توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کانون هواداران باشگاه سپاهان
hsmoa
يکشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۸, ۱۲:۱۵
کانون هواداران باشگاه سپاهان هم افتتاح شد :1:
hsmoa
يکشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۸, ۱۲:۴۰
امروز به صورت کاملا تصادفی از نزدیک هتل آسمان (بهترین هتل اصفهان که نزدیک منزل ماست) عبور می کردم دیدم اتوبوسی زرد رنگ ایستاده نزدیکتر شدم دیدم اتوبوس باشگاه سپاهان هست
کمی ایستادم یکی یکی آمدند : بنگر ، نویدکیا ، عقیلی ، حاج صفی ، رحمتی ، قلعه نوعی و .... و بالا خره حاج رضایی
از همه این بازیکنان عکس گرفتم حیف که کامپیوترم خراب است اگر درست شد این عکس ها را آپلود می کنم
وبه این صورت بود که من تصمیم گرفتم این تاپیک را بزنم
hsmoa
چهارشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۸, ۰۸:۲۲
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
hsmoa
چهارشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۸, ۰۸:۳۲
hsmoa
چهارشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۸, ۰۸:۳۶
hsmoa
چهارشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۸, ۰۸:۳۹
hsmoa
چهارشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۸, ۰۸:۴۰
hsmoa
چهارشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۸, ۰۸:۴۲
این همون عکس هایی هستش که گفتم
این عکس ها را با گوشی گرفتم و متاسفانه به دلیل این که همراه نداشتم خودم توی هیچ کدوم از عکس ها نیستم
Lord-Masoud
چهارشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۸, ۱۰:۵۸
حسین با اینكه با گوشی گرفتی اما عكسا خوب شده!
hsmoa
چهارشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۸, ۱۱:۳۷
آره
فکر نمی کردم به این خوبی بشه
Don M Corleone
چهارشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۸, ۱۲:۴۳
اشكال نداره يه عكس از خودت بده من بزنم جاي يكي از اينا :3:
hsmoa
چهارشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۸, ۲۱:۴۶
توی یکی از عکس هایی که از قلعه نوعی گرفتم عکس من را بزن جای قلعه نوعی :3:
don-matiou
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۴۵
قلعهنويي: ديدار با استقلال در ليگ قهرمانان خودزني است
سرمربي تيم فوتبال سپاهان ديدار با استقلال در مرحله بعدي ليگ قهرمانان آسيا را خودزني دانست.
امير قلعه نويي درباره ديدار فردا مقابل راه آهن عنوان کرد: بعد از پيروزي مقابل الشباب در ليگ قهرمانان آسيا شرايط روحي بسيار خوبي پيدا کردهايم. در طول هفته تمرينات مناسبي انجام داديم و بازيکنان از نظر شرايط بدني در وضعيت مطلوبي قرار دارند.
وي گفت: هنوز عوارض قضاوت افشاريان در ديدار مقابل استيل آذين در سپاهان وجود دارد. او در ليگ با برنامه کار ميکند، يعني هم در همان ديدار تأثير گذار است و هم براي بازي بعد عوارض قضاوتش باقي است.
سرمربي سپاهان با اشاره به عدم حضور 2 بازيکن کليدي خود براي ديدار مقابل راه آهن تاکيد کرد: در ديدار با استيلآذين عقيلي اخراج شد و سيدجلال حسيني هم به علت 3 اخطاره بودن نميتواند بازي کند. اميدوارم بازيکنان جايگزين بتوانند جاي خالي آنها را به خوبي پر کنند. من هم به جرم اينکه تنها به داور گفتم چرا کارت نميدهي اخراج شدم و مقابل راهآهن نميتوانم روي نيمکت حضور داشته باشم و بايد از سکوها کار را دنبال کنم.
وي درباره تأثير منفي عدم حضورش روي نيمکت گفت: شايد نبود من روي نيمکت به اندازه عدم حضور اين 2 بازيکن در ترکيب تيم تأثيرگذار نباشد. مطمئنم بازيکنان جايگزين خوب کار خواهند کرد، اما تأثيرات منفي قضاوت افشاريان هنوز هم در سپاهان مشهود است.
قلعه نويي در مورد شرايط راه آهن در جدول ردهبندي ليگ برتر اظهار داشت: اين تيم از مديريت خوبي سود ميبرد و اميدوارم تمام مديران ما از چنين ديد مديريتي در فوتبال برخوردار باشند. جايگاه راه آهن از نظر فني در اين جاي جدول نيست، اما شايد بدشانسي آورده باشد که موفق نشده نتايج مطلوبي کسب کند.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا با توجه به شرايط راه آهن در جدول احتمال بازي انتحاري از آنها وجود دارد، عنوان کرد: در اواخر ليگ تمام تيمها، حتي تيمهايي که خطر سقوط را احساس نميکنند انتحاري بازي ميکنند. هر تيمي در انتهاي فصل به دنبال اهدافي است. تمام مسابقات سخت است و ميتوان گفت تا انتهاي فصل 4 فينال را پيش رو داريم، از طرفي امتياز بازي مقابل راه آهن براي رسيدن به قهرماني مهم است.
سرمربي سپاهان درباره نوسانات اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا گفت: از نظر نتيجه شايد دچار نوسان شده باشيم، اما از نظر کيفيت بازي اين موضوع درست نيست. به عنوان مثال در برخي از بازيها که مستحق پيروزي با اختلاف 4 گل بوديم به نتيجه مساوي رسيديم. در بازي آخر مقابل الشباب بايد با اختلاف ميبرديم، اما با بدشانسي نزديک بود نتيجه مساوي شود.
قلعه نويي درباره بازي مقابل العين و صعود به عنوان تيم اول از گروه خود اظهار داشت: فعلأ به راه آهن فکر ميکنيم و بعد از اين ديدار برنامههاي خود زا براي ديدار مقابل العين شروع خواهيم کرد.
وي در مورد عملکرد نمايندگان ايران در فصل جديد ليگ قهرمان خاطرنشان کرد: تا اينجا عملکرد تمام تيمهاي ايراني خيلي خوب بوده و يک هفته مانده به پايان مسابقات مرحله اول صعود 2 تيم از ايران به مرحله بعد قطعي شده و 2 نماينده ديگر هم شانس زيادي براي صعود دارند.
قلعه نويي درباره احتمال رويارويي با استقلال در مرحله بعد تصريح کرد: حيف است نمايندگان ايران يکديگر را حذف کنند، اين نوعي خودزني است. از طرفي ما دنبال اين هستيم که به عنوان سرگروه به مرحله بعد صعود کنيم و اين از همه چيز مهم تر است. تنها موضوع استقلال مطرح نيست و اگر ديگر نمايندگان ايران هم بودند همين بحث مطرح بود. بهتر است تيمهاي ايراني در فينال با هم روبرو شوند.
MAFIUA
جمعه ۱۹ شهريور ۱۳۸۹, ۱۳:۱۸
سپاهان هر سال بد شروع کرده به جز زمان کاظمی
امیدواریم امسال هم دوباره به صدر برسه
رضا
جمعه ۲۶ فروردين ۱۳۹۰, ۱۹:۱۰
این روزا که دیدن بازی های استقلال شده حال گیری دیدن بازی سپاهان واقعا لذت بخش شده:3:
مخصوصا حالا که قلعه نویی در استانه کسب سومین قهرمانی متوالیش هستش:3:
امروز هم که زد تراکتور رو توی تبریز له کرد.از هیچ تیمی به اندازه تراکتور متنفر نیستم:mad2:
حالاست که حسرت جای خالیش رو توی استقلال میخورم:smile:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.