PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : -:::::::aminhity:::::::-

aminhity
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۰۷
تاپیک های من که دارن یکی یکی حذف و بسته میشن.:spamafote:ولی خب امیدوارم این یکی دیگه عاقبت به خیر بشه.:img-gun:
خب تو این تاپیک می خوایم یه سری تست و آزمون بزاریم.از همه دوستان خواهش می کنم اونهام بیان و تست بزارن.البته مراقب عواقب اون هم باشید:vava:
ممنون:give_rose:
ارسال در این تاپیک برای عموم بشریت آزاد است

aminhity
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۰۸
موسسه علمی آموزشی خرتیک
بدین وسیله به اطلاع عوم میرسانیم مجموعه آزمون های خرتیک همراه با جایزه برگزار می گردد.
شرایط ثبت نام:
1)مجرد نبودن(به هیچ وجه افراد مجرد نمی توانند در این تست ها شرکت کنند.ما هیچ مسئولیتی را نمی پذیریم.)
2)متاهل نبودن(ما هیچ مسئولیتی را در قبال افراد متاهل نمی پذریریم.عواقبش با خودشون)
3)داشتن حداقل یکی از موارد بالا(دوتاش اشکالی نداره)
مدارک مورد نیاز:
1.فیش بانکی به مبلغ 200 هزار تومان بابت عضویت +3 درصد مالیات بر ارزش افزوده:yes:
2.فیش بانکی به مبلغ 150 هزار تومان بابت مخارج کاغذ و چاپ و ...+3 درصد مالیات بر ارزش افزوده
3.فیش بانکی به مبلغ 10 هزار تومان بابت کلوچه و ساندیس+3 درصد مالیات بر ارزش افزوده
4.شناسنامه,کارت ملی,پاسپورت,گواهینامه,سند ازدواج و هر چی کارت که دارید
5.ده عدد عکس 3*2و3*4و.....
6.ده عدد کپی پشت و رو از تمامی مدارک بالا(حتی عکس ها)
مقررات:
1.کلوچه و ساندیس تنها به افراد با شرایط زیر داده می شود:
1)داشتن حداقل 80 سال سن و سلامت کامل بدن(برای آگاهی بیشتر حتما تبصره شماره 1 را مطالعه کنید)
2)حضور حداقل 5 ساعت تمام در جلسه
2.هیچ کس حق خارج کردن کلوچه و ساندیس از جلسه را ندارد.(با متخلفین با جدیت :diablo: برخورد خواهد شد.)
3.در صورتی که کلوچه و ساندیس خود را نصفه خورده اید:yes: آن را دورنریزید(ما خودمان آن راخواهیم خورد.حتی اگر تف مالیش کرده باشید اشکالی ندارد.)
4.در صورتی که کلوچه و ساندیس خود را خورده اید:confused2:(الهی کوفتتون بشه)زباله آن را با خود به خانه ببرید.(متاسفانه ما اینجا سطل آشغال نداریم.)
تبصره1.سلامت کامل بدن شامل موارد زیر است:
توانایی زدن حداقل 75 دراز نشست در دقیقه
توانایی دویدن 100متر زیر 10ثانیه
تبصر2.ممکن است به بعضی افراد کلوچه و ساندیس نرسد.از همین حالا عذرخواهی می کنیم.:sorry:
جوایز:
به نفرات برتر هر آزمون یک دستگاه کارت صد آفرین بعلاوه حق حضور مجدد در همان آزمون داده می شود(بار دوم کارت صد آفرین نمیدیم)
به نفراتی که در چند آزمون برتر باشند یک فروند کارت هزار آفرین داده خواهد شد.

