PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ๑۩۞۩๑ حزب ازاد هتریك๑۩۞۩๑

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

Lord Milad
شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۸, ۱۸:۱۹
این كه آپدیت نشده.

این آپدیتش تو بیشتر قسمتاش برای 2 فصل پیشه.

این سایت هر هفته 2 بار آپ میشه و بهتره:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

gattus
شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۰۳
رضا اسم تيمهاي اعضا رو برام بفرست

رضا
شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۰۵
مگه من بیكارم؟:3:

gattus
شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۸, ۲۰:۴۸
خوب تو هم يه كار مثبت انجام بده:3:

amirlefthand
شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۸, ۲۱:۵۲

خب تو هم یه کار مثبت انجام بده این قدر جلو من سوتی نده :nuts:

رضا
شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۲۷

چرا هر كی میخواد كاری انجام بده میندازه گردن من؟:cray:
تو خودت مگه اسم تیما رو تو هتریك كنترل نداری؟:rtfm:

amirlefthand
شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۲۹
قابل توجه ساسان حدود 6مصاحبه رو برای قبل عید انجام دادم فعلا اجازه مرخصی رو به من میدی که من برم به کارو زندگیم برسم شبه عید زنو بچه منتظرن من برم براشون خرید عید:دی

gattus
شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۳۸
نه اونا 8تان!
نخواستيم!:5:
خودم اين رو هم انجام ميدم!

رضا
شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۴۲
میخواستی هم انجام نمیدادم:3:

hadi.s
يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۰۷:۳۴
اینکارم کردم اما حالا دیگه کلا 100 تای برترم نشون نمیده! :3: یا تیم من تو هیچ ضمینه ای جزو 100 تا نیست که به نظرم امکان نداره چون حداقل مطمئنم که تیم من از تیم هادی صداقت که جزو 100 تا بوده در بعضی از ضمینه ها بالاتره! :3:

كجای تیمت از من بهتره؟تعداد هوادارت به من میرسه یا ظرفیت ورزشگاه و یا ...؟

کیان شاخ نشو بابا ! :3:
یه بازیکن بهت نشون میدم جای همشون ! :3:
Andrea Benigno

فرم این بازیکن ضعيف و قدرت بدنی‌اش قابل قبول است
او ذاتاً خوش‌‌‌‌‌‌برخورد، متعادل و البته نیکوکار است
تجربه‌اش اسفبار و قدرت رهبری او، ناکافى است.
تخصص : سرعتی
برآیند مهارت‌ها: 2810
قدرت بدني: قابل قبول
دروازه‌باني: افتضاح
بازي‌سازي: ضعيف
پاس: قابل قبول
بازي در کنار: قابل قبول
دفاع: عالي
گلزني: قابل قبول
ضربات ايستگاهي: ضعيف

شاخ شکن ها در راه هستند! :3:

بازیكن ایرانی ساسان.اون بازیكن ایرانیت هم...

sasan69
يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۱۳:۳۷
قابل توجه ساسان حدود 6مصاحبه رو برای قبل عید انجام دادم فعلا اجازه مرخصی رو به من میدی که من برم به کارو زندگیم برسم شبه عید زنو بچه منتظرن من برم براشون خرید عید:دی

خیلی خیلی ممنونم امیر جان :give_rose:
به محض اینکه برگردم تهران میام پیشت :love05:

هادی
كجای تیمت از من بهتره؟تعداد هوادارت به من میرسه یا ظرفیت ورزشگاه و یا ...؟

توی بازیه آخری که با هم داشتیم من از تو بیشتر ستاره گرفتم :2:

هادی
بازیكن ایرانی ساسان.اون بازیكن ایرانیت هم...
هادی جان من توضیح دادم که نمیدونستم بازیکن حتما باید ایرانی باشه و در ضمن یه بازیکن ایرانی هم گذاشتم که تو در رویاهاتم نمیتونی تصور کنی یه همچین بازیکنی داشته باشی ! :3:

amirlefthand
يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۱۷:۳۳
بعله پرسینگم بدادم نرسید میریم که آبکش شویم 3-0

Sepehr
يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۱۸:۵۴
بالاخره تیمم 1-1 کرد

آخیــــــــــــــــــــــ ـش

hadi.s
يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۲۵
هادی جان من توضیح دادم که نمیدونستم بازیکن حتما باید ایرانی باشه و در ضمن یه بازیکن ایرانی هم گذاشتم که تو در رویاهاتم نمیتونی تصور کنی یه همچین بازیکنی داشته باشی ! :3:

معلومه دفاع های كی بهتره.

amirlefthand
يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۵۸
ساسان برای هفته دیگه هم حریفم رو آنالیز کن لطفا

hsmoa
يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۲۰:۱۷
من تمرینم را عوض کردم
دروازبانی تمرین میدم

hsmoa
يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۲۰:۲۴
استعداد یابم اینو گفت :

بله؟ اوه، سلام hsmoa!

شما هم نفستون از جای گرم بلند می‌شه؛ کنار گود نشستید و هی می‌گید لنگش کن، لنگش کن. نیست جانم... یعنی هست؛ ولی من هنوز بازیکنی که می‌خوایم رو پیدا نکردم... اما دارم می‌گردم. ایشالله پیداش می‌کنم!

:3:

رضا
يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۲۰:۴۱
گل بود به سبزه نیز اراسته شد.
این موتور هتریك هم گند زده به تیم ما.
جفت مهاجمای منو امروز مصدوم كرد.
دو تا مصدوم هم داشتم.
اخه این چه وضعشه؟:4:

کیان
يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۲۲:۳۶
گل بود به سبزه نیز اراسته شد.
این موتور هتریك هم گند زده به تیم ما.
جفت مهاجمای منو امروز مصدوم كرد.
دو تا مصدوم هم داشتم.
اخه این چه وضعشه؟:4:

این چه ربطی به موتور داره؟!!! :rtfm:
یا بازیکنات فسیلن یا فیزیوتراپ نداری...

black_shadow
يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۲۰
2 تا از به قول كیان فسیلای منم مصدوم شدن!
البته به تیمی 2-0 باختم كه به نظرم ضعیف ترین نتیجه ای كه باید میگرفتم مساوی بود.نه 2-0
این دیگه فكر كنم به موتور هتریك مربوط بشه.

gattus
يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۲۵
شتر سر ببرید:3:
کیارش پیدا شد:3:

رضا
يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۴۵
این چه ربطی به موتور داره؟!!! :rtfm:
یا بازیکنات فسیلن یا فیزیوتراپ نداری...

نه بازیكنام فسیلن وهم فیزیوتراپ دارم.

اخه مشكل اینجاست كه سابقه نداشته من تیمام توی یه فصل اینهمه مصدوم داشته باشه.
مهاجم من تازه جمعه از مصدومیت خلاص شده بود باز امروز 2 هفته مصدوم شد.
هفته بعد من با 4تا مصدوم چجوری تیم دوم رو ببرم اخه؟:3:

gattus
يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۴۷
به سختی:3:

black_shadow
دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۳۱
شتر سر ببرید:3:
کیارش پیدا شد:3:

حالا چرا شتر؟!
البته اگه از نظر هیكل و ابهت بخوای حساب كنی باید گودزیلا سر ببرید كه خیلی سخته!
پس نمیخواد چیزی سر ببرید!
........
ساسان پاشو بیا یاهو بینیم!
بدو كارت دارم

amirlefthand
دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۳۶
این امیر حسین کجاس من کارش دارم

amirlefthand
دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۲۰:۰۹
من تا فردا شب صبر میکنم اگر امیر حسین اومد که این زارشم رو هم میدم بهش اگه نیومد خودم مستقیما منتشرش میکنم تا حالش رو ببرید

gattus
دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۲۲:۴۸
من که گفته بودم یه روز دارم میرم سفر حالا اومدم!
بفرما

gattus
دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۰۲
حالا چرا شتر؟!
البته اگه از نظر هیكل و ابهت بخوای حساب كنی باید گودزیلا سر ببرید كه خیلی سخته!
پس نمیخواد چیزی سر ببرید!
........
ساسان پاشو بیا یاهو بینیم!
بدو كارت دارم

آخه شتر گرون تره:3:

sasan69
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۳۲
دوستانی که برای خبرگزاری کار میکنن در جریان باشند که مسئول تمام و کمال خبرگزاری امیر حسین هستش و در مورد خبرهایی که میگیرین و گزارشاتی که تهیه میکنید فقط و فقط برای امیر جسین بفرستین نه برای من یا هر کسه دیگه ای.
در ضمن اگر کسی از شما مدت حضورش در هتریک کمتره این باعث نمیشه شما بهش توهین کنید و امیدوارم دیگه این حرکت از سوی اون شخصی که خودشم میدونه منظورم با خودشه دیگه تکرار نشه.

تذکر کاملا جدی به امیر : آقای امیر خان من از شما بابت زحماتتون تشکر کردم و میکنم اما یادتون باشه طبق مقررات خبرگزاری شما باید امیرحسین را بعنوان رئیس خودت قبول داشته باشی و فقط با ایشون در تماس باشی نه با بنده یا شخص دیگری.ایشون هر وقت که خواست مطالب شمارو منتشر میکنه و شما حق دخالت در زمان انتشار مطالب رو نداری دوست عزیز.حتی من خودم در وظایف امیرحسین دخالت نمیکنم. امیدوارم با حرفهایی که زدم مخالفتی نداشته باشی.

ببخشید که تند صحبت کردم اما دیگه با ملایمت صحبت کردن جایز نبود!

amirlefthand
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۰۷:۲۸
دوستانی که برای خبرگزاری کار میکنن در جریان باشند که مسئول تمام و کمال خبرگزاری امیر حسین هستش و در مورد خبرهایی که میگیرین و گزارشاتی که تهیه میکنید فقط و فقط برای امیر جسین بفرستین نه برای من یا هر کسه دیگه ای.
در ضمن اگر کسی از شما مدت حضورش در هتریک کمتره این باعث نمیشه شما بهش توهین کنید و امیدوارم دیگه این حرکت از سوی اون شخصی که خودشم میدونه منظورم با خودشه دیگه تکرار نشه.

تذکر کاملا جدی به امیر : آقای امیر خان من از شما بابت زحماتتون تشکر کردم و میکنم اما یادتون باشه طبق مقررات خبرگزاری شما باید امیرحسین را بعنوان رئیس خودت قبول داشته باشی و فقط با ایشون در تماس باشی نه با بنده یا شخص دیگری.ایشون هر وقت که خواست مطالب شمارو منتشر میکنه و شما حق دخالت در زمان انتشار مطالب رو نداری دوست عزیز.حتی من خودم در وظایف امیرحسین دخالت نمیکنم. امیدوارم با حرفهایی که زدم مخالفتی نداشته باشی.

ببخشید که تند صحبت کردم اما دیگه با ملایمت صحبت کردن جایز نبود!

شمام یه چیزیتون میشه ها من کی توهین کردم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگر من توهین کردم مدرک بیارید

بعد هم همکاری من با شما همین جا تموم میشه کاری که باید همون اول میکردم

black_shadow
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۰۹:۰۳
امیر باز قاط زد!
یکی فعلا از برق بکشتش تا اروم بشه!

gattus
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۰:۰۷
امیرحسین میگه همه تیمشون رو بیان اینجا ثبت کنن! مال برترین هاست...

جهت یاد آوری

amirlefthand
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۰:۰۸
امیر باز قاط زد!
یکی فعلا از برق بکشتش تا اروم بشه!

