PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فدراسیون بوشهری ها

صفحه ها : [1] 2 3 4

esmaeil
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۴۱
سلام به بروبچ مخصوصا بروبچ بوشهر. خوب عزیزان اینجا عضوگیری فعال شده. هر كس خواست میتونه عضو بشه. البته حق تقدم با بوشهریاست.:1:
خوب درباره همه چیز میتونین با هم بحث كنین. كل كل داشته باشین. فقط خواهشا تاپیك رو به چت روم تبدیل نكنین .

با تشكر:good:

esmaeil
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۴۷
خوب برای اولین موضوع میگم بریم سراغ رنكینگ تیم های بوشهر

Top teams in Bushehr

1. esteghlale bushehr 4th III.2
2. siavashjuve 8th III.4
3. Manchester boushehr 1st IV.41
4. Forza Maldini 1st IV.51
5. FarzPouya 1st IV.56
6. juv bushehr 1st IV.4
7. AC Milan Bushehr 1st IV.50
8. Bushehr United 1st IV.59
9. Naderi Emamzadeh 2nd IV.4
10. Bushehr AC 2nd IV.63

paolo
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶, ۲۲:۵۳
منم سلام ... منم به عنوان علاف ترین بوشهری هتریک ساختن این تاپیک رو تبریک میگم و امیدوارم کل کل های مفیدی داشته باشیم :d

esmaeil
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۱۱
پائولو جون خواهش میكنم . این چه حرفیه میزنی. خوب یه سر هم داشته باشیم به نتایج بازی های دوستانه 10 تیم اول تو این هفته
استقلال بوشهر 1-2 یووه استار (جام یوونتوسی ها)
سیاوش یووه هم كه بازی نداشت.
منچستر 1-3 دینامو سیگت
فرزا مالدینی 2-1 وی اس دی اف سی
فرزپویا هم كه بازی نداشت
یووه بوشهر 7-0 بیانكو وینو نرو (جام یوونتوسی ها)
آ.ث.میلان بوشهر 3-1 لوئدی
بوشهر یونایتد و سیتی كه بات هستن.
نادری امامزاده 7-0 یونیریا

paolo
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۱۷
Top teams in Bushehr

پدارم 1. esteghlale bushehr 4th III.2
سیاوش 2. siavashjuve 8th III.4
اسماعیل 3. Manchester boushehr 1st IV.41
خودم 4. Forza Maldini 1st IV.51
مجهول الهویه 5. FarzPouya 1st IV.56
محمد 6. juv bushehr 1st IV.4

فرزان 9. Naderi Emamzadeh 2nd IV.4
[

esmaeil
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۸۶, ۲۳:۲۹
خوب یه سر هم میزنیم به گرو ه ها
سخت ترین گروه بوشهری ها كه گروه 4 دسته 4 برای نادری و یووه هست. این دو رقابت تنگاتنگی با هم برای صدرنشینی دارن. هرچند كه الون هم پشت سر این دونفر در حال پیش اومدن هست.
گروه من ، پائولو ، آ.ث.میلان بوشهر ، فرزپویا هم كه بات هست خبری نیست.
اما پرافتخارترین تیم بوشهر متعلق هست به پدرام (برادر محمد) با نام استقلال بوشهر كه سابقه بیشترین حضور در دسته 3 رو در بین تیم های بوشهری داره. سیاوش یووه تازه صعود كرده به لیگ دسته 3 هم كه فعلا در رده آخر جدول گروهش جا خوش كرده و احتمالا فصل بعد به رقابت های دسته 4 برمیگرده.

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۱:۴۵
نادری امامزاده 7-0 یونیریا

سلام
مي بينم كههههه ! تاپيك بوشهري زدين. اي ول ! :1:

من پايم ! راستي جدول بهترين رنكينگا رو زدين بياين جدول بيشترين ريتينگ رو هم بزنيد ! فكر كنم من و محمد از تيماي خفن بوشهري هستيم ! :img-tomato:

حالا بگو بازي اين هفتم كه 7-0 تركوندمش با كي بود ! با يه تيم از ليگ برتر روماني !!! طرف البته تيم دومش كاملا تعطيله ! بازي خوبي بود مخصوصا اينكه به خاطر ليگ برتري بودن اون تيم 7685 نفر تماشاچي داشتيم و 300 ميليون كاسب شديم. اين تو تاريخ بازيهاي دوستانه نادري سابقه نداشته !! ولي بدشانسي اين بود كه مدافع تمرينيم 4 هفته مصدوم شد :sad: حالا پيشرفتش عقب مي افته !! :bad:

esmaeil
پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۲:۲۵
ایول. خوب داش فرزان خودت زحمت ریتینگ رو بكش. هر آمار جالب دیگه هم پیدا كردی بذار. فقط اگه ممكنه در مورد همین 10 تیم اول كه بات نیستن باشه.

paolo
پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۱۸:۲۵
كی از كافی نت راسپینا تیمش رو ارنج میكنه؟ الان اومدم كافی نت دیدم هتریك این سیستمه فارسیه :notify:

esmaeil
پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۳۸۶, ۲۰:۳۸
ریتینگ تیم های بوشهر در لیگ 4

3- یووه بوشهر با 138 و 122.5
5- بیانكو ویونو نرو با 133 و 117.5
6- نادری امازاده با 130 و 123.7
40- فرز پویا با 107 و 93.2
60- فرزا مالدینی با 101 و 92.3
68- منچستر بوشهر با 98 و 90.3
110- آ.ث.میلان بوشهر با 87 و 84.5

ریتینگ تیم های بوشهر در لیگ 3

58- استقلال بوشهر با 138 و 128.8
106- سیاوش یووه با 84 و 77.5

توضیح: بیانكو وینو نرو از بروبچ بوشهر هست كه به خاطر عدم آگاهی از تغییر استان فعلا در رنكینگ تیم های خوزستانی هست.
اطلاعات ریتینگ ها به ترتیب درباره رتبه در دسته ، نام تیم ، بیشترین ارزش و متوسط ارزش هستند.

paolo
جمعه ۳۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۱۷
یه پارازیت :d شاهین صبا رو برد و به مرحله بعدی جام حذفی راه پیدا کرد ... ایشالا شیرازی ها رو هم توی بوشهر نابود میکنیم :d

esmaeil
جمعه ۳۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۳۱
به به نفس كش ایول پائولو. حیف كه نتونستم بیام استادیوم. آخه درس داشتم.

تیم : شاهین پارس چنوبی
لقب : لیگ برتری كش
طرفدار : كل بوشهر
مقصد : 4 تیم برتر كشور
محل قربانی كردن : استادیوم شهید بهشتی
قربانی بعدی : برق شیراز

آخی خستگیم در رفت. ولی خداییش غول كش شدیما. اما مثل اون سال بازم با پارتی بازی حذفمون میكنن.

paolo
جمعه ۳۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۹:۴۵
من که الان صدام بالا نمیاد بس که داد زدم :d ... بعد از بازی هم یه یزله درست و حسابی گرفتیم .... و قسمت دردناکش پیاده روی از استادیوم تا خونه بود :d

esmaeil
شنبه ۱ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۴۴
فردا به جز استقلال بوشهر كه در بوشهر بازیش برگزار میشه ، همه 10 تیم برتر رنكینگ بوشهر باید به خانه های حریفان بروند. خوب فردا بازی های تیم های بوشهری به شرح زیر هست. ان شا الله همشون میبرن.

اسم تیم های میزبان در ابتدا آورده شده است.

لیگ دسته 3:

استقلال بوشهر - ای.پی اس.زد ( دسته 3 گروه 2 )
الینور - سیاوش یووه ( دسته 3 گروه 4 )

لیگ دسته 4:
اردبیل - منچستر بوشهر ( دسته 4 گروه 41)
اتابك سیتی - یووه بوشهر ( دسته 4 گروه 4 )
اف.سی.سائروس - نادری امامزاده ( دسته 4 گروه 4 )
همدان ای.سی - فرزا مالدینی ( دسته 4 گروه 51 )
قهرمان اف.سی - بیانكو وینو نرو ( دسته 4 گروه 2 )
سیستان و بلوچستان - فرزپویا ( دسته 4 گروه 56 )
خراسان ای.سی - آ.ث.میلان بوشهر ( دسته 4 گروه 50 )

dirtyworm
شنبه ۱ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۳۶
سلام بروبچس بوشهر ببخشيد من دير اومدم آخه مسافرت بودم نميتونستم يه 4 روزي برم اينترنت تاپيك خوبيه اميدوارم هميشه همينجوري فعال و دوستانه باشه

paolo
شنبه ۱ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۳۹
سلام بروبچس بوشهر ببخشيد من دير اومدم آخه مسافرت بودم نميتونستم يه 4 روزي برم اينترنت تاپيك خوبيه اميدوارم هميشه همينجوري فعال و دوستانه باشه

ببینین اینجاست که معلوم میشه محمد هنوز آثار شمالی بودن توش هست ... اگه بوشهری خالص بودی الان برد شاهین رو تبریک میگفتی :img-tomato:

esmaeil
شنبه ۱ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۱۹
آره. موافقم. ولی اشكال نداره. امروز كنار مغازه شون یخ كرده بود. واسه همین مغز و زبونش هم یخ كرده نتونست تبریك بگه.

dirtyworm
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۰۹:۴۵
آره. موافقم. ولی اشكال نداره. امروز كنار مغازه شون یخ كرده بود. واسه همین مغز و زبونش هم یخ كرده نتونست تبریك بگه.

كچل اينقدر دروق نگو :bad: من داشتم يخ ميكردم يا تو كه شيش تا لباس پوشيده بودي خوبه من فقط يه پيرهن نازك تنم بود با يه كت اسپرت كه اصلا گرم نميكنه كچله حالي بند :jesors:
در ضمن ما طرفدار شاهين نيستيم با اجازت وقتي مربيه تيمه شاهين ميومد مغازمون فقط مسخرش ميكرديم نه تشويق شاهين كيلوويي چنده فقط ملوان :1:

esmaeil
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۰۱
اول كچل قیافته:1:. حالا یه طوری میگه بچه ها فكر میكنم من كچلم.ملوان آره دیدم تو بوشهر له شدن. اونم 2-0:stinker: من كه یه ژاكت بیشتر برم نبود.:good:
مربی شاهین هم دیدم وقتی میومد مغازه چطور بهش احترام میذاشتین تا بیاد ازتون خرید كنه:1:

dirtyworm
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۳۵
اول كچل قیافته:1:. حالا یه طوری میگه بچه ها فكر میكنم من كچلم.ملوان آره دیدم تو بوشهر له شدن. اونم 2-0:stinker: من كه یه ژاكت بیشتر برم نبود.:good:
مربی شاهین هم دیدم وقتی میومد مغازه چطور بهش احترام میذاشتین تا بیاد ازتون خرید كنه:1:

خوب كچلي ديگه كچل كه شاخ و دم نداره در ضمن ملوان از عمد خورد حالا دوتا تيمو بردين پرو نشو جفتش شانسي بود تو يه ژاكت پوشيده بودي ولي چه ژاكتي اينقدر نازك بود كه مثل پوست پياز ميموند با لباس زيرش
كي ما بهش احترام ميزاشتيم با اون سر كچلش اگه دلت ميخواد برو از امين بپرس

esmaeil
يکشنبه ۲ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۳۴
خوب بازی های این هفته هم به پایان رسید. در این هفته همه تیم های بوشهری طبق پیش بینی ها عمل كردند. به جز دو تیم نادری و میلان. نادری كه برای صدرنشینی در گروه 4 دسته 4 رقابت شدیدی با یووه داشت در زمین سائروس تن به نتیجه مساوی 0-0 داد كه جای بسی تعجب دارد.با این نتیجه عملا تیم یووه به عنوان قهرمان نیم فصل این گروه انتخاب شد. و میلان هم در خانه تیم بات خراسان ای.سی بازی رو با حساب 2-1 به میزبان واگذار كرد.

نتایج تیم های بوشهری به شرح زیر هست:

سیستان و بلوچستان 0-5 فرزپویا
گل ها
فرز پویا: فرانكلین (2) - سزار سوتو - میلژیك - سعادتمند

استقلال بوشهر 2-1 ای.پی اس.زد
گل ها
استقلال : زایسنبوئك - امرسون
ای.پی اس.زد : عنایتی

الینور 5-0 سیاوش یووه
گل ها
الینور : كادت - لموئین (2) - اندروز - بین نیك كاب

اردبیل ای.سی 0-8 منچستر بوشهر
گل ها
منچستر : وراك (3) - كاس - فیفنپرینز (2) - رجایی (2)

همدان ای.سی 1-4 فرزا مالدینی
گل ها
همدان : گوكتوگ
فرزا مالدینی : ریبورگ (2) - دووال - ریپانتی

اتابك سیتی 1-7 یووه بوشهر
گل ها
اتابك : حمیدیان
یووه : نیسگرن (3) - كوبانیچ - آیكاچ - گارسیا سولر - كلمیكیس

اف.سی.سائروس 0-0 نادری امازاده

اف.سی.قهرمان 0-3 بیانكو وینو نرو
گل ها
بیانكو وینو نرو : بهزادی (3)

خراسان ای.سی 2-1 آ.ث.میلان بوشهر
گل ها
خراسان : رضایی - پورپاك
میلان : مهدوی

توضیح: اعداد داخل پرانتز تعداد گل های زده بازیكن هست.

pedram432
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۱۰:۵۵
خوب خوب ميبينم كه همه اينجا جمعشون جمعه فقط ما كم بوديم
سلام به همه دوستان من پدرام هستم مالك باشگاه استقلال البته فكر ميكنم همه دوستان اينجا آشنا هستن و از دوستان من.

esmaeil
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۲۶
سلام. داش پدرام گل گلاب. خیلی خوش اومدی. خوب موفق شدیم كه مالك تیم اول بوشهر هم به هت تریك فارسی آلوده كنیم.

paolo
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۵۱
نگو تیم اول الان محمد بهش بر می خوره ها :d ... محمد جان منظور اسماعیا تیم اول بوشهر از نظر رنکینگ بود :d
|درام جان خیلی خوش آمدی ... حتما اکتیو باش ...
راستی پدارم هم میلانیه :d

dirtyworm
چهارشنبه ۵ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۲۴
نگو تیم اول الان محمد بهش بر می خوره ها :d ... محمد جان منظور اسماعیا تیم اول بوشهر از نظر رنکینگ بود :d
|درام جان خیلی خوش آمدی ... حتما اکتیو باش ...
راستی پدارم هم میلانیه :d

كي من ؟ چي كار دارم به اين كارا اين ميلانيه خيلي موزيه ميخواد بين ما دوتا داداش تفرقه بندازه خوب پدرام تيمه اوله بوشهره شكي توش نيست منم تيمه دومم بعد داداشه عزيزم در ضمن ميخوايم اين بارم كاپ يوونتوسيارو بياريم بوشهر مثل كاپ قبلي كه من آوردمش بوشهر با اين وضعيت منو پدرام فينال به هم ميخوريم

esmaeil
پنجشنبه ۶ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۳۱
آره محمد حواستون باشه كه پائولو بینتون رو خراب نكنه. از اون آب زیر كاهاست.

paolo
جمعه ۷ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۱۶
E eeٍ e e Ee eEe eE eE ... حالا من اومدم یکم از این یوونتوسی ها حمایت کنم این دیگه زیادیش شد ... اصلا خوبی بهت نیومده ... آقا من از همین جا با صدای بلند اعلام میکنم : استقلال بوشهر قوی ترین تیم بوشهره ، چه از نظر رنکینگ و چه از نظر ریتینگ ... چون یه میلانیه همه ی تیم های یوونتوسی رو هم له میکنه و از بین اون همه تیم یوونتوسی یه میلانی میاد قهرمان کاپتون میشه ...

paolo
جمعه ۷ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۳۷
دیروز بعد از یک عملیات "چکیدن" از مدرسه رفتیم تا شاهین رو تشویق کنیم ... پا قدمم مثل همیشه برای شاهین خوب بود و شاهین اولین برد لیگش رو هم آورد ... اگه دمشقی و بقیه مسئولان شاهین بفهمن هر وقت من میرم استادیوم برد میارن مسقتیم میان باهام یه قرارداد 5 ساله میبندن :d

pedram432
جمعه ۷ دي ۱۳۸۶, ۱۸:۵۵
سلام
چتونه بابا بازم افتادين به جون هم آقا اصلا ما تيم اخريم
اين هفته تونستم با يه بازي برتر و قاطع قويترين تيم كاپ (sun fc) رو ببرم تا يك گام ديگه به قهرماني نزديك بشم همونطور كه محمد گفت ميخواهيم كاري كنيم كه جام تو بوشهر بمونه البته من يه بازي خيلي سخته ديگه هم دارم و بايد يه تيم دسته سومي رو شكست بدم و بعد به فينال برم به احتمال زياد محمد خم حريفش رو ميبره و اونوقت يه فينال تمام بوشهري و از همه مهمتر بين دو تا برادر ميشه كه اونوقت مهم نيست كدوممون ميبريم.

paolo
جمعه ۷ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۱۵
سلام
چتونه بابا بازم افتادين به جون هم آقا اصلا ما تيم اخريم
اين هفته تونستم با يه بازي برتر و قاطع قويترين تيم كاپ (sun fc) رو ببرم تا يك گام ديگه به قهرماني نزديك بشم همونطور كه محمد گفت ميخواهيم كاري كنيم كه جام تو بوشهر بمونه البته من يه بازي خيلي سخته ديگه هم دارم و بايد يه تيم دسته سومي رو شكست بدم و بعد به فينال برم به احتمال زياد محمد خم حريفش رو ميبره و اونوقت يه فينال تمام بوشهري و از همه مهمتر بين دو تا برادر ميشه كه اونوقت مهم نيست كدوممون ميبريم.

