PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خاطرات وبلاگی یه دسته چهاری!

alir3za
جمعه ۱۸ دي ۱۳۸۸, ۱۲:۱۲
خب ! اینجا هم دردست احداث شد مگه فقط برای جاده آسفالت کردن یا سایت زدن باید از این لغت استفاده کرد!

alir3za
يکشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۸, ۲۱:۳۲
بچه ها لطف کنن بعد از خوندن این مطالب نخندن:3:
به حساب این بزارید که توی بچگی قوه تخیل قوی داشتم :3:

براتون خاطرات اتوبوسی که بین سالهای 84تا تابستان 85 در وبلاگم می نوشتم را میگذارم بعضیها پند اخلاقی داره :3:

نوشته مربوط به وبلاگم : روز جمعه ٢٤ تیر ۱۳۸٤
این مطلب تقریبا واقعی بوده :3:

ساعت تقريبا ۱۱يا۱۲بود توی تيرماه ميخواستم برم به سمت ميدان امام حسين و قبل اينکه به آنجا برسم در دو ايستگاه قبلش پياده شم.طبق معمول سوار اتوبوس شدم از چهارراه خاقانی احتمالا اگه تهرانی باشی و اين مطلب رو ميخوانی ميدونی کجاست.

بگذزيم؛اين دفعه جانبود مثل گوشت توی کشتارگاه آويزون ميله ها بودم.چند دقيقه بعد يه معتاد توپ سوار اتوبوس شد وضعش هم بد نبود فقط داشت می افتاد خلاصه ايشون هم وايسادن(ايستادن)البته در کنار اينجانب اون هم آويزون شد اماچه آويزونی با هر نيش ترمز آقای راننده ۱۰۰متر اينور اونور می رفت تا جايی که بهش گفتيم بشين نشست دم در عقب اتوبوس من هم اون ته بودم رسيدیم به ايستگاه چشمتون روز بد نبينه پياده شدن من هماناو کنار رفتنش همانا تا تکون خورد در بسته شد هرچی گفتم آقای راننده وايسا آقازاده (جناب معتاد)ميگفت ببخشيد داش نتونستی پیاده ششی ايشگاه بدی پياده شو.

:3:

alir3za
جمعه ۲۵ دي ۱۳۸۸, ۱۲:۲۱
من نمیدونم کی پیشنهاد چاپ کتاب انقلاب اسلامی رو داد:3: من واقعا 3روز دارم این درس میخونم هیچی نفهمیدم شنبه هم امتحانش رو دارم:3:

چارلی چاپلین :

تا وقتی قلب عریان کسی را ندیدی بدن عریانت را نشانش نده! هیچ گاه چشمانت را برای کسی که معنی نگاهت را نمی فهمد گریان مکن. قلبت را خالی نگه دار و اگر هم یه روزی خواستی کسی را در قلبت جای دهی سعی کن که فقط یک نفر باشد. به او بگو که تو را بیش تر از خودم وکمتر از خدا دوست دارم . . زیرا که به خدا اعتقاد دارم وبه تو نیاز دارم .

alir3za
چهارشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۸, ۱۲:۴۹
دنیا آنقدر وسیع است که برای همه مخلوقات جا هست. به جای آن که جای کسی را بگیرید، تلاش کنید جای واقعی خودتان را بیابید.

alir3za
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۵۸
امروز روزی بود که همه میگفتند جلوی تلوزیون لازم نیست بشینی !
بازی مساویه!
دیگری می گفت بابا جمعش کنید با این بازی سیاسی فوتبال هم سیاسی شده!
تلفن زنگ زد گفت: با خنده- باز نشستی استقلال پرسپولیس میبینی بازی 1-1 مساوی!

اما من گفتم اینبار یکی میبره!