کیا جون من اصلا نمیدونم داستان چیه بعد میگی قاط زدم

black_shadow
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۰:۱۶
کیا جون من اصلا نمیدونم داستان چیه بعد میگی قاط زدم

اولا خودمونی نشو!!!
کیا جون یعنی چی!
تو همشهری کامرانی باید با احتیاط باهات برخورد کرد!:3:
بعدشم اگه نمیدونی چی شده واسه چی میگی همکاریتو قطع میکنی؟!

amirlefthand
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۲۱
اولا خودمونی نشو!!!
کیا جون یعنی چی!
تو همشهری کامرانی باید با احتیاط باهات برخورد کرد!:3:
بعدشم اگه نمیدونی چی شده واسه چی میگی همکاریتو قطع میکنی؟!

همینه که هست حال میکنم همکاریم رو قطع کنم کیا جون

black_shadow
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۲:۴۲
باز گفت کیا جون!!!
بابا بچه محلیم با من این کارو نکن!:3:
درضمن خیلی بیجا میکنی قطع کنی!
مگه دست خودته؟!

amirlefthand
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۲:۵۲
باز گفت کیا جون!!!
بابا بچه محلیم با من این کارو نکن!:3:
درضمن خیلی بیجا میکنی قطع کنی!
مگه دست خودته؟!

بله وقتی برات حرف درمیارن اره اومده فلان کارو کرده من حال میکنم اصلا باهاشون همکاری نکنم

الانم کار مصاحبه ها رو تموم کردم اپ میکنم ببینید حالش رو ببرید

amirlefthand
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۳:۰۵
اولین مصاحبه آپ شد

amirlefthand
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۳:۴۲
مصاحبه با مود بهمن

amirlefthand
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۳:۴۳
مصاحبه با نوید آمار

amirlefthand
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۴:۰۵
اصلا نمیخواستم این گونه مسائل پیش بیاد که به لطف کارای خودتون این اتفاق افتاد

sasan69
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۴:۲۰
شمام یه چیزیتون میشه ها من کی توهین کردم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگر من توهین کردم مدرک بیارید

بعد هم همکاری من با شما همین جا تموم میشه کاری که باید همون اول میکردم

توهین شما این بوده که شما امیرحسین را به ... خودتونم حساب نکردین و همش با بنده در تماس بودین و مطالب را تا من نمیگفتم به امیرحسین نمیدادین در صورتی که من قبل از اینکه شما مصاحبه ای بگیرین از شما سوال کردم که با امیرحسین مشکلی دارین یا نه ولی شما گفتین من مشکلی ندارم!
ولی حالا شما کاملا خودسرانه تصمیم گیری میکنید در مسائل خبرگزاری و با وجود اینکه من دیشب اعلام کردم فقط امیرحسین خبرهارو منتشر میکنه شما باز خودسرانه رفتی و در خبرگزاری گزارشهای خودتون را منتشر کردین!!!
من با کمال میل خروج شما از خبرگزاری را قبول میکنم چون شما هنوز یاد نگرفته اید که احترام گذاشتن به قوانین هر جامعه ای یعنی چی! امیدوارم هرچه زودتر یاد بگیرین هر جایی قوانین خاص خودش را داره و سرپیچی از قوانین یعنی توهین به کل مجموعه!
اگر احساس میکردین امیرحسین لیاقت سردبیریه خبرگزاری رو نداره اول باید با خودم در میان میذاشتین بعد من و کیا تصمیم میگرفتیم راجبه این موضوع.
من یه بار به شما تذکر داده بودم که سعی کنید در چاچوب قوانین حرکت کنید ولی بنظر میرسه شما کلا انسان قانون مداری نیستین!

در ضمن گزارشهایی که شما گرفتین از نظر من هیچ اعتباری برای حزب نداره چون سردبیرش اونارو منتشر نکرده.
من از ادمین محترمی که بخش خبرگزاریه حزب رو میتونه کنترل کنه تقاضا دارم هرچه زودتر اسپم های امیر آقا را پاک کنه.

black_shadow
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۴:۳۷
sasan joon dadash be nazaram shoma ham ye meghdar tond rafti!
nemikham az amir defa konam.na.
amir bayad ba masoole khabargozari hamahang kone vali alan ke oon bad sohbat kard shoma bayad aroomesh koni.na inke atishe dava ro bishtar koni.
omidvaram az harfam narahat nashi sasan jan.
yeki ino farsi kone!!

amirlefthand
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۴:۵۶
توهین شما این بوده که شما امیرحسین را به ... خودتونم حساب نکردین و همش با بنده در تماس بودین و مطالب را تا من نمیگفتم به امیرحسین نمیدادین در صورتی که من قبل از اینکه شما مصاحبه ای بگیرین از شما سوال کردم که با امیرحسین مشکلی دارین یا نه ولی شما گفتین من مشکلی ندارم!
ولی حالا شما کاملا خودسرانه تصمیم گیری میکنید در مسائل خبرگزاری و با وجود اینکه من دیشب اعلام کردم فقط امیرحسین خبرهارو منتشر میکنه شما باز خودسرانه رفتی و در خبرگزاری گزارشهای خودتون را منتشر کردین!!!
من با کمال میل خروج شما از خبرگزاری را قبول میکنم چون شما هنوز یاد نگرفته اید که احترام گذاشتن به قوانین هر جامعه ای یعنی چی! امیدوارم هرچه زودتر یاد بگیرین هر جایی قوانین خاص خودش را داره و سرپیچی از قوانین یعنی توهین به کل مجموعه!
اگر احساس میکردین امیرحسین لیاقت سردبیریه خبرگزاری رو نداره اول باید با خودم در میان میذاشتین بعد من و کیا تصمیم میگرفتیم راجبه این موضوع.
من یه بار به شما تذکر داده بودم که سعی کنید در چاچوب قوانین حرکت کنید ولی بنظر میرسه شما کلا انسان قانون مداری نیستین!

در ضمن گزارشهایی که شما گرفتین از نظر من هیچ اعتباری برای حزب نداره چون سردبیرش اونارو منتشر نکرده.
من از ادمین محترمی که بخش خبرگزاریه حزب رو میتونه کنترل کنه تقاضا دارم هرچه زودتر اسپم های امیر آقا را پاک کنه.

اولا من فقط مصاحبه با احمد رضا رو از تو سوال کردم نه همه رو بعد هم وقتی امیر حسین هنوز مصاحبه های هفته پیش رو کامل منتشر نکرده من چه کنم

دوما وقتی به این آقا میگم من با مود بهمن و احمد رضا مصاحبه کردم میگه من اینا رو نمیشناسم

اینا باشن برا بعد عید بنظرت من کار اشتباهی میکنم که اینا رو خودم منتشر میکنم

بهتر من تا همون موقع که ممد بیاد گزارشام رو توی تاپیک خودم میزنم

من قانونو رعایت کردم وقتی دیشب امیر حسین رو پیدا نکردم اومدم بهتو گفتم اخرشم گفتم فردا ضبح برای امیر حسین میفرستم که صبح اومدم دیدم این پستو زدی

وقتی به امیر حسین میگم گزارشا رو دیر چاپ نکن میگه حالا کدومشون میخواد بیاد اینا رو ببینه وبخونه بنظرت من چکار کنم

gattus
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۵:۰۸
اولا من فقط مصاحبه با احمد رضا رو از تو سوال کردم نه همه رو بعد هم وقتی امیر حسین هنوز مصاحبه های هفته پیش رو کامل منتشر نکرده من چه کنم

دوما وقتی به این آقا میگم من با مود بهمن و احمد رضا مصاحبه کردم میگه من اینا رو نمیشناسم

اینا باشن برا بعد عید بنظرت من کار اشتباهی میکنم که اینا رو خودم منتشر میکنم

بهتر من تا همون موقع که ممد بیاد گزارشام رو توی تاپیک خودم میزنم

من هزار بار گفتم چرا نذاشتم شما هی داری حرف خودت رو میزنی!!!!
شما باید در مورد خودت فکر کنی لیگ فانتزی رو یادته که چی کار کردی؟!!!
اونقدر اذیت کردی که لیگ فانتزی مشکل پیدا کرد و با یک تلنگر کوچیک دو ماه تعطیل شد و خودت هم بن شدی!!!!!
ولی دیگه نمیتونی اینجا رو تعطیل کنی!!خیالت راحت باشه!!!
درضمن احساس میکنم شما دیگه مسئولیتی نداری!!
پس تا زمانی که محمد برگرده ما با شما کاری نداریم!!!
من هم آرزو میکنم که هرچه زودتر محمد برگرده شاید شما به آرزوت برسی!!!
من نیازی ندارم بدونم احمدرضا خان کیه!
چون جایی اسم ایشون رو ندیدم!!!
و دنبال هم نکردم!!!

amirlefthand
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۵:۱۲
من هزار بار گفتم چرا نذاشتم شما هی داری حرف خودت رو میزنی!!!!
شما باید در مورد خودت فکر کنی لیگ فانتزی رو یادته که چی کار کردی؟!!!
اونقدر اذیت کردی که لیگ فانتزی مشکل پیدا کرد و با یک تلنگر کوچیک دو ماه تعطیل شد و خودت هم بن شدی!!!!!
ولی دیگه نمیتونی اینجا رو تعطیل کنی!!خیالت راحت باشه!!!
درضمن احساس میکنم شما دیگه مسئولیتی نداری!!
پس تا زمانی که محمد برگرده ما با شما کاری نداریم!!!
من هم آرزو میکنم که هرچه زودتر محمد برگرده شاید شما به آرزوت برسی!!!
من نیازی ندارم بدونم احمدرضا خان کیه!
چون جایی اسم ایشون رو ندیدم!!!
و دنبال هم نکردم!!!

اگر فک میکنید مشکل از منه باشه من نیستم شما برو همون ببین احمد رضا کیه

اما این جا خودتون مشکل دارید نه من

gattus
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۵:۱۳
من قانونو رعایت کردم وقتی دیشب امیر حسین رو پیدا نکردم اومدم بهتو گفتم اخرشم گفتم فردا ضبح برای امیر حسین میفرستم که صبح اومدم دیدم این پستو زدی

وقتی به امیر حسین میگم گزارشا رو دیر چاپ نکن میگه حالا کدومشون میخواد بیاد اینا رو ببینه وبخونه بنظرت من چکار کنم

شما چی کار داری که من آن هستم یا نه شما طبق قانون باید گزارش رو برای من از طریق پخ بفرستی مثل گزارش های قبلی!!!

اگر دروغ میگم بیا بزن توی گوش من !!! شما به من گفتی من این مصاحبه ها رو که میگیرم اگر چاپ نشه اون فرد فکر میکنه که ارزشش از ... و ....و .... بیشتره(من نمیخوام اسم بیارم خود امیر میدونه) من هم گفتم بجز بچه های حزب کسی نمیاد این ها رو بخونه!!!

amirlefthand
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۵:۱۴
شما چی کار داری که من آن هستم یا نه شما طبق قانون باید گزارش رو برای من از طریق پخ بفرستی مثل گزارش های قبلی!!!

اگر دروغ میگم بیا بزن توی گوش من !!! شما به من گفتی من این مصاحبه ها رو که میگیرم اگر چاپ نشه اون فرد فکر میکنه که ارزشش از ... و ....و .... بیشتره(من نمیخوام اسم بیارم خود امیر میدونه) من هم گفتم بجز بچه های حزب کسی نمیاد این ها رو بخونه!!!

