|
|
#31 |
|
مغز متفکر هتریک
تیم فوتبال :
![]() سپاس ها: 1,096
سپاس شده 1,248 در 738 پست
![]() |
هومن گوِِِِش میدم
تیغو بردار دستامو خط خطی کن تلافیه عزیزم دستات نلرزه تیغ اولو بزن تیغ دوم رو بزن بزار بریزه آبروم 3 و 4 و 5 و 6 تیغا رو پشت هم بزن وقت جون دادن هم وایسا و تو چشمام زل بزن تیغ هفتم رو بزن ، من که هفت خط عالمم تیغ هشتمو نزن دارم میمیرم وقتشه دیگه تو رو بغل بگیرم [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] |
|
|
|
|
|
#32 |
|
قلب تپنده ی هتریک
سپاس ها: 1,163
سپاس شده 1,630 در 932 پست
![]() |
آخرین آلبومم رو گوش میدی یا کارهای قبلیم رو..؟؟؟
|
| کاربر روبرو از پست مفید هومن سپاس کرده است . | black_shadow (سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸) |
|
|
#33 |
|
Administrator
تیم فوتبال :
![]() سپاس ها: 782
سپاس شده 1,137 در 559 پست
![]() |
اسپم نده آقا اسپم نده
|
|
|
#34 |
|
عاشق هتریک و طناز انجمن
تیم فوتبال :
![]() سپاس ها: 2,139
سپاس شده 1,195 در 610 پست
![]() |
اهنگ بابا حیدر مدد فرمان فتحعلیان رو دانلود كردم.
.................. اولین بار تو سربازی این اهنگ رو از رادیو شنیدم.راننده بودم و واسه ماموریت با ماشین رفته بودم.این اهنگ از رادیو پخش شد.خوشم اومد ازش. از اون به بعد این اهنگ رو از رادیو زیاد شنیدم. ................. 1 ساعت پیش دانلودش كردم. این دفعه حسم مثل دفعه اولی كه اهنگو شنیدم نبود.موهای تنم سیخ شد.نمیدونم چرا. احساس كردم سرعت خون تو رگهام بیشتر شد.ضربان قلبم رو تو مغزم حس میكردم. واسه اهنگای این مدلی باید حسشو داشته باشی. نمیدونم خلصه رو تجربه كردید یا نه. فكر كنم الان با این اهنگ من خلصه رو تجربه كردم. ................. پیشنهاد میكنم حتما گوش كنین این اهنگو. اینم شعرش من مست مستم بابا حیدر من حق پرستم بابا حیدر مدد من مست مستم بابا حیدر مدد من مست مستم بابا حیدر مدد مطربا چنگ بزن و دف بزن و تار بزن بر جهان تار از آن یار وفادار بزن دمی از مدح علی حیدر کرار بزن دمی از مدح علی حیدر کرار بزن یعنی آن روز که حق بود و دگر هیچ نبود یعنی آن روز که حق بود و دگر هیچ نبود در پس پرده ی معبود علی بود به سجود در پس پرده ی معبود علی بود به سجود من مست مستم بابا حیدر مدد من مست مستم بابا حیدر مدد من حق پرستم بابا حیدر مدد من حق پرستم بابا حیدر مدد من مست مستم بابا حیدر مدد من مست مستم بابا حیدر مدد من حق پرستم بابا حیدر مدد من حق پرستم بابا حیدر مدد مطربا چنگ و می و ضربت و نی ساز کنید دمی از مدح علی را همه آغاز کنید مدح شه را به لب لعل گوهر باز کنید مدح شه را به لب لعل گوهر باز کنید یعنی آن روز که حق بود و دگر هیچ نبود یعنی آن روز که حق بود و دگر هیچ نبود در پس پرده ی معبود علی بود به سجود در پس پرده ی معبود علی بود به سجود من مست مستم بابا حیدر مدد من مست مستم بابا حیدر مدد من حق پرستم بابا حیدر مدد من حق پرستم بابا حیدر مدد من مست مستم بابا حیدر مدد من مست مستم بابا حیدر مدد من حق پرستم بابا حیدر مدد من حق پرستم بابا حیدر مدد مطربا چنگ بزن و دف بزن و تار بزن بر جهان تار از آن یار وفادار بزن دمی از مدح علی حیدر کرار بزن دمی از مدح علی حیدر کرار بزن یعنی آن روز که حق بود و دگر هیچ نبود یعنی آن روز که حق بود و دگر هیچ نبود در پس پرده ی معبود علی بود به سجود در پس پرده ی معبود علی بود به سجود من مست مستم بابا حیدر مدد من مست مستم بابا حیدر مدد من حق پرستم بابا حیدر مدد من حق پرستم بابا حیدر مدد
[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] بزن باران که دین را دام کردند... ویرایش توسط black_shadow : سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸ در ساعت ۱۵:۲۹ |
|
|
|
|
|
#35 |
|
قلب تپنده ی هتریک
![]() |
کی اسپم داد؟؟؟ خواستم ببینم کدوم آهنگام رو دوست داره؟؟؟ ![]() تو آهنگای منو گوش ندادی؟؟؟ برات متاسفم. نصف عمرت بر فناست!!! ![]() ----------- ایمان یکی از آهنگای روزبه که شبیه کارای فتحعلیان هستش ، «باز آمدم» هستش. تو همون آلبومی هستش که دانلود کردی. خیلی دوست دارم این آهنگ رو!!!
|
| 2 کاربر از پست مفید هومن سپاس کرده اند . | black_shadow (سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸), i.M.a.N (سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸) |
|
|
#36 |
|
معتاد هتریک
تیم فوتبال :
![]() سپاس ها: 118
سپاس شده 257 در 168 پست
![]() |
كاراي روزبه هجراني از همش قشنگ تره....
در غم هجر روي تو رفته زكف قرار دل.....
اگر کسی گلی را دوست داشته باشد که توی کرورها و کرورها ستاره، فقط یکی ازش هست؛ واسه احساس خوشبختی همین قدر بس که نگاهی به آن همه ستاره بیندازد و با خودش بگوید:" گل من جایی میان آن ستاره هاست." شازده کوچولو! |
|
|
|
|
|
#37 |
|
عاشق هتریک و طناز انجمن
تیم فوتبال :
![]() سپاس ها: 2,139
سپاس شده 1,195 در 610 پست
![]() |
اقا من هنوز نرمال نشدم!!!
از ساعت 4 دارم باباحیدرمدد گوش میدم!!
|
|
|
#38 |
|
Super Moderator
تیم فوتبال :
![]() سپاس ها: 565
سپاس شده 986 در 627 پست
![]() |
من الان دارم ورژن جدید آهنگ بغض تهی رو گوش میدم یه كار اجتماعی زیباست
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
قلب تپنده ی هتریک
![]() |
بچه ها این آلبوم گروه 7even رو دانلود کردید؟؟؟
خیلی کارشون جالبه... یه آهنگ هم داره که شهاب حسینی خونده به نام « پریچهر » که به نظر من خیلی قشنگ هستش... صدای شهاب حسینی هم قشنگه!!!
|
| کاربر روبرو از پست مفید هومن سپاس کرده است . | black_shadow (سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۸) |
|
|
#40 |
|
دیوانه ی هتریک
تیم فوتبال :
![]() سپاس ها: 2,686
سپاس شده 1,336 در 840 پست
![]() |
مثل اینكه هیشكی رپ گوش كن نیست
![]() منم بیشتر اهنگای یاس رو گوش میكنم.
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|