توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبرگزاری حزب آزاد
gattus
پنجشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۰۰
اینم از خبرگزاری حزب آزاد که قراره یه چیزی مثل مجله باشه:3:
ساسان یارانش رو میده قیمتش یه تشکر ناقابله:2:
البته تا زمانی که محمد جان برگرده مامسئولیم!!
اینم لطف ساسان بود !!
باشد تا جاویدان بماند:1:
gattus
پنجشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۰۴
زحمت این رو خودم کشیدم:3:
به صفحه ی طنز خوش آمدید!!
اجازه بدید اول بگم چه اتفاقاتی رخ داد که من حاضر شدم بیام اینجاو این مسئولیت سنگین رو قبول کنم!
اول از همه رضا اومدالتماس کردن من قبول نکردم بعد نوبت ساسی شداونقدر التماس کرد که اشکاش توی چشمش جمع شد:3:بعد شروع به خود زنی کرد:3: ولی جواب من یک کلام بود :نه!
تا اینکه کیارش گفت امیرحسین میشه قبول کنی؟
منم گفتم شما بگو خودت رو بنداز تو چاه من که نمیندازم ولی چون شمایی چشم:3:به هر حال ماهم نیاز داریم کهخرج خانم بچه ها رو بدیم:3:خلاصه این شد که قبول کردم!
مقدمه
همونطور که میدونید شاید هم نمیدونید اعضای حزب حدوده 30 نفر هستند که این 30 نفر همه نیاز به کار دارن تا بتونن خرج خانم بچه ها رو در بیارن. در زمان ریاست کیارش فقط چند نفر از افراد شایسته مثل بنده که ریاست وزارت نفت رو بعهده داشتم روی کار بودن امابعد از انتخابات اخیر که مشخص شد آرا برابر هست و کیارش هم جام زهر رو نوشید و اجازه داد که ساسان هم کنارش کار کنه ساسی باند بازی خودش رو شروع کرد وافرادی رو روی کار اورد که اونها هم کار آقای رییس رو تکرار کردند حالا شما از من نشنیده بگیرید از جمله این افراد میشه به رضا، سینا،محمد شیرازی و ... اشاره کرد:3:
حالا میخوام به طور مختصر و مفید توضیح بدم که اعضای حزب چه پست های اداری رو به عهده گرفتن!!!
شغل شما چیست؟ قسمت اول
1.رضا:
ایشون مشاور ارشد آقای ساسان_صغیرة الحزب_ هست که با خرج کردن پول زیاد در طول انتخابات مثل برگزاری مراسم عیش و نوش و اکس پارتی برای جوانان شنگول:3: و مراسم مذهبی برای افراد متدین تونست هم جایی توی دل ساسان پیدا کنه و هم ایشون رو بین همه ی اقشار جامعه محبوب کنه!!و بعد از اینکه کیارش جام زهر رو نوشید رضا اولین کسی بود که از طرف ساسان مقام گرفت!نکته ی جالب توجه کارشکنی های رضا در دوره ی قبل بود که با قرار دادن موانع بر ر راه کیارش_کبیرة الحزب_ مانع اجرا شدن برنامه ها میشد و میخواست اونها رو در زمان ساسان اجرا کنه!!!!
2.ایمان:
هرچی تلاش کردیم نتونستیم اطلاعات زیادی رو در مورد ایمان بدست بیاریم اما به دلیل همکاری اعضای مافیا موفق شدیم بفهمیم که ایمان به وزارت اطلاعات و بازرسی کل حزب آزاد پیوسته و این همون پستی است که کیارش بهش داد و از اونجایی که این سخت ترین کار حزب هست و نباید کسی ایمان رو بشناسه ایمان رو مجبور کرده تا برای جلوگیری از لو رفتن خودش توی حزب یا به طور کلی توی فروم پیداش نشه!!
3.کیارش:
رییس نمونه ،آلبلو، شفتالو، زردآلو، هلو جدیدا خیلی گرون شده بطوری که ملت حزب نمیتونن برای مادر بچه هاشون بخرن حالا گور بابای بچه ها:3: آقا کیارش که رئیس حزب شده بود به دلیل مشکلات اخلاقی از دانشگاه اخراج شد تا فقط در یک جنبه و اون هم زیاست حزب آزاد فعالیت کنه:3:تا حزب رو که با سرعت 50کیلومتر برساعت به جلو حرکت میکرد با سرعت 600کیلومتر بر ساعت به مسیر خودش ادامه بده:3:
4.هومن:
هرچی بچه های مافیا تلاش کردند نتونستند از زیر زبون هومن چیزی بیرون بکشن.برای همین تصمیم گرفتم خودم وارد عمل بشم پ پس 6 ماه موفق شدم آدر هومن رو پیدا کنمو در یک حرکت انتحاری هومن رو غافلگیر کنم وقتی از هومن پریدم که کارش توی حزب چیه؟ گفت نمیتونم بگم!هرچی اصرار کردم فایده ای نداشت!!برای همین شروع کردم به خود زنی بازم فایده ای نداشت!!یهو زد به سرم چاقو گزاشتم رو رگ گردنم گفتم یا میگی یا میزنم!!گفت:آخه یه اطلاعاتی نمیتونه خودش رو لو بده!لازم به ذکر است تحقیقات همچنان ادامه داره:3:
5.حسین:
این آقا حسین از همون افرادی است که گفتم با باند بازی روی کار اومدن:3:حالا بعدا هم اشاره میکنم که هر کی بیکار بوده رو اوردن توی این مجله ی وزین و اون رو به مجله ی زرد تبدیل کردن:3:به طوری که از مقام ولایت حزب که بعدا میگم کی هست اخطاریه دریافت کردیم و به بسته شدن مجله تهدید شدیم!!!:6:از این حرفا بگذریم بریم سراغ حسین که خبرنگار افتخاری ماست تا حالا با چند تا از افراد رده بالای حزب مثل امیر حسین و کیارش . چند تا از این افراد که خودشون رو به زور به حزب چسبوندن مثل سینا و رضا و ازهمه مهمتر امین:3: هم مصاحبه انجام داده نکته ی جالب توجه اینه که وقتی حسین از پیشه رضا برگشت چشمش کبود بود ولی الان 3 روزی میشه که از پیش امین برنگشته!!
خبرنگاریه و هزار دردسر:2: همچنان منتظر بازگشت حسین هستیم
این داستان ادامه دارد.....
gattus
پنجشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۳۶
اینم کار آقا حسین
مصاحبه باکیارش خودش جرات میخواد که حسین داشت:3: این مصاحبه رو میزارم شاید کیارش احساس مسئولیت کنه برگرده:3:
با تشکر از حسین
* سلام
-سلام علیکم پسرم
*نام؟
- کیارش
*سن ؟
- 24 و یه خورده
* ميزان تحصيلات ؟
- قرار بود فوق دیپلم باشه ولی اخراج شدم و همون دیپلم موند!
* رشته تحصيلي ؟
- معماری.ولی قراره ای تی بخونم
*نام تيم؟
- هلیش دراگونز
*آي دي تيم ؟
1908470
* مدت حضور در هت تريک آي آر ؟
- نزدیک 1 سال
*مدت حضور در هت تريک او آر جي؟
-نزدیک 2 سال
* تعداد تيم ؟
- والا قدیما کلمون داغ بود 8 9 تا تیم داشتم که هی تعدادشون کم شد. واسه تیم قبلیمم 6 ماهی میشد که فقط همونو داشتم که به خاطر یه تقلب قدیمی بستنش و الان فقط یه تیم دارم!
* نحوه آشنايي با سايت ؟
- او ار جی؟
* هر دو
- هر دو رو از طریق هفته نامه چلچراغ اشنا شدم
* شرايط تيمت چطوره ؟
- تا یک ماه پیش چون تمرکزم رو جوانانم بود شرایط بزرگسالانم افتضاح بود ولی از حدود یک ماه پیش شروع کردم به تمرین بازیکن و یه جورایی داره تیمم جون میگیره
* بازي اين هفته ات چند چند شد؟
4-0 - باختم که نتیجه دور از انتظاری هم نبود.با تیم اول گروه که این فصل قهرمان میشه بازی داشتم
* شرايط تيمت را چطور ميبيني ؟
- کم کم داره جون میگیره و فکر کنم تا اواسط فصل اینده یه تیم خوب و یه دست ساخته باشم
* بهترين خاطره هت تريکي ؟
-اولین قهرمانیم تو فصل دوم حضورم
* بدترين ؟
- بستن تیم قبلیم چون خیلی زور داشت.تیم خوبی ساخته بودم و تازه هم رفته بودم دسته چهار
* جالب ترين اتفاق در هت تريک ؟
- چیزی یادم نمیاد
* تمرينت چيه ؟
- دفاع
*بريم سراغ حزب.رياست دور قبل خودت را چطور ديدي ؟
- خداوکیلی 1 ماه اول رو خوب کار کردم و همش دنبال کارای حزب بودم ولی ماه دوم به خاطر اینکه درگیر کارای جلوگیری از اخراجم از دانشگاه بودم نه وقتشو داشتم نه حوصلشو که به حزب سر بزنم
*دور قبل به کي راي دادي ؟)اگه ميخواي جواب بده (
-به خودم دیگه!!
*اين دوره ؟
- بازم به خودم!
*مديريت مشترک را چطور مي بيني ؟
- تا وقتی که ساسان چایی رو بیاره فکر نکنم با هم به مشکل بر بخوریم!!!!
* بازيکن ايراني جوان داري ؟
--واسه تمرین؟
* آره
- الان نه ولی تا 2 هفته دیگه از جوانانم میکشم بالا
* شرايط تيم ملي جوانان ايران را چطور مي بيني !
- اولا بازیای جوانان و بزرگسالان ایران رو زیاد دنبال میکردم ولی الان فرصتشو ندارم
* به جام جهاني ميرويم ؟
- باید بریم!الکی به نوید که رای ندادیم!!
* بهترين دوست هت تريکي ؟
- پر رو میشن ولی کیان و ممدشیرازی
*نظرت در باره پرسپوليس ؟
-سالاره!
*به جام باشگاه ها ميره ؟
.100% -اگه تو حذفی هم قهرمان نشه میتونه تو لیگ حداقل سوم بشه
* پرسپوليس تا کجاي جام حذفي پيش ميره؟
- امیدوارم تا تهش بره!!!
* کار علي دايي را چطور مي بيني؟
- وقتی شنیدم دایی سرمربی شد گفتم فصل بعد باید زور بزنیم بازم بیایم لیگ برتر!!ولی الا به نظرم تجربه اش بیشتر شده.ولی بازم فکر میکنم اگه به کرانچار وقت بیشتری میدادن بهتر میشد
*باز هم بريم سراغ تيمت .چرا امروز باختي ؟
- تیم مقابلم قوی بود.این فصل قهرمان میشه.البته نیم فصل اول فکر کنم باهاش مساوی کردم
* و يه توصيه فني هت تريکي ؟
- ندارم!
* اگه فکر ميکني که سوالي را نپرسيدم بگو
- چیزی به ذهنم نمیرسه!!
*و حرف آخر؟
-من یه روزی بالاخره رضا رو میکشم!! حالا ببینین کی گفتم
*ممنون از اين که وقتت را در اختيار من قرار دادي !
- چاکرتیم!میکروفون رو باز کنم؟!! کی پخش میشه؟!!