امیر جون تو اسم اون طرف ها رو بردی نه بچه های حزب

black_shadow
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۵:۲۲
amir hoseyn jan shoma ahmad reza ro nemishnasi vali baghiye mishnasan.
aksare bachehaye org ham bedoone login kardan inja ro mikhoonan
in bahs ham age edame peyda kone ham vase amir va ham vase amir hoseyn bad mishe.
edame nadid dige

gattus
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۵:۲۷
من گفتم یکی مثل وحید یا مسعود خیلی کم میاد توی فروم و این ها رو نمی بینن و فقط بچه های حزب میخونن کسی نمیفهمه این مصاحبه ها ماله کی هست!!!
که شما گفتی حسین با کی مصاحبه کرده من هم گفتم و بعد شما گفتی فکر کردی نوید هم سطح ... هست در حالی که همین آقای ... خیلی محبوب تر از نویده!!!! خودت هم میدونی!!!
به هر حال شما نخواستی با ما بسازی!!! در مورد خودت فکر کن!! من به اندازه ی کافی در مورد این مسائل فکر کردم!!
الانم صبر میکنم تا کیارش و ساسان تصمیم نهایی رو بگیرن!!!

gattus
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۵:۲۸
amir hoseyn jan shoma ahmad reza ro nemishnasi vali baghiye mishnasan.
Aksare bachehaye org ham bedoone login kardan inja ro mikhoonan
in bahs ham age edame peyda kone ham vase amir va ham vase amir hoseyn bad mishe.
Edame nadid dige

چشم!!
من از امیر یک کلمه پرسیدم احمدرضا کیه؟!!! این اشکالی داره؟
به هر حال من تا زمان تصمیم گیری شما و ساسان صبر میکنم!!!

black_shadow
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۵:۲۹
amir hoseyn man too pit yekari nakardama!!!!
goftam edame nadid

black_shadow
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۵:۳۰
sasan man emshab nistam oomadi ye gharari too yahoo bezar.
karet daram

gattus
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۵:۳۱
خوب ادامه ندادم دیگه اونم قبل از شما داشتم مینوشتم که ندیدمش!!
باز ببخشید!!

کیان
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۵:۴۹
من گفتم یکی مثل وحید یا مسعود خیلی کم میاد توی فروم و این ها رو نمی بینن و فقط بچه های حزب میخونن کسی نمیفهمه این مصاحبه ها ماله کی هست!!!
که شما گفتی حسین با کی مصاحبه کرده من هم گفتم و بعد شما گفتی فکر کردی نوید هم سطح ... هست در حالی که همین آقای ... خیلی محبوب تر از نویده!!!! خودت هم میدونی!!!
به هر حال شما نخواستی با ما بسازی!!! در مورد خودت فکر کن!! من به اندازه ی کافی در مورد این مسائل فکر کردم!!
الانم صبر میکنم تا کیارش و ساسان تصمیم نهایی رو بگیرن!!!

امیرحسین این پستت یه کم مشکل داره... الان میام یاهو باهات صحبت میکنم چون اگه بخوام اینجا باز کنم قضیه رو ممکنه کسی به خودش بگیره...

sasan69
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۵:۵۵
فعلا تا اطلاع ثانوی جز من و کیا کسی پستی در این مضمون نده لطفا.
کیا من تا شب هستم فقط خواستی بیای یه تک زنگ بزنی من آنلاین میشم.
البته الانم هستم...

sasan69
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۷:۲۱
دوستان از بابت صحبتهایی که زیاد هم خوشایند نبوده عذر میخوام و میرم سر اصل مطلب ...
اول هر حرفی هم اعلام کنم حرفهایی که میزنم اصلا برای پشتیبانی از کسی نیست و اولین نفری رو که زیر سوال میبرم خودم هستش چون بنده نباید میذاشتم کار به اینجا بکشه!

این چند وقته با مشکلات متعددی رو به رو بودیم که باعث شد امروز همه حتی خود من از کوره در برم و حرفهایی رو بزنم که هر چند عین واقعیت بوده اما لحن بیانیه خوبی نداشته.
اول ماجرا از جایی شروع شد که محمدشیرازیه عزیز به مرخصی رفت و من مجبور شدم سردبیر جدیدی برای خبرگزاری معرفی کنم!خب اینکار زیاد کار آسانی نبود چون خبرگزاری جایی بود که با کمی ناهماهنگی باعث دعوا میشد!
اول تصمیم گرفتم رضا را بعنوان سردبیر انتخاب کنم ولی چون 2 خبرنگار ما یعنی حسین و امیر هم باید در جریان میبودن و از اونجایی که حدس میزدم فقط امیر ممکنه با رضا مشکل داشته باشه به امیر احترام ویژه ای گذاشتم و ازش پرسیدم که با رضا مشکلی داره یا نه که ایشونم گفت یا من یا رضا !
خب چون من کلا از دعوا دوری میکنم با اینکه رضا رو فرد لایقی برای سردبیری میدیدم برای حرف امیر ارزش قائل شدم و به جای رضا امیر حسین را پیشنهاد دادم و باز هم اینبار با امیر مشورت کردم و اینبار امیر موافقت کرد.(این را باید بهش اشاره کنم که هیچ جای دنیا نه در جامعه ی مجازی و نه در دنیای واقعی هیچ وقت یه مدیر برای انتخاب سردبیر نشریش از خبرنگارش اجازه نمیگیره!)
خب بعد از انتخاب امیرحسین فکر کردم مشکلات حل شده و کارها روی روال عادیه خودش انجام میشه اما از اونجایی که امیرحسین سابقه ی کمی در هتریک داره و امیر هم از این موضوع بسی شاکی بود به جای اینکه در امور کارها به صورت پیشنهادی! به امیرحسین کمک کنه به صورت تحمیلی سعی کرد که خودش سکان رهبریه خترگزاری را به دست بگیره!اما چون هر سردبیری برای آینده ی نشریش برنامه هایی داره امیرحسین هم برنامه هایی داشت که با من هم در میان گذاشته بود ولی امیر که با گرفتن گزارشهای متعدد(البته دستش درد نکنه) با دستانی پر منتظر چاپ مقالاتش بود ولی چون ازدحام خبرها بسیار زیاد شده بود امیر حسین تصمیم گرفت قسمتی از مطالب رو در خبرگزاری به چاپ برسونه و بقیه را برای ویژه نامه ی عید بگذاره.
اما امیر عجولانه کار کرد و در نبود چند روزه ی امیرحسین به من گفت که میخواد مطالبشو خودش به چاپ برسونه و این در حالی بود که من چند روز قبلش با امیر مفصلن حرف زده بودم و متقاعدش کرده بودم که نباید خودش مطالب رو منتشر کنه و باید حتما سردبیر اینکارو انجام بده ولی بازم این موضوع رو مطرح کرد و من بازم با نرمی بهش گفتم که اینکارو نکنه و تا چهارشنبه منتظر بمونه و اگر امیرحسین نیومد من خودم یه فکر دیگه ای میکنم!
از سوی دیگر که من تا دیشب از این روی قضیه آگاه نبودم این بود که امیر اصلا به حرفهای امیرحسین راجبه خبرگزاری و برنامه هایی که داره توجهی نمیکرده و دقیقا زمانیکه امیرحسین بهش میگفته خبرهارو برای ویژه نامه میخواد اون میخواسته به هر نحوی شده مطالبو به انتشار برسونه!!!
وقتی من از این شرایط کاری مطلع شدم پستی رو که دیشب دادم ارسال کردم تا امیر خدایی نکرده مارو به ... حساب نکنه و مطالبو منتشر کنه ولی دقیقا امیر همون کاری رو کرد که نباید میکرد!خب مسلما به من خیلی برخورد که چرا امیر نباید اصلا حرف گوش بده!!!مگه من اون پست رو شب قبلش نفرستادم!مگه من توی پخ بهش نگفتم که تا چهارشنبه باید صبر کنه تازه بعدشم من خودم میگم بهش چیکار کنه!ولی امروز صبح مطالبو منتشر شده دیدم!!!
من واقعا از امیر ممنونم که نه من و نه امیرحسین رو به ... خودشم حساب نکرد!
جالبتر از همه اینه که جای اینکه من از دست امیر شاکی شم ایشون شاکی شده بودن و پست میذاشتن که خودتون خواستین که من برم!والا هر کسی ندونه خودش و خداش شاهدن که من چقدر بهش اسرار کردم که خبرنگار حزب باشه و اگر من میخواستم که امیر نباشه مرض نداشتم سر قضیه ی سردبیریه رضا از حرف خودم کوتاه بیام!
ما هر چقدر به امیر احترام گذاشتیم ایشون با ما همکاری درستی نکردن!اما با این حال من بازم از زحماتی که کشیدی تشکر میکنم ولی دوست داشتم که با کمی حرف گوش دادن باعث این اتفاقات نمیشدی!
در ضمن امیر امروز یه جورایی استعفای خودش رو اعلام کرده ولی چون من نمیخوام اشتباهات باعث کودورت ها بشه به امیر این پیشنهاد رو میکنم که اگر میخواد در خبرگزاری بعنوان یه خبرنگار فعالیت کنه حتما باید با سردبیر خودش هماهنگ باشه.

اما میرسییم به پست هایی که امروز امیرحسین داده!!!
امیرحسین درسته عصبانی بوده و خواسته حرفهای دلشو بزنه اما در بیانش دچار اشتباهاتی شده که در پست 2050 این اشتباه به بالاترین درجه ی خودش رسیده!!!من از همه دوستانی که این پست باعث آزرده شدن خاطرشون شده و یا میشه همینجا عذرخواهی میکنم و هرگز دیگه از اینگونه پست ها در حزب دیده نخواهد شد.
تذکر جدی هم میدم به امیر حسین که چه سردبیر باشه و چه یه عضو عادی! هرگز نباید از گروه یا شخصیتی دفاع کنه و یا شخص یا اشخاصی رو زیر سوال ببره!
مسئولیت یه سردبیر فقط آگاه کردن اعضای مجموعه هستش و نه ارزیابیه اشخاص!
البته وقتی با امیرحسین صحبت کردم معلوم شد که قصدش حمایت نبوده و فقط در بیان منظورش دچار اشتباه بیانی شده.

باز هم از همه ی دوستانی که این پست های ناهنجار را خواندن معذرت میخوام.امیدوارم دیگه هرگز تکرار نشه اینگونه مسائل.
همینطور از کیا جان رئیس محترم حزب هم عذر خواهی میکنم که تقریبا بدون هماهنگیه ایشون تصمیماتی رو گرفتم ولی اینو بهش از همینجا میگم که چون ایشون وقتش رو نداشت من رسیدگی کردم و ایشون هر تصمیمی بگیره من بدون چون و چرا قبول میکنم.

