توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Pes 2010
'Mohammad
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۱۲:۲۵
آموزش ها ، ادیت ها و تمامی مسائل مربوط به بازی PES 2010 در این تاپیک قرار میگیره که آموزش های مهم به همین پست اول اضافه میشه تا دوستان راحت تر بتونن مطلبی رو که میخوان پیدا کنن :3:
من کلیه ابزار های ادیت ،کیت، فیس ،پچ ، ترفند ، توپ ، تور ، تابلو تبلیغات ، آموزش و... که خودم پیدا میکنم و دوستان توی تاپیک pes 2010 گذاشتن رو برای دست رسی راحت تر توی این تاپیک جمع اوری می کنم و هر چیز جدیدی که بیاد توی این تاپیک می زارم و آدرسشو توی فهرستی که در پست اول گذاشتم اضافه می کنم ( البته فقط مهم تراشونو ) یه جورایی پست اول رو آپدیت می کنم
آموزش جستجو ( سرچ ) آسان و سریع پست اول که خیلی هم طول و درازه
کنترل اف ( ctrl + f ) رو بزنید و کلمه مورد نظرتون رو بنویسید و اینتر ( enter ) رو بزنید ]
امور فنی
TEAM STYLE :
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
برنامه ها و ابزار برای ویرایش بازی
کیت سرور ورژن 9.02:
آموزش آشنایی با کیت سرور و طریقه نصب آن:
راهنمای پوشه های کیت سرور :
پچ و آپشن فایل
لیگ دسته 2 انگلیس :
مستر لیگ
تعویض عکس های مربیان و مسئولین مسترلیگ:
آموزش مستر لیگ :
'Mohammad
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۱۸:۵۳
TEAM STYLE
Team Style یا همون سبک و شیوه بازی تیم به مجموعه برنامه های مدیریتی گفته میشه که در از طریق اونها میشه انواع سبکها و تاکتیکهای مختلف رو در زمین به اجرا گذاشت .البته در دنیای واقعی فوتبال تیم استایل ها بسیار متنوع و گاها پیچیده تر از شاخص هاائیه که در این بازی مشهاده مکنیم اما شاکله , اساس و چارچوب کلی اونها مواردیه که کونامی در این بازی قرار داده و مجموعا شامل 8 عنصر ( 4 عنصر دفاعی و 4 عنصر هجومی ) میشند که بر اساس اعداد 0 تا 100 مدرج شده اند و دارای سه وضعیت ضعیف یا کم ( رنج عددی 0 تا 33 ) – استاندارد ( محدوده عددی 33 تا 66 ) و شدید یا زیاد ( محدوده عددی 66 تا 100) هستند البته اینو هم متذکر بشم که در بعضی از این شاخص ها , با کم یا زیاد کردن درجه اسلایدر در هر کدوم از این سه وضعیتی که بالا بهش اشاره شد میشه میزان و شدت اون عمل رو کم یا زیاد کرد مثلا در محدوده 0 تا 33 عدد 33 حد بالا و عدد 0 حد پایین اون عمل رو به اجرا در میاره .
شاخص های هجومی عبارتند از :
*Player Support
Support Range*
Position Switch*
Attacking Style*
شاخص تدافعی عبارتند از :
Pressing*
Defensive Line*
Compactness*
Defensive Strategy*
اما شرح این موارد .
شاخص های هجومی :
Player Support: این شاخص بیانگر این موضوعه که در زمانیکه یکی از بازیکنان تیم صاحب توپ میشه بقیه اعضاء تیم به چه میزان رو به جلو و یا رو به عقب حرکت کنند .
همونطوریکه در بالا گفته شده هر اسلایدر دارای سه رنج و محدوده عددی بین 0-33 - 33 تا 66 - و 66 تا 100 میشه . این سه وضعیت در مورد این شاخص به شرح زیره :
محدوده 0 تا 33 : در این محدوده عددی در زمان صاحب توپ شدن یکی از بازیکنان تیم بقیه اعضاء تیم رو به عقب حرکت میکنند . در مورد این جریان توی منوی بازی توضیح داده شده که این حرکت اعضاء در جهت حمایت پوششی از بازیکن صاحب توپه ( اصطلاحا حمایت تدافعی )
محدوده 33 تا 66 : در این محدوده در زمان صاحب توپ شدن یکی از بازیکنان تیم بقیه اعضاء حمایت خودشون بصورت پیرامونی نسبت به بازیکن صاحب توپ به اجرا در میارند نه بصورت پوشش که در حالت قبل وجود داشت ( حالت استاندارد ) .
محدود 66 تا 100 : در این محدود عددی در زمان صاحب توپ شدن یکی از بازیکنان تیم بقیه اعضاء با حرکت رو به جلوی خودشون حمایتی بر اساس حرکت رو به جلوی بازیکن صاحب توپ به اجر در میاورند . ( حمایت در وضعیت تهاجمی تیم ) .
Support Range: (محدوده و فاصله حمایتی ) . این شاخص برای تنظیم فاصله اعضاء تیم از بازیکن صاحب توپه .
محدوده 0 تا 33 : در این وضعیت بازیکنان تیم از بازیکن صاحب توپ ( یار خودی ) فاصله میگیرند . ( حالت Wide)
محدوده 33 تا 66 : در این وضعیت بازیکنان تیم فاصله استاندارد خودشونو از بازیکن صاحب توپ( یار خودی ) حفظ میکنند . ( حالت Medium)
محدوده 66 تا 100 : در این وضعیت اعضاء تیم جهت حمایت از بازیکن صاحب توپ فاصله خودششونو نسبت به اون بازیکن کم میکنند .( وضعیت Narrow)
Position Switch( سوویچ موقعیت ) : این شاخص بیانگر میزان جابجایی و تعویض پست و مکان بازیکنان در طی بازیه . یکی از تاکتیهای به روز دنیای فوتبال اینه که در طی بازی با هماهنگیهایی که از قبل بین بازیکنان صورت گرفته در طول بازی بارها بازیکنان مشخصی اقدام به جابجایی محدوده بازی و تغییر پست با بازیکنی دیگه از تیم میکنند از نمونه های بارز اون میشه به اینیستا و ژاوی در تیم بارسلون و همینطور ریبری و سیدنی گوو در تیم ملی فرانسه اشاره کرد .
محدوده 0 تا 33 : اگر اسلایدر رو در این محدود تنظیم کنیم هیچ گونه جابجایی در طی بازی در زمین بین بازیکنان صورت نمیگیره .
محدود 33 تا 66 : در این وضعیت جابجایی بصورت محدود بین بازیکنانی که سبک و پست مشابهی دارند صورت میگیره بعنوان نمونه میشه به همون مثال بالا در مورد ژاوی و اینیستا اشاره کرد . ( حالت Occasionalیا گهگاه )
محدوده 66 تا 100 : در این وضعیت جابجایی بازیکنان بدون در نظر گرفتن پست اختصاصی اونها صورت میگیره . مثلا بمنظور پیاده کردن یک تاکتیک خاص ممکنه بازیکن بال با نفوذ به عمق در حالت اورلپ جای خودشو با هافک دفاعی تیم عوض کنه و مثالهای زیاد دیگه در تیمهای مختلف شاهد هستیم .( حالت Frequenceیا با تکرار زیاد )
Attacking Style: این شاخص برای تنظیم ایجاد پراکندگی و پخش شدن بازیکنان در عرض زمین مورد استفاده قرار میگیره .همونطوریکه میدونین بعضی از تیمها از عرض زمین برای باز کردن بازی زیاد استفاده میکنن ( مثل بعضی از باشگاههای انگلیسی ) و بعضی از تیمها برای حمایت یا پرسینگ و یا پاسهای کوتاه و تک ضرب و اهداف دیگه ترجیح میدن بازیکنان تیمشون بیشتر طول و یا مرکز زمین تجمع داشته باشند .
محدوده 0 تا 33 : با تنظیم کردن این اسلایدر در این محدوده عددی بازیکنان در عرض زمین پخش میشند و معمولا از سانتر برای تغیرر جناح بازی استفاده میکنن .
محدوده 33 تا 66 : در این محدوده عددی بازیکنان در یک وضعیت نرمال در عرض زمین مستقر میشند .
محدوده 66 تا 100 : در این وضعیت بازیکنان از کناره های زمین بیشتر به مرکز متمایل میشند بر اساس توضیحی که در مورد این وضعیت داده شده یکی از علتهای اینکار تدارک حمله از مرکز زمین بجای حمله از جناحین زمینه .
در مجموع اتخاذ این تاکتیک بستگی داره به توانایی بازیکنان کناری و یا میانی زمین و یا دیگر اهداف تاکتیکی تیم .
شاخص های دفاعی :
Pressing : همونطوریکه از اسمش مشخصه این شاخص در جهت تنظیم میزان پرسینگ و فشار بر روی بازیکن حریف مورد استفاده قرار میگیره .
محدوده 0 تا 33 : در این وضعیت بازیکنان تیم سعی در بریدن توپ بازیکنان حریف در حین پاس کاری اونها رو دارند . در این حالت بازیکنان فشاری روی بازیکن صاحب توپ وارد نمیکنند مگر در زمانیکه بازیکن صاحب توپ به اونها نزدیک بشه .
محدوده 33 تا 66 : در این وضعیت مثل حالت قبل بازیکنان تیم سعی در بریدن توپ بازیکنان حریف در حین پاس کاری اونها رو دارند با این تفاوت که عمل پرسینگ در زمین حریف صورت میگیره .
محدوده 66 تا 100 : در این وضعیت تعداد زیادی از بازیکنان تیم اقدام به پرسینگ بازیکن صاحب توپ میکنند و این عمل رو در هر نقطه از زمین به اجرا در میارند .
Defensive Line : از طریق این شاخص میتوان میزان فاصله خط دفاع و خط میانی تیمو تعیین کرد .
محدوده 0 تا 33 : در این حالت خط دفاع در عمق مستقر میشه و زیاد به مرکز میدون متمایل نمیشه و جلو نمیاد . در این حالت فاصله خط دفاع تا خط میانی بیشتر از حالت نرمال و معمول خودشه .
محدوده 33 تا 66 : در این حالت خط دفاعی فاصله استاندارد و نرمالی از خط میانی داره .
محدوده 66 تا 100 : و در این وضعیت دفاع تیم یک خط جلوتر میاد و خودشو به خط میانی نزدیک تر میکنه . دقیقا این حالتو میشه در تیم بارسلونای اسپانیا و همینطور تیم ملی آلمان مشاهده کرد .
Compactness :با این شخص میتوان میزان فاصله بازیکنان تیم از بازیکن صاحب توپ حریفو تعریف کرد . من دقت کردم توی چند صفحه پیش بعضی از دوستان متوجه کارکرد دقیق این شاخص نشده بودند و تعدادی از کاربران سوال کرده بودن این مورد با شاخص پرسینگ چه فرقی میکنه .