*اون هفته.خداحافظ
hsmoa
پنجشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۸۸, ۲۳:۱۲
واقعا دستم درد نکنه :3:
gattus
جمعه ۲۱ اسفند ۱۳۸۸, ۱۷:۴۰
این هم حاصل کار امیر
اول از همه از امیر معذرت میخوام که دیر شد
بعد هم از امیر تشکر میکنم
مصاحبه با مسعود
1.مسعود جان از خودت یه بیوگرافی میدی بیشتر باهات آشنا بشیم
من مسعود هستم, متولد 29/12/1365 در اصفهان
دانشجوی رشته ی مهندسی کامپیوتر در شهرکرد هستم
بازی های رایانه ای رو فوق العاده دوست دارم, همینطور بازی های آنلاین رو
2.بهترین وبدترین خاطرت از هتریک چیه
بدترین خاطره رو میشه ترک یکی از دوستام از هت تریک دونست که دیگه پیداش نکردم. خاطره های خوب از هت تریک زیاد دارم که بهترینش می تونه آشناییم با چند تا از بچه های فروتن و گل هت تریک باشه
3.تا حالا توی هتریک تقلب کردی؟
از همون اول خودم رو عادت دادم که تقلب نکنم و پاک برم جلو. اینطوری حداقل پیش وجدان خودم سربلند هستم که دستاوردهایی که کسب می کنم پاک هستن.
4.میتونی کمی وارد بحث 2271 بشی!! .برامون کمی بیشتر توضیح بدی که داستانش چیه؟
شرمنده ی اخلاق ورزشیه همتون هستم؛
5.برای دور بعدی انتخابات مربی گری تیم ملی حاضری دوباره کاندید بشی واگر مربی شدی به برنامه هایی که دادی و قول هات عمل میکنی یا نه
هنوز تصمیمی نگرفتم و باید ببینم شرایط چجوری میشه اما اینو بدونید که علاقه مندی من به مربی گری تیم ملی هیچ وقت کم نمیشه و تا اونجایی که بتونم سعی می کنم از راه درستش به این مهم دست پیدا کنم و در صورت انتخاب بهترین عملکرد رو داشته باشم
6.توی فوتبال واقعی کدوم تیم رو کامل ترین تیم میبینی و کدوم مربی رو بهترین مربی
هیچ تیمی کامل نیست و نقص داره اما بارسلونا و رئال و همچنین آ ث میلان به نظرم کامل هستن
بهترین مربی از نظر جوون گرایی بدون شک آرسن ونگر هست. اما در کل گاس هیدینگ رو بسیار قبول دارم
7.نظرت رو راجب کاربرای هتریک ایران بگو
از بهترین و تحصیل کرده ترین کاربران ایران هستن و باید بهشون افتخار کرد. اما در عین حال بازهم جای بهتر شدن داره و باید یه سری از ناملایمات رو کنار گذاشت تا یکتا بشیم
8.هتریک رو کی وچجوری شناختی و شرو کردی و تا کی میخوای ادامه بدی؟
هت تریک رو از تاریخ 5 فروردین سال 86 شروع کردم؛ توی سایت دارینوس که یک فروم بازی هست, دوستم پویا هت تریک رو بهم معرفی کرد و من هم عضو شدم. از هت تریک آی آر روش بازی رو یاد گرفتم و پیگیر شدم تا به اینجا رسیدم.
هت تریک رو تا جایی که قابل ادامه دادن باشه ادامه خواهم داد.
9.اگر حرفی با بروبچه های هتریکی داری بگو که ما سرو پا گوشیم!
همه ی بچه های هت تریکی بسیار کاربران باحال و فهمیده ای هستن و من خوشحال هستم که توی همچین جمعی حضور دارم. امیدوارم بتونیم باهم خوشحال و بدون هیچ مشکلی بازی رو ادامه بدیم و به دوستیامون اضافه بکنیم.
از امیر هم تشکر می کنم بابت این مصاحبه
مسعود
gattus
جمعه ۲۱ اسفند ۱۳۸۸, ۱۸:۴۴
این مصاحبه ی دوم امیر
سلام آقای امپراطور وحید
سلام امیرجون ، ببخش دیر شد .
چطوری وحید جان خوبی؟
پیشاپیش عید باستانی نوروز رو هم بهت تبریک میگم
ممنونم ، منم پیشاپیش عیدو بهت تبریک میگم .
1.اول از همه اگر امکان داره یک بیوگرافی از خودت به ما بده بیشتر بشناسیمت
وحید هستم متولد و ساکن رشت تا 2 ماه دیگه 22 سالم تموم میشه ! دانشجوی کارشناسی ناپیوسته عمران
2.هتریک رو کی وچجوری شناختی و شرو کردی و تا کی میخوای ادامه بدی؟
با هتریک 4 سال و 2 ماه پیش از طریق امضا امیر تراکتور در فروم satsat اشنا شدم و ثبت نام کردم اوایل زیاد به بازی وارد نبودم اما بعد از گذشت 4-5 ماه تصمیم گرفتم بازیو به صورت جدی ادامه بدم و تا هروقت هم که بتونم وشرایط فراهم باشه در هتریک میمونم . ( متاسفانه 2-3 هفته پیش تیم امیر تراکتور بات شد )
3.چرا خواستی به دسته دو بیای و چرا تیمت در استانه سقوط به دسته سه قرار گرفته
دلیل اصلی سقوط من به دسته پایین تمرین دادن بازیکن به صورت جدی و جمع کردن پول بود از طرفی هم از سال جدید یه کمی مشغلم بیشتر میشه پس بهترین زمان برای بازسازی تیم همین موقع بود .
4.کاربرای هتریک ایران رو چطور کاربرای میبینی؟
در یک کلام عالی ، من اینجا دوستان فوق العاده ای پیدا کردم و از بودن باهاشون لذت میبرم ، بچه های هتریک اکثرا تحصیل کرده هستن و از سطح فرهنگی بالایی برخوردارن
5.بهترین وبدترین خاطرت از هتریک
بهترین خاطره بر میگرده به فصل 16 که همزمان قهرمان لیگ برتر و جام حذفی شدم که اولین قهرمانیم در هر دو جام بود برای همین تبذیل به یک خاطره خوب شد .
بدترین خاطره که ندارم فقط اون زمانی که کاندید مربیگری تیم ملی شدم اتفاقاتی افتاد و حرفایی زده شد که چندان خوشایند نبود .
6.چرا تا الان حاظرنشدی مربی تیم ملی بشی حتی با وجود اوردن تعداد آرای لازم برای مربی گری تیم ملی
مربیگری تیم ملی کار سختیه و فقط دردسر داره ، منم اون زمان که کاندید شدم واقعا علاقه داشتم که مربی بشم و فکر میکردم میتونم به تیم کمک کنم ولی خوب طبق صحبت هایی که شد منم سر حرفم موندم و از انتخابات انصراف دادم .
در حال حاضر هم علاقه ای به مربیگری در تیم های ملی ندارم
7.توی فوتبال واقعی کدوم تیم رو کامل ترین تیم میبینی و کدوم مربی رو بهترین مربی
از نظر من بهترین و کاملترین تیم منچستر یونایتد هستش و بهترین مربی هم بدون شک سر الکس فرگوسن
8.تغییر جدید موتور هتریک رو چطور پیشبینی میکنی
تغییراتی که گفتن به نظر خیلی خوب میاد ولی هتریک نشون داده که در درست کردن موتور بازی اصلا موفق نیستش ( امیدوارم این بار خلافش ثابت بشه ) به نظر من از فصل 17 موتور بازی اصلا شرایط خوبی نداره و شانس نقش زیادی در بازیها داره این فصل هم وافعا شاهکار بوده ! اکثر گلها از ضربات شروع مجدد مثل پنالتی ، کرنر یا ضربه ایستگاهی زده میشه .
در بعضی از بازیها تیمی از لحاظ ریتینگ کاملا برتره ولی شکست میخوره که این اصلا اتفاق جالبی نیست به خصوص وقتی که سطح مسابقات بالا میره و اختلاف ها کم میشه .
همیشه امیدوار هستم هتریک مثل قبل بشه و شانس کمترین تاثیرو در بازیها داشته باشه تا بتونیم بیشترین لذتو از رقابت کردن ببریم
9. اگر سخنی با کاربرای هتریک داری و پیشنهادی بهشون داری ممنون میشم بگی
فقط به دوستان هتریکی توصیه میکنم در بازی صبر داشته باشن و اول از همه به تمرین تیمشون اهمیت بدن تا پیشرفت کنن .
ممنون از این که مصاحبه با من رو قبول کردی
ممنون امیر جان ، امیدوارم موفق باشی
gattus
جمعه ۲۱ اسفند ۱۳۸۸, ۱۹:۰۴
مدیریت محترم هتریک ایران
آقای امید
اینجانب به عنوان مدیر مسئول موقت خبرگزاری حزب آزاد از جناب عالی تقاضا دارم تا به منظور پیشبرد اهداف حزب آزاد هتریک ایران فردی شایسته را به عنوان مدیر این بخش تعیین نمایید!
در پاسخ به این سوال که علت این کار چیست باید بگویم باتوجه به این مسئله که هدف از تشکیل حزب آزاد کمک به تیم ملی ایران است باید توجه داشت که یکی از مهم ترین تایپیک های این انجمن است لذا درخواست دارم تا یکی از عزیزان را به عنوان آدمین معرفی نمایید!
با تشکر سید امیرحسین موسوی
gattus
چهارشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۸۸, ۱۷:۳۲
مژده
امشب ویژه نامه ی نوروزی حزب آزاد منتشر میشه!!!:1:
با همکاری افتخاری کیان:3:
gattus
پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۱۳
خوب این هم وعده ی ما از همین جا ویژه نامه ی ما شروع میکنم قبلش یه سری توضیحات بدم بعد بریم سر اصل مطلب:
اول از همه دست کیان رو به گرمی فشار میدم فقط باید مواظب باشم دستش نسوزه:3:خیلی زحمت کشید و در حق ما لطف بزرگی کرد و کمال همکاری رو انجام داد و به تحلیل آنچه بر ایران گذشت پرداخت!!!باز هم ممنون کیان جان!
دوم از حسین تشکر میکنم که زحمت کشید گزارشاتی رو تهییه کرد تا بتونیم اون رو در اختیارتون قرار بدیم!!
سوم از ساسان تشکر میکنم که من رو یاری کرد!
همچنین از همه ی شما تشکر میکنم که وقت میزارید و همه ی مطالب رو میخونید چون دوستان واقعا وقت گذاشتن!!
و در آخر هم از شما معذرت میخوام به خاطر مشکلاتی که پیش اومد ولی خدا رو شکر حل شد!!
یک معذرت خواهی دیگه هم دارم بخاطر اینکه جوهر مجلمون رو قبلا تمام کردند !!:2:
gattus
پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۲۰
خوب اول با مصاحبه ی سینا شروع می کنیم
یه توضیح بدم که قرار بود خیلی ویژه باشه اما امکانات کم بود:3:
بعد داشت یکم ویژه می شد که مدارک رو دزدیدن:3:
حال میریم سراغ سومین نفر که اون هم واقعا ویژست و من خودم خیلی دوستش دارم سینا
*نام ؟
- سینا
*سن ؟
- 24
*ميزان تحصيلات ؟
- فعلا لیسانس
*رشته تحصيلي ؟
- مهندسی نرم افزار
* نام تيم ؟
- لیون آی آر
* آيدي تیم؟
-آیدی تیم یعنی اون شمارهه؟
*آره
1906794-
* مدت حضور در هت تريک آي آر ؟
- از همون موقعی که تیم گرفتم. فکر کنم آخرای بهار پارسال بود
* مدت حضور در هت تريک او آر جي؟
- با هم ثبت نام کردم.