در آخر هم امیدوارم حرفهایی که زدم باعث ناراحتیه شخص یا اشخاصی نشده باشه.

gattus
سه شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۸, ۱۸:۱۶
منم همینجا اعلام میکنم که قصد توهین به شخصی یا حمایت از کسی رو نداشتم و از همه معذرت میخوام من عصبی شده بودم!!!
بازم ببخشید

hadi.s
چهارشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۸, ۰۸:۰۰
ساسان بپکی.:3:چقدر نوشتی.یه چند تا غلط املایی داشتیم که بی خیال میشیم.:3:جون من یکم املات رو بهتر کن.مثلا مدیریا.راستی اون پست 2050 چیه.من که نفهمیدم توهینش کجاست.حاضرم از جیب ساسان یه ساپورتر بدم فقط بگید توهینش کجا بود.:3:

amirlefthand
چهارشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۰۶
چون تماما من مقصر شدم من ازهمه معذرت میخوام

ساسان کیارش جان و امیر حسین عزیز بیاید میخوام ببوسمتون :3:

sasan69
چهارشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۸, ۱۳:۰۹
ساسان بپکی.:3:چقدر نوشتی.یه چند تا غلط املایی داشتیم که بی خیال میشیم.:3:جون من یکم املات رو بهتر کن.مثلا مدیریا.راستی اون پست 2050 چیه.من که نفهمیدم توهینش کجاست.حاضرم از جیب ساسان یه ساپورتر بدم فقط بگید توهینش کجا بود.:3:

ممنون از اینکه بیخیال غلط املایی های من شدی! :3:
در مورد اون پست 2050 هم دیگه بیخیال ... کلا بیخیال پست های گذشته :3:
اگه خیلی دلت میخواد بفهمی که توهینش چی بوده برات پخ کنم ؟! :3:
امیر

ساسان کیارش جان و امیر حسین عزیز بیاید میخوام ببوسمتون
امر جان بیخیالش دیگه .... تمام شد رفت و امیدوارم دیگه از نوع اتفاقات پیش نیاد :good:

black_shadow
چهارشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۸, ۱۳:۲۹

ساسان کیارش جان و امیر حسین عزیز بیاید میخوام ببوسمتون :3:

من نوکرتم داداش بوس نمیخوام تو فقط فاصله رو رعایت کن که خطرناکی!!

hadi.s
چهارشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۲۰
ممنون از اینکه بیخیال غلط املایی های من شدی! :3:
در مورد اون پست 2050 هم دیگه بیخیال ... کلا بیخیال پست های گذشته :3:
اگه خیلی دلت میخواد بفهمی که توهینش چی بوده برات پخ کنم ؟! :3:

:good:

نه ممنون.ولی اگه خواستی بیا یکم املا یادت بدم.برای مدیر زشته املاش ضعیف باشه.:3:

gattus
پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۵۱
کی پایه ی دوستانست؟

رضا
پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۵۷
امیر حسین تو از رو نمیری؟:3:
هر هفته با یکی از بچه ها بازی دوستانه میزاری و 4-2 میبازی باز دنبال بازی دوستانه میگردی!:3:

gattus
پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۰۵
na!:3:
Khob man ba sassan o hossein bazi kardam gozareshe baziha ro bekhon!:1:
Tarkibe dovomame!
Be nazaram khob bazi kardam:1:

رضا
پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۱۲
یه بارم 4-2 به من باختی:3:

gattus
پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۲۰
oun ke vaghean maskhare boud!
Az shanse golet hamoun avale bazi defa kenaram fert !
Bazikonayi ham ke bazi dadam komedi boudan:3:
Hafbak vasatam darvazban sevomam boud mikhastam befroushamesh bazish dadam !:3:
Bazam begam?:3:

رضا
پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۰:۳۰
نه دیگه لازم نیست بیشتر از این بار فنیت رو به رخ بکشه:3:
همه فهمیدن:3:

gattus
پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۰:۴۱
بازی دوستانه بود اونم با یه تیم درپیت:2:
منم نمیتونم که دروازبان دومم رو بازی ندم که سومی رو بفروشم:3:

sasan69
پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۰۳
اميرحسين يه جوري ميگه با تيم دومش بازي كرده كه هركي ندونه فكر ميكنه بقيه از جمله من با تركيب و سيستم اصليمون بازي كرديم!:3:

gattus
پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۸, ۱۱:۳۷
همه عليه من رفتين توي جبهه ي باطل
عزيز من تيم دوم من شايد بتونه تيم بات رو 1-0 ببره !
برايندشون 3690ميشه با دروازبانم ميشه 7000و خورده اي !!
دفعه آخرتون باشه:3:

amirlefthand
پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۵۹
امیر حسین بیا من حاظرم باهات بازی کنم

gattus
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۲۰
باشه پایم فقط بازیکن وحشی نباید داشته باشی:2:

amirlefthand
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۲۲
باشه پایم فقط بازیکن وحشی نباید داشته باشی:2:

امیر حسین تیم من همه پیرو پاتالن جون دوییدن ندارن چه برسه به زدن بازیکنای حریف

gattus
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۲۷
اسم تیمت چیه؟

amirlefthand
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۳۳
Chelseaifc

amirlefthand
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۵۱
امیر حسین اکسپتش کردم

gattus
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۵۱
برو اکسپت کن

amirlefthand
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۵۲
:3: قبلا انجام شده

black_shadow
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۵۵
این اسپم ها رو تو چت باکس هم میتونید عنایت بفرمائیدا!!!:3:

gattus
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۵۵
فرامین لازم جهت سوراخ شدن در برابر امیر نیز صادر شد:3:

don-matiou
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۵۸
فرامین لازم جهت سوراخ شدن در برابر امیر نیز صادر شد:3:

امیر حسین اعتماد به نفست منو کشته

gattus
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۰۰
کیارش این اسپم ها به خاطر این داده میشه که شما هم یاد وظایفت بیوفتی:2:

hadi.s
جمعه ۲۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۸:۰۹
نه به اینکه این بازیکنان پیشرفت نمیکنن و نه اینکه یه روزه چند تاشون پیشرفت میکنن.

gattus
شنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۱۲
ما اعتراض خود را نسبت به سکوت تایپیک اعلام میداریم:1:

hadi.s
شنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۸, ۰۷:۵۹
کیارش تا هستی ما را دریاب.من تا حالا گزارش بهت ندادم.اونم حوصله دانلودش رو ندارم.می خوای لیست بازیکنان رو بفرستم؟

black_shadow
شنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۸, ۰۸:۰۵
کیارش تا هستی ما را دریاب.من تا حالا گزارش بهت ندادم.اونم حوصله دانلودش رو ندارم.می خوای لیست بازیکنان رو بفرستم؟

لیست بازیکنای تمرینیت رو برام پخ کن و بگو کی لول اپ شدن و لول اپ بعدیشون حدودا کی میشه

hadi.s
شنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۸, ۰۸:۱۲
همراه با اسکیلاشون؟

hadi.s
شنبه ۲۹ اسفند ۱۳۸۸, ۰۸:۲۹
فرستادم.

gattus
يکشنبه ۱ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۲۲
تماس با borna ansarian
|بله؟ اوه، سلام dad_maneh1!

دنبال کسی می‌گردم که مال این حرفا باشه؛ نه یه مشت سوسول که کله‌شون بوی قرمه‌سبزی می‌ده. اینا در حد باشگاه ما نیستن. هفته‌ی بعد یه تماس بگیرین ببینم پیدا کردم یا نه!

اینم شانس ما:6:

gattus
چهارشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۹, ۱۴:۴۵
به ما قول داده بودين اين جا ساكت نشه ولي الان اينجا ساكت كه نشده بلكه خفه شده!:6:

Special Pegasus
چهارشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۹, ۱۵:۴۰
به ما قول داده بودين اين جا ساكت نشه ولي الان اينجا ساكت كه نشده بلكه خفه شده!:6:

همش تقصیر این ساسان

amirlefthand
چهارشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۴۷
2-2 مساوی

amirlefthand
چهارشنبه ۴ فروردين ۱۳۸۹, ۲۰:۰۳
با تیم درپیت سان اسپرت :3: مساوی کردم

امیر حسین اگه پایه ای هفته دیگه بازی توی زمین من باشه

از بچه های خودمونم هر کی خواست من پایه بازی هستم اما توی زمین من باشه ترجیحا مرسی

sasan69
پنجشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۵۹

شرمنده امیر حسین جان .... چند روزی که تعطیلات عید هستش بیشتر دوستان کمتر وقت میکنن نت بیان و سعی میشه برای بعد از عید برنامه ها به شکل جدی تر و منسجم تری بعد از عید دنبال بشه....

Special Pegasus
همش تقصیر این ساسان
واقعا ممنونم سهیل جان!!! :img-tomato: :3:
من 4تا فامیل مثل تو داشته باشم اصلا نیازی دیگه به دشمن ندارم! :3:

gattus
پنجشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۹, ۱۰:۱۱
بايد بري خودتو بكشي با اين تيم من مساوي كردي از وقتي كه بازيكنامو فروختم توي بازي دوستانم بجز باخت نتيجه اي نداشتم!!

hadi.s
پنجشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۹, ۱۴:۲۳
واقعا ممنونم سهیل جان!!! :img-tomato: :3:
من 4تا فامیل مثل تو داشته باشم اصلا نیازی دیگه به دشمن ندارم! :3:

چیه؟یکی حرف راست میزنه چرا ناراحت میشی؟

Special Pegasus
پنجشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۹, ۱۴:۴۴

من باهاش شوخی کردم خوشم می دونه منظوری نداشتم:good:
شما چرا خودتو میندازی وسط:stinker:

sasan69
پنجشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۹, ۱۴:۵۲
تا حالا شنیدی که میگن فامیل گوشت آدمو بخوره استخوانهاشو دور نمیریزه؟! :3:
از این به بعد تو مسائل خانوداگی دخالت نکن! :3: :3:

gattus
پنجشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۹, ۱۵:۵۵
هادي نترس كه من بيدارم:3:
شما وقتي مسائل توي خونه رو مياريد اينجا بيان ميكنيد خوب ملتم نظرات خودشون رو بيان ميكنن:2:
درضمن
كاميون ماشين نميشه
بسرعمو فاميل نميشه:3:

sasan69
پنجشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۹, ۱۷:۰۷
هادي نترس كه من بيدارم:3:
شما وقتي مسائل توي خونه رو مياريد اينجا بيان ميكنيد خوب ملتم نظرات خودشون رو بيان ميكنن:2:
درضمن
كاميون ماشين نميشه
بسرعمو فاميل نميشه:3:

ما با هم مسئله ای نداشتیم!شما هستین که میخواین از یه شوخیه کوچیک حاشیه های بزرگ برای ریاست محترم حزب و خانواده شان درست کنید!:3:
این دیگه چه وضع دولت هستش !!! سردبیر روزنامه ی ما به جای اینکه از ما حمایت کنه از اجنبی ها حمایت میکنه! :3:
میدم در اون روزنامتو گل بگیرن :3:

gattus
پنجشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۹, ۱۷:۲۸
من؟؟؟:3:
هادي و اجنبي؟؟
هادى دستت بشكنه كه بهش رأي دادي!:3: عجب نمك نشناسيه اين رئيس!!:3:
روزنامه ي ما مردميه كسي نميتونه حرفي بزنه:2:

hadi.s
جمعه ۶ فروردين ۱۳۸۹, ۰۹:۰۸
من باهاش شوخی کردم خوشم می دونه منظوری نداشتم:good:
شما چرا خودتو میندازی وسط:stinker:

من همیشه وسطم.

تا حالا شنیدی که میگن فامیل گوشت آدمو بخوره استخوانهاشو دور نمیریزه؟! :3:
از این به بعد تو مسائل خانوداگی دخالت نکن! :3: :3:
مسایل خانوادگی تا وقتی تو خونه باشه میشه خانوادگی وقتی بیاد تو کوچه و خیابان دیگه مسایل خانوادگی نیست.

gattus
جمعه ۶ فروردين ۱۳۸۹, ۱۰:۴۹
احسنت!:1:
نفر بعدي!!:1:

sasan69
جمعه ۶ فروردين ۱۳۸۹, ۱۴:۱۴
من همیشه وسطم.

مسایل خانوادگی تا وقتی تو خونه باشه میشه خانوادگی وقتی بیاد تو کوچه و خیابان دیگه مسایل خانوادگی نیست.

