توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جزييات دور دوم ليگ فانتزي
کیان
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۱۲:۴۹
با سلام به همگي
همون طوري كه قولشو داده بودم ليگ فانتزي از اوايل بهمن (كه يعني الآن! :3:) دوباره شروع به كار ميكنه.
از اونجايي كه امتحاناي دانشگاها هم رو به پايانه و بچه ها وقت فراغت بيشتري دارن قرار بر اين شد كه اين تاپيك راه اندازي بشه و هر كي ميخواد شركت كنه بياد تو اين تاپيك بگه و همه بيان درباره قوانين نظر بدن.
ضمناً با توجه به نبودن خيلي از كساني كه دفعه اول براي ليگ ثبت نام كردن برگزاري با اون تركيبا غير ممكن به نظر ميرسه.
پ.ن: پيشنهاد ميكنم ليگ رو بين خودمون برگزار كنيم كه هم خودموني تر باشه هم مشكلاتي كه چند ماه قبل به وجود اومد تكرار نشه.
مرسي.
amin_michael5
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۱۳:۴۱
من كه هستم تا حق لیورپول رو از توی مزدور بگیرم :3:
ولی من میگم همین كسایی كه هستیم تیم ها رو با نقل و انتقالاتی كه انجام دادیم حفظ كنیم و اون تیمایی كه
نیستن یا یكی مثل رضا بیاد و اون تیما رو برداره و یا بازیكناشون رو بین خودمون به مزایده بزاریم :1:
Sepehr
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۱۳:۵۱
منم هستم
البته بیشتر به عنوان مدیر عامل اگه کسی خواست می تونه مربی تیم ما بشه :1:
Sor3na
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۱۴:۱۹
آقا اين حرف امين نامرديه خب.اگر باز به مزايده بذاريم خب اينجوري كه دهن من و رضا صاف ميشه !
من ميگم اگر دو تا تيم هستن كه صاحاب ندارن ،بديد به من و رضا كه حداقل توشون چهار تا بازيكن باشه !:d
Special Pegasus
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۱۴:۳۰
منم هستم :3:
Don M Corleone
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۱۴:۵۵
تيمهايي كه جمع كرديم رو بگيريم يا همه چيز از از سر ...؟
black_shadow
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۵۲
اقا ما نیز میباشیم ولی به شرطها و شروطها!(اینو دیروز از یه بابایی شنیدم!!!)
من میخوام فقط مدیر عامل تیم شاخ المپیاكوس باشم.
اگه كسی میخواد مربی تیم من باشه كه با هم همكاری میكنیم.
اگه كسی نخواست مربی تیم شاخ المپیاكوس باشه كلا تیم رو واگذار میكنم!
hsmoa
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۱۷:۰۶
من هم هستم
اگه بارسلونا رامیشه برداشت که مال من اگه نشد همون اینتر
misagh
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۱۷:۲۲
من هم اگه بازی از سر برگزار بشه هستم .. من ریال مادرید رو می خوام :3:
'Mohammad
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۱۷:۳۸
فکر کنم منظور کیان این بود که اول از همه واسه قانون های لیگ به تفاهم برسیم که اگر کسی قوانین رو رعایت نکرد باهاش به شده برخورد بشه بعد تیم بگیرید
البته ببخشید دخالت کردم :3:
amin_michael5
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۱۷:۴۵
آقا اين حرف امين نامرديه خب.اگر باز به مزايده بذاريم خب اينجوري كه دهن من و رضا صاف ميشه !
من ميگم اگر دو تا تيم هستن كه صاحاب ندارن ،بديد به من و رضا كه حداقل توشون چهار تا بازيكن باشه !:d
داش سورنا اگه پست من رو خوب بخونی،متوجه منظورم میشی:1:
گفتم اگه تمیایی كه تو دور قبل یاركشی كردن،صاحباشون نیومدن،هركسی مثل شما و رضا میتونه بیاد و اون تیما رو برداره :1:
SALAR
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۱۸:۲۴
منم هستم.
اگه میلان شد من میلان را میخام.اگه نشد همون رئال
در ضمن جون من یه فكری به حال یارگیری ها بكنید.من حال ندارم باز چونه بزنم و این حرفا
رضا
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۱۸:۳۴
قوانین كه مثل دور قبل:3:فكر نكنم مشكلی توی قوانین داشته باشیم.
پس بریم تیمامون رو بگیریم:3:
SALAR
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۱۹:۴۱
یه فكری به حال یارگیری ها كنید.به خدا خسته كننده است بخایم باز یه ماه الاف بشیم.دوباره كلی مشكلات داره.همین تریكب ها باشه بهتره
البته تركیب ها مربوط به اون شخصی باشه كه بارگیری كرده.مثلا اگه كسی حالا میخاد تیمش را عوض كنه یارها همونی باشه كه اون شخص توی تیم قبلیش گرفته
اگه كسی میلان را نخواست من اول میلان را میخام.
اگه نشد رئال
Sor3na
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۱۹:۴۴
باب داوش سالار نامردي نكن ديه.من از بچگي عاشق ميلان بودم ،حالا كه موقعيتش پيش اومده مربيش بشه ميخواي اين موقعيت رو از من بگيري؟حاضرم ميلانو بگيرم ،اما بازيكناي برق شيرازو بهم بديد !:3:
amirlefthand
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۱۹:۵۰
همون تیمای اصل باشه البته برا این که درحق کسیم اجهاف نشه رئال مادرید رو کسی ور نداره
SALAR
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۲۵
باب داوش سالار نامردي نكن ديه.من از بچگي عاشق ميلان بودم ،حالا كه موقعيتش پيش اومده مربيش بشه ميخواي اين موقعيت رو از من بگيري؟حاضرم ميلانو بگيرم ،اما بازيكناي برق شيرازو بهم بديد !:3:
اخه داداش من به خاطر كسی دیگه میلان را میخام!! دلیلم موجهه!!
shahriar230
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۰۴
منم هستم.به نظرم از اول یارگیری بشه
بوكاجونیورز
Don M Corleone
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۰۶
كيان اول وضعيت تيمها رو رسما و قطعا مشخص كن ... قانون گذاريش با من !
از قبل قرار شد تيمها هموني باشه كه يارگيري كرديم ... حالا كسي ميخواد اسم تيمش عوض بشه موردي نداره ... بازيكناش منتقل بشن به اون تيم ...
اگر قرار به يارگيري مجدده من ديگه نميام ... همچينين اگر قرار باشه بازيكن ثابت تيمها رو بهمون بديد بازهم شرمنده من رو خط بزنيد ...
طبق بازيكنان دور قبلي كه شروع نشد فقط حاضرم تيم ليون رو تحويل بگيرم ...
omid
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۱۱
بذارید من یه چیو از همی اول مشخص کنم!!!
فعلا قرار نیست هر کی بیاد بگه کم فلان تیمو می خوام من فلان بازیکنو میخام
الان فقط قانون می خوایم وضع کنیم که مثل دفعه ی پیش به مشکل نخوریم
بعد از اینکه تک تک قوانین با رای اکثریت تصویب شد
نوبت انتخاب تیم میشه
بعدش هم ترنسفر
واسه انتخاب تیم هم برای شما برنامه ی ویژه ای دارم!!!
omid
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۱۵
سوال1:
به نظر شما این دوره از لیگ فانتزی:
1-با بازیکنان ترنسفر شده ی 1 ماه پیش انجام شود.