اتفاقا مهمه ... به نظر من فینال رو موتس برو تو زمین تا کاپ این یوونتوسی ها بیفته تو دسته میلانی ها :img-tomato: اونوقت کاپ رو به این افغانی ها که پلاستیک کهنه می خرن میفروشیم و با پولش یه جفت دمپایی واسه محمد میخریم:jesors:

esmaeil
شنبه ۸ دي ۱۳۸۶, ۰۶:۵۳
آقا همین طور كه گفتم این پائولو از اون آب زیر كاهاست:jesors:. حواستون باشه ، یهو دیدی بینتون دعوا انداخت. استاد اوپیچك هم هست كه:1:. پائولو فعلا اسم تیم پدرام استقلال هست و شما هم نمیتونین بهش بگیم میلانی. فعلا باید بهش بگین استقلالی:1:

dirtyworm
شنبه ۸ دي ۱۳۸۶, ۱۰:۳۵
اتفاقا مهمه ... به نظر من فینال رو موتس برو تو زمین تا کاپ این یوونتوسی ها بیفته تو دسته میلانی ها :img-tomato: اونوقت کاپ رو به این افغانی ها که پلاستیک کهنه می خرن میفروشیم و با پولش یه جفت دمپایی واسه محمد میخریم:jesors:
آخه آدم عاقل مگه ميشه تو بازي دوستانه موتس رفت ميلانيي ديگه از هوش فراوانت ميشه فهميد كه ميلاني هستي با اجازت خودم قهرمان قبلي كاپ يوونتوسيا هستم و الان كاپ پيش خودمه و ميخواد پيش خودم بمونه دلتو خوش نكون كه كاپ يوونتوسيا دست كسي ديگه بيفته بتوني لمسش كني اصلا تو اينو بگو ميلانيا كاپ ميزارن ؟ نه
چرا نميزارن ؟ چون فكرشون نميرسه به اين كارا تازه كلاسشون پايينه اين پدرامو نگاه نكن تو كاپ ما شركت كرده اون با بقيه ميلانيا فرق داره مثل شما گاگول نيست كه:jesors: ما مثل شما نيستيم كه !! به بقيه تيما احترام ميزاريم براي اين هم پدرام رو گذاشتيم تو كاپمون شركت كنه:good:

pedram432
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۴۱
سلام دوستان اين هم آخرين نتايج تيمهاي شهرمون:
استقلال 3 - 2 آپي_اس_زد
سوم III.2
سياوش يو 1 - 4 الينور
8th III.4
منچستر 7 - 0 اردبيل آسي
اول IV.41
فرزا مالديني 7 - 0 همدان آسي ( Thais Ryborg سه گل به ثمر رسانده)
اول IV.51
فراز پويا 4 - 1 سيستان
اول IV.56
يووه بوشهر 5 - 1 ميمه يونايتد ( Daver Aykaç پنج گل به ثمر رسانده)
اول IV.4
اث ميلان 2 - 1 خراسان آ سي
دوم IV.50
نادري 9 - 0 برتونال
دوم IV.4
بيانكو وينو 5 - 0 هارميس
دوم IV.2

paolo
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۲۱:۵۰
آخه آدم عاقل مگه ميشه تو بازي دوستانه موتس رفت ميلانيي ديگه از هوش فراوانت ميشه فهميد كه ميلاني هستي با اجازت خودم قهرمان قبلي كاپ يوونتوسيا هستم و الان كاپ پيش خودمه و ميخواد پيش خودم بمونه دلتو خوش نكون كه كاپ يوونتوسيا دست كسي ديگه بيفته بتوني لمسش كني اصلا تو اينو بگو ميلانيا كاپ ميزارن ؟ نه
چرا نميزارن ؟ چون فكرشون نميرسه به اين كارا تازه كلاسشون پايينه اين پدرامو نگاه نكن تو كاپ ما شركت كرده اون با بقيه ميلانيا فرق داره مثل شما گاگول نيست كه:jesors: ما مثل شما نيستيم كه !! به بقيه تيما احترام ميزاريم براي اين هم پدرام رو گذاشتيم تو كاپمون شركت كنه:good:

ببین هی من چیزی نمیگم ... هی این روشو زیاد میکنه ...
در ضمن من داشتم با پدرام حرف میزدم ... تو چت بود مثل زنبور که خودشو به گل میچسبونه خودتو چسبوندی به ما ؟؟؟ ها؟؟؟

dirtyworm
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۱۰
ببین هی من چیزی نمیگم ... هی این روشو زیاد میکنه ...
در ضمن من داشتم با پدرام حرف میزدم ... تو چت بود مثل زنبور که خودشو به گل میچسبونه خودتو چسبوندی به ما ؟؟؟ ها؟؟؟
ميدونم با پدرام بودي ولي چون حرفت با عقل جور در نميومد اين جوابو دادم بهت در ضمن اين كاپ مال ماست نه شما و خودمون ميدونيم چيكار كنيم ما با ميلانياي موزي كاري نداريم ههه :jesors:

paolo
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۲۳
ميدونم با پدرام بودي ولي چون حرفت با عقل جور در نميومد اين جوابو دادم بهت در ضمن اين كاپ مال ماست نه شما و خودمون ميدونيم چيكار كنيم ما با ميلانياي موزي كاري نداريم ههه :jesors:

به میلانی جماعت توهین کردی؟ گوره خر اگه مردی بیا سر کوچه تا حالیت کنم دنیا دسته کیه :tap67::tap67::tap67:

dirtyworm
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۳۴
به میلانی جماعت توهین کردی؟ گوره خر اگه مردی بیا سر کوچه تا حالیت کنم دنیا دسته کیه :tap67::tap67::tap67:
بيشين بينيم باااااااا حالا انگار ميلان خيلي ماليه خوبه خوده ميلانيا خود درگيري دارن ميخوان نصفشون رو اخراج كنن :1:

paolo
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۵۸
بيشين بينيم باااااااا حالا انگار ميلان خيلي ماليه خوبه خوده ميلانيا خود درگيري دارن ميخوان نصفشون رو اخراج كنن :1:

اااااااااااااا ... الان تو 16989969 نفزی هستیکه داره اینو میگه ... بابا شما چرا اینقد تعطیلین؟ سایت گل مثل همیشه یه خبری رو نوشته بود ... ولی این بار خبرش از طریق اخبار ورزشی ایران اعلام شد ... حالا از وقتی که من آن شدم همه میگن راسته می خوان 8 نفر رو بیرون کنن؟؟؟؟
مالدینی که تا آخر فصل هستش (تحت هر شرایطی) ... گورکف آینده ی خط میانی میلانه ... شیمیچ هم سوپاپ اطمینان دفاع هاست ... رونالدو شاید بره ولی بقیه هم تا پایان قراردادشون هستن ...

esmaeil
يکشنبه ۹ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۳۴
اوه اوه این جا رو. یه روز من سر موقع نرسیدم چه خبر شده این جا. بروبچ یه كم كمتر بهم بپرین. به حساب این جا تاپیك بوشهریاست. هركی میاد ببینه ما خودمون با هم درگیریم كه نمیشه. یه خورده واسه كلاس كار هم كه شده با هم كم كمش تو سایت خوب باشین .هركی با هركسی مشكل داره بهم اس ام اس بدن برن یه جایی خودشون رو تخلیه كنن. این جا كه جای این حرفا نیست.
مرسی داش پدرام كه نتیجه ها رو زدی خیلی گلی.

bianco vino71
دوشنبه ۱۰ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۳۴
يا الله
ما هم اومديم
دستتون درد نكنه بابت تاپيك
بالاخره طلسم ورزشگاه 50000 نفري بيانكو دل آلپي شكسته شد و اين هفته
41000 نفر به ورزشگاه اومدن

esmaeil
دوشنبه ۱۰ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۵۹
:1::jesors::good:ایول. میبینم كه استادیوم های بوشهر هم خوب داره پر میشه. كم كم باید بریم تو كار استادیوم های 100000نفری

pedram432
دوشنبه ۱۰ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۰۸
من ورزشگاهم 41200 نفري پر ميشه بعد ورزشگاه تو كه 50000 نفر جا داره تازه پر شده ماني!!؟
بابا اسي جون شما مگه تيمت تماشاچي هم داره!!!؟؟؟؟؟؟ :good:

esmaeil
دوشنبه ۱۰ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۲۳
:jesors: آره دیگه/ خودم ، پائولو ، محمد ، مانی ، هادی و ... باقی بروبچ بوشهر میان رو هم یه 16 - 17 نفری میشیم:1:
راستی نامردی گردی باید دیروز میومدی نگاه بازی میكردی:sad:
همه بچه ها سراغت رو میگرفتن من گفتم تیم خودش بازی داره. اما خداییش اگه وقت داری بازی های بعدیم رو بلند شو بیا همه دور هم هستیم خوش میگذره. بساط آجیل و تخمه ژاپنی و تنقلات و ... پهن هست. :jesors:

pedram432
دوشنبه ۱۰ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۱۰
بزرگترين ورزشگاههاي بوشهر:

1.نام ورزشگاه: بيانكو دلالپي _ نام تيم: بيانكووينونرو _ ظرفيت: 50.000

2.نام ورزشگاه: پرشين گلف آرنا _ نام تيم: استقلال بوشهر _ ظرفيت: 41.200

3.نام ورزشگاه: فرازپويا آرنا _ نام تيم: فرازپويا _ ظرفيت: 38.000

4.نام ورزشگاه: دلالپي بوشهر آرنا _ نام تيم: يووه بوشهر _ ظرفيت: 36.200

5.نام ورزشگاه: نادري آرنا _ نام تيم: نادري امامزاده _ ظرفيت: 25.000

6.نام ورزشگاه: مدرن ترافورد _ نام تيم: منچستر بوشهر _ ظرفيت: 20.400

7.نام ورزشگاه: سن سيرو _ نام تيم: اث ميلان بوشهر _ ظرفيت: 20.400

8.نام ورزشگاه: مالديني سن سيرو _ نام تيم: فرزا مالديني _ ظرفيت: 19.771

9.نام ورزشگاه: دلالپي _ نام تيم: سياوش يووه _ ظرفيت: 12.000

esmaeil
دوشنبه ۱۰ دي ۱۳۸۶, ۱۶:۵۴
ایول فقط پدرام . نمیدونم والله چی بگم. خجالتمون میدی. دمت گرم.
بقیه بوشهریا یاد بگیرن فقط پدرام داره كمك میكنه.

pedram432
سه شنبه ۱۱ دي ۱۳۸۶, ۰۰:۱۶
و اما تيم منتخب هفته بوشهر.(البته اين تيم با سيستم 4-5-1 در نظر گرفته شده چون بيشتر بازيكنان برتر هافبك ها بودند و كمترين اونها مهاجمين):

_____________________________( 4/5)V.kuliesis
__________________________________بيانكو

D.sinaga(4) _________ E.vievic(4)__________ S.vullrjo(4)___________ ( 4) K.hochli
______استقلال ______________ نادري ______________استفلال ___________ بيانكو

(T.hennipman(4)________ F.gacia(4/5) ______ R.gretskov(4)_____ L.fredbvatt(4)______ C.leopfe(3/5
___استقلال___________بيانكو _____________نادري_____________يووه______ ____________استقلال

__________________________________(A.falkus(4
___________________________________استقلال

البته 2هافبك ديگه هم هستند كه چون ميخواستم از 11بازيكن استفاده بشه اسم اونهارو در پائين ميارم كه ميشه از اونها در اين تركيب استفاده كرد:
D.ziesenboeck از استقلال وA.fallet از نادري كه هر دو 4ستاره گرفتن

esmaeil
سه شنبه ۱۱ دي ۱۳۸۶, ۰۰:۵۹
ایول داش پدرام. داری خجالتمون میدیا. همه كارها رو خودت به تنهایی داری انجام میدی. كاش محمد و پائولو هم به جای پریدن به هم مثل شما كمك میكردند.

bianco vino71
سه شنبه ۱۱ دي ۱۳۸۶, ۰۸:۳۲
من ورزشگاهم 41200 نفري پر ميشه بعد ورزشگاه تو كه 50000 نفر جا داره تازه پر شده ماني!!؟
بابا اسي جون شما مگه تيمت تماشاچي هم داره!!!؟؟؟؟؟؟ :good:

نه بابا هنوز پر نميشه
تازه 41000 نفر اومدن
وقتي 40000 نفري بود همين تعداد ميومد
تعداد ممبرهام هم 1866 نفره ولي نمي دونم چرا پر نميشه

paolo
سه شنبه ۱۱ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۳۲
فعلا 6 تا نقد دارم ... ولی نمی خوام استادیوم بزرگ کنم ... فک کنم اول یه مربی بهتر بگیرم خیلی موثرتر باشه ... شما نظرتون چیه؟

bianco vino71
پنجشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۶, ۰۸:۲۴
اگه بازيكنايي واسه تمرين دادن داري مربي خوب بخر

paolo
پنجشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۵۸
آره ... بازیکنام رو خریدم ؛ مربیم هم اینه :
53 years and 108 days, wretched form, healthy
A passable trainer who is fond of attacking
A pleasant guy who is temperamental and honest.
Has excellent experience and poor leadership abilities.

فک کنم الان یکی با لیدرشیپ ویک و ترینر سولید بگیرم مناسب باشه ...

paolo
پنجشنبه ۱۳ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۱۲
بعد از مدت ها یه بازی دوستانه با بیش از 4000 تا تماشاچی انجام میدن. یارو ورزشگاهش 30 هزارتایی بود ولی 4798 تا تماشاچی داشته توی بازی دوستانه آخرش ... حالا اسماعیل دوباره میپرسه اینا رو از کجا پیدا میکنی :d

paolo
شنبه ۱۵ دي ۱۳۸۶, ۱۹:۱۳
یوووهووو ... چرا نمیاد کسی؟ مربی گرفتم :D

Fikile Sebe (29996270)
46 years and 38 days, poor form, healthy
A solid trainer who is fond of attacking
A sympathetic guy who is fiery and upright.
Has weak experience and weak leadership abilities.

Next birthday: 03/19/2008
Nationality: Danmark
Total Skill Index (TSI): 0
Wage: 3 000 000 Rial/week including 20% Bonus
Owner: Forza Maldini
Warnings: 0
Injuries: Healthy

Stamina: wretched Goalkeeping: wretched
Playmaking: disastrous Passing: non-existent
Winger: wretched Defending: wretched
Scoring: disastrous Set Pieces: disastrous

esmaeil
يکشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۶, ۰۰:۰۰
ایول پاوئولو
خوب پولدار شدیا
بعدش میگم بریم بیرون برامون ساندویچ بخر میگی پول ندارم.

esmaeil
يکشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۶, ۰۰:۱۸
بعد از مدت ها یه بازی دوستانه با بیش از 4000 تا تماشاچی انجام میدن. یارو ورزشگاهش 30 هزارتایی بود ولی 4798 تا تماشاچی داشته توی بازی دوستانه آخرش ... حالا اسماعیل دوباره میپرسه اینا رو از کجا پیدا میکنی :d

خوب راست میگم دیگه
من با این كه ممبرهام از ممبرهای تو و هادی بیشتره ولی 2000تا كمتر از استادیوم شما تماشاچی میاد.:img-tomato:
بازی های دوستانه كه بماند.:sad:

bianco vino71
يکشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۶, ۰۸:۵۷
خيلي خوبه
خوب شيره اين مربيتو بكش
توي هر پستي بازيكنات تمكيله تمرين بده

paolo
يکشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۴۱
وینگر :icon26::icon26::icon26:
1 میلیارد میدی یه دونه اکسلنت میخری ... 4-5 هفته تمرینش میدی ... بعد 5 میلیارد میفروشیش ... یعنی هر 5 هفته 16 میلیار سود بازیکن :1::1::1:
البته الان این 4 تایی رو که دارم، یکی 17 سالشه، سه تا 18 ... یکی از 18 ساله ها فورمیده اون سه تای دیگه اکسلنتن ... جالبه که 3 تا از مربی های تیم زیر 21 سال بهم میل دادن که بازیکنای ما رو خوب ترین کن وقتی اوت استندینگ شدن میاریمشون تیم ملی (17 ساله و دوتا 18 ساله ها) ...
البته نگین چرا واسه تیم ملی خودمون کار نمیکنیا ... هر چی گشتم یه وینگر حاقل سولید هم پیدا نکردم ...

paolo
يکشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۵۹
برنامه بازی های این هفته :

esteghlale bushehr - sulduz_sport
gohardasht united - siavashjuve
Azarbayjan-e Gharbi AC - Manchester boushehr
Semnan AC - Forza Maldini
Yazd FC - FarzPouya
Bulls FC - juv bushehr
Ilam United - AC Milan Bushehr
tenseven - Naderi Emamzadeh
pegah_rasht - bianco vino nero

این هفته اکثر بوشهری ها میهمان هستن ...

paolo
يکشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۶, ۲۱:۱۴
ای ول باختم !!! البته هنوز هم مستقیم صعود میکنم ولی چون از همین الان دست به کار شدم فک کنم بتونم یه جوری امتیازم رو تنظیم کنم که مستقیم نرم بالا ....

نتایج این هفته بوشهری ها :

esteghlale bushehr - sulduz_sport 0 - 3
gohardasht united - siavashjuve 0 - 3
Azarbayjan-e Gharbi AC - Manchester boushehr 0 - 6
Semnan AC - Forza Maldini 3 - 0
Yazd FC - FarzPouya 1 - 8
Bulls FC - juv bushehr 3 - 6
Ilam United - AC Milan Bushehr 0 - 3
tenseven - Naderi Emamzadeh 4 - 4
pegah_rasht - bianco vino nero 1 - 3

فک کنم تن سون موتس بازی کرده بود چون به این سادگیا نمی تونست با نادری مساوی کنه ...

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۱۸
tenseven - Naderi Emamzadeh 4 - 4[/B]

فک کنم تن سون موتس بازی کرده بود چون به این سادگیا نمی تونست با نادری مساوی کنه ...

هم اون موتز كرده بود هم من اشتباه كردم تيمم Over Confidence شد. والله اينا جلو رقيباي ما كه از اين كارا نمي كنن ! مي ره از يووه 7 8 تا مي خوره مياد جلو ما كافيه يه اشتباه كوچيك كني تا مساوي بگيره يا ببره ! چه مسخره بازي شده ها !

esmaeil
يکشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۱۶
داش فرزان خودت رو ناراحت نكن
این فصل رو داش ممد میاد
فصل بعد هم خودت بیا و مانی
فصل بعدیشم من و پائولو میایم دسته 3 تا
جمعمون جمع شه واسه خودمون حال كنیم.

dirtyworm
دوشنبه ۱۷ دي ۱۳۸۶, ۰۹:۳۸
راست ميگه داداش فرزان :pardon: اين اسماعيل ما طفلكي خيلي دلش نازك دلشو نشكنيا :blush:

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۷ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۴۲
داش فرزان خودت رو ناراحت نكن
این فصل رو داش ممد میاد
فصل بعد هم خودت بیا و مانی
فصل بعدیشم من و پائولو میایم دسته 3 تا
جمعمون جمع شه واسه خودمون حال كنیم.

