توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جام جهانی 2010
Sor3na
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۲۴
اممم !
خب اینم از این و خلاصه انگلیس و ایتالیا این فصل حسابی رو سفید کردن مارو خلاصه.:d
چون کلا رضا اسم بارسا رو زیاد میاره تو این تاپیک و من واقعن از این تیم متنفرم و کلن اعصابم خورد میشه و پست میزنم اعصاب شمام خورد میکنم ،ترجیحا تو این تاپیک دیگه پست نمیزنم.
:3:
faraz36
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۰۱:۴۷
ایتالیا همیشه بازی اولش بد بازی کرده
در اینکه نسبت به 4سال قبل ضعیف شده شکی نیس
اما همین تیم پاراگوئه تیم برزیل و تیم آرژانتین رو انتخابی لوله کرده بود
محمد
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۵۰
[Only Registered And Activated Users Can See Links]
مارچلو ليپي در نشست خبري بعد از بازي با لحن خاصی حرف زد و تیمش را صاحب یک کلاس کم نظیر دانست و به منتقدان هم هشدار داد که سطح بازی و اشتهای تیم او چیزی است که می شود آن را به چشم دید. لیپی گفت: ايتاليا با تمام وجود به آفريقاي جنوبي آمده است. با تمام نيرو به مصاف حريفان خواهيم رفت و به اين راحتيها متوقف نخواهيم شد.
سرمربي آتزوريها درباره ديدار با پاراگوئه گفت: فكر ميكنم شايسته كسب هر سه امتياز بوديم. البته در نيمه اول خوب كار نكرديم، اما رفته رفته بهتر شديم و اگر كمي بيشتر دقت ميكرديم ميتوانستيم حتي پيروز ميدان باشيم، اما فوتبال همين است گاهي اوقات مسائلي رخ ميدهد كه كنترل كردن آن از عهده هيچ كس برنميآيد.
ليپي با اشاره به عملكرد تيم پاراگوئه گفت: با تيم قدرتمندي روبرو شده بوديم آنها در دور انتخابي هم نشان داده بودند كه حريف دست و پابستهاي نيستند. قرار گرفتن در رده دوم آنهم با يك امتياز اختلاف نسبت به برزيل به خوبي نشان ميدهد كه با چه حريف سرسختي روبرو بوديم.
ليپي در ادامه افزود: خوشبختانه ديدارهاي مرحله گروهي به تنهايي سرنوشت ساز نيستند. ما دو بازي ديگر در پيش رو داريم و ميتوانيم با نمايشي همانند نيمه دوم از اين گروه صعود كنيم.
ايتاليا در دومين ديدار خود روز 30 خردادماه در نلس پرويت به مصاف تيم اسلواكي خواهد رفت.
کیان
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۴۹
بزرگترین بازیای تاریخ جام جهانی ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
aminhity
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۵۴
خب ... :3:
اولاً که نیمه اول بارون خیلی شدید بود
دوماً قرار نبود پیرلو نباشه :3:
دیشب با یکی از طرفدارای ایتالیا داشتیم بازی رو میدیدم میگفت:«قرار نبود مالدینی نباشه»:3:
amin_michael5
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۵۰
خب ایتالیا هم با بازی دیشب نشون داد همین که بتونه از صعودش از مرحله گروهی در دور قبل دفاع کنه خیلی
هنر کرده :3:
تا اینجای کار من هنوز هلند رو قهرمان جام میدونم :1: حالا باید بازی برزیل و اسپانیا رو هم ببینم تا بگم دقیقا کی قهرمان میشه :1:
و همچنان امیدوارم که انگلستان قهرمان بشه :1:
کیان
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۰۸
اه اه! این نیوزلندیا چقدر بی جنبه بودن!
مربیشون که بعد گل رفت سمت نیمکت حریف مشت تکون داد ، یکیشونم نمیدونم کی بود فکر کنم تدارکات بود ، رفت داور چهارم رو بغل کرد!!! :rofl:
amirzelzeleh
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۳۶
من نمیدونم چرا اینقدر خوابالو شدم! همه بازیها رو بین خواب و بیداری می بینم! به همین دلیل اصلا در مورد بازیها و کیفیتشون نمیتونم نظر بدم.
amirlefthand
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۴۰
اگه بچه خوبی باشین عکسای خوب بازیا ر وبراتون آپلود میکنم مخصوصن تماشاچیای خوشگل رو:3:
کیان
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۴۷
هه هه! از بازی زیبا و چشم نواز برزیل که بگذریم ، عادل دقیقه 44 برگشته میگه:" میکون ، به دنی آلوز..." :rofl:
civilizable
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۴۹
وااای.چقدر دوست دارم بازی مساوی شه.حتی بعید نیست کره ببره.ای حال میده
amirlefthand
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۵۲
هه هه! از بازی زیبا و چشم نواز برزیل که بگذریم ، عادل دقیقه 44 برگشته میگه:" میکون ، به دنی آلوز..." :rofl:
کیان چی شده رسانه ملی میبینی؟ بزن trt1 با لهجه ترکی ببین
محمد
سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۳۶
من چيزي جز يك حيوان دست و پا چلفتي نيستم كه نمي تواند جلو نشانه هاي پر سرو صداي متلاشي شدنش را بگيرد ، پس نه وقتتان را با من تلف كنيد و نه دست هايتان را با تنبيه من آلوده كنيد
افسردگی شدید هواداران فرانسه از عملکرد تیمشان
faraz36
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۴۶
بازی برزیل هم دیدیم:3:
'Mohammad
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۱۱
نمی دونم جای این خبر اینجاس یا نه ولی خبر جالبیه !
----
گزارشي محرمانه از منابع اطلاعاتي در آفريقا نشان ميدهد تماشاي جدال دو تيم آلمان و استراليا در سومالي تنها 30 بيننده تلويزيوني داشته است.
مقررات بسيار جدي و خشك حكومت حاكم بر سومالي ايجاب ميكند بازيهاي جام جهاني به هيچ وجه تماشا نشود.
دولت سومالي عقيده دارد تماشاي بازيهاي جام جهاني برخلاف مذهب است و باعث ميشود مردم از مذهب فاصله بگيرند. گزارش محرمانه منتشر شده نشان ميدهد جدال دو تيم آلمان و استراليا كه به پيروزي 4 بر صفر آلمان خاتمه يافت، در خاك سومالي تنها 30 بيننده تلويزيوني داشته كه اين افراد جزو قشر مرفه و اكثرا نزديك به حاكمان سومالي بودند.
اين افراد كه با تجمع در محلي در 30 كيلومتري در منطقه جنوب موگاديشو امكان تماشاي تلويزيوني جدال مذكور را فراهم كردند خود نيز به احتمال فراوان تحت بازجويي قرار خواهند گرفت و بايد پاسخگوي عمل مجرمانه خود باشند.
در اكثر منازل مناطق مختلف سومالي مردم در مورد داشتن تلويزيون درگوشي با هم صحبت ميكنند و به دنبال تلويزيونهاي كوچك هستند تا به راحتي قابل رويت نباشد. يكي از رهبران مذهبي سومالي نيز در آستانه جام جهاني گفته بود بازيهاي فوتبال اساسا عليه مذهب است.
پارس فوتبال
amirzelzeleh
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۴۸
این خبر به جام جهانی ربط نداره... ولی به پخش مستقیمش ربط داره. حال میکنم از بازیکنی که مثل منصوریان باشه:
منصوریان: دیگر به تلویزیون نمیروم ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
مربی تیم ملی فوتبال کشومان گفت: از این به بعد به عنوان کارشناس در برنامههای ورزشی ویژه جام جهانی 2010 شرکت نخواهم کرد.
علیرضا منصوریان در گفتگو با مهر با بیان این مطلب افزود: از اینکه به عنوان کارشناس در برنامه ویژه جام جهانی حضور یافته ام پشیمانم و بدون شک تا پایان جام جهانی هرگز در این برنامه حضور نمی یابم.
وی که به همراه حمید استیلی وظیفه کارشناسی دیدار انگلیس - آمریکا در مرحله گروهی جام جهانی 2010 را برعهده داشت افزود: طی روزهای گذشته خود را با برخی از کارشناسان مقایسه کردم و متوجه شدم اشراف کامل بر فوتبال اروپا و جهان را ندارم و برای این کار مناسب نیستم.
این کارشناس فوتبال کشورمان افزود: در شرایط فعلی ترجیح می دهم زبان انگلیسی خود را کامل کرده و مطالعه بیشتری روی فوتبال اروپا و جهان داشته باشم تا در آینده اگر باز هم چنین فرصتی نصیبم شد بتوانم خوراک بهتری به علاقه مندان فوتبال بدهم.
وی در خاتمه تصریح کرد: استنباطم این بود که برنامه های کارشناسی مسابقات جام جهانی نیز همچون مسابقات لیگ برتر است از آنجایی که شناخت من نسبت به فوتبال ایران بسیار زیاد است در برنامه مربوط به مسابقات لیگ برتر خیلی راحت کارشناسی می کردم اما از آنجاییکه اشراف لازم به فوتبال روز جهان را ندارم نمی توانم آن طور که باید و شاید در بحث کارشناسی حضور یابم.
خوشم میاد از صداقتش. یه صحنه دیگه از این بازیکن یادمه حین بازیش. یادآوری میکنم برای اونایی که یادشون نیست:
بازی استقلال-سپاهان (اگه اشتباه نکنم) چند سال پیش. پنالتی برای سپاهان. رسول خطیبی پشت ضربه. قبل از زدن پنالتی، منصوریان از پشت چندین بار پیراهن خطیبی رو کشید. اگه درست گفته باشم خطیبی پنالتی رو خراب کرد.... داور حرکت منصوریان رو ندیده بود.
صحنه دوم: برنامه 90. آقای منصوریان شما پیراهن خطیبی رو کشیدید؟
هرکس دیگه بود حاشا میکرد چون تصویر تلویزیونی خیلی واضح نبود. اما منصوریان:
بله. پیراهنش رو کشیدم. شیطنت کردم. حرفه ای گری کردم. میخواستم تمرکزش رو از بین ببرم...
صداقتش رو باید بعضی از بازیکنای ما یاد بگیرن که راست راست تو چشم دوربین نگاه میکنن و حرکتی رو که جلوی دوربین انجام دادن حاشا میکنن.
civilizable
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۱۲
بازی رو امیدوارم دیده باشید.بازی بسیار زیبایی بود
آفرین شیلی.
amirzelzeleh
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۵۹
شیلی وافعا خوب بازی کرد. نمیشه گفت در قد و قواره قهرمانی، اما واقعا تیمهای مدعی باید یاد بگیرن از شیلی. کاملا هجومی و زیبا.
'Mohammad
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۰۱
یک روزنامه انگلیسی در خصوص اشتباه دروازه بان تیم ملی انگلیس در دیدار با آمریکا نوشت: نامزد کانادایی رابرت گرین مقصر اصلی این لغزش است.
به گزارش یورواسپورت، پس از اشتباه دروازه بان تیم ملی انگلیس در گلی که از آمریکا دریافت کرد رسانه های انگلیس انتقادات تندی را نثار این بازیکن 30 ساله تیم وست هام کردند.
در این راستا روزنامه دیلی میرور انگلیس نوشت: رابرت گرین در این دیدار آشکارا ویران بود چون قبل از جام جهانی دچار شکست عاطفی شدیدی شده و نامزد کانادایی اش وی را ترک کرده است."
به اعتقاد این روزنامه انگلیسی، دلیل این لغزش که در روزهای اخیر به یک خبر جنجالی در تمام دنیا تبدیل شده است به هم خوردن قرار ازدواج گرین است که موجب شد تمرکز این دوازه بان کم شود.
این درحالی است که اندی ایوانز، وکیل گرین ضمن تکذیب این ادعا توضیح داد: "به هم خوردن قرار ازدواج هیچ اثری بر روی تمرکز رابرت نداشت."
پخش شایعات درباره علت اشتباه رابرت گرین در شرایطی دنبال می شود که تیم فابیو کاپلو در حال آماده سازی برای رویارویی با تیم ملی الجزایر است.
دیدار انگلیس و الجزایر جمعه شب در شهر کیپ تاون انجام می شود. کاپلو در خصوص استفاده از دروازه بان وست هام در دیدار جمعه شب هنوز تصمیم گیری نکرده است.
پارس فوتبال
کیان
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۳۲
محمد و سورنا کجایین که بازی قشنگ دفاعی رو ببینین؟
به این میگن یه تیمی که هم برای دفاعش و هم روی ضد حملات برنامه داره.
ماشالا بقیه تیمای جام ، به جز کره شمالی که انصافاً اونم از لحاظ تکنیکی کم آورد وگرنه تاکتیکی هیچی از سوییس کم نداشت ، فقط تعریفشون از بازی دفاعی این بود که اتوبوساشونو جلو دروازه پارک کنن و هیچ برنامه ای برای دفاع و ضد حمله نداشتن ، به عبارت دیگه گند زدن به عصمت بازی مورینیو!
اسپانیا هم قشنگ بازی کرد و شایسته تساوی بود به نظر من ، نه بیشتر...
و من هنوز اندر کفم که تو بازی ای که باید ببره چرا به جای اون بوسکتس گاگول از فابرگاس استفاده نکرد.
پ.ن: رضا جان حالا فرق بین هلند و اسپانیا رو فهمیدی؟!! :3:
با اینکه سوییس با برنامه تر از دانمارک بود ولی بازم فرق هلند با اسپانیا این بود که با اینکه راهی به دروازه پیدا نمیکردن ، بازم به برنامه تیمی پایبند بودن و بکش زیرش کار نمیکردن.
Sor3na
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۵۲
الان من مسافرتم اما نتونستم جلوی خودمو بگیرم و نرم یه جا پیدا کنم که وایرلس داشته باشه و نتونستم جلوی خودمو بگیرم و اینجا پست نزنم.
اممم رضا جان ،چیزی داری برای گفتن؟:d
محمد
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۵۲
محمد و سورنا کجایین که بازی قشنگ دفاعی رو ببینین؟
به این میگن یه تیمی که هم برای دفاعش و هم روی ضد حملات برنامه داره.
ماشالا بقیه تیمای جام ، به جز کره شمالی که انصافاً اونم از لحاظ تکنیکی کم آورد وگرنه تاکتیکی هیچی از سوییس کم نداشت ، فقط تعریفشون از بازی دفاعی این بود که اتوبوساشونو جلو دروازه پارک کنن و هیچ برنامه ای برای دفاع و ضد حمله نداشتن ، به عبارت دیگه گند زدن به عصمت بازی مورینیو!
اسپانیا هم قشنگ بازی کرد و شایسته تساوی بود به نظر من ، نه بیشتر...
و من هنوز اندر کفم که تو بازی ای که باید ببره چرا به جای اون بوسکتس گاگول از فابرگاس استفاده نکرد.
پ.ن: رضا جان حالا فرق بین هلند و اسپانیا رو فهمیدی؟!! :3:
با اینکه سوییس با برنامه تر از دانمارک بود ولی بازم فرق هلند با اسپانیا این بود که با اینکه راهی به دروازه پیدا نمیکردن ، بازم به برنامه تیمی پایبند بودن و بکش زیرش کار نمیکردن.
خب این هم از اسپانیا :SugarwareZ-033:
ماشالا ولی اعتماد به نفست خیلی خوبه
مردک از تیم درجه دو اوروپا تو جام جهانی باختید و این یعنی افتضاح .
بازی با برنامه و تماشگر پسند دیگه نمنه
حیف که ضربه ناواس گل نشد .
amin_michael5
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۰۵
واقعا یه تیم با برنامه اگر تو این جام بازی کرده باشه اونم سوییس هستش :1:
اسپانیا که اصلا برنامه نداشت:1: گاگولا میدیدن از اون ور هر چی ناواس سانتر میکنه دفاع برمیگردنه باز دوباره همین کار رو تکرار میکردند :1: من که نفهمیدم دلیل این کارشون چی بود!!!!!!!!:1:
ولی اسپانیا نشون داد عجب دفاع سوراخی داشت :3: سوییس 2 بار حمله کرد یکیش رفت تو گل یکیش هم خورد به تیر :3:
کیان
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۱۱
خب این هم از اسپانیا :sugarwarez-033:
ماشالا ولی اعتماد به نفست خیلی خوبه
مردک از تیم درجه دو اوروپا تو جام جهانی باختید و این یعنی افتضاح .
بازی با برنامه و تماشگر پسند دیگه نمنه
حیف که ضربه ناواس گل نشد .
جانم؟!!!
اشتباه به عرضت رسوندن! من از نحوه بازی اسپانیا خوشم میاد ولی اسپانیایی نیستم.
Oranje!
ما تا جایی که یادمه 2-0 بردیم دانمارکو! :3:
رضا
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۱۴
دل بوسکه خیلی نفهمه:3:من موندم کدوم خری به این مدرک مربیگری داده؟!:3:
صمد مرفاوی از این قشنگ تر ترکیب میچید و تعویض میکرد.
آخه دو تا هافبک دفاعی چه ربطی دارن با این بازی تهاجمی؟سیلوا چه سنخیتی با این ترکیب داشت؟
از همه مزرف ترش تعویض ناواس بود که اندازه نیکبخت حالیش نبود:3:
مرتیکه گلابی یه حرکت تابلو رو 20 دقیقه تکرار کرد هیچ غلطی هم نتونست بکنه.
باختیم اما مثل مرد باختیم:3:هنوزم میگم این اسپانیا قهرمانه.البته به شرطی که این دل بوسکه گلابی بازی در نیاره.(که بعید میدونم)
محمد
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۲۳
جانم؟!!!
اشتباه به عرضت رسوندن! من از نحوه بازی اسپانیا خوشم میاد ولی اسپانیایی نیستم.
Oranje!
ما تا جایی که یادمه 2-0 بردیم دانمارکو! :3:
آها ... اون یکی بوقچی بود ... رضا .... نیستش :SugarwareZ-259:
امیدوار اون هلند ضاغارت از گروهش بالا بیاد و تو حذفی به ایتالیا بخوره تا بعد ده سال دوباره له شدنشون رو ببینم !!!!
کیان
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۱۲
آها ... اون یکی بوقچی بود ... رضا .... نیستش :SugarwareZ-259:
امیدوار اون هلند ضاغارت از گروهش بالا بیاد و تو حذفی به ایتالیا بخوره تا بعد ده سال دوباره له شدنشون رو ببینم !!!!
البته باید میگفتی:
امیدوارم ایتالیای ضاغارت منم بتونه با هزار زور و زحمت از گروهش بالا بیاد و بد شانسی بیاره بخوره به هلند پر قدرت ، بعد شانس و اقبال محض ایتالیاییمون مثل 10 سال پیش گل کنه ، شاید تونستیم ببریم! :3: :SugarwareZ-070: :SugarwareZ-005:
sasan69
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۲۹
اسپانیا خیلی هم قشنگ و با برنامه کار کرد ولی سوئیس با برنامهتر بود:1:
من با سبک بازیش خیلی حال کردم و هیچ ایرادی تو کار دلبوسکه نمیبینم و همین رضا که الان میاد میگه دلبوسکه بد ترکیب چیده بود کافی بود اسپانیا ببره تا بیاد بگه دلبسکه خداس!
کسی که تو کادر فنی تیمی نیستش نمیتونه بگه چرا فلانی رو بازی داده چرا اون یکی رو بازی نداده!حداقلش اینه که دلبوسکه 2 برابر سن خیلی از ماها تو فوتبال بوده و این فکری که ما الان میکنیم اون و کادر فنیش بهش فکر کرده بودند اونم قبل از بازی!پس حتما دلیل داشته که فابرگاس رو بازی نداده بوده و به نظر من یکی از دلایلش ترس از فیزیکی شدن بازی در مرکز زمین بود که با وجود آلانسو بهتر میتونست کار کنه و شاید فابرگاس در اون وضعیت به مشکل میخورد.در ضمن روی شوت های آلانسو هم حساب کرده بود که البته به نتیجه هم داشت میرسید که توپ آلانسو به تیرک خورد!
خط دفاعیه اسپانیا هم سوراخ نیست فقط 1 اشتباه کرد که اونم از دست کم گرفتن حریف بود و تاوانشم پس دادن!به نظر من ژابی آلانسو یکی از مقصرین اصلی گل خوردن تیمش بود چون در امر مهار هافبک نفوذی تیم سوئیس کم کاری کرد و موجب فرار اون و گل خوردنشون شد.