2-همه چیز از اول بصورتی که تمام تیم ها بدون بازیکن هستند.
3-همه چیز از اول با بازیکنان دیفالت پس 2010.
Don M Corleone
بعدش هم ترنسفر
واسه انتخاب تیم هم برای شما برنامه ی ویژه ای دارم!!!
اوكي پس موفق باشيد !
omid
نظر من گزینه ی 3
Don M Corleone
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۱۶
سوال1:
اميد الان تكليفت معلوم هست يا نه ؟:3: اگه ميخواي به راي بذاري پس چرا تو پست قبلي حكم قطعي ميدي؟:unknw:
گزينه ي 1
omid
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۱۸
منظورم این بود اگه گزینه ی 3 انتخاب بشه
برنامه ی ویژه ای دارم:3:
SALAR
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۱۷
منم گزینه 1
اگه غیر از این باشه منم نیستم
به خدا اصلا حال یارگیری مجدد ندارم
amin_michael5
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۱۸
1_ با بازیكنان ترانسفر شده ی 1 ماه پیش انجام شود.
'Mohammad
دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۲۲
سوال1:
111
1111
11111
11
11
11
11
11
پ.ن : البته به جز اون هدیه های یووه
Don M Corleone
سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۸, ۰۵:۰۸
111
1111
11111
11
11
11
11
11
پ.ن : البته به جز اون هدیه های یووه
:ok: اشاره ي به جايي بود ... :ok: لطفا لحاظ شود ...:kiss2:
کیان
سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۸, ۰۹:۰۷
اميد همه رو شيرازي كردي رفته ، حالا ميخواي طرحهاي زير ساختي اجرا كني؟!! :3: عمراً كسي حال نداره! :3:
shahriar230
سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۸, ۱۰:۱۵
گزینه2
omid
سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۸, ۱۱:۰۶
1 سوال از گزینه ی یکی ها:
اگه می گید گزینه ی 1 پس چرا همون 1 ماه پیش شروع نکردید؟
اونجا مشکل چنتا بازیکن هدیه ای بود الان با این مشکل چی کار می کنید؟
راستی الان بعضی از افراد 1 ماه پیش دیگه نیستند
امیرحسین که رفت
حمید لسانی که نیست......
misagh
سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۸, ۱۱:۲۷
گزینه ی 3 بهترینه ... بهتریه این شانس رو به همه بدین که با شرایط دیفالت شروع کنن
Don M Corleone
سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۸, ۱۲:۲۷
1 سوال از گزینه ی یکی ها:
اگه می گید گزینه ی 1 پس چرا همون 1 ماه پیش شروع نکردید؟
اونجا مشکل چنتا بازیکن هدیه ای بود الان با این مشکل چی کار می کنید؟
راستی الان بعضی از افراد 1 ماه پیش دیگه نیستند
امیرحسین که رفت
حمید لسانی که نیست......
از اول هم قرار نبوده كه از صفر بشه براي دور قبل بالاي 1 ماه وقت گذاشته شد و كلنجار رفيتم دعوا شد قهر كردن و خيلي ها هم براي هميشه لاگ اوت شدن ! :3: بلاك كرديم يه عده رو و ... اينهمه تلفات حالا هيچي؟ همه چيز از سر ؟ به خاطر همينه كه ميگم اگه قرار بر صفر شدن باشه هيچ انگيزه اي براي حضور ندارم ...
بعلاوه به عنوان مدير سايت وظيفه ي همگرايي داري نه واگرايي :uglylolmk4:... از سر شدن همه اون اتفاقات تعداد لاگ اوت ها رو تصاعدي افزايش ميده ! ;)
اونموقع بازيكن هديه اي بود الان به قول محمد ديگه اين شرايط نيس يا به عبارتي نبايد باشه ... بعدشم اونموقع يه عده تركيب ندادن ... الانم من پيشنهاد دارم كه با 8 نفر كار كنيم كه از فعالين هستن !
اونايي هم كه نيستن تيمهاشون به جديدالورود ها داده ميشه ... تيمهاي اضافي هم بازيكناشون ميره دست سازمان ...
بعد از مشخص شدن اين موارد قانون گذاري رو شروع كنيد ... :king:
رضا
سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۵۰
اقا یه فكری هم به حال من بد بخت كنید.با اون بازیكنای زاقارت چجوری بازی كنم اخه؟:3:
amin_michael5
سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۰۳
از اول هم قرار نبوده كه از صفر بشه براي دور قبل بالاي 1 ماه وقت گذاشته شد و كلنجار رفيتم دعوا شد قهر كردن و خيلي ها هم براي هميشه لاگ اوت شدن ! :3: بلاك كرديم يه عده رو و ... اينهمه تلفات حالا هيچي؟ همه چيز از سر ؟ به خاطر همينه كه ميگم اگه قرار بر صفر شدن باشه هيچ انگيزه اي براي حضور ندارم ...
بعلاوه به عنوان مدير سايت وظيفه ي همگرايي داري نه واگرايي :uglylolmk4:... از سر شدن همه اون اتفاقات تعداد لاگ اوت ها رو تصاعدي افزايش ميده ! ;)
اونموقع بازيكن هديه اي بود الان به قول محمد ديگه اين شرايط نيس يا به عبارتي نبايد باشه ... بعدشم اونموقع يه عده تركيب ندادن ... الانم من پيشنهاد دارم كه با 8 نفر كار كنيم كه از فعالين هستن !
اونايي هم كه نيستن تيمهاشون به جديدالورود ها داده ميشه ... تيمهاي اضافي هم بازيكناشون ميره دست سازمان ...
دقیقا همین طوره :3:
یعنی هرچی من میخواستم بگم محمدرضا گفت :3:
amin_michael5
سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۰۴
اقا یه فكری هم به حال من بد بخت كنید.با اون بازیكنای زاقارت چجوری بازی كنم اخه؟:3:
بذار این گزینه 1 تایید بشه،بعدش تو هم یكی ازون تیمایی كه بات شدن رو برمیداری دیگه :3:
Sepehr
سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۴۵
منم به خاطر برنامه ی ویژه ی امید گزینه ی 3
===
در ضمن اگه گزینه ی 1 تصوویب شد من می گم ی چن روز نقل و انتقال داشته باشیم تا اونایی که می خوان مذاکره یا بازیکن آزاد بخرن وقت داشته باشن
'Mohammad
سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۸, ۱۷:۰۸
عجیب موافقم :3:
میتونیم تیم هارو بدیم به افراد تازه وارد بعد اگر تیمی اضافه موند بازیکناشو میزاریم مزایده واسه کسایی که تازه تیم گرفتن
Sor3na
سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۸, ۱۸:۰۳
آقا من كلن انصراف ميدم.اصن چيز جالبي نيست.
اگر كسي پايست و تهرانه ،حاضرم يه روز تعطيلي قرار بذارم بياد بريم پس 2010 بزنيم و اينا !
مرسي !:3:
omid
چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۸, ۱۰:۵۶
من فقط 1 چی بگم!!!
اینجا دموکراسیه!
یعنی چی؟
یعنی اینجوری نمیشه که یه نفر بگه اگه گزینه ی مورد نظر من انتخاب نشه من اصلا شرکت نمی کنم!!!