نه جون خودم اگه بذارم داش محمد از گروه ما بره !! من خيلي دوسش دارم. بهش عادت كردم. محمد جون تو بري دربي بوشهري گروه چهار رو كي برگزار كنه ! :cray: من نمي ذارم بري !!! :girl_devil::urgeman:

esmaeil
دوشنبه ۱۷ دي ۱۳۸۶, ۱۶:۱۴
نه جون خودم اگه بذارم داش محمد از گروه ما بره !! من خيلي دوسش دارم. بهش عادت كردم. محمد جون تو بري دربي بوشهري گروه چهار رو كي برگزار كنه ! :cray: من نمي ذارم بري !!! :girl_devil::urgeman:

ای بابا فرزان جون بذار بره دیگه
:jesors:
خودتم فصل بعد میری
نپوسیدی تو دسته 4
حالا شما سابقه دسته 3 رو ندارین
برو بالا جدی اونقدر حال میده
خودتم ایشالله فصل بعد میری
برین اونجا دربی رو برگزار كنین:1:

esmaeil
پنجشنبه ۲۰ دي ۱۳۸۶, ۲۰:۱۵
بروبچ بوشهر كسی نیست
همه خوابشون برده
یوهووووووووووووووو
پدرام تو كه خوب فعالیت میكردی
لااقل میومدی گزارش كاپ یونتوسی ها رو مینوشتی اینجا
بازم دمت گرم خوب بهم كمك كردی

Sir Farzan Lytton
جمعه ۲۱ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۰۷
ای بابا فرزان جون بذار بره دیگه
خودتم فصل بعد میری
نپوسیدی تو دسته 4
حالا شما سابقه دسته 3 رو ندارین
برو بالا جدی اونقدر حال میده
خودتم ایشالله فصل بعد میری
برین اونجا دربی رو برگزار كنین:1:

آخه مي دوني ؟! اين لامصب دسته چهار مخصوصا گروه چهار بد جوري خاكش آهن ربا داره ! :1: جذب مي كنه لامصب:stinker: من حيفم مياد اين جو دوستانه رو به هم بزنم ! :img-tomato: به اميد خدا همينجا مي مونيم دسته چهار رو مي رسونيم به حد ليگ برتر !! :apophys:

esmaeil
جمعه ۲۱ دي ۱۳۸۶, ۱۶:۳۳
آخه مي دوني ؟! اين لامصب دسته چهار مخصوصا گروه چهار بد جوري خاكش آهن ربا داره ! :1: جذب مي كنه لامصب:stinker: من حيفم مياد اين جو دوستانه رو به هم بزنم ! :img-tomato: به اميد خدا همينجا مي مونيم دسته چهار رو مي رسونيم به حد ليگ برتر !! :apophys:

ای بابا فرزان جون تو هم گیر دادی به این محمد
بذار بابا یه تیم از بوشهر صعود كنه لیگ 3 آمار تیم هامون تو دسته های بالاتر بیشتر شه
میدونم كه دسته 4 خاكش اهن ربا داره
اما دیگه صعود كنین یه دسته بالاتر تا ما هم بتونیم با پشتوانه شما صعود كنیم:1::jesors:
واگه بخوایم بیایم بالاتر دلمون خوش باشه كه چند تا از تیم های بوشهری هستن كه هوامون رو داشته باشن.:good:

pedram432
جمعه ۲۱ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۰۹
پس من چيكارم اسي جون!!!!؟ :6:

Sir Farzan Lytton
جمعه ۲۱ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۲۰

راست مي گه بنده خدا. هر وقت پدرام رفت دسته 2 يكيو مي فرستيم دسته 3 به جاش.

pedram432
جمعه ۲۱ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۵۵
ميگم اسي تو نميخواي كانديد مديريت تاپيكها بشي اگه بشي من بهت راي ميدم فرزان هم شده تو هم بشو هر2تاتون راي ميارين

esmaeil
شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶, ۰۰:۳۳

پدرام جون
شما كه فعلا اونجا هستین:1:
من گفتم آمار بره بالا بهتره
با پشتوانه قوی تر
بده مگه چند تا تیم همزمان تو لیگ 3 داشته باشیم.:jesors:

esmaeil
شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶, ۰۰:۴۱
ميگم اسي تو نميخواي كانديد مديريت تاپيكها بشي اگه بشي من بهت راي ميدم فرزان هم شده تو هم بشو هر2تاتون راي ميارين

نه عزیزم
دمت گرم
كسانی باید كاندیدا بشن كه هم سابقه داشته باشن هم یه چیزی بلد باشن كه بتونن اگه كسی سوال كرد رو جواب بده.
من كه تازه 1.5 فصل هست اومدم:sad:
هنوز واسه من زوده كه بخوام همچین مسئولیتی رو قبول كنم.
بچه ها هستن اونا بهتر از من می تونن از پس این مسئولیت بر بیان.:1:
فعلا همین فرزان خودمون رو به عنوان نماینده بوشهریا جلو میفرستیم تا یه كرسی از مجمع گیرمون بیاد ، خدا بخواد وقتی باتجربه تر شدیم خودمون هم كاندیدا میشیم با همدیگه:jesors:

pedram432
شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶, ۰۰:۴۳
نه اتفقا خيلي هم خوبه به نظر من كه حق محمد و فرزان دسته 4نيست بدشانسي اوردن بدجايي افتادن
من كه اين فصل هم فكر نكنم جايي بهتر از رتبه سوم جدول بدست بيارم چون 2تا شاخ تو گروهمون هست
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همه امتاحاناها لغو شده هم ازاد هم پيام نور هم كاربردي :crazy:

esmaeil
شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۴۷
كاش لغو نمیشدن
باید دوباره بشینیم بخونیم
ضمنا پدرام بد نیست محمد رو برای كاندیدا شدن بفرستیم جلو
دو تا كرسی تو مجمع
چقدر پر رو هستیما

dirtyworm
شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶, ۱۲:۵۹
بابا بيخيال من اصلا هيچي بلد نيستم فرزان خوبه ما همه بهش راي ميديم فرزان جون برو جلو ما پشتتيم

esmaeil
شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۴۲
باشه حالا این جوریه
همه پشت فرزان هستیم
فرزان راستی برنامه هات رو نمی خوای اعلام كنی؟؟؟
اگه بنزین بهمون بدی بیشتر به كارمون میاد

Sir Farzan Lytton
شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۱۰
باشه حالا این جوریه
همه پشت فرزان هستیم
فرزان راستی برنامه هات رو نمی خوای اعلام كنی؟؟؟
اگه بنزین بهمون بدی بیشتر به كارمون میاد

والله بنزينو برين از رئيس جمهورتون بگيرين !
من مي خوام كل كل رو توي تاپيكها سهميه بندي كنم چطوره ؟ :img-tomato::apophys:

esmaeil
شنبه ۲۲ دي ۱۳۸۶, ۲۳:۵۸
خوبه عالیه
اینجوری وحشتناك پست های كاربران پایین میاد
حجم ترافیكی سایت هم كم میشه
اما این ملتی كه من میبینم میرن سهمیه كل كل میخرن تو بازار آزاد

paolo
يکشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۶, ۰۰:۱۱
ببین ... دو روز من نبودما ... یکی رو فرستادن دسته ... سه-چهار تا رو هم کردن تو دسته 3 ... هتریک رو هم به تصاحب خودشون در آوردن !!! فک کنم اگه برم و ماه آینده بیام بالای هتریک دات او آر جی مینویسه : ادمینستراتورس : حاج فرزان - داش پدرام - ممد - اسی ... دبلیو - سی کلینر : سعید پائولو :d ...
میگم حاج فرزان اگه قراره کل کل سهمیه بندی بشه یه کارت کل کل نا محدود باید به من بدی ... نا سلامتی رفیقیم با هم ...

راستی فوت آقای زنگویی رو هم با تأخیر به همه تون تسلیت میگم :((

paolo
يکشنبه ۲۳ دي ۱۳۸۶, ۰۰:۳۶
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا

الان هتریک رو باز کردم و یهو بهت زده شدم !!!!

Marius Johannessen
17 years and 64 days, inadequate form, و غیره ...

Stamina: inadequate Goalkeeping: disastrous
Playmaking: wretched Passing: poor
Winger: formidable Defending: weak
Scoring: weak Set Pieces: weak

بابا مربی گرفتم در سطح نلسون ماندلا !!! :D ... البته بازیکنام هم همه در سطح الویس پریسلی تمرین میکنن ... پس اینو نگه میدارم و ملی پوشش می کنم و بعد میفروشمش...

dirtyworm
دوشنبه ۲۴ دي ۱۳۸۶, ۱۴:۴۸
بچه ها ما رفتيم يه ليگ بالاتر حاجيمونم كم آورد حاج نادر كجايي كه حاج الونتم كم آورد

Sharp-Shark
دوشنبه ۲۴ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۲۲
چه جوریه؟! بوشهری ها مهمون نوازن، نه؟!
من بوشهری نیستم، اما بوشهری ها را دوست دارم!

هوای من رو هم داشته باشید. من احسان هستم. ساکن شیراز. دانشجوی بوشهر...
اسم تیمم هم Juvek هست.

dirtyworm
دوشنبه ۲۴ دي ۱۳۸۶, ۱۷:۴۲

اسم تیمم هم Juvek هست.

سلام ورودتو خوش آمد ميگم

حالا تيمتو تازه گرفتي يا نه ؟
بعدا بايد يه تحقيقي در مورد تيمت بكنم ببينم چه جور وضعيت ولي هر وقت وقت كردم و حوصلم شد :jesors:
اگه تازه تيم گرفتي سوالي داري بگو همه بچه ها كمكت ميكنن:good:

esmaeil
دوشنبه ۲۴ دي ۱۳۸۶, ۲۱:۱۱

اسم تیمم هم Juvek هست.

ایول
خوشم اومد:1:
به جمعمون خوش اومدی

هركاری بگی واست می كنیم
البته اگه با عقل جور در بیاد:good:

Sharp-Shark
دوشنبه ۲۴ دي ۱۳۸۶, ۲۱:۱۷
ممنونم!

آره، 2 - 3 روز میشه...

تیمم 2 در جدول هست. اما با توجه به اینکه بازیکن ها ریست شدن، فکر کنم به همه ببازمو زود بیام کف جدول! آخه قعرنشین رو تو بازی این هفته 1-0 تو دقیقه 85 زدم! اختلاف با صدر 6 امتیازه! یه بازیه رو در رو هم داریم...

Team ID : 1630052

خوشحال میشم راهنمایی کنید. سوالی پیش اومد هم می پرسم... (سوال که زیاده! کدومو بپرسم!!؟)

esmaeil
دوشنبه ۲۴ دي ۱۳۸۶, ۲۱:۲۴
ایول
مثل این كه هم آتیشت خیلی تنده
هنوز نیومده كلی پست دادی
والله من نمیدونم
هرچی دوست داری بپرس
كیه كه جوابت رو بده
شوخی كردم
من كه بلد نیستم
اما باقی بچه ها بلد هستن
مخصوصا فرزان جون كه فعال ترین عضو انجمن هست.
با ما راحت باش
مخصوصا حالا كه گفتی دانشجوی بوشهر هستی
هوات رو داریم همه جوره

Sharp-Shark
دوشنبه ۲۴ دي ۱۳۸۶, ۲۱:۳۸
قربونت، انصافا اگه خود شهر یه خورده بی امکانات، اما مردمش اندشن!!

من بچه هایی رو كه ID یاهو گذاشته بودن add کردم! خواستین accept کنین!

فعلا بزرگترین مشغله ذهنیم تمرین دادن بازیکن هاست. آخه دوستان گفتن همه تیم با هم تمرین می کنن. اینطوری نمی شه واسه هر بازیکن یه اسکیل خاص رو تقویت کرد؟! مخصوصا واسه تیم های نوپا که همه پست ها مشکل دارن، چه کار باید کرد!؟ آخه رو تمرین گلزنی بذارم که مدافع ها یه هفته تعطیل میشن! درسته؟! از دروازبانی که دیگه نگو.... سیستم تمرین ها به همین سختی هست که گفتم؟! هر هفته یه گروه خاص؟!

تمرین باشگاه جوانان چی؟! اگه بذارم رو دروازبانی تمرین کنن، آخر فصل که می خوان پروموت بشن همشون دروازبانن؟! فرق نمی کنه، منظورم هر پست دیگه هم هست.

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۴ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۲۰
قربونت، انصافا اگه خود شهر یه خورده بی امکانات، اما مردمش اندشن!!

من بچه هایی رو كه ID یاهو گذاشته بودن add کردم! خواستین accept کنین!

فعلا بزرگترین مشغله ذهنیم تمرین دادن بازیکن هاست. آخه دوستان گفتن همه تیم با هم تمرین می کنن. اینطوری نمی شه واسه هر بازیکن یه اسکیل خاص رو تقویت کرد؟! مخصوصا واسه تیم های نوپا که همه پست ها مشکل دارن، چه کار باید کرد!؟ آخه رو تمرین گلزنی بذارم که مدافع ها یه هفته تعطیل میشن! درسته؟! از دروازبانی که دیگه نگو.... سیستم تمرین ها به همین سختی هست که گفتم؟! هر هفته یه گروه خاص؟!

تمرین باشگاه جوانان چی؟! اگه بذارم رو دروازبانی تمرین کنن، آخر فصل که می خوان پروموت بشن همشون دروازبانن؟! فرق نمی کنه، منظورم هر پست دیگه هم هست.

سلام خوش اومدي كاكو ! :1:
تمرين، اينطوريه كه فقط بازيكنايي كه تو اون پست بازي كردن اون هفته تمرين مي كنند و روي بقيه يا تاثيري نداره يا خيلي خيلي كم تاثير داره. البته براي تيم جوانان دو تا تمرين داريم. تمرين اول تاثيرش بيشتر تمرين دومه.
شما بايد اين طوري حساب كني كه تو يه پست بازيكن جوون بذاري و تمرين بدي و پرورش بدي. بعد با فروش اينا و درآمد ورزشگات و . . . پول جمع كني تو بقيه پستا بازيكن خوب بخري. يه سر تاپيك آموزش هت تريك رو همين جا بخون بعد تصميم بگير چه پستي تمرين بدي.

ضمنا سوالاتو تو تاپيك پرسش پاسخ بپرسي بهتره.

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۲۴ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۲۷
بچه ها ما رفتيم يه ليگ بالاتر حاجيمونم كم آورد حاج نادر كجايي كه حاج الونتم كم آورد

والله من خيلي به اين حاجي گفتم يه هافبك بخره بتركونتت ولي گوش نكرد. پولاشو خرج نمي كنه. به هر حال شانس آوردي كه ايلون اونطور كه بايد جلوت در نيومد. درباره قهرماني هم آره ! ازه منم ببرمت بازم بايد از يكي ديگه ببازي يا مساوي بدي تا من برم بالا كه احتمالا كارم به پلي اف مي كشه.
حاج محمد اگه رفتي بالا ما رو يادت نره. مثل اين حاج امين نباش رفت ديگه پشت سرشم نگاه نكرد ! بيا پيشمون. منم قول مي دم تو نادري كيسه گلت كنم كه يه يادگاري با خودت ببري دست خالي نري دسته 3.

موفق باشي.

paolo
سه شنبه ۲۵ دي ۱۳۸۶, ۰۰:۲۱

اسم تیمم هم Juvek هست.

سلام علیکم :img-tomato:
چطوری کوکا!
اومدی یه جایی که مهد مهمون نوازیه :jesors: ما هم شیرازی ها رو دوست داریم ! (اسماعیل 3شو بگیر :thumbup:) ... از اسم تیمت هم که پیداست سوونتوسی هستی و اینا ... ولی بیخیال

حالا دانشجوی چه رشته ای هستی؟ چه دانشگاهی؟

در مورد سئوالت هم که فرزان جواب کامل داد ... تمرین طوری نیست که بخوای باهاش برای تیم خودت بازیکن قوی کنی ... مثلا یه لول دفندینگ که بخواد بره بالا 9 هفته طول می کشه ... پس همون که حاج فرزان گفت : شما بايد اين طوري حساب كني كه تو يه پست بازيكن جوون بذاري و تمرين بدي و پرورش بدي. بعد با فروش اينا و درآمد ورزشگات و . . . پول جمع كني تو بقيه پستا بازيكن خوب بخري.

تو مسنجر بیا بالا ... بچ ها همه پایه هستن :1:

bianco vino71
سه شنبه ۲۵ دي ۱۳۸۶, ۱۰:۱۴
منم خوش آمد مي گم
اميدوارم بوشهر بهت خوش بگذره

اما درمورد تمرين بچه ها همه چيز رو گفتن و من فقط اينو مي تونم اصافه كنم كه
چون تيمت رو تازه تحويل گرفتي و طبيعتا ً بازيكناي نسبتا ً ضعيفي داري
واسه انتخاب نوع تمرين اول بهترين خط تيمت رو شناسايي كن و از تمرين نهايت استفاده رو ببر
مثلا ً اگه مي خواي مهاجم تمرين بدي حتما ً هم بازي ليگ و هم بازي دوستانه از سيستمي استفاده
كن كه سه مهاجمه باشه تا هر 6 پستي رو كه مي توني تمرين بدي پر كرده باشي
البته گفتم كه اول مستعد ترين پست تيمت رو شناسايي كن
مهم ترين عوامل هم سن و توانايي بازيكن هست يعني سعي كن حداقل دو تا بازيكن با توانايي
سوليد توي پستي كه مي خواي تمرين بدي داشته باشي
البته قبل از هر چيز مربي تيمت رو عوض كن و حتما ً يه مربي با Trainer skil سولید بگیر
اگه با لیدرشیپ poor بگیری 000 687 2 میلیون بیشتر نمی شه ولی حتما َ این كار رو انجام بده
تا تمریناتت موثر باشه
تاثیر تمرینات هم تقریبا َ یكسانه مثلا َ دروازبان ها هر 5 هفته یك درجه و هافبك ها و مدافع ها
هر 10 هفته یك درجه ارتقا’ پیدا می كنن
شاید در نگاه اول دروازبان باصرفه تر باشه ولی اگه دقت كنی متوجه میشی كه توی تمرین دروازبانی
حداكثر دو نفر و تمرین هافبك ها 6 (10) نفر تاثیر می بینن
كلا َ هت تریك حوصله خیلی زیادی می خواد
من الآن بعد از 4 فصل تازه تیمم داره یه تكونی می خوره كه 2 فصل دیگه واسه دسته 3 آماده بشه
ولی به جاش الآن ورزشگاه 50 هزار نفری دارم و هر بازی حدودا َ 4 میلیرد درآمد دارم
البته من به خاطر نا آگاهی یك فصل رو كامل از دست دادم
خلاصه موفق باشی دیگه

pedram432
سه شنبه ۲۵ دي ۱۳۸۶, ۱۰:۲۱
سلام دوست من ورودت رو به جمع صميمانه خودمون خوشامد ميگم اميدوارم بتوني تو هتريك پيشرفت خوبي داشته باشي و از اون لذت ببري
خوشحال ميشم كه من هم مثل بقيه دوستان بتونم بهت كمك كنم البته بزرگترها هستن به جرات ميتونم بگم كه اين آقا ماني ما پيشكسوت تيمهاي بوشهر
موفق باشي

Sharp-Shark
سه شنبه ۲۵ دي ۱۳۸۶, ۱۶:۵۱
ممنون از لطف همه دوستان!
من قبل از اینكه پست های شما رو بخونم مربی رو عوض كرده بودم. 2تا لول پایین تر از سالید رو گرفتم!!! باید اینو هم عوض كنم؟!
عجله ندارم. اگه بدونم تو دراز مدت بهتره حاضرم خسارتشو تقبل كنم ):

Sharp-Shark
سه شنبه ۲۵ دي ۱۳۸۶, ۱۶:۵۲
فدراسیون رو به هم نمی زنم! سوال جواب بره تو تاپیك خودش!! لطفا پاسخ هاتونو اونجا ارسال كنید

paolo
سه شنبه ۲۵ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۲۰
کمک ... چرا این جوری دارن میشن فوتبالی های بوشهر :( ...بعد از فوت آقای زنگویی حالا ابراهیم زاده هم توی آمریکا سکته مغزی کرده ... ابراهیم زاده الان استعداد یاب میلان توی آمریکا هست (کلا همیشه در سمت های مختلف با میلان کار کرده) و سرمربی شاهین بوشهر تو یه دوره بود (وقتی که استقلال رو لت و پار کردن) ...
جان مادرتون براش دعا کنین ...

paolo
شنبه ۲۹ دي ۱۳۸۶, ۱۵:۵۹
ماشالا بچه های عزادار ... فقط چرا هیچکی رو ندیدم؟
دیدن یزله مسجد شنبدی به فاک رفت؟ :( این همه سینه قشنگ شد آخرش 4 تا بچه اومدن تو صف یزله ریدن به یزله و رفتن ... سید عبدی (اشکون زن شنبدی) می خواست خودکشی کنه :d

Sharp-Shark
يکشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۶, ۱۱:۴۹
من مهمان محله دهدشتی بودم! خودشون می گن انده سینه هستن!!نصافا هم قشنگ و سنگین بود. وقت نشد بریم جفره!!!

esmaeil
يکشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۶, ۱۳:۳۵
سعید نمی خواد خودت رو نگران كنی
سنج و دمام فقط بهبونی بقیه اش بیخودن
شانس آوردیم كه بچه ها زدن خرابش كردن وگرنه باید یه 1 ساعتی گوش میدادیم بینیم اینا چه می كردن.
دیشب هم شام غریبان زدن خراب كردن
همش 10 تا 15 ساله ها داخل مراسم بودن این جوری میخوای مراسم خوب برگزار بشه
عمرا
برگردیم به سر تاپیك
از این هفته دارم خودم رو آماده می كنم واسه باختن

paolo
يکشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۶, ۲۱:۳۶
من مهمان محله دهدشتی بودم! خودشون می گن انده سینه هستن!!نصافا هم قشنگ و سنگین بود. وقت نشد بریم جفره!!!

