توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسته 3 گروه چهار
Hattrick
جمعه ۲۵ خرداد ۱۳۸۶, ۰۱:۰۲
دسته 3 گروه 4
Vahid
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۸۶, ۱۶:۱۴
سلام من وحید هستم با تیم FC vahid از گروه 4 دسته سومی ها
HaryAMID
جمعه ۲۹ تير ۱۳۸۶, ۱۳:۲۰
سلام بر قهرمان جهان FC Vahid :crazy:
Lord Milad
شنبه ۲۱ مهر ۱۳۸۶, ۱۶:۰۵
عید سعید فطر را بر شما تبریك عرض مینمایم...
arminak
چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۶, ۲۰:۲۹
غف
Lord Milad
سه شنبه ۶ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۵۹
اخه من اینجا چی بنویسم وقتی هیچ كس اینجا نیست كه جوابم بده...
Lord Milad
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۴۷
هیچكس نیست اینجا رو یه رونق بده؟
Nillo
يکشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۴۲
آقايون گروه براي اختصاص صفحه براي گروهتان در هفته نامه پارس هتتريك اخبار گروه را به اينجانب پخ بزنيد
در ضمن موضوع پيام شماره گروه باشد مثلا: Iv.11
با تشكر
سردبير هفته نامه پارس هتتريك
miyuner
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۴۴
سلام دوستان من یه تاپیك راه انداختم به اسم كانون هواداران استقلال ,خوشحال میشم بهش سر بزنید
Lord Milad
جمعه ۹ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۲۱
از بچه های این دسته هیچكس تو هتریك ایران نیست؟
mekil
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۱۹
در topic دیگر مباحث در هت تریک ایران در قسمت گردهمایی اعضای تهرانی هتریک نظر خود را بگید و به همه دوستای خود خبر بدید..
Lord Milad
چهارشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۳۰
چچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ چچچ.
یكی بیاد.
Ali
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۱۰
خوب این فصلم مثل اینكه ما در خدمتتونیم
Lord Milad
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۳۰
سلام آقا علی...
چه عجب یكی اومد تو گروهمون كه به اینجا یه سر بزنه.
تبریك میگم.
گروه سختی افتادی .قبول داری؟
Lord Milad
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۳۴
منم كه 2 فصل تو این گروهم كه حقم سوم شدن بو ولی بخاطر اینكه اول فصل چند تا مساوی الكی دادم با اختلاف یك امتیاز در جایگاه سوم قرار گرفتم.
ولی این فصل با خرید 2 بازیكن خوب كه 45 میلیارد برام خرج ورداشت فصل جدید رو با امید كسب حداقل مقام دوم یا سوم شروع میكنم.
اسم تیمم همونطور كه از لوگوی تیم مشخص تهران بارسا است.
shokrikaraj
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۴۳
منم كه 2 فصل تو این گروهم كه حقم سوم شدن بو ولی بخاطر اینكه اول فصل چند تا مساوی الكی دادم با اختلاف یك امتیاز در جایگاه سوم قرار گرفتم.
ولی این فصل با خرید 2 بازیكن خوب كه 45 میلیارد برام خرج ورداشت فصل جدید رو با امید كسب حداقل مقام دوم یا سوم شروع میكنم.
اسم تیمم همونطور كه از لوگوی تیم مشخص تهران بارسا است.
میتونم بپرسم این خالی بندی كجایی بود؟؟؟
Lord Milad
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۴۸
میتونم بپرسم این خالی بندی كجایی بود؟؟؟
عزیزم میتونی بری به این آی دی و ببینی:
(1629860)
بی ادب خالی بندم خودتی.:ouaip:
shokrikaraj
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۵۰
عزیزم میتونی بری به این آی دی و ببینی:
(1629860)
بیادب خالی بندم خودتی.:ouaip:
اقا میلاد شوخی بود.(اگه ناراحت شدی ببخشید):good:
Lord Milad
سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۸۷, ۲۱:۵۹
میلاد جان شوخی بود.(اگه ناراحت شدی ببخشید):good:
ما چاكتیم یه لحظه قات زدم شما هم مارو ببخش.:good:
Arash_Askari
جمعه ۲۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۵۵
سلام به همه شما دوستان !!! :jesors: حداقل این فصل رو در خدمتتون هستیم !!! راستشو بخواین من داشتم Event ها رو می خوندم ، دیدم که بقیه دارن بازیکنایی رو میخرن که به اندازه کل تیم من TSI دارن !!! :wacko: خدا به خیر بگذرونه !!! دوستان خواهشا مراعات ما ضعیف ضعفا رو هم بکنینا !!! :tuffgong:اسم تیم من The North Stars هستش و بعد از 3 فصل تو دسته 4 بودن ، اومدم دسته 3 !!! البته یکم شانسی بود چون با اینکه تیم دوم ریتینگش 30 تا بالاتر از من بود ، ولی بهترین خط حمله و دفاع و بهترین گلزن مال من بود !!! هتریکه دیگه !!! تا بعد !!! :sad53:
Lord Milad
جمعه ۲۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۰
خوش اومدی آقا آرش گروه سختی اومدی بعید میدونم بتونی بمونی.
در هر صورت هر كمكی خواستی در خدمتیم.
Lord Milad
جمعه ۲۴ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۲
بالاخره این تایپیكم سروسامان گرفت(یه خورده).
Lord Milad
يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۷, ۰۲:۰۲
چیكاره اید تو بازیه اول؟
Arash_Askari
يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۵
هنوز معلوم نيست با چه تيمي بازي دارم ، ولي با خريدايي كه داشتم تونستم به جاي 4 تا بازيكن بالاي 33 سال ، بازيكناي زير 28 سال خوبي بگيرم كه باعث شد تو بازي دوستانه قبليم ريتينگم 20 تا بره بالا !!!
Lord Milad
يکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۳۷
هنوز معلوم نيست با چه تيمي بازي دارم ، ولي با خريدايي كه داشتم تونستم به جاي 4 تا بازيكن بالاي 33 سال ، بازيكناي زير 28 سال خوبي بگيرم كه باعث شد تو بازي دوستانه قبليم ريتينگم 20 تا بره بالا !!!
فكر كنم تنها رقیبت برای اینكه بتونی ششم جدول بشی و شانس داشته باش برای موندن دو تیم K.S Bojnourd و amirmaz هستند.
بجنگ با تمام توانت.
