PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ๑۩۞۩๑آنالیز،تحلیل و چیدمان بازی๑۩۞۩๑

sasan69
سه شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۸, ۰۰:۰۹
با سلام خدمت همه دوستان گل هتریکی به خصوص دوستان عزیز حزب آزاد :give_rose:
این تاپیک همانطور که از اسمش پیداست محفلی است برای آنالیز و تحلیل بازی های زیبا که بار فنی بالایی دارند.
این تاپیک اصلا قصد زیر سوال بردن هیچ شخص یا اشخاصی را ندارد و فقط جهت بالا بردن معلومات فنی دوستان هتریکی راه اندازی شده.
در این تاپیک همه نوع بازی حتی بازیهای تیم ملی نیز مورد بررسی قرار میگیرد.
از 3تن از بزرگان و پیشکسوتان هتریک که موضع های متفاوتی نسبت به تیم ملی دارند نیز به عنوان مهمان ویژه دعوت شده تا با تحلیل های درست و بی نقص خودشان باعث بالا رفتن اطلاعات دیگر دوستان شوند.

با آرزوی اینکه این تاپیک باعث پیشرفت هر چه بیشتر اطلاعات فنی دوستان شود و همینطور کمک بزرگی برای تیم ملی ایران باشد.

sasan69
چهارشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۸, ۱۷:۱۹
تحلیلی از تیم ملی جوانان امریکا قبل از بازی با تیم ملی کشورمان...

تیم ملی جوانان امریکا هم اکنون در رده ی سوم جدول رده بندیه مسابقات انتخابی جام جهانیه جوانان قرار دارد.این تیم که از سرمربی با فکری برخوردار است جمعه ی همین هفته(28/12/88) در ورزشگاه خانگی خود میزبان تیم ملی جوانان ایران است.
این تیم در بازیه رفت در ایران موفق شد در طی یک بازیه منطقی و جسورانه تیم ملی جوانان ایران را شکست بدهد!
حال میپردازیم به آنالیز تیم ملی جوانان امریکا:
این تیم در کل یک تیم کاملا تهاجمیست و با در اختیار داشتن مهاجمین بزرگی که داره خیلی خوب با سیستم های هجومی نتیجه میگیره و حالا که در زمین خودش پا به میدان میذاره قطعا برای پیروزی بازی خواهد کرد.تیم امریکا معمولا از سیستم های 3-5-2 و 3-4-3 و 4-5-1 بهره میبره و در مقابل تیم ملی ایران احتمالا بازیه خودش را با سیستم 3-5-2 شروع خواهد کرد!
تیم ملی امریکا در بازیه این هفته ی خودش دوتا از بزرگترین بازیکنان خودش را در اختیار نداره!یکی از این بازیکن ها مهاجمی هستش که در 3 بازیه آخر امریکا خوب برای تیم ملی کشورش گلزنی کرده و دیگر بازیکن غایب مدافع آخری هستش که قطعا در نبودش تیم ملی امریکا به مشکلات متعددی در دفاع برخواهد خورد!
سرمربیه تیم ملی امریکا در بازیهای گذشته نشان داده که بسیار روی تعویض های خودش با فکر عمل میکنه،زیرا در بازیهای آخر تیم امریکا ما مشاهده کردیم که خیلی به موقع و درست تعویض هایی رو انجام میده که باعث میشه نتیجه ی مورد نظر را بگیره.پس سرمبیه تیم ملی کشورمان باید به فکر این باشه که اگه در زمین امریکا از این تیم عقب بیفتیم گل زدن به تیمی که خیلی سریع با تعویض هاش به حالت دفاعی میره خیلی سخت هستش!
تیم امریکا به دلیل در اختیار داشتن مهاجمین بزرگ و همینطور استفاده از سیستم های تهاجمی و پس ضمینه ی میزبانی که داره از همه ی اینها قطعا بهره خواهد گرفت تا به هدف خودش در مقابل تیم ملی ایران برسه!
از نقاط قوت کلی که تیم ملی امریکا داره میشه به روحیه تیمی بالا(برای موتز رفتن!)،استفاده ی همزمان و بدون مشکل از سیستم های 3-5-2 و 4-5-1 و 3-4-3،تیمی کاملا هجومی،بازی فقط برای پیروزی،حمله از جناجین و سرمربیه بافکرش اشاره کرد!
اما همین تیم امریکا نقاط ضعف هم داره که به ضعف در خط میانی(زمانیکه با سیستم 3-4-3 بازی میکنه)،ضعف در مقابل سیستم های دفاعی مخصوصا با تاکتیک پرسینگ،در اختیار نداشتن 2تا از بزرگترین بازیکنانشان،ضعف در دفاع از کناره ها و کمی ضعف در ضربات ایستگاهی اشاره کرد!