دهدشتی در رتبه 3 جا میگیره :apophys: جفره هم كه نری بهتره ... مسجد ما گرم تر میزنه:jesors:

سعید نمی خواد خودت رو نگران كنی
سنج و دمام فقط بهبونی بقیه اش بیخودن
شانس آوردیم كه بچه ها زدن خرابش كردن وگرنه باید یه 1 ساعتی گوش میدادیم بینیم اینا چه می كردن.
دیشب هم شام غریبان زدن خراب كردن
همش 10 تا 15 ساله ها داخل مراسم بودن این جوری میخوای مراسم خوب برگزار بشه
عمرا

نه نه نه ... سنج و دمام فقط شنبدی ... كلا هم سنج و دمام هم سینه فقط شنبدی ... انصافا حال كردی چطوری دوتا ویله سنج و دمام زن با هم مچ شدن تو شنبدی؟ سینه هم كه 21 بر شد :1: 1 بر دور تا دور ... 4 تا بر 5تایی هم وسط این بر بزرگه :1::jesors: ... بچه های بهبونی شب عاشورا هم دست از دعوا نكشیدن و موقع سینه زدن دعواشون شد با خودشون ...

شام غریبان هم من ساعت 10رفتم ... تو شلوغی آدم به جای ثواب میره گناه میكنه و میاد :img-tomato: رفتیم شمع هامون زدیم و اومدیم ...

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

من با این باختی كه این هفته دادم خیالم تا حدودی راحت شد ... فقط بذارم 2 شنبه جدول ژروموشن آژ بشه و ببینم كجا هستم :eltaf:

Sharp-Shark
يکشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۶, ۲۲:۴۲
چه جوری با اینكه تیم اول بودی به یه تیم بات باختی؟!

فكر كنم آدرس تیمت رو هم اشتباه دادی... 51 نه 5.... ؟!

esmaeil
دوشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۴۲
ایول
منم 4-0 باختم
اما نمیدونم چی شد من تركیب 8نفره چیده بودم
اما دوباره 11 نفر بازی كردن
شانس آوردم باختم
دم مربیم گرم
انصافا دروازه بانیش بدم نبودا

esmaeil
دوشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۱۸
خوب بریم بر سر نتایج این هفته تیم های بوشهری

از دسته 3 شروع می كنیم:

استقلال بوشهر 6-0 والنسیا اف.سی
استقلال: میچلین - ساتن (3) - ویسویچ - مالكوچ

سپازاد 5-0 سیاوش یووه
سپازاد : گارسیا - دولمچ -گریمشاو - ون در ویكن - گافنی

دسته 4 :

فرزپویا 6-1 كهكیلویه
فرزپویا : اریكسون - فرانكلین(3) - اولتان - سزار سوتو
كهكیلویه : قلمچی

یووه بوشهر 4-0 جیپسی من
یووه : كولمیز - هوگین - آیكاچ - احمدی نژاد

گلستان 4-0 منچستر بوشهر
گلستان : لادنی - فیاضی - نسیل - آزاد

اف.سی.هادی 4-3 فرزا مالدینی
اف.سی.هادی : گندوژان - پیمانی - سنتورك - یالدوز
فرزا مالدینی : رضوی - برلیناس(2)

اردبیل 5-1 آ.ث میلان بوشهر
اردبیل : كچ - سیلتانسی - نفیسی - كاشی - نیمایی
میلان : چاوشی

بولز اف.سی 0-4 نادری امامزاده
نادری : ملهالت(2) - موسكاسو (2)

لاو من یوتی دی 0-1 استقلال
استقلال : امجد

لاو من یو تی دی تیم جدیده
بچه بوشهر
اینم آی دی تیمش: --- IV25 ---L0veManUtd ---1630045

esmaeil
دوشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۲۴
اما این هفته با نتایج نه چندان دور از انتظار تیم های بوشهری همراه بود كه همگی در فكر باقی ماندن در دسته 4 هستند.به جز دو سه تیم.
بدترین اتفاق برای محمد افتاد.
بازیكن منتخب لیگ دسته 4 گارسیا سولر كه در یووه بوشهر بازی می كنه در بازی اخیر تیمش مقابل جیپسی من مصدوم شد تا به گفته میدیریت باشگاه نتونه در بازی مقابل نادری به میدان برود. البته محمد افزود كه همه تلاش خودمون رو برای آماده كردن این بازیكن انجام میدهیم.
محمد مالك باشگاه یووه با پیروزی دیروز خود به لیگ دسته 3 صعود كرد. كه من هم نیز به نوبت خود به وی تبریك می گویم.(چقدر كتابی شد)

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۳۵
محمد مالك باشگاه یووه با پیروزی دیروز خود به لیگ دسته 3 صعود كرد. كه من هم نیز به نوبت خود به وی تبریك می گویم.(چقدر كتابی شد)

كي گفته ييوه صعود كرد؟ پس ما بوقيم؟ يووه رو كه هفته بعد مي برم. فقط يه مساوي ديگه بده كارش تمومه ! ايشالله قهرمان فقط تو هفته آخر مشخص مي شه !

هفته بعد دو تا غول بوشهري تو دسته چهار گروه چهار بازي دارن. يعني من و يووه. براي اعضاي فدراسيون هت تريك بوشهر بليط مجاني در نظر گرفتيم حتما بياين بازي تو ورزشگاه نادريه.

به اميد ناكار كردن يووه در اين بازي ! :good:

esmaeil
سه شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۵۷
كي گفته ييوه صعود كرد؟ پس ما بوقيم؟ يووه رو كه هفته بعد مي برم. فقط يه مساوي ديگه بده كارش تمومه ! ايشالله قهرمان فقط تو هفته آخر مشخص مي شه !
:good:

فرزان جون من با توجه به بازی های آینده ی یووه گفتم صعود كرده
اگه ببینی هم بیخود نگفتم
اگه محمد از تو هم ببازه مسئله ای نیست:jesors:
چون دو تا بازی باقیمانده تیمش جلو دو تا از تیم های ضعیف :img-tomato: گروهتون هست
مگه نه
هرچند تو هت تریك نمیشه پیش بینی كرد:1:
یهو دیدی محمد كم آورد
اما فكر نكنم:good:

esmaeil
سه شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۰۳
هفته بعد دو تا غول بوشهري تو دسته چهار گروه چهار بازي دارن. يعني من و يووه. براي اعضاي فدراسيون هت تريك بوشهر بليط مجاني در نظر گرفتيم حتما بياين بازي تو ورزشگاه نادريه.

فكر نكنم بتونم بیام:wink3:
آخه خودم هم بازی دارم
تازه مهم تر از اون بنزین ندارم
از مدرس بخوام بیام تا امامزاده
كی میره این 12 كیلو متر رو:jesors:
اگه بنزین داری چشم حتما میام فقط من از نیمه دوم می تونم بیاما:1:
چون لااقل نیمه اول بشینم پول های فروش بلیط رو بشمارم ببینم چقدر میشه بزنم یه سوپری باز كنم بشه كمك خرج باشگاه:good:

dirtyworm
سه شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۴۷

خوب بوقي ديگه مگه نيستي :jesors: فرزان جون تو اين هوش و زكاوت رو از كجا آوردي من اگه از تو ببازم بازم اول ميشم يعني خودت نديدي جدولو
بوق بوق بو بوق بوق
تو به فكر فصل بعدت باش كه فصل بعد ميخواي با حاج الون سرو كله بزني كه اگه يه تيم قوي نياد پايين يا بقيه تيما پديده نشن شايد بتوني بياي بالا اگه الون بزاره
بوق بوق بوبوق بوق :jesors:

Sharp-Shark
سه شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۱۵

از دسته 3 شروع می كنیم:

استقلال بوشهر 6-0 والنسیا اف.سی
استقلال: میچلین - ساتن (3) - ویسویچ - مالكوچ

سپازاد 5-0 سیاوش یووه
سپازاد : گارسیا - دولمچ -گریمشاو - ون در ویكن - گافنی

دسته 4 :

فرزپویا 6-1 كهكیلویه
فرزپویا : اریكسون - فرانكلین(3) - اولتان - سزار سوتو
كهكیلویه : قلمچی

یووه بوشهر 4-0 جیپسی من

گلستان 4-0 منچستر بوشهر
گلستان : لادنی - فیاضی - نسیل - آزاد

اف.سی.هادی 4-3 فرزا مالدینی
اف.سی.هادی : گندوژان - پیمانی - سنتورك - یالدوز
فرزا مالدینی : رضوی - برلیناس(2)

اردبیل 5-1 آ.ث میلان بوشهر
اردبیل : كچ - سیلتانسی - نفیسی - كاشی - نیمایی
میلان : چاوشی

بولز اف.سی 0-4 نادری امامزاده
نادری : ملهالت(2) - موسكاسو (2)

لاو من یوتی دی 0-1 استقلال
استقلال : امجد

لاو من یو تی دی تیم جدیده
بچه بوشهر
اینم آی دی تیمش: --- IV25 ---L0veManUtd ---1630045

آقای خبرنگار؛ ما هم جز این فدراسیون هستیما! چرا اینهمه تبعیض؟!؟! فقط اخبار تیم های بومی رو منعکس می کنید؟! مگه من هم تو همین شرجی نفس نمی کشم!؟!؟؟ این بود مهمون نوازیتون؟!؟ :sad: بابا دست خوش!

JuveK رو دست کم نگیرید!

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۲ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۴۸
خوب بوقي ديگه مگه نيستي :jesors: فرزان جون تو اين هوش و زكاوت رو از كجا آوردي من اگه از تو ببازم بازم اول ميشم يعني خودت نديدي جدولو
بوق بوق بو بوق بوق
تو به فكر فصل بعدت باش كه فصل بعد ميخواي با حاج الون سرو كله بزني كه اگه يه تيم قوي نياد پايين يا بقيه تيما پديده نشن شايد بتوني بياي بالا اگه الون بزاره
بوق بوق بوبوق بوق :jesors:

اگه من بوقم تو بادكنك بوقي ! :1:

حالا وقتي هفته آخر به جلز ولز افتادي كه نبازي بهت مي گم. فعلا مي خوام خفن ببرمت ! آماده باش !:tap67:

paolo
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۱۵
دیروز بوشهری های هتریک آش خوردن !!! :d

مانی ، اسماعیل، پدرام، محمد و خودم (که بانی کار بودم ::d) ... شرمنده ی کسانی شدم که آدرسشون رو نداشتم و نتونسم بیام در خونشون ...

راستی ، دیگه با اسماعیل نگردین ... دیشب نزدیک بود ما رو بفرسته گوشه زندان :d

pedram432
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۴۵
دیروز بوشهری های هتریک مسموم شدن !!!
مانی ، اسماعیل، پدرام، محمد و سعيد
علت مسموميت نا معلوم ولي دو احتمال وجود داره: :1:
1-سعيد تو آش چيزي ريخته بود (از آش بعنوان وسيله اي براي جاسازي جنس استفاده ميكنه) :rasta2:
2-وقتي مامورها بهشون شك كردن اسي مواد رو ريخته تو آش. :dirol:
البته به نظر من مورد دوم منطقي تر و درست تره
خلاصه ديشب بين نيروهاي جان بركف پليس :img-police: و قاچاقچيان و سوداگران مرگ :img-gun: درگيري مسلحانه سختي درگرفته
:ak: :zoor: :tap67:

paolo
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۴۰
به جون مادرم من بی گناهم :d ... همش این اسی بود ... این اسی بود که داشت منو به راه کج می کشوند ... رفیق ناباب بود ... به خدا من بی گناهم ...

ولی انصافا خیلی خندیدیم به مأمورا ... یه دستمال کاغذی بسیار بسیار تمیز که از ماه پیش توی جیب شلوارم جا مونده بود توی جیبم بود ... یارو گفت جیباتو خالی کن بعد دستمال کاغذیه رو دید بهش شک کرد ... یه کم بازش کرد حالش به هم خورد گذاشتش رو کاپوت .. :d ... جای همتون خالی ... اگه بودین بساط خنده ی این هفتتون به راه میشد

Babak_Totti
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۱۴

یووه بوشهر 4-0 جیپسی من

احمدی نژاد:پارتی بازی تا این حد؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
بگو چرا قهرمان داره میشه یووه بوشهر.نگو تو دولیت آشنا دارن. [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۵۹
احمدی نژاد:پارتی بازی تا این حد؟ [Only Registered And Activated Users Can See Links]
بگو چرا قهرمان داره میشه یووه بوشهر.نگو تو دولیت آشنا دارن. [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

آره بابا پسر خاله محمود تو تيمشه كه به هيچكي باخت نمي ده ديگه ! وگرنه اين تو خوابم نمي ديد جلو منو ايلون نتيجه بگيره.

dirtyworm
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۰۹:۵۰
آره عزيزان ميتونيم داريم تازه پارتيم خيلي كلفته كجاشو ديدي :jesors:
بابا چي ميگين شما اگه پسر خالشم بود چيش به ما من فقط اونو تو بازياي دوستانه ميزارم يا وقتي مصدوم و اخراجي دارم :blush2: :jesors:

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۲۹
بابا چي ميگين شما اگه پسر خالشم بود چيش به ما من فقط اونو تو بازياي دوستانه ميزارم يا وقتي مصدوم و اخراجي دارم :blush2: :jesors:

هر وقتم كه مياد گل مي زنه ! ولي معلوم شد از نيروهاي پشت پردست ! :urgeman: اگه گزارشتو ندادم به مديراي هت تريك بر عليهت كاغذ پاره صادر كنن !! :1::stinker:

Babak_Totti
پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۳۴

این از برادرهای نفوذیه كه كمین كردن و ییهو ضربه میزنن و عملیات ضربتی میزنن.:apophys:

dirtyworm
جمعه ۵ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۰۷
اينو راست ميگي هر بازي كه بازيش ميدم گل ميزنه :jesors:

esmaeil
جمعه ۵ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۳۰
به جون مادرم من بی گناهم :d ... همش این اسی بود ... این اسی بود که داشت منو به راه کج می کشوند ... رفیق ناباب بود ... به خدا من بی گناهم ...

ولی انصافا خیلی خندیدیم به مأمورا ... یه دستمال کاغذی بسیار بسیار تمیز که از ماه پیش توی جیب شلوارم جا مونده بود توی جیبم بود ... یارو گفت جیباتو خالی کن بعد دستمال کاغذیه رو دید بهش شک کرد ... یه کم بازش کرد حالش به هم خورد گذاشتش رو کاپوت .. :d ... جای همتون خالی ... اگه بودین بساط خنده ی این هفتتون به راه میشد

آره دیگه
حالا من چند روز وقت نكردم بیام سایت چه خبرها كه نشده:1:
همه چیز رو سر من خراب كردن:sick:
ای داد بیداد
خوب كه همش به سعید گیر دادن من كه كاری به كارم نداشتن:apophys: فقط وقتی صندوق عقب رو باز كردم این یارو سربازه وقتی آش رشته های سعیدینا رو دید داشت وحشت میكرد
نه این كه قیافه ی آش رشته ها هم مثل خود سعید مشكوك بود می خواست امتحان كنه من نذاشتم
چون مطمئن بودم اگه بخوره به قول پدرام اونم مسموم می شد.
یارو چیزی تو ماشین گیر نیاورد
گیر داد كه اهل دود و دم هستین یا نه:1:
ما دو تا هم با افتخار گفتیم نه:good:
دم جفتمون گرم
اما جدا از این بازرسی واسه خودمون تا خونه خندیدیم:jesors:
هروقت با این سعید میرم بیرون یكی باید بهمون گیر بده
حالا هركی میخواد خوبه
اما گیر دادنه حتما باید باشه:sad:

Sharp-Shark
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۰۱:۳۵
مسئول پخش نذورات هتریک کیه؟! :apophys: از حالا سهمیه ما رو هم بذارید کنار!

esmaeil
شنبه ۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۱۲
این سعید مسئوله
اما چون آدرس رو نداشتیم نتونستیم برسیم خدمتتون:sad:
آخه خونه سعید اینا پر بود از آش رشته :shades_smile:
كسی نبرده بود به زور به خورد ما داد:jesors:
شوخی كردم
خداییش خیلی خوشمزه بود
جات خالی:bad:

حالا ان شاالله دفعه بعدی میاریم
راستی بازی فردات رو تو نتایج اعلام میكنم:1:
نگی بی معرفتی:good:

esmaeil
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۰۸:۰۰
خوب دبگه داریم به آخر لیگ نزدیك میشیم و من هم هی پشت سر هم میبازم:stinker: خرابكاری دارم میكنم:wink3:
دیروز 4-1 باختم
بگین كی گلم رو زد:jesors:
دروازه بان اولم :good:كه دیروز رفته بود مهاجم

esmaeil
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۰۸:۲۱
خوب تا زنگ نزدن كه بیا سركار نتایج رو بذارم
خوب طبق معمول از دسته 3 شروغ می كنیم
تیم اول بوشهر

دسته 3 :

استقلال بوشهر 5-0 ایران چلسی
ایران چلسی با 6بازیكن اومده بود بازی برگزار نشد.

آبادان 6-0 سیاوش یووه
آبادان : هائو (2) - برانتن - امیدزاده (3)

خوب بیایم سراغ دسته 4

فرزپویا 5-1 اردبیل
فرزپویا : اریكسون - پولسن - سزار سوتو - سعادتمند - میلژیك
اردبیل : سروری

نادری امامزاده 2-2 یووه بوشهر
نادری امامزاده : ملهالت - للیو
یووه : نیسگرن - مورومسكی

منچستر بوشهر 1-4 زنجان
منچستر : پلاكانچ
زنجان : سابانچی (2) - ارگن - محسنی

فرزا مالدینی 2-0 ایلام
فرزا مالدینی : ریپانتی - بوخان

آ.ث.میلان بوشهر 0-5 هرمزگان
میلان با 8 بازیكن وارد زمین شده بود و به دلیل نرسیدن به 9 نفر بازی رو واگذار كرد.

دانشگاه آزاد بوشهر (جدید) 1-2 یوونتوس
دانشگاه آزاد : دوراندیش
یوونتوس : سلطانی - عطار

دانیلو پرستو 5-1 لاو من یو تی دی
دانیلو : جوهری - جوئیدی - پچی - شریف - آدام
لاو من یو تی دی : آقایی

یووك (جدید-اراكل) 5-0 سعدی یونایتد
یووك : عطار - لاندریشینا (2) - ابوطالبی - گوئمائر

esmaeil
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۰۸:۳۰
در حساس ترین بازی دیروز از سری مسایقات لیگ دسته 4 در گروه 4 دربی بوشهر بین دو تیم یووه و نادری در زمین نادری برگزار شد كه بازی با نتیجه مساوی 2-2 به پایان رسید. خوب با این نتایج صعود یووه بوشهر به لیگ 3 حتمی شد. تبریك میگم محمدجان. نادری امازاده در دربی بوشهر فقط باید یووه رو می برد كه نتونست از پس انجامش بربیاد. یووه از دقیقه 74 با یك یار كمتر بازی می كرد.
در لیگ 3 پدرام و استقلال با این نتیجه و پیروزی این هفته مقام سومی رو برای خودشون كنار گذاشتن. سیاوش یووه هم با نتایج بد این فصلش باید به فكر لیگ دسته 4 باشه.
فرزپویا هم به لیگ دسته 3 صعود كرد. 90% از راه رو سپری كرده.
فرزامالدینی هم به مقام قهرمانی گروه خودش دست پیدا كرد ولی هنوز امتیاز لازم برای صعود مستقیم رو نداره. منچستر بوشهر و میلان بوشهر هم كه بازی های دیروز خود رو واگذار كردن تا نشون بدن كه برنامه ای برای صعود ندارند.
دانشگاه آزاد و من لاو یو تی دی هم تیم هایی تازه شكل گرفته اند كه برای فصل های بعد خودشون رو آماده می كنن.
یووك هم تیمی تازه تاسیس ولی با مدیریت قوی هست كه الآن در مقام دوم گروهش برای صعود می جنگه كه با توجه به تازه تاسیس بودن فكر نكنم موفق به انجامش بشه.

pedram432
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۴۵
سلام اسي جون ممنونم كه اين همه فعالي و به ما حال ميدي(كاشكي خارج از دنياي مجازي هم اينجوري بودي) :crazy:

paolo
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۳۲
فرزامالدینی هم به مقام قهرمانی گروه خودش دست پیدا كرد ولی هنوز امتیاز لازم برای صعود مستقیم رو نداره.