aminhity
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۰۹:۰۹
aminhity(Q1)
درس مدیریت(4 واحد)
تست های حفظی
1.به نظر شما مدیران پست هاو تاپیک های بقیه اعضا را می خوانند؟
الف)نچ.مگه بیکارن
ب)اونا فقط باید پست ها و تاپیک ها را حذف کنن و یا حداقل ببندن
ج)بله.این عالیجنبان با دقت کامل و موشکافانه تمامی پست ها و تاپیک ها را خوانده و تصمیم مقتضی که در موارد بسیار نادر بستن تاپیک ها یا ویرایش پست هاست را می گیرند.(جمعی از پاچه خواران)
د)مگه اونا سواد دارن؟:shok:
2.مدیر موفق(کاربلد)کیست؟(چیست؟)
الف)مدیری که پست ها و تاپیک ها را حذف کند یا حداق ویراش کند و ببندد.
ب)مدیری که افراد مخالف خود را BAN کند.
ج)تمامی مدیران اینجا بر فراز قله های موفقیت بوده و در امر مدیریت در تمام دنیا بی نظیر هستند و یکه تازی می کنند.(جمعی دیگر از پاچه خواران)
د)مدیر موفق.:biggrin:جک قشنگی بود:rofl:
3.برای مدیر شدن چه باید کرد؟
الف)پاچه خواری مدیران ارشد:icon23:
ب)همکاری با مافیای هتریک:1:
ج)دادن اسپم های متعدد و بسیار در تمامی تایپک ها:pleasantry:
د)باید خشگل,خوشتیپ,جییییییییییییی یییییییییییییییگر و ...بود.(به دلیل حجم بالا,این گزینه ناقص نوشته شده است.)(جمعی از مدیران آینده)
4.به نظر شما مدیران هم اشتباه می کنند؟
الف)اوووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووووو:wack o2:.تا دلت بخواد:biggrin:
ب)دیگه نبینم از این حرف ها بزنی.:4:مدیران ما هیچ وقت اشتباه نمی کنند(تمامی پاچه خواران)
ج)اینا .....به سایت با این .....کاری هاشون.نمی دونم کدوم ....اینا رو مدیر کرده:toad666:(جمعی از منتقدین بد دهن)
د)مدیر بی اشتباه هم مگه داریم؟:nea:
سوالات مفهومی
1.فرض کنید با یک مدیر در جایی دوردست تنها هستید.چه می کنید؟
الف)چشاشو از کاسه درمیارم,زبونشو از حلقوم می کشم بیرون,گوشاشو میبرم میزارم کف دستش,شکمشو جر میدم و ...:ok:(به دلیل جلوگیری از استفراغ داوطلبین این گزینه ناقص نوشت شده است.)
ب)لباشو می بوسم.چشامو می بندم و دست می کنم تو ....:bad:(به دلیل برخی مسائل این گزینه ناقص نوشته شده است.)
ج)یه دست کامل پاچه هاشو می خوارونم
د)محل ... هم بهش نمیزارم(بدترین شکنجه برای یک مدیر :good:)
2.فرض کنید روزی جای شما و یک مدیر عوض شود چه می کنید؟
الف)اول از همه Ban میکنمش:thumbs_down:
ب)تمامی پست ها و تاپیک هاشو حذف می کنم:3:
ج):yahoo::rofl::icon23::blum::beee::boid:
د)میدم پاچه هامو بخوارونه:shok:(برخی از پاچه خواران عقده ای)
با تشکر از همه دوستان که در این آزمون شرکت کرده اند.متاسفانه کلوچه و ساندیس ها همگی خراب بودن:yes: و ما برای جلوگیری از مسمومیت شما عزیزان همه آنها را دور ریختیم.:biggrin:
منتظر آزمون های بعدی ما باشید....:air_kiss:
همین جا از همه گروه ها,نهاد ها و ارگان های حقوقی,حقیقی و هر کو..ت و زهر مار دیگه ای که فکر می کنن بهشون توهین شده عذرخواهی می کنم.
(جدی:از دوستان باجنبه خودم تشکر می کنم و از اینکه شاید ناراحت شده باشن عذرخواهی)

aminhity
پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۸۸, ۱۱:۳۴
aminhity_Q2
سوالات جای خالی
1.مدیران سایت.....موجودات کره زمین هستند.
الف)مزخرفت ترین
ب)جوگیرترین
ج)بهترین
د)xxxxx
2.مدیران همواره در حال ..... هستند.
الف)بستن تاپیک ها
ب)دست تو دماغ کردن
ج)دعوا
د)کمک کردن
3.بهترین مدیر ,....مدیر است.
الف)تابلوترین
ب).....
ج)هتریکی ترین
د)تاپیک ببند ترین!!!
4.یک مدیر هیچ گاه .......نگه نمی داره.
الف).......
ب)تاپیکی را باز
ج)چاقو تو جیبش
د)سگ
5.مدیران به خاطر .....تاپیک ها را می بندند.
الف)یه لقمه نون حلال
ب)رعایت قوانین سایت
ج)خالی کردن عقده
د)خودنمایی
لطفا نظرتون رو بگید.:wink:

aminhity
جمعه ۶ آذر ۱۳۸۸, ۱۱:۲۶
از همه دوستان عذر خواهی می كنم و امیدوارم من رو به خاطر تند روی هام ببخشن
مخصوصا آقا امید كه با اینكه خیلی سخت میگیره ولی واقعا با ادبش خیلی حال كردم:give_rose:
:give_rose:بحث بسه:give_rose:

omid
شنبه ۷ آذر ۱۳۸۸, ۱۸:۵۱
میگم بعضیا الکی خودشون رو می خوان نشون بدن
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
حالا یه مدیر میاد میگه بی احترامی و درگیری با دیگر کاربران شده.واقعا که

این دیگه جای تذکر داشت.این طرز صحبتتو لطفا عوض کن

aminhity
يکشنبه ۸ آذر ۱۳۸۸, ۱۰:۱۶
این دیگه جای تذکر داشت.این طرز صحبتتو لطفا عوض کن
بازم عذر خواهی می كنم.اینجا قبول دارم تند رفتم.:sorry:
:give_rose:بحث بسه:give_rose:

aminhity
سه شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۸, ۱۶:۳۵
لطفا تاپیک نزنید!!!
لطفا از زدن هرگونه تاپیک جدید خودداری کنید و فقط منتظر باشید تا ما تاپیک جدید بزنیم.لطفا اصلا به دکمه "موضوع جدید" نگاه نکنید این دکمه تزئینی است.لطفا فکر زدن تاپیک جدید رو هم نکنید ما هرچی تاپیک بوده قبلا زدیم.لطفا اگر خدای نکرده فکر زدن تاپیک جدید را کردید با ما صحبت کنید که یا ما تاپیک جدید را بزنیم یا تاپیک های قبلی(اونام مال خودمونه)که بستیم رو دوباره باز کنیم.
لطفا هیچ کاری نکنید...لطفا

aminhity
دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۸۸, ۱۰:۳۶
اولین قهرمانی تیم hity uinited را به عموم هتریکیان تبریک می گویم.:yess:
برای مطالعه مشروح خبر به اینجا ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) مراجعه کنید.:3:

aminhity
دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۸۸, ۱۱:۳۹
هنوز یه روز از جشن قهرمانی نگذشته بدبختیامون شروع شد.:shok:
متن کامل خبر ([Only Registered And Activated Users Can See Links])

aminhity
جمعه ۲۵ دي ۱۳۸۸, ۰۹:۰۱
من امروز خوشحال ترینم.من امروز دیووووووووووونه هستم.
یه ساپورترشیپ 12 ماهه ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) بردم.ای جاااااااااااااااااااااااا ااان:love01:

مبارکت باشه :sad53:

aminhity
دوشنبه ۲۸ دي ۱۳۸۸, ۱۴:۰۵
بندینی جان خوب مثل آدم میومدی پست میدادی.این کارا چیه؟:3:

aminhity
دوشنبه ۲۸ دي ۱۳۸۸, ۱۴:۱۵
داشتم سرچ می کردم یهو اینو دیدم.:3:چه کارایی کرده بودن اجداد من و من خبر نداشتم:3:
2000 سال قبل از میلاد قومی به نام هیتی ها از راه قفقاز به آناتولی کوچ میکنند و اولین شهر سازی را در آنجا انجام میدهند و پایتخت خود را هاتوشا مینامند.۷۰۰ سال بعد دچار بیماری وبا میشوند و همگی از آنجا فرار کرده و به کاپاتوکیا آمده و از آن به بعد در اینجا ساکن میشوند. اطراف دریای مدیترانه و آناتولی منطقه تحت سلطه امپراطوری هیتی ها بود و جنوب شرق متعلق به هوریها و غرب آرزواها٬ که همگی٬ هم عصر فراعنه مصر بودند.۱۲۷۹ قبل از میلاد هیتی ها به جنگ مصریها در مرز سوریه کنونی رفته و برآنها پیروز میشوند و حکومت خود را گسترش میدهند. همزمان حکومت مادها نیز بر ایران حکومت میکرده است.هیتی ها در واقع همان آشوریها بودند که بر کل این مناطق فرمانروایی داشتند.