برای رضا:ناواس هم قشنگ بازی میکرد و اگه میدیدی یه حرکت رو هی تکرار میکرد بخاطر این بود که با وجود 10 بازیکن در عمق خط دفاعیه تیم حریف نمیشد از وسط اومد و کاری کرد!نکنه انتظار داشتی زمینو بکنه و یه تونل بزنه تا درون دروازه ی سوئیس؟! :3:
با اینکه فرناندو تورس رو خیلی قبول دارم ولی با اینکه جای سیلوا به بازی اومد بازم نتونست کار خاصی بکنه پس نمیشه به دلبسکه خورده گرفت که چرا سیلوا رو از اول بازی دادی و تورس روی نیمکت بوده!
گزارشکر ایرانم اسمشو یادم رفت که داشت بازیرو گزارش میکرد یه جمله ی خنده دار آخرای بازی گفت :
سوئیس با این بازی راه مغلوب کردن اسپانیا رو به حریفاش نشون داد! :3:
آخه یکی نیست بگه،مگه همه مثل سوئیس میتونن دفاع منظم و بدون اشتباه بکنن!:3: یا اصلا مگه همیشه توپ هایی که روی دروازه میارن به هر شکلی وارد دروازه نمیشه! :3:
من طرفدار انگلیس هستم ولی این پستا یکم عجیب بود برام!
به امید فینال انگلیس - اسپانیا :3:
amirlefthand
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۳۴
آها ... اون یکی بوقچی بود ... رضا .... نیستش :sugarwarez-259:
یعنی له شدنش جلو روسیه رو ندیدی:3:
رضا
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۳۸
اسپانیا خیلی هم قشنگ و با برنامه کار کرد ولی سوئیس با برنامهتر بود:1:
من با سبک بازیش خیلی حال کردم و هیچ ایرادی تو کار دلبوسکه نمیبینم و همین رضا که الان میاد میگه دلبوسکه بد ترکیب چیده بود کافی بود اسپانیا ببره تا بیاد بگه دلبسکه خداس!
کسی که تو کادر فنی تیمی نیستش نمیتونه بگه چرا فلانی رو بازی داده چرا اون یکی رو بازی نداده!حداقلش اینه که دلبوسکه 2 برابر سن خیلی از ماها تو فوتبال بوده و این فکری که ما الان میکنیم اون و کادر فنیش بهش فکر کرده بودند اونم قبل از بازی!پس حتما دلیل داشته که فابرگاس رو بازی نداده بوده و به نظر من یکی از دلایلش ترس از فیزیکی شدن بازی در مرکز زمین بود که با وجود آلانسو بهتر میتونست کار کنه و شاید فابرگاس در اون وضعیت به مشکل میخورد.در ضمن روی شوت های آلانسو هم حساب کرده بود که البته به نتیجه هم داشت میرسید که توپ آلانسو به تیرک خورد!
خط دفاعیه اسپانیا هم سوراخ نیست فقط 1 اشتباه کرد که اونم از دست کم گرفتن حریف بود و تاوانشم پس دادن!به نظر من ژابی آلانسو یکی از مقصرین اصلی گل خوردن تیمش بود چون در امر مهار هافبک نفوذی تیم سوئیس کم کاری کرد و موجب فرار اون و گل خوردنشون شد.
برای رضا:ناواس هم قشنگ بازی میکرد و اگه میدیدی یه حرکت رو هی تکرار میکرد بخاطر این بود که با وجود 10 بازیکن در عمق خط دفاعیه تیم حریف نمیشد از وسط اومد و کاری کرد!نکنه انتظار داشتی زمینو بکنه و یه تونل بزنه تا درون دروازه ی سوئیس؟! :3:
با اینکه فرناندو تورس رو خیلی قبول دارم ولی با اینکه جای سیلوا به بازی اومد بازم نتونست کار خاصی بکنه پس نمیشه به دلبسکه خورده گرفت که چرا سیلوا رو از اول بازی دادی و تورس روی نیمکت بوده!
گزارشکر ایرانم اسمشو یادم رفت که داشت بازیرو گزارش میکرد یه جمله ی خنده دار آخرای بازی گفت :
سوئیس با این بازی راه مغلوب کردن اسپانیا رو به حریفاش نشون داد! :3:
آخه یکی نیست بگه،مگه همه مثل سوئیس میتونن دفاع منظم و بدون اشتباه بکنن!:3: یا اصلا مگه همیشه توپ هایی که روی دروازه میارن به هر شکلی وارد دروازه نمیشه! :3:
من طرفدار انگلیس هستم ولی این پستا یکم عجیب بود برام!
به امید فینال انگلیس - اسپانیا :3:
از تو یکی انتظار این حرفا رو نداشتم ساسان:3:
استفاده از سیلوا و اوردن ناواس اشتباه محض دل بوسکه بود.
به جای سیلوا پدرو خیلی میتونست مفید تر باشه.ناواس هم که اصلا تو گند زدنش شک نکن.یه بچه 2ساله هم میتونست تضخیص بده ناواس میخواد چیکار کنه.هی ژاوی توپو پاس میداد ناواس(من خودم از ژاوی اصلا انتظار این کارو نداشتم.)ناواس هم توپو میبرد گوشه سانتر میکرد.که توپش یا میخورد به دفاع یا دروازه بان میگرفت یا اینکه دفاع سوییس دفع میکرد.اگه قرار بود سانتر کردن چاره کار باشه کسی که سانتر میخواد بکنه یا باید دفاع رو دور بزنه یا اینکه دفاع رو غافل گیر کنه.یه مثال میزنم واست.(شاید یکم مثالم چرت باشه)مثلا تو بازی های استقلال خسرو حیدری وقتی کار استقلال گره میخوره وقتی میخواد سانتر کنه یا دفاع رو دور میزنه یا با یه تو سر توپ دفاع رو جا میزاره و با پا چپ سانتر میکنه یا اینکه کلا از اون سانتر های زود هنگام میفرسته روی دروازه.
ناواس هیچ کدوم از این کارا نکرد.یه گلابی هم میزاشتی راحت جلوی سانترای ناواس رو میگرفت.
با توجه به گروه چرتی که اسپانیا داره احتمال اینکه اسپانیا حذف بشه از گروهش رو میدم.مگه اینگه بازیای بعدیشو با تفاضل گل نسبتا بالا ببره.
کیان
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۴۳
یعنی له شدنش جلو روسیه رو ندیدی:3:
فکر نمیکنم تا حالا تو طول تاریخ کسی چنین چیزی دیده باشه!
اون چیزی که مد نظر توه له شدن فان باستن جلوی گاس هیدینگه که کاملاً چیز طبیعییه!:kahvecy0:
amirlefthand
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۴۷
فکر نمیکنم تا حالا تو طول تاریخ کسی چنین چیزی دیده باشه!
اون چیزی که مد نظر توه له شدن فان باستن جلوی گاس هیدینگه که کاملاً چیز طبیعییه!:kahvecy0:
بهر حال تیم تیمه :3:
ولی حذف اینگیلیس حالش بیشتر بود
sasan69
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۱۶
از تو یکی انتظار این حرفا رو نداشتم ساسان:3:
استفاده از سیلوا و اوردن ناواس اشتباه محض دل بوسکه بود.
به جای سیلوا پدرو خیلی میتونست مفید تر باشه.ناواس هم که اصلا تو گند زدنش شک نکن.یه بچه 2ساله هم میتونست تضخیص بده ناواس میخواد چیکار کنه.هی ژاوی توپو پاس میداد ناواس(من خودم از ژاوی اصلا انتظار این کارو نداشتم.)ناواس هم توپو میبرد گوشه سانتر میکرد.که توپش یا میخورد به دفاع یا دروازه بان میگرفت یا اینکه دفاع سوییس دفع میکرد.اگه قرار بود سانتر کردن چاره کار باشه کسی که سانتر میخواد بکنه یا باید دفاع رو دور بزنه یا اینکه دفاع رو غافل گیر کنه.یه مثال میزنم واست.(شاید یکم مثالم چرت باشه)مثلا تو بازی های استقلال خسرو حیدری وقتی کار استقلال گره میخوره وقتی میخواد سانتر کنه یا دفاع رو دور میزنه یا با یه تو سر توپ دفاع رو جا میزاره و با پا چپ سانتر میکنه یا اینکه کلا از اون سانتر های زود هنگام میفرسته روی دروازه.
ناواس هیچ کدوم از این کارا نکرد.یه گلابی هم میزاشتی راحت جلوی سانترای ناواس رو میگرفت.
با توجه به گروه چرتی که اسپانیا داره احتمال اینکه اسپانیا حذف بشه از گروهش رو میدم.مگه اینگه بازیای بعدیشو با تفاضل گل نسبتا بالا ببره.
قبول کن حالا که بازی تموم شده و اسپانیا نتیجه نگرفته داری این حرفارو میزنی!
یا باید قلب خط دفاعیه حریف رو تحت فشار قرار بدی تا به گل برسی که در این بازی فکر نکنم میشد قلب خط دفاعیه سوئیس رو تحت فشار قرار داد و یا اینکه از گوشه ها توپ بریزی روی دروازه تا شاید از بین 6-7 تا مدافع یه توپ رد بشه و یه بازیکن بزنه تو گل!
اون حرفی که شما در مورد خسرو حیدری میزنی واقعا خنده داره چون خسرو حیدری هم وقتی 2-3 تا بازیکن جلوش باشن و توی محوطه جریمه هم بیش از 5 بازیکن باشند فقط سانتر میکشه تا شاید از اونا رد بشه!سبک دفاع تیم سوئیس واقعا بی نقص بود ولی تو لیگ ایران خط دفاعی سرتاپا نقصه!:3:
اگه دقت میکردی میدیدی که اسپانیا هم شوت از راه دور و هم حمله از عمق و هم حمله از جناحین رو امتحان کرد و هیچ کار تکراری نکرد ولی چون همش توپ دستش بود شما فکر میکنی همه ی کارها به صورت تکراری انجام میشده ولی اینطور نیست.بردن بازی به جناحین کمترین تاثیری که داشت این بود که باعث میشد 2-3 بازیکن از محوطه ی جریمه خارج بشن و همینطور 1-2 تا بازیکن درون محوطه ی جریمه پس از سانتر از روند بازی خارج بشن و یه جورایی این کار باعث کمتر شدن تراکم در محوطه ی جریمه میشه.
ناواس از زمانی که به بازی اومد آهنگ تهاجمیه اسپانیا خیلی تقویت شد و به نظر من اگه اینیستا تا آخر بازی تو زمین میبود و مصدوم نمیشد حتما 1 گل رو میزدن ولی با بیرون رفتن اینیستا سمت چپ اسپانیا تا حد زیادی کم حرکت شد و تا زمانیکه که پدرو نیومده بود یه جورایی راکد شده بود و حرکت خاصی از اون سمت انجام نمیشد.
گفتی پدرو،پدرو هم به نظر من نمیتونست جای ناواس رو بگیره چون واقعا نمیشه نقش سرعت ناواس رو نادیده گرفت.
رضا جان یه کمی داری تیم سوئیس و نحوه ی بازیشو نادیده میگیری تو حرفات :2:
faraz36
پنجشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۰۲
خبر جدید در مورد رابرت گرین :3:
رابرت گرین با نامزدش به هم زده بود!
آیا این دلیل اشتباه بزرگ او در بازی مقابل آمریکا بود؟
رابرت گرین، دروازهبان انگلیس شاید در هنگامی که روی شوت آرام کلینت دمپسی توپ از دستانش گریخت و به درون دروازه غلتید فکرش جای دیگری بوده است.
روزنامههای میرر و دیلیمیل نوشتهاند به هم خوردن رابطه گرین با الیزابت مینت کانادایی، نامزد سابقش باعث شده او تمرکز بالایی نداشته باشد.
گرین و مینت در سال 2008 با هم آشنا شدند، زمانی که وستهم به کانادا رفته بود تا با تیم آل استارز بازی کند. گرین در آن بازی سه گل دریافت کرد.
مینت میگوید: «یادم نیست به من چه گفت، تنها لهجه انگلیسیاش به یادم ماند!»
اما اندی اوانز، مدیر برنامههای او نظر دیگری دارد: «نامزدی آنها ماهها پیش به جدایی انجامید. راب تا حد امکان با تمرکز به آماده شدن برای تیم ملی پرداخته بود.»
گرین از همتیمیهایش و طرفداران انگلیس بابت آن اشتباه بزرگ معذرت خواست. آخرین باری که گرین در انظار ظاهر شد روز یکشنبه بود که داشت با همتیمیهایش گلف بازی میکرد.:nuts:
رضا
پنجشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۰۸
قبول کن حالا که بازی تموم شده و اسپانیا نتیجه نگرفته داری این حرفارو میزنی!
یا باید قلب خط دفاعیه حریف رو تحت فشار قرار بدی تا به گل برسی که در این بازی فکر نکنم میشد قلب خط دفاعیه سوئیس رو تحت فشار قرار داد و یا اینکه از گوشه ها توپ بریزی روی دروازه تا شاید از بین 6-7 تا مدافع یه توپ رد بشه و یه بازیکن بزنه تو گل!
اون حرفی که شما در مورد خسرو حیدری میزنی واقعا خنده داره چون خسرو حیدری هم وقتی 2-3 تا بازیکن جلوش باشن و توی محوطه جریمه هم بیش از 5 بازیکن باشند فقط سانتر میکشه تا شاید از اونا رد بشه!سبک دفاع تیم سوئیس واقعا بی نقص بود ولی تو لیگ ایران خط دفاعی سرتاپا نقصه!:3:
اگه دقت میکردی میدیدی که اسپانیا هم شوت از راه دور و هم حمله از عمق و هم حمله از جناحین رو امتحان کرد و هیچ کار تکراری نکرد ولی چون همش توپ دستش بود شما فکر میکنی همه ی کارها به صورت تکراری انجام میشده ولی اینطور نیست.بردن بازی به جناحین کمترین تاثیری که داشت این بود که باعث میشد 2-3 بازیکن از محوطه ی جریمه خارج بشن و همینطور 1-2 تا بازیکن درون محوطه ی جریمه پس از سانتر از روند بازی خارج بشن و یه جورایی این کار باعث کمتر شدن تراکم در محوطه ی جریمه میشه.
ناواس از زمانی که به بازی اومد آهنگ تهاجمیه اسپانیا خیلی تقویت شد و به نظر من اگه اینیستا تا آخر بازی تو زمین میبود و مصدوم نمیشد حتما 1 گل رو میزدن ولی با بیرون رفتن اینیستا سمت چپ اسپانیا تا حد زیادی کم حرکت شد و تا زمانیکه که پدرو نیومده بود یه جورایی راکد شده بود و حرکت خاصی از اون سمت انجام نمیشد.
گفتی پدرو،پدرو هم به نظر من نمیتونست جای ناواس رو بگیره چون واقعا نمیشه نقش سرعت ناواس رو نادیده گرفت.
رضا جان یه کمی داری تیم سوئیس و نحوه ی بازیشو نادیده میگیری تو حرفات :2:
اونایی که تو تاپیک هوادارای استقلال میومدن فصل قبل میدونن من اگه تیم محبوبم 100تا گل هم بزنه اما تو تعویض و ترکیب چیدن اشتباه کنه در هر صورت گیر میدم:3:
این دل بوسکه هم اشتباه کرد اساسی.حالا میخوای قبول کن میخوای قبول نکن.
هی من میگم ناواس 20 دقیقه با یه حرکت تکراری فقط وقتو کشت تو هی بگو ناواس خوب بود:3:امروز صبح باز نشستم بازی اسپانیا سوییس رو دوباره نگاه کردم.بازم میگم ناواس گند زد به تیم:3:نه یک بار تو سر توپ زد.و نه یک بار تونست مدافع رو به روش رو جا بزاره.سانتر هاش هم یکی پش از دیگری مزخرف بودن.اگه اینیستا تو زمین میموند و پدرو زودتر میومد میتونتن بالاخره یه کاری بکنن.اگه دقت کرده باشی اینیسنا داشت سعی میکرد دفاع رو دور بزنه و پاس به بیرون بده واسه ویا و تورس.به نظرم بهترین راه واسه گل زدن اسپانیا همین شیوه بود.اصلا ما چرا داریم الکی بحث میکنیم؟:3:اسپانیا که باخت.با این حرفا نه اسپانیا گل میزنه نه اینکه نتیجه عوض میشه:3:در کل بالا بری پایین بیای دل بوسکه گند زده:3:
رضا
پنجشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۱۱
اینم جالبه.بد نیست بخونید.شاد میشید:3:
یک ایرانی سرمربی تیم ملی اسپانیا !
تیم ملی اسپانیا مقابل سوئیس باخت، قطعاً دل بوسکه که سبیل هایش خیلی باحال است دلایلی برای این شکست دارد
تكل سوم - ولی اگر یک مربی ایرانی روی نیمکت تیم اسپانیا بود بعد از شکست چه می گفت:
* امیر قلعه نوئی: پازل تاکتیکی ما خوب بود، در نیمه دوم روی ساختار دفاعی کار کردم و کل یوم تیم را 360 درجه تغییر دادم بینی بین اللهی آنالیزرامون بازی اونا رو قبلاً آنالیزور کرده بودن، ولی اونا رو یه حمله نصفه نیمه گل زدن، فوتبال همینه دیگه! البته یه دستایی تو کار بود که ما شکست بخوریم ولی من همه رو واگذار می کنم به اون بالایی که جای حق نشسته!
* علی دائی: خیلی ببخشید...عذر می خوام شما به این می گید فوتبال؟! نه عزیزم... ببخشید ...خیلی عذر می خوام، ما نباختیم، سوئیس بُرد، به کسی هم ربطی نداره!
* فیروز کریمی: من امروز کت شانسم رو نپوشیدم، مربی سوئیس هم اسمش هیتسفیلده، میتسفیلده، این اصالتاً بچه محل ماست، با هم تیله بازی می کردیم تو بچگی، قبل از بازی گفت فیروز روت رو کم می کنم، بهش گفتم برو جلو بوق بزن! ولی به جاش دنده عقب اومد از رو ما رد شد باختیم، به نظرم باید فیفا ایشون رو بفرسته کلاس راهنمایی رانندگی! من حیث المجموع ما باختیم!
* غلامحسین پیروانی: بضاعت تیم ما در همین حده، بودجه نداریم، امکانات نداریم، مهرزاد معدنچی نداریم، تیم جوونه، من خواستم علیزاده رو بکنم تو، دیدم اصلاً تو لیست 18 نفره نیست! اما خدا وکیلی سوئیس هم خوب بازی کرد، ما هم می تونستیم ببریم، اونا هم می تونستن ببرن که بُردن، مبارکشون باشه! شاعر در این مورد می گوید:
سعدیا مرد نفوذ دار نمیرد هرگز مُرده آن است که حرفش به ریالی نخرند!
* افشین قطبی: ما محشر بودیم، با قلب شیر اومدیم تو زمین، چهار دقیقه بین المللی بازی کردیم. وقتی تورس از داگ هوس اومد بیرون من فکر می کردم می تونه نتیجه رو چینج کنه ولی نشد، من داشتم کریزی می شدم، شما چی بهش می گین؟ اوه! بله! دیوونه دیوونه! دیوونه شو، دیوونه!!
* اکبر میثاقیان: چیزی نمی گفت، به جایش با بطری آب معدنی کاسیاس و پیکه را توی زمین دنبال می کرد که کتکشان بزند و شوک وارد کند برای بازی های بعد!
civilizable
پنجشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۵۳
لعنت به این دمیکلیس.لعنت.
امیدوارم مارادونا گوششو حسابی بپیچونه.مرتیکه فکر کرده داره دست گرمی بازی میکنه.
پس از پایان بازی: ایول آرژانتین.همین حضور دیه گو خودش باعث جذابیت جامه.
'Mohammad
پنجشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۰۹
خبر جدید در مورد رابرت گرین :3:
رابرت گرین با نامزدش به هم زده بود!
آیا این دلیل اشتباه بزرگ او در بازی مقابل آمریکا بود؟
رابرت گرین، دروازهبان انگلیس شاید در هنگامی که روی شوت آرام کلینت دمپسی توپ از دستانش گریخت و به درون دروازه غلتید فکرش جای دیگری بوده است.
روزنامههای میرر و دیلیمیل نوشتهاند به هم خوردن رابطه گرین با الیزابت مینت کانادایی، نامزد سابقش باعث شده او تمرکز بالایی نداشته باشد.