خوب مگه من میخوام صعود کنم که میگی امتیازات لازم رو نداره؟ :apophys: تازه همین الان هم یه جورایی میترسم بازی هفته آِینده رو ببرم ... شاید هفته دیگه هم باخت بدم :apophys::jesors:

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۴۸
در حساس ترین بازی دیروز از سری مسایقات لیگ دسته 4 در گروه 4 دربی بوشهر بین دو تیم یووه و نادری در زمین نادری برگزار شد كه بازی با نتیجه مساوی 2-2 به پایان رسید. خوب با این نتایج صعود یووه بوشهر به لیگ 3 حتمی شد. تبریك میگم محمدجان. نادری امازاده در دربی بوشهر فقط باید یووه رو می برد كه نتونست از پس انجامش بربیاد. یووه از دقیقه 74 با یك یار كمتر بازی می كرد.

اگه ريتينگاي بازي رو ببنيد مي فهميد كه اين بازي اصلا حق من مساوي نبود !

ضمن اينكه اين هفته نه تنها من بهترين تيم گروه خودمون از لحاظ ستاره و ريتينگ شدم، بلكه بيشترين ريتينگ كل تيماي دسته چهار رو هم گرفتم. فقط يكي به من بگه ايا بهترين تيم بوشهريم شدم يا نه ؟ :1:

dirtyworm
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۰۳
نه خوبه هر هفته ريتينگ من از همتون بيشتر بود حالا يه هفته موتز رفتي ريتينگت يه ذره از من بيشتر شد من اگه اين بازي بهترين بازيكن خودم كه بهترين هافبك گروه 4 هستش رو داشتم و تو تيم رويايي آلتيد هم هستش رو داشتم مطمئن باش يه باخت خوشگل رو شاخت بود تازه بهترين دفاعم هم اخراج شد بازم تو نتونستي ببري

Sharp-Shark
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۳۵
یووك هم تیمی تازه تاسیس ولی با مدیریت قوی هست كه الآن در مقام دوم گروهش برای صعود می جنگه كه با توجه به تازه تاسیس بودن فكر نكنم موفق به انجامش بشه.

البته در مدریت قوی سران یووک که شکی نیست! :1: :eltaf: اما در جریان باشید که می خوام این تیم رو تعطیل کنم بره! فکر کنم اگه با تیم دیگه شروع کنم بهتره. مخصوصا همین حالا که خیلی به یووک دل نبستم! (طفلی تیم بدی نیستا، اما به دلیل تازه کار بودن یه سوتی هایی توش دادم که هر وقت بهشون فکر می کنم زورم میگیره!)

esmaeil
دوشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۶, ۲۱:۱۲
سلام اسي جون ممنونم كه اين همه فعالي و به ما حال ميدي(كاشكي خارج از دنياي مجازي هم اينجوري بودي) :crazy:

باشه دیگه
حالا مگه من تو دنیای واقعی چیكار باید می كردم كه نكردم:sad:
خیلی نامردی:1:
باشه
دارم :jesors:برات

esmaeil
سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۶, ۰۹:۱۱
خوب مگه من میخوام صعود کنم که میگی امتیازات لازم رو نداره؟ :apophys: تازه همین الان هم یه جورایی میترسم بازی هفته آِینده رو ببرم ... شاید هفته دیگه هم باخت بدم :apophys::jesors:

خوب چون به عنوان اولی گروهت خیلی نزدیكی چنین چیزی گفتم
ئگرنه میدونم كه خودت هم مثل ما نمی خوای صعود كنی:jesors:
همه فصل بعد هم در دسته 4 هستیم
و شاید هم فصل های بعدی هم:1:

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۱۶
نه خوبه هر هفته ريتينگ من از همتون بيشتر بود حالا يه هفته موتز رفتي ريتينگت يه ذره از من بيشتر شد من اگه اين بازي بهترين بازيكن خودم كه بهترين هافبك گروه 4 هستش رو داشتم و تو تيم رويايي آلتيد هم هستش رو داشتم مطمئن باش يه باخت خوشگل رو شاخت بود تازه بهترين دفاعم هم اخراج شد بازم تو نتونستي ببري

يه ذره؟ نه جون من يه ذره؟ من 166 باشم تو 132 اين يه ذرست انصافا ؟؟؟؟:crazy:
من بهترين ريتينگ كل تيما دسته چهار رو گرفتم تو ريتينگت تو تيما دسته چهار از سوم بالاتر رفته ؟؟ :stinker:دفاعت كه خوبه، بهترين هافبكت كه خوبه، يه هافبكم من بهت قرض مي دادم مي ذاشتي عمرا همچين ريتينگي مي زدي.:1: منتها رو پيشونيت نوشته بودن مساوي بگيره بره دسته 3 ديگه حالا من چيكار كنم.:bad:

dirtyworm
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۳۹
يه ذره؟ نه جون من يه ذره؟ من 166 باشم تو 132 اين يه ذرست انصافا ؟؟؟؟:crazy:
من بهترين ريتينگ كل تيما دسته چهار رو گرفتم تو ريتينگت تو تيما دسته چهار از سوم بالاتر رفته ؟؟ :stinker:دفاعت كه خوبه، بهترين هافبكت كه خوبه، يه هافبكم من بهت قرض مي دادم مي ذاشتي عمرا همچين ريتينگي مي زدي.:1: منتها رو پيشونيت نوشته بودن مساوي بگيره بره دسته 3 ديگه حالا من چيكار كنم.:bad:

من چي كار كنم بازيكنات بي غيرتن و هنوز اونقدر قوي نيستن كه جلوي من بتونن حرفي بزنن بايد به فكر يه تيم حسابي باشي با اين تيم به هيچ جا نميرسي در ضمن تو فقط همين هفته كه موتز اومدي 166 شدي من هم اين هفته بهترين هام رو نداشتم خودتم خوب ميدوني و همه هم ميدونن اگه تيمت قوي تر بود من بدون باخت از گروهمون نميومدم بالا جييييگر :jesors:

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۰:۵۷
من چي كار كنم بازيكنات بي غيرتن و هنوز اونقدر قوي نيستن كه جلوي من بتونن حرفي بزنن بايد به فكر يه تيم حسابي باشي با اين تيم به هيچ جا نميرسي در ضمن تو فقط همين هفته كه موتز اومدي 166 شدي من هم اين هفته بهترين هام رو نداشتم خودتم خوب ميدوني و همه هم ميدونن اگه تيمت قوي تر بود من بدون باخت از گروهمون نميومدم بالا جييييگر :jesors:

تو خودتم داري حرفاي منو تاييد مي كني !! :stinker:قبول داري تو ريتينگ خيلي ازت سر تر بودم. مگه يه مربي هت تريك غير از تركيب چيدن كار ديگه اي هم داره؟ تركيبي چيدم كه يه سر و گردن ازت بالاتر باشم و بودم. حالا برو بگو من خوش شانس نيستم. نخير اقا هت تريك عشقش كشيده بود تو رو بفرسته دسته 3 وگرنه مثل فصلاي قبل با گريه و زاري به رده سوم يا چهارم مي رسيدي !!:1:

dirtyworm
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۰۳
تو خودتم داري حرفاي منو تاييد مي كني !! :stinker:قبول داري تو ريتينگ خيلي ازت سر تر بودم. مگه يه مربي هت تريك غير از تركيب چيدن كار ديگه اي هم داره؟ تركيبي چيدم كه يه سر و گردن ازت بالاتر باشم و بودم. حالا برو بگو من خوش شانس نيستم. نخير اقا هت تريك عشقش كشيده بود تو رو بفرسته دسته 3 وگرنه مثل فصلاي قبل با گريه و زاري به رده سوم يا چهارم مي رسيدي !!:1:

من كي حرف تو رو تاييد كردم من گفتم بازيكنات دستو پا چلفتين نميتونن بازيكنن و قدرتشون از من كمتره اگه ميخواي برو بخون در ضمن يه بار گفتم بهت اگه ميتونستي منو ميبردي و من با 5 امتياز اختلاف از تو اول نميشدم و بدون باخت نبودم پس نتيجه ميگيريم مشكل از شما نيست تيم منه كه خيلي از شما قوي تر هست :1:

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۳۱
من كي حرف تو رو تاييد كردم من گفتم بازيكنات دستو پا چلفتين نميتونن بازيكنن و قدرتشون از من كمتره اگه ميخواي برو بخون در ضمن يه بار گفتم بهت اگه ميتونستي منو ميبردي و من با 5 امتياز اختلاف از تو اول نميشدم و بدون باخت نبودم پس نتيجه ميگيريم مشكل از شما نيست تيم منه كه خيلي از شما قوي تر هست :1:

اولا اگه من دو تا مساوي مسخره نمي دادم عمرا الان 5 تا اختلاف داشتي. :bad:ضمنا من هيچ جا تو قوانين هت تريك نشنيدم فاكتوري به نام دست و پا چلفتي بودن وجود داشته باشه. اكسكيل داريم، فرم داريم، تعداد ستاره داريم كه همه اينا از تو سر تر بود. با اين حال موتور هت تريك نتايجو با در نظر گرفتن همه موارد شانسي انتخاب مي كنه ! و تو شانست زد.

كسي مي گه تيم من قوي تره كه 3 چهار تا زده باشه ولي تو زوركي دور رفت منو بردي و دور برگشتم مساوي گرفتي. فصل قبل كه من مي تركوندمت با 3 4 تا گل. . . اون موقع تيم من قوي تر از تو بود و الانم هست. به هر حال حيف كه ديگه نيستي فصل بعد بخوام تلافي كنم. برو خوش باش كه از خفن ترين گروه دسه چهار رهايي پيدا كردي.

dirtyworm
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۳۷
اولا اگه من دو تا مساوي مسخره نمي دادم عمرا الان 5 تا اختلاف داشتي. :bad:ضمنا من هيچ جا تو قوانين هت تريك نشنيدم فاكتوري به نام دست و پا چلفتي بودن وجود داشته باشه. اكسكيل داريم، فرم داريم، تعداد ستاره داريم كه همه اينا از تو سر تر بود. با اين حال موتور هت تريك نتايجو با در نظر گرفتن همه موارد شانسي انتخاب مي كنه ! و تو شانست زد.

كسي مي گه تيم من قوي تره كه 3 چهار تا زده باشه ولي تو زوركي دور رفت منو بردي و دور برگشتم مساوي گرفتي. فصل قبل كه من مي تركوندمت با 3 4 تا گل. . . اون موقع تيم من قوي تر از تو بود و الانم هست. به هر حال حيف كه ديگه نيستي فصل بعد بخوام تلافي كنم. برو خوش باش كه از خفن ترين گروه دسه چهار رهايي پيدا كردي.

پس اولا تيمت خيلي ضعيفه كه با اون تيما مساوي دادي و دوما من نگفتم همچين فاكتوري هست بايد به معني اين حرف دقت كني جيييگر
مثل اينكه همه چيز رو هم ميخواي بندازي گردن شانس و هتريك من ميگم قويم چون اينو ثابت كردم همه چيز به ريتينگ نيست عزيزه دلم اگه اينجوره خيلي تيما تو دنياي واقعي با كلي ستاره به يه تيم ديگه ميبازن ريتينگ اونا بيشتر هست ولي قدرت اونا كمتر هست از هر نظر تازه تو اين بازي من هر دو گل برتري رو زدم و بعد تو مساوي كردي پس تو زوركي مساوي گرفتي نه من تازه تو زمين تو بود و من هم تو زمين خودم برده بودمت و همونطور كه صد بار گفتم بهترين بازيكنم نبود و بهترين دفاعم هم اخراج شد
فصل قبلم من اصلا خيال رقابت نداشتم و نتيجه برام مهم نبود چون بازم همونطور كه صد بار گفتم داشتم رو تيمم و كاراي زير بنايي كار ميكردم بهتره ديگه اينقدر كل نندازي زشته مردم اينارو ميخونن و هي ضايع ميشي بستته ديگه جييييگر

misagh
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۴۱
در مورد كارهای زیر بنایی هم یكم توضیح بدی خوبه .

dirtyworm
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۵۶

يعني واقعا نميدوني يا ....
اگه واقعا نميدوني كه ميگم بفهمي اگه هم كه ... ميگم كه حاليت بشه

بزرگ كردن ورزشگاه خريد بازيكن مناسب براي تمرين دادن خريد مربي و كلي كار ديگه كردم كه همه تو اين فصل خودشون رو نشون داد و جواب اين كارا رو گرفتم

misagh
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۱۷
یعنی من دالم. دستت درد نكنه . من یك ت جا انداختم و معنی همه جمله عوض شد

در مورد كارهای زیر بناییت هم یكم توضیح بدی خوبه .

منظورم این بود كه به كدام یك از كارهایی كه گفتی بیشتر پرداختی تا این نتیجه رو گرفتی ؟

dirtyworm
پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۲۵
یعنی من دالم. دستت درد نكنه . من یك ت جا انداختم و معنی همه جمله عوض شد

در مورد كارهای زیر بناییت هم یكم توضیح بدی خوبه .

منظورم این بود كه به كدام یك از كارهایی كه گفتی بیشتر پرداختی تا این نتیجه رو گرفتی ؟

من چي كار كنم خودت بد نوشتي :jesors:
البته چي بگم دال كه هستي نه نه نه من اصلا تورو نميشناسم نيستي :apophys:

Sir Farzan Lytton
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۲:۵۵
پس اولا تيمت خيلي ضعيفه كه با اون تيما مساوي دادي و دوما من نگفتم همچين فاكتوري هست بايد به معني اين حرف دقت كني جيييگر
مثل اينكه همه چيز رو هم ميخواي بندازي گردن شانس و هتريك من ميگم قويم چون اينو ثابت كردم همه چيز به ريتينگ نيست عزيزه دلم اگه اينجوره خيلي تيما تو دنياي واقعي با كلي ستاره به يه تيم ديگه ميبازن ريتينگ اونا بيشتر هست ولي قدرت اونا كمتر هست از هر نظر تازه تو اين بازي من هر دو گل برتري رو زدم و بعد تو مساوي كردي پس تو زوركي مساوي گرفتي نه من تازه تو زمين تو بود و من هم تو زمين خودم برده بودمت و همونطور كه صد بار گفتم بهترين بازيكنم نبود و بهترين دفاعم هم اخراج شد
فصل قبلم من اصلا خيال رقابت نداشتم و نتيجه برام مهم نبود چون بازم همونطور كه صد بار گفتم داشتم رو تيمم و كاراي زير بنايي كار ميكردم بهتره ديگه اينقدر كل نندازي زشته مردم اينارو ميخونن و هي ضايع ميشي بستته ديگه جييييگر

آره جيگر تو از اول نشستي و هي گل خوردي و سوم چهارم شدي و كاراي زير بنايي كردي. تيم ما از اول همين بوده ! اينا رو نگي جاي ديگه ها اين جا 4 نفر هستن كه هت تريك بلد باشن. اگه تو ورزشگاه ساختي، زماني كه من ورزشگاه ساختم هيچكي اندازه من ورزشگاه نداشت. اگه تو بازيكن خريدي، من در كنار تمرين فول ظرفيت دفاع، بيشتر از تو بازيكن خريدم ! مربيمم خيلي زودتر از تو عوض كردم. خلاصه اين همه نگو كاراي زير بنايي كه من و ايلون هميشه ازت جلوتر بوديم.

ضمنا عزيز من ! برو قوانين هت تريك رو بخون بعد بيا كل بنداز. اون كه ملاك نيست و شما با دنياي واقعي مقايسش مي كني ستاره هاي بازيكناي تيمه. مثل فصلاي پيش كه هميشه ستارت صدر جدول بود اما مي تركونديمت با 3 4 تا گل !! رتينگ يعني دقيقا عملكرد شما نسبت به حريف. سايت آلتيد بر چه اساس بازياي شگفت آور رو مشخص مي كنه به نظرت؟ ميبينه هر تيمي ريتينگش بيشتر بوده ولي باخته ميارتش تو سوپرايزينگ مچ. پس ريتنگ بيشتر يعني اينكه ما بايد ببري ! ولي گاهي اتفاق مي افته كه مي بازي. پس بنابراين بايد اسم اينو بد شانسي گذاشت فقط نه چيز ديگه. حيف كه آلتيد بازياي مساوي رو جز سوپرازينگ مچ حساب نمي كنه و گرنه بازي من و تو مي رفت صدر جدول.

حالا فهميدي ؟ اگه نفميدي بگو واست توضيح بدم بفهمي. اگه هم باز نفهميدي بازم واست بيشتر توضيح مي دم خيالي نيست ! :1:

dirtyworm
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۰۷
آره جيگر تو از اول نشستي و هي گل خوردي و سوم چهارم شدي و كاراي زير بنايي كردي. تيم ما از اول همين بوده ! اينا رو نگي جاي ديگه ها اين جا 4 نفر هستن كه هت تريك بلد باشن. اگه تو ورزشگاه ساختي، زماني كه من ورزشگاه ساختم هيچكي اندازه من ورزشگاه نداشت. اگه تو بازيكن خريدي، من در كنار تمرين فول ظرفيت دفاع، بيشتر از تو بازيكن خريدم ! مربيمم خيلي زودتر از تو عوض كردم. خلاصه اين همه نگو كاراي زير بنايي كه من و ايلون هميشه ازت جلوتر بوديم.

ضمنا عزيز من ! برو قوانين هت تريك رو بخون بعد بيا كل بنداز. اون كه ملاك نيست و شما با دنياي واقعي مقايسش مي كني ستاره هاي بازيكناي تيمه. مثل فصلاي پيش كه هميشه ستارت صدر جدول بود اما مي تركونديمت با 3 4 تا گل !! رتينگ يعني دقيقا عملكرد شما نسبت به حريف. سايت آلتيد بر چه اساس بازياي شگفت آور رو مشخص مي كنه به نظرت؟ ميبينه هر تيمي ريتينگش بيشتر بوده ولي باخته ميارتش تو سوپرايزينگ مچ. پس ريتنگ بيشتر يعني اينكه ما بايد ببري ! ولي گاهي اتفاق مي افته كه مي بازي. پس بنابراين بايد اسم اينو بد شانسي گذاشت فقط نه چيز ديگه. حيف كه آلتيد بازياي مساوي رو جز سوپرازينگ مچ حساب نمي كنه و گرنه بازي من و تو مي رفت صدر جدول.

