PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کشکول نامه

محمد
يکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۸, ۰۷:۱۵
:hi:

محمد
يکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۸۸, ۰۸:۰۱
آيکونهاي روي دسکتاپ از قبل ميدانستند امروز با ساير روزها متفاوت است

محمد چند وقتي بود که از اين شلوغي ناراحت بود اما ديروز وقتي براي پيدا کردن فايل پرزنت ،مجبور شده بود فولدرها و فايلهاي دسکتاپ را يک ساعت زير رو کند ، همه فهميده بودند که دوران سرخوشي به پايان رسيده .

در حاليکه نرم افزارهاي حفظ حقوق آيکوني همچون Desktop Management و يا Icon Organizer بارها بوسيله آلارم از احتمال وقوع فاجعه اي آيکوني خبر داده بودند اما گويي صاحبان سيستم را گوش شنوايي نبود .

حتي کميسيون حقوق دسکتاپ در چندين بيانيه خواستار تغيير مسير فايلهاي دانلود شده از دستکتاپ به فولدري ديگر شده بودند . فايلهايي که عمدتا بوسيله فايرفاکس – آن روباه لعنتی – دانلود ميشدند و به صورت پيش فرض بر روي دستکتاپ رها ميشدند .

اما اين بيانيه ها و هشدارها بر نحوه مديريت سيستم افاقه اي نکرد تا کار به امروز رسید .

محمد دانه به دانه آيکونها و فايلهايي که در سرتاسر صفحه پراکننده شده بودند را جدا ميکرد و آنها را بالاي صفحه پشت سر هم قرار ميداد ... صفي طولاني از فايلها پشت به پشت هم رديف شدند . فايلهاي Mp3 ,zip , Ppt,doc , Avi , 3gp همه مضطرب و نگران به سرنوشتي که در انتظارشان بود فکر ميکردند .

اما از ان سو My Copmpuer ، Recycle Bin و آن روباه مکار در سمتي ديگر آرام و مغرور تنها شاهدان ماجرا بودند
ديگر همه چيز آماده شده بود . نشانه گر موس بعد از انجام تشريفات به گوشه سمت راست رفت و با حرکت به سمت گوشه پايين سمت چپ تمام فايلها را درون کادري محصور کرد .

عرقي سرد بر پيشاني اکثر فايلها نشسته بود . به فرمان کبيورد دکمه شيفت با يک اشاره به پايين فشرده شد و بعد هم دکمه Del . ,ويندوز آخرين هشدار خود مبني بر غيرر آيکوني بودن اين تصميم را هم در صفحه به نماشي گذاشت و از محمد خواست با زدن گزينه تاييد مسئوليت تمام اين اتفاقات را بر عهده بگيرد .

و انشگست سبابه که بر دکمه Enter نشست ديگر فايلي بر دسکتاپ باقي نمانده بود جز آن روبار آتشين مرموز .

محمد
پنجشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۱۶
اینجا کسی هست که بدونه چجوری میشه پولدار شد ؟
لطفا اگه کسی میدونه بگه ، نیاز فوری دارم
مرسی

Linorth
پنجشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۴۲
مرسی

راه های زیادی هست....بانک زدن...کلاه مردم رو برداشتن...قاچاق (مواد مخدر - اسلحه - انسان و..)..گدایی!!!!...دزدی و کلی راه های دیگه...
باید ببینی کدومش با روحیه ات بیشتر سازگار هست :3:

محمد
پنجشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۲۷
راه های زیادی هست....بانک زدن...کلاه مردم رو برداشتن...قاچاق (مواد مخدر - اسلحه - انسان و..)..گدایی!!!!...دزدی و کلی راه های دیگه...
باید ببینی کدومش با روحیه ات بیشتر سازگار هست :3:

روحیه موحیه رو بی خیال
کدومشون سریعتر به جواب میرسه
من وقت زیادی ندارم .