گرین و مینت در سال 2008 با هم آشنا شدند، زمانی که وستهم به کانادا رفته بود تا با تیم آل استارز بازی کند. گرین در آن بازی سه گل دریافت کرد.
مینت میگوید: «یادم نیست به من چه گفت، تنها لهجه انگلیسیاش به یادم ماند!»
اما اندی اوانز، مدیر برنامههای او نظر دیگری دارد: «نامزدی آنها ماهها پیش به جدایی انجامید. راب تا حد امکان با تمرکز به آماده شدن برای تیم ملی پرداخته بود.»
گرین از همتیمیهایش و طرفداران انگلیس بابت آن اشتباه بزرگ معذرت خواست. آخرین باری که گرین در انظار ظاهر شد روز یکشنبه بود که داشت با همتیمیهایش گلف بازی میکرد.:nuts:
منبع خبر فراموش نشه بی زحمت
faraz36
پنجشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۲۴
منبع خبر فراموش نشه بی زحمت
سایت گل
محمد
جمعه ۲۸ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۲۵
France's Boys: Can We Go Home Now
فرانسه که روزی به لطف حضور ستارگان یوونتوس ( زیدان ، ترزگه ، تورام ، دشام ) به آقایی جهان و اروپا رسیده بود ؛ اینک حقیرانه ، بدون نشانی از آن سالهای نه چندان دور ، بی رمغ و خسته و پیر ، با جام وداع میکند . جامی که حق حضور در آنرا نداشت و تنها با تقلب توانست به آن راه پیدا کنند . شاید امروز آنری بر روی نیمکت به این فکر بود که ای کاش با دست توپ را برای گالاس مهیا نمیکرد . به هر حال نود دقیقه فرصت کمی نیست ...
amirlefthand
جمعه ۲۸ خرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۳۲
فرانسه ...بای... بای ....
civilizable
جمعه ۲۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۲۳
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلياستار، آرسن ونگر اظهار داشت: نسبت به بازي اول برابر اروگوئه تغييراتي در بازي مقابل مكزيك ايجاد شد؛ ولي تيم تحت رهبري ريمون دومنش در جام جهاني حتي با وجود صعود از گروه به هيچ عنوان خاصي دست نخواهد يافت.
اين مربي مجرب كه شب گذشته در محل بازي تيم كشورش با مكزيك در آفريقايجنوبي حضور داشت و براي راديو پاريس بازي را از نزديك تحليل و بررسي كرد، افزود: اين تيم به گونه اي در زمين رفتار مي كند كه آدم را به ياد ارتشي ناهمگون و پراكنده مياندازد.
وي افزود: با اين دو بازي كه از تيم ديدهام به باورم كارهايي كه از جانب مربي ميبايستي انجام ميشد، در تمرينات انجام نگرفته است.
تيم فرانسه شب گذشته پس از بازي پرانتقاد روز نخست برابر اروگوئه مقابل مكزيك شكست 2 بر صفر را پذيرا شد.
Sor3na
جمعه ۲۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۵۶
باب داورا مسخره کردن مارو انصافا.خیییییلی کارت میدن و اخراج میکنن مسخره ها.باب چه وضعشه انصافن.فیفا گند زده به جام جهانی با این داورای احمقش.اومدیو تو مراحل حساس یه تیم بزرگو با همین مسخره بازیا حذف کنن.
اگر دو سه تا بازی دیگه اینجوری اخراج مفت ببینم ،دیگه ادامه جام جهانیو نگاه نمیکنم.
رضا
جمعه ۲۸ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۰۲
این داور بازی آمریکا-اسلوونی هم که گند زد به بازی:3:عجب قیافه گلابی ای هم داشت مرتیکه:3:
gattus
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۰۳
خب به لطف بازیکن لیون (د روسی) مدافع عنوان قهرمانی از باخت فرار کرد.
البته ما نباید بی انصاف باشیم و بدونیم که این نتیجه ی فوق العاده ای برای ایتالیا و لیپی بوده.یکی از این جملات میتونه تیتر روزنامه های فردا باشه :
ایتالیا،پارگوائه را متوقف کرد
یا
شگفتی جام : یک امتیاز طلایی ایتالیا در برابر قوی ترین تیم گروه f
یا
افتخار دیگر برای مارچلو لیپی "ایتالیا 1 - پاراگوئه 1 "
و دوباره داستان تکرار شد:
حذف مجدد فرانسه بدون زیدان
خروس ها به خانه برمیگردند
رضا
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۱۱
نمردیم باز هم انگلیس گهرمان رو دیدیم:3:
Sor3na
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۲:۴۷
رضا من فک کردم بعد از باخت مقابل سوئیس دیگه حرفی برای زدن نداری.
amin_michael5
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۴۷
نمردیم باز هم انگلیس گهرمان رو دیدیم:3:
تو دیگه حرف نزن راجب انگلیس با اون تیم ذاغارتتون :3:
تقصیر توپ بود که ضربات ما گل نمیشد :3:
رضا
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۳۰
شما چرا کم میارین گیر میدین به باخت اسپانیا؟!:3:از تیم درپیت خودتون مایه بزارین:3:
Sor3na
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۵۲
اما خب حالا بخوایم جدی حرف بزنیم به نظر من دیشب یکی از ضعیف ترین بازی هایی بود که من از انگلیس دیده بودم.همه بد بودن.از جان تری گرفته تا لمپارد و رونی و جرارد !
به نظر من با بازی مشابه دیشب ،نمیشه رو برد برابر اسلوونی حساب کرد.:3:
amirzelzeleh
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۳۷
اسلوونی داشت می باخت. داور گل سالم امریکا رو مردود اعلام کرد والا امریکا کار بزرگی کرده بود و بازی 2-0 باخته رو 3-2 برده بود. در اون صورت انگلستان رسما حذف میشد حتی اگه از الجزایر می برد (که نبرد!)
خوشحالم که جلوی بازی انگلیس خوابم برد و این حماقت رو ندیدم. فکر نمیکردم کمتر از 3 تا بزنن به الجزایر. حالا با این وضع و نتایج اسلوونی و تیم قویش، باید انگلیس بازی آخرو ببره که صعود کنه... که با اون چیزی که من از انگلیس و اسلوونی دیدم بعید میدونم حتی مساوی بتونه بگیره!
هلند هم دومین تیمیه که 6 امتیازه شد و صعودش مثل آرژانتین 95% قطعی شد. البته در خوب بازی کردن هلند شکی نیست اما این بار هم فکر کنم توی 1/4 و یا نهایتا نیمه نهایی حذف بشن.
بچه ها بیاین بازیهای دور دوم رو پیش بینی کنیم. هستین؟
کیان
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۰۲
نیکولاس آنلکا به خاطر فحاشی به ریموند دومنش در بین دو نیمه بازی فرانسه - مکزیک و سر باز زدن از عذر خواهی عمومی ، توسط فدراسیون فوتبال این کشور از لیست فرانسه خط خورد و امشب کمپ تیم ملی را ترک خواهد کرد.
faraz36
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۰۶
france's boys: Can we go home now
فرانسه که روزی به لطف حضور ستارگان یوونتوس ( زیدان ، ترزگه ، تورام ، دشام ) به آقایی جهان و اروپا رسیده بود ؛ اینک حقیرانه ، بدون نشانی از آن سالهای نه چندان دور ، بی رمغ و خسته و پیر ، با جام وداع میکند . جامی که حق حضور در آنرا نداشت و تنها با تقلب توانست به آن راه پیدا کنند . شاید امروز آنری بر روی نیمکت به این فکر بود که ای کاش با دست توپ را برای گالاس مهیا نمیکرد . به هر حال نود دقیقه فرصت کمی نیست ...
من فکر کنم فرانسه یکی از کلیدی ترین تیم های جام جهانی داره
حمله آنری-انلکا-سیسه و....
وسط ریبری گورکوف-تولالان ومالوداو دیابی
دفاع گلاس سانیا اورا ابیدال
بنظر من فرانسه به مربی خودش باخت
civilizable
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۲۳
راستی دوستان!!چرا کسی از کامرانی فر چیزی نگفت؟؟؟
واقعا تو بازی فرانسه-مکزیک شاهکار کرد.
آفرین داره:SugarwareZ-033:
gattus
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۳۱
من فکر کنم فرانسه یکی از کلیدی ترین تیم های جام جهانی داره
حمله آنری-انلکا-سیسه و....
وسط ریبری گورکوف-تولالان ومالوداو دیابی
دفاع گلاس سانیا اورا ابیدال
بنظر من فرانسه به مربی خودش باخت
کدوم فرانسه؟
تیم ملی فرانسه که بازیکنای فرانسویش انگشت شماره چه بدرد میخوره؟
amirzelzeleh
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۵۴
اینهم از کامرون که حذفش قطعی شد. اولین تیمی که بصورت 100% حذف شده. هلند هم صعودش 100% شد... اولین تیم صعود کرده.
ژاپن با یه مساوی هم میتونه صعود کنه اما دانمارک باید حتما ببره. اینجاست که ارزش اون گل دومی که دانمارک در مقابل هلند خورد مشخص میشه.
black_shadow
شنبه ۲۹ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۵۸
اقا حالا اینارو ول کنید!
اسم توپ جام جهانی چه باحاله!:3:
کیان
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۰۹
کدوم فرانسه؟
امیرحسین جان چنین چیزی تو دنیای امروز دیگه معنی نداره.
این نوون سوبتیچ رو نگاه کن مثلاً. الآن مدافع مرکزی صربستانه ولی میتونست برای آمریکا ، آلمان و 2 تا تیم دیگه که الآن یادم نیست هم بازی کنه.
همون طوری که خودت میدونی تو اروپا و آمریکا و حتی کشورای پیشرفته تر آفریقا اونقدر ازدواج های چند ملیتی یا پناهندگیا گوناگون هست که این چیزا اصلاً معنی نداره.
مطمئن باش اونی که تو فرانسه بزرگ شده و الآن داره براش بازی میکنه ولی والدینش الجزایرین بیشتر از اینکه خودشو الجزایری بدونه فرانسوی میدونه وگرنه میرفت برای الجزایر بازی میکرد ، همون طوری که کریم زیانی الآن داره برای الجزایر بازی میکنه ولی سطحش از بقیه بازیکنا خیلی بالاتره.
مهم نیست کجا به دنیا اومدی ، مهم اینه که خودتو کجایی بدونی.
============================================
اینا رو ولش ، فردا بازم بازی اسلوواکیه ، من باز قراره اسم این دوتا ویس (سرمربی و پسرش که بازیکنه) رو بشنوم و جوش بزنم!
آخه کدوم خری اسم خودشو میذاره رو بچش؟!!!
تو خونه مادر این بچهه چی میکشه احیاناً؟؟؟ هم باباهه رو بخواد صدا کنه باید بگه ولادیمیر ، هم بچهه اسمش ولادیمیره!
قضیه وقتی جالب تر میشه که بدونین بابابزرگ این بچه هم (که ملی پوش چک اسلوواکی سابق بوده) اسمش ولادیمیره!!!!
3 نفر پشت سر هم از یه خاندان ، همه ولادیمیر!!!!!!!!!!!! :SugarwareZ-227:
amirzelzeleh
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۱۸
پیش بینی من از دور یک شانزدهم:
گروه a: مکزیک-اروگوئه
گروه b: آرژانتین-کره جنوبی
گروه c: انگلیس-امریکا
گروه d: آلمان-صربستان
گروه e: هلند-ژاپن
گروه f: ایتالیا-پاراگوئه
گروه g: برزیل-پرتغال
گروه h: سوئیس-اسپانیا
با این وضع بازیهای یک شانزدهم اینطوری میشه:
مکزیک-کره جنوبی (مکزیک می بره)
آرژانتین-اروگوئه (آرژانتین می بره)
انگلیس-صربستان (امیدوارم انگلیس ببره ولی بعید میدونم!)
امریکا-آلمان (آلمان می بره)
هلند-پاراگوئه (هلند می بره)
ایتالیا-ژاپن (ایتالیا می بره)
برزیل-اسپانیا (عجب بازیییییی میشه این! هنوز نمیدونم کی میتونه ببره!)
سوئیس-پرتغال (پرتغال می بره)
بازیهای یک چهارم:
مکزیک-انگلیس
هلند-برزیل (یا اسپانیا) اینم عجب بازییییه!
آرژانتین-آلمان اینم بازی توپیه و انتقامی!
ایتالیا-پرتغال اینم نمیشه پیش بینی کرد کی می بره!
بعد از اینم اصلا نمیشه پیش بینی کرد. کلا مکزیک خیلی قرعه ی توپی آورده و اسپانیا با باخت اولش عملا شانس اول شدن رو از دست داده و میخوره به برزیل. تازه اونم اگه از گروهش صعود بکنه.
gattus
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۲۸
امیرحسین جان چنین چیزی تو دنیای امروز دیگه معنی نداره.
این نوون سوبتیچ رو نگاه کن مثلاً. الآن مدافع مرکزی صربستانه ولی میتونست برای آمریکا ، آلمان و 2 تا تیم دیگه که الآن یادم نیست هم بازی کنه.
همون طوری که خودت میدونی تو اروپا و آمریکا و حتی کشورای پیشرفته تر آفریقا اونقدر ازدواج های چند ملیتی یا پناهندگیا گوناگون هست که این چیزا اصلاً معنی نداره.
مطمئن باش اونی که تو فرانسه بزرگ شده و الآن داره براش بازی میکنه ولی والدینش الجزایرین بیشتر از اینکه خودشو الجزایری بدونه فرانسوی میدونه وگرنه میرفت برای الجزایر بازی میکرد ، همون طوری که کریم زیانی الآن داره برای الجزایر بازی میکنه ولی سطحش از بقیه بازیکنا خیلی بالاتره.
مهم نیست کجا به دنیا اومدی ، مهم اینه که خودتو کجایی بدونی.
============================================
اینا رو ولش ، فردا بازم بازی اسلوواکیه ، من باز قراره اسم این دوتا ویس (سرمربی و پسرش که بازیکنه) رو بشنوم و جوش بزنم!
آخه کدوم خری اسم خودشو میذاره رو بچش؟!!!
تو خونه مادر این بچهه چی میکشه احیاناً؟؟؟ هم باباهه رو بخواد صدا کنه باید بگه ولادیمیر ، هم بچهه اسمش ولادیمیره!
قضیه وقتی جالب تر میشه که بدونین بابابزرگ این بچه هم (که ملی پوش چک اسلوواکی سابق بوده) اسمش ولادیمیره!!!!
3 نفر پشت سر هم از یه خاندان ، همه ولادیمیر!!!!!!!!!!!! :sugarwarez-227:
من نمیتونم با این مسئله کنار بیام چون یاد تیم ملی قطر میوفتم حالم بد میشه:5:
حالا با یکی دوتا میشه کنار اومد ولی با 10-12تا نه!!
----------------
مورینیو اسم خودش رو گذاشته روی بچش:3:مثلا تو هم اسم بچت رو بذار کیانوش که بهش بگن کیان:3:
gattus
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۳۸
با این وضع بازیهای یک شانزدهم اینطوری میشه:
مکزیک-کره جنوبی (مکزیک می بره)
آرژانتین-اروگوئه (آرژانتین می بره)
انگلیس-صربستان (امیدوارم انگلیس ببره ولی بعید میدونم!)
امریکا-آلمان (آلمان می بره)
هلند-پاراگوئه (هلند می بره)
ایتالیا-ژاپن (ایتالیا می بره)
برزیل-اسپانیا (عجب بازیییییی میشه این! هنوز نمیدونم کی میتونه ببره!)
سوئیس-پرتغال (پرتغال می بره)
بازیهای یک چهارم:
مکزیک-انگلیس
هلند-برزیل (یا اسپانیا) اینم عجب بازییییه!
آرژانتین-آلمان اینم بازی توپیه و انتقامی!
ایتالیا-پرتغال اینم نمیشه پیش بینی کرد کی می بره!
بعد از اینم اصلا نمیشه پیش بینی کرد. کلا مکزیک خیلی قرعه ی توپی آورده و اسپانیا با باخت اولش عملا شانس اول شدن رو از دست داده و میخوره به برزیل. تازه اونم اگه از گروهش صعود بکنه.
من با خیلی از اینا مخالفم!
اولا اسپانیا میتونه به هندوراس 3-4 تا بزنه و منتظر باشه تا شیلی- سوئیس مساوی بشه اونوقت با بردن شیلی با 6امتیاز اول میشه البته این احتمال هم هست که سه تا 6 امتیازی بشن و بخاطر تفاضل بیاد بالا به عنوان تیم اول ولی اگر شیلی با اسپانیا مساوی کنه دیگه اسپانیا نمیاد بالا مگر در صورتی که معجزه بشه!!
در مورد صرب ها هم فکر کنم میتونن اول بشن!!
فکر نمیکنم انگلستان اول بشه ولی خب خیلی تیما به هم نزدیک هستن اصلا نمیشه گفت تیمی صد در صد میبره !!
کره چیزی از آرژانتین کم نداشت ولی به خاطر گل سوم که فکر کنم آفساید بود از هم پاشید!!
کلا کاشکی ایران بودش سه تا بازی پر گل میدیدیم:3:
کیان
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۱۱
من نمیتونم با این مسئله کنار بیام چون یاد تیم ملی قطر میوفتم حالم بد میشه:5:
حالا با یکی دوتا میشه کنار اومد ولی با 10-12تا نه!!
----------------
مورینیو اسم خودش رو گذاشته روی بچش:3:مثلا تو هم اسم بچت رو بذار کیانوش که بهش بگن کیان:3:
تیم ملی قطر فرق داره... اونا تو اون کشور نه به دنیا اومدن نه زندگی کردن.
یارو از اون سر دنیا اومده ، یه پول کلفت گرفته ، فقط داره برای تیم ملیش مثل یه باشگاه بازی میکنه.
تو اروپا هیچکدوم اینا صادق نیست ، بازیکن خودشو بخشی از مردم اون کشور میدونه و فرهنگ اونا رو داره در حالی که قطریا چنین چیزی ندارن.
گرفتی منظورمو؟ مهمترین مسئله اینه که طرف فرهنگ اون کشور رو داره یا نه؟ اگه آره ، پس اهل اون کشوره. حالا اجدادش هر کی میخواد باشه.
یه مثال ملموسشم که ایرانیایین که 30 40 سال پیش از اینجا رفتن.
بچه ها اونجا به دنیا اومدن ، فارسیشون در حد باقالیه ، با فرهنگ اونجا بزرگ شدن ، این طرف به هیچ وجه خودشو ایرانی نمیدونه.
یا مثلاً یه مثال کاملاً تابلوی دیگه هم اینه که تو آمریکا هیچکس اصلاً آمریکایی نیست! ولی بیشترشون عرق ملی و از این چیزا دارن مثل خر! :3:
حالا یا یه نسله اونجان یا 10 نسل ، بازم اجدادشون آمریکایی نیستن ، ولی اونا خودشونو آمریکایی میدونن.
منظورمو رسوندم؟ :1:
amirlefthand
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۳۶
کلا کاشکی ایران بودش سه تا بازی پر گل میدیدیم:3:
اصلا فکرشم خنده داره اگر ایران جای کره شمالی بود ومیرفت جلو برزیل بازی میکرد پر گل ترین بازی کل جام جهانی میشد اخرشم مربیمون یه باغ وحش تو کنفرانس مطبوعاتی راه مینداخت آخرشم میگفت من کریزیم که اومدم با این فدراسیون کار میکنم :3:
amirzelzeleh
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۱۳
من با خیلی از اینا مخالفم!
خب نظر خودت چیه؟ کی صعود میکنه و کی به کی میخوره دور بعدی؟
نظر بقیه چیه؟ کافیه پست منو کپی پیست کنین و اگه صعودکنندگان رو چیز دیگه ای پیش بینی میکنین بنویسینش.
amirlefthand
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۴۶
اینم از ایتالیا
amin_michael5
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۸:۵۶
آقا مارک لباس تیم ملی انگلیس مال کدوم کارخونه هستش؟؟؟؟ :1: فکر کنم هامبورگ هم همین لباس رو میپشه:1:
amin_michael5
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۰۴
ماشالله هلند :1:
همون طوری که بعنوان اولین تیم رفت به جام جهانی :1: به عنوان اولین تیم هم از گروهش صعود کرد :1:
amirlefthand
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۳۱
به سلامتی بعد از فرانسه اینم از ایتالیا
Sor3na
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۰۹
اصلاح جمله امیر:
به سلامتی بعد از فرانسه ،انگلیس اینم ایتالیا !چون وضعیت ایتالیا و انگلیس که یکسانه الان دقیقا.
amirlefthand
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۱۳
اصلاح جمله امیر:
به سلامتی بعد از فرانسه ،انگلیس اینم ایتالیا !چون وضعیت ایتالیا و انگلیس که یکسانه الان دقیقا.