شما همیشه دوست داشتین برای من حاشیه درست کنید! :3:
در ضمن تا جایی که یادم میاد اینجا ارث بابام بوده ! :3: شماها هم زیاد بخواین برای من دردسر درست کنید همتونو میفرستم تا چوب تو پخ پخ !!! :3:

کیا چرا چایی نمیاری پسر؟! همش باید بهت تذکر بدم؟! :3:

gattus
جمعه ۶ فروردين ۱۳۸۹, ۱۵:۱۴
هادي يه يه 5_6تا از اون تراولاتو بده تا يه تخريب نامه بزارم:2:

hadi.s
شنبه ۷ فروردين ۱۳۸۹, ۱۵:۳۹
هادي يه يه 5_6تا از اون تراولاتو بده تا يه تخريب نامه بزارم:2:

تراولا همه خرج شد.یه بازیکن خریدم.قسطی حساب کن.

hadi.s
شنبه ۷ فروردين ۱۳۸۹, ۱۵:۴۰
شما همیشه دوست داشتین برای من حاشیه درست کنید! :3:
در ضمن تا جایی که یادم میاد اینجا ارث بابام بوده ! :3: شماها هم زیاد بخواین برای من دردسر درست کنید همتونو میفرستم تا چوب تو پخ پخ !!! :3:

کیا چرا چایی نمیاری پسر؟! همش باید بهت تذکر بدم؟! :3:

شما خودت هستی تو حاشیه.پا رو دم من نذار که بدجوری حالت رو میگیرم.:1:

sasan69
شنبه ۷ فروردين ۱۳۸۹, ۱۶:۵۳
شما خودت هستی تو حاشیه.پا رو دم من نذار که بدجوری حالت رو میگیرم.:1:

زرشک! :3:

gattus
شنبه ۷ فروردين ۱۳۸۹, ۲۱:۳۱
من نسيه قبول نميكنم نقد حساب كن به هر حال تيم من 2ميليارد بدهي دارم !
ميدي يا برم سمت ساسان؟:3:

black_shadow
يکشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۲۱
باز من 4 روز نبودم نتونستین مثل بچه ادم اروم بشینین؟!!
همدیگه رو گاز نگیرید صبر کنید تعطیلات تموم بشه بچه ها بیان تا من مشخص کنم من باید چایی رو بیارم یا این پسره!!(ساسان سابق!!!:3:)

sasan69
يکشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۳۴
بعد از تعطیلات که اومدی اون جارو و لوازم کاریتو گذاشتم دم در بیا بردار ببر:3: تمام منظره ی سازمان را بهم ریخته! :3:

gattus
يکشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۹, ۰۱:۱۸
جارو دست کیارشه!!!:3:
درضمن این میزا به کسی وفا نکرده به شما هم وفا نمیکنه پروئی نکن:3:
-----------------------------------------------------------------------------------
اصلا حالا که این طور شد:
ای لبو
ای هندونه ی شب یلدا
ای آجیل
ای مدیر
ای مردان پارس
ای جیگر طلا
ای توپ شیطونک
ای رانی هلو
خوب بید؟:3:

Special Pegasus
يکشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۹, ۲۰:۱۴
اینجا کی واسه پسر عمویه ما شاخ شده.
باز چشه منو دور دیدید.

black_shadow
يکشنبه ۸ فروردين ۱۳۸۹, ۲۳:۵۹
اینجا کی واسه پسر عمویه ما شاخ شده.
باز چشه منو دور دیدید.

ساسان مگه پسرعموته؟!!!:3:
متاسفم!!!
میدونم مصیبت بزرگیه!!!:3:

sasan69
دوشنبه ۹ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۰۹
ساسان مگه پسرعموته؟!!!:3:
متاسفم!!!
میدونم مصیبت بزرگیه!!!:3:

میدونم خیلی دوست داشتی پسر عموم باشی و اینو به هر نحوی میخوای بهم بگی ولی خب هر کسی اینقدر خوش شانس و خوشبخت نیست که همچین سعادتی نصیبش بشه :3:

gattus
دوشنبه ۹ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۱۲
خیلی با حال بود:3:
چه جواب دندان شکنی:3:

black_shadow
دوشنبه ۹ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۲۰
میدونم خیلی دوست داشتی پسر عموم باشی و اینو به هر نحوی میخوای بهم بگی ولی خب هر کسی اینقدر خوش شانس و خوشبخت نیست که همچین سعادتی نصیبش بشه :3:

حیف که زن و بچه مردم از اینجا رد میشه!!!

gattus
دوشنبه ۹ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۲۲
اینجا فقط بابای بچه ها رد میشه:3:
فوقش یه کارت قرمز میگیری:3:

sasan69
دوشنبه ۹ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۲۹
حیف که زن و بچه مردم از اینجا رد میشه!!!
شما به زن و بچه ی مردم کاری نداشته باش حرفتو بزن به قول امیر حسین فوقش یه کارت قرمزه دیگه! :3:

gattus
جمعه ۱۳ فروردين ۱۳۸۹, ۰۲:۰۰
بوى حلوا ميومد
خواستم يه تنفس از دهن به اين انجمن داده باشم كه يه وقت كار به بينى و سوراخ ديوار نكشه:3:

sasan69
دوشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۸۹, ۰۹:۴۵
من از همه ی دوستان معذرت میخوام که کم کار شدم ولی 3 روز اول هفته دانشگاهم(کاشان) و دسترسیم به نت خیلی کمه ولی به محض بازگشتم به وطن(طهرون) حتما به همه ی کاستی ها رسیدگی میکنم.

'Mohammad
دوشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۸۹, ۱۲:۳۳
من برگشتم :1:

ولی اصلا مهم نیست :jesors:

gattus
دوشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۸۹, ۱۲:۳۶
کی گفته؟؟؟
بیا خبرگزاریت رو تحویل بگیر:5:
فقط من یه چیزایی تو کلم بود بهت میگم تا ادامه بدی:2:

Sepehr
دوشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۸۹, ۱۴:۳۸
من می خوام تیم جوانانمو ببندم کلا" . چون خیلی وقت بازیکن خوب نمیده . به نظرم همون بازیکن شانسی گرفتن بهتر باشه نظر شما چیه؟

رضا
دوشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۸۹, ۱۵:۵۵
منم که هستم:3:البته زیاد مهم نیست:jesors:

gattus
دوشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۸۹, ۱۷:۵۲
manzour?:5:

Linorth
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۷:۲۳
دوستان من قصد دارم فعالیت این حزب رو جدی تر از قبل کنم....برای همین میخوام وبسایت رسمی حزب ازاد ایران رو تاسیس کنم...
برای این قضیه دنبال همکار های پایه میگردم :3:
در حال حاضر هاست و دامین و حتی طراح سایت! موجود هست منتها احتمال بسیار زیاد برای حزب دامین جدید ثبت میکنم که اونو با نظرسنجی با اعضای حال حاضر حزب و در صورت رای اوردن و اجرایی شدن کل این طرح این وبسایت انتخاب میکنم.
برای این وبسایت کلی طرح تو سرم دارم تا هم فعالیت حزب به کل مستقل بشه و هم نظم بیشتری پیدا کنه ، و همچنین یه سری طرح هم دارم برای اینکه این حزب رو در سطح بین الملی هتریک شناخته شده تر کنم....
خودم و ساسان که 100 درصد هستیم :3:
هرکسی هم مایل به همکاری توی سایت هست (منظور برعهده گرفتن بخش های مختلف مثل خبرگزاری ، گزارش بازی ها ، مصاحبه ها و... هست ) میتونه به من پخ بزنه اعلام امادگی کنه :3:

کسی اگه نظری پیشنهادی چیزی داره میتونه همینجا اعلام کنه :3:

پ.ن: کیارش پولی نیست، کنتر هم نمیندازه ، تو هم بیا :3:

Alone
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۷:۳۳
منم با نظرت موافقم

sasan69
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۷:۴۵
البته اولین مخالف فکر کنم حاج امید باشه!
دلیلشم خودم میدونم ولی بهش از همین تریبون اعلام میکنم ما قصدمون اون مورد نیست :2:
خودمم که یکی از بینیان گذاران این طرح هستم پس کاملا موافقم :3:

Linorth
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۷:۴۸
ممنون alone عزیز..
دوستان هرکسی که موافق هست برای شلوغ نشدن تاپیک و همچنین لذت بردن من!( :3:) میتونه یه تشکر زیر پست من بزنه ....
کسایی هم که مخالف هستن میتونن توی پست اعلام کنن :3:

همچنان از پیشنهادات شما با اغوش باز پذیرایی میشود :3:

gattus
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۷:۵۳
منم موافقم:3:

amirlefthand
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۰۱
مخالفم

sasan69
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۰۷
مخالفم

ممنون
ولی میشه دلیل مخالفتتون هم اعلام کنید؟
البته اگر دوست دارین ...

black_shadow
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۲۲
پ ن: یعنی موافقم!

رضا
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۳۰
من هم موافقم و هم مخالف:3:
ساسان بیا واسه من یه کلاس توجیحی بزار:3:

amirlefthand
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۰۹
ممنون
ولی میشه دلیل مخالفتتون هم اعلام کنید؟
البته اگر دوست دارین ...

نه فک کردی نماینده های مجلس با دلیل موافقت ومخالفت میکنن

اگه یه مبلغ ناچیزی بهم بدی منم موافقم:pleasantry:

رضا
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۴۲
من مخالفم:icon_bandit:

gattus
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۵۲
امير لطفا جواب من رو بده الان جمعه است !!
من 5 روز وقت دارم!!

Linorth
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۵۳
من مخالفم:icon_bandit:

چیه تو هم مبلغ ناچیز میخوای ؟ :3:

amirlefthand
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۲۰:۲۶

از من نمیترسی از رضا بترس یهو دیدی سایتتون رو فیلتر کردن هیچ اومدن تو ساسان بقیه اعضا حزب رو به اسم خراب کار ومن^^افق بردن یه جا هایی:SugarwareZ-188:

Linorth
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۲۰:۴۹
از من نمیترسی از رضا بترس یهو دیدی سایتتون رو فیلتر کردن هیچ اومدن تو ساسان بقیه اعضا حزب رو به اسم خراب کار ومن^^افق بردن یه جا هایی:sugarwarez-188:

هه هه ... اینو :3: اونموقع من بدون گرفتن مبلغ ناچیز و بدون فوت وقت از سیر تا پیاز لیست اعضا رو لو میدم :3:

amirlefthand
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۲۱:۴۹
هه هه ... اینو :3: اونموقع من بدون گرفتن مبلغ ناچیز و بدون فوت وقت از سیر تا پیاز لیست اعضا رو لو میدم :3:

وقتی کل اعضا رو گرفتن دیگه این کارت براشون ارزشی نداره

عجب عکسیه این جانم عجب حرکت موزونی هم میکنه :SugarwareZ-230:

:SugarwareZ-081:

رضا
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۲۲:۴۸

نه بابا:3:من یه جورایی هم مخالفم هم موافق.البته بیشتر مخالفم:3:.حالا باید با ساسان یکم حرف بزنم ببینم چی میگه.

رضا
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۲۲:۵۱
امیر زشته:3:اینجا خانواده رد میشه ها:3:

gattus
جمعه ۲۰ فروردين ۱۳۸۹, ۲۳:۰۶
تو نگاه نکن:3:

gattus
شنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۹, ۱۳:۲۲
خوب ديروز دروازبانم لولش رفت بالا!(11):3:
منم فرستادمش كه بره البته 5ميليارد زير قيمتش كه 25_33هست
بعد ديدم زياد اقتصادى نيست :3:
3تا بازيكن هم توى جوانان دارم كه ميتونن بيان بالا و بازيكناي خوبى ميشن حتى يه بازيكن دارم كه شانس تيم ملى هم ميتونه داشته باشه
براى همين تمرينم رو بازى در كنار كردم:1:

Special Pegasus
شنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۹, ۱۷:۰۱
من با طرح بهمن موافقم.:SugarwareZ-029:

Linorth
شنبه ۲۱ فروردين ۱۳۸۹, ۱۷:۲۰
دوستان به زودی وبسایت اماده بهره برداری میشه....
منم با سردبیر گلوبال پرس صحبت کردم موافقت کرده که یه مقاله در مورد حزبمون ارسال کنم :3:
داریم جهانی میشیم :SugarwareZ-191:

Lord Milad
يکشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۹, ۲۰:۲۳
اینجا چقدر ساکته.

