومدن ؟؟؟
فکر کنم تا فردا دیگه بقیه مافیایی ها هم بیان ....

omid
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۵۵
خب دور جدید مافیا رو شروع میکنیم!

10 نکته مهم رو بگم و بعد هم بریم سراغ نقشها :

1-مافیا به هیچ وجه و طریقی حق ندارند تو فاز روز با همدیگه تماس داشته باشن و همفکری کنند.(البته میتونن بدون این که کسی بفهمه با هم ارتباط داشته باشن ولی خب کار درستی نیست. مزه بازی از بین میره!)

2-به جز 4 مافیای بازی که نقش همدیگه رو میدونند هیچ کس حق نداره نقشش رو به کس دیگه ای اعلام کنه.

3-بازی رو به تاپیکهای دیگه نکشید.

4-اشخاصی که دو فاز روز پیاپی رای ندهنداز بازی حذف میشن حالا هر نقشی که داشته باشند.

5-همینطوری اشخاصی که نقشی دارند و دو شب پیاپی نقششون رو انجام ندهند هم از دور بازی کنار گذاشته میشوند.

6-کسی که حق وتو داره نمیتونه اعدام خودش رو وتو کنه.چرا ؟

چون از این طوری فقط این حق رو میزاره برای وقتی که خواستن خودش رو اعدام کنند و هرگز برای اعدام دیگران و احقاق حقوق شهروندی و تعالی شهر ازش استفاده نمیکنه !!!

7-دکتر بیش از دو شب پیاپی نمیتونه به خودش آمپول بزنه،چرا؟

چون اینطوری هم امکان داره دکتر فقط به خودش آمپول بزنه،که این مسئله جون دیگران شهروندان رو به خطر میندازه. اصلا با سوگندی که خوردن منافات داره!

8-خفه گر هم حق نداره دو شب پیاپی یک نفر رو خفه کنه؛چرا؟

چون ممکنه یه نفر رو تا آخر بازی خفه کنه و این دور از انسانیته .

9-کسایی که مردن ترجیحا پست ندهند(به جز وصیت)

10- آدم ربا میتونه فقط یک نفر رو بدزده و اگه بخواد کس دیگری رو برباید ، باید نفر قبلی رو آزاد کنه!!!

رای به اعدامهاتون رو حتما این مدلی ابلاغ کنید:

رای به اعدام Omid

اگه خواستید رایتون رو باطل کنید اینجوری بنویسید.

رای به اعدام Omid باطل است.

اگه مدل دیگه ای رای دادید یا رایتون رو باطل کردید ممکنه نبینم و اونوقت رایتون محاسبه نشه!

خوب بریم سراغ بازی 1 بار دیگه نقش ها رو مرور میکنیم:

این دور 4 مافیا و 11 تا شهروند و 1 قاتل داریم

نقش های مافیایی:

گاد فادر : تنها تفاوتش با بقیه مافیا در این هست که در صورتی که کارگاه هویتش رو از خدا سوال کنه خدا هویتش رو فاش نخواهد کرد. و میگه یک شهروند عادیه

2-رشوه دهنده:اول خواستم این نقش رو حذف کنم بعد دیدم اینطوری امکان داره در حق شهروندان اجحاف بشه دوباره گذاشتمش.
اگه رشوه دهنده کشته بشه خدا خودش هر روز نقش یک مافیا رو به کارگاه اعلام میکنه.البته باز هم نقش گاد فادر لو داده نمیشه.

3-خفه گر: اسم یک نفر رو به من میگه و اون یک نفر توی طول روز حق نداره پستی بده.
مافیا برای رد گم کنی میتونن افراد خودشون رو هم خفه کنند.

4- آدم ربا : میتونه تو فاز شب یک نفر رو بدزده . ممکنه حتی بخواد یکی از مافیا رو برای رد گم کنی بدزده. آدم ربا فقط میتونه یک نفر رو بدزده و اگه بخواد یکی دیگه رو بدزده ، نفر قبلی رو باید آزاد کنه!
اگه آدم ربای بخت برگشته بخواد عمو چانگ رو بدزده ، عمو چانگ مهربون یه جوری میزنتش که تا دو روز رو تخت بیمارستان بستری میشه. (یعنی شب بعدش نمیتونه کسی رو بدزده!)

قاتل: خب اینم که اسمش تابلو هر شب اسم یک نفر رو اعلام میکنه و خدا اون رو میکشه،هدف قاتل باید این باشه که یه جوری خودش برنده بازی باشه یعنی تا وقتی که بازی تمام میشه به زنده بمونه.

نقش شهروندان محترم شهر هتریک:

1-دکتر : به نظر من سخترین نقش بازی نقش دکتر،علاوه بر اینکه شهروندان رو شناسایی کنه باید فکر مافیا رو بخونه که چه کسی رو میخوان بکشن و اسم اون شخص رو به خدا بگه تا جوونش رو نجات بده.

2-پلیس : پلیس هر شب میتونه اسم یک نفر که بهش مشکوکه رو به خدا بگه تا در فاز شب اون شخص کشته بشه.

3-کارآگاه : کارآگاه میتونه هر شب نقش یک نفر رو از خدا بپرسه و خدا هم میگه اون شخص مافیا هست یا شهروند عادیه البته به جز گاد فادر که اگه نقشش پرسیده بشه خدا میگه که شهروند عادیه
کارگاه دقت داشته باشه اگه نقش پلیس،دکتر یا هر شهروندی رو بپرسه خدا اعلام نمیکنه این طرف چه کارست فقط میگه که شهروند عادیه یا مافیاست.

4-رویین تن :این شخص در طول فاز شب رویین تنه و کسی نمیتونه بکشتش و فقط در طول فاز روز ممکنه اعدام بشه یا توی فاز شب ممکنه دزدیده بشه

5-2رایه: یه نفر از شهروندان عادی رایش 2تا حساب میشه البته شاید توی دورهای اخر این بازی این نقش لو بره
ولی خدا تا جایی که ممکنه نمیذاره نقشش لو بره.

6-حق وتو:یکی از شهروندان عادی حق وتو داره.ولی در کل بازی فقط و فقط 1 بار می تونه از این نقشش استفاده کنه
چرا؟
چون هم اینکه زودی نقشش لو میره و هم اینکه بازی لوس میشه. ملت 10 صفحه حرف بزنن بعد 1 نفر وتو کنه ، بازی مسخره میشه. البته در طول روز می تونه از نقشش استفاده کنه!!!

7-نانوا:اگه نانوا کشته بشه شهروندان عادی 3روز وقت دارن همه ی مافیایی ها رو بکشن وگرنه همه از گرسنگی میمیرن(نقشش مشابهه رشوه دهنده ی توی مافیاهاست)

8-پاسبان :این نقش هر شب باید حدس بزنه كه خفه گر كیو می خواد خفه کنه و اسم اون شخص رو به خدا پخ بزنه اگه درست بگه اون شخص خفه نخواهد شد.

9- استاد چانگ :
خب این بشر هم موجودیه که به آخر فنون رزمی آشناست پس عمرا خفه گر نمیتونه خفه اش کنه،اگه هم قصد کرد که این کار رو بکنه یه کتک مفصلی میخوره و علاوه بر اینکه استاد فرار میکنه،خفه گر فردا شب هم نمیتونه کسی رو خفه کنه. (همین داستان در مورد آدم ربا نیز مصداق دارد)

توی این دور 2 تا دکتر داریم.

یكی از شهروندا نقش خاصی نداره.

اینم از لیست کسانی که این دور شرکت کردن:

black_shadow

amin_michael5

Sepehr

omid

mamadshirazi

رضا

Saeed.Alex

امیر

30n4

Se7en

saghar_2009

amirhesam

amirzelzeleh

only blue

محمد

i.M.a.N

روز اول از همین الان شروع میشه و تا ساعت14 یک شنبه 22/6/88 ادامه داره!!!

نقش ها رو هم تا چند دقیق دیگه براتون میفرستم!!!

مثال دیگه ای نبود:3::kahvecy0:

omid
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۵۶

آقا سعید تا حالا چن جای دیگه بازی کردی:3:؟؟؟؟؟!؟:double0smile:

محمد
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۰۴

خب ... میگفتی
الان با شما دقیقاً چند نفرشون اومدن ؟ :3:

amirlefthand
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۰۴
هومن خودت بگو قصدت از شروع بازی در یازده سپتامبر چی بود؟

هومن
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۳۶
مثال دیگه ای نبود:3::kahvecy0:

دقیقا خواستم این حس رو به بچه ها القا کنم... :3:

Alone
جمعه ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۴۵
محمد جان داری شخصا اعلام میکنی که جز مافیایی .. درسته ؟؟؟؟:spiteful:

saghar_2009
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۲۸
سلام صبح به خیر چه روز خوبی مثل این که دیر اومدم آحه دیروز نذری پزون داشتیم اصلا وقت نکردم ان شم

30n4
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۳۳
خب می بینم که اونطور که باید و شاید بر و بچ پست نمیدن،حالا یا چون روز اوله اینطوریه یا کلا مافیا زده شدن :-w

Alone
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۵۳
آره فعلا مافیایی ها رفتن دارن نقشه میکشن ...
راستی فاز روز کی تموم میشه ؟؟؟؟

saghar_2009
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۵۴
هیچ كس نیست همه رفتن احیا هنوز خوابن؟ای تنبل ها بیدار شید:jesors:

amin_michael5
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۰۴
آره فعلا مافیایی ها رفتن دارن نقشه میکشن ...
راستی فاز روز کی تموم میشه ؟؟؟؟
سعید چرا اینقدر دوست داری فاز روز تموم بشه؟؟؟؟؟ :1:

Sepehr
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۵۲
خیلی مشکوکی سعید !!! :2:

saghar_2009
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۱۶
:vampire:ظاهرا باید از این كار ها بكنیم بلكه بقی بیان:vampire:

Alone
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۴۷
خیلی مشکوکی سعید !!! :2:

آخه سیستم خونه خرابه همش میام کافی نت میخوام ببینم کی فاز میخواد تموم شه تا قبل تموم شدن فاز بیام رای بدم ... شما مافیایی ها باید این چیزا رو بهتر از من بدونید ...

black_shadow
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۴۱
اقا من با توجه یه فرضیه كه به كسی هم نمیگم(!!!)احساس میكنم ایمان مافه!
رای من به اعدام ایمان
حیف شد هومن خداس!وگرنه اونو اعدام میكردم!

i.M.a.N
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۵۵
رای من به اعدام ایمان
منه بیچاره

دلت میاد منو بكشی

پ ن خوب داری از امین حمایت میكنیا

black_shadow
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۰۰
مافی دیگه داداش من!
فیلم بازی نكن ما خودمون یه عمر گنجشك رو ابی میكردیم جای هومن جا میزدیم!!!

amirhesam
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۴۹
راست میگه ایمان مشکوک میزنی ... گرچه امید هم با پستی که داد بد مشکوکه ....بذاره ببینم کدومتون ماف هستید :aggressive:

Alone
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۱۶
در کل همه حرفاتون بوی مافیا میده ولی من فردا رای اعدام یه نفرتونو اعلام میکنم اونم کسی جز یه مافیایی نیست ... آره باید دوباره برم و پستاتونو یه مروری کنم ؟؟؟؟؟!@!!!!!

omid
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۵۴
من؟!؟!
میشه بگی کجاک ماف میزنه:3:؟

omid
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۱۹
فاز روز تا کی هست؟؟

Sepehr
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۴۶
به نظره من بین افرادی که نیومدن یکیو اعدام کنیم

هومن
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۱۷
فاز روز تا کی هست؟؟

پست اولو بخون!!! :beach:

amin_michael5
شنبه ۲۱ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۲۲
آقا من چون ممكنه تا فردا ساعت 1 نرسم بیام الان رایم رو به صندوق میندازم:1:

رای به اعدام saeed.Alex

هومن
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۰۹:۵۷
چه بندگان فعالی دارم من!!!! :3:

فاز روز حدود 3 ساعت دیگه به پایان میرسه... ساعت 14 !!!