حالا فهميدي ؟ اگه نفميدي بگو واست توضيح بدم بفهمي. اگه هم باز نفهميدي بازم واست بيشتر توضيح مي دم خيالي نيست ! :1:

تو تيمت از اول همين بوده اوه اوه خوبه من بودم و ديدم چي بودي جيييگر موقع هايي كه همش ميباختي رو يادت رفته ها تازه اگه تو جزو اون 4 نفر باشي كه بايد در هتريك رو تخته كنن
ورزشگاه تو از من هيچ وقت بزرگ تر نبوده اگه يادت باشه من موقعي كه 20000 بودم تو 19 بودي و من شدم 24 بازم تو 19 بودي و من شدم 36 و الن تو تازه يه كم زياد كرديش در ضمن من موقعي كه بازيكن تمرين ميدم مثل شما جار نميزنم كه آهاي مردم من فلان كارو كردم تو و الون فقط كارتون همينه واسه چي تاپيكمون شده اين همه صفحه چون شما از اول تا آخرش شررو ور نوشتين زياد خودتو گنده نگير برو ريتينگتو تو بوشهر و كي ايران نگاه كن و بعد ريتينگ منو بعد بيا حرف بزن :stinker:

Ali
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۱۸
چرا اینقدر عصبانی ؟

esmaeil
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۴۱
من میدونم:jesors:

چون تو بوشهر اكثرا هوا گرمه
اما الآن یه چند مدتی هست كه هوا خنك شده
ما هم عادت نداریم
همیشه باید گرمای خودمون رو نشون بدیم
و چون خونگرم هستیم و جایی تو این سرما واسه تخیله گرمامون پیدا نكردیم
مجبوریم گرمای خودمون رو بریزیم تو فروم:1::good:
كجا بهتر از فدراسیون خودمون:1:

dirtyworm
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۱۷:۳۰
آقا انصافا شماها قضاوت كنين حق با كيه بعد يه عمر سابقه تو هتريك اين جوجه ها برگشتن دارن اينجوري ميگن ميگن گربه دستش به گوشت نميرسه ميگه پيف پيف بو ميده الان حكايت ايناست نميتونن منو شكست بدن زورشون گرفته اينجوري ميگن بابا ما واسه خودمون كسي هستيم ساينت انجرزو بردم برتا مانا هم زوركي تونست منو ببره بعد اينا ميان اينجوري ميگن من الان تو ليگمون بدون باخت دارم اول ميشم واسه اينه اينا اينقدر حرس ميخورن نادري و الون رو اگه نگاه كني چقدر پست دادن !!!! واسه چي اينقدر زياد از بس شررو ور نوشتن بعد ميگن تاپيك دسته چهار گروه چهار از همه فعال تره معلومه با اين مسخره بازي بايد از همه فعال تر باشه حالا انصافا حق با كيه شما بگين ؟

paolo
يکشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۱۱
من نمی دونم حق با کیه ... ولی فک کنم محمد باید بیاد یه بار دیگه از کلاس اول دبستان شروع کنه ... آخه محمد خجالت نمی کشی اینقد غلط املائی داری؟ بابا ناسلامتی رشتت هم که ادبیات و علوم انسانیه :d ... برو یه کم رو املات کار کن :d

dirtyworm
يکشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۳۰
من نمی دونم حق با کیه ... ولی فک کنم محمد باید بیاد یه بار دیگه از کلاس اول دبستان شروع کنه ... آخه محمد خجالت نمی کشی اینقد غلط املائی داری؟ بابا ناسلامتی رشتت هم که ادبیات و علوم انسانیه :d ... برو یه کم رو املات کار کن :d

بابا من متنامو تند تند مينويسم هميشه حوصله ندارم يك ساعت پاش بشينم ببينم چي نوشتم حالا تو به بزرگي خودت ببخش تو هم اگه تند مينوشتي اينجوري ميشدي اسماعيل ميدونه من چه جوري مينويسم :jesors:

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۵۷
عزيزم هت تريك بازر بيتر نيست كه تو با سابقش باشي ! حرفاتو بجو بعد بگو. خوبه هت تريك سابقه عضويت تيما رو مي نوسيه و تو گروه سابقه تيم من از همه بيشتره.

ضمنا اگه پستاي ما زياد شده تو چرا زورت مي گيره. اگه من فعال ترين كاربر هت تريك ايرانم، يكي از محبو بترين ها هم هستم. نكنه خيال مي كني اين تشكرها رو هم همش ايلون پاي ارسالاي من زده ! روابط عمومي خوبي داريم. سواد نوشتنم داريم. مي نويسيم جماعتم كلي حال مي كنن ! حالا تو زورت نگيره.
:1:
ضمنا نمي دونم بر چه اساس تو خودتو گذاشتي بهترين تيم. از نظر رتبه تو جدول غير از اين فصل من هميشه از تو بالاتر بودم. ضمنا درمورد ورزشگاهم اشتباه مي كني. اولين كسي كه ورزشگاهو ساخت و 15 هزار نفري كرد من بودم. بعد شما ياد گرفتيد كه ورزشگاهو هم مي شه بزرگ كرد !!:1:

ضمنا يه زحمت بكش برو آلتيد ببين كي الان بهترين تيم كل تيماي دسته چهاره تو اين فصل. مسلما كانگروها اوله و بنده دوم. آقا من مگه چي گفتم ؟ من گفتم بازي اين هفته حقت نبود مساوي بگيري ! حالا برو خودتو بكش ! و هي بحثو عوض كن !!:jesors:

در پايان مي بينم كه بد جوري جوش اوردي و بزرگت كوچيكترم كه حاليت نيست ! مي ترسم بازم سر به سرت بذارم. سكته كني بيفتي دستمون. پس باهات بحث نمي كنم كوچولو. حالا با تيم زاغارتت مي ري دسته 3 چپ و راستت مي كنن كلي روت مي خنديم با حاجي !:stinker:

Sharp-Shark
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۰۰:۳۳
بسه بابا!

کوتاه بیاین جفتتون...

esmaeil
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۰۱:۲۴
ایوالله حالا بگیرین بوشهریا رو جلو جمع ضایع كنین
بابا یه كم كمتر بهم بتوپین
بیخیال
اصلا من بهترین تیم بوشهریم حرفیه
چه گیری دادین شما ها دیگه
اه

dirtyworm
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۴۸
عزيزم هت تريك بازر بيتر نيست كه تو با سابقش باشي ! حرفاتو بجو بعد بگو. خوبه هت تريك سابقه عضويت تيما رو مي نوسيه و تو گروه سابقه تيم من از همه بيشتره.

ضمنا اگه پستاي ما زياد شده تو چرا زورت مي گيره. اگه من فعال ترين كاربر هت تريك ايرانم، يكي از محبو بترين ها هم هستم. نكنه خيال مي كني اين تشكرها رو هم همش ايلون پاي ارسالاي من زده ! روابط عمومي خوبي داريم. سواد نوشتنم داريم. مي نويسيم جماعتم كلي حال مي كنن ! حالا تو زورت نگيره.
ضمنا نمي دونم بر چه اساس تو خودتو گذاشتي بهترين تيم. از نظر رتبه تو جدول غير از اين فصل من هميشه از تو بالاتر بودم. ضمنا درمورد ورزشگاهم اشتباه مي كني. اولين كسي كه ورزشگاهو ساخت و 15 هزار نفري كرد من بودم. بعد شما ياد گرفتيد كه ورزشگاهو هم مي شه بزرگ كرد !!:1:

ضمنا يه زحمت بكش برو آلتيد ببين كي الان بهترين تيم كل تيماي دسته چهاره تو اين فصل. مسلما كانگروها اوله و بنده دوم. آقا من مگه چي گفتم ؟ من گفتم بازي اين هفته حقت نبود مساوي بگيري ! حالا برو خودتو بكش ! و هي بحثو عوض كن !!:jesors:

در پايان مي بينم كه بد جوري جوش اوردي و بزرگت كوچيكترم كه حاليت نيست ! مي ترسم بازم سر به سرت بذارم. سكته كني بيفتي دستمون. پس باهات بحث نمي كنم كوچولو. حالا با تيم زاغارتت مي ري دسته 3 چپ و راستت مي كنن كلي روت مي خنديم با حاجي !:stinker:

خيلي روت زياده فكر كنم من وقتي تيم گرفتم تو و الون 5 روز بعد من تيماتون تازه اومد روي كار جماعت همه برين ببينين كي راست ميگه خيلي آدم ضايعي هستي حداقل يه چيزي بگو كه بعدا 3 نشه جييييگر
ورزشگاه هم كه ميگي اول تو شدي 15 هزار من شاهد زياد دارم دو تا تيم هست كه حرفمو تاييد كنن بيانكو يعني ماني كه از هممون با سابقه تره و استقلال بوشهر كه اونم شاهد بود حالا تو اگه دلت ميخواد فكر كن كه تو زود تر بزرگ كردي اشكال نداره كاري نميكنم دل بچه بشكنه:crazy:
بهترين تيم نيستم نه تيمه از من بهتر زياده و من همچين حرفي نزدم تويي كه هي ميگي من بهترين تيمم هم فصل قبل هم اين فصل اگه به ريتينگ كه فصل قبل هي خودت تو تاپيك مينوشتي يووه بوشهر مثل رئال ميمونه اگه به بازيه و نتيجه كه الان من از همتون نتيجه هام بهتره پس يا فصلاي قبل من از تو قويتر بودم كه بودم و توش شكي نيست و يا اين فصل قوي ترم كه بازم توش شكي نيست
پستاتم گفتم چرا زياد شده از بس بانمكي زياد شده :uglylolmk4:
منم همينو گفتم تو هي ميگي تو كل دسته 4 من اولم من نگفتم اگه يادت باشه گفتم يه تيم ممكنه بدون ريتينگ نتيجه بگيره ...... يادت اومد :good:
منم ريتينگم تو اون بازي از تو كمتر بود ولي تو زمينت داشتم ميبردمت كه تو مساويش كردي و اين نتيجه خوب تركيب چيدن من هست كه با نبود بازيكن خوبم تونستم اين نتيجه رو بگيرم نه شانس تو و عشق هتريك اگه اينجوريه چرا جيپسي وينينگ رو برد چون بهتر تركيب چيده بود حالا برو آب نبات چوبيتو بزار دهنت كوچولو

dirtyworm
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۱:۵۰
ایوالله حالا بگیرین بوشهریا رو جلو جمع ضایع كنین
بابا یه كم كمتر بهم بتوپین
بیخیال
اصلا من بهترین تیم بوشهریم حرفیه
چه گیری دادین شما ها دیگه
اه
اسماعيل جان بايد جواب بعضي چيزارو داد تا بعضيا فكر نكنن كه .....
فهميدي چي شد كه ؟

paolo
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۳:۰۸
خو صِلِوات ...

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۰۵
ببين عزيزم من باهات بحث مي كنم و همه اينا شوخيه. ولي تو مدام داري توهين مي كني.

فقط رف آخرمو بزنم و برم فصل قبل بهترين تيم نبودي چون فقط ريتينگت تو حمله خوب بود و تو ميانه هم با هم برابر بديم. من با كمي دقت تو تركيب چيدن مي تونستم ببرمت و مي بردمت. اول اين فصلم همين طور بود ولي من تركيب 4-5-1 اشتباه من بود كه باعث شد موقعيتام كمتر گل بشه. و اين تنها باخت من تو ان فصل بود. اما بازي برگش. تو خط دفاع ازت سر بودم. و تو ميانه هم كه ركورد كل تاريخ گروه چهار رو زدم. فقط يه درجه حملت بيشتر شد كه اونم با توجه به برتري كه من تو خط مياني داشتم، بايد موقعيتاي بيشتري به دست مي آوردم و گل بيشتري مي زدم. اما عزيزم هت تريك شطرنج نيست. هت تريك نصفش مديريتيه و نصف ديگش شانس. اگه اينو قبول نداري يعني نه از برنامه نويسي چيزيي دوني. نه از هوش مصنوعي چيزي مي دوني، نه هت تريكو مي شناسي كه چطور نتيجه ها رو مي سازه.

جيپسي وينينگ رو برد چون وينينگ رو خط حملش داره كار مي كنه و هنوز به حد مطلوب نرسيده و اين بازي رو هم پيك رفته بود. با اين حال اين بازي جزو سوپرايزينگ مچ هست.

ديگه هم باهات بحث نمي كنم. چون واقعا داري بي ظرفيت مي شي. بزرگتر كوچيكترم اصلا حاليت نيست.

esmaeil
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۲۵
خو صِلِوات ...

سعید كار از صلوات گذشته:sick:
باید نذر كنیم كه این دو تا با هم آشتی كنن:good:
همه بیان خونه شما واسه یه آش رشته دیگه

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۳۰
سعید كار از صلوات گذشته:sick:
باید نذر كنیم كه این دو تا با هم آشتی كنن:good:
همه بیان خونه شما واسه یه آش رشته دیگه

من از اولم بحثم با اين آقا پسر شوخي بود. ولي بد جوري جوش آورده. :1:

خوب حالا گريه نكن رفتم نگاه كردم ! تو 7 روز زودتر من تيمتو گرفتي. بابا پيشكسوت !! :stinker:

esmaeil
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۴۷
خوب مثل هفته های گذشته بریم بر سر نتایج تیم های بوشهری

مثل همیشه از دسته 3 شروع می كنم

دسته3:

اجلووار 0-4 استقلال بوشهر
استقلال : فالكوس(2) - هالچی - مالكوچ

سیاوش یووه 0-4 یوونتوس آی آر
یوونتوس آی آر : هوساك - زیزیچ - گروم واردس - سروشی

دسته 4 :

فرزپویا 10-0 سمنان اف سی
فرزپویا : راكیم(3) - سزارسوتو(5) - فرانكلین - میلژیك

یووه بوشهر 9-0 بورتونال
یووه : نیسگرن(3) - پنجك - تیر - هاگین - آیكاچ - گاتیفردی(2)

بیانكو وینونرو 1-0 رد استار
بیانكووینونرو : موهری

منچستر بوشهر 1-8 تهران ای سی
منچستر : قره خانلو
تهران ای سی : یاراسیك - احمدزاده(5) - ایسینسوف - ارویی

فرزا مالدینی 0-2 قزوین یونایتد
قزوین یونایتد : بهاران - ایمان فر

آث میلان بوشهر 0-2 گرگان مجیكس
گرگان مجیكس : رضوی - دماوندی

جیپسی من 1-2 نادری امامزاده
جیپسی من : تورانی
نادری : هاكانسون - ملهالت

شیراز متال 6-1 لاو من یو تی دی
شیراز متال : سنوهاردسكی(3) - والدلیسو(2) - گوئینت
من لاو یو تی دی : قزوینی

تویسركان یونایتد 0-6 یووك
یووك : لاندریشینا(2) - ابوطالبی - تیموریان - عطار - هایكیلا

نوژن ساری 1-1 دانشگاه آزاد بوشهر
نوژن : بهارمست
دانشگاه آزاد : دوراندیش

pedram432
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۵۰
آدم باشين كمتر بحث كنين وگرنه متل سپاهان ازتون امتياز كم ميكنم

esmaeil
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۰۷
خوب بریم یه بحث كارشناسی رو بازی ها:stinker:

از دسته 3 شروع كنم
استقلال بوشهر با این نتیجه كه دیروز بدست آورد مقام سومی خودش رو تو گروهش تثبیت كرد. بالاترین مقامی كه استقلال می تونه بدست بیاره همین مقام سومی هست چون با تیم های بالا و پایینش فاصله امتیازی داره.
سیاوش یووه هم كه از فصل بعد در دسته چهار خدمتشون می رسیم.
برسیم به دسته 4 كه ترافیك تیم های بوشهری تو اون بسیار زیاده:1:
خوب فرزپویا كه قربونش برم با 39 امتیاز كامل از 13 بازی به لیگ 3 صعود كرد كه فكر كنم فصل بعد به همین صورت كه صعود كرد فصل بعد سقوط كنه.:sick:
یووه هم كه صعودش قطعی شد. نادری هم باید فصل بعد در همین گروه سخته خودش با حریفانش سر و كله بزنه:img-tomato:
بیانكو وینو نرو هم مثل استقلال بوشهر با نیجه دیروزش مقام سومی خودش رو مسجل كرد. تیم مانی با توجه به جدول گروهش از این رتبه تكون نمی خوره.
منچستر بوشهر ، فرزا مالدینی و آث میلان بوشهر هم كه دارن خودشون رو آماده می كنن تا فصل بعد هم در لیگ دسته 4 با حریفانشون رقابت كنن. چون این تو این هفته های آخر خوب دارن می بازن. خودم كه محشر دارم می بازم از تیم ته جدولی 8تا خوردم:img-tomato:
یووك هنوز شانس صعود داره:good:چون بازی آخرش با تیم صدرنشین گروهشون هست.كه با توجه به تفاضلشون فكر نكنم یووك صعود كنه.شاید هم اصلا قصد صعود نداشته باشه:sick:
من لاو یو تی دی و دانشگاه آزاد هم طبق معمول حرفی برای گفتن نداشتن و همه چیز رو گذاشتن واسه فصول آینده.:1:

pedram432
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۱۵
اسي جان يه نفر رو يادت ميره كه بگي! ماني از قديميهاي بوشهر
راستي يه بازيكن جديد خريدم وردكلاس با تجربه اكسلنت

esmaeil
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۱۹
اوه اوه الآن میرم نتیجه مانی رو هم می زنم
اصلا مانی رو یادم رفته بود
می دیدم كه یكی از تیم ها نیست اما نمی دونستم كدومش
دمت گرم كه گفتی
بازیكنه هم ان شالله واست خوب كار كنه

dirtyworm
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۴۶
آقاي فرزان خان اول خودت شروع كردي گردن من ننداز تو هي گفتي فلان جا از اين بهترم و هي ادامه دادي و من هم بهت ثابت كردم كه داري اشتباه ميكني حالا هر جور راحتي وگر نه من از هيچي لجم نگرفته چون تيمم داره بهترين بازياشو ميكنه و دسته 3 هم كه دارم ميرم اميدوارم تو هم بتوني فصل بعد اول بشي تا بتوني بياي دسته 3 من به وينينگ هم فصل قبل خيلي گفتم برو دسته 3 گوش نكرد الان اگه اونجا بود براي خودش خيلي بهتر بود و پيشرفت بهتري داشت

Sharp-Shark
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۳۶
خوب مثل هفته های گذشته بریم بر سر نتایج تیم های بوشهری

تویسركان یونایتد 1-6 یووك

اعتراااااااااااض!

من 6-0 بردم! فعلا تنها افتخاری که تو هتریک دارم اینه که تو 4تا بازی 15 گل زدم و هیچ گلی نخوردم!
اما فکر کنم بازی بعد اوضاع اینجوری نمی مونه...

esmaeil
سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۶, ۰۷:۵۴
اعتراااااااااااض!

من 6-0 بردم! فعلا تنها افتخاری که تو هتریک دارم اینه که تو 4تا بازی 15 گل زدم و هیچ گلی نخوردم!
اما فکر کنم بازی بعد اوضاع اینجوری نمی مونه...