اون موقع که دم به دم اسپم میداید فکر این موقع رو نمی کردید که یه چند تا از اون اسپماتون رو برای این جور وقتا هم نگه دارین.

حالا.......................................... .....

gattus
يکشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۸۹, ۲۳:۰۲
بفرما
اینم اسپم:3:

sasan69
دوشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۹, ۰۹:۲۴
اندکی صبر،سحر نزدیک است ... ! :3:

hadi.s
دوشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۹, ۱۰:۱۴
همش تقصیر ساسان که اینجا اینقدر سوت و کوره.ما گفتیم اگه این مدیر بشه چه میکنه.حالا دیدیم حزب ول ترم شده.

gattus
دوشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۹, ۱۱:۴۸
من میگم مقصر ساسانه:3:

Special Pegasus
چهارشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۹, ۱۵:۰۶
اندکی صبر،سحر نزدیک است ... !
اینقدر صبر کردیم زیر پامون علف سبز شد!:SugarwareZ-029:
اینجوری می خوای مدیر بخش حزب آزاد بشی؟
من نمیدونم چجوری روت شده این پست رو بدی:
منم برای حزب آزاد هستم

رضا
چهارشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۹, ۱۵:۱۷
ساسان خجالت نمیکشی ساعت 3:30 زنگ میزنی فوت میکنی؟:3:

Special Pegasus
چهارشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۹, ۱۵:۱۹
ساسان خجالت نمیکشی ساعت 3:30 زنگ میزنی فوت میکنی؟
پسر عموی ما اینجوری نبود رفت کاشان چیز خورش کردن.:SugarwareZ-029:

gattus
پنجشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۵۹
من بازم اعلام ميكنم بقصيره ساسانه!:3:
ولى اين ساسان به منم زنگ زد هرچى اس ام اس دادم جواب نداد:3:
هدف اسپم بود:3:

Linorth
جمعه ۲۷ فروردين ۱۳۸۹, ۲۲:۵۶
دوستان دامین سایت حزب رو ثبت کردم...
منتها کلا مربوط به فقط حزب نیست هم حزب هست هم خبرگزاری در کل...

به زودی کارای دیزاین هم تموم میشه و سایت راه میوفته...

در مورد مقاله هم به چند تا از بچه ها نیاز دارم تا متن فارسیش رو اماده کنم و کار ترجمش که انجام شد منتشرش کنم...هرکی دس به نوشتن مقالش خوبه پ.خ بزنه بهم با هم یه فکری بکنیم :3:

کیان
جمعه ۲۷ فروردين ۱۳۸۹, ۲۲:۵۸
البته اون حزبه!

Linorth
جمعه ۲۷ فروردين ۱۳۸۹, ۲۳:۰۲
البته اون حزبه!

ممنون برای یاداوری...اما خودمونیم کیان مثل اینکه خیلی قضیه لیگ فانتزی اذیت ات کرده ها :3:

gattus
جمعه ۲۷ فروردين ۱۳۸۹, ۲۳:۰۶
من بودم ولى تا 14ام امتحان دارم و از 1ام هم امتحاناى ترم شروع ميشه!
ولى براى خبرگزارى هستم:1:

Linorth
جمعه ۲۷ فروردين ۱۳۸۹, ۲۳:۱۱
من بودم ولى تا 14ام امتحان دارم و از 1ام هم امتحاناى ترم شروع ميشه!
ولى براى خبرگزارى هستم:1:

خوب حالا خیلی هم از ثانیه ی اول نمیخواد تخت گاز بریم...خودم هم کنکور دارم زیاد فرصت نمیکنم اونجوری که باید برسم بهش...اما خوب راهش میندازیم و تا وظایف رو تقسیم کنیم و کم کم بچه ها تا جا بیوفتن و اماده بشن یکم طول میکشه....اوج فعالیت ما توی تابستون هست ... مقاله رو هم همون موقع منتشر میکنیم :3:

gattus
شنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۳۴
خوب حالا خیلی هم از ثانیه ی اول نمیخواد تخت گاز بریم...خودم هم کنکور دارم زیاد فرصت نمیکنم اونجوری که باید برسم بهش...اما خوب راهش میندازیم و تا وظایف رو تقسیم کنیم و کم کم بچه ها تا جا بیوفتن و اماده بشن یکم طول میکشه....اوج فعالیت ما توی تابستون هست ... مقاله رو هم همون موقع منتشر میکنیم :3:
فعلا كه مديرا در غيبت به سر ميبرند و حزب صاحب حقيقى ندارد:3:

Linorth
شنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۹, ۰۱:۰۰
فعلا كه مديرا در غيبت به سر ميبرند و حزب صاحب حقيقى ندارد:3:

این حزب از اول هم صاحب نداشت :3:

gattus
شنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۹, ۰۱:۲۷
اينم حقيقت محضه در حد كسينوس پي دوم=0:3:

black_shadow
شنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۹, ۱۰:۴۲
اينم حقيقت محضه در حد كسينوس پي دوم=0 :3:

حقیقت بودنش که حقیقته ولی اینی که گفتی فحش بود؟!!!:3:

hsmoa
شنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۹, ۱۰:۵۴
مربی ۸ خریدم
دلتون بسوزه :‎:‎3

black_shadow
شنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۹, ۱۱:۰۵
منم الان یه مربی با لول خوب خریدم!
چیز خفنی نیست که دلتون بسوزه ولی حالا واسه اینکه دلم نشکنه یه خورده دلتون بسوزه!!!:3:

gattus
شنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۹, ۱۲:۰۷
اونم حقیقته:3:

رضا
شنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۹, ۱۷:۵۴
منم با اینکه مخالفم اما آماده همکاری هستم:3:
بهتر بود به جای این جنگولک بازیا یه فکری میکردین تو زمینه فنی پیشرفت کنیم نه اینکه الکی شاخ و برگ بدیم به حزب.تو همین انجمن کسی نمیاد توی این تاپیک پست بده چه برسه به انجمن جداگانه:3:

Linorth
شنبه ۲۸ فروردين ۱۳۸۹, ۲۲:۱۷
منم با اینکه مخالفم اما آماده همکاری هستم:3:
بهتر بود به جای این جنگولک بازیا یه فکری میکردین تو زمینه فنی پیشرفت کنیم نه اینکه الکی شاخ و برگ بدیم به حزب.تو همین انجمن کسی نمیاد توی این تاپیک پست بده چه برسه به انجمن جداگانه:3:

عزیزم این سایت ، سایت خبرگزاری هست ... نه انجمن برای حزب :3:
یعنی سایت توش خبر ها و گزارش ها و اموزش ها و... قرار میگیره.

افتاد یا با پتک بزنم بترکونمت قلک ؟ :3:

رضا
يکشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۴۸
افتاد:3:

Don Bandini
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۳:۰۶
من اومدم رای مثبت خودم رو به ایجاد یه خبرگزاری در مورد حزب آزاد اعلام کنم.
البته به هیچ وجه با یه انجمن جدید موافق نیستم. فقط و فقط خبرگزاری. چون یه انجمن جدید بچه های هتریک رو از اینی که الان هست هم دورتر میکنه که به شدت باهاش مخالفم!!

در ضمن یه سری هم به تاپیکهای انتخابات بزنید!:3:

don-matiou
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۳:۱۷
منم با نظر سعید بندینی موافقم

رضا
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۴:۲۶
برو بچ یه طرحی ساسان اون قدیما داد که قرار شد در موردش رای گیری کنیم.یادتونه یا نه؟:3:
حالا میگم دوباره یادتون بیاد:3:
ساسان پیشنهاد داد توی انتخابات تیم ملی بزرگسالان از یه کاندیدا حمایت کنیم.البته قرار شد که رایگیری کنیم تا حرف و حدیثی نباشه.البته با حضور بندینی فکر کنم احتمال رای اوردنش هست:3:
حالا موافقین که یه نظر سنجی راه بندازم یا نه؟!

gattus
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۴:۲۶
جواد خسته نشى اينقدر باهمه موافقى:3:
اين طرح شصت سال پيش تصويب شد:1:

don-matiou
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۴:۵۲
نه امیر حسین جان دوره جدید فعالیتم رو با همتی خاص شروع کردم خسته نمیشم...من با توام موافقم

رضا
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۴:۵۸
برو بچ یه طرحی ساسان اون قدیما داد که قرار شد در موردش رای گیری کنیم.یادتونه یا نه؟:3:
حالا میگم دوباره یادتون بیاد:3:
ساسان پیشنهاد داد توی انتخابات تیم ملی بزرگسالان از یه کاندیدا حمایت کنیم.البته قرار شد که رایگیری کنیم تا حرف و حدیثی نباشه.البته با حضور بندینی فکر کنم احتمال رای اوردنش هست:3:
حالا موافقین که یه نظر سنجی راه بندازم یا نه؟!

اقا خواهشا جواب این سوال رو زودتر بدین تا سر و ته این قضیه رو زود هم بیاریم.وقت نیست.

gattus
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۴۴
هنوز كه چيزى مشخص نيست تازه اين هفته فينال جام جهانيه!!
وقتى كانديدا اعلام شدن (به طور كامل) اونوقت نظرسنجى بذار

رضا
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۸:۵۹
چی ربطی به جام جهانی داره اخه؟:3:
انتخابات از امروز شروع شده و تا 1 هفته دیگه هم ادامه داره.دیر هم شده.
حالا هر چه زودتر تصمیم بگیریم که اصلا حمایت کنیم یا نه.در مورد اینکه اون فرد کی باشه بعدا تصمیم میگیریم.

gattus
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۱۲
حقيقتا احساس كردم كه بعد از جام جهانى بايد باشه:3:
من اينو گفتم كه بعد بپيچونم:3:
به فرض كه 40درصد بگن ايكس 50درصد واى 10درصد زد خوب اينطور اون 50درصد بقيه راضى نميشن يه مسئله ى ديگه فعال نبودن حزب آزاد هست!
حالا خود دانى
من تابع جمعم!!