Ali
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۳۶
خوب از هفته آینده بازیها شروع میشه
.
منم كه با قویترین تیم این گروه یعنی یونتوس بازی دارم
.
قصد قهرمان شدن رو دارم ولی فعلاَ فكر صعود نیستم حالا تاببینیم تا آخر فصل چی پیش میاد
.
تا هفته دوم احتمالاَ یه 90 میلیاردی خرید میكنم ولی امسال بر خلاف سالهای دیگه میخوام به كاپ بیشتر بها بدم
Lord Milad
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۰۱
خوب از هفته آینده بازیها شروع میشه
.
منم كه با قویترین تیم این گروه یعنی یونتوس بازی دارم
.
قصد قهرمان شدن رو دارم ولی فعلاَ فكر صعود نیستم حالا تاببینیم تا آخر فصل چی پیش میاد
.
تا هفته دوم احتمالاَ یه 90 میلیاردی خرید میكنم ولی امسال بر خلاف سالهای دیگه میخوام به كاپ بیشتر بها بدم
تیم های دیگه رو دست كم نگیر كه من خودم یكی از رقیب ها هستم.:shades_smile:
Ali
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۲۵
دست كم كه نمیگیرم
.
رقابت هم دوست دارم
Lord Milad
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۳۳
راند اول برگذار شد وهمه ی هم گرو هی ها بازی های خودشون رو بردن.
Arash_Askari
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۱۰
سلام !!!:jesors: هفته اول با تیم بجنورد بازی دارم که از اونجایی که این تیم خرید نداشته ، باید ریتینگش حدود ریتینگ آلتیدش مونده باشه و با این اوصاف ما حدود 20 - 30 تایی ریتینگ بیش تر داریم و برنده ایم !!! :friends: برای اینکه این فصل سقوط نکنیم نباید هفتم - هشتم بشم که احتمالش بالاست . پس پولامو واسه آخر فصل جمع می کنم تا با خرید یکی دو بازیکن خوف آخرای فصل بتونم تو بازی qualify برنده بشم !!! تا بعد !!! :sad53:
Lord Milad
پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۵۸
بهترین كار همینه كه شما كردی.
Lord Milad
شنبه ۱ تير ۱۳۸۷, ۱۰:۵۸
از فردا رقابت های لیگ برتر شروع میشه وتیم من از نظر فورم داغونه.
Ali
شنبه ۱ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۴۶
من این هفته رو جنرال رفتم و تیم رو فرم اومد!
.
فقط هر چی میگردم اون مهاجمی كه دلم میخواد گیرم نمیاد
.
قیمتها هم كه خیلی فضایی شده
Lord Milad
شنبه ۱ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۱۷
آره قیمت بازیكنا خیلی رفته بالا چون تقاضا زیاده.
K.S Bojnourd
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۰۶
سلام دوستان
من این فصل به طور اتفاقی صعود کردم ! حالا امیدوارم دوستان یکم مهمان نواز باشن :d
یک سوال داشتم من تقریبا 1 فصل دارم تمرین حمله میدم به محاجمام اما هیچ تغییری نکردن ! میشه یکی کمکم کنه ؟ ممنون می شم
Lord Milad
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۲۵
سلام دوستان
من این فصل به طور اتفاقی صعود کردم ! حالا امیدوارم دوستان یکم مهمان نواز باشن :d
یک سوال داشتم من تقریبا 1 فصل دارم تمرین حمله میدم به محاجمام اما هیچ تغییری نکردن ! میشه یکی کمکم کنه ؟ ممنون می شم
یه فصله تغییر نكردن؟
یه ذره درباره ی تیمت بنویس.
Arash_Askari
يکشنبه ۲ تير ۱۳۸۷, ۲۲:۴۳
سلام !!! :jesors: واللا ما نمی خواستیم این جوری ببریم !!! راست می گم !!! :uglylolmk4: آخه نباید تیمی که آخرفصل سقوط می کنه این جوری ببره !!! یه چیزی می گم از خنده روده بر شین !!! :lol2: تماشاگرا می گن که احتمالا بازی بعدی ما با آبادان یه بازی نزدیکه !!! امیدوارم که تو این بازی نزدیک ما بیش تراز 5 تا نخوریم !!! :img-tomato: در پایان هم باید بگم که تو صدربودن تو دسته 3 اونم فقط واسه یه هفته هم واسه تیم بی بضاعت ما افتخاره !!! :good:
تا بعد !!! :sad53:
Lord Milad
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۰۲:۲۷
خدایا بیچاره این بندینی میگه كه موتور هتریك مشكل داره شما ها ناراحت میشید:
تو رو خدا بازی رو مقایسه كنید كه كی حقش برد بود:
Tehran Barca
Player rating and team formation
Team Attitude Normal
Tactic Attack in the Middle
Tactic skill excellent
Midfield passable (very high)
Right Defence excellent (low)
Central Defence outstanding (very low)
Left Defence passable (low)
Right Attack weak (very low)
Central Attack poor (high)
Left Attack poor (very high)
amirmaz
Player rating and team formation
Team Attitude (Hidden)
Tactic Normal
Tactic skill (no tactic)
Midfield weak (very low)
Right Defence inadequate (very high)
Central Defence passable (low)
Left Defence inadequate (high)
Right Attack inadequate (low)
Central Attack passable (low)
Left Attack inadequate (very low)
آقا علی وآقا آرش شما بگید كی حقش بود؟
درضمن من تو هتریك پلی نگه كردم 9 موقعیت گل تیمم داشت ولی یدونشم گل نشده ولی تیم حریف 2 تا داشت كه هردو گل شده.بهنظر شما من كجای تیمم ضعف داره(به جز دروازبان)؟
Ali
دوشنبه ۳ تير ۱۳۸۷, ۰۷:۲۴
خوب ما هم در غیبت 2 تا از بازیکنامون مساوی کردیم
.
تهران بارسا که خیلی عجیب نتیجه رو واگذار کرد
.
حالا دیگه باید هر جور شده یه مهاجم بخرم
K.S Bojnourd
چهارشنبه ۵ تير ۱۳۸۷, ۱۸:۴۴
یه فصله تغییر نكردن؟
یه ذره درباره ی تیمت بنویس.