* تعداد تيم ؟
1- دونه
* نحوه آشنايي با سايت ؟
3- مجله ی چلچراغ
* شرايط تيمت چطوره ؟
- فعلا خوب نیست. از دو سه هفته پیش بازیکنام رو فروختم. ولی خب از دیروز دارم دوباره تیم رو جمع میکنم. ولی با نتیجه ی امروز امید قهرمانیم خیلی کم شد. ریتم خوب بوده ولی خب نتیجه ی گندی بود. هنوز دفاع نخریدم. انتظار گل خوردن رو داشتم ولی فکر میکردم از اون ور گل میزنم که کاملا اشتباه بود.
*بازي اين هفته ات چند چند شد؟
3-1 -باختم
* شرايط را چطور ميبيني ؟
- بعد از این باخت تقریبا سومیم حتمیه نه بالاتر میرم نه پایین تر. برای همین احتمال میرم دنبال 1-2 تا دستاورد ببینیم چی میشه
* به رفتن به دسته 3 اميد داري ؟
- با این شرایط که این فصل نه. ولی فصل بعد حتما صعود میکنم. البته اگه موتور جدید هتریک نخواد حالمون رو بگیره. باید دید فصل دیگه چه سوپرایزی برامون داره
*ممکنه به پلي آف بري ؟
- من از الان بازی سختی ندارم. ولی تیمهای بالای جدول هم بازی سختی ندارن. نتیجه اخلاقی که هیچ تیمی امتیاز از دست نمیده و جدول همینطوری میمونه.
*بهترين خاطره هت تريکي ؟
فصل اول که صعود کردم فکر کردم خیلی خوبه. ولی الان که نگاه میکنم کار بدی بوده. خاطره ی خوب ندارم.
* بدترين ؟
2 - تا باخت بد داشتم که چون دلیل منطقی نداشتن و خیلی رو سرنوشت تیمم تاثیر داشتن فکر میکنم جز بدترینها بودن.
*جالب ترين اتفاق در هت تريک ؟
- هم جالبه هم وحشتناک که با وجود برتری نمیتونی پیش بینی کنی که بازی رو میبری یا نه. کلا زیاد هتریک بر اساس منطق فازی نیست. منطق فازی این همه نوسان نداره!
* تمرينت چيه ؟
- فعلا بازیسازی. ولی احتمالا تا آخر فصل تغییرش بدم ولی هنوز فکر نکردم که چی تمرین بدم!
*بريم سراغ حزب.رياست دور قبل کيارش را چطور ديدي ؟
- خب دوره ی قبل بعد از یه تعطیلات بلند مدت همچنان تعطیلات بود. بیشتر انرژی صرف این میشد که عضو گرفته بشه. ولی خب قراره از این به بعد فعالیتهای هتریکی بیشتر بشه.
*دور قبل به کي راي دادي ؟ (اگه ميخواي جواب بده)
- دوره قبل رای ندادم. البته مطمئن نیستم ولی تا اونجا که یادم میاد رای ندادم. آره رای ندادم.
* اين دوره ؟
- این دوره به کیارش
* مديريت مشترک را چطور مي بيني ؟
- هر چیزی گروهیش بهتره. البته اگه هم دیگه رو قبول داشته باشن
*بازيکن ايراني جوان داري ؟
- الان یه 17 ساله دارم. ولی خب 3 تا دیگه هم دارن که الان 19-20 سالشون شده. ولی خب از 17.0 تو تیمم بودن.
*شرايط تيم ملي جوانان ايران را چطور مي بينی؟
-خب بچه های زیادی دارن زحمت میکشن
* به جام جهاني ميريم ؟
- اولاش بیشتر پیگیرش بودم ولی الان یکمی کارم زیاد شده زیاد شرایط رو نمیدونم. خبر ندارم. این رو باید از کادر تیم ملی پرسید من 2-3 هفته هست که از تیم ملی بی خبرم
* بهترين دوست هتریکی؟
- امید-وحید-سامان
* نظرت در باره استقلال؟
- سرور پرسپولیسه
* به جام باشگاه ها ميره ؟
100% - . ولی فایده اش چیه نمیدونم
*کار صمد مرفاوي را چطور مي بيني ؟
- کلا مربی گری صمد رو دوست ندارم. یعنی مربی گری هر مربیه تدافعی رو دوست ندارم
ابراهیم زاده
مایلی کهن
ذولفقارنسب و...
* بازي امروز را ديدي ؟
- آره
* نظرت چي بود ؟
- خب چینش بازی استقلال اشتباه بود. استیل آذین تیمی نیست که لازم باشه جلوش دو تا هافبک دفاعی داشت.داور و اشتباهات فردی. خستگی بازی قبل. نداشتن جسارت و ترکیب اشتباه. هر کدومش به تنهایی برای یه باخت کافیه. حتی اگه جلوی تیم فوق ضعیفی مثله استیل آذین باشه.
*باز هم بريم سراغ تيمت .چرا امروز باختي ؟
- خب اولش که تیمم رو فروختم و دفاع با قیمت مناسب پیدا نکردم. البته حقیقتش قصد خرید دفاع ندارم چون شاید دفاع تمرین بدم. بعد هم میدونستم هافبکم از حریف سره و با داشتن مهاجمای بهتر میتونم نتیجه رو بگیرم. ولی حریف هم چند دقیقه قبل از بازی یه هافبک خرید و فاصله ی هافبکش رو با توجه به میزبان بودنش با من کم کرد. وقتی متوجه این قضیه شدم دیگه دیر شده بود و نمیتونستم سیستم رو تغییر بدم. شاید اگه 4-5-1 میرفتم نتیجه رو واگذار نمیکردم. ولی خب کاریه که شده
* و يه توصيه فني هت تريکي ؟
- تمرین رو جدی بگیرید
*و حرف آخر؟
- هیچی،ممنون بابت مصاحبه
*اگه فکر ميکني که سوالي را نپرسيدم بگو
- چیزی به ذهنم نمیرسه. فکر کنم همه چی کامل بود
* ممنون از اين که وقتت را در اختيار من قرار دادي .خدا حافظ
از حسین تشکر میکنم
gattus
پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۲۷
بریم سراغ صفحه ی طنز ببینیم چه خبره
شما چی کاره ای؟
اینم کار خودمه
امیدوارم کسی ناراحت نشه من متناسب با شناختی که از بچه ها داشتم باشون شوخی کردم! مخصوصا داداش سالار
شغل شما چیست؟ قسمت دوم
6.امیرحسین- معظم له -
این آقا وزیر نفت دولت قبل هست و همچنین سخنگوی رسمی دولت قبل –البته روی کاغذ – بود و امروز در بخش طنز مجله ی حزب آزاد فعالیت میکنن! هیچ کس حق نداره روی حرف ایشون حرف بزنه:3: البته اگر هم بخواد این کار رو بکنه نشون دهنه ی مشکل فنی ایشون است چون بار فنی ایشون به قدری هست که کی نتونه حرفی بزنه:3:
اما یک پرونده ی قضایی هم از ایشون به جا مونده و اون هم یک میلیارد معرف که از رضا گرفت تا تیم سالار رو تخریب کنه:3: پرونده ی دوم هزینه ی 1.5میلیاردی که از کیارش گرفت تا برای انتخابات حزب تبلیغ کنه:3:البته لازم به ذکر هست که این پرونده ها همه مختومه شده و پرونده ی جدیدی که رو شده حقوق هفتگی ایشون هست که هفتگی 20 میلیون هست البته این هم مختومه میشه:3:
7.بهمن:
این هم یکی دیگر از افرادی که پارتی بازی و چاپلوسی روی کار اومد!:3:البته به علت مهم بودن یا بهتر بگم بسیار مهم بودن کار ایشون من سکوت میدم تا مشکلی پیش نیاد:3:
ایشون آبدارچی حزب هستند:3::3:والبته بسیار هم زحمت کش:3: . زحمت چای بچه ها رو میکشن البته به دلیل این که ساسان خودش رو از بقیه سر میدونه فقط قهوه و نسکافه میخوره!:3:
البته شایعاتی وجود داره که قراره ایشون ترفیع پست بگیره و نگهبان حزب بشه:2:
8-ساسان – صغیرة الحزب - :
رئیس کوچک حزب آزاد حزب – صغیرة الحزب - که با باند بازی های شدید قصد تخریب منزلت ریاست حزب رو داشت و میخواست رئیس حزب بشه اما باز هم شکست خورد:3: این در حالی بود که حمایت موسس حزب(مشاور کنونی ایشون) رو هم به همراه خودش میدید اما به لطف کیا که به دوستان نزدیک خود دستور داد تابه ساسان رای بدن با 8 رای تونست همرده ی کیا قرار بگیره وبا کیارش به طور مشترک حزب رو اداره کنن:6: البته باند بازی های ایشون به قدری گسترده بود که علاوه بر هیئت دولت بر بخش های دیگر حزب هم تاثیر گذاشته!!!
10- مفسد فی الارض – سالار:3: -:
ایشون هم با باند بازی روی کار اومدن اما چطور شد که الان در این پست قرار دارن رو توضیح خواهم داد!
به خاطر باند بازی های بعد از انتخابات ایشون هم چند کار داشت ولی این کارها همزمان نبوده و در اثر گذر زمان به ایشون رسیده!
1-مسئول امورورزش بانوان 2- رئیس فدراسیون شنای بانوان 3-رئیس فدراسیون دومیدانی بانوان 4- رییس فداراسیون ژیمناستیک بانوان 5-مشاور رئیس امور بانوان 6- نگهبان درب ورودی حزب 7- نگهبان درب ورودی آقایان 8- پشه پران
اما علل تغییر شغل ها:
1.شایعه شده بود که این آقا با یک خانمی تنها توی یک اتاق تنها بوده که یک مرتبه صدای قفل شدن در میاد و صدای کمک:3:که به لطف کیان رفع شد!!
2.نفهمیدیم چی شد که یک ربع قبل از سمت قبلی رئیس فدراسیون شنا شد!!و دقیقا 5 دقیقه بعد نشستن روی صندلی مدیریت به ناگاه وارد استخر شد این درحالی بود که مسابقات شنای لیگ برتر بانوان در حال برگزاری بود:3:بعد از تحقیقات متوجه شدیم اون 15 دقیقه هم بخاطر این بود که سالار رفته بود مرکز لیزر موهای بدنش رو زده بود:3:
3-......
4.پناه بر خدا من رو وارد حاشیه نکنید
5. بابا اینجا خانواده رد میشه
6.وقتی ایشون نگهبان شد به محض اینکه کارت ورود خانم ها رو میگرفت یه شماره میچسبوند پشتش و تحویل میداد کیارش که به این کار مشکوک شده بود:3: از ایمان خواست تا خودش رو به شکل خانم ها دربیاره وصحت این امر رو تحقیق کنه که 100درصد درست از کار دراومد
7-عشقی
11-امین:
در پی بی لیاقتی ها ی فراوان سالار در امور بانوان از امروز امین جانشین سالار شده !باشد تا یک جای سالار بسوزد:3:
امین از لحاظ لیاقت در سطح بسیار خوبی قرار داره به خاطر همین تعداد بانوان حزب به صفر افزایش پیدا کرده:3:
ما هرچی به امین زنگ میزنیم تا بپرسیم حسن کجاست جواب نمیده!