تایید میشه اما ایتالیا همین تساوی رو هم از پنالتی بدست آورد
blue chip
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۱۰
تایید میشه اما ایتالیا همین تساوی رو هم از پنالتی بدست آورد
:SugarwareZ-123:واقعا ایتالیا حرفی برای گفتن نداشت
کیان
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۱:۵۲
نه ، ایتالیا وضعیتش به وخامت انگلیس نیست.
اگه فرض کنیم پاراگوئه نیوزلند رو میزنه ، ایتالیا به یه مساوی جلو اسلوواکی هم صعود میکنه.
در حالی که اگه آمریکا رو جلو الجزایر برنده بدونیم ، انگلیس اگه با اسلوونی مساوی کنه حذف میشه.
faraz36
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۲:۱۳
من خودم ایتالیای اصیل هستم
نکته جالب اینه که برعکس دوره های قبل که هرکی میخواست دفاع رو مثال بزنه ایتالیا رو مثال میزد این دور خیلی ضعیف هستش خصوصا کاناوارو که دو گل خورده تا بحال تقصیر اون بوده
در کل
این بازی های که داره انجام میده واقعا شرم آوره
همون بهتر حذف شه تو این دور تا بره مقابل هلند .............:7:
gattus
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۲۸
اين ليپى ديده تو تيم با اين بازيكنايى كه دعوت كرده اين آباته كه خيلى از اين كامارونزى بهتره يا مدافع فيورنتينا از اين احمق كاناوارو كه كيارش هم ميتونه ازش رد بشه!!
تعويضاى امروز خيلى بد بود!
gattus
يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۳۰
يه سوال اگر نتيجه ى دوتا بازى ايتاليا و نيوزيلند يكى بشه كى ميره بالا؟
black_shadow
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۱۲
اين ليپى ديده تو تيم با اين بازيكنايى كه دعوت كرده اين آباته كه خيلى از اين كامارونزى بهتره يا مدافع فيورنتينا از اين احمق كاناوارو كه كيارش هم ميتونه ازش رد بشه!!
مرتیکه مگه من چمه؟!!:3:
gattus
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۰۰:۱۹
تو هيچى قصدم خير بود ميخواستم يدونه به پستات اضافه بشه!
amirlefthand
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۰۲
آنلاین وووزیلا بنوازید... / خیلی باحاله
تک کلیک نکنید نگه دارید
amin_michael5
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۲۷
آقا مارک لباس تیم ملی انگلیس مال کدوم کارخونه هستش؟؟؟؟ :1: فکر کنم هامبورگ هم همین لباس رو میپشه:1:
کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :1:
کیان
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۰۲
کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :1:
لباسای انگلیس مال شرکت umbro ه ، لباسای هامبورگ رو آدیداس میزنه.
اومبرو انگلیسیه و تا 15 20 سال پیش شرکت برتر این کارا بوده ولی با ورود پوما به این کار و پیشنهادات بالای نایک و آدیداس الآن دیگه وسعت کارش خیلی کم شده و به بریتانیا کاهش پیدا کرده... رنجرز و منچستر سیتی الان معروفترین باشگاهایین که ازش استفاده میکنن... در حالی که تا همین چند سال پیش منچستر یونایتد ، آژاکس و چند تا تیم گنده هم ازش لباس میگرفتن...
black_shadow
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۱۲
کیان!
اینا اخه به چه دردت میخوره که میدونی؟!!!:3:
مرتیکه ازش بپرسی وقتی مارادونا به انگلیس گل زد دقیقا توپ با چه سرعتی به دستش خورده هم میدونه!!!
میدونی؟!!:3:
من چند وقت پیش امار یه بازی رو ازش گرفتم تا شماره شناسنامه همسایه مدیر شرکت سازنده اون بازی رو هم بهم داد!
black_shadow
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۳۱
اقا بازی پرتغال-کره 1-0 بود من رفتم گلاب به روتون(!!)شد 4-0!!!
دیشب هم بازم رفتم گلاب به روتون فابیانو گل دوم برزیل رو زد!
حیف دیر به این قابلیتم پی بردم!!
وگرنه الان ایران هم رفته بود جام جهانی!:3:
gattus
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۵۳
فرض كييم كيارش تا رفت اونجا گل دوم رو زدن يعنى دقيقه ى 53و با اين فرض كه تا گل چهارم رو زدن اومده بيرون يعنى دقيقه ى69 كيارش اين همه اون تو چى ميكردى؟:3:
سفارش هم قبول ميكنى؟:3:
يه 13_14دقيقه براى بازى ايتاليا برو اون تو:3:
کیان
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۶:۵۸
کیان!
اینا اخه به چه دردت میخوره که میدونی؟!!!:3:
مرتیکه ازش بپرسی وقتی مارادونا به انگلیس گل زد دقیقا توپ با چه سرعتی به دستش خورده هم میدونه!!!
میدونی؟!!:3:
من چند وقت پیش امار یه بازی رو ازش گرفتم تا شماره شناسنامه همسایه مدیر شرکت سازنده اون بازی رو هم بهم داد!
اولاً همه اینا رو حفظ نیستم که ، یه سرچ هم میکنم بعد جواب میدم ، مثلاً از این پست قبلی نمیدونستم قبلاً به آژاکس لباس میداده... (البته بقیه اش رو میدونستم! :3:)
دوماً کدوم بازی؟ یادم نیست! :3:
amirlefthand
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۰۹
فرض كييم كيارش تا رفت اونجا گل دوم رو زدن يعنى دقيقه ى 53و با اين فرض كه تا گل چهارم رو زدن اومده بيرون يعنى دقيقه ى69 كيارش اين همه اون تو چى ميكردى؟:3:
برا بازی ایتالیا ازین رمال ها هم استخدام کنید بازم به جایی نمیرسید
2 تا گل توی این جام زدین
یکیش پنالتی بوده یکیش از رو کرنر با اشتباه دروازه بان در بیرون اومدن
پرتغال بین دونیمه تابلو دوپینگ کرده ها 7-0 که 6 تاش توی یه نیمه باشه خیلی تابلوعه
gattus
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۷:۲۲
اگر اينطوره 2تا گل خورديم اشتباه داور و كاناوارو:4:
Sepehr
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۰۱
اگر اينطوره 2تا گل خورديم اشتباه داور و كاناوارو:4:
یعنی قبول نداری که ایتالیا گندیده
دیگه چطور باید بازی کنه تا اینو بفهمین؟ :SugarwareZ-155:
gattus
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۰۳
من قبول دارم اما وقتى ميگن ايتاليا اينطور گل زده بايد بگم گلهايى كه خورديم هم تقصير خرخوطك بوده يانه؟
amirlefthand
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۴۰
من قبول دارم اما وقتى ميگن ايتاليا اينطور گل زده بايد بگم گلهايى كه خورديم هم تقصير خرخوطك بوده يانه؟
گل اول تون که باعث بانیش اون پیر مرد کمری بود که فقط توپ رو نگاه کرد گل دوم رو هم ندیدم
امیر این پیر مردا کلا توانایی راه رفتن ندارن میخوای دوباره قهرمانم بشن اون یارو کاناوارو هم که گندیده رفته داره تو سطل آشغال بازی میکنه الان
black_shadow
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۵۵
ایتالیا وضعش خیلی خرابه!
باید از 2 روز قبل از بازی برم اونجا!
black_shadow
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۵۷
اولاً همه اینا رو حفظ نیستم که ، یه سرچ هم میکنم بعد جواب میدم ، مثلاً از این پست قبلی نمیدونستم قبلاً به آژاکس لباس میداده... (البته بقیه اش رو میدونستم! :3:)
دوماً کدوم بازی؟ یادم نیست! :3:
به خاطر همون بقیه اش که میدونستی تو روحت!
بازیه هم gta بود!:3:
gattus
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۹:۵۷
من انتظار ندارم فقط علاقه دارم:3:
اين ليپى خيلى بد بازيكن دعوت كرد:5:
به نظر من حالا كه ميخواست پيرا رو دعوت كنه،آمبروسينى بهتر از كامارونسى بود يا آباته و آنتونينى هم ميتونستن دعوت بشن تيم ملى!
كلا شانس اورديم يووه 11تا ايتاليايى فيكس نداره وگرنه ميشد تيم ملى يوونتوس
gattus
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۰۰
ایتالیا وضعش خیلی خرابه!
باید از 2 روز قبل از بازی برم اونجا!
13_14دقيقه عميق برو قول ميدم مشكل حل بشه:3:
faraz36
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۴۲
خوده بازیکنان از لیپی انتقاد کردن
میگن ما رو تو پست تخصصی استفاده نمیکنه
به نظر من راست میگن
اخه یاکوینتا کی تا حالا نقشه وینگر بازی کرده
یا چرا دیناتاله آقای گل سری آ نیمکت نشینه جیلاردینوی هست که تو 180دقیقه بازیش یک گل هم نزده
کلا اگه بازیکنان ایتالیا تو پست تخصصی بازیکن بهتر نتیجه میگیریم
رضا
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۲:۱۳
این مرتیکه دل بوشکه که باز گند زد به اسپانیا.
من که مطمئنا میگم اسپانیا دیگه قهرمان نمیشه.یعنی اگه هم بشه حقش نیست که قهرمان بشه و با شانس و اقبال قهرمان شده.
مرتیکه خر 90 دقیقه باز اون سوهان روح رو بازی داد.(ناواس)
خدا وکیلی باید تاسف خورد واسه اون مدرک مربیگری بین المللی این مردک.مدرک cآسیا هم از سرش زیاده.
تا دلتون بخواد دیشب بهش فحش دادم.اگه به خاطر ژاوی نبود میگفتم از امروز به بعد طرفدار آرژانتینم اما حیف:SugarwareZ-197:
کیان
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۲:۳۸
محمد کجایی که بیای ببینی وضعیت فرانسه چه طوریه!
دیدی با اینکه نصری رو دعوت نکرد چه بلایی سر تیم اومده؟ ضایع شدی که مشکل از نصری نبوده؟
اون بیبی فیس رو چه به این کارا! :3:
============================
اون از آنلکا که از اولش همین جوری دیوونه بود ، همون بهتر که 10 سال پیش ونگر فروختش. اون از گالاس که بعد 4 ماه فیکس گذاشتش تو ، هی گند زد. (آخرشم به نظرم معلوم میشه تمرین نکردن پریروز رو این به خاطر اینکه بازوبندو بهش ندادن آتیشش رو زیاد کرده). اون از کاپیتان تیم که نمیتونه یه مهد کودکو جمع کنه ، چه برسه به تیم!
به نظرم این ماجرا آخرین درس عبرت دومنش بود که وقتی لیدر واقعی این تیم آنریه ، نباید بازوبندو ازش بگیری ، نیمکت نشینش کنی ، با وجود باختای پشت سر هم از تاکتیک مزخرفتم دفاع کنی تا یه دمدمی مزاجی مثل آنلکا بهت فحش بده ، بقیه تیمم که دنبال فرصتن ازش حمایت کن...
کیان
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۲:۴۸
این مرتیکه دل بوشکه که باز گند زد به اسپانیا.
من که مطمئنا میگم اسپانیا دیگه قهرمان نمیشه.یعنی اگه هم بشه حقش نیست که قهرمان بشه و با شانس و اقبال قهرمان شده.
مرتیکه خر 90 دقیقه باز اون سوهان روح رو بازی داد.(ناواس)
خدا وکیلی باید تاسف خورد واسه اون مدرک مربیگری بین المللی این مردک.مدرک cآسیا هم از سرش زیاده.
تا دلتون بخواد دیشب بهش فحش دادم.اگه به خاطر ژاوی نبود میگفتم از امروز به بعد طرفدار آرژانتینم اما حیف:SugarwareZ-197:
رضا دیگه غزل سرایی نکن خب!
الآن وینگر راست اسپانیا وقتی اینیستا نیست فقط ناواس و پدروان ، میخوای پدرو رو جای ناواس بازی بده؟!!! میخوای کلاً بارسا رو بازی بده؟!! :3:
البته خب واضح بود که تورس آماده نیست و بهتر بود از اول ویا وسط بازی میکرد و سیلوا یا ماتا وینگ چپ بازی میکردن ولی ما که تو تیم نیستیم ، شاید سیلوا هم آماده نبوده ، ترجیح داده جای ماتای فسقلی تورس رو با همین وضعش بازی بده.
فقط بازی کردن بوسکتس برای من جای سئوال داره! وقتی 433 بازی میکنه خب باید یه هافبک تهاجمی هم تو تیم باشه که بیاد مهاجم نوک رو ساپورت کنه دیگه ، ژاوی که این کارو نمیکنه ، فابرگاسو چرا جای بوسکتس نمیاره که هجومی تر شه تیمش ، الله اعلم! :SugarwareZ-261:
رضا
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۳:۲۹
رضا دیگه غزل سرایی نکن خب!
الآن وینگر راست اسپانیا وقتی اینیستا نیست فقط ناواس و پدروان ، میخوای پدرو رو جای ناواس بازی بده؟!!! میخوای کلاً بارسا رو بازی بده؟!! :3:
البته خب واضح بود که تورس آماده نیست و بهتر بود از اول ویا وسط بازی میکرد و سیلوا یا ماتا وینگ چپ بازی میکردن ولی ما که تو تیم نیستیم ، شاید سیلوا هم آماده نبوده ، ترجیح داده جای ماتای فسقلی تورس رو با همین وضعش بازی بده.
فقط بازی کردن بوسکتس برای من جای سئوال داره! وقتی 433 بازی میکنه خب باید یه هافبک تهاجمی هم تو تیم باشه که بیاد مهاجم نوک رو ساپورت کنه دیگه ، ژاوی که این کارو نمیکنه ، فابرگاسو چرا جای بوسکتس نمیاره که هجومی تر شه تیمش ، الله اعلم! :sugarwarez-261:
خب وقتی تیم سیستمش شبیه بارسات چرا نباید پدرو رو بازی بده؟!:3:آقا کلا این رئالی ها رو بندازن بیرون تیم ملی بارسا راه بندازن:3:گواردیولا هم میاد میشه مربیش:3:
اما جدا از شوخی ناواس به درد جرز لای در هم نمیخوره.فقط لب خط میچره میره تو اوت:3:پدرو رو به داخل کار میکنه و میتونه توی این وضعیت اسفناک تورس به ویا کمک کنه.
از طرفی هم همزمان بازی کردن آلونسو و بوسکتس یه خریت دیگست از دل بوسکه.خیلی راحت در مقابل این هندوراس پوکیده میتونست فابرگاش رو جای یکی از این دو تا(ترجیحا آلونسو:3:)بازی بده که ژاوی هم اینقدر نخواد نزدیک کنه به خط حمله.ژاوی بازیکنی نیست که بخواد ساپورت کنه مهاجم رو.ژاوی کارش پاسور بودن پشت سر مهاجما.اگه فابرگاس بود تو زمین و جلوی ژاوی و پشت سر مهاجما بازی میکرد خیلی تهاجمی تر میشد تیم.
در کل این دل بوشکه خیلی خره:3:من که امیدی به قهرمانی این تیم ندارم.مخصوصا اینکه اگه بیاد بالا احتمالا میخوره به پرتغال.کلا قرعه سختی خورده به اسپانیا.
محمد
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۳:۵۷
محمد کجایی که بیای ببینی وضعیت فرانسه چه طوریه!
دیدی با اینکه نصری رو دعوت نکرد چه بلایی سر تیم اومده؟ ضایع شدی که مشکل از نصری نبوده؟
اون بیبی فیس رو چه به این کارا! :3:
============================
اون از آنلکا که از اولش همین جوری دیوونه بود ، همون بهتر که 10 سال پیش ونگر فروختش. اون از گالاس که بعد 4 ماه فیکس گذاشتش تو ، هی گند زد. (آخرشم به نظرم معلوم میشه تمرین نکردن پریروز رو این به خاطر اینکه بازوبندو بهش ندادن آتیشش رو زیاد کرده). اون از کاپیتان تیم که نمیتونه یه مهد کودکو جمع کنه ، چه برسه به تیم!
به نظرم این ماجرا آخرین درس عبرت دومنش بود که وقتی لیدر واقعی این تیم آنریه ، نباید بازوبندو ازش بگیری ، نیمکت نشینش کنی ، با وجود باختای پشت سر هم از تاکتیک مزخرفتم دفاع کنی تا یه دمدمی مزاجی مثل آنلکا بهت فحش بده ، بقیه تیمم که دنبال فرصتن ازش حمایت کن...
محمد همینجاست و از دور داره وضعیت فرانسه و اسپانیا و هلند رو مونیتور میکنه .
الان همه فرانسویها راضی بودن تیمشون نمیرفت جام جهانی .
اما این وسط یک نکته ای هست اونهم شک شدیدی که به تیم فرانسه وارد شده . از اون شوکها که اگه به مرده تو قبر بزنی میاد بیرون واست عربی میرقصه .
حضور زیدان تو اردو ، میتونه تاثیر خیلی خوبی تو روحیه فرانسویها داشته باشه .به هر حال فک میکنم از گروهشون بالا بیان
خوشت اومد لیپی دستور داد نیوزلند رو نبرن تا تو دور بعدی بجای بازی با دانمارک یه بازی آسون با هلند داشته باشیم .
gattus
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۳:۵۸
كار خودشون رو سخت كردن فرض كنيم سوئيس هندوراس رو ببره و اسبانيا هم شيلى رو اونوقت كار به تفاضل ميكشه براى همين اسبانيا ممكنه ضرر كنه!البته ممكنه بالاتر از شيلى هم بره براى همين شيلى مياد كه نبازه در نتيجه بازى سختيه!
ولى ديشب خيابانى تركوند!:3:
hsmoa
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۱۹
تمجيد مطبوعات سوئيس از عملكرد كامرانيفر
برخلاف سرمربي تيم ملي فوتبال سوئيس عمده مطبوعات اين کشور از عملکرد حسن کامرانيفر تعريف کردند.
روزنامههاي سوئيس، در شمارههاي امروز (سه شنبه) خود عملکرد تيم داوري ديدار تيم کشورشان با شيلي را زير ذرهبين برده و عملکرد کامراني فر کمک داور ايراني اين مسابقه را مطلوب دانستند.
روزنامه بيلرتاگبلات نوشت: صحنه گل مورد مشکوکي نداشت؛ اما به نظر رسيد داور در اخراج والون بهرامي عجله کرده است.
روزنامه اوبرلندر نيز عنوان کرد: اخراج بهرامي غلط بود؛ اما در رابطه با گل نميتوان براساس تصاوير ديده شده ايرادي گرفت.
در اين بازي که روز گذشته انجام شد و شيلي يک بر صفر برنده بازي شد، حسن کامرانيفر، کمک داور ايراني کمک خليل الغمدي عربستاني بود و در صحنه تک گل بازي بدرستي دستور به ادامه بازي داد.
hsmoa
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۲۰
رونالدو: جو تيم كرهشمالي واقعا عجيب است
بازيکن شماره 7 تيم ملي پرتغال از جو حاکم بر کاروان کره شمالي و همچنين بازي ارائه شده توسط اين تيم به شدت انتقاد کرد.
کريستيانو رونالدو پس از پيروزي 7 بر صفر تيمش برابر پرتغال تصريح کرد: فوتبال کره شمالي گويا مثل اجتماع آن است و هميشه بسته به نظر ميرسد.
وي گفت: مطالبي در مورد اين تيم شنيدهام که اگر صحت داشته باشد واقعاً عجيب است. چه طور ممکن است بازيکنان يک تيم ناگهان ناپديد شوند.
وي افزود: هيچ خبرنگار يا عکاسي حق ندارد به آنها نزديک شود اما آناليزورهاي آنها بيش از دقايقي که قانوناً اجازه داشتهاند از تمرينات ما فيلمبرداري کرده و آزادانه از جزئيات کاروان فوتبال ما خبردار شدند.