سپس برای اولین بار گاری ۲ چرخ را کشف میکنند که برایشان مانند تانکهای امروزی در میادین جنگ کاربرد داشت.آنگاه از ترس شکست خوردن تصمیم به صلح با مصر میگیرند.به همین دلیل قرار میشود پادشاه هیتی ها دختر خود را به پسر فرعون مصر دهد تا بین دو کشور صلح برقرار شود.داستان جنگ تروا از همین جا آغاز میشود.شخص دیگری عاشق دختر شده و اتش سوزی عمدی در هاتوژ پایتخت هیتی ها راه میندازد.امکان وصلت از بین میرود و جنگ خانمان سوزی بین دو کشور رخ میدهد.

هیتی ها اولین مرکز تجاری جهان به نام کاناشه را پایگزاری میکنند.تجارت در آنجا پایاپای بوده یعنی جنس با جنس معاوضه میشده است.مثلا شاخ فیل میاوردند و از هیتی ها پشم و سنگ میگرفتند.پرداخت وجه گمرک هم از همین جا شکل میگیرد.کسانی که برای تجارت به اینجا میامدند باید به دولت حق گمرکی میپرداختند.کم کم سکه رواج پیدا میکند.

در هنگام فوران آتشفشانها هیتی ها ۳۶ شهر زیر زمینی برای دفاع میسازند که توسط تونلهایی به هم مرتبط بوده که به منظور تجارت بین شهرها از آنها استفاده میکردند.

۷۰۰ سال قبل از میلاد فینیقیه ایها به اینجا حمله کرده و هیتی ها را شکست میدهند.هیتی ها به سمت دجله و فرات فرار میکنند که در گذشته به نام مزن پوتان بوده.دختر ها و پسرهای هر دو ایل با هم ازدواج میکنند و حکومت هیتی ها برای همیشه از بین میرود.

رضا
دوشنبه ۲۸ دي ۱۳۸۸, ۲۲:۲۶
من امروز خوشحال ترینم.من امروز دیووووووووووونه هستم.
یه ساپورترشیپ 12 ماهه ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) بردم.ای جاااااااااااااااااااااااا ااان:love01:

این بندینی الان داره گریه میكنه بهش ساپورتر بدی:3:

Don Bandini
چهارشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۸, ۱۲:۱۲
این بندینی الان داره گریه میكنه بهش ساپورتر بدی:3:
بندینی؟
گریه؟!
ساپورتر؟!

یه چی میگیا رضا رایت هند :3:

رضا
چهارشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۸, ۱۳:۲۳
تو كه راست میگی:3:
از اون شكلك گریه كردن و اون بندینی بی ساپورتر معلومه دیگه:3:
كیه داره تو تاپیك لیگ برتر گریه میكنه كه ملت خمس ساپورترشون رو بدن بهش یه ساپورتر بشه:3:
من كه نیستم:3:

aminhity
چهارشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۸, ۱۹:۴۰
اولین شگفتی سازی تیمم رو به همه تبریک میگم.
تونستم یه تیم دسته سومی رو با وجود اینکه بازی دست گرمی رفته بودم ببرم:3:
خدایا باز هم شکرت.

aminhity
چهارشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۵:۵۵
شماره اول گاهنامه soccer trick
شماره اول گاهنامه soccer trick منتشر شد.برای مشاهده آن بر روی لینک زیر کلیک کنید.
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
این گاهنامه با نرم افزار فوق یشرفته paint تهیه شده.امیدوارم با در اختیار قرار دادن بودجه بیشتر شماره های بعد با نرم افزار های بهتری تهیه گردد.
لطفا انتقادات,پیشنهادات و سوالات خود را با ما در میان بگذارید.