رضا
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۲۲
ایکیو فینال هم برگزار شد و یونان بازی رو برد:3:بعضی وقتا یه سری به هتریک هم بزنی بد نیستا:3:
والا این ایده ساسانه که قرار شد من پیگیرش باشم.با توجه به اومدن بندینی و کادری که همراهشه بعید میدونم کسی رو دستش بزنه:3:
تازه 3تا از اعضای حزب هم که هستن توی این کادر
کیان-محمدرضا- بندینی
البته نظر شخصی اعضا هم محترمه و در اخر اونا هر چی دلشون بخواد رای میدن:3:

gattus
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۴۴
من ظهر رفتم هتريك تيتر خبر اولش اين بود فينال تمام اروپايى ديگه بقيش رو نخوندم:3:
من بايد فكر كنم نميتونم بخاطر دوستى اين كار رو بكنم(اينو جدى گفتم)
يه روز همه كه نه ولى اكثر كسانى كه كانديد شدن رو براي خودم آناليز كنم تا ببينم كه تاكتيكى تر بازى ميكنه !

don-matiou
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۵۶
امیر حسین زیاد تفکر نکن....اگرم بر خلاف عقاید حزب آزاد بخوای تصمیم گیری کنی در اولین فرصت ترور میشی عزیزم

:bomb::SugarwareZ-256::ak::zoor:

Linorth
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۲۰:۲۵
به نظر من این ایده ی حمایت مزخرفه!!!!
چرا باید ادم به کسی رای بده که بهش اعتقادی نداره؟ :3:
بر فرض من با بندینی حال میکنم بش رای میدم...یا با ساسان حال نمیکنم بش رای نمیدم...
رای چیز شخصی ای هست...
این جور تفکرات دوره اش گذشته...
اگه یادتون باشه همین تفکر این انجمن رو به ... داد :3: دعوا ها سر همین رای بود که شروع شد :3:

شما یادتون رفته باشه من هنوز یادمه :3:

خلاصه اینکه ایده واقعا تخیلی و مزخرف هست :3: با اینکه رفیق شیش خودم ایده داده اما من نظرم رو همیشه رک میگم :3:

gattus
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۲۰:۳۴
خوب منم همينو گفتم:3:

Don Bandini
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۲۲:۳۷
بر فرض من با بندینی حال میکنم بش رای میدم...یا با ساسان حال نمیکنم بش رای نمیدم...
رای چیز شخصی ای هست...
اگه یادتون باشه همین تفکر این انجمن رو به ... داد :3: دعوا ها سر همین رای بود که شروع شد :3:

خلاصه اینکه ایده واقعا تخیلی و مزخرف هست :3: با اینکه رفیق شیش خودم ایده داده اما من نظرم رو همیشه رک میگم :3:
راستش در این زمینه من با بهمن موافق ترم. کاری ندارم که به نفع منه این قانون باشه یا این قانون نباشه. اما به نظرم بهتره هر کس هر طور که دوست داره رای بده. آزادی اندیشه و بیانه دیگه... تازه این قانون جامعه برشائیت هم هست. شیخ الفردو هم تاکید کرده روی این مساله! :3:

gattus
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۲۲:۴۴
راستش در این زمینه من با بهمن موافق ترم. کاری ندارم که به نفع منه این قانون باشه یا این قانون نباشه. اما به نظرم بهتره هر کس هر طور که دوست داره رای بده. آزادی اندیشه و بیانه دیگه... تازه این قانون جامعه برشائیت هم هست. شیخ الفردو هم تاکید کرده روی این مساله! :3:

بهمن توجه نكن هدف اينا جلب رضايت شماست!:3:
‏ همينمون مونده آخر عمرى اين برشاييا رو بياريم در اين خانه و سليمان كنيم:1:
حيف كه به باجو علاقه داشتم وگرنه يه توهين بهت ميكردم گريه كنى:1:
كسى فهميد چى گفتم براي خودم هم ترجمه كنه:3:
خواستم يه چى گفته باشم:3:

sasan69
سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۹, ۰۱:۱۱
رای چیز شخصی ای هست...

واقعا ممنون بهمن جان!:3:
البته منم شاید! کاندید شدم :1:

gattus
سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۹, ۰۱:۱۵
خوب راست ميگه!!:3:
كى با تو حال ميكنه جواب اس ام اس كه نميدى زنگ ميزنى فوت ميكنى يه چيز ميگم ناراحت نشو
‏_‏

‏_‏
‏_‏
‏_‏
‏_‏
‏_‏
‏_‏
خيلى باحالى:5:
‏_‏

sasan69
سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۹, ۰۱:۵۳
من تازه رسیدم تهران!هنوز عرقم خشک نشده نشستم پای سیستم!
فردا(منظورم همین امروزه ! :3:) میام به همه ی حرفهایی که زدم عمل میکنم :1:
الانم دیگه دارم از خواب کور میشم چون از ساعت 6 صبح بیدارم و همش فعالیت داشتم ...

gattus
سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۹, ۰۵:۵۴
فعاليت هايى كه انجام دادى در راستاى خدمت به خلق بود يا نه؟:3:

Linorth
سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۹, ۱۱:۲۹
واقعا ممنون بهمن جان!:3:
البته منم شاید! کاندید شدم :1:
برای مثال گفتم عزیزم وگرنه من با بندینیشم حال نمیکنم چه برسه به تو :3: لول

رضا
سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۹, ۱۳:۱۲
اصلا به من چه:3:ساسان خودش اومد.خودش از طرحش دفاع میکنه:3:

gattus
سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۹, ۱۳:۲۲
الان كى بهت گير داد كه مياى اظهار نظر ميكنى؟؟!!:3:

Special Pegasus
سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۹, ۱۳:۳۹
الان كى بهت گير داد كه مياى اظهار نظر ميكنى؟؟!!:3:

امیر حسین اینقدر به بچه های مردم گیر نده.:SugarwareZ-029:

gattus
سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۹, ۱۳:۴۸
شما ببخشيد
ديگه تكرار نميشه:3:

Special Pegasus
سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۹, ۲۱:۳۷
شما ببخشيد
ديگه تكرار نميشه:3:

امیرحسین بیا یاهو کارت دارم.

gattus
سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۹, ۲۱:۵۱
بنده با موبايل آن شدم فردا هم امتحان جبر دارم راهى نيست كه بيام ياهو اگر ميتونى تو پخ بگو يا تا فردا بين 7:30تا 8:30صبر كن!
حال كردى برنامه ريزيو:3:

Alone
چهارشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۰۳
امتحان جبر !!! وای . چه سخته

gattus
چهارشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۹:۰۲
ما رای خود را ول دادیم:1:

Lord Milad
پنجشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۱:۰۳
sasan khoda begam chikaret nakone...

felan khodeto amade kon tanbih shi

:SugarwareZ-199:

sasan69
پنجشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۲:۳۶
sasan khoda begam chikaret nakone...

felan khodeto amade kon tanbih shi

:SugarwareZ-199:

میلاد جون چرا اینقدر شاکی هستی از دست من !!! :SugarwareZ-029:
من چه کار پلیدی انجام دادم !!! :6:

sasan69
پنجشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۲:۴۸
دوستان به دلیل اینکه من درگیر درس و دانشگاه بودم این چند وقته اصلا نتونستم به قول هایی که قبل از انتخابات دادم عمل کنم و از این بابت خیلی شرمنده هستم...
اما دارم سعی میکنم تا با یه سری برنامه های درست و حسابی دوباره فعالیت حزب را بالا ببرم ...
اولین مسئله ای که باید حتما رعایت بشه داشتن بازیکنان تمرینی ایرانی هستش ولی خب میدونم تو این حزب فعلی کمتر کسی هستش که حداقل هارم داشته باشه!
پس میرم سراغ خبرگزاری حزب که فکر میکنم بحث جذاب تری باشه ... والا در این مورد با امیرحسین و محمد صحبتهایی کرده بودم ولی خب برای اینکه خبرگزاری شکل منسجم تری بگیره لازمه که هر دو دوست عزیز بیشتر همکاری کنن ...
رضا هم که چند وقتیه منو تحویل نمیگره !
کیا هم در خواب زمستانی هستش هنوز !
خود منم تازه از خواب بیدار شدم ! :3:

در کل اینکه یک نفره نمیشه کاری رو پیش برد و من از دوستان انتظار دارم هر کسی بیاد و هم نظرش در مورد ادامه ی کار حزب و هم اگر میتونه مسئولیتی قبول کنه بگه .

در مورد اینکه خبرگزاریه حزب در سایت جدید هم داره راه اندازی میشه فعلا تا زمانیکه کامل به بهره برداری برسه باید صبر کرد و همینجا فعالیت کرد.
اگر کسی پیشنهادی یا سوالی داره بپرسه تا من جواب بدم.

فقط این تن رو کفن کنن کالیبرهارو کم کنید تا یه حرکت مثبتی بزنیم ... (در وحله ی اول مخاطبش خودم بودم)

gattus
پنجشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۳:۳۷
من نفهميدم چرا اسم من رو اوردى من دارم تلاشم رو ميكنم الانم مثل شير يه تنه دارم ميرم جلو و يه كارى كردم كه همه دوست خواهن داشت!
ولى من موندم تو اون 10دقيقه اى كه محمد مياد من چى بايد بهش بگم؟

رضا
پنجشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۳۳
منم رای خودمو به برادر بندینی به صندوق انداختم:1:
----------------------------------------
ساسان .......(جای این نقطه ها هر چی فحش که کیان بلده میتونید بزارید:3:)تو مگه هستی که من بخوام تحویلت بگیرم یا نه؟:3:یه بار خیر سرت اس ام اس دادی که اونم جواب دادم.
یه بار خسیس بازی در اوردی از ترس 16 تومن اس ام اس ندادی که من بیام یاهو:3:

sasan69
پنجشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۳۳
دوستان با صحبتهایی که با رضا کردم قرار شد چون رضا زمان زیادی آنلاین هستش در زمانهایی که من نیستم ایشون جوابگوی مسائل شما باشه.
در ضمن در مورد بازیکن تمرینی هم هر کسی که در حزب هستش حداقل 1 بازیکن تمرینی ایرانی باید داشته باشه.پست تمرینی هم فعلا فرقی نمیکنه.
رضا مسئول رسیدگی به تمرینات هستش .
آقای کیا هم که معلوم نیست کجا هستن و من از ایشون خواهش میکنم!:3: امشب سر یه ساعتی که بهتره خودش هماهنگ کنه آنلاین بشه در یاهو تا بتونیم به مسائل حزب رسیدگی کنیم.

محمد و امیرحسین عزیز هم لطفا امشب در ساعتی که اعلام میکنیم آنلاین بشن در یاهو.
این جلسه اگر خدا بخواد و برگزار بشه با حضور کیا،محمد،امیرحسین،رضا و خودم تشکیل میشه :3:

gattus
پنجشنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۶:۳۶
ساسان من امكانش صفره كه بيام الان شهرستانم و با موبايل آن شدم فردا برمي گردم اهواز!
فردا ساعت 5_6 هستم بقيش رو هم نيستم چون شنبه امتحان دارم!حالا اگر خواستيد بعد از ساعت 5 يه يك ساعت ديگه مشخص كنيد!تا بيام
بازم شرمنده!

gattus
جمعه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۰:۱۶
ساسان به محمد و رضا پخ بزن بگو كى بايد آن بشن!
من كه مشكل دارم و همون 5_6با رايانه ام آن ميشم!!!
ولى با موبايلم دائم آن هستم

رضا
جمعه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۱:۴۱
مشکل این کیارشه که نمیشه پیداش کرد.

gattus
جمعه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۰۸
كيارش كلا نخوديه!:3:

gattus
جمعه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۱:۲۰
مژده
فقط 6روز تا انتشار شماره ى جديد خبرگزارى باقى مانده
يه توضيح هم بدم كه يكى از بخش ها حذف شده و به جاي اون بخش هرچه ميخواهد دل تنگت بگو اضافه شده يك مصاحبه جذاب هم داريم كه به موقش مشخص ميشه:2:

black_shadow
جمعه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۱:۳۴
من کی ان بشم؟!!!:3:
امیرحسین نخودی هم ....... استغفرالله!