Don M Corleone
چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۸, ۱۲:۵۸
اميد تيمهاي بسته شده تيمهاي خوبي هستن اول برو ليست ها رو بررسي كن بعد مخالفت كن ... الان 4-5 تا صاحب اون تيمها هستن ... ولي فكر كنم 12 تا تيم بسته شده ... 3-4 تاش رو هركي ميخواد برداره و بقيش ميره دست سازمان ... مي خواي از اول اين مراسم سرسام اور يارگيري رو شروع كني كه چي؟ تيمهاي ديفالت رو هم بخواي برداريم باز مرحله ي سرسام اور نقل و انتقال رو خواهيم داشت ...
ميخواي از كسايي كه موقع ارسال پلن غيبشون ميزنه نظر بخواي ، خوب برو بگير ...
i.M.a.N
چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۸, ۱۳:۲۰
رای منم سبزه
سبر تر از همیشه :3:
Special Pegasus
چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۸, ۱۴:۵۳
آقا ببخشید تکلیف ما که دست پیش بازی نکردیم چی میشه ؟:confused2:
SALAR
چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۱۵
اخر تكلیف چی شد؟؟
من میگم این همه زحمت كشیدیم دیگه هدرش ندید!با این نقل و انتقالات قبلی شروع كنیم
چون اگه بخایم تركیب های اصلی تیمها باشه كه اصلا یه موضوع خیلی مسخره ای میشه
اگه بخایم باز نقل و انتقال كنیم هم زمان الكی هدر میره و هم باز ممكنه مشكلی پیش بیاد.
اون تیمهایی كه نیستند را فعلا با بازیكنانشون توی لیگ حضور ندیم.برای فصل بعد اون بازیكنا ازاد اعلام بشند و تیمها بتونند بخرند
Lord-Masoud
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۲:۵۶
منم با گزینهی یک موافقم
کلی نابودی کشیدیم تا تیمها بسته شدن، با همونها ادامه بدیم بره دیگه
کیان
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۰۹:۲۸
خب پس اینجوری كه معلومه با اكثریت آرا تصویب میشه كه با همون تركیبای قبلی برگزار كنیم... حالا یه چند روز مهلت میدیم كه تیما مشخص بشه. اونایی كه قبلاً تیماشون رو بستن الان باید اعلام آمادگی برای تركیب دادن كنن. اونایی كه نمیتونن تركیب بدن و دنبال مربی میگردن هم باید بگن. بعد كه تكلیف تیمای قبلی مشخص شد اونایی كه جدید میخوان تیم بگیرن یا باید تیمای بی صاحب رو بردارن یا برن مربی تیمایی بشن كه مربی ندارن. البته یه موضوع رو از الان بگم... اونایی كه جدید عضو میشن باید اول خودشون تاپیكای قفل شده رو مرور كنن و از تمام جیك و پیك فانتزی سر در بیارن چون ما یه تجربه ناموفق برای تازه واردا دور پیش داشتیم كه همه فكر كنم یادشون مونده باشه!:3:
ضمناً باید تعهد اخلاقی بدن كه فعال باشن و مداوم تركیب بدن و جا نزنن. (البته من یه پیشنهاد خشن هم دارم كه اگه هر كسی بدون دلیل موجه جا زد یوزرشو بن كنیم یا مثلاً دیگه هیچ جای این سایت به جز پرسش و پاسخ حق پست دادن نداشته باشه! :1:)
پس وضعیت تیمتون رو مشخص كنید و نظرتون رو راجع به پیشنهادها هم بگین.
Don M Corleone
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۲:۳۱
محمد يه طرحي داد در مورد اينكه بازيها به صورت ليگ برگزار بشه نه به صورت بازي دوستانه ...:3: كيان توي پس امكانش هست ؟
كه يه ليگ 8 يا 10 تيمي درست كرد و خود كامپيوتر بازيها رو انجام بده ؟ اگه باشه نتايج بازيها در عرض 10 ثانيه بدستمون ميرسه و ليگ رو ميشه تو يك ساعت تموم كرد :3:
SALAR
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۴:۲۷
من درخواست تیم میلان را دارم.اگه كسی نمیخاد مال من.البته قبلا رئال دست من بود و اگه قرار شد میلان داده بشه به من اون وقت تركیب رئال كه خودم بسته ام را میخام!
shahriar230
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۴:۴۰
من و امیرحسین تیم فیورنتینا را داشتیم(امیرحسین مدیر عامل و من سرمربی)
الان كه امیرحسین براش مشكل بوجود اومده من همون تیم فیورنتینا.
کیان
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۰۷
محمد يه طرحي داد در مورد اينكه بازيها به صورت ليگ برگزار بشه نه به صورت بازي دوستانه ...:3: كيان توي پس امكانش هست ؟
كه يه ليگ 8 يا 10 تيمي درست كرد و خود كامپيوتر بازيها رو انجام بده ؟ اگه باشه نتايج بازيها در عرض 10 ثانيه بدستمون ميرسه و ليگ رو ميشه تو يك ساعت تموم كرد :3:
نه... تو پس اگه لیگ راه بندازی حتماً باید بازی کنی ، نمیشه بذاری رو حالت مربی.
'Mohammad
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۲۸
نه... تو پس اگه لیگ راه بندازی حتماً باید بازی کنی ، نمیشه بذاری رو حالت مربی.
کیان واسه راه اندازی لیگ اصلا عجله نکن بزار همه چی مشخص بشه از تک تک قانون ها تا کمک مربی های تیم ها که بعدا مشکلی پیش نیاد
amin_michael5
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۴۹
آقا یه سئوال!!!
یعنی برای این فصل نمیتونیم بازیكانای تیم های بی صاحب رو بخریم؟؟؟؟؟؟
30n4
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۵۱
آقا یه سئوال!!!
یعنی برای این فصل نمیتونیم بازیكانای تیم های بی صاحب رو بخریم؟؟؟؟؟؟
شما یه پرونده ی مالی مشکوک داری،اون بررسی بشه بعد اگه پولی موند واست به این فکرا باش :beach:
(یکی نیست بگه آخه تو چی کاره ای،نظر میدی :halm:)
amin_michael5
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۷:۰۰
شما یه پرونده ی مالی مشکوک داری،اون بررسی بشه بعد اگه پولی موند واست به این فکرا باش :beach:
آقا دیگه قرار نیست این دور نواقص قانونی دور قبل رو بررسی كنیم كه :3::3: فقط قرار شد
بازیكنای هدیه رو برگردونیم دیگه :3:
کیان
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۷:۳۰
کیان واسه راه اندازی لیگ اصلا عجله نکن بزار همه چی مشخص بشه از تک تک قانون ها تا کمک مربی های تیم ها که بعدا مشکلی پیش نیاد
من كه نخواستم شروع كنم... فقط گفتم باید برای برگزاری به صورت دوستانه برگزار كنم.
کیان
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۷:۳۴
به موضوع خوبی اشاره كردی! :3:
باید یه الافی (احتمالاً خودم! :3:) پیدا بشه پرونده های مالی رو بررسی كنه كه بودجه تیمها معلوم بشه... حالا صاحب تیمها پیدا بشن بعد بودجه ها رو بررسی میكنیم.
