PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Arvish FC

mashkook
شنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۸, ۲۳:۰۰
سلام به همه خاطره نویسان و دوستان عزیز...
دسته 6 رو در اولین فصل حضورم قهرمان شدم و به دسته ی بالاتر آمدم و احتمال قهرمان شدنم توی این دسته هم زیاده و بسیار امیدوارم كه به دسته ی چهار برم.هدفم فعلا بازیكن سازی هست چون دوست ندارم كه به دسته ی بالاتر صعود كنم و فقط زنگ تفریح باشم.دارم سعی می كنم كه تمامی اصول نوشته و نا نوشته رو به كار بگیرم كه بتونم موفق باشم.البته جا داره از همه ی بچه های سایت بابت راهنماییاشون تشكر كنم و انشالا بتونم منم علم هتریكیی رو كه بدست میارم به دیگر كاربران ایرانی انتقال بدم تا ذكاتش رو داده باشم.:wink3:
امیدوارم تا پایان این فصل بتونم تواناییه خط هافبكم رو به درجه 11 برسونم كه دسته 4 هم بتونم قدرتمند ظاهر بشم.البته یه فكرایی هم برای خطوط دیگه دارم.كه انشالا بوقتش اینجا انتقال میدم...:shades_smile:

mashkook
سه شنبه ۱۴ مهر ۱۳۸۸, ۱۹:۰۶
عرض شود كه یك دروازبان خوب خریدم كه از نظر اخلاقی مناسب هست و میتونه از نظر تجربی هم به تیم كمك كنه.

باید خط دفاعیم رو هم چند هفته ی دیگه ترمیم كنم چون این خط دفاع فقط در حد همین دسته هست ونیاز به 3 مدافع با قدرت خوب یا بالاتر نیاز دارم كه در حال تامین بودجه هستم كه حدود 7 میلیارد نیاز دارم...
نگاه كلیم هم نسبت به این فصل اینه كه احتمال 80 درصد در گروهمون اول میشیم اگه خدا بخواد.

mashkook
يکشنبه ۱۹ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۱۵
امروز یك هافبك 18 ساله كه توانمند شده بود رو به خاطر جنبه ی سود دهیش فروختم و یك بازیكن 17 سال و 50 روزه رو با بازی سازی عالی خریدم كه تمرین بدم... اگه مشكلی پیش نیاد می تونه بازیكن خوبی برای تیم ملی زیر 20 سال چك بشه... از خریدهایی كه 2 هفته ی پیش كردم زیاد راضی نیستم و اگه یك لول بازیكنها پیشرفت كنند میزارمشون واسه فروش كه انشالا این لطف در آینده ی نزدیك شامل حال تیم بشه و درآمدش رو صرف طرح های دراز مدت بكنم.

mashkook
دوشنبه ۲۰ مهر ۱۳۸۸, ۲۰:۴۵
اوففففففف:| از دست این روزگار...
لپ تاپ نازنینم مشكلدار شده... گرافیك كارتش نیم سوز شده:))
الان با سیف مود بالام.... صدا نداره اما همچنان كار می كنم چون اصلا نمی تونم پای پی سی نباشم... اعتیاد شدید پیدا كردم حتی ازون قدیما هم بیشتر...
یادش نه بخیر... 1 دبیرستان كه بودم روزی 3 ساعت می خوابیدم.... یه ای اس پی بود به اسم فرزانگان... سال 82 هكش كردم به ساده ترین روش و كل اكانتهای 1 سالش رو داشتم و 24 ساعت آنلاین بودم...این باعث افت تحصیلی شدیدم شد... دورانی بود... گذشت....
و این نیز بگذرد....
دلم برا اهواز تنگ شد...

mashkook
شنبه ۲۵ مهر ۱۳۸۸, ۰۵:۲۲
امروز سالگرد ورودم به این كشوره... 757 روزه كه از ایران خارجم...

mashkook
يکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۸۸, ۱۴:۲۴
781
روزگار چقدر سخت میگذره... این روزا بد از اون اتفاق تلخ(۷۰۰$) که افتاد اوضاع خیلی‌ بد شد... حالا هم حس خوبی‌ ندارم چون میدونم کسی‌ مرده اما به من نمیگن کی‌ مرده... امیدوارم که همه چیز به خیر بگذره

mashkook
سه شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۰۹
این هفته تیمم برد و هفته ی دیگه رسما به دسته بالاتر صعود خواهم كرد و از این بابت به خواسته ی خودم رسیدم و بازیكنان جوانم هم به خوبی پیشرفت كردن و زندگی هتریكی داره به خوبی پیش میره.
زندگی شخصی هم به لطف خدا كه خودش می دونه چقدر دوسش دارم همه چیز خوبه و از زندگیم راضیم...
راستی یادم باشه كه بلاخره رفتم پراپر و از نظر درسی هم خوب پیشرفت كردم خدا رو پ1000 مرتبه شكر...

mashkook
دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۸۸, ۰۶:۴۷
عرض شود که ماهم دسته چهاری شدیم.
دستهٔ چهار گروه 32 که خیلی‌ هم گروه دشواری هست...خدا به خیر کنه
باید از اینجا هم کوچ کنم برم توی دسته سه و چهاری ها... دوستان خوش گذشت...ایشالا شما هم بیاید دسته ۴

mashkook
سه شنبه ۲۴ آذر ۱۳۸۸, ۱۵:۲۱
ممنون از دوستانی که لطف کردند و هتریک نوشته‌های منو انتقال دادند به اینجا. و یه سلام گرم هم باید عرض کنم خدمت دوستان جدید...
دسته چهاری سلام