رونالدو ادامه داد: اجتماع بسته در پي خود فوتبال بسته را هم به ارمغان ميآورد و گويا اين بازيکنان عادت کردهاند که چندان براي رسيدن به هدف به آب و آتش نزنند و در اولويت دفاع از خود را قرار دهند.
رونالدو در مورد اين بازي گفت: تلاش کردم به اين تيم گل بزنم چون از قبل هم وعده داده بودم و از اين که موفق عمل کردم بسيار خوشحالم.
hsmoa
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۲۴
جان تري از فابيو كاپلو عذرخواهي كرد
مدافع تيم ملي انگليس و کاپيتان سابق اين تيم، از فابيو کاپلو بابت سخنان طعنهآميزش عذرخواهي کرد.
جان تري روز يکشنبه در نشست خبري با انتقاد شديد از کاپلو گفته بود: نميدانم چرا جو کول به تيم ملي دعوت نشد. کاپلو بايد بيشتر دقت کند. اکنون بهتر ميتوانم درک کنم چرا بازيکنان فرانسه تمرين را تعطيل کردند.
فابيو کاپلو بعد از اطلاع از مصاحبه "جان تري" او را سرزنش کرد و مصاحبه در اين شرايط ر ا اشتباهي بزرگ توصيف کرد.
جان تري روز سهشنبه در گفتگو با ديلي ميرر از مصاحبهي خود ابراز پشيماني کرد و گفت: اصلا قصد نداشتم کاپلو را تخريب کنم، خبرنگاري درباره تاثير جو کول سوال کرد و من هم باصداقت پاسخ دادم. اما فکر ميکنم کمي زيادهروي کردم.
تري که بعد از رسوايي اخلاقي بازوبند کاپيتاني را از دست داده در ادامه افزود: فکر نميکردم حرفهايم باعث ناراحتي کاپلو شود، اما اگر اين طور بوده از او معذرتخواهي ميکنم. همين جا بار ديگر در مقابل همه اعلام ميکنم من و بقيه بازيکنان تا انتها از او حمايت خواهيم کرد.
مدافع سختکوش آبيهاي لندن با ابراز اميدواري به موفقيت انگليس در آفريقاي جنوبي گفت: من هم مانند تمام انگليس ميخواهم در جام جهاني قهرمان شويم. به همين دليل تمام تلاشم را خواهم کرد تا در در جهت موفقيت تيم تلاش کنم.
جان تري در پايان عنوان کرد: ديگر دوست ندارم درباره اين مسائل صحبت کنم. فکر ميکنم همه چيز خاتمه يافته است.
انگليس هماکنون با دو امتياز از دو بازي در مکان سوم گروه قرار دارد و بايد در آخرين ديدار دوم تيرماه به مصاف اسلوني صدرنشين برود. ديگر ديدار اين گروه بين تيمهاي آمريکا و الجزاير به صورت همزمان برگزار خواهد شد.
amirzelzeleh
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۳۹
اولین بازی که کلا از دست دادم همین بازی کره شمالی بود... که از شانس ما یه خروار گل داشت:sick:
پرتغال قهرمان نمیشه. تیم خوبی هست اما قهرمان نمیشه. اما عجب بازیی خواهد بود بازی پرتغال-برزیل! برزیل اگه نبره توی گروه دوم میشه و میخوره به ............ شیلی! پرتغال هم به اسپانیا میخوره و به حول و قوه الهی حذف میشه! البته اگه همون اتفاق یورو 2004 نیفته که پرتغال دهن اسپانیا رو توی گروهش آسفالت کرد.
کلا بازی صعود کنندگان گروه برزیل و اسپانیا خیلی جالبه. هر اتفاقی رو که در نظر بگیری حداقل یکی دو تا از این سه تیم مطرح (اسپانیا-پرتغال-برزیل) حذف میشن.
amirzelzeleh
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۴۱
اشتباه شد:crazy:برزیل با یه مساوی هم اول میشه. یه لحظه نتیجه بازی اول پرتغال یادم رفت.
کیان
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۷:۰۶
اما این وسط یک نکته ای هست اونهم شک شدیدی که به تیم فرانسه وارد شده . از اون شوکها که اگه به مرده تو قبر بزنی میاد بیرون واست عربی میرقصه .
حضور زیدان تو اردو ، میتونه تاثیر خیلی خوبی تو روحیه فرانسویها داشته باشه .به هر حال فک میکنم از گروهشون بالا بیان
خوشت اومد لیپی دستور داد نیوزلند رو نبرن تا تو دور بعدی بجای بازی با دانمارک یه بازی آسون با هلند داشته باشیم .
شما بیا برو همون وضعیت ایتالیا خودتو بکن تو مونیتورت! :3:
رو که نیست! به سنگ پا قزوین گفتی برو من دنبالت میام! :3:
وقتی از اسلوونی خوردین و حذف شدین میخوای کی رو مونیتور کنی؟ دختر همسایه؟!! :3:
به قول یه خبرنگار شیر پاک خورده ای (:3:) : همه میدونن مهاجمایی که لیپی با خودش به آفریقا برده بهترینا نیستن ، اونایی هم که فیکس بازی میده به درد لای جرز دیوارم نمیخورن ، ولی بیاید رو راست باشیم ، مشکل بزرگتر اینجاست که این تیم اگه یه جوری با کاناوارو بالا بره دفاع وسطش تونل میشه! :3:
محمد
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۷:۲۵
به قول یه خبرنگار شیر پاک خورده ای (:3:) : همه میدونن مهاجمایی که لیپی با خودش به آفریقا برده بهترینا نیستن ، اونایی هم که فیکس بازی میده به درد لای جرز دیوارم نمیخورن ، ولی بیاید رو راست باشیم ، مشکل بزرگتر اینجاست که این تیم اگه یه جوری با کاناوارو بالا بره دفاع وسطش تونل میشه! :3:
از حریفت جوری تعریف کن که اگه بهش باختی روت بشه سرتو بالا کنی :3:
امیدوارم این دفعه این آب هویجها :3: زمین فوتبال رو با راگبی اشتباه نگیرن تا بدون مصدوم بریم یک چهارم نهایی .
30n4
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۷:۴۹
هوادارای ایتالیا نباید زیاد ناراحت باش،این ایتالیا نیست که نتیجه نگرفته این یوونتوسه
محمد تو دو تا مشکل بزرگ داری اول اینکه طرفدار ایتالیا هستی دوم هم یونتوسی.یعنی بعد از هر بازی دو بار دپرس میگیری
محمد
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۸:۴۵
هوادارای ایتالیا نباید زیاد ناراحت باش،این ایتالیا نیست که نتیجه نگرفته این یوونتوسه
محمد تو دو تا مشکل بزرگ داری اول اینکه طرفدار ایتالیا هستی دوم هم یونتوسی.یعنی بعد از هر بازی دو بار دپرس میگیری
این حرفهارو سال 98 هم میزدی ؟
حیف اون یوونتوس و لیپی که از چوب کبریت ستاره ساختن تا فرانسه رنگ قهرمانی جام جهانی رو ببنیه .
پ.ن : داشتم تایپ میکردم شبالالا یه پا عوض کرد دو تا فرانوسی رفتند تو بغل هم :3: . یعنی هیچکی نمیخواد این نعش رو از تو زمین بکشه بیرون ؟ :3:
amirlefthand
سه شنبه ۱ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۲۵
ماشالا فرانسه به هیچ تیمی نه نمیگه
amirzelzeleh
چهارشنبه ۲ تير ۱۳۸۹, ۱۸:۱۰
فرانسه... اووووووووووووت!
آفریقای جنوبی... اووووووووووووت!
نیجریه... اووووووووووووت!
یونان... اووووووووووووت!
کره جنوبی... هوررررررررررررررررررررا! خوشحالم یه تیم آسیایی صعود کرد. البته از یه جهت ناراحتی داره و اونم این که مگه دیگه میشه اینا رو برد؟ :d
انگلیس هم که جلوئه. اینطوری اول میشه توی گروه. البته همه برای اول شدن تلاش میکنن تا از اونطرف به آلمان نخورن. گرچه اول شدن آلمان هم قطعی نیست. حتی صعودش هم...
amirzelzeleh
چهارشنبه ۲ تير ۱۳۸۹, ۱۸:۲۷
آماری از جام جهانی... قابل توجه رضا :wink:
خسوس ناواس هافيك جلوزن تيم ملي فوتبال اسپانيا با 35 سانتر صحيح به داخل محوطه 6 قدم در صدر است و پس از او سيمائو از پرتغال با 32 سانتر در رتبه دوم ايستاده است.
در گزينه ورود به محوطه 6 قدم با دريبل و حركات انفرادي، ناواس و داويد ويا از اسپانيا به ترتيب با 7 و 6 امتياز دو رتبه اول و دوم را به خود اختصاص دادهاند.
در تعويض موفق جناح بازي، ژابي آلونسو با 36 مورد موفق و چاوي ارناندس با 32 مورد هر دو از اسپانيا در صدر جدول هستند.
در پوشش مناسب دفاع در هنگام حمله آلمان در رتبه اول است و اسپانيا رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
تعداد كرنرهاي منجر به خلق موفعيت گلزني، براي اسپانيا 24 مورد و براي شيلي 22 مورد بوده است.
بيشترين كنترل ميانه ميدان در دو بازي اول براي آرژانتين 75 دقيقه، براي اسپانيا 70 دقيقه و براي اسلووني 65 دقيقه بوده است.
تعداد پاسهاي صحيح اسپانيا 1114 مورد و آلمان 981 مورد بوده و رتبه سوم به آرژانتين با 854 مورد اختصاص يافته است.
منبع ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
amin_michael5
چهارشنبه ۲ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۲۶
ما که رفتیم دور بعد ......................................:3:
amirzelzeleh
چهارشنبه ۲ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۳۰
اینم از اسلوونی. حذف شد! و انگلیس صعود کرد با تقریبا خوش شانسی. اما اگه امشب آلمان ببره به احتمال 99درصد انگلیس-آلمان دیدار حساسی رو برگزار میکنن. البته احتمال دوم شدن آلمان هم حتی با وجود بردن هست و اونم اینه که صربستان بیش از 4 گل به استرالیا بزنه. البته هم صربستان 4سال پیش ثابت کرد همچین کاری میتونه بکنه هم استرالیا ثابت کرد میتونه بخوره :p
اما صعود امریکا حقش بود و اسلوونی حقش صعود نبود. گل سوم امریکا رو میگم که اگه قبول میکردن دقیقا امریکا اول میشد و اسلوونی حذف.
تا الآن پیش بینیهای من خوب از آب در اومده.
amirzelzeleh
چهارشنبه ۲ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۳۲
پیش بینیهای من پس از پایان دور دوم بازیها:
هرسه درست شده فقط توی دو تا از اونها اول و دوم رو اشتباه پیش بینی کرده بودم.:SugarwareZ-111:
amirlefthand
پنجشنبه ۳ تير ۱۳۸۹, ۱۰:۰۵
عجب شاهکاریه این داور
کیان
پنجشنبه ۳ تير ۱۳۸۹, ۱۸:۲۱
فقط 50 دقیقه تا حذف پیر پاتالای جام! :3:
faraz36
پنجشنبه ۳ تير ۱۳۸۹, ۱۸:۲۸
فقط 50 دقیقه تا حذف پیر پاتالای جام! :3:
خوشبحال تو پس
کیان
پنجشنبه ۳ تير ۱۳۸۹, ۱۸:۴۰
خوشبحال تو پس
شما که باید بیشتر از من خوشحال باشین الآن!
فکر کن میومدین بالا ، میخوردین به هلند ، بعد اینجوری میشدین: :SugarwareZ-293:
الآن محمد میاد ببین چقدر خوشحاله! :3:
amirlefthand
پنجشنبه ۳ تير ۱۳۸۹, ۱۸:۵۱
شما که باید بیشتر از من خوشحال باشین الآن!
فکر کن میومدین بالا ، میخوردین به هلند ، بعد اینجوری میشدین: :sugarwarez-293:
الآن محمد میاد ببین چقدر خوشحاله! :3:
امیر حسین هنوزم فک میکنه ایتالیا قهرمان میشه :3:
amirlefthand
پنجشنبه ۳ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۱۸
یه سری الان یه جاییشون داره میسوزه:3:
کیان
پنجشنبه ۳ تير ۱۳۸۹, ۲۰:۰۳
خدا توفیق بده هر چه سریعتر یه جای تو هم بسوزه بخندیم! :3:
amirlefthand
پنجشنبه ۳ تير ۱۳۸۹, ۲۰:۲۱
خدا توفیق بده هر چه سریعتر یه جای تو هم بسوزه بخندیم! :3:
آرزو بر جوانان عیب نیس کیان جون:SugarwareZ-220:
اما من هوادار هیچ تیمی نیستم تفننی بازیا رو نگاه میکنم:SugarwareZ-286::SugarwareZ-285:
amirlefthand
پنجشنبه ۳ تير ۱۳۸۹, ۲۲:۳۲
این هوادارای ایتالیا کجا غیب شدن
faraz36
پنجشنبه ۳ تير ۱۳۸۹, ۲۳:۴۷
این هوادارای ایتالیا کجا غیب شدن
این باخت هم جزی از فوتبال هستش
راستش بازی نیمه اول ایتالیا بی پیرلو با نیمه دوم با پیرلو خیلی تفاوت داشت
کاش از اول بود
اما کلا قبول دارم ضعیفترین تیمی بود که من از سال 94 تا بحال دنبال میکردم:kahvecy0:
30n4
جمعه ۴ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۰۹
چه رقت انگیزست حضور تمدن ها باستانی در جام، جهانی که دیگر جای آنان نیست.
یونان و رم پرشکوه ترین تمدن باستانی را داشتند،اما امروزه از یونان تنها سالادش قابل تحمل است و از رم فقط اسپاگتی اش.
gattus
شنبه ۵ تير ۱۳۸۹, ۰۲:۰۲
امیر حسین هنوزم فک میکنه ایتالیا قهرمان میشه :3:
من در هيچ مكانى حرف از قهرمانى ايتاليا نزدم!يه هوادار واقعى تا آخرين لحظه با تيمش ميمونه!نه به قول كيان مثل بعضى ها كه طرفداره چلسى شدن!
البته من زمان طوفوليت از اون خط حمله ى چلسى خوشم ميومد هميشه تو فيفا 2001 چلسى بر ميداشتم ولى همه بازيكناى آرسنال رو ميخريدم :3:حالا اين ربطى نداره!:3:به نظر من ايتاليا اين دفعه به انديشه هاى ليپى باخت حضور كاناوارو توى تيم اشتباه بزرگى بود حتى بازيكنايي مثل پپه و ياكوينتا!و اين كه ايتاليا شده بود تيم ملى يوونتوس بازى ندادن به پيرلو توى بازى دوم وآخر!تعويضهاى افتضاح و ...
داورى هم كم بي تقصير نبود! گل نيوزيلند كه خيلى مشخص بود و گلى كه توى بازى آخر زده شد فكر نكنم افسايد بود تقريبا شبيه گل مكزيك به فرانسه بود يا شيلى به سوييس!اما فاجعه اى بود كه رخ داد !البته بازى 20دقيقه ى آخر بازى نشون داد ايتاليا زندست!
من هنوز هم ميگم زنده باد ايتاليا!!
اما در ادامه دوست دارم يكى از تيم هاى هلند يا آرزانتين قهرما ن بشن !
gattus
شنبه ۵ تير ۱۳۸۹, ۰۲:۱۴
یونان و رم پرشکوه ترین تمدن باستانی را داشتند،اما امروزه از یونان تنها سالادش قابل تحمل است و از رم فقط اسپاگتی اش.
براى شما كه بهتر شد:3:
حداقل يه بهانه اى داريد:3:
black_shadow
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۳۷
اقا این استکبار جهانی هم که حذف شد!
من همش منتظر بودم مثل فیلماشون تو اخرین ثانیه ها یه سوپر هیروی امریکایی پیدا بشه و همه تروریستا رو بکشه و چاشنی بمب رو خنثی کنه و جون میلیونها امریکایی بی گناه رو نجات بده!:3:
رضا
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۵۰
نهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههه:SugarwareZ-203:
آمریکا نباید حذف میشد:SugarwareZ-203:من آمریکا رو دوس داشتم:3:گناه داشت:3:
هر چی صبر کردم مثل ترکیه توی یورو 2008 یهو دقیقه آخر یه گلی بزنن اما نشد:SugarwareZ-203:
hsmoa
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۰۱:۰۸
خب آمریکا هم به سلامتی :3: حذف شد
به نظر من اومدن به یک هشتم هم حقشون نبود چه برسه به رفتن به یک چهارم
gattus
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۰۱:۱۰
حالا امروز با چند روز ديگه فرق نداره همه حذف ميشن:3:
محمد
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۱۰:۳۹
جام جهانی که توش اروگوئه یا غنا برسن به نیمه نهایی ،
جام جهانی که بهترین تیمش شیلی باشه ،
جام جهانی که قشنگترین خاطره اش ووزلا باشه ، همون بهتر که ایتالیا توش نباشه .
والا ...
کیان
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۱۲:۵۲
والا ...
عبارت بالا از کیست و به کدام یک از گزاره های زیر مطابقت معنایی بیشتری دارد؟
1. مارچلو لیپی ، "عروس نمیتونه برقصه میگه زمین کجه."
2. حکیم ابوالقاسم حسن پور علی توسی (ملقب به فردوسی) ، "رستم یلی بود در سیستان ، منش آوردم در این داستان."
3. بنیتو آمیلکاره آندریا موسیلینی ، "گربهه دستش به گوشت نمیرسید میگفت بو میده."
4. محمد ضاغارت ، این عبارت کوچکترین معنایی ندارد.
:3: :3: :3:
30n4
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۱۳:۰۳
والا ...
آه چه حزن انگیز است دیدن رقیبانی که بر زمین افتاده اند و باز هم از رو نمی روند.:SugarwareZ-257:
amirzelzeleh
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۱۴
و اینچنین بود داستان آخر شدن مدافع عنوان قهرمانی در گروه که پس از 8 سال مجددا تکرار گردید!
رفیقم که کنار دستم نشسته بود طرفدار ایتالیا بود، بعد از بازی داداشش که طرفدار برزیله، براش اس ام اس داده بود: «صدهزار تومن بده بیا طرفدار برزیل شو!»:SugarwareZ-003:
و اینهم از کره جنوبی که خراب کرد. میتونست راحت ببره و بعدشم با غنا می افتاد و خیلی ساده تر از 8 سال قبل میرفت نیمه نهایی. واقعا این سمت جدول خیلی آسونه.
و اینهم از امریکا که از پس غنا بر نیومد و تنها تیم افریقایی رفت یک چهارم.
Sepehr
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۳۰
و اینهم از امیر زلزله که برای شما خلاصه ی بازی ها رو گزارش می کنه
gattus
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۱۵:۳۶
و اینچنین بود داستان آخر شدن مدافع عنوان قهرمانی در گروه که پس از 8 سال مجددا تکرار گردید!
رفیقم که کنار دستم نشسته بود طرفدار ایتالیا بود، بعد از بازی داداشش که طرفدار برزیله، براش اس ام اس داده بود: «صدهزار تومن بده بیا طرفدار برزیل شو!»:sugarwarez-003:
و اینهم از کره جنوبی که خراب کرد. میتونست راحت ببره و بعدشم با غنا می افتاد و خیلی ساده تر از 8 سال قبل میرفت نیمه نهایی. واقعا این سمت جدول خیلی آسونه.
و اینهم از امریکا که از پس غنا بر نیومد و تنها تیم افریقایی رفت یک چهارم.
شما چرا داغ دل ما رو تازه ميكنى؟!:6:
اسم كره رو نيار با اون تيم كثيفى كه نذاشت بريم فينال!!واقعا جام مزخرفيه:1:
civilizable
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۱۶:۲۳
با حذف آمریکا و ایتالیا خیلی حال کردم.
از حذف کره ناراحت شدم
امروز نمیدونم دوست دارم کدوم یکی حذف شه.از هر دو متنفرم ولی امیدوارم آلمان حذف شه.در هر حال میخورن به آرژانتین و حذف میشن
خیلی خوشحال شدم که شیلی اومد بالا.انصافا تیم خوبی بود.حتی میتونم امکان بدم اگه جو گیر نشن بتونن برزیل رو ببرن.شک نکنید.