ببینید در اسلایدر پرسینگ ما میزان پرسینگ و فشار بازیکنان تیمو برای گرفتن توپ از بازیکن حرفو تعیین میکردیم . اما توی این شاخص فاصله بازیکنان تیم از بازیکن صاحب توپ حریفو تعریف میکنیم و عمل گرفتن توپ از بازیکن حریف مطرح نیست این کار برای بستن روزنه های نفوذی تیم انجام میشه در حالت پرسینگ بازیکن برای گرفتن توپ کاملا به بازیکن حریف نزدیک میشه و چه بسا حریف اونو دریبل کنه و اون جا بزاره اما اینجا بازیکن کاملا نزدیک نمیشه بنابراین اقدامی برای گرفتن توپ صورت نمیگیره این مقوله بیشتر مربوط میشه به زون مارکینیگ و نوع دفاع .
محدوده 0 تا 33: در این حالت بازیکنان تیم از بازیکن صاحب توپ حریف فاصله میگیرند این تاکتیکو توی تیم ملی فرانسه به وضوح میشه مشاهده کرد .
محدوده 33 تا 66 : حالت استاندارد که بازیکنان فاصله نرمالی از بازیکن صاحب تو حریف دارند .
محدوده 66 تا 100 : بازیکنان تیم در طی بازی بصورت فعال و دائمی به بازیکن صاحب توپ نزدیک میشند و تاکتیک دفاع منطقه ای رو در بازی به اجرا در میارند .
Defensive Strategy : این اسلایدر برای حالت دفاعی از نقطه نظر نوع استقرار بشکل خطی و یا پوششی ( با سوییپر ) مورد استفاده قرار میگیره که بصورت صفر ( خطی) و یا 1 ( پوششی ) قابل سوویچ و تغییره .
منبع : p30world
'Mohammad
سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۱۱
کیت سرور ورژن 9.02
یا
'Mohammad
سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۱۸
آموزش آشنایی با کیت سرور و طریقه نصب آن
[Only Registered And Activated Users Can See Links](1).rar
منبع و پسورد : pesmehr.blogfa.com
'Mohammad
سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۲۰
اینم راهنمای پوشه های کیت سرور که مشکلاتتون رو حل میکنه
dt0b.img توپ
dt0c.img چهره،مو،کیت و کفش ها
dt01.img آهنگ های بازی
dt02.img اهنگ های بازی
dt04.img لگو ها
dt05_e.img تایتل اسکرین،لگوی پست ها،اسکوربورد
dt06.img منوهای بازی
dt07.img تور دروازه،تابلو تبلیغاتی ، پرچم کرنر و چمن
dt09.img کیت داور ها
'Mohammad
سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۲۲
لیگ دسته 2 انگلیس که به خیلی به درد کسایی که می خوان با تیم های انگلیسی مستر لیگ بازی کنن میخوره
Features all 24 Coca-Cola Championship teams.
Correct kits, squads and numbers.
PESFanatic Coca-Cola Championship Patch by Arsenal4Life
نصب به صورت دستی ( کپی و پیست کردن در کیت سرور ) Patch manual installation with Kitserver
یا
نصب به صورت اتوماتیک ( فایل نصبی و به صورت exe می باشد ) .Exe File automatic installation
یا
منبع : [Only Registered And Activated Users Can See Links] و p30world
'Mohammad
سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۲۶
به نظر میرسه هنوز بعضی از کاربران با تغییرات جدید مود مستر لیگ بطور کامل آشنا نشدن من سعی میکنم بعضی از بخش های مستر لیگو توضیح بدم .من از زمانی که این بازیو گرفتم تا الان بیشتر داشتم روی گیم پلی بازی تحقیق و بررسی میکردم و الان تقریبا به نتایج خوبی رسیدم هرچند که باز هم برای من ایده آل نشده اما نسبت به گیم پلی اولیه بازی خیلی بهتر شده و با تغییراتی که دادم بازی هم آهسته تر شده و سخت تر شد . من فکر میکنم گیم پلی این نسخه بازی رو کونامی کامل نکرده و بصورت ناقص بازیو منتشر کرده به هر حال من تا الان درگیر گیم پلی بودم اما از دیروز مستر لیگو بصورت جدی شروع کردم سعی میکنم بعضی از بخش های این مود رو توضیح میدم .
توی این یکی دو هفته اخیر من میدیم که بعضی از کاربران از اینکه نمیتونن بازیکن دلخواهشون رو از یک باشگاه بزرگ ترنسفر کنن دلخور هستن به نظر میرسه این دوستان توجهی به گزارشات اسکوت تیم ندارن . ببینید انتقال یک بازیکن در هر شرایطی امکان پذیر نیست و به چند عامل بستگی داره و تنها مساله پول برای انتقال یک بازیکن کافی نیست . یکی از عوامل مهم برای گرفتن یک بازیکن بزرگ از یک باشگاه معتبر اینه که تیم ما هم باشگاه با افتخار و بزرگی باشه علاوه بر این مساله اعتبار لیگی که داریم توش بازی میکنیم هم مهمه ( لیگها از جهت اعتبار رتبه بندی میشن ) . مساله بعدی میزان رضایت و یا نارضایتی بازیکن مورد نظر در تیمیه که داره توش بازی میکنه مساله چهارم میزان محبوبیت اون بازیکن در تیمیه که داره بازی میکنه و مساله پنجم شهرت و همینطور آینده دار بودن یک بازیکنه بازیکنانی که سنی ازشون گذشته باشه رو معمولا بهتر میشه جذب کرد .
scout تیم معمولا جدیدترین اخبار و اطلاعات رو از بازیکن مورد نظر ما به اطلاعمون میرسون که البته میزان اطلاع رسانی اسکوت تیم بستگی به این داره که ما چه کسی رو بعنوان اسکوت انتخاب میکنیم به نمونه زیر نگاه کنید :
من به اسکوت تیم سفارش دادم تا مذاکرات لازمه برای انتقال سمیر نصری , هافبک فرانسوی تیم آرسنال رو به تیمم انجام بده ایشون مرتب داره آخرین اخبار و اطلاعات رو از این بازیکنان به اطلاع من میرسونه در ضمن خود اسکوتر تیم هم در تکاپوی کسب رضایت از این بازیکن برای انتقال به تیم منه . همونطوریکه در گزارش اسکوت میبینید این گزارش میگه نصری تا سال 2011 با آرسنال قرارداد رسمی داره . میزان محبوبیت این بازیکن در این تیم رو هم میبینید ( شکل قلب و نمودار صورتی ) هر چقدر این محبوبیت بیشتر باشه کار ما برای جذب یک بازیکن سخت تر میشه . توی قسمت بعدی رضایت و یا نارضایتی بازیکن از وضعیتش در تیم آرسنال رو نشون میده همونطوریکه میبینید نصری از وضعیت و موقعیت خودش دراین تیم تقریبا راضیه این نشون میده که توی تیم آرسنال به بهترین نحو و در ایده آل ترین پست تیم داره بازی میکنه . این مساله هم کار رو برای جذب این بازیکن مشکل میکنه . در قسمت راست گزارش آمار و افتخارات این بازیکن نشون داده شده از اونجایی که من هنوز فصل اول مستر لیگ رو شروع کردم و هنوز به پایان فصل نرسیدم آمار چندانی ازش منتشر نشده ( علائم رو من بعدا بصورت کامل توضیح میدم هرچند که بیشترشو خودتون هم میدونین ) .در قسمت پایانی گزارش اسکوت در سطر اول میگه این بازیکن توی تیم آرسنال جا افتاده و در حال حاضر پیشرفت مستمر و پایداری رو داره طی میکنه و توی نظر نهاییش میگه متاسفانه بعید به نظر میرسه شانسی برای جذب این بازیکن داشته باشیم .
علت این مساله چند چیزه اولا داره توی یک تیم بزرگ بازی میکنه که از سطح تیم من ( آ.س رم ) بالاتره دوم اینکه لیگ برتر انگلیس توی رده بندی بالاتر از سری آ قرار گرفته سوم بازیکن کم سن و سال و خوش آتیه ایه چهارم توی ترکیب تیمش جا افتاده و از وضعیت فعلیش راضیه و پنجم اینکه بین هوادارن تیم آرسنال محبوبیت زیادی کسب کرده بنابراین طبیعیه که نشه این بازیکن رو به تیم رم ترنسفر کرد .
اما درمورد مساله ناراحتی بازیکنان . دلایل مختلف ممکنه موجب نارضایتی یک بازیکن بشه که اگه اون شرایط به همین منوال پیش بره به احتمال قریب به یقین اون بازیکن در پایان قرارداد از تیم جدا میشه در این وضعیت بقیه باشگاهها با زیر نظر داشتن وضعیت این بازیکن بلافاصله وارد عمل میشن و قبل از تمام شدن قرارداش با این بازیکن وارد مذاکره میشن . یکی از علتهای نارضایتی یک بازیکن استفاده از اون در یک پست غیر تخصصیه یک علت دیگه عدم استفاده از بازیکن در ترکیب اصلی تیمه البته این وضعیت برای تمام بازیکنان یکسان نیست بازیکنانی که شهرت بیشتری دارن زودتر ناراحت میشن چون توقعاتشون بیشتر از بقیه بازیکنانه . نارضایتی یک بازیکن میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه اما مهمترین دلایلش همین دو مورد بود همونطوریکه در تصویر زیر میبینید از این بازیکن علارغم محبوبیت زیادی که در بین هوادارن داره به ندرت در ترکیب تیم استفاده شده که موجب نارضایتی شدید این بازیکن شده ( نمودار قرمز و آیکن ) . میزان نارضایتی یک بازیکن در مراحل مختلف با آیکن های متفاوتی نشون داده در ابتدا میشه از طریق نمودار مربوطه که بالا گفتیم , متوجه این مساله شد در مرحله بعد آیکن نارنجی رنگی جلوی اسم بازیکن ظاهر میشه مرحله سوم آیکن قرمز و در مرحله نهایی که بازیکن به اوج نارضایتی میرسه آیکن قلب شکسته نشون داده میشه که بازیکن در این مرحله و در پایان قراردادش ساک خودشو برای ترک تیم میبنده .
همونطوریکه توی تصویر میبینید مربی تیم میگه این بازیکن علارغم محبوبیت زیادی که در بین هواداران داره شانس زیادی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیم رو نداره .
اما توضیه آیکن های مختلف در این مود :
آیکن اول( new ) نشانگر اضافه شدن بازیکنی جدید به تیمه .
آیکن دوم نشون میده بازیکن دچار آسیب دیدگی شده اما آسیب دیدگی خیلی جدی نیست .
آیکن سوم نشون میده بازیکن دچار آسیب دیدگی شدیدی شده که ممکنه مدتها نتونه پا به توپ بشه .
آیکن چهارم نشون میده بازیکن تیم برای شرکت درمسابقات ملی به تیم ملی کشورش دعوت شده و نمیشه ازش استفاده کرد .
آیکن پنجم نشون میده بازیکن مورد نظر از تیم جوانان باشگاه به تیم اصلی راه پیدا کرده .
آیکن ششم میزان وفاداری یک بازیکن رو به باشگاهش نشون میده که این مساله سبب افزایش محبوبیت این بازیکن در بین هواداران میشه .
آیکن هفتم نارضایتی یک بازیکن از وضعیت فعلیش در تیم رو نشون میده .