آقا شرمنده الآن میرم درستش می كنم:wink:
خوب كار عجله عجله همین میشه دیگه:jesors:

Sharp-Shark
سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۲۷
آقا شرمنده الآن میرم درستش می كنم:wink:
خوب كار عجله عجله همین میشه دیگه:jesors:

نههههههههههههههه!
من واسه تنویر افکار عمومی گفتم! نه شرمندگی شما....
تو کارت ایول داره...:thumbup:

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۹:۵۰
آقاي فرزان خان اول خودت شروع كردي گردن من ننداز تو هي گفتي فلان جا از اين بهترم و هي ادامه دادي و من هم بهت ثابت كردم كه داري اشتباه ميكني حالا هر جور راحتي وگر نه من از هيچي لجم نگرفته چون تيمم داره بهترين بازياشو ميكنه و دسته 3 هم كه دارم ميرم اميدوارم تو هم بتوني فصل بعد اول بشي تا بتوني بياي دسته 3 من به وينينگ هم فصل قبل خيلي گفتم برو دسته 3 گوش نكرد الان اگه اونجا بود براي خودش خيلي بهتر بود و پيشرفت بهتري داشت

باشه آتش بس اعلام مي كنيم.
ولي وردفوتبال كه صعود كرد يه بازي دوستانه خداحافظي باهاش گذاشتم. پايه هستي هفته ديگه بازي دوستانه بذاريم؟:1:

dirtyworm
سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۱۱
باشه آتش بس اعلام مي كنيم.
ولي وردفوتبال كه صعود كرد يه بازي دوستانه خداحافظي باهاش گذاشتم. پايه هستي هفته ديگه بازي دوستانه بذاريم؟:1:

بازي دوستانه پايه هستم ولي من بازيهاي دوستانه ام رو تركيب كاملا دوم به قول خودمون گفتني چول بازي ميدم تازه 8 نفره هم بازي ميكنم حالا اگه مايلي با اين تركيب باهات بازي ميكنم :jesors:

Sharp-Shark
سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۲۵
بازي دوستانه پايه هستم ولي من بازيهاي دوستانه ام رو تركيب كاملا دوم به قول خودمون گفتني چول بازي ميدم تازه 8 نفره هم بازي ميكنم حالا اگه مايلي با اين تركيب باهات بازي ميكنم :jesors:

به نظر میاد داری از زیر دوئل شرافتمندانه ای که فرزان پیشنهاد داده شونه خالی می کنی!!

البته این روش واسه زمان دعوا خوب بود...
آلان که همه چیز تموم شد، بی خیال بازی بشید بهتره... باز دیدی یهو مساوی شد!!

dirtyworm
سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۵۷
به نظر میاد داری از زیر دوئل شرافتمندانه ای که فرزان پیشنهاد داده شونه خالی می کنی!!

البته این روش واسه زمان دعوا خوب بود...
آلان که همه چیز تموم شد، بی خیال بازی بشید بهتره... باز دیدی یهو مساوی شد!!

نه به جون خودم همه بازياي دوستانمو اينجوري بازي ميكنم

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۲۷
نه به جون خودم همه بازياي دوستانمو اينجوري بازي ميكنم

منم تيم دوم مي فرستم تو زمين. ولي تيم دومم كامله. تو چطوري قهرمان جام يوونتوسيا شدي پس؟ اگه تركيب 11 نفره بچيني پايم. وگرنه باز مي رم تيماي دسته برتر خارجي رو دعوت مي كنم ! :1:

dirtyworm
چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۵۸
منم تيم دوم مي فرستم تو زمين. ولي تيم دومم كامله. تو چطوري قهرمان جام يوونتوسيا شدي پس؟ اگه تركيب 11 نفره بچيني پايم. وگرنه باز مي رم تيماي دسته برتر خارجي رو دعوت مي كنم ! :1:

جام يوونتوسيا فرق داره :apophys: چون من دارم تمرين دروازه بان ميدم براي همين تعداد بازيكنام كمه و احتياجي هم ندارم به بازيكن بيشتر حالا اگه ميخواي با تركيب دوم ميام ولي بعضي از پستا رو كه كم ميارم اصلي ميزارم تركيب دومم هم همه ايناديكوايت و ويك و پسيبل هست حالا اگه مايلي بازي ميكنيم

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۰۶
جام يوونتوسيا فرق داره :apophys: چون من دارم تمرين دروازه بان ميدم براي همين تعداد بازيكنام كمه و احتياجي هم ندارم به بازيكن بيشتر حالا اگه ميخواي با تركيب دوم ميام ولي بعضي از پستا رو كه كم ميارم اصلي ميزارم تركيب دومم هم همه ايناديكوايت و ويك و پسيبل هست حالا اگه مايلي بازي ميكنيم

باشه تركيب كامل بچين. منم تيم دوممو مي فرستم جهت آمادگي هرچه بيشتر براي جام خليج فارس فصل آينده !‌:1: پنج شنبه چلنجت مي كنم.:good:

Sharp-Shark
چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۶, ۲۰:۴۱
مبارکه!

بلاخره این 2تا جوون هم به هم رسیدن....

esmaeil
پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۶, ۰۱:۱۵
خبری نبود كه
یه خورده همشهری ها به خاطر گرمی و سردی هوا قاط زده بودن حالا باهم خوب شدن

pedram432
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۴۴
خيلي وقته خبري نيست كجائين بچه ها؟!

paolo
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۰۸
من اینجام ... این فصل بوشهر خوب قهرمان تحویل هتریک داد :d ... سه - چهارتا تیم قهرمان داشتیم :d

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۸۶, ۲۲:۰۲
من اینجام ... این فصل بوشهر خوب قهرمان تحویل هتریک داد :d ... سه - چهارتا تیم قهرمان داشتیم :d

نايب قهرمان هم همينطور ! :1:

paolo
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۸۶, ۲۳:۴۹
و نایب قهرمان که میشه قهرمان فصل آینده لیگ مرگبار دسته4 گروه 4 :d ... این حاج ایلون که ما رو راه نداد اونجا ، وگر نه قهرمان دو فصل دیگه هم یه بوشهری میشد :d

esmaeil
جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۱۲
خيلي وقته خبري نيست كجائين بچه ها؟!

پدرام ما بودیم
اما مثل این كه سایت خراب شده بود چون اصلا بالا نمیومد:img-tomato:

dirtyworm
جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۱۱
منم كه بودم ديگه

esmaeil
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۴:۴۹
خوب مثل این كه یه چیزی یادم رفته بود. اونم نتایج بود خوب تا بازی های این هفته شروع نشده نتایج رو بذارم.
خوب تیم های بوشهری دارن بیشتر میشن. یكی شاهین پارس هست. و یكی دیگه هم (بی52) خوب برم سر اصل مطلب.

گروه 3 :

استقلال بوشهر 1-0 ای.سی. داناعمران
استقلال : لارسن

فریاد سرخ 4-0 شاهین پارس
فریاد سرخ : خسروی(2) - اسدی - روشن

تهران بارسا 8-1 سیاوش یووه
تهران بارسا : اكنستاد - دیدا(2) - اندرسن - اشراقی(3) - ایلانس
سیاوش یووه : ایكسان

گروه 4 :

فارس یونایتد 1-6 فرزپویا
فارس یونایتد : گورسل
فرزپویا: سزارسوتو(2) - راكیم - پاولسون - فرانكلین - التان

تنسون 3-3 یووه بوشهر
تنسون : كاوالكوسكی - اوگوژان - پرالیا
یووه: هوگین(2) - نیسگرن

قزوین 0-6 منچستر بوشهر
منچستر : مویلینیو - رابینستین - وراك - كوئیرش - رجایی - فیفنپرینز

ارتش سرخ 0-8 فرزا مالدینی
فرزامالدینی : برلیناس - بوخان - وینبلوم(3) - عبدالهی(2) - فاگربورگ

آذربایجان غربی 0-2 آ.ث میلان بوشهر
میلان : چاووشی - اژدری

آبادان سیتی 0-6 بیانكووینو نرو
بیانكووینونرو : هرن - بهزادی(2) - سیناگا - موهری(2)

نادری امامزاده 4-1 وینینگ الون
نادری : كیانیان - ماسكاسو - ملهالت - كادیوید
الون : مورتیمر

تالار پشت 1-5 بی52(b 52)
تالارپشت : گرامی
بی52: اصغری - احمدی(2) - تیزپا - حداد

لاو من یو تی دی 3-0 سپاهان
لاو من یو تی دی : آقایی - حامدی - مبعلی

یووك 5-2 جوانان اف.سی
یووك : ابوطالبی - یگانه(2) - حسنی - عطار
جوانان : جامنیگ - ماراسی

دانشگاه آزاد بوشهر 4-0 رئال مادرید666

Sharp-Shark
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۵۶
نايب قهرمان هم همينطور ! :1:

منم نایب قهرمان شدم!

اما آقامون گفته حالا حالا ها قهرمان نشیم...

pedram432
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۵:۵۹
خيلي خوبه كم كم داريم تمام هتريك رو ميگيريم خوشبختانه اين فصل خيلي از بچه ها به دسته بالاتر صعود كردن تا در ذسته 3هم شاهد حضور چند بوشهري باشيم
با اينكه مقام سوميم قطعي شده بود ولي بازيم با تيم داناعمران از حساسيت زيادي برام برخوردار بود تاحالا 5بار با هم بازي كرده بوديم و من هيچ وقت پيوز نشده بودم ولي اينبار بازيكن جديدم كه اولين بازيش بود نشون داد كه يه بازيكن سطح بالاست و اين پيروزي رو در خونه برام به ارمغان اورد تا من با 30امتياز و يك امتياز كمتر از داناعمران در جايگاه سوم قرار بگيرم
راستي بچه ها بياين يه اماري از تيممون رو در اينجا در اختيار هم قرار بديم مثل:
اندازه ورزشگاه.بيشترين رنكينگ و....

pedram432
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۲۲
خوب دوستان بياين براي آشنايي بهتر با هم به سوالات زير جواب بديم:
نام:
نام خانوادگي:
ميزان تحصيلات:
وضعيت تاهل:
شغل:
نحوه آشنايي با هتتريك:

pedram432
شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۶, ۱۶:۲۶
نام: پدرام
نام خانوادگي: آرياني
محل سكونت:بوشهر-مدرس
ميزان تحصيلات:دانشجو ترم آخر اقتصاد و بازرگاني
وضعيت تاهل: متاهل
شغل: آزاد-دانشجو
نحوه آشنايي با هتتريك: از طريق ماني

Sharp-Shark
پنجشنبه ۲ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۳۳
هوا که طوفان خاک شده!

اینجا رو هم بدجوری خاک گرفته...

paolo
شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۸:۵۳
ببین یه هفته نبودم اینجا شد مثل این غارهای عصر حجر ... یالا بیاین پست بدین بینم ...

نام: پائولو (سعید)
نام خانوادگي: مالدینی (فیروزه)
محل سكونت: بوشهر - کوچه حاج نجف
ميزان تحصيلات: در حال خوشگذرونی توی دبیرستان شریعتی (سوم)
وضعيت تاهل: دو عدد زن عقدی و یک صیغه ای ب ههمراه 7-8 تا بچه :
شغل: علاف
نحوه آشنايي با هتتريك: یادم نمیاد .. فقط یادمه اومدم عضو شدم ...

راستی 4 اسفنده ... تولدم مبارك ...

misagh
شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۴۹
اولا تولدت مبارك

دوما یكی از دوستای منم امروز تولدشه

Sharp-Shark
شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۶, ۲۲:۲۱
ببین یه هفته نبودم اینجا شد مثل این غارهای عصر حجر ...

راستی 4 اسفنده ... تولدم مبارك ...

از اون حرف ها بودا !! فكر كنم شلوغ ترین جای عصر حجر غار بود!

تولدت مبارك فیروزه جون... :jesors:

Sharp-Shark
شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۶, ۲۲:۲۵
خوب دوستان بياين براي آشنايي بهتر با هم به سوالات زير جواب بديم:
نام:
نام خانوادگي:
ميزان تحصيلات:
وضعيت تاهل:
شغل:
نحوه آشنايي با هتتريك:

من همه چیز رو اینجا نوشتم....
[Only Registered And Activated Users Can See Links]

Sharp-Shark
شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۶, ۲۲:۲۹
دوما یكی از دوستای منم امروز تولدشه

با اجازه، از دور میبوسمش میثاق جان!! تولدش مبارک!

(یه ریسک کردیم، اینطور که به نظر میرسه طرف دختره... آخه آدم که تولد دوست پسرشو حفظ نمیکنه :apophys: اگه پسر باشه هم خیالی نیست... زندگی خیلی از جاهای جالبش ریسکه!)

Sharp-Shark
شنبه ۴ اسفند ۱۳۸۶, ۲۳:۴۷
Post ro ba irancell dadam!
Alan kenare daryam!!
Mibinid!!?

dirtyworm
يکشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۰۸
نام: محمد
نام خانوادگي: آرياني
محل سكونت: خيابان مدرس
ميزان تحصيلات: بچه مدرسه اي (پيش دانشگاهي البته سالي يه بار ميرم مدرسه :crazy: )
وضعيت تاهل: ... :angel:
شغل: دانش آموز كنكور دارم به بابامم كمك ميكنم :3:
نحوه آشنايي با هتتريك: از طريق ماني دوست خوب منو پدرام :heart:

paolo
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۶, ۱۴:۰۳
دوستان چاکرم ... مرصی از تبریکات ...

Sharp-Shark
پنجشنبه ۹ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۲۵
نظرتون چیه یه میتینگ بوشهری ها بذاریم؟! شما که احتمالا اکثر اوقات همدیگه رو میت میکنین!! اما حداقل خودم دوست دارم بقیه بروبکس رو ببینم...

چه طوره؟!

paolo
جمعه ۱۰ اسفند ۱۳۸۶, ۱۹:۰۰
به عنوان علاف ترين فرد هتريك در بوشهر حرفت كاملا تأييد ميشه ... هر وقت بگين من هستم ...
اكثر دوستان رو ديديم... مشتاق ديدار برادر فرزان و برادر احسان (احسان ديگه؟) هستيم ...
وسيله احياب و ذهاب هم محياست (ماشين اسماعيل)

esmaeil
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۱۵:۲۶
به عنوان علاف ترين فرد هتريك در بوشهر حرفت كاملا تأييد ميشه ... هر وقت بگين من هستم ...
اكثر دوستان رو ديديم... مشتاق ديدار برادر فرزان و برادر احسان (احسان ديگه؟) هستيم ...
وسيله احياب و ذهاب هم محياست (ماشين اسماعيل)

آقا من حرفی ندارم
سعید لطف كن یه 20لیتری بنزین بار با كمال میل
هرجا بخواین میریم
البته اگه مثل اون دفعه الگانس بیاد بهمون گیر بده:jesors:كه اگه گیر داد این دفعه می برنمون زندان:1:

paolo
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۸۶, ۱۷:۳۴
آقا من حرفی ندارم
سعید لطف كن یه 20لیتری بنزین بار با كمال میل
هرجا بخواین میریم
البته اگه مثل اون دفعه الگانس بیاد بهمون گیر بده:jesors:كه اگه گیر داد این دفعه می برنمون زندان:1:

بیا ... حواله میارم برات لیتری 200 :jesors: ... ولی میدونم تو معرفت این كارا رو نداری ...

esmaeil
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۶, ۱۴:۵۹
خوب این فصل هم شروع شد.
مستقیم بریم سر نتایج
یه توضیح بدم كه یا110 هم به جمع بوشهریا اضافه شد كه الآن تو گروه یووه بوشهره.(كسی یادم رفت ببهم گه تا اضافه كنم)
طبق معمول از دسته شروع می كنیم.

دسته 3 :

یا 110 0-4 یووه بوشهر
یووه : آیكاچ - هوگین(2) - گاتیفردی

استقلال بوشهر 4-1 سوسولا
استقلال : لارسن(2) - میچلین - احمدی
سوسولا : تورپ

فرزپویا 4-2 رد دویلززز
فرزپویا: بانكی - فرانكلین(3)
رد دویلززز : شجاعی - رزاقی

دسته 4 :
استوزی 0-9 اف سی نادری
نادری : كیانیان(2) - زندبرگن(4) - ملهالت - امیلیو گومز - بیگی

فرزا مالدینی 8-0 همدان یونایتد
فرزا مالدینی : عبدالهی(2) - آرانگورن - وینبلوم(2) - برلینوس - روشن - ریبورگ

منچستر بوشهر 5-1 گلستان
منچستر : كاس - رجایی - كوئیرش(2) - چژاك
گلستان : تورانی

لاو من یو تی دی 5-0 سپاهان یونایتد
لاو من یو تی دی : برزگر(2) - آقایی(3)

سیاوش یووه 4-1 یزد یونایتد
سیاوش یووه : طالبی(2) - ایكسان - براكن
یزد : مهفر

بیانكو وینو نرو 2-1 ماكسیمیت
بیانكو وینو نرو : كارادناس - لائنزلیگر
ماكسیمیت : آونز

بی 52 4-0 گارپوز یونایتد اف سی
بی 52 : اصغری - علوی - همتی - پورتو

زر زر لاورز 1-1 دانشگاه آزاد بوشهر
زر زر : كایندر
دانشگاه آزاد : شرفی

شاهین پارس 1-0 كرج
شاهین : علیزاده

دی سی اس اس یونایتد 2-2 یووك
اس اس یونایتد : حیدری - جلالی
یووك : پرس - گئورگی

paolo
جمعه ۱۷ اسفند ۱۳۸۶, ۰۳:۰۴
آقا هفته ی آینده پنجشنبه واسه میتینگ خوبه؟ اگه هم پنجشنبه عصر كلاس دارین میزایرم جمعه عصر ...
نظراتتون رو بگین ..

pedram432
جمعه ۱۷ اسفند ۱۳۸۶, ۱۴:۰۱
يه نكته جالب دوستان حتما برين در قسمن رجيون هتريك يه نگاهي بندازين با افتخار اعلام ميكنم كه استان بوشهر در كل استانهاي ايران از نظر تعداد كاربران در رتبه سوم قرار داره
تهرلن با 324 كاربر در رتبه اول .خراسان با 124 كاربر دوم و بوشهر 112 كاربر در رتبه سوم قرار داره
البته تعدادي از اين كاربرها بات هستن كه بدون شك در تمام استانها همينطوره

esmaeil
جمعه ۱۷ اسفند ۱۳۸۶, ۱۸:۱۵
آقا من با زمان میتینگ مشكلی ندارم فقط عصر باشه
كه صبح باید برم سر كار

dirtyworm
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۵۱
واااي نميدوني چي شد تيمم امروز تركوند ركوردم به 45.5 ستاره رسيد اين در صورتي كه اكثر بازيكنام فرم و استامينشون پايين و يكي از هافبكاي اصليمم نداشتم تازه موتزم نرفته بودم كه ريتم بره بالا نميدونم چي شد كه اينجوري شد دارم شاخ در ميارم

paolo
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۶, ۱۰:۲۷
آقا بیخیال ریتینگ ... بریم تو كار میتینگ !!! (شاعرم بودم و خبر نداشتما :دی)

اولین میتینگ هتریكی بوشهر

جمعه عصر ساعت 6:30
خیابان ساحلی - پیش ایمانو قیلونی :apophys:

اگه همه چیزش درسته بگین تا به همه اچ-تی میل بزنم و اعلام رسمی كنم ...

Sharp-Shark
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۶, ۱۱:۳۹
دمتون گرم دیگه! اینقدر طولش دادید که من رفتنی شدم! من 3شنبه، نهایتا 4شنبه، میرم شیراز! دیگه خداحافظ تا بعد از عید...