اجازه بدید خودم بهش زنگ بزنم!!!!
امیرحسین: الو
امین:سلام آقا
امیرحسین:امین حسین کجاست؟
امین: آقا ما کاری نکردیم!!!
امیرحسین:بگو ببینم چه غلطی کردی:3:
امین:آقا ما خواستیم فقط یه شوخی کرده باشیم!!
امیرحسین:زر بزن بینم:3:
امین:آقا ما فقط خواستیم با حسین یه کشتی بگیریم همین که فیتیله پیچ کردیم دیدیم صدای شکستن یه چیزی میاد!!!
امیرحسین:خوب؟؟؟
امین:الان حسین بیمارستانه دکتر خیال میکنه حسین رفته زیر تراکتور
امیرحسین:آخه............!!! چند کیلویی تو؟
امین:220کیلو بیشتر نیستم
امیرحسین:آخه تو چی کوفت میکنی؟
امین:آقا به خدا ما هفته ای یه گاو نر با 10 گونی برنج:3:
امیرحسین:ای بترکه اون شکمت
تررررررررررق(گوشی قطع شد)
12-امید
ایشون هم ارباب رجوع هستند از اون جایی که ایشون مدیرسایت هستند دیگه نیازی به کار ندارن و برای این که بفهمند فرق مدیر با فرد عادی چیه به عنوان ارباب رجوع انتخاب شده تا از این اتاق به اون اتاق شوت بشه:3:
باشد که این کار رو با ما انجام نده!
gattus
پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۳۰
اما این تلاش دوست عزیزمون کیان هست خیلی خیلی از کیان تشکر میکنم خواهشا این رو هم تا انتها بخونید
کیان جان ممنون:2:
در آخر هم اشاره می کنم کیان حان تا دلت هم بخواد کار کردن برای سیدها افتخاره:1:
:3:
با سلام خدمت تمام خوانندگان ، بینندگان و شنوندگان علی الخصوص اعضای محترم حزب آزاد هت تریک . آی آر. با توجه به نزدیک شدن پایان سال مسئولین حزب از من خواستن یه تحلیلی روی عملکرد تیم های ملی تو سالی که گذشت داشته باشم و منم با کمال میل قبول کردم. لازم به ذکره من تو 6 ماهه آخر سال 88 عضو کادر فنی بودم و از همون اول ورودم به کادر فنی هم تمرکزمون روی همین دوره جوانانی بود که الان در حال برگزاریه پس با اجازه شما تمرکز اصلی این مقاله رو هم روی همین دوره میذاریم و فقط به صورت اجمالی دوره گذشته جوانان و بزرگسالان رو مرور میکنیم.
خب دیگه ، بریم سر اصل مطلب...
دوره اول مقدماتی جام جهانی جوانان در سال 88:
این دوره با یه قرعه واقعاً افتضاح برای ایران شروع شد. ما با آلمان و آرژانتینی هم گروه شدیم که با اون پشتوانه قوی بازیکناشون صعودشون از همون اول مسلم بود و همون طوری که مطمئناً میدونین بعد از صعود از این گروه هر 2 تیم به مرحله نیمه نهایی صعود کردن. آلمان قهرمان جهان شد و آرژانتین سوم.
به هر حال...
ایران بازیا رو با نتایجی درخشان شروع کرد. 3 برد پشت سر هم داشت بچه ها رو برای شگفتی سازی امیدوار میکرد که نوبت به بازی آرژانتین رسید... ما با توجه به ضعف شدیدمون تو خط دفاعی شانسی جلوی آرژانتین مدعی نداشتیم... بازی رو واگذار کردیم و امیدوار موندیم که آرژانتین که قدرت دوم گروه بعد از آلمان بود در برابر بقیه تیما امتیاز از دست بده. ما به بازیای خوب خودمون ادامه دادیم... بازی بعدی رو بردیم و در بازی بعد از اون تونستیم آلمان که بعداً تو همون دوره قهرمان شد رو تو خونه خودش متوقف کنیم. جا داره بگم آلمان فقط در 2 بازی در دور مقدماتی 3 امتیاز رو نگرفت. یکی این بازی ، یکی هم تو خونه کلمبیا مساوی کرد. این مساوی دوباره داشت امیدا رو زنده میکرد که هفته بعدش اسراییل تو خونه خودش جلوی ما موتس کرد! ما با شانس اون بازی رو مساوی کردیم ولی هنوز بدترین قسمت کار مونده بود! کلمبیا با ما توافق پیک کرد ولی نرمال اومد و با نامردی 2-0 ما رو برد! همین جا بود که امیدهای ما برای صعود به جام جهانی رنگ باخت ولی برای کسب سید بالاتر برای قرعه بهتر در دور بعد تیم رو جوون نکردیم. 2 بازی بعدی رو بردیم ولی بازم جلو آرژانتین باختیم (همین جاها من اضافه شدم! :3:) و طی یک هفته دست به جوونگرایی شدیدی زدیم و اسکلت اصلی این دوره جوانان رو بازی دادیم که البته نتیجش باخت 3 بازی آخرمون بود. در نهایت ما با تفاضل گل کمتر نسبت به مغولستان با 20 امتیاز و 13 امیتاز اختلاف نسبت به آرژانتینی که دوم شد ، چهارم شدیم.
و من هنوز تو این فکرم که اگه اسراییل جلو ما موتس نمیکرد و کلمبیا نامردی نمیکرد ، ما 3 بازی آخر رو جوون گرایی نمیکردیم و میبردیم و الان یک دوره حضور در جام جهانی رو تو کارنامه داشتیم...
همزمان با جوونگرایی و چشم به صعود در دوره بعدی ( که همین دوره ایه که الان داره برگزار میشه) نوید یه طرح دیگه هم اجرا کرد و اون سعی در نگه داشتن حداکثری اسکلت تیم های ملی در ایران بود. قبلاً بازیکنا به خارج میرفتن ، دست هر اهل و نا اهلی میوفتادن که فقط به فکر سود خودشون بودن... در واقع کادر فنی به ساز صاحبای بازیکنا باید میرقصید... اونا وایمستادن بازیکنشون که به تیم ملی دعوت میشد با چند برابر قیمت میذاشتن برای فروش و کاری هم از دست مربی تیم ملی بر نمیومد چون ما اصلاً پشتوانه بازیکنیمون خوب نبود. ( البته الان هم همچین از این نظر پشتوانه ای بهتر نشده) به هر حال نوید تصمیم گرفت بازیکنای دور بعد جوانان رو در داخل کشور نگه داره تا بتونه با تعامل با صاحباشون در بهترین زمان ممکن هم بازیکنا رو به حداکثر اسکیلشون برسونه و هم طی یه برنامه تمرینی فرمشون رو برای شروع بازیایی که یه فصل و خورده ای باهاشون فاصله داشت بالا بیاره که برای بازیا در بهترین فرم باشن. کاری که به کمک بچه هایی مثل سعید بلر و کامران در مهاجم ، علی سلطانیه در دفاع و حسین (مود) در وینگر و خیلی دیگه از بچه ها که نهایت همکاری رو با کادر فنی برای این دوره دارن انجام شد و الان ما به کمک بازیکنای این عزیزان امید جدی به صعود داریم.
دور مقدماتی جام جهانی بزرگسالان در سال 88:
خب ما حتی قبل از قرعه کشی هم کوچکترین امیدی به صعود به جام جهانی بزرگسالان نداشتیم چه برسه به بعدش! :3:
نوید با آگاهی از این موضوع تقریباً تمام بازیکنای بالای 30 سال ایران رو خط زد. (تریپ ونگری :3:) این کار با اینکه کاملاً به ضرر نتیجه های ایران بود ولی به آینده تیم ملی خیلی کمک میکرد. ما به یه تیم با میانگین 25 26 بازی دادیم و تجربه شون رو بالا بردیم. تیمی که تو این دوره ای که فصل بعد شروع میشه 27 28 سالشونه و در صورتی که مربی بعدی بزرگسالان هم راه نوید رو ادامه بده بازم تجربه کسب میکنن و نهایتاً ما میتونیم در 2 دوره بعدی بزرگسالان یعنی 3 فصل بعد امید به صعود به جام جهانی بزرگسالان داشته باشیم. در واقع کاری که نمیتونیم به کمک اسکیل پایین بازیکنامون نسبت به بقیه تیما بکنیم با تجربه بالای بازیکنامون در سن پایین تر میکنیم. البته بازیکنایی که الان 23 24 سالشونه هم از اسکیلای بالاتری نسبت به همسن های خودشون در نسل های گذشته دارن و میتونن در دوره های بعدی بزرگسالان به کمک با تجربه های بزرگتر از خودشون بیان و نیمکت قوی ای رو تشکیل بدن که ما هیچ وقت نداشتیم.
به هر حال از نتایج تیم ملی همین قدر بگم که با اون جوونگرایی از 14 بازی 12 امتیاز کسب کردیم و تو 8 تیم شیشم شدیم.. البته اگرم نمیکردیم نهایتاً پنجم میشدیم چون در مقابل 4 تیم اول گروه که به ترتیب 33 ، 32 ، 31 و 28 امتیاز کسب کردن حرفی برای گفتن نداشتیم. البته تو همین 12 امتیاز هم بدشانسی های داشتیم و جا داشت بیشتر از اینا امتیاز بگیریم.
دوره دوم مقدماتی جام جهانی جوانان در سال 88:
قبل از شروع بازیا نوید دو کار مهم رو انجام داد. اولاً کادر فنی تیم ملی رو به نزدیک به 20 نفر شامل اسکات ها و مشاور ها افزایش داد ، که کمک کرد هر اسکاتی یه تیم رو به صورت تخصصی زیر نظر بگیره و تا خصوصی ترین انجمن های کشورها رو پوشش بده. یکی هم که با روابط خوب بین المللی خودش تونست میزبانی جام جهانی رو برای ایران بدست بیاره. همین موضوع باعث بیشتر جزم شدن عظم کادر فنی شد که بتونیم ایرانو برای اولین بار در تاریخ هت ترک به جام جهانی ای ببریم که تو کشور خودمون برگزار میشه.
ما با مدیریت نوید با پشتوانه بازیکنایی گام به این مسابقات گذاشتیم که به طور میانگین از دوره های قبلی یکی دو درجه تجربه شون بیشتر بود و دارای فرم بهتری بودن ولی هنوز مشکل نیمکت ضعیفمون برقرار بود. قرعه کشی که انجام شد کمی ضد حال خوردیم چون قرعه ای بود که با اینکه نمیشد سخت قلمدادش کرد ولی ظاهر گول زننده ای داشت! ما به جای گروه 8 تیمی در گروه 7 تیمی افتادیم. این خودش باعث شد ما از نظر روحیه تیمی ضرر کنیم چون تو گروه های 8 تیمی همه جلو یه تیم پیک میکنن و روحیه میگیرن که ما این امتیاز رو از دست دادیم. البته قبل از شروع مسابقات اسم تیما رو که به هر کی نشون میدادی اول اسم یکی از تیما رو اصلاً نمیتونست بخونه! بعد که توضیح میدادی این مالدیوه میگفت پس 6 امتیازمون قطعی شد! ولی نکته اینجا بود که مالدیوی که با 30 یوزر یکی از کوچکترین کشورای هت تریکه پر تجربه ترین تیم گروه رو روانه مسابقات کرده بود و قصد داشت با تجربه بالا کمبود مهارت رو جبران کنه. جوری که اگه الان دروازه بان این تیمو نگاه کنین متوجه میشین که این بازیکن در یه دوره کامل مقدماتی جوانان و یه دوره کامل مقدماتی بزرگسالان شرکت کرده و در 20 سالگی تجربه 14 داره! در حالی که ما که رو این تیم جوانانمون خوب سرمایه گذاری کردیم تجربه 10 هم نداریم! در واقع ضعیف ترین تیم گروه ما با فدا کردن دو مقدماتی قبلی خودش دیگه اون بازیچه ای که همه فکر میکردن نبود.