Sepehr
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۱۸:۱۷
من به عنوان مدیر عامل چلسی هستم اگه کسی خواست مربی تیم بشه بگه. اگه کسی نشد شاید خودم مربی شم
رضا
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۳۰
به منم یكی از اون تیم های بدون صاحب بدین:3:
skullizard
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۳۰
منم هستم فک نکنید جا زدم
منم با گزینه 1 موافقم
amin_michael5
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۴۰
به موضوع خوبی اشاره كردی! :3:
باید یه الافی (احتمالاً خودم! :3:) پیدا بشه پرونده های مالی رو بررسی كنه كه بودجه تیمها معلوم بشه... حالا صاحب تیمها پیدا بشن بعد بودجه ها رو بررسی میكنیم.
بچه چه ذوقی كرده :3::3:
سینا این كیان همین جوری الاف بود،بیكاری یادش میندازی بره الافی كنه؟؟؟:3::3:
gattus
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۰۲
من و شهريار هم هستيم البته من نهايتا هفته اى 2بار ميتونم بيام اكر من رو قبول داريد ممنون اكر نه تيم ماله شهريار!
SALAR
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۲۸
من میگم دیگه موضوع را زیاد كش ندید!!
خیلی روشنه كه همه میگند با نقل انتقالات انجام شده لیگ شروع بشه
كیان بیا این تیمها را مشخص كن و شروع كن.
کیان
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۳۹
من میگم دیگه موضوع را زیاد كش ندید!!
خیلی روشنه كه همه میگند با نقل انتقالات انجام شده لیگ شروع بشه
كیان بیا این تیمها را مشخص كن و شروع كن.
خب الان مهلت دادم که بیان اعلام آمادگس کنن و تیمشونو بگن دیگه...
ولی هیچکس نمیگه!
تا الان فقط اینا مشخص شدن:
میلان:سالار
فیو:شهریار و امیرحسین
چلسی:سپهر
کاوه:احتمالاً همون شاختار
رضا:لیست انتظار! :3:
SALAR
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۴۳
خب الان مهلت دادم که بیان اعلام آمادگس کنن و تیمشونو بگن دیگه...
ولی هیچکس نمیگه!
تا الان فقط اینا مشخص شدن:
چلسی:سپهر
کاوه:احتمالاً همون شاختار
اولا من تركیبی كه خودم برای رئال بستم را میخام!! یادت باشه!!:2:
دوما خوب لیورپولم كه مال امینه.لیون هم محمدرضا و سینا.بارسا هم ممد
اینا معلومه دیگه
skullizard
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۴۵
منم همون شاختار هستم
'Mohammad
پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۵۲
منم همون بارسای خودم :kiss: :3:
Don M Corleone
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۰۶:۴۰
اولا من تركیبی كه خودم برای رئال بستم را میخام!! یادت باشه!!:2:
دوما خوب لیورپولم كه مال امینه.لیون هم محمدرضا و سینا.بارسا هم ممد
اینا معلومه دیگه
دقيقا!:yu:
'Mohammad
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۱:۰۵
راستی یووه آمائوری رو هدیه داد به من البته من میخواستم بخرمش پخ دادن که نخر ما میخریم هدیه میدیم بهت نیم فصل :3:
amin_michael5
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۴:۴۲
منم لیورپول رو دارم دیگه :1:
hamidlesani
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۰۹
سلام. دوستان عزیز منم اومدم. با همون گزینه ی 1 موافقم. همون تیم خودمو میخوام. فقط اگه حساب تیمارو مشخص کنید و یه چند روزم برای خرید بازیکنای آزار وقت بدید عالی میشه.
به هر حال من هستم.
hamidlesani
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۱۰
آقا راستی اگه شد من میخوام اسم تیممو به اوساسونا تغییر بدم. البته اگه شد من اوساسونا رو میخوام با همون بازیکنای قبلی تیم قبلیم مارسی.
omid
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۴۳
من به عنوان مدیر عامل چلسی هستم اگه کسی خواست مربی تیم بشه بگه. اگه کسی نشد شاید خودم مربی شم
تا 1 اسفند تو ترکیب بده بعدش من
اوکی؟
Lord-Masoud
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۳۳
من اگه كسی آرسنال رو نمی،خواد ، آرسنال رو بر میدارم :pleasantry:
خب الآن خبر رسید که اگه میخوام زنده بمونم باید بیخیال آرسنال بشم :smilie9:
کیان مربی نمیخوای؟ :rosebud: مثل اینکه نمیخوای :alien2:
خب دوباره خبر رسید که حسین عدهای رو مامور کرده که دخل منو بیارن :worship:
نتیجه میگیریم که من و حسین هم با همون اینتر ادامه میدیم :friends:
30n4
جمعه ۹ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۰۸
باشگاه فاخر لیون هم مال بنده حقیراست ،سرمربی خارجی هم استخدام کردیم "دون کارلوئه "
پ.ن شایان ذکر است که بقیه تیمها رو هم ریز میبینیم
shahriar230
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۳:۱۴
بازیها از كی شروع میشن؟
Sepehr
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۴:۱۱
تا 1 اسفند تو ترکیب بده بعدش من
اوکی؟
اوکی :wink_smile:
البته از 1 اسفند به بعد با منم ی مشورتی بکنیا
بیکارمون نکنی :7:
کیان
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۴:۳۲
خب مهلت ثبت نام تموم شد:
چلسی:سپهر و امید
شاختار:کاوه
لیون:ممرضا و سینا
لیورپول سوراخ :3: :امین
بارسا:ممد
اینتر:مسعود و حسین
آرسنال:کیان :3:
مارسی:حمید
همون طوری که میبینین 11 تیم اعلام آمادگی کردن و یکی یا کمه یا زیاد... من فعلاً تا 2 3 روز دیگه حساب همین تیما رو بررسی میکنم و بودجه شون رو اعلام میکنم تا یا یکی پیدا شه یا یکی انصراف بده...
پس تا پس فردا رضا تیم انتخاب کرده باشه ، تعداد تیما هم زوج شده باشه! :3: نیمام ببینیم همین آشه و همین کاسه ها! :3:
پ.ن:البته ساده ترین کار ممکن اینه که این مردک اسپمر بره تو یکی از این تیما... باز هر جور خودتون با هم کنار میاین...
hamidlesani
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۲۲
مارسی:حمید
همون طوری که میبینین 11 تیم اعلام آمادگی کردن و یکی یا کمه یا زیاد... من فعلاً تا 2 3 روز دیگه حساب همین تیما رو بررسی میکنم و بودجه شون رو اعلام میکنم تا یا یکی پیدا شه یا یکی انصراف بده...
كیان داداش نمیشه اسم تیم من بشه اوساسونا؟ با همون بازیكنای مارسی فقط تیمم بشه اوساسونا.
اگه توی حساب كردنا كمك خواستی من هستما. تعداد تیما كم نمیشه كه همه میخوان باشن. ایمان نمیاد دیگه؟
i.M.a.N
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۲۹
:victory:
Lord-Masoud
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۳۵
:victory:
ایمان توام منچستری دیگه!!؟؟ :nuts:
کیان
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۷:۳۹
پس ایمان منچستر ، حمیدم اساسونا...
amin_michael5
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۱۸:۱۸
منظورت اوساسوناست دیگه :3::3:
hamidlesani
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۵۳
مرسی. راستی برنامه ی مسابقاتو كی میریزه؟
کیان
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۵۷
منظورت اوساسوناست دیگه :3::3:
نه خیر! همون اساسونا... برای من الکی اظهار فضل نکن! :3:
اینگیلیسیش به صورت osasuna نوشته میشه... پس فارسیش میشه اساسونا.
