PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Don_MaTiou

don-matiou
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۰۳:۵۸
اینجا اتفاقات هتریکی و دنیای مجازی و واقعی زندگیم رو مینویسم تا واسه بقیه درس عبرتی بشه...حالا اگه داستان باحالم گیرم اومد که آموزنده بود میزارم اینجا

don-matiou
پنجشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۸۸, ۰۳:۵۹
پایان نیم فصل اول

درود بر دن آمانسیو متیو بزرگ خاندان خانواده عظیم ومتمول متیوها و مالک باشگاه بزرگ یونایتد میلانو

مقام اولی نیم فصل اول لیگ 30 دسته 5 وقهرمانی جوانان باشگاه در فصل 3 لیگ جوانان (win league) تنها قدردانی اندک و پاسخی ناچیز به زحمات چندین ساله دن آمانسیو متیو میباشد که با تلاش شبانه روزی و طرح ریزی یک برنامه بلند مدت امروزه موجبات موفقیت باشگاه را در تمام رقابتها فراهم آورده است.تیم یونایتد با شکست تیم ارشیا در آخرین بازی نیم فصل در خانه حریف ضمن کسب 3امتیاز بازی قهرمانی در نیم فصل اول را جشن گرفتند...دن آمانسیو با دعوت تمام سران سیاسی و ورزشی و چهرهای مطرح مافیا ایتالیا جشنی بزرگ در کاخ خود واقع در منطقه ی میلانلو شهر میلان برگزار نمود...

don-matiou
جمعه ۳۰ بهمن ۱۳۸۸, ۰۳:۲۸
چه جالب چهارشنبه رفتم دانشگاه دیدم تو بورد دانشگاه یه کاغذ زدند توشم 10 تا اسمه اسم منم جزء اوناست..بعد پی بردم که اون اطلاعیه افراد انتخاب شده برای تیم فوتسال دانشگاه است واسه مسابقات منطقه 9 کشور که 7 اسفند در نیشابور برگزار میشه... آقا ما که داریم میریم 1 هفته عشقو حال نیشابور.....

don-matiou
دوشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۹, ۰۰:۵۳
و باز هم دومی...امسال چهارمین فصل متوالی بود که دوم شدم وبازم تو بازی آخر از صعود باز موندم.....و بازم مثل هر سال بهترین خط دفاع و حمله و آقای گل و بهترین بازیکن همه از تیم خودم شد....اما چه فایده...!!!

don-matiou
پنجشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۳۴
و بلاخره صعود

بعد از 4فصل پیاپی کسب رتبه دوم در دسته 5 گروه 30 امسال تونستم با اقتدار قهرمان بشم و به دسته 4 صعود کنم....