بقیه تیم های گروهمون هم شامل آرژانتین ( تیم سوم جهان در دور پیش) ، آمریکا ، مصر ، اسلوونی و السالوادور میشن. در این بین همه برای آرژانتین به عنوان تیم اول و آمریکا به عنوان تیم دوم حساب باز کرده بودن. اسلوونی رو هم عموماً قویتر از ما به حساب میاوردن ولی مود حسین که اسکاتشون بود جوری ته انجمن هاشون رو در آورد که سرمربی سیبیلوشون (آرتد) که قبل از شروع بازیا میگفت شما فقط یه ذره از مالدیو قوی ترین بعد از باخت جلوی ما مجبور به جوونگرایی شد! :3::3:
همون طور که مسلماً همتون یادتونه در شروع این فصل موتور هت تریک دچار تغییراتی شد. هافبک ها ضعیف تر شدن و کلاً همه از موتور نالان شدن. چنین موضوعی به علاوه یه مقدار چاشنی بد شانسی باعث شد ما در 3 بازی اولمون فقط 1 امتیاز بگیریم. در حالی که جا داشت تا 4 یا 5 امیتاز رو کسب کنیم. بعد از این که 3 هفته از فصل گذشت نوبت استراحت تیم ما شد. که این کمک کرد کادر فنی نتیاج گذشته و کلاً نحوه برگزاری بازیا توسط موتور جدید رو بررسی کنه و کم کم با چند و چون موتور جدید آشنا شد و تیم شروع به نتیجه گرفتن کرد. بعد از 3 بازی اول و یک هفته استراحت ما 5 بازی متوالی رو برگزار کردیم که همه رو بلا استثنا بردیم و حتی یک بار هم دروازه مون باز نشده. البته در این بین دروازه بانومون ودود حامدی (کشف خودمه ها! :3:) که بهترین بازیکنمونه و دو مدافعمون یعنی نامجو و شفیع زاده نقش به سزایی دارن که با توجه به سنشون متاسفانه اون 2 مدافع دیگه نمیتونن برای تیم بازی کنن و حامدی هم به 2 3 بازی آخرمون نمیرسه و ما ممکنه اگه تا اون موقع میخومن رو نکوبیده باشیم در دروازه به مشکل بخوریم چون بازیکن ذخیرش باهاش فاصله داره. ضمن اینکه مدافع های جانشینمون هم با اون 2 مدافع فاصله دارن و این در حالی داره اتفاق میوفته که ما در 3 هفته آینده 2 بازی خیلی مهم با آمریکا و آرژانتین در خونه حریف داریم که تکلیف صعود از این گروه رو میتونه به مقدار زیادی مشخص کنه.
در حال حاضر ایران با 16 امتیاز و با تفاضل گل کمتر و یک بازی بیشتر نسبت به آرژانتین در رده دوم جدول ایستاده و آمریکا با 14 امتیاز در تعقیبمونه. 5 هفته به اتمام بازیا مونده که ما 4 بازی در پیش داریم. جمعه این هفته با آمریکا ، بعد استراحت ، بعدشم آرژانتین و اسلوونی ( که دست به جوونگرایی زده) و مالدیو ( که تا اون موقع حتماً جوونگرایی میکنه). در مقابل رقیب اصلی ما یعنی آمریکا بعد از بازی با ما آرژانتین و اسلوونی جوون شده رو در پیش داره ، بعد استراحت داره و بعد با مصر ( که تا هفته آخر حتماً تیمشو عوض میکنه) داره. این یعنی تکلیف صعود کنندگان گروه سوم مقدماتی دوره چهاردهم جام جهانی به میزبانی ایران در سیزده به در 89 روشن خواهد شد.
به عقیده شخصی من اگه ما بتونیم از هر دو بازی سختی که در پیش داریم ( یعنی آمریکا و آرژانتین) 1 امتیاز بگیریم میتونیم با کسب 6 امتیاز از دو بازی بعدیشون به عنوان تیم دوم بعد از آرژانتین صعود کنیم.
فقط میمونه 4 نکته مربوط به این دوره جوانان ، 2 خوب ، 2 تا بد.
اول بدها: 1.ترکیب مسخره و سئوال برانگیز السالوادور توی خونه خودش جلوی آمریکا که این شک رو در آدم به وجود میاورد که برای باخت پا به میدون گذاشته و بعد ازکم شدن امید خودش به دنبال بالا رفتن آمریکاست. 2. مصدومیت بهترین مدافعمون بیژن اسدی معروف به بیژن دماغ :3:درست یه هفته قبل از شروع بازیا به مدت 5 هفته بود که توی نتیج نامطلوبمون در چند بازی اول تاثیر داشت. البته این بازیکن هنوز که هنوزه درست نشده و الان که یه ماه از بند مصدومیت رهایی یافته هنوز فرمش از 5 بالاتر نرفته ، به خاطر همین امید اصلی دفاع ما در این دوره اصلاً به تیم دعوت نشد!
حالا خوب ها: 1.طرح اسکات پروری که با افزایش اسکات های اصلی از 2 به 8 نفر شروع شد و با آموزش های گسترده ادامه پیدا کرد. جوری که الان تو فدراسیون اسکات ها هر کدوم از حریف های ایران یه اسکات تخصصی دارن و تمام آمار تیما از قبيل بازيكن و فرم و مسابقات و نگرش و .... تا مطالب انجمن هاشون تو تاپیک های جداگانه ذخیره میشه. 2. جمع آوری آمار و اطلاعات بازیکنان جوانان در انجمن های هت تریک و دادن برنامه تمرینی مناسب در تیم جوانان برای پرورش استعدادهایی در سطح تیم ملی که کمک بسیار زیادی به تیم های پرورش دهنده استعداد در بزرگسالان و در نهایت به تیم ملی میکنه.
با تشکر از تمام کسانی که حوصله کردن و این مطلب رو خوندن. اگه کم و کسری ای داشت به بزرگی خودتون ببخشید ، عجله ای شد. یه تشکرم از امیرحسین میکنم که این مقاله رو انداخت گردن من!:3:
فعلاً
:2:
gattus
پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۳۸
اینم کاره کیان قبلا پارازیت انداختم الان اشتباهی پاکش کردم :3:
دیگه حال ندارم:3:
اما این تلاش دوست عزیزمون کیان هست خیلی خیلی از کیان تشکر میکنم خواهشا این رو هم تا انتها بخونید
کیان جان ممنون:2:
در آخر هم اشاره می کنم کیان حان تا دلت هم بخواد کار کردن برای سیدها افتخاره:1:
:3:
با سلام خدمت تمام خوانندگان ، بینندگان و شنوندگان علی الخصوص اعضای محترم حزب آزاد هت تریک . آی آر. با توجه به نزدیک شدن پایان سال مسئولین حزب از من خواستن یه تحلیلی روی عملکرد تیم های ملی تو سالی که گذشت داشته باشم و منم با کمال میل قبول کردم. لازم به ذکره من تو 6 ماهه آخر سال 88 عضو کادر فنی بودم و از همون اول ورودم به کادر فنی هم تمرکزمون روی همین دوره جوانانی بود که الان در حال برگزاریه پس با اجازه شما تمرکز اصلی این مقاله رو هم روی همین دوره میذاریم و فقط به صورت اجمالی دوره گذشته جوانان و بزرگسالان رو مرور میکنیم.
خب دیگه ، بریم سر اصل مطلب...
دوره اول مقدماتی جام جهانی جوانان در سال 88:
این دوره با یه قرعه واقعاً افتضاح برای ایران شروع شد. ما با آلمان و آرژانتینی هم گروه شدیم که با اون پشتوانه قوی بازیکناشون صعودشون از همون اول مسلم بود و همون طوری که مطمئناً میدونین بعد از صعود از این گروه هر 2 تیم به مرحله نیمه نهایی صعود کردن. آلمان قهرمان جهان شد و آرژانتین سوم.
به هر حال...
ایران بازیا رو با نتایجی درخشان شروع کرد. 3 برد پشت سر هم داشت بچه ها رو برای شگفتی سازی امیدوار میکرد که نوبت به بازی آرژانتین رسید... ما با توجه به ضعف شدیدمون تو خط دفاعی شانسی جلوی آرژانتین مدعی نداشتیم... بازی رو واگذار کردیم و امیدوار موندیم که آرژانتین که قدرت دوم گروه بعد از آلمان بود در برابر بقیه تیما امتیاز از دست بده. ما به بازیای خوب خودمون ادامه دادیم... بازی بعدی رو بردیم و در بازی بعد از اون تونستیم آلمان که بعداً تو همون دوره قهرمان شد رو تو خونه خودش متوقف کنیم. جا داره بگم آلمان فقط در 2 بازی در دور مقدماتی 3 امتیاز رو نگرفت. یکی این بازی ، یکی هم تو خونه کلمبیا مساوی کرد. این مساوی دوباره داشت امیدا رو زنده میکرد که هفته بعدش اسراییل تو خونه خودش جلوی ما موتس کرد! ما با شانس اون بازی رو مساوی کردیم ولی هنوز بدترین قسمت کار مونده بود! کلمبیا با ما توافق پیک کرد ولی نرمال اومد و با نامردی 2-0 ما رو برد! همین جا بود که امیدهای ما برای صعود به جام جهانی رنگ باخت ولی برای کسب سید بالاتر برای قرعه بهتر در دور بعد تیم رو جوون نکردیم. 2 بازی بعدی رو بردیم ولی بازم جلو آرژانتین باختیم (همین جاها من اضافه شدم! :3:) و طی یک هفته دست به جوونگرایی شدیدی زدیم و اسکلت اصلی این دوره جوانان رو بازی دادیم که البته نتیجش باخت 3 بازی آخرمون بود. در نهایت ما با تفاضل گل کمتر نسبت به مغولستان با 20 امتیاز و 13 امیتاز اختلاف نسبت به آرژانتینی که دوم شد ، چهارم شدیم.
و من هنوز تو این فکرم که اگه اسراییل جلو ما موتس نمیکرد و کلمبیا نامردی نمیکرد ، ما 3 بازی آخر رو جوون گرایی نمیکردیم و میبردیم و الان یک دوره حضور در جام جهانی رو تو کارنامه داشتیم...