تقریبا یک فصل میشه
یعنی چی در مورد تیمم بنویسم ؟؟ میشه توضیح بدی نگرفتم منظورتو
Arash_Askari
دوشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۱۹
آقا ما نمی خواستیم !!! :rastapop: خودش شد !!! :7: اصلا قد این حرفا نیستیم !!! :uglylolmk4: آخه کی باور می کنه ما آبادان رو بردیم ؟؟؟ هان ؟؟؟ از تمامی دوستان خواهش می کنم به این بردها که سراسر شانسی هستن عمرا توجه نکنن و ترکیب معمولیشونو بچینن !!! البته قبل از همه چیز سلام !!! :sors: تا بعد !!! :sad53:
Lord Milad
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۳۲
تقریبا یک فصل میشه
یعنی چی در مورد تیمم بنویسم ؟؟ میشه توضیح بدی نگرفتم منظورتو
من به شما پیشنهاد میكنم برید تو كتابخونه این سایت و آموزش هتتریك قسمت تمرین رو بخونید اگه سوالی داشتید من درخدمت شما هستم.
:2:
Lord Milad
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۳۵
:آقا ما نمی خواستیم !!! :rastapop: خودش شد !!! :7: اصلا قد این حرفا نیستیم !!! :uglylolmk4: آخه کی باور می کنه ما آبادان رو بردیم ؟؟؟ هان ؟؟؟ از تمامی دوستان خواهش می کنم به این بردها که سراسر شانسی هستن عمرا توجه نکنن و ترکیب معمولیشونو بچینن !!! البته قبل از همه چیز سلام !!! :sors: تا بعد !!! :sad53:
ما شاا...
عالیه پسر همینطوری پیش برو به این شانس نمی گن به این میگن بیكفایتی مسو لین سایت كه موتور چرتی رو گذاشتن اصلا من نمی دونم چرا اینا اون قبلیه رو ورداشتن یكی دیگه جاش گذاشتن...:tigi:
Lord Milad
پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷, ۲۱:۳۷
ما تو دوتا بازیه اخیرمون نتیجهی بسیار بدی رو گرفتیم و من به این نتیجه رسیدم كه یه حمله جای هافبك جایگزین كنم وبه همون تركیب 2-4-4 برگردم و هافبكمون رو 30 میلیارد فروختیم و جاش یه مهاجم مایتیكال خریدیم كه بعید میدونم كسی لنگش رو تو لیگ ما داشته باشه.
Ali
شنبه ۱۵ تير ۱۳۸۷, ۰۷:۲۸
چقدر دستمزد میگیره؟
.
من چند هفتس دنبال همچین مهاجمی با سن مناسب و حقوق زیر 1 میلیارد میگردم ولی پیدا نكردم
Lord Milad
شنبه ۱۵ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۲۹
چقدر دستمزد میگیره؟
.
من چند هفتس دنبال همچین مهاجمی با سن مناسب و حقوق زیر 1 میلیارد میگردم ولی پیدا نكردم
870 تا .
چون حقوقش زیر 1000000 بود خریدم
Arash_Askari
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۲۹
با سلام !!! مثه اینکه امروز قراره رکورد 15 بازی بدون شکست و 8 برد پشت سرهممون قطع بشه !!! :sad: از برادر عزیز تهران-بارسا تمنا داریم به بچه های تیممون رحم کنه !!! ایشاللا تو بازی برگشت ما هم جبران می کنیم و اون بازیکن خوفی رو که قراره نیم فصل بخریم و تو زمین بزاریم رو یه کاریش می کنیم !!!:blush2:
Lord Milad
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۲۷
با سلام !!! مثه اینکه امروز قراره رکورد 15 بازی بدون شکست و 8 برد پشت سرهممون قطع بشه !!! :sad: از برادر عزیز تهران-بارسا تمنا داریم به بچه های تیممون رحم کنه !!! ایشاللا تو بازی برگشت ما هم جبران می کنیم و اون بازیکن خوفی رو که قراره نیم فصل بخریم و تو زمین بزاریم رو یه کاریش می کنیم !!!:blush2:
آرش جون شما این طور كه دارید پیش میرید ما رو هم میبرید ولی منم به برد این بازی بسیار احتیاج دارم.
:stinker:
تا بعد بازی بای......
Lord Milad
يکشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۲۸
خوب...
این هفته رو بالاخره بردیم...
درضمن خودمونیما چه جدوله خفنی داریم ما هیچی توش قابل پیش بینی نیست چون هرتیمی میتونه خودنمایی كنه.
Ali
دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۷, ۰۹:۱۳
منم كه خط حمله ی خیلی ضعیفی دارم باید هرچه زودتر یه فكری واسش بكنم
Lord Milad
سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۵۹
منم كه خط حمله ی خیلی ضعیفی دارم باید هرچه زودتر یه فكری واسش بكنم
آقا علی شما هم دفاع تمرین میدید؟
Lord Milad
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۵:۱۰
درضمن بچه ها یادم رفت بگم:
فهمیدی من ساپورتر دار شدم؟
خیلی حال میده جون بچه هام...
K.S Bojnourd
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۰۴
من فکر می کنم بچه ها یکم جدی گرفتید ! بابا بی خیال چه خبره ! یکم انصاف داشته باشید , مثلا" اول فصل خواهش کردم یکم رعایت حال جوونارم بکنید . حالا میبرید نوش جونتون لا اقل یکی دو تا سه تا نه اینکه 4 تا به بالا بزنید به هر حال فکر آبروی ماهم باشید فردا یکی ببینتمون بیرون بگه این همونکه 4تا 4تا گل می خوره !! خدارو خوش نمیاد نکنید این کارارو عاقبت نداره
Arash_Askari
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۴۵
درضمن بچه ها یادم رفت بگم:
فهمیدی من ساپورتر دار شدم؟
خیلی حال میده جون بچه هام...
با عرض سلام علیکم !!! :jesors: تبریک می گم !!!:icon_bravo: چه طوری شما ساپورتر دار شدی ؟؟؟ کوپن داشتی یا تو بازار سیاه خریدی ؟؟؟ :acute: ما هم خیلی دوس داریم ساپورتر دار شیم !!! ولی نمی دونم کدوم دستای پشت پرده با اینکه تیممون بی برو برگرد قوی ترین تیم تاریخ هتریکه ولی بهمون ساپورتر نمی دن !!! :uglylolmk4:
Arash_Askari
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۵۱
ما هم که اولین شکستمونو متحمل شدیم ، این هفته هم باید بازیمونو ببریم تا آخر فصل امید داشته باشیم تا پنجم شیشم بشیم !!! تو جام حدفی هم زدن دفاعمونو فلج کردن که خدا به زمین گرم بزندشون !!! دوستان فصل خوبی بود ولی این مدافعه 4 هفته مصدوم شد و با این اوصاف ما رفتنی هستیم !!! کاری ندارین ؟؟؟ بابای !!!