اونی که تو نوشتی اینگیلیسیش میشه ousasuna!
برو کنار بذار باد بیاد کوچولو! :1:
gattus
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۰۱
من یه برنامه پیدا کردم میتونم برنامه بدم!
کیان
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۱۲
من یه برنامه پیدا کردم میتونم برنامه بدم!
قبونت با همین 12 تا تیم برنامه بده.
دمت گرم :friends:
gattus
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۲۳
منچستر هم هست؟
gattus
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۳۲
کیان تایپیک برنامه ی دور دوم رو باز کن!
اگر هم باز نمیشه بگو تایپیک جدید بزنم من منچستر رو هم نوشتم!
رضا
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۴۳
الان تیم من این وسط چیه؟:3:
30n4
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۴۹
کیان تایپیک برنامه ی دور دوم رو باز کن!
اگر هم باز نمیشه بگو تایپیک جدید بزنم من منچستر رو هم نوشتم!
باز شد :victory:
gattus
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۵۹
شما که تیم نداری اگر میخوای میتونی مربی کیارش بشی ولی اینطور میشه 13 تیم:wacko2:
gattus
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۰۱
باز شد :victory:
فردا ساعت 8 شب به بعد میزارم!
شاید هم امشب گذاشتم:3:
کیان
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۱۳
هر چی! یه تیمی در کن از خودت دیگه! رئال نداریم! :3:
=============================================
امیر حسین این اسپمره تیم داره ها! :3: به عنوان لیست انتظار معرفیش کردم... تو برنامه جاش بده! :3:
رضا
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۱۸
شما که تیم نداری اگر میخوای میتونی مربی کیارش بشی ولی اینطور میشه 13 تیم:wacko2:
چی میگی تو؟:3:منم ثبت نام كرده بودما.ما تو لیست انتظار بودیم كه یه دونه تیم بدون صاحب بدن به من:search:
gattus
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۱۹
مربی کیارش نمیشه؟
کیارش هم تیم داره؟
رضا
شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۲۶
هر چی! یه تیمی در کن از خودت دیگه! رئال نداریم! :3:
=============================================
امیر حسین این اسپمره تیم داره ها! :3: به عنوان لیست انتظار معرفیش کردم... تو برنامه جاش بده! :3:
یوونتوس:3:البته با اون بازیكنایی كه هومن هدیه داده بود:3:
کیان
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۰۶:۵۹
مربی کیارش نمیشه؟
کیارش هم تیم داره؟
امیر میگم یه بار دیگه پاشو برو پیش دکتر! :3: 11 نفر رو لیست کردم صفحه قبل + ایمان.
کیارش منبسطه! :3: ترکیب نمیده... کسی هم نیست براش ترکیب بده.
don-matiou
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۱۳:۱۸
اقا منم هستم.....ما رو هم ثبت نام کن حاجی...اگه منچستر هست بدش به ما
کیان
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۱۳:۳۶
اقا منم هستم.....ما رو هم ثبت نام کن حاجی...اگه منچستر هست بدش به ما
شرمنده... مهلت ثبت نام دیروز تموم شد ، منچسترم دست ایمانه... باهاش صحبت ببین شاید با هم یه کاری کردین چون جدیداً کم میاد...
gattus
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۲۱
برنامه ی هفته ی اول رو نوشتم ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
SALAR
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۲۴
از كی شروع میشه؟؟
بازكنا چی شد اخر؟
یه ترتیبی نظمی چیزی بدید دیگه!!
gattus
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۴۲
برنامه ی نیم فصل کامل شد!!:1:
amin_michael5
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۱۸:۱۹
آقا یكی یه زحمتی بكشه،لیست تیم ها رو تو تاپیك مربوطه بذاره تا یه سر وسامونی بگیریم،ببینیم كی به كیه؟؟:1:
رضا
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۱۸:۴۴
راست میگه.الان تیم من چیه؟:3:
gattus
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۱۸:۵۲
با اجازه کیان:
آرسنال: کیان
بارسا: ممد شیرازی
میلان:سالار-لاله
لیورپول:این پسره کی بود ؟ها !!امین:3:
لیون: سینا-محمد رضا
اساسونا: حمید
اینتر: مسعود - حسین
فیورنتینا: آقایان امیرحسین و شهریار:1:
شاختار : کاوه
منچستر: ایمان
یووه : رضا
چلسی: سپهر - امید
hamidlesani
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۰۱
آقا بازیا میزبان و مهمان داره؟
اینجوری باشه كه من همرو جز دوتا مهمانم.
gattus
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۰۱
اتهام وارد نیست من چک کردم:3:
این بخاطر اینه که تعداد هفته ها فرد هست نیم فصل دوم برعکس میشه
SALAR
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۴۰
امیرحسین دستت درد نكنه!!
اسم مربی تیم منا ننوشتی!!!
gattus
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۴۷
خواهش میکنم!:hi:
انجام شد :1:
SALAR
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۵۰
مرسی امیرحسین!!
تنكس
gattus
يکشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۵۶
یور ولکام مای دی یر فرند:1:
amin_michael5
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸, ۰۰:۰۱
امیر تو كه زحمت كشیدی،این لیست تیم میلان سوراخ رو هم بذار:3:
آخه تیم قحطی بود ، باز این جادوگر رو انداختین به جون لیورپول قهرمان :1:
پ.ن : حداقل بازی اول من رو مینداختین با آرسنال زپرتی بازی كنم :3:
کیان
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸, ۰۹:۴۸
بچه ها من هر چی زور میزنم نمیتونم بودجه تیما رو درست کنم! :6:
دفتر روزنامه و کلتون هیچ جاش با هم نمیخونه! :3:
اگه پایه هستین قیمت بازیکنای توی لیست هر تیم رو از 500 میلیون کم کنیم و جایزه های دور پیش رو هم اضافه کنیم بره پی کارش... اینجوری هیچ کس ضرر نمیکنه.
اوکی؟ لیست تیما رو تو یه تاپیک جدید بذارم؟
پ.ن:البته اونایی که دور پیش لیستشون رو فرستادن و تو سایت موجوده ، اونایی که نفرستادن باید خودشون بیان لیستشونو بفرستن و من یه چک کنم ببینم یه وقت بازیکن آزاد بالا نکشیده باشن! :3:
amin_michael5
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸, ۱۰:۵۰
بچه ها من هر چی زور میزنم نمیتونم بودجه تیما رو درست کنم! :6:
دفتر روزنامه و کلتون هیچ جاش با هم نمیخونه! :3:
اگه پایه هستین قیمت بازیکنای توی لیست هر تیم رو از 500 میلیون کم کنیم و جایزه های دور پیش رو هم اضافه کنیم بره پی کارش... اینجوری هیچ کس ضرر نمیکنه.