همزمان با جوونگرایی و چشم به صعود در دوره بعدی ( که همین دوره ایه که الان داره برگزار میشه) نوید یه طرح دیگه هم اجرا کرد و اون سعی در نگه داشتن حداکثری اسکلت تیم های ملی در ایران بود. قبلاً بازیکنا به خارج میرفتن ، دست هر اهل و نا اهلی میوفتادن که فقط به فکر سود خودشون بودن... در واقع کادر فنی به ساز صاحبای بازیکنا باید میرقصید... اونا وایمستادن بازیکنشون که به تیم ملی دعوت میشد با چند برابر قیمت میذاشتن برای فروش و کاری هم از دست مربی تیم ملی بر نمیومد چون ما اصلاً پشتوانه بازیکنیمون خوب نبود. ( البته الان هم همچین از این نظر پشتوانه ای بهتر نشده) به هر حال نوید تصمیم گرفت بازیکنای دور بعد جوانان رو در داخل کشور نگه داره تا بتونه با تعامل با صاحباشون در بهترین زمان ممکن هم بازیکنا رو به حداکثر اسکیلشون برسونه و هم طی یه برنامه تمرینی فرمشون رو برای شروع بازیایی که یه فصل و خورده ای باهاشون فاصله داشت بالا بیاره که برای بازیا در بهترین فرم باشن. کاری که به کمک بچه هایی مثل سعید بلر و کامران در مهاجم ، علی سلطانیه در دفاع و حسین (مود) در وینگر و خیلی دیگه از بچه ها که نهایت همکاری رو با کادر فنی برای این دوره دارن انجام شد و الان ما به کمک بازیکنای این عزیزان امید جدی به صعود داریم.
دور مقدماتی جام جهانی بزرگسالان در سال 88:
خب ما حتی قبل از قرعه کشی هم کوچکترین امیدی به صعود به جام جهانی بزرگسالان نداشتیم چه برسه به بعدش! :3:
نوید با آگاهی از این موضوع تقریباً تمام بازیکنای بالای 30 سال ایران رو خط زد. (تریپ ونگری :3:) این کار با اینکه کاملاً به ضرر نتیجه های ایران بود ولی به آینده تیم ملی خیلی کمک میکرد. ما به یه تیم با میانگین 25 26 بازی دادیم و تجربه شون رو بالا بردیم. تیمی که تو این دوره ای که فصل بعد شروع میشه 27 28 سالشونه و در صورتی که مربی بعدی بزرگسالان هم راه نوید رو ادامه بده بازم تجربه کسب میکنن و نهایتاً ما میتونیم در 2 دوره بعدی بزرگسالان یعنی 3 فصل بعد امید به صعود به جام جهانی بزرگسالان داشته باشیم. در واقع کاری که نمیتونیم به کمک اسکیل پایین بازیکنامون نسبت به بقیه تیما بکنیم با تجربه بالای بازیکنامون در سن پایین تر میکنیم. البته بازیکنایی که الان 23 24 سالشونه هم از اسکیلای بالاتری نسبت به همسن های خودشون در نسل های گذشته دارن و میتونن در دوره های بعدی بزرگسالان به کمک با تجربه های بزرگتر از خودشون بیان و نیمکت قوی ای رو تشکیل بدن که ما هیچ وقت نداشتیم.
به هر حال از نتایج تیم ملی همین قدر بگم که با اون جوونگرایی از 14 بازی 12 امتیاز کسب کردیم و تو 8 تیم شیشم شدیم.. البته اگرم نمیکردیم نهایتاً پنجم میشدیم چون در مقابل 4 تیم اول گروه که به ترتیب 33 ، 32 ، 31 و 28 امتیاز کسب کردن حرفی برای گفتن نداشتیم. البته تو همین 12 امتیاز هم بدشانسی های داشتیم و جا داشت بیشتر از اینا امتیاز بگیریم.
دوره دوم مقدماتی جام جهانی جوانان در سال 88:
قبل از شروع بازیا نوید دو کار مهم رو انجام داد. اولاً کادر فنی تیم ملی رو به نزدیک به 20 نفر شامل اسکات ها و مشاور ها افزایش داد ، که کمک کرد هر اسکاتی یه تیم رو به صورت تخصصی زیر نظر بگیره و تا خصوصی ترین انجمن های کشورها رو پوشش بده. یکی هم که با روابط خوب بین المللی خودش تونست میزبانی جام جهانی رو برای ایران بدست بیاره. همین موضوع باعث بیشتر جزم شدن عظم کادر فنی شد که بتونیم ایرانو برای اولین بار در تاریخ هت ترک به جام جهانی ای ببریم که تو کشور خودمون برگزار میشه.
ما با مدیریت نوید با پشتوانه بازیکنایی گام به این مسابقات گذاشتیم که به طور میانگین از دوره های قبلی یکی دو درجه تجربه شون بیشتر بود و دارای فرم بهتری بودن ولی هنوز مشکل نیمکت ضعیفمون برقرار بود. قرعه کشی که انجام شد کمی ضد حال خوردیم چون قرعه ای بود که با اینکه نمیشد سخت قلمدادش کرد ولی ظاهر گول زننده ای داشت! ما به جای گروه 8 تیمی در گروه 7 تیمی افتادیم. این خودش باعث شد ما از نظر روحیه تیمی ضرر کنیم چون تو گروه های 8 تیمی همه جلو یه تیم پیک میکنن و روحیه میگیرن که ما این امتیاز رو از دست دادیم. البته قبل از شروع مسابقات اسم تیما رو که به هر کی نشون میدادی اول اسم یکی از تیما رو اصلاً نمیتونست بخونه! بعد که توضیح میدادی این مالدیوه میگفت پس 6 امتیازمون قطعی شد! ولی نکته اینجا بود که مالدیوی که با 30 یوزر یکی از کوچکترین کشورای هت تریکه پر تجربه ترین تیم گروه رو روانه مسابقات کرده بود و قصد داشت با تجربه بالا کمبود مهارت رو جبران کنه. جوری که اگه الان دروازه بان این تیمو نگاه کنین متوجه میشین که این بازیکن در یه دوره کامل مقدماتی جوانان و یه دوره کامل مقدماتی بزرگسالان شرکت کرده و در 20 سالگی تجربه 14 داره! در حالی که ما که رو این تیم جوانانمون خوب سرمایه گذاری کردیم تجربه 10 هم نداریم! در واقع ضعیف ترین تیم گروه ما با فدا کردن دو مقدماتی قبلی خودش دیگه اون بازیچه ای که همه فکر میکردن نبود.
بقیه تیم های گروهمون هم شامل آرژانتین ( تیم سوم جهان در دور پیش) ، آمریکا ، مصر ، اسلوونی و السالوادور میشن. در این بین همه برای آرژانتین به عنوان تیم اول و آمریکا به عنوان تیم دوم حساب باز کرده بودن. اسلوونی رو هم عموماً قویتر از ما به حساب میاوردن ولی مود حسین که اسکاتشون بود جوری ته انجمن هاشون رو در آورد که سرمربی سیبیلوشون (آرتد) که قبل از شروع بازیا میگفت شما فقط یه ذره از مالدیو قوی ترین بعد از باخت جلوی ما مجبور به جوونگرایی شد! :3::3:
همون طور که مسلماً همتون یادتونه در شروع این فصل موتور هت تریک دچار تغییراتی شد. هافبک ها ضعیف تر شدن و کلاً همه از موتور نالان شدن. چنین موضوعی به علاوه یه مقدار چاشنی بد شانسی باعث شد ما در 3 بازی اولمون فقط 1 امتیاز بگیریم. در حالی که جا داشت تا 4 یا 5 امیتاز رو کسب کنیم. بعد از این که 3 هفته از فصل گذشت نوبت استراحت تیم ما شد. که این کمک کرد کادر فنی نتیاج گذشته و کلاً نحوه برگزاری بازیا توسط موتور جدید رو بررسی کنه و کم کم با چند و چون موتور جدید آشنا شد و تیم شروع به نتیجه گرفتن کرد. بعد از 3 بازی اول و یک هفته استراحت ما 5 بازی متوالی رو برگزار کردیم که همه رو بلا استثنا بردیم و حتی یک بار هم دروازه مون باز نشده. البته در این بین دروازه بانومون ودود حامدی (کشف خودمه ها! :3:) که بهترین بازیکنمونه و دو مدافعمون یعنی نامجو و شفیع زاده نقش به سزایی دارن که با توجه به سنشون متاسفانه اون 2 مدافع دیگه نمیتونن برای تیم بازی کنن و حامدی هم به 2 3 بازی آخرمون نمیرسه و ما ممکنه اگه تا اون موقع میخومن رو نکوبیده باشیم در دروازه به مشکل بخوریم چون بازیکن ذخیرش باهاش فاصله داره. ضمن اینکه مدافع های جانشینمون هم با اون 2 مدافع فاصله دارن و این در حالی داره اتفاق میوفته که ما در 3 هفته آینده 2 بازی خیلی مهم با آمریکا و آرژانتین در خونه حریف داریم که تکلیف صعود از این گروه رو میتونه به مقدار زیادی مشخص کنه.
در حال حاضر ایران با 16 امتیاز و با تفاضل گل کمتر و یک بازی بیشتر نسبت به آرژانتین در رده دوم جدول ایستاده و آمریکا با 14 امتیاز در تعقیبمونه. 5 هفته به اتمام بازیا مونده که ما 4 بازی در پیش داریم. جمعه این هفته با آمریکا ، بعد استراحت ، بعدشم آرژانتین و اسلوونی ( که دست به جوونگرایی زده) و مالدیو ( که تا اون موقع حتماً جوونگرایی میکنه). در مقابل رقیب اصلی ما یعنی آمریکا بعد از بازی با ما آرژانتین و اسلوونی جوون شده رو در پیش داره ، بعد استراحت داره و بعد با مصر ( که تا هفته آخر حتماً تیمشو عوض میکنه) داره. این یعنی تکلیف صعود کنندگان گروه سوم مقدماتی دوره چهاردهم جام جهانی به میزبانی ایران در سیزده به در 89 روشن خواهد شد.
به عقیده شخصی من اگه ما بتونیم از هر دو بازی سختی که در پیش داریم ( یعنی آمریکا و آرژانتین) 1 امتیاز بگیریم میتونیم با کسب 6 امتیاز از دو بازی بعدیشون به عنوان تیم دوم بعد از آرژانتین صعود کنیم.
فقط میمونه 4 نکته مربوط به این دوره جوانان ، 2 خوب ، 2 تا بد.
اول بدها: 1.ترکیب مسخره و سئوال برانگیز السالوادور توی خونه خودش جلوی آمریکا که این شک رو در آدم به وجود میاورد که برای باخت پا به میدون گذاشته و بعد ازکم شدن امید خودش به دنبال بالا رفتن آمریکاست. 2. مصدومیت بهترین مدافعمون بیژن اسدی معروف به بیژن دماغ :3:درست یه هفته قبل از شروع بازیا به مدت 5 هفته بود که توی نتیج نامطلوبمون در چند بازی اول تاثیر داشت. البته این بازیکن هنوز که هنوزه درست نشده و الان که یه ماه از بند مصدومیت رهایی یافته هنوز فرمش از 5 بالاتر نرفته ، به خاطر همین امید اصلی دفاع ما در این دوره اصلاً به تیم دعوت نشد!
حالا خوب ها: 1.طرح اسکات پروری که با افزایش اسکات های اصلی از 2 به 8 نفر شروع شد و با آموزش های گسترده ادامه پیدا کرد. جوری که الان تو فدراسیون اسکات ها هر کدوم از حریف های ایران یه اسکات تخصصی دارن و تمام آمار تیما از قبيل بازيكن و فرم و مسابقات و نگرش و .... تا مطالب انجمن هاشون تو تاپیک های جداگانه ذخیره میشه. 2. جمع آوری آمار و اطلاعات بازیکنان جوانان در انجمن های هت تریک و دادن برنامه تمرینی مناسب در تیم جوانان برای پرورش استعدادهایی در سطح تیم ملی که کمک بسیار زیادی به تیم های پرورش دهنده استعداد در بزرگسالان و در نهایت به تیم ملی میکنه.