رای های نهایی خودتون رو اعلام کنید.

black_shadow
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۰۳
:tuffgong:
پروردگارا!!!
بارالها!!!
ای خوشگل!!!
رای من اعدام ایمان

محمد
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۱۳
30n4[/COLOR];120009]خب جمعه است و شهر بسیار خلوت هست.محمد که ضایع ترین مافیای این دوره است اون که هیچ باید بگردیم بقیه شون رو پیدا کنیم

درسته موافقم این محمد از همه تابلو تره

ولی امین از اونم تابلو تره

دوستان خاطرشون هست که بنده همیشه در خطبه اول هر مافیا سلسله مباحثی رو دنبال میکنم در باره موضوع "معرفة المافیا من غیر المافیا "
این بار هم این به ادامه مبحث میپردازم که البته این موضوع با حال و هوای کنونی نیر بی ارتباط نیست :

یکی از اصول ابتدایی مافیا هماهنگیه .

یعنی افراد مافیایی در ابتدای بازی که هنوز ادلّه ای برای متهم کردن کسی وجود نداره سعی میکنند با شلوغ کردن و ایجاد جو بر علیه یک فرد کارکشته :3: ، رای سایر شهروندان رو هم به سمت طعمه خود بکشند .

من در ابتدای بازی فقط یک دعا کردم ، دوستی اعلام کرد که بنده مافیاییم دوست دیگری حرف ایشون رو تایید کرد .

این همون هماهنگیه که عرض کردم . دشمن از همین جاها ضربه میزنه . ولی دشمن بدونه که شهروندان بیدارند ...

omid
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۴۱
تیوری خوبیه محمد
سعنی میگی سینا و ایمان ماف هستند؟؟؟
به هر حال فعلا من نقد رو می چسبم
رای به اعدام Saeed.Alex

محمد
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۵۵
تیوری خوبیه محمد
سعنی میگی سینا و ایمان ماف هستند؟؟؟
به هر حال فعلا من نقد رو می چسبم
رای به اعدام Saeed.Alex

سعید یا مافیاست یا خیلی ناشیه .
احتمالاً هم این دور اعدام میشه .
ولی حدس من اینه که چون بار اولشه اینجوری پست میده .
به هر حال نیم ساعت دیگم صبر میکنم ببینم میاد از خودش دفاع کنه یا نه

saghar_2009
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۰۵
من نمیتونم تصمیم بگیرم واسه همین امروز رای نمیدهم تا بعد از اولین اعدامی یكمی بتونم بفكرم:new_russian:

محمد
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۰۷
من نمیتونم تصمیم بگیرم واسه همین امروز رای نمیدهم تا بعد از اولین اعدامی یكمی بتونم بفكرم:new_russian:

شما دور قبلی هم همین تکنیک رو به کار میبردی . به بهانه امتجان و کنکور و ...

نمیخواید این دور روش رو عوض کنید ؟

black_shadow
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۱۲
نه!
ایشون نمیخوان سر بی گناه با رای ایشون بره بالای دار!

saghar_2009
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۲۰
هرچند امتحان دارم ولی چون فرداست خیلی دست و پامو نمیگیره من همیشه دور اول بازی یكمی به مشكل میخورم و چون نمیخواهم به مافیا كمك كنم رای نمیدهم

omid
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۰۹
سعید یا مافیاست یا خیلی ناشیه .
احتمالاً هم این دور اعدام میشه .
ولی حدس من اینه که چون بار اولشه اینجوری پست میده .
به هر حال نیم ساعت دیگم صبر میکنم ببینم میاد از خودش دفاع کنه یا نه

مگه موقع ثبت نام اون پستشو ندیدی که نوشته بود توی انجمن های دیگه هم بازی کرده و....

محمد
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۲۱
مگه موقع ثبت نام اون پستشو ندیدی که نوشته بود توی انجمن های دیگه هم بازی کرده و....

امید ، تو قبول نداری که سعیدتازه کاره ؟ تو نگران نیستی که سعید مافیا نباشه و ما یه شهرونده مهم ( نونوا ) رو از دست بدیم .
عجیبه .
من چرا به خود تو مشکوک نشده بودم :3:

محمد
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۴۰
رای به اعدام امید

هومن
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۵۶
خب یک غروب زیبا رو پست سر گذاشتیم و وارد فاز شب شدیم!!!
تاپیک رو موقتا قفل میکنم تا آرا را شمارش کنم!

هومن
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۲۷
با عرض خسته نباشید به شهروندان فعال و کوشای شهر هتریک ، آرا بدین صورت شمارش گردید

محمد : امید

امید : سعید الکس

کیارش : ایمان

امین : سعید الکس

ایمان : امین مایکل

عزراییل را فرستادیم تا خفت سعید الکس را بگیرد و به بارگاه ما بیاورد. عزراییل گفت والا حضرتا...
خواهش میکنم اجازه دهید تا امید را بیاورم.:3:
گفتم آخه سعید الکس رای آورده ... به امید چی کار داری؟؟؟؟
گفت : خداوندا شما نمیدانید قبض روح کردن امید چه حالی میده :3:
دیدم پر بی راه نمیگه :3:
گفتم فعلا دندان روی جیگر بگذار... نوبت امید هم میرسه :3:

سعید الکس را آوردند . بوی عطر زنانه میداد. :3:
گفتم این چه بویی است؟؟؟
من و من میکرد. رنگش پریده بود. عرق سرد بر پیشانیش نشته بود.
باز پرسیدم این چه بویی است؟؟؟ باز جواب نداد. بسیار خشمگین شدم.
دستور دادیم تا سریعا او را قبض روح کنند...

رفتم کنار جسدش. این بوی عطر زنانه منو کلافه کرده بود :3:

از عزراییل پرسیدم اینو از کجا آوردی؟؟؟ این چه بویی هستش؟؟؟
گفت خداوندا تو اتاق پرستاران خفتش رو گرفتم ... داستانی بود :blush:

.
.
.
.
.

سعید الکس دکتر شیطون شهر هتریک بود :3:

روحش شاد و یادش گرامی باد .

سعید الکس میتونه وصیت کنه.

-------------

وارد فاز شب میشویم.

تاپیک رو قفل نمیکنم ولی شما هم نظم شب را برهم نزنید.
مثل یه پسر خوب بگیرید بخوابید!

i.M.a.N
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۳۵
خوووور پف ، خووور پوف ،خوووور پف ، خوووور پوف ،خوووور پف ، خوووور پوف ... :3:

Alone
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۳۰
وصیتنامه بنده
خیلی حواستون به امین بدید آخه اون یه مافیاست . خلاصه دمتون گرم .حیف که سیستم خونه خرابه و اینترنت دم دستم نبود اینجور که الان دیدم واقعا دیر رسیدم و نتونستم از خودم در مقابل این مافیاییهای نامرد دفاع کنم ...
دم همتون گرم روحم شاد ...:kahvecy0:

omid
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۴۹
امید ، تو قبول نداری که سعیدتازه کاره ؟ تو نگران نیستی که سعید مافیا نباشه و ما یه شهرونده مهم ( نونوا ) رو از دست بدیم .
عجیبه .
من چرا به خود تو مشکوک نشده بودم :3:

این پستو نگاه کن محمد
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

پس چی شد این مافیااا
من تو یه سایت دیگه هم همین بازی رو یه بار انجام دادم !!!
و با فوتو فن کار آشنام پس شروع کنین دیگه ... من هر روز به این امید میام تو سایت که یه پیغام برام اومده باشه و بگه تو نانوای شهری تو مافیا میام بالا .. یعنی چی دیگه .. تموم آردا خراب شدن .. الان خمیر سفت شده .. باید بریزمش دور دیگه .....راش بندازین دیگ

خودش گفته با فوت و فن آشناست بعدش تو اصرار داری که تازه کار هست؟؟؟
من که میدونم از این کار چه قصد شومی داری:3:
فردا صبح می خوای من یا امین رو بفرستی بالای دار.
در حالی که خودت با زرنگی ساعات آخر یه رای بی اثر به من دادی تا خودتو بیگناه نشون بدی

amin_michael5
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۰۳
خودش گفته با فوت و فن آشناست بعدش تو اصرار داری که تازه کار هست؟؟؟
من که میدونم از این کار چه قصد شومی داری:3:
فردا صبح می خوای من یا امین رو بفرستی بالای دار.
در حالی که خودت با زرنگی ساعات آخر یه رای بی اثر به من دادی تا خودتو بیگناه نشون بدی

ای امید مافیا نامرد :1:

تا دیدی من به سعید رای دادم،اومدی پشت سره من بهش رای دادی كه بره بالای دار:1:

حالا هم كه دیدی محمد بهت مشكوك شده،و ممكنه بری بالای دار،گفتی بذار اسم امین رو هم

بندازم وسط تا اگه معلوم شد تو مافیا هستی،بعدش بچه ها یه شهروند دیگه رو بفرستن بالای دار:1:

خیلی سیستم خوبی چیدی ولی بچه ها باهوش تر از این حرفان كه با این بازی ها گول بخورن:1:

omid
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۲۹
ای امید مافیا نامرد :1:

تا دیدی من به سعید رای دادم،اومدی پشت سره من بهش رای دادی كه بره بالای دار:1:

حالا هم كه دیدی محمد بهت مشكوك شده،و ممكنه بری بالای دار،گفتی بذار اسم امین رو هم

بندازم وسط تا اگه معلوم شد تو مافیا هستی،بعدش بچه ها یه شهروند دیگه رو بفرستن بالای دار:1:

خیلی سیستم خوبی چیدی ولی بچه ها باهوش تر از این حرفان كه با این بازی ها گول بخورن:1:
ای بابا
من هر چی میگم شما یه جور دیگه برداشت می کنید:confused2:
من اون متنو نوشتم تا بگم من الکی به سعید رای ندادم نه اینکه تو مافی!
من فعلا چیزی نمی گم تا ببینم فاز شب چه اتفاقاتی می افته.

saghar_2009
يکشنبه ۲۲ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۴۵
خدا جون ببین چقدر نصفه شبی دارن شلوغ میكنن یه عذاب اسمونی سرشون بیار همشون لال شن تا صبح:tounge_smile:

Se7en
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۴:۰۰
آقا من هم هستم به من هم پیام خصوصی دادید ولی من هیچی نفهمید جریان چیه یکی به من هم توضیح بده دیگه

black_shadow
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۰۸:۲۴
اقا من هی گفتم این ایمان رو اعدام كنیم هی گفتین نه!
اخرشم دكتر رو فرستادین بالای دار.
حالا درسته بوی عطر زنونه میداد ولی خب....بیخیال!

saghar_2009
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۵۶
بلاخره صبح شد یا هنوز سحره وقت سحری خوردن؟

هومن
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۴۵
دوست دارم یه عذاب آسمانی نازل کنم بر سرتون....
2 صفحه داستان نوشته بودم که همش پاک شد. باید بشینم دوباره بنویسم!