خوشحالم که قراره پرتغال زود حذف شه و اسپانیای بزرگ حالشو بگیره.یک تیم مغرور که هیچ چیزی هم برای ارایه نداره.الکی 7 تا به کره زد.
و در آخر خوشحالم که ایران تو جام نبود که آبرومونو ببره.
نکته ی اخلاقی: احمق ریس فدراسیون فرانسه.بابا ونگر که اونجا بود و داشت بیکار میگشت و بازیهای تیم ملی رو تحلیل میکرد.بابا تیمو میسپردین به اون و این مردک رو مینداختین بیرون.مطمینن ونگر ندید از این یارو تیم رو بهتر میبست.
فینال رویایی: اسپانیا - آرژانتین(نمیدونم ایندو زودتربه هم میخورن یا نه) اما تو این فینال با عشق میشه نگاه کرد بازی رو.
amirzelzeleh
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۱۸:۳۵
بازهم شانس!!! این آلمان اگه شانس ر و نداشت چه میکرد؟ توپ یه متر رفته توی گل میگن نرفته!
شانس بیارن انگلیس با این وضع حذف نشه والا کمک داور برگشت به خونه رو نخواهد دید! هولیگانهای انگلیس...
پی نوشت: (از بس شما نوشتین منم یاد گرفتم :p ) برزیل و اسپانیا تا فبنال به هم نمیخورن. البته اسپانیا باید از سد آرژانتین، آلمان، انگلیس و پرتغال و حتی پاراگوئه بگذره و برزیل سنگین ترین حریفش هلند و اروگوئه هست.
amirzelzeleh
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۱۸:۵۶
انگلستان یکی پس از دیگری گل میخوره! اونم فقط و فقط بخاطر سوتی داور و کمک داور که مجبور شدن دفاع رو ول کنن برن توی حمله!
gattus
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۰۸
اینم انگلستان:3:
ولی...
این نیز بگذرد...:3:
حالا باید تا بازی اسپانیا - پرتغال با شیلی - برزیل صبر کنیم!
30n4
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۱۶
ایتالیا خودش که هیچ پوخی نبود با این مربی گری فوق ضعیف انگلیس رو هم نابود کردن
خدا از سر تقصیراتشون نگذره
amirzelzeleh
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۲۵
اینهم از صعود تخیلی آلمان به لطف مصدومیت پی در پی مدافعان انگلیس. فردیناند،کینگ،تری و ... و البته اعجاز دون فابیو! حالا باید منتظر بازی امشب باشیم تا نبرد دوباره آلمان-آرژانتین رو ببینیم... فینال 1986 و 1990 تکرار میشه؟
میترسم امشب آرژانتین هم حذف بشه بره پی کارش! گرچه اروپاییا تا الآن خارج از اروپا قهرمان نشدن.
فینال: آرژانتین-برزیل. چطوره؟
gattus
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۲۵
ایتالیا خودش که هیچ پوخی نبود با این مربی گری فوق ضعیف انگلیس رو هم نابود کردن
خدا از سر تقصیراتشون نگذره
حالا فکر کن اگر مربیشون فرانسوی بود چی میشد:3:
رضا
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۴۱
خب مثل اینکه دون فابیو هم بره بغل دست لیپی با هم یه قل دو قل بازی کنن:3:آخه ایتالیایی ها توانایی بالایی در این زمینه دارن:3:
به حدی از حذف انگلیس خوشحال شدم که از برد اسپانیا خوشحال نمیشدم:3:
amirzelzeleh
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۲۲:۱۴
از پیش بینی من فقط این سه تیمی که بولد کردم نتونستن بیان بالا. منتظر بقیه بازیها هستم ببینم چقدر پیش بینی هام درست بوده.
amirzelzeleh
يکشنبه ۶ تير ۱۳۸۹, ۲۲:۲۷
کمک داورهای دوم امشب فکر کنم مشکل دارن... گل آرژانتین هم آفساید بود :d فکر کنم داورا حموم نرفتن :d
رضا
دوشنبه ۷ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۲۰
آرژانتین هم که زد مکزیک رو ترکوند.خیلی حیفه که این تیم Play makerنداره.اگه یه بازیساز خوب داشت تیم فوق العاده ای میشد.
میترسم آرژانتین تو نیمه نهایی بخوره به اسپانیا:3:اونوقت 70%احتمال میدم گود بای پارتی باید راه بندازه اسپانیا:3:
black_shadow
دوشنبه ۷ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۳۵
آرژانتین هم که زد مکزیک رو ترکوند.خیلی حیفه که این تیم Play maker نداره.اگه یه بازیساز خوب داشت تیم فوق العاده ای میشد.
میترسم آرژانتین تو نیمه نهایی بخوره به اسپانیا:3:اونوقت 70%احتمال میدم گود بای پارتی باید راه بندازه اسپانیا:3:
ضمن اظهار خوشحالی بابت صعود دیگو اینا میخواستم بگم اگه Play maker همون بازیسازه چرا به فاصله 3 کلمه یه بار تهاجم فرهنگیشو میگی یه بار فارسیشو!!:3:
faraz36
دوشنبه ۷ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۵۵
حالا اگه ممد مایلکهن یا رسول کربکندی بود بعد از گل آرژانتین تیمو میکشیدن بیرون :3:
hsmoa
دوشنبه ۷ تير ۱۳۸۹, ۱۲:۲۷
دلبوسكه:اسپانيا براي متوقف شدن به جام جهاني نيامده
سرمربي اسپانيا گفت: حريف آينده ما برابر نام اسپانيا يک تيم از قبل شکست خورده است.
ويسنته دلبوسکه تصريح کرد: اسپانيا براي متوقف شدن در يک هشتم يا يک چهارم نهايي جام جهاني به اينجا نيامده و اگر قرار بود در مراحل حذفي تن به حذف بدهيم اصلا به جام جهاني نميآمديم.
وي افزود: پرتغال يعني کريستيانو رونالدو و چند بازيکن فرمانبردار. با مهار رونالدو همه مشکلات ما حل ميشود. اين تيم را به خوبي ميشناسيم و براي تکتک دقايق بازي با پرتغال برنامهريزي دقيقي داريم.
دو تيم اسپانيا و پرتغال سه شنبه شب برابر يکديگر صفآرايي ميکنند.
کیان
دوشنبه ۷ تير ۱۳۸۹, ۱۲:۳۰
آمار جالب دون فابیو که گفته استعفا نمیدم:
نتیجه گیری قاطع: انگلستان با کسی که فقط بلده با بودجه های آنچنانی لیگ های طولانی رو ببره و تو جام ها تیمهاش لت و پار میشن به هیچ جا نمیرسه. اون یه کاپی هم که برده اگه گفتین چی بوده؟!! جام خیریه ایتالیا!!! یه تک بازی! :3:
نقل قول از نویسنده مقاله:"در بردن جام ها چیزی بیش از مربی بدنسازی خوب و تعداد زیادی ستاره نیازه که کاپلو هیچ وقت این فاکتور رو نداشته."
رضا
سه شنبه ۸ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۴۲
یه مقاله ای امروز داشتم میخوندم خیلی جالب بود.گفتم بزارم شما هم بخونید شاید خوشتون اومد.
در موردفوتبال دفاعی و فوتبال تهاجمیه.
مرگ بر فوتبال دفاعي؛ زنده باد فوتبال زيبا
آفريقا سرزمين شجاعان است، سرزمين شكارچيان دلير، در آفريقا شكار نصيب كسي ميشود كه شير را وادار به وحشت كند، اين همه آن چيزي است كه جام جهاني 2010 تا به امروز دارد فرياد ميزند، ترسوها نه تنها شكارچيان موفقي نيستند كه احتمال دارد خيلي زود خودشان تبديل به صيد شوند
سايت گل ـ آلمان همه را متعجب كرده، حتي خود آلمانيها را! اين جمله را از اوليور كان داشته باشيد:«تيم ملي آلمان شبيه اسپانيا بازي ميكند»، اين يعني تصويرها و تصورهاي پيش ساخته را دور بريزيد، كليشهها را بشكنيد، ديگر نگوييد كه فوتبال آلمان يك فوتبال ماشيني است، يك فوتبال حسابگر كه مثل كارخانههاي كشورش به دنبال حداكثر بهرهوري در حداقل مصرف انرژي ميگردد. تصوير تازهاي از آلمان كه بايد شناخت آلماني با مشخصات فوتبال لاتين، آلماني كه مثل روباه نيست، مثل عقاب است، حمله ميكند، گل ميزند و از فوتبال خودش لذت ميبرد و ديگران را هم در اين لذت شريك ميكند، حتي براي كساني مثل من كه از فوتبال آلمان تنفري ديرين دارند. آلمان جديد به دنبال آسانترين راه تا فينال نيست كه اتفاقاً سختترين مسير را انتخاب ميكند، آلمان جديد برد يك بر صفر راضي نيست، حتي مقابل انگليس و تا آخرين لحظه به دنبال آن ميگردد كه چهار بر يك، پنج بر يك شود ...
آفريقا سرزمين شجاعان است، سرزمين شكارچيان دلير، در آفريقا شكار نصيب كسي ميشود كه شير را وادار به وحشت كند، اين همه آن چيزي است كه جام جهاني 2010 تا به امروز دارد فرياد ميزند، ترسوها نه تنها شكارچيان موفقي نيستند كه احتمال دارد خيلي زود خودشان تبديل به صيد شوند. آنها كه كليشهها را نگه داشتند و با ذهنيتهاي قديمي، به قاره سياه پا گذاشتند، خيلي زود در اكوسيستم فوتبال آفريقاي 2010 حذف شدند. در جام جهاني 2010، جايي براي فوتبال ايتاليايي و كاتاناچيو نبود، دون فابيو و دون مارچلو، مثل «دون كورلئونه» پدرخوانده، شاهد به تاراج رفتن ميراث فوتبال ايتاليايي بودند، فوتبال دفاعي جواب نميدهد ديگر، چه ميشود كرد؟ «مايكل» داستان فوتبال ايتاليا كيست؟ خون تازه، جون تازه.
دفاعي بازهاي قديمي هم خيلي وضعيت بهتري نداشتند، «اوتوري هاگل» آيا هنوز ميتواند چشمان مغرورش را از روي مخاطبان بردارد و بگويد «مهم نيست كه يك بر صفر ميبريم، مهم اين است كه ميبريم و قهرمان ميشويم»، لارس لاگربرگ و آن فوتبال تاكتيكي و منظمش در بعد دفاعي چه شد؟ دومنش بدون زيدان يك افتضاح به تمام معنا بود، مرگ فوتبال دفاعي، مرگ فوتبال نتيجهگرا ميخورد. فاتحه!
آفريقا سرزمين شجاعان است،جاي مرداني مثل اوكاداي جنوبي كه از برون سير نميشود، اين را ميشود از هر بار كه تيمش توپي را خراب ميكند فهميد، همان كه حتي از برد سه بر يك مقابل دانمارك هم راضي نيست، جاي بيلسا است كه ده نفر هم از اسپانيا نميترسد، مهاجم به زمين ميفرستد و دستور حمله ميدهد، جاي يوآخيم لو است كه عادات فوتبال آلماني را عوض ميكند، جاي مربي اسلوواكي است كه در مقابل ايتاليا هميشه دستانش فلشي بود به سمت دروازه حريف و حتي يك لحظه دستور عقبنشيني نداد و بالاخره جاي مارادوناست، كسي آمده، برگشته تا به يادمان بياورد بالاتر از تمام تاكتيكها در فوتبال، عشق به فوتبال قراردارد.
با همين عشق است كه ميتوان «جنتلمنها» را مات كرد، آن ريش و سبيل و آن كت شلوار مانع آن نيست كه عشق كودكانه «ديهگو» را به فوتبال مخفي كند، در دنياي مارادونا هم ترس به فوتبال جايي ندارد. ميتازد، ميتازد، با نهايت سرعت ميتازد، فوقش به ديوار ميخورد به لذت ميارزد ...
آفريقا سرزمين شجاعان است، تا به حال دنيا به كام آنهاي بوده كه نميترسند، به احترام تمام شجاعان دنياي فوتبال، ووزلاها اين پيام را پخش ميكنند:«مرگ بر فوتبال دفاعي، زنده باد فوتبال زيبا!»
civilizable
سه شنبه ۸ تير ۱۳۸۹, ۲۱:۰۲
آلمان زیبا بازی میکنه اما از آلمان و تیم غیر آلمانیش بدم میاد
امیدوارم دیگوی کبیر و یارانش پیروز شن.هر چند خیلی سخته.
امیدوارم بازی اسپانیا و آرژانتین رو زودتر ببینم نه آلمان -اسپانیا.هر چند از حذف هر کدوم از دو تیم ناراحت میشم اما اشکال نداره.
تا شنبه منتظر میمونیم.
رضا
چهارشنبه ۹ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۲۸
اصلا دوست نداشتم اسپانیا با گل آفساید بیاد بالا اما انصافا حق اسپانیا برد بود.
کاش این دل بوشکه تورس رو زودتر میکشید بیرون تا تیکی تاکا(درست نوشتم دیگه؟!:3:)رو زودتر ببینیم.
الان دارم فکر میکنم اگه اسپانیا و آرژانتین نیمه نهایی بخورن به هم کدوم میاد بالا؟!:3:
black_shadow
چهارشنبه ۹ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۳۳
تو دلم الان اسپیلیت روشن کردن که پرتغال حذف شد!:3:
از بس که این رونالدو .....!
به رضا:ارژانتین:3:
رضا
چهارشنبه ۹ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۴۰
تو دلم الان اسپیلیت روشن کردن که پرتغال حذف شد!:3:
از بس که این رونالدو .....!
به رضا:ارژانتین:3:
خودمم با این که طرفدار اسپانیا هستم نظرم اینه که آرژانتین میبره:3:
آخه این پویول تو این جام ته گاگوله:3:
مهاجما از تعصب و جندگیش سو استفاده میکنن و خرش میکنن:3:میزارن بیاد جلو بعد با یه یک و دو ردش میکنن به راحتی آب خوردن:3:آرژانتین هم که مسی رو داره و خوراکش یک و دو هست.
رضا
پنجشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۹, ۱۸:۲۷
کامرانی فر به عنوان کمک داور ذخیره بازی هلند-برزیل انتخاب شد.
حیف شد!فکر میکردم یکی از بازی هایی که زیاد مهم نیست مثل بازی غنا-اروگوئه یا اسپانیا-پاراگوئه رو میدن به اینا.اما همینم واسشون زیادیه:3:
کیان
جمعه ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۱۱:۴۲
یعنی یه خبرگزاری رسمی چقدر میتونه احمق باشه! :3:
اون از اون مزخرفاتی که قبل جام جهانی نوشته بود و براتون گذاشتم ، اینم از این:
"به گزارش فارس، روزنامه انگليسي اينديپندنت در بخش ورزشي خود در گزارشي با عنوان «به نظربافي كارشناسان توجه نكنيد»، نوشت: انگليس، فرانسه و آمريكا به خاطر جنگ با ايران و مخالفت با برنامههاي هستهاي اين كشور دچار حذف زود هنگام از بازي هاي جام جهاني فوتبال شدند.
در ادامه اين گزارش به نقل از "منوچهر متكي " وزير امور خارجه ايران چنين آمده است: "هر آن چه امروز در صحنه سياست بينالمللي ميبينيم دقيقاً در نوزدهمين دوره جام جهاني نيز خود را نشان داده است ".
اينديپندنت در ادامه تأكيد كرده كه ايران عاشق فوتبال است اما خود به اين بازي ها -جام جهاني- راه نيافت."
از وزیر امور خارجه کشور جک ساختن ، گذاشتن تو روزنامه ، اینا با کمال اقتخار منتشرش کردن!!! :rofl: :rofl:
civilizable
جمعه ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۱۱:۵۷
"به گزارش فارس، روزنامه انگليسي اينديپندنت در بخش ورزشي خود در گزارشي با عنوان «به نظربافي كارشناسان توجه نكنيد»، نوشت: انگليس، فرانسه و آمريكا به خاطر جنگ با ايران و مخالفت با برنامههاي هستهاي اين كشور دچار حذف زود هنگام از بازي هاي جام جهاني فوتبال شدند.
در ادامه اين گزارش به نقل از "منوچهر متكي " وزير امور خارجه ايران چنين آمده است: "هر آن چه امروز در صحنه سياست بينالمللي ميبينيم دقيقاً در نوزدهمين دوره جام جهاني نيز خود را نشان داده است ".
اينديپندنت در ادامه تأكيد كرده كه ايران عاشق فوتبال است اما خود به اين بازي ها -جام جهاني- راه نيافت."
از وزیر امور خارجه کشور جک ساختن ، گذاشتن تو روزنامه ، اینا با کمال اقتخار منتشرش کردن!!! :rofl: :rofl:
مرسی کیان جان.کلی خندیدیم.
کیان
جمعه ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۲۵
اون 1 رو جلو هلند این بالا میبینین؟!! :1:
عملاً در ما تحتش عروسی به پاست! :3:
بفرمایین در خدمت باشیم! :3:
oranje
amin_michael5
جمعه ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۳۵
اون 1 رو جلو هلند این بالا میبینین؟!! :1:
عملاً در ما تحتش عروسی به پاست! :3:
بفرمایین در خدمت باشیم! :3:
oranje
در جزیان هستی که اون یک توسط کی به ثبت رسیده که؟؟؟؟!!! :1:
به این میگن انتخاب از روی عقل نه از روی ......شکم :3::3:
amirlefthand
جمعه ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۳۶
بره اونا جکه برا ما خاطرس :3:
black_shadow
جمعه ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۳۷
ضمن اعلام تاسف و تالم و انزجار(!)خود بابت حذف شدن برزیل اینجانب از همین لحظه با اعلام اینکه جامی که توش برزیل نباشه جام نیست این جام رو تحریم میکنم!!:3:
حالا درسته اخرش قراره ارژانتین قهرمان بشه :3: ولی فینال ارژانتین-برزیل عجب فینالی میشد.
کیان
جمعه ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۳۷
خب مسملمه میدونم! چون خودم زدمش! :|
نکنه میخوای بگی تو زدی؟!!! :rofl:
amirlefthand
جمعه ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۳۸
پس واستا موقعی که قهرمان نشد تنهایی و دور از چشم دیگران اعماق وجودت بسوزه:3:
amin_michael5
جمعه ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۴۴
نه په حتما تو زدی؟؟؟؟!!!!!!:3:
amin_michael5
جمعه ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۴۵
پس واستا موقعی که قهرمان نشد تنهایی و دور از چشم دیگران اعماق وجودت بسوزه:3:
عمرا اگه قهرمان نشه:1:
پس حتما آرزانتین قهرمان میشه!!!!!!!:3:
black_shadow
جمعه ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۴۵
amin_michael5
جمعه ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۴۷
از هولش که میخواست رای رو بالا بکشه نمیدونست با کله پست بده یا با انگشت :3:
کیان
جمعه ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۲۰:۰۲
نه په حتما تو زدی؟؟؟؟!!!!!!:3:
چرا چرت و پرت میگی؟
آخه مردک حزب باد! همه میدونن رفتی اینگیلیسو زدی! یکی بگه که انقدر تابلو نباشه
من تو همون صفحه اول گفتم طرفدار هلندم ، میخواستم بورکینافاسو رو بزنم؟
خیلی تابلویی!!
amin_michael5
جمعه ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۲۱:۱۴
آقا من میگم هیچ کدوم از این تیمایی که تا حالا بازی کردن پتانسیل قهرمانی ندارن :1:
فرانسه که ول معطله :1:انگلیس هم نشون دادن که اینکاره نیست :1:
آقا هلند رو به همین راحتی از دور کنار نذارید :1: روبن به هر تیمی اضافه بشه اون تیم قهرمان خواهد شد :1:
حالا دیگه خودتون قضاوت کنین که من به کی رای دادم :3:
کیان
جمعه ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۲۲:۱۰
اگه مردی 2 تا پست بالاتر رو اینا رو نقل قول کن که من داشتم با رضا و محمد سر بازی هلند کل کل میکردم مردک حزب باد کذاب! :3:
ولی نه ، جداً امین... چی میگیییییییییییییییییی؟!!! من که خودم میدونم به کی رای دادم! قشنگم یادمه چون دومین نفری بودم که رای دادم! پس سازنده رای که به کنار ، فقط من رای داده بودم... برو خرما بخور ، یادت بیاد قبل شروع جام به کدوم سوراخی (احتمالاً اینگیلسی که هنوز بازیشو ندیده بودی) رای دادی! :3:
خلاصه اینکه ما نیتمون پاکه! :3: همه (که خودتم شاملش میشی! :3:) هم میدونن که من از حزب باد بدم میاد و طرفدار هلندم هستم ، تو رو اگه از بچه ها بپرسن 90% میگن ، اینگیلیس ، غیر اینه؟!! جلو نارنجی پیشکسوتت که 12 13 ساله طرفدار لاله های نارنجی ادعا نفرما! :3:
پ.ن: این امین اومد پست کوبنده و روشنگر من رو خوند و رفت ، کم آورد! کم آورد! هی! هی! من بردم! :3:
30n4
جمعه ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۲۳:۵۸
برزیل به دونگا باخت،تا درس عبرتی بشه برای آیندگان که یه مربی صفر کیلومتر رو به عنوان مربی تیم ملی انتخاب نکنند.عملا بعد از اون گل به خودی نتونست از لحاظ روحی تیم رو برگردونه و هر چه زمان بیشتر جلو میرفت برزیل بیشتر از درون فرو می ریخت.