با تشکر از تمام کسانی که حوصله کردن و این مطلب رو خوندن. اگه کم و کسری ای داشت به بزرگی خودتون ببخشید ، عجله ای شد. یه تشکرم از امیرحسین میکنم که این مقاله رو انداخت گردن من!:3:
فعلاً
:2:
gattus
پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۴۵
این هم دوتا مصاحبه ی ویژه!
امیر جان ممنون
مصاحبه با احمد رضا پدر زبان پارسی هتریک
سلام احمد رضا جون فرا رسیدن عید نوروز رو بهت تبریک میگم وامیدوارم امسال سالی پر از موفقیت برات باشه
سلام، منم فرا رسیدن این جشن باستانی رو به شما تبریک میگم و امیدوارم در کنار خانواده سالی سرشار از موفقیت و پیروزی در پیش داشته باشید
1. احمد رضا جون اگر امکانش هست یه بیو گرافی از خودت برامون بزار که بیشر بشناسیمت
من احمدرضا حشمتزاده هستم، ۲۴ ساله، لیسانس مکانیک. اصالتاً شیرازی هستم و چند سالی هست زاهدان میشینیم. بیش از سه ساله که عضو هتتریک هستم
2. هتریک رو چطور شناختی و چطور شد که خواستی ترجمش کنی؟
از طریق حمید کینگ (رحمةالله علیه :دی) با هتتریک آشنا شدم. یکی از کاربرای سابق که دیگه عضو هتتریک نیست. روز اولی که عضو هتتریک شدم اونقدر اشتیاق داشتم که تمام Rules رو واسه خودم پرینت گرفتم و شب تا صبح نشستم خوندمش :دی
بعد از چند ماه که ترجمهی ابتدایی هتتریک اومد رو سایت، حس کردم این ترجمه اصلاً در حد زبان فارسی نیست و غلطهای زیادی داره. بچهها خیلی زحمت کشیده بودن اما نتیجه اون چیزی نشده بود که میخواستیم و نتیجه یه ترجمهی سطحی و پر از اشتباه بود. خود من هم تو ترجمهی اولیه کمک کردم اما بعد دیدم ترجمههام اصلاً رو سایت نیومده. این شد که مستقیماً با مسئولان سایت صحبت کردم و بعد از چند ماه بررسی شرایط، موافقت کردند و کار ترجمه رو به عهده گرفتم.
3. از کی شروع به ترجمه هتریک کردی و از این که خیلی از بچه های کادر ترجمه توی ترجمه تنبلی میکردن چقدر عصبانی میشدی؟
ما از آذرماه سال ۸۷ شروع به ترجمهی هتتریک کردیم. اوایل فقط بررسی کار بود و اینکه چیکار بکنیم و حدود دو سه ماه فقط به بحث دربارهی اسکیلها و یکسانسازی کلمات خاص گذشت. بعد از اون کار سرعت گرفت و تو مدت یک سال با تمام فراز و نشیبهایی و مشکلات و کمکاریهایی که خواسته یا ناخواسته برای خودم یا بچهها پیش اومد، بخش اعظم سایت ترجمه شد. الان هم چیز خاصی واسه ترجمه نمونده و فقط گزارش بازیهاست که قول داده بودم تا نیمفصل بذارم رو سایت اما یه عمل جراحی برام پیش اومد و الان هم که دارم جواب مصاحبه رو میدم، دوران نقاهت بعد از عمل رو طی میکنم.
تنبلی که همیشه هست. اما یادمون باشه این یک کار داوطلبانه بود و من خودم هیچ انتظاری از بچهها نداشتم و نمیشد کسی رو مجبور به کاری کرد. به همین دلیل تنبلی و کمکاری پیش اومد و روند کار کمی کند شد. اما همیشه ممنون و مدیون کمکها و زحمات بیدریغ بچههایی هستم که تو این راه به من و محسن کمک کردند.
4. .مسلما بخاطر این که توی انجمن دوطرف فعال بودی وهستی کاربرای هتریک ایران رو چطور کاربرایی میبینی؟
بینظیر... این بهترین واژهای هست که باهاش میشه کاربران هتتریک رو توصیف کرد. بچهها عموماً تحصیلکرده هستند و آدم در کنارشون چیزهای خیلی زیادی یاد می گیره. چه دوستانی که در آیآر داشتم و دارم و چه بچههای انجمنهای اصلی سایت. جو انجمنها همیشه دوستانه و صمیمانه بوده. و خوشحالم که دوستان بسیاری تو هتتریک پیدا کردم که سالیان سال با هم دوست و رفیق خواهیم موند.
5. بخاطر ترجمه هتریک از طرف هتریک حقوقی میگیری یا نه؟
نه... هیچ حقوقی دریافت نمیکنیم.
6. تغییرات جدید موتور هتریک رو که خیلیم پر سرو صدا هستش رو چطور پیشبینی میکنی؟
به نظر من موتور بازی (منظورم موتور مسابقات هست نه موتور هتتریک) همچنان در مرحلهی آزمون و خطا قرار داره. تغییرات جدید شاید در ابتدا باعث نارضایتی کاربران بشه اما داره بیشتر هتتریک رو به واقعیت نزدیکمیکنه و من برخلاف خیلی از بچهها که میگن موتور بازی بدتر شده، نظرم بر اینه که موتور بازی داره روز به روز بهتر میشه.
موتور هتتریک و سرورهای اصلی هم که به دلیل اضافه شدن آپشنهای مختلف به سایت، بعضی وقتها با مشکل مواجه میشه که نظیرش همون بهروز نشدن جداول چند هفتهی گذشته بود.
7. تا الان چند نفر رو معتاد هتریک کردی؟
دقیقاً نمیدونم. فکر نمیکنم خیلی زیاد باشن. بقیهی بچهها تو این قسمت خیلی ازم جلوترن. من فقط دو مطلب دربارهی هتتریک تو مجلات همشهری جوان و چلچراغ دادم که چاپ شد و یه معرفی کوتاه هم تو اخبار بیست و سی.
8. بهترین و بدترین خاطرت از هتریک رو برامون بگو؟
خاطرهی خوب که خیلی زیاده ولی بهترینش وقتی بود که خبر میزبانی ایران در جام جهانی جوانان رو شنیدم، که بینهایت خوشحالم کرد.
خاطرهی بد هم ندارم؛ شاید بشه گفت درگیریهای هنگام انتخابات که دیگه همه بهش عادت کردیم.
9. الان وضعیت ترجمه هتریک در چه حالیه و چه تاریخی رو برای کامل شدنش پیشبینی میکنی؟
گزارشها تموم شده، نصفش رو گذاشتم رو سایت و بقیه رو هم دارم میذارم. البته هنوز رو سایت اصلی نفرستادم. چند روز دیگه کار گزارشها هم به پایان میرسه. از اینا که بگذریم چیز خاصی برای ترجمه نمیمونه. دارم یه مقاله برای تموم شدن هتتریک مینویسم که اوایل بهار ۸۹ میاد رو سایت و پایان ترجمه رو به اطلاع همه می رسونه و یه مروری هم به یک و نیم سالی که صرف ترجمه شد میکنیم.
10. اگر حرفی با خواندگان ما داری بگو که ما دیگه رفع زحمت کنیم
دقیقاً نمیدونم این مصاحبه کِی و کجا منتشر میشه ولی همین که فهمیدم برای بچههای دوستداشتنی آیآر هست بیاندازه خوشحال شدم و از همینجا برای همهی شما آروزی سربلندی و بهروزی دارم.
مرسی احمد رضا بابت قبول کردن مصاحبه با من
خواهش میکنم :-)
مصاحبه با نوید
سلام
سلام، ببخشيد به خاطر پخش مستقيم بازيهاي ليگ سرم گرم بود و فرصت نكردم زودتر جوابت رو بدم.
پیشاپیش عید باستانی نوروز رو هم بتون تبریک میگم
منم به شما تبريك ميگم، ايشالا كه سال خوبي داشته باشيد
قبل از شروع مصاحبه تبریک میگم بهتون بخاطر برد خوب مقابل مصرو السالوادور
ممنونم از لطفتون، زحمت بچه ها بود كه ما به ثمر نشونديم. اميدوارم تداوم داشته باشه
1.اول از همه اگر امکان داره یک بیوگرافی از خودتون به ما بدین
من نويد ميرزامحمد هستم ، مهندس متالورژي و متاهل، و داراي فرزند و 5 سال هت تريك بازي!
2.با توجه به کاربرای فعلی آینده تیم ملی رو چطور میبینی آیا کاربرا تلاششون نسبت به تعدادشون بیشتر شده یا نه؟
بچه ها روز به روز دارن خوب رشد مي كنن، ما تا جايي كه از دستمون بر مياد آموزش صحيح ميديم تا ستاره سازي بشه و بازيكن ها با بالاترين كيفيت ممكن از آادمي به تيم بزرگسالان و نهايتا به تيم ملي برسن. اما كشورها همينطور مثل ما در حال پيشرفت هستن، ولي ما تلاشمون اينه كه سرعتمون رو از بقيه بشتر كنيم و فكر مي كنم در دو دوره آينده از لحاظ پتانسيل رنك 25-30 رو داشته باشيم، چيزي كه الان در رنك 60-80 هستيم.
3.کاربرای هتریک ایران رو چطور کاربرای میبینی؟
بهترين و فهيم ترين كابران كل اينترنت در هت تريك هستند. از حضور و دوستي با 99 درصدشون لذت مي برم
4.بهترین وبدترین خاطرت از هتریک
دوره قبل مقدماتي جام جهاني جوانان، لحظه اي كه تغيير سيستم گل مساوي رو به آلمان زديم و بعد از اون هم از حريف سر تر بوديم و همينطور دوره قبل تيم ملي جوانان وقتي دقايق آخر تك گل بازيمون رو به برزيل زديم خيلي خوشحال شدم.
بدترين خاطرات رو هميشه فراموش مي كنم...
5..تا الان موتور هتریک تغییرات زیادی کرده نظرت راجب این تغییرات چیه و بهترین تغییری که کرده رو میتونی برای ما بگی
بلاژويچ مي گفت: به تيم برنده دست نمي زنن، موتور هت تريك چند فصل پيش به بهترين وضعيت خودش رسيده بود اما با دست كاري كه شد اين فصل صداي همه رو در آورد به طوري كه دوباره تغييراتي اساسي براش در نظر گرفتن. خدا فصل آتي رو به خير بگذرونه!
6.توی فوتبال واقعی کدوم تیم رو کامل ترین تیم میبینی و کدوم مربی رو بهترین مربی
از منچستريونايتد و سر الكس فرگوسن كاملتر در دنيا نيست و نبوده و نخواهد آمد
7.کار اسکاتای تیم ملی جوانان رو چطور دیدی تا الان
توي دوره هاي مختلف اسكات هاي مختلفي به تيم ملي اومدن و رفتن، اما تيم فعلي انصافا(با تشكر از قديمي هاا) بهترين تيم استعداديابي و آناليزي بوده كه باهاشون كار كردم. همه چيز رو به خوبي فرا مي گيرن و به بهترين تحو كمك هاشون رو ارائه ميدن.