:cray:

هومن
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۲۴
سعی کردم مثل قبلی بنویسمش...

--------------

دیشب اتفاقات جالبی افتاد

بی هیچ صحبتی ، داستان رو میگم...

دیشب استاد چانگ با پرواز امارات خودش رو از هنگ کنگ به شهر هتریک رسوند تا یک کلاس مربی گری حرفه ای برگزار کنه. آخه استاد چانگ مدرس رسمی فدراسیون هستش.
وقتی به دم در هتل رسید و از ماشین پیاده شد ، ناگهان صدایی شنید...
یک نفر با لهجه اصفهانی گفت : استاد چانگ ... حالتون خوبه س؟؟؟ :3:
استاد برگشت تا ببینه که چه کسی او را صدا میکند که ناگهان صدای شلیک گلوله ای فضای خیابان رو پر کرد.
استاد به هوا پرید و مثل فیلم ماتریکس یه جاخالی مشتی داد :3:
همین جور که رو هوا معلق بود ناگهان از روی یکی از پشت بام های مشرف به در هتل ، استاد را به رگبار گلوله بستند.
استاد رو آبکش کردند ... هی هی :cray:
در همین حین پلیس شهر که در راستی شعار «شبا که ما میخوابیم ، آقا پلیسه بیداره» مشغول گشت زنی در همان حوالی بود خودش رو به دم در هتل رسوند و با جسد استاد چانگ روبرو شد ؛ و فردی که در حال فرار بود...
پلیس وظیفه شناس هم یه تیر شلیک کرد به پس کله ی جناب قاتل تا به سزای عمل زشتش برسه!
من هم منتظرم تا عزراییل بیارتش اینجا تا بفرستمش به قسمت VIP جهنم ... میخوام خوب سوخاری بشه! :3:
ولی مافیای جنایتکار که استاد رو به رگبار بسته بود توانست از مهلکه بگریزد و در تاریکی شب ناپدید شد!

و اما بشنویم از آن سوی شهر...
جایی که خفه گر دوست داشتنی مفیدترین کار عمرش رو انجام داد و کیارش (Black Shadow) رو خفه کرد! :3:
پاداشی آسمانی در انتظار خفه گر خواهد بود :3:

و پاسبان تنبل شهر که تصمیم گرفته بود امشب رو بخوابه و کشیک نده نتوانست سپهر رو نجات بده و آدم ربا او را دزدید!!!

اما استاد چانگ چه کسی بود؟؟؟

او کسی نبود جز محمد ...

و اون قاتل جنایتکار هم ایمان (I.M.A.N) بود !!!

دکتر هم مثل پاسبان کاری انجام نداد.

کیارش و سپهر فعلا نمیتونن پست بدن.
محمد و ایمان هم میتونن وصیت کنن!

------------------

و این داستان همچنان ادامه دارد...

omid
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۳۴
یعنی هم قاتل محمد رو زد هم ماف؟؟؟؟

منتظر وصیت محمد هستم

saghar_2009
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۳۶
عجب شب پر ماجرایی :search:یه هورا برای پلیس زرنگ :drinks:
بقیه هم که خوابن ما رو ول کردن بین مافیایی ها
ای کمککککککککککککککککککک
وقتی استاد اونجوری بمیره وای به حال ما بد بخت بیچاره ها ای خدا جون یه رحمی به ما بکن

30n4
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۴۶
چه جلب

الان روز هست دیگه ؟؟

سپهر اصلا پست داده بود که دزدینش :-؟ بزار برم یه نگاهی بندازم

خب تحقیق به عمل اومد که 3 تا پست داده یکیش که گفته سلام علیک

یکی هم گفته سعید مشکوکه،اون یکی هم گفته اونهایی که نیومدن رو اعدام کنیم.

سر جمع این پست ها ارزش قانونی چندانی نداره ولی خب بنده پیگیری خواهم کرد و به همشهریان عزیزم اعلام میکنم:

سینا فرزند حمید با این بگیر و ببندها از میدان به در نمی رود

amin_michael5
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۰۸
آقا من همین جا اعلام میكنم،كه به این دو نفر كه خفه شده و گروگان گرفته شده بدجوری مشكوكم:1:

این یكی از نقشه های مافیاست،این بلا ها رو سر خودشون آوردن تا بالاخره یكی از این دوتا نجات پیدا كنه:1:

به نظر من این تنها دلیل گرفتن كیارش و سپهر بوده:1:

30n4
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۱۱
آقا من همین جا اعلام میكنم،كه به این دو نفر كه خفه شده و گروگان گرفته شده بدجوری مشكوكم:1:

این یكی از نقشه های مافیاست،این بلا ها رو سر خودشون آوردن تا بالاخره یكی از این دوتا نجات پیدا كنه:1:

به نظر من این تنها دلیل گرفتن كیارش و سپهر بوده:1:

مافیای ضایع :3:

حداقل میزاشتی دو نفر بعد از من پست بدن بعد میمودی پشت من قایم میشدی :kahvecy0:

محمد
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۱۹
یعنی هم قاتل محمد رو زد هم ماف؟؟؟؟

منتظر وصیت محمد هستم

"کسانی را که در راه خدا کشته میشوند مرده مپندار، بلکه آنان زنده هستند و نزد خدایشان روزی میخورند "

عجیبا که اول میکشنند بعد بر سر مزارت گریه میکنند و در انتها منتظر وصیتت میمانند .

پنج مرد نقشه قتل مرا کشیدند . یکی از آنها ایمان بود .

چهار مرد دیگر با هم نقشه کشیدند . زنی در بینشان نبود .

یک از آن چهار مرد با دیگران در این زمینه مخالف بود . او امید نبود

سه مرد دیگر دست بر روی دست گذاشتند تا در نیمه های شب کار را تمام کنند . در بینشان یک استقلالی نیز بود .

آن یک نفر اما با آن سه مرد نرفت . او نقشه دیگر کشیده بود . او امین نبود . پس خفه شد

saghar_2009
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۲۶
امین اشتباه میكنی آدم ربا جز مافیا نیست پس اگر فرضا نظریت درست باشه فقط كیارش میتونه مافیا باشه كه خفه گر طبق قرار قبلی خفش كرده شاید سپهرم مافیا باشه اما از الان نمیشه با قطعیت نظر داد:jesors:

amin_michael5
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۳۵
امین اشتباه میكنی آدم ربا جز مافیا نیست پس اگر فرضا نظریت درست باشه فقط كیارش میتونه مافیا باشه كه خفه گر طبق قرار قبلی خفش كرده شاید سپهرم مافیا باشه اما از الان نمیشه با قطعیت نظر داد:jesors:
ولی تا اونجایی كه من یادم هست،آدم ربا هم جز مافیاست:1:

ولی حداقل با این پستی كه دادی،خیال من رو راحت كردی كه مافیا نسیتی:3:

amin_michael5
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۳۸
مافیای ضایع :3:

حداقل میزاشتی دو نفر بعد از من پست بدن بعد میمودی پشت من قایم میشدی :kahvecy0:
ای آقاااااااااااااا:1:

شما چرا فكر میكنید من اینقدر ضایعم:3:

اگه یه ذره به پست های من توجه كنید،معلوم میشه كه من كاره ای نیستم:1:

30n4
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۳۹

چرا آدم ربا جز مافیا نیست ؟؟ الان دو حالت داره یا شما با همه سابقه قوانین رو نمی دونید یا اینکه دارید فیلم بازی میکنم ولی نقش آفرین خوبی نیستید

بر و بچ تو دوره های قبلی ساغر مافیا شده بوده یا نه ؟؟ کسی آمارش رو نداره ؟

"کسانی را که در راه خدا کشته میشوند مرده مپندار، بلکه آنان زنده هستند و نزد خدایشان روزی میخورند "

عجیبا که اول میکشنند بعد بر سر مزارت گریه میکنند و در انتها منتظر وصیتت میمانند .

سه مرد دیگر دست بر روی دست گذاشتند تا در نیمه های شب کار را تمام کنند . در بینشان یک استقلالی نیز بود .

آن یک نفر اما با آن سه مرد نرفت . او نقشه دیگر کشیده بود . او امین نبود . پس خفه شد

خدا بیامرزه شما رو :devil2:

وصیت نامه تون رو به کارشناسان ذی صلاح عودت دادم جهت رمز گشایی،امید بسیار بر اینست که پس از رمز گشایی به امر خطیر قضاوت و دادستانی کمک بسیار نماید.

فقط میشه نکته ی مبهمی بود که گفتم از خودتون بپرسم،فرموده اید که :

آیا پیش تر اتفاق افتاده بوده که از بین پنج(یا چهار) مرد یکیشون زن باشه یا نه ؟ اگر بوده مراتب رو به دادستانی اطلاع دهید.

دادستان وقت هتریک (30n4)

amin_michael5
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۴۶

عجیبه ها،یعنی میخوای بگی من جزو اون سه نفر بودم كه میخواستم تو رو بكشم؟؟؟؟؟:1:

منم كه همین رو میگم اون شخصی كه خفه شده،خودش مافیاست:1:

پس چرا به شهروندان پاك و منزه این شهر آشوب تهمت جانی بودن میزنی؟:1:

اگر چه كه اینجانب دوست داشتم یكی از اون جانی ها بودم:3:

saghar_2009
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۵۱
ببخشید ببخشید حق با شماست من اشتباه کردم قاتل با خفه گر اشتباهی گرفتم چون همیشه یا خفه گر داشتیم یا آدم ربا جفتشو با هم نداشتیم گیج شدم:bigsmile:
درمورد این گه مافیا بودم یا نه آره دو سری مافیا شدم همین دست پیشم مافیا بودم که با امیر دعوام شد بازی رو تعطیلش کردم:bigsmile:

30n4
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۰۰
ببخشید ببخشید حق با شماست من اشتباه کردم قاتل با خفه گر اشتباهی گرفتم چون همیشه یا خفه گر داشتیم یا آدم ربا جفتشو با هم نداشتیم گیج شدم:bigsmile:
درمورد این گه مافیا بودم یا نه آره دو سری مافیا شدم همین دست پیشم مافیا بودم که با امیر دعوام شد بازی رو تعطیلش کردم:bigsmile:

بسیار خب :kahvecy0:

همین که با دادستانی همکاری کردید خودش بسیار برای بنده حائز اهمیت هست.

به هر حال کار ما اجرای قوانین هست،بنده فقط امر خطیر تحقیق و تفحص رو بر گردن دارم.دیگه این کار هیئت منصفه است که باید تشخیص بده چه کسی باید اعدام بشه یا نشه. :3:

حال ای هیئت محترم منصفه

شما تو کتتون میره یه نفر دو دوره مافیا بوده باشه بعد فکر کنه آدم ربا مافیا نیست ؟ بعد در اعترافاتش که به نظر من تیک های عصبی هم درش موج میزد عنوان کنه قاتل رو با خفه گر اشتباه گرفتم ؟ در صورتی که قاتل رو با آدم ربا اشتباه گرفته بوده ؟؟

amin_michael5
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۰۰
بر و بچ تو دوره های قبلی ساغر مافیا شده بوده یا نه ؟؟ کسی آمارش رو نداره ؟

آیا پیش تر اتفاق افتاده بوده که از بین پنج(یا چهار) مرد یکیشون زن باشه یا نه ؟ اگر بوده مراتب رو به دادستانی اطلاع دهید.