Linorth
جمعه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۱:۳۶
مژده
فقط 6روز تا انتشار شماره ى جديد خبرگزارى باقى مانده
يه توضيح هم بدم كه يكى از بخش ها حذف شده و به جاي اون بخش هرچه ميخواهد دل تنگت بگو اضافه شده يك مصاحبه جذاب هم داريم كه به موقش مشخص ميشه:2:

خوب پس اگه خدا بخواد رو سایت خبرگزاری قرار میگیرن :3:

gattus
جمعه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۱:۵۶
كيارش بايد 5شنبه ميومدي!:3:

gattus
جمعه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۱:۵۸
اين ديگه به شما ربط داره ولى من يه نسخش رو اينجا هم ميذارم!

black_shadow
جمعه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۲:۰۵
خب حالا مجمع اجلاس 5+1 که نبوده!!!:3:
الان بیاین!

gattus
جمعه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۰۱
جلسه سران اپك به خاطرما لغو شد چى فكر كردى؟
ساسى رفته دسترسى نداره

amirlefthand
جمعه ۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۳:۰۳
دروازه بان ایرانیم اکسلنت شد 17 سال و59

Linorth
شنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۱۲
رضا هرجا هستی سریعا بیا یاهو ای دی من رو هم ادد کن

bahman.likeu

کیان تو هم ادد کن حتما :3: تو ایدی قبلی داشتمت اینجا ندارمت :3:

کیارش تو هم همینطور :3:

رضا
شنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۰۸
بهمن جان حس نمیکنی اون زمانیکه میگه آن شم من مدرسه تشریف دارم؟:3:

Linorth
شنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۶:۰۱
خوب حالا عب نداره میبخشمت:3:
یه تایم میزارم یه چتی بکنیم با هم یه سری کارا دارم باهات :3:

black_shadow
دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۵۴
یه مدافع 17 ساله ایرانی خریدم.
با اینی که تازه خریدم بازیکنای ایرانیه تمرینیم 4 تا شدن

gattus
دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۰۱
كيارش پولاتو جمع كن تا هفته ى7ام يه دفاع ميارم بالا حدود 17سال و 20روز
دفاع خوب
بازيسازى و پاس قابل قبول
گلزنى ناكافى بازى در كنار نامعلوم!

black_shadow
دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۰۴
چند میدی حالا این عزیز دل رو؟!!

gattus
دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۱۰
حال دارى برو توى جوانانم ببينش واحدى نيكبخت:3:
چون شمايي 10درصد تخفيف ميدم!:3:
البته ساسان هم قبلا گفت كه ميخوادش:3:
چندتا هم 15ساله دارم كه بدرد ميخورن و فعلا دارن تمرين ميكنن و قابل قبول شدن ولى هنوز معلوم نيست چى ميشن
حدوده 3-5ميليارد قيمتشه!!

sasan69
دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۴۳
كيارش پولاتو جمع كن تا هفته ى7ام يه دفاع ميارم بالا حدود 17سال و 20روز
دفاع خوب
بازيسازى و پاس قابل قبول
گلزنى ناكافى بازى در كنار نامعلوم!

کیارش جان اگر این بازیکنی که امیر حسین میگه با همین پتانسیلی که نوشته بیاد بالا شک نکن من از دستش نمیدم ! :3:
اینو من از خیلی وقت پیش زیر نظر دارم که انشاالله همون چیزی از آب در میاد که امیر حسین گفته و منم در خریدنش درنگ نمیکنم:1:
راستی کیارش یه بازیکن بدردبخور برات دارم ... اگه خواستی بگو تا اسکیلاشو برات پخ کنم.
محصول آکادمیه خودمه ولی باز بخاطر اینکه الان نمیتونم تمرینش بدم داره هدر میره!

gattus
دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۱:۰۴
به به مشترى دست به نقد:3:
اگر بازى در كنارش به ناكافى هم برسه خودم تمرينش ميدم!!
ساسان تو فكر كردى تيم كيارش سطل زباله است؟؟:3:

sasan69
دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۱:۲۰
امیر حسین داری به آکادمیه من توهین میکنی !!!:1:
ملتی آرزوشونه که آکادمیه بزرگی مثل آکادمیه من داشته باشند اونوقت تو میگی تیم کیارش سطل زبالس!!!:3:
من بازیکنی رو در اختیار کیارش قرار میدم که هم پس فردا درست و حسابی آبش کنه و هم زیاد برای جیبش گرون تموم نشه :3:
اون بازیکن سابقی که بهش فروختم انصافا هم پاس داره هم دفاع و یه مدافع در اون سطح دیگه چی میخواست!:1:

gattus
دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۱:۲۳
جديدا ماست فروش ميگه ماستم ترشه؟ يا هنوز مثل قديمه؟؟:3:

black_shadow
سه شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۰:۴۸
حال دارى برو توى جوانانم ببينش واحدى نيكبخت:3:
چون شمايي 10درصد تخفيف ميدم!:3:
البته ساسان هم قبلا گفت كه ميخوادش:3:
چندتا هم 15ساله دارم كه بدرد ميخورن و فعلا دارن تمرين ميكنن و قابل قبول شدن ولى هنوز معلوم نيست چى ميشن
حدوده 3-5ميليارد قيمتشه!!

من بالاتر از قیمت میخرمش ازت فقط به ساسان نده!!!!:3:

black_shadow
سه شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۰:۵۲
امیر حسین داری به آکادمیه من توهین میکنی !!!:1:
ملتی آرزوشونه که آکادمیه بزرگی مثل آکادمیه من داشته باشند اونوقت تو میگی تیم کیارش سطل زبالس!!!:3:
من بازیکنی رو در اختیار کیارش قرار میدم که هم پس فردا درست و حسابی آبش کنه و هم زیاد برای جیبش گرون تموم نشه :3:
اون بازیکن سابقی که بهش فروختم انصافا هم پاس داره هم دفاع و یه مدافع در اون سطح دیگه چی میخواست!:1:

طفلک راست میگه بابا!!!
اکادمی خفنی داره!
چند هفته پیش یه مدافع جک جوون* ازش خریدم بازی اول که گذاشتمش تو ترکیب وسط بازی غش کرد داشت میمرد!!!!:3:
.......
*:س.م!!

gattus
سه شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۱:۰۰
اختلافات داخلى مديريت رو آشكار نكنيد!!:3:

sasan69
سه شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۱:۱۱
طفلک راست میگه بابا!!!
اکادمی خفنی داره!
چند هفته پیش یه مدافع جک جوون* ازش خریدم بازی اول که گذاشتمش تو ترکیب وسط بازی غش کرد داشت میمرد!!!!:3:
.......
*:س.م!!

آقا برداشته مدافع جوون مارو شب قبل از بازی برده خونشون معلوم نیست چیکارش کرده حالا آورده میگه بازیکنت غشیه! :3: خب بگو چی بهش نشون دادی که طرف تا آخر بازی نتونست اون تصویرو از ذهنش پاک کنه و آخرشم سنگ کوب کرد وسط بازی ! :3:
من بالاتر از قیمت میخرمش ازت فقط به ساسان نده!!!!
امیرحسین این تیمش آه نداره که کفن داشته باشه ! :3: الانم جو گرفتتش و میخواد بگه ما هم آره!:3:
اختلافات داخلى مديريت رو آشكار نكنيد!!
تو کار بزرگ ترها دخالت نکن ! :3:

black_shadow
سه شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۱:۱۸
داداش تیم ما هم کم کم داره اه دار میشه!!!!:3:
مدافع خارجیا که واسه تمرین خریده بودم لول اپ شدن و کم کم دارم ردشون میکنم برن و بازیکن ایرانی جایگزین میکنم.

sasan69
سه شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۱:۳۲
داداش اون آه ی که شما میشنوی از جای دیگس ! :3:
خوب با این بچه خارجیا بازی میکنیا! :3: (تلمیح داشت به داستان رستم قزوینی و بچه پسر های محل!) :3:

gattus
سه شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۵:۳۹
خوبه تا باشه از اين دعوا ها در مورد تيم من باشه:3:
حالا تا اونموقع توافق نكنيد كه ما هم سود كنوم

30n4
چهارشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۰۲
اعضای حزب همون اسامیه که توی پست اول اومده؟شخص دیگه ای اضافه نشده ؟

(برای شمارش آرای انتخاب میخوام)

gattus
چهارشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۱۵
با اجازه بزرگترا بله:3:

Special Pegasus
چهارشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۴۲
منم تو لیست اول نیستم:SugarwareZ-029:

رضا
چهارشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۶:۴۹
اعضای حزب همون اسامیه که توی پست اول اومده؟شخص دیگه ای اضافه نشده ؟

(برای شمارش آرای انتخاب میخوام)

نه کس دیگه ای اضافه نشده.

رضا
چهارشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۶:۵۱
منم تو لیست اول نیستم:sugarwarez-029:

نابغه اسم تو با اون ایدی قبلیت نوشته شده:3:

gattus
چهارشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۲:۰۱
اینم اون بازیکنی که گفتم:1:

black_shadow
پنجشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۱:۱۹
هو!!!
ساسان تو واسه چی تشکر زدی زیرش؟!!!:3:
اون مال منه!

gattus
پنجشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۰۶
كس ديگه اي نيست اينطور كه بوش مياد ما از اين پسر پول خوبى گيرم مياد:3:

sasan69
پنجشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۳:۴۸
هو!!!
ساسان تو واسه چی تشکر زدی زیرش؟!!!:3:
اون مال منه!

"هو" چیه ! لاتیش نکن باااو :3: کتارم ببند :3:
من این جوون رو از 15 سالگی زیر نظر دارم حالا تو نیومده میگی مال منه! :3:
مال تو که توی ....ه ! :3:

black_shadow
پنجشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۰۰
جون داداش از رو جنازه ام هم رد شی بازم نمیذارم بیاد تو تیم داغون تو!!!:3:
واسه رو کم کنی تو هم شده 2 تا بازیکنمو میفروشم تا دوبرابر قیمتش بید بزنم!!!

leo
پنجشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۱۵
منم برگشتم!!!!:SugarwareZ-223:

نام : محمد

نام تیم : Hristo The Great

ایدی تیم: 463401

ایدی یاهو(در صورت داشتن): prince_of_per30a@yahoo.com

نوع تمربن: دفاع

مدت زمان حضور در هتریک: 10-12 تا تيمم رو حذف كردن نامردا :bigsmile:
تيم كنوني رو 12-31-2005 گرفتم 4 سال و 4 ماه تقريبا

لقب : لئو ، كينگ لئو (قابل توجه دوستان تراويني) ، ممد ساويولا

علاقمندی ها : بارسا بارسا بارسا ... باز هم بارسا

تنفرات : زندگي اون قدر كوتاهه كه جايي براي تنفر نميبينم

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

آزمون ورودی ( 4 گزینه ای )

سوال 1 : هتریک چیست :

الف) عشق
ب ) زندگی
ج ) الافی
د ) تفریح

سوال 2 : هدف اصلی حزب ازاد چیست؟
الف ) تفریح
ب ) پیدا کردن دوستان جدید
ج ) پیشرفت هتریک ایران
د ) هر 3 گزینه

سوال 3 : بهترین برخورد در برابر مدیران این انجمن چیست ؟

الف ) بهشون لبخند میزنیم
ب ) حالشونو میگیریم
ج ) بهشون فحش میدم
د ) باهاشون رفیق میشیم

سوال 4 : اگر شما از مدیران اخطار بگیرید چه عکس العملی نشون میدید ؟

الف ) سکوت میکنم
ب ) بهش فحش میدم
ج ) دعوا راه میندازم
د ) در صورت نیاز اعتراض خودم رو در تاپیک گفتگو با مدیران اعلام میکنم.

سوال 5 : اگر شخصی به یکی از اعضای حزب توهین کند چه میکنید ؟

الف ) کار خاصی نمیکنم
ب ) جوابشو میدم
ج ) کلکسیونی از فحشهای ناجور نسارش میکنم
د ) به رییس حزب اطلاع میدم

سوال 6 : اگر حزب قانونی تصویب کند که هر عضو باید یک مربی حداقل اکسلنت گرفته و حداقل 3 بازیکن جوان ایرانی تمرین دهید چه میکنید ؟

الف ) بیخیال حزب میشوم
ب ) تلاش برای لغو قانون میکنم
ج ) قبول میکنم
د ) با کمال میل قبول کرده و سعی میکنم به هر نحوی شده برای تقویت تیم ملی کمک کنم.

سوال تشریحی : چرا میخواهید به حزب بپیوندید ؟

دوباره با بچه ها بودن!