اوکی؟ لیست تیما رو تو یه تاپیک جدید بذارم؟
پ.ن:البته اونایی که دور پیش لیستشون رو فرستادن و تو سایت موجوده ، اونایی که نفرستادن باید خودشون بیان لیستشونو بفرستن و من یه چک کنم ببینم یه وقت بازیکن آزاد بالا نکشیده باشن! :3:
آره خوبه همین كار رو بكن :1:
کیان
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸, ۱۳:۲۰
مهم:
خب بچه ها تاپیک لیست تیما بازگشایی شد... لیست تیمتون رو اونجا چک کنین... اگه آخرین لیست ارائه شده رو قبول دارین همون رو کپی کنید ، قیمت هر بازیکن رو جلوش بنویسین و جمع بزنین و همون جا بذارید. اگه قبول ندارید اصلاحاتی که میخواید رو بنویسید که بررسی بشه. ضمناً فکر کنم منچستر و بارسا اصلاً لیستی ندادن... خواهشاً در اسرع وقت لیست در کنن از خودشون که دیگه بیشتر از این کشش ندیم و تا آخر هفته شروع کنیم بازیا رو. اگه تا فردا شب لیستا تکمیل نشه به خاطر کمبود وقت برای ترکیب دادن مجبوریم بندازیم برای هفته بعد.
amirlefthand
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۳۰
مسئولین تیم همیشه قهرمان اینتر کمک نمیخواید
Lord-Masoud
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸, ۱۸:۴۵
مسئولین تیم همیشه قهرمان اینتر کمک نمیخواید
من و حسین هستیم، حالا شماهم میخوای بیای بیا
با آغوش باز منتظرتیم :zoor: :ak:
:bigsmile:
amirlefthand
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸, ۱۹:۱۹
من و حسین هستیم، حالا شماهم میخوای بیای بیا
با آغوش باز منتظرتیم :zoor: :ak:
:bigsmile:
این آغوش چقدر قابل استفاده هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:دی
Lord-Masoud
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸, ۱۹:۵۸
این آغوش چقدر قابل استفاده هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:دی
خیلی زیاد :air_kiss:
Don M Corleone
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸, ۱۹:۵۸
من به دليل تركيدن هارد ليست قيمت تيمم هم تركيده :3:... ولي اوچيزي كه اعلام شده درسته ... سينا اگر داري بذار اگر هم نداري بي خيال ، حالا كيان يه چيزي گفت ! :3:
كيان اگه از 500 حساب كني ممكنه عده اي بدهكار بشن ... در كل برامون فرقي نداره ... ما در هر حالت بستانكاريم :3:
====
راستي برادران ارجمند و بانوان گرام ...طبق اخرين اخبار رسيده از سازمان بين المللي مبارزه با دوپينگ (( ادرين موتو)) مجددا دوپينگش مثبت شده براي همين حق حضور در تيم ارسنال رو نداره ... كسايي كه موافقن موتو حذف بشه زير اين پست تشكر بزنن :3:
بازيكن دوپينگي نميخوايم نميخوايم :3: بازيكن دوپينگي حيا كن ارسنال رو رها كن ...:3:
کیان
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۱۵
من به دليل تركيدن هارد ليست قيمت تيمم هم تركيده :3:... ولي اوچيزي كه اعلام شده درسته ... سينا اگر داري بذار اگر هم نداري بي خيال ، حالا كيان يه چيزي گفت ! :3:
كيان اگه از 500 حساب كني ممكنه عده اي بدهكار بشن ... در كل برامون فرقي نداره ... ما در هر حالت بستانكاريم :3:
====
راستي برادران ارجمند و بانوان گرام ...طبق اخرين اخبار رسيده از سازمان بين المللي مبارزه با دوپينگ (( ادرين موتو)) مجددا دوپينگش مثبت شده براي همين حق حضور در تيم ارسنال رو نداره ... كسايي كه موافقن موتو حذف بشه زير اين پست تشكر بزنن :3:
بازيكن دوپينگي نميخوايم نميخوايم :3: بازيكن دوپينگي حيا كن ارسنال رو رها كن ...:3:
اگه کسی بدهکار شد بودجه اولیه رو میبریم بالا
===
قسمت دوم صحبتت هم که اصلاً جای بحث نداره... میخاوی یه پرونده کلفت برات درست کنم به اتهم تبانی و دست داشتن در مافیا تیمتو 99 سال بفرستم دسته 2 ، کل بازیکناتو محروم کنم ، جایزه دور پیشم ندم بهت؟!! :3:
hamidlesani
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۳۴
كیان دادا بودجه ی اولیه كه 600 میلیون بود. من تیمم 500 میلیون بیشتره.چیكار باید بكنم؟
amirlefthand
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۵۰
محمد این برباتوف منو پس نمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:دی
amirlefthand
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸, ۲۰:۵۲
خیلی زیاد :air_kiss:
پس گلاب تو روحت اون لای آغوشت رو باز کن ما اومدیم:دییییییییییییی
کیان
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۲۳
محمد این برباتوف منو پس نمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:دی
تیم که نداری ، بازم کرمت گرفته؟!!! :img-tomato:
کیان
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۲۶
كیان دادا بودجه ی اولیه كه 600 میلیون بود. من تیمم 500 میلیون بیشتره.چیكار باید بكنم؟
قیمت بازیکنای تو عمراً از 300 هم تجاوز نمیکنه! برو لیستتو درست کن... اون دریافتی و پرداختی رو حذف کن... قرار شد فقط بازیکنایی که تو تیمتونن رو بنویسین به علاوه قیمتاشون که از بودجه اولیه (500) کم شه.
amirlefthand
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۵۴
تیم که نداری ، بازم کرمت گرفته؟!!! :img-tomato:
تیم ندارم دل که دارم:xp1700:
skullizard
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۰۱
قیمت بازیکنای تو عمراً از 300 هم تجاوز نمیکنه! برو لیستتو درست کن... اون دریافتی و پرداختی رو حذف کن... قرار شد فقط بازیکنایی که تو تیمتنونن رو بنویسین به علاوه قیمتاشون که از بودجه اولیه (500) کم شه.
کیان !!!!!!! توروخدا نکن اینکارو با من !!!!!!!!
من سر تورس و سزار و کلی دیگه نزدیک 200-250 میلیون گرفتم که فصل بعد ازش استفاده کنم که چی؟
الان سوخت میشه که
کیان
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۲۳
کیان !!!!!!! توروخدا نکن اینکارو با من !!!!!!!!
من سر تورس و سزار و کلی دیگه نزدیک 200-250 میلیون گرفتم که فصل بعد ازش استفاده کنم که چی؟
الان سوخت میشه که
خب تو فقط داری پولی که گرفتی رو میبینی ، کلی هم پول دادی... خود به خود با این بودجه کلی پول میمونه برات... ضمن اینکه کار دیگه ای نمیتونیم بکنیم چون حساب کتاب حداقل نصف تیما درست حسابی موجود نیست...