بلی،اینجانب اعلام میدارم كه سركار خانم ساغر قبلا یكی از خبیث ترین افراد مافیا بوده:1:

اما امید بر این بود كه با گذشت زمان و فعالیت هایی كه برای بهبود خباثت ایشون انجام دادیم :aggressive:،دست از

كارهای خود برداشته و به زنان بی خباثت شهر بپیوندد.:3:

امضا:
مسئول پیگیری پرونده ها :3:

30n4
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۱۱
بلی،اینجانب اعلام میدارم كه سركار خانم ساغر قبلا یكی از خبیث ترین افراد مافیا بوده:1:

اما امید بر این بود كه با گذشت زمان و فعالیت هایی كه برای بهبود خباثت ایشون انجام دادیم :aggressive:،دست از

كارهای خود برداشته و به زنان بی خباثت شهر بپیوندد.:3:

امضا:
مسئول پیگیری پرونده ها :3:

ضمن تشکر از شما باید عنوان کنم که ایشان خودشان به دادستانی مراجع کردن و اظهارتشان را به صورت کتبی به این حقیر ارائه نمودند که در پرونده سرکار خانم ساغر درج شد و بنده هم در دو پست قبل به اظهارات ایشان استناد کرده کیفر خواستی را تقدیم دادگاه نمودم.

پ.ن الان با این پستهایی که من دارم میدم و پشت سرش امین میاد در افشانی میکنه،سه حالت بیشتر نداره که هر سه حالت هم منجر به شهادت این حقیر و درک واصل شدن اون ملعون میشه :ak::zoor:.

اولین حالتش اینکه امین اعدام میشه،من رو شب میکشن.
دومین حالتش اینکه من اعدام میشم،امین رو شب میکشن(پلیس میکشش).
سومین حالتش هم اینکه جفتمون رو شب میکشن (من رو مافیا میکشه،امین رو پلیس)

و حالا هم من یه حالت اضافه میکنم که من امین رو خودم خفه میکنم و بعد خودکشی میکنم.:mega_shok:

خدایی من و امین خیلی مشکوک نیستیم ؟؟ اگه محمد زنده بود مطمئنم یه پست آموزشی راجع به هماهنگی مافیا و این حرفا از خودش در میکرد.

خلاصه مطلب که امین جان من زن و بچه ندارم ولی آرزو که دارم پس دست از سر کچل ما بردار بزار به مرگ طبیعی بمیرم.الان شاید باورت نشه و خودم به خودم شک کردم چه برسه به دشمنان این حقیر که همیشه در کمین نشسته اند:cray::cray:

amin_michael5
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۲۳
الان با این پستهایی که من دارم میدم و پشت سرش امین میاد در افشانی میکنه،سه حالت بیشتر نداره که هر سه حالت هم منجر به شهادت این حقیر و درک واصل شدن اون ملعون میشه :ak::zoor:.

اولین حالتش اینکه امین اعدام میشه،من رو شب میکشن.
دومین حالتش اینکه من اعدام میشم،امین رو شب میکشن(پلیس میکشش).
سومین حالتش هم اینکه جفتمون رو شب میکشن (من رو مافیا میکشه،امین رو پلیس)

و حالا هم من یه حالت اضافه میکنم که من امین رو خودم خفه میکنم و بعد خودکشی میکنم.:mega_shok:

خدایی من و امین خیلی مشکوک نیستیم ؟؟ اگه محمد زنده بود مطمئنم یه پست آموزشی راجع به هماهنگی مافیا و این حرفا از خودش در میکرد.

خلاصه مطلب که امین جان من زن و بچه ندارم ولی آرزو که دارم پس دست از سر کچل ما بردار بزار به مرگ طبیعی بمیرم.الان شاید باورت نشه و خودم به خودم شک کردم چه برسه به دشمنان این حقیر که همیشه در کمین نشسته اند:cray::cray:

سینا تو چه اصراری داری من رو مافیا نشون بدی و خودت رو یه شهروند بیگناه؟؟؟؟؟:help:

با توجه به اون قسمتی كه با رنگ قرمز نشون داده شده،بنده به خود تو هم مشكوك شدم و فكر میكنم كه تو خوده خفه گر هستی و داری من رو با این پست تهدید به خفه شدن میكنی،اما مطمئن باش كه شهروندان شهر بی در و پیكر هتریك خیلی باهوش هستن و با این دسیسه ها خام نمیشن.

بنابر این بنده خیالم از زنده موندن و كشته نشدن توسط شهروندان راحت هستش:kahvecy0:

اما مافیا هم بیكار نمیشینه و با رو شدن دستشون توسط من قصد ایجاد تفرقه و دوگانگی در بین شهروندان رو داره:diablo:

amin_michael5
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۳۲
من رای خودم رو به صندوق میندازم:1:

تو پست های قبلیم دلیلش رو گفتم:1:

رای به اعدام امید

only blue
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۳۵
سلام من تازه رسیدم

من نیومده رای به اعدام کیارش میدم

چون خیلی تابلو خودشوو پیچونده:3:

30n4
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۳۵
روز تا کی ادامه داره ؟ فردا ساعت 2 ؟؟

بعد اون کسایی که تا حالا پست ندادن از بازی حذف میشن دیگه،درسته ؟

هومن
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۲۰
یس :1:

فردا ساعت 14 فاز روز تموم میشه و کسانی که در این دو روز فعالیت نکرده باشن ، حذف میشن!

کاش میشد چندنفر رو جایگزین کرد. حیف که رزرو نداریم!!!

gattus
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۳۰
اگه میشه من حاضرم رزرو بعد از اتمام مهلت باشم!

saghar_2009
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۳۳
من به انلی بلو رای میدهم دلیلم هم متن وصیت استاد چنگ مرحوم است
رای به اعدام انلی بلو

'Mohammad
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۴۳
منم اومدم :clapping:

منم با توجه به وصیت نامه محمد و سایر پست های امید

رای به اعدام امید

Se7en
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۵۴
رای به اعدام امید

omid
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۵۲
منم اومدم :clapping:

رای به اعدام امید

میشه توضیح بدی توی سایر پست های من چه چیزی دیدی؟

omid
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۵۳
چی کی کجا!؟!؟!
چرا الکی 3 تا رای پشت سر هم به من میدید؟؟؟
یکلار دیگه مرور می کنیم:

جناب امین می فرمایند:
من رای خودم رو به صندوق میندازم

تو پست های قبلیم دلیلش رو گفتم

رای به اعدام امید
منظورت از پست های قبلی همون پستت توی فاز شب هست؟؟؟؟ اون رو که من برات شکافتم:3:
تازه توی اون پست شب گفته بودی می خوای پشت من قایم بشی و از این حرفا ولی الان میبینیم که کیا پشت سر کیا قایم شدن
کافیه چند پست پایین برید
2 ساعت پس از اولین رایی که توی فاز روز داده شد.
ساعت 17:43
محمدشیرازی می فرماید:
منم اومدم

رای به اعدام امید
**راستی توجه کردین که بهترین نوع قایم شدن قایم شدن پشت سر مرده هست!؟!؟ چون دیگه مرده و حرفی نمی تونه بزنه**

اما کار به اینجا هم ختم نمی شود
ساعت 17:54 آقای سون که هنوز نقش خودشون رو بدرستی متوجه نشدن پست میدن:

رای به اعدام امید

حالا امین تو بگو من دارم پشت سر تو قایم می شم یا این 2 نفر پشت سر تو؟؟؟؟
من هنوز شک چندانی به تو ندارم.ولی به محمدشیرازی و سون بشدت مشکوکم
اما 1 نفر دیگه هم این وسط مشکوک زد و رفت:3:
آری انلی بلو که فرمودند:

سلام من تازه رسیدم

من نیومده رای به اعدام کیارش میدم

چون خیلی تابلو خودشوو پیچونده
**خودمونیم این پست 88 و 83 شبیه هم نیستند؟؟؟**
الان این 3 نفر واقعا مشکوک می زنن از دید من
چون من الان 3 تا رای دارم باید به کسی رای بدم که بیشترین رایو داره که از بین این 3 نفر فعلا فقط انلی بلو 1 رای داره.
من فردا صبح رایمو می ندازم و از امین تقاضای تجدید نظر دارم

omid
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۸:۵۷
راستی تا اونجا که من میدونسم آدم ربا نمی تونست خودش رو برباید

هومن
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۱۹
راستی تا اونجا که من میدونسم آدم ربا نمی تونست خودش رو برباید

بله!
آدم ربا میتونه سایر افراد مافیا رو برای رد گم کنی بدزده ولی خودش رو نمیتونه!!!

'Mohammad
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۱۲
**راستی توجه کردین که بهترین نوع قایم شدن قایم شدن پشت سر مرده هست!؟!؟ چون دیگه مرده و حرفی نمی تونه بزنه**

مثل اون پستی که امید خودشو زد به اون راه و گفت منتظر وصیت محمد میمونه

حالا امین تو بگو من دارم پشت سر تو قایم می شم یا این 2 نفر پشت سر تو؟؟؟؟
من هنوز شک چندانی به تو ندارم.ولی به محمدشیرازی و سون بشدت مشکوکم

من یه بار به تو رای دادم مشکوک شدی بعد امین که از اول گیر داده به تو بهش مشکوک نیستی ؟

عجب رابطه ای دارید شما دوتا :plugin:

**خودمونیم این پست 88 و 83 شبیه هم نیستند؟؟؟**

یعنی هرچی بهم شبیه باشن مشکوکن ؟

الان این 3 نفر واقعا مشکوک می زنن از دید من
چون من الان 3 تا رای دارم باید به کسی رای بدم که بیشترین رایو داره که از بین این 3 نفر فعلا فقط انلی بلو 1 رای داره.
من فردا صبح رایمو می ندازم و از امین تقاضای تجدید نظر دارم

و مطمئنا این تجدید نظر صورت خواهد گرفت :plugin:

Se7en
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۴۳
اون طوری که معلوم شد به من مشکوک شدید ولی من هنوز نمی دونم کی به کیه و جریان چیه ! :wow:
من دیدم 2 3 نفر به امید رای دادن منم گفتم بزا امید زیاد رای بیاره سر گروه ورزش بشه !!! :wink:
بعد به بچه ها تو ورزش زیاد فشار بیاره ! :capo:
یکی شون که مرد امید رو اعدام کنن ! :crazy:
:mamba::mamba:

omid
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۲۲
تو که به من رای بدی سون یعنی من با 3 رای اعدام میشم:3:
تو باید سعی کنی مافیاها رو شناسایی کنی و به اون ها رای بدی
حالا اگه بررسی کردی دیدی من مافیام دلایلتو بگو
ولی زود جواب بده که تا فردا 2 ظهر وقته
اگه هم منصرف بشی بنویس رای به اعدام امید باطل:3:
یا مثلا رای به اعدام فلانی

omid
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۲۹
مثل اون پستی که امید خودشو زد به اون راه و گفت منتظر وصیت محمد میمونه

من خودمو زدم به اون راه؟!؟!
یعنی من وصیت محمدو می دونستم ولی خودمو زدم به اون راه که یعنی نمیدونم؟!؟!؟!
یکم بیشتر اینو توضیح بده

من یه بار به تو رای دادم مشکوک شدی بعد امین که از اول گیر داده به تو بهش مشکوک نیستی ؟

عجب رابطه ای دارید شما دوتا :plugin:

د آخه فرق داره جیگگگگر:3:
رای تو به من از روی تیریپ قایم شدن بود. اون هم پشت سر امین .
ولی امین که به من رای داد از روی دلیل بود (هرچند که من اصلا دلیلشو قبول ندارم و جوابش هم دادم)

یعنی هرچی بهم شبیه باشن مشکوکن ؟

آره:3:

و مطمئنا این تجدید نظر صورت خواهد گرفت :plugin:

من واسه این فقط از امین تقاضای تجدید نظر کردم چون بنظرم اومد ماف نیست
به امین: این اینجوری میگه که به طور غیر مستقیم تو رو وادار کنه رایتو عوض نکنی . من فقط ازت می خوام خوب این 2 صفحه و استدلال های منو بخونی و دوباره به هر کی فکر می کنی ماف هسترای بدی

من از الان می دونم چه دلایلی فردا صبح میارید:
محمد شیرازی : خوب به من چه! ممد تو وصیتش گفته بود!!
سون: من اصلا نمیدونستم این بازی چه جوریه هویجوری رای دادم:3:

amirhesam
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۴۲
اوووووووووووف ... ببین یه کم خوابیدم جقدر شهر بهم ریخت

دوستان این امید و کیارش خیلی تابلو هستن ... من حوصله ندارم دونه دونه نقل قول بذارم ولی اگه دقت کنید در یه راستا دارن رد گم میکنن :shok:
تازه خفه کردن احتمالی کیارش توسط خود مافیا هم یه نقشه نخ نما شده اس ... من نمی دونم کدومشون بکشم ولی به نظرم کیارش گزینه بهتریه فعلا

پس اعجالتا رای به اعدام کیارش تا بعدا همه با هم خدمت امید برسیم :zoor:

'Mohammad
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۴۹
من واسه این فقط از امین تقاضای تجدید نظر کردم چون بنظرم اومد ماف نیست
به امین: این اینجوری میگه که به طور غیر مستقیم تو رو وادار کنه رایتو عوض نکنی . من فقط ازت می خوام خوب این 2 صفحه و استدلال های منو بخونی و دوباره به هر کی فکر می کنی ماف هسترای بدی

من از الان می دونم چه دلایلی فردا صبح میارید:
محمد شیرازی : خوب به من چه! ممد تو وصیتش گفته بود!!
سون: من اصلا نمیدونستم این بازی چه جوریه هویجوری رای دادم:3:

1-من دلیل هامو گفتم
2-من رایمو عوض نمیکنم
3-امین که حتما رایشو عوض میکنه نیازی به حرف تو نبود
4-چرا امین که اینهمه بهت گیر داد چطور یهو به نظر تو ماف نیومد؟

30n4
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۵۹
اوووووووووووف ... ببین یه کم خوابیدم جقدر شهر بهم ریخت

دوستان این امید و کیارش خیلی تابلو هستن ... من حوصله ندارم دونه دونه نقل قول بذارم ولی اگه دقت کنید در یه راستا دارن رد گم میکنن :shok:
تازه خفه کردن احتمالی کیارش توسط خود مافیا هم یه نقشه نخ نما شده اس ... من نمی دونم کدومشون بکشم ولی به نظرم کیارش گزینه بهتریه فعلا

پس اعجالتا رای به اعدام کیارش تا بعدا همه با هم خدمت امید برسیم :zoor:

یافتم،یافتم :spiteful:

همشهریان عزیز توجه فرمایید،همشهریان عزیز توجه فرمایید

دست در دست هم دهیم به مهر میهن خویش را کنیم آباد.:rtfm:

اولین پست کیارش این بوده :

رای من به اعدام ایمان

پشت سرش ایمان این پست رو داده :
منه بیچاره

دلت میاد منو بكشی

پ ن خوب داری از امین حمایت میكنیا

جواب کیارش :

مافی دیگه داداش من!
فیلم بازی نكن ما خودمون یه عمر گنجشك رو ابی میكردیم جای هومن جا میزدیم!!!

و آنگاه بود که مافیای کم حافظه ما میخواد پشت کیارش قایم بشه :

راست میگه ایمان مشکوک میزنی ... گرچه امید هم با پستی که داد بد مشکوکه ....بذاره ببینم کدومتون ماف هستید :aggressive:

بعد از این هم کیارش دو تا پست داده که یکیش رای به ایمان بوده،یکیش هم راجع به این بوده که ساغر میخواد عوام فریبی کنه !

بنا به مستندات بالا از شما میخوام که در محضر دادگاه پاسخ سوال من رو شفاف بیان کنید :

چطور دیروز کیارش مشکوک نبود و حرفهاش رو تایید میکردی ولی امروز یهو مشکوک شد ؟؟ :rtfm:

این هم رای من

رای به اعدام امیر حسام (amirhesam)

amin_michael5
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۸, ۲۳:۴۹
خب بنده هم مجبور به تجدید نظر در رای نهایی خودم شدم :1:

رای به اعدام امید باطل
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

رای به اعدام امید :3:

omid
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۴۰
با توجه به اینکه من 3 رای دارم و کیارش 2 رای
لاجرم به کیارش رای می دم در حالی که بهش خیلی شک ندارم

رای به اعدام کیارش
**فکر کنم دیگه جوابای من بی اثر باشه**

amirlefthand
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۴۴
رای به اعدام امید

هومن
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۱۱
ساعت 14 فاز روز به پایان میرسه!
آرای نهایی خود را اعلام کنید

only blue
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۲۴
این بارمافیا خیلی خوب داره عمل میکنه

قشنگ پشت شهروندان قایم شدن

امید گزینه خوبی ولی اگه 1 %ماف نباشه شهروندان مهره بزرگی رو از دست میدن

خود دانید ولی بنظر من یکم دارید زود تصمیم میگیرید

منم تا فردا میتونم بازی کنم :3:

یه لطف کنید به من رای بدید چیزی خاصی از دست نمیدید

saghar_2009
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۱:۴۳
رای به اعدام انلی بلو باطل
رای به اعدام كیارش هر چند از مافیا بودنش مطمئن نیستم ولی از مافیا نبودن امید با این پست های كه خوندم مطمئن شدم

omid
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۲۷
آرا تا این لحظه:
امین به امید
انلی بلو به کیارش
ممد شیرازی به امید
سون به امید
امید به کیارش
امیرحسام به کیارش
ساعر به کیارش
امیر به امید
4 به 4
خدایا 2 رایه را در گروه ما قرار بده:3:

omid
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۲۹
الان از بین کسانی که به من و کیارش رای ندادن سینا فقط آنلاین هست-
پس از من حواستون به ممدشیرازی و انلی بلو باشه(درسته که انلی بلو به کیارش رای داده ولی با توجه به پستاش ماف میزنه)

هومن
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۳۹
6 دقیقه باقی مانده!

اعدامی داریم چون دورایه هم رای داده! :3:

30n4
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۳۹
به نظر من که این یه جنگ دو سر باخته،فکر میکنم نه امید مافیا هست نه کیارش

چطوری از بین دو تا شهروند میشه یکی رو برای اعدام انتخاب کرد؟؟؟ در بهترین حالت یا دو رایه بین کسایی هست که رای دادن یا اینکه فاز روز تمدید میشه و ما باید از بین این دو نفر یکی رو اعدام کنیم :(

تجربه شون رو در نظر بگیرم یا احتمال داشتن نقش مهم :-؟

اوکی با اینکه فوق العاده امیر حسام مشکوک هست و کسی به این قضیه توجه نمیکنه،و رای من به تنهایی فایده ای نداره.رای اعدامش رو باطل میکنم

رای به اعدام امیر حسام باطل

رای به اعدام کیارش

30n4
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۴۳
بعد هم باید بررسی بشه که چی شد که اعدام به اینجا کشید ؟؟

رایهای کیا بود که باعث شد به دو راهی برسیم و نقشه مافیا (یه نفر رو خفه کنن و بعد اعدامش کنن) اجرا شد.

30n4
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۴۳
رای به اعدام کیارش باطل

رای به اعدام امید

ریسکه دیگه چه میشه کرد :دی

ترجیح میدم حداقل مسیری رو که مافیا میخواسته دنبال نکنم

omid
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۱۶
آقا بررسی کنید این رای آخر سینا بعد از 14 بوده یا قبلش؟!؟!؟
این رو هم در نظر بگیرید که پست سینا ویرایش هم شده

30n4
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۱۸

خودم وقتی پست دادم ساعت رو نگاه کردم 13:58 بود

حالا نمیدونم ساعت من دقیق هست یا نه،حالا تا هومن بیاد بگو نقشت چی بود ؟؟ :beach:

ویرایش هم اون خط آخریه رو اضافه کردم

omid
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۴۳
ایشالله 2رایه طرفه منه:3:

هومن
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۴۵
شمارش آرا به پایان رسید ...

امین مایکل : امید

ساغر : کیارش

ممد شیرازی : امید

Se7en : امید

امیرحسام : کیارش

سینا : امید

امید : کیارش

امیر : امید

only blue : کیارش

امید 5 رای کسب میکنه و اعدامی امروز ما خواهد بود!

خب میرسیم به شیرین ترین قسمت داستان :3:

امید را آوردیمش تو میدان اصلی شهر ...
تصمیم گرفتم دردآورترین شیوه ی کشتن رو براش انتخاب کنم تا بیشترین زجر ممکن رو بکشه! :3:
حتی نمیتونید حدس بزنید :3:

جلاد رو آوردیم و بهش دستور دادیم که با ناخنگیر امید رو تیکه تیکه کنه :3:

هی میگفت غلط کردم کاکو ... منو ول کن ... بزار برم .. تو رو میکنم ادمین...
اصلا منو بن کن ... هر کاری میخوای بکنی ، بکن ولی این کارو نکن! :3:

ولی من گوشم به این صحبتا بدهکار نبود... دستور دادم تا مراسم امیدکشون رو شروع کنن! :3:
چندین ساعت این مراسم طول کشید ...
چه زجری میکشید :cray:
چه گریه ای میکرد :cray:

ولی من داشتم کیف میکردم :3:

بعد از 12 ساعت و 53 دقیقه این مراسم تموم شد... منظره خیلی چندش آور بود.
ناگهان یادم افتاد که چه اشتباهی کردم. کاغذی که مشخص میکرد امید چه نقشی داره تو جیبش
بود و اون کاغذ هم تیکه تیکه شده بود!:wacko2:
به جلاد دستور دادیم تا این کاغذ خرده ها رو پیدا کنه و به هم بچسبونه ...
بعد از چند ساعت نحقیق و تفحص و کنار هم گذاشتن کاغذها ناگهان جلاد گفت خداوندا یافتم!
گفتم خب نقشش چی بود؟
با اعتماد بنفس گفت : دافِ دراگ :3:

گفتم آخه احمق امید هم شد داف که علی دراگ بخواد باهاش رفیق باشه؟؟؟ :3:

به فکر فرو رفتم و در نهایت جواب را یافتم...
امید ملعون گادفادر شهر بود که به سزای اعمال پلیدش رسید!

روحش غمگین و یادش فراموش باد :3:

و این داستان همچنان ادامه دارد...

-------------------

خب وارد فازشب میشیم و امید هم نمیتونه وصیت کنه!

افرادی که در شب باید به وظایفشون عمل کنن یه کم فعال باشن. دیشب دکتر و پاسبان کاری نکردن!

هومن
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۴۶

من حواسم بود امید!
دقیقا به ساعت من سینا ساعت 13:59 رایش رو عوض کرد که من هم در نتیجه اعمالش کردم!