aminhity
پنجشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۰۳
روحیه موحیه رو بی خیال
من وقت زیادی ندارم .
اگه صرفا می خوای پول دربیاری و مقدارش برات مهم نیست گدایی:3:ولی اگه میخوان خفن پولدار شی ....بازم گدایی:3:

Linorth
پنجشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۰۱
روحیه موحیه رو بی خیال
من وقت زیادی ندارم .
خوب حالا که عجله داری من سریع ترین راه ممکن رو پیشنهاد میکنم...
الان بهترین کار و سریع ترین کاری که میتونی برای پولدار شدن بکنی این هست که بری پول بزاری تو بانک زانتیا و 206 و.. برنده بشی:3:
سود خوبی هم توشه....20 هزارتومن میزاری تو بانک بعد 206 برنده میشی! :3:

30n4
پنجشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۴۱
مرسی

ورزشگاهت رو گسترش بده
تمرینت رو مرتب انجام بده
هوای هوادارا رو هم داشته باش

:SugarwareZ-013:

gattus
پنجشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۵۷
آدم ربايى عاليه:1:

محمد
جمعه ۱۴ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۳۴
خوب حالا که عجله داری من سریع ترین راه ممکن رو پیشنهاد میکنم...
الان بهترین کار و سریع ترین کاری که میتونی برای پولدار شدن بکنی این هست که بری پول بزاری تو بانک زانتیا و 206 و.. برنده بشی:3:
سود خوبی هم توشه....20 هزارتومن میزاری تو بانک بعد 206 برنده میشی! :3:

زمان قرعه کشی کیه ؟
من وقت زیادی ندارم .
اگه برنده نشدم چی ؟
نهایت جایزس یه 206 ؟
تیپ چند ؟
نه ، با 206 آدم پولدار نمیشه ، ریسک برنده نشدن هم بالاست . راه بهتر چی داری ؟

ورزشگاهت رو گسترش بده
تمرینت رو مرتب انجام بده
هوای هوادارا رو هم داشته باش

:SugarwareZ-013:

It's Real Man
امکان انتقال پول از هت تریک به بیرون هست ؟
من الان چند میلیاردی موجودی دارم ، نمیشه چنجشون کرد ؟
لعنت به این دنیای مجازی

آدم ربايى عاليه:1:
یه ایده درس درمون پیدا شد .
فقط کی رو بدزدیم که در ازاش پول خوبی بهمون بدن ؟
آدم حسای سخت گیر میاد .
خونوادت حاضرن برای تو نجات تو 5 میلیارد تومن هزینه کنن ؟
یک میلیاردشم برای خودت .

کیان
جمعه ۱۴ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۵۴
یه ایده درس درمون پیدا شد .
فقط کی رو بدزدیم که در ازاش پول خوبی بهمون بدن ؟
آدم حسای سخت گیر میاد .
خونوادت حاضرن برای تو نجات تو 5 میلیارد تومن هزینه کنن ؟
یک میلیاردشم برای خودت .

هیچ آدم حسابی ای 5 میلیارد نقد نداره که برای بچش بده! :3:
نتیجه میگیریم یا باید بری یه آغازاده ای چیزی بدزدی یا باید بری بچه دزدی ، شارلاتانی ، چیزی بدزدی که هر 2 مورد خطرات خاص خودشون رو دارن! :3:

gattus
جمعه ۱۴ خرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۱۱
اين كيان رو ول كن !:1:
ميرى منطقه ى بچه مايه دارها بعد وقتى رسيدى به يه پير مرد تعقيبش ميكنى اونوقت كه خونش رو پيدا كردى ،يكى دو هفته صبر ميكنى تا كس و كارش معلوم بشه وقتى فهميدى فاميلى نداره شب ميرى تو خونش و بهش ميگى به يه پول كلفت نياز دارى يا ميدى يا ازت ميگيرم:1:

محمد
جمعه ۱۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۰۱
هیچ آدم حسابی ای 5 میلیارد نقد نداره که برای بچش بده! :3:
نتیجه میگیریم یا باید بری یه آغازاده ای چیزی بدزدی یا باید بری بچه دزدی ، شارلاتانی ، چیزی بدزدی که هر 2 مورد خطرات خاص خودشون رو دارن! :3:

وقتی میخوای پولدار بشی معلومه که باید ریسکشم بپذیری . من مشکلی ندارم .
فقط میمونه پیدا کردن بچه آقازاده .
بچه های اینا اکثراً تو انگلیس و امریکا مشغول تحصیل هستن تا بعداً جای پدرشون رو بگیرن .
لیست بچه آقازاده های تو تهرون رو باید گیر بیاریم .