30n4
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۰۰:۳۳
اگه کسی بدهکار شد بودجه اولیه رو میبریم بالا
===
قسمت دوم صحبتت هم که اصلاً جای بحث نداره... میخاوی یه پرونده کلفت برات درست کنم به اتهم تبانی و دست داشتن در مافیا تیمتو 99 سال بفرستم دسته 2 ، کل بازیکناتو محروم کنم ، جایزه دور پیشم ندم بهت؟!! :3:
تا کی سوء استفاده از قدرت؟
تا کی میخواید تو سر ما سه خوشه ی اول بزنید،پس این عدالت که میگن کجاست :((
ما تا کی باید قربانی زیاده خواهی های سرمایه داران بشیم؟؟ تا کی ما زحمت بکشیم و پولش تو جیب شما ها بره:capo:
کف خواسته های ما :
موتو حق بازی نداره،مگر در باشگاه فاخر لیون
black_shadow
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۰۸:۳۸
اقا ما هنوز منتظریم یکی بیاد مربی تیم من بشه و یا کلا تیم واگذار بشه بهش چون حوصله سر و کله زدن با این یارو که اعصاب مصاب نداره رو ندارم!!!:3:
کیان
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۰۸:۵۴
اقا ما هنوز منتظریم یکی بیاد مربی تیم من بشه و یا کلا تیم واگذار بشه بهش چون حوصله سر و کله زدن با این یارو که اعصاب مصاب نداره رو ندارم!!!:3:
زرشک! برو کنار بذار باد بیاد! تیمت کلاً منحل شد رفت! دیر اومدی! :3:
کیان
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۰۹:۰۱
تا کی سوء استفاده از قدرت؟
تا کی میخواید تو سر ما سه خوشه ی اول بزنید،پس این عدالت که میگن کجاست :((
ما تا کی باید قربانی زیاده خواهی های سرمایه داران بشیم؟؟ تا کی ما زحمت بکشیم و پولش تو جیب شما ها بره:capo:
کف خواسته های ما :
موتو حق بازی نداره،مگر در باشگاه سوراخ لیون
شعار میدی؟!!!!! کف خواسته ها تعیین میکنی؟!! مردک منافق! حیف تهدید به بنت کنم ممکنه خودم بن شم وگرنه میکردم! :3:
black_shadow
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۰۹:۰۶
زرشک! برو کنار بذار باد بیاد! تیمت کلاً منحل شد رفت! دیر اومدی! :3:
جان من؟؟!!!:3:
ایول!!
دمت گرم حال دادی!!!:3:
omid
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۱۰:۵۱
هنوز پیشنهاد همه چیز از اول من سرجاشه:3:
SALAR
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۱۰:۵۴
نه امید جان ممنون
پیشنهاد نده كاكو!
کیان
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۱۱:۱۱
نه امید جان ممنون
پیشنهاد نده كاكو!
شما خودت یه لطفی بکن لیستت رو درست کن.
من مگه اینجا گل لگد میکنم؟!!!! میگم پرداخت و دریافتی نداریم... فقط بازیکنا و قیمتشون. جمع قیمتشون هم از 500 میل کم میشه و بودجتون در میاد.
پرداخت . دریافت لیستتو حذف کردم ، جمع بزن جای علامت سئوالارو پر کن.
SALAR
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۱۳:۴۸
كیان اون خونه كثیفتا كثیف تر نكن.حرص هم نخور بچه ات میفته
skullizard
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۱۹:۳۵
خب تو فقط داری پولی که گرفتی رو میبینی ، کلی هم پول دادی... خود به خود با این بودجه کلی پول میمونه برات... ضمن اینکه کار دیگه ای نمیتونیم بکنیم چون حساب کتاب حداقل نصف تیما درست حسابی موجود نیست...
من که بودجم درست و حسابی مشخص بود و قبلا تعیین شده بود مشکل من نیست اگه بقیه اشتباه کردن که :3:
بعد من خیلی خیلی بیشتر از اونی که پول بدم پول گرفتم
بودجمو با حساب کتابش من مینویسم پس اگه اجازه بدی
کیان
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۱۱
من که بودجم درست و حسابی مشخص بود و قبلا تعیین شده بود مشکل من نیست اگه بقیه اشتباه کردن که :3:
بعد من خیلی خیلی بیشتر از اونی که پول بدم پول گرفتم
بودجمو با حساب کتابش من مینویسم پس اگه اجازه بدی
شما دوست داری بنویس ولی متاسفانه من تاثیری نمیتونم بدم. با عرض معذرت از همین الان بگم که ویرایشش میکنم.
hamidlesani
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۲۳
قیمت بازیکنای تو عمراً از 300 هم تجاوز نمیکنه! برو لیستتو درست کن... اون دریافتی و پرداختی رو حذف کن... قرار شد فقط بازیکنایی که تو تیمتونن رو بنویسین به علاوه قیمتاشون که از بودجه اولیه (500) کم شه.
من فقط 350 میلیون پول برا رونی دادم خشكله.به هر حال من لیست بازیكنامو گذاشتم. ویرایشش میكنم. من قیمت یه سری از بازیكنامو نمیدونم. خودت داداش برام پیداش كن دیگه. مرسی.
کیان
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۲۷
من فقط 350 میلیون پول برا رونی دادم خشكله.به هر حال من لیست بازیكنامو گذاشتم. ویرایشش میكنم. من قیمت یه سری از بازیكنامو نمیدونم. خودت داداش برام پیداش كن دیگه. مرسی.
خشگله من فارسی حرف زدم! قیمت واقعی رونی رو بنویس نه چیزی که تو مزایده دادی.
قیمت بازیکناتم خودت بفرما سرچ کن ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) پیدا کن.
skullizard
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۲۳
شما دوست داری بنویس ولی متاسفانه من تاثیری نمیتونم بدم. با عرض معذرت از همین الان بگم که ویرایشش میکنم.
داری حرف زور میگی آخه
من بابت خط زدن سزار از ممد 250 میلیون گرفتم ، سر تورس هم 150 میلیون گرفتم که چی؟ 400 میلیون سخت بشه؟ یعنی انگار من مفتکی این 2 تا بازیکن رو بخشیدم بهشون
مسئولای برگزاری وقتی حال و حوصله ندارند ، به قوانین گند نزنن دیگه ، وقتی شما وقتشو نداری بررسی کنی بودجه تیم هارو باید 400 میلیون از بودجه من کم بشه؟
کیان
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۰:۰۳
داری حرف زور میگی آخه
من بابت خط زدن سزار از ممد 250 میلیون گرفتم ، سر تورس هم 150 میلیون گرفتم که چی؟ 400 میلیون سخت بشه؟ یعنی انگار من مفتکی این 2 تا بازیکن رو بخشیدم بهشون
مسئولای برگزاری وقتی حال و حوصله ندارند ، به قوانین گند نزنن دیگه ، وقتی شما وقتشو نداری بررسی کنی بودجه تیم هارو باید 400 میلیون از بودجه من کم بشه؟
دیگه داری شورشو در میاری... همینه که هست... ما اینجا جام جهانی و المپیک برگزار نمیکنیم... 4 نفر کنار هم نشستیم داریم میخندیم... هیچ کس هم به این کار اعتراض نکرده چون همه با هم دوستیم... البته هیچ کس هم این کاری که شما کردی یعنی 40 نفر لیست دادن و بعد بابت هر کدوم فلان قدر گرفتن رو نکرده چون رفاقتی با هم کنار اومدن... شما علاقه ای نداری اجباری در کار نیست ، کسی از اولش دعوت نامه نفرستاده بود برات.