30n4
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۵۷
وای که چقدر من آدم خفنیم

خیلی از خودم خوشم اومد.امید میخواستی رای من رو مخدوش جلوه بده

خوبت شد که تکه تکه ات کردن.

وای که چقدر من خفن بیدم

==================

هومن کسایی که دو روز پست ندادن رو هم بکش تا یکم بازی شفاف بشه

مثلا رضا و امیر زلزله،یا کس دیگه ای هم هست ؟؟؟

هومن
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۴۳
وای که چقدر من آدم خفنیم

خیلی از خودم خوشم اومد.امید میخواستی رای من رو مخدوش جلوه بده

خوبت شد که تکه تکه ات کردن.

وای که چقدر من خفن بیدم

==================

هومن کسایی که دو روز پست ندادن رو هم بکش تا یکم بازی شفاف بشه

مثلا رضا و امیر زلزله،یا کس دیگه ای هم هست ؟؟؟

فردا که بخوام گزارش فاز شب رو بدم ، افراد غیر فعال رو هم میکشم و نقششون رو میگم!

Sepehr
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۰۰
من الان آزاد شدم ؟ (ببخشید پستیدم)

هومن
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۱۹
من الان آزاد شدم ؟ (ببخشید پستیدم)

خیر!
کسی که دزدیده بشه در دو حالت آزاد میشه:

1- آدم ربا بمیره!
2- آدم ربا بخواد یه نفر دیگه رو بدزده!

black_shadow
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۲۴
من چی؟!:3:
فرقی هم نمیكنه ببخشی یا نبخشی!!!:1:

هومن
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۴۱
تو فعلا باید خفه بمونی!!! :3:

black_shadow
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۵۸
خب بابا كبود شدم!:3:
حالا تا كی خفه خون بگیرم؟!!

Se7en
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۲۹
خدا من دو روزه هستم ها منو نکشی !

amirzelzeleh
سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۳۷
سلام بروبچ... من هنوز زنده م یا دارم هذیون میگم؟ :P نکنه مردم هنوز گرمم نفهمیدم...!

(همین امروز دوباره adsl م وصل شد... از این به بعد در خدمتتونم. برم بخونم این چند صفجه رو... تحلیلام رو بیان میکنم...)

Se7en
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۰۳:۰۲
الان می تونیم رای بدیم !؟؟؟؟

saghar_2009
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۳:۰۸
خدا خوابش برده؟ خدای خوا ب الو صبح شده ها بیدار شو :fighting29::megaphone:

هومن
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۰۰
امروز به امور بهشت و جهنم رسیدگی میکردم . این شد که یه کم دیر شد! :3:

خب دیشب اتفاقات جالبی افتاد.

ادامه داستان :

کافه ای در گوشه ای از شهر هتریکی ها ...
سینا روی میز همیشگی نشسته و قهوه مینوشد!
تو فکر فرو رفته... با خودش میگه چیکار کنم؟؟؟
آخه اون پریشب به هویت یکی از افراد مافیا پی برده... میخواد راهی پیدا کنه تا بتونه مافیا رو از بین ببره!
اون فقط یه سرنخ داره ... یه اسم!
در همین حین صدای جیرینگ جیرینگ زنگوله ای که بالای در کافه آویزون هستش به صدا در میاد. مردی با یه بارونی بلند وارد کافه میشه...
خیلی عجیبه!
تو این ساعت از شب فقط سینا در کافه نشسته . صاحب کافه یکی از دوستان سینا هستش !
کافه رو به سینا سپرده و رفته به کارهاش برسه...

مرد به سینا نزدیک میشه . لبخندی میزنه ...
تفنگش رو از جیبش در میاره ... صدا خفه کنش رو نصب میکنه و شلیک ...

امیرحسام اون مافیایی بود که نقشش توسط سینا کشف شده بود. برای همین هم کارآگاه رو کشت تا ردپایی از خودش باقی نگذاشته باشه!
امیرحسام با خیال راحت در حال خروج از کافه بود که ناگهان...
بله ... پلیس جلوی در کافه منتظر امیرحسام بود... و شلیک!

امیر حسام خفه گر بود و بعد از مرگش کیارش آزاد شد!
سینا هم کارآگاه شهر بود که به شهادت رسید!

آدم ربا کسی رو ندزدید....

----------

و بازی همینجا با پیروزی شهروندان به پایان میرسه!
چون رشوه دهنده در میان غیر فعالان قرار داره و کشته میشه و آدم ربا هم امروز به من پ.خ زد که عازم مسافرت هست و دیگه نمیتونه به بازی ادامه بده. ما هم جانشینی نداریم.

پس همین جا بازی رو با پیروزی شهروندان به پایان میبریم!!!!

و بهترین بازیکن بازی :

به نظر من ساغر که پلیس شهر بود با کشتن خفه گر و قاتل بهترین عملکرد را داشت!

و کیارش هم بدترین بازیکن بود. چون دکتر بود ولی در این دو شب هیچ کاری انجام نداد!!!

تا چند دقیقه دیگه نقش تمامی افراد رو میزارم!

saghar_2009
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۰۸
حیف شد انلی بلو از دستم فرار كرد تصمیم داشتم فردا شب برم سراغش حیف شد :dirol:

30n4
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۱۱
عجب مافیایی،من این همه خودم رو کشتم که امیر حسام مشکوکم که من رو نکشن که امیرحسام تابلو بشه بازم کشتن

آدمهای بد،البته فکر کنم دستور از امید بهشون رسیده بود

هومن
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۲۱
حیف شد انلی بلو از دستم فرار كرد تصمیم داشتم فردا شب برم سراغش حیف شد :dirol:

چه جالب...
آنلی بلو هم آدم ربا بود!

کلا انگار استعداد خوبی برای پلیس شدن داری!!! :3:

محمد
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۴:۴۱

عجیبا که اول میکشنند بعد بر سر مزارت گریه میکنند و در انتها منتظر وصیتت میمانند . (امید)

چهار مرد دیگر با هم نقشه کشیدند . زنی در بینشان نبود . ( معلومه که در بین پنج مرد زنی وجود نداره . ولی باید تاکید میکردم )

سه مرد دیگر دست بر روی دست گذاشتند تا در نیمه های شب کار را تمام کنند . در بینشان یک استقلالی نیز بود . ( آنلی بلو )

آن یک نفر اما با آن سه مرد نرفت . او نقشه دیگر کشیده بود . او امین نبود . پس خفه شد ( اینجا رو اشتباه کردم . حدسم این بود که کیارش خودشو خفه کرده )

وصیت کردم ، گلابی :3:

amirhesam
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۵:۵۶
عجب مافیایی،من این همه خودم رو کشتم که امیر حسام مشکوکم که من رو نکشن که امیرحسام تابلو بشه بازم کشتن

آدمهای بد،البته فکر کنم دستور از امید بهشون رسیده بود

نخير عزيزم چون هيچ اميدي به برد نبود گفتم بكشمت حداقل دلم خنك بشه :rasta2:

چون يكي از مافيا كه غير فعال بود اون يكي هم كه گويا ميرفت سفر رسما ماف تعطيل

و اما تو ساغر در دور بعد در اولين فرصت ميفرستمت بالاي دار مگر اينكه هر دو ماف باشيم :devil:

saghar_2009
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۳۰
نخير عزيزم چون هيچ اميدي به برد نبود گفتم بكشمت حداقل دلم خنك بشه :rasta2:

چون يكي از مافيا كه غير فعال بود اون يكي هم كه گويا ميرفت سفر رسما ماف تعطيل

و اما تو ساغر در دور بعد در اولين فرصت ميفرستمت بالاي دار مگر اينكه هر دو ماف باشيم :devil:

بابت این حرف من دور بعد شركت نمیكنم تا دو از كله یكی بلند شه:blum: البته زیاد جدی نگیرید

amirhesam
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۳۶
بابت این حرف من دور بعد شركت نمیكنم تا دو از كله یكی بلند شه:blum: البته زیاد جدی نگیرید

خوب اشكال نداره در اولين دوري كه شركت بكني اين كار رو خواهم كرد :demis_roussos:

saghar_2009
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۴۸
راستی مابقی نقش ها رو بگو
خدای فراموش كار
:embaressed_smile:

black_shadow
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۲۰
اقا من تا خواستم یه حركتی بكنم زدین همكار منو كشتین جفت كردم!
بازم كه خواستم یه حركت دیگه بزنم زدین خفه كردین منو!!(به دستور شخص هومن!!)
حالا در هر صورت دور بعدی از خجالت هومن درمیام!:1:

omid
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۰۹
دور بعد من خدا میشم
کی شروع کنیم؟

amin_michael5
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۱۰
زرشك :1:

عجب بازی ای شد این مافیا :1:

نشد كه دست این مافیا خبیث رو رو كنیم :3:

همین كه امید رو فرستادیم بالای دار خیلی حال داد :1:

omid
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۱۰
راستی منو الکی الکی اعدام کردیدا وشانس اوردید که گادفادر بودم:3:
خدا وکیلی محمد.ش و سون که خیلی الکی بهم گیر دادن
دلیل امین هم الکی بود:3:
امیر هم که الکی اومد رای دادورفت

amirlefthand
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۱۳

خب رایم اشتباه نبود که تو گاد فادر بودی خب

omid
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۱۷
منم همینو میگم:3:
که شانس اوردید ماف از آب دراومدم

amin_michael5
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۱۹:۲۰

دلیل من الكی بود؟؟؟؟؟:angry1:

اون همه دلیل و مدرك وجود داشت كه تو مافیا هستی،از بس كه تابلویی :3:

Se7en
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۰:۱۶
راست میگه من که هیچی نمی دونستم به تو رای دادم امید معلوم بود مافیایی
چون حس شیشم من خوب کار میکنه به تو رای دادم !

30n4
چهارشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۸۸, ۲۱:۴۹
بچه ها نظرتون چیه کیه چون امید مافیای خیلی تابلویی بود هر دوره اولین نفر اعدامش کنیم که عبرتی بشه برای آیندگان ؟؟

amirzelzeleh
پنجشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۸۸, ۰۴:۲۸
عجب نامردایی هستین. یه بارم که یه نقش درست و حسابی گیر من اومد مافیا دو روزه تموم شد رفت! خدا نفش ملت رو نمیگی؟

دور بعدی رو زودتر شروع کنیم تا یخ نکرده...

هومن
پنجشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۰:۰۰
اینم از نقش ها :

امید : گادفادر

رضا : رشوه دهنده

only blue : آدم ربا

امیرحسام : خفه گر

امیر زلزله : نانوا

سینا : کارآگاه

محمد : استاد چانگ

ایمان : قاتل

ساغر : پلیس

se7en : رویین تن

امیر : شهروند دارای حق وتو

سعید الکس: دکتر

ممد شیرازی : شهروند دو رایه

سپهر : شهروند عادی

امین مایکل : پاسبان

Black Shadow : دکتر

saghar_2009
پنجشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۵۷
راستی من هروقت پلیس میشم امید و انلی بلو مافیا میشن دفعه بعد اول وقن میرم سراغ این دوتا :aggressive:

Se7en
پنجشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۴۸
من چیکاره بودم !؟؟؟

Alone
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۶:۴۱
بنده که دکتر بودم و منو سریع به خاطر اینکه تو این بازی تجربه داشتم کشتن .
واقعا مافیا خیلی کار درستی کرد که منو کشت چون من فهمیده بودم که ایمان قاتله و اگه یه 2 روز دیگه زنده میموندم شاید همه رو شناسایی میکردم . حیف شد . :hi:

amirhesam
يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۸۸, ۱۷:۰۲
حالا کی دور بعد شروع میشه این ساغر بفرستیم بالای چوبه دارر :urgeman:

saghar_2009
دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۸۸, ۰۷:۴۴
ای مافیایی پلید دور بعدی اول خودتو میفرستم بالای دار :mega_shok:

هومن
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۲:۴۴
الان تصمیم گرفتم یه کار جالب بکنم.
یه دور جدید مافیا بزنیم. ولی فرقش اینه که 12 نفره بازی میکنیم و بازی ثبت نامی نیست!
من خودم برای 12 نفر که بازی رو خوب بلد هستن دعوت نامه میفرستم.
میخوام یه دور حرفه ای بزنیم. شاید یکی رو به عنوان خدا انتخاب کردم و خودم هم اومدم تو بازی!!!