در آخر هم همه ی اساتید محترم اشتباهات من را ببخشن و با راهنمایی های خودشان من را یاری دهند.

از تمامی دوستان عزیز درخواست میشود تا نظرات خودشان را اعلام نمایند...با تشمر فراوان

کیان
چهارشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۸, ۱۷:۴۹
ساسان جان ببخشید دخالت میکنم ولی چند موضوع رو باید ازت غلط بگیرم! :3:
1. آمریکا هیچ محروم و مصدومی برای این بازی نداره و اون کارت قرمزایی که تو صفحه بازیکنان تیم میبینی مربوط به بازیای باشگاهیه... فقط یه مهاجمشون فردا 21 ساله میشه.
2. بیشترین امتیازی که آمریکا نسبت به ایران داره هافبکاشه که شما به عنوان نقطه ضعفش معرفی کردی... آمریکا وقتی با 3 هافبک وسط بازی میکنه و پیک میکنه ریت هافبکش 8 یا 9 میشه... ما با 4 تا هافبک وسطمون وقتی پیک میکنیم میشیم 7!... دفاع و حمله مون چندان تفاوتی ندارن ولی اونا یه کم قویترن ، نیمکتشونم خیلی پر بار تره... ضمن اینکه ما 2 مدافع اصلیمون این هفته 21 سالشون شد و دیگه نمیتونن برامون بازی کنن ، به خاطر همین ما یه کم ریت دفاعمون نسبت به بازی های قبلی افت خواهد داشت.

sasan69
چهارشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۸, ۱۷:۵۸
ساسان جان ببخشید دخالت میکنم ولی چند موضوع رو باید ازت غلط بگیرم! :3:
1. آمریکا هیچ محروم و مصدومی برای این بازی نداره و اون کارت قرمزایی که تو صفحه بازیکنان تیم میبینی مربوط به بازیای باشگاهیه... فقط یه مهاجمشون فردا 21 ساله میشه.
2. بیشترین امتیازی که آمریکا نسبت به ایران داره هافبکاشه که شما به عنوان نقطه ضعفش معرفی کردی... آمریکا وقتی با 3 هافبک وسط بازی میکنه و پیک میکنه ریت هافبکش 8 یا 9 میشه... ما با 4 تا هافبک وسطمون وقتی پیک میکنیم میشیم 7!... دفاع و هافبکمون چندان تفاوتی ندارن ولی اونا یه کم قویترن ، نیمکتشونم خیلی پر بار تره... ضمن اینکه ما 2 مدافع اصلیمون این هفته 21 سالشون شد و دیگه نمیتونن برامون بازی کنن ، به خاطر همین ما یه کم ریت دفاعمون نسبت به بازی های قبلی افت خواهد داشت.

ممنون کیان جان :give_rose:.... خب من دفعه ی اولم هستش که دارم برای تیم ملی تحلیل مینویسم و قطعا با تیم باشگاهی خیلی فرق میکنه.البته من این تحلیل ها را هم از روی رتینگ و هم از روی گزارشات بازی هاشون نوشتم.:good:
در مورد تیم ملی ایران هم از قصد هیچ مطلبی را ننوشتم چون نمیخواستم با حرفهایی که شاید درصدیش غلط باشه باعث سوءتفاهم بشم.
من فقط قصدم استارت زدن بود که دوستان باتجربه با صحبتهاشون باعث بشن امثال من بر بار فنی هتریکیشون اضافه بشه.:good:

امیدوارم همه ی دوستان از جمله خود آقا نوید هم تشریف بیارن اینجا و صحبتهاشونو ارائه بدن.

در ضمن این تاپیک مخصوص صحبت های فنی هستش و هیچ پست دارای بار فنی دخالت محسوب نمیشود