آیکن هشتم نارضایتی شدید یک بازیکن رو از وضعیت فعلیش در تیم رو نشون میده .
اما آیکنهای آمار یک بازیکن :
آیکن اول تعداد دفعاتی رو نشون میده که این بازیکن تونسته عنوان آقای گلی لیگ رو بدست بیاره .
آیکن دوم تعداد دفعاتی رو نشون میده که این بازیکن تونسته عنوان بهترین پاسور لیگ رو بدست بیاره .
آیکن سوم تعداد دفعاتی رو نشون میده که این بازیکن تونسته عنوان بهترین بازیکن لیگ رو بدست بیاره .
آیکن چهارم تعداد دفعاتی رو نشون میده که این بازیکن تونسته عنوان فوتبالیست سال اروپا رو بدست بیاره .
آیکن پنجم تعداد دفعاتی رو نشون میده که این بازیکن به تیم ملی کشورش دعت شده .
آیکن های زیر آمار یک بازیکن رو در " فصل جاری لیگ " نشون میدن :
آیکن اول تعداد گلهای به ثمر رسیده این بازیکن رو نشون میده .
آیکن دوم تعداد پاسهای گلی که داده رو نشون میده .
آیکن سوم میانگین امتیازی که در طی فصل کسب کرده رو نشون میده .
آیکن چهارم و پنجم که مربوط به نقل و انتقال بازیکن میشه مورد اول وضعیت مذاکره بازیکن رو نشون میده که یا میخواد ترنسفور بشه و یا اینکه مجددا قرارداش تمدید بشه مورد دوم هم نشون میده انتقال بازیکن تایید شده .
در قسمت راست تصویر زیر ما سه بخشو میبینیم .
بخش اول مربوط میشه به مشخصات قرارداد یک بازیکن که به ترتیب بند اول حقوق سالانه بازیکن مورد نظر , بند دوم ارزش روز یک بازیکن رو نشون میده ( البته ارزش بازیکن رو حدودی تخمین زدن و همونطوریکه میدونین در زمان مذاکرات این نرخ خیلی متفاوت خواهد بود ) و بند سوم مدت قرارداد بازیکن رو نشون میده .
بخش دوم وضعیت قرار داد بازیکن رو از نظر قرضی بودن یا انتقال قطعی بازیکن رو نشون میده .
بخش سوم تیمهای رو نشون میده که در حال مذاکره با این بازیکن هستند .
بخش چهارم تیمهایی رو نشون میده که این بازیکن رو زیر نظر گرفتن .
اما درمورد اسپانسرها .
اسپانسرهای مالی چند دسته میشن و هرکدوم شرایط مختلفی رو ارائه میده بعنوان نمونه در زیر یکیشو میبینید ( این اسپانسر توی لیست اسپانسرهایی که ساختم وجود داره ) .
در بالا اسم اسپانسر که در اینجا مرسدس بنزه دیده میشه در زیر اون بصورت مختصر درمورد این حامی مالی توضیه داده شده که گفته شده مرسدس بنز یک شرکت آلمانی سازنده اتوموبیل ها , اتوبوس ها , کوچها و کامیونهای لوکس هستش .
در قسمت بعدی مدت قرار داد , پرداختی سالیانه و پرداختی در هر بازی رو نشون میده در اینجا هر مسابقه 250 دلار تعیین شده .
در بخش بعدی شرایط پرداخت رو مشخص میکنه در اینجا این اسپانسر میگه اگه شما در 5 مسابقه خانگی یا بیشتر پشت سر هم پیروز بشید مبلغ 400 دلارحواله میشه و در ادامه میگه چنانچه نوار پیروزی شما پاره نشه در هر مسابقه ای که پیروز بشید اعم از خانگی و غیر اون باز هم این پرداختی به حسابتون واریز میشه .
ودر قسمت پایانی این قرارداد اومده شما حق فسخ این قرارداده تا اتمام مدت اون رو ندارید .
'Mohammad
سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۳۱
قسمت مربیان بعلاوه پزشکان باشگاههای آرسنال و رئال مادرید همینطور athletic trainer باشگاههای آرسنال و بارسلون . این هم فایل مورد نظر که باید توی این قسمت کپی بشه :
dt06.img
یا
عکس ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
omid
چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۸, ۱۰:۵۸
سوال هم میشه بپرسیم؟
'Mohammad
چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۸, ۱۴:۱۵
سوال هم میشه بپرسیم؟
آره بپرس اگه کسی بلد بود جواب میده
اینجا مربوط که پس 10 فقط آموزش نیست که همه چی بحث و ....
Don M Corleone
چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۲۳
من يه سري مشكلات ميبينم توي پس كه ميخوام روشن بشم
باگ كه طبق معمول به وفور يافت ميشه ... سري 09 كرنر ها راه به راه گل ميشد الان حتي يه كرنر هم كامپيوتر نميتونه گل كنه مگر اينكه هزار و يك حادثه رخ بده !
مهمترين مهماتش وقتي تيمي گل اول رو بخوره 1 به 10 امكان داره نتيجه رو برگردونه و به شدت دچار افت روحي ميشه ...
اگر اين عقب افتادن به نيمه دوم بكشه مشكلات اساسي تري رخ ميده ... خط دفاع و هافبك به شدت دچار انارشي و بي نظمي مزمن ميشن و از شدت استرس حتي يه پاس سالم هم رد و بدل نميشه ...
از اونطرف تيم برنده با هر بازيكني حتي ضعيفترين ها ميشه شير و سرعت دوندگي بازيكنهاش و دقت پاسهاشون حتي اگر صفر هم باشه در اين شرايط 100 ميشه ...
نكته ي مهم ديگه ... بازيكن Cf هيچوقت سرجاش نيست و با هر تنظيم و تاكتيكي و جايگاهي هميشه به عنوان هافبك هجومي بازي ميكنه و درواقع هميشه عقب هست ...
وقتي تيمي از كنار سانتر ميكنه به ندرت ميشه از ضربه سر استفاده كرد ... حالا يا ارتفاع توپ كمه يا مدافعين صفر حريف ميشن فرديناند به توان دو و همه ضربات رو ميزنن !
بازيكنان ضعيف جلوي قويترين ها هيچوقت كم نميارن ...
مشكلات داوري به شدت جزئي از بازي شده و خطاهاي بي مورد زيادي اعلام ميكنه
بازيكنان به شدت مفتخور شده اند و خيلي از بازيكنان استيل شوت زني مناسبي ندارن و معمولا شوتهاي اين تيپ بازيكنان به شدت اروم هست !
نظرتاون چيه ؟
'Mohammad
چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۵۰
باگ كه طبق معمول به وفور يافت ميشه ... سري 09 كرنر ها راه به راه گل ميشد الان حتي يه كرنر هم كامپيوتر نميتونه گل كنه مگر اينكه هزار و يك حادثه رخ بده !
مهمترين مهماتش وقتي تيمي گل اول رو بخوره 1 به 10 امكان داره نتيجه رو برگردونه و به شدت دچار افت روحي ميشه ...
اگر اين عقب افتادن به نيمه دوم بكشه مشكلات اساسي تري رخ ميده ... خط دفاع و هافبك به شدت دچار انارشي و بي نظمي مزمن ميشن و از شدت استرس حتي يه پاس سالم هم رد و بدل نميشه ...
از اونطرف تيم برنده با هر بازيكني حتي ضعيفترين ها ميشه شير و سرعت دوندگي بازيكنهاش و دقت پاسهاشون حتي اگر صفر هم باشه در اين شرايط 100 ميشه ...
نكته ي مهم ديگه ... بازيكن Cf هيچوقت سرجاش نيست و با هر تنظيم و تاكتيكي و جايگاهي هميشه به عنوان هافبك هجومي بازي ميكنه و درواقع هميشه عقب هست ...
وقتي تيمي از كنار سانتر ميكنه به ندرت ميشه از ضربه سر استفاده كرد ... حالا يا ارتفاع توپ كمه يا مدافعين صفر حريف ميشن فرديناند به توان دو و همه ضربات رو ميزنن !
مشكلات داوري به شدت جزئي از بازي شده و خطاهاي بي مورد زيادي اعلام ميكنه
بازيكنان به شدت مفتخور شده اند و خيلي از بازيكنان استيل شوت زني مناسبي ندارن و معمولا شوتهاي اين تيپ بازيكنان به شدت اروم هست !
نظرتاون چيه ؟
با اینا که قرمز کردم به شدت موافقم :3:
amin_michael5
چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۵۹
من دیروز بازی رو گرفتم،الان دو روزه كه خیلی دارم باهاش كلنجار میرم:1:
دقیقا همین چیزایی كه محمد رضا گفت رو لمس كردم،ولی به نظرم بهتر شده اینجوری،چی بود تو نسخه های قبلی خیلی شبیه بازی بود،الان احساس میكنم كه حرفه ای تر شده :1: همون قضیه كرنر ها خیلی مسخره بود،از 10 تا كرنری كه میزدیم 9_10 تاش گل میشد اما الان خیلی سخت شده من كه تو این دو روز نتونستم كرنر گل كنم :3:
پ.ن:من فكر میكردم چون بازی رو تازه گرفتم اینقدر برام سخت شده حالا نگو بازی حرفه ای شده :3:
amin_michael5
چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۰۲
با اینا که قرمز کردم به شدت موافقم :3:
در مورد خطاها هم من فكر میكنم بازم به قبل بهتر شده اونموقع هر تكلی رو خطا میگرفت اما الان خیلی خوب شده البته یه سری تنه فنی ها رو كه خطا نیست رو خطا میگیره و یه چیزایی هم كه صد در صد خطا هست رو نمیگیره:1:
آقا دیدین وسط بازی چه شیرجه هایی میزنن وقتی روشون تكل میكنن؟؟؟؟:3:
Don M Corleone
چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۱۸
راستي كاپيتان تيم رو دستي نميشه انتخاب كرد انگار و اتومات يك نفر كاپيت ميشه !
Don Bandini
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۰:۵۰
راستي كاپيتان تيم رو دستي نميشه انتخاب كرد انگار و اتومات يك نفر كاپيت ميشه !
میشه عوضش کنی. باید بری روی قسمت عوض کردن بازیکنها و بعد روی کاپیتان و به نظرم با مثلث کاپیتان رو عوض کنی. الان دقیقا یادم نیست کدوم دکمه رو باید بزنی. دفعه بعد که بازی کردم حتما دقت میکنم که چی رو میزنم:3:
پ.ن: هیچی نیستین!:3:
کیان
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۰:۵۷
دو كلام از ماشین عروس! :3:
پ.ن:بابت اسپم هم شرمنده دیگه! :3:
omid
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۱:۱۵
میشه عوضش کنی. باید بری روی قسمت عوض کردن بازیکنها و بعد روی کاپیتان و به نظرم با مثلث کاپیتان رو عوض کنی. الان دقیقا یادم نیست کدوم دکمه رو باید بزنی. دفعه بعد که بازی کردم حتما دقت میکنم که چی رو میزنم:3:
دکمش همون دکمه ی شوت هست!
omid
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۱:۲۱
1-باگ كه طبق معمول به وفور يافت ميشه ... سري 09 كرنر ها راه به راه گل ميشد الان حتي يه كرنر هم كامپيوتر نميتونه گل كنه مگر اينكه هزار و يك حادثه رخ بده !