8.تغییر جدید موتور هتریک رو چطور پیشبینی میکنی
تعريف زيادي ازش شدهف اميدوارم خدا به خير بگذرونه!
9.توی این مدتی که مربی تیم ملی (جوانان وبزرگسالان) چقدر به اهدافی که داشتی رسیدی
خيلي زياد، خدا رو شكر با حمايت هايي كه بچه ها مي كنن و فرصت هايي كه بهم دادن تيم هاي خوبي ساخته شده. كه اگر روزي در تيم بزرگسالان نباشم، هر كس بعد از من بياد ميگه خدا قبلي ها رو خيرشون بده!
10.هتریک رو کی وچجوری شناختی و شرو کردی و تا کی میخوای ادامه بدی؟
منم هت تريك رو مثل بقيه هم دوره اي هام از زمين هاي خاكي فصل 4 شروع كردم، دو روز ديگه ميشه 5 سال. ابا هت تريك بهمون معرفي كرد و بهمون آموزش داد
تا وقتي هت تريك باشه و خدا قسمت كنه مي مونم. قصد رفتن ندارم
11.امروز وارد ششمن سال حضورت توی هتریک شدی هتریک برات تکراری نشده ؟
هت تريك هيچ گاه براي من تكراري نميشه و از حضور در اون لذت مي برم
12. اگر سخنی با کاربرای هتریک داری و پیشنهادی بهشون داری ممنون میشم بگی
به قول ابا هت تريك: هت تريك را جدي نگيريد
و به قول ما: اينجا بهترين جا براي داشتن بهترين دوستان است، اين فرصت رو از دست نديد
gattus
پنجشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۸۸, ۰۱:۵۷
آقایون شرمنده این پست مشکل پیدا کرده بود من چند بار که پاکش کردم دوتاش پاک شد دوباره که گذاشتم دوتاش اومد:6:
خوب همین جا جوهر مجلمون تمام میشه تا ببینیم کی ساسان بودجه میده:3:
لطفا در این تایپیک پست ندهید
gattus
چهارشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۲۴
خب ما برگشتیم!!!
همش تقصیره این ساسانه که پول نمیده جوهر بخریم:3:من از جیب شخصیم پول گذاشتم!!!:3:
حالا این شماره رو بخونید و حال کنید ایشاالله شماره های بعدی پر بار تر باشه:1:
gattus
چهارشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۳۱
شروع میکنیم با مصاحبه ی امید
هرچی تلاش کردم نتونستم از امید حرف بکشم خودتون که میدونید چرا امید همیشه خسته تشریف داره:3:طولانی تری جوابی که داده به 30کلمه هم نمیرسه البته اگر حروف اضافه هم کلمه حساب بشن دو تا از سوالات رو هم کپی کرده:3:خلاصه یه چیزی مثل 20 سوالی خودمون
سلام!!
خوبی امید جان؟
من زیاد وقت ندارم که برای این کارا تلف کنم بریم سر اصل مطلب!!!
اگر دوست داری یک سلام خوشکل به بچه بکن!!
سلام:SugarwareZ-255:
سوالام رو شروع میکنم
اول از خودت برای بچه ها بگو!!
همه منو میشناسن:3:
شایعه شده شیرازی ها زیاد شعر بلدن یکی دو بیت شعر قشنگ برامون مینویسی؟
"
یا رب سببی ساز که یارم به سلامت
بازآید و برهاندم از بند ملامت
خاک ره آن یار سفرکرده بیارید
تا چشم جهان بین کنمش جای اقامت
فریاد که از شش جهتم راه ببستند
آن خال و خط و زلف و رخ و عارض و قامت
امروز که در دست توام مرحمتی کن
فردا که شوم خاک چه سود اشک ندامت
ای آن که به تقریر و بیان دم زنی از عشق
ما با تو نداریم سخن خیر و سلامت
درویش مکن ناله ز شمشیر احبا
کاین طایفه از کشته ستانند غرامت
در خرقه زن آتش که خم ابروی ساقی
بر میشکند گوشه محراب امامت
حاشا که من از جور و جفای تو بنالم
بیداد لطیفان همه لطف است و کرامت
کوته نکند بحث سر زلف تو حافظ
پیوسته شد این سلسله تا روز قیامت"
از بازی پلی آف بگو!!
اونم یه بازی بود 90 دقیقه
اونا بهتر بودن و بردن همین
به نظرت فصل بعد میری لیگ برتر؟
سعیمو می کنم
چرا تیم جوانان نداری؟
یه زمانی داشتم دیدم نمی صرفه
بیخیالش شدم
حسش نبود کلا :3:
این دوتا بازیکن جوونی که توی تیمت هست برای دسته ی دو ضعیف نیستن؟
داداش اینا توی تیم اصلیم نیستن!!!
در حال تمرین هستن!!
جام حذفی این فصل رو چطور میبینی به نظرت بهتر از فصل قبل میشی؟
من خیلی زور بزنم با این تیم به نیمه نهایی می رسم
وضع مالی تیمت چطوره؟
توپ:SugarwareZ-191:
به نظرت میتونی روزی قهرمان لیگ برتر بشی؟
آره:3:
به مربی گری در تیم ملی یا همکاری به عنوان استعدادیاب فکر میکنی؟
خیلی به این موضوع فکر کردم
استعدادیاب که حس فجیعی می خواد که من ندارم:3:
مربی گری هم همینطور
بیشتر دوست دارم مشاور فنی باشم
مدت حضور در هت تريک او آر جي؟
یادم نیست:3:
نزدیک 6 سال؟یا 5 سال:3:
مديريت مشترک حزب روا چطور مي بيني ؟
بین خودمون باشه
من کلا در جریان نیستم:3:
بهترين دوست هت تريکي ؟
سوالا می پرسیا
سینا و احمدرضا بیشتر از بقیه
چرا میخوای این دور مافیا خدا بشی؟
1-چون بقیه ناشی هستن
2-اگه خدا نباشم زودی می کشنم
3-کسی هم حاضر نیست خدا باشه
یکی از بدترین کارهایی که در طول آدمین بودنت انجام دادی و از اون پشیمون هستی رو بگو!!
عجب سوالی
شاید این که اون اوایل بخاطر اسپم کارت قرمز میدادم!!
یکی از بهترین کارهایی که در طول آدمین بودنت انجام دادی و از اون خوشحال هستی رو بگو!!
همین که استایل انجمن عوض شد و البته هر وقت عدالتی اجرا شده....
اگه فکر ميکني که سوالي را نپرسيدم بگو
نه همه رو پرسیدی:3:
و حرف آخر؟
"ی"
برای خداحافظی هم یه شعر برامون میگی؟
اي واي بر اسيري کز ياد رفته باشد
در دام مانده باشد صياد رفته باشد
سوالاى جديد ببرسم؟؟
جرا آواتارت هميشه عكس دختر بجه هاست اونم از نوع سياه سفيد؟؟!:3:
خوشکله:3:
اميد رو از شيراز بيرون كنن كجا ميره؟؟!:3:
هر جا بجز اصفهان:3:
نظرت درمورد عضويت توى حزب آزاد ؟
نظر خاصی ندارم:3:
هدفت جي بود كه عضو شدي؟آخه عضوى كه نميدونه مدير اون بخش كيه بدرد ميخوره:3:؟
هدفم دور همی بود:3:
نه بدرد نمی خوره:3:
وقتى توى مسابقه ى بهترين آواتار و امضا مغلوب من و دوستان شدي جه احساسى داشتى؟؟:3:
که چقد بعضیا بد سلیقن:3:
الان ميخواى من رو سلاخي كنى؟:3:
نه
:SugarwareZ-255::SugarwareZ-127:]
gattus
چهارشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۲۰:۳۵
اینم صفحه ی طنز
نام : ساسان
نام تیم : نیما
نوع تمرین : دفاع
مدت زمان حضور در هتریک : اگه کلا بخواین 2.5 سال اما با این تیم 10 ماه.
لقب : self_satisfied
علاقمندیها : لیورپول-جیمز بلانت - کریس دی برگ - قرمه سبزی - تفکر.
تنفرات : چلسی - بادمجون تو خورشت - نادانی .
آزمون ورودی ( 4 گزینه ای )
سوال 1 : هتریک چیست :
الف) عشق
ب ) زندگی
ج ) الافی
د ) تفریح
سوال 2 : هدف اصلی حزب ازاد چیست؟
الف ) تفریح
ب ) پیدا کردن دوستان جدید
ج ) پیشرفت هتریک ایران
د ) هر 3 گزینه
سوال 3 : بهترین برخورد در برابر مدیران این انجمن چیست ؟
الف ) بهشون لبخند میزنیم
ب ) حالشونو میگیریم
ج ) بهشون فحش میدم
د ) باهاشون رفیق میشیم
سوال 4 : اگر شما از مدیران اخطار بگیرید چه عکس العملی نشون میدید ؟
الف ) سکوت میکنم
ب ) بهش فحش میدم
ج ) دعوا راه میندازم
د ) در صورت نیاز اعتراض خودم رو در تاپیک گفتگو با مدیران اعلام میکنم.
ه)من کارت نمیگیرم
سوال 5 : اگر شخصی به یکی از اعضای حزب توهین کند چه میکنید ؟
الف ) کار خاصی نمیکنم
ب ) جوابشو میدم
ج ) کلکسیونی از فحشهای ناجور نسارش میکنم :3:
د ) به رییس حزب اطلاع میدم
سوال 6 : اگر حزب قانونی تصویب کند که هر عضو باید یک مربی حداقل اکسلنت گرفته و حداقل 3 بازیکن جوان ایرانی تمرین دهید چه میکنید ؟
الف ) بیخیال حزب میشوم
ب ) تلاش برای لغو قانون میکنم
ج ) قبول میکنم
د ) با کمال میل قبول کرده و سعی میکنم به هر نحوی شده برای تقویت تیم ملی کمک کنم.
سوال تشریحی : چرا میخواهید به حزب بپیوندید ؟
به خودم مربوطه :3:
سلام تا حالا این فرم های عضویت رو خوندید؟
مهم نیست الان یه شما چندتا نکته میگم تا ببینید چه کسانی بر شما حکومت میکنند!!!:6:
شما به سوال مدت عضویت توجه کنید میبینید که نوشته شده با این تیم ده ماه این به معنای متقلب بودن این مدیر بیلیاقت هست که الان این همه ادعا داره:3:
اگر به همه ی فرم ها نگاه کنید بیشتر هتریک رو یک سرگرمی یا حتی زندگی میدونن اما ایشون الافی رو انتخاب کرده؟!
پس میشه فهمید که ایشون خواهان اجرای یک کودتا در حد کودتای 28 مرداد هستند:3:
به سوال پنجم نگاه کنید وا اسفا!!!
مدیر بدهن بیشعور کثافت احمق خرخوطک انچوچک:3:میخواد به بچه ها توهین کنه خجالت هم نمیکشه بیشعور عوضی:3:
و جواد سوال تشریحی رو هم طوری داده که در واقع بچه ها رو به ... حساب کرده!!:3:
به نظر شما ایا چنین شخصی لیاقت ریاست رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
کیارش ...کیارش رای منو پس بگیر:3:
zamani104
دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۰, ۱۶:۲۹
عجب آدم ها را علاف خودتون کردینا.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۰, Jelsoft Enterprises Ltd.