شما باز برید همدیگرو ببینید.!. وقتی برگشتم یه میتینگ بذارید واسه من :d

dirtyworm
دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۶, ۱۳:۰۳
ما كه هممون همديگرو ميبينيم فقط جناب آقاي اوراكل رو نديديم اشالا برگشتي يه ميتينگ ميزاريم

pedram432
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۶, ۰۰:۱۱
البته ما همرو ميبينيم به جز آقا اسماعيل كه هم محلمونه جديدا هم شدن مربي تيم ب نونهالان مسجد ما :crazy: :lol:
بعضي ها هم كه از وقتي مدير شدن كلاسشون رفته بالا اصلا هيچي نمينويسن اينجا :1:

Sir Farzan Lytton
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۸۶, ۰۱:۰۳
بعضي ها هم كه از وقتي مدير شدن كلاسشون رفته بالا اصلا هيچي نمينويسن اينجا :1:

من نمي نويسم ولي هميشه اينجا سر مي زنم. در خدمتيم ! :wink:

esmaeil
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۶, ۲۳:۰۴
البته ما همرو ميبينيم به جز آقا اسماعيل كه هم محلمونه جديدا هم شدن مربي تيم ب نونهالان مسجد ما :crazy: :lol:
اول این كه مربی تیم نوجوانان نه تیم ب كلا:1:
ضمنا بهت گفتم كه همش سركار بودم داشتیم حساب های آخر سال رو می بستیم
این پالایشگاه ها هم تعطیل بودن همشون 2روز اضطراری روغن دادن كه بگن ما به فكر مردم هستیم
راستی كسی راهی رو بلده كه بشه همه تیم های بوشهر رو دید؟
یا كلا
همه تیم های یه منطقه رو؟

esmaeil
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۶, ۱۴:۰۸
آقا این چه وضعشه
من قبول ندارم
تیم های بات گروه من همه تو یه روز صاحبدار شدن
آخه چه وضعشه
خوبه ها اما بده
نگاه چی گفتم
تو روحیه م خیلی تاثیر داشته
لااقلش خوبه كه دیگه خودم تنها نیستم
...
چقدر هذیون دارم میگم
بیخیال

Sir Farzan Lytton
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۶, ۲۱:۴۶
آقا این چه وضعشه
من قبول ندارم
تیم های بات گروه من همه تو یه روز صاحبدار دن
آخه چه وضعشه
خوبه ها اما بده
نگاه چی گفتم
تو روحیه م خیلی تاثیر داشته
لااقلش خوبه كه دیگه خودم تنها نیستم
...
چقدر هذیون دارم میگم
بیخیال

خوردن خوابيدن به پايان رسيد ! :1:يه خورده تلاش كن حالا ! :apophys:

خوبه جاي ما نيستي افتاديم تو خفن ترين گروه دسته چهار تيمم داره مي رسه به دسته 2 هنوز صعودم تو اما و اگره !

esmaeil
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۶, ۲۳:۱۵
خوردن خوابيدن به پايان رسيد ! :1:يه خورده تلاش كن حالا ! :apophys:

خوبه جاي ما نيستي افتاديم تو خفن ترين گروه دسته چهار تيمم داره مي رسه به دسته 2 هنوز صعودم تو اما و اگره !
فرزان جون ما عادت كرده بودیم
حالا چطوری تو یه روز خودم رو با شرایط وفق بدم:sick:
چشم حالا یه كاریش می كنم
ایشالله تیم های گروه سعید هم هرچه زودتر به صاحبانشون تحویل داده بشن.:good:
مردم از حسودی:jesors:

paolo
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۶, ۲۰:۱۱
فرزان جون ما عادت كرده بودیم
حالا چطوری تو یه روز خودم رو با شرایط وفق بدم:sick:
چشم حالا یه كاریش می كنم
ایشالله تیم های گروه سعید هم هرچه زودتر به صاحبانشون تحویل داده بشن.:good:
مردم از حسودی:jesors:

حسود حسود حسود ... ایشالا بتركی (البته خودت چند روز دیگه میتركی ... ولی نه از حسودی از ... :jesors:)

به جون خودم با این ریتینگ های داغونم چند روز دیگه از بات ها هم می بازم ... استامینا و فرم هم كه هم زیر صفر ....

esmaeil
پنجشنبه ۱ فروردين ۱۳۸۷, ۱۳:۴۶
بروبچ همگی عیدتون مبارك
مخصوصا بروبچ فدراسیون بوشهریا
ایشالله سال خوب و پرخیر پربركتی رو داشته باشین
تیم من و سعید از جام حذفی كه كنار رفتن
موندن پدرام و محمد و فكر كنم فرزان
البته باقی رو نگاه نكردم
براشون آرزوی موفقیت می كنم

Sharp-Shark
پنجشنبه ۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۰
منم سال نو رو بهتون تبریک میگم...

داش اسمال، تیم من هم تو حذفی مونده هنوز... البته بازی این هفته با تاج تهران ایستگاه آخره!

Sir Farzan Lytton
پنجشنبه ۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۰۲
بروبچ همگی عیدتون مبارك
مخصوصا بروبچ فدراسیون بوشهریا
ایشالله سال خوب و پرخیر پربركتی رو داشته باشین
تیم من و سعید از جام حذفی كه كنار رفتن
موندن پدرام و محمد و فكر كنم فرزان
البته باقی رو نگاه نكردم
براشون آرزوی موفقیت می كنم

من متاسفانه با يه تيم دسته 3 كه تركيب اصليش با تركيب دوم من قدرتش يكي بود باختم ! نامرد فكر كردم تركيب دوم مي چينه مثه گلابي مي برمش ! تركيب اصليشو چيد ! اگه مي فهميدم 2 3 تا بازيكن اصليمو مي ذاشتم تو زمين بفهمه !!

esmaeil
پنجشنبه ۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۲۰
اشكال نداره فرزان
همین اول راه آدم حذف بشه
كمتر زورش می گیره
تا بره بالاتر بعدش ببازه
از این هفته میریم تو كار بازی دوستانه

dirtyworm
جمعه ۲ فروردين ۱۳۸۷, ۰۹:۳۴
سلام عيد شما هم مبارك اميدوارم سال خوبي داشته باشين
منم تو جام حذفي رفتني شدم افتادم با يه تيم دسته دويي

esmaeil
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۳۴
این چه وضعشه
تیم 11 ستاره میاد جلو تیم 27ستاره من نیمه اول رو میبره نیمه دوم هم به زرو میذاره مساوی بشه
عجبا
به زور 2-2 كردم

paolo
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۳۷
خدا به خیر بگذرونه (دو نقطه دی!) ... حالا این یارو بات بود یا صاحب دار؟

esmaeil
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۵
اگه خدا بخواد تازه یه صاحب پیدا كرده
ریتینگ 111 در مقابل 68
ستاره با استامینا 30.5 در مقابل 18.5
خوب دیگه باید كم كم خودم رو آماده كنم واسه خرید بازیكن
فصل قبل خورم و خوابیدم البته استادیومم بزرگ كردم. تنها كار + كه فصل قبل انجام دادم. سعید گروه تو هنوز بات تشریف دارن

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۸۷, ۲۳:۲۳
فصل قبل خورم و خوابیدم البته استادیومم بزرگ كردم. تنها كار + كه فصل قبل انجام دادم. سعید گروه تو هنوز بات تشریف دارن

تو پرورش بازيكن چيكار كردي؟ اگه من جاي تو بودم تا حالا يه مشت جك و جوون توپ ساخته بودم كه با فروش بعضياشون وضعم توپ بشه. اگه نكردي اين كارو خيلي ضرر كردي.

راستي بچه ها من اين هفته رو صندلي داغم هر سؤالي داريد تا پنج شنبه مي تونيد از من بپرسيد ! :good:

esmaeil
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۳۳
نه
تمرين دفاع گذاشته بودم
دفاع هام فقط يه درجه اومدن بالا
هر 4 تاشون
چشم سوال هم اگه به ذهنم رسيد مي پرسم.

esmaeil
سه شنبه ۶ فروردين ۱۳۸۷, ۰۱:۵۳
فرزان راستی تیم جوانانت رو چلنج كردم. مسابقه واسه 3شنبه هفته دیگه ساعت 12.15 به وقت هت تریك
آقا احسان میگه وقتی اومد میخواد برنامه میتینگ رو ردیف كنه كه از این تهرانیا عقب نمونیم.

esmaeil
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۰۷:۵۳
آقا باقی بروبچ فدراسیون مردن
حالا سعید رفته شیراز
نمیدونم این محمد و مانی و پدرام و احسان(افتخار بده یه كم) و هادی و كمیل و ... كجا رفتن؟؟؟؟
سعید زودتر برگرد یه میتینگ بذاریم
البته بعد از 13 كه احسان هم باشه گفت 13 از شیراز میاد

dirtyworm
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۳۲
سلام بابا ما هم بوشهر نیستیم برای همین هیچ کدوممون چیزی نمینویسیم الانم تاقت نیاوردم اومدم کافی نت

esmaeil
چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۵
سلام بابا ما هم بوشهر نیستیم برای همین هیچ کدوممون چیزی نمینویسیم الانم تاقت نیاوردم اومدم کافی نت

عجب
كه این طور
میگم مغازه تعطیله
حالا به بروبچ بوشهر خوش بگذره به ما هم خوش می گذره:jesors:
بابا زودتر بیاین اگه می تونین آخه فرزان مهمون این هفته صندلی داغه
من سوال های چرت و پرت ازش پرسیدم كه خودم نفهمیدم چی شد:stinker:
شا هم بیاین تا یه بوشهری دیگه بخواد دعوت بشه طول می كشه ها:sick: ما ها كه مثل فرزان مشهور نیستیم

esmaeil
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۲۷
اه
میبینی شانس رو
یه هافبك وسط داشتم نامردا نتونستن ببین زدن تو ساق پاش مصدومش كردن
دلم خوش كه بردم
نمیخوام اصلا حال نداد
باقی بروبچ هم كه مردن
لااقل اعلام می كردین یه مراسم ختم براتون بگیریم

esmaeil
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۳۲
راستی فرزان
من مجبورم سه شنبه جوانان رو 10نفره بیام جلوت
بازی دیروز كه نیمه اول 3-0 عقب بودم. 15 دقیقه آخر كه منچستر خطرناكه منم خطرناك شدم 4-3 بازی ر و بردم:jesors:
اما به قیمت مصدوم شدن 3تا از بازیكنانم:img-tomato:
و به خاطر این كه 13 نفر هم بیشتر ندارم
بازی رو 10 نفره میام جلوت:crazy:
به بچه ها گفتم جنكنده بازی كنن بزنن پای بازیكنات رو بشكونن:1:

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۰:۰۲
به بچه ها گفتم جنكنده بازی كنن بزنن پای بازیكنات رو بشكونن:1:

اگه بازيكنامو مصدوم كني مامانشونو ميارم هوات ! :1:

esmaeil
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۱:۲۴
فرزان دلت بسوزه
یكی از بچه ها رو بردم دكتر بهش یه آمپول زد:good:
حالش خوب شد
الآن 11 نفر دارم
میخوام بتركونمت:img-tomato::sick:

كسی نمیدونه چطور میشه كل تیم های حاضر تو یه منطقه رو دید؟
مثلا همین بوشهر خودمون كه 110 تا تیم داره
فرزان میدونی؟
اصلا میشه؟

Sir Farzan Lytton
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۴۷
فرزان دلت بسوزه
یكی از بچه ها رو بردم دكتر بهش یه آمپول زد:good:
حالش خوب شد
الآن 11 نفر دارم
میخوام بتركونمت:img-tomato::sick:

كسی نمیدونه چطور میشه كل تیم های حاضر تو یه منطقه رو دید؟
مثلا همین بوشهر خودمون كه 110 تا تیم داره
فرزان میدونی؟
اصلا میشه؟

دوپينگ ؟؟؟ الان مي رم لوت مي دم ! :3:

والله توي هت تريك من فقط يه قسمت ديدم كه 10 تيم برتر از لحاظ رنكينگ رو ميده. نمي دونم فكر نكنم باشه. تو آلتيد بگرديد.

Ali-ss
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۴۱
هفته پیش بوشهر بودم! خونگرم ترین و با معرفت ترین بچه های جنوب كه می گن همین بوشهریها هستند درست برعكس بندر عباسی های غریب كش!
جاده ساحلی حال داد پارك شغاب و .....

Sharp-Shark
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۵۶
سلام!
منم 2-3 روز برگشتم بوشهر! حال دادا.... هوا هم اونقدا که اسماعیل گفته بود بد نبود... البته صبح و ظهر که خواب بودیم.. عصر به بعد!!!

من زودتر از 16 نمیایم. سریع یه میتیگ توپ جور میکنیم. آخه درس های ترم 2 واقعا سنگینه! نمیشه مثل ترم پاییز به علافی گذروندش.

paolo
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۰۲
منم برگشتم :apophys: اصلا نگرانم نباشین حالم کاملا خوبه :img-tomato:

علی هنوز با معرفتامون رو ندیدی ... باید قبل از این که بیای یه ندایی توی انجمن میدادی بیایم دم پلیس راه یه دایناسوری یه ماموتی چیزی برات قربونی کنیم ... به هر حال امیدوارم توی بوشهر بهت خوش گذشته باشه :1:

Sharp-Shark
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۸۷, ۲۱:۲۸
باید قبل از این که بیای یه ندایی توی انجمن میدادی بیایم دم پلیس راه یه دایناسوری یه ماموتی چیزی برات قربونی کنیم ...

این سعید خان چند تا سرخرگش مال آبادانه...

esmaeil
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۷:۴۳
فرزان كجایی:1:
با تیم نصف و نیمه جوانانم كه بردمت:jesors:
نمیدونم من قوی بودم یا تو ضعیف بودی:1:
حیف كه بچه ها مصدوم بودن و دیگه هم بازیكنی نداشتم كه بذارم تو زمین:good:
اما خداییش حال داد بازی:jesors:
البته داور بیشتر كه 2تا پنالتی برام گرفت
13 بدر هم كه در كردیم
حالی كردیم واسه خودمون:wink:

esmaeil
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۸:۱۷
سلام!
منم 2-3 روز برگشتم بوشهر! حال دادا.... هوا هم اونقدا که اسماعیل گفته بود بد نبود... البته صبح و ظهر که خواب بودیم.. عصر به بعد!!!
اول سلام
بعدش تقصیر من چیه كه تو عصر میری بیرون
هوا به شیرازیا می سازه تقصیره من چیه؟؟:jesors:
تازه خودت هم میگی عصر
جرات داری 11 تا 2 بعد از ظهر بیا بیرون تا حالیت شه

من زودتر از 16 نمیایم. سریع یه میتیگ توپ جور میکنیم. آخه درس های ترم 2 واقعا سنگینه! نمیشه مثل ترم پاییز به علافی گذروندش.

آره هرچی زودتر زمان میتینگ رو باید معلوم كنیم
درس ها این ترم واقعا سنگین شدن
من برای اولین ترم میخوام برم كلاسا رو شركت كنم:jesors:

Sir Farzan Lytton
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۰۱
فرزان كجایی:1:
با تیم نصف و نیمه جوانانم كه بردمت:jesors:
نمیدونم من قوی بودم یا تو ضعیف بودی:1:
حیف كه بچه ها مصدوم بودن و دیگه هم بازیكنی نداشتم كه بذارم تو زمین:good:
اما خداییش حال داد بازی:jesors:
البته داور بیشتر كه 2تا پنالتی برام گرفت
13 بدر هم كه در كردیم
حالی كردیم واسه خودمون:wink:

تيم خيلي خوبي داري. بردتو تبريك مي گم. ولي من اصلا برد و باخت واسم مهم نبود وگرنه همچين تركيب زاغارتي نمي چيدم. :apophys: موفق باشي ! :good: و از اين تيم جوانان بازيكناي خوبي نصيبت بشه ايشالله. :wink:

Dangerous boy
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۲۶
چی بوگوم سیت از ای روزگار عامو
درست گفتم فرزان ؟ :3:

esmaeil
سه شنبه ۱۳ فروردين ۱۳۸۷, ۲۰:۱۱
چی بوگوم سیت از ای روزگار عامو
درست گفتم فرزان ؟ :3:
نه اصلا:stinker:
این چه وضعشه
چی نه چه:wink3:
بوگوم نه بگام
سیت از ای روزگار رو درست اومدی:jesors:
چه بگام سیت از ای روزگار ( بی مروت)
:1::good:

dirtyworm
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۵:۱۱
اسميلوو كجايي نيستي نمياي طرف ما بي معرفت [Only Registered And Activated Users Can See Links]

esmaeil
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۰۱
هوووو:stinker:
ممدو نامرد اسمام درس بوگو بینیما
به تو چه اصن
خوت سی چه نمی یی ایل
احسان تو فقط بیو بوشهر
یه حالی ازت تو میتینگ بیگیرام
میتینگ نشو تو خیابون باید حالت بیگیرام:sick:
میری از ممدو طرفداری می كنی نه:1:
باشه
سیت دارام:jesors:
آقا زشته با كلاس بحرفیم
ای بیچاریا چه گنی كردن
با كلاس حرف بزنین كه بفهمن چی شده
آقا حرفام رو دوبله نمی كنما

esmaeil
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۱۹:۰۳
احسان حالا خودت میتینگ میتینگ كردی
یاالله زمانش هم باخودت
یه زمان پیشنهاد كن
بچه ها بیان با هم بحث كنیم ببینیم زمانش خوبه یا نه

Sharp-Shark
چهارشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۷, ۲۲:۳۳
تو همین هفته که میاد میذاریم اگه موافق باشید!!

طبقه دوم نخلستان 2 فکر کنم خوب باشه... البته اگه شام بخواین. این واسه باکلاسیش!!!

اگه هم فقط سی اوپیچک میخین دور هم جم شین؛ خو میریم لب اوو، 2تا خرچنگ و 4تا خساک قرمز میکنیم. با 10-20 کل خرما میخوریم!!!

dirtyworm
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۲:۴۰
سلام بچه هاي بوشهر دلتون او مون هفته ديگه ساپورت ميكنن دلتون او دلتون او [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

esmaeil
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۱۳
سلام بچه هاي بوشهر دلتون او مون هفته ديگه ساپورت ميكنن دلتون او دلتون او [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links] [Only Registered And Activated Users Can See Links]

ای نامرد روزگار:stinker:
همو واتیكانی كو كه گفتی نه؟
باشه
سیت دارام:good:
كوفتت بشه:sad:

esmaeil
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۱۵
تو همین هفته که میاد میذاریم اگه موافق باشید!!

طبقه دوم نخلستان 2 فکر کنم خوب باشه... البته اگه شام بخواین. این واسه باکلاسیش!!!

اگه هم فقط سی اوپیچک میخین دور هم جم شین؛ خو میریم لب اوو، 2تا خرچنگ و 4تا خساک قرمز میکنیم. با 10-20 کل خرما میخوریم!!!

هروقت گذاشتین من و سعید و محمد و پدرام و احسان و فرزان و ... مشكلی نداریم:jesors:

بابا با كلاس نخلستان 2 كجا بود:1:
من و سعید با كلاس ترین جایی كه با هم رفتیم هایدا ساندویچ بوده:apophys:
البته این جوری نگامون نكنین ما اهل ولخرجی نیستیم و گرنه نخلستان 2 كیلو چنده
گور بابای ضرر همه میریم رستوران قوام:good:
دعوت محمد چون ساپورتر گیرش اومده:good:

Sharp-Shark
جمعه ۱۶ فروردين ۱۳۸۷, ۱۴:۴۲
بچه ها!

به ترتیب به زمان و مکان رای بدید... اگه هم براتون فرقی نمیکنه بگید
هر چی اکثریت بود، همون

2 شنبه / 3 شنبه / 4 شنبه
نخلستان2 - فست فود / قوام - شام چرب و نرم / لب اوو - کیک و چایی و قلیون

این فقط یه پیشنهاد هست. واسه اینکه فقط شروع بشه.. ولی سریعتر لطفا...
ببخشید هم که من پیشقدم شدم... چی کار کنیم! غم دوری امونمو بریده!!!!!