2-مهمترين مهماتش وقتي تيمي گل اول رو بخوره 1 به 10 امكان داره نتيجه رو برگردونه و به شدت دچار افت روحي ميشه ...
3-وقتي تيمي از كنار سانتر ميكنه به ندرت ميشه از ضربه سر استفاده كرد ... حالا يا ارتفاع توپ كمه يا مدافعين صفر حريف ميشن فرديناند به توان دو و همه ضربات رو ميزنن !
4-مشكلات داوري به شدت جزئي از بازي شده و خطاهاي بي مورد زيادي اعلام ميكنه
نظرتاون چيه ؟
1- به نظر من این نکته ی مثبتشه!!! توی سری قبل مسخره بود!زرتی کرنر میزدی تیر 1 گل میشد:3:
2- من خیلی بازی کردم (البته دو نفره) یعنی با رفقا ولی اصلا همچین چیزی رو حس نکردم
3-در مورد سانترها قبول دارم که گند زدن!!
اگه 1 بار دکمه ی سانتر رو بزنی توپ رو می فرسته به تیر 2 و اگه بر حسب اتفاق به تیر 1 فرستاده بشه بازکن عوض نمی کنه و اون بازیکنی که تیر 2 هست میدوه تا برسه:3:
بهترین راه حل 2بار زدن دکمه سانتر هست توپ رو می فرسته وسط البته در حالتی جواب می ده که مهاجم هد زن در حال دویدن به سمت جلو باشه
4-من become a legend الن 6 7 فصله دارم بازی می کنم
داوری افتضاحههههههههههههههههههه هه
یعنی مثلا من یه نیم تنه بزنم به کسی خطا میگیره
ولی طرف تکل از پشت میزنه رو من میفتم زمین 6 تا غلت هم می خورم:3: انگار نه انگار!!
Don M Corleone
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۲:۲۳
اميد بيشتر بازي كامپيوتر با خودش و يك نفره مد نظره ...
در رابطه با مهاجم cf كه اونجايي كه بايد باشه نيست چي ؟ نظري نداري ... :3:
يه نكته هم يادم رفت ... بازيكن وينگرت وقتي فرار ميكنه تا توپ رو از يار مستقيمش عبور نده سانتر نميكنه حتي اگه فضاي سانتر مهيا باشه ... و اگه عرضه ي دريبل تو خصوصيتهاش نباشه مستقيم با توپ ميره اوت :3: و مهمتر اينكه حتما بايد به سه چهارمتري خط كرنر برسه تا سانتر كنه و نكته ي زجر اور ديگش اينه كه گاهي اوقات كه دريبل هم ميكنه توپو سانتر نميكنه و ميزنه رو سر توپ و ايست ميكنه تا ميخواد سانتر كنه بازيكن حريف تكل ميزنه و توپ از دست ميره :3:
خصوصيت وينگر فقط براي بازيكني مثل مسي كه خصوصت به عمق زدن ناگهاني رو داره خوبه ... در بقيه موارد سانتر شدن توپ بستگي به شانست هم داره ...
amin_michael5
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۵۴
آقا من امروز به یه نكته ای پی بردم،وقتی از كنار زمین حركت میكنم به سمت نقطه كرنر،انگار كه سرعت بازیكن
صاحب توپ از بازیكن بدون توپ بیشتر میشه:3: یعنی نمیتونن بهش برسن:1: برای شما این اتفاق افتاده؟؟؟؟
Don M Corleone
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۷:۳۸
آقا من امروز به یه نكته ای پی بردم،وقتی از كنار زمین حركت میكنم به سمت نقطه كرنر،انگار كه سرعت بازیكن
صاحب توپ از بازیكن بدون توپ بیشتر میشه:3: یعنی نمیتونن بهش برسن:1: برای شما این اتفاق افتاده؟؟؟؟
اگه خودت بازي كني اره ...
رضا
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۵۴
این پس 10 خیلی سوتی های زجر اوری داره.
مثلا داوریش
یه جا واسه یه تنه خطا میگیره بعد یه جای دیگه تكل از پشت رو خطا نمیگیره.
البته بعضی وقتا میشه از كور بودن داور هم استفاده كرد:3:مثلا بازیكن رو بدون توپ از پشت بزنی بعد داور خطا نمیگیره:3:
یا اینكه كرنر هاش افتضاحه.البته روش 2بار زدن دكمه سانتر یه ذره اوضاع رو بهتر میكنه.
نسبت به فیفا هم ضربه ایستگاهی زدنش خیلی سخته.
من فیفا امكان نداشت ضربه ایستگاهی ای رو گل نكنم.اما الان تا حالا نتونستم یه دونه ضربه ایستگاهی رو گل كنم.
یه مشكل دیگه اش هم كه واسه من خیلی زجر اوره مربیگریشه.خیلی توی تركیب چیدن سوتی میدن.مثلا یادمه مستر بازی میكردم تیم رئال 1 فصل كامل كاسیاس رو نشوند رو نیمكت و از دودك استفاده كرد.
یا اینكه توی قسمت become a legend مربیاش اصلا ریسك نمیكنن.مثلا وقتی توی خونه خودت بازی دقیقه 80 بازی 1-1 مساویه میگه متعادل بازی كنین.البته من كه توجهی نمیكنم و میرم به عنوان تك مهاجم بازی میكنم:3:(پست من هافبك وسطه)
یه مشكل دیگش هم شوت زدنشه.بعضی وقتا خوب میگیره.اما بعضی وقتا میره تو باقالیا:3:
amin_michael5
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۳۱
یه مشكل دیگش هم شوت زدنشه.بعضی وقتا خوب میگیره.اما بعضی وقتا میره تو باقالیا:3:
تو این مورد مشكل از انگشتات هست نه از بازی :3::3:
رضا
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۴۲
نه جدی جدی اصلا حالت خاصی نداره.
معلوم نیست باید چقدر قدرت داشته باشه شوتت تا حد اقل تو چارچوب باشه.
من تو یه بازی 3-4 تا زدم هیچ كدوم حتی توی چارچوب هم نبود.
تو یه بازی دیگه هر چی میزدم گل میشد:3:
amin_michael5
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۴۴
ولی خداییش رو پنالتی ها خیلی كار كردن:1: خیلی زدن پنالتی سخت شده.:1:
كلا اولش باهاش حال نكردم ولی هرچی كه میگذره احساس قشنگ تری نسبت به بازی پیدا میكنم :3:
رضا
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۵۰
پنالتی هم حكایت شوت زدناست:3:همش میره تو باقالیا:3:
amin_michael5
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۵۹
پنالتی هم حكایت شوت زدناست:3:همش میره تو باقالیا:3:
واسه همین میگم اشكال از انگشتاته:3:
تو پنالتی زدن هم باید رو نگه داشتن جهت و هم روی نگه داشتن دكمه شوت تمركز كنی:1:
راه ساده ترش هم اینه ه جهت ندی و وسط دروازه بزنی:3:(البته اونم اگه شوت رو زیاد نگه داری بازم میره تو باقالیا:3:)
رضا
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۰۲
نمیشه كه همش بزنی وسط:3:دروازه بان میگیره:3:یه ذره جهت یا شوت رو بیشتر نگه داری پنالتی خراب میشه.
تازه موقع گرفتن پنالتی هم زاویه دوربین خیلی بده.با اون زاویه نمیشه توپ رو گرفت.من كه همیشه زاویه رو عوض میكنم بعد از پنالتی دوباره برش میگردونم به حالت اول:3:
Sor3na
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۵۵
اممم !
والا من 10 دسته فقط پس 10 بازي كردم اما الان ديگه امكان نداره شوت هام خيلي پرت باشه.تو خونه هم دستگاهي ندارم باهاش بازي كنم ،خونه اين و اون(تيريپ آوارگي :3:)بازي ميكنم.به نظر من تنها نكته بد اين بازي ،بازيكناشن !
مثلن رونالدو رو جوري ساختن كه اگر طرف بلد باشه باهاش حركت كنه ،فقط با خطا ميشه توپو ازش گرفت.خيلي قوي ساختنش.در عوض خيلي بازيكنا رو خوب نساختن.مثلن پاتو رو در حد و اندازه هاي خودش نساختن.يا مسي رو كه به نظر من از رونالدو قوي تره ،رو خيلي ضعيف تر ازش ساختن.يا آنري كه اصن در حد هادي نوروزيه !:3:
'Mohammad
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۰۰:۴۴
کارتهای موجود در بخش گیم پلن بازی به سه دسته تقسیم میشن یک دستشون مربوط میشه به مهارتهای بازیکنان ( skills ) که بشکل مختصر با " S " نشون داده میشن و هر بازیکن تعدادی از این کارتها رو داره :
[Only Registered And Activated Users Can See Links]( Reactin ) : بازیکن دارنده این کارت برای قرار گرفتن در موقعیت گل زنی مرتبا پشت مدافعین حریف جاگیری میکنه .
[Only Registered And Activated Users Can See Links]( Passer ) : بازیکن صاحب این کارت با پاسهای بموقع خودش هم تیمی هاشو توی موقعیت گل زنی قرار میده .
[Only Registered And Activated Users Can See Links]( 1on1 Finish ) : دارنده این کارت در موقعیت تک به تک با دروازه بان راحت تر توپو به گل تبدیل میکنه .
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ( Pk Taker ) : بازیکن دارنده این کارت در پنالتی زدن مهارت بالایی داره .
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ( 1Touch ball ) : بازیکنی که این کارتو داره ضربات شوت سر ضرب خوبی داره .همینطور کیفیت پاسهای تک ضرب خیلی خوبی داره .
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ( Out Side Curve ) : بازیکن دارنده این کارت از بیرون پا برای کار کردن با توپ به خوبی استفاده میکنه .
[Only Registered And Activated Users Can See Links]( Man Marking) : اگه بازیکن دارنده این کارت رو مامور مهار یک بازیکن از حریف بکنید اینکارو بسیار خوب و و بسیار محکم انجام میده .
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ( Slide Tackle ) : تکلهای کشیده و بلند دارنده این کارت کیفیت خیلی بالایی دارن .
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ( Covering ) : بازیکن دارنده این کارت عمل پوشش فضاهای خالی هم تیمی هاشو رو به خوبی انجام میده .
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ( DF Leader ) : بازیکن دارنده این کارت بعنوان لیدر دفاع به شکل موثری مهاجمین حریفو در تله آفساید قرار میده .
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ( Penalty Saver ) : دروازه بانی که این کارتو داره مهارت بیشتری در مهار کردت پنالتیها داره .
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ( 1on-1Keeper ) : بازیکن دارنده این کارت 1on1 رو برای حریف مشکل میکنه .
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ( Long Throw ) : بازیکن دارنده این کارت قابلیت پرتاب توپهای خیلی بلند رو داره .
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ( Quick Turn ) : بازیکن دارنده این کارت از چرخش و تغییر جهتهای سریعی بهره میبره .
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ( Marseille Roulette ) : بازیکن دارنده این کارت توانایی انجام دریبل Marseille Roulette رو داره .