از این برد هیچ کس اندازه ی مارادونا خوشحال نشد،امیدوارم این مربی صفر کیلومتر هم به روزگار دونگا دچار بشه تا به همگان آشکار بشه بازیکن خوبی بودن دلیل بر این نمیشه که کسی بتونه پله های ترقی رو 100 تا یکی طی کنه.
black_shadow
شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۹, ۰۱:۴۷
من نه طرفدار اروگوئه ام نه غنا!
ولی دوست داشتم غنا بره بالا ولی وقتی این مرتیکه ژیان با این اسمش تو 85 متر دروازه(!)توپ رو میزنه به تیرک افقی اونم بالاش(خیلی مهمه ها!:3:)پس حقشونه برن خونشون!:3:
اون یارو که پنالتی داد کلا این چه حرکتی بود کرد؟؟!
توپ جلو صورتش بود راحت با سر میتونست توپ رو برگردونه.
sasan69
شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۹, ۰۳:۱۸
کیا خودتو ناراحت نکن عزیزم شیرت خشک میشه:3:
اصلا توپ جلوی صورتش بود،خود تو بودی با صورت توپ رو دفع میکردی؟! :3:
amin_michael5
شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۹, ۰۹:۲۹
پ.ن: این امین اومد پست کوبنده و روشنگر من رو خوند و رفت ، کم آورد! کم آورد! هی! هی! من بردم! :3:
پست کوبنده به پست من میگن :3:که با دلیل و منطق گفته شده:1:
این پست تو برای هیچ کس ارزش و معنایی نداره :3:
به قول یکی از بچه ها:
امین هیچ وقت کم نمیاره این و حتما بدون :3::3:
کیان
شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۹, ۰۹:۴۵
حالا باز خودتو بزن به کوچه مش غلام حسین! :3:
رو که نیست به خدا! به سنگ پا قزوین گفته برو دنبالت میام! :3:
من که میدونم از این کارت چه سودی میبری!!!!!!!!!!! یگانگی و uniqueای منو میخوای ببری زیر سئوال! :3:
برو جز همون 5 نفری وایسا که به شیرای بی یال و کوپال رای دادن حزب باد! :3:
محمد
شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۹, ۱۱:۵۴
جمع کنید این سر و صدا ها رو
مرم میخوان استراحت کنند سر ظهری
والا
رضا
شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۹, ۱۲:۴۰
عجب بازی قشنگی بود بازی دیشب!
این سوارز فوق العادست.عینهو اسب که 90 دقیقه دوید و دهن دفاع غنا رو سرویس کرد.اونم از اون هند خوشگلش که تیم رو فرستاد نیمه نهایی:3:حیف شد سوارز بازی بعدی رو از دست داد.
به کیارش:به قول حاج رضایی این یه عکس العمل غیر ارادی بود.شاید اگه تو جای اون بودی وقتی توپ میومد طرفت اوجوری خودت رو خیس هم میکردی:3:
amin_michael5
شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۹, ۱۳:۲۹
حالا باز خودتو بزن به کوچه مش غلام حسین! :3:
رو که نیست به خدا! به سنگ پا قزوین گفته برو دنبالت میام! :3:
من که میدونم از این کارت چه سودی میبری!!!!!!!!!!! یگانگی و uniqueای منو میخوای ببری زیر سئوال! :3:
برو جز همون 5 نفری وایسا که به شیرای بی یال و کوپال رای دادن حزب باد! :3:
336
337
من روم زیاده یا تو:3:
من دیگه نمیدونم باید چه دلیلی بیارم :3:
اگه شیرای بی یال و کوپالن پس چرااااااااااااااااا داری ازشون حمایت میکنی؟؟؟؟ :3:
بچه های سایت باهوشن میفهمن که کی داره چرت و پرت میگه :3:
amin_michael5
شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۹, ۱۳:۴۶
بفرمایید خودش اعتراف کرد :3:
مهمان نامه ها رو بخونبد و قضاوت کنید :3::3:
کیان
شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۲۱
امییییییییییییییییییید! سیییییییییییییییییییینا!
این چه مدیریه؟!!!!!!!!!!!!!!
ارسالای میهمان خانه و عکس سایت خود هت تریکو برداشته ویرایش کرده مرتیکه پف...! :3:
پ.ن: من همینجا رسماً اعلام میکنم تو دست یکی رو که همه میدونن کیه تو تغییر اسناد و مدارک از پشت بستی!
30n4
شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۳۶
پیش بینی خفن مدیرعامل باشگاه فاخر لیون در مورد انگلیس:
از الان برید تو فکر اینکه میتونید آلمان رو ببرید یا نه(در بهترین حالت دوم میشید توی گروهتون)،من که بعید میدونم از سد المان رد بشید
تایید شکست کاپلو توسط هواداران دو آتشه اش :
...
در مورد انگلیس و بندشانسی هاش نظرمو گفتم . ولی هر نتیجه ای کمتر از نیمه نهایی برای دون فابیو شکسته .
...
موتوری که هرگز روشن نشد :
...
بعدش هم اگه هنوز نمیدونید که ایتالیا همیشه باید دور اول رو ضعیف بازی کنه تا تو حذفی موتورش روشن شه خیلی پرتید :3:
...
رویای ایتالیایی یا شتر در خواب بیند پنبه دانه :d
...
اعترافات امین در مورد هواداری از تیم ناکامی که به مربی خود باخت:
تو دیگه حرف نزن راجب انگلیس با اون تیم ذاغارتتون :3:
تقصیر توپ بود که ضربات ما گل نمیشد :3:
سخنی چند از مادر عروس:
کدوم فرانسه؟
مثله اینکه که بگه چرا آندو توی تیم ملی ایران بازی میکنه
--
آیا یک لیپی خوب،یک لیپی مرده است؟؟
مربی یوونتوس ثابت کرد پیش بینی هایش دست کمی از تیمش ندارد:
پرونده ی اخلاقی مدیر یووه توسط پیش بینی کیان دوباره به جریان افتاد :
...
پستی از امین بعد از صعود مفتضحانه ی انگلیس :
ما که رفتیم دور بعد ......................................:3:
جملات قصار مدیر عامل باشگاه فاخر لیون را باید با طلا نوشت :
amirzelzeleh
شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۹, ۱۷:۵۳
حذف برزیل....
حذف دراماتیک غنا....
و تا اکنون حذف آرژانتین!
amirzelzeleh
شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۰۶
خداحافظ مارادونا!
دقیقه 80 بازی. دیگه امیدی به امریکای جنوبی نیست. به نظر میرسه در این جام جهانی بالاخره یه تیم اروپایی خارج از اروپا میتونه قهرمان جام جهانی بشه. آلمان؟ اسپانیا؟ هلند؟ یا نکنه اروگوئه؟
30n4
شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۱۱
برزیل به دونگا باخت،تا درس عبرتی بشه برای آیندگان که یه مربی صفر کیلومتر رو به عنوان مربی تیم ملی انتخاب نکنند.عملا بعد از اون گل به خودی نتونست از لحاظ روحی تیم رو برگردونه و هر چه زمان بیشتر جلو میرفت برزیل بیشتر از درون فرو می ریخت.
از این برد هیچ کس اندازه ی مارادونا خوشحال نشد،امیدوارم این مربی صفر کیلومتر هم به روزگار دونگا دچار بشه تا به همگان آشکار بشه بازیکن خوبی بودن دلیل بر این نمیشه که کسی بتونه پله های ترقی رو 100 تا یکی طی کنه.
خدایا شکرت
پوپولیست محکوم به شکسته.
amirzelzeleh
شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۲۵
جالبه. از تمام تیمهایی که باقی موندن هیچ تیمی جز آلمان در 60 سال گذشته قهرمان نشده. تمام قهرمانان این 60 سال حذف شده ن!
به نظر میاد باید در انتظار یک قهرمان جدید باشیم... یا قهرمانی مجدد آلمانها؟
30n4
شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۳۲
تیتر روزنامه های فردا
منوچهر متکی : حرف من تلنگری بود که تیمهای 5+1 را بیدار کرد
پ.ن هر چند اصلا از آلمان خوشم نمیاد،ولی خوب بازی میکنه.البته ما همچنان امید داریم که اسپانیا قهرمان بشه.
رضا
شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۳۳
جام جهانی افتضاح که بود با رفتن سوژه جالبی مثل مارادونا دیگه دیدنش زیاد جالب نیست.اگه اسپانیا بالا نیومده بود دیگه بقیه بازیا رو نگاه نمیکردم.
کیان
شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۳۹
رضـــــــــــــــــــــــ ـا! نــــــــــــــــــــــــ ــــــه! :3:
تو رو خدا اگه این طوری شد بقیه بازیا رو هم نگاه کن!
میخوای برات طومار جمع کنم؟! :3:
بچه ها بیاین کمپین تشکیل بدیم! :3:
واقعاً حیفه جام جهانی چنین بیننده پر ارزشی رو از دست بده!!! :3: :3: :3:
رضا
شنبه ۱۲ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۵۶
رضـــــــــــــــــــــــ ـا! نــــــــــــــــــــــــ ــــــه! :3:
تو رو خدا اگه این طوری شد بقیه بازیا رو هم نگاه کن!
میخوای برات طومار جمع کنم؟! :3:
بچه ها بیاین کمپین تشکیل بدیم! :3:
واقعاً حیفه جام جهانی چنین بیننده پر ارزشی رو از دست بده!!! :3: :3: :3:
تو جز دلقک بازی کار دیگه هم بلد هستی؟!:3:فقط منتظر باش من یه چیزی بگم تو شروع کن مسخره کردن:3:
black_shadow
يکشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۵۳
اقا هیتلر خودش بچه خوبی بود ولی نمیدونم فک و فامیلاش چجوری دلشون اومد با مارادونا این کارو بکنن!
به کیان:کیان جان جام جهانی یه بیننده پرارزش دیگه رو هم از دست داد!:3:
gattus
يکشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۰۴
كيارش شنيدى چى شد؟
فيفا اعلام كرده يه بيننده ى ايرانى مسابقات رو تحريم كرده ما 900هزار دلار ضرر كرديم!!
اين كارا رو با فيفا نكن:3:
رضا
دوشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۴۸
برای اینکه تاپیک بیاد بالا این خبر بدک نیست.
هشت پا دوباره پیشگویی کرد! / آلمان از اسپانیا شکست می خورد
هشت پای معروف آکواریم شهر اوبرهاوزن آلمان سرانجام شکست تیم ملی کشورش را پیشگویی کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، پل، هشت پای پیشگوی باغ وحش اوبرهاوزن که تاکنون پیروزی ژرمنها در برابر تیمهای انگلیس و آرژانتین را پیشگویی کرده بود سرانجام طرفدار اسپانیایی ها شد.
در شرایطی که چشم تمام هواداران تیم ملی آلمان به روی آکواریم اوبرهاوزن دوخته شده بود "پل پیشگو" بار دیگر به سوی صندوقهای سرنوشت ساز حرکت کرد و در کمال شگفتی این بار برای خوردن صدف مورد علاقه خود در صندوق شیشه ای منقوش به پرچم تیم ملی اسپانیا را باز کرد و به این ترتیب اسپانیایی ها را خوشحال و آلمانی ها را نا امید کرد.
براساس گزارش گاردین، تا کنون تمام پیشگوییهای پل به حقیقت پیوسته است اکنون باید دید که نتیجه این پیشگویی سرنوشت ساز چگونه خواهد بود.
amin_michael5
دوشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۵۹
برای اینکه تاپیک بیاد بالا این خبر بدک نیست.
هشت پا دوباره پیشگویی کرد! / آلمان از اسپانیا شکست می خورد
هشت پای معروف آکواریم شهر اوبرهاوزن آلمان سرانجام شکست تیم ملی کشورش را پیشگویی کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، پل، هشت پای پیشگوی باغ وحش اوبرهاوزن که تاکنون پیروزی ژرمنها در برابر تیمهای انگلیس و آرژانتین را پیشگویی کرده بود سرانجام طرفدار اسپانیایی ها شد.
در شرایطی که چشم تمام هواداران تیم ملی آلمان به روی آکواریم اوبرهاوزن دوخته شده بود "پل پیشگو" بار دیگر به سوی صندوقهای سرنوشت ساز حرکت کرد و در کمال شگفتی این بار برای خوردن صدف مورد علاقه خود در صندوق شیشه ای منقوش به پرچم تیم ملی اسپانیا را باز کرد و به این ترتیب اسپانیایی ها را خوشحال و آلمانی ها را نا امید کرد.
براساس گزارش گاردین، تا کنون تمام پیشگوییهای پل به حقیقت پیوسته است اکنون باید دید که نتیجه این پیشگویی سرنوشت ساز چگونه خواهد بود.
من که میگم اینا همش نقشه خود این آلمانی هاست :1: این دفعه این کار رو کردند که اسپانیایی ها با اعتماد به نفس کاذب بیان تو زمین:1:بعدش آلمانی ها حالشون رو بگیرن :1:
رضا
دوشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۹, ۱۵:۰۶
من که میگم اینا همش نقشه خود این آلمانی هاست :1: این دفعه این کار رو کردند که اسپانیایی ها با اعتماد به نفس کاذب بیان تو زمین:1:بعدش آلمانی ها حالشون رو بگیرن :1:
با اینکه تا قبل از بازی با آرژانتین از آلمان خیلی خوشم میومد اما به خاطر اینکه نامردا زدن مارادونا رو حسابی تحقیر کردن متنفر شدم از آلمان:3:
اسپانیا دیگه انگلیس داغون یا آرژانتین پر از اشتباه نیست که آلمان بخواد 4تا 4تا بزنه.
فکرکنم نوبت حذف شدن آلمان هم رسیده:1:
ایشالا فینال هلند-اسپانیا
و البته قهرمانی اسپانیا:3:
amin_michael5
دوشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۹, ۱۵:۱۴
اسپانیا دیگه انگلیس داغون یا آرژانتین پر از اشتباه نیست که آلمان بخواد 4تا 4تا بزنه.
فکرکنم نوبت حذف شدن آلمان هم رسیده:1:
ایشالا فینال هلند-اسپانیا
و البته قهرمانی اسپانیا:3:
مثل اینکه دلت میخواد کیان بیاد بهت فحش بده برای این کلمات!!!!!!:3::3::3:
فینال هم بین هلند و آلمان برگزار میشه و با قهرمانی هلند به پایان میرسه :1:
رضا
دوشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۹, ۱۵:۴۹
مثل اینکه دلت میخواد کیان بیاد بهت فحش بده برای این کلمات!!!!!!:3::3::3:
فینال هم بین هلند و آلمان برگزار میشه و با قهرمانی هلند به پایان میرسه :1:
یه ضرب المثل معروف هست که میگه شتر در خواب بیند پنبه دانه:3:
gattus
دوشنبه ۱۴ تير ۱۳۸۹, ۱۶:۲۸
داشتم تو نت ميچرخيدم 5تا گل برتر جام رو پيدا كردم بهترين گل رو گل لمپارد به آلمان انتخاب كردند بعدش هم گل آفسايد اسپانيا به پرتغال:3:
کیان
چهارشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۰۶
برادر رضا!
یادته اول این تاپیک راجع به فن پرسی چی میگفتی؟ فقط بازی امروز رو دیدی؟ فهمیدی مهاجم موقعیت ساز چیه؟
تو این بازی حداقل 6 یا 7 موقعیت خوب یا عالی با کاراش برای هلند درست کرد...
همون طوری هم که اول بازیا گفتم و حالا هم داری میبینی این گل نزدن فن پرسی یه بخشیش به تاکتیک تیمی شناور هلند برمیگرده که اجازه خودخواهی زیادی به مهاجم نوک نمیده یه بخشیش هم به تمایلات و شیوه بازی خود فن پرسی.
پ.ن: البته ناگفته نماند شیرازه این تیم قبلاً تو جوانان با هم بودن ، اونجا روبن و اسنایدر و فن در فارت با فن پرسی مشکل پیدا میکنن ، فن در فارت بعداً با فن پرسی رفیق میشه ولی مثل اینکه اون 2 تا هنوز باهاش مشکل دارن چون چند جا من تا حالا دیدم که موقعیت فن پرسی برای حرکت انفرادی بهتره ولی این روبن و اسنایدر خودشون خودخواهیای تیمو به جای مهاجم نوک برعهده میگیرن! :3:
amirzelzeleh
چهارشنبه ۱۶ تير ۱۳۸۹, ۲۳:۵۰
دنیا در انتظار قهرمان جدید...!
دو طلسم شکست. یکی قهرمان جدیدی که بعد از سال 98 تا الآن نداشتیم، و دومی قهرمانی یک تیم اروپایی در خارج از خاک اروپا!
حالا دیگه برام فرق نمیکنه کی قهرمان بشه. هر دو تیم رو دوست دارمو فقط مهم بود که آلمان قهرمان نشه که شکر خدا همینطور هم شد.
black_shadow
پنجشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۳۶
دنیا در انتظار قهرمان جدید...!
دو طلسم شکست. یکی قهرمان جدیدی که بعد از سال 98 تا الآن نداشتیم، و دومی قهرمانی یک تیم اروپایی در خارج از خاک اروپا!
حالا دیگه برام فرق نمیکنه کی قهرمان بشه. هر دو تیم رو دوست دارمو فقط مهم بود که آلمان قهرمان نشه که شکر خدا همینطور هم شد.
من هیچکدوم از این دوتا تیم رو دوست ندارم ولی همین که المان نرفت فینال مارا بس!:3:
30n4
پنجشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۹, ۱۱:۱۰
به بهشت نمیروم اگر جواد خیابانی آنجا باشد
--
کاش فینال رو گزارش نکنه :(
Sor3na
پنجشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۹, ۱۲:۱۷
خب از وقتی انگلیس حذف شد از این مسابقات ،دیگه برام مهم نبود کی ببره ،کی ببازه چی بشه !
اما انصافا نباید از ارزش های آلمان گذشت.به این تیم جوون خیلی خوب و هماهنگ و با برنامه بازی کردن و به مرحله خوبیم رسیدن.به هر حال فقط یه نفر قهرمان میشه.
از مربی گری دل بوسکه هم خوشم میاد.هم سبک کاپلو خودمونه !تا اخرین لحظه نقشش مهم نیست ،به بازی قشنگ فکر نمیکنه(اگرچه اسپانیا خود به خود قشنگ بازی میکنه) و فقط به فکر برده !
-----------
در مورد هلند !واقعا مربی هلند خییییلی باهوشه.خیلی مربی خوبیه و صد در صد مطمئنم از دل بوسکه بهتره !