'Mohammad
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۰:۲۹
دیگه داری شورشو در میاری... همینه که هست... ما اینجا جام جهانی و المپیک برگزار نمیکنیم... 4 نفر کنار هم نشستیم داریم میخندیم... هیچ کس هم به این کار اعتراض نکرده چون همه با هم دوستیم... البته هیچ کس هم این کاری که شما کردی یعنی 40 نفر لیست دادن و بعد بابت هر کدوم فلان قدر گرفتن رو نکرده چون رفاقتی با هم کنار اومدن... شما علاقه ای نداری اجباری در کار نیست ، کسی از اولش دعوت نامه نفرستاده بود برات.
کیان جان داداش یه کم آروم باش بیا یاهو کارت دارم :give_rose:
کاوه جان فکر میکنی اون 200 میلیون که من به تو دادم رو از کجا اوردم منم از دیگران گرفتم چند تا بازیکن خط زدم اونا چی ؟ اونام همینطور پس یه چیزیه که تقریبا واسه همه اتفاق افتاده حالا یکم بیشتر یکم کمتر مهم اون رفاقتس اگه اون 400 میلیون مشکلته من لیست تیممو حساب می کنم هرچی زیاد اومد میدم به تو نیم فصل هم وام میگیرم بهت میدم تا بشه 400 میلیون
SALAR
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۲:۲۰
صلوات بفرستید!!!!!
جون امید بی خیال شید!!
skullizard
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۲۴
به اینکارا نیاز نیست خوش باشید با همدیگه
خوش گذشت
خداحافظ
توهین ممنوع!!
کیان
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۲۹
چه قد که بعضیا مودبـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــن!... جالبه... هر کی میاد اینجا غد بازی در میاره تا یه جواب میشنوه ، پست بعدی فحش میده... این از این آقا ، اونم از موقع انتخابات... چقدر شما آرومین... من قاطیم! :rofl:
رضا
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۵۱
به نظرم تعداد تیم ها رو كم كنید.فقط هم بچه های خودمون رو راه بدین تا دیگه از این دردسر ها نداشته باشیم.
كیان تو هم خون خودتو كثیف تر نكن:3:
i.M.a.N
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۵:۵۸
چه قد که بعضیا مودبـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــن!... جالبه... هر کی میاد اینجا غد بازی در میاره تا یه جواب میشنوه ، پست بعدی فحش میده... این از این آقا ، اونم از موقع انتخابات... چقدر شما آرومین... من قاطیم! :rofl:
كیان بیا قرصاتو بخور
کیان
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۱۸
كیان بیا قرصاتو بخور
من که وضعم خیلی وقته خوبه... یکی دیگه باید قرص بخوره...
hamidlesani
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۳۹
خشگله من فارسی حرف زدم! قیمت واقعی رونی رو بنویس نه چیزی که تو مزایده دادی.
قیمت بازیکناتم خودت بفرما سرچ کن ([Only Registered And Activated Users Can See Links]) پیدا کن.
من ندارم سایتشو. بده
hamidlesani
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۴۳
به اینکارا نیاز نیست خوش باشید با همدیگه
خوش گذشت
خداحافظ
توهین ممنوع!!
كاوه اذیت نكن دیگه. منم هرچی تیمم اضافه اوورد بهت میدم. اینم مثل قضایای قبلی.از این اتفاقا زیاده بعد یكی كه از همه دیرتر اومده و تیم الكی بهش دادن میاد دستور میده تعداد تیما كم بشه. كاوه داداش بی خیال.
بیا لیگو شروع كنیم دیگه.
amin_michael5
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۴۵
من ندارم سایتشو. بده
رو همون سبزه كلیك كن سایتش باز میشه دیگه :1:
Sepehr
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۶:۴۶
من ندارم سایتشو. بده
روی بفرما سرچ کن پست کیان کلیک کن :fighting29:
رضا
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۷:۰۰
كاوه اذیت نكن دیگه. منم هرچی تیمم اضافه اوورد بهت میدم. اینم مثل قضایای قبلی.از این اتفاقا زیاده بعد یكی كه از همه دیرتر اومده و تیم الكی بهش دادن میاد دستور میده تعداد تیما كم بشه. كاوه داداش بی خیال.
بیا لیگو شروع كنیم دیگه.
شما راجب من اظهار نظر نكنی میگن لالی؟
من یه پیشنهاد دادم به مسئول بازیا.فكر نكنم ربطی هم به شما داشته باشه كه من كی اومد و چه تیمی بهم دادن.
ok?
SALAR
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۷:۰۶
پس کنید دیگه!!!
جناب حمید خان دنبال شر میگردی؟؟
چرا موضوعا کش میدی؟؟؟
از الان هر کسی ادامه بده با ادمین سایت طرفه!!
این تذکر جدی بود!!!
کیان
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۸:۰۲
خواهشاً منچستر و چلسی جمع بزنن تو همون پست اعلام کنن.
یه لیستی هم از شاختار من دارم... احتمالاً تیمو بدم به امید.
حمید خان لیستتو تکمیل کن.
امین قیمت توتی رو بنویس... باید براش پول بدی. گنزالو هم تو ویارئاله... قیمتشو بذار.
amin_michael5
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۹:۰۸
خواهشاً منچستر و چلسی جمع بزنن تو همون پست اعلام کنن.
یه لیستی هم از شاختار من دارم... احتمالاً تیمو بدم به امید.
حمید خان لیستتو تکمیل کن.
امین قیمت توتی رو بنویس... باید براش پول بدی. گنزالو هم تو ویارئاله... قیمتشو بذار.
سایت قیمتا رو بده :3::3::3:
پ.ن:اگه دم دست كیان بودم كلم رو میكند :3:
کیان
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۱۹:۵۳
سایت قیمتا رو بده :3::3::3:
پ.ن:اگه دم دست كیان بودم كلم رو میكند :3:
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
don-matiou
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۱۵
من محمد جواد هستم همه بهم میگن جواد 22 سالمه..تو لیگ فانتزی هم سرمربی منچستر هستم البته با لطفی که ایمان کرد.....بعد اهل تایبادم تو استان خراسان رضوی دانشجو نرم افزار کامپیوتر.....
کافیه کیان جان معرفی کامل کردم با جزئیات حالا اگه بازم سئوالی هست در خدمتم
کیان
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۲۱:۱۸
حله آقا... من فقط اسمتو میخواستم بدونم! :3:
don-matiou
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۴۷
کیان حاجی منکه دیر اومدم به لیگ فانتزی ایمان هم که سرش شلوغ بوده...میشه ما یه دفاع چپ و یه هافبک چپ بگیریم ....نداریم ما فقط گیگز هستش که باید با عصا بیاد تو زمین
don-matiou
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۲۲:۵۳
کیان بگو تایپک بحث ازاد رو باز کنن کم کم داره لیگ فانتزی شروع میشه میخوام یه کوچولو کل کل کنم با بچه ها
کیان
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۰۶
باز کردم برات... درباره بازکن جدید هم شرمنده... باید تا نیم فصل با همینا سر کنی... هافبک چپت که گیگز ، دفاع چپتم تونتو.
don-matiou
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۸, ۲۳:۱۸
باز کردم برات... درباره بازکن جدید هم شرمنده... باید تا نیم فصل با همینا سر کنی... هافبک چپت که گیگز ، دفاع چپتم تونتو.
اوکی ممنون
amin_michael5
پنجشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۸, ۰۰:۳۵
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
شوخی كردم ،تو چرا جدی میگیری:3:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.