[ IMG][Only Registered And Activated Users Can See Links][/IMG] : بازیکن دارنده این کارت توانایی انجام دریبل One - footed Roulette رو داره .
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ( Elastico ) : بازیکن دارنده این کارت توانایی انجام فریب Elastico رو داره . همون فریبی که رونالدینیو ازش زیاد استفاده میکنه .
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ( Quick Scissors Dribble ) : بازیکن دارنده این کارت توانایی انجام دریبل برشی رو داره .
[Only Registered And Activated Users Can See Links]( Scooping ) : بازیکن دارنده این کارت توانایی انجام حرکت Scooping رو داره . همون دریبلی که با کشیدن توپ با پا انجام میشه ( اگه خواستین توضیح بدم )
- یک تک کارت که نشون میده یک بازیکنان در جریان بازی و بسته به شرایط بیشتر تمایل داره رو به جلو حرکت کنه ( attack minded )یا رو به عقب متمایل باشه ( defenceminded ) و یا حالت تعادل ( balanced ) رو داشته باشه .
- اما دسته سومی از این کارتها با نام Playes Stylecardsدر این بخش وجود داره که با حرف اختصاری P نشون داده میشند و تعدادشون 21 کارته ( در نسخه دمو 18 کارت وجود داره و از این تعداد سه کارت هم غیر فعاله ).
این کارتها بر خلاف کارتهای مهارت بازیکنان این قابلیتو دارند که بشه اونا رو فعال یا غیر فعال کرد. طبیعتا فعال بودن یک کارت همیشه برای گیمر مفید نخواهد بود نوع استراتژی و سبک بازی گیمر علت این مسالست و به این خاطر طراحان این کارت دست گیمر رو برای غیر فعال کردن این کارتها باز گذاشتن .
( Overlapping Run) : معنی لغوی این کارت حرکت اورلپ با سرعت زیاد و شتابه . در صورت فعال بودن این کارت بازیکن دارنده این کارت بصورت ویژه و انفرادی ( از نظر نوع حرکت ) روی حمله تمرکز میکنه . و این عملو از طریق حرکت اورلپ اما با سرعت زیاد انجام میده ,این عمل مشابه حرکتیه که آلوز در تیم بارسلونا انجام میده در زمانی که توپ در اختیار تیمه و تیم در حال تدارک یک حمله هستش.
( Deep Cover ) : معنی لغوی این کارت میشه پوشش عمقی . در صورت فعال بودن این کارت بازیکن بصورت ویژه و انفرادی ( از نظر نوع حرکت و عمل ) بر روی وظایف دفاعی تمرکز میکنه . بازیکن صاحب این کارت با تمایلی که در جریان بازی به عقب داره این کار رو از طریق پوشش دادن به عمق خط دفاعی انجام میده .
( Anchor Man) :" انچور من " اصطلاحا به بازیکنی گفته میشه در جلوی دفاع مرکزی قرار میگیره .در تعریف این کارت اومده یک هافبک با خصوصیات تدافعی که در زمان حملات گروهی تیم با حرکت متمایل به عقب خودش به استحکام دفاعی تیم در صورت لو رفتن توپ کمک میکنه .
( Trickster) معنی لغوی : فریب دهنده . این بازیکن در زمینه دریبلینگ از مهارت بالایی برخورداره و برای عبور از حریف مستقیم خودش از حرکت step over ( همون حرکت رقص پا یا عوض کردن پا که رونالدینیو زیاد ازش استفاده میکنه ) بهره میبره .امکان فعال کردن این کارت در نسخه دمو فعلا امکان پذیر نیست .
( Mazing Run ) معنی لغوی : دویدن به حالت پیچ پیچ . یک بازیکن دریبل زن بزرگ که با چرخشهای متناوب و تغییر مسیردادن های ناگهانیش کار مهار کردن و کنترل این بازیکن رو برای هر مدافعی سخت میکنه .
( Pinpoint Pass ) معنی لغوی : پاس دقیق و با ظرافت . دارنده این کارت دارای مهارت بالایی در ارسالهای بلنده در صورت فعال کردن این ویژگی دارنده این کارت اقدام به دان پاسهای بلند از عمق برای بازیکنان هم تیمیش میکنه .
( Early Cross ) اصطلاحا این نوع سانترها به ارسالهایی گفته میشه که بصورت عمقی برای مهاجمینی فرستاده میشه که در حال دویدن به سمت محوطه جریمه تیم حریف هستند با این توضیح که این نوع ارسالها به شکلیه که توپ قبل از محوطه جریمه فرود میاد تا دروازه بان با خروج خودش اونو دفع نکنه . دارنده این کارت از دید بسیار خوبی برای درک این چنین موقعیتهایی برخورداره و به محض تشخیص این قبیل موقعیتها بلافاصله اقدام به ارسال سانترهای بلند عمقی برای مهاجمین میکنه .
( Box To Box ) معنی لغوی : "از یک منطقه جریمه تا منطقه جریمه ( 18 قدم ) دیگر" . دارنده این کارت بازیکنی کاملا فعال در زمین و خستگی ناپذیره که در طول 90 دقیقه با دوندگیهای زیاد خودش تمام قسمتهای زمینو پوشش میده . امکان فعال کردن این کارت هم فعلا در نسخه دمو وجود نداره .
( Cut Back Pass ) : "کات بک پاس " اصطلاحا به پاسهای رو به عقب عرضی در منطقه جریمه گفته میشه . به این شکل که بازیکن به داخل محوطه جریمه نفوذ میکنه و خودشو تا نزدیکیهای دروازه بان میرسونه ( البته در زاویه بسته ) و در زمانیکه در زاویه بسته با دروازه بان تک به تک شد اقدام به دادن پاس عرضی رو به عقب به هم تیمیهاش میکنه و اونا رو صاحب موقعیت بسیار خوب گلزنی میکنه .
( Incisive Run ) معنیلغوی: حرکت برشی . یک بازیکن تکنیکی که تخصصش شکافتن دفاع از یک سوم میانی زمین حریف و نفوذ به داخل محوطه جریمه جهت بدست آوردن موقعیت گل زنیه .
( Longer Ranger ) معنی لغوی : شوتزن از راه دور . دارنده این کارت در زمینه شوت زنی , از مهارت بالایی بهره میبره . و در طول بازی مدام برای ایجاد فضای مناسب برای زدن شوت اقدام به فضا سازی برای خودش میکنه .
( Enforce ) معنی لغوی : بازیکن درگیر شونده و خشن . با فعال شدن این کارت دارنده اون بصورت انفرادی در طول بازی به شکل سخت و محکمی مدام اقدام به درگیر شدن با بازیکنان صاحب توپ میکنه تا مانع از حملات تیمی اونها بشه .
( Goal Poacher ) : " گل پوچر " اصطلاحا در فوتبال به مهاجمانی اطلاق میشه که به توانایی در امر گلزنی و حرکت در "داخل " محوطه جریمه مشهور هستند از جمله تورس , اینزاگی , اوون , مولر و... از ویژگیهای بارز این دست مهاجمین اینه که در زمینه فرار از دست مدافعین در داخل محوطه جریمه دارای توانایی زیادی هستند . در تعریف این کارت اومده یک مهاجم تشنه گلزنی که خودشو از کمند مدافعینی که شانه به شانه باهاش حرکت میکنند رها میکنه .
( Dummy Runner ) معنی لغوی : فریب دهنده . با فعال کردن این کارت بازیکن با حرکات بدون توپ خودش سبب جلب توجه مدافعین میشه و اینکار باعث ایجاد فضا برای بازیکنان هم تیمیش برای نفوذ به عمق دفاع حریف میشه .امکان فعال کردن این کارت هم در دمو وجود نداره .
( Free Roaming ) : بازیکنی با شم گلزنی بالا که در طول بازی از فرصتهای بدست آمده در زمین به شکل ناگهانی برای حرکت رو به جلو استفاده میکنه .
( Extra Attacker ) : با فعال کردن این ویژگی بازیکن صاحب این کارت که دارای ویژگی تمایل به حرکت رو به جلوست با حرکت ناگهانی , سریع و رو به جلوی خودش ( از منطقه دفاعی ) سیگنال و علامت یک حرکت هجومی از قبل تمرین شده رو به بازیکنان تیم میده .
( Talisman ) : اصطلاحا به بازیکنی اطلاق میشه که حرکت تیم براساس حرکت اون پایه ریزی میشه . با فعال کردن این ویژگی زمانیکه این بازیکن در وسط میدون صاحب توپ میشه با حرکت رو به جلوی این بازیکن کل تیم به جلو هدایت میشدن و با حرکت اون کل تیم جلو میکشه . از جمله بازیکنانی که دارنده این کارت هستند میشه به ژاوی در تیم بارسلونا اشاره کرد .
( Fox In Box ) :این یک اصطلاحی فوتبالیه که برای مهاجمانی خاص مورد استفاده قرار میگیره . مهاجمی که با کمین کردن پشت محوطه 18 قدم حریف موجب جلب توجه مدافعین و مشغول کردن اونها به خودش میشه و در اونجا مترصد دادن پاس به بازیکنیه که در موقعیت مناسبی برای گلزنی یا نفوذ به داخل محوطه جریمست .
wantonboy13
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۰۲:۴۷
من فیفا امكان نداشت ضربه ایستگاهی ای رو گل نكنم.اما الان تا حالا نتونستم یه دونه ضربه ایستگاهی رو گل كنم.
- موقع زدن ضربات ایستگاهی ، غیر از هدف گیری دقیق و مقدار قدرت دادن مناسب به شوت (معمولا" تقریبا" تا وسط) ، بهتره پس از ضربه بلافاصله دکمه ی جهت رو به سمت دروازه + دکمه پاس (X) رو نگه دارید. نتیجه بهتری خواهید گرفت.
- برای سانتر کردن ، اگه توپ ها رو بلند میخواین بفرستین ، بعد از زدن دکمه سانتر ، L1 رو هم نگه دارید.
- اگه فرار کردن از کنار رو خوب بلد باشین و تو این کار حرفه ای شده باشین- باید بلد باشین کی دکمه سرعت رو ول کنین و دریبل بزنین بازیکن مستقیم رو - هیچ بازیکنی به مهارت " پاتو " توی این زمینه نمی رسه !!
Don M Corleone
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۰۶:۵۷
محمد ،اموزشها رو بذار يه تاپيك ديگه ... كه كنار هم باشن ...
ورود رضا رو تسليت ميگم :3:
gattus
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۰۸:۲۹
شما چرا اینقدر مشکل دارین؟:3:
برای سانتر ها قبل از اینکه برسید به محوطه سانتر کنید اگر حتی یه بازیکن داشته باشید ضربه رو میزنه!
برای کرنر ها هم قبل از پر شدن نصف خط دکمه ی سانتر رو ول کنید توپ میرسه به بازیکن تیر یک و ضربه رو میزنه!
شوت زدن هم اگر از سمت چپ حرکت کردید بزنید راست و برعکس البته از پشت محوطه!
:1:
با ما تماس بگیرید:3:
کیان
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۰۸:۳۴
اممم !