تو فینال هم طرفدار تیمی نیستم.اما اگر هلند قهرمان بشه ،خوشحال تر میشم.
amin_michael5
پنجشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۹, ۱۳:۱۵
بسیار از بازی اسپانیا و آلمان لذت بردیم :1: اسپانیا تو بازی دیشب اون روی خودش رو نشون داد :3:
نامردا عملا آلمان رو مورد عنایت قرار داده بودند :3:
خدا کنه هلند هم اون روی خودش رو تو بازی فینال نشون بده :1:
amirlefthand
جمعه ۱۸ تير ۱۳۸۹, ۲۱:۵۳
omid
شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۰۴
فکرشو کن
4 نصفه شب
وسط امتحانا باید پاشیم فوتبال ببینیم!!
gattus
شنبه ۱۹ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۵۸
ايشاالله دانشگاهت ميره يه شهر ديگه يكم از حالت اسلو موشن خارج ميشى:3:يكم هم خستگيت كمتر ميشه:3:
رضا
يکشنبه ۲۰ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۲۵
بسی خوشحال شدیم با صعود اسپانیا:3:
ولی فوتبال دیدن توی جمع هم حالی میده ها:3:موقع بازی اسپانیا-آلمان حدودا 20 نفری بودیم که داشتیم بازی رو نگاه میکردیم.غیر از 1نفر همه طرفدار اسپانیا بودن.اینقدر بالا پایین پریدیم تا این پویول گل زد:3:
ولی انصافا به نظرم هیچ تیمی در حد و اندازه های قهرمان نبود تو این جام.حتی اگه اسپانیا هم قهرمان بشه بازم میگم حقش نبود:3:ولی دلم به حال اروگوئه سوخت.تیم خوبی داشت.
amirlefthand
دوشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۹, ۰۰:۳۵
در پوست خود نمیگنجم قهرمانی مبارک
black_shadow
دوشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۹, ۰۱:۳۹
من کاری ندارم اسپانیا حقش بود که بیاد فینال یا نه.
ولی خداوکیلی تو این بازی حقش بود ببره.
......
این فردوسی پور هم دلش خوشه ها!
میگه امیدواریم تو جام جهانی برزیل ایران هم باشه!
این کره و ژاپن رو مگه دیگه میشه برد؟؟
gattus
دوشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۹, ۰۱:۵۲
خوب به کره و ژاپن ببازه بازم میشه بقیه رو برد:3:کلا جام جهانیه مزخرفی بود و اکثر تیما 9نفری چپیده بودن تو دفاع:3:
30n4
دوشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۹, ۰۱:۵۶
خوب به کره و ژاپن ببازه بازم میشه بقیه رو برد:3:کلا جام جهانیه مزخرفی بود و اکثر تیما 9نفری چپیده بودن تو دفاع:3:
شما هوادارای ایتالیا که باید با این مدل ضد فوتبال حال کنید،همه شدن مثله خودتون
gattus
دوشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۹, ۰۱:۵۹
شما هوادارای ایتالیا که باید با این مدل ضد فوتبال حال کنید،همه شدن مثله خودتون
اصلا قبول ندارم!
من به بازی دفاعی ولی از نوع منطقیش (نه مثل اینتر کثیف) علاقه دارم و اصلا نمی پذیرم که ایتالیا میچپه تو دفاع!
black_shadow
دوشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۹, ۰۲:۰۵
اخه بدبختی استرالیا هم هست.کره شمالی هم تا حدودی هست!
بقیه تیما هم که چون ما کلا تو ذاتمون ضعیف کشی نیست بهشون مرامی میبازیم دلشون شاد بشه!
والا!
amirlefthand
دوشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۹, ۰۸:۴۴
بقیه تیما هم که چون ما کلا تو ذاتمون ضعیف کشی نیست بهشون مرامی میبازیم دلشون شاد بشه!
والا!
حالا ما که مثل 2006 باید از اول شروع کنیم فک کنم از سال دیگه مرحله گروهیش برا ما شروع میشه اگه مرحله اول حذف نشیم خوبه
amin_michael5
دوشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۹, ۱۱:۱۹
والا!
کره شمالی تا حدودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:1:
ایران دیگه عمرا همین کره شمالی رو هم نمیتونه ببره :1:
پ.ن:این روبن دیشب گند زد به اعصاب من :1: آخه یکی نیست بگه اون دوتا تک به تک مخصوصا اون اولی رو هر خری میتونست بکنه تو گل آخه این چه ضربه ای بود که زدی؟؟؟؟!!!!! :1:
رضا
دوشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۹, ۱۵:۴۵
و بالاخره اسپانیا قهرمان شد تا مشت محکمی باشه بر دهان مخالفین:3::3::3:
بچه ها دقت کردین این کیان تو 24 ساعت گذشته پیداش نشده؟!:3:فکر کنم سر به بیابون گذاشته:3:
black_shadow
دوشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۹, ۱۶:۰۸
کره شمالی تا حدودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:1:
ایران دیگه عمرا همین کره شمالی رو هم نمیتونه ببره :1:
پ.ن:این روبن دیشب گند زد به اعصاب من :1: آخه یکی نیست بگه اون دوتا تک به تک مخصوصا اون اولی رو هر خری میتونست بکنه تو گل آخه این چه ضربه ای بود که زدی؟؟؟؟!!!!! :1:
در مقابل کره جنوبی و ژاپن و استرالیا این کره شمالی میشه تا حدودی!
بعدشم هنوز مشخص نشده اون یه نفر که به هلند رای داده کیه؟!!:3:
amin_michael5
دوشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۹, ۱۷:۵۸
در مقابل کره جنوبی و ژاپن و استرالیا این کره شمالی میشه تا حدودی!
واقعا تو چی فکر میکنی؟؟؟؟:1:
Sepehr
دوشنبه ۲۱ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۳۱
کنسرت شکیرا و اختتامیه جام جهانی 2010 ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
کیان
سه شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۹, ۱۱:۲۸
من رفته بودم ده در! :3:
دیشب برگشتم ، حال پست دادن نداشتم...
تا حالا نشده بود انقدر از باخت تیمم ناراحت بشم ، حتی وقتی آرسنال تو فینال لیگ قهرمانان باخت یه ذره کمتر از این ناراحت شدم چون از همون اول 10 نفره بودیم و موقعیت خاصی به جز اون یه گل نداشتیم ، ولی این بازی...
شاید اگه یه ذره شانسمون بیشتر بود ، شاید اگه یکی به جز اون کچل داور بود ، شاید اگه روبن انقدر خود خواه نبود ، شاید... هلند الآن قهرمان بود...
دیگه حالم داره به هم میخوره! نمیدونم چرا همه تیمایی که دوست دارم همیشه بازنده های بزرگن... البته بعضی وقتا از دستشون در میره قهرمان هم میشن ولی خب...
من از بازی پریشب فقط 2 تا حسرت برام مونده... یکیش موقعیتای عالی هدر رفتست و یکی دیگه اون همه کارت زردی که تمرکز تیم رو به هم ریخت تا موقعیتا هدر بره... حال گشتن دنبال آمار ندارم ولی اون جوری که یادم میاد بیشتر از نصف کارت زردای هلند رو وب فقط وقتی میداد که خطا روی اینیستا میشد و این مرتیکه 6 دور خودشو رو زمین میپیچوند... احساس خیلی بدی نسبت به کارت زردای وب داشتم و دارم...
در کل: :sad53: جام جهانی تا یه نسل طلایی یا یه مربی نتیجه گرای دیگه برای فوتبال هلند رو بشه...
خیلی گاگولی! :2:
رضا
سه شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۹, ۱۴:۳۹
شاید اگه یه ذره شانسمون بیشتر بود ، شاید اگه یکی به جز اون کچل داور بود ، شاید اگه روبن انقدر خود خواه نبود ، شاید... هلند الآن قهرمان بود...
مردک اگه این کچل داور نبود که همون نیمه اول ده نفره میشدین.
کلا این کچله گند زد تو بازی:3:غیر از اخراج هیتینگا,دی یانگ هم باید اخراج میشد.فن بومل هم میتونست اخراج بشه. روبن رو هم میتونست اخراج کنه.البته اگه اینجوری بود پویول هم باید اخراج میشد:3:ولی در کل به قول نصیرزاده داوره اصلا عدالت رو توی تصمیماتش رعایت نکرد.
مثلا آخرای بازی به ژاوی به خاطر اینکه بعد از سوت توپو شوت کرد کارت زرد داد اما قبل ترش که روبن بعد از سوت توپو شوت کرد کارت نداد که اگه کارت میداد روبن هم اخراج شده بود.
در کل این وب تا تونست به نفع هلند گرفت:3:اون از اون همه اخراجی که میتونست بکنه و نکرد.و اونم از پنالتی ای که نگرفت.
حالا غصه نخور کیان جون:3:ایشالا یورو 2012 میان فینال.این بار اسپانیا مثل آدم میزنه میترکونتتون که دیگه ناراحت نشی:3:
Sor3na
سه شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۹, ۱۵:۲۸
البته من بازی اینیستا رو قبول دارم و بازیش رو دوست دارم.اما حرکتی که بدون توپ کرد و بازیکن هلند رو هل داد در حالی که توپ اونور زمین بود ،به نظرم نه تنها اخراجی ،بلکه محرومیت داره.
مث این میمونه تو کوچه قدم میزنی ،یکی بیاد بزنتت.:d
gattus
سه شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۹, ۱۵:۴۵
به نظر من هم اینیستا باید اخراج میشد!!!
پویول هم میتونست اخراج بشه!!!
یعنی این بازی 5 تا اخراجی باید میداد که داور یکیشون رو اخراج کرد:3:
رضا
سه شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۹, ۱۵:۵۰
آره.این اخراج اینیستا رو یادم رفت بگم:3:
کیان
سه شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۹, ۱۵:۵۰
رضا جان شما یه لطفی به جامعه بشریت بکن ، به عرصه فوتبال ، به خصوص داوری وارد نشو وگرنه میترسم استقلال و اسپانیا و بارسلونا همه بازی هاشون به علت 7 نفره شدن حریف 3-0 به نفعشون تموم بشه!
پ.ن: وقت کردی محتویات سنگ پای قزوینم برامون بگو ، اطلاعات عمومیمون زیاد شه!
رضا
سه شنبه ۲۲ تير ۱۳۸۹, ۱۸:۵۶
رضا جان شما یه لطفی به جامعه بشریت بکن ، به عرصه فوتبال ، به خصوص داوری وارد نشو وگرنه میترسم استقلال و اسپانیا و بارسلونا همه بازی هاشون به علت 7 نفره شدن حریف 3-0 به نفعشون تموم بشه!
پ.ن: وقت کردی محتویات سنگ پای قزوینم برامون بگو ، اطلاعات عمومیمون زیاد شه!
من که نگفتم همه رو باید اخراج میکرد گاگول:3:
اگه قرار بود عادلانه قضاوت کنه این بازی راحت 5-6 تا اخراجی رو داشت اما وب با توجه به روند بازی بقیه رو اخراج نکرد.
جدا از اخراج هیتینگا که حقش بود دی یانگ هم همون نیمه اول باید اخراج میشد(خداییش اگه بگی نباید اخراج میشد خیلی خری:3:(شوخی کردما:3:))
من فقط اعصابم از این خرد میشه که اکثر اشتباهات وب به نفع هلند بود اون وقت بعد بازی بازیکنا و طرفدارای هلند میگن داوری باعث باخت ما شد.
هیچکس نمیگه نیمه اول از 45 دقیقه 30 دقیق اش تو قوطی بودین و دنبال پیچ گوشتی میگشتین که بیاین بیرون:3:
پ.ن:قضیه این سنگ پای قزوین چیه دیگه؟!:3:خداییش تو دیگه endپر رویی ای:3:
gattus
شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۹, ۱۹:۵۷
در حاليکه چند روز از نخستين قهرماني ماتادورها در جام جهاني فوتبال مي گذرد، همچنان اتفاقات ويژه جام نوزدهم که در آفريقاي جنوبي برگزار شد، مورد توجه قرار دارد.
قياس اتفاقات ويژه اين جام با اعداد، رکوردهايي تاريخي را رقم مي زند. رکورد داور انگليسي که با قضاوت پر حرف و حديث خود، زمينه ساز اعتراض هر دو تيم برنده و بازنده در فينال شد و تيم سوئيس که توانست رکورد بهترين خط دفاعي جام را به خود اختصاص دهد.
نيوزلند ، پيرمردهاي جام نوزدهم، گل دراماتيک اينيستا ، قهرماني با سه گلزن ، جواني به نام مولر و گلهايي که در درون دروازه ورزشگاه گرين پوينت قرار گرفت، اتفاقاتي هستند که اين اعداد شگفت انگيز آن را جاودانه مي کنند که در زير آنها را مي خوانيد:
3180000:
تعداد تماشاگراني بود که با حضور در ورزشگاهها، ديدارهاي جام نوزدهم را از نزديک تماشا کردند.
18449:
افراد داوطلبان براي همکاري با مسئولان برگزاري رقابتهاي جام جهاني آفريقاي جنوبي 18449 نفر بودند که در برگزاري هرچه بهتر اين مسابقات تلاش ويژه اي داشتند، البته پيرترين اين افراد يک پيرمرد 80 ساله بود.
669:
تعداد پاسهاي ژاوي در جام نوزدهم بود. او 104 پاس بيشتر از باستين شوآن اشتايگر آلماني داد. البته در سانتر از جناجين ديهگو فورلان اروگوئهاي با 50 سانتر، 8 بار بيشتر از هافبک مطرح اسپانيا توپ را روي دروازه حريفان ارسال کرد.
261:
خطاهاي انجام شده در اين مسابقات 261 عدد بود که در مقايسه با جام جهاني 2006 که 346 خطا بود، بازيها کم برخوردتري از سوي تيمها ارائه شد. 17 کارت قرمز در اين جام در قياس با 26 کارت قرمز در جام قبلي هم اين موضوع را تاييد مي کند.
145:
دروازهبانهاي اين جام 145 مرتبه توپ را از درون دروازه خود را خارج کردند که پائين ترين ميزان گلهاي زده نسبت به دورههاي اخير اين جام بود که تعداد تيمهاي حاضر به 36 تيم افزايش پيدا کرده بود. در جام جهاني فرانسه 171 گل، در جام جهاني کره - ژاپن 161 گل و در جام جهاني آلمان 147 گل از خط دروازهها عبور کرد. ضمن اينکه 15 گل هم در پايان وقتهاي اضافه و تلف شده در ضربات پنالتي به ثمر رسيد.
117:
دقيقه گل رويايي اينيستا به هلند ؛ که دراماتيکترين فينال ادوار مختلف جام جهاني را رقم زد زيرا در هيچکدام از فينالهاي گذشته تيمها در وقت اضافه به گل نرسيده بودند.
39:
ديدويد جيمز با 39 سال و 330 روز پيرترين بازيکن و گواتمو بلانکو بازيکن مکزيک با 37 سال و 150 روز پيرترين گلزن جام بود. ضمن اينکه کريستين اريکسن دانمارکي با 18 سال و 266 روز جوانترين بازيکن و توماس مولر بازيکن آلمان با 20 سال و 273 روز جوانترين گلزن جام لقب گرفت.
31:
تعداد دريبلهاي سرخيو راموس اسپانيايي در اين مسابقات بود. اين بازيکن در حالي به اين عنوان دست يافت که لوکاس پودولسکي با 27 دريبل، اينيستا با 26 دريبل و ويا و مسي با 25 دريبل در ردههاي بعدي اين جدول قرار داشتند.
22:
الف: در ورزشگاه گرين پوينت 22 گل به ثمر رسيد که در ميان 10 ورزشگاه ميزبان جام جهاني بيشترين گل در اين ورزشگاه به ثمر رسيد. ساکرسيتي با 20 گل در جايگاه دوم قرار گرفت.
ب: آلمان از 22 بازيکن خود در اين جام استفاده کرد که در بين تيمهاي حاضر در اين جام يک رکورد محسوب مي شد.
14:
الف: هاوارد وب انگليسي هم براي خود رکورد جالبي در اين جام رقم زد. نشان دادن 14 کارت زرد و قرمز که هم در اين جام بيشترين تعداد اخطار و اخراج در يک بازي را به خود اختصاص داد و هم در فينالهاي گذشته جام جهاني يک رکورد محسوب مي شود. در فينال جام جهاني 1986 بين آلمان و آرژانتين 6 کارت زرد و قرمز به بازيکنان دو تيم داده شد.
ب: ميروسلاو کلوزه تنها يک گل با رکورد رونالدو فاصله داشت. اين مهاجم آلماني در سه دوره حضور در جام جهاني 14 گل به ثمر رساند اما مصدوميت و غيبت در ديدار رده بندي باعث شد نتواند رکوردي جديدي را در اين مسابقات به نام خود رقم بزند.
12:
در اين جام 12 گل توسط بازيکنان بايرن مونيخ به ثمر رسيد. بازيکنان اينتر 9 گل و بازيکنان اتلتيکومادريد 8 گل به ثمر رساندند. در مجموع سهم تيمهاي لاليگاي اسپانيا در اين جام 29 گل، تيمهاي بوندس ليگاي آلمان 21 گل، تيمهاي سري آ ايتاليا 16 گل و تيمهاي ليگ برتر انگلستان 12 گل بوده است.
9:
درخشش ساعت سوئيسي مردان اوتمار هيتزفيلد رکورد خط دفاع مستحکم لاجوردي پوشان را شکست تا کاتانوچيا ديگر رکوردار نباشد. ايتاليا رکوردار 550 دقيقه گل نخوردن در مسابقات مقدماتي و نهايي جام جهاني بود اما 9 ساعت و 19 دقيقه زمان جديدي است که توسط تيم سوئيس به ثبت رسيد که در مجموع مي شود 559 دقيقه.
8:
اسپانيا هشتمين تيمي بود که موفق شد جام جهاني را به خانه ببرد. تيمهاي اسپانيايي که بارها جامهاي معتبر جهاني و اروپايي را فتح کرده بود، با فتح جام زرين جهان کلکسيون افتخارات فوتبالي اين کشور را تکميل کردند. اين نخستين قهرماني اسپانيا و يک تيم اروپايي در جام جهاني خارج از قاره سبز بود. اروگوئه، ايتاليا، آلمان، برزيل، انگلستان، آرژانتين و فرانسه فاتحان قبلي اين جام بودند.
6:
تعداد تيمهاي اروپايي حاضر در مرحله يک شانزدهم نهايي جام بود که از بين آنها 3 تيم راهي مرحله نيمه نهايي شدند تا با حذف تيمهاي قارههاي ديگر بار ديگر اقتدار قاره سبز بر فوتبال جهان را به نمايش بگذارند.
5:
کارلوس آلبرتو پرييرا به همراه تيم ميزبان در جام جهاني حضور يافت تا پنجمين تجربه سرمربيگري در اين جام را بدست آورد. پيش از اين وي به همراه بورا ميلوتونوويچ با 4 حضور رکوردار بودند.
3:
الف: تاکنون هيچ تيمي با کمتر از 4 گلزن قهرماني جام جهاني نشده بود اما اسپانيا تنها با گلهاي داويد ويا، اينيستا و پويول بر بام جهان ايستاد. اين تيم کمترين تعداد گل را هم در فتح جام جهاني داشت؛ تنها 8 گل در 7 بازي.
ب: کاکا، توماس مولر، باستين شوآن اشتايگر، درک کويت و مسعود اوزيل با 3 پاس منجر به گل در صدر برترين پاسورهاي جام قرار گرفتند.
2:
الف: 2 دقيقه و 18 ثانيه از ديدار حساس آلمان برابر آرژانتين نگذشته بود که توماس مولر دروازه تيم آرژانتين را باز کرد تا سريعترين گل جام نوزدهم را به ثمر برساند. وي پس از اين عنوان، توپ طلاي جام و لقب برترين بازيکن جوان جام را هم از آن خود کرد.
ب: فرانسه و ايتاليا 2 تيمي فيناليست جام جهاني گذشته بودند که حتي نتوانستند از گروه خود به مرحله دوم صعود کنند. اين اتفاق در جام جهاني 1966 هم رخ داده بود زيرا در آن جام تيمهاي چکسلواکي و برزيل فيناليستهاي جام جهاني 1962 در دور نخست از گردونه مسابقات کنار رفتند.
1:
اولين شکست بعد از 14 بازي. هلند تنها تيم جام نوزدهم بود که با 3 پيروزي در مرحله گروهي و 3 پيروزي در مراحل حذفي به فينال رسيد اما در اين ديدار برابر اسپانيا تن به شکست داد تا رکورد 14 پيروزي اين تيم در مهمترين ديدار فوتبال جهان شکسته شود.
صفر:
نيوزلند تنها تيم بدون باخت جام بود که مقابل تيمهاي ايتاليا، پاراگوئه و اسلوواکي به خوبي استقامت کرد.
منبع ([Only Registered And Activated Users Can See Links])
gattus
شنبه ۲۶ تير ۱۳۸۹, ۲۰:۰۵
تایپیک قفل میشود
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-۱۳۹۱, Jelsoft Enterprises Ltd.