Lord Milad
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۷, ۱۳:۰۹
ما هم که اولین شکستمونو متحمل شدیم ، این هفته هم باید بازیمونو ببریم تا آخر فصل امید داشته باشیم تا پنجم شیشم بشیم !!! تو جام حدفی هم زدن دفاعمونو فلج کردن که خدا به زمین گرم بزندشون !!! دوستان فصل خوبی بود ولی این مدافعه 4 هفته مصدوم شد و با این اوصاف ما رفتنی هستیم !!! کاری ندارین ؟؟؟ بابای !!!
اینقدر نا امید نباش...
ساپورترم آیدین( Dangerous boy) برام گرفته.:1:
Lord Milad
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۱۶:۳۲
اگه بازی امروز رو ببرم كه بازیه سختیه برای من چون فرم بازیكنام بسیار پایینه خودم رو 2 رده می تونم بالا بیارم و می تونم دوباره مدافع قهرمانی باشم.
Lord Milad
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۱۰
واقعا نتیجه های عجیبی تو همه ی بازی ها به غیر از بازیه K.S Bojnourd رقم خورد و این موضوع فقط بخاطر موتور بازی هاست كه خدا میدونه كی می خواد درست بشه.
واقع برای سران هتتریك متاسفم كه با این همه ادعا موتور قبلی رو ورداشتن و یه موتوری گذاشتن كه هیچ چیز رو جز بی منطقی و بی عقلی اونا رو می رسونه.
این هفته ام به پایان رسید وبازم حق به حق دار نرسید.
Arash_Askari
شنبه ۲۹ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۲۳
سلام علیکم !!! :jesors: دوستان من دیگه ایمان آوردم که موتور هتریک معرکه هست !!! واقعا هتریک شاهکار کرده !!! من می خوام برا دور بعد مربی گری تیم ملی کاندیدا بشم ، چون انگار این موتور خوب به من ساخته !!! طرف ریتینگش 2000 برابر ما هم باشه باز هم ما می بریم !!! :uglylolmk4: خدا به هتریک خیر بده که دل جوونای مردم رو شاد می کنه !!! راستی تو رو خدا بچه ها بی خیال مدافعای ما شین !!! 2 تا دیگشونم که فلج کردین !!! تا بعد !!! :sad53:
Ali
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۰۷:۴۴
خوب تو هفته ای كه مسافرت بودم واقعاَ باخت عجیبی آوردم
این موتور هتریك هم دیگه شورشو درآورده
حالا ببینیم بازی امروز رو با آقا رضا چكار میكنیم
Lord Milad
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۱۵
به احتمال زیاد بازی امروز رو ببریم البته اگه این موتوره بازم یه حالی به ما نده.
ولی فكر می كنم این هفته زیاد چیزه عجیبی نبینیم تو نتیجه ها البته اگه ببنیمم دیگه من كه عادت كردم متاسفانه.
Ali
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۱۱:۳۲
آقا علی شما هم دفاع تمرین میدید؟
نه فعلاَ تمرین خاصی ندارم
ولی 5 هفته دیگه دروازبانی
Lord Milad
يکشنبه ۳۰ تير ۱۳۸۷, ۲۰:۵۷
این هفته همون طور كه پیش بینی كردم اتفاق عجیبی خوشبختانه نیوفتاد واونطور كه بید میشد شد وبچه ها به نظر من به حق خودشون رسیدن.
ولی دركل بازم نابرابری تو بازیا دیده میشد ولی بازم این قدر نبود كه نتیجه رو به نفع كسی دیگه ای رقم بزنه.
گروه ما همونطور كه ژیش بینی میكردم واول فصل گفتم خیلی قرقاطی هستش و تنها تفوت امتیاز صدر جدول با رده ی ششم تنها 2 امتیاز هست یعنی هر 6 تیم شانس قهرمانی رو دارن البته به شرط شایستگی.و به نظرمن به این میگن رقابت خوب.
ومن تا اونجایی كه دسته سه ها رو دیدم هیچ كدوم مثل گروه ما قوی نیستند حتی من دسته 2 رو هم نگاه كردم چند تیم كه اسمشون رو نمی برم از چند تا از تیم های دسته دومی هم قوی ترین چه از نظر ریتینگ وچه از نظر بازیكن...
اینم شرح من درباره ی هفته پنجم...
Ali
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۰۷:۳۶
بازیها خیلی نزدیك به هم هستش و حسابی من با این موضوع حال میكنم
.
در مورد قهرمانی به نظر من فقط 2 تیم شانس قهرمانی رو دارن درسته كه بازیها نزدیك بهم هستش ولی تیمها از حداكثر توانشون استفاده نمیكنن
Lord Milad
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۱۶
حالا به نظر شما كی قهرمان میشه آقا علی و یا شانس كیا بیشتر واسه قهرمانی؟(بی پرده بگید لطفا)
بله نزدیكیه بازی ها باعث قشنگ شدن و با استرس دنبال شدن بازی های بعد میشه و تا این حدش خوبه ولی نه اینكه باعث باخت تیمی كه حقش نیست بشه.
K.S Bojnourd
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۱۲:۵۷
خوب 3 تا خوردن از بارسا اونم تو خونه حریف فكر كنم یه پیشرفت به حساب بیاد !! آره واقعا" گروه خفنیه من دفعه قبل كه دسته3 بودم انقدر فاجعه نبود اصلا" فكر نمی كردم اینجوری تارومار شم !
اما به نظرم میلاد تیمت یه جاش میلنگه كه خوب نتیجه نمی گیری . تو بازیه با منم باید بیشتر گل می زدی ... دیگه خودت استادی امیدوارم مشكلاتت حل بشه
Ali
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۱۴:۴۹
2 تا تیم آبادانی شانس قهرمان شدن رو دارن(جدا از تعصب)
البته این به این معنا نیست كه باقی تیمها ضعیف هستن نتایج نشون میده كه سطح بازیها خیلی بالاست
Lord Milad
دوشنبه ۳۱ تير ۱۳۸۷, ۱۹:۱۳
خوب 3 تا خوردن از بارسا اونم تو خونه حریف فكر كنم یه پیشرفت به حساب بیاد !! آره واقعا" گروه خفنیه من دفعه قبل كه دسته3 بودم انقدر فاجعه نبود اصلا" فكر نمی كردم اینجوری تارومار شم !
اما به نظرم میلاد تیمت یه جاش میلنگه كه خوب نتیجه نمی گیری . تو بازیه با منم باید بیشتر گل می زدی ... دیگه خودت استادی امیدوارم مشكلاتت حل بشه
درست میگید تیمم یه جاش میلنگید و من فكر می كنم از حملش باشه وبه خاطر همین 2 هفته پیش یه حمله Mythical خریدم كه داره یواش یواش تیمم رو سروسامان میبخشه.ولی چون الان فرمش poor هستش هنوز نتونسته خودش رو نشون بده بذار تا 2 سه هفته دیگه بره بالا اون موقع آقا علی هیچ شانسی برای صعود به آبادانی ها نخواهد داد.ودلیلم دارم دلیلش اینكه:
Team Pld W D L GF GA ± Pts
1. Abadan Refinery 5 3 1 1 15 - 6 9 10
2. Eleanor 5 3 1 1 13 - 5 8 10
3. AbadaN.PFC 5 3 0 2 15 - 7 8 9
4. The North Stars 5 3 0 2 10 - 15 -5 9
5. Juventus IR 5 2 2 1 10 - 5 5 8
6. Tehran Barca 5 2 2 1 6 - 3 3 8
7. amirmaz 5 1 0 4 6 - 11 -5 3
8. K.S Bojnourd 5 0 0 5 2 - 25 -23 0
بهترین دفاع رو چه تو ریتینگ وچه تو تعداد گل دارم و خط میانمم با اینكه 2 تا هافبك دارم برابری می كنه با 3 تا هافبك تیم های قوی از نظر هافبك و از نظر حمله هم فكر نكنم تا دو هفته دیگه كه فرم بازیكنم بره بالا كسی حریفم چون تمام تیم های قوی تو گروه ما با 3 تا دفاع بازی می كنن واین همون چیزی هست كه باعث قوی شدن تیم من میشه.
در ضمن یه نویدم به بچه ها مخصوصا آقا علی كه فكر می كنم رقیب خوبی واسم هست بدم كه میخوام یه دفاعه وسطه سوپر نچرال به تیمم اضافه كنم تا دیگه كسی نتونه از دفاع من بگزره...:good:
Ali
سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۲۹
خوب خوشحال میشم كه دفاع هم میخوای بخری چون منم اونوقت باید تنبلی رو كنار بزارم و یه فكری واسه 60 میلیارد بودجه ای كه دارم بكنم و خط حمله و دفاع رو تقویت كنم
.
.
سیستم بازی من هم توی بازی های حساس شناوره اصلاَ روی دفاع 3 نفره حساب نكن به خصوص كه من و تو 2 هفته پشت سر هم با هم بازی داریم
.
.
بازی خیلی حساسی میشه
Arash_Askari
سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۰۲
سلام دوستان !!! این هفته بد جوری باختیم !!! خیلی بد !!! درسته که تیم حریف از ما خیلی قوی تر بود ، ولی حق ما هم 8 تا نبود !!! فکر می کنم چون دفاع وسطم مصدوم بود و بازیکن ذخیره اون فقط 1 ستاره گرفت ، این شد نتیجه !!! به هر حال من تمام سعی خودمو می کنم تا تو این لیگ بمونم !!! حالا چه تمام بازیا رو موتز برم چه پیک !!!
Lord Milad
سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۲۸
درسته آقا علی بازیه حساسیه ولی 60 میلیاردم بودجه ی زیادی برای تقویت كردن دو پست نیست وچون تو سطحی بالایی هستیم این رو میگم ها یه موقع ناراحت نشی...
ولی تا بازیه ما دو تا شروع نشده هركاری می تونی انجام بده كه من آماده هستم كه باهات با تمام قوا بازی كنم البته اگه یه وقت مصدوم اساسی ندیم...
Ali
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۰۷:۲۷
خوب تو یه كل كل زدیم 60 میلیون رو دادیم 1 بازیكن خریدیم!
.
امیدوارم ارزش داشته باشه
Lord Milad
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۱۵
خوب تو یه كل كل زدیم 60 میلیون رو دادیم 1 بازیكن خریدیم!
.
امیدوارم ارزش داشته باشه
مایتیكال هستش؟
خیلی گرون خریدیش ولی فكر میكنم بازیكن خوبی باشه.:blush2:
Ali
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۳۸
مایتیكال هستش؟
خیلی گرون خریدیش ولی فكر میكنم بازیكن خوبی باشه.:blush2:
نه سوپرنچرال هستش :sad:
.
آره خیلی گرون خریدم ولی تو كل كل كم نیاوردم
Lord Milad
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۶:۴۵
نه سوپرنچرال هستش :sad:
.
آره خیلی گرون خریدم ولی تو كل كل كم نیاوردم
خیلی گرون خریدیش هیچ خبر داری حداقل 10 میلیارد از بازار كمتر خریدی ولی مگر اینكه پاسش بالای پاسیبل باشه؟
بجای این میتونستی 2 تا ورلد كلس بخری و هم دفات رو بهتر كنی و هم حمله ات رو...
Ali
چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۰۴
حالا تا ببینیم تو بازی چندتا ستاره میگیره
.
من كه بهش امیدوارم
lampard
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۰۷:۴۲
با سلام خدمت دوستان دسته 3: تو جام حذفی افتادم با یكی از هم گروه های شما یوونتوس ای ار اولا بچه های اطلاعات عملیات چه خبرای دارن(: دوما بهش بگید میبرمش(: ارههههههههههههههههههههههه هههه
Ali
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۳۵
من كه دیروز جام حذفی رو به طرز عجیبی باختم
.
نمیگم كه باید میبردم ولی 7 تا گل نباید میخوردم
.
البته تیم حریف موتز رفته بود و من پیك ولی با این وجود 7 تا خیلی عجیبه
lampard
پنجشنبه ۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۴:۳۵
منو میشناسی علی اقا؟ 3 فصل پیش با هم تو حذفی بازی كردیم البته خفن باختم.بعدش به تیم صنعت نفت 9 تا زدم شما هم منو نفرین كردی من برگشتم دسته4(:
roozbehk
جمعه ۴ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۲۶
من كه دیروز جام حذفی رو به طرز عجیبی باختم
.
نمیگم كه باید میبردم ولی 7 تا گل نباید میخوردم
.
البته تیم حریف موتز رفته بود و من پیك ولی با این وجود 7 تا خیلی عجیبه
سلام علی خان.
من صاحب همون تیمیم که از شما برد. من هم موندم چرا همچین نتیجه ای گرفتم. دیگه خیلی میخواستم به خودم امید بدم 7 تا گل میخوردم 2 تا میزدم. ولی اینکه 7-0 بتونم ببرم تا سال 2345 شمسی به مغزم نمیرسید.
حالا یه سوال برام پیش اومده. شما گفتید تیم من تو موتز رفته بود!!! تیم شما هم تو پیک!!! میشه یه توضیح کوچیک در اینمورد بدید.
به هر حال حیف بود تیم شما توسط تیم من حذف بشه. چون تیمتون واقا سر تر از من بود.ولی دیگه تو بازی بعدی هیچ شانسی ندارم. با تیم لیگ برتری Ajax Persia بازی دارم.
Ali
شنبه ۵ مرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۳۶
منو میشناسی علی اقا؟ 3 فصل پیش با هم تو حذفی بازی كردیم البته خفن باختم.بعدش به تیم صنعت نفت 9 تا زدم شما هم منو نفرین كردی من برگشتم دسته4(:
آره یادمه
.
من به تیمهای آبادانی تعصب دارم
.
صنعت نفت هنوز هم از دوستان خیلی خوب من هستش:1:
.
Ali
شنبه ۵ مرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۳۷
سلام علی خان.
من صاحب همون تیمیم که از شما برد. من هم موندم چرا همچین نتیجه ای گرفتم. دیگه خیلی میخواستم به خودم امید بدم 7 تا گل میخوردم 2 تا میزدم. ولی اینکه 7-0 بتونم ببرم تا سال 2345 شمسی به مغزم نمیرسید.
حالا یه سوال برام پیش اومده. شما گفتید تیم من تو موتز رفته بود!!! تیم شما هم تو پیک!!! میشه یه توضیح کوچیک در اینمورد بدید.
به هر حال حیف بود تیم شما توسط تیم من حذف بشه. چون تیمتون واقا سر تر از من بود.ولی دیگه تو بازی بعدی هیچ شانسی ندارم. با تیم لیگ برتری Ajax Persia بازی دارم.
همون مثل شیر بازی میكنیم و عین خیالمون نیست دیگه
.
درست حدس زدم یا نه؟
K.S Bojnourd
شنبه ۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۱۳
فكر كنم در حق منم نامردی شد . با تیم همشهریم كه دسته 4 بازی كردم با اینكه یه بازیكنش دقیقه 35 اخراج شد اما بعدش 2 تا خوردم !
lampard
شنبه ۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۷:۰۸
آره یادمه
.
من به تیمهای آبادانی تعصب دارم
.
صنعت نفت هنوز هم از دوستان خیلی خوب من هستش:1:
.
بابا تعصب:friends:
Lord Milad
شنبه ۵ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۱۷
بابا تعصب:friends:
بله تعصب.
منم ردا با یه تیم آبادانی بازی دارم كه امیدوارم تهرانی ها بر آبادانی ها در خونه ی حریف پیروز بشن علی رغم اینكه آقا علی با این مورد مشكل دارن(البته متوسطش خوبه)
Ali
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۰:۰۴
اتفاقاَ آقا رضا(آبادان پی اف سی) من رو با هتریك آشنا كرد و از قدیمی های هتریك ایرانه ولی خوب به دلیل مشغله زیاد نمیتونه به تیمش سر بزنه
Ali
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۵۳
نمیدونم تهران بارسا و آبادان چكار كردن كه تا دقیقه 80 بازی اینقدر سرده و هنوز مساویه
.
منم كه 3-1 جلو هستم
Lord Milad
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۰۳
علی جان بازی رو 2-0 بردم هفته ی دیگه با شما بازی دارم خودت رو آماده كن كه دارم میام تا یه بازی قشنگ باهات انجام بدم.
Ali
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۰۵
حتماَ بازی قشنگی میشه ولی 2 گل تو 2 دقیقه آخر!!!!!؟؟؟؟؟
.
حالا تا ببینیم هفته بعد چی میشه
Lord Milad
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۱۱
حتماَ بازی قشنگی میشه ولی 2 گل تو 2 دقیقه آخر!!!!!؟؟؟؟؟
.
حالا تا ببینیم هفته بعد چی میشه
آقا علی حرفت بهم برخوردا منم میتونم درباره ی بازیای شما این طوری قضاوت كنم.:ouaip:
درضمن اگه این موتور هتتریك درست كار می كرد من كمه كم 4 تا باید میزدم واطمینان داشته باش نمیذارم به راحتی از صدم بگذری و آبادانیها رو به شكست وا خواهم داشت.
Ali
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۱۵
آقا علی حرفت بهم برخوردا منم میتونم درباره ی بازیای شما این طوری قضاوت كنم.:ouaip:
درضمن اگه این موتور هتتریك درست كار می كرد من كمه كم 4 تا باید میزدم واطمینان داشته باش نمیذارم به راحتی از صدم بگذری و آبادانیها رو به شكست وا خواهم داشت.
آقا میلاد بهت بر نخوره كل كل دیگه حالا اگه دلخور میشی دیگه كل كل نكنم!
.
به هر حال دیگه به جای شكایت باید خودمون رو با موتور جدید وفق بدیم
Lord Milad
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۰
نه بهم برنخورد اتفاقا من عاشق كل كلم مخصوصا تیم مقابلم قوی باشه.
ولی فكر می كنم این 2 تا بازیه ما تكلیف قهرمان رو تا 80 درصد تعیین میكنه.
Ali
يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۲۴
پس حسابی سعی خودتو بكن
.
من كه نمیزارم ببری
.
منظرم موتز بیای تو زمین
Lord Milad
جمعه ۱۱ مرداد ۱۳۸۷, ۰۱:۰۶
آقا علی دارم دقیقه شماری می كنم تا بازی شروع بشه و با نزدیك شدن به روز بازی احساس بهتری بهم دست میده....
Ali
شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۷, ۰۷:۴۲
امروز تیم رو یه نیگاه انداختم به غیر از دروازبان بقیه بازیكنان سر حالند.
.
فقط هنوز 2 دل هستم كه بازی رو پیك برم یا نرمال!
Lord Milad
شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۱۵
پیك بیا این طوری راحت تر بازی رو می برم ولی مطمعن باش كه من رو با تركیبی جدید خواهی دید آقا علی(دارم سرت رو شیره میمالم)...
Ali
شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۱:۴۲
امیدوارم كه بازیكن 20 میلیاردیت فروش ره و وقت كنی یه بازیكن واسه بازی با آبادان بخری!
Lord Milad
شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۲۵
بله امیدوارم...
فقط یه موضوعی رو میخواستم بگم اونم اینكه من امسال كنكور قرار هست بدم و نمی تونم زیاد چك كنم و ممكنه هر 2 یا 3 هفته یه بار یا نهایتش هر هفته 1 بار چك كنم و می خوام تیمم رو یه مقدار از دادن پول باببت حقوق بازیكنا راحت كنم و می خوام 2 تا از بازیكنای پر حقوقم رو بفروشم كه احتمالا دیدیشون و بجاشون 2 مگینیفیسنت بخرم كه هركدوم نهایتا 100 حقوق دارن بگیرم كه الكی پو ل ندم می خوام تو این مدتی كه نیستم یعنی حدودا 3 فصل ویا بیشتر هدف اصلیم موندن تو دسته 3 باشه ومهم نیست چندم بشم(7و8 نشم) و هدف دومم در آمد زایی باشه با تیم دومم كه همین الان بالای 50 میلیارد داره كه احتمالا تا 3 فصل دیگه اگه تمرین بكنن بالای 120میلیارد(اگه اتفاق خاصی تو قیمت بازیكنا ایجاد نشه) بعلاوه ی پول هایی كه از ورزشگاه در میارم فكر می كنم وقتی برگردم راحت از دسته 3 صعود كنم و تو دسته دومم بتونم بمونم.
البته من تا یه هقته ونیم دیگه كه یه چند تا كار دارم تو هتتریك هستم.
درضمن آقا علی برد در برابر شما برام اصلا مهم نیست چون اگه شما رو ببرم یا ببازم هدفم موندن تو دسته 3 هست و اصلا دوست ندارم برم دسته2 ولی قابل ذكر ست كه شما رو تو این بازی فردا خواهیم برد ولی هفته ی بعدش رو چون تو تیمم یه تغییراتی انجام خواهد شد رو نمی دونم.
Ali
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۰۸:۴۵
درضمن آقا علی برد در برابر شما برام اصلا مهم نیست چون اگه شما رو ببرم یا ببازم هدفم موندن تو دسته 3
این حرف قشنگه
.
بهتره كه مهم هم نباشه چون نمیتونی ببری
Lord Milad
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۰۶
خوب داریم به زمان موعود نزدیك میشیم و خبر رسیده كه طرفدارای تیم تهران بارسا از دیروز تو جایگاه نشستن وآماده ی دیدن بازی هستن.
Ali
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۲:۴۲
آخی
.
حیف كه با دل شكسته برمیگردن خونه!
Lord Milad
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۳:۴۷
آخی
.
حیف كه با دل شكسته برمیگردن خونه!
امیدوارم شما تو زمین ما وقتی برای با توپ دویدن داشته باشید.
درضمن به گوشم رسیده كه سران تیم آپادان ریفاینی تو ورزشگاه ما یعنی نو كمپ عواملی رو برای ترور من گذاشتن كه خوشبختانه من خودم چنان امنیتی رو حكم فرما كردم كه در عرض 2 ساعت همه رو گرفتیم واعدام كردیم(البته با حكم قضایی كه خودم دادم).
Ali
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۸:۵۴
زدی بازیكن ما رومصدوم كردی
.
طوری نیست ما با ذخیره ها هم بازی رو میبریم!
Lord Milad
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۱۹:۰۲
به همین خیال باش اولن بازیكن خودش رفت تو تبلیغات كنار ورزشگاه دوما ما هم بهترین دفاعمون رو از دست دادیم برای هفته بعد(3 كارته).البته این بازی رو بدون مشكل خواهیم برد ولی بازیه بعد احتمالا به جنجال كشیده خواهد شد.
Ali
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۰۱
این از بازی رفت
.
مطمئنن برگشت بیشتر میخوری
Lord Milad
يکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۷, ۲۰:۱۷
ولن اگه سابقه ی خود و من رو نگاه كنی چیزی نباید بگی دوم اینكه نسبت به من هیچ برتری نداشتی شما یه موقعیت گل داشتی گل كردی و من یه موقعیت گل داشتم وگل نكردم.
در هر حال بهت تبریك میگم درضمن بازیه رفت رو راحت تر میتونی ببری این رو بهت قول میدم چون من 2تا از بهترین بازیكنام رو دارم میفروشم و بهترین دفاعمم كارتی هست ونمی تونه بازی كنه.
درهر حال خداحافظ آقا علی تیمم روو به مدت یك سال كسه دیگه ای هدایت میكنه اگه صعود كردی چند فصل دیگه منتظرم باش كه بدنبال انتقام از شما میام بالا.
خداحافظ همگی تا 3 فصل دیگه....
Ali
دوشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۷, ۰۷:۱۹
هر جا میری موفق باشی
.
من فعلاَ تو دسته 3 میمونم
.
ریتینگ هامون كه اصلاَ قابل مقایسه نبود
.
به ستاره ها هم نگاه كنی متوجه برتری میشی
.
تازه با وجود روحیه بالای تیم دلم نیومد موتز برم و 7 إ 8 تایی گل بزنم
.
ولی در مورد سابقه حق داری من تا حالا اشتباهات زیادی داشتم كه خیلی عقبم انداخته
Ali
شنبه ۲ شهريور ۱۳۸۷, ۱۰:۰۸
از وقتی میلاد رفته اینجا خیلی خلوت شده
.
دیگه كسی نیست كه باهاش كل كل كنیم
Lord Milad
سه شنبه ۱۹ شهريور ۱۳۸۷, ۲۰:۲۶
سلام علیكم بعد از 1 ماه وخورده ای اومدم كه یه سری زده باشم در ضمن آقا علی باش تو دسته 3 تا منم بیام كل كل رو از سر بگیریم.
ولی خداییش تیمم داره نابود میشه اونی كه تیم رو گرفته نمیدونم داره چیكار می كنه.
S>A<H
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۸۷, ۲۰:۴۷
سلام به همگی من به اتفاق بازیكنان تیمم ورود خودمونو به این دسته گرامی میداریم .
باشد كه كل كلی سهت و نفس گیر با شما داشته باشیم .
Ali
دوشنبه ۸ مهر ۱۳۸۷, ۰۹:۱۸
وارد بد گروهی شدی
همه تیمها قوی هستن
Ali
دوشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۷, ۰۹:۴۵
اینجا چرا اینجوریه؟ آخرین پست مال فصل پیش بوده اونم خودم بودم!
پس بچه های این گروه كجان؟
AmatX
دوشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۷, ۱۱:۵۲
خوب سلام به همه ی بچه های این گروه :crazy:
بدین وسیله من ورود خودم رو به این گروه اعلام می کنم:yahoo:
گفتنی است که من برای لنگر اندازی دراز مدت به این گروه اومدم ! و امیدوارم تا مدت ها در این گروه بمونم !
امیدوارم این فصل لیگ لیگ جذابی برای همه ی هم گروهی های عزیز باشه :cool:
Ali
دوشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۷, ۱۵:۱۱
منم تازه به این گروه پرت شدم
Lord Milad
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۸۷, ۲۲:۴۲
سلام من بعد از چند ماه یه سری اینجا زدم با اینكه تیم دست خودم نیست دارم پیشرفت خوبی میكنم و وقتی كه برگشتم كولاك خواهم كرد.
به دوستان تازه وارد هم خوشامد میگم.
amir8741
چهارشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۷, ۱۸:۴۰
محمد حسين وضعت بد نيست هاا:1:
الان ديدم رده 4 اين گروهي:good:
Lord Milad
سه شنبه ۱۶ تير ۱۳۸۸, ۰۲:۳۱
سلام من اومدم كه بمونم...
بابا خیلی سوت وكور شده اینجا از دوستان عزیز هم كروهی میخوام بیان اینجا وپست بدن...
با اینكه من این فصل دارم میرم دسته 2 و دیگه اینجا رو ترك میكنم ولی بازم تا آخر فصل كلی مونده؟
Lord Milad
دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸, ۱۸:۴۳
ما كه داریم میریم اینجام هنوز سوت وكوره...
AmatX
دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸, ۱۹:۴۶
ما كه داریم میریم اینجام هنوز سوت وكوره...
خوب چي بگيم در مورد نتايج مسخره اين فصلمون بگيم ؟ :crazy:
Lord Milad
دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸, ۲۱:۱۲
مثلا چیاش مسخره بود(هر كی می بازه همین حرف رو میزنه)؟
بازیه حساس بین من و شماست.كه فكر كنم 3 یا 4 هفته دیگه است...
ولی من به شما پیشنهاد می كنم كه دست دوم نرید چون با این كار تیمتون رو یه فصل تو همه چی عقب میندازید
اگه دلیلش رو می خواید بدونید بگید تا بگم///
AmatX
سه شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۸, ۰۷:۵۷
منظورم از بازي مسخره اين بود MesInter 0 - 1 dehshir ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 235757296,231463005,236011116,231463010,236410638, 231463014,231463020,231463018,231463027&UpdateViewedReport=False) نه بازي كه با شما داشتم .
بله حساسترين مسابقه ليگ بازي من با شماست و اگر باز بدشانسي نيارم در اون بازي قهرمان مشخص ميشه.
من قصد سعود ندارم (قبلا" سعود زود هنگام تجربه شده !) و فقط كاپ رو مي خوام :1:
Lord Milad
سه شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۰۳
منظورم از بازي مسخره اين بود MesInter 0 - 1 dehshir ([Only Registered And Activated Users Can See Links] 235757296,231463005,236011116,231463010,236410638, 231463014,231463020,231463018,231463027&UpdateViewedReport=False) نه بازي كه با شما داشتم .
بله حساسترين مسابقه ليگ بازي من با شماست و اگر باز بدشانسي نيارم در اون بازي قهرمان مشخص ميشه.
من قصد سعود ندارم (قبلا" سعود زود هنگام تجربه شده !) و فقط كاپ رو مي خوام :1:
از این بازیا من در فصل قبل خیلی داشتم و موتور هتتریك روز به روز داره بهتر میشه...
Lord Milad
جمعه ۲۶ تير ۱۳۸۸, ۲۳:۲۲
تیم من چند مدت از نداشتن یه دروازبان ضعیف رنج می برد ولی امروز با خرید یه دروازبان خوب این مشكل رو حل كردم.
و برای دسته 2 یه مهاجم شش دنگه ی گل زن نیاز دارم تا خط حمله ام رو قوی تر كنم...
خیلی خوب اگه دوستان هم گروه حداقل یه نگاه به این تایپیك كنن واقعا كه...
Lord Milad
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۸۸, ۰۱:۱۳
بازم صدر جدول رو حفظ كردیم و داریم پرو بالمون رو برای صعود به دسته 2 باز می كنیم...
اینجا كه خیلی سوت و كوره حداقل تایپیك دسته 2 ها از اینجا خیلی بهتره...
mekil
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۸۸, ۱۲:۲۰
Armin Ansarian (253320031)
Iran 17 years and 42 days, Next birthday: 09-29-2009
Current skills
Keeper: 1/20 disastrous
Defending: 7/20 solid
Playmaking: 3/20 poor
Winger: 4/20 weak
Passing: 7/20 solid
Scoring: 3/20 poor
Set pieces: 2/20 wretched
Deadline: 07-23-2009 11:44
sbehdad
پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۶:۴۴
سلااااااااااااااااااام همگروهیااا!
من خوابگاهی شدم، و خوابگاهمون اینترنت نداره! وقتمم خیلی کمه. فقط در این حد که بیام نتیجه مو ببینم و مصدوما رو از ترکیب هفته بعد خارج کنم! قراره چندهفته بعد وضعمون بهتر شه. فعلاً حال کنید با این تیم گلابی من، تا بیام ببینم چه گلی به سرش بگیرم
mohammad_66
شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۷:۵۷
سلام به هم گروهیا
منم اومدم به این گروه.
امید است همتون له شدید
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.