والا من 10 دسته فقط پس 10 بازي كردم اما الان ديگه امكان نداره شوت هام خيلي پرت باشه.تو خونه هم دستگاهي ندارم باهاش بازي كنم ،خونه اين و اون(تيريپ آوارگي :3:)بازي ميكنم.به نظر من تنها نكته بد اين بازي ،بازيكناشن !
مثلن رونالدو رو جوري ساختن كه اگر طرف بلد باشه باهاش حركت كنه ،فقط با خطا ميشه توپو ازش گرفت.خيلي قوي ساختنش.در عوض خيلي بازيكنا رو خوب نساختن.مثلن پاتو رو در حد و اندازه هاي خودش نساختن.يا مسي رو كه به نظر من از رونالدو قوي تره ،رو خيلي ضعيف تر ازش ساختن.يا آنري كه اصن در حد هادي نوروزيه !:3:
اتفاقاً به نظر من آنری رو چه تو 9 و چه تو 10 شبیه مجتبی زارع ساختن! :3:
خدایی استیل دوییدنشو ببین! كله رو میندازه پایین ، قوز میكنه ، مثل خر میره جلو! :3:
البته دور از جون سلطان تیــــــــــــــــــری آنـــــــــــــــــــری! :1:
Don M Corleone
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۰۹:۵۳
شما چرا اینقدر مشکل دارین؟:3:
برای سانتر ها قبل از اینکه برسید به محوطه سانتر کنید اگر حتی یه بازیکن داشته باشید ضربه رو میزنه!
برای کرنر ها هم قبل از پر شدن نصف خط دکمه ی سانتر رو ول کنید توپ میرسه به بازیکن تیر یک و ضربه رو میزنه!
شوت زدن هم اگر از سمت چپ حرکت کردید بزنید راست و برعکس البته از پشت محوطه!
:1:
با ما تماس بگیرید:3:
مشكلاتي كه من مطرح كردم براي زماني هست كه كامپيوتر با خودش بخواد بازي كنه ... چيزي كه براي ليگ فانتزي اتفاق ميافته ... وگرنه خودمون هرطور شده گليم مون رو ميكشيم بيرون ... :spiteful:
اين نكاتي كه گفتي عمرا كامپيوتر انجامش بده يا اينكه خيلي به ندرت و شانسي ممكنه بازيكن زودتر سانتر كنه يا شوت زدن عمرا كامپيوتر به عقلش برسه همچين چيزي :3:
لپ كلام بازيكنان پس هوشمند نيستند بيشتر شبيه يه مشت ارازل و اوباشن :3:
Sor3na
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۰:۰۸
- اگه فرار کردن از کنار رو خوب بلد باشین و تو این کار حرفه ای شده باشین- باید بلد باشین کی دکمه سرعت رو ول کنین و دریبل بزنین بازیکن مستقیم رو - هیچ بازیکنی به مهارت " پاتو " توی این زمینه نمی رسه !!
من اسم تو رو يادم رفت نميدونم چرا !:3:!
باب هيچكي منكر اينكه رونالدو رو خيلي بيخود قوي ساختن شكي نداره.من ميگم چرا نبايد پاتو هم تراز رونالدو باشه و گرنه مشخصه پاتو رو هم متوسط رو به بالا ساختن و ميشه حركت كرد باهاش.اما واقعن اينكه تو واقعيت از پشت محوطه شوتاش خيلي خطرناكن چي؟اينكه ميتونه از لاي 4 نفر به راحتي رد بشه چي؟
بعدم تو تهراني؟اگر تهراني يه روز قرار بذاريم بريم بزنيم ،ببينيم چه خبره !
'Mohammad
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۱:۰۲
محمد ،اموزشها رو بذار يه تاپيك ديگه ... كه كنار هم باشن ...
ورود رضا رو تسليت ميگم :3:
من آموزش هارو تو پست اول دسته بندی می کنم و لینک میزارم الان که کمه ولی وقتی زیاد شد Ctrl + F رو بزنید می تونید تو همون پست اول پیدا کنید اینجوری دیگه 2 تا تاپیک نمیشه :3:
رضا
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۱:۰۵
یه سوال فنی:3:
تو قسمت become a legend مثل مستر قابلیت تمرین دادن داره؟
مثلا من حواسم نبود فقط cm رو واسه خودم تیك زدم.
الان مثلا امكانش هست مربی تمرین بزاره كه توی یه پست دیگه بتونم بازی كنم مثل مستر؟
یا مثلا بعضی قابلیت ها رو پیدا كنم؟
faraz36
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۱:۴۹
دوستان میدونم اینجا بحس بحس پی اسه
اما ممنون میشم جواب منو هم بدین
من فیفا بازی میکنم هم پی اس
اما در حال حاضر فقط فیفا بازی میکنم
میشه بگید پیچ های فیفا رو تو کدوم قسمت باید سیو کرد؟؟؟؟
ممنون میشم هرکس میدونه جواب منو بده
'Mohammad
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۴:۴۵
یه سوال فنی:3:
تو قسمت become a legend مثل مستر قابلیت تمرین دادن داره؟
مثلا من حواسم نبود فقط cm رو واسه خودم تیك زدم.
الان مثلا امكانش هست مربی تمرین بزاره كه توی یه پست دیگه بتونم بازی كنم مثل مستر؟
یا مثلا بعضی قابلیت ها رو پیدا كنم؟
با هوش :3: فقط یه پست رو میتونی تیک بزنی :3:
یه چیزی داره تو قسمت Player بعد قسمت Focus point اونجا یه تغیراتی میتونی بدی البته نمی دونم این همونی هست که میخوای یا نه ولی تاثیر داره
omid
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۵۴
آقا این باگ های فجیع پس 2010 تمومی نداره
چنتا خلاصه وار: 1
-موقع کرنر بعضی وقتا نورپردازی افتضاح میشه و اون وسط سفید میشه!!!
2-سیو بازی خرابه!!! با دسته ی 2 که اصلا نمیشه سیو کرد
با دسته ی 1 که سیو کنی فقط تاکتیک سیو میشه و بازکنا رو خودت باید از اول بچینی!!
3- توی Become a legend هوش مصنوعی بازیکنا بعضی وقتا فاجعه میشه
4- دروازه بان ها مه کلا خنگ آفریده شدن!! مخصوصا اگه بیان جلو بعد پشیمون بشن !!
5- تا حالا از وسط زمین توپ رو فرستادید روی دروازه؟(موقعی که وسط زمین خطا شده) دیدید چه راحت گل میشه:3:؟
من فعلا برم جام ملت های آسیا بازی کنم
با ژاپن بازی داریم:3:
faraz36
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۷:۳۱
دوستان میدونم اینجا بحس بحس پی اسه
اما ممنون میشم جواب منو هم بدین
من فیفا بازی میکنم هم پی اس
اما در حال حاضر فقط فیفا بازی میکنم
میشه بگید پیچ های فیفا رو تو کدوم قسمت باید سیو کرد؟؟؟؟
ممنون میشم هرکس میدونه جواب منو بده
دوستان کسی نیس جواب مارو بده:secret:
رضا
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۸:۱۲
با هوش :3: فقط یه پست رو میتونی تیک بزنی :3:
یه چیزی داره تو قسمت Player بعد قسمت Focus point اونجا یه تغیراتی میتونی بدی البته نمی دونم این همونی هست که میخوای یا نه ولی تاثیر داره
اره:3:خودم فهمیدم:3:
اینی كه تو میگی رو دیدم اما نمیشه.
'Mohammad
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۲۷
دوستان کسی نیس جواب مارو بده:secret:
اینجا اکثر بچه ها پس بازی می کنن تنها کسی که میشناسم فیفا بازی کنه کیان هستش که فکر نکنم اونم تو کار ادیتش باشه
من یه انجمن ادیت پس و فیفا سراغ دارم اگه خواستی بگو آدرسش رو برات پخ کنم شاید کمکت کنن اونجا
کیان
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۵۱
اینجا اکثر بچه ها پس بازی می کنن تنها کسی که میشناسم فیفا بازی کنه کیان هستش که فکر نکنم اونم تو کار ادیتش باشه
من یه انجمن ادیت پس و فیفا سراغ دارم اگه خواستی بگو آدرسش رو برات پخ کنم شاید کمکت کنن اونجا
خداییش به قیافه من میخوره از این جنگولک بازیا بلد باشم؟!! :3: نمیخوره دیگه! :3:
faraz36
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۰۷
خداییش به قیافه من میخوره از این جنگولک بازیا بلد باشم؟!! :3: نمیخوره دیگه! :3:
دست شما درد نکونه اقا کیان یعنی ما جنگولک بازیم دیگه:cray:
faraz36
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۰۸
دمت گرم محمد جان اگه منظورت پی سی ورد که اونجا گذاشتم اما از شانسه بعده من اونجا هم جواب نمی دن:aiua:
کیان
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۱۵
دست شما درد نکونه اقا کیان یعنی ما جنگولک بازیم دیگه:cray:
دور از جون شما... منظور من ممد بود که اومده تاپیک مربوط به ادیت (جنگولک بازی! :3: ) رو راه انداخته! :3:
'Mohammad
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۰۹
دمت گرم محمد جان اگه منظورت پی سی ورد که اونجا گذاشتم اما از شانسه بعده من اونجا هم جواب نمی دن:aiua:
خواهش می کنم نه منظورم پرشین پس بود که ادیت های فیفا هم انجام میدن
Lord-Masoud
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۴۷
بچهها نظرتون در مورد مسابقهی بهترین گل در Pes چیه؟
البته الآن سرتون شلوغهها اما میتونه کار جالبی باشه. هر وقت فرصت کردید یه فکری در موردش بکنید. من خودم حاضرم کمک بکنم
Linorth
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۱۰:۴۴
من یکی از دوستام خیلی وقته توی این کارا هست.... فک کنم سایتشون اسمش وینسار بود :3:
'Mohammad
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۵۶
من یکی از دوستام خیلی وقته توی این کارا هست.... فک کنم سایتشون اسمش وینسار بود :3:
همون پرشین پس که گفتم یه بازی پارسال وارد بازار کردن که نسبت به بقیه شرکت ها عالی بود یکی هم تا چند وقت دیگه وارد بازار میشه :3:
Sor3na
چهارشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۳۹
بچهها نظرتون در مورد مسابقهی بهترین گل در Pes چیه؟
البته الآن سرتون شلوغهها اما میتونه کار جالبی باشه. هر وقت فرصت کردید یه فکری در موردش بکنید. من خودم حاضرم کمک بکنم
ايده خيلي خوبيه ،اما من خودم نميتونم شركت كنم چون پس 2010 رو تو پي اس تري بازي ميكنم.:3:(تمام اين مقدماتو چيدم بگم پي اس تري خريدم:3:)
کیان
چهارشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۴۰
ايده خيلي خوبيه ،اما من خودم نميتونم شركت كنم چون پس 2010 رو تو پي اس تري بازي ميكنم.:3:(تمام اين مقدماتو چيدم بگم پي اس تري خريدم:3:)
بیا بریم فیفا سوسکت کنم! :3:
Don M Corleone
پنجشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۸۸, ۱۴:۱۳
في چند؟:search:
Sor3na
پنجشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۸۸, ۱۸:۱۷
360 تومن كه با يك عدد پس 2010 شد 430 تومن !:3:
Sor3na
دوشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۴۲
من يه سوال دارم :
تو مستر ليگ وقتي يه بازيكن رو تمرين ويژه ميدي تا يه مهارت يه كارت رو بگيره تمرين عاديشو ديگه نميكنه.