نظرتون چیه؟؟؟

S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۳:۲۰
من کاملا مخالفم:3:

amin_michael5
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۱۱
دعوت نامه رو بفرست بیاد :3:

amirlefthand
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۱۴
مخالفم

محمد
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۳۹
مخالفم

برا چی مخالفی ؟

بذار یک بار هم بدون عضو غیر فعال بازی کنیم .

موافقم . حتی اگه خودم هم دعوت نشم .

amirlefthand
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۴۹
من که خودم موافقم آما.....
اما این جوری برای هومن خوب نیست اگه میخواد این جوری باشه باید خود خدا تصمیم بگیره کی رو دعوت کنه
الان تصمیم گرفتم یه کار جالب بکنم.
یه دور جدید مافیا بزنیم. ولی فرقش اینه که 12 نفره بازی میکنیم و بازی ثبت نامی نیست!
من خودم برای 12 نفر که بازی رو خوب بلد هستن دعوت نامه میفرستم.
میخوام یه دور حرفه ای بزنیم. شاید یکی رو به عنوان خدا انتخاب کردم و خودم هم اومدم تو بازی!!!

موافقم

30n4
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۵۳
موافقم ولی اگه زود شروع بشه آخه ما بچه مدرسه ای داریم:sorry::blush:

هومن
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۵۸
باشه :3:

الان میشینم 12 نفر انتخاب میکنم. اما ...

امیدوارم اگه اسم کسی تو لیست من نبود ، ازم ناراحت نشه. من سعی میکنم افرادی که فعال هستن
و سابقه خوبی هم در بازی دارن رو دعوت کنم.
اگر هم اسم کسی از قلم افتاد بهم پ.خ بده !!!

amin_michael5
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۵۸
موافقم ولی اگه زود شروع بشه آخه ما بچه مدرسه ای داریم:sorry::blush:
این و خوب اومدی :1:

منم 1 هفته بیشتر فعال نیستما :1: بعدش میرم مدرسه :3:

amin_michael5
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۵۹
باشه :3:

الان میشینم 12 نفر انتخاب میکنم. اما ...

امیدوارم اگه اسم کسی تو لیست من نبود ، ازم ناراحت نشه. من سعی میکنم افرادی که فعال هستن
و سابقه خوبی هم در بازی دارن رو دعوت کنم.
اگر هم اسم کسی از قلم افتاد بهم پ.خ بده !!!
هومن اسم من از قلمت افتاد رو کاغذ:3:

Sepehr
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۰۰
من نیز موافقم

omid
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۰۱
من از شنبه می خوام واسه کنکور بخونم
زودی راش بنداز:3:

محمد
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۰۱
من از شنبه می خوام واسه کنکور بخونم
زودی راش بنداز:3:

مگه تو هم دعوتی :3:

هومن
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۰۵
امین مایکل (به شرطی که درست بازی کنه!:3:)
ساسان (به شرطی که بتونه فعال باشه چون باید بره دانشگاه از هفته آینده!)
محمدرضا (به شرطی که ناز نکنه و بیاد!:3:)
سینا
امید
محمد
ساغر
امیر زلزله
ایمان
محمد (only blue) البته فعلا مسافرت هستش!
سپهر
با خودم میشیم 12 نفر :1:

-----------

اگه کسی از قلم افتاد ، بهم بگه.!!!

sasan69
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۱۴
ساسان (به شرطی که بتونه فعال باشه چون باید بره دانشگاه از هفته آینده!)
محمدرضا (به شرطی که ناز نکنه و بیاد!:3:)
سینا
امید
محمد
ساغر
امیر زلزله
ایمان
محمد (only blue) البته فعلا مسافرت هستش!
سپهر
با خودم میشیم 12 نفر :1:

-----------

اگه کسی از قلم افتاد ، بهم بگه.!!!

هومن میخوام برم دانشگاه نمیخوام برم هیمالیا که دسترسی به نت نداشته باشم :3:
بابا کاشانم بخدا شهر شده گذشت سال 1219 که با هم رفتیم کاشان یه ده بودش :3:
منم هستم :1:
فقط مشکلم شنبه ها هستش چون تا ساعت 6 بعد از ظهر کلاسم ولی همین که تعطیل شدم میرم کافی نت پستمو میدم :3:
البته اگه یکشنبه بازیو شروع کنیم تا جمعه تموم شده دیگه :3:

amin_michael5
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۱۴

یعنی تقلب نکنم؟؟؟؟؟؟ :3:

من اگر جر نزنم حالم بد میشه :king:

هومن
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۲۰
یعنی تقلب نکنم؟؟؟؟؟؟ :3:

من اگر جر نزنم حالم بد میشه :king:

تو تا حالا کی تقلب کردی؟؟؟ :3:

منظورم از درست بازی کردن این هستش که مسخره بازی در نیارید و بی دلیل رو یه نفر
کلید نکنید!
خیلی از کسانی که تو لیست نیستن به همین دلیل هستش!
هنوز بازی شروع نشده میان میگن رای من امید ... یا هومن!
بخواین از این مسخره بازی در بیارید ، از الان بگم که من نیستم.

راستی مگه قرار نبود امروز بریم بیرون؟؟؟؟ :3:
یادمون رفت :lol:

فردا بریم؟

sasan69
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۳۳
بریم :3:
اگر میخواین جدی بریم بیرون همین فردا بریم چون من جمعه باید برم کاشان:6::sad53:
یه جوری میگم میخوام برم کاشان هر کی ندونه کاشان کجاس فکر میکنه دورتر از کره ی ماه هستش! :3:

پس هومن جون قرار شد بریم توی تاپیک نگو چون ممکنه من نبینم یه پخ بده بی زحمت :2:

Sepehr
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۴۰
به نظره من که بازی هرچه سریع تر شروع شه بهتر

حالا کی شروع میشه؟

هومن
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۶:۰۲
بریم :3:
اگر میخواین جدی بریم بیرون همین فردا بریم چون من جمعه باید برم کاشان:6::sad53:
یه جوری میگم میخوام برم کاشان هر کی ندونه کاشان کجاس فکر میکنه دورتر از کره ی ماه هستش! :3:

پس هومن جون قرار شد بریم توی تاپیک نگو چون ممکنه من نبینم یه پخ بده بی زحمت :2:

اوکی!

راستی ساسان الان یادم اومد.. خیلی به خونت تشنم! :aiua:

من یه کار فوری باهات داشتم 20 روز پیش... بهت زنگ زدم. بعد از چند دفعه یکی برداشت و گفت
به 0919 ساسان زنگ بزن. شماره ات رو هم نداد!!!
میخواستم اکانتم رو بدم دستت... داشتم میرفتم شمال!

S.I.A.V.A.S.H
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۶:۰۹
خداتون کیه؟؟؟

sasan69
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۶:۳۸
اوکی!

راستی ساسان الان یادم اومد.. خیلی به خونت تشنم! :aiua:

من یه کار فوری باهات داشتم 20 روز پیش... بهت زنگ زدم. بعد از چند دفعه یکی برداشت و گفت
به 0919 ساسان زنگ بزن. شماره ات رو هم نداد!!!
میخواستم اکانتم رو بدم دستت... داشتم میرفتم شمال!

جدا!!!
بهمن بهم گفته بود هومن میخواسته اکانتشو بده دستت!ولی خب شرمنده دیر فهمیدم!
من که دوتا شمارمو بهت داده بودم!:cray:
خب از بهمن میگفرتی شمارمو !
شرمنده داداش ، وقتی فهمیدم بهمن بهم گفتش احتمالا هومن خفت میکنه :3:
اونموقع اصلا تو حس بازی نبودم و همش کار داشتم و اکانت خودمم جانشینم میچرخوند!
راستی اون یکی هم که گوشیو برداشته دامادمون بوده :3:
شماره رو خواستیو نداد؟! :3:
در کل شرمنده بد موقعی بهم اکانت میخواستی بسپری! :3:

حالا توی s4 چیکار میکنی؟!
شنیدم مدالم گرفتی!!! :3:
پسووردتو بده یه نگاهی به دهکده هات بندازم :3:

هومن
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۱۷:۳۳
جدا!!!
بهمن بهم گفته بود هومن میخواسته اکانتشو بده دستت!ولی خب شرمنده دیر فهمیدم!
من که دوتا شمارمو بهت داده بودم!:cray:
خب از بهمن میگفرتی شمارمو !
شرمنده داداش ، وقتی فهمیدم بهمن بهم گفتش احتمالا هومن خفت میکنه :3:
اونموقع اصلا تو حس بازی نبودم و همش کار داشتم و اکانت خودمم جانشینم میچرخوند!
راستی اون یکی هم که گوشیو برداشته دامادمون بوده :3:
شماره رو خواستیو نداد؟! :3:
در کل شرمنده بد موقعی بهم اکانت میخواستی بسپری! :3:

حالا توی s4 چیکار میکنی؟!
شنیدم مدالم گرفتی!!! :3:
پسووردتو بده یه نگاهی به دهکده هات بندازم :3:

جواب اینو نوشتم ولی دیدم که خیلی طولانی و خصوصی شد :3:
برات پ.خ میکنم!

فقط اینو بگم که از دامادتون شماره ات رو خواستم ولی گفت ندارم!!! :yopyopyop:
شماره ات رو هم تو پ.خ هام هست ولی وسط جاده چالوس دسترسی به نت نداشتم! :3:

در کل هم دشمنت شرمنده!:king:

Don M Corleone
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۲۴
كورلئونه (مدظله العالي ) پاك شدن خطبه اش را يك توهين به خاندان كورلئونه قلمداد كرده و بانيان اين فاجعه را نخواهد بخشيد !

كورلئونه كبير در اولين اقدام انصراف خود را از اين گيم اعلان مي دارد ... به اميد بازگشت عقلانيت و دوري از خرافه و محدوديت هاي ذهني!

amirzelzeleh
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۳۶
اومدم بگم با یه دور حرفه ای موافقم که دیدم دیر رسیدم و اسمم رفته تو لیست سیاه!

هستیم به شرط اینکه این اکانت adsl بد موقع تموم نشه. هم سر کار نت دارم هم خونه. مخلص داش هومن هم هستیم که ما رو بدون پیش شرط و حتی اعلام حضور حساب کرد...

راستی بلر رو نمیشه پیدا کرد؟ اونم خوب بود اگه بود...

omid
چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۵۴
كورلئونه (مدظله العالي ) پاك شدن خطبه اش را يك توهين به خاندان كورلئونه قلمداد كرده و بانيان اين فاجعه را نخواهد بخشيد !