اين كيان رو ول كن !:1:
ميرى منطقه ى بچه مايه دارها بعد وقتى رسيدى به يه پير مرد تعقيبش ميكنى اونوقت كه خونش رو پيدا كردى ،يكى دو هفته صبر ميكنى تا كس و كارش معلوم بشه وقتى فهميدى فاميلى نداره شب ميرى تو خونش و بهش ميگى به يه پول كلفت نياز دارى يا ميدى يا ازت ميگيرم:1:

اینم بد نیست .
فقط باید یکی باید آمار یه پیرمردو بده
و گرنه نمیشه همینجوری تو خیابون گشت دنبال پیرمرد پولدار که
بعدش پیرمرده حتما باید پولشو زیر بالشتش قایم کرده باشه وگرنه حساب بانکیش به درد من نمیخوره .
اصلا 5 میلیارد تومن تو بالشت جا میشه ؟
ولی نقشه تو هم همچنان رو میزه !!!

زمان به سرعت داره میگذره ...
کمک کنید

gattus
جمعه ۱۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۱۰
5ميليارد خيلى زياده فكر ميكنم نتونى راحت بدست بيارى:3:
ولى بورس چيز خوبيه شايد توى يك سال بشه پول رو 10برابر هم كرد
ولى 5ميليارد...
آنبيليوبل:5:

aminhity
جمعه ۱۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۲۹
من میگم برو این ...... رو بدزد بگو اگه 5میلیارد ندید بهتون پسش میدم.اگه می خواید نگهش دارم 5 میلیارد بدید:3:

محمد
جمعه ۱۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۱۶
من میگم برو این ...... رو بدزد بگو اگه 5میلیارد ندید بهتون پسش میدم.اگه می خواید نگهش دارم 5 میلیارد بدید:3:

بعدش خودم باهاش چیکار کنم ؟ میخوام پولدار شم ، نمیخوام که دیوونه بشم
البته میشه کلکشو کند و خلاص ...

چجوری بذزدیمش ؟

gattus
جمعه ۱۴ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۵۴
محمد يه نامه بنويس (فدايت شوم)براى همين.... بعد بگو 5ميليارد ميخواى و كار هم ندارى بعد هم ميرى سركار خوب هم 200_300ميليون گيرت مياد !

Don M Corleone
سه شنبه ۱۵ تير ۱۳۸۹, ۲۲:۳۵
مرسی

سلام ... :SugarwareZ-239:

ميگم با كمك كدام زبان برنامه نويسي ميشه زودتر به اين مهم (مذكور در نقل قول:3:)رسيد ؟ :3:
php? java? or ... ?
:mamba:

gattus
شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۹, ۰۱:۵۴
در يك اقدام جنجالى 15عدد در افشانى به فنا رفت:3:البته همه ى اين حركات زير سر اميد بود:3:
در جواب ساسان هم بگم برو بذارباد بياد من هميشه هستم:1:اين شعر هم براى من سروده شده كه بعد ها تحريف شده:
شبا كه ما ميخوابيم
اميرحسين بيداره
ما خواب خوش ميبينيم
او دنبال شكار
امير حسين زرنگه
با اسپما ميجنگه:3:(دروغ13:3:)
ما اميرو دوست داريم
بهش احترام ميزاريم:1:
با تشكر
مديريت محترم:3: ‏

sasan69
شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۹, ۰۱:۵۷