اين رو فرم يا عملكرد بازيكن تاثيري داره كه تمرين عادي نكنه؟
---
بابت آموزش هام خيلي دستت درد نكنه.من همشو خوندم و واقعا مفيد بودن.مخصوصن تو مستر ليگ كه مشكل داشتم و حل شد.جيييييگرتو !:3:
omid
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۰۷
سوپراستار
این هم مد سوپر استار پس 2010
فقط نکتش اینه که وقتی فعال بشه دیگه نباید وارد قسمت آپشن بازی بشید
(همون قسمت که وقت و سختی و فرم رو تعیین میکنید)
این هم لینکش
don-matiou
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۰۰:۰۰
ممنون امید
omid
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۱:۲۳
من توی این مد دیشب با ریال 6-2 از بارسا بردم توی بازی 30 دقیقه ای
صبحش هم 7-6 برده بودم توی بازی 20 دقیقه ای
رضا
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۴:۰۹
این مدش به نظر میرسه از مد تاپ پلیر كمی ضعیف تره.فقط سرعتش رفته بالا.البته من اینجوری حس كردم:3:
من با تركیب تیمم تو لیگ فانتزی با بارسا بازی كردم 4-3 بردم:3:
البته گل چهارم رو دقیقه 118 زدم:3:
faraz36
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۴۷
دوستان یک سوال مبتدی
اخه من زیاد پس بازی نکردم
این رنگی که جلوی نام بازیکنان میزنن
قرمز
سبز
نارنجی
آبی
بنفش
کدوم از این ها نشون دهنده بازیکن آماده هس
اگه کسی معنی همه رنگ ها رو میدونه به ما هم بگه
don-matiou
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۷:۰۸
فرمز بالا ترین حد واسه یه بازیکن هست
Lord-Masoud
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۸:۳۴
دوستان یک سوال مبتدی
اخه من زیاد پس بازی نکردم
این رنگی که جلوی نام بازیکنان میزنن
قرمز
سبز
نارنجی
آبی
بنفش
کدوم از این ها نشون دهنده بازیکن آماده هس
اگه کسی معنی همه رنگ ها رو میدونه به ما هم بگه
همون فرم بازیكناست, همونطور که دون گقت قرمز بهترین فرم بازیکنه و بنفش بدترین فرم بازیکن
faraz36
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۹:۱۲
پس اینطوری به ترتیبه؟؟؟؟
قرمز
نارنجی
سبز(نرمال)
ابی
بنفش
اگه به ترتیب هس دوستان بگن
اگه نیس شما تصیح کنید
مرسی
Lord-Masoud
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۹:۳۱
پس اینطوری به ترتیبه؟؟؟؟
قرمز
نارنجی
سبز(نرمال)
ابی
بنفش
اگه به ترتیب هس دوستان بگن
اگه نیس شما تصیح کنید
مرسی
بله, ترتیبش هم همینه
قرمز
نارنجی
سبز(نرمال)
ابی
بنفش
faraz36
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۹:۴۴
دمت گرم آق مسعود
[Only Registered And Activated Users Can See Links] ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
omid
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۰۱
این جهتاش چه معنی میده:3:؟
کیان
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۰۴
این جهتاش چه معنی میده:3:؟
به این معنیه که باید خودتو به دکتر نشون بدی! :3:
don-matiou
شنبه ۱ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۵۶
اونم باز بستگی به فرم بازیکنت جهتش عوض میشه...
mashkook
شنبه ۱ اسفند ۱۳۸۸, ۱۵:۵۹
سلام به همه دوستان...
من چنتا ژیشنهاد دادم به چنتا بازیكن كه تو تیمم بازی كنن مثله رونی اما بعد از دو یا سه هفته جواب منفی میدن...
پول لازم رو دارم اما بازیكنی نتونستم بخرم تا به حال... سیستم خواصی داره؟ آموزش خریدنشو اگه ممكنه بزارید
ممنون
mashkook
دوشنبه ۳ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۱۰
به نظرم بهترین سری بازی كامپیوتری فوتبالی كه تا حالا بازی كردم ... واقعا عالی چون به راحتی گل نمیزنه و گاهی اشتباهاتی می كنن كه بازی رو جذاب و هیجان انگیز كرده... و اصلا از پیش برنده نیست هیچ تیمی...
don-matiou
دوشنبه ۳ اسفند ۱۳۸۸, ۰۶:۵۶
سلام به همه دوستان...
من چنتا ژیشنهاد دادم به چنتا بازیكن كه تو تیمم بازی كنن مثله رونی اما بعد از دو یا سه هفته جواب منفی میدن...
پول لازم رو دارم اما بازیكنی نتونستم بخرم تا به حال... سیستم خواصی داره؟ آموزش خریدنشو اگه ممكنه بزارید
ممنون
به چندتا چیز دیگم بستگی داره مثل میزان علاقه بازیکن به باشگاه و راحتی در باشگاه فعلی...فرق بین باشگاهی که الان هست و باشگاه تو که میخوای بخریش از نظر برتری و قدرتمندتر بودن...میزان محبوبیت بازیکن مورد نظر نزد هواداران تیمی که الان در حال بازی توشه و ......
faraz36
دوشنبه ۳ اسفند ۱۳۸۸, ۰۸:۳۰
توي فيفا بازيكن بالاي 30سال بد از يك مدتي خداحافظي ميكنه
آيا تو پس هم اينجوري هست؟؟؟؟؟
don-matiou
دوشنبه ۳ اسفند ۱۳۸۸, ۰۸:۳۹
توي فيفا بازيكن بالاي 30سال بد از يك مدتي خداحافظي ميكنه
آيا تو پس هم اينجوري هست؟؟؟؟؟
تو پی اس بستگی داره که تا چه مدت قراردادشو تمدید کنه...اما بعد یه دوره خداحافظی میکونه
mashkook
دوشنبه ۳ اسفند ۱۳۸۸, ۱۶:۴۵
تو پس 2010 میشه آنلاین بازی كرد؟ مثلا می شه ما یك لیگ آنلاین بین خودمون راه بندازیم؟ اگه می شه كه راه بندازید و آموزشش رو هم بگید. ممنونم.
'Mohammad
دوشنبه ۳ اسفند ۱۳۸۸, ۲۰:۲۰
تو پس 2010 میشه آنلاین بازی كرد؟ مثلا می شه ما یك لیگ آنلاین بین خودمون راه بندازیم؟ اگه می شه كه راه بندازید و آموزشش رو هم بگید. ممنونم.
شدنش که میشه باید یه سری برنامه ها دانلود کرد اما با این سرعت تو ایران به هیچ وجه امکان نداره
wantonboy13
دوشنبه ۳ اسفند ۱۳۸۸, ۲۲:۵۸
یه پچ درست حسابی هست که لیگ انگلیس رو تغییر بده حداقل ! و البته حجمش هم کم بشه...
ضمنا" برای هر گونه پچ ها حتما" باید کیت سرورش رو نصب کنیم ؟!
faraz36
دوشنبه ۳ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۰۲
لیگ دو انگلیس باید تو کدوم پوشه کیت سرور ریخت؟؟؟؟
mashkook
سه شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۸, ۱۷:۱۷
شدنش که میشه باید یه سری برنامه ها دانلود کرد اما با این سرعت تو ایران به هیچ وجه امکان نداره
من خارج از ایران هستم اگه ممكن هست لینك كنید من دانلود كنم.مرسی
Don M Corleone
چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۸, ۲۰:۱۶
تو قسمت become A Legend چه طوري بايد بشه كه بازيكنت ستاره دار بشه ؟ نياز به كارهاي 30يا30 در دانشگاه هست؟:3:
رضا
چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۸, ۲۰:۱۸
اصلا این ستاره اش یعنی چی؟:3:
Don M Corleone
چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۸۸, ۲۰:۵۱
تو قسمت اسكيلها صفحه ي اخر رو كه بياري كنار اورال يه ستاره ي خاموش هست ... اينو چه طور ميشه راش انداخت روشن شه ؟:3:
gattus
چهارشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۳۵
وقتى توى يكى از اون اسكيلايى كه دارين بازم بهتر بشين دومين كارت رو ميگيريد و به ستاره تبديل ميشيد !
من 26سالگى با قدرت 98تونستم ستاره بشم!
gattus
چهارشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۴۱
من جديدا مسترليگ رو شروع كردم به يه مشكلاتى برخورد كردم خواستم ببينم شما هم همين مشكل رو داريد!!
1_داورى
2_حريف خيلى راحت تر گل ميزنه
3_روحيه ى بازيكنا بنفش يا آبى ميشه
من جاى ديگه اى اين مشكلات رو نديدم
Sor3na
چهارشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۹, ۰۱:۱۸
1-آره يه مقدار داوريش فرق ميكنه.
2-اين مورد براي من پيش نيومده كه راحت گل ميزنه يا نه.عادي گل ميزنه اگر بزنه هم.
3-بستگي به بازيكنت داره.مثلن من يه مدت اتلتيكو مادريد بر ميداشتم ،آخراي فصل فرم آخرو مدام آبي بود اما الان اينتر بازي ميكنم فرم اتوئو كم پيش مياد آبي باشه.من فك ميكنم به اينكه چقد بازيكنه بازي انجام بده اثر داره رو فرم.مثلن هيچوقت نميشه همه بازيكنام فرمشون آبي باشه.سه چهار نفر شايد كه دو نفرشونم ذخيره هامن.:d
gattus
چهارشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۹, ۱۰:۰۸
داوریش واقعا ضعیفه
من زمانی که رئال رو داشتم خوب گل میزدم اما الان که میلان رو دارم خیلی سخت میشه 2تا گل زد!!!
در مورد گل خوردن هم اینکه من هرشوتی که میاد توی چارچوبم یا میخوره توی تیرک یا میره توی گل!!:3:با رئال هم همین مشکل رو داشتم!!!
Sor3na
چهارشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۹, ۱۷:۰۵
والا ماجرا اينه كه داوريش مزخرفه.مثلن خواستن طبيعي بسازن اشتباه داوريم توش باشه ولي مثلن پنالتي خيلي سخت ميگيره.يارو دفاعه به صورت مسلم پاي مهاجم منو ميزنه خطا نميگيره.
در مورد گل زني هم والا من دقت نكردم اما اگرم الكي گل ميزنه براي هيجان بازيم هست.مثلن اگر تو همش ببري ديگه حوصلت سر ميره از ليگ.11 هفته زودتر قهرمان بشي مثلن.خودشم يه كارايي ميكنه از قصد كه راحت قهرمان نشي.