كورلئونه كبير در اولين اقدام انصراف خود را از اين گيم اعلان مي دارد ... به اميد بازگشت عقلانيت و دوري از خرافه و محدوديت هاي ذهني!
خودت را لوس ننما:3:

black_shadow
پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۰۸
:3:
اقا این دور كه انگار ما نیستیم!
یعنی نیستمون كردن!
ولی از همین الان بگم هومن و امید مافیا هستن!:3:

هومن
پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۲۸
:3:
اقا این دور كه انگار ما نیستیم!
یعنی نیستمون كردن!
ولی از همین الان بگم هومن و امید مافیا هستن!:3:

به خاطر همین حرفات نیستت کردن! :spiteful:

Sepehr
پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۵۴
بابا هومن شروع کن دیگه

هومن
پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۸۸, ۱۵:۴۹
آخه هنوز 12 نفر تکمیل نشده!
only blue مسافرت هستش. محمد رضا هم که از دست امید شاکی شده!
تا شب یه کاریش میکنم!

S.I.A.V.A.S.H
پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۸۸, ۱۹:۵۸
من هنوز تو کف خداتونم:3:

هومن
پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۱۸
من هنوز تو کف خداتونم:3:

تو کف بمون!!! :3:

omid
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۱:۰۵
آقا من انصراف میدم
به محمدرضا بگو بیاد
از فردا باید بیشینم کنکور بخونم

30n4
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۱:۵۹
همه که داران انصراف میدن

محمد رضا چی کار امید داره اصلا؟؟

بعد هم اونلی بلو اگه نیست میتونیم محمد شیرازی رو بیاریم جاش

پ.ن راستی از رضا چه خبر؟ درسش رو پاس کرد یا به افتاده و اعدام شده؟ چون به تیمش هم سر نمیزنه :(

amirlefthand
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۲:۰۸
همه که داران انصراف میدن

محمد رضا چی کار امید داره اصلا؟؟

بعد هم اونلی بلو اگه نیست میتونیم محمد شیرازی رو بیاریم جاش

پ.ن راستی از رضا چه خبر؟ درسش رو پاس کرد یا به افتاده و اعدام شده؟ چون به تیمش هم سر نمیزنه :(

رضا خیلی وقته اعدام شده:biggrin:

omid
جمعه ۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۴۸
من جدی گفتما:3:

saghar_2009
شنبه ۴ مهر ۱۳۸۸, ۱۱:۳۵
اوی منم هستم ها چرا کسی به من نگفت دارید ثبت نام میکنید؟:rtfm:

amirlefthand
شنبه ۴ مهر ۱۳۸۸, ۱۲:۴۷
ثبت نامی نیست خود هومن یه لیست زده باید اونا اعلام وجود کنن

black_shadow
شنبه ۴ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۰۲
به خاطر همین حرفات نیستت کردن! :spiteful:

داداش من این حرفا به دلیل خصومت شخصی من با توئه!!!!:3:

gattus
شنبه ۴ مهر ۱۳۸۸, ۲۱:۵۵
منظورم از این پست این بود که این جا هم یه اثری از خودم به جا گذاشته باشم!:3:

شما به بحث خوتون ادامه بدید:1:

saghar_2009
دوشنبه ۶ مهر ۱۳۸۸, ۰۹:۵۱
ثبت نامی نیست خود هومن یه لیست زده باید اونا اعلام وجود کنن

خوب با این حساب منم اعلام موجودیت کردم نامردین منو فراموش کنید:tap67:

saghar_2009
يکشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۸, ۱۳:۲۱
همه خوابیدین ؟ پس چی شد دور جدید؟:king:

amirlefthand
يکشنبه ۱۲ مهر ۱۳۸۸, ۱۴:۱۰
همه خوابیدین ؟ پس چی شد دور جدید؟:king:
هومن مشغوله (احتمالا تراوین بازی میکنه)

saghar_2009
سه شنبه ۲۸ مهر ۱۳۸۸, ۱۲:۳۴
همه خوابیدین؟:assjani:

amirzelzeleh
چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۸, ۱۶:۱۹
این تالار هم داره کم فعالیت میشه. نیاز به یه انقلاب اساسی هست. ای کاش وقت بیشتری داشتم و اینجا رو میترکوندم.

بروبچ مافیا باز کجا غیبشون زد؟

amirlefthand
چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۸, ۱۷:۱۷
خدا شون درحال ترک بود

Se7en
چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۵۶
چرا به من نمی گید !
منم شرکت می کنم ! حتا به زور ساخت 10000 تایپیک
با هر چی باشه 1000 تا بیشتر ار شما تایپیک های من رو بستن !
من برا خودم مافیایی هستم !
میخوام خدا بشم !

saghar_2009
شنبه ۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۶:۵۶
هون ولش كنید منتظر اون باشیم تا صبح قیامت باید انتظار بكشیم. یكی خدا بش دیگه:help:

Se7en
شنبه ۲ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۳۸
من می خوام آمن هوتب بشم

sasan69
يکشنبه ۳ آبان ۱۳۸۸, ۱۰:۱۹
منم هستما :3:

saghar_2009
يکشنبه ۳ آبان ۱۳۸۸, ۱۲:۲۵
اول یه خدا پیدا کنید:worship:

i.M.a.N
يکشنبه ۱۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۵۵
پایه هستید واسه دور جدید؟؟

black_shadow
يکشنبه ۱۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۱۸
هر وقت باشه ما كه هستیم!:1:

i.M.a.N
يکشنبه ۱۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۹:۲۰
خوب پس از این پست به بعد ثبت نام کنید

black_shadow
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۱۱
ما میباشیم!!!:1:

aminhity
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۴۱
منم هستم.
من می خوام خود اون کله گنده هه باشم:3:

black_shadow
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۴۳
اقا یكی به بقیه مافیا بازها خبر بده!!!

Sepehr
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۳:۵۴
منم که دیگه...

چه کنیم هستیم

رضا
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۰۰
من من من:3:
اقا اسم مارو هم بنویسید:3:

aminhity
سه شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۸, ۱۶:۲۷
چی شد؟یه مدیر بیاد اینجا رو سروسامان بده:capo::give_rose:

30n4
سه شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۳۹
منم بازی میکنم،کی میخواد خدا بشه؟؟

پ.ن امین هیتی تو مافیا بلدی؟

aminhity
سه شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۴۳
یه چیزایی.:3:

'Mohammad
سه شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۸, ۱۷:۴۸
منم هستم

aminhity
سه شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۵۹
فعلا 6 نفر + ایمان=7 نفر:3:

saghar_2009
سه شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۸, ۰۸:۳۳
همه خوابیدین؟:gele:

Sepehr
سه شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۸, ۱۰:۱۴
حالا که امتحانا هم داره تموم میشه بیاین ی دور بندازیم دیگه از همین الان هر کی میاد بگه یکیم باید خدا بشه

من نفر اولم

30n4
سه شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۸, ۱۰:۲۰
من که تازه امتحانام داره شروع میشه،ولی وقتی تموم شد 7 بهمن هستم

black_shadow
سه شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۸, ۱۰:۴۹
ما نیز میباشیم!:1:
فقط یه مسئله ای هست این وسط
الان كه هومن نیست من نمیدونم اول به كی رای بدم واسه اعدام!!:3:

amin_michael5
سه شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۸, ۱۱:۳۳
Manam hastam,vali az 3 bahman be ba'ad. :1:

رضا
سه شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۸, ۱۲:۰۳
من هم اعلام موجودیت میكنم:3:

omid
سه شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۸, ۱۲:۲۹
منم از 30 بهمن به بعد:3:

Special Pegasus
سه شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۸, ۱۲:۴۶
من هم هستم :1:
کلیات رو می دونم ولی چون تا حالا درست بازی نکردم شاید دور اول یکم اشتباه کنم :3:

amirlefthand
سه شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۸, ۱۳:۰۷
اگه منو هم راه بدین هستم

sasan69
سه شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۸, ۱۴:۱۷
منم هستم فقط از 7 بهمن به بعد :3:

amirzelzeleh
سه شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۸, ۱۵:۱۰
منم امتحانام تموم شده فقط یه امتحان عملی مونده که شنبه 10 بهمن هست... مونده برگه تصحیح کردنها که بسی سخت می باشد نقطه:sors:

ما نیز هستیم ... اتفاقا چند روز پیش بود به دهنم رسید که چرا دور جدید راه نمیندازیم که یکمی سایت دوباره جون بگیره...

Sor3na
سه شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۸, ۱۵:۱۱
من هم هستم.

Sepehr
سه شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۸, ۱۵:۱۴
خب از 7-6 بهمن شروع می کنیم ولی کی خدا میشه؟؟؟

i.M.a.N
سه شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۸, ۱۵:۲۷
بعد از عید من هستم :3:

omid
چهارشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۸, ۱۲:۲۶
كدوم عید:3:؟

amin_michael5
پنجشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۸, ۱۲:۱۹
كدوم عید:3:؟
همون عید كه قشنگه ×××با بال های قشنگش میره و بر میگرده،میره و بر میگرده :3::3:

gattus
پنجشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۸, ۱۲:۵۸
همون عید كه قشنگه ×××با بال های قشنگش میره و بر میگرده،میره و بر میگرده :3::3:

در ضمن شاپرک خسته هم میشه:3:

Sepehr
پنجشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۸, ۱۳:۲۵
کس دیگه ای نمیاد؟

Special Pegasus
پنجشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۵۱
منو یادتون نره:2:

saghar_2009
جمعه ۲ بهمن ۱۳۸۸, ۱۲:۱۶
:sors:منم هستم

black_shadow
شنبه ۳ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۳۵
اقا دقت كردین هروقت بحث مافیا پیش میاد ساغر سر و كله ش پیدا میشه؟!!!:3:

30n4
شنبه ۳ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۵۱
اقا دقت كردین هروقت بحث مافیا پیش میاد ساغر سر و كله ش پیدا میشه؟!!!:3:

یا بالعکس هر وقت ساغر پیداش میشه بحث مافیا شروع میشه :3:

Sepehr
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۷:۴۷
12 نفریم و الانم که همه امتحاناشون تموم شده

کسی خدا نمیشه ؟

اگه نمیشه نظرسنجی کنیم

don-matiou
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۱۳:۲۵
اقا منم هستم..فقط هر نقشی به ما میدین توضیح هم بدین.ممنون

Sepehr
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۱۹:۰۵
مثل اینکه همه بیخیال شدین؟

-------

کیان تو که بازی نمی کنی خدا میشی؟

omid
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۱۹:۴۰
17 روز دیگه بیشتر نمونده:3:

amirlefthand
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۱۳
اگه کسی خدا نمیشه خودم شم

don-matiou
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۳۰
مارو فراموش نکنید

amirlefthand
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۸:۴۷
خب من تا فردا صبر میکنم اگه کس دیگه ای نخواست خدا بشه من فردا نقشا رو قرعه کشی میکنم و اعلام میکنم

don-matiou
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۲۳
امیر حاجی منم بزاری تو نقشها

sasan69
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۵۳
امیر،من و پسرعموم(سهیل) هم هستیم :3:

Linorth
پنجشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۸, ۰۸:۵۷
اقا من هم هستم...

Special Pegasus
پنجشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۸, ۱۱:۵۸
آقاپس کی شروع می شه این مافیا:1: