توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : .::: کمیته انضباطی لیگ فانتزی :::.
هومن
پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۸, ۲۳:۵۰
این هم از تاپیک کمیته انضباطی لیگ فانتزی...
اعضای کمیته انضباطی که از افراد با تجربه و با سابقه انجمن انتخاب شده اند مسئول رسیدگی به شکایات تیم ها خواهند بود و همچنین در مواقع ضروری در مورد قوانین ، اختلافات و یا ابهاماتی که پیش خواهد آمد تصمیم گیری خواهند کرد!
اعضای کمیته انضباطی :
محمد رضا (M Corleone)
محمد
سینا (30n4)
هومن
امین (amin_michael5)
محمد (mamadshirazi)
کیان
'Mohammad
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۰۰:۰۵
من در مورد پرونده برباتوف اولین مراجع کننده این کمیته محسوب میشم :3:
به این شکایت رسیدگی کنید
محمد
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۰۸:۲۳
محمد و امیر هر کدوم ماجرا رو با ذکر سند شرح دهید ( خیلی جدی گفتم ؟ ) :3:
amirlefthand
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۰۸:۴۴
محمد و امیر هر کدوم ماجرا رو با ذکر سند شرح دهید ( خیلی جدی گفتم ؟ ) :3:
من میگم وقتی محمد رو این بازیکن بید زد 24ساعتش شده بود اگه حرفیم بره گفتن داشت باید توی همون 24 میزد
هومن
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۰۹:۰۲
همانگونه که محمد گفت ، دو طرف دعوا مستندات خود را به کمیته انضباطی ارائه بدهند!
(شامل پست هایی که زده شده و صحبت هایی که رد و بدل شده)
'Mohammad
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۰۹:۵۴
طبق قانون پست ویرایش شده هیچ ارزشی نداره مگر این که شخص در یه پست جدا گانه دیگه بدون ویرایش اعلام کنه
امیر برباتوف رو در لیستی که در ساعت 10:49 سه شنبه 12 آبان گذاشته اما این لیست رو همونطو که در عکس زیر هم میبینید ویرایش کرده این ویرایش مربوط به همان روز یعنی سه شنبه 12 آبان میباشد اما ساعتش معلوم نیست
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
من در ساعت 17:56 روز چهار شنبه 13 آبان برباتوف رو بدون هیچ ویرایشی بید زدم
اما به 2 دلیل شکایت کردم
1- این که اون پست ویرایشی امیر ساعتش معلوم نیست یعنی شاید 23:00 دوشنبه 12 بان ویرایش شده باشه شاید 18:00 و ....
2- اعتراف خود امیر که خیلی واضح گفته که هنوز 24 ساعت نگذشته و این یعنی بعد از ساعت 17:56 سه شنبه 12 آبان پستش رو ویرایش کرده و هم اینکه به یک خلاف دیگه اعتراف کرده که رائول رو ویرایشی به لیتسش اضافه کرده حالا این که واقعا رائول رو اضافه کرده یا برباتوف رو یا هرکس دیگه ای رو معلوم نیست و مهم نیست مهم اینه که اون پست ویرایش شدس و هیچ اعتباری نداره اینم نقل قول اعترافش :
ممد این بازیکن از دیروز توی لست من بوده اما بخاطر این که رائول رو توی ویرایشش گزاشتم الان باید بازم صبر کنم
نکن این کارو لطفا خطش بزن
'Mohammad
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۱۰:۰۸
این قانون شما چیزی چز شر و ور نیست بدیل این که در قسمت اطلاعیه های سازمان لیگ اعلام نشده
شما اگه هرفی داشتی همون موقع که من بید زدم بید میزدی وبه بهانه این که برای لیگ کار داری
این قانونیه که همه قبولش کردن و دارن
قانون رو هم در قسمت اطلاعیه نیمزارن
منم هرفی ندارم ولی کلی حرف دارم
شما هم میتونی فکر کنی بهانس
amirlefthand
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۱۰:۱۴
این قانونیه که همه قبولش کردن و دارن
قانون رو هم در قسمت اطلاعیه نیمزارن
منم هرفی ندارم ولی کلی حرف دارم
شما هم میتونی فکر کنی بهانس
اون بازیکن چه با ویریش پست من چه بدون ویرایش 24 ساعتش گذشته بود وعملا برای من بود حالا این که من دیر تاییدهیش رو اعلام کردم بخاطر این بود که وقت نداشتم دیروز اکثر بازیکنای48 ساعته رو تاییده رو اعلام کردم
حرفات رو با هومن و محمد بزن
'Mohammad
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۱۰:۱۷
اون بازیکن چه با ویریش پست من چه بدون ویرایش 24 ساعتش گذشته بود وعملا برای من بود حالا این که من دیر تاییدهیش رو اعلام کردم بخاطر این بود که وقت نداشتم دیروز اکثر بازیکنای48 ساعته رو تاییده رو اعلام کردم
حرفات رو با هومن و محمد بزن
جالبه خودت یه بار میگی هنوز نگذشته بعد میگی گذشته ؟
شما ساعت چند سه شنبه ویرایش کردی ؟ میتونی ثابت کنی قبل از ساعت 6 ویرایش کردی ؟
amirlefthand
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۱۰:۲۱
جالبه خودت یه بار میگی هنوز نگذشته بعد میگی گذشته ؟
شما ساعت چند سه شنبه ویرایش کردی ؟ میتونی ثابت کنی قبل از ساعت 6 ویرایش کردی ؟
من اون پست رو چند بار ویرایش کردم تا تمام بازیکنایی رو که توی همون حول و حوش بید زدم رو توی یه پست داشته باشم که پیدا کردنش بعدا برام راحت باشه حالا یه شیطنتی هم کردم ورائول رو بید زدم اما فقط رائول رو الانم برباتوف رو میخوامش ونمیتونم بی خیالش بشم
omid
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۰۱
این قانون شما چیزی چز شر و ور نیست بدیل این که در قسمت اطلاعیه های سازمان لیگ اعلام نشده
شما اگه حرفی داشتی همون موقع که من بید زدم بید میزدی وبه بهانه این که برای لیگ کار داری
این چه طرز صحبت کردنه؟؟؟
محمد با این نوع پست ها برخورد کنه
اول ویرایش و تذکر و بعد هم کارت
Linorth
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۰۲
اقا من مخوام به صورت ناشناس این هومن رو لو بدم :3:
این داره با همه دلال ها تبانی میکنه .. تازه دیروز هم دیدم یه چیزایی میریخت تو غذای رستوران تیم حریف !! :3:
محمد
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۱۲:۲۱
امیر اول سعی کن لحنت رو تغییر بدی و از کلمات مناسب تری استفاده کنی .
اینکه قوانین لیگ برای شما مفهومه دیگه ای میده به خودت مربوطه ولی هر تیمی توی لیگ موظفه قوانین بازی رو اجرا کنه و به اونها احترام بذاره .
در حالیکه تو تاپیک عنوان شده بود که لیست قیمت بازیکنها رو ویرایش نکنید شما چندین بار به این امر مبادرت ورزیدید که ژابی و رائول از این قبیلند .
بقیه هم لطف کنند و نظرشونو بگند تا به یک جمع بندی برسیم .
gattus
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۱۲:۲۶
از اونجا که نمیشه فهمید کی پست ویرایش شده و از اونجا که نمیشه به دیگران بی خود توهین کرد اگر بازیکن مجددا به مزایده گذاشته بشه خیلی بهتره البته بین این دوتا تیم!
black_shadow
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۱۲:۲۹
به نظر من اول خصوصی با هم صحبت كنن اگه به نتیجه نرسیدن اونوقت برن واسه مزایده.
black_shadow
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۱۳:۵۳
امیر جان.عزیز من.
درست صحبت كن.
Don M Corleone
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۱۴:۳۴
اولا اميدوارم كه از اين بحث ها كدورتي بووجود نياد !
==
اينكه قانوني گذاشته شده براي اينكه پست ويرايشي قبول نيست به اين علته كه يكنفر يكهو نياد پست ديروزش رو ويرايش كنه و دو ديقه بعد اعلام كنه 24 ساعت تموم شد ! اين قانون كاملا منطقي و مبرهن هستش ! و به نفع خودته و به نفع همس كه كسي فكر نكنه زيادي زرنگه !
اينم كه شما داغ ميكني دردي رو دوا نميكنه ... شما به جاي اينكه مستندات ارائه بدي فقط ميگي 24 ساعت گذشته !
اونطور كه قانون ميگه اون پست مذكور 12 اباني حضرت عالي ملغي است ! ولي خوب به نظرم دادگاه ميتونه بيشتر بررسي كنه تا هيچ كدوم از طرفين دعوي لطمه نبينن!
در نهايت راهي كه نوعي ميانجگري ريش سفيدي و اينا به حساب مياد ، همون مزايده مجدد بين دو تيم هست !
===
اينكه يكطرف قبل از اعلام حكم كميته انضباطي كوتاه بياد درست نيست ... چون حق خودش ميدونه و دلگيري باقي ميمونه و مشكل افرينه ... ظاهرا همه چيز تموم ميشه ولي اصل مشكل باقيست ... ما هم وظيفه خودمونو نصفه ول كرديم !
پس خواهشا قبل از اعلام نتيجه نهايي كميته انضباطي كسي كوتاه نياد !
هومن
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۱۵
کاربر «امیر» به دلیل توهین به سایر کاربران انجمن و زیر پا گذاشتن قوانین انجمن با نظر من و سینا
بمدت یکماه بلاک شد!!!
در مورد تیم میلان نیز در کمیته انضباطی تصمیم گیری خواهد شد!
black_shadow
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۴۲
هومن جان حالا به این شدت هم نباید برخورد میكردین
Linorth
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۱۷
کاربر «امیر» به دلیل توهین به سایر کاربران انجمن و زیر پا گذاشتن قوانین انجمن با نظر من و سینا
بمدت یکماه بلاک شد!!!
در مورد تیم میلان نیز در کمیته انضباطی تصمیم گیری خواهد شد!
هومن جان توی هر انجمنی که من رفتم برای توهین به کاربر بعد از تذکر ، اولین بار فقط به مدت یک هفته طرف بن میشه...
در صورت تکرار دوهفته بن میشه...و چنانچه بار سوم هم مرتکب تخلف بشه به طور دائم بن میشه....
این یک ماه برای بار اول واقعا زیاده روی هست...
هومن
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۲۳
هومن جان توی هر انجمنی که من رفتم برای توهین به کاربر بعد از تذکر ، اولین بار فقط به مدت یک هفته طرف بن میشه...
در صورت تکرار دوهفته بن میشه...و چنانچه بار سوم هم مرتکب تخلف بشه به طور دائم بن میشه....
این یک ماه برای بار اول واقعا زیاده روی هست...
هومن جان حالا به این شدت هم نباید برخورد میكردین
تشخیص نوع و میزان برخورد با مدیریت انجمن هستش!!!
Linorth
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۲۵
حیف بن شدن امیر زیاد برام مهم نیست (ناراحت نشو امیر جان حقیقته :p ) وگرنه یه چیزی بهت میگفتم هومن :D
gattus
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۴۰
هومن جان من میخوام یه چیزی بگم امیدوارم ناراحت نشی!
درسته که امیر توهین کرده ولی شما هم دیروز با سینا درگیر شدی و یه سری از توهینات هم بین 2طرف نسبت به دیگری رد و بدل شد!
فکر میکنم اگر قراره قانونی باشه برای همه باید باشه نه یک نفر!
امیدوارم تجدید نظر کنید!
هومن
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۱۲
هومن جان من میخوام یه چیزی بگم امیدوارم ناراحت نشی!
درسته که امیر توهین کرده ولی شما هم دیروز با سینا درگیر شدی و یه سری از توهینات هم بین 2طرف نسبت به دیگری رد و بدل شد!
فکر میکنم اگر قراره قانونی باشه برای همه باید باشه نه یک نفر!
امیدوارم تجدید نظر کنید!
من یه توضیحی میدم که امیدوارم این موضوع تموم بشه!
من دیروز با سینا جر و بحث کردم. یکسری صحبت ها هم رد و بدل شد. اما به هیچکس توهین نکردم!
سینا هم به من توهین نکرد ... گرچه لحن جالبی نداشتیم!!!
بالاخره ممکنه دوتا دوست هم با هم جر و بحث کنن...
این مورد رو امید بررسی کرد و مسئله تقریبا تموم شد!!!
همانگونه که از سینا دیروز خواستم که پستم رو گزارش کنه ، از امید هم خواستم باهام طبق قانون برخورد کنه!!!
و اما امیر...
این کاربر از دیشب شروع به بی احترامی و حتی توهین به مسئولان لیگ فانتزی و مدیران انجمن کرد که در چند نوبت توسط مدیر مربوطه و ادمین بهش تذکر داده شد و پستهاش پاک و ویرایش شد . اما باز هم تکرار کرد!!!
این بار من بهش کارت قرمز دادم و بهش اعلام کردم که این آخرین اولتیماتوم هستش!
اما باز هم به توهین های خودش ادامه داد که محمد پستش رو ویرایش کرد و من برخوردی نکردم!
اما توهینش به محمدرضا باعث شد من تصمیم بگیرم این کاربر را بلاک کنم. بعد از مشورت با سینا ، این کاربر بلاک شد!!!
مطمئنا من و سایر مدیران بر طبق قانون عمل میکنیم!
black_shadow
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۱۸
برادر من چرا میزنی حالا!!!:3:
amin_michael5
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۸, ۱۵:۱۵
آقا بیاین قضیه این 200 میلیون ما رو مشخص كنید
این 200 میلیون رو باشگاه رئال میخواد هدیه بده به لیورپول،هیچ جایی تو قانون نیومده كه باشگاهی نمیتونه به باشگاه دیگه ای پول هدیه بده.:1:
تنها چیزی كه تو قانون نوشته شده اینه كه هر باشگاه میتونه از باشگاه دیگه ای 10 میلون وام بگیره،اما من قصد گرفتن وام رو از رئال ندارم و این پول با توافق دو باشگاه از رئال به لیورپول انتقال پیدا میكنه.
skullizard
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۸, ۱۵:۴۰
آقا بیاین قضیه این 200 میلیون ما رو مشخص كنید
این 200 میلیون رو باشگاه رئال میخواد هدیه بده به لیورپول،هیچ جایی تو قانون نیومده كه باشگاهی نمیتونه به باشگاه دیگه ای پول هدیه بده.:1:
تنها چیزی كه تو قانون نوشته شده اینه كه هر باشگاه میتونه از باشگاه دیگه ای 10 میلون وام بگیره،اما من قصد گرفتن وام رو از رئال ندارم و این پول با توافق دو باشگاه از رئال به لیورپول انتقال پیدا میكنه.
فکر نمیکنی حق بقیه تیم ها ضایع میشه؟
تو میخوای این پول رو بگیری که باهاش بازیکنای تو مزایده رو بگیری(مثل تورس که عمرا" بزارم بگیریش:spiteful:) اینجوری تو حق بقیه تیم ها اجحاف میشه
amin_michael5
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۸, ۱۵:۴۸
فکر نمیکنی حق بقیه تیم ها ضایع میشه؟
تو میخوای این پول رو بگیری که باهاش بازیکنای تو مزایده رو بگیری(مثل تورس که عمرا" بزارم بگیریش:spiteful:) اینجوری تو حق بقیه تیم ها اجحاف میشه
من قانونی رو زیر پا نمیزارم كه بخوام حق كسه دیگه ای رو بخورم. :1:
بقیه تیم هام اگه میتونن ،میتونن از یه تیم دیگه انقدر پول هدیه بگیرن از نظر من مشكلی نداره :1:
skullizard
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۸, ۱۵:۵۱
من قانونی رو زیر پا نمیزارم كه بخوام حق كسه دیگه ای رو بخورم. :1:
بقیه تیم هام اگه میتونن ،میتونن از یه تیم دیگه انقدر پول هدیه بگیرن از نظر من مشكلی نداره :1:
بعله اما سالار رو چه حسابی داره بهت پول میده؟ حسابی غیر از دوستیه؟ شاید ما اینجا از این دوستا نداشته باشیم:unknw:
SALAR
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۲۶
اقا این مشكل ما را حل كنید.اصلا اگه نمیشه ما به هم هدیه بدیم خب من میخام بابت خط زدن اشلی كول 200 میلیون به لیورپول بدم.مشكلیه؟
هومن
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۳۴
عزیز دل من این کارا چیه؟؟؟
اولا دوست شما این پول رو واسه یه کاری میخواست که من بهش توضیح دادم. البته هنوز نخونده!
در ضمن قراردادی که تایید شده و ثبت ، دیگه قابل تغییر نیست!
سوما فکر کردی ما متوجه نمیشیم که میخوای تو روز روشن و جلوی چشممون اینقدر ضایع قانون رو دور بزنی؟:3:
فکر نکنم شدنی باشه!
SALAR
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۳۸
خب عزیزم من توی حساب نوشتم كه بایت خط زدن اشلی كول 200 به لیورپول میدم.حالا اگه امین این پول را نخاد یه موضوع دیگه است.ولی من میخام این مبلغ را بهش بدم.
در ضمن كجا قانون را دور زدم؟؟ شماها وسواس به خرج میدید.تمام دنیا قانون را زیر پا میزارند حالا شما ها به 200 میلیون گیر دادید؟
در ضمن كجا دنیا دیدی كسی بخاد به كسی پولی بده ولی بهش اجازه ندند؟؟؟ شاید این موضوع از نظر اخلاقی درست نباشه ولی مشكل قانونی نداره.
i.M.a.N
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۴۷
سالار قرار بود بابت انتقال اشلی کول مبلغی به امین بده ولی قرار بود بعد سر قیمت توافق کنن
الان هم توافق کردن مشکلی نیست که
اصلا به من چه مربوط
SALAR
شنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۴۸
اقایون ماجرای تیم میلان چی میشه؟
امیر بر میگرده؟ تیمش چی میشه؟
'Mohammad
يکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۸, ۱۴:۴۷
نه میلان مدیر عامل هم داشت
omid
يکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۵۱
سلام من میخوام برگردم(یعنی برگشتم)
من از تمام بروبچ حاضر درلیگ فانتزی معذرت مبخوام .
دررابطه باکارام بگم که وقتی دیم داره حق تیم ما با یه فانون کذای خورده میشه مجبور شدم یکمی لحن خودم رو عوض کنم و و جلو این کارو بگیرم الانم توی این 2-3 روز با مشورت امید این نامه رو مینویسم که واقعا بره خودش قیصریه و کلی منو راهنمایی کرد
بعد هم این قسمت اعتراض تیم ما هستش:
1.چرا هومن که فقط مربی یونتوس هست قانون پست ویرایش شده قابل قبول نیست رو صادر کرد
2. چرا هومن کمیته انضباتی رو به همراه اعضای اون انتخاب کرد وگفت که کمیته انضباتی به وضعیت برباتوف میرسه ولی تا الان این اتفاق نیوفتاده آیا این ازبین بردن حق تیم ما نیست اسمش چیه؟
باز هم من از محمد رضا-ممد شیرازی-محمد-ایمان وسینا معذرت میخوام
امیدوارم بابت کارای این چند روزه منو ببخشی
این متنو امیر برام فرستاده و گفته اینجا بذارم
black_shadow
يکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۰۶
:3:
چیكار كردین با بچه مردم!!!!!
طفلك!!!
اعتراف گیری تو خون ما ایرانیاس!
فقط یادتون رفت بگین دستهایی كه پشت این ماجرا بودن رو لو بده!
شما كهریزك هم دارین؟!!!!:3:
هومن
يکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۳۴
از اون جایی که ممد شیرازی بلد نیست از کسی دفاع کنه و حق رو بگه ، من جواب این پست رو میدم!
سلام من میخوام برگردم(یعنی برگشتم)
من از تمام بروبچ حاضر درلیگ فانتزی معذرت مبخوام .
دررابطه باکارام بگم که وقتی دیم داره حق تیم ما با یه فانون کذای خورده میشه مجبور شدم یکمی لحن خودم رو عوض کنم و و جلو این کارو بگیرم الانم توی این 2-3 روز با مشورت امید این نامه رو مینویسم که واقعا بره خودش قیصریه و کلی منو راهنمایی کرد
بعد هم این قسمت اعتراض تیم ما هستش:
1.چرا هومن که فقط مربی یونتوس هست قانون پست ویرایش شده قابل قبول نیست رو صادر کرد
2. چرا هومن کمیته انضباتی رو به همراه اعضای اون انتخاب کرد وگفت که کمیته انضباتی به وضعیت برباتوف میرسه ولی تا الان این اتفاق نیوفتاده آیا این ازبین بردن حق تیم ما نیست اسمش چیه؟
باز هم من از محمد رضا-ممد شیرازی-محمد-ایمان وسینا معذرت میخوام
امیدوارم بابت کارای این چند روزه منو ببخشی
1- من قانون وضع نکردم. عرف نقل و انتقالات رو گفتم تا کسی احساس زرنگی نکنه!
اکثر بچه ها هم زیر پستم تشکر زدن که یعنی تایید کردن!
2- اعضای کمیته انضباطی رو ممد شیرازی انتخاب کرد!
'Mohammad
يکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۴۰
از اون جایی که ممد شیرازی بلد نیست از کسی دفاع کنه و حق رو بگه ، من جواب این پست رو میدم!
1- من قانون وضع نکردم. عرف نقل و انتقالات رو گفتم تا کسی احساس زرنگی نکنه!
اکثر بچه ها هم زیر پستم تشکر زدن که یعنی تایید کردن!
2- اعضای کمیته انضباطی رو ممد شیرازی انتخاب کرد!
من همین جواب رو تو یاهو به امیر گفتم
به هر حال به نظر من دیگه صلاح نیست در این مورد بحث بشه
هومن
يکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۵۱
من همین جواب رو تو یاهو به امیر گفتم
به هر حال به نظر من دیگه صلاح نیست در این مورد بحث بشه
جواب رو باید اینجا میدادی چون این بحث اینجا مطرح شده بود!
من هم دیگه برام مهم نیست... فقط خواستم از حق خودم دفاع کرده باشم!!!
'Mohammad
يکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۵۵
جواب رو باید اینجا میدادی چون این بحث اینجا مطرح شده بود!
من هم دیگه برام مهم نیست... فقط خواستم از حق خودم دفاع کرده باشم!!!
اون موقع که امید این اشتباه رو کرد و اینو اینجا گذاشت
من ندیدم تا وقتی که امیر تو یاهو بهم گفت وقتی اومدم دیدم تو جواب دادی
هومن
يکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۰۵
بالاخره امیده دیگه!!!
omid
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۲:۱۶
میشه بگی گذاشتن این جوابیه در این تاپیک کجاش اشتباه بود؟
کجای این متن توش توهین بود؟
این یک معذرت خواهی بود با 2 تا سوال
'Mohammad
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۷:۵۷
میشه بگی گذاشتن این جوابیه در این تاپیک کجاش اشتباه بود؟
کجای این متن توش توهین بود؟
این یک معذرت خواهی بود با 2 تا سوال
من گفتم توش توهین هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hamidlesani
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۴۰
بچه ها خداوكیلی این درسته؟روز اول محمد به من گفت اینجا رفاقت مهمه نه تیم و بازی.
ولی این چند وقته كه من تو این سایت وارد شدم تو هرتاپیك یه دعوا دیدم. به خدا بچه ها این چیزا ارزش نداره.
ماها باید یاهم دوست باشیم.فكركنم هدف این سایتا اینه كه چند نفر از شهرهای مختلف با هم جمع بشن و
باهم دوست بشن.بازی بهونست برای آشنایی.پس خواهشا این دعواها رو بزارید كنار.من فكر میكنم چون دادن
لیستها به تیما و حسابرسیشون و مزایده یكم دیر شده ما كاری نداریم جز گیر دادن به همدیگه.من از ممد شیرازی
خواهش میكنم یكم زودتر این كارو بكنه.من خودم ممنونش میشم.به عنوان كوچیكترین عضو هتریكم از همه ی
بچه های با حال هتریك میخوام كه دعواها رو بزارید كنار و مثل یه خانواده باهم دوست باشید(خانواده ی هتریكی)
SALAR
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۴۳
داداش موضوع لیست و اینا نیست.ایشالا حل میشه.سوتفاهم پیش اومده كه ایشالا حل میشه
Don M Corleone
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۲۹
این موضوع خیلی عجیب نیست ! و فکر میکنم خوبه :3: چون انگیزه و علاقه بچه ها رو نشون میده برای لیگ ! ضمنا ماهیت این روش که اعمال شد همچین مسائلی رو هم در کنارش داشت ! حالا جاهای دیگه که منیجر بازی میکنن به هردلیلی می خواد سابقه انجام بازی در بین اعضا باشه یا تعدد بازیکن منیجر ، به هر حال این مسائل کمتره !
اینهمه تو سر و کله هم زدن هم جزو بازیه و بازی هم سر شکستنک داره که سر شکسته اش نصیب امیر شد :3:
حالا تصور کنید یه جمع غریبه و کت شلواری بشینن دور هم لیگ فانتزی بازی کنن ! :3:
تشویق نمیکنم این حرکات رو ولی خوب مواردیش اجتناب ناپذیر بوده و رخ هم داده ... حالا که تیمها بسته شده و رضایت نسبی اعضا بدست اومده انتظار میره از این موارد دیده نشه !
لطفا کری سالم بخوانید و شئونات اسلامی رو رعایت کنید شاید کمتر به شما گل زدیم :3:
i.M.a.N
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۳۲
این موضوع خیلی عجیب نیست ! و فکر میکنم خوبه :3: چون انگیزه و علاقه بچه ها رو نشون میده برای لیگ ! ضمنا ماهیت این روش که اعمال شد همچین مسائلی رو هم در کنارش داشت ! حالا جاهای دیگه که منیجر بازی میکنن به هردلیلی می خواد سابقه انجام بازی در بین اعضا باشه یا تعدد بازیکن منیجر ، به هر حال این مسائل کمتره !
اینهمه تو سر و کله هم زدن هم جزو بازیه و بازی هم سر شکستنک داره که سر شکسته اش نصیب امیر شد :3:
حالا تصور کنید یه جمع غریبه و کت شلواری بشینن دور هم لیگ فانتزی بازی کنن ! :3:
تشویق نمیکنم این حرکات رو ولی خوب مواردیش اجتناب ناپذیر بوده و رخ هم داده ... حالا که تیمها بسته شده و رضایت نسبی اعضا بدست اومده انتظار میره از این موارد دیده نشه !
لطفا کری سالم بخوانید و شئونات اسلامی رو رعایت کنید شاید کمتر به شما گل زدیم :3:
البته اگه این وضع ادامه پیدا کنه فکر نکنم لیگ فانتزی این دوره برگزار بشه
omid
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۱۹:۳۹
من گفتم توش توهین هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس لطفا بگو چرا از نظرت من کار اشتباهی کردم؟
'Mohammad
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۱۸
پس لطفا بگو چرا از نظرت من کار اشتباهی کردم؟
یا نباید امیر رو بن میکردید الانم که بن کردید دیگه این کارا بی فایده بود
-----------------
به نظر من لیگ فانتزی رو تعطیل کنیم چون هرچی دعواس سره 4 تا بازیکن الکی و این لیگ شروع میشه انگار امید هم راضیه ولی دقیق و درست نمی دونم دوباره سر این یه جنجال راه نیفته :3: به هر حال با این اوضاع دیگه ادامه لیگ به صلاح نیست
black_shadow
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۳۸
منم با تعطیلی لیگ موافقم.
البته اگه نظر من هم مهم باشه.
تا قبل از لیگ فانتزی اینجا كسی با كسی مشكل نداشت.
تعطیل بشه بهتره.
30n4
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۴۵
کاری به تبعات این تاپیک ندارم که خوب بوده یا بد،ولی کلا با تعطیل شدن هرگونه تاپیکی مخالفم.از تعطیل شدن تاپیک بحث در مورد لیگ برتر بگیر تا لیگ فانتزی.
توی هر بازی دلخوری و ناراحتی و حتی دعوا هست ولی خب ما باید سعی کنیم این مشکلات رو از بین ببریم و صرفا برای تفریح ازش استفاده کنیم.نه اینکه بخوایم صورت مسئله رو پاک کنیم.
در آخر من هم تابع جمع هستم،اگه اکثریت میگن تعطیل بشه،حتما صلاح در این هست که تعطیل بشه.
i.M.a.N
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۰:۵۱
چرا همه سریع میخواید تصمیم بگیرید
صبر کنید ببینیم چی میشه، فوقش هم که تعطیلش کردید ؛ مشکلات حل میشه؟؟؟
من با سینا کاملا موافقم
black_shadow
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۱۱
ایمان جان سالی كه نكوست تا ثریا میرود معمار كج!!!!!!!!!!یا یه چیزی تو همین مایه ها!!!:3:
در هر صورت این لیگ كه شروع خوبی نداشته نمیشه به اینده اش امیدوار بود
i.M.a.N
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۱۵
ایمان جان سالی كه نكوست تا ثریا میرود معمار كج!!!!!!!!!!یا یه چیزی تو همین مایه ها!!!:3:
در هر صورت این لیگ كه شروع خوبی نداشته نمیشه به اینده اش امیدوار بود
من دیوونه این ضرب المثلاتم
دور قبل هم این چیزا بود ولی یه خورده کمتر
black_shadow
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۲۱
امیر كه هنوز تكلیفش معلوم نیست
محمد كه انصراف داد
در مورد هومن هم كه یه خبرایی به گوشمون رسیده
كلا چهار نفر و نصفی میمونیم(نصفیش منم!!)
درضمن همه از ضربالمثل های من خوششون میاد!!
i.M.a.N
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۳۱
امیر كه هنوز تكلیفش معلوم نیست
محمد كه انصراف داد
در مورد هومن هم كه یه خبرایی به گوشمون رسیده
كلا چهار نفر و نصفی میمونیم(نصفیش منم!!)
درضمن همه از ضربالمثل های من خوششون میاد!!
فقط امیر تکلیفش معلوم نیست
در مورد هومن هم خبر خاصی نیست
hamidlesani
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۳۸
بچه ها منم با تعطیلی لیگ مخالفم.به نظرم سینا درست میگه. به نظرم با تعطیلی لیگ فقط صورت مسئله پاك
میشه. ما باید مشكلاتمونو خودمون حل كنیم.تعطیلی لیگ باعث میشه بیشتر از هم دور شیم. به نظر من مزایده ها
كه شروع بشه همه ی این مشكلات حل میشه.فقط خواهشا لیستاتونو بفرستید برا ممد شیرازی.
بچه ها امیر مشكلش چیه ؟میشه یه نفر برام كامل توضیح بده.ممنونم.
SALAR
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۳۸
منم میگم صبر كنید ببینید ماجرای هومن چی میشه؟
SALAR
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۳۹
بچه ها منم با تعطیلی لیگ مخالفم.به نظرم سینا درست میگه. به نظرم با تعطیلی لیگ فقط صورت مسئله پاك
میشه. ما باید مشكلاتمونو خودمون حل كنیم.تعطیلی لیگ باعث میشه بیشتر از هم دور شیم. به نظر من مزایده ها
كه شروع بشه همه ی این مشكلات حل میشه.فقط خواهشا لیستاتونو بفرستید برا ممد شیرازی.
بچه ها امیر مشكلش چیه ؟میشه یه نفر برام كامل توضیح بده.ممنونم.
اخه داداش شما هم خیلی دلت خوشه:sors:
تمام مشكلات همین مزایده ها و ایناست.حالا میگی با مزایده مشكل حل میشه؟
حداقل اینه كه فعلا یه مدتی لیگ را دست نگه دارید تا ببینیم ماجرا چی میشه.شاید مذاكرات نتیجه داد
Lord-Masoud
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۴۸
من با لغو بازیا موافق نیستم
یه چیزی بگم، این دنیای مجازی هست و دنیای مجازی زیرمجموعهای از دنیای واقعی. یعنی همهی اتفاقات توش میوفته با همون شرایط و قوانین اما با یه سری محدودیتها که واسش تعیین میکنن
ما اگه نتونیم توی این دنیای مجازی به جایی برسیم و از پسش برنیام، فاتحهمون توی دنیای واقعی خوندست و به هیچجایی نمیرسیم.
من همینجا از مسئولین تقاضا میکنم اگه میشه امیر رو از حالت بنیت خارج کنید و لیگ رو با خوبی و خوشی شروع کنیم و به سرانجام برسونیم. من کسی نیستم که با یه پست بتونم کاری بکنم، فقط میخوام کاری که درسته رو انجام بدم. رفاقت خیلی مهمترهها!!!
هرکی با من موافقه یه تشکر بزنه. امیدوارم دوستان هم توجه کنن
با تشکر از همه
SALAR
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۵۱
اخه مسعود جان مشكل فراتر از این چیزهاست.الان هومن كه یكی از بچه های خوب و فعال و دوست داشتنی اینجاست از خیلی ها دلگیره.و باید دید موضوع هومن چی میشه.
همچنین محمد كه مدیر لیگ فانتزی هم هست دیگه نمیاد.دلیلش هم هومنه
خب پس ببین اوضاع خرابه.
حتی مشكل فقط به لیگ هم برنمیگرده.مشكل بیشتر از این حرفاست.البته شاید بشه یه جورایی حلش كرد.فقط وقت میخاد
black_shadow
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۱۶
در مورد هومن هم خبر خاصی نیست
منم میگم صبر كنید ببینید ماجرای هومن چی میشه؟
اقلا با هم هماهنگ باشین سوتی ندین!!!!:3:
hamidlesani
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۴۴
آقا مشكل سر چیه؟هومن.امیر اینا مشكلشون چیه؟محمد چرا نمیاد؟یكی بگه دیگه.
سالار توهم فقط میخوای دعوا رو داغ كنی ها.بس كن جان من.
هی همه بچه ها میان میگن مشكلا خل میشه و ... شما میای ساز مخالف میزنی.بی خیال شو.
بچه ها یكی بگه مشكل بچه ها چیه؟
hamidlesani
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۴۵
هی همه بچه ها میان میگن مشكلا خل میشه و ... شما میای ساز مخالف میزنی.بی خیال شو.
بچه ها یكی بگه مشكل امیر اینا چیه؟
SALAR
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۳:۱۴
بچه ها یكی بگه مشكل امیر اینا چیه؟
من مشكل را داغ كردم؟؟ من چی گفتم؟
فقط میگم این قدر دنبال بازی نباشید.یعنی شماها فقط به فكر این هستید كه بازی كنید و خوش باشید.یه كم به فكر بقیه نیستید.من میگم حداقل یه كم صبر كنید.اتفاقی نمیفته.
اصلا مگه شما كه نمیدونی موضوع چیه چه طور میگی من مشكل را داغتر میكنم.:sad:
فقط اینا میگم كه این قدر به فكر بازی و عشق و حال خودتون نباشید
'Mohammad
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۳:۱۹
عاجزانه خواهش میکنم یه دعوای دیگه شروع نشه تا فردا
فردا تکلیف این لیگ رو مشخص میکنیم
SALAR
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸, ۲۳:۴۲
اگه قرار باشه بین لیگ فانتزی و بازی و رفاقت یكی را انتخاب كرد من یكی كه رفاقت را انتخاب میكنم و حاضر نیستم لیگ را ادامه بدم.
اینم از نظر من.
حالا خودتون صلاح میدونید.
اول مشكل باید حل بشه و همه باشند و بعد در حضور همه لیگ شروع بشه.
black_shadow
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۰۰:۲۸
كاملا با سالار موافقم
تو این انجمن تا اینجا كه من یادمه این دومین باریه كه این كدورت ها پیش میاد
اولیش سر جریان انتخابات بود كه ختم به خیر شد
ولی این دفعه انگار جدیتر شده.
به نظر منم رفاقت بین بچه ها حتی از خود هتریك هم مهمتره.
Don M Corleone
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۰۶:۵۲
اولا موضوع رو بزرگ نکنید !
دوما سالار جان ، فکر میکنم یه قسمت از کار به خاطر وام سنگینی بود که پرداخت کردی به امین تا مزایده رو ببره ! :3:
اقا تقلب نکنید دیگه !
omid
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۰۱
یا نباید امیر رو بن میکردید الانم که بن کردید دیگه این کارا بی فایده بود
-----------------
به نظر من لیگ فانتزی رو تعطیل کنیم چون هرچی دعواس سره 4 تا بازیکن الکی و این لیگ شروع میشه انگار امید هم راضیه ولی دقیق و درست نمی دونم دوباره سر این یه جنجال راه نیفته :3: به هر حال با این اوضاع دیگه ادامه لیگ به صلاح نیست
1-من بنش نکردم
2- حالا گفتم یه فرصت 2 باره بدم بد کردم؟
amin_michael5
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۱۳:۰۷
اولا موضوع رو بزرگ نکنید !
دوما سالار جان ، فکر میکنم یه قسمت از کار به خاطر وام سنگینی بود که پرداخت کردی به امین تا مزایده رو ببره ! :3:
اقا تقلب نکنید دیگه !
حالا این وسط دیوار از دیوار ما كوتاه تر گیر نیاوردید روش اعلامیه بچسبونید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!:3::3:
من با یووه تو مزایده مشكلی نداشتم و داشتیم با هم مذاكره میكردیم تا كار به مزایده نكشه:1:
تازه كار ما كه تقلب نبود :3: خود ییوه هم یه بازیكن فروخت 175 میلیون :3:
i.M.a.N
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۱۳:۵۸
حالا این وسط دیوار از دیوار ما كوتاه تر گیر نیاوردید روش اعلامیه بچسبونید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!:3::3:
من با یووه تو مزایده مشكلی نداشتم و داشتیم با هم مذاكره میكردیم تا كار به مزایده نكشه:1:
تازه كار ما كه تقلب نبود :3: خود ییوه هم یه بازیكن فروخت 175 میلیون :3:
اون تبانی نبود :3:
قیمت فردیناند همین قدره
gattus
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۱۴:۱۴
اگه قرار باشه بین لیگ فانتزی و بازی و رفاقت یكی را انتخاب كرد من یكی كه رفاقت را انتخاب میكنم و حاضر نیستم لیگ را ادامه بدم.
اینم از نظر من.
حالا خودتون صلاح میدونید.
اول مشكل باید حل بشه و همه باشند و بعد در حضور همه لیگ شروع بشه.
به شدت موافقم!!
hamidlesani
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۱۶:۲۰
بابا حالام مشكلی پیش نیومده.
سالار جان هیچ كس به فكر بازی و عشق و حال نیست. ماهم همگی دوست داریم بچه ها همه باهم دوست باشن.
من میگم فقط اینقدر مشكلو بزرگ نكن.همین.من از ممد شیرازی هم خواهش میكنم سریعتر مشكل امیر اینارو حل
كنه.ماجرا تموم شه.ولی بعضی وقتا ما خودمون حرفایی میزنیم كه نه تنها مشكل قبلی رو حل نمیكنه بلكه یه
مشكل جدید هم درست میكنه.اگرم ما میگیم لیگ شروع شه فقط به این خاطر كه بچه ها فراموش كنن این چیزارو
به فكر تیمو رفاقتاشون باشن.همین...
Sepehr
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۱۱
لیگ فانتزیو تعطیل کنیم
پاشیم بریم ی دست مافیا بزنیم
Don M Corleone
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۲۱
واقعا خسته نباشید !
==============
نهایتش این بود که دو تا تیم حذف میشدن دیگه !
اگه این تعطیلی حاصلش رفاقته ... اوکی ! و این یعنی محمد و هومن و امیر برمیگردند !
ولی مطمئنید که با تعطیلی این جریان ، دوباره اوضاع مثل سابق میشه ؟
یک هفته ده روز ملت علاف بودن ؟
'Mohammad
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۲۵
واقعا خسته نباشید !
==============
اگه این تعطیلی حاصلش رفاقته ... اوکی ! و این یعنی محمد و هومن و امیر برمیگردند !
من کاره ای نیستم اون پستم رو هم پاک میکنم
به هر حال من هر کاری از دستم بر میومد انجام دادم محمد میگه دیگه نمی تونه بیاد اینجا و به هومن هم دسترسی نداره من دیگه هیچ کاری نمی توستم بکنم جز این کار الان هم پاکش میکنم چون من هیچ کارم این انجمن مدیر داره اونا می تونن تصمیم بگیرن
omid
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۳۲
واقعا خسته نباشید !
==============
من بعید می دونم ختم به خیر بشه
Don M Corleone
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۳۴
امید من خبر ندارم چی داره میگذره که اینو میگی
ولی خوب اگه مدیریت درست باشه اصولا نباید مشکلی پیش میومد! خودت ختم به خیر کن
محمد
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۰۰
برادرا ،خواهرا ، دوستان ،دشمنان ، مدیران ، غیر مدیران ...
تو رو بخدا دست بردارید . دو نفر از این جمع رفتند ، به هر دلیلی ، چوبشو که بقیه نباید بخورند ، شما کارتون خودتون رو بکنید .
ممد جان شما به عنوان رییس لیگ فانتزی مسئولیت داری و نمیتونی همینجوری لیگ رو تعطیل کنی ، مردم که علاف نیستن .
اینجانب در کمال سلامت عقلی و جسمی اعلام میکنم که با هیچکدوم از بچه های انجمن مشکلی ندارم و فقط به دلایل شخصی ادامه فعالیت برام مقدور نیست .
به حرمت رفاقتمون روی منو زمین نندازید و به کارتون ادامه بدید .
ممنون.
'Mohammad
سه شنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۱۹
برادرا ،خواهرا ، دوستان ،دشمنان ، مدیران ، غیر مدیران ...
تو رو بخدا دست بردارید . دو نفر از این جمع رفتند ، به هر دلیلی ، چوبشو که بقیه نباید بخورند ، شما کارتون خودتون رو بکنید .
ممد جان شما به عنوان رییس لیگ فانتزی مسئولیت داری و نمیتونی همینجوری لیگ رو تعطیل کنی ، مردم که علاف نیستن .
اینجانب در کمال سلامت عقلی و جسمی اعلام میکنم که با هیچکدوم از بچه های انجمن مشکلی ندارم و فقط به دلایل شخصی ادامه فعالیت برام مقدور نیست .
به حرمت رفاقتمون روی منو زمین نندازید و به کارتون ادامه بدید .
ممنون.
محمد تو یاهو هم خیلی اصرار کرد که لیگ ادامه پیدا کنه و مزایده ها فردا باشه منم هرکاری کردم نتوستنم راضیش کنم برگرده یه مشکلاتی داره
مزایده هارو فردا شروع میکنیم
اما تیم یووه رو یه هیچکی نمیدم هر هفته ترکیباش رو میچینیم و نگهش میداریم تا یه روزی که محمد و هومن برگردن تیمشون رو بهشون پس میدیم
omid
چهارشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۱:۲۴
از اونجا که امیر معذرت خواهی کرد . امیر از حالت بن بودن خارج شد. ولی در صورت تکرار 3 ماه بن بدون تخفیف نصیب ایشان خواهد شد.
خدا رو شکر لیگ 2باره شروع شد.
ممنون از محمد و محمد
hamidlesani
چهارشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۵:۲۴
بازم ایول به محمد با این معرفتش.من كه نمیدونم دلایل محمد چی بوده ولی هرچی بوده به خودش مربوطه و برای ما
مهترمه.من خودم خیلی دوست داشتم محمد و هومنم باشن ولی حالا كه نمیشه دیگه ........
به هرحال.فردا مزایدست؟حسابرسی تیما چی شد پس؟حسابارو نمیدن"؟
SALAR
چهارشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۸, ۱۸:۱۰
ای بابا.كشتی ما را با مزایده.
black_shadow
چهارشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۱:۴۴
حمید خان سالار یه کم تند صحبت کرد.درست.
ولی شما هم مواظب صحبت کردنت باش برادر من.
شما هنوز خیلی برات زوده با کاربرای اینجا اینجوری حرف بزنی.
Don M Corleone
چهارشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۰۱
داداش مسئول اینجا كس دیگه ایه.شاید ناراحت بشه توی كارش دخالت كنم
من پایین این بخش اسم شما و محمد رو می بینم ! به هر حال شما لطف کن بپاک ! بعدشم اینجا کمیته ی انضباطیه جای این بحث ها نیست ! این همه دلیل برای پاک کردن وجود داره ! بپاک با من !:hug:
'Mohammad
چهارشنبه ۲۰ آبان ۱۳۸۸, ۲۲:۱۲
دیگه کافیه صاحابش اومد :girl_devil:
از این به بعد اینجا بحث بیخود و درگیری نبینم :4:
این جور صحبت کردن بهم میادا :cool2: :3:
لیست ها آمادس الانم میزارم
در ضمن من شوخی کردم جو عوض بشه کسی از دستم ناراحت نشه من چاکر همه بروبکس لیگ هم هستم :hi:
حمید یه مقداری البته بیشتر از یه مقداری عجله داره
سالار هم چون بچه با معرفتیه :love05: رفاقت و همدلی رو بیشتر دوست داره و بهش اهمیت میده زیاد مایل به ادامه لیگ نیست
یه خبر خوب واسه برو بکس با معرفت و رفاقتی :3: مثل این داش سالار هومن و محمد واسه مزایده ها میان و تیمشون رو کامل میکنن بعد هم از طریق یاهوو تیمشون رو هدایت میکنن تازه میخوام محمد هم راضی کنم بیانیه بده :love01::give_rose:
هومن
پنجشنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۸, ۱۶:۰۹
یه خبر خوب واسه برو بکس با معرفت و رفاقتی :3: مثل این داش سالار هومن و محمد واسه مزایده ها میان و تیمشون رو کامل میکنن بعد هم از طریق یاهوو تیمشون رو هدایت میکنن تازه میخوام محمد هم راضی کنم بیانیه بده :love01::give_rose:
تایید میشه! :3:
من الان اومدم واسه توافق با لیورپول... برای مزایده با چلسی هم میام!!!
ولی بعدش به دلایلی دیگه در این انجمن لاگین نمیکنم. از طریق یاهو ترکیبمون رو به مسئولان
لیگ فانتزی اعلام میکنیم!!!
موفق باشید
30n4
يکشنبه ۲ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۵۵
کمیته ی انضباطی بعد از بررسی و رایزنی فراوان رای خود را صادر می نماید:
باشگاه اوساسونا به خاطر پست ذیل که مصداق بازر تهمت بوده است مبلغ یک میلیون دلار جریمه خواهد شد در صورت تکرار جرایم سنگین تری از جمله کسر امتیاز،در انتظار تیم مذکور خواهد بود.
بابا کیان چرا جوک میگی. کجا مشکل حل شده؟خودت برداشتی از تو لیست نهاییم خطشون زدی؟من لینکشم اونور گذاشتم.اینجام میزارم.خودتم اینارو تو لیستم قرار دادی گفتی قیمتاشونو برات بفرستم.حتما میخوای بگی اینم اشتباهه؟
این باشگاه اسم 3 بازیکن را از لیست نهایی خود جا انداخته است که همین عدم دقت در ارسال لیست باعث درگیری،همچنین صرف وقت برای تهیه دوباره فایل ادیت شده است.
به دلیل اینکه این تیم و تیم های دیگر در ارسال لیست خود دقت عمل کافی به خرج دهند. هر تیمی که به دلیل بی دقتی نام بازیکنی را در لیست نهایی ثبت نکند برای استفاده از بازیکن حداقل باید 10% قیمت بازیکن مذکور را به عنوان جریمه به سازمان لیگ فانتزی پرداخت کند در غیر اینصورت،حق استفاده(اعم از فروش-بازی دادن و ...) از بازیکن را نخواهد داشت.
در نتیجه باشگاه اوساسونا مبلغ 1میلیون و 750 هزار دلار بابت 3 بازیکنی که در لیست نهاییش وجود ندارند جریمه میشود.
این باشگاه تا زمانی که از طریق ارسال پیام خصوصی برای بنده پرداخت جریمه را تایید ننماید حق استفاده از بازیکنان ذیل را ندارد:
pizzaro
ibisevic
crespo
کمیته ی انضباطی لیگ فانتزی هتریک
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.