در مورد ميلان كه قربونش برم كي ميخواد گل بزنه آخه؟جز پاتو ،هيچ مهاجم ديگه اي رو نميشه روش حساب كرد كه خوب پا به توپ بشه.:3:
gattus
چهارشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۴۸
خوب من بازیکنام تمرین میکنن
آباته رو گذاشتم کنار بازی میکنه الان قدرتش 87 شده نکونام رو هم از تیم جوانانم اوردم بالا:3:و بازیش میدم فعلا 75شده و کاکا رو هم خریدم کلا تیمم جوونه و خوب بازی میکنه بارسا رو 3-2 بردم البته تو دوتا بازی رفت و برگشت الانم اولم یکم وضع تیمم بهتر شده ولی هنوز اون مشکل گل خوردن رو دارم!!!
توپ هایی که ارزش ندارن خیلی راحت گل میشن:6:
Alone
پنجشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۹, ۱۴:۲۷
سلام به همه رفقا
من میخوام pes 2010 رو خودم آپدیت کنم . میشه این کارو کرد ؟ چجوری ؟
omid
پنجشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۹, ۱۵:۳۰
سلام
منظورت از آپدیت چیه؟
gattus
پنجشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۹, ۱۵:۴۴
توى قسمت
Edit
Alone
پنجشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۹, ۱۵:۴۴
منظورم اینه که نقل و انتقالات جدید شه
Alone
پنجشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۹, ۱۵:۴۷
توى قسمت
edit
اونجا رفتم ولی آخرش یه ارور داد و شد هیچی به هیچی
gattus
پنجشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۹, ۱۹:۳۹
edit - ...team.:3:
شايد ريجستر باشه:3:
اگر تيم پر باشه نمياد
بايد جاى خالى داشته باشه يا بازيكنت رو جابه جا كنى!
hsmoa
جمعه ۲۷ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۳۰
یه سوال داشتم :
توی مستر لیگ میشه برای یه بازیکن قیمت پیشنهادیه بیشتری داد تا شانس خریدنش بیشتر بشه ؟
اگه میشه چطوریه؟
gattus
جمعه ۲۷ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۵۰
یه اسکات لول 1 بگیر و هر بازیکنی رو که میخوای بذار توی لیست اسکات خودش وارد مذاکره میشه و و یه پیام بهت میده اون پیام مشخص میکنه که بازیکنه میاد یا نه اگر احتمالش زیاد باشه که راحت میاد اگر نه هم باید صبر کنی تا از وضعش ناراضی بشه!!!
به رتبه ی تیمت هم بستگی داره !!!
بازیکناش پولکی نیستن!!!:3:
hsmoa
جمعه ۲۷ فروردين ۱۳۸۹, ۰۱:۰۴
چطوری میشه اسکات را عوض کرد ؟
gattus
جمعه ۲۷ فروردين ۱۳۸۹, ۰۱:۱۵
اگر دولوپمنت هست که نمیشه اتوماتیک عوض میشه
ولی اگر معمولیه تویه قسمت آفیس توی قسمت فکر کنم 2 تا مونده به آخری شایدم یکی مونده به آخری:3:
اونجا هرکدوم رو لول 5 کنی میشه بهترین!!!
hsmoa
جمعه ۲۷ فروردين ۱۳۸۹, ۰۱:۲۰
الان از من همه لول 5 هستند یعنی بهترین حالت ؟
gattus
جمعه ۲۷ فروردين ۱۳۸۹, ۰۱:۲۶
بله دیگه
hsmoa
جمعه ۲۷ فروردين ۱۳۸۹, ۰۱:۵۳
یه جایی را سراغ نداری که بشه آموزش کامل مستر لیگ را دانلود کرد ؟
gattus
جمعه ۲۷ فروردين ۱۳۸۹, ۱۲:۳۱
نه ولى صفحه هاى اول همين جا چيزاى خوبى داره!!
Alone
شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۴۹
من که هر کاری کردم نتونستم این بازی رو آپدیت کنم . خیلی سخته . آخرش هم باید بیخیال شیم .
gattus
شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۵۹
منظورت چيه؟
Alone
شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۶:۲۱
میخوام همه به روز بشن . همه تیما . بالاخره تیما یه تغییراتی کردن . درسته ؟ پس باید یه آبدیتی چیزی براش باشه یا از طریق خود بازی بشه این کارو کرد . ولی نمیشه . نمیدونم چرا . راستی میگم میشه همین فوتبالو آنلاین بازی کرد ؟ چجوری ؟
'Mohammad
شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۷:۴۸
میخوام همه به روز بشن . همه تیما . بالاخره تیما یه تغییراتی کردن . درسته ؟ پس باید یه آبدیتی چیزی براش باشه یا از طریق خود بازی بشه این کارو کرد . ولی نمیشه . نمیدونم چرا . راستی میگم میشه همین فوتبالو آنلاین بازی کرد ؟ چجوری ؟
میشه ولی خود شرکت یه سری پچ ارائه میده اونارو باید دانلود کنی مگه آنتی ویروسه میخوای از تو بازی آپدیتش کنی :3:
میشه ولی خب سرعت بالا میخواد و فکر کنم بازی اورجینال
gattus
شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۸:۰۸
خب خودت دستى انجام بده:1:
Alone
دوشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۳۳
خب خودت دستى انجام بده:1:
چجوری ؟
gattus
دوشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۴۱
ميخواى بازيكنا برن توى تيم اصليشون؟
مثلا اشنايدر از رئال بره اينتر:
Edit~edit team
بعد ميرى توى اينتر روى
Add
كليك ميكنى اونور يه ليست درست ميشه ميري توى رئال بعد روى اشنايدر اينتر ميكنى!
هومن
يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۲:۰۸
این حرف از تویی که بزرگترین آرزوت بردن من هستش بعیده!!! :3:
Don Bandini
يکشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۴۹
این حرف از تویی که بزرگترین آرزوت بردن من هستش بعیده!!! :3:
برو بابا خودتم میدونی با بارسلون چطوری به زور و زحمت یوونتوس من رو بردی!! :1:
همه گلهات یه شکل بود. دست روی سرعت میذاشتی با دیجیمون و گل میزدی. جالبه 2 بازی که بردی با اختلاف یک بود و یه بازی هم شانسی شانسی مساوی گرفتی! اینجاست که باید بگم: خیلی رو داری بابا... صد رحمت به خاک انداز :3:
هومن
دوشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۱:۱۹
برو بابا خودتم میدونی با بارسلون چطوری به زور و زحمت یوونتوس من رو بردی!! :1:
همه گلهات یه شکل بود. دست روی سرعت میذاشتی با دیجیمون و گل میزدی. جالبه 2 بازی که بردی با اختلاف یک بود و یه بازی هم شانسی شانسی مساوی گرفتی! اینجاست که باید بگم: خیلی رو داری بابا... صد رحمت به خاک انداز :3:
من در بدترین روز پی ای اسی کل عمرم همه شما رو بردم! :3:
وای به روزی که به روز خوب من بخوری ی ی ی ی ی ! :3:
در سال 89 تا به اینجای کار سه نفر رو دورقمی کردم. امیدوارم چهارمیش تو باشی! :3:
در ضمن سوپر مسی یک حقیقته! :heart:
Don Bandini
دوشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۵:۰۴
من در بدترین روز پی ای اسی کل عمرم همه شما رو بردم! :3:
وای به روزی که به روز خوب من بخوری ی ی ی ی ی ! :3:
در سال 89 تا به اینجای کار سه نفر رو دورقمی کردم. امیدوارم چهارمیش تو باشی! :3:
در ضمن سوپر مسی یک حقیقته! :heart:
آره منم بیش از 3 ماه بود بازی نکرده بودم :3: البته قبل از اون 3 ماه هم چند ماهی بود بازی نکرده بودم!:3:
کلا شاید در سال به تعداد انگشتهای دست برنامه pes نداشته باشم. :7:
کسی که دو رقمی میشه معلومه بازیش چطوریه دیگه... 4 تا بچه مچه گیر میاری بهشون گل میزنی حال میکنی دیگه؟ فکر میکنی امپراتوری راه انداختی توی محله تون :3:
اون حقیقت رو هم توی جفت بازیا با اینتر دیدیم :3:
اونی که تو باهاش به من گل میزنی فراتر از یه حقیقت بود. او یک دیجیمون بود! :3:
هومن
سه شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۴:۳۹
آره منم بیش از 3 ماه بود بازی نکرده بودم :3: البته قبل از اون 3 ماه هم چند ماهی بود بازی نکرده بودم!:3:
کلا شاید در سال به تعداد انگشتهای دست برنامه pes نداشته باشم. :7:
کسی که دو رقمی میشه معلومه بازیش چطوریه دیگه... 4 تا بچه مچه گیر میاری بهشون گل میزنی حال میکنی دیگه؟ فکر میکنی امپراتوری راه انداختی توی محله تون :3:
اون حقیقت رو هم توی جفت بازیا با اینتر دیدیم :3:
اونی که تو باهاش به من گل میزنی فراتر از یه حقیقت بود. او یک دیجیمون بود! :3:
اونایی که دورقمی شدن کلی ادعا داشتن. دقیقا مثل تو! :3:
یکیش احسان پسرخالم بود که فکر کنم باهاش بازی هم کردی!!!
اسم اینتر و اون بازی حقیرانه اش رو هم نیار که حالم بد میشه!!! :bad:
تازه خبر نداری ... جدیدا به این نتیجه رسیدم که تیم فقط رئال مادرید :3:
علیرغم علاقه شدیدم به بارسا از این پس من را با پیراهن رئال در میادین خواهید دید! :3:
اونجا 3-4 تا دیجیمون دارم :3:
amin_michael5
سه شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۵:۵۹
اونایی که دورقمی شدن کلی ادعا داشتن. دقیقا مثل تو! :3:
یکیش احسان پسرخالم بود که فکر کنم باهاش بازی هم کردی!!!
اسم اینتر و اون بازی حقیرانه اش رو هم نیار که حالم بد میشه!!! :bad:
تازه خبر نداری ... جدیدا به این نتیجه رسیدم که تیم فقط رئال مادرید :3:
علیرغم علاقه شدیدم به بارسا از این پس من را با پیراهن رئال در میادین خواهید دید! :3:
اونجا 3-4 تا دیجیمون دارم :3:
خدا رو شکر بالاخره تو به یه تیمی علاقه نشون دادی :3:
alex_irooni
سه شنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۶:۱۴
سلام میشه بگید چرا بوندس لیگا رو تو این بازی نمیذارن ؟
mikroob
شنبه ۳ مهر ۱۳۸۹, ۰۱:۱۶
تو pes تیم اول اینتر بعد رئال
اگه تو pes میخواستین تیم منتخب درست کنید چه بازیکنایی رو انتخاب میکردین .
من خودم :
GK سزار
CB جان تری و پویول
RB راموس
LB چیوو
DMF آلونسو و جراراد
AMF کاکا
SS رونالدو و مسی
CF میلیتو
wantonboy13
شنبه ۳ مهر ۱۳۸۹, ۰۱:۲۷
سلام میشه بگید چرا بوندس لیگا رو تو این بازی نمیذارن ؟
تا حالا که حق امتیازش رو نخریده بودن... ولی مثله اینکه به تازگی گرفتن و از 2011 یعنی همین سری که ماه آینده میاد قراره بوندس لیگا و تیم ملی آلمان اوکی باشند...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.